Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Joshua Livestro, hoogmoed die maar blijft vallen

Nee, hij is zoveel woorden niet waard. Maar verdomme wat was het leuk om dit naslagwerkje te tikken. Voor de eeuwigheid, voor de liefhebbers, voor de lol: Joshua Livestro, de meest hypocriete huilstruik uit de Nederlandse internethistorie. En dat zegt wat.

rechtsbraak

Sjonge, die Joshua Livestro. Wat kan een mens toch diep zinken. Kijk 'm nou. Kom, lieve mensen, even in de kring dan gaan we het er toch even over hebben hoor. Want hoe kon het gebeuren dat de man die we hierboven op de cover van zijn gebundelde columns in 2004 fier in een vaderlandse vlag gewikkeld zien, als de conservatieve Caesar van de Hollandse polder, in februari van dit jaar een stuk met de titel "Laten we eerlijk zijn: Wilders, Roos en Baudet zijn feitelijk landverraders" openen met de zin "Hypernationalisten wikkelen zich graag in de vlag"

Ook oogstte de vvd'er onlangs veel schizofrene linkse lof met een van vergezochte voetnoten en verwijzingen doorspekt wraak-essay in de Volkskrant, tegen iedereen waar hij een persoonlijke rancune tegen koestert, en waarin hij zichzelf tot algemeen directeur, agendaprogrammeur én scherp afgestelde uitsmijter van het rechtse theater  kroonde met de hilarische slotzin "De rechtse tent is breed, maar wie zich niet aan die basiseis kan houden, hoort er niet in thuis." Dat zinnetje maakte al het voorgaande overbodig en ongedaan, want het verraadde ondubbelzinnig de werkelijke intentie van het stuk: het was een manmoedige doch lafhartige poging tot redemptie voor zijn ruim gemaakte blunders uit het recente verleden. Livestro wilde weer terug bij De Club, door zich voor te doen alsof hij De Club is.

Hoe doorzichtig ook, van NPO-druiloor Eelco "Trump gaat nooit winnen" Bosch van Rosenthal tot Joris "Als Engeland naar mij geluisterd had,  hadden ze nooit voor Brexit gestemd" Luyendijk werden de linkerhanden blauw geklapt voor de als mislukte karaktermassamoord vermomde sokkel die Livestro voor zichzelf probeerde te metselen. Poging geslaagd? Neen. Op internet is Livestro nog steeds de risée van rechts en de laughing stock bij velen op links. Een verrader die zijn ziel verkocht en een vondeling die niemand wil adopteren: het Volkskrantpubliek klapte eenmalig, en dan vooral tégen de vele namen die hij door de modder trok dan vóór de auteur die zichzelf voor dat ondankbare karretje had gespannen.

Ooit was Livestro veelbelovend. Rond de eeuwwisseling werkte Joske (Amersfoort, 1970) voor de Britse Conservatieve Partij, was hij persoonlijk medewerker van Frits Bolkestein in Brussel en runde hij samen met Bart Jan Spruyt de Edmund Burke Stichting, een conservatieve denktank in de Den Haag. Hij schreef columns, onder andere in Vrij Nederland en Reader's Digest. Kwade tongen beweren dat hij overmoedig werd, te veel ego kweekte en zichzelf namens de vvd op de verkiezingslijst voor de Europese Verkiezingen van 2004 wilde zetten, maar dat laatste weten we niet zeker dus dat schrijven we niet op. Wel werd hij rond die tijd bij de Burke-stichting buiten gebonjourd. Iets met graaien in de kas, zo wordt gefluisterd.

De overmoed uitte zich in die periode in het idee dat mensen op zijn gebundelde columns zaten te wachten: fier stond hij daar, op de omslag van zijn eigen boek, gehuld in de vaderlandse vlag. "Het verschilt niets van de andere column-boekjes: het voegt niets toe. En ook hier geen wetenschappelijke onderbouwing van al die stevige uitspraken", lezen we in een recensie op Bol.com. Sta je dan. Met de vlag waarin hij zich in zijn eigen huidige hypocrisie wikkelt.

Dichter bij u mijn god

Livestro was vervolgens nog columnist bij de Telegraaf (als opvolger van de eveneens inhoudelijk weinig interessante AJ Boekestijn) en bij Buitenhof (waar hij al snel weer exit was wegens 'onder de maat'). Enkele van zijn stukken staan nog  op een verloren hoekje van Blogspot, als een mager monumentje voor al die keren dat hij geen deuk in een pakje boter schreef. Ook adviseerde hij de landelijke vvd, maar moest daar weer weg toen Rutte premier werd. "Taak volbracht", noemt hij het zelf, maar eerder was het omdat hij zich iets te openlijk afficheerde met de knettergekke Sarah Palin, voor wie hij "adviseur Europese onderwerpen" heette te zijn. Let wel: dit was nádat de tandem McCain/Palin het in 2008 had afgelegd tegen Barack Obama, en heel de wereld al gelachen had om de "I can see Russia from my house"-meme waarmee Palin doorgaans geduid (en afgeserveerd) wordt. Maar voor iemand die zich tot het christendom bekeerde door programma's van de EO te bekijken, ligt de lat kennelijk niet zo hoog.

Iets eerder, in 2009, was hij de founding father van de humorloos-conservatieve website De Domrechtse Stropop De Dagelijkse Standaard (DDS), alwaar een enkele getalenteerde auteur al snel de hielen lichtte om zich naar zonniger gebieden te begeven toen bleek dat je succes op internet niet zomaar even komt ophalen met je opportunistische ego - laat staan de bijbehorende inkomsten. Na een poging om de boel om te schakelen tot een manisch-opgewekte klikbeetsite met Amerikaanse filmpjes van vorige week, deed hij de boel ten lange leste van de hand aan Michael van der Galiën, die er vanaf het begin bij betrokken was en nu de site bestiert op een manier die Livestro in anderen zo beweert te verafschuwen: ruw islamkritisch rechts, met achter elke boom een links complot. In de scheldkannonerende humorloosheid van DDS herkennen we overigens nog immer de hand van de oprichter.

Dan was er nog het vehikel Jalta. Wederom zou hij het internet gaan veroveren en wederom beloofde hij grote namen: Bolkestein, Marbe, Spruyt, Baudet en ja, ook Annabel Nanninga, die hij bij ons wegkaapte. Ze zouden nauwelijks wat leveren, en Annabel ging na een paar maanden ook weer weg. Betalingstermijnen eindigden in aanmaningen, Livestro bemoeide zich met de inhoud van opiniestukken en vroeg soms letterlijk om aanpassing van meningen en Jalta werd nooit en nergens relevant. Het allerdomste? Jalta had een paywall en een abonnementsmodel. Ja, dat was lachen. Het bestaat nog en wordt - zonder betaalmuur nadat het archief werd gezuiverd van alle backlogs - in dappere desillusie gevuld door de koekwause kastgrefo Ewout Klei en het rabiate redactieretejong Rik.

Het niet rendabel krijgen van DDS, de malle affectie voor paljas Palin en het mislukken van Jalta vormden slechts een aanloop naar nog meer missers. Hij verwedde zijn huis in Nottingham er om dat Brexit niet zou gebeuren. Trump zou ook niet winnen. En hij gokte op het verkeerde paard bij het Oekraïnereferendum door zich voor het karretje van George Soros te laten spannen voor een vóór-campagne - waarmee hij onze roze rancune nog voor het zich kon manifesteren al omboog in schaterend leedvermaak over zo veel stupide eurofiele subsidie-hypocrisie. Zijn laatste Soroscenten schonk hij na het mislukken van zijn voor-campagne aan het hyperlinkse De Correspondent (naar hoeveel er aan zijn eigen strijkstok bleef hangen, kunnen we alleen maar gissen, maar Livestro heeft als rechtgeaard vvd'er natuurlijk wel een paar brievenbusfirma's op zijn naam).

Hypocrisie is Livestro's Leitmotif. Anderen verwijten waar je zelf ook op bent te betrappen, keer op keer op keer, dat is wat Livestro tekent. Toen Buitenhof hem buiten keilde, klaagde hij (overigens achteraf) dat afwijkende meningen "stelselmatig genegeerd of nog erger: gecensureerd" worden. In zijn schandschrift in de Volkskrant verketterde hij Wierd Duk om vergelijkbare uitspraken.

Zijn eigen DDS nam afstand van wat zij voorheen een "prominent euroscepticus" noemen. Niet alleen voor Stem Voor, maar ook voor het voortbestaan van Jalta wilde de voormalige prediker van het eigenbroekophouden zijn eigen broek laten zakken in ruil voor subsidie. Ooit gaf hij Joost Niemöller ruim baan op DDS om "onvervalst racisme" (dixit Sargasso) te pennen, in 2017 veegt hij hem op één hoop met Wierd Duk, Geert Wilders en Jan Roos als "rechtse complotdenkers" - een stempel dat hij ook op zijn eigen voormalige Jalta-auteur Thierry Baudet drukt. En dat dus allemaal in de linkse media die hij ooit, voordat hij zelf hun mening ging uitdragen, verweet afwijkende meningen te censureren. Nu toetert hij vrolijk mee in de deugparade van bellenblazers die de door Livestroman genoemde mensen allemaal als geradicaliseerde, paranoïde en/of racistische idioten afschilderen.

Maar, allerlaatsate hypocrisievoorbeeldje omdat het zo lekker is, hoe zouden de nieuwe linkse vrienden waar Livestro zich bij probeert in te likken eigenlijk denken over zijn eigen islamstandpunten? De knuffelreligie van regressief links werd door Livestro nog niet zo lang geleden, in februari 2015, omschreven als "de derde totalitaire ideologie – na het fascisme en het communisme – die binnen een eeuw onze democratische rechtstaat uitdaagt." Dat schreef hij overigens samen met Bart Schut, waarmee hij óók al gebrouilleerd raakte, naar verluidt nadat Livestro er vandoor ging met duizenden euro's aan crowdfundgeld wat door en voor Schut was opgehaald. En dat terwijl ze regelmatig bij elkaar over de vloer kwamen om bordspelletjes te spelen. En dat voor links ontoelaatbare islamstandpunt zal hij ook al wel overboord geworpen hebben.

Enfin. U bent tot hier gekomen. Dan mag u het zeggen ook: is Livestro een hypocriet, een opportunist of een rasnarcist - of wikkelen we hem maar gewoon in de kleuren van alledrie?

Naschrift: Dit topic is 100% de schuld van de sympathieke jonge historicus Geerten Waling, die op twitter aan het allerlaatste draadje van de rafelende Livestrui trok. Van harte, Geerten.

Social

Reaguursels

Inloggen

gewoon een papegaai met de bek vol zaad

pedro300 | 20-10-17 | 08:39

Schoolvoorbeeld van mening/pol richting-is-afhankelijk-van-inkomsten. Dus hij waait van links naar rechts en vice versa, afhankelijk waar hij denkt dat 'r handel=inkomsten te halen zijn. Zelfde laken en pak als de pigment-strijders Simons en Steijn /Anousha Nzume). Bijna altijd gedoemd tot mislukken.

Stortkoker | 20-10-17 | 07:49

Niet iedere ego-tripper verdient een podium, al klimmen ze er met handen en voeten op. Gewoon omdraaien en weglopen luid het device (of met bier gooien, mag ook).

Veluwse-Eikel | 20-10-17 | 06:57 | 3

Luidt het devies! Leger eerst eens Nederlands. Dit getuigt van ernstige beperkte geestelijke vermogens van de plemper. Totaal irrelevant vwat je er van vindt dus!

PeterD | 20-10-17 | 10:32

PeterD heeft typtyfus! Of last van dyslexia!

Rest In Privacy | 20-10-17 | 11:59

'ernstig' beperkte geestelijke vermogens, plemper.

Gerf | 20-10-17 | 16:04

Willem Dankbaar, Micha Kat en Joshua Livestro zijn de voortbrengsels van een volstrekt dolgedraaid journaille dat omwille van de canard letterlijk alles aan elkaar liegt en bedriegt.
Zolang ze zichzelf in het nieuws weten te wurmen brengt dat ze enig rendement op, en daar gaat het om.
Zijn mentale wedergeboorte inzake behoudende politiek is dus ofwel geboren uit geldnood, ofwel, en die kans is niet denkbeeldig, hij heeft een ernstig verdwaalde moslim als stiekeme bedgenoot aan de haak geslagen.
Want hij heeft in geen geval een baantje in het Brusselse aangeboden gekregen....

mallekater | 20-10-17 | 06:27

Luizen in de pels van onze samenleving:(wannabe) opiniemakers die zich profileren als wereldverbeteraar maar die in werkelijkheid 100 procent ego-gedreven zijn. En het zijn er zoveel.

MickeyGouda | 20-10-17 | 06:08

Is natuurlijk wel indrukwekkend, zo'n zin over 5 regels, maar schrijf hem dan ook goed:

"Want hoe kon het gebeuren dat de man ... in februari van dit jaar een stuk ... openT..."

BoomBoom | 20-10-17 | 01:08 | 1

Oei.. een mierenneuker ontdekt op GS.
Geinig.

mallekater | 20-10-17 | 06:30

Er komt een dag dat we de belastingen naar een ander bankrekeningnummer worden gevraagd over te maken. Niet doen! gewoon het oude nederlandse rekeningsnummer blijven gebruiken. je kan NOOIT verplicht worden bepaalde toetsaanslagen te vormen. Snap dat nou.

LifeCatcher | 20-10-17 | 01:07
-weggejorist en opgerot-
PeterD | 19-10-17 | 23:01

Naar mannetje.

frisenfruitig | 19-10-17 | 22:29

Livestro, de minkukel "twaalf ambachten, dertien ongelukken", heiligt het geld dat stom is en recht maakt wat krom is.
Een nul, een windvaan zonder enige betekenis. Zo iemand moet je laten wapperen (=volkomen negeren).

appelvink | 19-10-17 | 22:16

Livestro is gevallen voor de Soros-dollartjes, zoals die andere rechtse opiniemaker Breedveld ooit gevallen voor een Marokkaans vagijn, en toen de hele dag 'islamofobie' ging krijsen. Iedere man heeft zo zijn zwakheden.

Zware Guy | 19-10-17 | 22:13 | 1

Welke man?

Sliptong | 19-10-17 | 22:15

Ben allang geblokt door deze meneer waar ik heel vroeger respect voor had. Mensen die van hun voetstuk vallen zijn erger dan gewone klootzakken.

PrinsesStoepje | 19-10-17 | 22:01

Livestro behoort tot het uitverkoren volk. Dat zal uiteindelijk altijd voor het geld gaan. Ik noem bijvoorbeeld Judas Iskariot. Stak 30 zilverlingen in zijn zak en verraadde zonder blikken of blozen Jezus. Livestro is van hetzelfde laken een pak.

Graaf van Egmont | 19-10-17 | 21:56 | 3

OK, Soros is er nog zo een.

Graaf van Egmont | 19-10-17 | 22:03

Liever geen antisemitisme hier aub, de vijand kijkt mee

Fontanarossa | 20-10-17 | 09:27

Graaf van Egmont | 19-10-17
Livestro heeft zich tot het christendom bekeerd. Hij was aanhanger van het joodse geloof. In het joodse geloof in het oude testament staat dat de joden het uitverkoren volk zijn. Het woord "Uitverkoren" betekent dat er een onderscheid is tussen de mensen van de groep die uitverkoren zijn en de rest van de mensen. Door aanhanger te zijn van een geloof dat zegt dat diegenen die dat specifieke geloof aanhangen tot het uitverkoren volk behoren, daarmee maak je duidelijk ook de aanhanger van dat geloof onderscheid maakt tussen wel of niet uitverkoren te zijn. En van alle mensen die van zichzelf zeggen dat ze bij een groep van uitverkorenen horen, daar krijg ik altijd een akelig gevoel bij
"Altijd voor het geld gaan", is een opmerking die voorspruit uit een gevoel, uit een invulling waarbij je het zilverlingenvoorbeeld uitmeert over iedereen die het joodse geloof aanhangt. In iedere groepering zitten geldwolven, daar hoef je niet joods voor te zijn. Veel meer belangrijk is wat in het oude testament staat en waar achter staat, nl. dat een groep die een geloof aanhangt vindt dat omdat zij in een boek geloven, geloven dat zij het uitverkoren volk zijn en zich daarmee afzonderen van de rest van de mensen. Dat geldt trouwens ook voor andere geloven, want ze putten uit dezelfde bron, alleen vindt de ene groep zich meer uitverkoren dan de andere.

Louise-in-de-pels | 20-10-17 | 14:16

Toen ik hoorde, dat hij zijn site 'JALTA' ging noemen, haakte ik af. The nerves.

Pierre Lebon | 19-10-17 | 21:49

Livestro ?:. is dat zo'n DJ waar je de laatste tijd veel over hoort ?

newray | 19-10-17 | 21:39

Loser en hij weet het. Ome Sores is nooit ver weg.

Ernst Oosters8389 | 19-10-17 | 21:30

Aan het begin dacht ik "... wie ?" -helemaal doorgelezen, toen dacht ik : ".. wie ? , Wat een tijd - websitevulplaats- werktijd- etc verspilling , aan .. wie ? "

Kim-Jung-Un | 19-10-17 | 21:24

Hij en Han ten Broeke zijn de grootste intriganten van het VVD bolwerk.

litebyte | 19-10-17 | 21:10 | 3

Inderdaad, beiden de consigliere van een maffia apparaat genaamd VVD.
Ten Broeke het prototype van een gangster, Livestro een put met gal.

Memek | 19-10-17 | 21:32

@Memek | 19-10-17 | 21:32

Het zijn beide voorbeelden van hoeren van het systeem-kapitalisme. Niet te vertrouwen en dienen alels behalve de parlementaire democratie.

litebyte | 19-10-17 | 21:56

Han ten Broeke.is dat met Asha getrouwd?
Geen wonder dat die gestoord is geworden.

mallekater | 20-10-17 | 16:57

Bravo Bart, nu alleen nog in een driekleur dwangbuis wikkelen en afvoeren.

TheFirstYelle | 19-10-17 | 21:10

Plak die knaap in gedachten eens een eng snorretje op en bedenk dan eens op wie hij echt lijkt.

De Ana(a)list | 19-10-17 | 21:06 | 1

En de naam begint met een H en eindigt op LER maar het is niet Adolfje.

De Ana(a)list | 19-10-17 | 21:08

Ik weet niet hoor, maar volgens mij zit de GS redactie te slapen. Onze eigenste vakantieman/ Exota sloper is nu echt zelf met verkantie en keert hiervan niet meer terug. R.I.P. Frits Bom.

Baron Clappique | 19-10-17 | 21:02

Clue is in the word "meme".

Van Rossem | 19-10-17 | 21:10

Gvd GeenStijl, nu heb ik toch weer een beetje aandacht besteed aan iemand die er z'n ziel voor verkocht. :(

BastaardSuiker | 19-10-17 | 20:58

Bart Schut vond ik op Jalta , ondanks zijn linkse achtergrond erg sterk. Waar is hij gebleven ?

Rest In Privacy | 19-10-17 | 20:52 | 1

Bij NIW en op eigen merites. Bart Schut blijft zichzelf. Voorspelbaar, Sociaal Links en hart voor onze Verlichtingsidealen.

TheFirstYelle | 19-10-17 | 21:11

Toen Jalta net bestond en Annabel Nanninga en Bart Schut ervoor gingen schrijven ben ik lid geworden. Ik miste Tante Bel op GS en wilde haar wel blijven volgen. Beetje bij beetje veranderde de site, Bel ging weg, de geruchten van geld van Soros drongen door dus ik ook weg. Ik ben wel goed maar niet gek.
Geweldig hoe @Van Rossem hem hier fileert... sta je daar voor lul met je vlag.
Als hypocriet, opportunist en rasnarcist.
Heerlijke column!!

Von Mutzenbacher | 19-10-17 | 20:45

Wie?

HypodePipo | 19-10-17 | 20:39

Die tronie, net Heinrich H. met weke kin.

HaatbaardKnipper | 19-10-17 | 20:33 | 1

Inderdaad, en ook dat brilletje, zijn gelaatsuitdrukking en plaatsing van zijn hand zou zo een afgietsel van Himmler kunnen voorstellen.

Memek | 19-10-17 | 20:55

Hij heeft iets weg van een stripfiguur.
Nog nooit gehoord van dit lulletje rozenwater.

puntjeopdei | 19-10-17 | 20:29

Hij heeft iets weg van een stripfiguur.
Nog nooit gehoord van dit lulletje rozenwater.

puntjeopdei | 19-10-17 | 20:29

Je 1e indruk is meestal de goede.

Stelletje stumpers die voor dat achterlijke Jalta betaald hebben en Nanninga was blijkbaar ook een stuk naïever dan ze schrijft..

Poen poen poen poen.

schoon-schip-maken | 19-10-17 | 20:23

Dit, samen met het huis van Patricia P-stuk van gisteren, is misschien wel het meest boeiende stuk van het jaar. *Nog een keer lezen gaat*

GroenGrasBijBuren | 19-10-17 | 20:19

Een D66'er met een VVD-stropdas, waar hebben we dat eerder gezien?

Abject | 19-10-17 | 20:17

Op, het is op, Joshua, kom en aanvaard t.

Dr. Blechtrummel | 19-10-17 | 20:16

Arend Jan Boekestijn ageert wat te fanatiek tegen Baudet op onderwerpen als Nexit en het referendum, maar op andere geopolitieke onderwerpen (ontwikkelingssamenwerking, opkomst islamisme) zit wel veel overlap. Op een of andere manier kunnen rechtse denkers zich maar moeilijk verenigen - wat is dat toch? Zijn de ware liberalen gewoon vrijdenkers en maken ze intellectueel ruzie met wie ze maar willen? Het is voor de slagkracht in Nederland toch jammer dat we niet een stevig, eenduidiger rechts gedachtegoed kunnen vormen - wat dat betreft kunnen we nog wat leren van links.

Ebert de R | 19-10-17 | 20:16 | 2

Pleurt op met je eenheid. Rechts is ratio, lezen en nadenken. Dat levert frictie op ja. Gezond, en zorgt voor diepgang. Links is volgen, en gehoorzamen - dat dus juist niet.

mr. exp. | 19-10-17 | 20:34

Begin eens met het stoppen met vvd-stemmen.

Hetvolkspreekt! | 20-10-17 | 06:25

Annabel Nanninga heeft toch ook voor die gozer gewerkt? Die ging toch weg bij GS voor 1 van Livestro zijn blogje(s).

Mark_D_NL | 19-10-17 | 20:14 | 3

Precies, tof wijf maar ook gewoon n golddigger.

schoon-schip-maken | 19-10-17 | 20:26

Als u het relaas nu eens leest ipv zo snel mogelijk een tegel te bakken.

Madrox | 19-10-17 | 20:30

@schoon-schip-maken | 19-10-17 | 20:26, onzin.

basweetutwel | 19-10-17 | 21:20

Helaas zijn veel Nederlanders te dom om te poepen, dus het demoniseren met termen als hypernationalisten, racisten, fascisten en wat die VVD engnekken blijven roepen doet zijn werk: het wordt geslikt als zoete koek. En dan zijn er nog die tegen beter weten in hierin maar al te graag nagaan. Hoe anders zullen die terugkijken in een niet vrij Europa over 40-60 jaar of hun kinderen? Of zijn ze moedwillig liever blind voor wat er gaande Is? Maar gebrainwashed breng je ze niet op andere gedachten, ze willen het niet zien. Sterker nog: óns denken zou zijn vergiftigd. Triest gewoon.

Jan, Leiden | 19-10-17 | 20:11 | 2

over 40-60 jaar blijkt de EU niet het monster te zijn en jou vrees belachelijk,

adjudant | 20-10-17 | 05:03

Europa is een ramp .. komen we nooit meer uit weg .. zie catalonie .. de mensen willen geen eu .. dat wordt oorlog

Hetvolkspreekt! | 20-10-17 | 06:27

Maar komt Annabel nog eens terug naar GS?

Tohuwabohu | 19-10-17 | 20:05 | 1

En dan ook maar Jan R.

gato | 19-10-17 | 20:35

De schijnheiige kop van dit hufterige addergebroed verraadt zijn opportunistische schlemielige VVD valsemunters karakter, iets waar die partij van binnen en van buiten (de kiezers) bol van staat. Ook een man die met het dédain en de arrogantie die hij zaait, popuiisme (wat hij verkettert) juist aanwakkert. Mijn moeder zaliger vertellde ons van jongs af aan dat je types die zo met de 'grootheid' gods staan te schermen, sowieso niet moet vertrouwen. Sommigen van de grootste smeerlappen vind je juist in de kerk. Ze had en heeft nog steeds 100% gelijk.
En dat is Livestro ten voeten uit. Die man moet je na zijn dood niet begraven, dat is bodemvervuiling en ook niet cremeren, dat is luchtvervuiling, maar gewoon opvoeren aan een hongerig nest krokodillen.

Memek | 19-10-17 | 20:04 | 1

Dat is fauna vervuiling. Pleur hem maar neer in een buis van CERN.

Acar_ketimun | 19-10-17 | 22:44

Zo'n Van Rossem die kun je godverdomme toch alleen maar koesteren. Fakking eindbaas.

Rollins | 19-10-17 | 20:03

Die Spruyt, dat is ook een leipe.

Conan de Rabarber | 19-10-17 | 19:59 | 1

Spruyt leip? Spruyt is een belangrijke reden dat mensen als Baudet nu eindelijk gehoord worden. Het reveil is hij in de early 2000s eigenhandig begonnen. Niks slechts over Spruyt.

Neta | 20-10-17 | 11:47

Een smak geld van oom Soros doet wonderen...

basweetutwel | 19-10-17 | 19:57

Ja jongens,wat liepen jullie met hem weg. Maar je weet evangelisten (lees uitdragende gelovigen) van elke signatuur moet je wantrouwen.

miko | 19-10-17 | 19:56

Iemand die van zijn hobby zijn werk probeerde te maken. Helaas een volger en geen leider.

Beefbus | 19-10-17 | 19:56

En zijn nick is blaaskaak?

Kanarie_Geil | 19-10-17 | 19:53

Joshua Livestropop,
Mijn grootmoeder zaliger zou gezegd hebben : "Veel geschreeuw, en weinig wol.."

Wijze uit het Oosten | 19-10-17 | 19:53

Sowieso +1 voor Geerten, 1 van de onofficiële partijfilosofen van Baudet/FvD

Neta | 19-10-17 | 19:51

Inderdaad. Vond hem in het verleden vaak zinnige (rechtse) dingen verkondigen in de Telegraaf. Wat is er toch met hem gebeurd? Waar en door wie is hij gehersenspoeld?

Reaganmania | 19-10-17 | 19:48

Livestro is eigenlijk gewoon -niets-. Een religieuze zonder religie misschien. Maar is de bytes van zijn websitetraffic nog niet waard.

Goed artikel. Ook leuk om eens te lezen hoe het zit met die rare website DDS. Die laten ook steeds opnieuw zien wat journalistiek _niet_ is (met duidingen als "kijk hoe ZIEK dit is" of iets van gelijke strekking in de kop van een artikel) en verder een hoop zwaar-guur geschreeuw. En ik weet niet of ze het nog steeds doen maar in de korte periode dat ik ze volgde was er elke dag weer een nieuw "anne fleur dekker is nu weer gek omdat..."-artikeltje. Elke dag schreeuwen, dat kunnen ze daar wel. Maar echte onthullingen en leeswaardige stukken vind je niet bij DDS.

En al helemaal niet bij Livestro.

vanBarchum | 19-10-17 | 19:48 | 2

DDS was met Trias Politica en Hanniball een aantal jaren geleden wel scherp. En dat zeg ik niet omdat ik toen ook mijn stukjes mocht insturen. Of toch wel, eigenlijk.

tipo | 19-10-17 | 19:53

U vergeet 2 ravens black kettle..
T huidige gezever met die van Galien,Tim de wereldvreemde en die 6 voudige terugkomtrol Hutten is om te huilen. Lees t meer uit leedvermaak en ordinair vliegenvanggezeik..

schoon-schip-maken | 19-10-17 | 20:21

Livestro had principes, maar Soros heeft geld. Hij heeft de verleiding niet kunnen weerstaan en dat is jammer, want Livestro had wel degelijk een gezond geluid op de rechterflank van de VVD, toen die nog bestond.

Livestro is nu irrelevant, maar zijn hypotheek kan hij wel betalen. Hij heeft, en wie kan dat een conservatief kwalijk nemen, gekozen voor zijn gezin (hun inkomen).

tipo | 19-10-17 | 19:47 | 1

Hij had ook gewoon filiaal-manager kunnen worden bij de Blokker om zn hypotheek te kunnen betalen.
Geld aannemen van Soros om jezelf, je land en je principes te verloochenen is toch echt een heel bewuste keuze.

Tohuwabohu | 19-10-17 | 21:23

Pfff wat een hoop woorden voor een stuk stront!

Gerrit gordijnstok | 19-10-17 | 19:46

Vreemde snuiter.

Rest In Privacy | 19-10-17 | 19:42

Met zoveel mislukkingen hangt een zelfverkozen Jexit in de lucht.

de Voorzittert | 19-10-17 | 19:41

Meneer Livestro is enerzijds eigenlijk zoveel tekst niet waard, anderzijds is het wel goed dat-ie nu eens finaal gefileerd wordt. Ik erger me al jaren mateloos aan die man en probeer zo veel mogelijk zijn teksten en beeldtenis te mijden. Maar ja, soms kom je er niet onderuit en wordt mijn onpasselijkheid bij dit stuk verdriet toch weer bevestigd. Verder een fijne avond allemaal.

Reykjavik | 19-10-17 | 19:41

Ach, een heel oud truukje.
Hard naar de ander wijzen en schreeuwen om zelf buiten schot te blijven.

Kanarie_Geil | 19-10-17 | 19:40

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl