achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Journalistiek vlaggenschip Nieuwsuur maakt op tv geen excuses voor nep-cyberdeskundige op tv

Slordigheid op slordigheid op slordigheid.

We hebben gelachen om Rian. We hebben nog een keer gelachen. Terwijl het eigenlijk om te huilen is natuurlijk, iemand die op onze nationale staatstelevisie die we geen staatstelevisie mogen noemen even helemaal batshit cyber gelul ging om haar samen met ex-staatssecretaris Willem Vermeend (PvdA) geschreven boekie te pluggen. Nieuwsuur zei gisteren sorry voor het uitnodigen van deze bedriegster  de ontstane verwarring. Maar hallo Nieuwsuur. Waarom staat die rectificatie alleen op de door niemand bezochte website nieuwsuur.nl en niet op www.nos.nl/nieuws? Wij dachten dat jullie nepnieuws zo belangrijk vonden. En waarom hebben jullie in de uitzending HELEMAAL NIETS gemeld over deze nepnieuwslawine? Dat vindt Rudy Bouma niet leuk hoor. Nu denken al die 900.000 800.000 700.000 600.000 500.000 400.000 334.000 kijkers nog steeds dat ze een blockchain moeten kopen om hun geld via hun laptop uit een pinautomaat te halen. En dat levert brokken op. Kijk maar eens welke organisatie Rian uitnodigde om over nepnieuws (!!!) te komen praten.

Wederhoor: Nieuwsuur reageert niet op vragen GeenStijl

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.