Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zondaguitje. "Nazi's beuken" in Enschede

DCeOjBqXcAEX_ZT.jpegOp internet is een flyer opgedoken waarin wordt opgeroepen morgen in Enschede "nazi's te beuken". Flyer is voorzien van het AFA-logo, de extreemlinkse anonieme lafbekjes-vereniging die het geweld niet schuwt. Pegida-voorman Edwin Wagensveld wordt op de flyer afgebeeld met een strop om zijn nek. (Als u dat met Sylvana Simons doet, gaat u naar de gevangenis, maar dit terzijde.) Gemeente Enschede heeft voor zondag zowel de AFA- als de Pegida-demo's verboden. Maar daar lijken beide clubs zich weinig van aan te trekken. Mocht u zich vervelen zondag, de veldslag is om 14:00 uur bij de voormalige Polaroid-fabriek in Enschede-centrum. Beter komt u niet met het hele gezin, want er geldt een samenscholingsverbod voor groepen groter alsdan drie personen. Veel plezier!

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

frogynator | 18-06-17 | 18:49

Kaan78 | 18-06-17 | 15:31
Dat is argumentatie van niveau kleuterschool. Of kun je gewoon niet lezen? Ik zeg niet dat die zaken NIET voorkomen, maar dat ze onder bepaalde groepen immigranten MEER voorkomen. Zoals vrij cruciaal het zeer gering hogere percentage, maar wel met zeer grote gevolgen, van terroristen. Als allochtonen een factor vaker crimineel blijken, in uitkeringen zitten en een enkele keer mensen in een aanslag vermoorden, is dat voldoende reden om ze te weren wat mij betreft. En als je per se niet wilt discrimineren, mij ook best: dan komt er gewoon niemand meer binnen, ongeacht reden of afkomst.

Wol | 18-06-17 | 18:46

@Kaan
Laat ik het zo zeggen; de Koga F3 waarmee ik naar mn baas trap is betaald van dat deel van mn inkomen waarover ik 56% betaal.

D-Fens_1963 | 18-06-17 | 18:22

D-Fens_1963
Werk je in ploegen. Ik ben blij met mensen zoals jij. Anders bleef er niet genoeg over voor mensen die 56% belasting betalen ;)

Kaan78 | 18-06-17 | 17:46

Als men staten die niet willen zwichten voor westerse terreur en intimidatie platbombardeerd en een half miljoen kinderen vermoord. Hoezo is dat moreel superieur aan in een vrachtauto 30 man dood rijden?

Vervolgens stellingen innemen die in een normaal gesprek niet houdbaar zich. LOL.
100 Jaar geleden werden westerse ambassades nog buiten dichtbevolke gebied in Istanbul geplaatst omdat ze de po waarin ze gescheten hadden uit het raam over de straat kieperden. Zo lang doen jullie nog niet mee met enige beschaving.
Wel lopen jullie voorop door techniek, maar dat heeft ook te maken door terreur en doden van mensen die het gat een beetje kunnen inlopen. En de meeste bestuurders van het westen zijn niet links.

Als mensen infantiel zijn, moeten we dat in het kader van VVMU gewoon kunnen melden.

Kaan78 | 18-06-17 | 17:29

@Kaan 16:41
Ik kan U niet helemaal volgen....
T/m de profiteur kan ik het begrijpen en verder....
Tsja ach Ú zult ook last van de warmte hebben denk ik dan maar.
Maaruh toe, ik ga weer eens ervoor zorgen dat ik (en mogelijk velen met mij) morgen met de auto naar mn werk kan.
Dat zal dan snachts zijn; kleine kans dat er dan meerijders zijn snap je;-)

D-Fens_1963 | 18-06-17 | 17:20

@Kaan78
Eu, is niet een christelijke organisatie, gebruikt eveneens geen terreur en wil wel een staat stichten dit is echter geen christelijke staat. NAVO is een alliantie, die tevens niet christelijk is en tevens geen staat wil stichten. KKK is Blank suprematisme zij willen ook geen staat stichten.

Nu heeft u een aantal organisaties benaamd die niet legitiem te noemen vallen, neemt niet weg dat deze groeperingen geen aanslagen plegen op onschuldige burgers. Zij rijden niet wekelijks in op mensen. Zij laten geen bommen ontploffen op concerten waar vooral jonge kinderen aanwezig zijn.

"maar een volwassen man met enige intelligentie zou toch beter moeten weten." Andere landen zijn ook minder. Niet elke cultuur is gelijk. Sommige culturen zijn superieur. Zoals de westerse, de Japanse cultuur vind ik ook de Superieure in Azië. Waarom zijn wij beter?

-
Bij ons geen armoede
Bij ons geen vrouwenhaat
Goede infrastructuur
Vrijheid van geloof
Goed verzorgde huizen.
Nette straten,
Geen kleine corruptie (agenten omkopen e.d.)
Vrijgevig (iets te)
Er word hier niet op straat gescheten (zoals in india vrij normaal is)

Verder hebben Europa en Amerika (de westerse cultuur) de hele mensheid naar een nieuw niveau gebracht. Wij brachten geheel gratis verschillende volkeren van verschillende continenten bij elkaar. We hebben de wereld de grootste vooruitgang in de geschiedenis gebracht op bijna alle vlakken. Op gebied van transport, op gebied van industrie, op gebied van landbouw, elektriciteit, mensenrechten, seculiere samenlevingen, elektronica en ga zo maar door. Elk land ter wereld wil als ons zijn, elke arme stakker in Afrika wil hier zijn. Als dit geen onderstreping is van onze superioriteit dan hoor ik graag hoe dit wel te definiëren valt.

Zelfs als je van mening bent dat alle culturen gelijk zijn en dat er dus geen superieure cultuur bestaat, waarom wil iedere klaploper hier komen? De huidige situatie onderstreept juist de superioriteit die Europa heeft over de rest van de wereld. Het grootste probleem echter in de huidige cultuur is de gedachte dat wij de godganselijke wereld op moeten vangen omdat wij het zo goed hebben, dan zal het niet meer goed zijn.

Ik merk toch dat u niet helemaal weet wat bepaalde groeperingen doen. EU is juist anti-christelijk en helpt maar al te graag mee om de oemma -waar naar ik vermoed u graag in deel wil nemen- te realiseren.

Probeer nou eens om een fatsoenlijk argument op te tuigen zonder mensen te moeten uitschelden, dan zal er allicht meer steun voor uw betoog zijn.

Echter zoals evident is binnen de kringen die links-facsisme verdedigen. Is de argumentering puur op emoties gebaseerd en gespeend van alle rationaliteit. Hierdoor zijn organisaties zoals AFA e.d. genoodzaakt om met geweld, de rationele argumenten te doen overstemmen danwel deze verhinderen geuit te worden.

Zoals u begrijpt is een open debat de voedingsbodem waarin een gezonde samenleving kan groeien. Als ideeën als extremistisch, fascistisch of racistisch worden bestempeld zonder dat hier een duidelijke grond voor is, word het open debat zwaar belemmerd en vind er een vorm van censuur plaats.

Verder in de reactie op D-Fens getuigt u van een uitermate grote afstand die u heeft van de reële wereld, door zo'n belachelijke stelling te nemen over de elektrische fiets.

Nee meneer u kunnen we helaas niet serieus nemen als u in iedere post moet schelden en kleineren.

frogynator | 18-06-17 | 17:09

D-Fens_1963
Dankbaar waarvoor? Van 63 zijn en nog geen elektrische fiets kunnen kopen... En dan mij voor profiteur uitmaken. Er komen steeds meer moslimbazen, met alle enge ziekten met hersens niet meer goed kunnen sturen en programmeren zou ik niet meer zulke bijdehande opmerkingen maken. Het kan verkeren...

Kaan78 | 18-06-17 | 16:41

@Kaan
Nou, veel geluk en plezier in uw superieure samenleving.
Ik ga in die van mij maar eens aan de slag om obv het solidariteitsbeginsel het bed, bad en brood te verdienen voor diegene die vandaag bij me achterop de fiets zit.
En had ik me daar een partij tegenwind zeg. De achteropgezetene mag me wel dankbaar zijn, oh nee wacht...

D-Fens_1963 | 18-06-17 | 16:35

Vatikaan, EU, NAVO, KKK (Alle Christen Afrikaanse groeperingen, afscheidingsbewigingen in EU nog niet meegerekend). In Nl hebben wij Blood and Honour, Neo nazis en worden mensen vermoord in cellen. In Duistland hebben wij door de overheid gefaciliteerde kebabdoden. Ik snap dat je andere landen graag als minder ziet, maar een volwassen man met enige intelligentie zou toch beter moeten weten.

Kaan78 | 18-06-17 | 16:29

@Kaan78

Weet je überhaupt wat fascisme betekent?
Want elke demonstratie van Pegida is vreedzaam, de enige keren dat er geweld word gebruikt is wanneer tegenstanders aanwezig zijn die zich hierop beroepen.

Fascisme betekent namelijk macht door geweld. Pegida wil door vreedzame demonstraties, met beargumentering het debat aangaan. Antifa en consorten doen juist het tegenovergestelde. I.P.V. het open debat aan te gaan proberen ze andersdenkenden de mond te snoeren door het dreigen en uitvoeren van geweld naar andersdenkenden. Vergeet Pim Fortuyn niet, die is door een Links-radicaal neergeschoten.

In Nazi Duitsland zijn concentratiekampen geweest. Dit is ook in Zuid Afrika geweest tijdens de Boer oorlogen. Ook waren er concentratiekampen voor japanners tijdens de tweede wereldoorlog. Tijdens het regime van Mao Zedong zijn 38 miljoen mensen gestorven door de socialistische -dus linkse- revolutie. Ditzelfde geld voor de socialistische revolutie van Rusland waar 10 tot 20 miljoen mensen het leven hebben gelaten.

Overal waar oorlog is zullen slachtoffers vallen. Pegida is tegen oorlog. Pegida is tegen antisemitisme. Pegida is tegen geweld en wil geweldloos protesteren. Door alleen de erkenning van deze drie feiten is al duidelijk dat Pegida alles behalve nazi-gedachtengoed aanhangt.

Duidelijk is dat jij Kaan78 zelf een fascist bent. Dit is merkbaar doordat jij oppert om alle PVV stemmers en Pegida aanhangers op een eiland (lees: concentratiekamp want daar komt het op neer) te stoppen.

Heb je wel eens nagedacht over de financiële consequenties van alle migranten en gelukszoekers die hier komen? Ik hoop dat je begrijpt dat de welvaartsstaat niet samengaat met massaimmigratie, want waarom zou iemand die hier toevallig is dezelfde rechten moeten hebben als iemand die al zijn hele leven -en van wie de ouders, grootouders en verdere voorvaderen ook hebben bijgedragen- woont en bijdraagt.

Natuurlijk zijn er ook misdragingen binnen de autochtone groep (mag dat wel? want allochtoon mag toch ook niet...) elke groep heeft dissidenten. Maar zoals de VVD koploper is met allemaal louche en niet integere kamer leden en prominenten, zijn de islam en haar aanhangers koploper in geweld en discriminatie. Als je een beetje historisch besef hebt dan weet je dat sinds de creatie van deze ideologie zijn constant oorlog heeft gevoerd met allen om zich heen. 95% van de gewapende conflicten zijn in moslimlanden of op de grens van moslimlanden. Dit word ingegeven door de drijfveer van het expansionisme wat in de islam zit ingebakken.

Als de Indianen hadden geweten wat de blanken met hun zouden doen, zouden zij zich dat niet georganiseerd hebben en deze invasieve exoten niet hebben tegengehouden? Ditzelfde gevaar wat de indianen heeft gedecimeerd, hier vecht europa al sinds de inceptie van de islam mee. Eerst in Iberië later in de Balkan.

Het verschil met deze oorlogen en de situatie nu is dat wij een zogeheten 5e colonne hebben binnen ons huis 50 miljoen moslims, waarvan 25 procent de meest radicale vorm van islam aanhangt zijn 12,5 miljoen mensen die zomaar ineens uit het niets kunnen ontploffen of besluiten om met een vrachtwagen mensen omver te rijden, of besluiten om met messen op willekeurige mensen in te steken.

Mensen hebben hoop op een reformatie van de islam zoals het katholicisme heeft gehad en wat heeft geleid tot de protestante kerk. Islam heeft een reformatie gehad, dit is alleen een fundamentalistische reformatie geweest en de uitwassen daarvan zien we in organisaties als de moslim broederschap (die zijn tentakels diep in de media heeft gestoken) en andere organisaties zoals ISIS, al-Qaida, Boko-Haram, Al-Nusra en met hun vele, vele anderen. Nu komt hier mijn uitdaging voor U meneer Kaan.

Kunt u mij vier of meer christelijke terroristische organisaties noemen die opereren om een christelijke staat te stichten alsmede zich niet afschuwen van geweld en gruweldaden?

Ik betwijfel het zeer. Daarbij kom ik bij de kern van het verhaal en de reden waarom pegida op straat staat. De islam is een gevaarlijke ideologie bedoeld om alle mensen te onderwerpen. De vrede van islam is niet de vrede co-existentie, het is de vrede die voortkomt wanneer de vijand is verdelgd wanneer er maar één cultuur heerst en wanneer iedereen dezelfde god aanbid.

frogynator | 18-06-17 | 16:11

Knijpen autochtonen niet in de borsten en billen van vrouwen, homohaat komt in autochtone kringen niet voor, pedoseksualiteit al helemaal niet. Ook Hiv en andere ziekten bestaan niet in NL. Als ik jouw betoog zo hoor, zou je elk stad van NL moeten afschermen tegen de buitenwereld zodat onze troep niet elders terecht komt.

Kaan78 | 18-06-17 | 15:31

Kaan78 | 18-06-17 | 12:31
Als moslims en andere immigranten net zo tolerant waren en even vaak voor de rechtsstaat en gelijke rechten van vrouwen, homo's, minderheden en andersdenkenden, plus in gelijke mate in uitkeringen terecht kwamen, evenveel terroristen onder zich herbergen als autochtonen, zouden ze wat mij betreft gewoon welkom zijn. Met enige beperking op het totaal wellicht om nog verdere overbevolking van NL te voorkomen.

Maar dat zijn ze dus niet... Je bent niet "tolerant" door groepen mensen je land binnen te halen waarvan je weet of behoort te weten dat die het gehalte tolerantie omlaag zullen halen. Nog afgezien van de tegenreactie die ze duidelijk oproepen in de autochtone bevolking. Zie je Pegida hard demonstreren tegen Chinezen, Indiërs of andere immigranten die verder geen problemen veroorzaken, geen terreuraanslagen plegen, hun vrouwen niet onder een tent willen verstoppen, geen sjaria willen en gewoon werken voor de kost? Niet? Maar wel tegen islamitische immigranten en Afrikaanse gelukszoekers die massaal vrouwen in billen en borsten komen knijpen en uitkeringen trekken. Hoe zou dat toch komen denk je?

Wat jij doet is moedwillig blind zijn voor de verschillen die er nu eenmaal bestaan tussen groepen mensen. Dat er ook vele individuën tussen zitten die wel voorstander zijn van gelijke rechten en geen problemen veroorzaken, maken dat ongunstige gemiddelde niet anders. En ironisch genoeg ondergraaf je daarmee dus juist de tolerantie, steun voor multiculturalisme en rechten van het individu waar je kennelijk voorstander van bent. Islamieten houden over het algemeen niet van diversiteit. Kijk naar hoe ze elkaar onderling al naar het leven staan in Islamitische landen omdat ze niet de "juiste" variant van de meerderheid of de machthebbers aanhangen.

Laat ik het anders stellen: als je immigranten toelaat uit een land waar ebola heerst, maak je daar dan ook geen probleem van omdat slechts 1 op de 10.000 besmet is? Of zeg je preventief: nee zolang daar ebola heerst kom je hier niet binnen. Jammer voor de andere 9.999, maar we moeten ook onze eigen bevolking beschermen. Dat gaat net zo goed op wat betreft de kans op een terrorist, de kans op aanhangers van ongelijke rechten voor vrouwen, andersdenkenden en invoeren van de sjariah. Plus het nog veel hogere percentage van migranten die de samenleving bakken met geld gaan kosten doordat ze gewoonweg geen baan zullen krijgen.

Denk niet dat ik mijn "intolerantie" slechts bewaar voor radicale moslims. Telt net zo goed voor Oegandezen die voornamelijk christelijk of animistisch zijn. Daar vindt 90% van de bevolking dat je als homo strafbaar bent. Moet ik dan expres de ogen sluiten en zeggen: ach jullie zijn arm en niet islamitisch maar wel zo homofoob als de pest, komt maar lekker naar Nederland om je zieke gedachtegoed hier te verspreiden, want wellicht ben jij net één van die 10%? Dacht het niet.

Er bestaat niet zoiets als een gelijk mensenrecht voor ieder mens om in Nederland te komen wonen. Dus we kunnen als NL zeggen of en zo ja, wie en hoeveel er hier binnen mogen komen. Dat doen andere landen ook, maar NL moet weer het braafste heilige boontje spelen dat "niet discrimineert" zelfs als daar alle reden toe is.

Wol | 18-06-17 | 15:08

Fascisten zoals Pegina en hun symphatisanten ogen bij mij infantiel. Maar ik kom dan ook uit een superieure samenleving. Maar je hoeft niet dom te bezigen. Als je het even niet weet, vraag het dan en laat je helpen.

Kaan78 | 18-06-17 | 14:49

Anti-Fascisten mijn neus, die hele AFA en aanverwante clubjes zijn van hetzelfde bedenkelijke niveau als de SA van Ernst Roehm. Oproepen tot straat-geweld en bedreiging van vrije meningsuiting, meer is het niet.

De Ana(a)list | 18-06-17 | 14:35

D-Fens_1963
Is niet hetzelfde maar ik begrijp dat ik te veel verlang van een pvv'er.

Kaan78 | 18-06-17 | 14:08

@Kaan
Laat me met rust!
Mijn wereld is helemaal niet complex.
Het zíjn slechts mensen zoals U die mijn leven onnodig moeilijk en duur maken.
Weet U wat?
Ik zal vanmiddag op de fiets naar het werk gaan ipv met de auto.
Dan kan er maar 1 van U en uw gelijkgestemden achterop mee.
Kan de rest alvast zn spullen inpakken voor enkele reis waddeneilanden.
En rubber laarzen niet vergeten hè?
Dan kunt U daar lekker tot over uw enkels in de stro...
Euhm....
In de slik staan.

D-Fens_1963 | 18-06-17 | 13:49

Rick,

Van het groepje PVV komt ook weinig uit na tiental jaren. Veel meer dan bullits op een a4 was het niet. Waarom de ideeen van anderen kwalificeren? Ik denk dat de Pvv nog genoeg werk te doen heeft om zelf te bedenken waar ze voor staan en hoe ze dat willen uitvoeren. Roepen van de zijlijn zonder nagedacht te hebben over de financiele consequenties zou bij een gezonde bedrijf of samenleving al tot consequenties lijden. Blijkbaar is het electoraat van de pvv daar niet tot in staat.

Kaan78 | 18-06-17 | 13:39

@Kaan78 | 18-06-17 | 13:23

Hoe simpel en beperkt kun je zijn om iedereen die er een andere mening op nahoudt, meteen als PVV'er te bestempelen. Met het hoofd denken is duidelijk niet het sterkste punt van links. Meer kun je blijkbaar niet van deze groep verwachten.... hoe verrassend...

Rick_ | 18-06-17 | 13:31

Wat een huillie verhalen van xenofoben hier op de site. Verman je en leef. Daar hoort ook anderen bij die ook willen leven zoals zij dat graag willen. We kunnen eenmaal niet met alle orthodoxe levensopvattingen van inheemden in NL rekening houden. Geef die lui gewoon een reservaat en laat anderen die wel kunnen meekomen in een complexe wereld gewoon een keer met rust. Ik ben voor om ze in een eilandengroep op de waddenzee te plaatsen en alleen bij hoge uitzondering toegang te geven tot de rest van Nl. Krijgen we alleen gejammer, gezeik en geetter van. Ik ben PVV stemmers meer dan zat.

Kaan78 | 18-06-17 | 13:23

Al jaren een beproefd middel van de socialisten; kondig een tegendemonstratie aan zodra er iets opduikt met een andere mening dan de jouwe. In een rechtsstaat mag dan de originele demonstratie doorgaan en de tegendemonstratie mag een week later. Echter in Nederland verbiedt de handlanger van de socialisten (de burgemeester) dan direct de demonstratie met de onwelgevallige mening. Het beroep op de openbare orde is slechts een smoes; "Palestina" demonstraties die standaard uitlopen op rellen en antisemitische spreekkoren krijgen de vrije hand.

Franker | 18-06-17 | 12:51

Edwin is alweer gearresteerd . Nu al. ja nu al.

Vedor | 18-06-17 | 12:39

-weggejorist-

Kaan78 | 18-06-17 | 12:31

Die zieke leeghoofdige geesten van AFA zijn zelf de grootste fascisten en nazi's. Geweld is het enige waar zij voor staan. Volstrekt overbodige levensvormen zijn het.

Rick_ | 18-06-17 | 12:21

Gelukkig zijn er nog mensen die strijden tegen lieden als Pegida. Anders straalt het zo negatief af richting de Aboriginals van de lage landen.

Kaan78 | 18-06-17 | 12:14

Strop ? Aangifte ? Of gaat de klasse justitie daar "zorgvuldig" mee om ?

Kamervraag | 18-06-17 | 11:11

Wanneer gaat dat AFA-vuilnis eens islamitisch straattuig aanpakken? Oh... wacht, dat durven ze niet. Blanken aanvallen, lekker veilig, doen toch niets terug. Mede mogelijk gemaakt door DKS en Berbaar.

lex8310 | 18-06-17 | 11:07

Via de NOS: ''Rechts-radicale hipsters demonstreren in Berlijn tegen vluchtelingen''
In Duitsland wordt het aantal leden geschat op honderden. In Oostenrijk en Frankrijk loopt het aantal aanhangers op tot in de duizenden. Niet heel veel, maar toch potentieel gevaarlijk, vinden de Duitse inlichtingendiensten. Die houden de beweging sinds een jaar in de gaten. {DOEN ZE DAT OOK MET DE AFA?}

"Ze hangen een theorie aan die onderscheid maakt op basis van afkomst, het ethnopluralisme. Op basis daarvan maken ze op extreme wijze stemming tegen vluchtelingen, vooral tegen moslims. Dat zou een gevaar kunnen zijn voor onze democratische samenleving", vertelt een woordvoerder van federale dienst. Het gevaar zit hem volgens de inlichtingendienst ook in de invloed op social media.
Ze weten hoe ze jongeren aan moeten spreken en dat is gevaarlijk.
Woordvoerder federale dienst
"Ze zoeken jongeren op daar waar ze zitten. En spreken hun taal. De juiste muziek, propaganda met een emotionele boodschap. Ze weten hoe ze jongeren aan moeten spreken en dat is gevaarlijk."
Dat de acties op sociale media succesvol zijn, bleek onlangs toen de nazi-hipsters meer dan 60.000 euro ophaalden voor een actie op de Middellandse Zee. Ze willen daar met een boot de reddingsacties van NGO's en Frontex gaan blokkeren.
=====
!! De AFA wordt geen strobreed in de weg gelegd, maar een vreedzame demonstratie van de Identitaire Beweging is " gevaarlijk" ??

theo-is-dood | 18-06-17 | 10:02

En alweer weggejorist. Zonder ook maar iets haatdragends te schrijven. Waarom? Mag je niet zeggen dat alle geweld van Links komt? Ik ben echt geen Rechtsaanhanger, maar eerlijk is eerlijk. Alle geweld komt van Links.

Patatter | 18-06-17 | 09:55

@Osdorpertje | 17-06-17 | 15:50

Inderdaad! Heel veel van dat tuig hangt Groen Links aan.

Pieter V | 18-06-17 | 09:43

@EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 16:13

Nog korter: Tuig van de richel

Pieter V | 18-06-17 | 09:42

Nazi's, ga een leegstaand pand kraken van een Marokkaanse eigenaar dan weten jullie meteen hoe de Rechtstaat Nederland werkt.

Cocorico | 18-06-17 | 08:54

Dat zijn nog eens lieve vredelievende jongens, die AFA-boys.
Het zullen je buren maar zijn.

mallekater | 18-06-17 | 06:02

En de politie heeft de diarrhee natuurlijk weer uit de broekpijpen lopen dus geen massa-arrestaties van die lui na 3 vorderingen te vertrekken, wel wat arrestaties voor de vorm; de zware misdadigers/vandalen laten ze expres lopen (want die kunnen dan veroordeeld worden en met naam en toenaam in de pers komen), en de wat lichtere worden dezelfde dag nog vrijgelaten wegens "gebrek aan bewijs". Zoals de laatste 100 keer dat ultra-links zich niet weet te gedragen.

EnNouJijWeer | 18-06-17 | 04:07

-weggejorist-

henkiehanzo | 18-06-17 | 01:46

De "bedreigers" van Sylvana zijn voor minder veroordeeld.

FatBast3rd | 18-06-17 | 01:38

Nazi staat natuurlijk voor NationaalSocialisme.
Aangezien die terroristen van Antifa allemaal overtuigd socialist zijn,zie ik geen enkele reden waarom ik geen Antifa leden zou mogen beuken ?

En zoals gewoonlijk klopt er weer geen ruk van dat Pegida als extreemrechts wordt bestempeld, daar hebben ze helemaal niks mee van doen....

gas-man | 18-06-17 | 01:02

De enige echte NaZi's in dit verhaal zijn die AntiFa-lui, maar dat snappen ze zelf nog niet...

Brou Is Back | 18-06-17 | 00:24

Veel succes morgen in Enschede Pegida! Gelukkig zijn er nog Nederlanders , die zich nog Nederlander voelen en zich inzetten voor het behoudt van dit land.
Zet nou al die persoonlijke vetes eens aan de kant. Eendracht maakt macht!

oostermoer | 17-06-17 | 23:49

Andere meningen met geweld de kop indrukken, want links heeft de wijsheid in pacht.
Ze doen het echt zelf hè, maar ik krijg steeds meer minachting voor dat linkse schorem.

tsjajaja | 17-06-17 | 23:40

@Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:38
Iedere bestuurder weet dat dit soort clubjes altijd stroop aan hun kont hebben zitten.Meld de ene club zich krijg je het andere club er automatisch bij.Het is gewone vlooienvangerij,niks anders dan elkaar achterna zitten,verder gaat het nergens over.
Overigens zijn ,bij het huidige klimaat in dit land, dit soort posters niet erg handig.De uitwerking van dit pamflet kon wel eens een andere hebben dan gehoopt

dehandigesmeerlap | 17-06-17 | 23:38

Dat deze gehersenspoelde losers zichzelf "antifascisten" noemen is toch wel de grap van de eeuw. Censuur afdwingen door middel van geweld en demonisering... Alsof de Moslimbroeders zichzelf Het Zionistisch Genootschap hadden genoemd.

stampertje85 | 17-06-17 | 23:36

AFA's en moslims staan boven de wet, dat is nu wel duidelijk.

Jan Dribbel | 17-06-17 | 23:19

Als Henkje stout is moet hij naar buiten?

Wasbakplasser | 17-06-17 | 23:05

Walgelijke verslaggeving van de NOS over de "Hipster" demonstratie in Berlijn. Dit heeft toch niets met objectieve journalistiek te maken? Als het maar links is, dan vindt de NOS het goed, als het niet zo is dan wordt het walgelijk weergegeven.

De Laureaat | 17-06-17 | 23:03

-weggejorist en opgerot-

Fokhenkeningrid | 17-06-17 | 23:01

Wel grappig dat ze het varkensmutsje weer in beeld hebben gebracht overigens ;)

Maria.1 | 17-06-17 | 22:59

De bedreigers van Sylvana moesten voor de rechtbank. Dit is minstens even ernstig. Die moeten dus ook aangeklaagd worden.

Maria.1 | 17-06-17 | 22:58

Waarom krijgt Henk ineens de drang om op zijn DDR's een antifacistenmauer te gaan metselen om dit klassenfeindliches afa tuig buiten te houden?

En dan heb ik het nog niet eens over de drang om in een beige stasi wartburg te gaan patrouilleren.

captain-caveman | 17-06-17 | 22:31

-weggejorist-

juut58 | 17-06-17 | 22:27

Moeilijk hoor. Gewoon goed Nederlands schrijven. Ze kunnen beter terug naar school gaan. Zegt genoeg over hun IQ. Links extreem.

juut58 | 17-06-17 | 22:27

Prof. v.d. Neuq | 17-06-17 | 15:27
Dat gebeurt niet, het om is een duidelijk links georiënteerde club die links geweld niet als geweld wil zien.

miff | 17-06-17 | 21:58

Beetje motorclub kan de zondagse route toch wat verleggen ?

kuifkast | 17-06-17 | 21:07

Wienerschnitzel mit | 17-06-17 | 20:34
De redactie van de nos nieuws app moet misschien wat beter afstemmen met de redactie van het nos journaal. Op de app zeggen ze wel dat het maar om een paar honderd gaat terwijl het nieuws duizenden zegt. Wat een sukkels.

Ofzo2 | 17-06-17 | 21:00

theo-is-dood | 17-06-17 | 20:22

Helder. Dankuwel.

Nu u er toch verstand van heeft: is dat initiatiefwetsvoorstel van Femke Halsema dan niet een voortborduren op het huidige Artikel 1 van de Grondwet? En dat daardoor naast de wetgevende macht, straks ook de rechterlijke macht op mijns inziens zeer vage basis de burger de les gaat lezen?

De trias politica is er volgens mij als fundament voor de samenleving en niet als een zwaard van Damocles boven het hoofd van diezelfde samenleving.

Rest In Privacy | 17-06-17 | 20:59

Vergis ik mij nu of is de oproep om 'nazi's' te vermoorden een aamgekondigde zelfmoord? #nsdap

Maarten VB | 17-06-17 | 20:42

ofzo 20.24/ Die hele NOS is een grote leugenmachine, verbaasd me niets dat ze dat roepen. Net als zender AT5 overigens in A'dam, ook zo'n leuke, je kunt daar op berichten reageren, alleen ALLES wat over moslims gaat, kan niet op gereageerd worden. Ik heb ze hier 2x over gemaild, geen antwoord natuurlijk.

Wienerschnitzel mit | 17-06-17 | 20:34

NOS acht uur journaal liegt er maar weer eens flink op los. Ze beweren dat er vandaag in Keulen duizenden moslims tegen islamterreur hebben gedemonstreerd. Het waren er maar 500, ook volgens de organisatie zelf. De helft daarvan waren duitse gutmenschen. Er waren dus maar ongeveer 250 moslims die aan het demonstreren waren. Maar de NOS zegt doodleuk dat het er duizenden waren. Nep-nieuws meneer Gelauf. En ook geen woord over dat de opkomst bedroevend laag was. Wat een manipulatieve enge lui werken daar bij de nos.

Ofzo2 | 17-06-17 | 20:24

Het typische aan deze lui is, dat eenieder die een andere mening heeft, geweld aangedaan moet worden. Zouden ze dat nou zelf absoluut niet zien?!!

Wienerschnitzel mit | 17-06-17 | 20:24

@@@Hetkanverkeren | 17-06-17 | 20:01

Dat leer je op je eerste propedeuse-college Staatsrecht.

Gewoon ff googelen met 'toetsingsverbod grondwet'.

wetenschap.infonu.nl/recht-en-wet/1069...
www.politiekcompendium.nl/id/vj2alh23...

'Artikel 120 Grondwet
Hoofdstuk 6. Rechtspraak Artikel 120 De rechter treedt niet in de beoordeling van de grondwettigheid van wetten en verdragen.

www.parlement.com/id/vhnnmt7l3ozx/con...
''Het huidige artikel 120 van de Grondwet bepaalt dat de rechter niet mag beoordelen of wetten en verdragen in strijd zijn met de Grondwet. Nederland kent momenteel dus geen constitutionele toetsing door de rechter.''

theo-is-dood | 17-06-17 | 20:22

-weggejorist-

Koekiemonster | 17-06-17 | 20:21

En Jesse maar lappen...

Koekiemonster | 17-06-17 | 20:21

Peter Emile | 17-06-17 | 19:18

Die filmpjes op YouTube zijn nog best interessant om te bekijken. Erg interessant dat juist de moreel verheven kant van het politieke spectrum zich bedient van slinkse of vuile tactieken. Het overgieten van mensen met pis, ineens een taser te voorschijn halen, heel geniepig tussen de mensen verstoppen om dan iemand een gat in de kop te slaan, pepperspray, met van die toeters in iemands oor toeteren etc.

Jaja, moreel en intellectueel verheven.

nikolaos | 17-06-17 | 20:07

Heeft D66 al kamervragen gesteld?

Pierre Tombal | 17-06-17 | 20:05

De Verenigde Staten hebben een echte Grondwet, en de rechter mag daar ook wetten toetsen aan de Grondwet. Dat kan en mag in NL niet

theo-is-dood | 17-06-17 | 19:46

Daar schrik ik van. In feite zegt u dat de Nederlandse grondwet een dode letter is. Een boude bewering die ik u graag zie toelichten, al was het maar ter geruststelling. Bij voorbaat dank.

Rest In Privacy | 17-06-17 | 20:01

twitter.com/gen_identity?lang=nl

Toekomst Europa – Demonstratie Berlijn 17 juni #defendeurope #defendberlin Aanstaande zaterdag, 17 juni, demonstreert de Identitaire beweging in Berlijn voor een veilige toekomst in Europa. Wij zijn de jeugd die een toekomst wil voor Europa. Wij vechten voor een Europa zonder islamitisch terreur en uitbreidingsdrang. Uit liefde voor het vaderland vechten wij voor het behoud […]

'''Terwijl onze sociale zekerheden worden ingeperkt worden miljoenen aan subsidies en toelagen toegekend aan de mislukte multiculturaliteit. Terwijl de media ons de multiculturele droom voorspiegelde werden ‘no-go areas’ gecreëerd voor Nederlanders, predikten religieuze leiders over oorlog tegen ons. Wij weigeren nog langer te geloven in de leugens van de kranten en televisie, wij trekken hier een grens. Wij laten de leugens van de media achter ons en treden in het verzet, voor ons land en onze toekomst.

Wij zullen niet langer zwijgend toezien hoe vreemde culturen een aanslag plegen op onze identiteit. Wij passen ons niet meer aan, maar staan voor wie wij zijn, wie onze ouders zijn en waar wij vandaan komen. Niet langer zal de EU-moloch de ongeremde influx van vreemdelingen kritiekloos kunnen propageren en opleggen, niet langer zullen de politici -die ons land verraden en verkwanseld hebben- discriminatoire maatregelen tegen Nederlanders op kunnen leggen zonder te hoeven vrezen voor een tegengeluid.
Wij kiezen voor onze identiteit, ons erfgoed. Wij wensen ons niet langer te schamen om van ons Nederland te houden. Wij kiezen niet voor consumptie en egoïstisch gewin, wij staan voor onze tradities, ons land, het Nederlandse volk en de Nederlandse cultuur.''

theo-is-dood | 17-06-17 | 19:55


Peter Emile | 17-06-17 | 19:18

Geweldsmonopolie bij de afa?
Die geitenwollen sokken junks ,slaan nog geen deuk in een pakkie boter.
Als die een keer hun ogen dichtgeslagen krijgen ,zie je ze nooit meer op een demo.

alphapapatango | 17-06-17 | 19:55

Nazi's waren toch tegen Joden? Dat heeft toch echt niets met de islam te maken?

teevee | 17-06-17 | 19:50

@@Peter Emile | 17-06-17 | 19:18

De Verenigde Staten hebben een echte Grondwet, en de rechter mag daar ook wetten toetsen aan de Grondwet. Dat kan en mag in NL niet. En laat nou net in de Amerikaanse grondwet een amendement zijn opgenomen: ' The Second Amendment'
en.wikipedia.org/wiki/Second_Amendmen...

Jurisprudentie: ''In District of Columbia v. Heller (2008), the Supreme Court handed down a landmark decision that held the amendment protects an individual right to possess and carry firearms.''

theo-is-dood | 17-06-17 | 19:46

@Prof. v.d. Neuq | 17-06-17 | 18:57

Ghe... op de schaal van links naar rechts heb je logischerwijs feitelijk gelijk.
De term extreem rechts wordt door AFA en ander gespuis misbruikt om mensen die er andere normen,waarden en meningen op na houden dan hun ziekelijk wereldbeeld te demoniseren.
Waarmee de huidige antifascisten weer aantonen de enige echte fascisten te zijn.

von Strumpfhausen | 17-06-17 | 19:45

+1 voor de woordspeling in het pamflet.

Rubberfetisj | 17-06-17 | 19:40

Ik herinner me een filmpje hier in de panelen, een week of wat terug, bij een issue over rechtse (pro-Trump) demonstraties die verspreid over de VS plaats vonden. Aanleiding van die demo's ben ik vergeten, evenals wie het filmpje plaatste; GS of een reaguurder.
Die demonstraties werden overal uit elkaar gemept door extreem-links AntiFa-tuigh.
Behalve in Texas.
Daar waren de demonstranten namelijk tot de tanden bewapend; pistolen, machine-pistolen, revolvers, what have you. Is namelijk een staat waar het toegestaan is in het openbaar wapens te dragen.

Ook Israël staat zijn burgers toe wapens te dragen; gebleken is, dat gewapende burgers een groot verschil kunnen maken bij een aanval. Van welke kant die aanvallen komen, hoef ik hier niet te vermelden.

Als ik als burger het recht heb om te demonstreren en van dat recht gebruik wens te maken, vind ik dat ik ook het morele recht heb mijzelf te beschermen - dus mijzelf te bewapenen -
als zo'n demonstratie hoogstwaarschijnlijk aangevallen zal worden door een bende opgefokte extreem-linkse fascisten met hun laffe puistenkoppen verstopt onder zwarte hoodies en Palestijnen-sjaals.

Ik heb het al vaker geroepen hier: het geweldsmonopolie ligt al lang niet meer bij de overheid, zoals dat in tijden dat Holland nog Holland was, de bedoeling was en ook prima functioneerde. Het geweldsmonopolie ligt momenteel bij criminelen, moslimjongeren - vaak één pot nat - en obscure clubs als AntiFa.
En aangezien de overheid haar geweldsmonopolie door 40 jaar linkse tijdgeest heeft laten afpakken, zal de burger zélf genoodzaakt zijn maatregelen te nemen ter bescherming van huis, haard, zichzelf en zijn geliefden.

Het uitdelen van wapens aan burgers door de overheid - zoals in Israël - gaat hier ook nog eens heel gewoon worden. Als die burgers er niet al lang zélf voor hebben gezorgd.

Peter Emile | 17-06-17 | 19:18

Wat is er mis met alt-right? Zie link: imgur.com/NbTluAM

Príncipe | 17-06-17 | 19:02

In Duitsland houdt de Duitse inlichtingendienst zich bezig met het in de gaten houden van Pegida sympathisanten. Volgens mij kunnen zij zich beter richten op waar de echte tereuraanslagen vandaan komen zodat er minder doden vallen

Mark van Leeuwen | 17-06-17 | 18:58

vanBarchum | 17-06-17 | 17:44

Je verwacht het niet: libertarisme.

Prof. v.d. Neuq | 17-06-17 | 18:57

vrijplaatsleiden.nl/vrijplaats/doorbr...
www.doorbraak.eu/gebladerte/
"Eco Nostra legt het netwerk bloot achter Volkert van der Graaf, de man die Pim Fortuyn op gruwelijke wijze om het leven bracht. Peter Siebelt, beveiligingsexpert, laat zien hoe dit netwerk als een spekkoek is opgebouwd en hoe de verschillende lagen en organisaties met elkaar in verband staan. Wat bovenin gesubsidieerd, gedoogd en ideologisch ondersteund werd, leidde onderaan in de spekkoek tot excessen waaruit Volkert van der Graaf voortkwam en activisten zoals hij zich vrijelijk konden bewegen. Een onthullend boek"
www.bol.com/nl/p/eco-nostra/100100400...

theo-is-dood | 17-06-17 | 18:51

De nieuwe nazie's spreken, hey met een beetje zelfreflectie zullen jullie het zelf ook zien beste AFAers

BigShow | 17-06-17 | 18:45

@CaO 17:52
In Almelo ook, maar toch is daar altijd wat te doen...

D-Fens_1963 | 17-06-17 | 18:14

Ik kijk nu al uit naar de reportage van PowNews-durfal Dennis Schouten.

the sable guy | 17-06-17 | 18:13

Rode fascisten: De Vietnamesen die na het verslaan van de Amerikanen Cambodja binnen vielen omdat zij het marxistisch regiem van Pol Pot van de pot gerukt vonden, gebruikten voor het eerst de term "Rode fascisten" om het Pol Pot tuig te duiden. Dat weerhield en weerhoud menig linksidioot niet om hem als het lichtend marxistisch voorbeeld te hebben. Met recht kan je de huidige marxisten de Rode fascisten noemen.

forecastle | 17-06-17 | 18:00

Even checken: tonen van hakenkruis met streep erdoor; voor OM reden om Pegida voorman te vervolgen.
Afbeelding van persoon met strop om hals, veroordeling tot gevangenisstraf.
Als OM nu geen zaak maakt tegen AFA, dan is definitief duidelijk aan welke (foute) kant zij staat.

Franker | 17-06-17 | 17:58

EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 17:45
Nope. Terwijl ze het wel groot aangekondigd hadden. Maar nu het weer eens tegenvalt berichten ze er natuurlijk liever niet over. Zo voorspelbaar.

Ofzo2 | 17-06-17 | 17:56

AFA is een club gewelddadige neo-fascisten die geen andere mening duldt behalve haar mening. Merkwaardig dat er nog een verbod op deze randdebielen bestaat.

knerf | 17-06-17 | 17:54

Politie moet echt keihard optreden tegen deze linkse fascisten. Wat een nazi tuig om zo tegen de van oorsprong europese bevolking tekeer te gaan en op te roepen tot geweld. De bruinhemden van Klaver.

ILF2 | 17-06-17 | 17:53

In 1994 sloeg op stapavond de Enschedese pliesie alle Marokkanen kort op het marktplein en dat zullen ze met antifa tuig en Pegida idioten ook doen, in Enschede houden ze van rust.

Ongeblustekalk | 17-06-17 | 17:52

Wanneer gaan onze politici eens honkbal training doen???

Kanernietmeertegen | 17-06-17 | 17:52

Antifaschistische Antoon ist Deutsch.

Rest In Privacy | 17-06-17 | 17:50

Ofwel slechts zo'n 200 moslims vonden het de moeite waard tegen islamterreur te demonstreren.

@Ofzo2 | 17-06-17 | 17:27

Psies. Maar hebt u de verontwaardiging hierover al waargenomen bij onze nos, VK, NRC, enzovoorts?
Ik niet.

EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 17:45

Kan iemand mij uitleggen wat extreem rechts is? Want voor zover ik kan zien zijn alle vreselijke ideologieën die reeds de revue gepasseerd hebben, links van aard, inclusief nazis.

vanBarchum | 17-06-17 | 17:44

Antifa onze toekomstige politici.

Kanernietmeertegen | 17-06-17 | 17:41

De toekomstige politici van het partijkartel in training. Hoe maak ik duidelijk dat alleen onze mening goed is en getolereerd wordt.

Elessir | 17-06-17 | 17:39

De antifascisten voldoen aan meer fascistische kenmerken dan Pegida.

van heinde en verre | 17-06-17 | 17:35

padbuffel | 17-06-17 | 17:16

Het verschil tussen Pegida en AFA is dat de eerste wel netjes een vergunning vraagt aan de burgemeester, en de tweede niet. Wat de burgemeester dus kan doen, is de AFA's laten oppakken door de politie, wegens geen vergunning, nog los van wel of geen geweld gebruiken. Dat schijnt ook wel te gebeuren, maar misschien niet in alle gemeentes. Het is in elk geval niet zo dat de burgemeesters toestemming verlenen aan AFA, want die vragen niet om toestemming.

Schaaldier | 17-06-17 | 17:35

Raar trouwens. Socialisten zeggen altijd dat Hitler tegen steniging, tegen de holocaust en tegen dictatuur was.
Als bewijs voeren ze aan dat Hitler geen socialist was; elke socialist is immers een voorstander van steniging, de holocaust en dictatuur.

Historici zeggen wat anders; die wijzen er op dat Hitler wel degelijk een socialist was. En dus wel degelijk een voorstander van de holocaust en van dictatuur. Sterker nog; de dictatuur van Hitler wordt gezien als de architect van de door socialisten en moslims bejubelde holocaust.

Alleen over steniging heeft AFA misschien een punt; we weten niet zeker hoe Hitler daar over dacht. AFA is uiteraard voor het stenigen van homo's en overspelige vrouwen, inclusief slachtoffers van verkrachting. Dat is ook de reden dat AFA streeft naar de import van zoveel mogelijk verkrachters; om fijn hun slachtoffers te kunnen stenigen.

AFA heeft echter nooit kunnen bewijzen dat Hitler wèl tegen het stenigen van mensen was. Wat veel AFA-activisten niet weten was dat Hitler net als AFA een fan van de islam was, die nauw samenwerkte met diverse moslimterreurbewegingen. Net als AFA, SP, IS en Groen Links dus.

Maar al zou AFA gelijk hebben dat Hitler tegen het stenigen van mensen was, wat dan nog?
Ook binnen SP en GL zitten naar schatting 10 tot 15 socialisten die het stenigen van mensen verwerpen, waaronder Femke Halsema. Bij PvdA en D'66 gaat het waarschijnlijk zelfs om tientallen politici en ex-politici. Onder het electoraat van die 4 partijen loopt het aantal tegenstanders van steniging waarschijnlijk zelfs in de tienduizenden.
Waarom treedt AFA daar niet tegen op?

Dandruff | 17-06-17 | 17:34

Overigens ben ik van mening dat het OM de makers en verspreiders van dit document moet vervolgen voor aanzetten tot geweld.

Rest In Privacy | 17-06-17 | 17:29

sarcastro | 17-06-17 | 17:07

Mee eens. Wij burgers kunnen echter streven wat we willen, de politiek bepaalt. En dat zijn ambtenaren...

Schaaldier | 17-06-17 | 17:29

Lijkt me allemaal heel simpel: alles wat er zonder toestemming komt én met dit schorem meedoet meteen oppakken en mooi een end weg uit de bus gooien.
Kunnen die stinkerds mooi een eind lopen, is goed voor ze.

Heb een beetje het idee dat binnen deze groepen ook dezelfde lieden hangen die tot het zgn. Black Bloc behoren.
Je weet wel, die in het zwart gekleden mafklappers die bijv. bij g20's vreedzame demonstraties opstoken tot vernieling en geweld zodat de politie alles op kan ruimen.
De Black Bloc leden worden vervolgens door dezelfde politie via de achterdeur er weer uit gelaten.

Beproefde taktiek, niet alleen binnen deze kringen. Herinneren we die 2 britse soldaten in Irak nog die verkleed als moslims dezelfde "fire starter"-strategie hanteerden?

Gazzerop | 17-06-17 | 17:28

Ben een man van het midden, prefereer ratio boven emotie en de rede boven geweld. Verafschuw daarom ook extreem rechts, maar heb een nog grotere hekel aan extreem links omdat de hypocrisie aan die zijde per definitie nog groter is.

Rest In Privacy | 17-06-17 | 17:27

EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 17:01
Wat foto's van de demo gezien. De helft van die demonstranten zijn natuurlijk weer van die dhimmies. Ofwel slechts zo'n 200 moslims vonden het de moeite waard tegen islamterreur te demonstreren.

Ofzo2 | 17-06-17 | 17:27

De links extremistische knokploegen bepalen hier in dit land wie er wel en niet de straat op mogen. En ze worden de hand boven het hoofd gehouden door de overheid. Maar dat was 35 jaar geleden ook al zo hoor. Het houd alleen op als er iedere keer een enorme overmacht op de been is die ze de ogen letterlijk dicht timmert.

drs. P | 17-06-17 | 17:26

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:47
Moet ik dan eerst het lidmaatschap van al mijn andere etiketjes opzeggen? Het schijnt wel goed te beuren, dat deugen...

Wol | 17-06-17 | 17:26

Ons establishment is niet blij met mensen of bewegingen die de waarheid over de islam uitdragen. Waarvan akte.

Hoofdje in het zand, glaasje gevuld tot de rand er is niets aan de hand.

padbuffel | 17-06-17 | 17:25

Gelukkig is dit terrein gemakkelijk af te schermen en hoeft FC Twente nog niet te voetballen, zodat er waarschijnlijk voldoende politie is.
Mannes | 17-06-17 | 17:11
.
Als u het filmpje van Edwin Lagerveld bekeken had, zou u weten dat de burgemeester hem een mail heeft gestuurd dat 'de veiligheid van Pegida niet gegarandeerd kan worden'.

Natúúrlijk is er voldoende politie. Anders laten ze die maar aanrukken uit Hengelo en Almelo. En verder hebben we ook nog de M.E.
Maar de WIL ontbreekt. Ze durven(!) niet tegen het Afa- schorem net zoals ze bang zijn voor het islam-tuig.

Laffe, bange honden zijn het. En dat is dan onze 'overheid' die de bevolking moet beschermen. Waakzaam en vooral 'dienstbaar'.hahaha.

Lupuslupus | 17-06-17 | 17:20

Príncipe | 17-06-17 | 17:14
Stumpert...!

JI-HAAT | 17-06-17 | 17:18

Die burgemeesters zijn de ergste soort. Vreedzaam Pegida vraagt als eerste een vergunning aan om te mogen demonstreren. In plaats van het recht op demonstratie te eerbiedigen vermoordt de burgervader het recht van Pegida omdat Antifa zo nodig op dezelfde dag, locatie en tijdstip ook haar tegendemonstratie wil houden. Missie voor burgervader geslaagd. Democratie in haar hol genaaid. Zo gaan we met elkaar om in dit gave land.

padbuffel | 17-06-17 | 17:16

-weggejorist-

Príncipe | 17-06-17 | 17:14

Gezellig, is het Edwin Wagensveld is gearresteerd topic al klaar gezet voor morgen?

jip_86 | 17-06-17 | 17:13

Nog maar een keer.
De nazi,s waren nationaal socialisten arbeiders en hun leider was de bloksnor.
Na de val van de nazi,s hebben de socialisten,arbeiders de geschiedenis herschreven en noemen ze de nazi,s ineens extreem rechtse fascisten.
Tis ook niet voor niets dat het vroegere sdap hun naam maar snel veranderd hadden in pvda.

komtdatschot | 17-06-17 | 17:13

Gelukkig is dit terrein gemakkelijk af te schermen en hoeft FC Twente nog niet te voetballen, zodat er waarschijnlijk voldoende politie is. Een keer een demonstratie van de NVU in Enschede meegemaakt, waarbij ik omver gelopen werd door een fanatiek met stenen gooiende jonge tegendemonstrant, die vervolgens heel vriendelijk en beleefd zijn excuses aanbod om vervolgens weer achter de op hol geslagen medestanders aan te lopen. Ik ga dus morgen echt wel mijn nieuwsgierigheid bedwingen en kom daar niet in de buurt.

Mannes | 17-06-17 | 17:11

Schaaldier | 17-06-17 | 17:03
Denk eerder dat we moeten streven naar gekozen burgemeesters, is gelijk een mooie manier om die baantjes carrousel te slopen

sarcastro | 17-06-17 | 17:07

Ach ja Antifa. Uitkeringkjes wegens werkweigering korten zou heel wat genezen. Maar de gemeentes houden deze lui in stand, met dank aan linkse partijen. De knopploeg van links, de SA van Pechtold, JFklaarver c.s.

Niet dat ik veel met Pegida heb maar waarom mogen deze fascisten wel alles? Of trap ik nu een open deur in, en is 0031 een paradijs voor linkse fascisten ever since de IRA, ETA, RAF en RaRa?

Graaf_van_Hogendorp | 17-06-17 | 17:07

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:24

Burgemeesters gaan pas ontslagen worden, als ambtenaren geen ontslagbescherming hebben. Moet dus eerst wat in de wet worden aangepast. Nog altijd wordt een slecht of niet functionerende ambtenaar in het beste geval in de "mobiliteit" gezet met behoud van 100% inkomen. Oftewel op non-actief met aanbod van ander werk, mits de ambtenaar het belieft.

Schaaldier | 17-06-17 | 17:03

Edwin heeft een prachtig duidelijk en alleszeggend filmpje geplaatst: youtu.be...
Leptob | 17-06-17 | 16:49
.
Mooi !

Lupuslupus | 17-06-17 | 17:02

"Kunnen de gutmenschen ook eens zien hoe groot het animo nu precies is om het te veroordelen. Nul komma nul blijkbaar."

Ofzo2 | 17-06-17 | 16:47

Yep.
Misschien is dat wel precies de reden waarom dit nieuws min-of-meer 'onder de pet' is gehouden. We mogen de waarheid - islam is een fascistoïde ideologie, vermomd als 'religie' - immers niet weten.

EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 17:01

Leptob | 17-06-17 | 16:49
Yep, zal ie wel voor van z'n bed worden gelicht, want dat is hoe men rolt hier in Nederland

sarcastro | 17-06-17 | 17:00

Wat ik nooit begrijp is dat een demonstratie en de (geweldadige) anti-demonstratie altijd op dezelfde dag moet plaatsvinden in dezelfde stad. Waarom niet gewoon de een op de ene dag en de ander op een andere dag of een andere stad. En als men er zich niet aan houdt dan met zero-tolerance direct ingrijpen als iemand zijn kop al laat zien. Stuk rustiger dan en kan iedereen zijn recht op demonstratie gewoon gebruiken zonder geintimideerd te worden. Afa moet sowieso verboden worden en vervolgd worden wegens ondemocratisch handelen en het oproepen tot geweld. Politie weet toch echt wel wie ze zijn.

Ofzo2 | 17-06-17 | 17:00

Geweld als middel tegen een andere mening. Zo kennen we extreem fokking links weer.

doskabouter | 17-06-17 | 16:56

De AFA-jugend heeft de zwarte laarzen en de banieren al te voorschijn gehaald; geschiedenis is bezig zich te herhalen.

meneer Q | 17-06-17 | 16:53

Edwin heeft een prachtig duidelijk en alleszeggend filmpje geplaatst: youtu.be/Qx1_dY1cVJc

Leptob | 17-06-17 | 16:49

De Pegida's vragen volgens mij altijd eerst netjes een vergunning aan. In tegenstelling tot de AFA's, die alleen oproepen tot geweld. Onvoorstelbaar dat er mensen zijn die zichzelf slim en welgemanierd vinden omdat ze AFA een warm hart toedragen. Of zoals George Orwell het beschreef: "Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable."

Schaaldier | 17-06-17 | 16:48

EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 16:31
Thanks. Je zou hopen dat die moslimgemeenschap eens een keer de boel veroordeelt. Maar blijkbaar vinden ze dan toch best allemaal. Ben ook niet echt verbaasd overigens. Maar wel een gemiste kans van de moslimgemeenschap om eens wat sympathie te kweken. Mag hopen dat het wel wat uitgebreider in het nieuws komt. Kunnen de gutmenschen ook eens zien hoe groot het animo nu precies is om het te veroordelen. Nul komma nul blijkbaar.

Ofzo2 | 17-06-17 | 16:47

@Wol | 17-06-17 | 16:40

Moet u aan Ed Nijpels vragen. Of een van de vele andere belangenverstrengelde vvd-ers, pvda-ers, cda-ers, d66-ers.
.
Alternatief is de hand leggen op de codex corruptica. Moet u eerst lid worden...

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:47

Wol | 17-06-17 | 16:44
En dan schrijf je gelijk "en en"... Zoals ik al aangaf, verloederd onderwijs.

Wol | 17-06-17 | 16:46

Mag dit hakenkruis wel? Ik kan mij nog herinneren dat iemand daarvoor voor het hekje heeft gestaan.
Beffe Llonde | 17-06-17 | 16:40

Goed punt! Voor het gerecht slepen, dat rapalje. Probleem is echter dat dit Antifageteisem onze rechtsstaat niet lijkt te erkennen.

henkvaningrid | 17-06-17 | 16:45

Overigens werkt bij de NPO volgens mij tegenwoordig ook een "vluchteling" bij de Teletekst en en NOS redactie. Of minstens een product van ons verloederend onderwijs (waar ik zelf ook een half slachtoffer van ben, daar niet van). Ik zie steeds meer, meer, meer spelfouten, ontbrekende woorden, merkwaardige uitdrukkingen en dergelijke. Zo las ik net dat bij de Utrechtse Canal Pride:

"Tientallen uitgedorste boten trekken door de grachten van Utrecht."

Wat is uitgedorst? Heeft iemand ze er met een vlegel van langs gegeven? Hebben ze flink zitten indrinken?

Wol | 17-06-17 | 16:44

cocktailsmaak | 17-06-17 | 16:35

Herstel - bovenstaande tegel van 16:42 was voor jou bestemd : )

Nehemia | 17-06-17 | 16:44

Henkje ís lief. Toch, Ingridje van me?

henkvaningrid | 17-06-17 | 16:44

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:24
Waarschijnlijk begint het in de Haagse Schilderwijk. Ze zijn echt knettergek. Dat antifaschuim valt zelfs betogers aan die tegen sharia protesteren. Links en de islam. Twee handen op één buik. Logisch - beiden totalitair, beiden een voorliefde voor geweld, en beiden voeren een oorlog tegen christelijke normen en waarden die Europa en Amerika al zolang kenmerken.

Nehemia | 17-06-17 | 16:42

Van onze publieke omroep hoeven mensen die tegen "vluchtelingen" zijn in ieder geval op weinig sympathie te rekenen:
nos.nl/artikel/2178690-rechts-radicale...

Zo zie je maar, iedereen die tegen "vluchtelingen" is (ja dat zijn kennelijk ook mensen die niet vluchten voor oorlog of directe vervolging en ook vluchtelingen die geen genoegen nemen met een veilig land in de buurt maar alleen met een land met verzorgingsstaat) is een rechts-radicaal en wordt onderzocht door de geheime dienst. En ja, er zijn geen bewezen banden met AfD, maar het feit dat ze soms dezelfde dingen zeggen of elkaar kennen is al genoeg. Want AfD is immers ook nazi, dat weet toch iedereen? Wees bang voor de rechts-extremisten, maar niet voor de twee keer zo grote groep links-radicalen (die geen radicaal genoemd mogen worden) die komt tegendemonstreren.

Werkelijk waar, de doorzichtige eenzijdigheid van "onze" NOS\NPO neemt potsierlijke en wanstaltige vormen aan. Geen hoor of wederhoor, constant gelukszoekers aanduiden met "vluchtelingen" in Goebbeliaanse of Pravda-eske herhaling tot het domme volk het zogenaamd gaat (of blijft) geloven.

Kennelijk ben ik als anti-EU en anti ongecontroleerde massamigratie van onopgeleide, kansarme groepen die het niet zo hoog op hebben met gelijke rechten voor vrouwen, homo's, andersdenkenden of de rechtsstaat nu ook nog een rechts-radicaal. Wellicht in vermomming, want ja, ook als het geen hakenkruis om de arm draagt en kaki-hemden aanheeft, kan het toch een nazi zijn hoor... Het codewoord is "vluchteling". Spreek je dat Shibbolet verkeerd uit als "migrant", "gelukszoeker" of een andere objectiever de lading dekkend woord, ben je dus een nazi. Dat je het maar weet.

Ik krijg het wel druk zo zeg, als nazi en rechts-radicaal (want tegen migrant), antisemiet (want tegen Israëlische politiek jegens Palestijnen), klimaatontkenner (want skeptisch over de mate van hysterie en financiële belangen daaromtrent), klimaatnaïeveling (want toch voor macro-maatregelen tegen CO2- en methaanuitstoot zonder micro-geneuzel en subsidieschuiverij), reactionair (want tegen EU), landverradende, appeasende Poetin-lover (want tegen oorlogsretoriek richting Rusland) en overloper (want voor FvD en nooit op PVV willen stemmen). Hoeveel bijbanen en etiketten kan een mens hebben?

Wol | 17-06-17 | 16:40

Mag dit hakenkruis wel? Ik kan mij nog herinneren dat iemand daarvoor voor het hekje heeft gestaan.

Leffe Blonde | 17-06-17 | 16:40

RaRa waarom Antifa boven iedere twijfel lijkt verheven.

padbuffel | 17-06-17 | 16:40

@Nehemia | 17-06-17 | 16:33

Een burgemeester kiest ervoor ze te laten plaatsvinden. De volgende burgemeester die zo'n tegendemostratie toestaat mag van mij vervolgd worden.

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:38

Hierom. Burgermilities.
Zorg dat u samen sterk staat en trek een veiligheidszone rond uw lijf en goed. De overheid kiest namelijk stelselmatig de kant van de geweldadige criminele elementen in dit land.
.
Wees gerust. Het mag. U heeft de moral highground. Wanneer een overheid haar rechtstatelijke verplichtingen niet nakomt, is de burger ook niet meer gehouden aan die verplichtingen. Naslagwerk vol over het contrat social en hoe dat werkt. Het geweldsmonopolie is dus opgeheven.
.
Het zou anders moeten maar helaas heeft de politiekcorrecte goegemeente de gewoonte essentiele mechanismen van een democratische rechtstaat te slopen wanneer deze hun mening in de weg staan.
.
U kunt uzelf ook niet geheel ontslaan van blaam trouwens. Op 15 maart gaf u de politieke partijen die dit in de hand werken opnieuw uw stem.
.
The enemy within.

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:37

Nehemia | 17-06-17 | 16:28
Binnenkort ook in Nld, om binnen 10 jaar te worden teruggedraaid vanwege invoering sharia

cocktailsmaak | 17-06-17 | 16:35

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:24
Dat komt omdat die linkse protesten volgens nauwgezette instructies worden uitgevoerd. Daar zijn allemaal protocollen voor geschreven. Dat kun je bijvoorbeeld zien als men tracht een discussie met ze te voeren. Niet mogelijk. Onherkenbaar in beeld en steeds vaker uitgerust met knuppels en of andere middelen. Denk vooral niet dat die protesten spontaan zijn. Daar zit een goed geoliede machine achter.

Nehemia | 17-06-17 | 16:33

@Ofzo2 | 17-06-17 | 16:28

"Voor de vredesmars van moslims onder het motto „Niet met ons” in Keulen hebben zich zaterdag maar een paar honderd mensen verzameld. "

Hier: www.telegraaf.nl/buitenland/28411856/_...

Tsja. Trek uw conclusies.

EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 16:31

De beproefde tactiek van links. Anderen valselijk beschuldigen van praktijken waar ze zelf in grossieren. Bij hun is alles omgedraaid. Te lang zitten we in de verdediging. In plaats van defensief moeten we in het offensief gaan. De krankzinnigheid van links en het establishment begint waarlijk krankzinnige vormen aan te nemen. Canadees MP Trudeau - de posterboy van Jesse Klaver - in de bocht.
.
"Canada Goes Full Retard: Passes Law Criminalizing Denial of “Gender Theory”
dailywesterner.com/news/2017-06-16/can...

Nehemia | 17-06-17 | 16:28

Over demonstraties gesproken. Zouden vandaag niet in Duitsland zo'n 20.000 islamieten (op de turkse moskneen na) tegen islamterreur protesteren? Ik lees er nergens meer wat over maar was wel benieuwd hoeveel er nu precies op komen dagen (dhimmies niet meegeteld natuurlijk). Iemand?

Ofzo2 | 17-06-17 | 16:28

Links en Geweld.. Goes together like a horse and carriage.

KutFilosoof | 17-06-17 | 16:27

Pegida doet er goed aan om morgen gewoon thuis te blijven. Dat kan gezien worden als 'bang' maar waarom zou je je als schaap tussen de hyena's gaan begeven en je in elkaar laten slaan door het SS-tuig?

Hulp van de politie hoeft Pegida niet te verwachten, dat weten we nu zo langzamerhand wel. Hoogstens mogen ze in een bus stappen om aan moord te ontkomen.
Dat laat zien aan welke kant de politie staat maar ook dat is algemeen bekend.

Lupuslupus | 17-06-17 | 16:27

De wet geldt voor iedereen met dien verstande deze toepassen op linkschmenschen minder minder minder.

william7055 | 17-06-17 | 16:27

Die linkse tegendemonstraties vervallen altijd in geweld. Altijd.
.
Door deze toe te staan stimuleren burgemeesters geweld.
.
Zij zijn medeplichtig aan geweld.
.
Wanneer gaan er burgemeesters ontslagen worden?

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:24

En dan zelf een zwarte vaandel als logo..... hoofdoptafelbeukt

Risingson | 17-06-17 | 16:24

Zou bijna zin hebben om er heen te gaan om die antifa idioten eens live mee te maken. Kijken of ze zonder tanden ook nog zoveel praats hebben. Wereldvreemde malloten. De dekking komt van GroenLinks en PvdA.

ristretto | 17-06-17 | 16:21

Weet je wie zich ook moest beschermen tegen linkse knokploegen?

swapper | 17-06-17 | 16:21

Subtiele verwijzing naar PVV stemmers met Henk en Ingrid. De antifascisten die wel heel fascistische methoden er op na houden.

Ga maar in de schilderswijk demonstreren AFA, daar zitten de jodenhaters.

Grrraaien | 17-06-17 | 16:21

Nazi's plagen, zoentjes vragen.

Pretzel Logic | 17-06-17 | 16:19

@devil13 | 17-06-17 | 16:07
Dat is al vanaf Stalin of nog vroeger zo. Deze lutserTs hebben niet eens door dat ze precíes hetzelfde doen als de SA van Bloksnor in de jaren 30. Ze hanteren exact dezelfde methodes en kleden zich ook nog practisch hetzelfde. Wat mij nog het meest stoort is dat Wilders voor iets onschuldigs als "minder" vervolgd werd terwijl dit soort pus ongestraft de gang kan gaan. Sterker nog, zelfs wordt aangemoedigd!

Sjefke7807 | 17-06-17 | 16:17

O gezellig, de Duitse tak, de AA, schijnt ook te komen, zie logootje onderaan... Stukje Europese eenwording als het ware. Man man man... malloten.

Reykjavik | 17-06-17 | 16:14

@Claudia M. | 17-06-17 | 16:05

In het heel kort samengevat: extreemlinkse tokkies dus.

EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 16:13

Hoe kan het dat in een land waar "minder, minder, minder" strafbaar is organisaties of verenigingen die zulke geweldsoproepen openlijk doen nog bestaan?
.
Omdat ze rugdekking krijgen van politieke partijen, partijbelidmaatschapten, en niet te vergeten media. Geweld vindt plaats omdat zij ervoor kiezen de wet niet te handhaven.
.
Aiding and abedding. In beschaafde landen illegaal, in Nederland fatsoenspartijen...

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:12

Wat een smerige opmerking lees ik hierboven weer zeg! Alsof het àltijd gewelddadige tuig van Antifa hetzelfde zou zijn als de vreedzame mensen van Pegida die nog nóóit geweld hebben gebruikt!

Lupuslupus | 17-06-17 | 16:10

snap het even niet.
Pegida is tegen nazi's.
AFA is tegen pegida.

is AFA nu nazistisch?
ze gedragen zich in alle geval wel zo.

zo, kijken wie er nu over de rooie gaat.

isotope 465 | 17-06-17 | 16:09

aangezien de doorsnee nederlander zich noch amper voortplant blijft hij keurig onder de grens van het samenscholingsverbod.

Bread_Pitt | 17-06-17 | 16:09

Het is ondertussen toch wel zo klaar als een klontje dat, hoewel rechts niet sympathiek is, de linkse mensen altijd naar geweld grijpen.

devil13 | 17-06-17 | 16:07

Dat pamflet waar tot regelrecht geweld wordt opgeroepen past prima in de modus operandi van links. In Amerika is dit schering en inslag.
.
"Report: Alexandria Attacker Carried List of Republicans Marked for ‘Assassination’
www.breitbart.com/big-government/2017/...

Nehemia | 17-06-17 | 16:06

3 man en een paar honden dus?

Kapt. Kip | 17-06-17 | 16:06

je_schoonvader | 17-06-17 | 15:44
Dit geeft toch precies weer, met wat voor soort stakkers we hier te maken hebben…! Gevaarlijke stakkers, dat ook nog! Volledig overtuigd van eigen utopisch gelijk en een ander nog geen sprankje licht in de ogen gunnen, ongevoelig voor realistische argumenten, ziende blind en horende doof. En als je het niet met “ons” eens bent dan slaan we erop en vernielen de boel!

Claudia M. | 17-06-17 | 16:05

Had die stenen gooiende kultuur verrijkers in den Haag vannacht maar gebeukt! Lafbekken

joppo0 | 17-06-17 | 16:05

Was de Swastika niet het teken van geluk en voorspoed ? en wie in Romeinse tijden de Fasces vast hield, was die niet een baas ?

Zo zonde om deze te laten kapen door AFA tuigh!

vmk | 17-06-17 | 16:03

En wanneer gaat het OM tot vervolging over......? Pruik Simons mocht toch ook niet?
Maar ja, bij het OM zullen ze wel niet weten wie hiervoor verantwoordelijk is, Antifa, dat wel maar wie er dan achter zitten: "weten wij niet en moeite doen om er achter te komen, doen wij ook niet".
Vrouwe Justitia is een vergeten begrip, dank zij onze(?) overheid.

LaatmaarLu? | 17-06-17 | 16:02

-weggejorist-

RightWingDanceSquad | 17-06-17 | 16:02

Ze zien het zelf niet, hè. Oproepen tot geweld, formeren knoekploegen, demoniserende posters...
.
Maar het mag in Nederland 2017 natuurlijk. Politiekcorrecten en islamieten zijn immers boven wet en mores verheven.
.
The enemy within...

Parel van het Zuiden | 17-06-17 | 16:01

Zal er wel op neerkomen dat de vreedzame Pegida's in politiebusjes worden afgevoerd terwijl die linksfascisten ongestoord het stadscentrum kunnen vernielen.

sinar2 | 17-06-17 | 15:58

De poster doet me denken aan het nummer schapen neuken.

Zuurbes | 17-06-17 | 15:57

-weggejorist-

Patatter | 17-06-17 | 15:55

Dat is het voordeel voor die linkse stoottroepen. Die kunnen de hele week door protesteren. Rechts in de regel alleen in het weekend.

Nehemia | 17-06-17 | 15:55

Als je het absolute gelijk aan je zijde hebt, dan mag je geweld gebruiken volgens Antifa.

Antifa heeft trouwens het het absolute gelijk, volgens Antifa.

Statler en Waldorf | 17-06-17 | 15:54

zouden die lui nou echt niet door hebben dat ZIJ de fascisten zijn?

Gerf | 17-06-17 | 15:53

ik heb npleuris hekel aan nazis. maar aan volk dat oproept om geweld nog meer.. plots overweeg ik om daarheen te komen.
zou het dan mogelijk zijn om dit ziekenlijk vol uit de genen poel te verwijderen ? kans !!!

reizenderoel | 17-06-17 | 15:52

Je geeft toestemming voor pro- en tegendemo's op dezelfde dag en tijd. En daarna realiseer je je dat dat niet samengaat, en verbiedt je beide. Ze zijn in ieder geval wel besluitvaardig hier in Enschede.

Ferdus | 17-06-17 | 15:52

All Simons are Siemens, but some Siemens are more Simons, than the other.

wezen | 17-06-17 | 15:51

-weggejorist-

panzerIV | 17-06-17 | 15:51

Gaaf land hè, Rutte...

Claudia M. | 17-06-17 | 15:50

AFA is toch de knokploeg van de Groene Khmer tegen anders denkenden?
De intoleranten die iedereen die het niet met hun eens is van intolerantie beschuldigen. Geweld rechtvaardigen en tegelijker tijd de andere kant van geweld beschuldigen.

Osdorpertje | 17-06-17 | 15:50

dood ook

reizenderoel | 17-06-17 | 15:48

Brainder | 17-06-17 | 15:31

Dat was vroeger.

netniet | 17-06-17 | 15:47

blijft bijzonder dat linksvolk.
iedereen vrede en liefde en als je het er niet hlemaal eens mee bent moet je doet. kusje kroel !

reizenderoel | 17-06-17 | 15:47

@je_schoonvader | 17-06-17 | 15:44

Veuls te moeluk voor dit soort volk.

EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 15:45

@De Koreaanse Slet | 17-06-17 | 15:21
Neen, erger.

Guido | 17-06-17 | 15:45

Oproepen tot geweld.
Niets meer, niets minder minder minder.

Jackanders | 17-06-17 | 15:45

Vervang die Antifacisten maar voor vuige NSBers!

lanexx | 17-06-17 | 15:44

Als je zo'n poster gaat drukken, check de spelling dan even.

je_schoonvader | 17-06-17 | 15:44

Posters inmiddels ook “in het wild” aangetroffen in Enschede, waarin letterlijk wordt opgeroepen om nazi’s dood te maken.

Dynamic | 17-06-17 | 15:43

Het OM gaat niks doen of enkel voor de bühne. Alles op rechts wat strijd voor soevereiniteit en zich verheft tegen de ongekende moslimimmigratie is een vijand van het establishment. Wrang is dat de grootste internationale geldschieter van de Antifa - George Soros - een joods Hongaarse multimiljardair die de wereld gijzelt door waar hij kan landen te overspoelen met gelukszoekers - juist zoete broodjes bakte met de nazi's.
.
De tijd dat hij vele joden aangaf bij de swastika-embleemdragers omschreef hij als de mooiste tijd uit zijn leven. Deze internationaal opererende slang is voornamelijk rijk geworden met valutamanipulaties. Deze man is de man achter honderden NGO's die als geen ander weten wat verdeel en heers belichaamt. Uiteraard loopt Brussel weg met deze man, net als Hillary en Obama. Grofmazig - de hele linkerflank. Hij is de man die de weg baant voor de 'Liberal World Order' waar alleen hun geluid nog gehoord mag worden en de rest vogelvrij wordt verklaard.

americanlookout.com/wp-content/uploads...

Nehemia | 17-06-17 | 15:43

Heeft het OM Edwin Wagensveld al benaderd om aangifte te komen doen?

Steinway | 17-06-17 | 15:42

Ik tel 7 fouten, en jullie? Behalve dat de boodschap natuurlijk de grootste fout is, maar die tel ik niet mee.

Jos Tiebent | 17-06-17 | 15:40

Neem aan dat de heren van antifa al opgepakt zijn wegens dreigen met geweld, bedreigen met de dood?

Terra | 17-06-17 | 15:37

Dat lijkt me toch niets anders dan oproepen tot geweld, en naar mijn weten is dat nog steeds strafbaar, alhoewel het er sterk op lijkt dat de handhaving van dit wetsartikel heden ten dage afhankelijk is van degenen die het betreft.

Ik vermoed dat er inmiddels een extra lid aan dat desbetreffende wetsartikel (art. 131 Sr, als ik me niet vergis) onderweg is dat dat laatste expliciet vermeldt.

(ja, dit is dus sarcasme)

EefjeWentelteefje | 17-06-17 | 15:35

Antifascisten die met ALLE geweld vrede willen. Rare Romeinen.

Jorisendedraak | 17-06-17 | 15:35

AFA: 'Linkse' losers die maatschappelijk en economisch totaal hebben gefaald. Proberen met extra hard gekrijs zichzelf alsnog belangrijk te maken. Remedie: keihard in hun smoel uitlachen en voor de rest totaal negeren.

druipsmurf | 17-06-17 | 15:32

De fascisten van de toekomst zullen zich de anti-fascisten noemen.

Brainder | 17-06-17 | 15:31

Waarom "houje" niet aan elkaar geschreven als "Henkje" ook aan elkaar hoort?

Watching the Wheels | 17-06-17 | 15:31

Gebrekkige kennis van ironie is vaak een goede eerste indicatie van tirannie.

a1a2a3 | 17-06-17 | 15:30

Lui, laf en lelijk in vol ornaat.

PresidenteDeConjovia | 17-06-17 | 15:29

Live stream ergens of wha?

miknic | 17-06-17 | 15:27

De antifascisten Beuken de nieuwe nazi's, wellicht moeten ze hun mening Eiken.

Treurwilgen.

Kaas de Vies | 17-06-17 | 15:27

Dit is gewoon keihard strafbaar uit de categorie magniet, want een onverholen oproep tot geweld. Ik ben benieuwd wanneer het OM tot vervolging overgaat. En indien niet, of je ze daar dan door middel van een artikel 12-procedure toe kan dwingen. Wellicht kan GS even een kant en klaar aangifteformulier online zetten?

Prof. v.d. Neuq | 17-06-17 | 15:27

Mocht het in Enschede niet lukken, we hebben hier in Beverwijk nog een prima weilandje. Moeder en de kinders gezellig naar De Bazaar/meubeltjes (of naar het strand van Wijk aan Zee, het is nu al prachtig weer, maar het belooft nog mooier te worden) even verderop en laat de rest elkaar nog veel gezelliger naar het hiernamaals helpen. Ik ken in ieder geval 1 iemand die daar geen traan on gaat laten!

Toedelz! Tijd om bij te kleuren.

Rest In Privacy | 17-06-17 | 15:27

Ik zou zo graag eens met die AFA figuren willen praten. De eerste AFA figuur die een standpunt weet te onderbouwen met feiten geef ik een hand.

XaleX_2 | 17-06-17 | 15:26

Oh boy, oh boy, als die extreemlinkse beerput ooit open gaat dan gaan we wat beleven. Het feit dat dit soort organisaties nog steeds zo fier overeind staan duidt m.i. op sponsoring vanuit allerlei NGO's en verder heb ik ook sterk het vermoeden dat allerlei instanties in het westen ze de hand boven het hoofd houden (wat niet gek is al je kijkt hoeveel van onze bestuurders zelf uit dat soort clubjes komen). Ooit zal de waarheid aan het licht komen.

sarcastro | 17-06-17 | 15:24

Onvoorstelbaar dat het OM hier niet onmiddelijk door in actie komt. Hoewel... met onze rechtsspraak ook weer niet zo onvoorstelbaar.

vanBarchum | 17-06-17 | 15:24

Soros heeft weer zijn knip opengetrokken. In juli zal ome George door heel Amerika protesten gaan organiseren.

Nehemia | 17-06-17 | 15:22

Walgelijk zeg. En Antifa mag zeker wél hakenkruizen afbeelden? De nazi's van nu zijn de anti-nazi's. Oprotten met die criminele fascistische geweldsverheerlijkers.

vanBarchum | 17-06-17 | 15:21

Die gasten zijn net zo erg als die malloten die ze zeggen te bestrijden.

De Koreaanse Slet | 17-06-17 | 15:21

links- en moslim-fascisten, gaan hand in hand met het op gewelddadige wijze tot zwijgen brengen van niet welgevallige meningen.

Leefbaar | 17-06-17 | 15:20

Authentiek?

Einde van de Domheid | 17-06-17 | 15:20

Wat is Aktion?

Voorbeeldige | 17-06-17 | 15:20

Racist ben ik al dus nu ook maar nazi worden dan!

eerstneukendanpraten | 17-06-17 | 15:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen