achtergrond

Geenstijl

Timmerfrans zegt 'hup klokkenluiders', gooit klokkenluider Roemeense adoptiemaffia voor bus

Waarschuwing: NIET HIER KLIKKEN als u geen verhaal wilt horen over een klokkenluider die ontdekte hoe Roemeense criminele benden rijk werden door het verhandelen van adoptie-kinderen, over hoe machtige lobbyisten en dreigende dreigcriminelen dat in de doofpot wilden stoppen en er vervolgens in slaagden de klokkenluider emotioneel alsook financieel helemaal kapot te maken, met behulp van de haar werkgever, de Europese Commissie. 

Ook niet het filmpje hierboven bekijken als u niet wilt weten wat jarenlang bedreigd en tegengewerkt worden doet met een mens. En al helemaal niet als u geen zin hebt in de hypocrisie van Frans Timmermans, die onlangs de pers bij elkaar riep om te vertellen hoe belangrijk hij de bescherming van klokkenluiders vindt. We schrijven de Argos-tekst wel voor u uit: "Europarlementariër Gomes vroeg in 2015 ook Frans Timmermans, vice-president van de Commissie, om in te grijpen. Zij schreef hem 'Ik geloof dat mevrouw Post beschouwd moet worden als een klokkenluider, en dus beschermd moet worden in plaats van gestraft.' Timmermans liet niets van zich horen. Gomes herhaalde dit verzoek vorig jaar. Toen pas antwoordde Timmermans dat hij zich er niet mee zou bemoeien omdat hij niet verantwoordelijk is voor personeelszaken." 

Nou Frans Timmermans. Met je deemoedige kop veren in de reet van denkbeeldige klokkenluiders steken en de andere kant opkijken als er daadwerkelijk een klokkenluider in je eigen organisatie kapotgemaakt wordt. Niet te filmen, dit.

Do as I say...

... not as I do

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.