achtergrond

Geenstijl

Yernaz Remaudinges trekt zich terug als kandidaat Forum voor Democratie

Yernaz verklaart op het internet:

"De afgelopen dagen is in de media consternatie ontstaan over opmerkingen die ik enige tijd geleden heb gemaakt in een besloten WhatsApp groep waar jongeren van diverse partijen over tal van onderwerpen van gedachten wisselden. In reactie op deze consternatie heb ik vandaag besloten om me - in het belang van FVD - terug te trekken als kandidaat voor Forum voor Democratie voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam.

Tijdens de openbaar geworden discussies heb ik advocaat van de duivel gespeeld en stellingen betrokken waar ik niet, althans zeker niet geheel, achter sta. Ik verkeerde in de veronderstelling dat het hier een vrije en vrijblijvende uitwisseling van ideeën betrof, maar dat blijkt achteraf een verkeerde inschatting te zijn geweest waarvoor ik de consequenties op me neem. Met name wil ik hierbij afstand nemen van de stelling dat ‘homorechten de samenleving dommer’ hebben gemaakt. Dit is beslist geen standpunt dat ik onderschrijf - en al helemáál geen standpunt van FVD! - en ik heb spijt dat de suggestie is ontstaan dat dit wél zo zou zijn.

Niettemin neem ik verantwoordelijkheid voor de nu ontstane situatie. Ik wil Forum voor Democratie niet verder belasten met de maatschappelijke commotie over mijn uitlatingen. Ik blijf Forum voor Democratie een warm hart toedragen en zal op 21 maart met volle overtuiging stemmen op Forum voor Democratie."

Nou, Chris van den Kiekboom, Ricardo Hengstman en Matthijs Kramer, gefeliciteerd met het anoniem omduwen van FvD's 020 #2.

UPDATE: Yernaz BLIJFT VOOR ALTIJD.

Dat kan helemaal niet meer, de lijst is al ingediend dus hij blijft kandidaat en een stem op hem is een stem op fvd en een stem op fvd dus een stem op hem want bij 2 zetels voor fvd is hij gewoon gekozen en kan dan of later zijn zetel innemen namens fvd of zelfstandig

Het Parool
Het Parool
@parool

. @YerRamautarsing trekt zich terug als kandidaatsraadslid @FVDamsterdam s.parool.nl/t-a4577428/

Image
79
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.