achtergrond

Geenstijl

Timmerfrans: "Humor en links slechte combinatie"

Frans Timmermans reageert op de video waarin hij wordt weggezet als vies dier.

Voor het eerst heeft Frans Timmermans, de inspiratiebron voor de volgevreten smeerbeer Hans Brusselmans, de persoon met wie de SP insinueert dat Frans Timmermans een viezerik is, gereageerd op de ophef rond Hans Brusselmans, een op Frans Timmermans gebaseerd persoon die geen genoeg kan krijgen van stukken taart en net zoveel vreet tot hij bijna uit zijn voegen knapt om het hele gebeuren af te toppen met nóg een stuk taart. Dat deed Frans Timmermans in een lijsttrekkersdebat met een paar andere lijsttrekkers die niemand kent. Frans Timmermans, volgens de SP het boegbeeld van een grote bah, zegt dat linkse partijen nou eenmaal weinig humor hebben [nog bij Pim Fortuyn toetsen of linkse mensen inderdaad geen humor hebben, red.]. "Kom maar eens met ideeën in plaats van met modder naar mij te gooien!"

Nou weet iedereen dat Frans Timmermans zelf wél altijd sterke ideeën ter tafel brengt. Een paar ideeën van Frans Timmermans: hoop, toekomst, verbinding, generatie, eerlijk, rechtvaardig, mensen, ware kleuren, duurzaam, energie, dialoog, solidariteit. Zie je nou wel! Frans Timmermans is een prinsje en de SP niet. Frans Timmermans 1, SP heel erg 0.

In 1 week van ‘Sophie in ‘t Veld’ (D’66) naar ‘Sophie in ‘t Geld (vvd)’

In 1 week van ‘Sophie in ‘t Veld’ (D’66) naar ‘Sophie in ‘t Geld (vvd)’

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Feynman en/of Feiten – Ongrondwettelijk!?

Een simpele vaststelling dat een politieke partij ambities heeft die strijdig zijn met de huidige grondwet, maakt die partij niet automatisch ondemocratisch

@Feynman | 16-12-23 | 21:01 | 76 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.