Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Reaguursels

Inloggen

Liever een patatje waar alles overheen mag, behalve curry. Die vlaai is goedkoper dan de hondenbrokken, dus....

Louise-in-de-pels | 11-11-17 | 09:28

Als je de hond kwijt bent weet je waar je moet zoeken.

Rang | 11-11-17 | 09:00

Ahjoh en de meeste reaguurders hebben bij de Appie zeker nooit die frikandelbroodjes zien liggen. Is the same shit, alleen iets kleiner van formaat. Hele generaties scholieren en studenten zijn daar op groot geworden. Dat en roze koeken.

Titaantje | 11-11-17 | 08:58

En vergeet het kroketbroodje niet. Een koude kleffige kroket, met dito ragout omhuld in een raster van smakeloos bladerdeeg.

Titaantje | 11-11-17 | 09:00

Iets voor als je om 6 uur 's ochtends zeer dronken thuis komt ?
Iets anders kan ik me er niet bij voorstellen.

Wekkertje | 11-11-17 | 08:51

Wow, na het zien/lezen van dit artikel kan ik concluderen dat mijn leven compleet is.

Manus Olie | 11-11-17 | 08:41

Is hij wel Halal?

Pablo Discobar | 11-11-17 | 08:16

De Aldi ... voor de mensen die wel willen maar het net niet kunnen .... of nog een: de Aldi ... met gratis obesitas ... of nog een (de laatste dan): de Aldi ... ach vul zelf maar in :-)

Rdock | 11-11-17 | 03:30

flauw zeg. ik hoop dat jij geen men wordt die wel wil, maar niet kan.

Pablo Discobar | 11-11-17 | 08:12

Zeker nog nooit bij de ALDI geweest ....

Wekkertje | 11-11-17 | 08:52

Ik heb hier gvd bijna 200 tegels moeten afstruinen om te kijken of er iemand al een culinaire recensie had gepost. Iedereen schijnt te weten dat ie niet smaakt zonder te proeven. Moet ik alsnog naar den Twitter't om meningen te peilen. In dit land van friet oorlog, stamppot en kapsalon kan culinair alles en zijn ze meesters in het bij elkaar flikkeren van ogenschijnlijk niet mixbare gerechten die uiteindelijk best goed matchen.

ZoIstEnNieAnders | 11-11-17 | 02:14

Toch blijf ik friet en doner een verschrikkelijke combinatie vinden. Een kapsalon is m.i. het meest verschrikkelijke gerecht wat je maar kan bedenken

barryvantiggele | 11-11-17 | 03:25

Ja maar, is het nu te vreten of niet?

silentguardian | 11-11-17 | 06:05

SBS campingtokkivoedsel. Ik mis alleen nog het Alfa bier en een pak shag. En maar zeiken dat hun kinderen te dik en vaak ziek zijn.

Basil Fawlty | 10-11-17 | 23:21

Nee bedankt, misschien als verplichte kost voor gelukszoekers, vertrekken ze vrijwillig.

surfingbilly | 10-11-17 | 22:27

Zitter er wel ook uien op?

Hittepetitje | 10-11-17 | 20:42

Tokkievolk vreten. Niets meer, niets minder...

stoutklein_kutkonijn | 10-11-17 | 20:19

Snob.

Hunebedbouwer | 10-11-17 | 21:49

Het is Pablo geregeld opgevallen dat mensen die anderen tokkies noemen opvallend vaak zelf tokkie-trekjes vertonen. Een opvallend kenmerk van non-tokkies is dat ze in de regel minder oordelen over anderen hebben.

Pablo Discobar | 11-11-17 | 08:14

Ik vind het tamelijk duur voor een vegetarisch product.

Rommelende Onderbuik | 10-11-17 | 19:12

Mooi ook die sticker he; ,met NU voor 3,99. alsof ze de moed zouden hebben om er anders nog meer voor te gaan willen vragen.

p17266141 | 10-11-17 | 18:40

's Avonds na het zuipen lust ik wel een hele taart, maar als ik het voor de tweede keer zie de volgende ochtend heb je frikandelpuree in bierbeslag. Ik denk dat ik hier ook een patent op kan aanvragen, dit wordt een succes.

Catskapot | 10-11-17 | 18:17

En ik maar denken dat ze hier in Limboland gekke vlaaien bakten. Ennuh vlaai en frikandellen zijn best okay, maar frikandellenvlaai? Even m'n culinaire brein resetten.

hakbarry | 10-11-17 | 18:17

Ik zou zeggen ga eens met kids naar een pannenkoekhuis. Gewoon ranzig. Pannenkoek met shoarma, pannenkoek met brie etc. Brrrr..!

Wasbakplasser | 10-11-17 | 18:05

met de kids

Wasbakplasser | 10-11-17 | 18:11

met uw kinderen

A.S. Perien | 10-11-17 | 19:43

groetjes ria en de kids

Tom Aatje | 11-11-17 | 11:05

8 personen? Zo'n ding vreet ik in m'n eentje wel op 's avonds.

Zepstar91 | 10-11-17 | 17:57

Urker vistaart, maar dan nog smeriger.

dezenicknameisbezet | 10-11-17 | 17:51

Op zich gewoon wel een heel geil aangezicht zo’n harde rechte rol bovenop je pizza. Daar zou ik het alleen al voor doen.

Dagdief | 10-11-17 | 17:41

Kom op dagdief als je goed kijkt zie je frikandel schijfjes. Je reet is toch geen sjoelbak!

Lasius | 10-11-17 | 19:44

In Lotharingen hebben ze toch ook hartige vlaai als nationaal gerecht?

WirMachenMusik | 10-11-17 | 17:41

Nederland op z'n dieptepunt. Echt totaal geen culinair besef, zo jammer.

pjisonline | 10-11-17 | 17:27

Beter dan thanksgivingbrood met vaginaalgist

Masteryu | 10-11-17 | 17:00

het is officieel delft is nu kutter dan limburg

stunter | 10-11-17 | 16:45

Alleen bestemd voor Aldi kopers. Smerige vette rotzooi.

F1802 | 10-11-17 | 16:43
-weggejorist-
skylos | 10-11-17 | 16:36

Als iemand mij een stuk vlaai aan zou bieden met daar in frikandel verwerkt, zou ik meteen opstaan en alle vriendschap verbreken. Hetzelfde doe ik met mensen die witte onderbroeken aan hebben. Ik bedoel, zoiets kun je toch niet voor vol aannemen, toch!?

PijlVader | 10-11-17 | 15:50

Dat is dan wederzijds. Best te doen die Vlaai

schalwijk023 | 10-11-17 | 16:06
-weggejorist-
BodeTweedeKamer | 10-11-17 | 16:31

Eet jij je gluttenvrije zuur dessem biachatta met biologische geiten tofu. Azijn pisser

schalwijk023 | 10-11-17 | 16:45

Ik wist dat het hoogste culinaire genot dat er in holland te beleven is, een kroket uit de muur van Febo was.

Ik moet zeggen, jullie hebben jezelf naar een hoger niveau van wansmaak weten te tillen. Van harte proficiat daarvoor en doe zo verder.

(al moet ik toegeven dat er ook wel enkele restaurants zijn waar het wel goed toeven is ook, ik durf er zelf al eens 100 km voor omrijden. )

Lt-Kol Kilgore | 10-11-17 | 15:44

Kan je vrouw niet koken of denk je dat het ons boeit hoe ver je rijdt om een vorkje te prikken?

Wilders Spamaccount | 10-11-17 | 16:34

En dan bijvoorbeeld de Indonesische invloed op de Nederlandse eetcultuur compleet negereb, zodat je iets te zeiken hebt. Wansmaak, takes one to know one. Maar lul fijn een einde in de ruimte verder, moet je wel meer dan 100 kilometer voor omrijden.

Acar_ketimun | 10-11-17 | 17:14

Holland ? Wel eens in de rest van Nederland geweest ?
In Dokkum is recent nog een zendeling gedegusteerd. Past u maar op.

A.S. Perien | 10-11-17 | 20:07

Ik vind het niet kunnen, de oer Hollandse frikandel fusion cooken met een oer Limburgse vlaai. Dit kan en mag niet. Dat is als in Nederland verkiezingspamfletten in het Arabisch afdrukken. Oh wacht

Balletje Mayo | 10-11-17 | 15:43

Ik vraag me af of frikanel te combineren is met bv een oliebol of haagse bluf, ik zeg maar wat.

Lt-Kol Kilgore | 10-11-17 | 15:46

Echt iets voor hoerenlopers, dellenvlaai

Rang | 10-11-17 | 15:36

dat zal die meneer met dat leuke mutsje waarderen.

topsporter | 10-11-17 | 15:42

dat zal die meneer met dat leuke mutsje waarderen.

topsporter | 10-11-17 | 15:42

Ach ja, een frikandellenbroodje is ook goed te doen (al heb ik liever een broodje frikandel) dus misschien is dit ook beter te vreten dan hoe het eruit ziet.

Merkelfapper | 10-11-17 | 15:34

Echt iets voor hoerenlopers, cellen laaiend.

Rang | 10-11-17 | 15:33

Je autofuck uitzetten een optie?

Acar_ketimun | 10-11-17 | 17:15

Kan dit cognitieve dissonantie veroorzaken?

Baron Clappique | 10-11-17 | 15:29

Gatver de gatver de gatver, dit land verdient gewoon hart en vaatziektes. Na ja best te nassen met majo en curry. Mag ik nog een stuk?

ikdenkwat | 10-11-17 | 15:25

Binnenkort komt er een actie , deze vlaai , an als bonus een witte onderbroek.

Bergbloempje | 10-11-17 | 15:21

Heb liever een Bounty uit de frituur. En krijgen we straks trouwens een witte onderbroeken-vrijmibo?

eerstneukendanpraten | 10-11-17 | 15:20

Misschien wel wat voor de hond,zelf lust ik geen currysaus.

kzegje | 10-11-17 | 15:14

Nu frequenteer ik meestal Aldi en Lidl, want AH, is me te duur. OK, Jumbo kan soms ook wel. Prima geitenyochurt.

Nou ja, eerlijk is eerlijk, het maakt niet zo veel uit waar je havermout koopt, dat basic spul kan ook bij AH aangeschaft worden, 45 cent het pak. Was tijdje terug bij Jumbo us-un-keertje 39 cent, ook goed, maar zat in zo'n lullige plastic zak. Geen ontbijt zonder!

Maar vaak zijn de producten uit deze Duitse winkel gewoon goed eten. De Moffen zijn veel smaakbewuster dan wij Kaaskoppen, hoewel er, naar ik vermoed, toch wel een verschil zal zijn, tussen de aangeboden waar in DE en NL.

Waarom zou ik het niet proberen? Nou, heb wel eens frikandellen genuttigd en viel zwaar tegen, dus denk van niet.

Maar waar is het opschrift "Ingezonden Mededeling" oftewel reclame, want dit is niet eens soft product placement. Wat schuift dat nu @Redactie?

Overigens lijkt het mij aardig om een GeenStijl-vreetpanel op te richten, zootje keiharde foodies, die de supermarkt shit keuren. Betaald door Geenstijl natuurlijk. Keuringsdienst van Waarde* is een van de best programma's, maar dit panel zou het wat anders doen, natuurlijk.
Salut, Evocatus
* Allen zeiken ze soms te lang door met dat stupide herhalen van een reeds beantwoorde vraag, dat truukje kennen we onderhand wel.

Evocatus | 10-11-17 | 15:14

Aldi in Nederland heeft jarenlang heel matig gepresteerd terwijl het in Duitsland uitstekend ging. Die producten waren destijds gewoon inferieur en de Nederlander haalde er zijn neus voor op. Op een gegeven moment is men gaan inzien dat wanneer je een breder publiek wil trekken de kwaliteit van A-producten benaderd moet worden. Daarna is het in Nederland pas goed gegaan met de Aldi. Daarnaast was het juist zo dat veel Duitsers juist in Nederland inkopen kwamen doen vanwege de betere kwaliteit (ondanks de hogere prijs).

Bytemaster | 10-11-17 | 15:25

Aldi Süd, Aldi Nord. Einde bericht.

Acar_ketimun | 10-11-17 | 17:16

Tokkievlaai.

DrumPiet | 10-11-17 | 15:10

Hahaha, het land van cuisine! Je kan net zo goed uit de vuilnisbak gaan eten.

lanexx | 10-11-17 | 15:09

Barf, barf.

Bari Oomsma | 10-11-17 | 15:05

Dit soort voedsel past wel bij de gemiddelde Nederlander, ze stemmen immers ook op de vvd en d66. Net zo smerig.

Mark_D_NL | 10-11-17 | 15:05

Dus we hebben in Nederand 3,5 miljoen (stemmen VVD/D66) gemiddelde (wat dat ook mag zijn) Nederlanders.

Memek | 10-11-17 | 15:15

Gadver.

Bergbloempje | 10-11-17 | 15:05

Fantastisch nieuws, morgen meteen eentje halen.

quigg | 10-11-17 | 15:03

Wat is het verschil tussen een frikandel en een dom blondje?

Een frikandel bevat hersens!

Hart_von_Hinten | 10-11-17 | 15:02

Wat is het verschil tussen een frikandel en een gozert?
Een frikandel bevat ballen!

kzegje | 10-11-17 | 15:17

anp: goed bezig! Dit is nieuws.

TheseDays00 | 10-11-17 | 15:02

wat is dit? marktonderzoek?

CleaudeSacke | 10-11-17 | 15:00

Ik zou met alle plezier de eter van deze troep in zijn gezicht pissen

cunt | 10-11-17 | 14:59

Begonnen als Grubbenvorstse grap door bakker Engels die er 12 in 1 vlaai stopt; nationaal bestellen mogelijk, behalve op de Waddeneilanden.
AD en Telegraaf brachten dit nieuws ook, evenals Linda.nl. Dus ik ben wel blij dat ik de actualiteit ook op GeenStijl kan volgen.

marjen | 10-11-17 | 14:59

En Grubbenvorst valt onder Horst aan de maas, dan weet je het wel.

joppo0 | 10-11-17 | 15:36

Op de waddeneilanden hebben ze dan weer vers geneukte schapenvlaai.

Lt-Kol Kilgore | 10-11-17 | 15:49

Bakker Engels gebruikt Beckers fricandellen, dus dat zit wel goed.
Maar er is meer nieuws. Het is het meest besproken onderwerp bij de nationale koffiezetapparaten vandaag. En de meningen lopen uiteen. Sommigen vinden het niks maar anderen juist weer niet. Dus dat zijn interessante ontwikkelingen.

marjen | 10-11-17 | 17:51

Drie Euro negenennegentig is zowaar cheap ass en stinkt economisch en gezondheidstechnisch natuurlijk van alle kanten. Je kunt je afvragen of het hier wel een volwaardig vleesproduct betreft of dat we hier van doen hebben met een deegproduct met enige smaakaccenten van vlees.
Tevens rijst de vraag of het zwaar bewerkte voedingsmiddel wel gezond is. Uit de licht cynische ondertoon van dit weblog kan de suggestie worden geuit dat dat niet zo is. De hoeveelheid zout zal wel ver boven de acceptabele limiet liggen om het product zichzelf snel weg te laten (vr)eten. Tevens lijkt het erop dat het opstaande deegrandje is geglaceert met een eiwitpasta. Dikwijls worden daarin grote hoeveelheden suikers aan toegevoegd tijdens de afkoelfase. Suikers verhogen de afgifte van speeksel, hetgeen het eetcomfort vergroot. Tenslotte zijn de toegevoegde hoeveelheden vetten nog niet genoemd, echter het is niet uitgesloten dat deze zich overwegend in het deeg bevinden. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om zogenaamd stratumdeeg met dikvet en zout als conserveringsmiddel. Dit deeg bevat per 100 gram 62 gram onverzadigd, gerafineerd vet van dierlijke herkomst. Al met al een immens ongezonde smeerhap. Ik zou deze vlaai/taart nog niet aan mijn varkens voeren.

Hoe kan het in 's hemelsnaam dat dergelijke goorhapperij in onze supermarkten wordt toegelaten? Als we de zorg de komende jaren nog enigszins betaalbaar willen houden, dat verbannen we deze tijdbommen uit de supermarkt.

Billy Ocean | 10-11-17 | 14:56

Vaktermen altijd plus-Veel bij mij.
Stratumdeeg is zo'n woord.
Dus even in de browser.
Heuh, slechts één (1) hit en dan ook nog wel een vewijzing naar dit artikel op GS.

Dus @Billy Ocean
Vertel eens wat meer over dit deeg of waar kunnen we info vinden?
Bij voorbaat dank.
Tschüß, Evocatus

Evocatus | 10-11-17 | 15:19

Je vergeet de evt. toepassing van slagroom.

Baron Clappique | 10-11-17 | 15:22

@evocatus
Stratumdeeg is een term uit de bakkerswereld. Stratum = laag, kortom deeg dat uit laagjes bestaat. Het is nadrukkelijk niet gelijk aan bladerdeeg, aangezien stratumdeeg uit gewalst deeg bestaat met een significant hoger vetgehalte. Bladerdeeg wordt ook dikwijls met boter gemaakt en de deegvellen worden door rekking met roller én trekwerk gemaakt, waarna ingebloemd op elkaar geperst met een lichte roller.
Stratumdeeg bevat eveneens < 3% gist, waar bladerdeeg gemiddeld 6 a 7% gist bevat. Stratumdeeg is dus een zéér hard, solide en zwaar deegproduct dat nagenoeg niet rijst in de oven.

Billy Ocean | 10-11-17 | 15:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Toch nog goed nieuws! Keep it up GS

Winter_is_coming | 10-11-17 | 14:55
-weggejorist-
Wilders Spamaccount | 10-11-17 | 14:54

Als ie goed warm is wil ik er mijn lul wel insteken.

Ontwerp | 10-11-17 | 14:54

Klinkt smerig!

Gags Beasley | 10-11-17 | 14:54

En dat is het waarschijnlijk ook!

Gags Beasley | 10-11-17 | 15:00

Het IS smerig.

Billy Ocean | 10-11-17 | 15:04

Wat een negatief gejank weer.
Voor veel reaguurders geldt een dag niet gezeikt, is een dag niet geleefd.
Ik ga hem zeker een keer proeven en geef dan pas mijn oordeel.

Artwido69 | 10-11-17 | 14:53

Voor de fijnproever!!!

veelbeter | 10-11-17 | 14:52

Ja sommige hebben gelijk, ik geef mijn fout toe.

r.s.jonkman | 10-11-17 | 14:50

Iemand de informatie of deze ook bij de ALDI in Duitsland te koop is?

Kersje! | 10-11-17 | 14:50

Daar heeft men de Currywurst-Strudel

priks | 10-11-17 | 14:55

Nein !

Bergbloempje | 10-11-17 | 15:07

De grootste verworvenheid van Dordrecht: de frikadel. Ja zonder n, voor de taalpuristen onder u.

LJBrinkhorst | 10-11-17 | 14:50

Zelfs niet met een kleine n.

AlexMM50 | 10-11-17 | 15:31

Nee, nee, nee! In Dordt is de frinaNdel uitgevonden. De frikadel hebben onze Zuiderburen bedacht.

JuffrouwJansen | 10-11-17 | 15:53

Bij AH slaan ze terug met de chocoladepizza.de 'Dr. Oetker Ristorante Dolce al Cioccolato, een heerlijk zoete pizza met een smeuïge chocoladesaus en 3 verschillende chocoladetoppings, op een krokante dunne bodem met subtiele chocoladesmaak.' www.oetker.nl/nl-nl/onze-producten/pi... *overgeeft* Kunnen ze de bedenker hiervan niet op 180graden bakken?

seven | 10-11-17 | 14:49

Is ook al oud, al zeker een jaar bij de oosterburen te koop

jack and friends | 10-11-17 | 15:01

Vrijmibo, ik wil tieten zien. Geen bijstandstrekkers met foute bandana's die hun aderen dichtslibben met belastinggeld.
Dat gezegd hebben ga ik nu weer fijn verder met de jaarcijfers 2016.

Meneert | 10-11-17 | 14:49

Nice..... bijna 10 Oudhollandse florijnen voor een boterham met slachtafval....

Prof. Pim Pam Pet | 10-11-17 | 14:48

In de vleesindustrie spreekt men niet van slachtafval. Het is frikandellenGrondstof!

Winter_is_coming | 10-11-17 | 14:57

Genant.

Zzzzooooffff | 10-11-17 | 14:47

Het is toch frikadel, zonder 'n',
of is het nieuwe spelling

BosrandDirk | 10-11-17 | 14:47

Frikadel is rond en bruin, frikandel is zo'n lang dun donkerbruin ding

JuffrouwJansen | 10-11-17 | 15:52

Is het ontbijt van Timmersfrans

PieterPassant | 10-11-17 | 14:47

Mmm, nee bedankt. Heb zo'n idee dat dat ding stijf staat van de conserveringsmiddelen, kleur-geur en smaakstoffen en onmeundig veel suiker, zout, zuur en vet bevat, dus ik pas.

Graaisnaaiert | 10-11-17 | 14:46

Je moet maar denken, de mens is nog nooit zo oud geworden.
Die troep rekt je leven.

K.Zak. | 10-11-17 | 14:51

Als die conserveermiddelen mijn snacks tien jaar kunnen goedhouden, dan moet ze ook meneer Winter in topconditie kunnen houden.
Snel naar de winkel...

Winter_is_coming | 10-11-17 | 14:59

Als je bezoek krijgt dat je graag met diarree naar huis stuurt is dit wel een goede optie.

Rheia | 10-11-17 | 14:45

Gatverdamme.

Rheia | 10-11-17 | 14:42

Moet je de vlaai eerst opwarmen voor je je lul er insteekt? #dtv

Teen | 10-11-17 | 14:42

Kunstenaar zeker.

MogeWijEveOvergeve | 10-11-17 | 14:48

Je moet hem kokendheet opdienen.
Veel plezier.

K.Zak. | 10-11-17 | 14:52

Ik lees een hoop mensen hier negatief over tekeer gaan hierzo.
Maar volgens mij is het enige verschil met een fridandelbroodje zoals je die bij de bakker of een andere supermarket haalt het formaat.
(deze dus: images.smulweb.nl/recepten/867811/low_... )

Grmblbarf | 10-11-17 | 14:38

Die verdienen de zelfde straf. Een frikadel verzuipen in juin,ketchup en mayo ok,maar meer niet.

miko | 10-11-17 | 14:40

@miko | 10-11-17 | 14:40
Ah, het open ruggetje (ook wel de fricandel speciaal genaamd).

Maar ik ben het wel met je eens. Doe het dan goed, en maak een fricandel-speciaal-vlaai.

TheEgg | 10-11-17 | 14:56

Die ken ik als 'open been'.
Gisteren nog in Duitsland 'ein pomme fritt krieg' gevraagd. Klinkt toch toffer dan in NL.

Winter_is_coming | 10-11-17 | 15:02

Zolang het deeg niet te zoet is, lijkt het mij niet eens heel vies. Het zal dan niet heel anders smaken dan de frikandelbroodjes van de AH; geliefd onder de energy drinkende VMBOerts

Tom Aatje | 10-11-17 | 14:38

Bladerdeeg + frikandel = frikandellenbroodje. Al geef je het de vorm van een Eifeltoren, dan is het nog steeds een frikandellenbroodje.

h3* | 10-11-17 | 14:37

Zouden er ook lui zijn die danken na het verorberen van dit gedrocht?

Normpje | 10-11-17 | 14:36

Ja natuurlijk, want volgens hen hebben zij dit smerige voedsel van hun Heer gekregen.

Bergbloempje | 10-11-17 | 15:20

Nee dank u. Voor mij geen frikandellen (in geen enkele vorm).

Lupuslupus | 10-11-17 | 14:35

Wie frikandellen eet, of een weduw trouwt, weet nooit wat daar is ingedouwd.

Glasgow Argus | 10-11-17 | 14:38

Dit zijn dus van die dingen die niet worden gemaakt omdat het lekker is, maar omdat het raar is, zodat de hele wereld gratis reclame voor je maakt.

minnenman | 10-11-17 | 14:35

Ranzig.

woordgrap van de dag | 10-11-17 | 14:35

Goor maar tegelijk wel vernieuwend. Fusion food. De keukens van Limburg en Flevoland ontmoeten elkaar.

DommeNeger | 10-11-17 | 14:34

Godverdomme Nee!
ik vraag me nu toch oprecht af wat er erger is;
de EU, islamisering van 0031 of een frikandellenvlaai
Alledrie kapodtdeaud heeft overigens mijn voorkeur

Tobi | 10-11-17 | 14:33

Waarom wenst u zichzelf naar de hel?

Lupuslupus | 10-11-17 | 14:37

Vrouw, stel je niet zo verschrikkelijk aan

Tobi | 10-11-17 | 15:27

Hmmm. Niet in de koeling. Laat maar dan.

DebD | 10-11-17 | 14:32

Voor iedere frikandellenvlaai die verkocht wordt trekken ze in Valkenburg in een hotel een minderjarig meisje totaal uit elkaar.

bokkepruik | 10-11-17 | 14:32

Ik moest hardop lachen. Ben ik nu een slecht mens?

VeelTeSteil | 10-11-17 | 14:51

Binnenkort ook ontbijtkoek met frikandellen.

acess | 10-11-17 | 14:31

Die man met die hoofddoek houdt wel van een verpakte maaltijd of wat.
Frikadel is patattent voedsel, dit blief ik niet.

Memek | 10-11-17 | 14:31

Eet jij lekker slakken, kaviaar, ganzenlever en kikkerbilletjes dan ga ik lekker naar de patattent!! (Maar frikandellenvlaai hoeft van mij ook niet)

acess | 10-11-17 | 14:37

Nederland is af

P-unit | 10-11-17 | 14:30

Nee. Nederland is op. Er is niks nieuws meer blijkbaar. Alles alleen nog maar hergebruiken tot het niet meer gaat. Zelfs ik kijk al geen tv meer...

Somsbestgenuanceerd | 10-11-17 | 14:42

Oud nieuws. Ligt zeker al een week in de schrappen. Gekocht voor de verjaardag van mijn ex.

Promedio | 10-11-17 | 14:51

Mensen die dit in hun karretje pleuren moet je uit hun ellende helpen.
Gewoon aan de beentjes pakken en een ferme tik in de nek. Die hebben niks.
Ow,en de uitvinder hiervan moet voor een tribunaal.

miko | 10-11-17 | 14:29

K.Zak. | 10-11-17 | 14:31
Het hoeft niet gezond te zijn maar wel lekker.
Maar een frikadelle vlaai? Dat is barbarisme daar gaan we mee naar de klote, dat is voedingsislam, dat wil je niet hebben.
Iemand die dit eet kan geen zonlicht verdragen.
Nee werkelijk,eters en uitvinders hiervan de bek vol proppen met knoflook,met een zilveren kogel door hun knar en een houten staak door hun hart en begraven in een wijwatervat op een kruispunt.

miko | 10-11-17 | 14:39

Nee, werkelijk hier kan ik niets tegen inbrengen.
Ik sta met mijn bek vol tanden.
Ik ga gouw aan de slag met mijn voortschrijdend inzicht.
Bedankt.

K.Zak. | 10-11-17 | 14:44

@miko, plus oneindig voor de strafmaat

jack and friends | 10-11-17 | 14:59
▼ 1 antwoord verborgen

Misschien voor de volgende introductie de bossche kroket (een bossche bol met ragout in plaats van slagroom), wel met chocolade natuurlijk
Of de kaas tompouce....

InAnumPerRegimine | 10-11-17 | 14:28

ik watertand nu al *snel wat unilevervrinden bellen doet*

Cobalt bomb | 10-11-17 | 14:29

Die kaastompouce laat ik graag aan mij voorbij gaan, maar zo'n Bossche kroket, mmmmm, dat lijkt mij echt een niet te versmaden culinaire innovatie.

hatari | 10-11-17 | 15:43

Vleesproducten horen in de koeling, voedselvergiftiging in 3-2-1.

r.s.jonkman | 10-11-17 | 14:27

Hondenvoer,kattenvoer,gezouten vlees, vacuüm verpakte worsten,etc etc.

miko | 10-11-17 | 14:36

Als je vlees echt goed rookt is het een jaar of langer houdbaar. Maar dan echt traditioneel roken, niet even een paar uur een of andere vage behandeling geven zodat het vet eruitspuit als je hem aansnijdt.

Graaisnaaiert | 10-11-17 | 14:49

daar zit niets van vlees in! Bloem, plantaardige vetten en heeeeel veel smaakmiddelen. Nou, geniet er maar van!
gaat er bij mij niet in. bwaah.

kokenrel | 10-11-17 | 17:57
▼ 3 antwoorden verborgen

Lekker met een patatje vlaflip.

JTKDM | 10-11-17 | 14:26

En daarop romige pepersaus.

Bergbloempje | 10-11-17 | 15:12

Waarschijnlijk niet halal, dus de Aldi lijkt me niet de beste plaats voor dit?

John McClane | 10-11-17 | 14:25

En terecht, dat is ondernemerschap!

Cobalt bomb | 10-11-17 | 14:25

Ik wacht tot de zoute haring met slagroomvlaai

K.Zak. | 10-11-17 | 14:25

Je moet toch wel een hekel aan iemand hebben om hem of haar zoiets voor te schotelen. Nog erger is het dit bericht te publiceren. Kennelijk is de lobby van de Aldi succesvol geweest.

Mannes | 10-11-17 | 14:25

Zoiets komt alleen als er een soort van vraag naar is, je kent je naasten gewoon niet goed genoeg. Xenofoob!

Cobalt bomb | 10-11-17 | 14:27

@Van Rossum doet op zaterdag de emballage bij Aldi.

H. Caulfield | 10-11-17 | 15:09

Frikandel broodjes vind je dus ook raar, aangezien dat exact hetzelfde is.

Acar_ketimun | 10-11-17 | 17:23
▼ 1 antwoord verborgen

Ik mis de slagroom

Vod Kanockers | 10-11-17 | 14:25

Ik las fricandelvla.

Pedronegro | 10-11-17 | 14:24

nieuwste variant "wintervla"?
Of "stapvla" voor als je 's nachts thuiskomt...

Somsbestgenuanceerd | 10-11-17 | 14:40

Somsbestgenuanceerd | 10-11-17 | 14:40: ik wacht op de islamvla of taart.

Bergbloempje | 10-11-17 | 15:14

Waarom ook niet

Bokito ergo sum | 10-11-17 | 14:24

Ik doneer er met liefde 200 aan Asha ten Broeke. Geniet er van walrus... Ehhh meid...

VeelTeSteil | 10-11-17 | 14:24

Frikandellenbroodje taart?

GroetenVanUrk | 10-11-17 | 14:23

Kan niet wachten op de krokettenvlaai met mosterdsaus.

Dr. Blechtrummel | 10-11-17 | 14:21

ja! doen please

Somsbestgenuanceerd | 10-11-17 | 14:39

Schoarmavlees in je stampot boerebkool!!!

Diepvrieshoeren | 10-11-17 | 14:21

En dan hoor nog dat de integratie mislukt is, zie daar het bewijs van het tegenovergestelde.

Dr. Blechtrummel | 10-11-17 | 14:34

'Je' ertussen frommelen doet.

Dr. Blechtrummel | 10-11-17 | 14:35

WTF? weggejorist voor knoflooksaus?

Diepvrieshoeren | 10-11-17 | 21:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Kun je dat ding ook koud eten?

blikjegrolsch | 10-11-17 | 14:21

Hoe kouder hoe beter, dan proef je minder.

priks | 10-11-17 | 14:50

Ik hou niet van curry

EnzoIshet3 | 10-11-17 | 14:21

Ook niet van Hela curry? Da's toch wel de lekkerste!

Baski | 10-11-17 | 14:35

@ Baski, grappig weetje, Hela komt uit de Remiafabriek in Den Dolder !

surfingbilly | 10-11-17 | 22:25

binnenkort dan broodje vlaai?

CopyCat | 10-11-17 | 14:21

Zo'n vlaai is als een dom blondje, je weet nooit wat ze er al eerder ingestopt hebben.

Theo Reet | 10-11-17 | 14:19

De Nederlandse keuken in optima forma. Hoorde gisteren dat de Kapsalon internationaal gaat. (echt waar!) Nu wachten op de doorbraak van de Frikandellenvlaai.

Croxifoxio | 10-11-17 | 14:19

Wat is eigenlijk Kapsalon, en waarom zo een rare naam?

Bergbloempje | 10-11-17 | 15:15

Een bakje met döner, friet, ui en salade. Waar gesmolten kaas over heen gaat.
Waar de naam vandaan komt, geen idee.

Croxifoxio | 10-11-17 | 15:59

Dan ben je er tamelijk laat bij, het is al even te koop in belgie en germanistan. Nepal en New York zijn wel recent erbij gekomen, toch laat ik die troep maar links liggen.
@Bergbloempje Tjah, bij elk artikel erover wordt wel uit de doeken gedaan over het hoe en wat, maar speciaal voor u: Kapper wilde eens wat anders eten bij de buren van de grillroom, grillroom kent kapper, gerecht werd vernoemd naar het naburige bedrijf, een kapsalon. Graag gedaan en voortaan even het hele artikel doorlezen als u er weer één tegenkomt.

Acar_ketimun | 10-11-17 | 17:28

Vlaai √
Frikandel √
Frikandellenvlaai X

priks | 10-11-17 | 14:19

Mijn vrouw is een rasechte Limburgse, en ze ligt nu schuimbekkend en met spasmen op de vloer.

En bedankt he!...

Balsaq | 10-11-17 | 14:19

Dat krijg je na duizend jaar inteelt. Heeft u haar op de zij gedraaid, gekeken of de tong niet is ingeslikt, en een houtje tussen de tanden geplaatst?
Dit traditioneel 'baksel' is -terzijde- niet zonder rede vernoemd naar de schijt van wat grazers..

geen koning | 10-11-17 | 18:42

Getsie, vlaai!

zetje01 | 10-11-17 | 14:18

Ik neem maar aan 20min in de oven op 180 graden?
Maar geef mij maar de chocolate pizza.

wica128 | 10-11-17 | 14:18

Ideaal voor als je van die Foodie-gekkies over de vloer krijgt. Maar een AK-47 werkt natuurlijk ook.

Kapitein Stijlvol | 10-11-17 | 14:18

En dan nu de kapsalonvlaai.

Glasgow Argus | 10-11-17 | 14:18

Is dat nederlands? meh

Cobalt bomb | 10-11-17 | 14:26

Ja, dat is de Nederlandse keuken. Zoals de Duitse keuken ook Doner Kebab heeft voortgebracht.

Glasgow Argus | 10-11-17 | 14:35

Nouja, het zal wel, ik moet het niet, want het is een groot bord drek. Dan bestel ik wel soep.

Cobalt bomb | 10-11-17 | 14:54

Is die er ook in Halalversie ?

bas ooms53686289 | 10-11-17 | 14:17

Met frikandellen van Mekka Food.

Verbandmeester | 10-11-17 | 14:33

Mijn adkiller is stuk!

SirHackalot | 10-11-17 | 14:17

Gadverdamme, koude frikandellen zijn goor

Nipplechip | 10-11-17 | 14:17

Gewoon tien minuten in de magnetron, opgelost.

Dr. Blechtrummel | 10-11-17 | 14:19

Gadverdamme, warme vlaai uit de magnetron

2voor12 | 10-11-17 | 14:47

Dr. Blechtrummel | 10-11-17 | 14:19
Ja goed idee. Alle smaak en vocht eruit koken zodat je een harde droge lap prut krijgt. Wel lekker makkelijk natuurlijk.

Acar_ketimun | 10-11-17 | 17:32

Jottum, loopt Aldi nu voor de Appie uit?

InAnumPerRegimine | 10-11-17 | 14:15

#wtf "8 personen" staat er op de doos. Flauwekul.

Napolejong | 10-11-17 | 14:15

Jij eet 'm in je eentje op?

koeberg | 10-11-17 | 14:24

Dat is omdat er zoveel suiker in zit dat het onverantwoord is om aan te bevelen hem met minder personen op te eten.

Overigens is de idiote hoeveelheid suiker ook de reden dat hij buiten de koeling houdbaar is.

Flipus | 10-11-17 | 14:39

Ik krijg er geen beeld bij, zijn er misschien wat meer foto's?

Einde van de Domheid | 10-11-17 | 14:15

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken