Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

'Roekeloze en meedogenloze' heroïneturken hebben gewonnen. Politie heeft geen capaciteit

Een Turk

Politie 1998. "Van alle heroïne die in Nederland onderschept wordt, is 85 procent van Turkse afkomst, vertelde Bovenkerk. De Amsterdamse dienders hadden er ‘zo langzamerhand schoon genoeg van om steeds maar Turkenzaken te draaien’, verklaarde Bovenkerk in onvervalst politiejargon. Er was bijna sprake van een ‘Turkenmoeheid’ bij de politie."

Politierapport 2004. "Uit onderzoek van de politie blijkt dat de Turkse criminaliteit steeds gevarieerder wordt. Van heroïne- en vrouwenhandel tot fraude en berovingen."

Politierapport 2006. "De Turkse maffia heeft in het thuisland en Nederland de handel en smokkel in heroïne stevig in handen. De criminelen van Turkse komaf doen naast drugshandel steeds meer in andere takken van de misdaad, zoals mensenhandel, gijzeling en afpersing."

NOU DAN ZULLEN DIE TURKSE BOEVEN NU WEL KEIHARD AANGEPAKT WORDE..

Politierapport 2017. "Terwijl de heroïnehandel floreert en Turkse drugscriminelen vaker grof geweld gebruiken, heeft de recherche vrijwel geen capaciteit meer om onderzoek naar deze drugshandel te doen. Vergismoorden, gijzelingen en het gebruik van zware wapens: de nieuwe generatie – veelal Turks-Nederlandse – heroïnehandelaren is roekelozer en meedogenlozer dan de vorige, stelt de politie in een intern rapport dat deze krant in handen heeft."

Gefeliciteerd, Turkse criminelen. Jullie hebben gewonnen.

Reaguursels

Inloggen

Wat mij nog meer verbaasd is het feit dat steeds meer lieden deze troep kopen en gebruiken. En wie zijn dit dan volgens de statistieke-werkelijkheid? Oud Hollandse Junken? De Club & Feestgeneratie? Doorgesnoven Carrieretijgers? De Dopegezinde Gemeentes?

afdankert | 09-12-17 | 23:26

Meneer_de_uil_13 | 08-12-17 | 21:50,

Je noemt precies 0 ziekten die door wiet "genezen" kunnen worden, dat overtuigt niet.
Net zo min als de hypothese dat het verbranden van "vitaminen, mineralen, terpenoïden en alkaloïden" een helende werking kan hebben voor degene die de verbrandingsgassen inhaleert. Verbrandingsgassen (en daar hebben we het over als het om blowen gaat) zijn per definitie niet gezond.
Als je die stoffen al een genezende werking zou toebedelen dan moet je op een andere manier innemen.

Brulaapje | 08-12-17 | 18:22,

Je herhaalt dat alle deskundigen "debielen" zijn.
Als bewijs voer je aan dat je zelf precies 0 deskundigen kent, en van alle 0 heb je precies 0 onderzoeken gelezen. Daardoor kun je van alle 0 toch tenminste 0 voorbeelden geven waarin zij "fout" zaten. Van alle 0 weerleg je dus niks, maar dat hoeft niet zeg je want jij bent geen wetenschapper en dus niet debiel.

Verder, normaal zie ik persoonlijke verhaaltjes niet als bewijslast, dus nu ook niet. Maar omdat jij zei dat jij elke wetenschapper een debiel vindt, vroeg ik jou uitdrukkelijk om *je eigen ogen eens open te gooien*.
Ik vroeg jou dus om JOUW ervaringen.
Als voorzet kwam ik met 35 jaar persoonlijke ervaring, ervaringen die iedereen die wietrokers kent zal beamen.
Jij suggereert nu nog nooit in je leven een wietroker te hebben ontmoet; ik kan dat niet tegenspreken. Maar de vraag is, als jij zowel theoretisch wetenschap als praktische ervaring principieel afwijst, waarop baseer jij je mening dan wel?

Dandruff | 09-12-17 | 12:59

Vergis u eigen niet. Corruptie is de spiraal omlaag van onze hele samenleving. De volgende stap is destructieve controle. Is de zaak verder afgegleden dan is iedereen die iets heeft kunnen opbouwen een slachtoffer voor de sprinkhanen, die zichzelf als dappere jagers zien, maar eigenlijk parasieten zijn en de andere mensen als alleen als oogstland zien, niet als mensen. Voor je het weet heb een 2e Mexico en een land met warlords, een paradijs voor psychopaten.
Eindresultaat, niemand gaat meer wat opbouwen, want het heeft geen zin , alles gaat naar de klote.
De eerste stap die je kan zetten is stoppen met gebruiken. Geen afname, geen markt. Doe het voor je land.
En dan vraag je je toch af, waarom regionale legale cannabis een probleem nog is. Die capaciteit kunnen ze beter gebruiken bij de politie. Maar misschien zien die iets dat wij niet zien.

kloopindeslootjijook | 09-12-17 | 10:15

Nou, doe maar een grammetje dan.

je_batsklare_moeder | 08-12-17 | 22:09

Dit is helaas beleid van de machthebbenden. Alle vormen van drugs beïnvloeden de gedachten en zijn een vorm van controle en macht. Dus ook farmaceutische drugs/medicatie wat symptoombestrijding is. De oorzaak ligt bij voeding, water en stress in het leven. Mensen worden ziek bij een te hoge zuurgraad en tekorten qua mineralen daarom is de voeding ook genetisch bewerkt zodat er niet meer afdoende uit de grond wordt opgenomen door planten die door mens en dier geconsumeerd worden.

Bijna niets is meer natuurlijk en goed opneembaar zelfs met wiet is er veel genetisch gerommeld voor meer opbrengst en een hoger THC-percentage daarnaast heb je gamma-bestraling door Bedocran en bij particulieren kunstlicht en synthetische voeding i.p.v. mineralen uit de grond.

Door chemtrails met thorium, barium en aluminium-code nemen planten weinig photonen en mineralen meer op dus zijn boeren los van EU-beleid en regels verplicht om Monsanto zaden af te nemen i.c.m. Bayer gif dit besproeien van gewassen is verplicht! Vanwege kleine marges, uitputting v/d grond krijg je door geld een steeds ongezonder product wat er wel mooi uit ziet doordat het genetisch bewerkt is.

Door alle stress en verplichtingen grijpt men naar genotsmiddelen en creëert men verslavingen en afhankelijkheid.

Dit beleid is vanwege de inmenging van andere sterkere gezonde bevolkingsgroepen geïndoctrineerd door geloof ook een tool van de machthebbenden.

Men doet dit om AB-bloedgroepen te neutraliseren dezen hebben dezelfde genen als de vreemdgaande royals. Dit is 3/4% v/d gehele bevolking en dit DNA beschikt bepaalde eigenschappen die men wil onderdrukken om controle en macht te blijven behouden.

Wat overigens niet gaat lukken omdat steeds meer mensen allerlei plannen doorzien. DNA kan gemanipuleerd worden vandaar de genetische bewerkingen en straling d.m.v. 4/5G, WiFi ook 5Ghz i.c.m. nanodeeltjes metaal d.m.v. het chemtrailen. Dit is om de natuurlijke verandering van het DNA tegen te gaan vanwege het naderen van wat anders.

Meneer_de_uil_13 | 08-12-17 | 21:32 | 1

Aluminium-oxide geen code al wordt het DNA wel opnieuw gecodeerd.

Meneer_de_uil_13 | 08-12-17 | 21:35

Lionfromzion | 08-12-17 | 17:36,

Een verslaving is een verslaving.
Dan kun je die verslaving wel "socializen" noemen, maar er klopt iets niet als je niet eens dagje zonder wiet kunt. Het heeft dus wel degelijk een verslavende werking, en dat was de discussie.

Wiet is ook geen medicijn; het geneest geen enkele ziekte. Het is een verdovend middel, en dat kan nut hebben voor iemand die pijn heeft; net als talloze andere pijnstillers, tot valium aan toe. Maar dat is geen reden om te stellen dat een stof volkomen onschadelijk is, of zelfs mensen "beter laat functioneren". Met valium op mag je bijvoorbeeld ook niet achter het stuur kruipen. Medicijnen krijg je niet voor niks met een lijstje geboden en verboden.

Alcohol is ook een pijnstiller, maar dat mag geen reden zijn om elke dag te drinken. Laat staan om te doen alsof je van alcohol beter gaat autorijden. Niemand doet dat dus ook, zelfs veel notoire dronkaards houden daarover liever hun mond.
Maar ik hoor dus wel mensen roepen dat ze door wiet "beter functioneren".
Dat zegt veel over het verslavende karakter daarvan.

Lionfromzion | 08-12-17 | 17:04,

Een enkel incident zegt niks over de totale verkoop, en of die stijgt dan wel daalt. Dat er nog steeds heroïne wordt gebruikt en dus ook gemaakt en verkocht klopt natuurlijk. Dat heeft er ook mee te maken dat je in Nederland heel oud kunt worden met een heroïneverslaving. Onze gezondheidszorg, uitkeringen, voedselbanken, opvangcentra en ook gratis methodon en zelfs gratis heroïne houden heroïneverslaafden in leven. Maar heroïne is weinig populair in het uitgaansleven, waar traditioneel het meeste gebruikt wordt.

Dandruff | 08-12-17 | 18:02 | 1

Onbewerkte ouderwetse buitenwiet is een kruid en wel degelijk een geneesmiddel dit gaat duizenden jaren terug en is nog steeds een veel gebruikt middel in velen landen waar men geen geld heeft voor regulier medicatie. Het zit boordevol vitaminen, mineralen, terpenoïden en alkaloïden. Het is een geneesmiddel maar ook een ontspannende tool mits puur en onbewerkt zonder tabak en vloei om meer kennis / levenservaring te raadplegen. Het beste opneembaar is in water of kokosolie. Dutchnaturalhealing of supernuver zijn goede bronnen.

Meneer_de_uil_13 | 08-12-17 | 21:50

Sinds wanneer is het een doelstelling van de war on drugs om de zuiverheid van de middelen te verlagen?

Liever dat mensen waspoeder snuiven?

Wbt dat heroine zo 80's is en uit de mode..
Het tegendeel is het geval als ik zie wat er zoal om ons heen gebeurd..

Dealertjes in de randstad zijn tegenwoordig voor 99% van mohammedaanse persuasie, dit heeft als gevolg dat de Jihad ook over die boeg vaart, dit gekoppeld met koopkracht verlies zorgt voor een opwaardse trend..

De dealers die het onderkant van de markt bedienen van crack delen gratis heroine uit aan deze groep die alles tot zich neemt.

Kijk naar Rusland: de oorlog met Afghanistan is "voorbij" maar niet voor de Afghanen.. Hun papaver/opium/heroine export is ook tijdens/sinds de laatste oorlog weer opgeveerd al dan niet met hulp van de coalitie en een groot deel beland in Rusland in armere wijken waar het groffe schade aanricht.
Het gaat zo ver dat ze daar uiteindelijk aan de crocodile gaat die men heeft uitgevonden om onder de stijgende prijzen uit te komen..

Hier is een aantal maanden geleden een heroine lab gepakt bij een komkommer kweker, dit geeft al aan dat er hier ook iets aan de hand is: Het is logistiek volledig onlogisch om in NL morfine om te zetten in heroine dus ik pretendeer niet te weten wat hier achter steekt, maar zeer opmerkelijk is het wel en het duidt in ieder geval niet op een drug die op zijn retour is.

Zowiezo was er nog een ziekenhuisje dat een zusterbedrijfje had dat heroine fabriceerde voor een groep junks met woekerwinsten..

Ik denk dat erdogeit sinds zijn meltdown alleen maar meer gas zal geven: Turkije produceert alle opium voor de geneesmiddelen industrie zo'n beetje (ze hebben bepaalde strains met hoge alkaloide content >3%) waar vrijwel de hele wereld maar in ieder geval Europa al zijn morfine en haar derivaten van produceert, daarnaast alle pijnstillers die van thebaine worden gemaakt vicodin, oxycodone, etc.

Het is voor hem een kleine moeite om de productie op te schroeven en de bestaande maffia stilletjes van hele zuivere en goedkope heroine te voorzien.

Misschien was het lab bij de kweker ook wel bedoeld om iets anders te voorzien van een diacetyl groep, wellicht waren ze van plan om fake medicatie te maken? Die stofjes zijn veel meer waard als ze eerst in een tablet hebben gezeten, men kan er dan van uit gaan dat het schoon en op industriele wijze geprepareerd is..

Maar zoals ik in andere topics al heb gezegd: dat je geen junkies meer op straat ziet heeft niets te maken met het drugs beleid en alles met de maatregelen die zijn genomen om deze mensen aan het straatbeeld te onttrekken het opsluiten van zwervers is daar onderdeel van maar dat is niet het complete plaatje.

Er zijn stichtingen die ze van slaapplaatsen voorzien, voor een aantal ook werk via de gemeente om die slaapplaatsen te betalen, maar de echte junkies gaan natuurlijk niet de hele dag de straat schoonhouden voor 3 euro per dag.. Zo kunnen ze overdags vrij bewegen en drugs gebruiken, en komen ze 's avonds dus wel weer allemaal samen op 1 lokatie. De lokatie wordt alleen niet meer "organisch" gekozen door de junks zelf zoals bijv perron 0 maar door de gemeente verschaft.

Heroine is de bruine motor van Jihad zoals de politie zelf al aangeeft: je kunt al je geld er aan spenderen en al je mankracht, aan het einde van de rit is dat het enige dat je gedaan hebt.. tijd en geld spenderen..

Meer vrijheid voor de criminelen en een lagere pakkans in alle andere takken van die sport, het is ook onmisbaar bij de vrouwenhandel en gedwongen prostitutie om ze aan het lijntje te houden zogezegd.

Het wordt echt eens tijd dat we de boel gaan legaliseren en de boel wegconcurreren (lagere belasting), voor heroine zal het lastig blijven omdat Turkije het produceert.

Maar big pharma zal niet snel genoegen nemen met hogere prijzen dus het is waarschijnlijk lastig voor hem om voor langere duur een parallelle concurrerende illegale markt in stand te houden, Nederland kan ook gewoon grote hoeveelheden inkopen legaal en het gratis of ver beneden de prijs verstrekken. Zo houdt men grip op de volksgezondheid, ondermijnd men de Jihad/mensenhandel etc.

Eis Jihadvrije bruin!
Anders ligt ons land in puin..

Lionfromzion | 08-12-17 | 17:04

Brulaapje | 08-12-17 | 16:40,

Jij bepaalt wel even dat de deskundigen "debiel" zijn?
En wie ben jij dan?
Laat me raden; een tevreden roker?
Onderzoek naar wiet is vaak gepolitiseerd, door zowel voor- als tegenstanders.
Maar je kunt ook je eigen ogen even opengooien.

Ik heb de afgelopen 35 jaar heel wat "recreatieve blowers" leren kennen, mensen die de ene dag wel, en de andere dag niet blowen. Maar ik ben ook heel wat mensen tegen gekomen die geen uur zonder dampje konden. Die zonder blow op niet eens een auto durfden besturen (!!!).
Al op de middelbare school (1983-1990) zag ik jongens die elke dag in de pauze gingen blowen, en na schooltijd nog meer. Toen rookten we inderdaad vaker hasj, omdat die toen nog wel sterker was dan wiet.
Ik herhaal; toen nog wel.
En ja, alcohol is voor velen ook een verslaving; maar nog niet op de middelbare school. Vaak gaat daar wel een paar jaar stevig drinken aan vooraf.
Bovendien maakt de ene verslaving de andere verslaving niet minder ernstig.

Dandruff | 08-12-17 | 17:00 | 2

Mensen die zonder joint op geen auto durven besturen die hebben natuurlijk een heel ander probleem dat ze middels zelfmedicatie oplossen..

Er zijn altijd wel mensen te vinden die overal aan verslaafd kunnen worden, het gaat echter om de normale gemiddelde mens die geen verborgen gebreken heeft.

Je moet niet de extreme gevallen als de standaard willen gebruiken, wbt wiet heeft het volgens mij voornamelijk met de leefomgeving te maken, er zijn wat mensen die niet werken, zich vervelen en zo hun pleziertje halen, of hun onbehagen weg blowen.

Alle mensen die ik ken die elke dag blowen zijn stuk voor stuk allemaal niet helemaal 100% of dit nu kanker/MS of een geestelijke aandoening is.

1 ding is wel zeker, ze functioneren beter wanneer ze dat blowtje roken!

Dat het voor zoveel verschillende aandoeningen een nuttige bijdrage levert is in dat opzicht zowel een vloek als een zege.. Veel mensen zullen nooit bij de psych terecht komen om hun symptomen te laten onderzoeken, je moet je alleen afvragen wat er gaat gebeuren als ze een diagnose krijgen voor bijvoorbeeld een paniek aandoening..
Gaan ze dan hun eigen bijdrage verbranden aan medicatie waarvan ze niet weten of het werkt, of blijven ze wiet roken, of moeten ze allebij maar doen?

1 ding viel me altijd op in de tram 's ochtends naar werk: er staat altijd een groepje te wachten in de ochtend bij de shop, ze zijn dus lekker vroeg uit de veren, wat ze verder met hun dag doen weet ik niet maar het interesseert me ook geen reet, socializen ofzo? Dat is in elk geval gezonder dan thuis in je eentje halve liters koppen en dus goedkoper voor de samenleving!

Dat onderscheid in prijzen is er niet bij wiet zoals bij alcohol: je kunt ook sociaal drinken, maar elke dag naar het cafe is niet te betalen in vergelijking met bier uit de supermarkt.

De wiet heeft een redelijke vaste prijs en wordt dus of gezamelijk gerookt in de shop, of met een aantal mensen thuis als er een thuisdealertje is.

Mensen kunnen niet zonder sociaal contact..

Lionfromzion | 08-12-17 | 17:36

Nou, een hot topic is de discussie over het experiment met staatswiet en een limiet van 15% THC. De deskundigen die daar hun mening over geven (toevallig zijn ze allemaal voor een limiet van 15%) zijn ook echt debielen! Dat durf ik ook hardop te zeggen want ik lees alleen maar onzin wat deze zogenaamde deskundige hierover te zeggen hebben. Ik kan je nu al vertellen dat een staatwiet met een limiet van 15% zal falen, en hard ook! Als deze deskundige dat niet weten zijn ze debielen!

En zoals ik al eerder zei, het is niet mogelijk om verslaafd te worden aan wiet. Je zal ook nooit iemand tegen komen die afkickverschijnsels krijgt van wiet. Dit zijn keiharde feiten die wetenschappelijk onderbouwt zijn, net als dat een appel altijd naar beneden valt. Of valt deze soms toch omhoog?!?

Onderzoek naar wiet word voornamelijk gepolitiseerd door tegenstanders van wiet, of ben je niet op de hoogte van de meest recente schandaal over de WODC?! Maar nog belangrijker, waarom moeten de tegenstanders de feiten verdraaien of verhullen?! Misschien kan je hieruit wel de conclusie trekken dat wiet helemaal niet zo slecht is als men al jaren beweerd. Dat het allemaal wel reuze meevalt en dat eigenlijk wiet het minst schadelijke drugs is van alle drugs! Toevallig heeft de RIVM een onderzoek gedaan in 2009 en daaruit blijkt dat wiet het minste schadelijke drugs is, in ieder geval veel minder schadelijk als alcohol en tabak die beide wel legaal verkrijgbaar is!

Als je de discussie wil aangaan met mij moet je niet met een persoonlijk verhaaltje komen van de afgelopen 35 jaar.

Brulaapje | 08-12-17 | 18:22

@Dirk III | 08-12-17 | 13:04

Ik heb het niet over koerden. Waar lees je dat? Ik heb het over PKK terroristen die aan heroine handel doen om hun terroristische activiteiten te kunnen financieren. Het is alom bekend, zelfs bij de amerikanen. Wellicht is het prettiger om je ogen te sluiten voor dit soort praktijken, want het is altijd prettiger om de turken erbij te halen (nee, ik ben geen turk. je hoeft geen turk te zijn om de turken een keer te verdedigen). Zijn er geen turkse dealers, en smokkelaars? Uiteraard. Maar de markt wordt door de pkk terroristen beheerst.

"In 2005, 80 percent of the European drug market reportedly came from the PKK-controlled Turkish narcotics sector. Interpol data reveal that the PKK also managed 80 percent of the European drug market in 1992 and, in 1994, between 60 and 70 percent. The PKK has reportedly financed its Kurdish nationalist aspirations through the illegal drug trade since as early as the 1980s, participating in every stage of the supply chain from processing to marketing."
www.washingtoninstitute.org/policy-ana...

En zo zijn er vele vele andere rapporten. Dat de opgepakte criminelen opeens turken worden genoemd, is geen verrassing. Want ze hebben de turkse nationaliteit, er is zoals je weet geen koerdische nationaliteit of paspoort. Maar dat wil niet zeggen dat het hier om gewone turken of gewone koerden gaat. Dit zijn die-hard terroristen en financiers van terroristen.

Stiller | 08-12-17 | 16:51 | 3

Jahh ik zou ook zeggen dat ik Koerd was als ik gepakt werd met Erdogan zijn heroine, zal wel een spelregel zijn nietwaar?

Turkije produceert vrijwel alle legale opiaten voor de wereld, maar als er iemand met een turks paspoort en een paar 100 kilo illegale hero wordt opgepakt is het ineens een Koerd met Turks paspoort.

Poteto Potato, zullen we ze dan maar gewoon overbehaarde mannen met Turks paspoort noemen voor het gemak?

Zou het iets te maken hebben met die wet dat als je iets zegt/doet dat de Turkse staat beledigd of in diskrediet brengt dat je dan moet vrezen voor de lange arm van Erdogan, zou dat kunnen?

Waarom zou een fiere Koerd die een eigen staat probeert te regelen zichzelf identificeren als een Koerd als hij gepakt wordt met een baal heroine, ook een goede vraag, je wilt niet de goodwill kwijtraken die je net hebt verdiend met ISIS hunten onder toeziend oog van de coalitie toch..

Er zal vast een kern van waarheid in zitten maar vanaf deze kant van de grens bekeken is het totaal oninteressant of Uzgur zich identificeert als Koerd of Turk, zijn paspoort is relevant bij het opsluiten, al identificeert het subject zich als lief klein konijntje..

Lionfromzion | 08-12-17 | 17:20

Goed geschreven Stiller, Saban Baran hetzelfde is ook koerd, maar het komt de meesten hier beter uit om turken of moslims met alles zwart te maken.

Kleine beer | 08-12-17 | 18:51

Kleine beer,
Breek me over Koerden de bek niet open.
De hele regio inclusief Klein Azië is toch één grote rotte appel?

dedeurs | 08-12-17 | 23:57

Ik denk dat de oplossing ligt in het wat vaker bezoeken van de Iftar.
Als deze mensen inzien dat wij eigenlijk best aardig zijn, zullen ze vanzelf wel een beetje inbinden en stoppen met criminaliteit
Dit klinkt misschien een beetje debiel, maar dit is serieus hoe linkse mensen (en de politie top) er over denken.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 16:43

De Nederlandse regering legt geen prioriteit op het bestrijden van criminaliteit maar op het pamperen van gajes en het ongeregistreerd binnenhalen van nog meer criminelen.
Over 10 jaar zijn we een narco-staat en zijn Mexicaanse toestanden aan de orde van de dag.

De waard zijn gast | 08-12-17 | 16:08

Noltie | 08-12-17 | 14:30,

Wat een onzin.
Dat heroïneverslaving al een tijdje afneemt klopt, maar dat is omdat heroïne typisch jaren '70-'80 was. Vanaf de jaren '90 kwamen er nauwelijks nieuwe gebruikers bij. Het gebruik van oa xtc, coke, speed, ghb en andere harddrugs steeg echter wel flink. En ook de ooit "onschuldig" geachte nederwiet werd steeds sterker en wordt inmiddels door menig verslavingsdeskundige als een harddrug gezien.
Daarbij komt dat autochtonen vergrijzen, en dus minder behoefte hebben aan drugs; terwijl de vele geïmporteerde jihadisten het gebruik van drugs afwijzen (aan niet-moslims verkopen mag natuurlijk wel).
Kortom, je trekt de verkeerde conclusies.

Wat Duterte betreft, daar moeten we inderdaad niet naartoe willen.
Probleem is echter dat het Nederlands gedoogbeleid tegen gewelddadige criminelen wel de roep om steeds hardere maatregelen vergroot. Stel dat gewelddadig gedrag in Nederland echt werd bestraft, dan zou niemand hier voor een Duterte tekenen.
Maar mensen zijn de wetteloosheid zat. Een moordenaar krijgt gemiddeld 8 jaar cel, waarvan hij er zo'n 4 of 5 uitzit. Er zijn echter ook gevallen bekend van doodslag en zelfs moord, waarbij de daders een taakstraf kregen opgelegd. Dat is niet alleen een groot onrecht naar de slachtoffers en naar de maatschappij als geheel; het is ook de reden dat elke aanpak van de politie faalt.
Criminelen die snel op straat staan zijn niet alleen vrij om weer de crimineel uit te hangen; ze kunnen ook hun slachtoffers en getuigen bedreigen of erger. Dat maakt het oplossen van misdrijven nòg lastiger dan het al is. Nog los van de "voorbeeldfunctie" die criminelen hebben op hun jongere broertjes; veel geld, veel seks, veel vrije tijd, veel aanzien, en die taakstraf staat goed op je criminele CV.

Het is dweilen met de kraan open.
Erger nog; elke 10 minuten komt een rechter langs om de volle emmer weer om te gooien.

Dandruff | 08-12-17 | 15:12 | 2

Je draagt zelf ook bij aan onzin. De nederwiet is en blijft onschuldig ongeachte de sterkte. De verslavingsdeskundige hier zijn simpelweg debielen want het is een FEIT dat wiet niet verslavend is, dit is onderzocht en wetenschappelijk onderbouwt. Wiet bezit namelijk geen verslavende stoffen waar je lichamelijk afhankelijk van word. Wat wel verslavend is is het tabak wat erbij word vermengd in een jointje. En er bestaat al jaren wiet dat sterker is als wiet en dat is hasj, hasj is namelijk een concentraat.

In Amerika zijn er al behoorlijk wat staten die wiet gelegaliseerd hebben. Daar groeien en verkopen ze sterkere wiet als in Nederland want de klanten willen dat. Daar loopt de THC ook op naar de 30%, waar in Nederland dit rond de 20% is. Kortom, dat gelul van sterke nederwiet bestempelen als harddrugs is de reinste onzin!

Brulaapje | 08-12-17 | 16:40

Kan wiet niet zo sterk zijn dat het onder hard drugs valt en ondertussen niet verslavend zijn? Of moet hard drugs verslavend zijn?

hustler01 | 08-12-17 | 18:10

Wat is Rutte ook een grote lul.

KomkommermetSla | 08-12-17 | 15:03

Nogal eng hoeveel mensen hier schermen met het beleid van Duterte als oplossing. Erg onnadenkend en nul begrip van de Nederlandse geschiedenis met heroïneverslaafden.

Mensen op straat executeren klinkt dat als een oplossing? Want dat doet Duterte. Nederland heeft ook bij lange na niet het drugsprobleem van de Filipijnen.

De oplossing ligt veel dichter bij huis. Nederland kampte in de jaren 70 met een enorm aantal heroïneverslaafden naar Nederlandse begrippen. Hierna is er een programma ontwikkeld dat nog steeds te boek staat als het meest effectieve ter wereld om het heroïneverslaafden en de bijkomende problemen terug te dringen.

De NL oplossing:
anderetijden.nl/aflevering/44/De-Hero...
www.nu.nl/binnenland/2314756/verstrek...
www.volkskrant.nl/wetenschap/aanpak-m...

Verslaafden in NL:
www.jellinek.nl/vraag-antwoord/hoevee...

Verslaafden opsluiten helpt niet:
www.vnn.nl/nieuws/januari-2013/versla...

Het ene probleem voor het andere verruilen: en.wikipedia.org/wiki/Philippine_Drug...

Noltie | 08-12-17 | 14:30

De politie is volledig incompetent hier in Nederland en gewoon een lachertje waar zelfs een straatboefje niet meer van onder indruk is. Misschien toch maar van de nood een deugd maken en handhaving in handen geven van de criminelen. Strakke hiërarchie en wie dwars ligt wordt opgeruimd. Win win lijkt me.

Ruikbaard | 08-12-17 | 14:28 | 1

Dat de politie een lachertje is ligt uiteindelijk aan de politiek die de uitvoerende macht een tak van de belastingdienst heeft gemaakt en het daardoor ook niet nodig acht om er verder geld in te stoppen en zelf budgetair geheel uit te kleden.

Noltie | 08-12-17 | 14:32

Hebben landgenoten er last van? Anders ze lekker mekaar laten uitroeien met kalashnikovs...

Rest In Privacy | 08-12-17 | 14:26 | 1

Als er in jouw wijk geschoten wordt met een AK47 maar jij bent geen doelwit, dan is het dus helemaal Bonton? Ze maken iet alleen elkaar af, ze kunnen voor geen meter schieten. Wat begrijp je niet aan 'Vergismoorden'?

Noltie | 08-12-17 | 14:34

Je zou bijna gaan zeggen: :het is jammer dat ik geen turk ben"....
Immers, veeeeeel meer privileges.
Wat een kapot land is het geworden, mijn ooit zo mooie Nederland.

watmagjenogwel | 08-12-17 | 14:19

Dit land heeft geen Geert- of Thierryachtigen nodig, maar een Dutarte.

Bigi Bana Boy | 08-12-17 | 14:04 | 4

Als je denk dat dat een oplossing is ben je ook niet helemaal lekker bij je kokosnoot. Daarnaast, het is 'Duterte'. Mafkees.

Noltie | 08-12-17 | 14:13

Noltie | 08-12-17 | 14:13
Ik zou er geen nacht minder om slapen als die drugs Turken zonder tussenkomst van de rechter geëlimineerd zouden worden. Het spijt mij.

Bigi Bana Boy | 08-12-17 | 14:27

Bigi Bana Boy | 08-12-17 | 14:27
Maar het gaat hier ook om verslaafden en bijkomende schade aan de leefomgeving van de gewone man. Duterte vermoord en sluit vooral verslaafden op, niet de handelaren.

Noltie | 08-12-17 | 14:35
▼ 1 antwoord verborgen

Je zou haast wensen dat de politie ‘s avonds en ‘s nachts in privé tijd die maffiose Turken omlegt zoals ze ook in Zuid Amerika deden. Ze weten wie het zijn dus een paar kopstukken omleggen helpt enorm. Maar dat mag toch niet. Tuurlijk wel.

namensmijnhond | 08-12-17 | 14:01

Het zou al snel 50 tot 75% opsporingscapaciteit schelen als een keer straffen werden opgelegd en criminelen tot hun veroordeling in voorarrest zaten, scheelt namelijk een enorme hoeveelheid op te lossen misdrijven.
En met straffen bedoel ik dan vrijheidsstraffen die gewoon volledig worden uitgezeten. Dus ook geen verlofjes om te resocialiseren of geboorte van een kind / begrafenis oma mee te maken.

Franker | 08-12-17 | 13:58

Drugs gewoon legaliseren. In 1x van je grootste probleem af; criminaliteit. Je pakt ze waar het zeer doet: de portemonnee. Maak er een eerlijke handel van. Mensen moeten gewoon eigen baas zijn over hun lichaam. Als ze er zooi in willen stoppen dan doen ze maar, en diegene die willen doen het toch wel. Alleen nu gebeurd het stiekem. Van mijn part leg je er accijns op.
Portugal heeft daar al een eerste stap in gezet. NL is verre van vooruitstrevend op drugs beleid. Scheelt de helft aan de gevangenis populatie en politie inzet. Kan de politie zich bezighouden met dieven, verkrachters en moordenaars. Dat is de echte bedreiging. Niet een 18 jarige die eens wil uitproberen wat coke met hem doet.

Libertarianism | 08-12-17 | 13:54 | 2

+1

Masteryu | 08-12-17 | 14:10

Kop, spijker, raak!

DvdK | 08-12-17 | 22:41

Laat Living For The Kicks liefhebbers hun gang maar gaan met heroïne (hou alleen je geld en je HD tv bij hen weg), vrouwenhandel is veel en veel zorgwekkender. Waar sexslavinnen zijn vind je ook aanrecht en kraambedslavinnen. De NIET door ons gekozen bestuurders in Den Haag hebben in de afgelopen 20 jaar vrouwenhandel stilletjes gelegaliseerd. Binnenhofgangsters ontvangen over elke verkochte vrouw commissie van de Turkse en Russische Saban Barannetjes. Lach me maar weg, er is er tenminste één die mijn overtuiging deelt:
"voor ELKE "asielzoeker", importbruid, "vluchteling" EN natuurlijk de moslim die naar nederland gehaald wordt, "verdient" de criminele organisatie die zich "politiek" of, heel hilarisch, "volksvertegenwoordiging" noemt, een miljoen. DAT is ook de WERKELIJKE reden dat er in Den Hagabad niet over de kosten van massaimmigratie gesproken mag worden..
G. Raayer | 16-08-14 onder 'Hoe Gaat Het Met Vrouwenhandelaar Saban Baran'

dedeurs | 08-12-17 | 13:51

Gaat Rutte nu als alfa mannetjesputter met gebalde vuist, schreeuwend en met spugend speeksel op NOStaatspropagandakanaal verklaren dat alle drugsdealers uit Turkije komen, hallo? hallo?

HetOorAakel | 08-12-17 | 13:37

en als we nou gewoon eens de gebruikers aanpakken?
Geen gebruikers, geen afzet, geen handel, geen Turken

klaaaaz | 08-12-17 | 13:34 | 1

Ok dan... klinkt ook goed uitvoerbaar.

priks | 08-12-17 | 14:22

je mag gevoeglijk aannemen dat het begrotingstekort van Turlije door deze activiteiten opgepoetst wordt.

heinze | 08-12-17 | 13:31

Weer het zoveelste geval van landverraad!
rutte en zn willoze-schapen-kabinet hebben niet alleen schijdt aan elke vorm van democratische inspraak, maar zetten door hun actief wegkijkbeleid van turx wangedrag de goedwillende hardwerkende burger en zijn kinderen neer als verdienmodel van de turxe maffia.
Wordt tijd voor actie, lijkt me.......

pennestront | 08-12-17 | 13:23

Beter een klein kwekerijtje opdoeken zo nu en dan, is een stuk veiliger en het lijkt of je wat presteert.

Stompe_Loeres | 08-12-17 | 13:18

De politie heeft geen capaciteit en is overgegaan op bezigheidstherapie.
De baas van de ouderenverzorgers hoeft geen billen meer te wassen.
De commissaris van politie hoeft zijn kantoor niet meer uit.
Alleen naar de nieuwjaarsreceptie.
Mijn huisschilder is agent van politie.
Door de overgang naar landelijke politie werd hij ingedeeld bij de rivierpolitie.
Met moeite kwamen ze langszij bij een kolenschip.
Hij kreeg een Beerenburg aangeboden.
"Wat wilt u weten agent?", vroeg de kapitein.
"Ik zou het echt niet weten", zei mijn schilder, "kennen jullie ook zoiets als een rijbewijs en een kenteken?"
Het is echt gebeurd en het heeft mij voorgoed veranderd.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 13:14 | 1

Nee, die schilder heeft het je echt verteld. Altijd nog een kans dat hij een interessant verhaal uit z'n duim zuigt waardoor jij nu het vertrouwen in de rivierpolitie kwijt bent.

Stompe_Loeres | 08-12-17 | 13:20

Dat is nog eens een VOC-mentaliteit van de Turken. Jan Peter Balkenende kan tevereden zijn.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 13:14 | 1

Laatst probeerde Hiddema de kamer nog te bewegen om er in het algemeen iets aan te doen: werd massaal weggestemd.

zwarte_weduwe | 08-12-17 | 13:09

Tsja, de kade zal het schip wel keren. Ik hoor steeds meer mensen klagen. En belangrijker, mensen die ik vroeger onder de noemer "erg links" had geschaard.
De ruk naar rechts is al een tijd gaande en nu wordt zichtbaar dat alleen een meerderheid in de Tweede Kamer niet genoeg is. Probleemlinks zit diep geworteld in onze samenleving. Rechters, bestuur, etc. Het heeft allemaal tijd nodig, maar het zou me niets verbazen als we een keer een schoon schip gebeuren krijgen en iedereen die niet "Nederlands" genoeg is eruit geflikkerd wordt. En dat is m.i. dan geheel te wijten aan probleemlinks en hun decennialange wegkijken.

ZegMaar | 08-12-17 | 13:07

En zou het lekker spul zijn dat een beetje bij draagt om tot je 71 jaar de schouders eronder hup u kan het zijn ? , dan zijn deze turken hard nodig .

telefoontje | 08-12-17 | 13:02

de politie is de paleiswacht van dit regime en komt alleen in actie als het belang van het regime in het geding komt. Uw inbraak interesseert ze niet maar probeer eens om uw parkeerbonnetje een dag te laat te betalen dan staan er direct 10 man van de politie voor uw deur, dan is er opeens wel volop capaciteit.

wlodek | 08-12-17 | 12:59

War on drugs werkt niet, goh. Mss wat langer straffen zodat je niet 3x hetzelfde hoeft te doen? Of deels legaliseren. Wie zou aan de heroine gaan als het soort van legaal is?

Nichtsneues | 08-12-17 | 12:56

Het merendeel van deze criminelen is klein begonnen, pak nu gewoon de kleine criminaliteit eens aan met wat hoger straffen. Verval je in herhaling dan wordt je straf verdubbelt. Het schijnt zo te zijn dat wanneer iemand een jaar vast voor een overval, hij binnen een maand geen nieuwe kan plegen.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 12:54

Dubbele nationaliteit zo snel mogelijk afschaffen en iedereen zonder Nederlandse nationaliteit direct uitzetten bij elke veroordeling (al is het maar een taakstrafje, want dat is de gangbare straf voor alles minder dan moord).

Franker | 08-12-17 | 12:52

@Taxi!! | 08-12-17 | 11:51 De overheid wil de criminaliteit helemaal niet aanpakken. Bijna alle gevangenissen zijn gesloten, onderdeel van EU beleid mbt nationale identiteitspolitiek, en de ijverigste was de PvdA-er Albayrak. Oplossingspercentages in dit land zijn verwaarloosbaar en je ziet aan de terreurdaad van een illegale palestijn gister in Amsterdam hoe de politie een apologie voor zichzelf voert en justitie zelfs een illegaal die misdaad pleegt tegenover Nederlanders niet retour zijn zandbak stuurt maar vrij baan geeft. De overheid is onze grootste vijand.

eastender | 08-12-17 | 12:49 | 1

Het is nog erger, gevangenissen zijn omgebouwd tot AZC

Rest In Privacy | 08-12-17 | 12:51

Welke politieke partijen waren verantwoordelijk in de jaren 70 voor het naar binnen hengelen van al die turken? de zogenaamde gastarbeiders. Welnu, te gast zijn ze niet meer, de vierde generatie woont hier, is Nederlander, krijgt een outkieroeng en houdt zich vooral bezig met misdaad. Onwijs gaaf van de huidige politici dat ze maar door blijven gaan met nog meer import van misdadig tuig. Ze maken elkaar wijs dat het allemaal goede mensen zijn met goede bedoelingen. Ook de gelukszoekers verdwijnen in razend tempo de criminaliteit in. "Onze" turken gaan concurrentie krijgen. Dat worden weer wild west schietpartijen op klaarlichte dag terwijl uw kinderen op straat spelen.

ILF2 | 08-12-17 | 12:42

De politie heeft NOOIT genoeg capaciteit. Of t nu om drugs, beroofde bejaarden of inbraken gaat maakt niet uit.

Weerduivel | 08-12-17 | 12:30 | 3

Oh, je moet eens zien hoeveel capaciteit ze hebben als iemand een brandbom naar een moskee werpt. Bij het inslaan van de ruiten van een Joods restaurant wachten ze liever even af "Of meneer geen gordel om had", en laten ze hem daarna gaan.

Roadblock | 08-12-17 | 12:46

Weet je hoeveel tijd en aandacht je krijgt van die gasten als je een waxinelichtje naar een zeker koets gooit? Over belangstelling heb je dan echt niet te klagen.

Koos Knak | 08-12-17 | 12:48

Roadblock | 08-12-17 | 12:46
Ja want op drie meter afstand ben je veilig voor bomgordels. Zou de etnische achtergrond van de agenten wel eens willen weten.

Bigi Bana Boy | 08-12-17 | 14:13

Going down, going down.

robert39 | 08-12-17 | 12:29

Het probleem van de politie is dat ze alles tot op de bodem willen (moeten?) uitzoeken. Dat kost veeeeel te veel tijd en 95% wordt toch gedropt en worden ze maar voor een paar dingetjes aangeklaagd.

Bewijs 100% iets waar zeg >5 jaar op staat, of wat ook maar voldoende is voor uitzetting, en laat het daar bij. Dan OF hij/zij gaat terug naar land van achtergrond OF hij/zij krijgt gratis een paspoort gekocht van Mozambique en aldaar losgelaten en in beide gevallen EU Persona Non Grata verklaring, onder het motto "Doei en Tot Nooit Meer Ziens".

EnNouJijWeer | 08-12-17 | 12:22

Wat leven we toch in een gaaf land!

Tietmier | 08-12-17 | 12:21

Het wachten is simpelweg op de Turks-Koerdische oorlog !

Of kunnen we niet voor het gemak Gülen aan heroine linken......?

Mazoeza | 08-12-17 | 12:21

Lieve kijkbuis kindertjes......

Niet aan een dood paard blijven trekken.
Gewoon alles gedogen, de politie opheffen en Erdogan als Premier van NeeDDRland installeren (met Tunahan Kuzu als Turkse gezant in NL.)

Dutch_Viscount | 08-12-17 | 12:20

Dat heroinesmokkel, en drushandel in het algemeen is vooral een activiteit van pkk en dhcp terroristen. Weet je nog, die clubjes die we hier hebben geaccepteerd, en vrij hun gang laten gaan. En elke keer maar weer de turken met de haren erbij slepen. Doet het goed hoor op GS, lekker veel reacties.

Stiller | 08-12-17 | 12:20 | 2

Wat een onzin kraam je uit. Dus de politie rapporteert dat de Turken zoals bekent in de georganiseerde misdaad zitten maar volgens jou zijn het de Koerden. Eerlijk antwoord geven, ben je zelf ook een Turk?

Dirk III | 08-12-17 | 13:04

De Oranjes hebben er zelfs een deel van hun kapitaal mee vergaard.

Stompe_Loeres | 08-12-17 | 13:25

Gelukkig hebben ze nog wel tijd om watsappen op de fiets aan te pakken. De turkse criminelen zitten zelfs al in de tweede kamer nog een paar stem rondes en ons land heeft alleen nog maar turkse partijen.

Therapietje | 08-12-17 | 12:18

Ha ha, handhaven, staat volgens mij ook "zo" verwoord: Koninkrijk der Nederland, "Je maintiendrai". Wapenspreuk uit 1815. Nou mensen dat gaat steeds beter met het handhaven. En dan bedoel ik de burgers die makkelijk te pakken zijn. Achterlichtje op de fiets doet het niet, boete. Naheffing op huur- en zorgtoeslag. Ook al heb je het niet en en moet je rond komen van 50 euro in de week. Terugbetalen zal je. Mensen op het bestaansminimun, de stoere Overheid pakt deze mensen, keihard aan. Geen genade. Oh daar rijdt iemand in een auto van 80.000 euro, een licht getinte jongeman van 21 jaar. Geen probleem. Niet gezien. Aanhouden betekent dat je een racist bent. Een profiler. Handhaven is een lachertje geworden. Behalve voor de kleine, brave burger, en nu heel snel betalen anders komt de deurwaarder langs.

De Evangelist | 08-12-17 | 12:13 | 1

Helemaal gelijk Evangelist: dit is Nederland ten voete uit. Het " laaghangend fruit",wij dus,worden wel aangepakt; de nakomelingen van de gastarbeiders hebben hier vrij spel.
Klagen helpt niet.... wij zijn geen Joden... met hun klaagmuur. Het is in NL " Ieder voor zich en God voor ons allen"!

Eendragtmaaktmagt | 08-12-17 | 13:18

.. Nederland is een pretpark voor criminelen en drugshandelaren, vooral voor buitenlandse criminelen die niet te beroerd zijn vuile klusjes aan te pakken en huisbezoek af te leggen.

De ergste criminelen echter die Nederland kent blijven uiteraard onze eigen criminelen. Te denken valt daarbij primair aan politiek geëngageerde (linkse) criminelen die de macht overnamen bij de media, universiteiten, grote steden, politieke partijen en de ambtenarij.
Huisovervallen Jihad en straatroof is niet hun specialiteit, het klimaat scheppen waar zulke activiteiten ongestraft kunnen plaatsvinden dan juist weer wel.

Had zo'n crimineel u onlangs al verteld dat u niet inclusief en vrouwvriendelijk bent, ergo een racist/fascist? Nee? En u werkt voor uw eigen geld?

Jan Passant mk2 | 08-12-17 | 12:11 | 2

Demense hebben geen ruggengraat meer noch zelfbewustzijn. Anders zouden ze de benaming racist/fascist gewoon aan allebei hun laarzen lappen (zoals ik dus altijd doe). Een Haags spreekwoord luidt: 'ze kunnen beter over me lullen dan van me vreten'. Je weet zèlf precies wie en wat je bent en wat een ander vindt is totáál onbelangrijk!

Lupuslupus | 08-12-17 | 12:16

lupus: Yep, het zou tot eer moeten strekken door de uitvreters aldus gelabeld te worden. Het betekent niks, maar is evengoed de krachtigste drol waarmee het schoftentuig werpt naar iedereen die in hun weg staat.

Jan Passant mk2 | 08-12-17 | 12:40

Niet eerlijk! wat moeten de Mocro's nu dan? Diskriminazi!

Nuchternederland | 08-12-17 | 12:10

Het is levensgevaarlijk om criminelen aan te pakken. Liever de gewone burger het vel over de oren trekken. En klagen over te weinig middelen uiteraard. Niet dat meer geld zal betekenen dat misdaad dan wèl aangepakt gaat worden.

Dat is ook de achtergrond geweest van de 3% regeling: liever toegeven dan de confrontatie aangaan www.mstsnl.net/rietveld/rietveld-kampe...

Peter_K | 08-12-17 | 12:09 | 1

We moeten af van de denigrerende consensus waar minderheidsgroepen per definitie als zielig worden beschouwd en dus niet worden aangepakt.

Zwiebelmaus | 08-12-17 | 12:13

Er bestaat een correlatie tussen het aantal hoog opgeleiden in- en de ineffectiviteit van organisaties in NL.

ChatBot | 08-12-17 | 12:09

Hoeveel geld is van deze criminelen afgepakt in het kader van de "pluk-ze-wet"?
Zijn de junkies op deze manier een soort "belastingconsulenten" voor de schatkist?
Zijn gewone Nederlandse burgers en MKB daar de dupe van?
Gaat dat "pluk-ze-geld" naar de verbetering van defensie en politie?
Of gaat het naar de gevolgen van de economische migratie naar ons land, en de parasitaire houding van het nageslacht van die migranten?
Geeft onze houding, hoe we met die parasitaire migranten omgaan, aanleiding tot een aanzwengelende stroom economische migranten naar ons land?
Heeft onze schatkist daarmee een groeiende behoefte aan "pluk-ze-geld"?
Wordt onze regering daardoor de grootste drugsdealer uit onze geschiedenis?

Arausio | 08-12-17 | 12:06

Dit overigens precies wat de politiek voor ogen had met "gastarbeiders".

Ommezwaai | 08-12-17 | 12:06

Iedereen weet dat er niets tegen Turken en Marokkanen en andere import met een uitkering en veel te veel geld en (grote) auto's wordt gedaan. De politiek verguisd Wilders en Baudet en op lokaal niveau verguisd men de burger die overlast ervaart als ultrarechtse schuldigen van de haatdaad en adviseert een verhuizing. En kijk naar Zeist. Daar gaan ze op het dak van de moskee staan roepen dat de burger moet komen integreren. www.ad.nl/utrecht/groenten-groeien-st...

eastender | 08-12-17 | 12:06 | 2

Waarom eigenlijk niet, lijkt mij niet bevorderend voor het rechtsgevoel van de gemiddelde burger.

Zwiebelmaus | 08-12-17 | 12:07

Ik zou willen weten hoeveel soepsidie ze hebben gevangen voor dit maizena project met uien uit bloembakken. Vieze subsidietrukjes om voor moskeen geld van de gemeende te vangen. Het geld gaat dan naar het "cultureel centrum" aspect of een " verbindingsproject" voor de buurt.
Straks geen oogst te zien. Mark my words.

MistaRazista | 09-12-17 | 00:26

Het failliet van justitie en politiek.

jochum1980 | 08-12-17 | 12:05

Mooi man nu Turkije nog bij de EU.

Zwiebelmaus | 08-12-17 | 12:04

Turkije en Marokko zijn hofleveranciers van criminele bendes. Daar zou je toch iets van moeten vinden als overheid.

BozePaarseMan | 08-12-17 | 12:04

In welk land worden ze ook alweer op staande voet doodgeschoten?

von Amsberg | 08-12-17 | 12:02 | 2

Filepijnen.

Lewis Lewinsky | 08-12-17 | 12:05

Nee hoor Lewis, dat krijg je als je sacherijnig in de file staat.

ristretto | 08-12-17 | 12:55

Waar de crimineel vandaan komt is helemaal niet belangrijk, zullen nu weer ongetwijfeld heel veel fatsoenlijke mensen (vinden zij zelf) zeggen.

dysdiadochokinese | 08-12-17 | 12:00

Alle Turkse criminelen en Erdogan aanhangers het land uit, de rest van uitgaan dat het de goeden en goedwillenden zijn, die een loyaliteitsverklaring laten tekenen met als sanctie op niet nakomen een nekschot.
Dus achterblijvende criminelen en Erdogan agenten worden dan opgeruimd zoals spionnen in de Koude Oorlog.

Hemmenaar7 | 08-12-17 | 11:59 | 1

Dat jij nog geen lijsttrekker bent.

Stompe_Loeres | 08-12-17 | 13:26

En ik maar denken dat ze met friet bakken elk half jaar een nieuwe BMW kunnen kopen.

Jack Jersey | 08-12-17 | 11:59

Ik ken een man die echt voor rechtvaardigheid is, dat zegt hijzelf, dus dan is het waar. Dat is Tunahan Kuzu, misschien dat we hem als min. van justitie kunnen voordragen dan komt het Denk ik wel goed.............
Overigens mensen die zeggen dat drugs gelegaliseerd moeten worden omdat het anders ondergronds gaat; wel ik heb een verassing voor u, het zit ondergronds en dat al vele decennia.

Memek | 08-12-17 | 11:56

Turkenmoeheid is heus niet alleen iets waar de pliesie last van heeft...

Brou Is Back | 08-12-17 | 11:53

Het liberalisme van Rutte: "Oh, laat maar waaien..."

Aristotalloss | 08-12-17 | 11:53

Al jaren worden miljarden verspild in de volkomen nutteloze en extreem schadelijke "ontwikkelingshulp" en "vluchtelingen" industrie.
Maar politie en defensie worden al jaren kapotbezuinigd.
Kennlijk wil Nederland dat, want hoe kan de verantwoordelijke faal politicus Rutte toch nog zoveel stemmen krijgen. (Even aangenomen dat er niet gigantisch gefraudeerd wordt met het tellen van stemmen.)
-
Dus VVD stemmers, niet zeuren en accepteren dat door jullie lekker veilige politiek correcte stemgedrag jullie kinderen nu een volkomen kapotbezuinigd vaderland van jullie erven waar ze vanwege de toestroom van "vluchtelingen" zelf tweederangs burgers zullen geworden.

moitambien | 08-12-17 | 11:52 | 1

Binnen niet al te lange tijd bestaat Nederland als soevereine land niet meer en bestaan er ook geen Nederlandse problemen meer zoals de drugscriminaliteit en de falende bestrijding er van. De kinderen van de VVD66 zijn de cosmopolieten die niets meer met dit land van doen hebben, nu niet en de toekomst niet en zien dan ook geen redenen om hier in de Rijn delta te blijven als het verblijven elders hun beter uitkomt. Je weet toch, autonome wereldburgers hebben de toekomst. Dat zij uiteindelijk als een plaag zullen worden beschouwd die de wereld voor hun eigen gerief plunderen en kaalvreten omdat er voor hun niets is om trots op te zijn en te koesteren bij gebrek aan empathie, onzelfzuchtzaamheid en eigenwaarde zal hun en hun ouders echt een worst zijn.

forecastle | 08-12-17 | 12:11

Heeft Denk al geklaagd over dit tendentieuze nepnieuws rapport?

Hellsmurfje | 08-12-17 | 11:52

Dacht dat de turken in de oliehandel zaten, maar nu zijn de vaatjes gevuld met heroïne

rexm | 08-12-17 | 11:51 | 1

Dat is alleen de zoon van Erdogan die met IS in de oliehandel zat

Hemmenaar7 | 08-12-17 | 12:00

Haatsnorretje mag ze hebben en houden... Alleen horen we meneer daar weer niet over, zijn criminele onderdanen.

Ommezwaai | 08-12-17 | 11:51

[x] Heel normaal in een onwijs gaaf land !

Castor12 | 08-12-17 | 11:50 | 1

Volgens mij moet je behoorlijk aan de verdovende middelen zitten om die onzin van "gaaf land"te kunnen menen. Aha.

Nuchternederland | 08-12-17 | 12:12

Je hoort inderdaad nooit iets over een Jodenkartel dat grote partijen heroine of marihuana importeert. Wel over Turken en Afghanen. Hoe komt dat ?

van Oeffelen | 08-12-17 | 11:50 | 6

Nuchternederland | 08-12-17 | 12:15
Wat maakt het uit of het legaal of illegaal is het is hetzelfde spul alleen gaan er meer mensen dood aan en is er een complete epedimie gaande in meer afgelegen gebieden in de VS, niet alle Joden doen het maar ook niet alle Turken, vind je dan ook dat GS Turken moet wegstrepen?

Papierversnipperaar | 08-12-17 | 12:19

Er is wel degelijk een Israëlische maffia actief (al is dat niet helemaal precies hetzelfde als 'joodse maffia'). Joodse maffiosi waren er al voor de Italianen ermeer berucht beroemd werden.

Guido | 08-12-17 | 12:20
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik vind het verschrikkelijk, maar we lijken de greep op ons eigen land beetje bij beetje kwijt te raken. Vanuit de ivoren toren(s) wordt je uitzicht vertroebeld, omdat je daar verschillende brillen en petten draagt, maar gewone mensen, vooral in de grote steden, en zeker de politie, weten wel beter: we're losing it.

Een hellend vlak herken je pas als je de greep dreigt te verliezen. Als je echt begint te glijden is er geen houden meer aan.

Het huidige kabinet zal er nog wel 4 jaar zitten, dan krijgen we weer verkiezingen. Dan graag de juiste partijen kiezen, die van Nieuw-Nederland weer een beetje Oud-Nederland willen maken.
Niet dat ik een 'hang naar vroeger' heb, maar wel naar een land zonder al dat probleemvolk dat ons land dreigt over te nemen. Langzaam maar zeker.
Of ik ben slechts een doemdenker, dat kan ook natuurlijk..

Bernhard de II | 08-12-17 | 11:48 | 2

Ik heb treurig nieuws voor u; We've already lost it. A long time ago.

Sjefke7807 | 08-12-17 | 13:06

Positief punt is dat zij soort van werken, wat betekent dat misschien met enige stimulering dat ook op het rechte pad kunnen doen.

Papierversnipperaar | 08-12-17 | 11:47

Mijn oma, God hebbe haar ziel, zei begin jaren zeventig al, toen we op de markt liepen en al die ongeletterde gastarbeiders met hun uit land van herkomst meegebrachte zware religieuze handicap zagen lopen: dit gaat binnen een paar decennia helemaal foutlopen. En kijk waar we nu staan... we zijn en worden overlopen door een ons vijandig gezinde ideologie van dood en verderf. Overal waar ze neerstrijken wordt het doffe ellende en zodra ze met ons zijn uitgevochten, maken ze elkaar af. Dat dan ook wel weer. Het zit gewoon in de inteeltgenen: hersenloos genetisch schroot.

Graeme Reaper3779 | 08-12-17 | 11:47

Is dat raadgevend referendum nu al afgeschaft? Nou het wordt tijd.

CleaudeSacke | 08-12-17 | 11:46

Turk verderop in de straat rijdt ook een witte Mercedes model clown a 50.000 terwijl hij en zijn vrouw werkeloos zijn maar beiden een volledige uitkering genieten want stiekem toch samen in 1 koophuis. Vertel me dan hoe belastingdienst? Ik als kutburger snap ook wel dat het komt omdat hij in drugs handelt. De hele buurt weet het. Er wordt gewoon echt niets mee gedaan gewoon.

Dirk III | 08-12-17 | 11:46 | 4

Goh, hiero eentje in de straat, heeft zijn vrijstaande arbeiderswoning af laten fikken, toevallig was er op dat moment niemand thuis, de beste heeft de verzekering aangesproken, en warempel, die hebben eerst uitbetaald alvorens het goed te onderzoeken. Wat blijkt ?
Aangestoken.
Verzekering opgelicht, maar de beste die ook nog geen werk heeft, heeft nu buiten de goedgekeurde bouwplannen om een keet laten bouwen waar half turkije in kan wonen, en dat ter frustratie die er naast wonen.. dat hele huis staat gewoon in de schaduw. natuurlijk protest aangetekend in de straat.
Maar zzo schijterig als de overheid is, mogen ze dus gewoon door bouwen en de buren mogen een civiele kwestie gaan starten.
Ach,op de WOZ pakt de gemeente hun extra eurootjes, dat dan wel weer..

Trek123 | 08-12-17 | 12:02

@Dutch_Holland | 08-12-17 | 11:55
Met een wegwerp prepaid card zou dat kunnen ja maar het is nutteloos omdat er niets mee gedaan zal worden. Mijn buurman is zogenaamd arbeidsongeschikt (heeft nog nóóit in zijn hele leven gewerkt) maar liep deze zomer wel te slepen met marmeren platen voor zijn vijver (die hij zelf - zonder enige hulp - heeft gebouwd. EN heeft een vijverpomp die goudgeld kost (400 - 500 euro). Zogenaamd allemaal van zijn uitkering. Dat hij elke avond om 11 uur naar de koffieshop gaat en daar achter de bar staat mag natuurlijk geen naam hebben.
Heb er echt weleens over gedacht om hem te verlinken bij het UWV maar ik dacht nee, doe ik niet want daar voel ik mijzelf te goed voor. Hij komt zichzelf ooit wel een keer tegen.

Lupuslupus | 08-12-17 | 12:12

Dutch_Holland | 08-12-17 | 11:55
Dan denken ze dat hij je concurrent is en beland je in de bak en krijg je de verklikkerbehandeling.

Papierversnipperaar | 08-12-17 | 12:37
▼ 1 antwoord verborgen

Ja maar, de populisten zoal Baudet en Wilders die zijn het gevaar. En de Russen natuurlijk niet te vergeten he!
De uitwassen van buitenlandse culturen zijn lieffff en de islam is vrede... Snel op mijn dienstfiets richting het vrijdaggebed, doeiiiii...

number668 | 08-12-17 | 11:42 | 1

Wilt u dat woord noooooit meer in de mond nemen ?
populist... zoals bekend een zielig excuus voor degene die nog enig moraal toont..
Wie zou t verzonnen hebben ?
Ons Kereltje ?
Ne... dat is voor hem wel een brug tever.. lol

Trek123 | 08-12-17 | 12:19

Is wel logisch; politie heeft het veel te druk met daklozen arresteren, verkeersboetes uitdelen en kijken naar moslims die joodse restaurants in elkaar timmeren.

IslamPislam | 08-12-17 | 11:39 | 1

Vergeet de jaarlijkse iftar niet .

ja,diedus! | 08-12-17 | 11:58

19 jaar ellende en men stemt nog steeds VVD voor veiligheid.

Feynman | 08-12-17 | 11:38 | 3

Inderdaad, goed gedaan VVD !

Watching the Wheels | 08-12-17 | 11:39

Ja, ik krijg ook altijd zo'n warm veilig gevoel bij de VVD.

Breinbrouwsels | 08-12-17 | 11:43

Ja, VVD: voor al uw WC-Eend onderzoeken door het WODC van MinJus... "Gaat u maar rustig slapen... Het al eeuwen door de VolksVerlakkende Dievenbende geregeerde MinJus waakt over u!"

Brou Is Back | 08-12-17 | 11:57

Gewoon Binnen de gehele EU de Grijze Wolven en Dianet aanmerken als criminele/terroristische organisatie, en al hun leden detineren/decapiteren.

Reken maar dat het dan gedaan is met die heroïne. (En een kwart van de Euro-Turken).

Abject | 08-12-17 | 11:38

Drugs hadden al lang geleden gelegaliseerd moeten worden. Bijna iedereen komt in aanraking met drugs. Mensen die naar verslavingen neigen, zetten die stap toch wel.

balustrade | 08-12-17 | 11:38 | 5

Dan gaan diezelfde criminelen in de wapenhandel. Dus wapens legaliseren. Mensen die ze willen kopen en gebruiken komen er toch wel aan.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 12:28

@paardjehop. Als er aan drugs niks meer te verdienen valt, heb je logischerwijs ook minder behoefte aan wapens. Hooguit eens een eerwraakje of een coniferenheg over de erfgrens bij de buren. Maar voor dit laatste hebben we de rijdende sharia rechtbank.

RonBacardi | 08-12-17 | 12:51
-weggejorist-
EODs | 08-12-17 | 13:08
▼ 2 antwoorden verborgen

De criminaliteit in diverse "branches" floreert, de pakkans is al jaren tanende en de politie loopt al decennia achter de feiten aan.
Gelukkig kan de werkende burger nog wel in de aars genomen worden, want die schiet nooit terug zoals menig crimineel. Ik buk wel weer voor weer een verkeersboete, onzinheffing voor energie enzovoort. Bukken jullie gezellig mee omdat het moet? Wat een wondergoed functionerende overheid hebben wij toch. Mooi land Rutte!

pibasso | 08-12-17 | 11:37 | 1

We bukken omdat het kan.

ja,diedus! | 08-12-17 | 11:59

Kunnen flits en wijkagenten niet omgeschoold worden.

Dutch_Holland | 08-12-17 | 11:37 | 2

Wijkagenten doen vaak erg nuttig werk en zijn ook betrokken, alleen die vechten ook tegen de bierkaai. Ze begrijpen de angst en frustratie onder de bewoners. Ze schrijven sfeer impressies over vergrijpen/overtredingen en die worden soms meegenomen in rechtszaken door een rechter, wat een hogere straf oplevert voor de draaideur klanten. Die groep wil je zeker niet kleiner hebben. En ja overal heb je eikels, maar dat geldt voor elke beroepsgroep.

Hellsmurfje | 08-12-17 | 12:00

Mja, de wijkagent.
Ben een keer naar een wervingsavond voor het buurt preventieteam geweest.
Hoge opkomst.Zelfs de burgemeester keek ook welgeteld 5 minuten om de hoek.
Er mochten vragen gesteld worden:
Wat kreeg het team aan materiaal?
-Wel, een hesje en een fiets.
Wat mocht het preventieteam?
-Wel, melden, stoeptegels die scheeflagen en zo.
Wat voor prioriteiten had men dan voor meldingen van het preventieteam?
-Wel, dezelfde als de gewone burger.
Was er een schema voor de surveillances, met een minimale personele dekking?
-Wel, als er niemand op een avond was, dan was er niemand toch?
Mocht men met zijn hond surveilleren?
-Nee, stel dat die hond iemand beet, met u als lid van het surveillance team in een hesje erbij. Dat moeten we toch met zijn allen niet willen?
De klap op de vuurpeil kwam, toen een wijkbewoner over een pand in de wijk begon waarvan uit harddrugs verhandelt werden, en dat hij dat al meerdere malen gemeldt had, maar er niets mee gedaan werd.
De wijkagent, die duidelijk niet bekend was met het pand, begon iets te mompelen over "Misschien houden ze dat in de gaten om groteren vissen te vangen".
En dat was precies het moment waarop ik besloot dat het buurtpreventieteam niets voor mij was.
Na een week werd de wijk van bordjes wijkpreventie voorzien.
Ik heb nog nooit iemand met een hesje 's avonds zien lopen.

Roadblock | 08-12-17 | 13:20

Wat kan je verwachten met volkeren die wegkomen met genocide.

witdusracist | 08-12-17 | 11:37

Slim zijn ze wel, zelf verdienen en mocrotjes laten bezorgen

Bokito ergo sum | 08-12-17 | 11:36
-weggejorist-
Leptob | 08-12-17 | 11:32

Het Ministerie van Justitie, het OM en de politie zijn geen knip voor de neus waard. Wat een belachelijke schertsvertoning. Iedere hardwerkende Nederlander die 2 km/u te hard rijdt wordt tot aan de hel achtervolgd maar deze drugs Turken laat men lopen, net zoals de bedreigers van Wilders en de aanrander Van Jole?

kommabijmebinnen | 08-12-17 | 11:31 | 1

2 km/u, tu-tuuuut.

bodemloos | 08-12-17 | 13:03

Deze heroïne is vrij van fosfaten, broer.

RickTheDick | 08-12-17 | 11:30

ik heb vroeger wel een gesnoven met TUNAHAN KUZU in de buccaneer in Charlois Rotterdam. meen mij te herinneren dat het goedkoop was...

guinnessdude | 08-12-17 | 11:30

De Turkse heroineconnectie is vertakt in onder en bovenwereld en heeft een ferme grip op het ministerie van Justitie en op de IND.
Dit alles dateert van lang geleden, de Turken hebben actief gezocht naar het maximeren van de leverage die ze zouden kunnen opbouwen op politie, justitie en op de politiek. Kijk maar naar de manier waarop Husseyn Baybasin op volstrekt ondeugdelijk bewijs tot levenslang is veroordeeld. Laatstelijk nog eens witgewassen door mr Aben.
En dan nog maar te zwijgen over de diplomatieke uitstapjes van die ex-topambtenaar van Justitie, kom hoe heet-ie ook al weer, naar Turkse kinderopvang.

Glasgow Argus | 08-12-17 | 11:30 | 3
-weggejorist-
Rest In Privacy | 08-12-17 | 11:38
-weggejorist-
Abject | 08-12-17 | 11:40

Politie, justitie en politiek zijn cørrüpt? Goh, wat een verrassing...

Klassenfeind | 08-12-17 | 12:15

Allemaal heel gemakkelijk op te lossen, zij het niet zo dat ik al lang niet meer geloof in de afzijdigheid van veiligheidsdiensten en de heroïne smokkel. Je kan mij niet vertellen dat de Duterte methode niet de beste oplossing is voor dit probleem, onironisch.

HaatAth3ist | 08-12-17 | 11:30 | 5

95%van de Philippines is enorm blij met Duterte. 5% is drugsverslaafden. Mark my words, Duterte gaat herkozen worden.

Ben Hetzat | 08-12-17 | 12:26

Keihard optreden is prima, alles beter als thee drinken zoals hier, maar ik vraag me af of die gezinnen, waarbij er per ongeluk een paar minder borden op tafel staan, ook zo blij zijn met deze cowboy.. Ik ben toch echt voor een rechtstaat, maar dan geen taakstrafjes. Harder straffen zou een begin zijn...

RonBacardi | 08-12-17 | 12:27

Mensen op straat executeren klinkt dat als een oplossing? Nederland heeft bij lange na niet het drugsprobleem van de Filipijnen.

De oplossing ligt veel dichter bij huis. Nederland kampte in de jaren 70 met een enorm aantal heroïneverslaafden naar Nederlandse begrippen. Hierna is er een programma ontwikkeld dat nog steeds te boek staat als het meest effectieve ter wereld om het heroïneverslaafden en de bijkomende problemen terug te dringen.

De NL oplossing:
www.documentairenet.nl/review/andere-t...

Verslaafde in NL:
www.jellinek.nl/vraag-antwoord/hoevee...

Het ene probleem voor het andere verruilen: en.wikipedia.org/wiki/Philippine_Drug...

Noltie | 08-12-17 | 14:20
▼ 2 antwoorden verborgen

De regering word persoon voor persoon allang gechanteerd. Geert is de enige die de doodsbedreigingen echt laat zien maar de rest krijgt ze ook wel! Het is een hele harde wereld waar geld en macht het belangrijkste is. De burger is allang niet meer belangrijk. Daarom: pak wat je pakken kan.

LifeCatcher | 08-12-17 | 11:28 | 3

Ik begin toch ook ook wel te concluderen dat er een groep begint te ontstaan die echt vooral draait op hebzucht en ideologie..

nickolaas | 08-12-17 | 11:32

Hebzucht? Dat is toch verboten door dat boek en bijhorende vrede religie?

boerk | 08-12-17 | 11:48

@boerk | 08-12-17 | 11:48
Ik zal u even uit de droom helpen. Het is er een vast onderdeel van. Zonder moeite zou ik u met een hoop Soera om de oren kunnen slaan waarin e.e.a. tot in detail beschreven wordt. Maar dat vindt de joris van dienst niet zo leuk. U hoeft anders slechts naar het M.O. te kijken waar de boel van corruptie, hebzucht en achterklap aan elkaar hangt en dat al vele eeuwen lang.

Sjefke7807 | 08-12-17 | 13:01

Fijn. Dan kan de capaciteit op de Turken verplaatst worden naar Verkeershandhaving. Kan men vanuit het struweel de hard werkende automobilist in de gaten houden, of hij/zij een paar km/u te hard rijdt. Op weg naar het werk, alwaar de gansche week gewerkt moet worden om zich van achter te laten naaien om diezelfde Turken aan geld te helpen, tezamen met de andere moezelmannen die het land langzaam maar zeker vullen.

Bakkeleures | 08-12-17 | 11:25 | 1

Vraag aan Bart eens om een een artikel over snelheidsboetes te schrijven.

bodemloos | 08-12-17 | 12:57

Gelukkig heeft de politie meer dan voldoende capaciteit om onzinnige snelheidsboetes uit te schrijven. Het is maar wat je belangrijk vindt.

James Lastig | 08-12-17 | 11:25 | 1

En ja hoor, daar zijn de snelheidsboetes weer.

bodemloos | 08-12-17 | 12:55

Het is zo simpel, heroïnegebruik is voor lozers, En de georganiseerde misdaad in deze handel: idem-dito. Laat ze mekaar maar van dichtbij met een volautomatisch geweer door de kop schieten, Who cares.. het probleem word zo vanzelf weer beheersbaar. Heroine is zo 1980..

RonBacardi | 08-12-17 | 11:23

Wat een gaaf land is het toch ....

James Lastig | 08-12-17 | 11:23

Nee, Amsterdamse agent, die heroïne is gewoon voor mijn suikerspiegel.

Lewis Lewinsky | 08-12-17 | 11:23 | 1

Is poedersuiker ;)

Rest In Privacy | 08-12-17 | 11:27

Hoog tijd voor een EU politiekorps !

Vesta | 08-12-17 | 11:22

De heroine komt allemaal uit Afghanistan. Onder het regime van de Taliban was de productie nihil, maar toen de VS onder valse voorwendselen aldaar stennis ging schoppen, kwam ook de heroineproductie op gang.

NasiGordon | 08-12-17 | 11:22

Gelukkig worden alle criminelen van Fort Oranje wel keihard aangepakt!

gasboer | 08-12-17 | 11:22 | 2

Prioriteit heet dat.

Lupuslupus | 08-12-17 | 11:30

Het OM doet alleen nog makkelijke zaken, de overige 98% laat men gaan.

me,myself and IK | 08-12-17 | 11:50

Waren het maar alleen turken ,boven en onderwereld verweven aldus ,,de overheid,,
Hebben ze het nu over zichzelf???

maasdonk | 08-12-17 | 11:22

Maar gelukkig hebben de Brabanders nog de de macht in Hasj en Pillen. En staat Brabant in ieder drugs lijstje in Europa bovenaan. Daar mogen we best wel trots op zijn denk ik.

Mark_D_NL | 08-12-17 | 11:22 | 1

Waarde, Kunt u dit alstublieft nog eens herhalen?
*pakt nog een Bavaria.

Het Licht | 08-12-17 | 11:48

Gisteren een instructievideo gezien van een aanhouding in Amsterdam. Actieve misdadigers schijnen eerst "contact te moeten willen maken" met onze waakzame en dienstbare agenten. Wellicht willen die Turken geen contact maken.

A.S. Perien | 08-12-17 | 11:21

Laat de turkjes lekker handelen. De politiecapaciteit kan betet ingezet worden om appende fietsers te bekeuren.

Leptob | 08-12-17 | 11:21 | 1

Ik vraag me af wanneer nou eindelijk eens de keukentrapjes prioriteit krijgen.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 11:26

Turken zijn toch zielig enzo?

Ad Hominem Tu Quoque | 08-12-17 | 11:20

Gelukkig krijgen alle Turken binnenkort een visum om vrij door Europa te reizen zodat ze niet meer tengevolge van onderdrukking en racisme noodgedwongen zich moeten bezighouden met drugshandel, prostitutie, mensensmokkel en andere door wanhoop gedreven low-level jobs om nog net een beetje droog brood te eten te hebben. Allemaal de schuld van Fortuyn en Wilders.

typewriter | 08-12-17 | 11:20

Slappe achterhaalde wetgeveving.Dan krijg je dit.Maar 3 kilometer te hard ontkom je niet aan.Beste kabinet sinds.....

van stampij | 08-12-17 | 11:19 | 1

Is dit nou de duizendste keer dat 'kilometer te hard' voorbijkomt?

bodemloos | 08-12-17 | 12:52

Snel de sleepwet invoeren. En meer EU, natuurlijk.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 11:19

Wie het zwaard oppakken, zullen door het zwaard vergaan.

Niet te veel mankracht besteden aan oplossing van deze moorden!

Francieux | 08-12-17 | 11:18 | 2

Wie het zwaard niet oppakt (om terug te slaan), zal nog sneller door het zwaard vergaan. Zie 5000 jaar wereldgeschiedenis.

typewriter | 08-12-17 | 11:30

Je hebt een punt. Ik ben ook geen pacifist, maar kan moeilijk medelijden hebben met families, die zelf eten van de criminaliteit, Penoza en Vuurzee ten spijt.

Francieux | 08-12-17 | 11:37

Geen capaciteit bij de politie, ons leger is een beggar's army, onze politiek is zo corrupt als de pest enzovoorts. Allemaal bewust zo bedoelt zodat het zo snel mogelijk uit de klauwen gaat lopen hierzo en onze Europese overlords voldoende redenen hebben om ons er weer bovenop te helpen. Moeten we wel even een Europese provincie worden. *zucht*

VeelTeSteil | 08-12-17 | 11:18

Volledig legaliseren van alle drugs begint inmiddels een effectievere oplossing te lijken dan bestrijding.

Paulus de Bk | 08-12-17 | 11:18

Ze denken niet dat de Albanezen een stukje erger zijn dan de Turken? Waar denk je dat Turken bang voor zijn?

DommeNeger | 08-12-17 | 11:17 | 2

En dus? Omdat Albanezen nog erger zijn laten we de Turkse en Marokkaanse drugscriminelen maar rustig hun gang gaan?
P.S. Vreemde reaguurnaam heeft u? Is dat een toespeling op DKS?

typewriter | 08-12-17 | 11:29

Mee Albanezen bij de politie.

Leffe Blonde | 08-12-17 | 16:04

Die gasten van DENK doen toch alleen maar cocaïne dacht ik?

Rest In Privacy | 08-12-17 | 11:16

Vreemd, zag laatst nog twee agenten.
Onderuit gezakt in busje met lasergun.
Geen uitrit niets geen gevaarlijke situatie, maar snelheid daar naar 60 gebracht.
Dus ja, klein moment van onoplettendheid en je mag weet 35 € afdragen.
Dus daaruit blijkt dat dit nepnieuws is, anders zouden ze wel achter die gasten aangaan....... toch?
O,nee... zit in Nederland.

Rob1777 | 08-12-17 | 11:16 | 1

Bekeuren van de argeloze automobilist heeft alleen maar voordelen. Geen risico voor de agent want je krijgt de acceptgiro een paar dagen later en jij hebt geen vermoeden meer waar het was. En de overheid vangt weer makkelijk geld.
Criminelen vangen betekent dat oom agent fysiek aan de bak moet en dat het de overheid alleen maar geld kost.

2voor12 | 08-12-17 | 11:26

Grapperhaus heeft net 8000 kilo zwarte thee gekocht, dus alles komt goed.

Mark_D_NL | 08-12-17 | 11:15 | 2

Ze zijn toch niet de groene thee vergeten, voor diegene die van een groen blaadje houden?

Rest In Privacy | 08-12-17 | 11:22
-weggejorist-
Koning Willy | 08-12-17 | 11:23

Er wordt zoveel bezuinigd en steeds meer belasting betaald. Waar wordt het dan wel aan uitgegeven? Borrel hapjes in de 2e kamer?

MeneerGuggenheimer | 08-12-17 | 11:14 | 3

Managers, diversiteitsofficieren, genderneutrale wc-bordjes, Merkellego, Timmermans Ferries, Timmermans lunchrekening, opvang van niet naar Turkije teruggestuurde illegalen, 35 jsf's, spindocters voor d'66, loonsverhoging voor koning pils en zijn kudde pampapony's,

jack and friends | 08-12-17 | 11:20

ICT fails.

sPainkill | 08-12-17 | 11:23

V&J wordt J&V

Leffe Blonde | 08-12-17 | 16:02

Alles draait om een goede financiele basis. Wat denken jullie dat t succes van Ergopan en consorten vandaan komt?

Logisch dat de war on drugs wordt verloren. ... de politie kan amper wat en mag bovendien niks. Wie is voor t Vuurpeleton?

just another liberal | 08-12-17 | 11:13 | 1

"Wie is voor t Vuurpeleton?"
Ik mag hopen de drugsdealers.Ik sta er liever achter.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 11:14

Ik blijf voortaan binnen, we zien het volgend seizoen wel geromantiseerd in flikken Maastricht. Word me iets te guur buiten met die openslaande deu... grenzen

merel veld | 08-12-17 | 11:13

Dit land is al lang niet meer van ons.

SoepKip | 08-12-17 | 11:12 | 1

Heb je ooit die illusie gehad dan.. Een Nexit en een WImLexit kunnen daar alleen nog verandering in brengen.

Mark_D_NL | 08-12-17 | 11:17

Niet erg inclusief van die turken om de handel voor zichzelf te houden.
Ik neem aan dat DENK hierover vragen gaat stellen in de Tweede Kamer

2voor12 | 08-12-17 | 11:11 | 2
-weggejorist-
typewriter | 08-12-17 | 11:26

Oei. Joris is allergisch voor vieze woordjes zoals groepsorgasme....

typewriter | 08-12-17 | 12:18

En maar flitsen....

Sorry dat ik in herhaling valt, maar blijkbaar is de Nederlandse burger nogal hardleers en wil men maar niet snappen dat de prioriteiten totaal verkeerd liggen.

Klassenfeind | 08-12-17 | 11:11

Gefeliciteerd, Turkse criminelen. Jullie hebben gewonnen.

Ja, als je zo denkt en handelt dan heb je idd bij voorbaat al verloren.......

Taxi!! | 08-12-17 | 11:11 | 2

Ja bij voorbaat, dit speelt al 30 jaar. De voorbaat is allang op.

sPainkill | 08-12-17 | 11:22

@ sPainkill | 08-12-17 | 11:22

Sorry, maar daar denk ik anders over. Gewoon iedereen aanpakken die met illegale activiteiten bezig zijn. En als iemand gepakt wordt met een dubbele nationaliteit dan laat je hem/haar berechten in zijn/haar geliefde thuis/geboorte land. En ik weet wel dat dat niet eenvoudig zal gaan maar waar heb je dan de 2 paspoorten voor nodig???

Het is zo simpel. Iedereen de hier wil wonen kan en mag dat, ALS je je ook maar inzet voor de gehele maatschappij en respect hebt voor de wetten en regels. Lap je die aan je laars, heb je lak aan het land en de maatschappij, wil je mij jou regels, geloof, enz enz uit je geboorteland opdringen: De mazzel. Enkeltje geboorteland/thuisland/geboorteland ouders/voorouders enz enz.

Iedereen moet weten waar de grens ligt en voor sommige onder ons kan je de grens ook letterlijk nemen.

Taxi!! | 08-12-17 | 11:51

Puntje voor de volgende politie-iftar.

Lewis Lewinsky | 08-12-17 | 11:10 | 3

Ja, dan geeft de politie een inlegvelletje af met erop een verzoek wat minder crimineel te zijn.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 11:16

Een puntje ? Op een stukje zilverfolie zeker, met een aansteker eronder en een buisje in de mond. Hetgeeft je toch te denken allemaal.

netniet | 08-12-17 | 11:21

Goed idee. Volgende keer dan wel zwaarbewapende commando's en mariniers meenemen naar de iftar want anders kunnen die blauwe bonen en andere oosterse lekkernijen wel eens heel zwaar op de maag liggen bij onze eigen brave bromsnorren.

typewriter | 08-12-17 | 11:25

Gut.. zo gek..... de politie van Nederland legt t af tegen een miljardenindustrie met friends in high places, tot en met t witte huis dat liever kiest voor drugs lords dan voor terroristen in de tribale gebieden van Afghanistan/Pakistan.
Zo raar allemaal.

2eme.rep | 08-12-17 | 11:10

Gewoon om ze te trollen heroïne legaliseren.

jack and friends | 08-12-17 | 11:09 | 1

En u denkt werkelijk dat dit zoden aan de dijk gaat zetten? De Turkse maffia laat zich de kebab echt niet van het Turks brood eten hoor. Het merendeel van de drugs hier is bestemd voor de internationale handel en die enorme winsten laat men zich niet zomaar ontglippen.

Sjefke7807 | 08-12-17 | 12:53

*kuch*regenjas*kuch" turkse casino's in paramaribo * kuch..

Stortkoker | 08-12-17 | 11:09 | 4

Lupuslupus | 08-12-17 | 11:23
Hier in de buurt 6 kappers. Nooit klanten. Wolla.

VeelTeSteil | 08-12-17 | 11:38

@VeelTeSteil | 08-12-17 | 11:38.
Hier was ook een turkse kapperszaak zonder ooit een klant. Zit na jaren(!) nu een hondentrimsalon dus die turken hebben de buit binnen. Maar als ik een bepaald bedrag op mijn bankrekening zou storten pluizen ze tot op de cent uit waar het vandaan komt.

Lupuslupus | 08-12-17 | 11:59

Op zich natuurlijk wel fijn dat er op die manier een deel van de opbrengsten als belasting wordt afgedragen. Verder is drugsgebruik normaal gesproken iets waar je vrijwillig mee begint. Kan me in die zin wel iets voorstellen bij het gebrek aan prio voor aanpak bij overheid. Is op deze manier een beetje als accijns op roken of alcohol.

Probleem is natuurlijk ook niet aan te pakken zolang als er kopers zijn zullen er ook verkopers zijn.

Mr Ker | 08-12-17 | 16:29
▼ 1 antwoord verborgen

Er wordt een onderzoek ingesteld door het WODC, waaruit zal blijken dat het huidige beleid werkt.

Koning Willy | 08-12-17 | 11:09 | 1

En een onderzoek door een of andere onduidelijke linkse club die al snel de conclusie trekt dat de politie moet stoppen met het verspreiden van dit soort haatzaaiende, racistische berichten.

Je kunt niet zomaar een hele bevolkingsgroep wegzetten. Wat heet, als ik Turk was dan zou ik _nu_ naar het buro gaan om mijn voorgedrukte aangifte op te eisen.

Opslag Medium | 08-12-17 | 12:26

Mooi. Kunnen ze weer verder met normale burgers lastigvallen met futiliteiten om de verzetssfeer wat te helpen opstoken.

Kladderadatsch | 08-12-17 | 11:09
-weggejorist-
skylos | 08-12-17 | 11:09

Ze hebben nu zelfs een politieke tak in het parlement.

down | 08-12-17 | 11:08 | 1

Grijze wolven in cie. stiekem. Nederland heft zichzelf op.

kaasfondue | 08-12-17 | 11:41

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl