achtergrond

Geenstijl

Sinterklaas wil Wierd Duk doodvermoorden

Erik van Muiswinkel, Goedheiligman te Amsterdam, roept om VOLKERT

Welja, de ene moordenaar is nog niet geëmigreerd of de volgende extreemlinkse geweldsverheerlijker staat alweer te springen om aandacht. VARA-coryfee en kleinkunstenaar Erik van Muiswinkel, aankomende november Sinterklaas te Amsterdam, roept op twitter op om een einde te maken aan Telegraaf-journalist Wierd Duk.  

Met de welbekende AFA-leus let's move on en deliver the goods (extreemlinkse codetaal voor Wie gaat er naar de Basisweg en neemt een Star Firestar M-43 mee?) bemoeide Van Muiswinkel zich (ongevraagd) in een hoogstrelevante twitterdiscussie over Brusselse geopolitiek en ziekmakende baantjesjagerij van volgevreten stinksocialisten. Sinterklaas Erik besluit zijn tweet met de hashtag **#endwierd. Hetwelk zoiets betekent als 'maak een einde aan Wierd'.

Zowel Twitter als de Gemeente Amsterdam hebben nog niet gereageerd op deze onverholen oproep tot moord en het zou zo maar kunnen dat Erik de Zwarte Piet krijgt toegespeeld, en de hoofdstad op zoek moet naar een nieuwe Sint. Developing...

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.