Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hoe het slecht afliep met die kewle Arabier

kewle arabierGeenStijl ClipWatch. Vandaag bekijken wij eens een Arabische muziekvideo. Een muziekvideo met een boodschap. Kijk die verschrikkelijk flexe Arabo-knaap uit Riyaad eens modern in het leven staan. Lekker sporten op z'n Adidasjes, scheermesje met 5 mesjes voor de goatee, vette rooie scheurbak onder de reedt. Uiteraard heeft zo'n knul een fijne baan en natuurlijk een Apple Macbook Pro. MAARRR. Het loopt slecht met hem af. Want hij bidt niet, maar hij rookt wel. Gevolg: meisje kwijt, en natuurlijk een tragisch ongeval. Zo kom je dus aan je einde als je de weg van de westerling volgt. Hilarisch-stichtelijke muziekvideoclip uit Arabierië. Top of flop!

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
Lagging | 14-08-07 | 18:30

@wesselos... en alle andere wilders aanbidders...

wilders vragen om hulp?

hij is de persoon die juist meer haat oproept met zijn domme tegenstrijdige uitspraken.

hij staat ergens voor maar als het hem ff niet uit komt staat hij er toch maar weer even niet voor....

en daar moet je dan op bouwen? Daar geloof jij in?

Het enige wat wilders doet is overal tegen aan schoppen beetje herrie trappen en naamsbekendheid opbouwen dat is het enige wat telt bij hem zijn eigen "suck6"

Ik kan ook heel hard dingen roepen en mensen achter mij krijgen maar los je daar wat mee op? NEE en wilders ook niet.

hij heeft het altijd over alle buitelanders die onrust stoken en crimineel zijn vooral marokanen zijn vaak de lul bij hem...

weten jullie wat hij maakt??

klein voorbeeld
dat de marokanen die wel normaal een baan willen zoeken tegengewerkt worden en dan maar naan denken joh volgens wilders zijn alle marokanen zo dus waarom ik dan ook niet dat is de enige manier om geld te verdienen en zo maakt hij een groep groter onhandelbaarder waar hij tegen aan kan schoppen voor eigen suck6

whaha veel suck6 met geloven in iemand die alleen maar schreuwt wat de gekwetste mens wilt horen maar niet met goede haalbare oplossingen komt.

en even on top. het gaat om de vraag wat heb je aan al die spullen geld enz als je dood bent? neem jij je geld motor huis auto's sieraden enz. het graf in? naar "het paradijs" heb jij er daar wat aan? nee dus wat voor nut heeft het eigenlijk.

en begin nu niet van daar heb je er weer 1 die niets heeft en daarom dus zo lult... nee ik heb een mooie auto en een huisje en werk en een vrouw kind dus daar ligt het niet aan. voor nu zijn de spullen leuk en makkelijk maar zeker niet belangrijk.

verder iedereen succes met de discussie hier maar zal moeilijk worden met al die mensen die niet verder kunnen denken dan hun eigen straatje of erger nog niet kunnen denken en maar meelopen met de persoon die het hardst schreeuwt.

gr.
een moslim die met zijn ogen open leeft en een ieder zijn geloof laat geloven...

regillio | 14-08-07 | 10:45

Zijn vrouw kan wel zo bij hem weg gaan. De geheime boodschap: de emancipatie van moslimvrouwen is begonnen. Feminisme!!!

Mary Jane | 14-08-07 | 09:58

Gebeurde dat maar met die Marokkaanse drugsrunners. Hebben ze daar geen geinig filmpje voor ?

Eddie Vedder | 14-08-07 | 08:24

@King of controversy

Doe is normaal man met die praet.
Sorry maar ik word schijtziek van die islamitisering. Willen mensen van een gecreerd iets alla houden prima willen mensen van een perverse viezerik mohammed houden prima maat ga mij niet lastig vallen met praat dak zo n pedo moet omarmen, donder op.
Tuurlijk heb je rust met jezelf, en jjij wil een plek waar je je iop het geloof kan richten, waar kan dat beter als in dat islamitische nederland waar jij zonder te werken betaald je geloof kan belijden sorry maar iedereen is helemaal into the islam, hoe lang duurt het nog voor de scheiding tussen de staat en de islam is opgeheven, waarom ben ik banf voor de islam, omdat het allemaal ofgefokte donders zijn

Wilders help dit land gaat kapot

Wesselos | 14-08-07 | 02:01

Tjeempje, er zit een verveelent taalvoudje in: "vette rooie scheurbak onder de reedt".
Maak verders nie uit hoor, mien Arabiesj is ook kudt.
Liefs van mijn !

elderto | 13-08-07 | 23:38

Er zijn twee dingen mis met het filmpje. Ten eerste helemaal niet opgenomen in Saoedi-Arabië, maar ergens in de Verenigde Staten (Florida of Californië), dus overduidelijk gefabriceerd door de CIA.
Ten tweede wordt onze sjeik niet gestraft voor het roken of een westerse leefstijl, maar voor het rijden zonder helm, dus zou ook propagandafilmpje van Arabisch Veilig Verkeer kunnen zijn.

batvoca | 13-08-07 | 23:14

Ik zeg iedereen, dus de hele wereldbevolking 1 keer zwaar aan de paddo's.
Ben je onmiddelijk van al het gezeik af.

Cynisch | 13-08-07 | 22:23

excuus voor dubbelpost

@botte

Het stond al even in de agenda. Het is inmiddels gearceerd en onderstreept, ik ga nu zeker.
Ik verwacht er alleen geen warm onthaal. Sterker, maak me behoorlijk zorgen en neem voor de zekerheid een doosje Hansaplast mee.

ClimateChangeDenier | 13-08-07 | 22:08

Elisabeth2 13-08-07 @ 21:11
Betje toch, ik heb met je te doen! Troost je, ik kijk tijdens werkuren ook zelden naar GS.
Misschien is een NLP-training een idee? Ging er ooit vol goede moed naar toe (dacht dat het over neurolinguistisch pijpen ging) en kwam natuurlijk totaal depressief thuis.
Toen dacht ik: het roer moet om.
Was die cursus toch nog ergens goed voor, al werd er, tot mijn spijt, bar weinig gepijpt.

nattebever | 13-08-07 | 21:57

ClimateChangeDenier 13-08-07 @ 21:22

Op de draad van MuskenSS staat een link naar sioe. Lees maar eens. Hoe zat dat ook weer met die maatschappelijk werkster in Antwerpen die kritische zaken over de ghettovorming zei en, meen ik, ontslagen werd door de sosjalistiese burgemeester? Annemarie huppeldepup.

bottehond | 13-08-07 | 21:51

sjaakdeslinksesul 13-08-07 @ 21:09
't Lastige is dat prestaties van de overheid (if any) moeilijk zijn te kwantificeren, of zelfs helemaal niet. Alleen al daarom ben ik ervoor die sector zo beperkt mogelijk te houden.
Neem als voorbeeld de afrekencultuur in de pliesiewereld: hoe meer bonnen, hoe beter de prestatie.
Alsof het daar om the first place om begonnen was. Iemand moet dat verzonnen hebben. Kan niet anders dan een halvegare zijn geweest - die er waarschijnlijk nog dik voor betaald kreeg ook.

Trouwens, als je naar je mening te veel verdient (of bent gaan verdienen), staat niets je in de weg zelf tot herverdeling over te gaan. Waarom zou de Staat dat moeten doen?

De principiële discussie lijkt mij dus: wil je geen, een kleinere of een grotere overheid? Geen overheid lijkt me geen optie (slaan mensen elkaar maar de hersens in en heerst het recht van de sterkste, of fittest). Ik pleit voor een zo klein mogelijke overheid - in een klein kudtlandje als NL zouden we het bijvoorbeeld heel goed kunnen zonder provincies. Meeste deelraden in de grotere gemeentes kosten ook alleen maar geld en zijn doorgaans niet meer dan Oostblokinstituten zonder ander doel dan werkverschaffing. Zeker nu veel van de zaken daar gewoon via internet geregeld zouden kunnen worden.

Het lijkt er een beetje op alsof we het oneens zijn over zaken waarover we het eens zijn, maar ik kan me vergissen.

nattebever | 13-08-07 | 21:51

@bottehond 13-08-07 @ 21:13,<br>
Ik heb die 2e link van je nog 's ff goed doorgelezen en wordt daar toch niet écht happy van. Geeft wel aan dat we mogelijk zelfs al te laat zijn om nog iets tegen de EU te kunnen doen. En indien die demonstratie tóch doorgaat, zal deze hoogstwaarschijnlijk bruut worden verstoord door allerlei kaalkopjes die de dan wél aanwezige media willen laten zien wat zij van de islamisering denken...<br>
De EU zal dit uiteraard terugkaatsen naar de burgers, met als gevolg dat we dan nog meer klem komen te zitten onder het als maar groter wordende juk van de EUSSR.<br>
Ik hoop dat ik mis zit m.b.t. die kaalkopjes en dat de dan aanwezige media een beeld laat zien van mensen die zelf denken en hun eigen mening hebben i.p.v. achter de (EU) massa aan te lopen.

Sulfuric-Acid | 13-08-07 | 21:43

@kwarkoo1 13-08-07 @ 21:14,<br>
In dat geval zitten we op dezelfde golflengte. Ik kan niet anders zeggen!<br>

Sulfuric-Acid | 13-08-07 | 21:29

bottehond 13-08-07 @ 21:13

Freddy's little helpers:

1. Fatima Abid
2. Mustafa Amrani
3. Samira Attalbi
4. Mohammed Boukantar
5. Philippe Close
6. Jean Baptiste de Crée
7. Ahmed el Ktibi
8. Julie Fiszman
9. Faouzia Hariche
10. Karine Lalieux
11. Marie-Paule Mathias
12. Yvan Mayeur
13. Mounia Mejbar
14. Mohamed Ouria Ghli
15. Mahfoudh Romdhani
16. Sevket Temiz
17. Freddy Thielemans
18. Christian Van Der Linden

Verrassend dat de PS tegen is.

ClimateChangeDenier | 13-08-07 | 21:22

bottehond 13-08-07 @ 21:13

Dat kennen ze inderdaad niet, maar het begint er toch snel op te lijken dat het overdrukventiel danig verstopt begint te raken. En laat ik maar eerlijk zijn: ik wakker het vuur onder de pan nog danig aan ook. Net als jij overigens.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 21:21

overVecht 13-08-07 @ 21:11

Met een vleug fascisme erbij. Dat dan weer wel.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 21:16

Sulfuric-Acid 13-08-07 @ 21:06

Wat ik bedoelde is natuurlijk dat het geen ene reet meer uitmaakt of we deze overheid hebben of de sharia. Ik zie geen verschil.

Of denk je dat cabaratiers, politici etc de mond worden gesnoerd omdat ze teveel belasting betalen?

Dat we zoveel kosten hebben in deze maatschappij is enkel en alleen terug te voeren naar het grote deel van de NL bevolking die uit de staatsruif meevreet. (zie P. lakeman)

Maar dat kattegejammer van die Arabier doet er niet veel voor onder.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 21:14

@ClimateChangeDenier 13-08-07 @ 21:07,<br>
Walter juist wel, z'n broer Wouter daarentegen weer niet.

Sulfuric-Acid | 13-08-07 | 21:12

nattebever 13-08-07 @ 21:05
Nou slimmer dan ik (mij?) aangepakt dan. Ik werk ook niet echt 80 uur p/wk, maar wel erg hard (geen tijd om naar GS te kijken op m'n werk), en wel tonloos.

*snik*

Elisabeth2 | 13-08-07 | 21:11

@kwarkoo1 13-08-07 @ 20:59
dus eigenlijk een soort nazisme?

overVecht | 13-08-07 | 21:11

nattebever 13-08-07 @ 20:44
Vooral vanuit de solidariteisgedachte. Ik schrok van wat ik er netto bijkreeg toen ik het betstaansminimum naar modaal toeging, m.i. veel te veel. Dat is dus een soldariteitsgedachte, mede ingegegeven door het feit dat ik die laagbetaalde kutbanen zonder perspectief op wat dan ook behalve een hernia op je 50e zelf heb gedaan. Dan is 38% als begintarief dus gewoon te veel, zeker als de uitkeringen te hoog zijn.
Controle betekent verlies aan macht. Voor iemand die vooral uit is op inkomen geen probleem, hoe efficienter de controle, hoe beter de prestaties zijn en hoe meer er verdiend (of kwaliteit geleverd bij de overheid) wordt. Maar meer controle bij de overheid, waar salarissen vastliggen en mensen met minder materiele behoeften hun brood willen verdienen, leidt tot verlies van juist dat waarnaar men streeft: macht om de zaken om te zetten naar eigen hand. Daar moet je dus per definitie niet te veel macht aan geven en als ze het dan toch krijgt, moet de overheid beter rekenschap geven van haar beleid en uitgaven. Een afrekencultuuer hoort daar ook bij.

sjaakdeslinksesul | 13-08-07 | 21:09

Sulfuric-Acid 13-08-07 @ 21:02

Walter Bos zou in het rijtje niet misstaan.

ClimateChangeDenier | 13-08-07 | 21:07

@kwarkoo1 13-08-07 @ 20:59,<br>
Nou, dat ben ik niet met je eens. Want als we niks doen tegen het beleid van de overheid zijn de burgers de lul, zie post van nattebever @ 20:44 (thatcher). Maar ook als we niets doen tegen de Islamisering zijn we als burger de lul.<br>
Dat noem ik nou een niet te onderschatten, dan wel gruwelijke (100%) overeenkomst.<br>

Sulfuric-Acid | 13-08-07 | 21:06

Elisabeth2 13-08-07 @ 20:52
Lieve Betje, ik ben zelfstandig ondernemer en zou nooit anders willen.
En nee, die 80 uur haal ik niet, niet eens de helft.
Maar niet tonloos hè, wat dacht je!

nattebever | 13-08-07 | 21:05

Sulfuric-Acid 13-08-07 @ 21:02

Je bedoeld 'Aan flarden fgeschoten'?

kwarkoo1 | 13-08-07 | 21:03

@ClimateChangeDenier 13-08-07 @ 20:56,<br>
Dat is weer een ander verhaal, het ging in mijn post over het financieele gedeelte binnen de overheid. Mensen als kok, melkert, cohen en nog zo wat landverraders, moordenaars en collaborateurs dienen ter plekke te worden *censuur * worden. (tipje van de sluier, gelijk weer on-topic met deze woordspeling, het begint met een A en eindigt op fgeschoten)

Sulfuric-Acid | 13-08-07 | 21:02

Elisabeth2 13-08-07 @ 20:56

OT/ excuso, kan de namen ook niet altijd uit elkaar houden.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 21:00

Sulfuric-Acid 13-08-07 @ 20:54

Theologisch gezien kun je de islam natuurlijk niet vergelijken met een overheid. Bij de islam bestaat geen overheid, dat zou jij toch moeten weten als je de wereld bekijkt. De islam is overheid, rechtbank, controle over onderdanen, politie, kortom de islam is alles.

Eigenlijk best wel simpel, maar ja, de onderdanen zijn merendeels analfabeet en/of gebrekkig door inteelt.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 20:59

kwarkoo1 13-08-07 @ 20:53
Ik denk iemand anders, want ik heb heb OT al en het NT ook.

Elisabeth2 | 13-08-07 | 20:56

Sulfuric-Acid 13-08-07 @ 20:48

Heb begrepen dat de hoofdverdachte in dat woestijnclipje een tweede kans krijgt? Ik kon het getetter maar enkele seconden verdragen en niet veel later heb ik het het beeld ook weggeklikt. Maar ik neem aan dat het waar is.

Luiden als kok, melkert, cohen en nog zo wat landverraders, moordenaars en collaborateurs, krijgen van u ook een tweede kans?

ClimateChangeDenier | 13-08-07 | 20:56

@kwarkoo1 13-08-07 @ 20:51,<br>
Klinkt wel redelijk, maar doet de islam zich in de toekomst óók zo gigantisch in de vingers snijden alsdat de overheid dat doet. het resultaat (al dan niet van het in de vingers snijden) is dat de 0031-se burgert weer flink de lul is...

Sulfuric-Acid | 13-08-07 | 20:54

Elisabeth2 13-08-07 @ 20:52

OT/ Die bijbel al gevonden of was dat iemand anders?

kwarkoo1 | 13-08-07 | 20:53

nattebever 13-08-07 @ 20:44
Niet meer bij overheid of semi-oberheid gaan werken. Daar gaat een normaal mens kapot aan. Lekker commercieel bedrijf zoeken en 80 uur per week beffelen. Heb je geen tijd meer om na te denken.

Elisabeth2 | 13-08-07 | 20:52

Sulfuric-Acid 13-08-07 @ 20:48

Neen, je zit bijna goed. Ik als erkend theoloog zal je de waarheid komen brengen, net als de Jehova getuige aan de deur. let op: de islam is een roverssecte en daar is de link met de overheid snel gemaakt. Je ziet theologie is niet zo moeilijk.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 20:51

Op de een of andere manier doet het geheel me aan Unbreak My Heart van Toni Braxton denken. Ietwat andere plotwending en iets meer bloot. En als je wil kun je ook een heleboel relipop of zelfs relirock uit de US vinden met vergelijkbare clipjes. Geeft mij maar Amr Diab, niet moeders mooiste, met de Gypsy Kings, www.youtube.com/watch?v=uOwerd_CIwk, duurt een beetje lang voordat de muziek begint maar dat is in Egypte ook al populair.

sheffchav | 13-08-07 | 20:50

@nattebever 13-08-07 @ 20:44,<br>
Ik ben dan wel geen theoloog, maar ik zie in dat clipje de overheid, die door het zichzelf niet controleren (bidden), regelrecht naar de klote gaat.<br>
Hiermee is is jouw post ook gelijk weer 100% On-Topic.

Sulfuric-Acid | 13-08-07 | 20:48

nattebever 13-08-07 @ 20:44

Vertel het maar kerel, ik kan je dat theologisch allemaal uitleggen.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 20:46

sjaakdeslinksesul 13-08-07 @ 20:34
Ben tegen opgelegde solidariteit, is in feite een contractio in terminis.
For a start. Dat ik de helft van mijn salaris moet afdragen - jij vindt dat er dan nog steeds niets aan de hand is.
Ik heb daar andere gedachten over.
Ben tegen regelzucht, en juist die regelzucht (en de hebzucht, vergeet dat niet) komt met name naar voren in die malle toptarieven die dat allemaal moeten financieren. Bovendien, het starttarief ligt al rond de 38%, gaat bliksemsnel naar de 42% en bij iets meer dan 50K zit je al in de 52%.

Juist het feit dat er geen sturend of controlerend mechanisme is bij de overheid (zoals bijvoorbeeld winstmaximalisatie in het bedrijfsleven) pleit ervoor dat je dus zo weinig mogelijk aan die overheid moet overlaten.

Wat je zegt, in het bedrijfsleven wordt er heel wat eerder (zou zelfs zeggen: überhaupt) aan de bel getrokken dan bij de overheid. De omvang en betekenis van de overheid is iets wat de kiezers bepalen. Hoe meer armlastigen en handophouders, hoe sterker die overheid zal worden. Gevolg is dat je een sanering krijgt zoals Thatcher die ooit doorvoerde en die voor velen rampzalig was.
Maar uiteindelijk wel een gezonde economie opleverde.
't Zou zonde zijn het hier zo ver te laten komen, want onnodig.

Wat dat allemaal met die Arabierische liedjes van doen heeft, is me ook een raadsel, maar er is vast wel een theoloog die dat kan uitleggen.

nattebever | 13-08-07 | 20:44

Muxje 13-08-07 @ 20:32

De meeste groten der kunst zijn zelfs in armoede gestorven.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 20:34

@nattebever 13-08-07 @ 20:21
Het probleem is m.i. niet de herverdelingstaak, het is de wijze waarop men greep wil houden op de samenleving. Als jij de helft van je salaris als solidariteitsafdracht inlevert, is er nog steeds niets aan de hand. Wel lullig voor je. Overigens schijnt het zo te zijn dat de laagste en daarna de hoogste inkomens het meest profiteren van de overheid, terwijl de midden-inkomens betalen maar er weinig voor terug zien.
Het wordt wel een probleem wanneer je vertelt wordt hoe je dat geld moet verdienen. Regelzucht is een groter probleem dan herverdeling, dat laatste is gewoon een politieke keuze. Ben je links, dan ben je voor hogere inkomstenbelasting, ben je rechts, dan wil je een lager tarief. Maar de overheid zou eens op moeten houden met constant de voorwaarden te willen scheppen en hierop te sturen.
En zowel in het bedrijfsleven waar ik gewerkt heb en de semi-overheid waar ik nu werk, zie ik dat er een gebrek aan controle op besteding van middelen is. Het grote voordeel van het bedrijfsleven is dat wanneer het echt fout gaat (lees: verlies wordt gemaakt) er eerder aan de bel wordt getrokken.
@VanderF
Twee discussies worden me te veel, maar we waren het toch al eens.

sjaakdeslinksesul | 13-08-07 | 20:34

"Waarom komen de hoogste cultuuruitingen tot stand als er welvaart is? Omdat de welvarenden de kunstenaar kunnen bevrijden van zijn drang naar bezit, waardoor de kunstenaar tot ongekende hoogte kan stijgen" (King of controversy 20:12)

Gelul. Als er welvaart is, zijn er mensen die zich de luxe kunnen veroorloven om kunstenaars in te huren of hun werken te kopen. Er zijn een aantal grote kunstenaars te noemen die niet afhankelijk waren van inkomsten van opdrachtgevers, maar de meesten van de groten waren gewoon commerciële jongens.
Als contrast stel ik daar tegenover de hedendaagse "kunstenaar" die van subsidies kan leven, met wel een leveringsverplichting maar geen prestatieverplichting. Wat komt daar uit? Stront, meneer, ingeblikte stront. Soms letterlijk.

Muxje | 13-08-07 | 20:32

hhhmmm, lees net op NN dat Wouter Boskabouter zijn toestemming heeft gegeven om wéér een stukje 0031 weg te laten gaan... Klinkt als ABN-AMRO.<br>
Ik ben benieuwd of we over 10 jaar nog wel een Nederland hebben...

Sulfuric-Acid | 13-08-07 | 20:31

nattebever 13-08-07 @ 20:26

Ik bedoelde eigenlijk kattengejank, maar ja, ik ben te verwesters.... en dus verpest volgen KOC.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 20:29

Dat verdien je ook als Mac Eigenaar. Infidels.

supah | 13-08-07 | 20:29

kwarkoo1 13-08-07 @ 20:23
Noem jij dat zingen, dat hersenloze gekwetter?

nattebever | 13-08-07 | 20:26

@kwarkoo1 13-08-07 @ 20:23,
arabier=>olie=>geld

vander F | 13-08-07 | 20:25

nattebever 13-08-07 @ 20:21

Goh! En dat allemaal in een topic over een zingende Arabier. Klasse!

kwarkoo1 | 13-08-07 | 20:23

@sjaakdeslinksesul 13-08-07 @ 20:17,
wonderlijk is dan ook de aanbidding van Mohammed,
is bij mijn weten Koran technisch zo shirk als de pest.

vander F | 13-08-07 | 20:22

sjaakdeslinksesul 13-08-07 @ 20:05
Gaat mij in de mate waarom. Als je 52% van het verdiende inkomen herverdeelt, herverdeel je meer dan de helft. Zoals je misschien wel weet is de Staat een van de minst efficiënte organisaties op deze planeet met de neiging te verworden tot een kankergezwel. Ik zou dus de herverdelingstaak van de Staat zo beperkt mogelijk houden.
Voorts vind ik dat het in de eerste plaats de taak is van de ingezetenen om te zorgen voor een bestaansminimum, en als zij daar niet voor kunnen zorgen door ziekte of ouderdom, dan ligt daar mogelijk een taak voor de Staat. Als ze zich zelf niet of nooit hebben kunnen verzekeren (ondanks aanwezigheid van vakbonden).
Wij zitten nu met een omslagstelsel ipv met een kapitaaldekkingsstelsel, wat betekent dat huidige en toekomstige generaties de burden moeten dragen van wat nu uit lafheid niet gedaan wordt.
Ik zie niet in hoe ik als (relatief) rijkere profiteer van de opgebouwde structuren. Ik betaal 52%, ik rijd over dezelfde wegen als de armen, heb evenveel of even weinig aan de politie etc.
Dat topbestuurders min of meer (zo makkelijk is dat niet, en overigens is dat gewoon de marktwerking) hun eigen inkomen vaststellen - doet men in Den Haag anders? Welnee, daar krijgen sukkels die in het bedrijfsleven zouden worden afgekeurd voor de funktie van portier nog dikbetaald, met 35 vakantiedagen of meer en een uitstekend pensioen en bovendien zo goed als een baangarantie. De meesten, en ik ken er velen, zijn als de dood dat ze ooit het bedrijfsleven in zouden moeten. Dan zouden ze moeten presteren.
Notarissen en advocaten werken steeds meer uurtje/factuurtje. Wat ook voor veel zelfstanigen geldt. Specialisten, met name medisch specialisten - tja, waarom dat geen ambtenaren zijn is me ook een raadsel; ondernemers zijn het in ieder geval niet. Politici, die doen in de loonsfeer maar wat.

Ben uiteraard wel voor een schoolsysteem (geen bijzonder onderwijs), waarin een ieder kans krijgt zijn/haar talenten zoveel mogelijk uit te buiten. Ik heb ook plezier gehad van m'n studiebeurs, al is dat niet de enige reden dat ik dit zeg. Vind zoiets een land in het algemeen wel ten goede komen.

Tenslotte: aandeelhouders zijn niet zo geinteresseerd in dividend, meer in de waarde-aangroei van hun aandelen. Zij beginnen wel degelijk te zeiken als er abnormale salarissen worden uitbetaald - zouden ze althans moeten doen, zeker als de beurskoers achterblijft. Probleem hier is dat multinationals (de echt grote ondernemingen) het bezit zijn van zoveel mensen/partijen dat zij in werkelijkheid niemands bezit zijn. Dan kunnen Raden van Bestuur nog wel eens de boel verkloten. Standaard is dat evenwel niet. Grappige is juist dat je in de net geprivatiseerde, in feite halve overheidsbedrijven het meeste gegraai tegenkomt. Daar ben ik uiteraard ook niet voor.

nattebever | 13-08-07 | 20:21

King of controversy 13-08-07 @ 20:12

Je lijkt wel een jehova getuige, of nee, een moslim. Die blijven ook maar doordrammen en mieren en wringen in alle hoeken om hun mening op te dringen aan anderen.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 20:20

@King of controversy 13-08-07 @ 20:18,
ik wist het wel....

vander F | 13-08-07 | 20:19

@ koerbagh 20:14
Marx leest mijn reacties wel. Vertelde hij me laatst zelf in een visioen bij een brandende bessenstruik.
@ vander F
Aanschouw mijn sluwe bondgenoot in mijn eenzame verovering.
www.dvdactive.com/images/reviews/scree...

King of controversy | 13-08-07 | 20:18

@VanderF
Voor non-muslims
God Says:
“ Will they not then consider the Qur'an with care? If it had been from other than Allah they would have found therein much discrepancy” [Qur'an 4:82]
Here God challenges people to find an error in the Qur'an. If it contains errors then it cannot be from God.
Ahum...
5:73. Waarlijk zij (de christenen) lasteren God, die zeggen: "God is Eén der Drie." Er is geen God dan de enige God. En indien zij niet ophouden met hetgeen zij beweren, zal de ongelovigen een smartelijke straf overkomen.
5:116: En wanneer God zal zeggen: "O Jezus, zoon van Maria, heb je tot de mensen gezegd: 'Beschouwt mij en mijn moeder als twee Goden naast God,'? zal hij antwoorden: "Heilig zijt Gij! Ik zou nooit kunnen zeggen, waarop ik geen recht had. Indien ik het had gezegd zoudt Gij het zeker hebben geweten. Gij weet, wat in mijn innerlijk is en ik weet niet, wat in U is. U bent de Kenner van het onzienlijke.
Nou, dat is er alvast ééntje.

sjaakdeslinksesul | 13-08-07 | 20:17

@koerbagh ? 13-08-07 @ 20:14,
ROFLOL!

vander F | 13-08-07 | 20:15

@vander F 13-08-07 @ 20:10:
KoC is teleurgesteld in Marx en stelt zich op het standpunt dat als Marx zijn reacties op hem niet leest dat hij dan ook Marx niet meer leest.
Hij probeert het nu met Allah. Maar ja... daar krijgt hij geen reactie van, dus ik vrees dat hij hier nog lang blijft trollen. Zoalng er nog op hem gereageerd wordt in ieder geval wel.

koerbagh ? | 13-08-07 | 20:14

@ nattebever 19:22
Het enge is dat ik deze onzin zonder ook maar enig hulpmiddel uit kan spuwen.
@ Sjaakdeslinksesul
De Koran is een mooie kaart met goede aanwijzingen, maar een slechte lezer zal de verkeerde route nemen. Probeer eens de kaart om te draaien, misschien dat dat helpt
@ CoJoNes
"Bezit is een middel tot een doel. De zekerheid van bezit brengt mentale rust"
Jazeker, maar juist dat doel wordt bepaald door emotie, gevoelens van afgunst en jaloezie spelen een grote rol bij het waarom men bezit wil verwerven. En omdat een emotie nooit te bevredigen is (je kan nooit genoeg hebben van lachen, van verdriet oid) zal een mens nooit met bezit zijn doel kunnen verwezelijken, en alleen maar meer bezit willen verwerven. Daarom zou de mens zichzelf een ander doel moeten stellen, en de Koran en vast geloof in Allah kunnen daarbij helpen. Lees ook de post van sjaakdeslinksesul van 19:31
Waarom komen de hoogste cultuuruitingen tot stand als er welvaart is? Omdat de welvarenden de kunstenaar kunnen bevrijden van zijn drang naar bezit, waardoor de kunstenaar tot ongekende hoogte kan stijgen.

King of controversy | 13-08-07 | 20:12

@Lizzard 13-08-07 @ 20:06:
Tja, dat mag dan dus óók niet. Het is dan ook niet zo heel gek dat ze zichzelf gaan opblazen met bomgordeltjes. Je bent dan wel vrij van bezit, maar je mag nog niks, en zeker geen plezier hebben. Dan maar de lucht in.

koerbagh ? | 13-08-07 | 20:10

@Lizzard 13-08-07 @ 20:06,
ik denk het niet, hij is wel eens met Marx in de weer geweest,
maar Marx' z'n boekje weigert hij ook al te lezen.

Volgens mij heeft hij grootsere plannen, alomvattend en huiveringwekkend...

vander F | 13-08-07 | 20:10

-weggejorist-

Lizzard | 13-08-07 | 20:06

@nattebever 13-08-07 @ 19:58:
vander F begon erover, met zijn wassingen. Verder boeit het mij niet hoe jij het ziet of beleeft, het gaat erom wat het feitelijk is. Het is een stoffelijke beloning voor een abstracte inspanning. Een stoffelijke beloning die niet een geestelijk abstract gevoel van welbehagen teweeg brengt kan ik sowieso moeilijk als 'beloning' beschouwen. Wat is een beloning waard als dat geen abstract goed gevoel oplevert. Als je een miljoen verdient maar je hebt er geen abstracte voldoening in, dan voelt dat ook niet als beloning.

koerbagh ? | 13-08-07 | 20:05

nattebever 13-08-07 @ 19:54
Nee, het ging me in mijn reactie meer om de hypocrisie van Bos.
Overigens vind ik wel dat een staat zorg moet dragen voor het creeren van gelijke kansen en een bestaansminimum voor alle ingezetenen. Herverdeling van inkomen hoort daar m.i. ook bij. Per slot van rekening profiteer je als rijkere bovenmatig van de opgebouwde structuren en biedt je positie je zodanige voordelen, dat rijkdom weer rijkdom genereert, ook via non-democratische en niet-efficiente wegen.
Neem de salarissen van topbestuurders, met stelt het salaris zelf vast, de Raad van Commissarissen gaat akkoord, want de bestuurders van de onderneming zitten zelf in de RvC van de onderneming waar de Commissarissen bestuurder zijn. En zolang er dividenden te verdelen zijn hoor je de aandeelhouders niet klagen.
Kijk ook naar notarissen, de advocatuur, politici en specialisten. De lonenn worden door henzelf vastgesteld.
Voor zelfstandigen zou ik nog een uitzondering willen maken. Daar is nl wel sprake van loon naar werken.

sjaakdeslinksesul | 13-08-07 | 20:05

@sjaakdeslinksesul 13-08-07 @ 19:56,
Ella moet eens wat koran lesjes volgen.

Deze is ook geweldig"
over het hoofd wassen.

5. Then wipe over the head including the ears.

&#1579;&#1605; &#1610;&#1605;&#1587;&#1581;&#1614; &#1585;&#1571;&#1587;&#1607; &#1605;&#1593; &#1571;&#1615;&#1584;&#1615;&#1606;&#1610;&#1607;


• Then the author &#1585;&#1581;&#1610;&#1605;&#1607; &#1575;&#1604;&#1604;&#1607; said: And then wipe over the head and include the ears as Allaah &#1587;&#1576;&#1581;&#1575;&#1606;&#1607; &#1608; &#1578;&#1593;&#1575;&#1604;&#1609; said:

&#1608;&#1614;&#1575;&#1605;&#1618;&#1587;&#1614;&#1581;&#1615;&#1608;&#1575;&#1618; &#1576;&#1616;&#1585;&#1615;&#1572;&#1615;&#1608;&#1587;&#1616;&#1603;&#1615;&#1605;&#1618;
{…rub (by passing wet hands over) your heads…}[Al-Maaidah 5:6]


• The head of the individual is well known – as for the two ears – are they part of the head or not? The Prophet &#1589;&#1604;&#1609; &#1575;&#1604;&#1604;&#1607; &#1593;&#1604;&#1610;&#1607; &#1608; &#1587;&#1604;&#1605; explained this by his blessed statement: “The two ears are from the head.” So, when Allaah &#1589;&#1604;&#1609; &#1575;&#1604;&#1604;&#1607; &#1593;&#1604;&#1610;&#1607; &#1608; &#1587;&#1604;&#1605; mentions wiping over the head this includes the ears also.
• So, it is obligatory upon us when we wipe over the head that we must wipe the two ears also.

vander F | 13-08-07 | 20:05

koerbagh ? 13-08-07 @ 19:56
LOL.
Mij ook.

nattebever | 13-08-07 | 20:01

koerbagh ? 13-08-07 @ 19:51
Ik zie dat niet als een stoffelijke beloning voor een abstracte inspanning. Toch eerder als een abstracte beloning voor een abstracte inspanning.
Jij meent toch niet in alle ernst dat ik een moslim ben, die in sprookjes gelooft?
Of wat voor gelovige dan ook, for that matter?

nattebever | 13-08-07 | 19:58

@Lizzard 13-08-07 @ 19:52:
Bevers wel. Die staan genetisch ook wat dichter bij de honden waar Pavlov zijn experimentjes mee deed. Bevers horen de bel van "einde lesuur" en gaan zuipen. Klonk mij wel logisch in de oren.

koerbagh ? | 13-08-07 | 19:56

@00972 13-08-07 @ 19:47
Schijnbaar, hun lijden geeft ze morele steun ofzoiets.
@VanderF
Question: My mother who is a Christian is getting married soon inshaa' Allaah and the marriage will take place in a church. She wants me and my wife to attend. What is your advice to me?
Answer: In reality even though there are times when you have to look at the benefit that issues like this may bring, there is no doubt that there is much shirk in the church where the marriage is going to take place as the priest may mention matters of shirk etc. Therefore, it is not permissible to be there, or to attend churches as Allaah said&#1606;&#1614;:
{…then after the remembrance sit not you in the company of those people who are the Zâlimûn (polytheists and wrong doers).} [al-An’aam 6:68]
We advise the brother with giving his mother her rights regarding kindness, and as such he should excuse himself in a good manner, from attending, perhaps he may give her an appropriate gift so that she will maintain good relations with him. However, it is not permissible to attend the church due to the Shirk that occurs within.
Tot zover de joods-christelijk-islamitsiche dromen van Ella Vogelaar.

sjaakdeslinksesul | 13-08-07 | 19:56

vander F 13-08-07 @ 19:52
Mag ik u ietwat weer bij de les krijgen, heren? Ik weet niet meer precies waar het allemaal over ging, maar niet waarover u nu hier zit te lullen. Opletten!

Elisabeth2 | 13-08-07 | 19:55

sjaakdeslinksesul 13-08-07 @ 19:44
Begrijp je punt niet. Ik ben niet voor een Staat die aan inkomensherverdeling doet. Vroeger betaalde je 60% (ooit zelfs 72%) en nu 52%. Nog steeds te stuitend voor woorden. Stalinisitisch, kortom.
De Staat hoeft helemaal niets te herverdelen. Die moet genoegen nemen met minimale inkomsten en die zo zinvol mogelijk besteden. Dat wil zeggen dat de Staat datgene stimuleert dat levensvatbaar is of de veiligheid van burgers garandeert, en niet als een soort Sinterklaas met geld gaat strooien.
Het begrip 'taxpayers-money' is hier nog te weinig ingeburgerd. Het is andermans geld dat men over d balk smijt, en waarmee subsidies worden uitgedeeld als warme broodjes en waarmee fokpremie de grens over gaat. Te stuitend voor woorden.
En ja, iemand die door ziekte of ouderdom niet kan werken, die mag wat mij betreft ondersteund worden, al vind ik eigenlijk dat die mensen daar zelf zorg voor hadden moeten dragen.
Sorry Sjaak, ik ben nu eenmaal een linkse lul.

nattebever | 13-08-07 | 19:54

@FapFap 83 13-08-07 @ 19:52,
zelfs de servert heeft lange tenen?

vander F | 13-08-07 | 19:53

@vander F 13-08-07 @ 19:30

Allahs server is nu al aan het roken.

FapFap 83 | 13-08-07 | 19:52

@koerbagh ? 13-08-07 @ 19:51,
juist

"If one knows that he had a dream and made intercourse etc. in the dream, but there are no signs or traces of manee to be seen when he awakens, then there is no need for ghusl.

Also if women have wet dream and fluid comes out then it is necessary to make ghusl."

vander F | 13-08-07 | 19:52

-weggejorist-

Lizzard | 13-08-07 | 19:52

@nattebever 13-08-07 @ 19:47:
Nee, want je kunt ook een orgasme in je dromen hebben zonder dat je fysiek een zaadlozing hebt.

koerbagh ? | 13-08-07 | 19:51

@Koerbagh,
bij het lezen van deze link 64.233.183.104/search?q=cache:3Z7PFCpb... valt me iets op,
die Mohammed had duidelijk last van smetvrees,
man-o-man er wordt er wat gewassen bij die Moslims, bijna een dagtaak.

vander F | 13-08-07 | 19:50

@vander F 13-08-07 @ 19:44:
Dat stond niet in de voorwaarden van nattebever. Het gaat om een stoffelijke beloning (kwakje zaad) voor een abstracte inspanning (droom).
Wat je verder van jezelf -gesymboliseerd in een sprookjeswezen in een sprookjesboek- allemaal moet doen (naast je lakens, pyjama of onderbroek wassen) is dan irrelevant.

koerbagh ? | 13-08-07 | 19:49

as tie wel gelovig was geweest was tie nou ook deaud maar dan door een nog dommere zelfmoordaanslag ,hij heb nou tenminste nog effe lol gehad.

van Dam | 13-08-07 | 19:47

koerbagh ? 13-08-07 @ 19:40
Dat 'toch' in je laatste zin zal 'dus' moeten zijn.
Ik heb het niet zo op natte dromen.
Maar... ik wil wel graag een beloning voor een abstracte inspanning. Het slechtste voorbeeld is het bocht dat CJN noemt: gin, na een dag werken.
Daar ben ik een keer zo bezopen van geweest (met een mede-student binnen een uur een fles legen, gemixt met jus d'orange), dat het niet mooi meer was.
Sindsdien Pavlov.

nattebever | 13-08-07 | 19:47

Trouwens; als student had ik geen cent te makken, nu ik gewoon fijn zlf een inkomen heb ben ik een stuk gelukkiger want financieel onafhankelijk.

Al die arme bijstandsmoeders die hun eten van de voedslebank krijgen, zouden die dat zien als verlichting van de geest?

00972 | 13-08-07 | 19:47

@nattebever 13-08-07 @ 19:42,
nee, eerst de revolutie, maar die is ook al niet gekomen.
nou ja op wat gedoe in Rusland na dan.

vander F | 13-08-07 | 19:46

nattebever 13-08-07 @ 19:42
Dat is de schuld van "noem mij eens drie dingen..." Bos. Die heeft in Paars-1 de hoogste belastingschijf afgeschaft en zo de grootste inkomensherverdeling sinds Lieftinck tot stand gebracht.

sjaakdeslinksesul | 13-08-07 | 19:44

@koerbagh ? 13-08-07 @ 19:40,
natte droom?
Maar dan moet ik weer een ghusl doen, een woedoe is dan niet voldoende
*zucht*

vander F | 13-08-07 | 19:44

vander F 13-08-07 @ 19:37
Maar na die 'Verelendung' - dan zou het paradijs aanbreken. Is ook gebeurd, in de Goelag, maar dan anders.
Overigens is de inkomensverdeling bij mijn weten juist iets ongelijker geworden, maar ja, zolang eenieder te vreten heeft is dat maar een detail.

nattebever | 13-08-07 | 19:42

Einde staat er niet op.
Met die blitse motor rijdt hij zichzelf te pletter tegen een muur van de Amerikaanse ambassade en mag hij 50 maagden neuken.

haaienhap | 13-08-07 | 19:40

@Frotklob 13-08-07 @ 19:37,
kleine nuance,
zolang er meer dan 1 mens op deze aardkloot rondloopt zal er geen vrede zijn.
Lijkt me niet dat fantasiewezens daar nou zo'n invloed op hebben, hmm?

vander F | 13-08-07 | 19:40

vander F 13-08-07 @ 19:30

Wil je dat nooit meer linken...

kwarkoo1 | 13-08-07 | 19:40

@nattebever 13-08-07 @ 19:30:
Een natte droom; dat lijkt me geheel aan de gestelde voorwaarden voldoen.
Een orgasme in je dromen en toch plakkerige lakens.

koerbagh ? | 13-08-07 | 19:40

Ik wist altijd al dat die moslims niet konden rijden, wie gaat er ook zonder helm op zo een moterT zitten?

00972 | 13-08-07 | 19:39

Marx ging er ook van uit dat het kapitaal in handen zou komen van een steeds kleinere groep kapitalisten, en dat de verehlendung van de immer groeiende groep fabrieksarbeiders zou doorzetten.

En dat is dus niet gebeurd.
Exit onderbouwing visie Marx.

vander F | 13-08-07 | 19:37

Allah bestaat niet. Alleen een woord, meer niet. Geschreven door een volk dat geweld predikt onder het mom van gelijkheid. Bewijs hoef ik niet te leveren, over de hele wereld vechten moslims om hun achterhaalde geloof aan anderen op te dringen. dat moet genoeg zijn. Spreek niet van vrede, noch jij, noch jouw zo geliefde quoran heeft enig idee wat vrede is. En zolang er mensen zijn zal er ongelijkheid zijn, ik heb een mooie dochter, jij een lelijke dikke. Zomaar een voorbeeld.

Mag jij dan niet geloven in jouw boek? Jawel, daar ben je vrij toe in het westen, in tegenstelling tot vele islamitische landen, waar elk ander geloof afgestraft moet worden. Vrijheid... gelijkheid. Zolang er nog één mens in de naam allah geloofd zal er geen vrede zijn.

Frotklob | 13-08-07 | 19:37

CoJoNes 13-08-07 @ 19:34
Ah, jouw werk is een abstracte inspanning.
Zou dan verder nergens over klagen.
Dacht ff dat je in de slotengraverij zat.

nattebever | 13-08-07 | 19:37

@Sjaak
Marxisten zijn bekrompne afgunstigen.

CoJoNes | 13-08-07 | 19:36

@nattebever 1930
Een gin tonic na een dag werken en dat je die dan zelf kunt betalen.

CoJoNes | 13-08-07 | 19:34

@sjaakdeslinksesul 13-08-07 @ 19:31,
Marx schreef z'n werkje dan ook midden 19'e eeuw, in tijden van onderdrukking en armoede....

vander F | 13-08-07 | 19:34

Het begon zo goed...

Appie Snappie | 13-08-07 | 19:34

CoJoNes 13-08-07 @ 19:27
Je moet eerst bezitsloos zijn voordat je materiele zaken op waarde kunt schatten. Zo'n rare marxistische gedachte: de hoogste cultuuruitingen komen juist tot stand in vrijheid en welvaart, niet door onderdrukking en armoede.

sjaakdeslinksesul | 13-08-07 | 19:31

CoJoNes 13-08-07 @ 19:27
Kun je mij (oud VOC-er) wat voorbeelden geven van stoffelijke beloningen voor abstracte inspanningen?
Zoek ik al m'n leven naar.

nattebever | 13-08-07 | 19:30

De Arabiriaanse Dries Roelvink!

Reykjavik | 13-08-07 | 19:29

Elisabeth2 13-08-07 @ 19:27
Zo komen we wel aan de 500 comments.
Anyway, duidelijk.

nattebever | 13-08-07 | 19:29

Elisabeth2 13-08-07 @ 19:23
Je was en bent behoorlijk vlug aan het tikken. Post was van mij.
Soixante-neuf met al die nonnen - niet gering, maar beter toch dan met 87.

nattebever | 13-08-07 | 19:28

BYO 13-08-07 @ 19:14
Was voor Nattebever bestemd. Sorry.

Elisabeth2 | 13-08-07 | 19:27

@KoC
Bezit is een middel tot een doel. De zekerheid van bezit brengt mentale rust, het hebben van bezittingen in een socialistish land als Nederland kan je inderdaad ernstige kopzorgen bezorgen.

Bezit is de vrucht van physieke of mentale inspanning, het is niet anders dan de stoffelijke beloning van abstracte inspannngen. Bezit komt voort uit vrijheid, King, daar kun je niets op tegen hebben, lijkt me.

CoJoNes | 13-08-07 | 19:27

@KoC
Kun jij dan voortaan ook fatwa's aan andere reaguurders namens mij uitdelen?

sjaakdeslinksesul | 13-08-07 | 19:26

nattebever 13-08-07 @ 19:21
Mijn bericht aan BYO 19:14 is voor jou bestemd. Mijn ctrl C en V doen het af en toe niet goed.

Elisabeth2 | 13-08-07 | 19:26

*gaat even op een zeer onspirituele manier z'n maag vullen*

King of controversy | 13-08-07 | 19:25

BYO 13-08-07 @ 19:14
Ja, Ik zat dat vlug te tikken en dacht meteen, oh shit, hoeveel waren dat er ook al weer. Toen heb ik er maar wat van gemaakt. Maar inderdaad 69 zou een zwaardere straf zijn.

Elisabeth2 | 13-08-07 | 19:23

LOL@KoC
Vreemd. Ik heb ook net een koran gekocht en de laatste tijd voel ik juist de behoefte om mensen die het niet met me eens zijn in elkaar te slaan. Aangezien jij dankzij jouw verlichting toch niet meer geeft om materiele zaken zou een leuke donatie van jouw kant erg dankbaar zijn. Ik was van plan om er een mooie rooie motor van te kopen. wordt de wereld er weer een stuk mooier op.

sjaakdeslinksesul | 13-08-07 | 19:23

King of controversy 13-08-07 @ 19:20
Jij lijkt me al behoorlijk vroeg aan de zuip.
Vertel eens, wat voor mixjes ben je aan het brouwen en achteroverslaan?

nattebever | 13-08-07 | 19:22

*een andere vorm van verlichting zoekt voor koerbagh*
*even doordrukt en dan doorspoelt*

King of controversy | 13-08-07 | 19:22

Volgens mij kan guantanamo bay hun beter straffen dan allah.

BYO | 13-08-07 | 19:22

"Juist jij bent in je hersenen alleen maar gepreoccupeerd met dat ene ding: bezit. alles draait daarom."
@King of controversy 13-08-07 @ 18:41:

Ik vergeef je je onbenul, je hebt geen idee waar het mij om draait, en laat me je verzekeren ik ben niet gepreoccupeerd met bezit. Nou ja, hooguit met relifanaatjes die op een sprookje geloven en denken dat zij de warheid bezitten.
Maar goed, dat gebabbel van je is ook geen antwoord op mijn vraag.
Is de landeigenaar die in Darfur een kopje kleiner is gemaakt door de ware moslim in naam van het ware geloof begraven op zijn eigen land in zijn eigen graf of moet hij dat huren van Allah? Simpele vraag. Antwoord graag.

koerbagh ? | 13-08-07 | 19:21

En daarom moet de koran dus verboden worden.

BYO | 13-08-07 | 19:21

Elisabeth2 13-08-07 @ 19:19
Moeten dat er niet 69 zijn, of is er een nieuwe interpretatie van het islamitische hiernamaals in omloop?

nattebever | 13-08-07 | 19:21

@ kwarkoo 19:10
In kapitalistische standaarden gemeten is inderdaad geen mens gelijk. Maar dan wordt een mens beoordeelt op zijn bezit. Materieel bezit en intellectueel bezit.
Maar verlichting geschied op het vlak van emotie. Emoties die wij allen kennen, en bij allemaal even sterk zijn. Door die emoties te verenigen met onze ratio, zal uiteindelijk elk mens de perfecte balans vinden, en daarmee worden wij allen gelijk. Mohammed was een van de eersten die dit begreep, maar helaas...
@ BYO
... worden zijn bevindingen nogal vaak verkeerd uitgelegt. Zoals ik net al beaamde tegen de Mr, een kaart kan mensen ook op dwaalsporen zetten. De Koran is een uitstekende kaart, met vele goede tips. Helaas hebben sommigen, die verdorven zijn van geest, en niet de rust zoeken, maar de weg terug, in de Koran een excuus gevonden om hun wanstaltige praktijken tentoon te spreiden. Zij misleiden de dolenden, en voorkomen dat mensen tot rust komen, waardoor de waanzin van de huidige wereld kan stoppen. Dat Allah hun moge straffen.

King of controversy | 13-08-07 | 19:20

BYO 13-08-07 @ 19:14
Jammer, dat de dader niet omgekomen is. Heeft z'n kans verkeken om door Majoor Bosshardt en 87 overleden nonnetjes op z'n flikker getimmerrd te worden.

Elisabeth2 | 13-08-07 | 19:19

Ja, en nu niet gaanz eggen dat ik ongelijk heb he???

RABAT - Een aanslag op toeristen maandag in de historische Marokkaanse stad Meknès is mislukt. Een jonge Marokkaanse zelfmoordenaar bracht een gasfles bij een touringcar met buitenlanders tot ontploffing.

De dader liep ernstig letsel op, verder raakte niemand gewond.

De politie begon een zoektocht naar twee personen die de dader begeleidden.

BYO | 13-08-07 | 19:14

King of controversy 13-08-07 @ 18:41

Zodra je niks meer hebt, heb je de rust om dood te gaan. (lees: innerlijke rust) Je hebt immers toch niets meer te verliezen. Dat is een weg, wel een makkelijke, maar het is een weg. Niet DE weg.

azijnseiker | 13-08-07 | 19:13

Koc,

Hoe komt t nou dat die 'vrome moslims' af en toe compleet doorslaan en mensen dmv dood en verderf willen dwingen om ' een paradijs op aarde te creeren, waar elk mens gelijk is, en in harmonie met elkaar samenleeft, wetende dat wij allen geloven ' Kunnen jullie niet gewoon mensen die al in harmonie leven (alleen ergens anders in geloven) lekker in harmonie laten leven? Waarom schoppen ze die harmonie altijd helemaal uit evenwicht?

BYO | 13-08-07 | 19:12

King of controversy 13-08-07 @ 19:03

Het gelijkheidsbeginsel voor elke mens is een utopie, maar dat weet jij natturlijk diep in je gekwelde geest ook wel. Het zal ook echt niet veranderen door de islam een warm hart toe te dragen. Wat ik zie in Nederland en de rest van de wereld krijg je daar alleen een koud hart van, tussen 6 planken.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 19:10

weet je al door wie deze video clip gemaakt is? Er staat duidelijk op t einde IN WESTERSE LEESTEKENS (de enige in heel t filmpje volgens mij) FULL STOP advertising. ik bedoel. De 'menzen' in die teletubbie wereld van je zijn precies t zelfde! Willen gewoon ook rijk zijn en veel CD's verkopen

BYO | 13-08-07 | 19:09

@overVecht 13-08-07 @ 18:41

Precies, was ook figuurlijk bedoeld. Als uiting van mijn ongeloof..

tietenbekkie | 13-08-07 | 19:08

@ Mr SunTzu
Oh edele meester, ik besef me nederig dat ik ook niet de superlatieven bezit om de weg te beschrijven. Echter, door de weg onbeschreven te laten, zal niemand hem kunnen vinden. Een gebrekkige kaart is altijd nog beter dan geen kaart, hoewel een gebrekkige kaart ook mensen op een dwaalspoor kan zetten. We hebben vele kaarten nodig om 1 weg te vinden.
@ vander F
Ja, uitvoerige meditatie en training van de ogen is nodig om voorbij de snor te kijken

King of controversy | 13-08-07 | 19:07

Wat zit er in die sigaretten die ze reauken...? Ze doen alsof er ik-weet-niet-wat inzit.

Roy Orbitol | 13-08-07 | 19:06

kwarkoo1 13-08-07 @ 17:46
Geen zorgen.
Ik hou natuurlijk wel wat commissie in.
Niet een beetje ook.
Wat overblijft gaat naar De Arabische Liga voor de aankoop van alcoholica, en als men dat niet mag kopen ivm religieuze bezwaren, dan gaat het weer naar nattebever. Ik hou niet precies bij wat je in welke religie allemaal wel niet mag eten of drinken, al ben ik natuurlijk niet gek.

En als er dan (kans is klein, om niet te zeggen: verwaarloosbaar) toch nog iets overblijft, dan gaat dat naar het steunfonds voor KoC, zodattie z'n verzameling Stalin-parafernalia wat kan uitbreiden.

nattebever | 13-08-07 | 19:05

De wereld van King of C klinkt een beetje als dat veldje waar de teletubbies wonen (regenboog, harp, zon die schijnt)

BYO | 13-08-07 | 19:04

@KOC,
is dat overigens echt nodig, 5 x per dag met de billetjes omhoog, voor zo'n pracht vrouw met snor?

vander F | 13-08-07 | 19:03

@ monfer 18:43
Geloof me, je bent niet de enige waarvan ik een karikatuur maak ;)
@ kwarkoo 1 18:46
Hersenspoeling, mijn vriend? Onzin, ik dehersenspoel je juist. In je gehele leven ben jij al onderworpen aan de dwang tot kopen. Jouw universum draait om geld. Wat ik je probeer te laten zien is dat de wereld om zoveel meer kan draaien dan geld. Getuige ook deze videoclip.
Leef voor het geld, en het geld zal uw ondergang worden. Maar er gloort hoop aan de horizon. Het zonlicht van deze morgen zal wellicht ook uw hoofd verlichten en u diep in uwer ziel treffen. Er gloort hoop, want vraag eens aan de meeste Nederlanders welke lijfstijl ze het liefste prefereren als je ze een pistool tegen het hoofd houdt.: de lijfstijl van Paris Hilton, of de lijfstijl van een vrome monnik. Ik weet, dat diep in uw hart ook u voor het vredige bestaan van een monnik zult kiezen.
Omdat een mens meer zocht, meer zoekt, en altijd meer zal blijven zoeken dan de eenvoudige materiele zaken die deze aarde ons kan bieden. Maar slechts in het geloof zal de mens die gemoedsrust vinden. Juist door gelijkheid in bezit, geen bezit, zal de drang naar een antwoordt eindelijk zwijgen. We kunnen onze zielen zuiveren van het zwavel van het kapitalisme. En, toch niet geheel onbelangrijk, we kunnen een paradijs op aarde creeren, waar elk mens gelijk is, en in harmonie met elkaar samenleeft, wetende dat wij allen geloven in Allah, de genadevolle.

King of controversy | 13-08-07 | 19:03

Ik durf het clipje niet te bekijken,
straks wil ik ook een vrouw met snor.

vander F | 13-08-07 | 18:59

Flop, hij had gewoon een helm moeten dragen. -_- Bored

Rachel Stein | 13-08-07 | 18:59

King of controversy 13-08-07 @ 18:41
Pas op bij die regenboog, he. Zie je mijn overleden moeder al. Als dat zo, zet het op een rennen.

Elisabeth2 | 13-08-07 | 18:56

King of controversy 13-08-07 @ 18:41
Niet alleen de islamitische weg brengt rust. En het is allemaal relatief. Als dit jouw interpretatie is van de Islam, mooi. Maar ga dat maar is uitleggen aan de vele onverlichten van geest die er nog zijn. Maar ik lees dat jij er ook nog niet bent.
Je denkt nog teveel in dogma's. Je sluit je aan bij een 'weg'. Maar de enige weg naar verlichting, rust en vrede, zoals jij dat omschrijft kan nooit uitputtend beschreven worden. Want als dat zo was zou zo'n beschrijving een duplicaat van de weg en dus de weg zelf moeten zijn. Geen woord kan dat wat het beschrijft volledig uitdrukken. King, je zult eerst voorbij je dualistisch wereldbeeld moeten treden. En in de 7e eeuw is er binnen de Islam een stroming geweest die dat gekend heeft, maar daar is men anno 2007 verre van. Verre van. Als je kunt beamen dat die weg een universele weg is, ben je al een heel eind. Als je dat nog niet kunt beamen, dan heb je nog een eind te gaan. Maar geef niet op, je komt er wel.

Mr.SunTzu | 13-08-07 | 18:56

oef 13-08-07 @ 18:53

Ha, waar en wanneer heeft ie dat eerder gehoord?

monfer | 13-08-07 | 18:55

bilo, kom er maar in!

oef | 13-08-07 | 18:53

-weggejorist-

monfer | 13-08-07 | 18:50

rot nou es op met die peritiononline.com bullshit! stelletje spamhoeren!

overVecht | 13-08-07 | 18:49

-edit volgende keer ban -

Polska | 13-08-07 | 18:47

King of controversy 13-08-07 @ 18:41

Onvoorstelbaar hoe socialisten energie steken in hersenspoeling.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 18:46

King of controversy 13-08-07 @ 18:28
Jij maakt een karikatuur van mij.
Als jij denkt dat ik alleen geïnteresseerd ben in mooie spullen heb je het mis.
Ik ben namelijk ook geïnteresseerd in lekkere wijven!

monfer | 13-08-07 | 18:43

@ CoJoNes
Voor een voorbeeld van een reaguurder met het verstand van een kiezelsteen, zie postjes koerbagh
@ koerbagh
Ik vergeef je je onverstand, Juist jij bent in je hersenen alleen maar gepreoccupeerd met dat ene ding: bezit. alles draait daarom. Gelijk de gorilla die zich op de borst klopt om zijn status te bewijzen, of de kat die pist om zijn terretorium af te bakenen, zo zoek jij naar bezit. Het gaat je enkel om status, maar wat daarna koerbagh? Dan heb je het mooiste graf, terwijl de nijvere mier zijn recyclingswerk volbrengt. Is dat jouw levensdoel?
Je kiest de naam van iemand, die toch vooral bekend is van zijn intellectuele uitspattingen, niet van zijn bezittelijke. Je faalt ook je eigen voorbeeld, als je niet de weg van de moslim bewandeld.
Laat het bezit aan de kleinen van geest. Verhef jezelf erboven, bevrijd uw hersens van het kapitalistische dogma, zodat zij in alle vrijheid kunnen denken, en wie weet, zal ooit over 400 jaar, een reaguurder jouw naam voeren, als eerbetoon aan de verstand. Kom met me mee, naar de wereld van verlichting, van rust, en van belans. Kom mee naar de wereld van de ware moslim
*reikt hand uit, regenboog op achtergrond, een engel bespeelt de harp*

King of controversy | 13-08-07 | 18:41

@tietenbekkie 13-08-07 @ 18:40

vrijheid van meningsuiting is het... gewoon overheen lezen.........

overVecht | 13-08-07 | 18:41

Joris, kan de King een ban krijgen? Pure propaganda wat die mafketel hier doet!
-edit banroeperts zijn nsb-ers -

tietenbekkie | 13-08-07 | 18:40

ik miste overigens het moslim-bash topic van de dag al.

overVecht | 13-08-07 | 18:38

King of controversy 13-08-07 @ 17:21

Ik heb geen zin in een doctrine opgelegd door andere personen. Ik kan goed voor mezelf zorgen. De staat hoef mij daar niet in te voorzien, nog een god is daar voor nodig.
Ik zorg wel goed voor mezelf en heb daarbij geen religie, staat of welk ander instituut voor nodig.

Het_leuke_zuiden | 13-08-07 | 18:36

@King of controversy 13-08-07 @ 18:28:
"Jarenlang hebben zij hun land gezien als een voorwaarde voor geluk, maar uiteindelijk vinden ze rust in de eeuwigheid van hun geloof."

Worden ze nadat ze een kopje kleiner zijn gemaakt met het kromzwaard dan wel in hun eigen graf begraven op hun eigen land of moeten ze die dan gaan huren van Allah?

koerbagh ? | 13-08-07 | 18:33

Moraal van het verhaal: blijf achterlijk want anders zal Allah u straffen

azijnseiker | 13-08-07 | 18:32

uh oh, heavy stuff hier. Ik ben weg.

Dirrek | 13-08-07 | 18:32

@ monfer 18:06
Die arme zielen geloven nog werkelijk dat zij beter worden van materieel bezit. Zij wagen hun leven voor een illusie.
Het is niet voor niets dat de islam, die godsdienst die een waardig antwoordt heeft op de belangrijke levensvragen, zo gretig wordt aangehangen in Afrika
Neem nu Darfur. Een conflict van nomaden tegen landeigenaren (de Fur zijn de landeigenaren). Jarenlang hebben zij hun land gezien als een voorwaarde voor geluk, maar uiteindelijk vinden ze rust in de eeuwigheid van hun geloof.

Verder leef ik uiteraard al zo'n leven. Als vroom bekeerd moslim kan ik je vertellen dat bekering tot het moslim geloof een paradijs van rust in je hoofd teweeg brengt. Alles wat zo belangrijk leek, is verworden tot niets.
En anderen gun ik graag diezelfde rust.
Reflecteer nou eens je eigen persoonlijkheid. Vol van woede, emotie, de rivieren der wilde verlangens stromen door je hersenen, en de erosie blijft niet uit. Blind ben je van verlangen naar mooi bezit, stom door marketing. Doof van de slogans. Je voelt niet meer de wind in je haren, de lucht om je heen, de sensatie van vele prikkelingen, maar slechts het gewicht van plastic.
Laat mij je helpen. Laat mij jouw de weg tonen naar het ware geluk. Bekeer je mijn vriend, omarm Allah, en wordt 1 met je zelf.
@ CoJoNes
Ik was het onverstand van een aantal reaguurders helemaal zat, dus ik denk ik doe er een paar scheppen bovenop, kijken of het dan wel duidelijk wordt.
En geen dank ;)

King of controversy | 13-08-07 | 18:28

Dit doet mij denken aan het verhaal van mijn vader dat die op kosschool filmpjes te zien kreeg over een jongen die dan verongelukt omdat die niet genoeg gebiecht heeft.

dutchdemocraticrepub | 13-08-07 | 18:27

Dries Roelvink verbleekt toch wel een beetje bij deze schopkont clip. Ik heb 'm al zes keer gedraaid, swingt als de nete !

Dirrek | 13-08-07 | 18:24

@King of controversy 13-08-07 @ 17:57:
Dat zeggen jaloerse mensen die niks hebben altijd. Geeft niks, gaat wel weer over als jij ook een paar centen gaat verdienen.

koerbagh ? | 13-08-07 | 18:24

tot nu toe blijkbaar nog niemand die de vraag stelt :
en waar komt deze kolerezooi vandaan ???

bronvermelding en vervolgens bestudering daarvan geeft soms een heel nieuw licht op zo'n vertoning als deze, maar ja in Fortuyn en Wildersland is men dat
liever vergeten...

dodogates | 13-08-07 | 18:20

CoJoNes 13-08-07 @ 18:08

Precies. Hij zou bij Jurgen Rayman topscorer zijn.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 18:18

@righteousness 13-08-07 @ 18:09
yea iemand die vrijheid van meningsuiting wel waardeert! :)

Polska | 13-08-07 | 18:16

King of controversy 13-08-07 @ 17:10

riiighhhhttttttt.......... geloof je het zelf.

MTB | 13-08-07 | 18:10

LOL@KoC
Jij bent echt een intrigant van de buitencategorie. Heerlijk.

CoJoNes | 13-08-07 | 18:08

King of controversy 13-08-07 @ 17:57

Het zal allemaal wel.Het blijft een feit dat zij met miljoenen tegelijk hierheen komen en niet andersom.Soms hun leven wagend in krakkemikkige bootjes om het leven te kunnen leiden dat hier mogelijk is.
En nogmaals: niets of niemand belet jou om zo'n hoogwaardig, ascetisch en edelmoedig leven te leiden.
Gooi je computert maar bij de vuilnis, dat is in ieder geval een begin.
Maar wat jij doet deden eerder de mensen al die hier het communisme verheerlijkten: en ook zij keken wel uit om zich eens ZELF in dat paradijs te gaan vestigen.

monfer | 13-08-07 | 18:06

@ monfer 17:53
Deels
kritiek op de westerse manier van leven is gemeend. Walgelijk dat het hele leven hier draait om wat schamele aardse bezittingen, en dat we door die mentaliteit de bejaarden laten wegrotten in verzorgingshuizen, kinderen nauwelijks meer dan het alfabet leren ect.
Het socialisme gedeelte is al een stuk minder gemeend. Er moet wel een omslag komen, maar het socialisme is geen vervanger.

King of controversy | 13-08-07 | 17:57

King of controversy 13-08-07 @ 17:44

Vertel me alsjeblieft dat je een grapje maakt, dat dit een vervolg is op je post van 17.21

monfer | 13-08-07 | 17:53

Waarom maakt niet iemand een klip op dit liedje waarin je ziet hoe mensen zichzelf opblazen, vrouwen in voetbalstadions geëxecuteerd worden etc. Iemand die goed is met film en geluid op de PC?

Boeddhi | 13-08-07 | 17:53

Progressive op het T-shirt, dat vond ik juist het geniale. Vooruitstrevend zijn is blijkbaar ook al niet goed.

Twiggerdingo | 13-08-07 | 17:49

Wat een kattengejank. Nog erger dan Jolink.

Remington.223 | 13-08-07 | 17:47

Oke, ik heb hem begrepen: als je de weg van allaaah volgt krijg je nooit meer een lekke band, gaat je vriendin nooit meer bij je weg en wordt je uiteindelijk bloemist?
FLOP dus!

kommabijmebinnen | 13-08-07 | 17:47

nattebever 13-08-07 @ 17:44

Inzameling houden? Ben jij helemaal van de pot gerukt?

kwarkoo1 | 13-08-07 | 17:46

Het kudtfilmpje duurt te lang en is daarmee een perfecte illustratie van de lethargische staat die de islam nu al eeuwen kenmerkt.
Had ik het al over die kudtmuziek?
Stel verveelde en verwende apen, iets meer krijg je niet te zien. Gefinancierd door olie, gewonnen door Westerse bedrijven (alles wat je in beeld krijgt en de moeite waard is, komt trouwens uit het Westen) en zij maar kopie-kopie doen in winkeltje.
Roken kannie ook al niet - god, wat een stakkers toch. Zullen we een inzameling voor ze houden of is het toch beter Mekka te nuken?

nattebever | 13-08-07 | 17:44

@ Willy Vanilly
Een echte moslim zoekt gemoedsrust. Hij wil een plek waar hij zich in alle rust kan concentreren op zijn geloof. Nou, die heeft ie. Allah zorgt goed voor zijn onderdanen.
@ monfer 17:21
Oh nee, wel eens een reklame bekeken?
Al die gelukkige gezinnetjes, met een stralende vader, een vrolijke moeder en dollende kinderen, en dat allemaal vanwege een nieuwe breedbeeld, een waspoeder, of iets anders.
Geluk wordt in Nederland en de rest van die verderfelijke kapitalistische wereld afgemeten aan bezit
Reeds in de middeleeuwen was diegene met het meeste bezit de belangrijkste, en vandaag de dag hebben wij ons nog steeds niet dat middeleeuwse mantra kunnen afwerpen. Geknecht als wij zijn door de grootindustrielen, geknecht door de reclames. Met afgunst bezien wij de nieuwe auto van de buren, en meteen willen wij er ook 1.
De moslims en boeddisten zijn dat stadium reeds gepasserd. Zijn geloven niet meer in eenvoudig bezit, maar in iets veel mooiers, iets wat niemand kan kopen.
Zij geloven in de rust van de geest, het edele verstand, gecombineert met een emotionele rust. Het is vredig.
Islam is vrede.

King of controversy | 13-08-07 | 17:44

King of controversy 13-08-07 @ 17:21

Hahahahaa, waar trad je ook alweer op als standup comedian?

kwarkoo1 | 13-08-07 | 17:43

-weggejorist-

Anushapper | 13-08-07 | 17:42

Leuk hoor, dat je succes hebt in je werk. Maar wat heb je eraan als je van het geld dat je ermee verdient geen leuke gadgets kan kopen? En dan ben ik ook benieuwd hoe die kerel aan z'n auto, motor en huis kwam als ie steeds onsuccesvol in z'n werk was. Ies nie logies.

General Lee | 13-08-07 | 17:37

@klaas.heitinga 13-08-07 @ 17:25

hmkay, zou wel kunnen. Kwam van achter in mijn bovenkamer weg. Vind het woord 'gepikt' dan wel weer suggestief ;)

Jazzper | 13-08-07 | 17:36

Net alsof de rest van die baardapen zich niet dagelijks doodrijdt en het liefst nemen ze nog een paar joden mee de dood in.

solidstate | 13-08-07 | 17:34

De clip klopt wel. Als je een meisje met een snor wil net zoals haar moeder dan moet je wel je auto inruilen voor een ezel en je Armani pak voor een soepjurk. En 5 keer per dag met je knietjes op de grond bidden ter ere van een pedo.

fzwart | 13-08-07 | 17:30

Heb meestal een kuthekel aan deze muziek en zeker de boodschap maar denk toch dat ik dit een stuk beter vind dan een Hollandse riedel met Andre Rouvoet in de hoofdrol. Wat een vervelende stichtelijke zooi...

Kielzog | 13-08-07 | 17:26

@Jazzper 13-08-07 @ 16:59. Nou nog een (1) keer. Die "arabische" cijfers zijn van de HINDUS (zie "Algoritmi de Numero Indorum"). De arabieren hebben die van de hindus gepikt voordat ze ze allemaal afgemaakt hebben. Het ENIGE dat de arabieren hebben toegevoegd is de NUL (0), maar dat spreekt.

klaas.heitinga | 13-08-07 | 17:25

Helaas geen tijd en zin om de clip uit te zitten, duurt me iets te lang

Andreas B. | 13-08-07 | 17:25

King of controversy 13-08-07 @ 17:10

Ja het is Mohammed B ook heel goed afgegaan. Toen hij zich heeft bekeerd tot de islam heeft hij ook alleen maar geluk gehad. Hij heeft geen kans meer om een motorongeluk te krijgen, hij stapt niet meer in kuilen, hij staat niet meer voor lul op zijn werk tijdens een presentatie. Sterker nog hij heeft geen zeikende vrouw, maar toch elke dag warm eten. Hij werkt niet, maar heeft wel onderdak. Gewoon dik gelijk heeft deze video, daar kunnen wij inderdaad nog wat van leren.....

Willy Vanilly | 13-08-07 | 17:23

King of controversy 13-08-07 @ 17:10
"Succes is niet een mooie auto, een vetcoole telefoon en een dik salaris, maar geluk is liefde (van een vrouw), is spirituele rust en is geloof".

Niemand in het Westen wordt belet om op deze manier 'succes' te beleven, dus wat is je punt eigenlijk?

monfer | 13-08-07 | 17:21

@ kwarkoo 1 17:12
Emigratie is niet nodig. Want ook hier ter lande hebben we het edele socialisme, die niet het bezit centraal stelt, maar het menselijk welzijn. Niet redeneert vanuit kosten, maar baten. Het socialisme kan de mensheid eindelijk de gemoedsrust geven waar de mens altijd al naar op zoek is geweest. Maar in plaats van daar een godheid voor nodig te hebben, iets onzichtbaars, iets spiritueels, heeft de mens daar nu de staat voor.
Want in deze moderne tijden, van grote veranderingen die elke ons leven op den kop zet, hebben wij een stabiele staat nodig, die voor u kan zorgen.
Het enige wat die staat nog in de weg staat, is een schone, (ietwat bloedige) revolutie. De imperialisten en de Joden zijn onze vijand, de moslims onze bondgenoot. Laten wij met fiere vaandels de strijd aangaan, en bedenk, dat onze gevallen kameraden met ons meestrijden en ons van boven in de gaten zullen houden.
Met uw inzet is een betere wereld mogelijk. Steun de rode revolutie, steun de moslims, steun Stalin.
Hiep hiep Houzee
Hiep hiep Houzee
Hiep hiep Houzee.

King of controversy | 13-08-07 | 17:21

@King of controversy 13-08-07 @ 17:10: Speak for yourself.

General Lee | 13-08-07 | 17:18

Gelukkig, Toch nog iets met moslims vandaag.

Maaier | 13-08-07 | 17:18

Ik hoorde ergens wel in dat liedje "SUV".

Die lui zijn achterlijk. Lekker zonder argumenten het westen zwart maken, maar ze vergeten dat wij hier veel rijker zijn, het niet eten van varkensvlees en het dragen van een burka praktisch nutteloos zijn, en al die landen totaal inelkaar vallen zodra de olie op is.

henkiedenkiedenkie | 13-08-07 | 17:16

King of controversy 13-08-07 @ 17:10

Wanneer ga je emigreren dan?

kwarkoo1 | 13-08-07 | 17:12

King of controversy 13-08-07 @ 17:10

En toch komen er miljoenen naar het westen omdat daar meer poen te verdienen is.

monfer | 13-08-07 | 17:12

sterke tekst vooral

dedokter | 13-08-07 | 17:12

@ kwarkoo 1 17:04 (waarom is jouw nick opeens veranderd?)
Het is toch duidelijk dat de hoofdrolspeler nou niet echt bepaald een vroom moslim is, aan het begin. En daarom heeft hij geen succes, maar op het moment dat hij door een vrachtwagen wordt aangereden, en zich tot Allah wendt om hem te helpen (je ziet de lipjes prevelen), dan heeft Allah meelij en besluit het leven van deze zondaar te redden. Als dank daarvoor wordt de hoofdpersoon een braaf moslim, en heeft voortaan succes.
Wat ik ook mooi vond aan deze clip, is dat het duidelijk is wat de goede dingen des levens zijn. Succes is niet een mooie auto, een vetcoole telefoon en een dik salaris, maar geluk is liefde (van een vrouw), is spirituele rust en is geloof. Prachtig om te zien. Daar kunnen wij in het westen nog een hoop van leren.

King of controversy | 13-08-07 | 17:10

Tja, dit komt uit het land waar de bijbel is verboden, overspelige vrouwen worden gestenigd en vanwaaruit haat-imams in het westen worden gefinancierd. Dat is natuurlijk wel belangrijke achtergrondinfo bij een juiste toepassing van de hermeneutiek met betrekking tot dit clipje. Wat Pritt schrijft is natuurlijk allemaal wel mooi, maar dat is vanuit onze westerse ogen bezien.
Want feitelijk is het natuurlijk niets meer dan een handleiding voor de moderne zelfmoordterrorist. Een soort "How not to be seen" in een islamitsche beeldspraak. Maar dan anders. youtube.com/watch?v=zekiZYSVdeQ

koerbagh ? | 13-08-07 | 17:08

hij kiest voor halal, niet haram. dus het loopt idd slecht af.

daskapitalist | 13-08-07 | 17:07

Thanx Polska ... done !
Is er ook eentje tegen de tsunami van Polen :-) ?

Aboriginal | 13-08-07 | 17:06

Ik herken één woord ("SUV" serieus!) en ik zie volgens mij frames ertussendoor gePremiered! Ik weet alleen niet of ik nou een flits zag van een coca cola logo of een bunch maagden.

Jazzper | 13-08-07 | 17:04

King of controversy 13-08-07 @ 17:00

De onderliggende boodschap is dus dat elke westerling zich tot de islam dient te bekeren.

monfer | 13-08-07 | 17:04

King of controversy 13-08-07 @ 17:00

Genadevolle god, die geen afvalligen tollereert. Whahahahahaha

kwarkoo1 | 13-08-07 | 17:04

@kwarkoo1 13-08-07 @ 17:02
ow, ja was ook niet zo moeilijk. voor de overige geinterreseerden het betkent:
*stop een vinger op de juiste plek op het juiste moment en het genot zal over je heenkomen*

overVecht | 13-08-07 | 17:03

overVecht 13-08-07 @ 16:59

Mijn dank, voor 'la ha da hala' hoef je geen moeite te doen. Kan ik wel nu wel raden.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 17:02

Wat een kudt-propaganda zeg. Alsof alle niet-moslims zuipen, spuiten, slikken, roken (en zich te pletter rijden op hun motor...)

AppletjeQut | 13-08-07 | 17:02

@ redactie
Met hetzelfde gemak kun je stellen dat dit filmpje Allah als genadevolle god voorstelt, want ondanks het gedrag van de hoofdfiguur, geeft Allah hem een tweede kans, die hij uiteraard aangrijpt om braaf moslim te worden. Oftewel een prachtig bekerings geval, mede mogelijk gemaakt door een genadevolle god.
Islam=vrede

King of controversy | 13-08-07 | 17:00

@Europa1 13-08-07 @ 16:57

eh... tellen bijvoorbeeld? Toen wij nog met III en IX etc werkten deden zij al aan 69 en 666 :)

Jazzper | 13-08-07 | 16:59

@kwarkoo1 13-08-07 @ 16:54
dat betekend:
censureren van zaken die het algemeen belang kunnen beschadigen van het uidragen van het islamitsch geloof en het proces waarin de moslim zich bevindt zou verplichtte moeten worden op elke arabische videoclip.
*zoekt alleen nog even het stukje, la ha da hala uit*

overVecht | 13-08-07 | 16:59

Offtopic:
Omdat vrijheid van meningsuiting niet alleen voor Moslims geldt, maar ook voor de niet-moslim: www.petitiononline.com/ulfkotte/petiti...
Even die petitie tekenen en we kunnen die anti-islamasering protest toch nog doen in Les Bruxelleke.

Polska | 13-08-07 | 16:58

Kansloos!

Paulus de kaboster | 13-08-07 | 16:58

Iets minder westerse speeltjes in beeld mag ook wel.
Dit is wel heeel erg over de top voor zo'n vroom moslimland.
Men mag ook wat trots zijn op hun eigen cultuur en haar uitvindingen van de afgelopen eeuwen ipv negatief over import te beginnen.
Zoals daar zijn.... wacht...

Europa1 | 13-08-07 | 16:57

Subtiel: dat tshirt met de tekst: Progressive

King of controversy | 13-08-07 | 16:56

Het is eigenlijk net een soort CDA normen&waarden spotje

Harry Turtle | 13-08-07 | 16:56

overVecht 13-08-07 @ 16:52

Dan mis ik nog steeds de vertaling voor het stukje: allah ha la alaha, la ha da hala halala.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 16:54

@kwarkoo1 13-08-07 @ 16:48
als ik op de berg sta
en ik zie de verwesterde arabieren
Op hun brommerts feestjes vieren
denk ik wel eens na
.
Wat zou mohammed doen
als er nooit meer een morgen zou zijn
wat zou hij doen.
.
Zou hij ze laten spelen met hun speelgoed
of deaudt laten gaan, het is netzo goed
het is de baardmans zelluf die het doet
eind goed het is allemaal goed.
twee vingers in het midden in de lucht
kom op, kom op, twee vingers in de lucht
voor de verwesterde arabier en zijn laatste zucht.
.
.
.
zal zoiets zijn denk ik.

overVecht | 13-08-07 | 16:52

Leipe strontvlieg 13-08-07 @ 16:45

Ja, maar ik was er 100 jaar geleden nog niet, jij wel?

monfer | 13-08-07 | 16:51

tjeempig als dit overtuigend is voor je geloofsbetuiging, nou dan ben je wel heel erg dom als je niet direkt van je geloof afstapt. dat bidden heeft ook al die olie in de grond gebracht zekers?

Patrick Zweedsey | 13-08-07 | 16:49

Wat ie doet tussen de 30 en 40 seconden.......... ALI G.!!!!!!!!!

monfer | 13-08-07 | 16:49

En als je hier eenzelfde filmke maakt over wat er allemaal misgaat als je moslim bent...

OpenDeur | 13-08-07 | 16:48

Ja, en van rukken word je doof!

Molly-Bolly | 13-08-07 | 16:48

Kan iemand die tekst vertalen, ik bedoel die klankenuitstoot. Zo schnap ik het niet.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 16:48

Wat preston zegt

Tobi | 13-08-07 | 16:48

@ doodvanbierlala 13-08-07 @ 16:46

Van Philips dan natuurlijk he, er moet wel geld in het laatje komen

Espro | 13-08-07 | 16:47

Nog een paar jaartjes en dan moeten wij ook allemaal bidden.

bannibal | 13-08-07 | 16:46

Ik wens alle moslims verlichting toe!

doodvanbierlala | 13-08-07 | 16:46

flop uiteraard, maar dat is logies

preston spears | 13-08-07 | 16:46

Altijd maar dat gezeik van hoe slecht de westerlingen wel niet zijn. Maarja wij waren 100 jaar geleden niet veel anders wat betreft ons geloof.

Leipe strontvlieg | 13-08-07 | 16:45

Indrukwekkende boodschap. Goeie muziek ook.

General Lee | 13-08-07 | 16:44

Volgens mij heeft Dumpert ook boem gedaan.

kwarkoo1 | 13-08-07 | 16:44

Mmm... een soort van arabierisch SIRE spotje dus.

monfer | 13-08-07 | 16:44

Boem.........allah is groot en islam is vrede......

Wilders doe je best.

bloke | 13-08-07 | 16:39

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland