Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fatima Elatik wilde neutraliteit Amsterdamse politie slopen en las korpschef voor uit Koran

Hee kijk nou wie een advies over woordvoering over diversiteit heeft geschreven voor de Amsterdamse korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg vlak voordat die aan het AD vertelde dat hij meer meer meer kopvodcops in zijn korps wilde!

erkend is met een d trut

Het zou toch niet Fatima Elatik zijn? Die had er toch helemaal niks mee te maken? Schiet ons maar lek want het is toch Fatima Elatik. Mevrouw Elhaatik heeft een advies van drie pagina's (pdf) over de communicatie van het programma 'Politie van iedereen' geschreven in mei 2017. En in dat advies staat dat de 'neutraliteit' afhangt van 'de mate waarin de burger die we dienen zich herkent in ons'. Oftewel: fuck neutraliteit, als we er maar net zo uitzien als alle burgers komt het allemaal helemaal goed in Nederland. WTFatima. Wat er daarna komt is WEGGELAKT onder andere op basis van artikel 10 lid 2 sub g van de Wet Openbaarheid van Bestuur. Die houdt in dat natuurlijke personen geen 'onevenredig nadeel' mogen ondervinden van gepubliceerde informatie. Zou de dienstdoende weglakker gedacht hebben dat mevrouw Elatik er 'onevenredig' nadeel van ondervindt als blijkt dat ze een leugenares is omdat er keihard HOOFDDOEK BIJ DE POLITIE HOOFDDOEK BIJ DE POLITIE HOOFDDOEK BIJ DE POLITIE staat? Hoe dan ook, dit advies is sowieso bewijs dat Elatik de neutraliteit van de politie, waar het hoofddoekverbod op stoelt, wilde slopen. En dat ze dus uit haar nek lulde toen ze zei dat ze niets met het plan van Aalbersberg te maken had. Niks voor Fatima trouwens, glashard liegen.

Bovenstaande tekst is afkomstig uit deze documentenverzameling die naar aanleiding van de TeleWOB door de politie online is gegooid. En daar staat meer fraais in. Zo blijkt Aalbersberg na het totale fiasco over de kopvodcops aan Elatik om advies (pdf) te hebben gevraagd hoe hij uit deze rotzooi moest komen. Dat is toch een beetje alsof je kapitein Schettino vraagt om de berging van de Costa Concordia te coördineren. In dat advies geeft Elatik in de eerste regel al meteen de schuld aan 'tendentieuze publicaties' in plaats van aan falend leiderschap dat bij gebrek aan eigen ideeën over hoe om te gaan met al dat mocro-tuig niet verder komt dan het inhuren van beroepsallochtonen die hun eigen diversiteitsfabels belangrijker vinden dan een goed werkend politie-apparaat.

Bovendien blijkt Elatik ook de ghostwriter van Aalbersberg te zijn voor diens populaire iftar-performances. Wij dachten al dat de gristelijke Aalbersberg zijn Koran-citaat in 2015 niet uit zijn eigen Bijbeltje had en dat klopt. Heeft Fatima bedacht.

insjallah onze kloten

En kijk nou eens, hier schrijft Fatima dat etnisch profileren van kandidaten een goed idee is als je de allochtonen maar voortrekt.

witte de with with

Stijlloos verzoekje: mocht u handig zijn met pdf'jes en dergelijke en denkt u de informatie in die bestanden te kunnen ontlakken? Even mailen naar redactie@geenstijl.nl en u krijgt een pakket roze hoofddoeken/kratje pils (doorhalen wat u niet lust) als beloning! 

Reaguursels

Inloggen

50 godverse procenten?? Die is niet goed..

Bekeerling | 21-10-17 | 14:06

onrust stoken ,anders doen ze niet in de politiek ,hebben ze van julius ceasardaarom weer een opruier op buitenlandse zaken die bommengooiers en kidnappers steunt

pedro300 | 21-10-17 | 09:23

Neutraliteit? En die Amsterdamse agenten die met 'Roze in Blauw' bedrukte vestjes rondlopen dan? Of wordt voor de Staats-ideologie dan wel weer een uitzondering gemaakt?

VanEndehoven | 21-10-17 | 08:01

Aaldersberg is totaal incompetent dat hij zich zo laat inpakken door een haatdoek.
Een doek die blind de sekte van het nihilisme aanlhangt.

Jan Dribbel | 20-10-17 | 22:41

Wanneer wordt die Korpschef ontheven van Zijn taken ?
wat hebben die PvdA hippies er toch van dit Land een puinzooi gemaakt .

liegende lippen | 20-10-17 | 20:58

Korpschef P.J. Aalbersberg zit compleet in de zak van sekte aanhangster mevr. Elatik, zover is wel duidelijk. En als ‘n machtige man eenmaal in de geestelijke invloed van ’n vrouw met ’n missie verkeert, dan stopt het intellect en wordt hij een blinde volger. Tijd om die man te vervangen wegens dubieuze contacten met een religieuze organisatie.

Veluwse-Eikel | 20-10-17 | 20:45

Erkend is met een d ....
Na deze blunder ben ik gestopt met lezen.

J. Jarig | 20-10-17 | 19:03 | 3

Ik kijk er blijkbaar overheen, maar hé, ben ook geen taalpurist en stoor mezelf niet al te erg aan een schrijffoutje. Overigens gaat het hier niet om het dictee maar om die het gezwel wat er in onze maatschappij doorrot en waar Elastiek een exponent van is.

Moneytron | 20-10-17 | 23:57

Fijn dat u ook iets inhoudelijks te melden hebt.

Veluwse-Eikel | 21-10-17 | 00:05

Het totale stuk is volledige vullis, niet alleen taaltchnisch maar ook inhoudelijk. Diversiteit is helemaal geen kernwaarde van onze samenleving, dat is de grondwet die deze juist heel duidelijk begrenst (zoals gelijkheid van mannen en vrouwen, geen homo's van het dak gooien etc.) Er zijn dus duidelijke grenzen aan (uitingen van) diversiteit. Elatik gaat daar ver overheel met deze kullekoek.
En dan nog geld toe!!

Worajai | 21-10-17 | 02:13

Hier moet meer van naar buiten komen. Het bewijst de totale radeloosheid en ook vooral hulpeloosheid bij de politie. Wat een totale loser van een korpschef. De schaamte die de politie hiervan moet voelen is daverend. De maatschappij schaamt zich in elk geval kapot voor jullie. En dan met Elatik gvd! Islamitisch nepotisme. Hoe kan iemand haar voor meer taken inhuren dan stront scheppen. Geen enkele kwalificatie behalve een kopvod.

npo | 20-10-17 | 18:18

Een hoop bagger produceren, abominabel taalgebruik, een exorbitant bedrag kunnen toucheren. Dat krijg je als je kennis, kunde, competentie, potentieel etc terzijde schuift en etniciteit laat prevaleren zie ook de zgn. deradicaliseringsdeskundige(n) wier afkomst alleen klaarblijkelijk voldoende bleek om benoemd te worden om een goed betaalde functie te vervullen, niet gehinderd door kennis en of kunde.
Dan laten we nog maar even in het midden of het pilotproject Initiële instroom überhaupt door de beugel kan, (lijkt mij van niet omdat ook hier alleen etniciteit de competentie is waarop geselecteerd wordt om maar een iets te noemen).
Dit zegt natuurlijk wel iets over de capaciteiten en het niveau van de top van de politie (Amsterdam Amstelland) als zij menen zich op deze wijze en door dit persoon te moeten laten adviseren en naar ik vrees de zgn. aanbevelingen in beleid aan het vertalen zijn.
Lijkt mij verstandig dat de heer Aalbersberg zijn ontslag aanbiedt wegens ontluisterende incompetentie.
Heeft hij gelijk tijd om volgend jaar uit eigen zak als kok een iftar maaltijd te verzorgen, vooropgesteld dat deze sneukees dat nog steeds als prioriteit ziet.
Tegen de dienders in Amsterdam zou ik willen zeggen, solliciteer gezellig bij een ander korps. Deze werkgever biedt niet iedereen gelijke kansen, wellicht de manier om aan deze waanzin een einde te maken en correct beleid af te dwingen. Maar waarschijnlijker is dat jullie dan eigenlijk niet meer terug willen omdat je gewend bent geraakt aan een prettiger werk en leefklimaat.

bwanabanjo | 20-10-17 | 17:55

nice.

Blijkt wel weer dat van semantiek sommigen geen kaas gegeten hebben, iets wat mij een minimale vereiste lijkt indien je een topfunctie binnen een land betrekt.

Lik op stuk is de enige gepaste aanpak van dit soort onzin.

ahlmannn | 20-10-17 | 16:50

Discriminatie.
Elatik's plannen zijn niet haalbaar. 50% niet-westerse allochtonen werven en 25% niet-westerse allochtonen in het politiekorps? Ain't gonna happen.

Volgens cijfers van het CBS (2015) bestaat Nederland voor 21,7% uit westerse en niet-westerse allochtonen. Niet-westerse allochtonen (1e en 2e generatie) zijn goed voor 12,1% van de Nederlandse bevolking.

Met zulke cijfers kan iedereen op zijn vingers natellen dat de percentages van 50% en 25% niet realistisch.

Uit het feit dat Elatik de percentages van 50% en 25% noemt, en aangenomen dat ze dit bewust zo heeft gedaan, kan maar 1 conclusie worden getrokken: het plan van Elatik is om niet-westerse allochtonen onevenredig te bevoordelen boven westerse allochtonen en autochtone Nederlanders. En dat is, zo wij allen weten, discriminatie.

Diversiteit.
De afgelopen dagen was er weer veel discussie in het nieuws over de hoofddoek bij de politie. Een politieagente verlangt dat de politie haar toestaat haar hoofddoek tijdens het werk te dragen. Doen ze dit niet, dan is dat discriminatie op grond van godsdienst, is haar standpunt.

Het uniform bij de politie heeft een neutrale uitstraling. Daar heeft de politie bewust voor gekozen. Zo ook de rechterlijke macht. En terecht. Politie, rechterlijke macht (en leger) zijn er voor iedereen en zijn van iedereen. De schijn van vooringenomenheid moet vermeden worden en dus draagt iedere diender hetzelfde uniform en zijn religieuze uitingen niet toegestaan.
Iets eerder zagen we jaren terug al bij Connexion; toen ging de rel om een buschauffeur die zijn kruisje niet over de trui mocht dragen. Daarentegen was het voor vrouwelijke islamitische buschauffeuses wel toegestaan een hoofddoek te dragen. De logica om de een een religieuze uiting (kruis) niet toe te staan, en een ander (met hoofddoek) wel, wil ik niet begrijpen. Of je doet het goed, of niet. Of je staat geen religieuze uitingen toe, en dan ook bij niemand, of je maakt onderscheid op grond van religie en staat het sommigen (maar niet allen) wel toe. Ik heb altijd geloofd in het eerste.

Onderscheid maken op grond van religie is verkeerd, maar dit is exact wat Elatik wil. Zij, en andere 'useful idiots', willen dat de uniformiteit van het politie uniform voor iedereen geld, maar willen moslima's bevoordelen (dus: onderscheid maken op grond van religie) boven hun andere collega's door hen toe te staan een hoofddoek te dragen in combinatie met het politie uniform.
Ik kan alleen maar hopen dat ook andere mensen inzien dat dit discriminatoir is.
Immers; religieuze uitingen in combinatie met het politie uniform zijn namelijk voor alle andere soorten gelovigen weer niet toegestaan en dus mag een joodse agent(e) geen keppeltje dragen en een christelijke agent(e) een kruisje over het uniform heen.

Dit zou men omgekeerde discriminatie kunnen noemen; hele bevolkingsgroepen (een overgrote meerderheid) worden uitgesloten van rechten (religieuze uitingen) die de 'eigen bevolkingsgroep' (hoofddoekdragende moslima's, en kleine minderheid) wel worden toegekend.

Iets vergelijkbaars kwam ik afgelopen week ook tegen in de discussie rond Fawaz Jneid; een persoon die in mijn optiek niet minder radicaal is dan Elatik.
Op de radio hoorde ik iemand zeggen dat ook radicale of extremistische gelovigen het recht hebben op vrijheid van religie.
Alle mensen die daarin geloven gaan aan één belangrijk punt voorbij en dat is dat de vrijheid van godsdienst door diezelfde vrijheid van godsdienst ook beperkt wordt.
Als je dus een geloof aanhangt dat nastreeft andersgelovigen en niet-gelovigen uit te sluiten van de maatschappij of ze anders en/of nadeliger te behandelen, op grond van dat geloof, dan heeft zulk een geloof geen plaats in Nederland.

In Nederland, dat zijn we zo gewend en hebben we hard voor gevochten in voorbije eeuwen, sluiten we mensen niet uit maar waarborgen we eenieders vrijheden.

We waarborgen de vrijheid van de politie (en overheid) in hun beleid hun personeel een neutrale en uniforme uitstraling te laten hebben, en zeggen 'nee' tegen personen die op grond van religieuze argumenten de 'eigen groep' wil bevoordelen ten nadele van personen buiten die groep die eenzelfde recht niet wordt gegeven.
Betekent dit dat moslima's niet kunnen werken bij de politie?
Integendeel! Zeker wel! Ze moeten alleen wel een uniform dragen. Dat neutraal is. Herkenbaar is. Waarbij uiterlijke vooringenomenheid middels het dragen het religieuze uitingen niet is toegestaan. Wat dus betekent dat het (lands)belang van de politie zwaarder weegt dan het individuele belang (om door middel van klederdracht uiting te geven aan het door dat individu aangehangen geloof).

gaffelbaard | 20-10-17 | 16:10 | 2

:mond valt open:
Toppertje

boerk | 20-10-17 | 16:49

Krijg jeuk van telkens dat gedoe aangaande integratie zgn. gelijke kansen waarbij voor bepaalde types met een kleurtje de criteria gemakshalve te veel worden bijgesteld.
Surinamers uitgezonderd die worden net zo hard afgerekend als de witte Nederlanders. Kleurtje uit Afrika, midden Oosten, Azie en je kostje is gekocht althier. Vah, wat een tyfusbende.

Moneytron | 21-10-17 | 00:02

Dit oeverloze management gewauwel maakt veel kapot. Het is zinloos geleuter dat de politie afhoudt van de kerntaken. De politie moet bekwaam zijn en geestelijk stabiel; dat is genoeg. De rest is linkse flauwekul.

marjen | 20-10-17 | 16:08 | 1

Heel nederland is inmiddels verworden tot linkse flauwekul...

Slipsnifter | 20-10-17 | 16:11

Ja, wat kun je anders verwachten van iemand als Elatik?
Wat een achterlijk land zijn we toch, het is om te huilen....

Slipsnifter | 20-10-17 | 15:46

Dat stukje over doorstroom plaatsen betekent dus dat er minder geschikte "achtergrondiërs" voorgetrokken zijn boven meer geschikte niet-achtergrondiërs. Tijd voor een paar aanklachten/rechtzaken met deze stukken als bewijs in de hand!

Gregovic | 20-10-17 | 15:39

Als 'de burger' zich gaat moeten herkennen hebben we straks nog maar weinige westerse smerissen. Verder voel ik me gediscrimineerd omdat ik als Westerse (maar dan de aller zuidelijkste) allochtoon blijkbaar niet mee tel in de pósitieve discriminatie. Wat een opluchting dat ik never ever éver smeris wil worden. Pfieuw...

Sandronique | 20-10-17 | 15:30 | 1

Dat heb je goed gezien. Elatik's voortrekplannetjes zijn alleen bedoeld voor niet-westerse allochtonen. Dat zijn volgens het CBS: Marokko, (voormalige) Nederlandse Antillen, Aruba, Turkije en overig niet-westers.
Polen, Roemenen, Spanjaarden, Grieken, Nederlanders enz word het dus bewust veel moeilijker, bijna onmogelijk, gemaakt om bij de politie te gaan werken.

Verder streeft zij ernaar dat de politie voor 25% (of 50%) uit deze groep gaat bestaan. Grappig feitje: in heel Nederland zijn er maar 12,1% niet-westerse allochtonen.

Jouw gevoel door Elatik gediscrimineerd te worden is terecht.

gaffelbaard | 20-10-17 | 16:17

Heeft Fatima nou die 27 miljoen al terugbetaald waar ze verantwoordelijk voor was toen dat down the drain ging?

Jan Gordelroos | 20-10-17 | 15:24

Het kan zijn dat ik er overheen gekeken heb .maar het lijkt wel of niemand beauty Fatima wil doen.

blauwe zander | 20-10-17 | 15:17

Elatik heeft gewoon groot gelijk. Als ik een nonvaleur cq. charlatan tref die mij 250.000 Euro betaalt onzin en lariekoek op te schrijven dan doe je jezelf toch tekort om te zeggen nee, commissaris, u bent een domme lul, ik doe dat maar niet. Tuurlijk niet, kassa!!

namensmijnhond | 20-10-17 | 15:15

Faat faalt, maar het is de Amsterdamse politie die in diversiteit is verdwaald.
Wat zal de gewone en normale Amsterdamse diender daar van balen.

Abu Bachouca | 20-10-17 | 15:06

Dat je jezelf als behoofddoekte mohammedaanse Lunatic zo kan inlikken bij een gemeentelijke dienst, is opmerkelijk. Haar taalgebruik is bovendien erbarmelijk.
De gemeentelijke Amsterdamse kinderhand is gauw gevuld kennelijk.

Pierre Lebon | 20-10-17 | 14:56

Wat een prutstuk. Wollig en nikszeggend taalgebruik zodat uiteindelijk niemand meer weet waarover je het hebt. En dit soort de/het/een -fouten, zeker in combinatie met bijvoeglijke naamwoorden zie je voor zover ik weet alleen bij niet-westerse allochtonen. Het verraadt hun afkomst keer op keer.

Braboblanke | 20-10-17 | 14:49 | 1

Bij mij gaan sollicitatiemails met dit soort fouten direct de kliko in. In 99% van de voorkomende gevallen bevestigt de ondertekening direct weer het afkomst-(voor)oordeel. Nee, ze worden niet gediscrimineerd vanwege hun afkomst, ik moet gewoon geen mensen in het bedrijf die geen fatsoenlijk Nederlands beheersen, en daarmee basta!

EefjeWentelteefje | 20-10-17 | 15:45

Je en jij-bakken.
Pilot met een hoofdletter???
25% niet-westers allochtonen, 25% westerse allochtonen, 200% autochtonen

Butchijo | 20-10-17 | 14:47

Tenenkrommend niveau. In een paar zinnen Elatik al meer nonsens gelezen dan in een heel NOS journaal. De politietop die dit soort inhoudsloze woordencouscous vreet, moet even langs een psychiater.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 14:39 | 1

Ik mis alleen bij haar in elke regel: "ik vind", naast het "jij en je" en dan is het helemaal compleet :p

boerk | 20-10-17 | 16:51

Alleen al van het gebruik van je, jij en jouw gaan mijn nekharen omhoog staan. Ik ben vast een oude lul, maar ik vind dat nogal ongepast. De rest heb ik maar niet meer gelezen. Alleen dat je, jij en jouw zou een exit moeten betekenen

deechteprins | 20-10-17 | 14:35

Citaat uit het artikel: "God zal het lot van een volk niet veranderen totdat zij datgene dat in hun hart zit veranderen."

Het mag van mij, een god die converseert met zijn volk en al naar gelang er in hun hart zit aan de knoppen van het lot draait. Maar doe dat vooral thuis en mag het feestje dan ook iets minder luid?
Ik ben geen lid van die club en wil graag mijn rust en niet dagelijks geconfronteerd te worden met wat god met zijn volk van doen heeft.

Louise-in-de-pels | 20-10-17 | 14:30

Eens zien al die GroenLinks en D66 stemmers het licht.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 14:28 | 1

Eens zien we allemaal het licht. Maar die van GroenLinks en D66 hangen ze apart.

Nogood Boyo | 20-10-17 | 16:15

Alsof zo veel mogelijk verschillende 'waarden' in de samenleving een positief effect gaan hebben. Moet je vluchtelingen eens niet zielig vinden.. Word enorm op prijs gesteld zulke afwijkende meningen/normen/waarden. Not.

noerg | 20-10-17 | 14:27

Kerk / moskee en (dienders van) de Staat gescheiden graag !
Pleur nou gvd allemaal eens op met jullie kl*tengeloof, op z'n minst tot achter de voordeur. Weg ! Weg ! Weg ermee

Ron van Zon3948 | 20-10-17 | 14:26

De doorstroming van debielen naar de top van de politie mag inmiddels wel als buitengewoon geslaagd aangemerkt worden. Wat een fucking kneuzen zijn het ook.

Wachtmeester R | 20-10-17 | 14:24

25% niet-Westerse leidinggevenden? Alleen als Nederland voor 25% uit niet-Westerse allochtonen bestaat, is dat een emancipatoir beleid. Anders is het gewoon voortrekkerij.

En neutraliteit betekent niet dat iedereen zich in de politie moet herkennen. Neutraliteit betekent dat de politie in beginsel geen levensbeschouwelijke of politieke boodschappen uitdraagt. Woorden betekenen niet wat Elatik wil dat ze betekenen. Ze is geen Humpty Dumpty.

SamKoeman | 20-10-17 | 14:21

De (voor)gangsters van de 5 colonne timmeren aardig aan de weg.

theo1610 | 20-10-17 | 14:18

Als je maar bij de club hoort, kan alles.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 14:18

Fatima Haatik heeft een gruwelijke hekel aan blanken, vooral als ze zich niet als nuttige idioot voor de islam en/of haar eigen portemonnee laten misbruiken. Iedereen die dit kreng ooit nog inhuurt voor wat dan ook verdient de dhimmy-van-het-jaar bokaal overdwars in zijn/haar hol.

Pierke Pierlala | 20-10-17 | 14:09

Goebbels zou het niet beter hebben kunnen schrijven en laten verkondigen. Ze doet mij eigenlijk meer denken aan Mohammed Saïd al-Sahaf: www.youtube.com/watch?v=yfAeMtcURg0

TheseDays00 | 20-10-17 | 14:09

Tussen alle gecensureerde shit door: Een enorme bak belachelijke taalfouten.

Lichtpuntje020 | 20-10-17 | 14:07 | 1

wat een ellende. Ik heb sommige zinnen 4 keer gelezen en begrijp ze nu nog niet.

Chrezusjistus | 20-10-17 | 14:26
-weggejorist-
Lichtpuntje020 | 20-10-17 | 14:07

Dat verhaal van het lot van een volk dat pas veranderd zal worden als het volk zijn hart veranderd is, omdat het uit Faat haar pen komt, niet voor de Marokkanen bedoeld want die doen nooit iets fout en zijn alleen maar slachtoffer. Het is dus een aan ons gerichte bedreiging die wil zeggen dat ons het ongeluk wacht als wij ons niet aan de Moslims aanpassen. Dat ongeluk wordt, zo leert de geschiedenis, dan misschien door Allah veranderd maar door de Moslims gebracht. Allah zelf doet niet zo veel daar heeft hij gewoonlijk zijn handlangers voor. Kortom, dit verklaart veel over hoe moslims en de Nederlandse bestuurders tegen het volk aankijken. De uitspraak zelf zie ik als een regelrechte bedrijging van mijn gewetensvrijheid, zeker als hij ook nog eens is uitgesproken door één van de hoogste leiders van het orgaan die mijn vrijheid dient te beschermen. Er is schurken voor minder TBS opgelegd.

down | 20-10-17 | 14:03 | 1

Ik denk dat u "bedrEIging" bedoelt en hoe die kringen écht over ons denken kunt u zien in een eerder topic op GS van deze week. Hint; iets met üntermensch....

Sjefke7807 | 20-10-17 | 15:49

di·ver·si·teit (de; v)
1
verscheidenheid, variatie
2
het verschijnsel dat er ergens mensen zijn met verschillende etnische of culturele achtergronden

bovenstaand is de definitie van het woord, bepaald door mensen die er WEL voor gestudeerd hebben

TDB | 20-10-17 | 14:03

Grappig of niet maar de helft van de ambtenaren bij gemeente Amsterdam bestaat uit dit soort idioten. Ze zorgen zeer goed voor zichzelf ten koste van belastinggeld.

Klutskwijt | 20-10-17 | 14:00

Typische Bla Bla Bla tekst.
Een automonteur moet mijn auto kunnen maken zoals de fietsenmaker mijn fiets.
Een agent moet blijkbaar een wereldwonder van diversiteit zijn en uitstralen en tevens de sociologische wartaal van de aanbevelingen begrijpen en uitvoeren.
Kan iemand dit soort ballonnen voortaan doorprikken. Waar is Van der Laan als je hem nodig hebt?

ijskogel | 20-10-17 | 13:57 | 2

Van der Laan is de lul die dit mogelijk maakte.

BrabantBovenAlles | 20-10-17 | 14:06

Inderdaad snap dat ophemelen van die antibzwarte piet burgervader niet. Hij heeft ervoor gezorgd dat er zulke kansloze ambtenaren hun gif op machtsposities mochten inbrengen.

Spaanse Peetvader | 20-10-17 | 14:57

Een verwarde vrouw met een hoofddoek zullen we maar zeggen uit Hollandse beleefdheid.

puntjeopdei | 20-10-17 | 13:54

Bij instroom moet 50% van niet westerse afkomst zijn? Bijzonder gezien maar 10% van de bevolking niet westers is, waarvan zo'n 5% moslim. Alhoewel het aantal moslims binnen drie generaties stijgt naar 20% is er nog geen enkele reden toe om van de politie maar één grote multiculturele fuckfest te maken. Smerig gevalletje van taqqiya, dat wel... Voor de buitenwereld doen alsof ze er niets mee te maken had maar ondertussen wel schrijven dat 'neutraliteit' afhankelijk is van de publieke opinie oftewel, als wij in de meerderheid zijn.. Dan worden heaumeaux van de daken gesodemieterd en dragen alle politie agentes een burka. Dat wordt nog lachen, als je ze in zo'n zwarte sluier achter een e verdachte aan zit rennen

Suncatcher | 20-10-17 | 13:54

Heerlijk als ze zo bang zijn om niet geframed te worden. Want namelijk slecht voor je carrière. Dat je je ziel aan de duivel verkoopt voor je carriere is dan natuurlijk weer een ander verhaal.

RenHoek | 20-10-17 | 13:53

Ze verdient ook een compliment; briljant dat je zulke wappie adviezen voor goed geld kunt verkopen.

metagod | 20-10-17 | 13:52 | 1

Nee hoor, helemaal geen compliment. Zij werd aangesteld omdat ze een hoofddoekje draagt, elke verantwoordelijkheid van allochtone Nederlanders externaliseert, een grote bek heeft, arrogant is (zonder ook maar iets te kunnen, in het Duits hebben ze daar een mooie uitdrukking voor; "Dummstolz"), een krankzinnig salaris ontvangt omdat de Weg Met Ons Ambtenaren in de Stopera dat zo bedacht hebben, ondanks het feit dat mijn hond nog beter Nederlands spreekt en schrijft dan deze Moslimzuster.

dysdiadochokinese | 20-10-17 | 14:17

Mijn corporate bullshit detector is zojuist ontploft. Bedankt GS.

Nilfisk | 20-10-17 | 13:47

Triestig maar ook wel vermakelijk dat die Aalbersberg die ons moet beschermen, de zwakste schakel blijkt te zijn. Een nuttige idioot.Een slappeling die het niet door heeft hoe hij wordt ingepakt. Ik heb ze al te veel gezien, dat soort types. Ik heb er geen respect voor. Ik kots erop. Zijn tijd is voorbij. Hij heeft niet de antwoorden op de uitdagingen van nu.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 13:44 | 1

Je ziet het al meteen aan zn houding en zn manier van spreken en kijken. Dat soort types zijn als het riet, een harde windvlaag en ze knakken.

Spaanse Peetvader | 20-10-17 | 13:48

Wat mij inderdaad direct opvalt zijn de vele taal- en stijlfouten in zo'n kort stukje tekst. Slordig schrijven toont slordig denken

batvoca2 | 20-10-17 | 13:42

Positieve discriminatie van niet westerse allochtonen... Heb sowieso niks met discriminatie, maar in plaas van ALLE allochtonen te helpen alleen het schorem (zie alle CBS statistieken over niet westerse allochtonen) bij selectie te bevoordelen.

Dit land is zo ziek.

Wilders Spamaccount | 20-10-17 | 13:42

Zo, dus voor het produceren van deze aan alle kanten rammelende (zowel taalkundig als inhoudelijk) woordendiarree krijg je dus € 250.000,= gedoneerd uit de staatsruif (lees: de zakken van u en ik)?

Enige eis: lapje om je kop. Klaarblijkelijk.

EefjeWentelteefje | 20-10-17 | 13:42

Zo, dus voor het produceren van deze aan alle kanten rammelende (zowel taalkundig als inhoudelijk) woordendiarree krijg je dus € 250.000,= gedoneerd uit de staatsruif (lees: de zakken van u en ik)?

Enige eis: lapje om je kop. Klaarblijkelijk.

EefjeWentelteefje | 20-10-17 | 13:42

Fatima wil niet alleen de deur voor geloofsgenoten verder openzetten dan die van de rest van Nederland, ze sorteert het met haar 'de burger die we dienen zich herkent in ons' meteen voor op het eruitwerken van homo's als blijkt dat haar burgers in groten getale homo's blijken te haten. En @Fatima:
- ":professionele, competente [...] bedrijf"? Really?
- "erkent" had in die zin met een d gemoeten.
- "Op deze en toekomstige opgaven aan te kunnen moet zullen"

- Eerst dienstbaar moeten zijn om waakzaam te kunnen zijn? Hoezo? Gaat de politie pas opletten nádat ze eerst een oud vrouwtje naar de overkant hebben geholpen?

Echt dit hele ministukje tekst alleen al voelt aan alsof Fatima het tijdens de Ramadan vlak voor zonsondergang heeft geschreven en haast had om bij het islampolitievreetfestijn aan te schuiven.

Joris Draaksteker | 20-10-17 | 13:38

Het leger de boel laten overnemen, de stal uitmesten en 020 een jaar of wat onder curatele.
In Nederland is de Nederlander de baas.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 13:38

Zullen wel de pockets in Nederland alvast gaan aanwijzen? Moslim/groen links/ (d)juncker 66 pocket en een pocket met constatina's en .50's voor de Nederlanders

Rest In Privacy | 20-10-17 | 13:37

Over 'meer meer meer' gesproken: "Gerechtshof Den Haag heeft data regiezitting zaak Wilders vastgesteld. De regiezitting in de hoger beroep strafzaak tegen de heer Wilders vindt plaats op dinsdag 24 en donderdag 26 oktober 2017. Op donderdag 9 november 2017 geeft het hof de beslissingen op de verzoeken die tijdens de regiezittingen gedaan worden."
bron: www.rechtspraak.nl/Uitspraken-en-nieu...

Rest In Privacy | 20-10-17 | 13:36

De regels voor lakken bij de overheid houden in: printen, papier lakken, papier copieren naar bestand. Dit maakt digitaal ontlakken onmogelijk.

mans6640 | 20-10-17 | 13:35

taalnazi's kom er maar in!

"Je bedrijfsfilosofie" moet zijn "de bedrijfsfilosofie", en wat is er mis met “u” in plaats van “je” ?
"Dat jij een politie-eenheid wil zijn" moet zijn "dat jij een politie-eenheid wilt vormen/vormgeven/vertegenwoordigen/etc"

"een professionele, competente en resultaat-gestuurd bedrijf" moet zijn "een professioneel-, competent- en resultaat-gestuurd bedrijf" waarbij “gestuurd” een plaats in de bullshitbingo zou moeten krijgen , er wordt (vermoedelijk) mee bedoeld “resultaat gericht” waardoor de hele zinsconstructie ondeugdelijk wordt.

"Voordat je waakzaam kunt zijn … aan de burger". Waar is de logica als je ‘m nodig hebt? Politie wordt geacht beide taken te vervullen zonder dwingende volgorde maar wanneer het zich voor doet.

Mormegil | 20-10-17 | 13:33 | 4

Okee, hier is de taalnazi: "resultaatgericht" schrijf je aan elkaar.

Aan dat 'stuk' van mevrouw Elastiek begin ik niet eens, tenzij ik minimaal € 2500,= vang per taalvaut.

EefjeWentelteefje | 20-10-17 | 13:47

Okee, hier is de taalnazi: "resultaatgericht" schrijf je aan elkaar.

Aan dat 'stuk' van mevrouw Elastiek begin ik niet eens, tenzij ik minimaal € 2500,= vang per taalvaut.

EefjeWentelteefje | 20-10-17 | 13:47

@koolteer; nee ik ben altijd zo

Mormegil | 20-10-17 | 14:42
▼ 1 antwoord verborgen

Elatik is een pion die ingezet wordt door de moslimbroederschap om de hoofddoek overal in te voeren. Nederlanders willen meestal niet nadenken waarom dit is. Geconfronteerd hiermee vindt men het meestal niet meer gezellig en gaat de kop in het zand.

Pierrepoint | 20-10-17 | 13:32 | 1

Female Illumnitatie ...

Centauri3 | 20-10-17 | 15:00

Ze zijn wel zo slim geweest om de PDF van ingescande afbeeldingen te maken. Die tekst-overlays zijn dus helaas niet te verwijderen.

culture_vulture | 20-10-17 | 13:32

Hoe kapot kan links een land maken...?

Poekieman | 20-10-17 | 13:30

Hoe het halen van een aantal gastarbeiders in de jaren '60 desastreuze gevolgen kan hebben.

zweeperover | 20-10-17 | 13:30

Om plaatjes te strippen: gs -o output.pdf -sDEVICE=pdfwrite -dFILTERIMAGE inhuur-inzake-diversiteit-g.pdf

beavis2050 | 20-10-17 | 13:29

Dit klinkt als een vijandige overname. Jihaad, maar dan via de ambtelijke weg. Oppakken en vastzetten deze mevrouw.

Graaisnaaiert | 20-10-17 | 13:29 | 1

Dat hadden ze al jaren geleden moeten doen. Was zij niet degene die destijds een toneelstuk over Aisha probeerde te verbieden in Islamsterdam?

Alfred E. Neuman | 20-10-17 | 14:21

Wachten op politie lek in 3-2-1

P-unit | 20-10-17 | 13:29

Parsons, ja of nee?

Croxifoxio | 20-10-17 | 13:28

Parsons, ja of nee?

Croxifoxio | 20-10-17 | 13:28

Jullie blijven hiervoor betalen. Bang voor de deurwaarder, geen vrienden die de situatie aan de deur voor je komen oplossen. Angst heerst. Daarom veranderd er niks en heb je zometeen een Israël hatende minister die getrouwd is met een terreur pallestijn.

LifeCatcher | 20-10-17 | 13:28

Wat doet mevrouw tegenwoordig? Of is ze al gevlucht naar de rest van dr berber incest familie in Marokko?

Madrox | 20-10-17 | 13:28

Even wat tekstjes doorgenomen. HAHA, wat een onvoorstelbare stiereschijt! Welke malloot wenst hiervoor te betalen? Afgezien van de taal-, stijl-, en spelfouten is deze onzin in een avondje ratelen op het toetsenbord in elkaar te flansen. Met een paar wijntjes erbij, dat wel, anders zou het nog zin kunnen maken. Kamervragen svp over dit door de plee spoelen van ons belastinggeld.

jacobh-59 | 20-10-17 | 13:26

Neutraliteit = diversiteit
Bij de politie hebben ze wel vaker niet door dat ze door macro's voor de gek worden gehouden.
Wie zou overigens de ghostwriter van Elatik zijn geweest? Nooit gemerkt dat ze foutloos was met de Nederlandse taal.

Abu Bachouca | 20-10-17 | 13:24

ZO VEEL fouten. Grammatica is kudt, 25% niet-westerse leiding (WTF??) en "voordat je waakzaam kan zijn moet je eerst dienstbaar zijn". Die laatste zin slaat wel op de mocro populatie overigens, maar NIET op de politie. Ik word hier ZO treurig van, wat een domme kut.

1nfidel | 20-10-17 | 13:24

Het evenredigheidsbeginsel ? Hebben we 25 % allochtonen ?

boccelullus | 20-10-17 | 13:23

Men zegt dat in Nederland kerk en staat gescheiden zijn. Maar zolang de bijbel en de koran in de Tweede Kamer te vinden zijn (fysiek of onder de knoppen of op de e-reader) is er geen sprake van scheiding van kerk en staat. Geloven mag iedereen van mij, maar dat is een privé aangelegenheid en daar hoeft een ander persoon niet mee geconfronteerd te worden. Politie is overheid en daar hoort niet bij thuis dat mensen hun geloofsovertuigingen zichtbaar maken. Je mag natuurlijk wel denken wat je wil (vrijheid van geloof en mening) maar of je ook het moet TONEN in een overheidsfunctie (en naar mijn mening überhaupt in het openbaar) dat is héél iets anders. De discussie wordt uit zijn verband getrokken, nu is het net alsof ze op hun geloof aangevallen worden, maar dat is niet zo.

Louise-in-de-pels | 20-10-17 | 13:22 | 3

Hear, hear!

EEnzame SchizofrEEN | 20-10-17 | 14:49

Helemaal mee eens! Duidelijke taal!

homieguerneville | 20-10-17 | 15:20

Jawel, hulde.
De "smaak" van het geloof in dit geval maakt mij ook geen ene biet uit.

hotmint | 20-10-17 | 23:56

Aalbersberg moet dat geleuter van E. om politieke redenen aanhoren, neem aan dat meneer haar, als zij niet door de 020 politici gedekt zou zijn, haar midden in haar gezicht zou uitlachen.

Uw Verzekeringsadvis | 20-10-17 | 13:21

Op het moment dat een figuur als Fatima Elatik met gemeenschapsgeld betaald wordt om dit soort onzin af te leveren, weet je dat het systeem verregaand verrot is.
Het bewuste korpschefje Aalbersberg moet natuurlijk ontslagen worden wegens bewezen incompetentie en domheid. Eruit met die onderknuppel.

kempenaer | 20-10-17 | 13:20

"Diversiteit is een kernwaarde"
Nou, niet binnen de islamitische gemeenschap.

Rico Tampeloerus | 20-10-17 | 13:18 | 1

T is meer een kernprobleem

Uw Verzekeringsadvis | 20-10-17 | 13:44

Waarom bedoelen ze altijd Turken en Marrokkkanen met niet-westerse allochtonen. Er wordt niet actief gezocht naar Aziatische politiemensen, of Australiërs, of onder de panfluitblazers bij de uitgang van de supermarkt.

Sadomassochristus | 20-10-17 | 13:18

Ik kijk even weg als u dat niet erg vindt.

ZureJoop | 20-10-17 | 13:17

De pdf'jes met overeenkomsten kunnen helaas niet ontrafeld worden. Blijkbaar zijn de onoirbare stukken gegrijsd, daarna geprint en daarna gescand als afbeelding en opgeslagen als pdf. Geprobeerd met inlezen in Adobe Illustrator, waarmee je soms nog wel eens lagen kunt scheiden. Niet in dit geval helaas. De resterende info moet dus nog eens apart worden opgevraagd.

jacobh-59 | 20-10-17 | 13:15 | 1

De bronbestanden zullen in *.doc of *.pdf of iets dergelijks echt nog wel rondzwerven. Ik sluit niet uit dat er mensen zijn die een back-up hebben voor het geval dat er echt nood aan de man komt.

Dezenaamhier | 20-10-17 | 13:18

Ach ja, het voordeel van 2 paspoorten.
Je kan altijd lekker terug naar je ware vaderland.
Op kosten van de Nederlandse belastingbetaler, die je maar blijft door betalen.

Kanarie_Geil | 20-10-17 | 13:14

Vorige maand een paar daagjes toerist wezen spelen in de hoofdstad van Bulgarije.... man wat een verademing... in al die dagen niet 1 werkelijk niet 1 hoofddoekje waargenomen!!
Wist niet wat me overkwam, wat een rust en wat een enorm gevoel van veiligheid..
1 moment had ik door dat er ook moslims wonen, die overigens volledig en geheel zijn geïntegreerd en niet als moslim 'te zien' zijn of zich zo profileren, dat moment was toen de moskee begon te Allah roepen, 5 seconden!

Laat die Fatima daar eens heen gaan.. met haar diversiteit norm..

fikkieblijf! | 20-10-17 | 13:14 | 3

Heerlijk, hetzelfde meegemaakt in Krakau laatst... ze zijn daar niet. Wat dan wel weer jammer is is dat je in zulke landen weer stelende en bedelende roma's hebt.

Alfred E. Neuman | 20-10-17 | 14:17

Daar is zij dus niet welkom. En terecht.

Montesquieue | 20-10-17 | 14:47

Can confirm; Tallin is ook (nog) redelijk hoofddoek-vrij. Daar zijn ze sowieso al niet zo blij met 'anderen'. Gedurende de vakantieperiode zie je er derhalve al nauwelijks Esten.

EEnzame SchizofrEEN | 20-10-17 | 14:48

Wat een erbarmelijke hoeveelheid taalfouten ook in dat eerst geciteerde stukje! Het gaat de goede kant op met die diversiteit.

paulvink | 20-10-17 | 13:13

Scheiding tussen kerk en staat, maar geen scheiding tussen moskee en staat!

homieguerneville | 20-10-17 | 13:10

De politie zal over niet al te lange tijd dezelfde functie vervullen als in ‘40 - ‘45. Collaborateurs.
.
The enemy within...

Parel van het Zuiden | 20-10-17 | 13:07

Die diversiteit bestaat uit het feit dat als ik Den Haag binnen rij, ik bijna alleen nog maar gekleurde mensen tegenkom. Natuurlijk ook wel wat verdwaalde blanken die het niet konden betalen om die rotstad te ontvluchten. Diversiteit hadden we al, Chinezen, Surinamers en ga maar door maar het schijnt dat er ook een ideologie aan gekoppeld moet worden.

Implants | 20-10-17 | 13:05

De beerput blijkt meerdere lagen te hebbe, we zijn pas bij de bovenste laag nu. Komen er hier geen dienders van de politie op deze site? Die moeten toch hun mening kunnen geven wat er momenteel met het politie apparaat aan het gebeuren is.... of zouden al die dienders het allemaal wel prima vinden dat Achmed Ali uit het RIf hun nieuwe leidinggevende wordt en daar met positieve dicriminatie is geplaatst?

Spaanse Peetvader | 20-10-17 | 13:04

Dat laatste stukje ook "In 2020 *MOET*". Niet eens het fatsoen van "is het advies een percentage te halen van, nee, het is meteen eisen.
En 25% van een handhavende groep verplichten binnen een samenleving is gewoon een regelrechte invasie.

Dezenaamhier | 20-10-17 | 13:04

Neutraal zijn door niet meer neutraal te zijn. Enkel een mohammedaan of een linkse idioot kan dit verzinnen.

Zoek in godsnaam de definitie van het woord neutraal op.

Heau even | 20-10-17 | 13:03 | 1

Nee, hoor, dit gelul ben ik al veel vaker tegengekomen. Ook buiten de religie. Als je maar een ideologie hebt, en de overtuiging dat je je doel kunt bereiken door de feiten anders te presenteren.

JvanDeventer | 20-10-17 | 13:20

Bestanden zijn weggelakt, uitgeprint en weer ingescand. Dus gummen in de Pdf is niet mogelijk.

1st Male Lesbian | 20-10-17 | 13:03 | 1

Nope wat er niet in zit komt er niet uit, misschien kun je wat surfen in de directories op de server, wellicht staan de originelen daar, zoals met de troonrede elke keer gebeurd..

Lionfromzion | 21-10-17 | 01:21

De Amsterdamse politie en islam is als de Titanic met José Feliciano aan het roer.
Een pakket schijterigheid en achterlijk optreden van korpsleiding en burgervaders door de decennia heen. Altijd maar weer islam in bescherming nemen, zelfs al schijten ze op je blauwe pet en steken ze je auto in de fik.
De politie van Amsterdam behoort tot de meest door islam beïnvloede overheids instanties en daarom niet meer van onze orde en ongeloofwaardiger dan Moh. Saïd al Shahaf.
Maak van Amsterdam inderdaad maar een eigen republiek, met 124 moskeeën, genderneurale schijthuizen, D66 en GL georganiseerde jodenhaat, 100000 kraakpanden en de sharia law.
Is de rest van Nederland van dat riool verlost.

Memek | 20-10-17 | 13:03

Ik hoop dat met "burger" wordt bedoeld "de burger die ons betaalt"?

Elessir | 20-10-17 | 13:03

Een religieus uitgedoste ambtenaar heeft geen autoriteit over mij.
.
Don’t even try...

Parel van het Zuiden | 20-10-17 | 13:02

"die we dienen zich herkent in ons"
Nee, nee, dat zegt ze niet, er staat:
"zich erkent voelt door ons".
Had ze inderdaad maar "herkent" gezegd, dan had dat tenminste een spelfout gescheeld. Voor een schamele 2,5 ton neem je natuurlijk niet de moeite om je spellingchecker aan te zetten.

een_mike | 20-10-17 | 13:02

Zow, dat is handig...
Als ik het goed begrijp werkt het dus als volgt:
-
1 Een adviseur van een specifieke belangengroep wurm zich in politietop, want PC.
2 Adviseur geeft antidemocratische, clientilistische adviezen aan top om eigen achterban onterecht voor te trekken.
3 Adviezen worden stiekem, achter gesloten deuren uitgevoerd als beleid, want PC.
4 De adviezen, inmiddels beleid, mogen niet openbaar gemaakt worden, want dat zou de persoon van de *malafide* adviseur schaden. De voorstellen zijn namelijk anti democratisch en clientilistisch en gaan in tegen scheiding van godsdienst en staat en dat zou dan ontmaskerd worden.
5 Malafie adviseur casht geld an gaat lekker zo verder.
.
ON-BE-STAAN-BAAR!
Nu heel snel WOBen die handel en alles openbaar.
Met rechtzaak indien nodig. Ik doneer wel weer.

hotmint | 20-10-17 | 13:01 | 3

Ja, wat u schrijft klinkt logisch. Maar zouden er meer dan een paar inwoners van Amsterdam zijn die dat begrijpen?

JvanDeventer | 20-10-17 | 13:09

Idem, ik heb er wat voor over om deze documenten volledig openbaar te krijgen. Het belang van de rechtstaat en het kunnen vertrouwen op een absoluut neutrale politie is zwaarwegender dan het individuele belang van Elatik.

raskol | 20-10-17 | 13:20

Ik ook.

boccelullus | 20-10-17 | 13:38

Document H is om te janken. 'Waar wil ik graag met de eenheid heen': geheel weggelakt. 'Wat hebben we van KL nodig' qua 'diversiteit', 'etnisch profileren', 'aanpak discriminatie': geheel weggelakt.

Dit kun je toch geen openbaarheid van bestuur noemen?

raskol | 20-10-17 | 13:01 | 1

Inderdaad diep treurig. Als je 'Waar wil ik met de eenheid heen' niet openbaar kunt maken, dan hoort het niet eens op papier te staan.

Sjors W. | 20-10-17 | 13:09

Geweldig! Ze schrijft precies dezelfde inhoudsloze leuterkoek op die vol vreugde overal ter wereld door niet functionerende managers wordt gesccepteerd, giet er nog een allochtonensaus overheen en klaar is rapport. Kassa!
Ik buig diep voor het vakmanschap van Elatik, die zo goed aanvoelt wat Aalbersberg en andere disfunctionerende zielepoten willen horen. Mijn advies aan haar zou zijn:
stap uit de overheidsmarkt (die is door deze ophef enkele jaren bedorven) en ga het bedrijfsleven in. Daar willen ze precies dezelfde onzin horen; als het niet over allochtonen gaat, dan toch wel over vrouwen of homo's of geslachtslozen. Verander een paar woorden en je hebt een adviesstuk voor de NS of voor Unilever.
Ga, Fatima, ga. Gaat heen en vult uw zakken!

JvanDeventer | 20-10-17 | 13:00 | 1

De organisatieontwikkeling dient te focussen op de integratie van pro-actieve scenario’s waarbij de interface met de markt moet worden gemaneged.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 16:45

Aalbersberg is niet capabel en zou per direct moeten opstappen. Deze man is naïef en gevaarlijk, hier moet iemand zitten die capabel en integer naar het korps dient te zijn, en niet een mol voor de islamiet!

lanexx | 20-10-17 | 13:00 | 1

Het is niet eens een Dhimmi, een wegkijkert, maar een facilitator van deze levensgevaarlijke bloedideologie. Geen idee wie de nieuwe minister van BZ wordt maar die zou slechter kunnen beginnen dan om Aalbersberg per direct ontslag aan te zeggen. En he kan best zijn dat die Aalbersberg zich van geen kwaad bewust is, maar het uit oprechte goedwillende naiviteit doet, maar dan is deze meneer dus helemaal ongeschikt voor zijn functie. Ik zeg, Schervenrecht, voor elke bestuurlijke en hoge ambtelijke positie.

Graaisnaaiert | 20-10-17 | 17:34

Als ze er nou ook energie in zou steken om de criminaliteitscijfers een eerlijke reflectie van de diversiteit in de samenleving te maken, dan zou ik het allemaal niet zo'n probleem vinden.

Sjors W. | 20-10-17 | 12:59

Gewoon artikel 1 van de grondwet naast je kunnen neerleggen als je maar deugt.
Die lamzak Aalbersberg had haar op grond hiervan moeten arresteren.

ChatBot | 20-10-17 | 12:59 | 1

En precies daarom lukt het wob-verzoek niet en krijg je een zwart gekalkt document: dat had hij moeten doen.

TheseDays00 | 20-10-17 | 14:28

50% van de toestroom moet bestaan uit niet-westerse allochtonen. Nou succes met de vele corruptieschandalen de komende jaren.

je suis bier | 20-10-17 | 12:59

Ik lees hieronder heel zinnige reaguursels op een schandaal van nationaal belang. Maar zal dit de MSM halen? Nee hè?

kapoerewiet | 20-10-17 | 12:58

Die korpschef is gewoon slim om dit in de vorm van een duurbetaald advies te gieten; naar links kan hij laten zien hoezeer hij deugt terwijl de shitstorm van rechts grotendeels aan hem voorbijgaat.

witwas | 20-10-17 | 12:58 | 1

Juist! Hij kan toch niet zó dom zijn? Die moet hebben bedacht:"links likken, rechts pikken'. De adviseur wordt opgeofferd, de chef kan, als hij zelf ermee stopt (eervol, mijn reet), zitting nemen in diverse raden en commissies. De kwezel.

EEnzame SchizofrEEN | 20-10-17 | 14:31

Hadden we dus bijna in amsterdam Slotervaart neutrale agenten met bontkragen en hun pet scheef rijdend op een opgevoerde brommer die bij aanhouding whola waar ga je kk heen gast zouden vragen.

P-unit | 20-10-17 | 12:56

Wat nou scheiding moskee/staat. Je suis Fatima en ik zeg dat dit achterhaald is, dus wen er maar aan, want mijn heilige boek. Mag ik ff vangen en bedank me.

RickTheDick | 20-10-17 | 12:55

Zou Fatima het erg vinden als al die allochtonen die ze bedoeld Aziaten zijn?

sko | 20-10-17 | 12:54 | 2

Alsof Aziaten zich laten lenen voor zo'n baantje. Die hebben wel betere manieren om inkomsten te vergaren. Meer inkomsten tegen minder risico's

Snap je!? | 20-10-17 | 13:37

Aziaten hebben geen tijd om bij de politie te gaan, Aziaten zijn namelijk druk aan t werk...

Air van Boven Dorens | 20-10-17 | 16:01

Wat een tenenkrommend Nederlands weer, en nog fout ook (voltooide tijd van erkennen is erkenD) - en dat liegt, bedriegt, infiltreert en haat op kosten van mijn zure belastingcentjes. Aalbersberg moet het veld ruimen, dat is toch duidelijk? Weg met deze landverrader.

kapoerewiet | 20-10-17 | 12:54

Deze Pdf bevat helaas images van de originele tekst. Hoewel overheid meestal wel alles wat met IT te maken heeft, weet te verkloten, hebben ze dit wel slim aangepakt.

AldusAlNiettemin | 20-10-17 | 12:52

Nog erger vind ik dat zo'n korpschef bij zo'n tuthola om advies gaat vragen. Dan ben je sowieso niet geschikt.

Croxifoxio | 20-10-17 | 12:51

O, ik mag niet zeggen dat de politie ziek is want Joris?

tata1981 | 20-10-17 | 12:51

''dien je een professionele ,competente en resultaat gestuurd-gericht bedrijf te worden''

Je betaalt 2,5 ton en dan krijg je er ook wat spelling voor terug...

pga | 20-10-17 | 12:49 | 2

Was dat maar het enige wat verkeerd gespeld was. Het kleine stukje staat boordevol vauten. Het lijkt me een drama om door langere teksten van deze middelvingeropstekende rifapin te lezen

Winter_is_coming | 20-10-17 | 12:59

Bullshit bingo in optima forma: de politie is niet een bedrijf en hoeft dat ook niet te worden. En ze moeten reeds professioneel en competent zijn (en dan volgen de resultaten vanzelf).

Natu-San | 20-10-17 | 14:52

>in 2020 MOET 25% van de leidinggevende van niet-westerse afkomst zijn.

Het is tijd voor een nieuwe Shoah

aornos | 20-10-17 | 12:48 | 1

Nog even en je moet als autochtoon het land uit om een streefpercentage te halen. WTF!!

Montesquieue | 20-10-17 | 14:45

Degene die dit soort onzin in ontvangst neemt en het niet meteen daarna proestend weer teruggeeft, moet op staande voet ontslagen worden. Helemaal de weg kwijt.

Cor Netto | 20-10-17 | 12:48

Letterlijk krijg ik hier pulpetaties en hand zweten van.Hoe stupide zijn ze daar in Amsterdam?Aan welke paddo's hebben zij zitten likken?Hoe kan een vrouw als moslima Elastik deze invloed hebben op de NEDERLANDSE politie?

xiuxiu | 20-10-17 | 12:46 | 2

Het is echt zo bizar idd

tata1981 | 20-10-17 | 12:53

Dit is dus gewoon Greet Hofmans 2.0 zeg maar...

Sarcastisch varken | 20-10-17 | 13:06
-weggejorist-
blauwe zander | 20-10-17 | 12:46

"Voordat je waakzaam kunt zijn dien je eerst dienstbaar te zijn aan de burger." Wie verzint deze quatsch? Je bent dienstbaar DOOR waakzaam te zijn.

Nogood Boyo | 20-10-17 | 12:44

De politiechef en ambtenaar die dat wijf hebben aangenomen dienen op non-actief te gaan.

Vogelbeest | 20-10-17 | 12:44 | 1

En voor het gerecht te verschijnen wegens oplichting en malversatie.

Sjefke7807 | 20-10-17 | 15:33

Is de bevolkingssamenstelling van nederland ook 25% niet westers allochtoon?

Abu Koop Dan | 20-10-17 | 12:42 | 2

Wel in de leidinggevende segmenten waar naar verwezen wordt.
Oh nee, dat is 2,5% of was het nu 0.25%? Altijd moeilijk, die komma's.

Nuchternederland | 20-10-17 | 12:44

Ik vind dit een bijzonder belangwekkende vraag. Want waarom zou die groep zo'n enorme oververtegenwoordiging verdienen, op wat voor positie dan ook?

Dit is niet eens "positieve discrinatie", dit is een pure machtsovername.

Opslag Medium | 20-10-17 | 15:35

Het mooie is dat de tekst gelakt is en niet met merkstift doorgestreept.
Die lak zou je gewoon kunnen verwijderen als een kraslot.
Het zou me niet verbazen als de jackpot onder die lak schuil gaat.

keestelpro | 20-10-17 | 12:40 | 3

Probleem is dat er van de gelakte tekst een nieuwe pdf is gemaakt, en er dus geen herstel mogelijk is.

Nuchternederland | 20-10-17 | 12:43

Tenzij je het originele document in handen kunt krijgen.

keestelpro | 20-10-17 | 12:45

Achterkant tegen het licht houden is voldoende.

kapoerewiet | 20-10-17 | 12:56

Islam in overheidfuncties moet per direct verboden worden.Ook die tweedekamer denkislammers.

van stampij | 20-10-17 | 12:39

Alles voor de hoofddoekoe.

LibertasSimplex | 20-10-17 | 12:39


"Op deze en toekomstige opgaven aan te kunnen moeten zullen al die verschillen enz"
2 fouten in 1 zin. Zwakbegaafd?

Nuchternederland | 20-10-17 | 12:39 | 1

Stijl en grammatica zijn tenenkrommend, maar dat schijnt te horen bij 'beleidsstukken'.

Guido | 20-10-17 | 13:24
-weggejorist-
tata1981 | 20-10-17 | 12:37 | 1

Tsja.... dat hadden we niet verwacht van haar. Net zo min dat het weggelakt zou worden. Nederland, elke dag een beetje meer stuk. Maar we moeten vertrouwen hebben. Proest.

Rollins | 20-10-17 | 12:36

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl