achtergrond

Geenstijl

VIDEO. Cyber-expert Rian van Rijbroek in actie als cyber-expert tijdens fotoshoot in hotel in Dubai

Wie zegt er dat de huidige generatie vrouwen aan de top niet zonder enige moeite twee totaal verschillende carrières kan combineren?

Kijk maar eens naar de door Nieuwsuur, Dit Is De Dag en BNR Nieuwsradio op het schild gehesen cyber-expert Rian van Rijbroek. Die had, terwijl ze keihard aan het hacken was voor de overheid, ook nog tijd voor deze ontzettende spontane cyber-fotoshoot. En Rian weet inmiddels alles van de blockchain. Zo goed, dat ze de domeinnamen smartblockchainsolutions.com en smartblockchainsecurity.com heeft geregistreerd. Hallo mevrouw de cyber-expert die te dom is voor excel (aldus een bron via de DM van Schoolbank.nl), maar blijkbaar zoveel verstand van cyber heeft dat ze dat met heel de wereld wil delen wat een hypocriete wereldtijdschriftverkoopster ze is. Doe je de groetjes aan al die geile sjeiks?
UPDATE: Nieuwsuur biedt excuses aan voor het uitnodigen van deze bedriegster de verwarring en laat experts de uitspraken van Rian helemaal uit elkaar trekken.

Rian, kijk nou óp je scherm

Rian, kijk nou óp je scherm

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Klabam: 'Rian van Rijbroek is een cybercharlatan'

Ja die kop is een beetje een onbeveiligde backdoor waar je geen hacker voor hoeft te zijn om hem open te zien staan.

@Van Rossem | 18-01-19 | 15:05 | 0 reacties

ICT-faals overheid mede veroorzaakt door D66-gesjoemel met borrelconsultants en cybersubsidie

Move over Rian van Rijbroek. Als het om nepnieuws & oplichting rond het thema cyber gaat, heeft consultancybureau D'66 een veel grotere bruine puntschoen tussen de deur dan 1 cyberhomeophaat bij Nieuwsuur ooit kan faken.

@Van Rossem | 12-02-18 | 17:01 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.