Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Knutsel mee, in het CoronaCafe!

Vanavond gaan we wat DOEN

Prachtig feelgood FILMPJE van de collega's van de Utrechtse horeca, die zich nu al maanden voorbeeldig gedragen en Pinkstermaandag 12:00 uur EINDELIJK de terrassen weer open mogen gooien & daarom dit 'heropeningslied' maakten. En dan maar hopen/buffelen of De Zaak te redden is natuurlijk dit desastreuze boekjaar, met al die malle regeltjes en stomme termen als "anderhalvemeter samenleving" en "het nieuwe normaal". 

De horeca gaat open. Voor restaurants en cafés geldt dat mensen moeten reserveren voor een tafeltje binnen en er moet van tevoren een zogenoemd checkgesprek worden gevoerd. Er mogen dertig bezoekers tegelijk (exclusief personeel) binnen zijn, zolang zij 1,5 meter afstand houden. Voor twee mensen, of een huishouden met meer personen, is het toegestaan om dichter bij elkaar te zitten. Mensen buiten, bijvoorbeeld op het terras, worden niet meegerekend bij het maximum aantal van dertig, maar zijn wel verplicht aan een tafel te gaan zitten. Ook zij moeten afstand houden. (PAROOL)

DOE ZELF EENS NORMAAL MAN! Zeggen ook de planbureaux SCP, CPB & PBL, wat wel raar is, want dat zijn echt de buklaven van de economievernielers van Rutte III.
Over Utrecht gesproken: Burgemeester van Zanen verhuist van Utrecht naar Den Haag. Rijdt Pechtold van het CBR de milieuzone 030 in?
En over FILMPJES gesproken: Trump kreeg een tik op de tweets van Twitter, Twitter een dreun op de muil van Trump:

Social

LOL

ORIGINEEL

MAAK UW NEDERLANDSE VARIANT

Opdracht. Maak u Eigen Meme. Plemp NL namen op plaatje & win een jaarkaart voor het CoronaCafe. Meme Tool natuurlijk hierrrr. Drop de linkies in comments. Succes.

TOT MAANDAG!

Reaguursels

Inloggen

Faallaaf 'kereltje' Pechtold is hopelijk toch niet echt kandidaat voor de vacante functie van burgemeester in Utrecht!!!!!!!!!!! Denk je met Covid19 alles gehad te hebben, komt die opportunist nog even de democratie en goeie sfeer in de Domstad verzieken.
Begin maar weer een veilinghuis: kun je alle in de uitverkoop geflikkerde principes van D66 definitief van de hand doen.......

VanOldenbarnevelt | 29-05-20 | 14:32

Hoe heet ze nou...

King Wasimoo | 29-05-20 | 11:25 | 1

Dat Twitter gaat echt het gevecht aan, de tweet van Trump is pas leesbaar na het clicken op deze tekst:

"Deze Tweet schendt de Twitter-regels voor het verheerlijken van geweld. Twitter heeft echter bepaald dat het mogelijk in het algemeen belang is dat deze Tweet toegankelijk blijft"

These THUGS are dishonoring the memory of George Floyd, and I won’t let that happen. Just spoke to Governor Tim Walz and told him that the Military is with him all the way. Any difficulty and we will assume control but, when the looting starts, the shooting starts. Thank you

sprietatoom | 29-05-20 | 10:56

Elke avond, zowat, val ik in slaap voordat het coronacafe open gaat. Maar over dat met Trump ... daar wil ik graag toch nog iets zeggen. Hij heeft gelijk dat Twitter een tik terug geeft. (Hier komt de long-read)

Hier, in 'het westen', word te vaak gedacht dat de media word beheerd, gecontroleerd en gecensureerd door 'links'. Linkse media, linkse censuur en lunkse propaganda zijn woorden die wij inmiddels allemaal kennen. Dat feit lezen we ook terug in het artikel over Trump.

Maar, de linkse controle op de media is echter inmiddels allang (deels) achterhaald. De negatieve en gevaarlijke invloed van de moslimwereld word te veel onderschat, imho.

In ons land zagen wij hier recent nog een voorbeeld van. FunX schrapte een programma na dreigementen van radicale, extremistische moslims

In het buitenland zagen we voorbeelden die te snel vergeten werden. AL-Jazeera voorzag de wereld van nieuws over de Arabische lente. Maar onder druk van rijke en machtige islamitische repressieve (schurken)staten worden ze nu van Snapchat gehaald. www.worldpoliticsreview.com/trend-lin... Na de Arabische lente kon de wereld zien hoe diverse met terreur verbonden islamitische organisaties propaganda brachten dan wel kritiek de kop in probeerden te drukken. (Moslim broederschap van pres. Morsi van Egypte, de registratieplicht voor mediagebruik van Al-Sissi daarna, de propagandaglossy's van ISIS, de media-verspreiding van pro-Erdogan-nieuws/Erdogan's oorlogretoriek).
De OIC (een machtige organisatie van 57 moslimlanden heeft het 'strategic plan for cultural action outside the muslim world' bedacht en ontwikkeld. Daarin staat o.a. dit:

"... The great media transformations ... have a large influence on Muslims living outside the Islamic World. ... be they written of audiovisual. Through these different media channels, the west conveys all its thought, values and principles to ... Muslim communities and minorities who fall onder the influence of western media programmes and channels. Such media is full of corrupt thoughts and ideas that propagate the culture of violence, libertinism and delinquency. This favours the spread of western social and cultural principles and ways of conduct among young Muslim generations as a result of imitation and simulation.

The western cultural model being imposed on Muslim children ... requires a complete and exhaustive planning to immunize Muslims in western countries against the media invasion and promote the efforts of Islamic cultural associations and centres in spreading immunizing education and quidance to counter the negative influence of western media."

Zien de mensen de doelen? De plannen?
"... a complete and exhaustive planning to immunize Muslims in western countries against the [western] media invasion ... spreading immunizing education and quidance ... the negative influence of western media."

Zien jullie ook hoe tegen 'ons', het 'westen', aangekeken word?
"... western media ... is full of corrupt thoughts and ideas ... culture of violence, libertinism and delinquency. This favours the spread of western social and cultural principles ... among young Muslim generations ... negative influence of western media."

Bron: 'The strategy for islamic cultural action outside the islamic world' van ISESCO.

Hier nog een paar interessante links:
- "... raise alarm bells about the politicization of the world history ..." fordhaminstitute.org/national/comment... (note: ook in NL geven schoolboeken niet zelden een incorrect beeld over de islam en geschiedenis daarvan).
- geschiedenis over Turkse propaganda voor en na WOI, wat aangeeft dat islamitische propaganda al zeker een eeuw oud is. Het is een EU document en geeft wat historische achtergrond. De pdf link lukt me even niet om hier te plakken. Google op "The use of propaganda in Turkey before and during WW1".
- hier een link en voorbeeld van door moslims gefabriceerd nepnieuws, dit keer met de kennelijke bedoeling onrust en rellen te veroorzaken tussen moslims en hindu's www.google.com/amp/s/m.thewire.in/art...

Waarom ik dit plaats is omdat ik in het artikel over Trump niets terug las over (pro-)moslimpropaganda (=anti-westen propaganda) en de invloed daarvan op sociale media.
Ik geloof niet Trump zo naïef is dat hij dat niet allang weet. O.a. hierom, het onderwerp van mediainvloed door extremisten is al wat langer bekend.

Let op het rabia-gebaar nl.m.wikipedia.org/wiki/Rabia-gebaar bij de foto in deze tweet mobile.twitter.com/KevorkAlmassian/st... en nu dit is geen nepnieuws. www.arabnews.com/node/1673396/middle-... En in dat kader ook foreignpolicy.com/2011/11/18/the-musl...

Over waarom over de invloed door dit soort (isl.-religieuze) organisaties, op facebook en twitter, door Trump niks gezegd is? Ik weet het niet. Maar ik denk dat het gevaar daarvan niet onderschat moet worden. Het is ondemocratisch en probeert de VVMU te knechten naar religieuze kaders waarmee in vergelijking we de Spaanse inquiste ttv Filips II nog "modern" zouden noemen.

P.s. Zijn we Kashoggi al vergeten? en.m.wikipedia.org/wiki/Assassination...

gaffelbaard | 29-05-20 | 10:26

Grappig. Donald gaat van oranje naar rood. Deze communistische actie is goed want Trump? Bijzondere manier van redeneren..

E2 | 29-05-20 | 10:11 | 3

Wat begrijp je niet aan een gelijk speelveld?

Nehemia | 29-05-20 | 10:21

Eh ... WAT vind jij hier communistisch aan????

gaffelbaard | 29-05-20 | 10:30

Trump laat wellicht gewoon even zijn tanden zien om Twitter duidelijk te maken wat de consequenties zouden kunnen zijn. Maar het is een feit dat vaak juist geluiden ter rechterzijde de mond worden gesnoerd. Waarom zou twitter dat doen als ze helemaal geen verplichting hebben om te editen omdat ze een speciale status hebben waarin ze niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de posts ? Het is goed dat de discussie een keer gevoerd wordt want het machtsmisbruik van de sociale media neemt enge vormen aan.

Een youtube die openlijk toegeeft alle filmpjes die afwijken van de maatregelen over corona te verwijderen.

Ze moeten gewoon doen wat ze mogen in de uitzonderlijke status die ze hebben en dat is heel ver van politiek, klimaat en corona maatregelen blijven. Gewoon ongecensureerd laten staan, wat ze ook mogen.

sprietatoom | 29-05-20 | 10:47

Heel goed van Trump. Hij heeft die marxistische techgiganten keer op de kans gegeven om te kappen om het rechts-conservatieve en het vrije geluid op zwart te zetten. Genoeg is genoeg. Aan die dictatuur komt nu hopelijk een einde. De echte fascisten zitten op links, Ze houden niet van een gelijk speelveld, De moderne boekverbranding moet stoppen.

Nehemia | 29-05-20 | 10:05 | 2

'marxistische ' <-- de negatieve invloed van islamisten op sociale media kanalen word echt onderschat. Dat moest ik even zeggen . Lees mijn tegel van 10:26, daarin leg ik het uit.

gaffelbaard | 29-05-20 | 10:33

@gaffelbaard | 29-05-20 | 10:33: Absoluut, De extreme uitwassen moeten goed gemonitord blijven.Het staat de muzelman vrij om zijn geloof uit te dragen, maar recruteringsflilmpjes voor de jihad of het propageren van genitale verminking bij de vrouw gaan een stap te ver.

Nehemia | 29-05-20 | 10:54

Grappig, Ome Doon gaat steeds meer op Omar Baba lijken...

Zenzeo | 29-05-20 | 09:24
-weggejorist-
Rest In Privacy | 29-05-20 | 09:09 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Ontbijt weer "achter de boeg". De van Oefs gaan op naar Sardinie.

van Oeffelen | 29-05-20 | 08:47 | 7

@van Oeffelen | 29-05-20 | 09:08: Klinkt goed, houd ons een beetje op de hoogte. Mooi hotel?

Rest In Privacy | 29-05-20 | 10:53

@van Oeffelen | 29-05-20 | 11:04:

Heeft van Oef nog een beleggingstip zo tijdens het vliegen ?

sprietatoom | 29-05-20 | 11:06
▼ 4 antwoorden verborgen

Zou het wel een zegen vinden als dat sneue Twitter voorgoed van het internet zou verdwijnen.

Ichneumonidae | 29-05-20 | 08:19 | 17

Het is gewoon een fase in het leerproces van hoe we leren omgaan met sociale media en censuur. Het vliegt aan alle mogelijke kanten uit de bocht. Sommige dingen nieuw, meeste dingen ideologisch van aard en zo oud als de weg naar Jericho. Er is van alles over te zeggen. Nog een lange weg te gaan.

Mazzelstof | 29-05-20 | 09:04

@Mazzelstof | 29-05-20 | 09:04: Ja, er is van alles over te zeggen.
Dat schiet lekker op. Ben jij toevallig de Koning der Klisjees?

Ichneumonidae | 29-05-20 | 09:17

@Ichneumonidae | 29-05-20 | 09:17: Yep. En wat ik wil zeggen met er is alles over te zeggen is dus eigenlijk: zinloos gekwek houd er maar mee op.

Mazzelstof | 29-05-20 | 09:25
▼ 14 antwoorden verborgen

Nu de terrassen open gaan is het blijkbaar tojd voor domme 'Corona valt best mee-artikelen'.
Van cijfers uit China wisten we begin dit jaar al dat twintig procent van de bejaarden aan corona overlijdt.

Maar wat lees ik op de voorpagina van De Telegraaf?
'Menig oudere is weerbaarder tegen corona dan gedacht. Die hoopvolle boodschap valt af te leiden uit de laatste cijfers van Verenso, de vereniging van specialisten ouderengeneeskunde. In verpleeghuizen zijn voorlopig meer bewoners hersteld van het virus dan eraan overleden'

En even verderop: 1800 zijn overleden, bijna 2300 knapten op.

Da's geen 20 procent he...

Papa Jones | 29-05-20 | 08:18 | 5

@Frau Merkel | 29-05-20 | 08:58:

Môge, FM. Met niets dan lof voor en dankbaarheid richting de verpleging. Ik zie van nabij wat deze groep allemaal extra doet om het gat te dichten.

MickeyGouda | 29-05-20 | 09:07

@MickeyGouda | 29-05-20 | 08:31:

Jij moet in de toekomst ook ergens aan doodgaan, daarvan zit een gedeelte al verankerd in je genen. Ook onderliggend lijden?

Dus dan is het niet zo erg als je nu doodgaat?

Laten we meteen goed parabolen: Iedereen gaat uiteindelijk dood, dus iedereen kan ook wel eerder dood. Wat maakt het uit. Sneller het eindresultaat.

Rest In Privacy | 29-05-20 | 09:12

@Anoniemtje | 29-05-20 | 09:12:

De nihilistische benadering, ik herken 'm nog uit mijn depressieve tijden. Het gaat om wat je achterlaat, Anoniempje. Jij kunt er wel klaar voor zijn, maar zijn zij het ook? Niemand is tenslotte een eiland.

MickeyGouda | 29-05-20 | 10:01
▼ 2 antwoorden verborgen

Op zich geen probleem mee met waarschuwingen etc. en dat bepaalde zaken van het internet worden gehaald. De vraag is wie gaat bepalen of iets de waarheid is of niet. En wie gaat bepalen wat wel gecensureerd moet worden en wat niet. Die transparantie is er niet. Het risico op politieke sturing van gewenst gedachte goed is groot.

Rotterdammert1965 | 29-05-20 | 08:10 | 10

@pielemuisje | 29-05-20 | 08:45: Je lijkt te bedoelen dat iedereen over elk onderwerp een andere mening kan hebben. Voor veel onderwerpen geldt dat inderdaad ja, zeker niet voor alle.
Enfin, dank voor je moeite.

Ichneumonidae | 29-05-20 | 09:01

@Ichneumonidae | 29-05-20 | 09:01:
Toch beter lezen dan. Heb het over verschillende conclusies die je kunt trekken over hetzelfde onderwerp. Waarheden dus. Maar graag gedaan.

pielemuisje | 29-05-20 | 09:04

@pielemuisje | 29-05-20 | 09:04: Dat raakt aan de definitie van 'waarheid.' Dat is weer zo'n discussie die nergens toe leidt als je verschillende definities hanteert. Of je een correspondentietheorie of een coherentietheorie van de waarheid hanteert (of nog andere.) Het probleem kan zijn dat als je een waarheidstheorie hanteert met een definitie gebaseerd op isomorfie met de feitelijke werkelijkheid er domeinen van kennis bestaan die niet sec op het overeenkomen van een uitspraak met een manifeste feitelijke werkelijkheid zijn gebaseerd, bijvoorbeeld allerlei ethische uitspraken.

Mazzelstof | 29-05-20 | 09:22
▼ 7 antwoorden verborgen

Jeuj werken... Ene vrouw tegen de andere vrouw:
"Weet je wat ik gisteren heb gedaan?"
"Nee, maar dat ga je vast nu vertellen?"
"Ik heb een bank gekocht!"
"Niet!!"
(Het zullen vast allemaal simpele Rutte aanbidders zijn, dat moet bijna wel)

Rest In Privacy | 29-05-20 | 08:09 | 1

Snap ik niet.

Rest In Privacy | 29-05-20 | 10:54

Trump please help to free Europa from the globalist nasies please!!!

David000000007 | 29-05-20 | 08:02

Die laatste foto van dat glas wijn geeft precies weer hoe ik altijd tank: 10 liter in een 40litertank. Wijn drink ik gewoon uit CocaColaglazen van 0,3 liter. Waarbij de aanvangsvulling, hoort bij dat glas.

Leptob | 29-05-20 | 08:00 | 1

Er is wat voor te zeggen. Het scheelt bij 30 liter diesel 25 kilo gewicht, bij benzine 21 kilo. Je rijdt dus iets zuiniger. Goed bezig!

Rest In Privacy | 29-05-20 | 08:04

Goedemorgen. Wat een rondje langs het nieuws weer. De EU die nu helemaal Oprah Winfrey gaat (waar blijft al dat geld toch? Vroeger was een economie tenminste nog een kringloop), brandende politiebureaus, techreuzen die niet over waarheidsvinding zeggen te gaan (maar wel de politiek helemaal platsponsoren) en dan ook nog eens miljoenen kreeften die in Nieuw Zeeland op het strand kreperen. Waarom dan niet verstandig bevissen?

Het zal allemaal wel: www.youtube.com/watch?v=CWzrABouyeE De zon schijnt er niet minder om. We zien wel wat de dag verder nog brengt.

Rest In Privacy | 29-05-20 | 07:51

Benieuwd wat ze bij EUvsDisinfo erover denken. Trump heeft wel een punt: ze moeten zich niet moeien met de inhoud van de boodschap en geen contexten meegeven, dan zijn ze niet langer neutraal.

BROODKAASSPEKKOFFIE | 29-05-20 | 07:39 | 2

Bestaat die onzin nog?

Frau Merkel | 29-05-20 | 08:49

@Frau Merkel | 29-05-20 | 08:49: Ja hoor, ideaal voor als je nog net niet gedegouteerd bent over de EU. euvsdisinfo punt eu (sorry zwitsal)

BROODKAASSPEKKOFFIE | 29-05-20 | 09:40

R.I.P. Twitter

pielemuisje | 29-05-20 | 07:16 | 2

En misschien wel R.I.P. voor alle comment sections vanwege straks direct aansprakelijk voor content van derden, of werkelijk alles laten staan.
Slag om de arm, want niet zo goed ingevoerd in Amerikaanse systeem.

pielemuisje | 29-05-20 | 07:38

Juist niet.

Zwizalletju | 29-05-20 | 08:32

Is er ook verste koffie in de zaal?

Earl_of_Doncaster | 29-05-20 | 07:09

Nou tot maandag dan maar!

Xaffier | 29-05-20 | 05:51 | 2

Krijgen we dan te horen wie die knappe meid is?

Cunts-en-kitsch | 29-05-20 | 06:03

Ben weer wakker! Is er nog iemand anders wakker?

lezeres | 29-05-20 | 05:47 | 13

@lezeres | 29-05-20 | 06:30: Ach joh, dat zeggen mensen die trollen / ironie gebruiken zonder indicatie in de tekst. Maar dat gaat nergens over want we missen hier alle non-verbale signalen. Daar is een wet voor, dat zonder smileys, ironie gewoon altijd verkeerd begrepen kan worden. En dan heb je nog die grappenmakers die gewoon domme dingen zeggen en als je er dan wat van zegt, zeggen ze gouw dat het ironie was. Trek je niets aan van die lui. Gewoon lekker blijven zoals je bent. Het is prima. En het is maar een praatgroepje op internet, niet echt wereldschokkend verder ;)

Rest In Privacy | 29-05-20 | 06:43

@Digikluizenaar | 29-05-20 | 06:43: @Digikluizenaar | 29-05-20 | 06:43: ik vind dit een heel lieve tegel van je, en ga hem lekker gebruiken tegen de persoon die mij steeds maar naïf en een beetje onnozel noemt op geenstijl. Lol. Zal hem leren! Ja smileys zou het soms veel makkelijker maken. Helaas! Maar leer juist een hoop nieuwe dingen op GS waar ik blij mee ben. ;-))

lezeres | 29-05-20 | 07:01

@lezeres | 29-05-20 | 07:01: Je bent niet naïef waarde lezeres, iemand vindt jou naïef. Voor jou is dat niet relevant.

Rest In Privacy | 29-05-20 | 07:49
▼ 10 antwoorden verborgen

mensen die veel drinken zijn vooral heel sneu. zie onder!

timmert12 | 29-05-20 | 05:34 | 5

@Digikluizenaar | 29-05-20 | 06:16: Tja, Schaam me ook echt wel eens als ik onder invloed heb getegeld. Kan precies zien wanneer ik dronken was. Liefje voor, liefje na. Maar ja, er zijn ergere dingen. Lol.

lezeres | 29-05-20 | 06:36

Als je jong bent en je zoekt grenzen op om er eens even lekker overheen te denderen? Prachtig. Maar als je ouder wordt en je drinkt je laveloos? Natuurlijk moet je dat helemaal zelf weten, het is jouw leven. Maar ik voel altijd wel medelijden als ik het zie...

Rest In Privacy | 29-05-20 | 07:53

@lezeres | 29-05-20 | 05:45: mensen denk vooral grappig te zijn, maar worden vaker irritant, luidruchtig, agressief, emotioneel, onverschillig etc

als volwassenen mag je best van jezelf eisen dat je excessen in de hand kan houden, een enkele uitschieter daar gelaten natuurlijk.

regelmatig drinken (meer dan 15 glazen per week) wordt nog altijd onderschat (en door de sociale media alleen maar verheerlijkt door domme filmpjes van dronken mensen die mongolide dingen doen)

timmert12 | 29-05-20 | 09:05
▼ 2 antwoorden verborgen

Welterusten. Stelletje schorem.

Oprisp | 29-05-20 | 04:22 | 2

Het mooie van de zomertijd is dat de zon lekker laat onder gaat.
Maar het vieze is dat die koperen ploert nu al weer voor lichtvervuiling zorgt terwijl ik klaarwakker ben!

keestelpro | 29-05-20 | 04:39

Een avond zonder corona café is een héél andere avond. Serie gekeken, een bizarre film en wat YT gedoe. Toch maar even kijken dan. Nog geen ochtendploeg, gen koffie en broodjes klaargezet. Dan trek ik er nog maar een open. Plop! En een paar trommeltjes om wakker te blijven.
m.youtube.com/watch?v=x59k-3JppcY

K1100 | 29-05-20 | 04:21 | 1

Ik ben er wel hoor maar ik lever geen kwaliteit deze aflevering.
Dat komt door de afwezigheid van mijn katalysator lezeres denk ik of zo...

keestelpro | 29-05-20 | 04:37

Hoi! Is het corona café al open? Ja? Zo da's best vroeg al!

keestelpro | 29-05-20 | 04:10

Ach en wee, die goede oude tijd. Lekker prutsen met je mailserver en HIJ SPEELT VIDEO'S! En er zit internet op! Wat een heerlijk vermaak toen in 1995.

youtu.be/iqL1BLzn3qc

Zwezerik | 29-05-20 | 04:00

Lekker. Kan toch niet slapen.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 03:10

@gebruikesrnaam | 29-05-20 | 03:10: paddo’s zijn toch niet meer te krijgen? Alleen truffels toch nog? Idd, dat gedachtenvoer, daar gaat het mij om. Kan me herinneren dat ik altijd wel een paar maanden verandering in denken en gemoedstoestand ervoer van paddo’s, op een positieve manier.

Sinterbikske | 29-05-20 | 03:18

@gebruikesrnaam | 29-05-20 | 03:10: heb hier een flesje CBd olie staan, al een jaar of 2. Komt niet uit de winkel. Dacht dat het nog net zo sterk was als 2 jaar geleden, daar ging ik dus de mist mee in gisteren. De werking is vertraagd Haha, vandaag de hele dag nog zweverig geweest.

Sinterbikske | 29-05-20 | 03:22

Deze sla ik op! Lekker

Sinterbikske | 29-05-20 | 03:08

Die kende ik nog niet.

Sinterbikske | 29-05-20 | 02:55

Ik heb al meerdere keren geprotesteerd tegen het beleid van de Jumbo om in crisistijd vakken en schappen te veranderen, dat is een truc om consumenten langer in de zaak te houden.
Kom je binnen bij de Jumbo dan zie je een waarschuwing: blijf zo kort mogelijk binnen.
Tegelijkertijd zijn vakkenvullers bij de Jumbo voortdurend bezig producten van links naar rechts en van rechts naar links te verplaatsen.
Dan blijven de consumenten langer in de winkel en kopen meer.
Aldus de Jumbo.

Jan Dribbel | 29-05-20 | 02:44 | 4

Over die truc, jarenlang bekend, wordt serieus psychologisch over nagedacht.
Het winkelpersoneel wordt getraind om klantvriendelijk te zijn.
Mijn truc is om producten die door hun psychologische werkwijze niet logisch vindbaar zijn, te laten halen door het winkelpersoneel.
Bij tijd en wijle maak ik daarom gebruik van een soort persoonlijke winkelbegeleider die dan mijn lijstje afgaat.
Zo maak je nog eens een praatje, met als voordeel dat die winkelbediende zich extra dienstbaar voelt.
Mooi toch?

drs.Nee | 29-05-20 | 03:23

Je hebt het hier ook al meerder keren in een tegel geschreven. Je hebt drie keuzes.

1. Je gaat het accepteren en houdt erover op. 2. Je gaat naar de manager van jouw Jumbo en je vraagt of ze ermee willen stoppen. 3. Je gaat ergens anders winkelen.

Maar als je kiest voor 3? Dan kom je erachter dat iedere supermarkt het doet omdat supermarkten dat doen. Ik adviseer je dan ook van harte om voor 1 te kiezen. Succes Jan!

Rest In Privacy | 29-05-20 | 07:57
▼ 1 antwoord verborgen

Trust!

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 02:40

Had vroeger ook van die vliegtuigjes. Stukje plastic op de neus waar de propeller in ging. Zucht. Morgen weer feestje waar van alles de neus in gaat. Mis zowel toen als morgen.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 02:35

@gebruikesrnaam | 29-05-20 | 02:35: rustig aan gewoon, het is geen verplichting hè? Over een paar weken weer eens paddo’s/truffels doen. Is 20 jaar geleden. We zijn een mooie locatie aan het uitzoeken. Maar gaat toch wel een puinhoop worden denk ik. Zin in!

Sinterbikske | 29-05-20 | 02:45

@Sinterbikske | 29-05-20 | 02:45: Paddo's vind ik veel heftiger. 1 avond paddo's en geeft weken gedachtenvoer. Van de week een joint(tje) gerookt. Sinds honderd jaar. Beetje zelfde gevoel als een paddo. Alcohol is kut. Ik en mijn lever zijn daar wel een beetje klaar mee.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 03:08

Het zou mij fantastisch lijken om als eerste persoon op de maan een burrito te eten in een ruimtecapsule. De eerste kosmonauten kregen ook gewoon drank mee en mochten roken aan boord. Misschien is dat ook wel de onderliggende reden geweest waarom de Mir uiteindelijk in brand is gevlogen. Wat een tijden, rondjes vliegen om de aarde met een peuk in je mond en een fles wodka langs je.

Brabeaulander | 29-05-20 | 02:24 | 3

En als ontbijt een worstenbroodje!

Sinterbikske | 29-05-20 | 02:27

Heb je nog een vuurtje, vraag je dan aan die Rus nadat hij een wodkaatje heeft ingeschonken. Ik moet even een jointje aantsteken want ik heb een vrije dag vandaag.

Oprisp | 29-05-20 | 02:36

@Sinterbikske | 29-05-20 | 02:27: Dat zou heerlijk zijn maar dan wel fatsoenlijke worstenbroodjes en niet de eeuwig houdbare worstenbroodjes die ze bij de supermarkt verkopen. Zelfs met mayo en curry erbij zijn die amper weg te werken.

Brabeaulander | 29-05-20 | 02:41

"michael douglas" "the kominsky method". Mooie serie. Kan de mooiste scene niet terugvinden.

Ga toch nog effe verder met zoeken.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 02:24 | 2

Klaar.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 02:28

klopt, de mannelijke grace and frankie.

VerganeGlorie | 29-05-20 | 08:43

Ik ga een tukje doen, morgen zwaar veel te doen. Truste allen. X.

Muuke | 29-05-20 | 02:20 | 3

Welterusten Muuke.

Sinterbikske | 29-05-20 | 02:25

Pies.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 02:27

Slaap lekker Muuke.

keestelpro | 29-05-20 | 02:28

Mijn inner Bonnie weer herontdekt, dank je Corona en leider Mark. Morgen naar de glasbak en vanaf maandag weer sociaal geaccepteerd dronken worden op een terras. Wie heeft er twee armen over (en een sixpack?) youtu.be/3HaYND0hqeQ

Rest In Privacy | 29-05-20 | 02:12 | 1

Haha, ik dacht Bonny Tyler.

Sinterbikske | 29-05-20 | 02:24

Je poept goede songs.

Muuke | 29-05-20 | 02:14

@Muuke | 29-05-20 | 02:14: Die spontane nummers uit het niets zijn het best. Kun je een nieuwe toiletrol halen?

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 02:16

Dit zijn ze! Lekker hoor

Nouwske | 29-05-20 | 04:45

Mooi hè? Vorige week ook geplaatst. Tis een wonder die man.

Muuke | 29-05-20 | 02:12

@Muuke | 29-05-20 | 02:12: jaaa, de eerste keer dat ik dit zag vond ik die man meteen helemaal fantastisch. Mooi interview heeft ie toen ook gegeven.

Sinterbikske | 29-05-20 | 02:15

Net zoals bij die Rodriguez. Die werkte ergens op de bouw toen ze hem vertelden dat hij een beroemdheid was.

Oprisp | 29-05-20 | 02:17

Waarom mag een faal-land als Italië nog meedoen met een bijeenkomst van de G-7?
Een extreem hoge staats-schuld lijkt wel een pré, het aantal zwartwerkers lijkt wel een pré, massale belastingontduiking is ook een pré.

Jan Dribbel | 29-05-20 | 02:05 | 2

Dat je je daar op dit tijdstip nog druk over kunt maken. Dat wordt een nachtmerrie.

Muuke | 29-05-20 | 02:17

verdomme... ben al meer dan een jaar zwitsal... wilde graag neil young bijdragen met hey,hey,my,my... Kan iemand die link onder mij posten? En dan vertellen wat men ervan denkt? senks!!!

VerganeGlorie | 29-05-20 | 01:57 | 5

Het leven van een ui is zwaar.

Jan Dribbel | 29-05-20 | 02:06

poëtisch...

VerganeGlorie | 29-05-20 | 02:10
▼ 2 antwoorden verborgen
▼ 3 antwoorden verborgen

Deze is inderdaad beter!

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 01:48

‘Take one me’ vind ik nog steeds de allerbeste videoclip ooit.

Sinterbikske | 29-05-20 | 01:37

Haha, twitter is plaagstootjes aan het doen bij Trump's account. Refreshte net zijn pagina en de laatste 3 berichten waren in een lettertype waarin pixels ontbraken. Nog een keer refreshen en het was weer gewoon.

Toeval ? Denk het niet.

sprietatoom | 29-05-20 | 01:29 | 8

@sprietatoom | 29-05-20 | 01:38: Die factcheck button, dat zette hem wel aan het denken. Mooie uitspraak: Dat soort platforms uit de lucht halen.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 01:42

@gebruikesrnaam | 29-05-20 | 01:42:

Er zijn nogal veel, voornamelijk aan de rechterkant, mensen geblocked, shadowbanned enz enz. Dit gaat niet alleen over een persoonlijke vete maar gaat verder terug en hij heeft dit al regelmatig aangekaart. Dit was voor Trump de druppel.

Denk wel dat zijn account de komende dagen nogal veel onverklaarbare technische storingen gaat krijgen.

Van Rossem is ook ooit van Twitter gegooid.

sprietatoom | 29-05-20 | 01:51
▼ 5 antwoorden verborgen
▼ 3 antwoorden verborgen

Nice !

sprietatoom | 29-05-20 | 01:17

Zomaar uit de hoge hoed!

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 01:18

Soon I discovered that this rock thing was true
Jerry Lee Lewis was the devil
Jesus was an architect previous to his career as a prophet
All of a sudden, I found myself in love with the world
So there was only one thing that I could do
Was ding a ding dang my dang a long ling long ...
www.youtube.com/watch?v=GXCh9OhDiCI

Fi-Bu-Bla | 29-05-20 | 01:11 | 1

Op 11 draaien.

knutsel_ | 29-05-20 | 01:16

Er staan drie witte koelkasten in een wei.
Wat voor kleur heeft de linker koelkast?
Wat voor kleur heeft de rechter koelkast?
Wat voor kleur heeft de middelste koelkast?
Wat drinkt een koe meestal?

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 01:08 | 3

Rode wijn!

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 01:09

Ik dacht aan melk in eerste instantie, maar ik ben niet nuchter, schaam me toch

Nouwske | 29-05-20 | 01:13

Zing het zo mee. CHARLOTTE.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 01:13
▼ 2 antwoorden verborgen

Gert Van Gert en Hermien? Bleek wel een viespeuk te zijn later.

Sinterbikske | 29-05-20 | 01:30

De kracht van GeenStijl is tevens de charme van dit platform.
Sinds de oprichting - volhardend vrijheid van meningsuiting ten toon spreidend in tegenstelling tot de msm die nogal eens selectief berichten waar online de reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, is dit platform een vrijplaats gebleven waar het wél mogelijk is om diverse gedachtekronkels de ruimte te geven;
de laatste der Mohikanen.

drs.Nee | 29-05-20 | 00:59 | 3

Is GS nooit selectief?

Rest In Privacy | 29-05-20 | 01:17

@Kuifje-naar-Brussel
Zoek de verschillen:
Waar de msm selectief bericht, benadrukt GS wél beide kanten.
Zie: Blanke agent doodt zwarte man tijdens arrestatie, protesten en plundering verlammen Minneapolis
www.geenstijl.nl/5153675/blanke-agent...

Terecht is dit wereldwijd nieuws; racisme dient keihard aangepakt te worden.
---------------
Heb jij de msm gehoord over onderstaand nieuwsbericht?
Ik ook niet, behalve op de echte verschillige GS:
In Amerika kwamen afgelopen week beelden vrij van blanke hulpbehoevende bedlegerige bejaarden die door een agressieve getinte man in elkaar werden geslagen. De NPO - NOS-journaal, Nieuwsuur evenals talkshows vonden het niet de moeite waard om de beelden van die racistische dader te vertonen; na die agressieve onthulling in Amerika was er geen één blanke die ging demonstreren en andermans zaken leegroofde.

Geenstijl:
't Zou je vader of opa zijn hè. Hier doet-ie het bij een oudere dame en de kans is aanzienlijk dat er meer video's zijn.
www.geenstijl.nl/5153582/oh-boy-man-2...

drs.Nee | 29-05-20 | 03:02

@Kuifje-naar-Brussel | 29-05-20 | 01:17: Zeker is GS selectief maar a) worden ze niet onvrijwillig door de hele bevolking betaald, b) maken ze daar geen geheim van en c) maar goed ook want broodnodig tegen de monotoon linkse MSM.

5611 | 29-05-20 | 09:17

!!!!! Lekker!!’

Sinterbikske | 29-05-20 | 01:05

Fantastisch album is dat. November '67. Toen ik geboren werd.

knutsel_ | 29-05-20 | 01:01

Komt dat uit Nederland? Nooit geweten.

Sinterbikske | 29-05-20 | 01:03

Lekker man! Ik kan echt van zoveel muziek genieten hier :)

Sinterbikske | 29-05-20 | 00:53

Dank je, de 4 crooners van eergisteren nog gevonden?

Muuke | 29-05-20 | 01:29
▼ 1 antwoord verborgen

These guys fucked my ear. And I was okay with it.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 00:40

Hoi, pa!

threeheadedmonkey | 29-05-20 | 00:36

Zie ik daar nou Femke Halsema juichen omdat een ..... in elkaar gebeukt wordt?

Rest In Privacy | 29-05-20 | 00:31

Ik weet niet waarom, waarschijnlijk omdat het een van de eerste cd’tjes was die ik ooit kreeg, gesigneerd zelfs. Best mooi nummer wel, niet echt mijn muziek verder. m.youtube.com/watch?v=_y7XwKmUKSw

Sinterbikske | 29-05-20 | 00:29

Marvin Gaye sexual Healing

Ollie2 | 29-05-20 | 00:28 | 2

Kurk is trouwens rotspul. Om mee te werken is het heel lastig om telkens van je af te moeten snijden.
Met als risico dat je een uitglijder maakt richting je zorgvuldig gemacrobiotische kind, en het arme schepsel dan een glazen oog kan gaan ophalen bij de kringloopwinkel.
Kurk is ook vervelend als je geen kurkentrekker hebt en je het met een schroef moet doen. Eentje uit de gereedschapskist uit het schuurtje. En dan met een tang er uit zien te pielen.
Kurk is kut. En dan nog zonder peren. Moet je nagaan.

Oprisp | 29-05-20 | 00:26 | 5

@Oprisp | 29-05-20 | 00:45: Arjan Ederveen is zo’n bijzondere man. Was het maar mogelijk om daar een blik van open te trekken. Humor is zo verzuurd tegenwoordig.

Sinterbikske | 29-05-20 | 00:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Hmmm, ik plaats net een reaguursel m.b.t een mop, krijg ik een groene melding dat deze comment niet wordt geplaatst.

Ofwel, tot ziens allemaal.

GKJP | 29-05-20 | 00:24 | 7

Bij langere posten control-A, control-C..
Redactie: doe es fixen! Waarschuwing en niet posten is genoeg!

Frau Merkel | 29-05-20 | 00:38

Moet je maar geen grappen maken over Robert Jensun.

keestelpro | 29-05-20 | 02:32
▼ 4 antwoorden verborgen

Lekker zeg! Heb die cd nog , The white room, en die luister ik nog best vaak. Guilty pleasure.

Sinterbikske | 29-05-20 | 00:25

And plant some more.

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 00:21

Mooi, man.

Eric Newby | 29-05-20 | 00:18

Heb ff alles ge-update en wachtwoorden gewijzigd. Loop nu een paar YouTube links achter zie ik.

Sinterbikske | 29-05-20 | 00:16

Maar waar Reed hij heen?

Knufter | 29-05-20 | 00:19

Robert Palmer Every Kinda People en Best of Both Words

Ollie2 | 29-05-20 | 00:05

Tekst bij de onderste foto.
Met zo’n bos hout voor de deur wordt biomassa overbodig.

Datgingniegoed | 29-05-20 | 00:08

En er muziek werd gemaakt!

gebruikesrnaam | 29-05-20 | 00:23

Was voor de rookmachines.

Muuke | 29-05-20 | 00:42

youtu. be/GbEt2ZiqRvg

My Shadows

Hier is geen corona tegen bestand

Nouwske | 29-05-20 | 00:02

Lekker Amsterdam-gericht dat Geenstijl.. Geen woord over de nieuwe burgemeester van Duh Haagh! Nou ja, een half woord dan. Daar heb ik doorgaans wel genoeg aan, maar nu niet.

duh! | 28-05-20 | 23:57 | 1

Ik zei nog hé, er is een nieuwe burgemeester in Den Haag. Na die Krikke die zich nu moet ophijsen aan de glijpaal.

Oprisp | 29-05-20 | 00:05

@Nehemia | 29-05-20 | 00:07:
Ik zit daar al een kwartier aan te denken, maar waarschijnlijk heb ik er zelf toendertijd iets smerigs bij verzonnen...

SterF... | 29-05-20 | 00:10
▼ 1 antwoord verborgen

Precies!

Oprisp | 29-05-20 | 00:00

Nu nog even Harry's achternaam goed fout schrijven.

oldandwise | 29-05-20 | 00:00
▼ 3 antwoorden verborgen

God wat is die Trump een zegen, een sprankje hoop in bange dagen..

paulis | 28-05-20 | 23:51

Goedenavond allen, en meer heb ik niet. Snedige opmerking? Nee, heb ik niet. Goeie mop? Meerdere, maar zeg maar een categorie. Hoe kan ik zeggen dat ik de huidige situatie niet leuk vindt, zowel voor mijn medemens als mijzelf, zonder teveell "ik" te zeggen. Wellicht is het beter maar gewoon m'n bek dicht te houden, maar dat lukt me niet zo best.

Dus, roept u maar een categorie, en mij terras is overigens nog steeds open gesteld voor diegenen .....

GKJP | 28-05-20 | 23:51 | 5

Categorie: Tibetanen

SterF... | 29-05-20 | 00:03

@GKJP | 29-05-20 | 00:10:
Die zullen er vast tussen zitten, maar volgens mij niet allemaal...

SterF... | 29-05-20 | 00:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Ja.
Pilsje graag.
-3,50.
Hoeveel?

RickyLaRue | 28-05-20 | 23:49 | 1

Krijg je geld toe bij een negatief bedrag? Zo niet, dan komt de coronatax er nog bovenop.

Frau Merkel | 29-05-20 | 00:20

Soyboy huilie nummer.
Blehhh.

RickyLaRue | 29-05-20 | 00:12
▼ 1 antwoord verborgen

Drivin' n' Cryin' - The Innocent

Robert Haynes | 28-05-20 | 23:48

Dat blondje heeft anders ook goede meme'n.

sioux_ | 28-05-20 | 23:46 | 1

Het belangrijkste is hoe de bankrekening van papsie er bij staat, niet hoe mamsie er uitziet. Dat is iets voor later.

Oprisp | 28-05-20 | 23:51

Ok nog een oude van '100 moppen aan de bar'
Sam loopt over staat en komt Moos tegen (mag dat nog? Anders maak er maar Henk en Piet van)
Moos heeft gouden kettingen, dure kleding en sieraden aan. Moos wat heb je gedaan vraagt Sam. Nou Sam, zegt Moos, ik ben op berenjacht geweest, de vacht verkocht en daar heb ik flink aan verdient.
Hoe heb je dat gedaan vraagt Sam. Nou zegt Moos. Ik heb een jachtgeweer gekocht, ben voor een grot gaan staan en riep hard, kom er maar uit als je durft! De beer kwam eruit en paf! Geschoten!
Dat ga ik ook doen zegt Sam.
Een aantal weken later komt Moos Sam weer tegen. Helemaal in de kreukels en in het gips. Wat is er gebeurd vraagt Moos. Nou zegt Sam, ik heb precies gedaan wat je zei, ik heb een jachtgeweer gekocht en ben bij een grot gaan staan en riep, kom er maar uit als je durft!
Kwam er een intercity uit...

kees1386 | 28-05-20 | 23:46 | 2

Belde heel vroeger wel eens een betaald telefoonnummer, de geinlijn van Max Tailleur, moppen van Sam en Moos. Soms te flauw voor woorden maar toch, pre-internet tijd, moest je nog moeite doen.

sprietatoom | 29-05-20 | 00:15

Is ook een mooie live-uitvoering van. Ik meen in Denemarken opgenomen. Favoriete lied van John Lennon.

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:52

Ah. een shader pale of white,

Lt-Kol Kilgore | 28-05-20 | 23:59

@Oprisp | 28-05-20 | 23:46:
Over orgels gesproken: de Vox Continental.
? And The Mysterians l 96 Tears

Spring Bruissteen | 29-05-20 | 00:00
▼ 2 antwoorden verborgen

@Nuuk | 28-05-20 | 23:50: Mooi. Je hebt van dat fotopapier wat je niet kunt scheuren. Super irritant.

gebruikesrnaam | 28-05-20 | 23:57
▼ 3 antwoorden verborgen

youtu. be/XQS5qLkHH7g

Doe mij deze versie maar

Nouwske | 28-05-20 | 23:47

Jack White - Not Fade Away

Robert Haynes | 28-05-20 | 23:40

Heb ook nog een lijstje met 500 verzoeknummers.
Hier komt de eerste, ga er maar eens goed voor zitten.

snapal | 28-05-20 | 23:38

@gebruikesrnaam | 28-05-20 | 23:46:
Denk je nou echt dat wij die zooi van Andre moeten horen? Of willen horen? Dat we daar ook tijd voor vrij maken? Dat we daar ook tijd voor hebben, want de joetjuup linken vliegen je om de oren.
Het is gewoon lopende bandwerk bij jou, met als doel om de popi jopi dj hier te worden.
Met die ongein doe ik niet aan mee.

snapal | 28-05-20 | 23:56
▼ 3 antwoorden verborgen

Vermoed dat deze actie van Twitter in diverse studieboeken terug te vinden zal zijn, niet in positieve zin.

flashforward | 28-05-20 | 23:37
-weggejorist-
frank4444 | 28-05-20 | 23:37 | 22
▼ 22 antwoorden verborgen

EPMD - Let The Funk Flow (HD)

Robert Haynes | 28-05-20 | 23:31

Mooi, dat filmpje van de Utrechtse horeca. Orloff op 't Wed kwam ook even voorbij. Daar zit je veel relaxter dan op de Neude. Krijg toch wel zin onderhand eens een biertje buiten de deur te pakken, ondanks de beperkingen. En als dat biertje wat duurder is dan ik gewend ben, betaal ik dat graag. Genoeg uitgespaard de afgelopen periode en de horeca gun ik het wel.

Spring Bruissteen | 28-05-20 | 23:30

@Lt-Kol Kilgore | 28-05-20 | 23:43: schitterend!
Lore, Lore, Lore, trali trala unzuweiter.

Nuuk | 29-05-20 | 11:55

Straight A's in Love Buzz Elroy and the Hayseed Rockets Johnny Cash Ship and Anchor

Robert Haynes | 28-05-20 | 23:29

De VS heeft weer de meeste coronadoden van de hele wereld.
Komt er nou van als je altijd nummer 1 wilt zijn.

snapal | 28-05-20 | 23:28 | 6

Dat zijn doden met Corona. (of aangekruist, 13K is een mooi bedrag) Hoeveel van die doden hadden Influenza of een superbacteriele infectie? Geen idee. Want men test niet. 100K doden dus, 100 K doden elk jaar vanwege ziekenhuisinfectie's, om even het in perspectief te plaatsen. Elk jaar.

azijnseikerT | 28-05-20 | 23:40
▼ 3 antwoorden verborgen
▼ 1 antwoord verborgen

Rete goede film.

Muuke | 28-05-20 | 23:35

Het kan daar behoorlijk uit de hand lopen, zo heb ik mij laten vertellen. U kunt beter hier in het Corona café blijven hangen.

Nuuk | 28-05-20 | 23:36

The Chimes - Heaven

Robert Haynes | 28-05-20 | 23:26

Rage Against The Machine & Creedence Clearwater Revival mashup:
youtu.be/n-T0GjrMSs8

SterF... | 28-05-20 | 23:26 | 2

Kolere wat gaaf...

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:29

Nu ik het zo hoor, passen beide nummers heel goed samen.

Nuuk | 28-05-20 | 23:33

Lady Midnight al een tijdje niet gezien. Weet iemand hoe het ermee is? Of is ze wel vaker een tijdje weg?

Muuke | 28-05-20 | 23:24

Jammer dat Trump met zoveel andere leugens wel gewoon wegkomt.
Dat komt omdat zijn fans het de waarheid vinden, het zij zo.

snapal | 28-05-20 | 23:24 | 9

We hebben de hele nacht kuif, dus maak maar een lijstje en leg die eens naast die van onze Mark. De lengte van de lijst zal niet zoveel verschillen.

NeedIsaymore? | 28-05-20 | 23:46
-weggejorist-
frank4444 | 28-05-20 | 23:49

@NeedIsaymore? | 28-05-20 | 23:46: Mark zit nauwelijks op Twitter. Trump heeft weinig algemene ontwikkeling, checkt zijn bronnen niet, en is heel impulsief. Dus beweert en suggereert hij allerlei zaken die niet waar zijn.

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:58
▼ 6 antwoorden verborgen

Dit is m'n lievelingsnummer van hun.

Muuke | 28-05-20 | 23:26

Een 79-jarige man gaat iets drinken in een bar. Plots komt er een volborstig meisje binnen en gaat een paar stoelen verder zitten. Het meisje is zo aantrekkelijk dat hij zijn ogen niet van haar af kan houden. Na een tijdje merkt het meisje dat hij naar haar staart en ze nadert hem.

Voordat de man tijd heeft om zich te verontschuldigen, kijkt het meisje hem diep in de ogen en zegt op zwoele toon tegen hem: 'Ik doe alles wat je maar wilt. Alles wat je maar kunt bedenken in je wildste dromen, het maakt niet uit hoe extreem of ongebruikelijk het ook is, ik ben er voor in. Ik wil € 100 maar er is nog wel een andere voorwaarde ".

Volledig verbijsterd door de plotselinge wending, vraagt de man haar wat die voorwaarde is. 'Je moet me vertellen wat je wilt dat ik ga doen in slechts drie woorden.'

De man denkt even na over het aanbod van de mooie vrouw. Dan haalt hij zijn portemonnee tevoorschijn en overhandigt € 100 in haar hand. Dan kijkt hij haar recht in de ogen en zegt langzaam en duidelijk:
'Verf mijn huis'.

Eeuwig..Op..Vakantie | 28-05-20 | 23:22 | 2

Hahaha.

Muuke | 28-05-20 | 23:27

Peter Jan Rens?

Nuuk | 28-05-20 | 23:41

Ok ik zal een keertje meedoen in de flauwe moppen.

Hans en Grietje lopen door het bos. Zegt Hans tegen Grietje, Grietje ik moet even wat gaan doen in de bosjes. Zegt Grietje, Hans mag ik dan een keer kijken? Nee zegt Hans, maar doe je ogen dicht dan mag je wel voelen. Zo gezegd zo gedaan, dus Hans gaat staan en vraagt aan Grietje, wat voel je? Ja iets lang en iets warms. Ja zegt Hans dat kan wel kloppen.

Even later zegt Grietje, Hans ik moet ook even de bosjes in. Mag ik dan kijken zegt Hans. Nee Hans, alleen voelen. Dus Grietje gaat de bosjes in en vraagt aan Hans, wat voel je? Iets lang en iets warms. Ja zegt Grietje, dat kan wel kloppen want ik zit net te schijten...
(Geen zin in leestekens, die mag je er zelf bij verzinnen, tikken duurt langer dan vertellen en je moet het natuurlijk iets smeuïger vertellen dan ik nu heb getikt...)

kees1386 | 28-05-20 | 23:22 | 2

Tis je vergeven, hij is leuk.

Muuke | 28-05-20 | 23:30

Smeuïg is hier wel op zijn plaats.

Nuuk | 28-05-20 | 23:40

Ah, Arthur Conley! Mijn dank is groot.

Nuuk | 28-05-20 | 23:41

Vanavond al een terrasje gepikt, morgen ff de voorraad halen, ik ben er klaar voor.
Ik zie de beelden wel voorbij komen van onze landgenoten "op terras"

pajans | 28-05-20 | 23:21

Willie Wortel gaat nu iets uitvinden tegen Twitter.
Zou zo maar een aflevering kunnen zijn in de Donald Duck.

snapal | 28-05-20 | 23:21 | 1

Ze moeten Japie vragen. Die komt zo met een moeilijke grafiek aanzetten waar we allemaal van staan te kijken.

Oprisp | 28-05-20 | 23:26

De boemerang die terugkomt in Twitters gezicht, was te verwachten van Trump.

sprietatoom | 28-05-20 | 23:17 | 11

@Graaisnaaiert | 28-05-20 | 23:53: Kom op Graai, Trump is een hufter en een proleet, waarom zouden we daar respect voor moeten hebben.

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:59

@Graaisnaaiert | 29-05-20 | 00:22: Wat maakt dat uit. De geschiedenis wemelt van de idioten die Koning, Keizer of President zijn geweest. Niet te veel ontzag voor gezagsdragers. Zeker niet als ze autoritaire trekjes hebben.

Rest In Privacy | 29-05-20 | 01:00
▼ 8 antwoorden verborgen

Een Airedale loopt een arbeidsbureau binnen.

Hij gaat zitten als zijn nummer begint op te flikkeren en zegt: 'Ik ben op zoek naar een nieuwe baan.'

De arbeidbureau-medewerker is even met stomheid geslagen. De Airedale zwaait bemoedigend met zijn staart en de persoon aan de andere kant van het bureau hervindt zijn stem.

'Ik weet zeker dat we een baan in het circus kunnen vinden voor een hond met zulke duidelijke talenten.'

De Airedale kijkt naar hem met die hooghartige blik die Airedales hebben voordat ze antwoorden.

'En..... Wat voor nut heeft een circus aan een loodgieter?

Eeuwig..Op..Vakantie | 28-05-20 | 23:12

Het is geen witte wijn hoor

toperwtje | 28-05-20 | 23:09

Ik ga denk ik mensen tellen die binnen zijn, en de politie bellen als het er teveel zijn.
Gewoon, om collega-reaguurders en Pritt helemaal gek te maken ;-)

mark1487 | 28-05-20 | 23:06 | 5

Leuk hoor, veel plezier.

Muuke | 28-05-20 | 23:12

En wat als het sollicitanten zijn naar een baan in de kroeg?

Tuinhekje | 28-05-20 | 23:13

Kom op, we binden hem als een worst, leggen hem onder de flipperkast. De ochtendploeg zal hem wel weer loslaten.

Earl_of_Doncaster | 28-05-20 | 23:19
▼ 2 antwoorden verborgen

Following the data now means ending the lockdowns
nypost.com/2020/05/27/following-the-d...

Unlike the Spanish Flu, which commonly struck down healthy people in the prime of life, COVID-19 primarily kills elderly people. The CDC estimates that the symptomatic case fatality rate for people younger than 50 is just 0.05 percent, compared to 1.3 percent for people 65 or older and 0.2 percent for 50-to-64-year-olds.

The CDC also estimates that 35 percent of people infected by the COVID-19 virus never develop symptoms, which implies that the infection fatality rate — deaths as a share of total infections — is between 0.2 percent and 0.3 percent. That is far lower than the rates assumed in the horrifying worst-case scenarios that had a profound impact on COVID-19 control policies in the United States and around the world, which suggested that the disease could cause as many deaths per capita as the 1918 pandemic.

Moonwarrior | 28-05-20 | 23:05

[Doet me op een of andere manier aan D66 vrouwen denken]
Er liepen twee slangen.
Vroeg de ene slang aan de andere: 'Zeg, zijn we giftig?'
De slang dacht even na en zei: "Sssslisss, ik weet het niet. Waarom vraag je dat?"
Antwoordt de eerste slang: 'Ik beet op mijn lip.'

Eeuwig..Op..Vakantie | 28-05-20 | 23:04

Wie is die dame met glas wijn?

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:03 | 4

De dochter van de oudste GS-redacteur.

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:12
▼ 1 antwoord verborgen

In 1939 trapte Sister Rosetta Tharpe de Rock & Roll al af met een loflied op het OV... als allegorie voor een deugzaam leven. Dat wou ik even kwijt. www.youtube.com/watch?v=Ks3rQoUFIi8

H. Drievuldigheid | 28-05-20 | 23:03 | 1

Die is leuk, ik houd wel van die hele vroege rock & roll of blues enzo.

Nuuk | 28-05-20 | 23:06

Van Zanen nwe bm van Haga.
Ok,
Heeft een topprestatie geleverd in Utca,
Cirkeltje rond.
Ik ga slapen.

Ruimedenker | 28-05-20 | 23:03 | 3

Denk dat Den Haag daar blij mee kan zijn.

beldewouten | 28-05-20 | 23:11

Onrust. Nooit goed.

van Oeffelen | 28-05-20 | 23:13

Wat een plaatje hè. Die Coffey. Prachtig stel

Flow82 | 28-05-20 | 22:59

An English woman is talking with a Chinese man.
- 'So, when are you having elections?'
The man is staring open-mouthed at the woman.
- 'Elections?'
- Yes, elections.
- 'Evely molning and evely evening'.

Eeuwig..Op..Vakantie | 28-05-20 | 22:57 | 2

Halvelwege lachte ik al.

gebruikesrnaam | 28-05-20 | 23:00

Ik lach nog steeds en de verwachting is dat dit nog enige tijd aan gaat houden.

Nuuk | 28-05-20 | 23:04

Blijft een lekker nummer. Ik poste em vorige nacht ook nog. Er is 10 jaar geleden een cover van gemaakt. m.youtube.com/watch?v=vwJSd0R_t84

Sinterbikske | 28-05-20 | 22:59

Heel erg uit de duistere kant van de jaren 80.

5611 | 28-05-20 | 23:08

Kudt. Bankrekening gehackt. Beleggingsrekening leeg. ING bellen, kunnen mij nu niet helpen. Morgen vanaf 08.00 uur weer.

Sinterbikske | 28-05-20 | 22:55 | 18

@sprietatoom | 29-05-20 | 00:57: Dit was bij iemand die een paar maanden in het buitenland zat en wiens brievenbus uitpuilde.

Rest In Privacy | 29-05-20 | 01:01

@Kuifje-naar-Brussel | 29-05-20 | 01:01:

Je snapt best wat ik bedoel, stemmen per post is vragen om problemen zeker als het massaal gebeurt. Heb het zelf ook gedaan vanuit België maar vond het maar niets juist omdat er zoveel mis kan gaan, hoeft niet eens opzettelijk te zijn. Je weet toch wel hoe het er aan toe gaat in sorteercentra in de nacht ?

sprietatoom | 29-05-20 | 01:10

@sprietatoom | 29-05-20 | 01:10: Wie gaat er nou veel risico's lopen om een stembiljet uit iemands brievenbus te jatten? Niemand toch.. Bij het voorbeeld dat ik beschreef werd 60 duizend euro van een spaarrekening geplunderd. Onvergelijkbaar dus. Bovendien zijn er in de VS al staten waar per post gestemd kan worden, en dat leidt nauwelijks tot problemen.

Rest In Privacy | 29-05-20 | 01:22
▼ 15 antwoorden verborgen

Dat experiment.loopt in meer gemeenten. Let ook op "premie" (dus geen loon). En inderdaad; het is een succes voor de doelgroep voor wie vrijwilligerswerk of weinig uren betaald werk het maximaal haalbare is. Dus voor deze ene keer eens met broeder Wassink.

pielemuisje | 28-05-20 | 23:03

Ik hou erg van filmmuziek. James Horner, James Newton Howard, Jerry Goldsmith, Elliot Goldenthal en niet te vergeten Hans Zimmer. Tijdens de premiere van The Dark Knight Rises, het laatste deel in de Batman-trilogie van Christopher Nolan, in de bioscoop van Aurora in Colorado, opende een gewapende man het vuur op de bioscoopbezoekers. Uiteindelijk raakten zeventig mensen gewond en vielen er twaalf doden.

Hans Zimmer schreef voor de nabestaanden het speciale herdenkingsnummer 'Aurora', met fragmenten uit de track 'Rise' welke gebruikt werd in de finale van The Dark Knight Rises.

De oorspronkelijke track 'Rise'.
www.youtube.com/watch?v=tRxPLnXgVdE

De wonderschone, aangepaste versie 'Aurora' voor de nabestaanden.
www.youtube.com/watch?v=1oTbyENpX58

Rest In Privacy | 28-05-20 | 22:54 | 4

@Lt-Kol Kilgore | 28-05-20 | 23:00: Och, er zijn zo enorm veel die ik vergeten ben, maar ik luister het meest naar de componisten die ik noemde. Morricone is natuurlijk een fenomeen. En volgens mij nooit een Oscar gewonnen. Hoe is het mogelijk?

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:05

@Lt-Kol Kilgore | 28-05-20 | 23:00:
Maar dan wel Moroder.
Soundtrack Scarface is top!

Spring Bruissteen | 28-05-20 | 23:06

@Lt-Kol Kilgore | 28-05-20 | 23:00:
John Williams kan er ook wel wat van, hoewel ik Morricone de grootste vind.
De filmmuziek van Das Boot is ook mooi.

Nuuk | 28-05-20 | 23:17
▼ 1 antwoord verborgen

De drang naar het terras heb ik nooit gehad en dus ook niet gemist. Liever vul ik mijn rugzak met heerlijk zelf belegde broodjes, wat te drinken, een vishengeltje met de daar bijbehorende spulletjes. Voor een fractie van de kosten kan ik heerlijk genieten op mooiste plekken.

Brabeaulander | 28-05-20 | 22:54 | 1

Gelijk heb je. Heerlijk eenvoudig.

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:06
-weggejorist-
frank4444 | 28-05-20 | 22:51 | 3

@AntonJansen | 28-05-20 | 23:00: Bouta woont heel strategisch, aan de buitenkant van Paramaribo. Aan een rivier en vlakbij een vliegveld. Hij is zo het land uit, als het misloopt voor hem. En dan kan hij naar Venezuela of naar Cuba.

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:05

@Kuifje-naar-Brussel | 28-05-20 | 22:56: VS gaat daar echt niets mee doen. Totaal oninteressant voor hen. Overigens zit zoon Dino Bouterse al jaren vast in de VS. Niet voor drugshandel maar voor wapenlevering aan Hezbollah.

Frans Laarmans | 28-05-20 | 23:11

@Frans Laarmans | 28-05-20 | 23:11: Dat denk ik ook. Een landje met nauwelijks 600 duizend inwoners. Die Dino is wel een enorme sukkel. Als crimineel al heel vaak tegen de lamp gelopen. En dat als vader van 11 kinderen...

Rest In Privacy | 28-05-20 | 23:18
▼ 6 antwoorden verborgen

Voor het eerst sinds lockdown weer in Stad geweest. Veel panden nu al leeg, hier en daar opheffingsuitverkoop. Overal linten, stickers, tape, waarschuwingsborden, mensen die buiten moeten wachten voor ze ergens naar binnen mogen. Dit wordt een slagveld.

pielemuisje | 28-05-20 | 22:50 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Mooie film.

Muuke | 28-05-20 | 23:18

Ok ok Queen Wasimoo, slecht nieuws.
Ik zie net in het corona cafe m'n nieuwe aanstaande...

Zeg me alsjeblieft Girl wat is je naam...

King Wasimoo | 28-05-20 | 22:49

Langs deze weg, wil ik graag mijn excuses aanbieden. Aan de hele maatschappij en zwembaden in het bijzonder.
Vandaag had mijn zoontje weer zwemles. I.v.m. corona zijn de toiletten in het zwempand in principe gesloten. En dat had ik met Leptob junior keurig doorgenomen.

Op de terugweg in de auto vroeg ik of ie na die lange tijd niet was vergeten hoe ie moest zwemmen. En ook vroeg ik even of ie nog naar het toilet moest, tijdens de zwemles. 
Hij zegt 'ja'.
Ik zeg 'en toen?' [Stilte] 'Ik heb in het zwembad geplast'.
Ik 'dat meen je niet, écht?' [Stilte] 'Ja.....'

Ik ben keihard gaan lachen, heb hem gehifived en geboxed en gezegd dat ik dat vroeger ook altijd deed. Maar dat ie dat vooral niet aan z'n moeder moet vertellen. Ons geheim is dit. Ik zeg in het zwembad pissen doen we allemaal.
Wat hadden we een lol!

Ik heb dit totaal fout aangepakt. Ik had hem moeten uitleggen dat dat niet hoort. Sorry. 
Ik meen het SORRY..........

Leptob | 28-05-20 | 22:46 | 9

Zwembad, dat doe je inderdaad alleen om je kind(eren) uit te laten. Heb die tijd gelukkig gehad, zwem zelf alleen nog maar in de natuur in stromend water in een land waar je dan niet meteen op de bon wordt geslingerd wegens whatever.

Graaisnaaiert | 28-05-20 | 23:46
▼ 6 antwoorden verborgen

Hoe de fok is van Ark?
Zij volgt van Rijn op.

Ruimedenker | 28-05-20 | 22:45 | 2

Ark, Rijn, iets met water?

BozePaarseMan | 28-05-20 | 22:50

Van Noach.

Zwizalletju | 28-05-20 | 22:57
▼ 14 antwoorden verborgen

Vandaag twee mensen neergeschoten door de popo. Wel jammer dat er nu geen foeigesprek meer kan plaatsvinden.

BozePaarseMan | 28-05-20 | 22:44

Ik voel die drang om op een terras te zitten niet zo eigenlijk. Heb een mooie tuin. Daar komen alleen mensen die ik mag - en dat zijn er weinig.

beldewouten | 28-05-20 | 22:41 | 10
▼ 7 antwoorden verborgen

In scheveningen en den haag later deze nacht ook rellen en plunderingen wegens het neerschieten van een (verwarde) man met hakbijl eerder deze avond ?
(Lame bruggetje, weet ik)
o o den haag m.youtube.com/watch?v=UzB1DFmWvU0

grapo | 28-05-20 | 22:40 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
frank4444 | 28-05-20 | 22:40 | 1

Lol. *ontkurkt een rode 'kraaifontein' , plop*

grapo | 28-05-20 | 22:43

Oma... is het u?

Poesman | 28-05-20 | 22:39 | 1

Hoe is het jongen? Zit je nog aan de crack?

gebruikesrnaam | 28-05-20 | 23:06

Burgemeester DenHaagistan: Geen enkele zinnige partij te vinden bij dit linksche zooitje. En zoals goeie communisten betamen ... achter gesloten deuren. (Een delegatie van raadsleden vormde de vertrouwenscommissie. Chris van der Helm (VVD) was de voorzitter. Daarnaast bestond de selectiecommissie uit Arjen Dubbelaar (Hart voor Den Haag), Birgül Özmen (D66), Mikal Tseggai (PvdA), Mariëlle Vavier (GroenLinks), Joris Wijsmuller (Haagse Stadspartij) en Robin Smit (Partij voor de Dieren). Wethouder Saskia Bruines (D66) was adviseur van de vertrouwenscommissie).

Fi-Bu-Bla | 28-05-20 | 22:37 | 1

Ze jatten gewoon ff jochie Jan van Zanen van mijn stadsie Utreg!
Gefeliciteerd Den Haag jullie zijn door deze actie net zo kudt als Halsemadam

boerenvla | 28-05-20 | 22:46

Mooi filmpje van de utrechtse horeca... die gaan mij weer eten en drinken geven over een weekje...

SterF... | 28-05-20 | 22:37 | 3

Neem een dikke portemonnee mee.

BozePaarseMan | 28-05-20 | 22:41

Paar bekenden in dat filmpje. Binnenkort maar weer eens langs gaan.

threeheadedmonkey | 28-05-20 | 23:16

Wie is deze meisje?

skoftig | 28-05-20 | 22:34 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Een echte rastafari!

Rest In Privacy | 28-05-20 | 22:34

1980 people: the future will be awesome
2020 people: I want to go back to the 80s
youtu.be/wBl2QGAIx1s?t=69

gebruikesrnaam | 28-05-20 | 22:31 | 2

Die kapsels alleen al....

Rest In Privacy | 28-05-20 | 22:33

Esther, we beginnen rustig en relaxed. Nice and Slow, van Jesse Green.

Rest In Privacy | 28-05-20 | 22:30 | 12

@Kuifje-naar-Brussel | 29-05-20 | 01:03:
Beach Boys weten dat wel erg mooi te verwoorden! Hoe doen ze dat.
Omdat iemand mij heeft gezegd dat slaap erg belangrijk is, en ik daar nog 5 uurtjes voor heb, moet ik me straks helaas al afmelden.. maar wel met een lieflijk liedje erbij.
youtu.be/T4l71YoZQrs

letopuwzaak | 29-05-20 | 01:27

@letopuwzaak | 29-05-20 | 01:27: Oh mooi inderdaad. Slapen is erg goed voor je hart. El Corazón, van Arno Elias. Morgen gezond op, begin van de middag je post checken en 's avonds weer naar het Café. Slaap lekker en droom zacht!

Rest In Privacy | 29-05-20 | 01:31

@Kuifje-naar-Brussel | 29-05-20 | 01:31:
Dat klinkt als een fantastische dagindeling, ga ik doen!
Nu met Arno Elias in slaap vallen, bedankt! Jij ook lekker slapen en fijne dromen, tot gauw!

letopuwzaak | 29-05-20 | 01:43
▼ 9 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland