achtergrond

Geenstijl

OMT piswoest om Avondklok-uitspraak Kuipers

Nietes! Welles!

Belangrijke nuance: de set van maatregelen hield ons op de groene lijn. Vrees dat niemand kan zeggen welk aandeel elke individuele maatregel daarin had.

Marion Koopmans, publications: https://pure.eur.nl
Marion Koopmans, publications: https://pure.eur.nl
@MarionKoopmans

Nuance: dit werd ingevoerd in de periode dat onder de radar de Britse variant sterk aan het toenemen was. Dit was de gemodelleerde verwachting zonder de maatregelen waar avondklok bij zat (de rode lijn). We zitten op de groene @BeauRTL

Image
111
Reply

Er werd nogal een bommetje gedropt bij Beau gisteravond. Wouter de Winther Chef Ziekenhuisbedden Ernst Kuipers vertelde zomaar pardoes opeens dat De Avondklok helemaal geen ene reedt heeft geholpen in de bestrijding van de kerona. We hebben drie maanden voor jan lul en de katsek*t met de korte achternaam binnengezeten. Hele binnensteden zijn gesloopt OM NIKS. Jumbo's en Primera's geplunderd OM NIKS. Pleinen en parken zijn leeggeveegd door de ME OM NIKS. Honderdduizend Ausweisen ingevuld OM NIKS. En dat allemaal omdat er een paar ambtenaren van Hugo "onder de radar" zaten te paniekzaaien met 170.000 besmettingen per dag. Omdat er nu een PARLEMENTAIRE ENQUETE dreigt naar aanleiding van deze zoveelste bestuurlijke fuck-up mogen overige OMT-leden nu de rommel opruimen die Ernst Kuipers in Park Nederland heeft weggegooid. Developing... Met je nuance.
Update: Niet OM NIKS. De 95.000 avondklokboetes hebben 9 mio opgeleverd

Het Gewraakte Fragment

Het Gewraakte Fragment

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.