achtergrond

Geenstijl

BREEK HET PENSIOENKARTEL (2). Stempt allen LVOP van lijsttrekker Guido 'feauteauf*ck' Camps

Kijk. Dit zijn mails waar we wat mee kunnen

Hoi Redactie,

*Geenstijl en ik hebben een mooie historie, aangezien ik als jongen jongen nog wel eens een feauteauf*ckje won. *

*De verkiezingen voor het verantwoordingsorgaan komen eraan, en jonge jongens worden groot en zijn nu soms lijsttrekker van partijen. In mijn geval lijsttrekker van de enige partij die niet verknocht is aan een vakbond, zich daardoor meer richt op de eerlijkheid voor 30ers en 40ers, en bijvoorbeeld zelf heeft ingezet (tevergeefs) op het inkrimpen van het verantwoordingsorgaan. *

Zouden jullie vanwege jullie bereik hier wellicht een berichtje aan wijden? Ik wil graag mijn photoshop uit de mottenballen halen en een mooi feauteaufuckje maken.

Groet,

Guido

Nou zeker kunnen wij dat! Wij van de GeenStijl zijn al fan van de LvOP sinds onze grote vriend Arend Jan Boekestijn er lijstduwer was. Het pensioenkartel moet namelijk KAPOT en dat kan alleen maar door op de LvOP te stemmen. Enfin, zoals wij toen al zeiden snappen we er eigenlijk geen biet van, dus laten we het Guido het zelf maar uitleggen. Nou ja. Dat van die ouderen die Rupsje Nooitgenoeg (plaatje boven) zijn en de pensioenen van de jongeren opvreten, dat snappen we wel. En daar gaat het vogeltje LvOP dus iets aan doen (plaatje onder). Ambtenaren/onderwijzers kunnen HIERRRR stemmen. DAARRR leest u meer over de LvOP. Breek dat kartel! Stem LvOP!

Stemmen!

*Ambtenaar? Onderwijzer? Andere functie die pensioen opbouwt in de pot van het ABP (500 miljard), dan mag u nu stemmen voor het verantwoordingsorgaan. Het verantwoordingsorgaan van een pensioen, dat klinkt alsof het zo saai is dat alleen een vakbond daar tijd voor heeft. Dat is dan ook zo, op een enkele partij na is alleen vakbonden die vooral opkomen voor de belangen van hun oudere achterban. *

Generatie Nooitgenoeg wil graag indexatie, vroegpensioen, niet korten en meer geld, en dan moet dat dus betaald worden door jongere generaties. De Lijst voor Onafhankelijk Pensioentoezicht (LvOP) bestaat uit jonge mensen, heeft ook nog eens experts op het gebied van pensioenen in de lijst staan en heeft niets met vakbonden te maken. Bindend stemadvies: LvOP met als lijsttrekker Guido Camps!

Ook vorige keer heeft GeenStijl LvOp gesteund, wat hebben we met die steun gedaan:

- Uitspraken van de commissie van beroep worden gepubliceerd!
- VPL (vroegpensioen/VUT): eindelijk los zichtbaar in de premie&nota wat je daar aan betaalt!
- Onverenigbaarheid Pensioenkamer en verantwoordingsorgaan: in verkiezingsreglement staat nu dat je geen VO- lid mag worden als je al lid van Pensioenkamer bent (daarmee is de macht van de vakbond verder ingeperkt want die zaten ook in de Pensioenkamer)

Gestreden maar verloren (dus meer steun nodig!)
- Geen kiesrecht voor slapers
- Verbeteren financiele opzet en eerlijke/evenwichtige communicatie daarover
- Onderzoek naar risicobereidheid van de deelnemer
- Aandacht voor het rente(afdekkings)beleid
- Verkleinen bestuur&VO

HUP LvOP!

HUP LvOP!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

FeauteauF*ck Vrijdag - Inclusieve Jeugdboeken

Aloude GeenStijl-traditie in ere hersteld. We lijken Omroep Max wel

@Pritt Stift | 11-01-19 | 14:01 | 0 reacties

ALSTUBLIEFT! Inclusieve jeugdboeken bij GeenStijl

Bah. Kinderboeken met blanke kindertjes. Niet meer van deze tijd!

@Pritt Stift | 07-01-19 | 16:01 | 0 reacties

BREEK HET PENSIOENKARTEL. Onderwijsbond AOb liegt uit angst voor eerlijk toezicht pensioen

Iedere nacht worden ergens in het land veertien vakbondsbabyboomers badend in het zweet wakker. Stilletjes prevelen ze 'onafhankelijk toezicht op de pensioenen'.

@Ronaldo | 30-04-18 | 13:03 | 0 reacties

BREEK HET PENSIOENKARTEL. Stempt allen Lijst voor Onafhankelijk Pensioentoezicht

Allemaal opletten svp en niet in slaap vallen wegens ach pensioen kan het schelen het zal mijn tijd wel duren tegen die tijd is al het geld op. Dit is de belangrijkste pollfuck van het seizoen.

@Ronaldo | 17-04-18 | 13:03 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.