achtergrond

Geenstijl

Knutsel mee, in het CoronaCafe!

Vanavond gaan we wat DOEN

Prachtig feelgood FILMPJE van de collega's van de Utrechtse horeca, die zich nu al maanden voorbeeldig gedragen en Pinkstermaandag 12:00 uur EINDELIJK de terrassen weer open mogen gooien & daarom dit 'heropeningslied' maakten. En dan maar hopen/buffelen of De Zaak te redden is natuurlijk dit desastreuze boekjaar, met al die malle regeltjes en stomme termen als "anderhalvemeter samenleving" en "het nieuwe normaal". 

De horeca gaat open. Voor restaurants en cafés geldt dat mensen moeten reserveren voor een tafeltje binnen en er moet van tevoren een zogenoemd checkgesprek worden gevoerd. Er mogen dertig bezoekers tegelijk (exclusief personeel) binnen zijn, zolang zij 1,5 meter afstand houden. Voor twee mensen, of een huishouden met meer personen, is het toegestaan om dichter bij elkaar te zitten. Mensen buiten, bijvoorbeeld op het terras, worden niet meegerekend bij het maximum aantal van dertig, maar zijn wel verplicht aan een tafel te gaan zitten. Ook zij moeten afstand houden. (PAROOL)

DOE ZELF EENS NORMAAL MAN! Zeggen ook de planbureaux SCP, CPB & PBL, wat wel raar is, want dat zijn echt de buklaven van de economievernielers van Rutte III.
Over Utrecht gesproken: Burgemeester van Zanen verhuist van Utrecht naar Den Haag. Rijdt Pechtold van het CBR de milieuzone 030 in?
En over FILMPJES gesproken: Trump kreeg een tik op de tweets van Twitter, Twitter een dreun op de muil van Trump:

LOL

LOL

ORIGINEEL

ORIGINEEL

MAAK UW NEDERLANDSE VARIANT

MAAK UW NEDERLANDSE VARIANT

Opdracht. Maak u Eigen Meme. Plemp NL namen op plaatje & win een jaarkaart voor het CoronaCafe. Meme Tool natuurlijk hierrrr. Drop de linkies in comments. Succes.

TOT MAANDAG!

TOT MAANDAG!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.