achtergrond

Geenstijl

Albert Heijn shopt minimumlooneis uit lofzang

Nou, wel viral! En brand value = brand value.

Ja franchise, dan zijn we toch wel benieuwd van hoe hoog uit de keten dit idee ongeveer kwam. Ff een hartverwarmend fotootje voor op de socials voor onze vulploegen die beyond the call fo duty gaan. Beetje jammer alleen van die dekselse oproep tot een uurloon van 14 euro. *Mark, jij kende toch iemand die iemand kende met photoshop. Ja klopt Dennis, ik bel hem ff. Yooo Marcel, spuit deze stoep eens schoon wil je.* En zo geschiedde, al liet de uitvoering wat te wensen over als we de tegels linksonder eens nader bekijken. Foto van nagenoeg hetzelfde moment, onderstaand. Link inmiddels gefusilleerd natuurlijk, gelukkig hebben we de foto's nog. 

Een AH-woordvoerder verklaart tegenover de NOS: "De foto was inderdaad bewerkt. De winkel is blij met alle steunbetuigingen. Maar het weghalen van een deel van de tekst was niet handig, dat ziet de winkel nu ook." Maar hoe zit dat nou met dat uurloon? Wij begrijpen dat je vanaf je 23e wel 14 euro per uur krijgt, mits je minder dan 13 uur per week werkt. Daarboven is het 10,60 per uur, maar we zullen het wel weer niet snappen. Uitleg in een comment door vermeende betrokkene, na de breek.

Adendum

Adendum

Is echt zo

Is echt zo

Misschien wel

Misschien wel

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Stigmatiserend CBS diep door het stof door stigmatiserend onderzoek over armoede

Statistiekboer Centraal Bureau voor de Statistiek past zijn berichtgeving aan naar aanleiding van klachten van de NOS, bevestigt de statistiekboer na berichtgeving van de NOS.

@Mosterd | 17-01-18 | 14:14 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.