Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Lieve @SylvanaSimons, Doe. Het. Niet.

ANP-1929684.jpgLieve Sylvana, doe het niet. DENK is niet jouw doelgroep. Daal niet af naar de tombe van Dwerg-Dracula Tunahan Kuzu. Zijn 'beweging' is een Turksnationalistische fuik met islamitische kaders en jouw naam op hun lijst gaat je *alle* sympathie kosten die Nederland voor je heeft. Want natúúrlijk heeft Nederland sympathie voor je. Hallo, jij was het meisje dat bij de ooit zo grondbrekende muziekzender TMF de jongensharten sneller deed kloppen. Eindelijk een keer geen gestandaardiseerde Sesamstraat-Surinamer, maar een toffe jonge chick met een hele eigen vibe! Het is alweer een jaar of twintig geleden, maar het staat in het geheugen gegrift. Omdat je cool was. Maar nu doe je een beetje gek, van die gekte maak je een stokpaardje, en nu proberen de engnekjes van DENK dat paardje te berijden.

Snap het nou, Syl. DENK is geen racismebestrijder. Het is een nogal rancuneuze anti-autochtone beweging die alleen mensen wil "verbinden" die géén atheïst, blanke, en/of autochtone Nederlander zijn - en Kuzu en z'n handlanger Snorremans zien in jou een uithangbord om de Gepikeerde Zwarte Stem te lokken. Maar hoe betrokken ben jij met de gekleurde groepen in Nederland, en dan met name met hun agressief-assertieve uitersten? Met de Zwarte Piet-demonstranten, de Quinsyoïden, de Maagdenhuilers en de Helper Whiteys? Wie vertegenwoordig je? Ben je spreekbuis voor de/een Surinaamse gemeenschap, of een gekleurde generatie? Nee, dat denken we eigenlijk niet. Ook je WikiCV vermeldt nergens betrokkenheid met, of engagement namens dergelijke groepen. De kopjes zijn Televisie, Radio, Dans, Mode... Veel meer is het echt niet: je bent een leuke societychick met soepele heupen en gevoel voor stijl, bekend van TV, die regelmatig aan mag zitten in DWDD, het populairste programma op de Nederlandse televisie. Dat is een héél andere sociale kring dan die van de Bijlmer-Surinamers die tussen laaggeschoolde werkloosheid en jeugd- en drugsbendes ingeklemd leven en geen enkele voeling met (of sympathie vanuit) de blanke/autochtone gemeenschap hebben. Sterker nog, in 2014 - nog niet zo heel lang geleden dus - zei je dat je 'geen slachtoffer van je huidskleur' was, en dat Surinamers je juist een 'bounty' gingen noemen omdat je 'uit de Surinaamse kudde stapte'. Jouw woorden!

Iederéén zegt wel eens wat stigmatiserends. Wat er tegen de plinten van het internet op klotst aan ongefilterde scheldretoriek en anoniem-racistisch zuur - sja, dat komt dus onder alle bevolkingsgroepen voor. Fraai is het zeker niet, ongeacht van wie het komt, maar het voordeel van kleine kotsbrokjes taal op het internet is dat je het héél makkelijk kan negeren, blocken, filteren & muten. Joh, je zou onze blocklijsten eens moeten zien: níemand die ergens z'n mond over open trekt, blijft andermans ongeletterde haat & vooringenomenheid bespaard. Het punt is alleen dat je daar géén campagne van 'verbinding' op kan voeren. Als terugtwitteren niet helpt, en als je verhaal vertellen op tv de haatstroom niet stopt, wat doet je dan in vredesnaam denken dat het betreden van de politieke arena wél het verschil kan maken? Dat zal het niet doen - zéker niet als je daarvoor aansluiting zoekt bij een partij die door Ibrahim Wijbenga 'een PVV voor moslims' wordt genoemd.

We willen racisme niet bagatelliseren, noch het bestaan ervan ontkennen. Racisme is, blijft en zal altijd een probleem zijn. Waar mensen verschillen, verschillen mensen van mening en dat komt er niet altijd even prettig uit, vooral niet als de ene groep zich beter acht dan de andere. En, mind you, dat werkt alle kanten op: van vrome moslims richting ongelovigen, van Surinamers richting niet-Surinamers en van blanken richting alle andere kleuren. Jij bent echter geen slachtoffer van verlammend, functiebeperkend racisme, jij bent slechts een zichtbare (en mondige) vertolker van een virulent ongemak: internethaat die zich focust op je afkomst en je huidskleur. Zoals toen je Martin Simek ietwat onterecht 'corrigeerde' op zijn goedmoedige, volstrekt niet racistisch bedoelde gebruik van het woord 'zwartjes'. Je kreeg haat & hoon over je heen zoals alleen het internet kan haten & honen. Dat is waar jouw beleving van racisme voornamelijk op gestoeld is: mensen zeggen nare dingen over je als je op TV komt. ANP-1978949.jpgSO WHAT, SYL, dat overkomt *iedereen* die (domme) dingen op tv roept. We gaan hier zelfs zeurturk Zihni Özdil kwoten: "Van zielige, eenzame sadisten die diep van binnen beseffen dat ze ‘ezels’ zijn valt niks te vrezen." Maar al jouw ervaringen met racisme gaan over precies dat: jouw ervaringen met (internet-) racisme. En daar krijg je vooral vreemde, kifterige kwoots van over Ebru Umar, die meer aandacht krijgt voor haar Turkse toestanden dan jij voor het feit dat mensen onaardig tegen je doen op internet. Well boo fucking hoo. Dat is geen verbindende boodschap, dat is latent narcisme dat wordt verhuld achter een claim to frame van racisme en uitsluiting.

Als het Marcel van Dam is, dan roepen mensen ‘ga dood, kies euthanasie, krijg [enge ziekte]’, als het iemand met een hoofddoek is, dan richten de vizieren zich op de islam, en als je zwart bent, dan worden de slavernij-’grappen’ van stal gehaald. Zo werkt dat. Deal with it. Maar denk niet voor één seconde dat je “verbindende” invloed kunt hebben door samen met een sterk-segregatief Turks clubje Den Haag binnen te trekken onder de noemer van een ‘beweging’. Je bent hun mierenlokdoos voor chronisch gekwetsten die zich niet vertegenwoordigd voelen en je maakt jezelf daarmee tot mikpunt van kritiek (en ja, ook van racisme) die je nog vele malen zwaarder zal vallen dan de nare tweets over een matig televisieoptreden.

En tuurlijk, we snappen het heus wel als je deze goedbedoelde woorden niet van ons aanneemt. Maar kijk dan ook naar wat andere mensen zeggen die het goed met je voor hebben. Nico Dijkshoorn verpakte zijn kritiek op de Turkstotalitaire megalomaantjes van DENK nog snedig als satire, maar ook bijvoorbeeld Nynke, Locuta en zeker ook Beertje Bessems zien het óók niet zitten met jou namens DENK in Den Haag, waarbij ze terecht opmerken dat je je wel heel makkelijk van de vraag van Matthijs van Nieuwkerk over de Armeense Kwestie Genocide probeerde af te maken. Jij, die op zoek zegt te zijn naar verbinding en inclusiviteit, 'vond er niets van', van die kwestie genocide, waarop Bessems terecht opmerkt: "Terwijl je toch zou kunnen betogen dat genocide de ultieme vorm is van ’splitsing, verdeeldheid en xenofobie’ en dat ontkenning van een volkerenmoord is aan te merken als ’de meest afschuwelijke dingen zeggen’." En ja, het was dus nota bene de immer conflict vermijdende, bangige Matthijs van Nieuwkerk die deze vraag op tafel legde. Omdat hij gesteld moest worden. Er 'niets van vinden' is geen optie meer als je bij een partij aansluit die deze genocide expliciet ontkent, omdat voor hen de Turkse (en niet de Nederlandse, of internationaal geaccepteerde) versie van de geschiedenis belangrijker is dan de waarheid.

Doe het niet, Syl. Ga weer plaatjes aankondigen, ga een gaaf woonprogramma met John Williams maken, stijldans jezelf weer zo'n dansprogramma in, doe een cameo in Sesamstraat en laat je af en toe horen over wat jij belangrijk vindt bij DWDD of RTL Boulevard. Maar stap níet de politieke arena in met die engnekjes van Erdogan. Je zult er gedeukt en gekleineerd weer uit komen.

Sluitstuk. Zelfs Sunny Bergman, die kennelijk ook is benaderd, is te verstandig om bij DENK in te stappen. Mede omdat ze dóórvroeg op de intenties van DENK (op haar eigen manier, maar toch), kwam ze tot de conclusie dat het niet haar club is. Dat geeft te denken, Syl. Denk er nog eens over. Want dit briefje van jouw hand is ratelende waanzin. Liefs, GeenStijl. zelfssunnydoethetniet.png

Reaguursels

Inloggen

Vandaag meldt Joop.nl:

'Haatcampagne tegen Sylvana Simons neemt groteske vormen aan'.

Stuur ik ze bovenstaande bijdrage.... niet geplaatst.

philia | 21-05-16 | 19:13

Prachtig stuk!

alusion | 21-05-16 | 09:04

Zeiden we het niet? Aandachtjunk. Met toen al hangtieten.

Tijl U | 20-05-16 | 23:32

SS is gestoord en hoort in een instelling thuis i.p.v. in de politiek. Aan de andere kant, hier gaan we nog veel plezier aan beleven op Geenstijl de komende tijd.

Themistocles524 | 20-05-16 | 18:46

Ze is een inhalige pseudo-politieke huilebalk die gaat voor die 110.000 als tweede kamerlid + paar jaar wachtgeld als het popijopi-gedoe project mislukt. Wedje leggen?

Jan Gordelroos | 20-05-16 | 16:37

Geef mij maar Bridget... ja, ook nu nog!

hijger | 20-05-16 | 16:17

Het goede nieuws is dan weer dat Denk de PvdA altijd wat zetels kost... Ze vissen in dezelfde vijver en Sylvana S. stapt voor de verandering van carrièreperspectief eens niet over naar D66 of GroenLinks maar naar Denk.

Takki Yah | 20-05-16 | 15:42

Mijn hemel zeg, zij is na TMF wel in een héul errug diep zwart gat (sorry ik bedoel donkergetint gat) gevallen. En ze valt nog steeds, zo te zien is de bodem van het gat is nog lang niet in zicht.

RugOp81 | 20-05-16 | 15:34

Ach, laat ze het ook maar wel doen.
Ze gaat straks gierend op haar bek en misschien zijn we dan een tijdje verlost van die zelfingenomen rotkop.

mallekater | 20-05-16 | 15:17

Die griet is volledig de weg kwijt.

Joffri | 20-05-16 | 14:26

Ik heb ineens weer zin in de zwarte pieten discussie, ik dacht dat ik er helemaal klaar mee was, maar nee Sylvana doet het vuurtje (lees: de veenbrand) weer aanwakkeren, waarvoor dank!

1,2,tja,tja,tja | 20-05-16 | 13:40

Ramsesz | 19-05-16 | 21:46
Met dat domme mens erbij ziet de club er nog ridiculer uit dan zonder. Krijg je niet zomaar voor elkaar. Dus ik zou zeggen: toe maar Sylvana, treed toe, van harte gefeliciteerd.

Schoorsteenveger | 20-05-16 | 13:22

Mevrouwtje SS sympathisant van haar eigen ego, haar vader en echtgenoot hebben zich beide van het leven beroofd, dus vandaar haar kamikazeaktie.
Jammerlijk en naïef dat zij niet door heeft dat DENK de afkorting is van; Domme Enge Narcistisch Klungels. Haar laatste beetje goodwill wat zij nog had in Nederland, heeft ze verspeeld door in nog geen kwartiertje spreektijd. Bij de DWDD twee onwaarheden teverkondingen 1) Ebru heeft het vermeende misdrijf jegens Erdogan niet in Turkije gepleegd! 2) in Nederland is geen journalist gearresteerd voor belediging van Rutte. Dus als SS op het pluche zou komen, dan treed daar een gefrustreerde leugenachtige zgn nieuwe volksvertegenwoordigerste aan, die alleen opkomt voor eigen afkomst en herkomst. En niet voor het belang van de Nederlandse staatsburgers.

Goedverdoemme | 20-05-16 | 13:05

Hoog Toontje, ze doet het niet alleen bij voorkeur met WITTE enge mannen, maar vooral met witte RIJKE mannen(met veel geld zijn ze ineens niet zo vervelend en eng meer.)
Ziedaar het verschil.

mallekater | 20-05-16 | 12:51

Zouden ze bij DENK wel weten dat madame zichzelf naakt heeft laten afbeelden?
Ik weet het niet zeker maar volgens mij vinden moslims dat niet in orde.

mallekater | 20-05-16 | 12:47

Men zegt dat Sylvana Simons plannen maakt om Ebru te kidnappen!

Snelle Jeroen | 20-05-16 | 12:11

@Rogje | 20-05-16 | 10:48
De PVDA en consorten gaan nooit toelaten dat er weer een nieuwe partij komt die vist uit dezelfde vijver als zijzelf. Ze hebben virtueel nog maar acht zetels, daarom hebben zij de stem van gekwetst Nederland hard nodig. Dus de gelijkgeschakelde media zal alles inzetten om dit te voorkomen. In het geval denk wordt het makkelijk prijsschieten, aangezien een ruime meerderheid in NL het niet zo erg moet hebben van de lange arm van die turkse geitenneuker.

Specimen 5101 | 20-05-16 | 12:04

Waar Sylvana Simons ook niks van vindt: vandaag is de wet aangenomen in Turkije die de onschendbaarheid van parlementsleden opheft. Aangezien er 138 parlementsleden worden verdacht van strafbare feiten gaat het nog onrustig worden in het Turkse parlement.

Simon_GS | 20-05-16 | 12:00

ljcoster | 20-05-16 | 10:54
Ja zou kunnen want DENK is zo ook ontstaan. Ze kan natuurlijk afhaken en als eenmansfractie verder tot de volgende verkiezingen. Maar vooralsnog zie ik DENK in de peilingen niet eens als partij genoemd dus dat ze in de kamer komt is onwaarschijnlijk.

Simon_GS | 20-05-16 | 11:50

Iemand zonder hersens uitnodigen in een partij die "Denk" heet, is vragen om problemen.

Flatulent | 20-05-16 | 11:39

DENK, zij doen het denkwerk, u zegt alleen maar amen. Precies zoals meester Erdogan het graag ziet.

Hiesjes | 20-05-16 | 11:32

Zoals een vlieg op een pot stroop afkomt .komt Sylvana Simons af op een inkomen van 107k per jaar en een riante wachtgeldregeling .... Vele,met, niet Nederlandse roots zijn haar al voor gegaan. U werkt wel door tot uw 68e?

Loebas | 20-05-16 | 11:29

Onbegrijpelijk dat Sylvana zich als donkere, uitsluitingsbewuste vrouw aansluit bij een marginaal club alleshaters. Via de zo geliefde godsdienst haat DENK en zijn aanhangers: vrouwen, homo's, het Westen, Armenen, Joden, atheïsten, christenen en ongetwijfeld ook mensen die donkerder zijn dan zij. En zo'n club religieuze 'wappies' (dixit Jesse Klaver in DWDD) durft zich ook nog DENK te noemen.

Aan de andere kant, iemand die zich zó sterk maakt om een onschuldig kinderfeestje te framen als een racistisch complot in de traditie van de Ku Klux Klan, daar kun je wel wat rare dingen van verwachten.

Joris Draaksteker | 20-05-16 | 11:20

Er is toch al een heel land voor deze achterban beschikbaar? Turkije. Wat moeten ze hier met die grijze wolven neo-apartheidspartij met islamitische signatuur?Gastarbeiders, kom terug naar uw vaderland. Zo had Attaturk het gewild

rectormagnificus | 20-05-16 | 11:17

Sylvana wil gewoon aandacht. Het gaat de laatste tijd daarmee niet zo goed. Ideaal dus, die stunt met DENK. Ze zal een tijdje meelopen met die Erdogan boys, en dan afhaken. Iedereen zal haar dan prijzen voor haar nieuwe inzichten. En dan op naar de volgende aandachtsstunt.

ljcoster | 20-05-16 | 10:54

Binnenkort zijn de paddo's uitgewerkt, wordt ze wakker, kijkt naar zichzelf, trekt die hoofddoek van haar afro en zegt; "WTF doe ik in deze racisten-partij! Ik ga mijn half miljoen voorkeursstemmen gebruiken om de PVV te steunen!"
Land gered, standbeeld Heldin Sylvana op de dam, iedereen blij.
.
Dat nou uitgerekend een allochtoon ons land red uit de klauwen van onze naïviteit. Zo zie je maar. F*ck die l*l met zijn vinger in zijn dijk, nu hebben we SYLVANA

byzantium1453 | 20-05-16 | 10:52

Als PVV recht van bestaan heeft, waarom een partij als DENK dan niet?

Rogje | 20-05-16 | 10:48

Klassieke fout van Sylvana. Ik moet denken aan de PvdA die nieuwe Nederlanders bij de partij wilde betrekken uit electoraal gewin totdat ze er achter kwamen dat de normen en waarden van die nieuwe Nederlanders vaak wel erg haaks staan op die van de PvdA. Bij DENK is het net andersom ... Sylvana is ziende blind.

Simon_GS | 20-05-16 | 10:45

Ja, de beste manier om te zorgen dat Sylvana zich vastbijt in dit project, is door op GeenStijl een pleidooi te houden waarom ze het niet zou moeten doen. Alle argumenten die hier nu staan zijn in haar ogen besmet met guurrechts. Dat is misschien onterecht, maar zo werken dit soort mensen.

Qippie | 20-05-16 | 10:36

Sylvana, als het je hier niet bevalt neem dan een enkeltje Suriname of iets dergelijks.

24^7 | 20-05-16 | 10:32

Wat een moeite voor Syl, binnen of buiten DENK, ze is onderdeel van het probleem, niet de oplossing.

Zware Guy | 20-05-16 | 10:29

Racisme is geen probleem, wel het op basis daarvan oordelen er aan koppelen. Racisme is zeggen dat Chinezen spleetogen hebben en dat negers bruin zijn. Dat zijn feiten en dat is racisme, namelijk het erkennen van verschillen tussen rassen.
Het probleem dat gesuggereerd wordt is discriminatie, en dat is op basis daarvan zeggen dat je mensen met spleetogen niet kunt vertrouwen bijvoorbeeld.
Racisme is goed, daardoor hebben we soms ook andere medicijnen voor iemand uit Afrika dan een West-Europeaan omdat ze voor het ene ras beter werken of anders dan voor het andere.
Racisme is in de basis nooit fout en dus geen probleem.

DickieDick | 20-05-16 | 10:22

Ik zou d'r vanaf nu niet meer doen. En als DENK klaar met haar is de rest van NL ook niet meer.

Hiesjes | 20-05-16 | 10:08

-weggejorist-

Wacademicus | 20-05-16 | 10:02

-weggejorist-

Hypno2050 | 20-05-16 | 09:57

@mallekater | 20-05-16 | 08:58
Ja dat heb je goed gelezen. Die partij laat duidelijk aan de oppervlakte komen wat er toch al is. Geef de eeuwig verongelijkten hun stem en laat het 'genuanceerde' midden daar maar op reageren. Mijn overtuiging is dat DENK de wegkijkers gaat dwingen te kijken. En als nu niet DENK, dan later wel iets anders. Die onderstroom is er toch al.

atheïstisch stemvee | 20-05-16 | 09:47

Sylvana is als ieder mens gewoon vrij om te doen wat zij wil. En als toetreden tot Denk haar nieuwe doel is moet ze dat vooral doen. Motief, ideaal, doekoe of gewoon aandachtzoeken? De ophef in de media ontstaat door het gissen naar de echte reden en het analyseren van het waarom. Het maakt niet uit.

Ik vind haar persoonlijkheid elke normale discussie in de weg staan. Argwanend, arrogant, humorloos. En ik heb haar persoonlijk mogen meemaken. Brrrrrrr
Zij was als rolmodel aanwezig. De jonge donkere meiden die in eerste instantie blij waren kwamen snel van een koude kermis terug. Ze is zo kil en afstandelijk met een attitude dat ze snel klaar met haar waren. Ze liet zich wel betalen voor haar bezoekje van een halfuur. Want hé, golddigger for ever.

Ik denk dat Syl gewoon doekoe wil zien. Ze tekent nu voor een jaar of zeven aan vast inkomen. Vier jaar kamer, eerder afsplitsen en wachtgeld. Hoi DiBi!
De schoorsteen moet roken, stel je voor dat er een zwarte piet door heen komt.

ristretto | 20-05-16 | 09:37


Laat maar aan Sylvana over, zij is de beste om deze partij tot aan de DENKEN zetten. Gewoon doen, ook als later onderduiken moet.

ildiko | 20-05-16 | 09:15

Malcom x was het raciale gezwets aan het einde van zijn leven kotsbeu.

Der Icebear | 20-05-16 | 09:11

Het is 'gekke Geert' maar Simons wordt met fluwelen handschoentjes -hooguit betuttelend- door de morsige prof aangepakt. Dagelijks mag autochtone blank Nederlanders zonder onderbouwing door haar van racisme worden beschuldigd, zonder dat er binnen de NPO iemand de moed heeft haar op eigen bekrompenheid en domheid te wijzen.
Karrenvrachten begrip voor alle ellende die allochtonen dagelijks in het kennelijk door en door racistische Nederland over zich heen krijgen, maar iedere PVV-stemmer is voor de voormalige lijstduwer van de PvdA een randdebiel.
Rossum wil kennelijk welkom blijven binnen de gruwelijk enge inteeltkliek van de NPO.

BozeBlankeMan | 20-05-16 | 09:06

Negatieve aandacht is ook aandacht...

ChrispyGirl | 20-05-16 | 09:03

Eerst Malcolm X quoten en je dan aansluiten bij een partij die het tegenovergestelde is ??

isotope 465 | 20-05-16 | 09:00

Atheistisch stemvee.
Heb ik het nou goed of vind je het inderdaad een fantastisch idee dat er een partij in onze volksvertegenwoordiging komt die de belangen van een vreemde en niet erg bevriende want antidemocratische en dictatoriale mogendheid behartigt?
Je hebt dus wel iets met die vijfde colonne van landverraders?
(Want in overheidsdienst de belangen van een andere staat dienen heet landverraad).Het is al een grof schandaal dat dubbelturken hun Turkse pas mogen behouden als ze in overheidsdienst komen, maar een eigen partij, een afgeleide van de AKP in onze volksvertegenwoordiging wurmen, dat slaat echt alles.
Enfin, met deze coup van kutturken en aandachtstrekkers is de kloof tussen bevolkingsgroepen alleen maar weer groter geworden.
Als kind van een zwarte moeder en een witte vader erger ik me kapot aan deze mensen... zoveel mogelijk aanpakken maar nooit tevreden en altijd schelden en dan nog blèren dat men zo langzamerhand een pestpokkenteringhekel aan ze krijgt....
Voor geen ton zou ik een dergelijk type in mijn bedrijf aannemen.
Niet omdat ze zwart of turk zijn, maar omdat ze etteren.Wij zoeken mensen die gewoon hun werk zo goed mogelijk doen en niet zeiken.

mallekater | 20-05-16 | 08:58

Kennelijk is politiek sexy & geil voor miss SS.

DinkyToy | 20-05-16 | 08:51

Goed verhaal, van Rossum. Mijn complimenten. En wat de inhoud betreft: Laat het maar gebeuren. Een kapster als perlementslid en een havo scholier als premier. Laat het maar gebeuren. Soms moet er eerst wat gebeuren, voordat er wat gebeurt.

Henk1955 | 20-05-16 | 08:49

Sunny Bergmnan in 2009: "Geenstijl heeft mij benaderd om een wekelijkse column te schrijven. Ik vroeg ze toen hoe ze stonden tegenover bv berbaren en marokkanen, en of ze deze bevolkingsgroepen in de toekomst dachten te benaderen. Daar konden ze toen nog geen uitsluitsel over geven, maar de site is nog jong!"

Vooral die laatste zin. Gelukkig is ze altijd zo ruimdenkend naar Nederlanders toe!

DerWaarheid4 | 20-05-16 | 08:41

@Ronnie uit Helmond | 20-05-16 | 08:33
Leegte?
Ze zit vol bullshit.

necrosis | 20-05-16 | 08:35

Zij is als een gedateerde verpakking van oneindige leegte.

Ronnie uit Helmond | 20-05-16 | 08:33

Een A-4tje volpennen om deze domme, irritante, gefrustreerde, lelijke aandachtsgeile wijf met een minderwaardigheidscomplex die lelijke pruiken draagt idvv wc-borstels, die heult met een partij welke een verlengde arm is van Erdogan, die als doelstelling hebben de democratie en rechtsstaat om zeep te helpen, een platform bieden? Het moet niet gekker worden.

MRF2739 | 20-05-16 | 08:07

Het zal mij allemaal aan mn reedt roesten. Morguh

1+1 | 20-05-16 | 07:55

Ik ben al heel lang Sylvana-moe. Aandachts-addict pur sang en heeft een carrière gebouwd op het misbruiken van de term racisme, een grove schoffering voor de vele honderden miljoenen ware slachtoffers van racisme door de geschiedenis heen. Verder vooral haar inkomen gegenereerd uit het trouwen met rijke blanke mannen (4x in gemeenschap v goederen) om vervolgens vrijwel direct te scheiden.
Zoals Jan Dijkraaf volledig terecht stelde, opportunisme heeft een gezicht.

GKH90 | 20-05-16 | 07:51

Ach, Sylvana snapt een heleboel niet.Daarom gaat ze naar DENK, in de hoop dat DIE voor haar zullen DENKEN.
Ze begrijpt bijvoorbeeld maar niet dat je mensen niet tegen de eieren moet schoppen wanneer je aardig gevonden wilt worden.

Als je domme dingen zegt reageren mensen daarop, en wanneer je zo stompzinnig bent je te laten strikken door een antidemocratische Turkse macho-afscheidingsbeweging die uit is op een nog aggressiever tweedeling in de samenleving dan zit je op het verkeerde pad.

mallekater | 20-05-16 | 06:50

Herman Brood vond ik een stuk stijlvoller..

Rest In Privacy | 20-05-16 | 06:37

Is toch leuk als die allochtonen elkaar in de politiek voor zwarte piet uit gaan maken.

* | 20-05-16 | 06:36

De onderdrukking van Ottomaanse slavernij
Dankzij Europese inmenging in de 19e eeuw ondernam het Rijk pogingen om de slavenhandel te beknotten, die voordien onder Ottomaanse wet sinds het begin van het rijk als rechtsgeldig werd beschouwd. Eén van de belangrijke campagnes tegen de Ottomaanse slavernij en slavenhandel werd in de Kaukasus geïnitieerd door de Russische autoriteiten.

Een reeks wetten werden uitgegaardigd om eerst de slavernij van blanken en later die van alle rassen en religies te beperken. In 1830 vaardigde sultan Mahmut II een decreet uit die de vrijheid gaf aan blanke slaven. Onder hen bevonden zich Circassische slaven en Griekse slaven, die in 1821 in opstand waren gekomen tegen het Rijk.

Een andere decreet, dat de handel in Circassische kinderen afschafte, werd uitgevaardigd in oktober 1854. In 1858 werd een verbod ingesteld in het handelen in Zanj-slaven. Aan de positie van de bestaande Zanj-slaven veranderde echter niets.

Desondanks duurde de slavernij en de handel in slaven nog decennia voort, vooral ook omdat de naleving van de wetten niet werden ondersteund door een strafsysteem. Pas in 1871 bepaalde een richtlijn dat voor de beoefening van de handel in slaven één jaar gevangenisstraf kon worden opgelegd.

De laatste sultans wilden een einde maken aan de slavernij en gaven geen toestemming meer voor strooptochten om nieuwe slaven te vangen.
.
Hoewel de sharia of islamitische wet slavernij toestaat,
.
werd de slavenhandel in het Ottomaanse Rijk later uitdrukkelijk verboden door gebruik te maken van slimme technische mazen in de toepassing van de sharia. Zo gold als voorwaarde bij de nieuwe toepassing van de sharia dat iedereen niet als slaaf kon worden gehouden als de persoon voor zijn gevangenneming reeds moslim was. Ook kon iemand niet als slaaf worden gehouden als de gevangenneming niet vooraf ging aan een formele verklaring van de oorlog, die alleen kon worden afgegeven door de sultan. Het lot van bestaande slaven bleef echter vaak onveranderd.

Samen met 16 andere landen ondertekende het Ottomaanse Rijk het verdrag van de Brusselse anti-slavernij conferentie in 1890. Echter op lokaal niveau bleef de praktijk van slavernij clandestien nog langer bestaan

protonplof | 20-05-16 | 06:29

Heeft Pechthold nog geen helpende hand uitgestoken? Kom maar bij ons meissie, jij kunt het gekleurde gat van Hachchi goed opvullen ...

ad melkert | 20-05-16 | 05:25

Van Rossum wat heb je toch een fraaie schrijfstijl... zowel inhoudelijk als qua woordkeus. Wederom een goede topic, je bent in mijn ogen absoluut de beste schrijver van GS.

Opinion1970 | 20-05-16 | 05:15

Huh?!

wil van reem-talma | 20-05-16 | 03:31

Dr Frambozenjam heeft het al geconstateerd negerette is in de overgang;-)
Arthur van Amerongen heeft haar ook al door!
Je hoeft geen profeet te zijn om te voorspellen dat SS bedrogen gaat worden door nederturken.
*politiek is theater voor lelijke acteurs*

halve pinda | 20-05-16 | 03:29

-weggejorist-

Ragnar Lolbroek | 20-05-16 | 02:31

-weggejorist-

Fushichou | 20-05-16 | 02:23

Uit de zwarte Top 100 ...
.
You better DENK (denk), DENK about what you're trying to do to me
Yeah, DENK (GEDENGGEDENK), let your mind go, let yourself be free
.
Let's go back, let's go back, let's go way on way back when
.
Oh freedom (freedom), freedom (freedom), freedom, yeah freedom
Freedom (freedom), freedom (freedom), freedom, ooh freedom

Watching the Wheels | 20-05-16 | 02:19

Het slavernijverleden van haar overgrootouders gaat voor haar toekomst worden! Proficiat meid, jij weet hoe de wereld in elkaar steekt.

INH.30CL | 20-05-16 | 02:02

Gutgut, Van Rossem, u heeft bijster veel woorden nodig om duidelijk te maken dat u haar wilt neuken. Maar goed ieder zijn smaak.

Uit het hier bovenstaande begrijp ik tevens dat de blote dames op de voorvagina van dat blad uit 1999 verder Daphne Bunskoek en Bridget Maasland betreffen. Dus treffende illustratie dat je uit de kleren moet om het bij de NPO en de commerciëlen te maken. Mijn god, wat een zielig zooitje krijgen we per tv voorgeschotelt.
Salut! Evocatus

Evocatus | 20-05-16 | 01:39

Waarom zou een club als `DENK' iemand als Sylvana inhuren ? De verkiezingen komen eraan, en dat betekent dat buitenlandse hedgefonds mogols zoals George Soros, Saudi Arabië, Erdogan etc. de opkomst van de PVV en Wilders in de kiem willen smoren. Houdt goed in de gaten wat er met het smoren van politieke partijen zoals b.v. UKIP in de UK, AfD in DE, Vlaams Belang in BE en andere omringende EU lidstaten gebeurt De beweging van Islam-soft is in de USA begonnen. Met het Moslim Broederschap als onderliggende groepering heeft Islam-soft alles wat met Moslims en Islam te maken had in de VS maar ook in de EU overgenomen. De financiering kwam vanuit Saudi Arabië, Turkije en individuen als Soros. Sinds de begin jaren tachtig heeft men zorgvuldig deze quasi onschuldige perceptie en reputatie van de Islam gekweekt, en dat ging zo succesvol dat zelfs het Vaticaan er in 2006 met open ogen instonk. De geschiedschrijving over de ware aard van IS , wat ook Islam is, werd en word tot op de dag van vandaag, zorgvuldig gecensureerd en is op zijn minst verborgen gebleven al sinds 1776, de tijden van de Franse Revolutie en oprichting van de Verenigde Staten. Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog kwam Albert Pike met zijn voorspelling dat de derde wereldoorlog zou gaan tussen het vrije Westen en de Moslims. Nogal wiedes wanneer je als Vrijmetselarij de geschiedschrijving onder volledige controle hebt. De perceptie van Islam als soft-Islam (Islam zonder zogenaamd fundamentalisme) wordt momenteel door Westerse geheime diensten zoals de CIA wereldwijd gepropageerd, en iedereen stinkt erin, totdat het te laat is. Daarom hier een waarschuwing voor Sylvana : Er komt een moment dat Kuzu tegen Sylvana zegt, en nu conformeer je jezelf aan de Islam en draag je een hoofddoek, anders scheuren we je arbeids contractje in tweeën. Als ze weigert staat ze dakloos op straat.

rmstock | 20-05-16 | 01:23

kan deze grootkontige, engige vetlip aub terug naar het land van haar voorvaderen?

b.boomer | 20-05-16 | 01:12

Overigens.. Hoe kan je op een huis wat 3 ton waard is een hyptheek van 755.000 hebben? 3 ton in de ramdstad is een rijtjeshut of twee onder een kap, die kun je toch niet voor het dubbele verspijkeren? Beetje vreemd.
www.quotenet.nl/Nieuws/Wat-heeft-Sylva...

Stormageddon | 20-05-16 | 01:07

Heb toch opeens een heel ander beeld van haar nu ze zich met zulke engnekken inlaat.

Bena | 20-05-16 | 01:04

Sylvana,
Het zal me werkelijk aan mijn reedt roesten wat je doet.
Oh, wacht. Het liefst heb ik wel dat je het zo weinig mogelijk in de openbaarheid doet.
Je tegenvragen; het je constant aangevallen voelen; je continu gediscrimineerd voelen; je slachtoffer voelen - ik heb ondertussen wel genoeg van je. Je wekt irritatie bij me op. Wrevel. Zelfs discriminatie. En dat laatste vind ik best erg, want zo ben ik niet opgevoed.
Dit was mijn brief.
Doeg!

nemoj me jebat | 20-05-16 | 00:46

-weggejorist-

Flappie2006 | 20-05-16 | 00:45

Lieve Sylvana Simons. Doe. Het. Wel.
Alles wat de PvdA klein houdt, en afstraft, is prima. (ze dachten van de 'frustratie'-stem van Turken en Surinamers te kunnen profiteren, maar nu leren ze, dat gefrustreerden niet solidair zijn met-, en niet thuishoren bij hun idealistische socialisme) En ja, dat de extreme slachtoffertjes elkaar in 'n splinter als DENK verzamelen, is ook prima. (die mogen in hun eigen sop gaarkoken) Zouden die gefrustreerde 'nederturkjes' bij DENK nog niet in de gaten hebben (?) dat de frustratie van de Turken 'n ander soort frustratie is dan de frustratie van de Surinamers (?), há dan komen ze daar nog vanzelf achter zoals de protestantse kerken zich ook eindeloos opsplitsten in wéér ’n ande-re vrijgemaakte variant. Ze gaan nog merken aan dit 'paard' van Troye dat álle communisten en álle socialistische idea listen elkaar áltijd de tent uitvechten; dat ze binnen in hun woede en verontwaardiging erg racistisch en discriminerend zijn. Tja uitvreters zijn áltijd verongelijkt in hun slachtofferschap opgesloten. Hup, nederturkjes. Hup Sylvana Simons. Succes hè.

Der Paulie | 20-05-16 | 00:39

- EDIT: En nu niet meer -

pluk-87 | 20-05-16 | 00:02

Simon de Danser deed ook piratenzaken met de Muzelmannen. Hij kreeg uiteindelijk met een onthoofding betaald.

Flappie2006 | 19-05-16 | 23:58

Mooi stuk. Mijn mening : Daphne heeft een fijn stel stevige tietjes.

drijflijk | 19-05-16 | 23:41

Ik moet toegeven dat die turken het wel slim aanpakken. Echter Sylvana zal na de verkiezingen een trap na krijgen en in de goot verdwijnen als ze geluk heeft. Bij pech wordt ze het nieuwe neukertje van erdogan. Ze zal er vanzelf wel achter komen dat dit niet zo'n verstandige zet is.

poisonivy | 19-05-16 | 23:29

Maar ja wat vinden de koerden er nu van die uitgemoord worden door dictator ERdogan en aan alle kanten gediscrimineerd worden door dictator Erdogan en DENK de lange arm van Endeldarm hier vertegenwoordigt terwijl sylvana zo de mond vol heeft van discriminatie. Iets wat nu juist haar grote leider nu voorstaat. Discrimineren van bepaalde bevolkingsgroepen. Persvrijheid beperken. Vrije meningsuiting uitbannen. Proberen de grondwet te vervangen door een religeuse wet. De nederturken hier te intimideren. En mevrouw sylvana neemt daar nu aan deel. Tsja zelf denk ik dat ze bij groenslinks beter op haar plaats had gezeten. Ook wel een schadelijk partij maar verder niet gevaarlijk. DENK daarentegen is wel gevaarlijk. Nog niet voor ons maar voor de nederturken. Die daarmee hier hun vrijheid op het spel zetten.DENK heeft namelijk zeer dubieuse gedachtes. De gedachtes van een dictator endeldarm. Daarvoor aan de ene kant is het aardig wat van rossem probeert maar ik denk dat ze na dit geintje haar glazen hier heeft ingegooit en totaal uitgescheten is bij 90 procent van de Nederlanders.Steun van een klein groepje achterlijke zal ze altijd wel hebben. Daarvoor als ik zo overal lees is ze niet meer te redden. Zelfs die malcom x zou zich in zijn graf omdraaien om zo'n stupide iets van zo'n vrouw. Geloof mij maar.

tweetybird | 19-05-16 | 23:24

Gossie, ik had lang geleden Roderick ( je ) op mijn schoot, wat is hij groot geworden !

edelweiss | 19-05-16 | 23:08

DENK is er voor een ding en dat is de politiek van Turkije uitdragen. En zeker niet de Nederlandse belangen, waarden en normen verdedigen.
Voor DENK zijn alle Nederlanders afstammelingen van honden en apen die in de erdogan leer maar beter zo snel mogelijk de armeense eindoplossing van toepassing moet zijn. Stelletje geitenneukers

protonplof | 19-05-16 | 23:07

Wat ik vind met twee paspoorten heeft men niets in de tweede kamer te zoeken. Dus dattegaat is Sylvana de enige van DENK die er überhaupt kan zitten. Maar goed. Die wetswijziging komt nog wel. Heeft even tijd nodig.

ikdenkwat | 19-05-16 | 23:06

Denk is een kleine partij.
Sylvana dacht, mijn denkkader is erg klein... we hebben een match!

Dirk III | 19-05-16 | 23:06

een oudroze lebberkutje met getinte flapjes. In Nederland moet dat kunnen.

oudroze | 19-05-16 | 23:06

Mike2054 | 19-05-16 | 22:34

Ik denk dat het daar door komt. Best raar dat een best mooie vrouw in haar tijd bij tmf een natte droom van vele was en nu het lachertje van vele die niet meer serieus te nemen valt. Ze heeft als het ware zichzelf van mooie vrouw tot lelijke heks omgetoverd. Nou het is maar te hopen dat het ligt aan de overgang. Best treurig ook als je dat bedenkt.

tweetybird | 19-05-16 | 22:48

Dat mens is niet meer te redden. Ze had even goed bij de Jehova's kunnen gaan, of een andere sekte. Maakt niet uit. Ze verdwijnt nu in ieder geval in de Temple of Doom en dat is een prima plek voor autochtonen-haters. Vreemd is het wel dat GS/VanRossum haar daarvoor tracht te behoeden. Het gaat hier namelijk om een bijzonder onsympathiek personage die een overduidelijk foute beslissing heeft genomen.

isitsoornot | 19-05-16 | 22:46

Deze zwarte dame krijgt veel te veel zwartgallige aandacht. Je kunt beter een witte puntmuts opzetten zodra zij in beeld is. Het is allemaal niet zo zwartwit in het leven. Vraag Sjaak Swart maar.

Koettoerk | 19-05-16 | 22:45

Tekstueel weer een pareltje van van Rossem. Pluim!
Inhoudelijk ben ik toch een andere mening toegedaan. Liever geen waarschuwing aan lieve @sylvana.
Deze vrouw is die waarschuwing niet waard. Een narcistische domme troel die zich vrijwillig laat inpalmen door een islamitische turk, tevens spion en handlanger van islamofascist Ergerdan, verdient niet beter dan ongelooflijk op haar grote bek te gaan.
.
Een domme trut die graag en trots haar vrouwelijk lijf etaleert kruipt in de mand bij figuren die het liefst vrouwen onder grote lappen verbergen... want blote armen, enkels en onbedekte haren zijn haram.
Een domme trut die houdt van opzwepende muziek kruipt in de mand bij figuren die vinden dat opzwepende muziek haram is.
Een domme trut die schijnbaar geen nieuwsberichten volgt en niet weet dat Turkse prime-ministers (de eigenlijke bestuurders van DENK) pleiten voor een verbod voor vrouwen op lachen in het openbaar...
Een domme trut die niet weet dat vrouwen derderangs mensen zijn binnen de islam..
Een domme trut die niet weet dat in Turkije de "zwarten" worden behandeld als straatvuil.
Een domme trut die geen mening heeft over de Armeense Genocide door Turken, een domme trut die negeert dat Koerden worden uitgeroeid door Erdoganturken, een domme trut die negeert dat IS wordt gesteund door Erdoganturken.
Een domme trut die vindt dat Ebru Umar zelf schuld is aan haar landarrest..

Welnu, mijn vrolijke donkergetinte kennissen van Surinaamse en Indonesische afkomst, fervente vierders van ons 5 decemberfeest, kotsen op Sylvana Simons en haar eeuwige klaaglitanie over vermeend racisme en discriminatie door de blanke witman.
Saillant detail: ze stemmen in maart 2017 op Wilders, de enige politicus die poogt de islam uit modern Nederland te verbannen...
.
Succes Sylvana! Op de markt zijn vele stoffen te koop, uitermate geschikt voor moderne hoofddoek of geile burka.

appelvink | 19-05-16 | 22:45

Beste reaguurders, check dit toch verdomme eens zodat je weet waar we aan toe zijn: youtu.be/yCcp36n2cDg?t=17m44s

TriggerSafeSpace | 19-05-16 | 22:39

D'r zit een negerin DENK. Als dat maar goed gaat.

ja,diedus! | 19-05-16 | 22:39

-weggejorist-

zeurneus | 19-05-16 | 22:36

slim vrouwtje als het lukt om in de slaapkamer te gaan zitten uitrusten , met een prettig vooruitzicht als het allemaal wat tegenvalt een wachtgeldregeling...........

zeurneus | 19-05-16 | 22:35

Sylvana vind ik nog steeds een mooie en charmante vrouw.
Met haar 45 jaar op het randje van de menopauze balancerend.
Dat zou ook best d'r gekke gedoe kunnen verklaren.
Niet teveel aandacht aan besteden. Gaat wel weer over.
Denk ik.
www.overgangsklachten.org/tag/overgang...

Mike2054 | 19-05-16 | 22:34

Als alleen alle politica zichzelf zouden stemmen en voor de rest niemand stemt? :D

Neut | 19-05-16 | 22:34

Niet zo negatief discrimineren dames.

Neut | 19-05-16 | 22:32

Sylvana past juist perfect bij DENK. Een club over het paard getilden...

lulleficatie | 19-05-16 | 22:31

Het gaat jullie niet lukken. We zijn ze kwijt volgens de vluchtgegevens maar van die zwarte doos.

byzantium1453 | 19-05-16 | 22:27

Sylvana heeft zich lang geleden al laten afglijden naar de dark side. je moet er maar 's op facebook volgen.

Zuidwest6 | 19-05-16 | 22:25

Totale armoede.
KhaledB | 19-05-16 | 22:07

Ik ben het totaal met u eens. Dat DENK totale armoede.

tweetybird | 19-05-16 | 22:17

boasatlas | 19-05-16 | 22:12

En u gelooft dat deze geweldige partij van stommelingen de verkiezingen gaat halen.Wel nee man. Dan is die allang weer uit elkaar gepletterd. Dit houd nog geen 3 maanden stand.

tweetybird | 19-05-16 | 22:15

En trouwens een begrip waar GeenStijl tot op heden maar weinig aandacht heeft besteed. Een goed voorbeeld van SS in blanke vorm dan is TRIGGLYPUFF: www.breitbart.com/tech/2016/05/03/angr...

TriggerSafeSpace | 19-05-16 | 22:15

R.R.Ph. (Philomena) Bijlhout (ook Surinaams) had slechts 10 uur nodig om het wachtgeld veilig te stellen. Kan Sylvana dit record pakken?

boasatlas | 19-05-16 | 22:12

@deoudererijperevrouw Dat houdt in een 'Social Justice Warrior'.

TriggerSafeSpace | 19-05-16 | 22:11

Totale armoede.

KhaledB | 19-05-16 | 22:07

+ 1 Van Rossem.

JoyCee | 19-05-16 | 22:07

@TriggerSafeSpace 21:58
En dat houdt in?

deoudererijperevrouw | 19-05-16 | 22:07

Hahahaha. Hi-la-risch. De 'kritiek' van types die stemmen op de grootste segregerende wij versus zij 'partij' die niet anders doet dan schreeuwen, interrumperen, en elke dialoog frustreren, de PVV natuurlijk. De onwetendheid en het totale gebrek aan zelfkritiek van domrechts is minstens zo schrijnend als de naiviteit van de gutmensch.

KhaledB | 19-05-16 | 22:06

Ik zou 'r niet doen.... *naam eer aan doet*

Bracula | 19-05-16 | 22:06

Radicalisatie begint met zelfhaat, destructief ga je de zinloze strijd aan. Een strijd die er niet is maar creëer. Meestal door een traumatische gebeurtenis in je verleden. In je hoofd denkt je een punt te hebben. Je radicaliseert verder. Oplossingen hebt je niet. De trein Sylvana waar zal het stoppen.... dusseee zo, zaterdag mooi weer hoorde ik, top!

ikdenkwat | 19-05-16 | 22:05

Het enige voordeel van DENK is natuurlijk wel dat zij het laatste bastion van geharde PvdA stemmers, te weten de allochtone beroepsgekwetsten, kan leegtrekken. Probleem is wel dat die club itt de PvdA geen kader heeft en nergens geworteld is zodat er geen baantjes te vergeven zijn. Dus het cliëntelisme zal de eerste rijd moeten bestaan uit IOU's en of dat genoeg is om de streepjesnederlanders over de streep te trekken valt nog te bezien.
Maar dat de club van Samsom en Asscher ook aan die kant wordt leeggezogen is op zich natuurlijk een goede zaak, zelfs echte socialisten moeten dat toejuichen. Kan er wellicht ooit weer een fatsoenlijke Arbeiderspartij uit de as herrijzen die niet afhankelijk is van islamitische bruinhemden en ander gespuis dat niets op heeft met westerse cultuur. Laat de niet-Nederlandse racisten hun eigen partijtje maar bestieren.

Stormageddon | 19-05-16 | 22:02

DeNK. Twee mafklappers van Erdogan turken. Een agresieve marokaan en een tmf trutje dat overal discriminatie inziet. Nou hoelang gaat dat feest standhouden. Ik zeg een pol. Ik denk dat dat drie maanden duurt en dan is DENK een puinhoop en over en uit. Mocht een quincy erbij komen dan duurt het nog geen maand meer!! Tsja ik denk dat juist Sylvana namelijk het begin van het eind van DENK(stommelingen) is.

tweetybird | 19-05-16 | 22:01

@deoudererijperevrouw Het talent van SS is SJW!

TriggerSafeSpace | 19-05-16 | 21:58

Weet niet of ik medelijden moet hebben maar ik geef haar twee weken.. max. Waarschijnlijk aftreden wegens persoonlijke problemen met een bloedende anus en volledig in de war.

Wat zal die hard genomen worden daar aan de interruptie microfoon.

Houtbar | 19-05-16 | 21:57

Doen Sylvana, doen ! Dan spring je de afgrond in, een afgrond waar jij thuis hoort. Doe het , doe het , je kan het.

edelweiss | 19-05-16 | 21:57

"en laat je af en toe horen over wat jij belangrijk vindt in DWDD of Boulevard.." Daar zit niemand op te wachten. De groenteboer op de hoek kan zijn mening ook geven, even belangrijk. Waarom is dat mens eigenlijk een BN'er? Wat is haar talent? Ga gewoon weg.

deoudererijperevrouw | 19-05-16 | 21:54

als ze in de Tweede Kamer komt .. dan schopt ze het ook nog wel tot voorzitter.

VonHabeNichts | 19-05-16 | 21:54

@miss error: En gratis geld.

TriggerSafeSpace | 19-05-16 | 21:51

En het wachtgeld is ook wel verleidelijk voor een echte golddigger natuurlijk.

Ramsesz | 19-05-16 | 21:51

En toch kan het best wel eens een engig clubje gaan worden. De Turkjes gaan op zijn zachtst gezegd behoorlijk berekend te werk om zo veel mogelijk groepjes voor hun karretje te spannen.
De Erdogan fanboys, de Marokkaanse .... Eh de Marrokanen, de anti zwarte pietjes en niet te vergeten de Jopiaantjes. Mooi om te zien ook dat dit clubje andersdenkenden door velen in het linkse hoekje geplaatst wordt.

Lood om oud ijzer | 19-05-16 | 21:50

Het is wel prettig dat de spoiled brat eindelijk gaat werken. Dan maar voor moffen, dan maar na een paar maanden wachtgeld. Geen otokjoe meer, en veel tegenspraak. Succex
En Suriname moet het land teruggeven aan de oorspronkelijke bevolking van dat land, maar dat is een andere kwestie#nomoreblackprivilege

RickTheDick | 19-05-16 | 21:47

Het zou Sylvana Simons een zorg zijn bij welke bedenkelijke club ze zit, zolang als ze maar aandacht krijgt.

miss error | 19-05-16 | 21:46

"... waarom Simons zo ongeveer sméken om niet met die Turken in zee te gaan?"
Schoorsteenveger | 19-05-16 | 20:39
Ik DENK omdat Van Rossem aanvoelt dat dit het eerste wagonnetje is van Erdogan's democratietrein die hier een stukje Ottomaanse invloed moet afleveren. En in die coupé is elke zetel één teveel.

Ramsesz | 19-05-16 | 21:46

Sunny Bergman. Ook al zo gek als een deur. En DWDD/Vara blijven ze maar een platform geven.

Kelvin-Helmholtz | 19-05-16 | 21:45

Tja om eerlijk te zijn maakt het me geen donder uit wat Sylvana doet of niet. Net als dat ik het ook niet erg vind dat DENK is opgericht. Sterker, laat die partij maar flink wat zetels binnen harken. Maakt de verschillende standpunten/ agenda's tenminste een stuk duidelijker. Gewoon iedereen die slachtoffer is een stem geven. Daar is die Tweede Slaapkamer uiteindelijk ook voor.

Zowel het draagvlak voor de PVV alsook die van DENK is gekweekt door tientallen jaren wegkijken, vergoelijken en bedekken met de mantel der liefde. Vanaf maart volgend jaar hard tegen hard, verongelijkt tegen verongelijkt. Laat eenieder maar kiezen of die zich daarmee wil associëren. Ach en die Commissie Stiekem. Schaf die ook maar af, net als defensie en politie. Gewoon betalen aan Erdo en EU.

Sylvana meid, heel veel succes met je nieuwe baan!

atheïstisch stemvee | 19-05-16 | 21:45

Dat SS zich aansluit bij 'Denk' is een prachtig voorbeeld hoe regressief links totaal de weg kwijt is. Het is ook de reden dat Marine Le Pen, Wilders en Donald Trump groots zullen worden. Ik zal nooit begrijpen dat regressief links niet begrijpt dat zij onderdeel zijn van de polarisatie. Either way, The Tide Is Turning.

TriggerSafeSpace | 19-05-16 | 21:41

-weggejorist-

Ragnar Lolbroek | 19-05-16 | 21:35

Mode-ontwerpster, schrijfster, presentator, actrice, coach, tv personality en nu ook politica. Hum.. kan het zijn dat zij een beetje lijdt aan zelfoverschatting?

salsaparilla | 19-05-16 | 21:35

En wat betreft die open brief aan Sylvana... ik vond haar altijd bloedirritant hoe ze met haar handen bezig was met die lange nagels... gewoon nee. Nooit wat geweest voor mij en nu helemaal bewezen dat ze een domme nitwit is.

Dirk III | 19-05-16 | 21:30

Tsja en dat terwijl DENK eigenlijk geen politieke partij is maar puur opgezet als de lange endeldarm van erdogan in onze tweede kamer. Niks toevoegt en er juist op uit is het slechter voor de nederturk te maken door verdeel technieken en een heersen hier van dictator erdogan over onze nederturken. Verder is dat DENK een voorbeeld van discriminatie en rascisme omdat ze juist de islam van de wrede aanhangen. En dus vrouwen zien als derderangs. Niks van homo's moeten hebben . Niks van ongelovige moeten hebben. En laat nu sylvana juist binnen 1 van of twee van die groepen vallen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de andere zaken van de heren DENK. Zoals de vrije meningsuiting die niet erg hoog bij hun staat behalve als het hun zelf betreft. Maar ja ik zeg die sylvana moet lekker doen wat ze niet laten kan. Het zal mij worst wezen en als ze valt is iedereen haar zo vergeten. En is ze totaal uitgescheten. Iets waar ze al hard mee bezig is. Iets waar ze erg succesvol mee is. Zeg maar een soort zelfvernietiging. En aan de ene kant ook best zielig ook. Nou ja van rossem probeert haar tenminste nog te bekeren en te redden want de meeste nederlanders hebben dat er zelfs niet eens meer voor over. Die hebben haar al afgeschreven. En ik zeg. Die sylvana . Het is maar een rare nederlander. Zelfs verder als die en over die grens van weg met ons. Want raar maar waar het intereseert ons geen fuk dat je bruin bent. We staan er meer versteld van dat een nederlander kiest voor een turkse dictator. Want dat is het schokkende eraan. En een partij kiest die islam van de wrede aanhangt dat juist disrimineerd. Nou sylvana toi toi toi. Zelf hoop ik dat je wel wat opsteekt van de verhalen en toch kiest voor het goede. En dat is niet in zee gaan met DENK. Maar dat zeg ik meer voor jou als voor ons.

tweetybird | 19-05-16 | 21:29

aight.. | 19-05-16 | 20:06
Exact! Vlad the Impaler is één van de mensen uit de geschiedenis die ervoor gezorgd heeft dat we niet al een paar eeuwen onderdrukt zijn door de Ottomanen.
Hij onthoofde zijn slachtoffers en zette hun hoofde op lange stokken om de rest af te schrikken.
We zouden hem eeuwig dankbaar moeten zijn.
Tegenwoordig hebben we Rutte dus ons antwoord op de bezetting die weer gaande is, is... emigreren was nog nooit zo interessant.

Dirk III | 19-05-16 | 21:28

@crankshaft | 19-05-16 | 21:19
HBO?! MBO haalt ze niet eens. Ze heeft haar school niet afgemaakt en daarna niet veel meer gedaan dan een veredelde danscursus als beroepsopleiding. Die bestond voornamelijk uit: "Hoe geil ik blanke mannen met een dikke portemonnee op?"
www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/a...

Stormageddon | 19-05-16 | 21:27

Sylvana,waarom ben je zo geraakt als iemand zwartjes zegt,ouderen worden ook zo vaak oudjes genoemd,daar heeft niemand het over.Wat moet je dan zeggen tegen iemand die zwart is?Tegen een blanke zegt men toch ook blanke,Schaam je je soms dat je zwart bent?Voel je er minder om is niet nodig hoor we zijn allemaal gelijk.
Obama is ook zwart,en is die minder?

janmetdepet | 19-05-16 | 21:26

Iedere keer sluit Sylvana zich aan bij extreem activistische clubjes die in de kern helemaal niet verbindend zijn maar alleen maar vanuit de slachtoffer rol gaan brullen hoe slecht de blanke Nederlander wel niet is. De geschiedenis ontkennen door 'koloniaal onderwijs'te stoppen bijvoorbeeld is toch net zo ridicuul als het ontkennen van de holocaust?
Niet vreemd dat zij constant shit loads aan vervelende opmerkingen over zich heen krijgt. Ze zoekt het keer op keer weer bewust zelf op.
Zal mij overigens benieuwen hoe lang ze het bij DENK uit houdt.

Jippie | 19-05-16 | 21:24

Geweldig stuk. Ik heb ook mijn mening over Sylvana, maar zo netjes verwoorden als je hierboven doet, kan ik niet. Echt schitterend verwoord. Ze graaft hiermee echt figuurlijk haar eigen graf. Ik nam haar al niet al te serieus, maar nu wordt ze een karikatuur van zichzelf.

eightfour | 19-05-16 | 21:22

@Pierke Smulders | 19-05-16 | 21:12
Destijds was TMF de SBS van de muziekzenders. Het slappe Nederlandse aftreksel en de campingvariant van MTV voor brugklassers. En MTV was al behoorlijk kut.

Stormageddon | 19-05-16 | 21:20

Sylvana heeft ws een hbo DENKniveau. Dat gecombineerd met een enorme portie eigendunk leidt nu eenmaal tot dit soort dingen. Die krijgt gewoon te weinig feedback, want stronteigenwijs.

crankshaft | 19-05-16 | 21:19

Wat een aandacht geef jij deze Sylvana, van Rossum.
Is zij dat waard?

plot | 19-05-16 | 21:19

Een moslimpartij die een niet-islamitische vrouw op de lijst zet, het moet niet gekker worden. Maar ja, ze kan de zwarte stem erbij trekken, is BN'er en laat zich makkelijk voor het karretje spannen. Doen dus, want alles is immers geoorloofd om de blanke Nederlander af te kunnen serveren. Hoe meer culturen en kleuren kunnen samenwerken tot dat doel, hoe beter.

Ramsesz | 19-05-16 | 21:18

praten met Sylvan Simons: verloren tijd.
Denk zal nog genoeg BN racisten vinden die de hersens niet bezitten om te zien dat een Turk niet zielig is omdat hij een turk is, net als dat Sylvana niet zielig is omdat ze een negerin is.

Gelukkig zijn er veel minder BN-ers als verstandige mensen.

bergsbeklimmer | 19-05-16 | 21:18

Heeft DENK Wassila Hachchi al benaderd?

lady blabla | 19-05-16 | 21:17

Mark_D_NL | 19-05-16 | 21:01

precies! Malcolm X was een very angry man, ik heb weleens een film en docu over hem gezien ook, mijn hemel, Sylvana die meent zich te moeten vereenzelvigen met hem, says it all.....

Fokkelien | 19-05-16 | 21:17

Mark_D_NL | 19-05-16 | 21:01

precies! Malcolm X was een very angry man, ik heb weleens een film en docu over hem gezien ook, mijn hemel, Sylvana die meent zich te moeten vereenzelvigen met hem, says it all.....

Fokkelien | 19-05-16 | 21:17

deze beroeps-gekwetste koketteert zelfs met Malcolm X, zie haar facebookaccount, sjongejonge zeg, roerganger van Nation of Islam, totdat ook hij het licht zag, maar toen was het te laat. Haatdragende lieden, niets meer en niets minder. En altijd, toen ook al, die Islam, dat zal haar aanspreken. Verder schuwde hij geweld niet, dus zegt genoeg. Dat ze zich identificeert met deze historische persoon, geeft aan hoe hoog zij het in de bol heeft. Ze schuwt zelf het geweld ook niet, want ik heb haar bezig gezien in een danceprogramma met haar neef, over slavendrijven gesproken. Wat een volidioot is dat. Die heeft een ego, ik denk dat ze een 3 persoonsbed heeft. Zodra ik haar zag ergens zapte ik al verder, want ze is niet om aan te gluren meer en naar haar luisteren kan ik niet. Wat een eigenpijper, maar altijd lullen over haar roots, waarom? Maar wat erger is, die veren die ze in haar eigen reet stopt en het onvolk dat eraan mee werkt. Niet te geloven, er zijn dus werkelijk mensen die haar een aanwinst vinden en opmerkingen maken als: "die weerstand die je nu krijgt, geeft aan hoe hard het nodig is, en hoe bang men is". Ja en toen ging de wekker. Zo zonde, ons land gaat kapot aan dit soort lieden, en heel hard ook, DENK, EU en dit kan er nog wel bij. Mijn netwerk van gekleurde mensen is zo niet, ik ken geen "slachtoffers" en ik ken mensen en ben bevriend met mensen uit allerlei windstreken die helemaal niet bezig zijn met hun afkomst, net zo min als ik zelf, zij zet de zaken onnodig op scherp. Ik zag het zelf ook altijd anders, zag geeneens kleur maar de laatste tijd is die verbetenheid van dit soort lui me naar de keel gegrepen. Ebru Umar een trap nageven, wat een vertoning. Zo jammer, want zij polariseert, net als die halve heks van een Sunny Bergman met d'r stageplaatsen, kijk eens om je heen, dan snap je hoe dat allemaal zo komt.

Fokkelien | 19-05-16 | 21:14

Als ik aan TMF terug denk, zie ik alleen de tieten van Fabienne voor me, en niet Sylvana

Pierke Smulders | 19-05-16 | 21:12

Die meid heeft het IQ van 'n fruitvlieg, beetje zonde van je tijd om die proberen over te halen om iets nuttigs te doen... Ze past prima tussen die andere mafketels...

mrXL | 19-05-16 | 21:11

Ja ook een beste topic. Een drenkeling moet je altijd proberen te redden. Dat is menswaardig. Hoop dat ze na haar period of climacterium in rustiger vaarwater komt en weer realistische/heldere keuzes gaat maken. Maar goed, kom Sylvana dat de Turken oververtegenwoordigd zijn in de Surinaamse economie(casino ed) wil niet zeggen dat Denk de partij is om je politiek standpunten bij aan te sluiten, omdat misschien dit een vertrouwens band oproept, juist het tegenovergestelde zal in de toekomst blijken . *kusje*

Dr. Frambozenjam | 19-05-16 | 21:09

@snellesalami 20:58
Je uitspraak over narcisten is correct. Daarom is het zo merkwaardig dat ik nog niet beroemd ben.

RoBD=Skullfucker | 19-05-16 | 21:08

Even een vraagje, zomaar uit nieuwsgierigheid... Produceert een zwarte zak nu ook wit zaad?

Rommelende Onderbuik | 19-05-16 | 21:05

Goed en strak verhaal/betoog/analyse. Laat dat maar aan Van Rossem over.

_Fly66_ | 19-05-16 | 21:04

Zoveel aandacht voor een vrouw met een probleem.

ET007 | 19-05-16 | 21:03

Ik raad die mevrouw aan om zeker deel te nemen aan die Islam-beweging, liefst met een hoofdoekje om of desnoods een masker van Donald Duck voorgebonden. Uiteraard wel zwart gespoten.
Leuk man.

Mantisomantis | 19-05-16 | 21:02

Martin Simek had het niet over haar maar over al die zogenaamde vluchtelingen in Italy. De man schrok zich dood dat hij in zo'n kwaad daglicht werd gezet/gesteld door SS.

frisenfruitig | 19-05-16 | 21:01

Aan het einde van dat FB schrijfsel (m.facebook.com/story.php?story_fbid=6...) feliciteert Sylvana Malcolm X met zijn verjaardag. Ze identificeert zichzelf met een Mannelijke Zwarte Boze Moslim die...
--
"Malcolm X believed in separatism – blacks living separate from whites in USA. His father was a Baptist minister who had been influenced by Marcus Garvey who believed in separatism and this was inculcated into Malcolm X in his youth. His family was poverty stricken as his father died young. His mother could not cope and he was brought up by white foster parents. Malcolm X grew up an angry young man."

Mark_D_NL | 19-05-16 | 21:01

Denk is irrelevant. Sylvana is irrelevant.

ristretto | 19-05-16 | 21:00

Vanmiddag op Npo1 gesprek tussen donkere activist en linkse Turk. De een fileerde met naam en toenaam het islamitische karakter van de heren Kuzu en ozturk. De vrouwonvriendelijke agenda. De ander vond het wel goed dat Sylvana het deed want alles tegen de witte man.

ristretto | 19-05-16 | 20:59

Sylvana is als een dom blondje, dat zich laat misbruiken door de spionnen van Erdogan.

Bolhoed | 19-05-16 | 20:59

HoogToontje | 19-05-16 | 20:50 |
Ze is zoals zoveel andere vrouwen een keiharde golddigger - en dan is de blanke markt toch nog wat groter. Zeker in ons kleine kikkerlandje. En dat is waar ze zal moeten scoren want over de grens hoeft niemand haar waarschijnlijk.
En verder wat Koonkluk Huis | 19-05-16 | 20:23 | zegt.

Aristotalloss | 19-05-16 | 20:58

Mensen die beroemd willen worden zijn in het algemeen bijzonder narcistisch. Mensen die in de politiek willen zijn in het algemeen bijzonder narcistisch. Sylvana heeft ambities op beide vlakken. Verwacht niet teveel van haar zou ik zeggen.

snellesalami | 19-05-16 | 20:58

"jij was het meisje dat bij de ooit zo grondbrekende muziekzender TMF de jongensharten sneller deed kloppen. "
Dat zeker. Van ergenis gingen m'n haren toen al overeind staan bij die zelfingenomen kop met die irritante stem. Gold overigens ook voor Bridget. Fabienne en Sonja waren veul leuker.

Akiron | 19-05-16 | 20:58

Sylvana, al een beetje aangebrand, spit roasted door Kuzu en Ozturk met een nietszeggende Mocro om de gangbang af te maken. Daar was ze toch bang voor bij Prince maar nu laat dit domme kalf zich zonder meer naar de slachtbank leiden. Geniet Syl, want geen enkele man wil je meer.

Jan van de Biertent | 19-05-16 | 20:57

Oooo, wat verlang ik toch naar een zakenkabinet. Mensen met verstand (van zaken). Iedere nitwit kan tegenwoordig de politiek in. Wat een zootje, wat een zootje.

Maria.1 | 19-05-16 | 20:55

@EvilWhiteBiatch | 19-05-16 | 20:34
We gaan je niet missen.

Maria.1 | 19-05-16 | 20:54

Ze zal wel na een tijdje uit de partij stappen en een eigen fractie oprichten. Het gaat om een zetel.
DENK.. youtu.be/je56uUhl7RE

marilyn monroe | 19-05-16 | 20:54

Juist uit liefde moeten we haar laten gaan...
Deze sociale gerechtigheidskrijger is de personificatie van de negerin omdat het moet. De twee Turkse wolven in wolfskleding weten wel raad met deze naïeve tante.
Er ligt immers nog zoveel dom, rascistisch potentieel.
Sylvana is een volwassen vrouw verantwoordelijk voor haar eigen daden.

Desmoulins | 19-05-16 | 20:52

Ik vind het allemaal een beetje te veel eer voor een MBO-trutje die dankzij haar huiskleur als excuus-negerin semi-bekende Nederlander is geworden.

Rommelende Onderbuik | 19-05-16 | 20:50

Iets anders: kan iemand eens wat dieper in het hoe en waarom van de Rassenschande van Sylvana duiken? Waarom cohabiteert Sylvana altijd met blanke mannen, is de zwartman soms te min voor haar? Hoe verhoudt zich dat tot haar zwartepietenspel? Vragen vragen!

HoogToontje | 19-05-16 | 20:50

@EvilWhiteBiatch | 19-05-16 | 20:34
*Bammetjes smeren doet...*

Wijze uit het Oosten | 19-05-16 | 20:48

Koningin Kwets is inderdaad binnen 6 maanden door de Partij van Allah uitgekotst. Niet meer geschikt als boegbeeld van het (moslim)racisme. Te kritisch over de vrouw onvriendelijke houding van Kuzu en andere manlijke partijleden. Het komt allemaal goed dus met stapels wachtgeld. Heb je weer tijd voor een goed boek over de islamitische slavernij in Noord en Oost Afrika.

Flappie2006 | 19-05-16 | 20:47

@Schoorsteenveger 20:39
Ik las er 'hup Sylvana' in, diagonaal dan eh..

compitaal | 19-05-16 | 20:44

What a Waste, dit artikel.

Heinzz | 19-05-16 | 20:44

De bindende factor tussen de Turken, Marokkanen, negers en - bien etonnées de se trouver ensemble - allen nog meer aansluiten bij DENK? Een ongelooflijke pesthekel aan die autochtone, democratische, redelijke rot-Nederlanders die niet moeten denken dat Nederland door de Nederlanders is opgebouwd en voor Nederlanders die van vrije meningsuiting en democratie houden, bedoeld is.

Die stomme autochtonen zijn zooooo fout: ze voeren de goede lijstjes aan, staan onderaan op de verkeerde en alles lukt ze. Strontvervelend, om gek van te worden. Je kunt Nederlanders niet hard genoeg bestrijden. De vijand van mijn vijand is mijn vriend, artikel 1 in de statuten van DENK.

31 November | 19-05-16 | 20:43

geitenklotsklotsklots

Hartgrond | 19-05-16 | 20:42

Tja moslims voelen zich altijd aangevallen. Dat verschaft ze een excuus om altijd boos en onbegrepen te zijn. Past precies bij de constante verongelijktheid van racisme-roepers. Want racisme is een groot ding hoor als je de Joop's, Asha's, Tineke's, Anja's Miko's, Breedveld's en ander krapuul moet geloven. Terwijl we er voordat zij er een verdienmodel van maakten nauwelijks van gehoord hadden. Net als islamofobie, wat we dan weer wel herkennen als normale reactie op veel islamitische terreur en andere ongein. Maar ik wordt verblind door mijn white supremacy.

PrinsesStoepje | 19-05-16 | 20:40

Deze partij haalt toch geen twee zetels dus niet relevant.

miko | 19-05-16 | 20:40

Snap niet waarom Van Rossem de kennelijke behoefte heeft om Simons voor een misstap te behoeden. Dat mens wil de afgrond in, láát haar toch. Velen gingen haar voor, dachten al te snel dat ze iets te zeggen hadden en dus de politiek in moesten. Gingen vervolgens hard op hun bek. Dus waarom Simons zo ongeveer sméken om niet met die Turken in zee te gaan?

Schoorsteenveger | 19-05-16 | 20:39

Wat een hoeveelheid woorden voor een ontzettend onnozole haatdragende nitwit. Laat haar gaan, laat haar gaan...

Desmoulins | 19-05-16 | 20:38

Stormageddon | 19-05-16 | 20:11

Oei Stormageddon ! Nu word ik eerlijk gezegd best wel nieuwsgierig.

fredheadset | 19-05-16 | 20:38

@Veni_Vidi_Vici | 19-05-16 | 20:20
Of arbortus

miko | 19-05-16 | 20:38

Uitsluiten doe je zelf als minderheid.... Heel simpel!!

Messerschmitt | 19-05-16 | 20:38

@ EvilWhiteBiatch | 19-05-16 | 20:34
Nou, dááág.

Lewis | 19-05-16 | 20:37

@raskol | 19-05-16 | 20:22
Je weet dat de bijnaam van Bridget "Het IJskonijn" is toch ?

Wijze uit het Oosten | 19-05-16 | 20:35

Het meiske heeft geen idee waarmee ze zich inlaat.
Gewoon dom dus.

Jackanders | 19-05-16 | 20:35

Ze haat ons blanke, autochtone Nederlanders.
Net als vele nieuwkomers hier...
.
Dat is onze dank dus.

Ommezwaai | 19-05-16 | 20:35

Huh? Satire? Waar slaat dit lange stuk op?
Ik lach me krom om haar move, kan niet beter.

Zoltan | 19-05-16 | 20:35

-weggejorist en opgerot-
-edit we missen je nu al -

EvilWhiteBiatch | 19-05-16 | 20:34

Sinds wanneer is de mening van een IT danseres interessant?

HoogToontje | 19-05-16 | 20:34

Who cares?

Tripps | 19-05-16 | 20:33

Van mij mag ze goed op d'r bek gaan met die turken erbij.

swassannuf | 19-05-16 | 20:33

Laat haar maar een snoekduik nemen, heeft ze al genomen met dat zwarte-piet gezeik. Maelström uitgenodigd.

Bokito ergo sum | 19-05-16 | 20:32

DOE HET!!
Juist wel, misschien is er voor Koewinsie ook nog wel een plaatsje vrij, altijd leuk om dit soort beterweters hun eigen graf te zien graven, als ze zich daarbij ook nog eens onsterfelijk belachelijk weten te maken, is dat mooi mee genomen.

zwellevertje | 19-05-16 | 20:32

Veel te veel eer, zo'n vriendelijk stuk gericht aan Simonster.

marcoplarco | 19-05-16 | 20:32

De slaaf ... De slaaf is de arbeider door de eeuwen heen, niet werken voor de elite? Sterven was je lot. Niet vechten? Sterven was je lot. Tot de dag van vandaag mag je werken voor de elite. Ja in goede landen zoals Nederland wordt er voor je gezorgd als je je middelvinger ervoor opsteekt. Deze weelde maakt mensen verwaand. Kruip eerst een in de geschiedenis voordat je oordeeld.... www.bertvanvondel.nl/engelse-concentra...

ikdenkwat | 19-05-16 | 20:32

Het arme vrouwtje is in de war zou mijn grootvader gezegd hebben. Ze gaat niettemin voor veel vermaak zorgen de komende maanden in de aanloop van de verkiezingen.

brutus68 | 19-05-16 | 20:31

Ik stel voor dat zolang Sylvana de Turkse genocide op Armenen, Grieken en andere christelijke volken ontkent (maar ook de Barbarijse Zeerovers en -slavenhandel niet wil benoemen) we tegenover Sylvana gewoon de Transatlantische Slavernij ook keihard gaan ontkennen of negeren - no pun intended....
#selectiefzijninjeverontwaardigingiseenbitch

Aristotalloss | 19-05-16 | 20:29

Ze draagt liever een pruik dan een hoofddoekje, dus dat wordt niks

Islamofiel | 19-05-16 | 20:29

Ik vind dat DENK wel mooi, volgens mij trekken ze niet veel nieuwe stemmers aan maar alleen maar stemmers weg van andere linkse partijen als D66, GL, PVDA en SP. Die kunnen dan vol gaan concureren met DENK en de nederlanders echt helemaal tegen zich keren of zich weer gaan richten op ons ipv buitenlanders

rode peper | 19-05-16 | 20:29

Toen, en nu helemaal met terugwerkende kracht.. toute Fabienne!

merel veld | 19-05-16 | 20:28

Oewat die lange stuk tekst. Ik ga eerst efen sitten hoor. [/nieuwnederlands]

Taggart | 19-05-16 | 20:28

Bravo voor dit artikel.
Hoewel ik altijd een bloedhekel aan haar heb gehad, gun ik zelfs haar dit debacle niet. DENK zal haar kapot maken en daarna zal ze in vergetelheid moeten wegzakken als ze niet voor de rest van haar leven voorwerp van spot en/of afkeer wil zijn.

Sylvana, meid, stop hiermee zolang het nog zonder al te veel schade kan. Lees het artikel hierboven. Laat je niet gebruiken voor een doel dat niets met die van jou te maken hebben. Nogmaals: Ik heb je altijd een arrogante bitch gevonden, maar dat moet je helemaal zelf weten en het is misschien wel de enige manier om het in de showbusiness te maken. Maar mensen kunnen de televisie uitzetten als ze je niet zien zitten. In de politiek begeef je je in de politieke arena en ze zullen gehakt van je maken. De prijs die daarnaast moet worden betaald is een verdere verdeling en polarisatie in Nederland.

D. G. Narrator | 19-05-16 | 20:27
-weggejorist-
Tsiehta | 19-05-16 | 20:27

Deze Simons …
Ons meest prominente uitkeringsgerechtigde.

Remi 1 | 19-05-16 | 20:26

@ Normpje | 19-05-16 | 20:23
En dus? MOet je een stuk vol haat schrijven?

Lewis | 19-05-16 | 20:26

We zouden allemaal alle drie de dames op de laatste foto doen. Wit of zwart, maakt niet uit.

Een paard | 19-05-16 | 20:26

(En die laatste foto maakt hel hemaal fijn)

hotmint | 19-05-16 | 20:25

Wat een liev stuk zeg.
Ik vond t wel wat.

hotmint | 19-05-16 | 20:25

Sylvana wie?

Verliezen we niets aan. Kan niks, doet niks. Is enkel en alleen zielig.

Hdw | 19-05-16 | 20:24

Mooi stuk. Heel goed bedoeld. Echter Sylvana is blind. Van haat. Kansloos.

Normpje | 19-05-16 | 20:23

Aartsopportuniste Sylvana gokt op een zetel en daarna splitst ze zich af zo snel al ze kan. Toch lekker vier jaar een parlementariërssalaris op die manier.

Rest In Privacy | 19-05-16 | 20:23

Mogen zulke korte rokjes wel bij DENK?

Maria.1 | 19-05-16 | 20:22

@©lin | 19-05-16 | 20:11
Al zou het voortbestaan van de mensheid er van afhangen..
Dan sterven we maar uit !

Wijze uit het Oosten | 19-05-16 | 20:22

Amai Daphne Bunskoek, en de Bridget Maasland die 24 jaar geleden nog lekker was...

raskol | 19-05-16 | 20:22

"Want dit briefje van jouw hand is ratelende waanzin. Liefs, GeenStijl."
Dit was genoeg geweest wat mij betreft...

Slim Pickens | 19-05-16 | 20:21

Ik vind het wel interessant om te zien hoe Sylvana zich staande gaat houden tussen die twee moslims. Jammer alleen dat dit via een politieke partij moet en wij daaraan mee moeten betalen. Weten ze bij DENK wel dat ze voor alle Nederlanders belangen moeten behartigen en niet slechts alleen voor hun eigen achterban?!

Maria.1 | 19-05-16 | 20:21

@ ©lin | 19-05-16 | 20:11
Ik vind haar mooi (wat iets anders is dan dat ze mijn type zou zijn), zeker op die laatste foto.

Lewis | 19-05-16 | 20:20


Wijze uit het Oosten | 19-05-16 | 20:17

Kan welhaast niet anders, ook gezien de reacties van de overgebleven reaguurders.

eerstneukendanpraten | 19-05-16 | 20:20

Uhm spilled!

Veni_Vidi_Vici | 19-05-16 | 20:20

-weggejorist-

topgozert | 19-05-16 | 20:19

Serieus van Rossem? Dit is parels voor de zwijnen werpen. No use crying over spillend milk..

Veni_Vidi_Vici | 19-05-16 | 20:19

Welja... het zoveelste Sylvanapromotietopic.
Schei daar es mee uit.

Schietmijmaarlek | 19-05-16 | 20:19

Dit riep ik al een paar jaar terug, toen islamkritiek opeens racisme moest worden genoemd.

En dat is precies waarom DENK SS heeft gevraagd lid te worden van die club.
Islam maakt handig gebruik van het minderwaardigheidsgevoel van allochtonen.

basweetutwel | 19-05-16 | 20:18

Ja, Sunny Bergman,
Ik vond haar docu over zwarte piet dan ook veels te suggestief, toch waardeerde ik haar docu over vrouwelijke seksualiteit zeker wel. En als zelfs Sunny Bergmans slim genoeg is om de vragen 'die er toe doen' te stellen aan de ISIS fanboys, en voor het aanbod bedankt, hoeveel zegt het dan wel niet aan de geestelijke gesteldheid van Sylvana Simons? Hmmm? Zo diep zak je, dat zelfs Sunny het niet begrijpt, en dit zeggende dat ik zelf nog wel Sunny grotendeels begrijp, OMG wat erg!

hallofreen | 19-05-16 | 20:18

@eerstneukendanpraten | 19-05-16 | 20:14
Nomen est omen ?

Wijze uit het Oosten | 19-05-16 | 20:17

Doe het, Sylvania, doe het nu! Laat je niks wijsmaken, je weet zelf het beste hoe je in de afgrond springt.

spuitje11 | 19-05-16 | 20:17

Doe het wel. Laat ons genieten van een multicultureel clubje dat elkaar vroeg of laat de tent uit vecht en een links Nederland dat zich geen raad met deze partij weet.

menzo | 19-05-16 | 20:16

Wat een goed stuk weer. Jammer dat de GeenStijl-haters dit soort artikelen dan nooit eens noemen, of alleen maar denken dat het cynisch bedoeld zal zijn.
En deze quote is volgens mij de hele kern van de zaak: 'Het is een nogal rancuneuze anti-autochtone beweging die alleen mensen wil "verbinden" die géén atheïst, blanke, en/of autochtone Nederlander zijn.'
Dat sterkt me ook in het vermoeden dat Simons' belangrijkste drijfveer afkeer van blanken, of op z'n minst van de 'witte samenleving' is.
En dat is jammer. Want deze zelfde mevrouw heeft van deze maatschappij natuurlijk alle kansen gekregen, en haar afkeer van de boze witte medemens lijkt mij ook weinig rationele gronden gebaseerd.
Ik durf te wedden dat ze partij binnen een halfjaar weer uit is omdat ze partijlijn niet trekt.

Lewis | 19-05-16 | 20:15

Ik moet de Turk nog zien, die op een vrouw stemt - en dan nog wel op een zwarte vrouw.

bisbisbis | 19-05-16 | 20:14

Geenstijiscensuur2 | 19-05-16 | 20:07

En daarom vind ik het zo jammer dat de tool kapotstuk is want waarom ben je nu opgerot? Iets met censuur of zeau...

eerstneukendanpraten | 19-05-16 | 20:14

@Stormageddon | 19-05-16 | 20:11
Jij schaakt veel? NN.

Mark_D_NL | 19-05-16 | 20:13

Drama drama, dit willen ze dat iedereen erover begint ze krijgen overal nu reclame voor DENK of het nu negatief of positief is ...... dus houdt er eens mee op deze randdebielen zo'n podium te geven.

HdJ& | 19-05-16 | 20:13

@Geenstijiscensuur2 | 19-05-16 | 20:08
Begin zelf blog. Mag jij helemaal zelf bepalen wat er op komt en wat niet. Zal Geenstijl niets aan kunnen doen en de overheid ook niet. Wat lul je nou over censuur?

Stormageddon | 19-05-16 | 20:13

Ze heeft ook nog niet in de gaten wie haar en hun salaris betaalt.

van stampij | 19-05-16 | 20:13

Dat mens spoort niet, ze zit daar prima, lekker laten gaan. Dankzij haar heb ik het "zij" "wij gevoel" gekregen. Meer dan de helft van mijn vrienden zijn Surinamer Indo of Marokkaan altijd goed. En dan komt zij opeens met haar zwarte piep complex. Ga toch koken mens.

doskabouter | 19-05-16 | 20:13

Inderdaad, de ooit zo bekende TMF-presentator waar je dagenlang naar luisterede op televisie.

Ik zie soms berichten op facebook voorbij komen van DENK dat geliked wordt door vrienden wat puur uit is op meer seggreatie, hun tegen ons. En ook omdat hun achterban groeit ze dat ook kunnen realiseren.

Ze voelen zich geroepen, daar bij stichting denk, en iedere keer opnieuw wilders onderbreken zonder dat ze daar inhoudelijk iets op hebben, gewoon voor het onderbreken, want dat wil hun achterban zien. Zo garan ze stemmen.

Sylvana is hypocriet en volgens mij voelen ze de bui al aankomen. De stemmingen naar de PVV rijzen alsmaar en hun subsidies en hulp naar tientallen kanslozen komt in gevaar.

Nederland heeft z'n beste tijd gehad jongs. Dit is waar 30 tot 40 jaar voor gekozen is, laat ze het hebben. Multiculturele rotzooi.

Anoguurder | 19-05-16 | 20:12

@Geenstijiscensuur2 | 19-05-16 | 20:08
*zwaait*

Maria.1 | 19-05-16 | 20:12

Doe maar gewoon wel, daar is de laatste jaren geen zinnig woord uitgekomen. Ze past mooi bij die 2.

@Geenstijiscensuur2 | 19-05-16 | 20:08 - waren ze vervelend tegen jou? Of zijn dit de hoogstaande reacties die wij van jou mogen verwachten? Zo ja, *vast zwaait*

MarcS | 19-05-16 | 20:12

@yamahaha
Ik zou ze doen.
---------------------------------------------------------
Al was die Sylvana Simons de laatste op aarde.
Dan eiste ik een nog hertelling.

©lin | 19-05-16 | 20:11

Door dat dit soort achterlijke mutsen is Nederland al zo'n end naar de klote. Naïeve achterlijken die denken dat ze het zo slecht hebben en dat maar al te graag inruilen voor een fascistische dictatuur als ze maar van die enge blanke mannen af zijn.

Larevenge | 19-05-16 | 20:11

Zullen we het na vandaag nooit meer over Sylvana hebben? Dat lijkt me beter. Ook voor mevrouw zelf. Want dan gaan er wellicht mensen wroeten haar verleden en vragen stellen. Kan heel onaangenaam worden. Nomen Nescio zaken in een rechtbankarchief worden nooit vernietigd, Syl. Daar laat ik het maar bij.

Stormageddon | 19-05-16 | 20:11

Ach kan jouw die Sylvana nou schelen. Er zijn 1000-en leuke en intelligent Surinaamse dames die die belangrijke voortrekkersrol kunnen vervullen. Die komen vanzelf boven drijven. Sylvana heeft zichzelf onmogelijk gemaakt. Exit Syl....

Mark_D_NL | 19-05-16 | 20:10

Zwartevrouwenhanden +1

compitaal | 19-05-16 | 20:09

-weggejorist-

Geenstijiscensuur2 | 19-05-16 | 20:08

Dat briefje van haar is sowieso belachelijk. Zo'n beetje de hele Tweede Kamer uitmaken voor onder andere racist, xenofoob en hypocriet en even later klagen dat jezelf bagger over je heen krijgt. Ze weet het misschien iets mooier te verwoorden dan de gemiddelde Facebook-tokkie, maar ze doet zelf precies wat ze een ander verwijt. Hoe noemt ze dat ook alweer? Ohja, hypocriet!

Rooyco | 19-05-16 | 20:08

Ik zou ze doen.

yamahaha | 19-05-16 | 20:07

Sorry maar voor mij had ze al lang geleden afgedaan.
Mocht het zover komen dan gaat dit alleen voor amusement zorgen in de 2e kamer.

IkWilOokWatZeggen | 19-05-16 | 20:07

-weggejorist en opgerot-

Geenstijiscensuur2 | 19-05-16 | 20:07

Hoezoo "doelgroep". Aandachtshoer zoekt aandacht. Missie geslaagd.

Vogelbeest | 19-05-16 | 20:06

beetje lang stuk. had beter meteen naar t einde kunnen scrollen.

BYO | 19-05-16 | 20:06

hou toch op met kuzu dracula noemen. vlad dracul was een christelijke prinsch die vocht tegen de osmaanse horden

aight.. | 19-05-16 | 20:06

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland