achtergrond

Geenstijl

GeenPeil & Peil EU2019 Verkiezingsavond met uitslagen, LIVE op televisie en internet bij Salto

De NOS doet het niet. Wij wel. Niet weggestopt, maar overal. Donderdagavond 23 mei, vanaf 20u50 tot het einde: EU Verkiezingsavond mét uitslagen. Live op SALTO en GeenStijl. Trailer:

GeenPeil zal donderdag in samenwerking met Omroep SALTO een live-uitzending over de Europese Verkiezingen verzorgen. Weggestopt op televisie voor wie het in zijn pakket heeft, en met een livestream op internet voor alle anderen. GeenPeil Stemmentellers in heel het land sturen de uitslagen van hun stemlokalen naar GeenPeil en in de studio verzorgt Maurice de Hond dan live de meet- en weegwetenschap achter de binnengekomen uitslagen. Hij wordt bijgestaan door de postcodeduiding van sociaal geograaf en kaartjestovenaar Josse de Voogd. Ook Sywert van Lienden schuift aan om politiek commentaar te geven. Onze Tom Staal praat samen met Kartonnen Dionne de boel aan elkaar, en we hebben misschien ook nog een mystery guest.

Donderdag 23 mei, vanaf 20u50 tot zo lang als het duurt, live op SALTO 1 en via een livestream op GeenStijl. Stemmentellers in heel Nederland zorgen voor de input. GeenPeil, Peil & Salto leveren de output in een SPECTACULAIRE LIVESHOW. Aanmelden als Stemmenteller en d'r bij zijn kan nog steeds via deze link. Een bijdrage in de productiekosten is ook zeer welkom en kan hierrr gedropt worden. Tot donderdag!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.