achtergrond

Geenstijl

Nu bieden! Mandy Slim - een fenomeen - veilt haar oude implantaten voor de Koala's in Australië

Michiel de Ruyter - Johan Rudolph Thorbecke - Mandy Slim die eigenlijk Joy heet.

Wanneer won een Nederlander voor het laatst een award van statuur vraagt u? Nou, dat was dus in 2014 toen ONZE Mandy de Dutch XXX-Award for Pornstar of the Year binnensleepte. Niet gestorven maar bekroond voor onze zonden, zo kan het dus ook. Maar voor Mandy is het tijd voor een nieuw hoofdstuk en met nieuw hoofdstuk bedoelen we een volle blouse. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd dat Mandy's oude implantaten gaan is gekomen. Net als Mosterd trouwens. Maar goed, laten we even ons punt maken, want dit gaat om leven en dood.

**Veilinghuis GeenStijl biedt u een unieke kans!
**De legal teams van Mandy en GeenStijl hebben weken om tafel gezeten en we zijn eruit: GeenStijl veilt de oude implantaten van Mandy Slim en de opbrengst gaat naar "Australië, vanwege de bosbranden en de Koala's etcetera." Tweemaal 230cc onder de hamer die dus enorm lekker voelen als je erop slaat. Implantaten met een verhaal, zoveel is zeker. Enorm goed te gebruiken als polssteun tegen een muisarm, neksteun in het vliegtuig en als zakdoek voor uw tranen van ontroering om de schoon- en waarheid van onze wereld.

**Bieden kan per mail aan tweetietenineenenvelop@geenstijl.nl
**Zoals de bovenstaande tussenkop suggereert kan bieden inderdaad per mail aan tweetietenineenenvelop@geenstijl.nl. En laat uw bod vooral ook even achter in de comments, dan houden we de meterstand nauwgezet bij, zo doet een veilinghuis dat immers. De hoogste bieder wint en krijgt daar bovenop dus GRATIS de WERELDPRIMEUR van Mandy's nieuwe gevel. Kortom, dief van je eigen portemonnee als je deze kans laat liggen.

Mocht het trouwens niet gelukt zijn dit nieuwsartikel uit te lezen zonder zeg maar echt EEN MOEILIJK HARDE PIK TE KRIJGEN. Dan kunnen we het daar ook gewoon over hebben want u bent hier louter onder vrienden. Speciaal voor u hebben we namelijk eenMasturbator in de aanbieding. Omdat elke man op vrijdagavond iets meer verdient dan met gelakte nagels en een slapende hand.

UPDATE 17u31: Het hoogste bod staat op 100 euro.
Update 18u51: Het hoogste bod staat op 300 euro.
UPDATE 20u00: HET HOOGSTE BOD STAAT OP 1000 (DUIZEND) EURO.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.