achtergrond

Geenstijl

Fitnessvlogger August Ames pleegt zelfmoord. Beschuldigingen vingeren over en weer

Ons te vroeg ontnomen, 23 jaar werd ze en heette in het echt Mercedes Grabowski. Ze had met afstand de mooiste wenkbrauwen in de industrie, en voelde inmiddels eigenlijk een beetje als familie. Bronnen melden dat ze aan een langdurige depressie leed, maar online is het een slugfest van beschuldigingen. Wat wil? Ames plaatste de onderstaande tweets, ontwikkelde en articuleerde haar these vervolgens verder, die gedestilleerd kan worden tot: "Ze heeft liever geen seks met homoseksuele acteurs omdat hun soa-testregulaties volgens haar anders zijn en het dus een risico is dat ze niet wil nemen." En toen zat kamp identity politics ineens in een spagaat. Enerzijds het mantra: een vrouw mag zelf kiezen met wie ze seks heeft. Anderzijds, ehm, ja, wat eigenlijk? Dat vrouwen discrimineren zodra ze zelf bepalen met wie ze seks hebben? Het was in ieder geval genoeg om de valse nicht in talloze doorgaans zulke stabiele gay actors los te maken, en zelfs zelfmoordverwensingen bleven de jonkvrouw niet bespaard. Een aantal fellow working girls (na de breek) namen het voor haar op, en zeggen dat de meeste meisjes geen crossovers doen en dat iedereen maar gewoon een beetje demonstratief zit te deugen voor hun vrienden. Ze werd ook van links en rechts beschuldigd van racisme, maar er bestaan vermoedens dat deze beschuldiging geen steek houdt. August, we gaan je missen. We zijn er nog niet helemaal uit hoe dit rouwproces te ondergaan.

I don’t have anything to apologize for! Apologizing for taking extra steps to ensue that my body stays safe? Fuck you guys attacking me when none of my intentions were malicious. I fucking love the gay community! What the fuck ever! I CHOOSE who I have inside my body. No hate.

3.5K
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Twee cipiers op wacht tijdens "zelfmoord" Jeffrey Epstein GEARRESTEERD

Ja ja ja jongens het nuit slet zich weer eens om de interdimensionele pedofielenring (die de wereld trouwens bestuurt maar dat zul je in de MSM niet horen).

@Spartacus | 19-11-19 | 17:31 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.