achtergrond

Geenstijl

Soumission. Links Rotterdam buigt voor islam

Onder de "geuzennaam" van een "links-islamitisch blok" duiken linkse raadspartijen GL, PvdA en SP in Rotterdam in bed met de Moslimbroeders.

Het is al een oud grapje op het internet, dat "1984 was not an instruction manual" en dat grapje gaat net zo goed op voor Soumission van Michel Houellebecq. Een van de centrale thema's in het boek is dat de samenleving de islamisering in de hand werkt omdat linkse partijen in een monsterverbond tegen het populisme aansluiting zoeken bij de moslimpolitiek. Niet nieuw, kennen we hier te lande ook al jaren, maar het is wel weer vreselijk om te zien dat in Rotterdam domlinks nu gewoon WEER hand in hand loopt met de Moslimbroederschap. In de verkeerde veronderstelling dat bruine mensen met een agenda die rechtser dan de SGP is wel okee zijn hebben de PvdA, GL en de SP een "moslinks"-stembusakkoord gesloten

Op het oog lijkt Nordin el Ouali een reuze vrindelijke vent die allemaal blije dingen kwezelt over verbinding en diversiteit, maar aan de achterkant van de partij zit gewoon de Moslimbroederschap: de internationale beweging die instrumenteel is geweest voor de postkoloniale regressie van een zeer groot deel van de islamitische wereld. Als u van die fotootjes ziet van landjes waar de vrouwkes in 1960 nog zonder kopvod over straat gingen maar waar nu iedereen in de cumrag van de profeet loopt dan is de kans uitermate groot dat daar de Broeders achter zitten.  U kan bij Carel Brendel lezen hoe de agenda van de MB wordt verpakt in de termen van de Nieuwe Tijd als "verbinding" en "diversiteit" - en zoals altijd geldt dat als je conservatieve moslims een vinger geeft ze de hele hand afhakken, omdat in het Mohammedaanse wereldbeeld de islam nooit naast de rest van de levensbeschouwingen staat, maar er altijd boven. 

De strategie van NIDA is overigens helder, namelijk die van de Mohammedaanse Inversie, niet toevallig ook het belangrijkste wapen van hun grote en inmiddels door #MeToo van zijn voetstuk getrokken held Tariq Ramadan. Deze Mohammedaanse Inversie stelt dat elke keer als de moslims géén speciale behandeling krijgen er sprake is van discriminatie. Neem bijvoorbeeld de discussie over het copvod bij de politie. Niemand krijgt een speciale behandeling bij de politie, dus klagen moslims dat ze gediscrimineerd worden. Het is geen wonder dat de grootste aanjaagster van de zaak bij NIDA is aangesloten. Neem nu islamofobie: geen enkel geloof is vrij van kritiek, maar de islam moet dat wel worden. NIDA noemt die gelijkheid van religies overigens "misbruik van de scheiding tussen kerk en staat" - over ziek Orwelliaans taalgebruik gesproken.

Door telkens universele wetten te specificeren in het voordeel van de profeetfans wordt de rechtsstaat langzaam uitgehold en ingesteld op de islamitische toekomst. Precies het scenario uit Soumission. Geholpen door Mohammeds gewillige beulen aan de universiteit als Ineke van der Valk en Martijn de Koning worden linkse bestuurders en beleidsmakers geïndoctrineerd in de gedachte dat een islamitische uitzonderingspositie niet alleen logisch is, maar ook nog eens wenselijk - steevast met de dreigende ondertoon dat als je niet meegaat in deze denktrant je een racist bent en dat is kennelijk heel erg in linkse kringen want we worden met z'n allen zo geconditioneerd door de MSM dat we in dit land geen grotere problemen kennen dan racisme en een gebrek aan diversiteit. Zo wordt de open samenleving steeds meer weggepokerd aan mensen die precies weten waar de hendeltjes zitten van de samenleving. Links heeft dit evenwel niet door omdat ze dit dus niet als kracht zien, maar omdat ze er vanuit gaan dat bruine mensen niet in staat zijn tot dit soort politieke organisatie en het opstellen van politieke langetermijndoelstellingen. Uit racisme en paternalisme onderschatten de witte polticologen de enorme transformatieve en mondiale kracht van de MB, dus krijg je dat niemand bij de linkse partijen wordt ingefluisterd dat containment van dit gevaar een betere strategie is dan samenwerking. 

Nouja, succes d'rmee, Rotterdam.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.