achtergrond

Geenstijl

Waar blijft de @NOS repo over Andrew Tate's bekering tot de islam?

Je verwacht het wel

Bovenstaand de NOS-repo met stemvervormers en al van begin september over Andrew Tate. De man waarover u in de gehele Nederlandse media echt alleen bij ons een getrouw profiel las, omdat normies zulke kwesties op z'n best te laat en slechts gedeeltelijk begrijpen. Dus natuurlijk las u ook alleen bij ons over Tate's affiniteit met de islam en dat z'n filosofie vooral een soort gangster islam minus de islam was. Zelfs voorbij de waan van de dag de verdieping in op De Correspondent las u daar geen woord over.

Tot verbazing van bijna iedereen bekeerde Tate zich twee weken geleden dus tot de islam, en we wachten sindsdien met smart op de NOS-vervolgreportage over de kwestie, want het is natuurlijk nogal een ontwikkeling! Geintje, die repo komt er natuurlijk exact helemaal nooit. Want dit is dus dezelfde intersectionele systeem-schaakmat als de meme "Islam is right about women". 

Uitspraken over vrouwen zijn HEEL PROBLEMATISCH, behalve als het uit de islamitische hoek komt. En dat is waarom we zo'n volstrekt oninteressante cultuur zijn. Categorisch niet in staat die ten diepste infantiele kaders en impulsen te ontstijgen, en daarmee nooit écht in staat tot een daadwerkelijk gesprek.

Tate over zijn bekering tot de islam

Grafiek uit 2017 nog altijd feilloos

Grafiek uit 2017 nog altijd feilloos

New Tate Fatwa just dropped

Verse bijsluiter

Verse bijsluiter

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Frans Timmermans is de dertiende imam van Mohammed

Frans heeft niet een splinter, niet een balk, maar de complete ruwbouw van de Essalammoskee in z'n oog

@Mosterd | 15-02-24 | 19:29 | 432 reacties

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Feynman en/of Feiten – Wilders1

Kritiek op een geloof is geen belediging of vreemdelingenhaat

@Feynman | 25-11-23 | 20:25 | 391 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.