achtergrond

Geenstijl

Doe zelf onderzoek! Kan iemand een magneet bij Saharazand op een (wit) A4'tje houden?

Wij hebben geen zin

EN HOE VERKLAREN JULLIE DIT DAN??

EN HOE VERKLAREN JULLIE DIT DAN??

Linktip: "Niet dat jullie ooit iets doen met onderwerpen die er echt toe doen , maar voelt toch als een plicht dit te melden , zoals jullie weten zit heel Nederland onder het "Sahara zand" !!  schraap nu eens zelf iemand van jullie redactie van dit "zand" op een wit A4 velletje , en hou er eens een magneet onder . Ja ja , ik zal wel weer een " Wappie" zijn . maar voor je dit oordeel velt . zie het met je eigen ogen . is dit resultaat alarmerend en nieuwswaardig of niet ?"

Tja. Wij van GeenStijl doen er dus niks mee, omdat dit een onderwerp is dat er echt toe doet. Maar als u thuis, of in de Telegram-groep, of op de """redactie""" van een """nieuwsprogramma""" op dinsdag en donderdag op NPO1 nog zin heeft in onderzoek, dat u zelf doet. Dan kan dat dus. U heeft alleen maar een wit A4-velletje, een magneet en "Sahara zand" nodig, en de uitroeptekens op uw toetsenbord doen de rest. Resultaten kunnen naar het wetenschappelijk bureau van FvD.

JA DAT IS WAT ZE WILLEN DAT JE DENKT!

Dit is een video van bevroren water op glas dat ontdooit, achterstevoren afgespeeld. Vloeibaar water dat overgaat in vaste stof (ijs) wordt met een moeilijk woord ook wel eens 'ijsvorming' genoemd. Of 'bevriezing'. Met 5G heeft dat niets te maken. Met 0 graden celcius alles.

Thierry Baudet
Thierry Baudet
@thierrybaudet

Big if true

18
Reply

JA MAAR DAT "SAHARA ZAND" DAN!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.