achtergrond

Geenstijl

Verdomme. Dolfijn aaien mag ook al niet

We hebben al corona. En nou ook dit nog eens

SOS Dolfijn is blij met de goede afloop van de hulpactie voor de dolfijn gisteren. Maar sluit niet uit dat het dier nog in de buurt van de Nederlandse kust is. Zie jij de dolfijn? Meld dit dan bij ons of via @waarneming Probeer het dier niet te lokken of te aaien! Het dier bijt.

Image
65
Reply

Je mag niet naar de kapper, je mag niet naar de voetbal en je mag al helemaal niet naar de kroeg en nu mag je ook nog eens niet de Amsterdamse Stads Dolfijn aaien. Kijk. Wij snappen ook wel dat een tweede golf bij zo'n dolfijn nog veel meer slachtoffers kan eisen, maar die wetenschappers van SOS Dolfijn begrijpen kennelijk niet dat een bevolking die zich al weken voorbeeldig gedraagt gewoon snakt naar een beetje perspectief. Bovendien is dolfijnen aaien voor jongeren zonder onderliggend lijden helemaal niet zo risicovol en we willen ook gewoon een BEETJE LEVEN JA SOS DOLFIJN. Sorry hoor.

Gelukkig hebben we de beelden nog

HOERA

Mooi beessie man

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Joehoe @Dolfinarium, kan jullie verzorger effe de Franse neuqdolfijn aftrekken?

Die Fransen altijd maar een grote bek over dat ze zo goed zijn in romantiek maar als er een keer een dolfijn wil experimenten qua bestiale betrekkingen steken ze snel een stuk stokbrood in hun mond.

@Mosterd | 28-08-18 | 09:01 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.