achtergrond

Geenstijl

Bent u al overgestapt van energieboer? GS helpt!

\

Alle Binnenhofbeloftes ten spijt: uw energierekening gaat volgend jaar vermoedelijk weer een stukje omhoog. Zeker als u het gore lef heeft om een woning te verwarmen op gas en graag bieflapjes bereidt op uw fantastische vijfpits gaskookplaat. Dat wordt eventjes 3,99 cent per m3 duurder. Bovendien stijgt de opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE) op gas met 2,51 cent per m3. Ofwel, geen warmtepomp? GEWOON BETALEN

En kunt u zich de horrorwinter van vorig jaar nog herinneren? Precies. Toen werd u ook al door het VVD66-conglomeraat omgedraaid terwijl Wiebes extra euro's uit de broekzak sloeg (bron). Ergo: de meest effectieve manier om volgend jaar goedkoper uit te zijn is om over te stappen van energieleverancier. Dat levert vrijwel altijd een betere deal op dan verlengen, want nieuwe klanten krijgen nou eenmaal dikke kortingen om de oren geslingerd. 

En dat overstappen kan ook dit jaar weer via de GeenStijl! Enter de Stijlloze Overstap Service (SOS). We hebben alle energieboeren in een tool gegooid en inzichtelijk gemaakt waar u de meeste korting krijgt bij een overstap. Overstappen van energie-aanbieder is moeiteloos en alle rompslomp wordt uit handen genomen. Bovendien krijgen wij dan ook nog een grijpstuiver. Dus help GeenStijl de winter door (onafhankelijk blogje hè) en check de hoogte van uw korting op stroom & gas op volgas.gs/energievergelijker.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.