achtergrond

Geenstijl

Live! Jordan Peterson en Ben Shapiro bij The Rubin Report

Goedenavond en leuk dat u kijkt naar ALWEER een nieuwe aflevering van hoe de nieuwe media TV terminaal overbodig maken. Niks geen gefilterde soundbites en discussies met louter verdachtmakingen als doel. Gewoon een avondje olijk keuvelen over dingen die er toe doen met ome Peterszoon, de Hebrew Hammer en nog een jood als gespreksleider. Onderstaand trouwens alweer de vierde keer alweer dat Peterson aanschoof bij all round mannenman Joe Rogan. En da's niet geheel onbelangrijk, want via Joe kwamen we Petersons filosofie voor het eerst echt op 't spoor. Enfin, gewoon precies wat u ervan verwacht natuurlijk. Twee mannen die het goeddeels met elkaar eens zijn en zich amuserend verbazen over ideologische waanzin en het feit dat Peterson weinig anders doet dan gewoon heel oude verhalen vertellen. Peterson geeft trouwens tegen het einde van het gesprek schoorvoetend te kennen dat "he monetized social justice warriors". Zulks valt met $65K aan donaties PER MAAND en een internationale best-seller inmiddels best wel te zeggen ja. Mooi voor hem!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Jordan Peterson opgenomen in rehab wegens Clonazepam-ontwenningsverschijnselen

Half juli liet Peterson al weten dat z'n vrouw Tammy kanker had,  het allemaal erg slecht ging en dat hij er zelf ook nagenoeg aan onder door ging.

@Spartacus | 22-09-19 | 15:05 | 0 reacties

Waarom Jordan Peterson zo stil is

We vonden hem zelfs voor zijn doen al zo buitengewoon emotioneel in Hongarije, en daarna bij PragerU was het nog heviger.

@Spartacus | 14-07-19 | 21:50 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.