achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Geen avondklok in het Stamcafé

We moeten namelijk nog een debat kijken vannacht en dat lijkt ons een belangrijk alcoholcontactmoment

De Dor van Houts, die moeten we beschermen tegen Het Virus. Maar gaat dat lukken als je de kuipstoeltjes in de voetbaltempels leeg veegt, maar de kerkbankjes in de gebedshuizen open houdt? Heeft het zin om thuiswerken strikter te handhaven, als je kuchende koter tussen dertig andere ademende aanmaakblokjes in de klas zit? Zelfs de ouderenbond wil geen bejaardenrooster voor de Jumbo en de Boni, winkelmedewerkers gaan kennelijk liever ook niet op de vuist met vervelio's. 

Waarom dan toch een avondklok overwegen als het coronavirus sowieso al maandenlang vroeger opstaat dan Hugo de Jonge, die wandelende grijze woordwolk die maar niet over wil waaien? De enige waar nog meer woorden van willekeur en waanzin uit ontsnappen, is Willem Engel van de door complottheorieën gecontroleerde oppositie.

Geen noodtoestand in het stamcafé. De tap blijft na tien uur gewoon stromen hier, wij gaan ff op 1 oor want vannacht om 3 uur gaat de wekker en kunnen we ons even afleiden met het onderliggend lijden van een buikliggende wereldmacht aan de verre overzijde van het westelijke water. Bingokaarten alvast na de breek!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.