achtergrond

Geenstijl

Gadver. Staatsomroep hartje kiloknallerkechs

In de categorie gadverdarrie moet dat nou zo vlak na Valentijnsdag als mannelijk Nederland  net weer een beetje z'n stinkende heterosensuele best heeft gedaan: Nieuwzuur maakt een repo over dikke wijven die de verzorgingsstaat onnodig belasten met hun kapotte knieën en dichtgeslibde aders, maar die desondanks roepen dat massa's lillend vlees metinclusief cellulitis ook gewoon mooi en seksie zijn. Is SJW, dus alle common sense mag weer het raam uit en als ze hier in Huilversum niet aan meewerken moeten ze op "diversiteitscursus" of "sensitiviteitstraining" dus u snapt dat de dikkertjes gewoon hun propagandamomentje (vanaf 12.45 begint de horror) kregen. Als het slachtoffer maar gelijk heeft. En dan krijg je dus dit soort groteske beelden van obesiboosmutsen die nauwelijks kunnen praten van het vet die desondanks vertellen dat ze prima in hun velletje zitten. Dit moet u dus gheyl en gezond vinden, van de BMI-busters onder leiding van Asha. Trap er niet in mensen. Van obesitas ga je nog steeds deaud en dunne meisjes met pronte borstjes zijn nog steeds leuker om naar te kijken.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.