achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Blogger sloopt bullshitwetenschap Gloria Wekker

Hoppa. Winnares van de Joke Simitprijs en de opperkloek van dom en deugend krijsvolk Gloria Wekker is eventjes he-le-maal uitmekaar getrokken door bloggert Russell's Teapot.

Die heeft dus wel het godsonmogelijke geduld opgebracht om een paar boekjes en een stapel artikelen van de uiterst lichtbruine racebaiter uit te pluizen. 

Pak Teo vroeg zich af in zijn column: "hoe weet Gloria Wekker dat allemaal?" en na een beetje speurwerk blijkt: ze trekt haar hele verhaal uit haar dikke zwarte bipsch. Ze baseert haar stukjes op anekdotes, anekdotes die ze zelf verzint en Amerikaans broddelwerk, zonder ooit maar een keer in de buurt te komen van een serieuze wetenschappelijke bewering. 

Voorbeeldje: zo claimt ze dat het racisme is als ze door Oom Agent wordt opgepakt voor zwartrijden (hi, hi) en ander hilarisch kut en bijzonder onwetenschappelijk gedoe dat niks met een serieuze universiteit te maken heeft. Ook heeft meneer Theepot voor de grap wat bronnen nagecheckt, en wat blijkt: Wekker interpreteert de inhoud creatief, de inhoud gaat niet over Nederland of de bronnen bestaan helemaal niet. 

Dat is Stapelen van de eerste orde, wetenschappelijk fraudulent en een persoon op  wie het morele kompas van de deugelite gericht is volledig onwaardig. Maarja. He. Niemand van de universiteitsbesturen of de systeemkranten durven er wat van te zeggen, want voor je het weet ben je een racist en dat is het Ergste Ooit. 

De intellectuele verruwing van Nederland wordt door dit soort lafheid en groepsdenken flink geholpen. Theepot concludeert dan ook zeer terecht dat de Nederlandse linkse academische kringen, die deze debiele vakzuster in hun armen sluiten, eerder de trekjes van een cultus vertonen dan van een groep kritische academici. Enfin, leest u maar lekker verder op saltmines.nl, het is een hele zit. 

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

OMT-advies alweer "strategisch" gelekt aan de MSM. Waarom nog persco's, @MinPres?

We worden geblinddoekt door de corona gekoerst door incompetente prutsers die alleen op hun PR-kompas varen en als strategie alleen 'strategisch lekken' lijken te hanteren.

@Van Rossem | 06-05-20 | 11:59 | 0 reacties

96 (!) clubjes duwen Frits Huffnagel van homoboot

Beste Postcode Loterij, kunnen deze 96 organisaties allemaal afgeschaft worden aub?

@Ronaldo | 06-03-20 | 16:00 | 0 reacties

Obama spreekt presidentieel over SJW'ers

Progressieve held veroordeelt verziekte identiteitspolitieke woke-culture

@Van Rossem | 30-10-19 | 19:02 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.