achtergrond

Geenstijl

GA STAAN. Voor het darten

Sta op voor het darten, sta op voor het leven

Hierboven. Allemaal Thierry Aartsens in pinopak. Ze bezingen het darten, met ingenieuze liederen over het uitdoen van een schoen en houden van het darten, over opstaan en houden van het darten, enzovoorts. Ze bezingen Kolo en Yaya TourΓ©. Ze bezingen het feit dat zij aan een tafeltje zitten, en de mensen op de tribunes niet. Ze bezingen dubbeltje 18. Ze bezingen de drank. En ze bezingen het leven. De mogelijkheid om gewoon lekker jezelf te zijn en de mogelijkheid om 10.000 bier te drinken als je daar zin in hebt, op een maandagmiddag, of op een zondagavond, en de mogelijkheid om darten 'sport' te noemen. Nu is er alleen nog maar de herinnering. Maar het darten gaat nooit verloren, met vanavond Joe 'Rockstar' Cullen tegen Jonny 'Ferret' Clayton, Peterrrrrr 'Snakebite' Wright tegen 'German Giant' Gabriel Clemens en ONZE Michael 'MVG' van Gerwen tegen 'Rapid' Ricky Evans. Hup MVG, live op RTL7.

MvG gooit even een tegenstander op het gourmetstel

𝗩𝗔𝗑 π—šπ—˜π—₯π—ͺπ—˜π—‘ π— π—˜π—”π—‘π—¦ π—•π—¨π—¦π—œπ—‘π—˜π—¦π—¦ πŸ”₯ Fantastic entertainment there as Michael van Gerwen averages 106.85 in a 4-0 whitewash victory over Ricky Evans (100.68) and the three-time World Champion is well in the hunt for his fourth world title!

460
Reply

Duitser gooit wereldkampioen deaud

𝙋𝙀𝙏𝙀𝙍 𝙒𝙍𝙄𝙂𝙃𝙏 π™„π™Ž π™Šπ™π™ World Champion Peter Wright is ELIMINATED at the Last 32 stage as Gabriel Clemens takes the deciding leg to win the biggest match of his career!

1.2K
Reply

Dit was best spannend

π™’π™ƒπ˜Όπ™ 𝘼 π™’π˜Όπ™” π™π™Š 𝙒𝙄𝙉 𝙄𝙏 🀯 Joe Cullen wins an Ally Pally classic, hitting two double-tops for a 100 finish to snatch a deciding leg victory with Clayton left on 40! What a match that was πŸ‘

1.9K
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.