achtergrond

Geenstijl

Zware tegenvaller voor campagne DENK. Europese tak Erdogan-partij steunt NIDA in 010

Goed nieuws voor GroenLinks, PvdA en SP in Rotterdam: hun zusterpartij wordt gesteund door de Europese tak van de AKP van Erdogan.

Voor diegenen onder u die niet weten wie Erdogan is: dat is een soort Lodewijk Asscher, maar dan in Ankara. Echt een leuke man die wel eens iets verkeerds zegt, maar ja dat hebben we allemaal wel eens. Het fijne van de steun van AKP Nederland is ook dat het niet alleen bij mooie woorden blijft. Een bestuurslid van de organisatie staat namelijk op de kandidatenlijst van NIDA! Komt dat even mooi uit, GroenLinks, PvdA en SP: two handshakes away van Erdogan. Misschien wil hij wel een leuke verjaardagsboodschap inspreken ofzo. Hoe dan ook. Grote verliezer in dit verhaal is natuurlijk weer DENK, die het in hun botte koppen hebben gehaald een autochtoon bovenaan hun lijst te zetten en dat zijn dus eigenlijk ook een soort racisten. Slotvraag, alleen voor PvdA'ers, GroenLinksers en SP'ers: wie zijn eigenlijk de baas in Rotterdam?

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.