achtergrond

Geenstijl

Koerdische schapenhoeder duwt D66 om

Onderwijspartij praat weer eens poep

Beste @D66, ik ben gevlucht naar Nederland gekomen. In Turkije heb ik basisschool afgemaakt en was schapenherder. In dit land heb ik MBO-SD en HBO Social Work opleidingen afgerond. Ik heb drie boeken geschreven.

D66
D66
@D66

Ibrahim en Ellie gaan allebei met plezier naar school en maken altijd hun huiswerk. Toch hebben ze een hele ongelijke kans door dingen als het opleidingsniveau en inkomen van hun ouders en de wijk waarin ze wonen. Dat is niet uit te leggen. Daarom komen wij in actie.

2.3K
Reply

In Nederland kun je alles worden. Kamervoorzitter, burgemeester van Rotterdam, burgemeester van Arnhem, burgemeester van Almere, columniste bij Volkskrant, columniste bij AD, columniste bij NRC, columniste bij RTL, fakenews oplezeres bij de NOS, weervrouw, danseres in de IT, #9 op de kandidatenlijst van een politieke partij, directeur van een bureautje dat toeslagen regelt, directrice van een bureautje dat toeslagen regelt. Je kunt in Nederland rapper worden die heel vaak op de NPO mag komen vertellen dat er geen mensen van koeleur op de televee zijn. In Nederland kun je zelfs fractievoorzitter worden van een partij die KEIHARD LIEGT over schooladviezen voor allochtonen. Wat een land, en wat een mensen.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Feynman en/of Feiten – Reken er niet op

Taal, rekenen en burgerschap zijn de eerste stapjes naar veel grotere doelen

@Feynman | 20-04-24 | 19:33 | 167 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.