achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Video's. Klimaatlijers black-facen Trevi Fontein

Niet de eerste keer trouwens, wel de derde keer en wel de eerste keer voor het 'klimaat'

Vervelende lui. Maar nog veel erger: het zijn Italianen die zijn vergeten dat ze ongeacht de kwestie geen enkel spreekrecht hebben omdat ze aan het ontvangende eind van de door u betaalde transferunie staan terwijl Italië de op twee na grootste goudreserve ter wereld heeft en dat hun netto koopkracht hoger is dan die van ons, omdat EEN FUCKING KWART VAN HUN ECONOMIE zwart en daarmee onbelast is. Maar goed, iets met olie, het klimaat en het einde van de onze wereld, we kennen het inmiddels

Weet u wat trouwens minstens zo vervelend is als Italianen die hun plek niet kennen? Vinex-Spenglerianen die zich na een (1) Roger Scruton-alinea ineens aan het voorfront van een spirituele oorlog wanen en niet kunnen wachten tot een paus [niet de huidige want (s)links] **een nieuwe kruistocht afkondigt tegen alles behalve heel specifieke contrareformatie beeldhouwkunst. 

Want dat is ineens het summum of zo. Maar de energie en commentaren rondom dat sentiment, dat ideologische gretigheid vermomd als kunstzinnige verwondering, zijn zulke holle kitsch je die hele Beeldenstorm van weleer ergens ook wel begrijpt.

'Just Stop Oil'

'Just Stop Oil'

De arrestatie

Kitsch

Kitsch

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.