achtergrond

Geenstijl

Duitsers en Oostenrijkers bijeen in luxe villa nabij Berlijn om te spreken over eindoplossing

Dat klinkt bekend

Kent u dat verhaal van die groep Duitsers en Oostenrijkers die in een luxe villa aan een meer nabij Berlijn gingen vergaderen over een eindoplossing? Nee, niet die. Deze bijeenkomst vond afgelopen november plaats in de 8 kilometer verderop gelegen Villa Adlon in Potsdam. Prominente AfD'ers (hun club doet het lekker in de wahlumfragen) kwamen daar bijeen met rechtsextremisten, neo-nazi's, enkele CDAU'ers, ondernemers en Alexander von Bismarck (familie van idd) om te spreken over een eindoplossing qua deporteren van buitenlanders ook als ze een Duits paspoort hebben. Een heus Geheimplan gegen Deutschland dus. Alternative für Deutschland probeert nu afstand van de bijeenkomst te nemen terwijl AfD-parlementariër René Springer enige LOLnuance er tegenaan gooit: zijn partij wil inderdaad buitenlanders "Met miljoenen. Dat is geen geheim plan. Dat is een belofte" deporteren maar dan wel onder voorwaarden.

Afgelopen zomer gingen er in Duitsland al stemmen op om AfD te VERBIEDEN, Bundeskanzler Olaf Scholz schuift vandaag deze kwestie door naar de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst dus wordt vervolgd.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Het belangrijkste Europese instituut van deze eeuw: 'Abteilung 6' van Duitslands Bundesamt für Verfassungsschutz

Ook wel Duitslands Federale Bureau ter Bescherming van de Grondwet; toch wel iets meer dan enkel een Europese binnenlandse inlichtingendienst

@Spartacus | 13-11-23 | 20:30 | 274 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.