Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

'Altrecht SEKSWALHALLA voor Michael Panhuis'

Telegraafkoppen alsof het 2010 is. Anne Faber-verdachte Michael Panhuis leefde als een gevaarlijke god in Frankrijk op het landgoed van de Altrecht-kliniek in de bossen van Den Dolder - inclusief seksrelaties met personeel en medebewoonsters.

D66WALHALLA

Op dit moment weten we - officieel - nog steeds niet of en wat dubbele minderjarigenverkrachter, drugsverslaafde en overvallen plegende vrouwenmishandelaar Michael Panhuis met de verdwijning van (of: moord op) Anne Faber te maken heeft, maar we weten al wel al het voorgaande over hem. En we leren ook steeds ziekere dingen over de kliniek waar hij "behandeld" werd. Hij werd te vroeg, te vrij gelaten. Niet alleen in de buurt, maar hij had ook een auto om naar thuisdorp Zeewolde te kunnen. En op het terrein zelf, tussen de dronken dealers, de feestende freaks en de drugsgebruikende psychiatrisch gedetineerden, had hij volgens onthullingen in de Telebelg dus seksuele relaties met patiënten én begeleiders. En de gemeente? Die "herkent zich niet in het geschetste beeld" als de buurt zich zorgen maakt. En de kliniek? Die weigert iedere nog steeds elk commentaar, wat alleen maar het idee versterkt dat elk goor, onbegrijpelijk en levensgevaarlijk detail dat naar buiten sijpelt uit A Clockwork Altrecht, het macramégenootschap waar montessori-geschoolde biodanzavrouwtjes met een psychologietitel proberen om gebroken mannen te repareren met vrijeschoolmethoden, gewoon wáár is. Een jeugdvriend over Panhuis in de Tele: "Hij had het alleen maar over de perfecte moord. Iemand begraven onder het asfalt bijvoorbeeld. Het was een obsessie. Zijn ex-vriendin wilde hij achter een trekhaak van een auto meeslepen. Hij zat vol wraak."

Ondertussen is het zoekgebied naar de nog steeds niet gevonden Anne Faber uitgebreid naar de Stille Kern in het Horsterwold, waar hij als kind vaak kwam. Panhuis zelf weigert kennelijk elke vorm van medewerking. Onze volstrekt niet psychologisch verantwoorde suggestie: martel die Panhuis een beetje tot hij praat. En maak de verantwoordelijke psychologen van Altrecht medeplichtig aan wat te vrezen val over wat hij Anne Faber heeft aangedaan. De veiligheid van vrije vrouwen die ongestoord door Hollands buitengebied fietsen is, dát is wat in Nederland het walhalla behoort te zijn. Niet de vrijheid van mentaal gestoorde maniakken om hun wensen, willen en waanzin in de praktijk te kunnen brengen onder begeleiding van zweefteven met een psychologiedefect. Zijn we nu even de vieze smaak uit onze mond spoelen.
UPDATE 10u33: Politie vermoedt dat Anne Faber in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde is verborgen.
UPDATE 11u55: Bron tegen GS: "Alle medewerkers in zorgcentrum Spakenburg haven hebben een mail gehad. Daar werkt de moeder van Michael P. Het zorgcentrum zegt in die mail dat al het personeel hun mond moeten houden tegen de pers die al dagen continue in Spakenburg iedereen “lastigvalt” met vragen over familie van Michael P. Zorgcentrum zegt: 'laat niets los en bescherm privacy collega'."

Patiënt laat Altrecht-recensie achter

Maar hoe is het eten?

Niet best dus. Maar hoe is het eten? Recensie via Zorgkaart.

Reaguursels

Inloggen

Blijkbaar is hier niemand die op de hoogte is van het strafrecht en regels van resocialisatie.
Klakkeloos worden de onwaarheden vanuut de media aangenomen. Walgelijk! Mensen denk na en zeg niks als je er geen verstand van hebt.

Purple rose | 13-10-17 | 10:05 | 1

Met jouw diepzinnige visie en wereldwijsheid had Anne nog geleefd ? DAAR gaat het hier om mafkees. Het gaat niet over strafrecht, regels en privileges van psychopaten. Het gaat hier om de ultieme bescherming van normale burgers. En als strafregels en resocialisatie keer op keer bewijzen dit niet te kunnen bewerkstelligen dan is er een ENORM probleem. Weet je wat walgelijk is ? Dat minderjarige meisjes verkracht worden en dat de daders vroegtijdig vrijkomen en moorden plegen. Maar dat gaat er bij JOUW SOORT niet in. En je rept enkel over de HUIDIGE hoogte van straffen en regels maar met geen woord over wat slachtoffers en nabestaanden keer op keer op keer moeten doorstaan vanwege het falen van het huidige rechtssysteem en de ontbrekende wil van de politiek om er dan ook maar iets aan te willen verbeteren. Je krijgt van mij de PVDA/D66/JOOP/VARA-troffee van het jaar. Blij nu ?

Rest In Privacy | 13-10-17 | 18:55

Maar wel de maximale bonus als zorg bobo! Kassa!

boerk | 12-10-17 | 20:51

De gutmensch mag trots zijn op zichzelf dat ze dit keer op keer op keer weer faciliteren. Hun zorg en aandacht ligt bij de dader (ik heb het hier over zeer ernstige geweldsdelicten) die meerdere kansen moet krijgen, die behandeld moeten worden, die een keer moeten terugkeren en die we zo humaan mogelijk moeten behandelen. Ik walg op die fatsoensrakkers. Iemand die bewezen heeft volstrekt niet in de maatschappij hoort los te lopen verdient bij mij elk recht. Voor mij hebben onschuldige normale mensen het recht om veilig rond te kunnen lopen en dat recht gaat boven de rechten van bewezen psychopaten. Dankzij de misselijkmakende bedoelingen van de linksmensch gaan er nog vele doden vallen. Maar wat ken het schelen ? Nada noppes niets. Hoe vies en intens slecht moet je zijn om er niet ALLES aan te doen om dit soort misstanden tot een minimum te beperken. Als deze dader serieus was gestraft (echt levenslang of doodstraf) dan had dit meisje nog geleefd.

Rest In Privacy | 12-10-17 | 18:30 | 1

Verdient in regel 6 moet verliest zijn...

Rest In Privacy | 12-10-17 | 19:39

Wat een belachelijk puberaal insinuerend stukje hierboven , zeg. Nivo zero, lagere schoolkrantje. Om maar meteen die hele kliniek als onbekwaam neer te zetten. Boe!

mathsss | 12-10-17 | 17:21 | 1

Ach het zal allemaal wel loslopen toch?
Het is ineens een stuk duidelijker waarom een maat van mij daar is gestorven aan een OD.

Het zal vast niet alleen de drugs zijn daarbinnen, klinkt niet als een atmosfeer waar deze jongen zou kunnen overleven wat dan ook niet gebeurd is..

Lionfromzion | 12-10-17 | 18:58

Tsja, wie gelooft in verbeterbare mensen gelooft er ook in dat zo'n Michael verbeterd is. En hoe kan Michael bewijzen dat hij verbeterd is? Door zich goed te gedragen in de maatschappij. En hoe kan hij die kans krijgen? Door hem eerder vrij te laten? Nee, hij krijgt die kans automatisch al als zijn straf erop zit. Nergens voor nodig om er zelfs maar een week af te knabbelen.
Men zou de strafvermindering bij "goed gedrag" moeten veranderen in strafverzwaring bij "slecht gedrag". Dat geeft dezelfde prikkel maar het is een stuk veiliger voor de maatschappij.

JvanDeventer | 12-10-17 | 16:22

Wat een ongelofelijke clusterfuck is die zogenaamde geestelijke gezondheidszorg toch. Kost bakken met geld en levert onvoorstelbaar veel leed op voor slachtoffers en nabestaanden. Ik mag hopen dat deze instelling aansprakelijk wordt gesteld. En ook de zogenaamde 'behandelaars' zelf. En dat vele anderen mogen volgen.

npo | 12-10-17 | 16:00 | 2

Rechtsstaat, debiele rechters die dit soort schorem vrijlaten ipv aan zijn ballen op te hangen! Rechters die 260 uur papierprikken (straf ?) geven voor Schorem, die een jongen in de bebouwde kom met een snelheid van 105 km per uur dood reed! Rechters die een doodrijder vrijlaten die opa, oma en kleinkind doodreed! Een kliniek waar je kunt neuken en zoveel drugs kunt gebruiken als je wil!Begeleiders die net als rechters in deze nep kut rechstaat de weg volkomen kwijt zijn !

Lexus01 | 12-10-17 | 16:59

De zorg draait om potjes geld die instellingen kunnen bemachtigen. Zeker bij psychiatrische instellingen draait het om zo goedkoop mogelijk personeel (vaak mensen die nog in opleiding zijn) zodat er riante bedragen overblijft voor de hoge pipo's in de zorg. Ik ken een verhaal uit mijn omgeving over iemand die specialistische begeleiding nodig heeft wegens zijn autisme en dan een begeleider kreeg die voorheen bij bol.com had gewerkt. Daar moest iets van 50 Euro per uur voor betaald worden vanuit een zorgtoeslag potje. Het draait niet om zorg, het draait om geld graaien uit de grote overheidspot zonder degelijke zorg ervoor terug te geven.

XaleX_2 | 12-10-17 | 17:21

Er wordt werkelijk altijd maar gedacht, dat psychologen over een soort geheime sleutel beschikken, die hen inzicht en toegang geeft in andermans ziel. Larie!!!
Het is absoluut geen wetenschap.

Carmelita | 12-10-17 | 14:49

Waarom wordt er bij Zeewolde gezocht? Iemand?

Worst_kaas_scenario | 12-10-17 | 14:45

Alles wat mis is in een notendop in dit land.
Een misvatting, een langere of levenslang [echte] cel straf maakt niet beter, nee malloten
dat hoeft ook niet, als deze imbeciel echt levenslang had gehad, maak je hem niet beter, maar je beschermd de onschuldige burger, meer hoeft niet!
Je hoeft de hufter niet beter te maken, je moet het toekomstige slachtoffer beschermen!
Nederland is een smerig land geworden, beschermen wat niet hoort beschermd te worden, kom eens op voor wat het echte slachtoffer is!
En de rechters, zouden eens zich moeten verplaatsen, maar hun gebeurd niets met hun veilige enclaves , en daardoor hun veilige dochters.
Veel genoemd D66 rechters, het zou zo maar waar kunnen zijn, veel genoemd, en toch veel gestemd op deze partij.
Bloed kleeft op elke persoon die Michael Panhuis heeft gepamperd.
Liggen deze personen er wakker van? NEE
Gekozen burgermeester? er zou ook spraken moeten zijn van gekozen rechters!

Alhoewel met onze bevolking, en de samenstelling ervan, maken ze als ze deze keuze mochten maken, ook weer een zooitje van.

animalia | 12-10-17 | 14:43

schouwarts ter plaatse...

Henk P | 12-10-17 | 14:28

Vele reacties over herinvoer doodstraf. Dat gaat niet gebeuren. Het zou goed zijn als de regering nu voor één keer wel het woord 'daadkracht' juist gebruikt en het hele rechtsysteem reorganiseerd. Te beginnen met versoepeling toewijzen TBS ongeacht verdachte mee wil werken of niet. Daarnaast TBS-klinieken niet laten runnen door hulpverleners maar door speciaal opgeleide bewakers (defensie?)
Misdadigers waarvan er het vermoeden bestaat dat er recidive kan plaatsvinden niet laten terugkeren in de maatschappij. Die afweging mag toch gemaakt worden? Hoeveel 'Annes' heeft de Nederlandse staat er voor over voordat 'genoeg, genoeg' geweest is?

Oblast68 | 12-10-17 | 14:11
-weggejorist-
Hallo-32 | 12-10-17 | 14:06

Er zijn een behoorlijk aantal horrorfilms die met psychiaters en psychiatrisch ziekenhuizen te maken hebben. Hoe zou dat toch komen?
De laatste zin van Hanibal Lector in Silence of the Lambs:
I'm having an old friend for dinner.

Orakel1958 | 12-10-17 | 13:49

Dennendal! Natuurlijk!

Lex Trumbauer | 12-10-17 | 13:45

@watazooi | 12-10-17 | 10:13 Misschien wist Els Borst wel teveel van bepaalde zaken en dreigde ze te gaan spreken.

gnor | 12-10-17 | 13:19
-weggejorist-
Jijbalhaar | 12-10-17 | 13:15 | 3

En de medewerker met relatie: op staande voet ontslag!

Hetvolkspreekt! | 12-10-17 | 13:09 | 1

Er volgde ook ontslag, helaas voor de verkeerde waardoor hij wederom kon bewijzen een extreem gevaar voor de samenleving te zijn..

mr.money | 12-10-17 | 13:28

Alle bestuurders van Altrecht per direct op staande voet ontslag. Nooit meer een vog voor deze mensen afgeven en nooit meer een publieke functie mogen uitoefenen.
Psychologen en psychiaters verantwoordelijk voor vrijlaten van dit monster op staande voet ontslag, Big registratie intrekken en nooit meer een functie in de zorg of welke dienstverlenende sector dan ook.

Hetvolkspreekt! | 12-10-17 | 13:08 | 1

En dan een afkoop som betalen van een paar ton pp

Jacktheflipper | 12-10-17 | 21:16

joop.bnnvara.nl/opinies/verdachte-is-...
Ondertussen, op de Joop wordt het goedgepraat:
"Dank weer aan alle media, voor hun bijdrage aan het in stand houden van het stigma rond psychische stoornissen."

Is dit nog nieuws? | 12-10-17 | 13:08

Hoe kun je in GODSNAAM als medewerker van de kliniek een seksuele relatie aangaan met een gevangene die twee minderjarige meisjes met geweld heeft ontmaagd in de anus en vagina. Dan ben je wat mij betreft net zo ziek als die klootzak.

Elmer Fudd | 12-10-17 | 12:45 | 2
-weggejorist-
Ommie de HaatMoker | 12-10-17 | 13:12

Op ieder potje past een deksel, waarom werkte mevrouw daar denk je?

Zou ze zelf helemaal 100 geweest zijn?

Onze lieve Heer heeft rare kostgangers

Lionfromzion | 12-10-17 | 19:12

Alle inwoners van spakenburg hebben een email gekregen?? Is de sleepnetwet al van toepassing. Hoe komen ze aan die adressen. Vragen, vragen, vragen..

OokDeberoerdsteniet | 12-10-17 | 12:23 | 1

Dude denk je nu dat ze een wet maken en dan de bijbehorende tech gaan bedenken?

Of zou de tech inmiddels voldoende volwassen zijn om er een wetje omheen te bouwen?

Je mag maar 1x raden

Lionfromzion | 12-10-17 | 19:14
-weggejorist-
eentweehuppekee | 12-10-17 | 12:20

Alleen al de naam van die kliniek. Aventurijn. Je ziet bloemetjes en regenbogen voor je, een speeltuin voor leergierige kinderen, maar er zitten zwaar gestoorde, moordzuchtige zedendelinquenten. Deze naam staat symbool voor de kloof tussen de softie linkse 'rechtsstaat' en de rauwe realiteit. Dit soort onschuldige namen voor serieuze instituties zouden verboden moeten worden. Ik stel voor: Psychiatrische Kliniek voor Zwaar Gestoorde Zedenplegers (PKZGZ) Den Dolder. Want dat is wat het is.

KlunsJohannus | 12-10-17 | 12:16

* ZE... Ze zien alleen hun idealen. Het gevolg indien niet gewenst wordt genegeerd.

Sorry... Te snel op de knop gedrukt.

Standvastig | 12-10-17 | 12:13 | 1

Perfecte titel voor het regeerakkoord

Casey Veggies | 13-10-17 | 03:42

snapt iemand dat er bij de laatste verkiezingen stemmen zijn gegeven aan Groen Links en D66?? Willen die lui ons land dan echt naar de kloten helpen??

langzullenweleven | 12-10-17 | 11:54 | 2

Zij willen de wereld verbeteren! Landen zijn ouderwets en passen niet in hun wereldbeeld, iedereen is welkom en iedereen heeft goede bedoelingen. De rechters in deze zaak staan nu al onder druk om geen levenslang uit te spreken. Dat zou namelijk het gewone volk het idee geven dat de rechtspraak er voor genoegdoening is. Dat is niet zo, rechtspraak is er voor de rechtspraak en moet juridisch kloppend zijn. Mediaaandacht is een verzachtende omstandigheid. Tien tegen een dat deze moordenaar en verkrachter binnen tien jaar weer in de "Aventurijn" zit; op naar zijn volgende avontuur....

Pierrepoint | 12-10-17 | 12:06

Ik constateer dat zij zich niet echt bewust zijn van dat feit. Ik ken wat van die figuren. Naïef, over geromantiseerd beeld van de realiteit. Wanneer geconfronteerd gewoon in de "Alisnky" houding schieten. Projecteren, bagatelliseren, etc. Ze

Standvastig | 12-10-17 | 12:11

Gisteren met stijgende verbazing, omslaand in verbijstering en woede, zitten luisteren naar die advocate bij DWDD..

DrumPiet | 12-10-17 | 11:49

Goed stuk. Het moet immers maar bewezen worden dat die gestoorde psychopaat er iets mee te maken heeft. Die knul is niet goed snik. Dat staat vast. Geen vrijbrief om:
A. Onterecht de schuld te geven
B. Ermee te experimenteren alsof het een rat in een lab is. Was het maar een laboratorium. Lekker veilig in een kooi. Maar nee. Sociale libertariers en hun stomme, onveranwtoorde experimenten. Verantwoord dat gedrocht van een instelling maar met feiten. Niet dus.

Verder... Mooie meid! Helaas is de realiteit dat hoe langer het duurt hoe kleiner de kans is dat zij levend terug wordt gevonden. Dat is zuur. En voor haar familie vernietigend.

Bedankt Nederland. Vooral in de illusie blijven. Zichzelf voor de gek houden. Wij zijn die Nederland niet meer. Het had kunnen zijn. Totdat de occidentifoben, culturele marxisten of hou men deze landverraders (immers keren zij zich tot hun eigen stam) om de hoek kwamen kijken. Verantwoordelijk voelen zij zich niet. Verdeel een heers is hun spelletje.

En kijk waar het tot toe lijdt. Sluiten die toko en deze figuren in een TBS neer zetten. Gewoon in een hokje waar zij hun plekje meer dan verdient hebben. Kan het niet anders verwoorden. Aard van het beestje. Die verknipte geesten zijn niet meer te redden. Punt.

Maar, maar, maar... NIKS MAAR! Idioten.

Efin. Ik zie het somber in voor haar. Zoals ik al zei... Hoe langer het duurt hoe kleiner de kans. Dat is een feit. Realiteit.

Bedankt "linkse" gekkies. Nog steeds zo'n leuke proef? Ach, ja natuurlijk. Ligt aan alles en iedereen zijn moeder behalve aan de gestoorde geesten die dachten dat dit verantwoord was.

Op deze manier zijn wij verloren. Ieder voor zich. En geen god voor ons allen. Wij doen er goed aan om niet te zwichten voor dit tuig. Gewoon oprutte met de roverheid, gepoliciteerde justitie (Trias Politica, iemand?) en al dat gezeik. Laten wij voor elkaar waken tegen deze debiele figuren. Uitsluiten die handel. Discriminatie? Ja! Wel positive. Wettelijk of niet. Zelfverdediging staat ook in de wet. Niet dat zo'n linkse knakker dat begrijpt. Boeien. Dit is niet leuk meer. En weer is er een familie die deze nachtmerrie moet (zij hebben er niet om gevraagd) meemaken. Walgelijk. En deugend , bagatelliserend Nederland kijkt weg. Zum kosten. Walgelijk! Ik walg ervan. Luchtfietsers. Idioten. Nep mensen.

/Rant off

Standvastig | 12-10-17 | 11:46

Michael P moet gewoon weg. Hoe hij dood moet zal nog nader bekeken moeten worden. De tijden van Klaus Barbie liggen ver achter ons dus het zal humaan moeten. Al denk ik dat dhr. P. zich prima kan vinden in de mehodes van de Gestapo specialist. Maar waarschijnlijk niet als hij zelf in het middelpunt van de belangstelling staat. Begraven onder asfalt lijkt mij sowieso uitstekend.

Jacometti | 12-10-17 | 11:45

Doodstraf ben ik dan wel op tegen, maar sommige mensen kunnen beter niet (verder) leven. Dat wist Dronebama, dat weten mensen die terroristen oppakten ook al in de jaren '80 en dat weten we van Michael Panhuis. Zelfs als je hem niet dood ZOU willen, kun je je nog afvragen hoeveel mensen je kan redden met het geld dat het kost om zijn leven instand te houden.

Gechargeerd: sec bekeken ben je dus tegen het recht op leven van sommige patienten/slachtoffers van te weinig veiligheid/het leven van andere arme drommels als je ervoor bent om Michael Panhuis levenslang op te sluiten en/of te behandelen.

De discussie zou erover moeten gaan hoe je een systeem in kan richten als rechtsstaat dat het recht op leven van zijn potentiele slachtoffers stelt boven het recht op leven van Michael P. En hoe je een beetjefatsoenlijk een einde aan zijn leven kan maken. Een beetje als een valse bijtende hond beeindigen. Dat lijkt me een lastige discussie te worden.

Hemmenaar7 | 12-10-17 | 11:44 | 2

Kosten baten analyse wil zowiezo zeggen dat je dat heerschap zelf zijn put moet laten graven en hem daarna een nekschot geeft, dat kost je ongeveer een euro voor de kogel en dan een werkuur voor de put terug te vullen. ik denk niet dat iemand een goeiekopere oplossing kan bedenken. Of hem met een hamer de kop inslaan, die hamer kan je meerdere keren gebruiken.

Lt-Kol Kilgore | 12-10-17 | 12:49

@Lt-Kol Kilgore
Door de hakselaar en vervolgens door het veevoer mengen, eventueel bij te groot aanbod restant door de gierput en uitrijden?
Doet dit soort figuren ook nog eens iets nuttigs.

arabes_eut_domus | 12-10-17 | 14:48

Vrouwen en/of linksen aan de macht is vragen om problemen.

Een Witte Echte Mannen Patriarchaat is de oplossing.

Ik vrees alleen dat we wel een patriarchaat gaan krijgen, maar niet van Witte mannen.

Afijn, 2 out of 3 aint bad, zullen we maar moeten denken.

Poekieman | 12-10-17 | 11:41

Citaat uit Telegraaf:
'' Mogelijk speelde de affaire een rol bij de vrijheden die P. had. Hij kon de kliniek al sinds het voorjaar moeiteloos regelmatig verlaten. Hij had alleen een meldingsplicht. Meerdere bronnen rond het onderzoek bevestigen de relaties en het voor hem soepele regime aan De Telegraaf.''

Dan ben je dus als ''hulpverleenster'' medeverantwoordelijk voor de dood van Anne Faber mocht blijken dat Michael Panhuis de dader is.

mohammmedtriplem | 12-10-17 | 11:40 | 2

Indien waar: onethisch, onbehoorlijk, schandalig. Aanklagen!

KlunsJohannus | 12-10-17 | 12:09

U vergeet gemakshalve dat er geen maatregel was opgelegd maar een gevangenisstraf van 11 jaar. Die Michael zat dus vrijwillig in die kliniek om zich voor te bereiden op terugkeer in de maatschappij. Je gaat natuurlijk niet vrijwillig naar een kliniek als het regime daar erger is dan in de gevangenis, zeker niet als je ook nog eens de kans hebt dat ze een psychiatrisch rapport over je schrijven en je bij een volgende keer dus zeker bent van TBS.

neemjemoederindemali | 12-10-17 | 12:54

"gevangenisstraf" in Nederland = Vrij rondlopen in de maatschappij, sexen met andere "gevangenen", sexen met begeleid(st)ers, gratis eten en drinken en nog de gratis de faciliteiten van een luxe hotel.

Die criminelen lachen zich de ballen uit hun broek! Wat een fop rechtssysteem hebben wij hier...

Arijane | 12-10-17 | 11:31

.. sja, wanneer je een stel linkse -gogen een landgoed en een zak met geld geeft dan weet je als "gewone Nederlander" dat het daar weldra niet pluis zal zijn. Zeker niet wanneer gevaarlijke gekken daar ook nog eens gedumpt worden. Gevaarlijke gekken, die zonder twijfel omgekocht moeten worden door de linkse -gogen, om te voorkomen dat ze pijn gedaan zal worden.

Jan Passant mk2 | 12-10-17 | 11:24

Dat Altrecht zou eigen vandaag nog onder toezicht moeten worden geplaatst. Als men blijkbaar zo kwistig met verlofregelingen omgaat voor levensgevaarlijke gekken is dat niet meer aan de samenleving uit te leggen.

brutus68 | 12-10-17 | 11:22

Dan te bedenken dat de meeste medewerkers in zulke klinieken academici zijn. Deze zgn academici zijn medeschuldig en wat zou ik ze graag aan de hoogte boom willen nagelen. Vreten, studeren en seksen op kosten van belasting betalende maatschappij. Dit is het product van jarenlang slap beleid en linkse indoctrinatie. Een onwerkelijk beeld van de wereld met wederom een onschuldige slachtoffer

Bill Cosby | 12-10-17 | 11:21

Ik ooit 3 dagen in voorarrest gezeten omdat ik een verpleger op zn mail sloeg.
Dit omdat mijn ex-vrouw sexueel lastig gevallen werd op een gesloten afdeling van Altrecht.
Na drie dagen werd de zaak geseponeerd omdat zijn vrouwelijke collega niet tegen mij wilde getuigen.
Tevens officiële klacht tegen desbetreffende verpleger ingediend, werd niets mee gedaan...... maar het eerder toegezegdevtoegangsverbod in gebouwen van Altrecht werd wel ingetrokken.
Misbruik maken van de afhankelijkheid in de psychiatrie is dagelijkse kost.
Gelukkig nu allemaal verleden tijd en hoop nooit meer iets te maken te krijgen met psychische instellingen.

De gehele psychiatrie is verrot.

Dachthetal | 12-10-17 | 11:21

Dit moet zeer zware consequenties hebben voor de gemeente en de instelling. Dit is te gek voor woorden en wel HEEL erg vooroordeelbevestigend.

Bokito ergo sum | 12-10-17 | 11:15 | 1

Ze dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was. Er wordt een rapport opgesteld en ze geven elkaar weer een hand. Er gaat teveel geld om in deze rehabilitatiemaffia. Teveel goed betaalde ruifvretersbaantjes zijn hiervan afhankelijk.

Pierrepoint | 12-10-17 | 11:21
-weggejorist-
doedeljantje | 12-10-17 | 10:59

Al deze onvoorstelbare praktijken in TBS klinieken zijn al jaren usance.
www.volkskrant.nl/binnenland/-medewer...
www.ad.nl/politiek/dijkhoff-tbs-klini...

Vermoedelijk is de gore drek nog vele malen ernstiger dan nu mondjesmaat naar buiten komt. Tragischer is dat er werkelijk helemaal niets verandert. Ook nu zal het na een tijdje weer stil zijn rondom deze levensgevaarlijke misstanden waarbij men nietsvermoedende burgers moedwillig blootstelt aan dit soort smerige bloedhonden. De schokkende feiten liggen er al jaren maar men blijft met de handen gebonden, verantwoordelijkheden afschuiven. Instanties wijzen naar de rechterlijke macht, die zich vervolgens verschuilt achter de wetgeving/politiek.
Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen door dit structurele wanbeleid? Ik zeg parlementaire enquete!

Ad Fundum | 12-10-17 | 10:57 | 1

Al vele jaren komen telkenmale de misstanden in dergelijke instellingen naar boven. Altijd komt de leiding met ontkenning, prietpraat en als het echt niet kan met belofte tot verbetering. Echter alles blijft hetzelfde omdat die leiding zich zwaar overschat en maling heeft aan het gewone volk.
Velen van het personeel zijn zelf min of meer labiel. Hoe verklaart men anders steeds terugkerende verhalen over sex met patiënten.
Las hier elders commentaar waarin gesteld wordt deze wereld in mijn woorden kierewiet is. Dal mag men zeker concluderen gezien de vele interviews in het verleden met leidinggevende die altijd tonen in een andere wereld te leven.
De leidig behoort daar in handen te zijn van "normale" mensen zonder psychologie opleiding of iets dergelijks. Gewoon ex militairen zou stuk beter zijn. Die zijn ook in staat het kaf van het koren te scheiden mbt de behandelaars etc.

Moneytron | 12-10-17 | 11:44

waarom niet,lekker ouderwets,de doodstraf voor dit tuig.
slecht gedrag veranderen lukt bijna nooit en is ook nog eens heel duur.

pejoar | 12-10-17 | 10:52 | 2

Dat zou de enige juiste straf zijn. Maar de doodstraf in handen van de huidige overheid of van Brussel? Ik vrees dat er dan mensen aan de galg gaan voor opiniedelicten. Longstay is dan beter, omkeerbaar.

Pierrepoint | 12-10-17 | 11:18

Inderdaad euthaniseren lijkt mij een humane oplossing om onschuldige slachtoffers te voorkomen en kosten te besparen.

johnelec | 12-10-17 | 12:40

Voor de duidelijkheid: het lichaam van #AnneFaber is nog niet gevonden. Politie heeft 'goede hoop' dat lichaam wordt gevonden.

DerLurker | 12-10-17 | 10:49

De linkse geitenwollen-sokken type's en andere softies hebben het al decenia lang voor het zeggen in dit soort instellingen. Iedereen die daar voor een baantje solliciteert moet natuurlijk voldoen aan de keiharde eis, soft te zijn!! En zo gaat de farce gewoon door....ècht gaaf!!

benjeallanggek | 12-10-17 | 10:47

Ze is blijkbaar gevonden, RECHT tegenover het strand van Nulde. Zou me niets verbazen als hij dat expres heeft gedaan. Zieke hond. Doodstraf!

ChacarronMacarron | 12-10-17 | 10:47

Zijn links gekke deug begeleidster begrijpt het niet , die jongen moet toch ook wat kwijt maar dan blijkt zo'n pvc vrije geitenwollen vegan condoom toch niet te werken .
Wat een horror kliniek , hij heeft jonge meisjes verkracht op de meest gruwelijke manier en dan laat zo'n walgelijke psychiatrisch begeleidster zich even neuken en mag hij ook nog los op een patiënte, autootje staat voor hem klaar .
Hele zooitje opdoeken en de behandelaars aan de andere kant van de tralies aub .

Castor12 | 12-10-17 | 10:45 | 2

Die zijn wel medeschuldig ja.

Dirk III | 12-10-17 | 10:47

Inderdaad iedereen die die clown geholpen heeft hoort levenslang achter de tralies, en dan bedoel ik ook de begeleiders die wisten wat er aan de hand was maar hun bek hebben gehouden.

Lt-Kol Kilgore | 12-10-17 | 12:55

De GroenLinks en D66, PVDA, doctrine willen ons doen geloven dat de maatschappij ziek is. Wij hebben immers hun beleid nodig, zie wat ervan komt.
Dezelfde figuren die men hun ziek beleid, zieke wil,owillen opleggen. Ons willen vertellen wat goed voor ons is en waarover wij zelf niet kunnen beslissen, zie referenda. En zo ook hun oplossingen, aanpak voor figuren zoals die Pa huizen, en zie wat ervan komt.

De zieke geesten zoals Pechtold die menen dat referenda te moeilijk zijn voor het volk minachten het volk.
Immers ik ken veel lieden die zich in lazen in o.a. TTIP en goed wisten waarom het geen goed idee was. Pechtold vond het wel een goed idee maar bleek er geen letter in gelezen te hebben.
Wie is er dan ziek? idee maar bleek er geen letter in gelezen te hebben.
Wie is er dan ziek?

Moneytron | 12-10-17 | 10:45

Breek: Lichaam gevonden

Billy Ocean | 12-10-17 | 10:36 | 4

Aanwezige journalisten: "Er is dus GEEN lichaam gevonden."

DerLurker | 12-10-17 | 10:46

Telegraaf.
De @Redactie laat me/niemand echter geen links plaatsen...

Billy Ocean | 12-10-17 | 10:47

Wordt net weer ingetrokken. Vooralsnog GEEN lichaam gevonden volgens: twitter.com/nielskalkman

vette_shit | 12-10-17 | 10:47
▼ 1 antwoord verborgen

Meteen stoppen met al die experiment kliniekjes en hun uberintelligentalleswetenwebeter personeel en al die vage rukcriminelen daar stoppen waar ze thuis horen: water en brood en een kerker. Stoppen met door en door verrotte gasten na 3 weken lievvv doen al onbegeleid weer onze maatschappij in te tyfen. Klaar mee. Elke keer weer vlek op vlek op vlek. Ze hebben straf, geef ze dan ook straf in plaats van ze zo te knuffelen dat zodra ze buiten zijn meteen een doodnormale burger gaan knuffelen. Een maal vals altijd vals. Jammer als een paar goeden moeten lijden onder de slechten. Hup vullen die gevangenissen. Al moet Mark de btw nogmaals verhogen: vullen die kerkers!

Dagdief | 12-10-17 | 10:34 | 1

Het merendeel van die kerkers is al omgebouwd tot luxe AZC van onze taxpoet!

Rest In Privacy | 12-10-17 | 10:40

/* Koffie van het scherm afhalen doet */

Frietje_Oorlog | 12-10-17 | 10:34

Werken die duurbetaalde krachten in die instellingen wel gewoon 8 u. per dag ?

Stratum | 12-10-17 | 10:31

Lieden die zware delicten begaan zoals deze Micheal P. en die niet wensen mee te werken aan een onderzoek moeten gewoon de maximale straf krijgen zonder vervroegde invrijheidstelling. Waarbij aangetekend dat er wat mij betreft nog 10 jaar extra wordt bijgeteld en dat alles onder zeer sobere omstandigheden.

vlijtig liesje 50 | 12-10-17 | 10:24 | 2

Als je bij de belastingdienst geen opgave IB wilt doen dan van je standaard onder het hoogste tarief. Daar kan het dus wel.

BASinnic | 12-10-17 | 10:33

Precies, omkeren bewijslast. Als
Je dit soort dingen doet, bewijs dan
Maar dat je wel goed snik bent. Zo niet: TBS

De_Ware_als_het_ware | 12-10-17 | 12:14

www.telegraaf.nl/nieuws/99662/drugsge...
Drugsgebruik tbs-kliniek niet meer toegestaan
31 mrt. 2017 in BINNENLAND
EINDHOVEN - Drugsgebruik is voor tbs’ers in de Eindhovense kliniek De Woenselse Poort niet langer toegestaan. Om hier op toe te zien worden slaapkamers met een drugshond gecontroleerd. De maatregel moet de veiligheid voor patiënten verbeteren, maakte de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) vrijdag bekend.

Hoe zit dat trouwens in andere (deze) klinieken? Mag dat daar wel?

Is dit nog nieuws? | 12-10-17 | 10:20 | 1

Dat impliceert dus dat het voorheen wel werd toegestaan, wat natuurlijk ook van de pot gerukt is. Gewoon 24/7 in een afgesloten afdeling met drogerende medicijnen en verder wat dagtherapie.

FrankVeer | 12-10-17 | 11:22

De gutmenschen en zieligheidsindustrie geven miljarden uit aan onderzoek om maar te bepalen wat een goede psychische aanpak zou zijn, programma's als 'Whatever Works' etc. Feit is dat niets werkt

Het is op zich ook niet vreemd, in de natuur komt het in roedels ook voor dat er beesten tussenzitten die gek in hun kop zijn. De roedel herkent dat meestal en stoot zo'n beest uit voordat het schade kan aanrichten. Ratten bijten zo'n afvallige meestal dood. Hier vinden wij als beschaafd diersoort dat dat niet kan, echter de werkelijkheid laat iedere keer weer zien dat de biologische oplossing eigenlijk het beste en goedkoopste is.

RenHoek | 12-10-17 | 10:17

En zo zijn er op de Veluwe, utrechtse heuvelrug en nog veel meer plaatsen in Nederland honderden van dit soort inrichtingen. Allemaal in dure villa's in bosrijke gebieden verscholen met allemaal veel te duur en veel te veel personeel. Allemaal onduidelijke zaken die makkelijk doorgelicht zouden kunnen worden , maar waarom wordt dat niet gedaan.

beau van rtl | 12-10-17 | 10:11 | 1

Nou, je bent aardig op de hoogte, vandaar zeker dat ze geen hond kunnen vinden die dat werk wil doen.

me,myself and IK | 12-10-17 | 10:19

Frapant.
Destijds werkte hij niet mee aan een psychologisch onderzoek en kon hem daarom geen TBS geven. Want geen vaststelling.
Welnu de pers graaft een paar dagen en er komen al zoveel aspecten en kronkels van deze man aan het licht dat duidelijk dat dit een zieke geest is, voldoende duidelijk om niet zo maar, nooit, vrij te laten.

Dan zitten er toch behoorlijke fouten in het systeem. Zeker nu blijkt dat met het goed informatie verzamelen ook van andere ex gedetineerden er WEL degelijk eea kan vaststellen.

Moneytron | 12-10-17 | 10:10 | 2

Inderdaad, en waarom strafrechtadvocaten (zoals gisterente horen bij Dwdd en Pauw) zo halsstarrig blijven vasthouden aan de weeffouten in hun systeem, is een groot raadsel.
De vrouw , ben haar naam kwijt, was al bijna door haar argumenten heen. Even doordrukken en ze lult zichzelf helemaal vast.
Een troefkaart van Vlug is dat het systeem zo is ingericht dat je niet mee hoeft te werken aan je eigen verdediging. Dat moet inderdaad zo blijven, maar hogere straffen opleggen voor misdaden van het type ‘Panhuis’ , daar kan toch niemand tegen zijn.

Où est Charlie? | 12-10-17 | 10:24

Vlug maakte er weer een karikatuur van: als we als maatschapppij dit soort dingen willen voorkomen moeten we naar een DDR staat. Wat niemand wil.

Je reinste onzin natuurlijk. Niet meewerken is alle vergrijpen apart bij elkaar optellen met een maximale straf:

Brute verkrachting 1: 15 jaar.
Brute verkrachting 2 +15 jaar.
Geweldadige roofoverval 1: 10 jaar.
Geweldadige roofoverval 2: 10 jaar.
Geweldadige roofoverval 3: 10 jaar.
Totaal 60 jaar. Zonder kans op vervroegde vrijlating.

Dan was meneer ruim 80 jaar geweest of dood.
Hoe moeilijk kan het zijn in dit verziekte land waarbij de zieligheidsindustrie maar blijft experimenteren met ons volk.

laagvliegert | 12-10-17 | 10:52

'Bescherm **** de samenleving van losgeslagen debielen'. Ook al ben ik het hartgrondig eens met deze uitspraak, het legt ook de kern van de zaak bloot: is het wel de wens van de overheid om de samenleving te beschermen?
Ga nu eens na hoeveel van dit soort 'incidenten' er inmiddels zijn geweest. Tel daar dan ook eens bij op hoe gevaarlijk een open grenzen beleid is - wat een taboe is. Ga vervolgens eens na hoezeer de rechterlijke macht verworden is tot een machine die een politieke agenda dient te ondersteunen. Kijk dan eens naar wat er van de politie is geworden, waar daar de prioriteiten liggen. En kijk dan tot slot naar wat er van defensie is gemaakt.
De enige conclusie is dat decennialang onze samenleving is uitgehold en gesaboteerd. Ik verdenk mensen er zelfs van een satanische sekte aan te hangen, zo zeer bizar is hetgeen er koste wat kost dient te worden nagestreefd. Onze maatschappij veinst meelij en barmhartigheid, maar die is er enkel voor daders, niet voor slachtoffers. Dat geeft te denken, nietwaar?
Wat ook ironisch is, en tevens tegenstrijdig, is het idee dat dit soort figuren te genezen zijn. Als dat zo is, dan beweer je eigenlijk ook dat homosexualiteit en pedofilie te genezen zijn.
Maar het is niet de bedoeling deze figuren te genezen. Men koestert en stimuleert feitelijk het gedrag, zie deze kliniek. Het zal niet de enige plek zijn waar dit gebeurt. Men pampert de roofdieren van onze samenleving, leert ze opzitten en pootjes geven en laat ze vervolgens weer op de samenleving los waar ze onherroepelijk weer de fout in zullen gaan. Men vindt dit blijkbaar prima.

Rest In Privacy | 12-10-17 | 10:09 | 1

Elk jaar een volle inrichting bombarderen en een nieuwe bouwen en wanneer die weer min of meer vol zit is weer bombarderen enz. is blijkbaar veiliger voor de maatschappij en goedkoper................. om maar wat te zeggen.

Moneytron | 12-10-17 | 10:14

Nederland, gisteren weer bij Pauw, werd er weer gejankt dat wij zo beschaafd moeten zijn. Het morele hooggebied moeten hebben.

Ik ben echter van mening dat onbeschaafde mensen, onbeschaafd behandeld moeten worden. Ergo, drilboor op zijn knieën en martelen. totdat hij bekend. En dan opsluiten in een met kakkerlakken vergeven hok met wilde honden terwijl er 220v op zijn ballen staan.

RenHoek | 12-10-17 | 10:08 | 1

*bekent

RenHoek | 12-10-17 | 10:08

Was dat ooit niet een soort uitgangspunt van het 'progressieve' Den Dolder: Niet onze mensen zijn ziek, maar 'de samenleving' is ziek?
Zou dat nog steeds bestaan, zulk 'denken'?

marjen | 12-10-17 | 10:08 | 3

Dat is nog steeds het rotsvast geloof van de machthebbers in dit land. Compleet verziekt door postmoderne luchtfietserij. Politiek van links tot rechts maar vooral D66 en GL zijn hiervan overtuigd. Nee dit gaat niet zomaar weg, je wordt geen rechter in dit land als je dit niet tenminste met de mond belijdt.

Pierrepoint | 12-10-17 | 10:16

Klopt. De zieke geesten zoals Pechtold die menen dat referenda te moeilijk zijn voor het volk mi nachten het volk.
Immers ik ken veel lieden die zich in lazen in pa TTIP en goed wisten waarom het geen goed idee was. Pechtold vond het wel een goed idee maar bleek er geen letter in gelezen te hebben.
Wie is er dan ziek?

Moneytron | 12-10-17 | 10:21

@Moneytron | 12-10-17 | 10:21

+ veel.

EefjeWentelteefje | 12-10-17 | 14:48

"Het had al jaren eerder kunnen gebeuren: de rechtszaak om een Drachtenaar die een Delftse vrouw in 1998 zou hebben verkracht en in 1997 een prostituee in Leeuwarden met geweld zou hebben beroofd. Door een blunder van justitie werd de man dit jaar pas aangehouden, al was de dna-match al in 2008. "
bron: www.ad.nl/delft/live-na-blunder-van-j...

Rest In Privacy | 12-10-17 | 10:08

Je "niet herkennen in een bepaald beeld" is het nieuwe liegen. In de politiek wordt dit ook keer op keer gebruikt om niet de waarheid te zeggen. In het geval van een VVD'der (Dilan) die de kadaverdiscipline niet wil toegeven is het ergerlijk. In het geval van een gemeente die een psychiatrische kliniek, waar compleet gestoorden hun gang kunnen gaan, beschermd is het misdadig.

osolemio | 12-10-17 | 10:08 | 2

Niet herkennen, of niet willen herkennen. Dat is gewoon kop in t zand, maar dan anders geformuleerd.

boerk | 12-10-17 | 10:13

Zodra door overheid of grote organisaties de woorden wij herkennen ons niet- worden gebezigd dan houdt men de boot af, ontkent men vaak willensen wetens .
Of, wij staan voor..... hetzelfde.

Moneytron | 12-10-17 | 10:18

De toekomstige minister van justitie en dus ook de toeomstige MP krijgen hier nog een harde dobber aan. Beter niet aan beginnen. Nog beter nieuwe verkiezingen en schoon schip maken. Uitmesten die auchiasstal.

jacobh-59 | 12-10-17 | 10:07

Psychologen hebben voor gek geleerd. Psychiaters voor krankzinnig.

Orakel1958 | 12-10-17 | 10:07 | 1

haha.
En psychopaten zijn hun hoogleraren.

Où est Charlie? | 12-10-17 | 10:15

Koonkluk Huis | 12-10-17 | 10:02

Ik dacht dat Desmond Morris dat boek geschreven had.

kwark001 | 12-10-17 | 10:07

Er worden gevangenissen gesloten terwijl er tienduizenden "klanten" vrij rondlopen omdat de rechters zeggen geen tijd hebben om ze te veroordelen. Daarom moet de burger zich verschansen in zijn huis en maar hopen dat hij niet uitgezocht wordt door een misdiger. Als ik mijn garagedeur open heb staan, stopt een toevallig patrouilerende politie om te vragen of er wat aan de hand is. Omgekeerde wereld.

watazooi | 12-10-17 | 10:07

achtergrondje!

Où est Charlie? | 12-10-17 | 10:35
-weggejorist-
Lood om oud ijzer | 12-10-17 | 10:06


Steeds
maar
weer

Is dit nog nieuws? | 12-10-17 | 10:03

Dat stuk stront zou je kind maar zijn joh.

RenHoek | 12-10-17 | 10:01 | 2

Dan baal je, maar kan je verder ook weinig aan doen.
T is erger als je kind slachtoffer wordt van zo'n stuk stront.

Is dit nog nieuws? | 12-10-17 | 10:06

Ik zou me er met hand en tand voor inzetten dattie opgesloten bleef zitten. Als ouder weet je beter dan wie ook waar hij toe in staat is.

Lood om oud ijzer | 12-10-17 | 10:08

Volgens Groen Links en de SP is er niets aan de hand mensen, dus maakt u zich vooral niet druk. De heer Panhuis is een "well respected man" en Altrecht is het neusje van de zalm qua patiënten begeleiding. Toch................?
Stel dat de beerput daadwerkelijk metersdiep is (wat mij niet zou verbazen, maar ik wacht even af), niet alleen in dat gesticht maar in al dat soort inrichtingen in Nederland, dan zou ik die lui van GL en de SP graag ook even ter verantwoording willen roepen, met hun sneue 3% btw gezeik.

Memek | 12-10-17 | 10:01 | 1

Volgens enquete van de de hond vinden GL en d66 kiezers de straffen niet te laag. Met een prominent partijgenoot als slachtoffer zou je toch anders verwachten.

watazooi | 12-10-17 | 10:13

Dat seksen met medebewoonsters en zelfs personeel verbaast mij niet. Het verbaast mij ook niet als dat niet geheel met medewerking van diezelfde medebewoonsters en personeel gebeurt. 't Is moeilijk nee zeggen tegen zo'n persoon, zeg maar.

NerdAlert | 12-10-17 | 10:00

Dit soort instelling is de donkere schaduwzijde van een ideologie die langzaamaan aan het sterven is, die van de "maakbare samenleving", die van "jij bent niet ziek, de maatschappij is ziek en maakt jou ziek", die van "ook ben je dader, eigenlijk ben je slachtoffer". Dit soort instelling is de voedselbank der geesteszieken. "Kom naar ons, en we reiken je een compleet kader aan waarbinnen je zonder problemen je zelfbeeld overeind kunt houden, waarbinnen je je kunt verschansen, camoufleren, verbergen, en we doen dan alsof wij begrijpen wat er in je hoofd omgaat en noemen dat behandeling, deal?" Aldus blijft in de koppen van die hulpverleners die samenleving maakbaar, terwijl er inde hoofden van de gekkies niks verandert. Nergens anders is er zulk een grote discrepantie tussen het mensbeeld van de behandelaar en het mensbeeld van de behandelde als in een instelling waar het uitgangspunt is dat de werkelijke oorzaak van alle ellende zich geheel buiten de muren bevindt,. Nergens anders wordt een taal gesproken die door de ene gesprekspartner zo anders wordt geïnterpreteerd als door de ander. Nergens anders vind je een gesprek waarin mensen elkaar méér bedonderen, besodemieteren, voorliegen en misleisen. En waarom? Omdat nergens er zo veel behoefte is, aan beide zijden, om de schone schijn op te houden, om zichzelf voor te liegen, om de droom in stand te houden. De ene leugenaar houdt de andere leugenaar de hand boven het hoofd. "Als jij mij m'n leugen gunt, hou ik met liefde en plezier jouw leugen in stand. Samen liegen wij de samenleving voor."

Schoorsteenveger | 12-10-17 | 09:58 | 4

+100

Memek | 12-10-17 | 10:06

Hear, hear. Deze ideologie heeft ook hele cohorten aan 'verantwoordelijken' voortgebracht met de lijfspreuk "Lekker belangrijk". Het standaard antwoord als ze geconfronteerd worden met beleid en/of maatregelen waarvan iedereen ziet dat deze niet houdbaar zijn

BASinnic | 12-10-17 | 10:08

Toptegel! Mag gerust als topic op GS frontpage.

Vlaan | 12-10-17 | 11:09
▼ 1 antwoord verborgen

Dit soort wantoestanden zijn gewoon de verdienmodellen voor de "hoogopgeleide alpha's". 2-3 ton per jaar schrijven met je maatschapje al werkende voor de staat en onder het mom van een mooie ideologie het maatschappelijke afval dat je produceert, weer loslaten in de samenleving.

Het "de vervuiler betaalt" principe zou hier ook moeten opgaan.

ChatBot | 12-10-17 | 09:57 | 1

Precies.

Où est Charlie? | 12-10-17 | 10:06

- Was de sleepnetwet eerder ingevoerd, dan had dit voorkomen kunnen worden.
- Iedereen verdient een twee(honderduizendnegenhonderdennegen)de kans.
- 100% veiligheid bestaat niet.
- Garantie geven we alleen op wasmachines.
- We leven mee met de ouders, broers, zussen en familie.
- Eigen schuld: had ze maar niet via Social Media laten weten waar ze was op dat moment; dan had een volger haar ook niet kunnen vinden.
- Ze zal het zelf wel uitgelokt hebben door zich (te) sexy te kleden.
Etc, etc.

Rest In Privacy | 12-10-17 | 09:57

De missie van DJI luidt als volgt: 'De Dienst Justitiële Inrichtingen levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving door de tenuitvoerlegging van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen en door de aan onze zorg toevertrouwde personen de kans te bieden een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen.'
Missie mislukt, zou ik zeggen. En al zo'n jaar of 40. Toevallig, precies de periode dat "de verbeelding van links aan de macht is/was"

BASinnic | 12-10-17 | 09:57 | 1

Ik ben wel benieuwd naar het aantal personen die nu een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan leiden na een vrijheidsstraf. Zonder recidive, dus de mate waarin de missie gelukt is.

bodemloos | 12-10-17 | 10:37
-weggejorist-
SnartBlirdetRagnarok | 12-10-17 | 09:56 | 2
-weggejorist-
SSJ100 | 12-10-17 | 09:50 | 1

"vrije vrouwen die ongestoord door Hollands buitengebied fietsen"

Er zijn er nog veel meer die dat maar allahloos vinden. En daarvan haalt Rutte er nog een paar honderdduizend van het land in.

James Lastig | 12-10-17 | 09:50

Allereerst komt er nu een onderzoekje naar Panhuis en verder wordt er een kleine maatregel genomen, iedereen blijft zitten en over drie maanden is alles weer vergeten.

gato | 12-10-17 | 09:49

ik ben hier ziek van - om te kotsen

lasttango2016 | 12-10-17 | 09:47

Probleem is ook dat hij heel makkelijk zijn zin weet te krijgen in deze inrichting. Grote schande! Beesten moeten behandeld worden als beesten

ReadyPlayerOne | 12-10-17 | 09:46 | 1

Ik snap nog steeds niet wat dat beest daar doet. Hij wilde geen TBS dus achter gaas bij bubba, niet op het gras met Sterre en haar verwrongen wereldbeeld

jack and friends | 12-10-17 | 09:48

Nu zou de media dus even twee weken hun bek moeten houden en graven, en zodra kabinet trutje3 op het bordes staat alle drek in 1 keer op straat. Dan hebben we voor de kerst weer verkiezingen

jack and friends | 12-10-17 | 09:44

een relatie tussen een behandelaar en een "patiënt" is bij wet verboden. Maar in dit geval zal die slettebak die zich door een veroordeelde verkrachter, berover, overvaller en mishandelaar laat neuken wel weer gewoon en ongestraft door mogen blijven werken.

langzullenweleven | 12-10-17 | 09:43

En dan te bedenken dat een gemiddelde behandeling van een TBS'er (en dit zal vergelijkbaar zijn), zo'n anderhalf miljoen euri's (jahwel €1.500.000,-!) kost! Nou ja, eigenlijk wel logisch dan, dat je voor dat bedrag ook gewoon mag neuqen.....
Dacht niet dat het kon, maar het is nog weer gàver geworden hier in Nederland!

benjeallanggek | 12-10-17 | 09:40

"Die weigert iedere nog steeds elk commentaar"
Ehh? Wat is dit voor zin GS?

Baski | 12-10-17 | 09:40

En toch, ben ik bang, gaan er wéér geen koppen rollen. Weer mogen de incapabele mensen die hem moesten bewaken, beoordelen en behandelen blijven zitten waar ze zitten. En weer zullen er door die onbekwamen en ongeschikten in de toekomst onschuldigen de dupe worden. Ik voel me onmachtig.

langzullenweleven | 12-10-17 | 09:37

Als we dan toch zo'n instituut moeten hebben, kunnen we het dan niet opzetten in Siberie. Daar is de aantrekkingskracht voor incapabele zweefteefjes toch een stuk minder.

Rest In Privacy | 12-10-17 | 09:33

Hé pannekoek de perfect moord is in dit geval zelfmoord.

acess | 12-10-17 | 09:33 | 3

Een betere reactie is er niet. Hulde

jari_en_shota | 12-10-17 | 09:43

+veel

h3* | 12-10-17 | 10:04

Helemaal mee eens.

joepiedepeopie | 12-10-17 | 10:05

Klinkt bijna gezellig dat vakantiedorp!

Lompiedompie | 12-10-17 | 09:29

Hoe.Is.Het.Mogelijk!

J. Jarig | 12-10-17 | 09:29

En fuck mensenrechten voor dit soort beesten! Echt waar fuck it! Anders dumpen we ze tocg lekker bij Amnesty op de stoep.

Indoneesje | 12-10-17 | 09:27 | 1

Juist, mensenrechten dus!

bodemloos | 12-10-17 | 10:28

Allereerst starten met gedwongen chemische castratie plus verplichte TBS van zware veroordeelde verkrachters en pedofielen. Pas daarna gaan we eventueel kijken voor terugkeer in de maatschappij. Nederland moet naast Vught nog een Super-max gevangenis krijgen waar dit soort idioten onder volledige lockdown komen. En het liefst mannelijke bewakers en ander personeel. Met vrouwen blijkt het dus volledig mis te gaan. Deze kliniek overigens ditect sluiten en personeel aanklagen en vastzetten.

Indoneesje | 12-10-17 | 09:26

Oh, ja... En als via dna-onderzoek de betrokkenheid van Panhuis bij de verdwijning van Anne is komen vast te staan... Hang 'm dan eens even bij zijn ballen op om even wat opheldering te krijgen over het wat en waar.

Rommelende Onderbuik | 12-10-17 | 09:26 | 1

Vindt ie alleen maar lekker joh. Je gaat hem juist belonen met zo'n SM standje.

IkBetaalNixMeer | 12-10-17 | 09:35

Tjonge jonge, sta je dan als ouder.. Niemand die iets er aan kan doen en niemand die iets weet, dat is juist het kutsysteem.. Ineens is de ene nog dommer als de ander.. maar je moet hun leefwijze eens bekijken afgelopen 5 jaar.Allemaal voorbedachte achterbakse mensen .Zo zie je maar dat het systeem niet klopt.Mensen die wel eer hebben, Hun rechten en plichten voldoen,die worden afgestraft levenslang.. Mensen die willenswetend andere iets aandoen die worden geholpen.. Dit meisje is vermoord door de Staat! Ons word onzin verteld simpel

simonsniep | 12-10-17 | 09:25 | 2

Ik klink misschien stoer, maar als mijn dochter of vriendin (zelfde leeftijd ongeveer) zou overkomen en ik zou 100% zeker zijn wie de dader is dan zou ik wraak nemen.

Ik zou alles op alles zetten om de dader te pakken te krijgen en te laten boeten.

Dat zou ik al hebben als er een diefstal van mij wordt gepleegd (scooter oid).

Ik ben voor de duvel niet bang en zou koste wat het kost de dader laten boeten.

Nacho_Vidal | 12-10-17 | 09:30

Gratis tip. Deel zulke plannen nooit. Dader zal extra worden beschermd.

noerg | 12-10-17 | 10:23

En ondertussen is er in zo'n beetje heel Scandinavië een onderzoek gaande naar die 'duikbootjournalist' waarbij onderzocht gaat worden of hij mogelijk betrokken is bij 120 (HONDERDTWINTIG) onopgeloste moorden.
Dit soort beesten stoppen niet. Die moeten gestopt worden.

Petrus Poortwachter | 12-10-17 | 09:24 | 2

Bij die duikbootman zou het ook nog een setup kunnen zijn. Die gast maakte zelf raketten, NASA kocht techniek van hem, hij had zelfs een tijdje een compagnon van NASA in z'n bedrijf werken. Dan zou het natuurlijk zomaar kunnen dat ze zo'n man niet de hele tijd duikboten en raketten willen zien bouwen. Alle mensen die die man kennen zeggen dat hij geen vlieg kwaad kon doen. Weet natuurlijk niet of dat klopt, lees alleen wat anderen schrijven, wil alleen zeggen dat bij zo'n wetenschapper nog andere scenario's denkbaar zijn.

Watching the Wheels | 12-10-17 | 09:32
-weggejorist-
SnartBlirdetRagnarok | 12-10-17 | 09:51

Castratie graag, 10 jaar geleden. Bij vrijwillige castratie van deze onmensen geven ze allemaal aan dat hun 'neigingen' zijn verdwenen. Dus doen na een sexueel misdrijf.
Ze is niet de enige; google "jonge+vrouw"+"dood+aangetroffen".

Alquest | 12-10-17 | 09:23

dus als je in een kliniek zit als Altrecht, je onder verdenking staat van de verdwijning van Anne, ben je praktisch al veroordeeld en staat je naam voluit op GS. Sinds wanneer ben je in dit land niet meer onschuldig tot het tegendeel is bewezen? En ja, als je bij zo'n klinkiek zit als Altrecht, dan zit je daar niet voor niks en behoor je gewoon goed bewaakt te worden en niet te vroeg te worden vrijgelaten. Maar ben je dan dus meteen voer de schandpaal?

Theo Reet | 12-10-17 | 09:22 | 6

Hij is in ieder geval schuldig aan een hele hoop andere dingen en word in een klein paradijsje "opgesloten" waar hij gen 16, geen 11 geen 8, maar 5 jaar "opgesloten" mag zitten alvorens hij zijn TBS "weigert" en naar buiten mag "om te oefenen".... Dus de publieke verontwaardiging is alleen al geheel terecht voor de feiten waarvoor hij *veroordeeld* is. In de tijd dat hij "opgesloten" zit is het ook nog eens zo dat hij, naar nu blijkt, alles behalve een model-gevangene is met onbesproken gedrag (zou reden zijn voor 1/3 strafaftrek, die hij wel heeft gekregen). Dus zeg het maar... Dus of ie nu voor A of B aan de schandpaal gaat doet er geen flikker toe, kies anders maar uit C t/m Z.

peterdh | 12-10-17 | 09:46

Die verkrachte meisjes hebben levenslang en hun familie ook. Het kan me geen bal schelen of hij terecht of onterecht last heeft van zijn verleden. Hij heeft niet eens spijt betuigd. Stuk stront.

osolemio | 12-10-17 | 10:55

@osolemio | 12-10-17 | 10:55
Niet alleen heeft hij geen spijt betuigd, hij ging er zelfs fier(!) op! Dan rest er maar één ding en dat is de maatschappij voorgoed tegen zo iemand beschermen. Het moge duidelijk zijn dat hier geen therapie aan helpt.

Sjefke7807 | 12-10-17 | 12:06
▼ 3 antwoorden verborgen

Nederland is doodziek. Ergens is het mis gegaan. Begonnen in de jaren '60. Overdreven aandacht en belang voor Sociale "Wetenschappen". En de linkse dogma's te streven via subsidies naar een maatschappij vol regenbogen en eenhoorntjes.
Maakbaarheid begint bij erkennen van problemen en duidelijk normeren en handhaven.

Rommelende Onderbuik | 12-10-17 | 09:22

Don't get it.
How Alt-right are involved in all this horror?

wezen | 12-10-17 | 09:21

Wat ik een beetje mis in deze discussie is dat dit roofdier ook zonder opname in een macramégenootschap vroeg of laat vrij zou komen.

atheïstisch stemvee | 12-10-17 | 09:20

Gisteren werd al onthuld dat de kliniek een gore bende was. Sluiten die handel.

van Oeffelen | 12-10-17 | 09:20

Ok dan, die Panhuis blijkt om de één reden aantrekkelijk voor de vrouwtjes. Maar is het niet tijd om hem even te waterboarden?

RickTheDick | 12-10-17 | 09:19

Je mag hopen dat de politie ook doorrechercheert en alle verbanden onderzoekt en liefst uitsluit met de moorden op de meisjes Romy en Savannah, beiden in de buurt van waar Panhuis verbleef.
Moeder woonde in Spakenburg en leende aan zoonlief haar autootje uit. Het zou interessant zijn te weten of dat misschien een zwart autootje was en of Michael Panhuis rond de data van verdwijning van Romy en Svannah niet gewoon op vrije voeten was.
Rondom Spakenburg, Soest en Barneveld zijn nogal wat meldingen gemaakt van meisjes die werden klemgereden door iemand in voornoemd vervoermiddel.
Panhuis komt uit de verhalen naar voren als een zeer manipulatief figuur. Labiele personen zijn onder invloed van een dergelijk figuur in staat om de vreemdste dingen te doen. Meisjes vermoorden, bijvoorbeeld.

Glasgow Argus | 12-10-17 | 09:19
-weggejorist-
DickNutch | 12-10-17 | 09:17 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Rechters... Die mogen van mij ook nou wel eens levenslang gaan krijgen.

Creaguurder | 12-10-17 | 09:17 | 2

Hebben ze al. Levenslange baangarantie!

Petrus Poortwachter | 12-10-17 | 09:19

Als er nog één rechter zo'n fout maakt, alle rechters levenslang. Dan is het snel afgelopen met die waanzin.

Watching the Wheels | 12-10-17 | 09:20
-weggejorist-
NACademicus | 12-10-17 | 09:16

Utrecht Altrecht Kamerijk en Grevelingen, Rijssel Charlois Rozebeke Lotharingen, Petje Snor en dat eeuwige gezever, compleet krankzinnig.

Watching the Wheels | 12-10-17 | 09:16 | 1

Control-Alt-Recht-Delete was in de tijd van Neerlands Hoop bekend als Dennendal.
Nu heet het overkoepelende orgaan Reinaerde naar de vos die zijn streken niet verliest.

gnor | 12-10-17 | 09:21

Het systeem, inclusief politie en justitie overigens, is even rot als haar clientèle.
Als u niet aan hun kant staat, staat u aan de andere, verkeerde kant.

jemagookniksmeer | 12-10-17 | 09:15

Martel hem tot ie eindelijk zegt waar hij die arme meid begraven heeft.
Dat is beschaving.

Desmoulins | 12-10-17 | 09:13

Als je als hulpverlener een relatie aangaat met je cliënt ben je zelf ook rijp voor intensieve opname. Daarnaast dient de hulpverlener ontslagen te worden en de cliënt / patiënt mag (moet) de gehele straf uitzitten. Ook relaties onderling tussen gestoorden lijkt mij genoeg reden om de voorwaardelijke straf om te zetten in onvoorwaardelijk. Maar ja, pamperen he die zielige gevallen die vroeger met het verkeerde merk autootjes hebben gespeeld.

IkBetaalNixMeer | 12-10-17 | 09:13

De hele maatschappij is verkankert door al die sjakies.

zweeperover | 12-10-17 | 09:13

Laat hem 25 xtc pillen slikken, Dan bekent hij ook nog de moord op Els Borst en Koen Everink. Uiteindelijk is XTC daarvoor gemaakt in oorsprong.

Vespucci | 12-10-17 | 09:13 | 1

Nee, is gemaakt om de ideale soldaat te krijgen.

MarcS | 12-10-17 | 10:53

Welkom in Nederland, waar je net zo lang over vaag over iets kan lullen tot krom recht is.

geenspam | 12-10-17 | 09:12 | 1

Wij wonen in het buitenland en verbazen ons over de media-aandacht die gaat naar dit uitschot.

xiuxiu | 12-10-17 | 09:24

Deze man is een patiënt. Hij weet niet beter, zou je kunnen zeggen. Maar de rechters, officieren van justitie en zijn "behandelaars" die weten wél beter. Zij zijn de echte beesten wat mij betreft.

Brits Folkestein | 12-10-17 | 09:12

Veel vrouwen vallen nou eenmaal op foute mannen. Want spannend, macht & kracht maakt geil, 'ik kan hem wel redden en op het rechte pad houden'...

Iedereen die in deze sector werkt zou veel steviger aan de tand gevoeld moeten worden over hun werkelijke motieven en verwachtingen bij dit werk.

raskol | 12-10-17 | 09:12

Dat verhaal van dat monster is al ernstig genoeg zonder de verdwijning van Anne. Ik ben benieuwd hoeveel vergelijkbare monsters niet geassocieerd kunnen worden met een verdwijning. Lijkt me een sappige documentaire.

Zoltan | 12-10-17 | 09:11

Waarom de behandelaars nou weer medeplichtig willen maken? Zij handelden ook maar binnen het kader dat de rechter heeft opgelegd. Wellicht hebben ze fouten gemaakt maar dat doet menig journalist ook.. beetje tokkie dit.

Panos88 | 12-10-17 | 09:09 | 4

Dat is wel erg kort door de bocht. Die seksende behandeljuffies dienen in te zien dat er een normale patiënt-behandelaar relatie behoort te zijn. In andere beroepsgroepen komt men als behandelaar voor de rechter. Dit lost het trouwens niet op, maar voorkomt wel iets.

gnor | 12-10-17 | 09:18

Dat is nou net het probleem. Wat de rechter oplegt, deugt niet. De rechters deugen ook niet. De hele "rechtsspraak" is verrot.

ChacarronMacarron | 12-10-17 | 10:16

Ik vind het hoofdelijk aansprakelijk maken geen slecht idee. Toch een stok achter de deur om je rapportages ook echt serieus te nemen in plaats van het wensdenken.

Vanilla | 12-10-17 | 10:59
▼ 1 antwoord verborgen

Tsja de doodstraf mag niet want zielig. Sommige mensen verdienen het gewoon niet om te leven. Die zijn af. Door wat ze gedaan hebben. Net zoals Robbert M, de kindermisbruiker. Die zal binnenkort ook wel weer vrijkomen en met een VOG op zak stage gaan lopen bij een KDV?!

Rest In Privacy | 12-10-17 | 09:09

Schokkend. Net zo schokkend, overigens, dat het me totaal niets verbaast.

Glasgow Argus | 12-10-17 | 09:09

Gewoon een taser aansluiten op z'n ballen. Is een onsympathieke chemische castratie waarschijnlijk ook niet meer nodig...

Jan Gordelroos | 12-10-17 | 09:08

'Duw hem maar even in mijn natte mossel,' denkt de verzorgster. 'Die man heeft het al zwaar genoeg.'

kwark001 | 12-10-17 | 09:07

Is is toch wel een clubje rechercheurs te vinden die hem even kortstondig kunnen laten verdwijnen en hem ergens in een kelder 230v op de testikels kunnen zetten tot hij meewerkt? Kom op. De rechtsstaat heeft toch al gefaald.

Captain Pervert | 12-10-17 | 09:05

Er zijn meerdere voorbeelden van TBS-ers die een sexuele relatie aangingen met een medewerker van een instelling.

meneer Q | 12-10-17 | 09:03

De *kuch* onderste steen etc.

Apollo | 12-10-17 | 09:03

Voor alle zieke geesten in onze samenleving die nooit gaan deugen (want een gek is niet te genezen) moet een shredder komen. Dat heet ook beschaving.

Willemdrie33 | 12-10-17 | 09:02

gaaf land he

Bert Konterman | 12-10-17 | 09:02

Deze onthullingen zouden genoeg moeten zijn om die complete inrichting te sluiten en al het personeel te ontslaan. Dit kan toch echt niet!

keestelpro | 12-10-17 | 09:01 | 4

binnenhof, bij de andere gekken.

jemagookniksmeer | 12-10-17 | 09:16

Terug die leegstaande gevangenissen in, het kaliber Panhuis een enkeltje richting de galg. Vroeger vond ik het ook allemaal heel humaan dat mensen dat mensen "levenslang" werden opgesloten, maar daar ben ik de laatste tijd hard op gedraaid.
.
In de uiterste gevallen, waar er geen twijfel bestaat, executeer je die persoon gewoon. Zo'n Panhuis hoef je niet te resocialiseren, overbodige moeite als het überhaupt al lukt. We wisten al dat die TBS-klinieken problemen hebben, de gevangenissen in de meeste gevallen corrupte in-en uitloop huizen zijn en deze "net-onder-die-oh-zo-zware-TBS-kliniek" inrichting niks beter zijn. De bezem erdoorheen, geen fop psychologie voor deze beesten en ander tuig. Bescherm godverdomme de samenleving van losgeslagen debielen.

HaatAth3ist | 12-10-17 | 09:23

Zoals HaatAth3iidt. Schrijft. Kosten en gevaar verminderen door de zware gevallen enkeltje Walhalla te bezorgen.
De overige in gevangenissen die we nu sluiten in streng regiem, sober beleid, lagere kosten en de rest van het land is gevrijwaard van deze gevaarlijke geesteszieken.

Moneytron | 12-10-17 | 11:25
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl