achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Stamgast (teut) geeft feedback in het Stamcafé

De leukste gasten zijn degenen die soms met de deuren slaan?

Kinderen en dronken mensen spreken de waarheid, en bij een van laatstgenoemden kwam het idee op om een feedbackformulier in te vullen en te mailen. Wij zijn natuurlijk niet zonder zonde, en ook niet altijd zonder drank (hallo, het is een Stamcafé?), dus we leggen het klacht- en complimentenboek open en transparant op tafel. Zelf ook complimenten uitdelen kan hierrr, voor klachten verwijzen we u naar de feedbackformulieren.

Hoi,

Kijk vaak op GeenStijl. Jullie zijn redelijk vaak erg goed. Oud vvd-er nu BBB. Toch krijg ik elke weer een popup om lid te worden of geld over te maken. Nog steeds niet dus! Wel af en toe overgemaakt uit sympathie. Maar ik wil nog steeds niet bij jullie horen!!!! Incidentele donaties dat wel. Zie laatste overboekingen… foto’s.

Toch trotseer ik af en toe die domme reclames en video’s. Meestal gevolgd door een oninteressant filmpje. Druk het in tekst uit! Kost minder tijd. Jullie doen net zo goed mee aan het NL dat in beslag genomen wordt door social media en polarisatie. En dan daarna een burnout of quiet quitting… Heel normaal.

Maar die redacteuren o.s. Mosterd en Spartacus beginnen onderhand wel een beetje zielig te worden. Echt. Vooral die gemankeerde/gefrustreerde Spartacus. Eerst vol op het orgel ivm Oekraine over de hardware vanuit uit de hele Westerse Wereld en dan nu dit weer..Orban, geen soevereine staat Oekraine, etc.

Ik denk dat ik net als de NRC, na 40 jaar!!!., ook afscheid, na wat kortere tijd, ga nemen van Geenstijl. Jullie lijken het eerder te verbruien! Jongens onthoudt: jullie moeten er wel van bestaan, realiseer je dat. Kom met normale zaken. Geen Geert en Thierry. Sukkels. Doe normaal!! En verder ook geen met alcohol volgelopen of gedopte redacteuren meer… Lees het maar na. mosterd of @Feynman o”jullie eclectisch sukkeltje… Jullie zijn nu een paar jaar eigen baas. Als ondernemer moet je altijd vooruit denken en jullie hebben stil gestaan. Heel veel van jullie kan niet meer!!!

Groeten,
[Klant bij redactie bekend]

En wat is het recht van klagen u waard?

En wat is het recht van klagen u waard?

De pianist heeft helaas afgebeld..

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.