Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Slam! dunkt Talpa even door

Een paar weken heeft onze SlamDunk! het voetbal op Talpa alleen aangekeken. Verbazing maakte langzamerhand plaats voor telleurstelling en uiteindelijk zelfs pure woede. Onze sportclumnist gaat een nieuwe bestemming zoeken voor zijn vrije zondagavond. En hij is niet de enige, zo is John de Mol nog op zoek naar 1 miljoen vermiste voetballiefhebbers...

"Tikkie terug... Jack!"
Wat is erger dan oude wijn in nieuwe zakken? Juist, oude wijn in oude zakken! Dat een vergeelde uitzending van America's Funniest Homevideos uit 1987 beter scoort dan Cafe de Sport Dat wisten we al, maar dat de kwaliteit van de uitzendingen achteruit holt is opmerkelijk. Ook na de opstartfase blijft de show een samenraapsel van oude filmpjes, mislukte grappen, gejatte rubrieken en B-gasten. Pijnlijk moet het zijn voor John de Mol dat het inmiddels verroeste kijkcijferkanon Spijkerman zijn torenhoge salaris geen moment waar maakt. Jack is zonder zijn oude rode maatjes als Jaap, de kansloze verdediger van FC Knudde (so eighties!) die alleen maar balletjes terug kan geven op keeper Dirk.
De zuigende filmpjes zijn vaak zo belegen dat ik de herkomst al weer ben vergeten. Vorige week kwam zelfs de stokoude neuqpartij-op-tribune langs bij de schaterende Jack. Iedereen mag filmpjes insturen en Talpa’s salonsocialist lult er een punt aan. De oude meuk komt vooral van sporthumor.nl, een site met humor die het niveau van FC Knudde niet eens benadert. Maar ja de makers ervan spelen kennelijk zelf G-voetbal, dus wat wil je.
Ook de praatjes met supporters zijn weinig origineel. Drie jaar geleden schoven er bij Jack van Gelder ook wekelijks fans aan in zijn uitzending vanuit 020-kroeg Cobra. Klap op de vuurpijl was gisteravond dat de gitarist van Van Dik Hout (die band die zonder hulp nooit een hit scoorde) mooie sier kwam maken. Voor 750 miezerige euri had hij én een bal met handtekening van Marco van Basten én tien minuten zendtijd én reclame voor zijn kroeg (De Koe in 020). Nou, nou, 750 euri. Via onze touwe sponsor Speurders had dat makkelijk een nulletje meer kunnen zijn.
Humberto Tan is als Knudde-doelman Dirk. "Tikkie terug Jack!" In het draaiboek staat nou eenmaal dat ze samen presenteren, dus dat doen ze maar. Excuusnegert (quote Beau) Tan probeert de uitzending nog te redden door een babbel met Henk Timmer, maar het interview blijft hangen omdat diens vriendin Marianne er steeds bij betrokken wordt. Prima schaatsbabe, maar laat haar niet over voetbal lullen. Je ziet overduidelijk aan haar gezicht dat ze liever schaatst dan voetbalvrouw is. De arme 'analist' Bousatta kwam nauwelijks aan het woord.
Misschien komt mijn ergernis voort uit het programma De Wedstrijden eerder op de avond. De discussie is al oud, maar na een maandje houden ze nog steeds hun idiote volgorde aan. Journalistieke afwegingen worden niet gemaakt en er moet ook een half uur geouwehoerd worden, dus logisch natuurlijk beelden van Feyenoord ver na 20.00 uur. Het ergste is dat de diklip die er verantwoordelijk voor is dat het voetbal über-commercieel werd en naar Talpa ging een prijs heeft gewonnen.
Chris Woerts, de voormalige verkoper van de eredivisie, is namelijk uitgeroepen tot meest invloedrijke man op het gebied van sponsoring. Meneer is inmiddels trouwens slippendrager van Zonnekoning Jorien bij Feyenoord. Zou hij gisteravond ook geduldig tot kwart over acht gewacht hebben?
Kunnen niet alle reaguurders een stukje van De Wedstrijden opnemen en als blooper mailen naar Café de Sport? Volgens de site van Jack en Humerto mag alles: “Van een grappig sportmoment op de lokale omroep tot de dubbelslaande tong van Mart Smeets. Alles is welkom. En vergeet ook de eigen Talpa-programma's niet.” Nou ik denk dat Mart Smeets in dertig jaar televisie minder last van een dubbelslaande tong heeft gehad dan ik de afgelopen weken van kromme tenen, trillende vullingen en heimwee. Heimwee naar voetbal zonder commercials, zonder Wilfred Genee, zonder gelul tussendoor. Vanaf vandaag staat de teller op 1.000.001.

SlamDunk!

Reaguursels

Inloggen

@Slam: Van Dik Hout scoorde met het huilnummer 'Stil in Mij' in 1994 wel degelijk een hit op eigen titel. Verder @Zum Kotzen: eens. Het is gewoon niet te doen. Wie met een stille doodswens worstelt, kan maar beter geen Nederlandse commerciele tv bekijken: iedere avond krijg je voldoende depri-makende shit voorgeschoteld om de daad dan maar bij het woord te voegen.

Tiepe | 20-09-05 | 13:43

- touch-screentje van Gullit NIET aanhaalt -

_nwanko_ | 20-09-05 | 13:09

Zeiken over Talpa is zo vier maanden geleden. Geen twijfel over Jack Spijkerman en z'n zielepotige programmaatje, maar de wedstrijden is een hele nieuwe opzet ten opzichte van wat de NOS deed. Had Talpa hetzelfde gedaan als NOS, waren ze fantasieloos geweest, nu is het anders, dus is het toch weer kut. Jammer dat Slamdunk dat touch-screentje van Gullit aanhaalt, verder hoop ik dat Slamdunk snel dood gaat met z'n trieste columns.
Ik vind het heerlijk om niet tegen die grafbek van Smeets te hoeven aan kijken op zondagavond.

_nwanko_ | 20-09-05 | 13:06

@ BennieB

Hee zondagsintellectueel, voetbal is zeker te mainstream voor je of zo? Zeg iets leuks of verhelderends, of zeg niets...

Iljitsj | 20-09-05 | 12:14

Alle commerciëlen zenden tegenwoordig alleen maar pulp uit, de enige reden waarvoor ik af en toe nog naar RTL 457 of de SBS groep kijk zijn de films (behalve op SBS6, waar ze stukken uit films knippen en Hart van Nederland ertussen drukken) en CSI, al begint dat ook steeds meer van hetzelfde te worden. En films kan ik ook wel downloaden, kopen of huren (en dan kopiëren), dan heb ik ze zonder commercials en met DTS 6.1 op m?n home cinema set.

In Utrecht heb je al keus uit verschillende zenderpakketten, basispakket bestaat uit alleen de publieke zenders en de BBC. Voor commerciëlen betaal je extra. Ik hoop dat ze dat in mijn woonplaats ook snel gaan doen, dan ben ik de eerste om alle commerciële zenders eraf te flikkeren.

zum kotzen | 20-09-05 | 12:11

Ik denk dat John de Mol niet zo zeer een hekel aan voetbal heeft als wel aan mensen.

ffulpen | 20-09-05 | 12:11

John de Mol zit beslist met 75% van zijn werktijd met zijn gedachten bij Talpa. Een product ontwerpen en maken is immers veel gemakkelijke dan het product verkopen aan een ongrijpbare consument.
.
Abraham van Leeuwen van het NTI vertelde in zijn boekje: (naam vergeten) dat hij in zijn Keurkoop winkels de dames een enquette liet invullen over eisen die de dames stelden aan goede boodschappentassen. Als dank mochten ze kiezen uit een gratis boodschappentas of met een kleine bijbetaling uit een serie van goedkopere maar mooie handtassen. Nagenoeg alle dames kozen voor de bijbetaling en lieten de practische boodschappentas voor wat hij was. Het management van Talpa heeft wellicht ook zo'n soort enquette gehouden en onvoorwaardelijk geloof gehecht aan de uitkomsten van deze enquette.
.
Het is zelfs mogelijk dat John de Mol zo'n dominant stempel op Talpa heeft gezet dat zijn wil de enige wet is en niemand het dus aandurft om hem echt tegen te spreken, zodat Talpa maar voort blijft etteren, net zolang totdat een bloedvergiftiging (medewerkersopstand) een eind maakt aan dit lovenswaardig initiatief.
.
De vele opmerkingen die Talpa in de vele items op GeenStijl over zich heen heeft gehad zouden voor een echte commerciele onderneming voldoende moeten zijn om het beleid bij te sturen. Het vaststellen van wat een klant werkelijk wil is veel moeilijker dan er een product voor maken. Op dit forum zijn honderden goede suggesties gedaan die Talpa geheel gratis ter beschikking staan.
.
Laat John de Mol dus maar gewoon met zijn beentjes op de werkvloer blijven staan en programma's produceren en laat de programmering maar over aan de reageerders van GeenStijl.

Ksi-Ziks | 20-09-05 | 12:07

Er komt een dag dat iedereen genoeg zal hebben van sport op tv, reclame en Bo van E.D. Dat geouwehoer was bij NOS niet minder erg. Geklets over opstelling. En dat hondse publiek. Ga als je in de gelegenheid bent eens een keer naar een rugbywedstrijd in Engeland. Het is een groot feest, en zelfs de aanwezige proleten zijn in een goede stemming.

Der Icebear | 20-09-05 | 11:58

Talpa zit in iedergeval gevestigd in een mooi gebouw, beter dan die tsjernobil gebouwen verderop in het mediapark.

Had echt ff het gevoel dat ik in polen rondliep.

pronto | 20-09-05 | 11:44

@DickieDick: waarom zou ik mijn bek houden omdat jij dat wil? ook aan jou staat de optie open om hier niet te kijken.

MarZ | 20-09-05 | 11:39

@SlamDunk! 20-09-05 @ 10:34
Het eerste waar ik aan dacht toen ik mij door de reaguureselen begon heen begon te worstelen, maar ja toen moest jij zonodig het gras wegmaaien.

Wanneer komen de polls met datum licht uit bij Talpa?

style.councillor | 20-09-05 | 11:18

Alle sport moet van den buis verdwijnen (ik maak een uitzondering voor vrouwentennis). Sport kijken is dom (ik maak wederom een uitzondering voor vrouwentennis), ga liever zelf iets aan sport doen in plaats van lui op de bank te hangen.

Dr. R. Clavan | 20-09-05 | 11:14

Wat een bullshit hier allemaal.
Om maar ergens te beginnen. Voor de mensen die zeggen dat het allemaal om winst draait bij Talpa, DUH! Het is een COMMERCIËLE zender, wat had je dan verwacht?
Talpa niet vernieuwend, ze jatten ideeën. Tuurlijk net als die andere zenders. Bovendien is er genoeg nieuw/vernieuwd. Of je het nou leuke programma's vindt of niet; 'Parels en Zwijnen', 'Lieve Lust', 'de Bouw', 'Joling en Gordon over de vloer' e.a. Ze zullen natuurlijk kiezen voor vertrouwde formules en die aanpassen, ze moeten winst maken. Daarom zal vernieuwing altijd beperkt zijn.
Ook met het oog op winst is de indeling van de Wedtsrijden zo gekozen. Is slim, niet de toppers als eerste, want daarna zapt een heleboel weg. Dit is heel normaal, dat doen omroepen (ook publieke) ook bijvoorbeeld bij shows, je werkt naar de hoogtepunten toe. Je begint er niet mee, want dan is de rest minder leuk. Mensen jullie hebben gewoon geluk gehad zolang het bij de publieken was. Ik zeg, Bek Houden of kijk anders niet.

DickieDick | 20-09-05 | 11:10

Voetbal zonder commercials wordt betaald door mensen die geen reet om voetbal geven. En als je het voetbal echt zo leuk vindt wat maakt het dan uit de mooie wedstrijden om 19:00 of 21:00 worden uitgezonden? Of neem anders lekker een abo op een betaalzender. Films die ik mooi vind worden ook niet altijd uitgezonden om een moment dat mij goed uitkomt. Of ik moet ze huren bij de videotheek. Dus zeik niet. Verder heb je wel een punt over de kwaliteit van de vulling tussen de voetbalbeelden door. Maar zoals gezegd, niet zeiken, het is gratis.

ffwd | 20-09-05 | 11:06

Als Talpa nou slim is, dan proberen ze ook nog even de rechten van de voetbalrellen te krijgen. En dat programma, dat natuurlijk 'De rellen' gaat heten, zend je dan voor of na 'De Wedstrijden' uit. ("Wil je de rellen live zien, sms dan REL AAN naar 0800-SUPPORT, dan houden we je per SMS op de hoogte van tijdstip en locatie" Eventueel gevolgd door 'De Eerste Hulp', danwel 'De Uitvaart'.

Klaverjas | 20-09-05 | 11:03

Talpa is een comercieel bolwerk.

|<|_|\/| | 20-09-05 | 10:56

Zou Talpa nog in de troonrede voorkomen?
In alinea "verdraagzaamheid is een groot goed" of zo?
of "onze maatschappij maakt zware tijden door"?

SlamDunk! | 20-09-05 | 10:34

Talpa moet stoppen ! SBS6 ook trouwens !

zinloosgekweld | 20-09-05 | 10:32

"Talpa, niet te missen!"

Dat is me de laatste maanden anders best aardig gelukt...

Spaceman | 20-09-05 | 10:30

En toch gek dat 1 ventje met veel geld al het plezier van voetbal wegneemt en het verpest voor iedereen in Nederland!

Kris | 20-09-05 | 10:28

de hele dag door maar gezeik. Gezeik over Talpa, gezeik over de volgorde vd wedstrijden (LB) en gezeik over de nieuwe AD. Zeiken om het zeiken.

Overigens heb ik naar Cafe de Sport gekeken, want dat was een beter alternatief dan Studio Voetbal met supergast............ Paul Bosvelt

err_ | 20-09-05 | 10:20

Gewoon maandagavond naar voetbalsite kijken; het programma is eigenlijk nog leuker geworden na het vertrek van Wilfred Genee en Johan Derksen blijft grappig.

Zak Chips | 20-09-05 | 10:13

Ik snap niet dat de harddiscrecorders nog niet de winkel uitvliegen. Ideaal; om 20.00 de wedstrijden aanzetten en je hebt krap een half uurtje voetbal zonder zinloos commentaar en reclame. Scheelt al gauw een werkweek ergernis op jaarbasis.

nescio4u | 20-09-05 | 10:07

als je je realiseert dat de leeghoofdigheid van alles wat talpa te bieden heeft, een inschatting van de stemming en smaak in de gemiddelde nederlandse huiskamer is, zou je bijna een honkbalknuppel pakken

hoewel

MarZ | 20-09-05 | 10:04

Ook heerlijk is die opbjectiviteit van Talpa. Afgelopen zondag bij Feyenoord een doelpunt van de door Goelit afgedankte Pauwe. Zowaar werd er nog wel een interviewtje met Pauwe uitgezonden maar toen vervolgens anaal-ist Goelit in beeld kwam wist Wilfred Geenidee het zo te spelen dat Goelit hier niet op hoefde te reageren omdat ze bijna geen tijd meer hadden (vreemd toch met zo weinig reclame) maar toen het over Kuyt en Kaloe ging was er opeens wel tijd voor Goelit om te vermelden dat ze mede dankzij hem zo goed waren geworden. Ik heb geloof ik drie teiltjes vol zitten kotsen. WAT EEN LUL !!!!

MadeGo | 20-09-05 | 09:55

Wat een gezeik!
Talpa was a priori al helemaal niks en de mensen willen nu alleen nog maar hun voorspelling uit zien komen.
Naar Sjek & Umberto hoef je sowieso niet te kijken. Waar het om gaat is De Wedstrijden en wat is daar nou zo slecht aan?
Lees dit eens en denk er dan nog eens over na:

www.meervrijheid.nl/index.html?bc-talp...
of dit:
www.meervrijheid.nl/index.html?ph-talp...

Nee, dat dure voetbal op de publieke omroep, dat was pas een schande!

En geen Mart Smeets... ahhh... bliss...

Neerlands Hopeloos | 20-09-05 | 09:52

@kolonel klootoog 09:16
ik had het niet treffender kunnen verwoorden, en dan riep er nog iemand iets over Mart en wielrennen? LOL!

Don Quichote | 20-09-05 | 09:50

Smeets is prima.

Alles beter dan die pedante Genee. Die weet het bloed onder mijn nagels goed te vinden.

Harige Bangmaker | 20-09-05 | 09:46

/* OT: Komt er nog een troonrede thread of hoe zit dat nou? Ik wil graag zo erg mn ongenoegen uiten over de zgn vuilniswagens die nog stel even de laatste vuil ophalen. Hoezo staken ze dan niet gewoon deze week!? Waarom alleen voor het normale gepeupel zoals met Sail? Bah. */

bwahaha | 20-09-05 | 09:27

TV3? dat is toch ook een programma waar niemand naar kijkt?
..
en als ik talpa op nul zet word mijn magnetron boos.

kolonel klootoog | 20-09-05 | 09:25

Iemand gisteren Niehe (over fossielen gesproken) gezien bij TV3? Hij had een mooie analyse over de tegenvallende kijkcijfers van TALPA. Zo beweerde hij dat een hoop oudere kijkers moeite hadden om TALPA te vinden door hun afstandsbediening. Advies van Prof. Niehe: zet TALPA op nul...., in Huize Brutus staat ie al op zwart.

brutus68 | 20-09-05 | 09:24

@bugger_me
..
ik denk dat hier zo weinig talpa kijkers zitten dat het bijna niet mogelijk is on topic te reaguren.

kolonel klootoog | 20-09-05 | 09:19

smeets is een koning van de weetjes die alleen smeets weet. verder vind hem heel erg irritant, ik heb nog het idee dat sport is om naar te kijken, niet om naar een bizarre en perverse oneman show van een uitgerangeerde bejaarde te luisteren.

kolonel klootoog | 20-09-05 | 09:16

Maarrr we dwalen af. Als we het dan toch over presentasie talent gaan hebben mogen we ook wel even koningszoon Genee, excuusnegert Tan en zak bintjes Spijkerman behandelen.

Bugger_Me | 20-09-05 | 09:14

Misschien als ik later groot ben en ook kolonel ben geworden dat ik daar ook zo over ga denken, maar tot nu toe vind ik Mart een heerlijke man. Humor, droog, en met een groot relativeringsvermogen. Hij loopt in ieder geval niet in de nekken van al die sporters te hijgen alsof het bovenaardse wezens zijn zoals zijn concollega's. Hugo Borst is ook een schatje!

fuckje | 20-09-05 | 09:12

Smeets: "Olympisch kampioen, leuk dat je er bent.."

Olympisch kampioen: "Eh.. ja, dank je wel.."

Smeets: "Genoeg over jouw, laten we het over mij hebben".

Brusselmans | 20-09-05 | 09:12

Smeets is koning als het gaat om honkbal en basketbal.
Prins als het gaat om de wielrennerij en niet geïnteresseerd als het gaat om voetbal.

Bugger_Me | 20-09-05 | 09:11

"hij haalt het uit het puntje van het eelt op zijn kleine teen"
..
dat is verdomme ook smeets, smeets was vroeger ook mijn held, maar nu je hem letterlijk kan horen rukken op zichzelf tijdens de uitzending is het voor mij heel erg over.
..
trouwens, als ajax met 5-1 van feyenoord zou winnen en smeets zou het verslaan zou ik het geluid uitzetten. AFCA!

kolonel klootoog | 20-09-05 | 09:08

Mart Smeets kan relativeren, dat is zijn grote kracht, en maakt daardoor sport interessant om naar te kijken.

fuckje | 20-09-05 | 09:04

Talpa sport is prima voor het multi tasken. Zoals ook al eerder in de comments is het goed te doen met je laptop op schoot, wat studieboeken en/of Harry Potter 6 in de nabijheid. Blijf je lekker actief en kun je om de 10 minuten naar 5 minuten voetbal kijken. Hardstikke top. Die Mute knop heeft nog nooit zoveel werk moeten doen met die reclameblokjes er tussen door.

Bugger_Me | 20-09-05 | 09:04

@fuckje: Mart Smeets is een fossiel. Ik zou niet verbaast zijn als hij ook verslaggever was geweest bij de Olympische spelen van 1896. Mart hoort zichzelf veels te graag praten, denkt dat hij de onmisbare nestor van de Nederlandse sportjournalistiek is, en heeft geen aandacht voor de sporter of wedstrijd zelf. Hij braakt continue volstrekt oninteressante ditjes en datjes uit, en hij kan gewoon z'n klep niet dicht houden. Al zou Feyenoord met 5-1 van Ajax winnen, Mart Smeets is voor mij reden om weg te zappen als hij de samenvatting zou presenteren.

JackRandom | 20-09-05 | 09:03

@fuckje
..
ik twijfelde nog, maar nu je mart smeets een inspirator noemnt weet ik echt helemaal zeker dat je diep gestoord bent. raar kind, ga je schamen.
..
verder kunnen ze bij talpa echt ontzettend de typhus krijgen. niets dan kutprogramma's die je met een beetje mazzel geen eens niet hoeft te zien omdat die kutzender de helft van de tijd uit de lucht is.
..
ik keek vroeger altijd studio sport, en zat bij wijze van spreken al vanaf een uur of 4 voor de tv in de afwachtende houding (biertje, iets te nassen), nu kan het me echt niet rotten, ik check de uitslagen op de nos, lees wat verslagen in de krant en op internet. en die kwispelteefjes van talpa die daar het nederlands voetbal zitten te verkrachten mogen wat mij betreft een landwind diagonaal in het hol proppen.

kolonel klootoog | 20-09-05 | 09:03

@Brusselmans,
Wel van het simpele spelletje,maar NIET van de uitwassen van het voetbal en de uitzinnige salarissen van zogenaamde GodenZonen.

fuckje | 20-09-05 | 09:03

Mart Smeets is in ieder geval een niet voetballiefhebber..

Brusselmans | 20-09-05 | 08:58

@JackRandom,
juist mensen als Mart Smeets weten mij enthousiast te maken, door zijn humor en zijn aanstekelijkheid, maar over smaak valt niet te twisten.

fuckje | 20-09-05 | 08:57

Het is heel simpel. Als iedereen het voetbal bij Talpa boycot, geeft De Mol het wel op, en kunnen de rechten voor een prikkie terug naar de NOS. Kost misschien 1-2 jaar, maar in de tussentijd kun je je ook heel goed vermaken door naar je lokale amateur-club te gaan kijken op zaterdag/zondag. Is nog spannender ook.

Moeten we er alleen nog even voor zorgen dat Mart Smeets met pensioen gaat, en die onzalige play-offs aan het eind van het seizoen geschrapt worden.

JackRandom | 20-09-05 | 08:54

Ik hoor ook bij de club van 1 miljoen. Ik heb nog steeds geen kwartier aaneengesloten Talpa gezien (en tegenwoordig zap ik er ook al niet meer per ongeluk langsheen, ik weet kanaal 24 steeds beter te ontwijken).

Wat ik me afvraag: wat zou Eredivisie N.V. hier nou van vinden? De populariteit van het voetbal dondert keihard in elkaar en dat vinden ze vast niet leuk. Voor hoeveel seizoenen zijn de uitzendrechten eigenlijk aan De Mol verkocht?

zum kotzen | 20-09-05 | 08:54

Als niet voetballiefhebber (ja, die bestaan ok) is talpa een grote zegen.

de_rest_van_NL | 20-09-05 | 08:52

Jack is inderdaad ver onder de maat aan het pres(en)teren. Verwachtingen waren hoog bij mij. Uitslag zeer laag.
Mooi kut vindt ik het eigenlijk.

donkeyshot | 20-09-05 | 08:45

Na 2x De wedstrijden en 1x NSE hoeft het voor mij ook niet meer. Maar om nu Studio Sport als alternatief te noemen, Engelse voetballers en hokeyende Bosschenaren kunnen me ook weinig boeien. Voor het wielrennen hebben we sporza.
Talpa gaat het moeilijk krijgen, om de inkomstenderving te compenseren: straks elke 10 min. reclameblok, bovendien beginnen de clubsponsoren ook al te morren, shirtreclame en reclameborden zijn bedoeld voor miljoenen kijkers, niet voor de stadionbezoekers.

Don Quichote | 20-09-05 | 08:27

Ik heb nog niet één keer naar Talpa gekeken.

Rabarberke | 20-09-05 | 08:25

Open deur! Open deur!

Talpa zuigt! Dat weet iedereen al en was ruim van tevoren ook voorspeld door de verstandige medemens. John staat nu eenmaal niet bekend vanwege zijn intellect en eruditie. Eerder vanwege knallers als Big Brother. Dat je daar veel centen mee verdient, alla(h)! Chapeaudebeau! En mooi gedaan! Zou ik ook wel willen! Maar om dan gelijk te denken dat je hoogstaande programma's kunt maken, neigt wel erg naar megalomanie. De man is gespeend van elk talent, behalve dan dat van het bedenken van goedkope knalprogramma's. Wel mooi om de val van Jack nog mee te mogen maken. Is het een grote mand, Jack?

Harige Bangmaker | 20-09-05 | 08:22

We hebben een profeet in ons midden, en
Buiswater is zijn naam!
Nee maar ff serieus, de meeste reagluurders stonden sceptisch en argwanend tegenover Talpa, en we hebben allemaal gelijk gekregen, leuk he?

fuckje | 20-09-05 | 08:18

Talpa is toch dat reclameblok LindaBeautox tussen die kinderfilpjes door?

En mensen, die de Mol is een taaie. Heeft genoeg centen om ons door te blijven plagen. Kan ie geen luchtvaartmaatschappij beginnen? Weet je zeker dat je er binnen de kortste keren geen last meer van hebt.

Földi | 20-09-05 | 08:16

Bij de start van Talpa voorspelde ik al kommer en kwel op dit log, en wrd toen ( uiteraard) uitgemaakt voor azijnpisser, zeikerd en vooral een conservatieve ouwe lul! Zo zie je dus maar weer dat alle vernieuwing tegenwoordig nog geen verbetering hoeft te zijn. Tegenwoordig kijken we in Huize Buiswater op zondagavond life naar de NFL ( digitaal naar NASN) en vermaken ons daar heel wat meer mee dan het kansloze geanalyseer en geouwehoer van Wilfred Geneer en consorten. Alhoewel dat ook wel weer leuke fragmenten op kan leveren als je bijvoorbeeld een ex-joegoslavische voetballer commentaar laat geven ( Gullit? isse een goeie vriend van mij.... Nistelrooij? isse goeie vriend van mij... Koeman? isse goeie vriend van mij).
En wat hebben de clubs nu bereikt?.... niemand kijkt meer naar voetbal op zondagavond, de reclameboeren beginnen al te reclameren en volgend seizoen zitten we allemaal weer naar Studio -Sport te kijken.En dan hopenlijk niet alleen naar dames-hockey....!

Opa-Buiswater | 20-09-05 | 08:14

Tja, als je geld hebt,.....wil nog niet zeggen dat je creatief bent dan.

pronto | 20-09-05 | 08:07

Keek op zondag af en toe "mee" naar Studio Sport. Sinds Talpa geen sport meer gezien.... niemand die er naartoe zapt bij ons. Kan dus niet over inhoud van Talpa oordelen, maar deel het huis met 3 kerels die er niet over te spreken zijn.

Beidehandje(s) | 20-09-05 | 07:49

'touwe sponsor Speurders' Niet gek GS, extra gratis touwe

verbatim | 20-09-05 | 07:42

Pulpu ? Sorry, Pulpa !

Dirrek | 20-09-05 | 07:17

Talpa aka Pulpu aka Tepel aka Tampon gaat heus wel verdwijnen, net als de Titanic. Groots begonnen, op de bodem geeindigd. En dan nog die blonde dombo in dat sportprogramma. Enfin, deze zender gaat het echt niet lang trekken. Heus.

Dirrek | 20-09-05 | 07:16

Het wordt tijd dat er eens een Mol ontvoerd wordt i.p.v een Melchers, tegen een haalbare losprijs......

A geen rokende zwangere wijfen op TV
B meer tuig van de straat met goede sport op zondagavond
c die lelijke feeks van de buis, die naast Beau zit en populairder probeert te wezen

ABCtje zou je zeggen.....

bondje33 | 20-09-05 | 02:04

Leuke sportblooper voor Jack en Humerto: Voetbal op Talpa! De allergrootste blooper uit de historie van de voetbalgeschiedenis! 2 miljoen kijkers teleurgesteld in Talpa en in hun programma de westrijden. Goed bezig Johnny!

Kris | 20-09-05 | 01:47

het wordt hoog tijd dat de overheid zich ermee gaat bemoeien. Talpa als zelfbedruipende staatsomroep en de rest op zwart. Scoren zullen ze

Mellorenz | 20-09-05 | 01:30

Talpa is zoekende, maar doet het zeker niet slecht t.o.v. de NOS. Na een seizoen heeft iedere conservatief zijn levenspatroon aangepast en wordt er op een andere wijze geklaagd, zoals dat ook t.a.v. de NOS gebeurde.
Gewoon lekker om middernacht je bed in en de kijkkast aan en binnen een uurtje ben je klaar. De hele zondag kun je doen en laten wat je wil, geen gejaag om om 19.00 uur strak voor de TV te zitten (eindtijd van de meeste wedstrijden: 16.15 uur!), lekker relaxed.
Nee, Talpa is zo gek nog niet, of je moet behept zijn met een dwangneurose...

QZNYWRLD | 20-09-05 | 01:27

he fijn zo een kijkje in het leven van Lara, maar goed dat jij geen tv bent, als er toch helemaal niemand meer aan je knop zit

Mellorenz | 20-09-05 | 01:18

Zo nu en dan denk terug ik aan de goede oude tijd. Terugkomend van een bezoek aan familie of vrienden op de zondag middag en dan thuiskomen en lekker gaan koken. rond 19:00 uur was het eten klaar. Plots hoor je de vertrouwde klanken van het geschater van de trompetten. Snel pak je je bord en ga je lekker zitten op de bank met je bord eten op schoot. Beginnend met een heerlijke korte introductie kijk je één voor één naar de prachtige samenvattingen. Alleen een gesprek rondom de tafel van de commentator wanneer het echt nodig is. Lekker voetbal kijken, professioneel in elkaar gezet... een must voor je ogen en voor je gesteldheid. Maar nu... meneer de Mol heeft erin geïnvesteerd omdat meneer de Mol weet dat mensen van voetbal houden en zo kan meneer de Mol lekker geld vangen van de reclame inkomsten. Slechte commentatoren in het programma (waarschijnlijk ook heel goedkoop) om met het minimale het maximale eruit te kunnen halen. Ik kan slecht zeggen dat ik het met Slam eens ben. Nu zit ik tegenwoordig met mijn eten aan tafel met een tijdschrift en dan op een zondagmiddag merkte mijn vrouw op dat ik geen voetbal keek en vroeg: "Moet je geen voetbal kijken ?" en mijn antwoord hierop was: "Voetbal is niet leuk meer, voetbal is tegenwoordig op Talpa. Voetbal is verstrikt geraakt in de mollenklem..."
Kris.

Kris | 20-09-05 | 01:15

Nou das niet misselijk wat je schrijft, heb geen verstand van voetbal dus..... Maar goed denk dat ze toch een kans moeten hebben. Heb enig keer in begin naar Talpa gekeken grootste teleurstelling is B&van D jeetje die hebben er echt geen zin meer. Nu ik ook niet meer. Tv staat meestal uit huur wel een film lees een boek of lekker gamen op PC heerlijk i.p.v. naar al dat geneuzel te moeten kijken en luisteren. Dus jongens gebruik die uitknop en zit niet oeverloos te lullen hoe slecht alles is vooral dat voetbal gelul.

lara | 20-09-05 | 01:13

Typisch... ik heb zondagavond hetzelfde besluit genomen.
Ik volg het voetbal wel via de radio en teletekst voorlopig.

vlunk | 20-09-05 | 00:58

nou.. (met schaamte enigsinds) ik zit net jensen te kijken... en het klinkt echt dom... (jammer dat het geen echte strijd is trouwens), een kindersuprise sneller openmaken en in mekaar zetten dan je vriend of vriendin heeft iedereen toch?

deAmbtenaar | 20-09-05 | 00:20

zo komen de stadions tenminste weer vol! Mensen betalen graag 25 euro om een wedstrijd te kunnen zien ipv van reclame met af en toe een glimp voetbal. Jaja, elke nadeel hep z'n voordeel!! :)

prestodegekste | 20-09-05 | 00:19

@Slamdunk

Man, maak je niet druk. 't Is wat minder, inderdaad. Meer reclame en Feyenoord pas om half negen. Maar voor een paar extra euri ken je alles leif zien. En de redactie van Talpa is toch echt beter dan die van de NOS.

'Journalistiek' is er wel meer & ernstiger mis in dit land.

Iovanni | 20-09-05 | 00:18

Ik zeg het je die TV de deur uit, er zijn zo veel leukere dingen te doen dan naar een dom stukje niet interactief glas te loeren.
Neuqen bijvoorbeeld eventueel met je eigen vrouw/vriendin, met je maten naar de kroeg of beter je schuur verbouwen tot kroeg en je maten daar uitnodigen, je kunt je ergens in verdiepen voor de verandering bijvoorbeeld hoe efficiënt de belasting te ontduiken, een tripje Duitsland om spulletjes te halen zeg een slaolie, sigaretten, drank en wat al niet meer goedkoper is aan die zijde mooi rustig aan maak er een relaxed ritje van ff stoppen bij een pomp wie weet regel je daar nog een wip.
Plenty mogelijkheden om je tijd niet te verdoen voor een lullig stuk glas.

Amtrak | 20-09-05 | 00:09

"Ik lees de tussenstanden wel op teletekst, daar staat na afloop ook al een korte analyse bij, en 's avonds ff heerlijk genieten van Joeri, Jack en dat lekkere ding, hoe heetie,met dat mooie haar en die geyle stem. Een samenvatting haalt het niet bij een totale wedstrijd, dus waar hebben wij het eigenlijk nog over!

. fuckje 19-09-05 @ 23:17"

Fuckje, ben jij dat...???

Huh..? | 20-09-05 | 00:04

owja.... nog ff een mindspinsel...
we zijn gewoon in de minderheid.....
geenstijl is een leuke bloguiting... en ik doe er aan mee!!!!

deAmbtenaar | 19-09-05 | 23:47

klaarTje dus.....

QB (ja die.....) | 19-09-05 | 23:44

ik zit anders wel tapla te kijken nu. en ons aller jan m. heeft alweer de oplossing. die 1 miljoen mensen zijn natuurlijk hun handtekening aan het zetten om het kabinet weg te stemmen. goed plan jan!
mongool

Toine Rorije | 19-09-05 | 23:43

@. Josina K,

die broer van klaarje is al een jaar of tien dood hoor......

QB (ja die.....) | 19-09-05 | 23:43

Het is ook pijnlijk om te weten dat iemand de klinkende namen weg koopt om een voetbalprogrammma op te zetten maar er totaal geen interesse heeft of het ook klopt.
ik heb ook hollandsport gezien vanmiddag..... dat gevoel he ik dus wel gehad met nos... maar talpa geeft me alleen maar een gevoel van geldklopperij ..... hoe zou dat nou komen....
ik was in de kuip..... en heb echt een wereld wedstrijd gezien.... maar om dat nou te gebruiken als cliffhanger....

deAmbtenaar | 19-09-05 | 23:40

Ik ga een nieuwe zender opstarten. Met een programma als Studio Sport. Mart Smeets mag het presenteren en Theo Koomen mag alle wedstrijden verslaan.
Enneh 1 van de 8 maak ik dan met Mies Bouwman en waar hadden we het laatst over? De weekend kwis! Of was het wiekent? Ik was nog iets te jong! Met marmotjes natuurlijk.
En dan Bananasplit of zoiets. En alleen maar goede films zoals The Longest Day en series als Mash en Colditz.
Ach, iedereen weet nog wel iets leuks!
Had ik Swiebertje al genoemd?
Ik laat geen reclame zien, alleen iedereen moet 30 euro kijkgeld betalen of zoiets. Dat laat ik Zalm nog wel uitrekenen.
Ik trek vast meer kijkers dan Talpa!

Josina K | 19-09-05 | 23:39

Ik word dat gezeik over voetbal op talpa em talpa in het algemeen een beetje zat, oke cafe de sport,maar ik vind de wedstrijden niet eens zo secht, het gaat toch om beelden "de wedstrijden"? en die brengen ze mijns inziens een stuk spannender in beeld dan het conservatieve "10 jaar hetzelfde" ouwelullen programma studio sport...
En sowieso, die rechten zijn nou eenmaal gekocht door John, dus leg je er gewoon bij neer...

ShameLess | 19-09-05 | 23:37

foei,

teleurstelling met dubbel l...

EverfleX | 19-09-05 | 23:32

. fuckje
Rita verdonk?

Karel kwakbol | 19-09-05 | 23:30

En ik maar denken dat fuckje Eddy Poelman bedoelde

N-Fluence | 19-09-05 | 23:30

zou ons aller momfer eigenlijk familie zijn?

gek kuikentje | 19-09-05 | 23:30

Het klinkt misschien als wat iedereen roept , maar ik vind Talpa echt helemaal niks.
Een hoop geblaat, maar nog geen bewijzen van kwaliteit.
Schreeuwen dat televisie vernieuwd zou worden, maar alleen maar uitgekauwde onzin.
Alle grote namen kopen, en ze vervolgens kutprogramma's geven waar ze trouwens zelf ook niks van maken.
Ik begin echt te denken dat Talpa een grote hoax is om te kijken hoe mensen reageren.
Ik kan alleen af en toe nog een beetje lachen om Gordon.

Framoes | 19-09-05 | 23:26

@karel k,
idd, zo kan je toch ff reageren op het nieuws. Je vergeet dat de Mol dan op de terugweg in Rotterdam wat Antilliaanse jongens tegenkomt en uit pure schrik een parkeerwacht aanrijdt, die op de vlucht is geslagen voor de orkaan "Rita".

fuckje | 19-09-05 | 23:25

Als die de Mol nou eens zou gaan winkelen bij AH in Amsterdam en daar een bewaker met een taalachterstand zou aantreffen. Dat zou dat leuk zijn voor "Funniest Homevideos"

Karel kwakbol | 19-09-05 | 23:21

Jongens tegenwoordig kan de tv ook uit. Ik weet dat het een nieuw concept is maar denk er eens over na.

Speed | 19-09-05 | 23:21

desiNG concepten worden niet gevreten door de meeste mensen en die besluiten dan maar niet meer te kijken.

over al die programma's is natuurlijk echt wel nagedacht door de laven van John.

over een paar jaar weet men niet anders en als normaal ervaren.
dat die jack spijkerman op z'n smoel gaat is alleen maar een goede zaak, kan niet hard genoeg vallen.......

QB (ja die.....) | 19-09-05 | 23:18

Hugo Borst, die bedoel ik!! :-)

fuckje | 19-09-05 | 23:18

Ik lees de tussenstanden wel op teletekst, daar staat na afloop ook al een korte analyse bij, en 's avonds ff heerlijk genieten van Joeri, Jack en dat lekkere ding, hoe heetie,met dat mooie haar en die geyle stem. Een samenvatting haalt het niet bij een totale wedstrijd, dus waar hebben wij het eigenlijk nog over!

fuckje | 19-09-05 | 23:17

Misschien, is het beter als de familie de Mol weer lekker onder de grond gaat, zeker die platgespoten bimbo van een Linda kots, wat een omhoog gevallen mongeaul.

Smokesave | 19-09-05 | 23:12

@artje 22:28

Inderdaad. Een uitstekende manier om 'De wedstrijden' te kijken. Geen gehaast om om 19:00 uur klaar te zijn met eten (want met kleine kinderen "bord op schoot" wordt ook een bende) en je heb helemaal geen last van het geleuter en de reclame.

Ik moet nog even het juiste moment vinden om met kijken te beginnen, maar ik denk dat dat zo rond kwart voor acht ligt (hetgeen betekent dat er van een programma van anderhalf uur dus maar maximaal drie kwartier de moeite van het bekijken waard is).

Kobus | 19-09-05 | 23:12

Voor Talpa zijn de programma's een noodzakelijk kwaad.
Voor de publieke omroep is reclame een noodzakelijk kwaad.

Karel kwakbol | 19-09-05 | 23:11

Talpa, ik heb het logo een paar keer gezien als kaarsjes en koffie.
Ik wist niet dat ze behalve reclame ook programma's uitzonden.
iig kijk ik gelukkig geen voetbal ik ga meer voor sport met veel actie of individuele sport.
En dat waser toch al weinig tenzij je "motorsport" meetelt altijd wel leuk als het fout gaat.

Brederodekater | 19-09-05 | 23:07

Kijk, mijn hart maakt natuurlijk een gigántische sprong van vreugde als ik Cheque Spijkerman op Talpa zie verschijnen.

Niet dat ik er naar ga zitten kijken, ik ben niet debiel. Dat Cheque mij zo bij weet te maken, dat komt omdat het zo'n lul is. En omdat het zo'n lul is (en dan bedoel ik echt een enórme lul) zit hij zichzelf belachelijk en steeds minder populair te maken. En daar word ik dan weer vrolijk van. Omdat het echt zo'n enórme téringlul is.

Het enige wat mij vrolijker maakt, dat is een op z'n rug vastgebonden Cheque Spijkerman, die overgoten wordt met émmers kots, om vervolgens úren lang in z'n bek te worden gescheten door kamelen die aan de dunne zijn. En als ze toch bezig zijn, laat ze dan ook effe naar Umberto kijken...

Intussen laat ik Talpa voor wat het is, en kruip ik achter m'n peeceetje, om GS te checken. Nu maar hopen dat de rest van Nederland dat ook gaat doen, zodat Talpa direct failliet gaat (en dat téring RTL, dat téring SBS, dat téring Veronica en de hele téring fucking rest ook, godverdegodver!)

Nappert | 19-09-05 | 23:05

Nu nog een live wedstrijden schaken bij studio sport en het kan voor mij niet meer stuk.

Karel kwakbol | 19-09-05 | 23:04

@ kuiken: gelijk heb je!

killermiller | 19-09-05 | 23:00

Blijf studio sport kijken en merk dat er andere sporten zijn. Ik wist niet dat een honkbaltoernooi, de Ronde van Spanje en het volleybal zo leuk waren.

Ik mis het voetbal absoluut niet, Studio Sport is er nog beter op geworden ook.

gek kuikentje | 19-09-05 | 23:00

Ik heb nog nooit naar Talpa gekeken en zal dat waarschijnlijk ook in de toekomst niet doen. Maar ja SBS6 zap ik ook altijd voorbij mits er een leuke film op is. Ook die hebben ze bij Talpa niet......

killermiller | 19-09-05 | 22:59

@ SlamDunk!
Wat dacht je hiervan www.easports.com/games/fifa06/index.js...
Spelers presteren altijd, je kijkt alleen de herhalingen die je wil zien en de vervelende commentators zet je gewoon uit.
Dat zou bij Talpa ook geen overbodige luxe zijn.

fl0w | 19-09-05 | 22:55

Die digitale alles-censurerende lognazi van nieuw.geenstijl is kudt.

TEDJE | 19-09-05 | 22:54

John de Mol ontpopt zich tot een Ajax-spits anno 2005. Alle kansen, maar scoren ho maar!

SlamDunk! | 19-09-05 | 22:48

@. fl0w en . fuckje

Oh, ik dacht ff aan censuur omdat ik iets had gezegd over die honderdduizend inwoners van Amsterdam die kampen met een taalachterstand.

Karel kwakbol | 19-09-05 | 22:46

Weet je wat nou het meest kutte is, dat wij hier helemaal geen fuck aan kunnen veranderen! Ik zou graag die mol terug onder de grond stoppen, met die hele kut kliek en hypocriete Spijker-acne-face-man erbij!!

VoodooPop | 19-09-05 | 22:43

in kwakbol taal staat er dat de nieuwsdienst even gesloten is voor commentaar.

fuckje | 19-09-05 | 22:41

ik heb nog geen 30min talpa gekeken.... and im proud of it

Jandecameraman | 19-09-05 | 22:41

Nieuws.geenstijl.nl
Thank You for Commenting
Your comment has been received. To protect against malicious comments, I have enabled a feature that allows your comments to be held for approval the first time you post a comment. I'll approve your comment when convenient; there is no need to re-post your comment. Return to the comment page

Wie kan dit ff voor mij vertalen.

Karel kwakbol | 19-09-05 | 22:36

... en toch blijven al die mongeaulen naar die bagger kijken...

aardappel | 19-09-05 | 22:32

Ga een dvd-recorder met harde schijf kopen. Da's hartstikke handig, want je begint op te nemen en na een half uurtje kun je de eerste samenvatting bekijken, terwijl de dvd-recorder rustig doorgaat met opnemen. Na de eerste samenvatting even doorspoelen naar de volgende samenvatting enz. Om half negen heb je alle wedstrijden gezien zonder gelul en commercials. Leve de techniek!!

artje | 19-09-05 | 22:28

MysteryQuest 19-09-05 @ 22:25 , Amen!

NoClass24 | 19-09-05 | 22:27

Als rechter had ik Talpa allang verboden overdag uit te zenden, het zou alleen mogen tussen 23.00 en 5.00 tijdens de homeshopping, want ik wil om 18:00 weer Bassie en Adriaan terug, die trokken tenminste meer kijkers dan "Thuis".

Een tip voor John de Mol: Smeer hem nou met die zender naar de VS, samen met het net zo dode Sport 7, misschien dat ze je daar niet uitkotsen. Ik wordt iig schijtziek van dat concept van de John de M. Gelukkig geld hier in Nederland het gezegde "If you can't beat them, you buy them" niet altijd.

Trouwens, misschien moeten we John gewoon met Onur Air mee sturen, dan zijn wij tenminste veilig.

MysteryQuest | 19-09-05 | 22:25

Talpa moet het voetbal terugverkopen aan de nos of zo dit gaat niet werken, ze verzieken het voetbal gewoon.Zoals eerder al gezegd is alleen expeditie robinson de moeite waard voor de rest mag talpa wat mij betreft meteen uit de lucht worden gehaald stelletje prutsers..

NoClass24 | 19-09-05 | 22:24

Vroeger werd er bij Studiosport ook heel wat afgeleuterd. Jack en Hans Kraayden er op los dat het een lieve lust was, echt studio geleuter.
Na de vele klachten is de formule toen gewijzigd, geen rare vogels meer tussen het voetbal.
Maar "Tien keer niks" is dol op ouwe formules en ouwe troep. Het kan niet anders de Mol moet een enorme hekel aan voetballen hebben.

Karel kwakbol | 19-09-05 | 22:22

De truc is dat je bijvoorbeeld achter de pc of achter een boek moet gaan zitten en pas kijken als de spelers daadwerkelijk het veld oplopen. Ik heb mij de eerste twee weken ook kapotge-ergerd, maar als je het op deze manier doet valt het allemaal echt reuze mee.

Wildchild | 19-09-05 | 22:19

@Prins Willum
99 zapt makkelijker dan 12!

fuz | 19-09-05 | 22:19

Wanneer gaan we de maatschappelijke kosten op de clubs verhalen zodat er misschien eens wat minder voetbal ellende op de buis komt.....

deserteur | 19-09-05 | 22:16

jah dat hele Talpa gedoe draait alleen om geld, eerst mogen de andere zenders hun nek uit steken door hard met hun creativiteit en doorzettings vermogen goede programma's te maken. Dan komt geldwolf John en koopt alles weg. Hij heeft alleen maar bekende mensen en formats weggekocht, niks en niemand nieuws, behalve dan een enorme hoeveelheid aan reclame. Zelf durft hij weinig echt nieuwe dingen te doen. Heel Talpa draait om voetbal, het uitgemolken Big Brother en het nagemaakt NSE. Ik kijk er ook niet naar teller op 1.000.002

tijsje | 19-09-05 | 22:16

Ik kijk gewoonop maandagochtend bvn, dat is zonder reclame met stom commentaar maar dt kun je zelf ook nog wel en in een logische volgorde de uitslag weet ik dan toch al door studio sport wat ik blijf volgen.

ferme kerel | 19-09-05 | 22:16

tv is zooooo 1923

Muffepeer | 19-09-05 | 22:13

@Bennie B en kornuiten...... Gaaappp.
Verzin eens wat nieuws. Of koop een Ferrari en ga lekker de Qoute Challenge rijden ofzo..

Marieke | 19-09-05 | 22:12

Dat hele Talpa is niks. Het is alleen jammer dat John de Mol het heel lang kan volhouden.

cheese | 19-09-05 | 22:10

Bij Nederland 3 kostte het ons vooral heel veel geld. Nu kunnen we er niet meer normaal naar kijken, maar het is wel gratis... Ach, ik ben er inmiddels aan gewend geen voetbal meer te kijken. En eerlijk is eerlijk, hoe minder je er naar kijkt hoe minder je het mist. Gewoon niet meer naar kijken is mijn advies, laat de zaterdagamateurs maar zien! Ijsselmeervogels - Spakenburg ofzeau....

Udo Hess | 19-09-05 | 22:09

Alleen Expeditie Robinson is leuk, maar goed dat concept was er al. Verder is het absolute bagger.

reade romke | 19-09-05 | 22:08

Ik heb altijd gedacht dat er buiten het eindeloos onderbreken met reclameblokken niet zo veel te verneuken viel aan het uitzenden van voetbal. Ik had het fout.

DJW | 19-09-05 | 22:06

mooi stukje, slamdunk.
ik erger me al sinds de start aan talpa.
staat lekker op 99 peprogrameerd.
wat een trieste bende...

@teep: lekker belangrijk!

Prins Willum | 19-09-05 | 22:06

Quote:

"Krijgen de klagers toch hun zin, binnenkort Ajax als eerste wedstrijd bij Talpa" ..... en PSV.

N-Fluence | 19-09-05 | 22:05

Let even op: Zet gewoon de tv eens uit.... en ga lekker wat anders doen!
zo. probleem opgelost.

p eter | 19-09-05 | 22:03

Ik voorzie een nieuwe hit voor lange frans en baas b, hoeveel moeten er nog komen hoeveel moeten er nog gaan

Mellorenz | 19-09-05 | 22:03

Voetbal? Wat is dat? Je bedoelt die door de overheid gesubsidieerde lagere scholers-ers die met de voet een bal heen-en-weer kunnen schoppen mits er vanaf de kant hard genoeg op ze wordt gescholden?

(Dag Teep: GS vs. Teep 1 - 0)

BennieB | 19-09-05 | 22:02

Talpa moet de wedstrijden uitzenden op volgorde van de actuele stand, net zoals vroeger bij de NOS. Dat is het eerlijkste.
Verder zie ik liever naar RTL5 dan naar die Jack Spijkerman te moeten kijken. Zit daar met z'n biertje en dom te lullen.

reade romke | 19-09-05 | 22:00

Hoi Teep!

Ik keek er al niet vaak naar, maar het wordt steeds grotere bagger, wanneer verdwijnt het talpavirus weer?

mtthz | 19-09-05 | 21:59

-weggejorist-

Teep | 19-09-05 | 21:54

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl