achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Dit is mishandeling: uit eigen media-narcisme zoontje van 8 voor de leeuwen gooien in LINDA

Je hoeft niet reactionair te zijn om een grens te trekken

En je hoeft geen moralist te zijn om mishandeling te zien waar het plaatsvindt. Moederlief [we schrijven haar naam hier niet omdat we uit de goedheid van ons hart willen dat mensen haar naam kunnen Googelen zonder bij deze j'accuse terecht te komen] stond herfst 2019 ook al in de krant, maar bovenstaande segment komt uit de minst baanbrekende LINDA sinds de uitvinding van de drukpers. En daar gebeurt dus het volgende: omdat moederlief heel graag in de media verschijnt maar op zich, ja, echt helemaal niets mediawaardigs te melden heeft, gooit ze haar zoontje van 8 voor de leeuwen.

Ten eerste; wat pseudowetenschappelijke artikelen over, voor en door vrouwen ook beweren: borstvoeding op latere leeftijd is zéker voor jongens psychologisch ongezond - en al helemaal als de jongen de enige van zijn leeftijdsgenoten is die het doet. Bron? Niet nodig, bek houwe.

Dat je het als moeder doet, soit, het is op het ziekige af, maar dat is dan maar zo. Waar het simpelweg een vorm van mishandeling wordt is als je om je eigen media-naricsme te bevredigen JE ZOONTJE VAN 8 HERKENBAAR EN MET NAAM IN DEZE POSE IN HET GROOTSTE VROUWENBLAD VAN NEDERLAND AF LAAT DRUKKEN. 

Op zijn huidige basisschool heeft hij nog vijf jaar van de allerbelangrijkste vormende jaren door te brengen. En dan als moeder denken dat dit JE ZOONTJE VAN 8 TEN GOEDE KOMT, grenst echt gewoon aan mishandeling. Is dat een regressieve opvatting? Dat is dan ook maar een keer zo. Ohja, en hoe vindt de LINDA-redactie eigenlijk zelf dat het gaat?

Siri wat is de ergste tweet van 2022

Siri wat is de ergste tweet van 2022

LOL

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.