Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hoera. Lodewijk Asscher vierkant achter VVMU

Vragenuur. Demissionair vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) reageert (bij afwezigheid van MinDef Hennis) op kamervragen van zitplaspartij D66. Ook met een ontketende Martin Bosma (PVV), die het woord 'draaikonten' (draaibipsen) bezigde & een NRC-foto van een BLOTE VROUWENREET toonde in de Nationale Vergaderzaal. Foei.

Reaguursels

Inloggen

De financiële boycot-hel gaat nog wel verergeren.
De heksenjacht gaat zich nog wel verbreden, daar kun je op wachten.
De social-worriers-heksen gaan met hun zwart-racisme en linkse machteloosheid natuurlijk nog veel meer jacht maken op symbolische strijd wegens het ontbreken van echte invloed.
Was daar eerst 'virtuele verkrachting'(?) (hoe verzin je 't); dan is daar nu de 'symbolische vernedering door zwarte piet'.
Want zij zijn allemaal virtueel verkracht'(aanstellers);
Want zij hebben allemaal 'n slavernij-verleden' (geleende nep-emoties om hun eigen nep-toneelspel mee goed te praten).
Dan helpt 't niet om te zeggen, dat blanke Nederlanders toch ook geen 'compensatie' opeisen 'wegens oorlogsleed' van Duitsers, Fransen, Engelsen, Spanjaarden, Romeinen. Zodra ook maar één Nederlander dat symbolische oorlogsleed van de voorouders nog eventjes zou willen laten uitbetalen met 'n compensatie, zou die hartelijk worden weggelachen; en terecht. Maar de negers proberen het nog 'n keertje; met hun machteloze linkse vrindjes, die behoefte hebben aan wat actie voeren, want anders is hun bestaan zo leeg. (ze hebben niks anders in hun leven te doen; want lachen kunnen ze niet. De seculiere drammertjes zijn met hun verlichtings-idealisme net zo vreugdeloos als hun tot verzuring gepredestineerde gelovige ouders; dat blijkt telkens weer opnieuw; gelovigen en afvalligen zijn nog steeds met hetzelfde sop overgoten).
Wat gaan 'we' dus meemaken als lumineuze actie over een paar maanden (?); een heuse oproep aan alle bedrijven die zwarte piet artikelen verkopen daarmee te stoppen; 'want ze bezorgen kleiner-neger-kindjes heel veel verdriet op de schoolpleintjes', en dat zou toch ieder ouder bij de strot moeten aangrijpen.
en als die stoute bedrijven daarmee niet willen stoppen, 'dan oh dan', dán gaan de social-worriers-heksen 'n boycot beginnen bij de kranten en de media tegen hen. Met weer zo'n lijst van verontruste bekende Nederlanders *proest*. En dan gaat Sunny Bergman oproepen plaatsen aan iedereen, om foto's te maken van etalages waar die vreselijke zwarte Piet in staat; 'want dan hebben we de vijand in beeld'.
En ondertussen blijft Asscher toekijken en doet niets. Hij prevelt slechts, dat 't financieel afknijpen van tegenstanders 'echt helemaal niks te maken heeft met de vrijheid van meningsuiting hoor'. Dat is laf gedrag van 'n lege socialist.
Wordt het dus nog erger in Nederland (?); jazeker, toen de negers en de islamieten in Nederland werden binnengehaald, alsof het Sinterklaas is, toen vergaten we, dat de beschaving niet vanzelf komt vanuit de primitieve achtergrond van al die 'lieve' importmensen.
Er komen nieuwe godsdienstoorlogen in Nederland. Over racisme. Over seksisme. Over islamofobie (terwijl 't juist de islamieten zijn die 'n fobie hebben over alles wat niet islamitisch is). De hele santekraam zal overhoop worden gegooid met relletjes, opgestookt vanuit de zwarte racisten en de linkse machtelozen.
Want, zo denken deze activisten, als er maar goed veel overhoop wordt gegooid, 'dan gebeurt er tenminste wat', en soms loopt 't goed af.
Eh, het loopt goed af voor de rechtse mensen met gezond egoïsme; die laten zich niet 't kaas van 't brood eten. De voorbeelden van zichzelf in stand houdende bedelaarskasten in India kennen we; die verminken hun eigen kinderen om beter te kunnen blijven bedelen door zichtbare zieligheid; zo doen de negers het ook met hun telkens weer opgewarmde prakkie slavernijverleden; zo doen de linkse loosers het ook met hun telkens weer opgewarmde prakkie gelijkheids-idealen. Telkens willen 'die bedelaars' herverdelen (weer gezinshereniging voor economische vluchtelingen uit veilige landen), en weer opnieuw herverdelen (weer 'n kinderpardon); net zo lang, tot de rijkdom homeopathisch is verdund tot 'iedereen even arm'. De kruik gaat zolang te water tot ie barst. 'We' kunnen niet blijven doorgaan met te goed zijn voor anderen; primitiviteit en toneelspelers met nep-emoties zullen moeten worden gekeerd; we zullen intolerant zijn tegenover de intoleranten. Rechts denken staat immers gelijk aan gezond verstand; de linkse idioten worden altijd eerder moe dan de rechtse mensen met echte humor. (maar er komt dus wel weer 'n klote crises aan; maar ook dat zullen we weer op de goede manier overleven)

Der Paulie | 10-05-17 | 12:55

Een Adverteerder moet idd zelf weten of ze adverteren op een site of niet. Asscher had het best vaak bij het rechte eind.
Oproepen om de hema te boycotten gaat ook over de inkomsten, dus dat verschil is er niet zo. en inderdaad als je uitdeelt moet je ook kunnen incasseren.

Echter, de hele maatschappij verhard, de verkiezingsuitslag liet al zien dat de partijen die vooraf stonden voor een hardere opstelling meer zetels wonnen. Op rechts vooral de vvd omdat de PVV toch nog iets "te" is.

Maar de PVDA heeft veel verloren en de mensen die daar nog achter staan, gaan dus opzoek naar daders die deze verharding propaganderen, in dit geval Geenstijl/dumpert.

Ze vergeten daarbij echter, dat de verharding een gevolg is van het negeren van de overheid van de wens van het volk, maar ach dat kan toch onmogelijk de reden zijn.

Sun_puppy | 10-05-17 | 12:03

Ravissant | 09-05-17 | 18:06
Professor Superhirn | 09-05-17 | 19:12
Boycotten mag iedereen toe oproepen. Alleen zijn de vragen:
1. Is het een relevant issue om iemand financieel te schaden? Zijn er mensenrechten geschonden, is iemand met geweld belaagd, financieel zwaar beschadigd door de te boycotten partij? In dit geval absoluut niet. Het is een non-issue en een fascistoïde poging om als feministisch extremist vrouwen te willen dicteren wat met hun eigen lijf te doen en mannen wat ze daarvan moeten denken, voelen of zeggen.
2. Is het een boycot van consumenten, of een oproep aan iemands werkgever of financiers om in feite een beroepsverbod op te leggen? Een consumentenboycot is enigszins democratisch. Als veel mensen het met je eens zijn krijgt een bedrijf of persoon een sterk signaal, als het er relatief weinig zijn kunnnen ze het makkelijker negeren. Oproepen dat iemand ontslagen moet worden of niet meer betaald mag worden door financiers of werkgevers is helemaal niet democratisch, dat is gewoon het grote geld laten bepalen wat er gezegd mag worden.

Wol | 10-05-17 | 11:51

Lodewijk Asscher is letterlijk een loser. Dit polcor Grachtengordel dier heeft net via de media aangekondigd dat hij de PvdA nog 8 jaar wil leiden. Een normaal iemand stapt op als hij 75% van de Kamerzetels verliest. Maar Asscher kondigt aan dat hij door wil en dus de PvdA naar de afgrond gaat leiden, waar ik overigens geen traan om zou laten. Dan heb je echt een bord voor je elitaire studeerkamergeleerde kop.

Schweinchen Dick | 10-05-17 | 09:15

sorry, de pc deed raar; nu staat m'n reaguursel er twee keer in.

Der Paulie | 10-05-17 | 02:53

-weggejorist-

Der Paulie | 10-05-17 | 02:52

De demonstratie van de heksenjacht (deze keer zitten de vrouwen achter de mannen aan) is opzich goed.
Het ter verantwoording roepen van Asscher is ook goed.
Asscher onderscheidt vrijheid van meningsuiting, van financiële adverteerdersboycot.
Asscher stelt dat de vrijheid van meningsuiting niet zou kunnen worden aangetast, als je de financiële inkomsten van tegenstanders afknijpt met 'n boycot.
Op dat punt zit Asscher fout.
Want ja, op zich mag elke adverteerder zelf uitmaken, bij wie wordt geadverteerd, en bij wie niet.
Wat te doen qua tegen-strategie?
Eerst aanzien hoe groot de schade voor de inkomsten van GeenStijl is wegens gederfde inkomsten.
Dan, als GeenStijl vitaal genoeg is, blijven doorgaan met dumpertreeten.
De heksenjacht zal doorgaan, en dan zullen de heksen zich laten verleiden naar onwettige boycot-acties. Dat glijdt vanzelf de overwinning naar GeenStijl.
Want al deze social-worriers-heksen zullen met hun zwarte racisme en hun linkse machteloosheid echt dom genoeg zijn, strafrechtelijke fouten te maken. Dan aangifte doen. Dan deze heksen publiekelijk te schande maken. Het voordeel van alle mannen is dat links wraakzuchtig-gefrustreerde vrouwen nog minder tegen hun verlies kunnen dan rechts beschimpte mensen. Want rechtse mensen hebben humor, en daar houd je 't altijd veel langer leuk mee uit. Geduld dus, rechtse dames en heren, de linkse gekkies trappen vanzelf hun eigen ruiten in. Wie 't laatst lacht, lacht 't best. Echt waar, de heksen met hun zwarte racisme krijgen 't steeds benauwder. Ik zie ze steeds meer rood aanlopen.

Der Paulie | 10-05-17 | 02:51

Zou ik de D66-Rhino doen?? Nou , nee dank u ..

daytripper | 10-05-17 | 02:13

Dit toont weer eens glorieus aan dat opmerkingen van bijv. Ministeresse Bussemaker: "Als privépersoon zou ik tekenen" gewoon boerenbedrog zijn. Idem voor de andere vrouwelijke minister.

Als een minister een uitspraak doet op persoonlijke titel, dan heeft dat ALTIJD een maatschappelijk effect!

Dus, laten ze wat slimmer zijn en hun mond houden; dat zal ze kwalijk genomen worden, maar het blijkt weer dat zo iemand als mevrouw Belhaj er onmiddellijk gebruiik van maakt.

Ook zij maakt weer oneigenlijk gebruik van het woord seksisme, dat sluipt er steeds meer in. Iedereen aan de "goede" kant van de discussie, neemt het graag in de mond (Mijn excuses, voor mogelijke sexuele getinte associaties die bij u als reaguurder mogelijkerwijs in uw brein tot stand komen. Zo ja, geniet er van zou'k zeggen. Zo neen, hoezo niet?)

Ook nog even dit; citaat uit de reltoespraak van mevrouw Belhaj: "De kernvraag die voorligt, is: wil je als overheid adverteren op een website die structureel vrouwonvriendelijk is?"

Hoe nu? Gotverdepotver? "Structureel"? Hoezo, structureel. Kan mevrouw het kamerlid dat eventjes met cijfers staven. Nee, natuurlijk, want dat doet zij niet, want dat kan ze niet gefixt hebben om eventjes alle jaargangen van Geenstijl in recordtempo te analyseren.

Sterker nog als leuke aanbeveling. GeenStijl heeft het nog voor Hadjar Benmiloud opgenomen toen zij ietwat versluierd melde dat ze ooit bij de keel gegrepen was door een komieke onverlaat in een vermoedelijke poging tot aanranding. Dat is wel even ander koffie mevrouw Belhaj, dan wat gore opmerkingen van ietwat of veel gefrusteerde reaguurders hier.
Leest u even mee?
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/...

Afsluitend merk ik op dat Martin Bosma wat zwakjes uit de hoek kwam. Het aantonen van de hypocrisie van een aantal deelneemsters aan dit ophefje kwam niet echt uit de verf. Meneer Bosma, dat kan beter.

En mevrouw Belhaj, dan deed u het i.i.g. een stuk slechter!
Tschüß voor alle zelfstandige vrouwen die hun eigen boontjes doppen qua seksualisering e.d. Evocatus

Evocatus | 10-05-17 | 01:12

-weggejorist-

jo jo ! | 10-05-17 | 00:02

(Virtueller) Anti-Faschistischer Schutzwall - Had niet gedacht dat het hier ooit zover zou kommen. Word nu net als vele Oost-Duitsers toen, ook maar nihilistisch en gemakzuchtig.

Ulle Ruttelflut | 09-05-17 | 23:29

Ascher heeft toch wel een punt over boycotterij i.h.a.

dihydrogenmonoxide | 09-05-17 | 23:19

Zijn er goede juristen op GS voor wat betreft de reaguurders die kunnen uitzoeken of de Staat, de NRC, VK en 100 hypocriete mutsen niet een of andere wet of EU richtlijn overtreden. Zo ja, dan liefst een juridisch proces op meerdere fronten, gewoon omdat het kan.

Schweinchen Dick | 09-05-17 | 23:00

Vandaag een verhaal in de Telegraaf: defensie medewerkers lopen massaal weg.
En dan niet meer adverteren op een medium dat door heel veel jongeren wordt bezocht.
Nou, potentiele militairen vindt je niet met ads in oude mannetjes/oude vrouwtjes kranten als de Volkskrant en NRC.
En ook niet bij de Linda met een achterban van bakfietsen en vrouwen in de overgang, die net zoals Linda de Mol zich bezighouden met hun uitzakkende borsten.

Jan Dribbel | 09-05-17 | 22:35

Kunnen zij er rekening mee houden, ff n extra complimentje hier en daar...

notalien | 09-05-17 | 22:27

Ik vraag mij af of die dames op die Pipi Lankous lijst nu synchroon ongesteld worden... wel handig als ze dat weten in de tweede kamer, denk je ook niet?

notalien | 09-05-17 | 22:25

Aristotalloss | 09-05-17 | 18:22
juist daarom is de reactie van Asscher op de vragen van D66, GL en Denk zeer terughoudend, en tamelijk correct te noemen. */bijna PvdA missen doet.

kaasfondue | 09-05-17 | 22:09

De 2e kamer is ook echt een aanfluiting. Praten tegen lege stoelen..... Het gaat geen enkel verschil maken wat ze daar bespreken.....

iggy pop | 09-05-17 | 21:00

lees:
Dat demonisering de democratie niet helpt (Pim Fortuijn; Theo van Gogh), omdat met demonisering de verdraagzaamheid tegenover anders luidende meningen verdwijnt, is het grootste gevaar voor de sociale cohesie (de Nederlandse beschaving).

Der Paulie | 09-05-17 | 20:57

Middelbare schoolmeisjes boycot.
Samen bepalen 'n stel spraakmakende trutjes 'wie er op hun feestje mag komen', en ook pesten ze de 'anders denkenden' door eerst te zeggen, wel op hun feestje te komen, maar dan onderling te hebben afgesproken, niét te komen'.
Dat is 't niveau van pesten op 't schoolpleintje.
Daar is geoefend in 't hypocriet en achterbak je plannetjes maken om te menen dat invloed en macht nodig zijn om te winnen.
Later, als ze volwassen worden, gebruiken ze die sjablonen voor in 'n dictatuur.
Democratie is moeilijker, want dan moet je tóch rekening houden met andersdenkenden, 'terwijl 't toch alleen maar om de macht leek te gaan?'
En om de zoveel tijd zie je de loeders van toen zich opnieuw als bitches manifesteren(dit keer noemen ze zich empowered social worriers; 'gisteren' heetten ze feministen; en daarvoor suffragettes); maar 't blijft samenspannend wijvengedrag vanuit de middelbare schooltijd.
En dan heb je natuurlijk ook nog de mannelijke meelopers, die hebben geleerd, dat als ze niet precies hetzelfde zeggen over 'virtueel verkrachten', zoals de vrouwen het noemen, dat er dan niet meer gezellig geneukt kan worden; en dus papegaaien ze dezelfde zinnetjes en zingen ze dat deuntje keurig uit hun hoofd geleerd mee (lees: de kwallen van PvdA; D'66 en GL)
De vraag waarop je zou moeten letten.
Wanneer floreert de vrijheid van meningsuiting?
Wanneer de mogelijkheden voor te verdragen verschillende meningen is gewaarborgd. Dan moet er natuurlijk niet via 'n omwegje 'n nieuw type cordon sanitaire worden gemaakt, om 'n nieuwe vorm van verkokering te maken, waarbij iedereen (van de adverteerders) wordt gedwongen te adverteren in 't ene kamp, of in 't andere kamp.
De boycot van 'koop Nederlandse waar' kan men nog als patriottistisch vinden; de boycot 'koop niet bij Joden' is 'n schande. Deze 'nieuwe vorm van boycot'; met 'adverteer niet bij GeenStijl' is ook 'n schande.
De demonisering van een onwelgevallige site is 'nu' kennelijk toegestaan, ze vinden dat 'vrouwvriendelijk'; doordat GeenStijl puberale meningen toelaat naast heel veel andere (rechts-kritische) geluiden op die site.
Dat demonisering de democratie niet helpt (Pim Fortuijn; Theop van Gogh), omdat met demonisering de onverdraagzaamheid tegenover anders luidende meningen verdwijnt, is het grootste gevaar voor de sociale cohesie (de Nederlandse beschaving).
Want je zou zomaar op 't idee kunnen komen, dat andere boycot-en tegenboycot-strijd zou kunnen ontstaan, waarbij niemand buiten je kringetje nog kan deugen. Ik herinner mij de eeuwenlange godsdienststrijd. Mag er straks ook opgeroepen worden aan adverteerders, dat zij niet meer adverteren bij islamitische bedrijven, 'omdat daar de vrouwenonderdrukking, de homohaat en anders vreselijks wordt gepropageerd; danwel niet tegengegaan?'
Dat kan dan nog wel eens de nodige relletjes opleveren. Want wie buiten de rechter om voor eigen boycot-rechter gaat spelen moet natuurlijk wel weten, dat 't makkelijk is 'n oorlog tegen anderen te beginnen, maar bijna ondoenlijk die oorlog te stoppen, als de tegenpartij eindelijk ook eens aan de winnelde hand kan zijn. Want dan geldt hun rancune; 'maar nu zijn wij aan de beurt om die feministische linkschen met hun zwarte racisme 'n flink zetje terug te geven; 'dus' eisen wij een boycot van de VARA wegens 'blanke manonvriendelijkheid'. Hoe zei Asscher het ook al weer: wie de bal kaatst moet 'm terug verwachten? Eh, geachte heer Asscher, het spel van de vrijheid van meningsuiting vindt plaats binnen de lijnen van 't speelveldje; en wie tijdens de wedstrijd de palen van 't doel verplaatst, of geheel andere spelregeltjes gaat toepassen; die doet niet meer mee met hetzelfde spel van de vrijheid van meningsuiting.
De vrijheid van meningsuiting houd namelijk ook altijd 'n onvrijheid in; dat je niét de regels die horen bij de vrijheid verandert als je dat uitkomt.
Dat, simpel gezegd, je intolerant moet zijn tegenover de intoleranten; omdat er anders geen vrijheid van meningsuiting meer mogelijk is, volgens de spelregels van 't spel, want anders is er geen eerlijke wedstrijd tussen de meningen meer mogelijk.
Asscher bedreigt met zijn lankmoedige (toegeeflijke) nietszeggendheid de eerlijkheid van 't spel van de vrijheid van meningsuiting; hij staat toe dat de doelpalen worden verzet; dat er extra spelers bij 't ene team gaan meedoen; terwijl hij als scheidsrechter onmiddellijk de feministische valsspelers moet terechtwijzen, en de valsspelers van 't veld sturen.
Tja, als Asscher niets doet is hij 'n soort Chaimberlin, die toegaf aan de grote bek van Hitler, menend, dat je met toegeven aan andere spelregels, je daarmee nog 'n beetje de schijn van vrede kunt behouden. Maar dat is maar schijn. Wat de feministische boycot-bende doet is 'n oorlogsverklaring aan de vrijheid van meningsuiting. Dit gaat uitmonden in verketteringen over en weer. Dit wordt verdere verkokering. Dit wordt 'n nieuw schisma, even fanatiek als 'n godsdienstoorlog. En Asscher, doet niets, kijkt ernaar, en neemt geen stelling. Waarom zijn mensen met 'n bepaalde achtergrond toch telkens weer medeplichtig aan 't laten ontstaan van 'n nieuwe maatschappelijke tegenstelling: 'als jij niet zwijgt, ga ik proberen jou financieel te laten afknijpen' (want die anderen voelen zich natuurlijk altijd wel ergens heel erg beledigd door). Voor deze laatste vraag heb je niet eens 'n Godwin nodig. De stereotypische clichés herhalen zich weer eens; 'je zult zien dat die Asscher ook zo'n ..... is'. Geachte heer Asscher, doe eens even iets verstandigs met ruggegraat in uw laatste demissionaire fase: ga eens gauw verklaren, dat de vrijheid van meningsuiting zo belangrijk is, dat 't speelveld eerlijk over meningen moet blijven gaan, en dat daar financieel schade toebrengen bij de tegenpartij daar niet bij hoort. (zucht, hij doet 't niet hoor; Asscher is ook zo'n ......)

Der Paulie | 09-05-17 | 20:51

misschien hebben de deugridders, jij-bent-welkomers en grachtengordel-wauwelaars deze slag gewonnen maar de oorlog winnen wij. Kijk naar demografie van Geestijl bezoekers. Jong en hoog opgeleid. We laten ons niets meer wijs maken. Op naar een (digitale) revolutie!

topgozert | 09-05-17 | 20:33

(En nu op naar EU dominantie!)

hotmint | 09-05-17 | 20:27

PS Was het al eens eerder voorgekomen dat GS zelf het topic was in de TK?
NL dominantie is iig verzilverd nu ;-).

hotmint | 09-05-17 | 20:26

Lewis Lewinsky | 09-05-17 | 19:24

Jezus gast daar koop je toch gewoon nooit! Veel te duur, je weet nooit bij wie je koopt met dat shop in shop gedoe en bovendien Ahold.

doskabouter | 09-05-17 | 20:25

Yay, ik neem een wijntje op de vrijheid zo. Proost!

hotmint | 09-05-17 | 20:24

Mag de slogan " meer voor mannen" eigenlijk wel van RTL?
Kleine Tubbs | 09-05-17 | 18:07

Nog wel, totdat dat het nieuwe dingetje wordt en men gaat klagen dat de zender meer divers moet worden, meer vrouwen op tv en dan dus ook met meer interesses die dames bezig houden. Zoiets, wordt vervolgd.

Mark van Leeuwen | 09-05-17 | 20:14

Er wordt gesproken over Geenstijl financieren en staatsgeld. Volgens mij moet je daarvoor bij Joop zijn, maar volgens mij wordt er bij Geenstijl gewoon betaald voor advertentieruimte. Vrijhandel dus met een boycot. Is dat eigenlijk wel rechtmatig en moet een minister zich niet onthouden van dergelijk commentaar, dus ook haar vrouw (of man) zijn opzij zetten voor de functie? Ik bedoel.. als je zoveel hits hebt op een dag dan moet je gewoon naar de effectiviteit kijken van een reclame-uiting? Daarbij... als kennelijk zoveel mensen plezier aan Geenstijl beleven, hoe kan dat dan door een paar zuurpruimen bepaald worden dat dit niet mag? Aan de andere kant... het rookbeleid is ook zo op gang gekomen dus maak je borst maar nat.

Mark van Leeuwen | 09-05-17 | 20:06

En hier blijkt alweer dat GeenStijl de grote blunder heeft begaan om in plaats van FvdD of PVV te steunen hun eigen splinter in de Kamer te willen brengen. Kostte zomaar een zetel op de flank van het realisme.

Paradijs | 09-05-17 | 19:44

Asscher raakte de kern, Bosma was pathetisch.

Zaadhaan | 09-05-17 | 19:40

We zouden natuurlijk medelijden compassie en begrip moeten hebben voor de Annefleurtjes, Asschertjes Bussemakertjes en de overige self proclaimed SJW's (wat gewoon het militante naampje is voor 'gutmensch').
Die een cariere maken van progressief falen en "who rejected reality en substituted it with their own". (Adam Savage)
Vooral omdat ze dat laatste niet uit nieuwsgierigheid doen om hun grenzen te verlegen, of gewoon voor de lol.
Maar omdat de werkelijkheid te lastig, te moeilijk, en te complex voor ze is.
Maar vooral te beangstigend.
Want ze kunnen niets, hebben niets, weten niets, en bovenal leren niets.
Ze zijn als de dood zo bang dat de waarheid uit komt of erger.. bewezen wordt (wat natuurlijk nooit moeilijk is)
Met als resultaat; ze zijn "emotionally bankrupt and morally exhausted"

Tuurlijk ze hebben de mooiste titels, met bijbehorende baantjes al dan niet verdient, afgekocht of gewoon bij elkaar gelogen en bedrogen.
Het zielige is; ze zijn veroordeeld tot elkaar en hun enige optie is dat ze met passie en verve geboeid en onder de zweep, hangen in de darkrooms van een collectief verzonnen moraliteit, die niet noodzakelijk waar hoeft te zijn. Want voor hen is vrijheid, de feiten naar hun hand zetten en vooral en bovenal prediken binnen het eigen koor, en een ieder demoniseren, schofferen ,beschuldigen en aanvallen die het niet met hen eens is of anders is en/of denkt.

Dit alles natuurlijk vanachter de veilige barricades van dat zelf verzonnen collectief bijelkaar geschreeuwde moraal, dit geld zeker ook voor die zeikertjes van afa etc, in een groep een grote bek en schoppen tegen de politie die, ondanks, gehandicapt door hun eigen leiding nog proberen een enigszins functionerende maatschapij te beschermen.

Als men weerwoord krijgt dan... heel hard gaan trappen, schreeuwen, huilen.
Dat ze je altijd moeten hebben en dat het zo verschrikkelijk is wat er gezecht wordt over je, en dat je zelf echt helemaal niets verkeerds hebt gedaan. terwijl de gutmensch in hun, echt wel weet dat men zijn/haar eigen hopeloosheid en gevoel van minderwaardigheid en intolerantie probeerd te verbergen

Hoe het ook is, wat het ook is.
Misschien is het handig en wel zo veilig als er een keer een kundige psychiater kijkt naar de GL-rtjes, guttmensch, etc. en te beginnen met de ondertekenaars van het ' documentje van onverdraagzaamheid' van vrijdag;) / zaterdag jl.
Voordat er geen weg meer terug is

Pim, Theo.
Mijn oprechte en nederige excuses dat we jullie nalatenschap zo KUT waarderen.

Rest in peace en bedankt

Daffy_Duck | 09-05-17 | 19:39

Toch netjes van die opportunistische bloedzuiger van een Kuzu dat ie als enige ronduit toegeeft dat het hem erom gaat GS kapot te maken.

His Lordship | 09-05-17 | 19:36

Het kan geen kwaad om deze dieplink nog eens te sturen wbt de chronologie tot eergisteren van dit theaterstuk:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/...
(is van) @Stormageddon | 09-05-17 | 17:08
Aha, dieplinken kan dus nog wel en nu weet ik hoe je het hebt gedaan! "Paginabron bekijken" en ctrl+F'en naar commentrefwoorden en dat achter de hashtag zetten. Thx mhen!

All - het konijnenhol blijkt vandaag weer een stukkie dieper. Prachtig toch? Ik weet niet wat het percentage aan reclameinkomsten is van de Rijksoverheid voor GS/DP, maar als laatstgenoemden echt knijp komen te zitten is al talloze keren op GS en DP geroepen over communityinkomsten; van crowdfunding t/m lidmaatschapsgeld. Het wordt echt een dingetje nu. Als ik aan het roer stond kwamen de overheidsinkomsten er helemaal niet meer in, en dat zou vet op de poort zetten. "Zelf massa's doelgroepen zoeken maakt vrij."

Velen hier roeptoeteren tegen 'links', maar volgens mij gaat het niet om links of rechts. Het is eerder de gevestigde orde versus de horden. (Of De Persgroep al beukend op TMG www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/... )
Tuurlijk, veel deugert(s)(.nl) [is ie al weg? www.sidn.nl/ nope] zitten bij links, maar ik zou die marxisten uit Oss en Boxmeer weleens willen horen hierover. En ook regeringspartij VVD steunt de vicepremier.
De 21ste-eeuwse klassenstrijd is begonnen, het is echt begonnen, en wij gaan niet weg.

Organische evolutie | 09-05-17 | 19:30

Dus volgens Asscher is het een vrije keuze: blote billen, vrouwonvriendelijk, dus een vrije keuze om daar dan niet te adverteren.

PVV laat in debat De Linda zien, ook blote billen, wél een advertentie Rijksoverheid in het blad. Wat is dan het verschil? Niet vrouwonvriendelijk?

Vrije keuze geeft Asscher als feitelijk (géén) antwoord weer.

Links lijkt verdacht veel op het nieuwe fascistische rechts met alleen bestaansrecht voor spreekbuizen die hun riedel draaien. En alles met kritiek ontneem je bestaansrecht door demoniseren zodat er geen advertenties meer ķomen. Ook niet meer van de overheid. Orwell 3.0.

Jan, Leiden | 09-05-17 | 19:21

Voor Asscher telt iedereen. Behalve GeenStijl. Asscher sluit niemand uit. Behalve Geen Stijl. Asscher discrimineert niemand. Behalve GeenStijl.

Lewis Lewinsky | 09-05-17 | 19:20

Asscher heeft gewoon een punt. De overheid moet zich niet schuldig maken aan censuur, en de keuze om ergens te adverteren is aan de adverteerder, of die nou zijn oren laat hangen naar de ene of naar de andere doelgroep of naar helemaal niemand. GS heeft zelf ook tot boycots opgeroepen en ik heb er aan meegedaan (hallo Jumbo/AH/HEMA!). Nu is het tijd om even zelf te incasseren. Zo gaan die dingen. Straks komen de adverteerders gewoon met hangende pootjes terug want linksmedia bestrijken nou eenmaal niet de gewenste doelgroep als je dikke videogames maakt, goedkope door Chinese kinderhandjes gebouwde zelfbouwmeubelen verkoopt, of gehoorzaam kannonnenvlees zoekt. En dan trekt GS uiteindelijk weer een lange neus naar de linksbitches.

Maar gvd wat een zure censuurfetisjisten, die D66-trol en dierenpoes! En Kuzu staat zoals gebruikelijk in Erdogan/slachtoffermodus. Wat een enge mensen. Gelukkig is er nog één medium dat Nederland inzage geeft in het zieke gedachtengoed dat sommige partijen in onze parlementaire vergaderzaal uitventen.

Professor Superhirn | 09-05-17 | 19:12

Ik ben de volksverlakkerij van D66 een beetje zat.
Er worden bootladingen aan uitheemse vrouwenhaters het land in getrokken , waarbij de criminele handelingen en overige seksuele escapades zoals verkrachtingen actief in de doofpot wordt gestopt.
Kindbruidjes vind D66 ook prima als ze met hun vieze oom of neef worden herenigd, maar als de blanke keurslager over vrouwen gaat praten is dat weer eens not done.

I.P standing up | 09-05-17 | 19:06

De kamervoorztter kent het woord draaikonten niet. Ze denkt dat dat een onoirbaar woord is. Het is een bekend begrip in de Nederlandse politiek. Weg met ons.

J.Slavink | 09-05-17 | 19:06

Jeetje, gewoon staan voor je zaak. Van welke partij is die man? Ik ken dat niet zo in de politiek.

Upendo | 09-05-17 | 19:04

Links goedvolk heeft lak aan de rechtsstaat. Die bepalen wat goed en niet goed is en schuwen geen enkel middel om andersdenkenden de mond te snoeren. Dit is inderdaad een hellend vlak. Ik vraag me wel is af of het willens en wetens financieel kapot maken van een bedrijf (want dat is GS) omdat hun content je niet aan staat niet gewoon strafbaar is.

doskabouter | 09-05-17 | 19:02

-weggejorist-

CartmanIsGreat | 09-05-17 | 18:56

Juist verwoord,

Het grensoverschrijdende zou wel de kritiek op de politiek correcte waanzin van de socialisten zo geliefde multiculturele samenleving zijn. Geenstijl trapt op politiek correcte lange tenen en wie een hond wil slaan vindt altijd een stok, die dan in vermeend seksisme wordt gevonden.
Frappant en hypocriet blijft wel dat men ze nooit hoort over islamitisch gerelateerd seksisme zoals kindbruidjes, vrouwenbesnijdenis, vrouwenmishandeling en vrouwenonderdrukking. Als twee dogma's van de Linkse Kerk met elkaar in conflict zijn zoals multicultureel met seksisme, dan verhuld men zich in lafhartige zwijgzaamheid.

Chinook Elsevier | 09-05-17 | 18:55

God, wat leuk. Nou ben ik bijna dood en opeens 'een moeilijk bereikbare jongere'geworden. Mijn dag kan niet meer stuk.

B. Randnetel | 09-05-17 | 18:49

Net weer huilie huilie van Peter R bij RTL, die gozer op de bank (ken zijn naam niet) was nog realistisch.

dubbelq | 09-05-17 | 18:48

Misschien is het al gezegd. Helaas (of niet) heb ik vaak geen internet. Zodoende lees ik GeenStijl en de reaguurders ook niet altijd.
Hoe moeten wij reageren op blote vrouwen en mannen die op schilderijen voorkomen. Op standbeelden. Soms gedeeltelijk naakt, vaak helemaal. Het komt voor dat er schilderijen in musea hangen die zeer erotisch zijn en bijna porno genoemd kunnen worden. Kunst.mag.alles.
Is het gebruik van woorden geen kunst? Schrijvers die het woord k*t gebruiken, mag dat zomaar. Zou dat ook niet gecensureerd moeten worden. Carabetiers op de tv die het k*twoord zo graag gebruiken, kunnen zij hun gang gaan? Mogen zij hun gang gaan? Naakte mannen en vrouwen fotograferen, kan dat wel.
Ik heb er een mening over. Die dring ik niet op aan anderen. Ik kijk niet naar de tv-programma's waar gevloekt en gescholden wordt. Waar carabetiers denken lollig te zijn door het k*twoord te gebruiken..
Gaan we alles censureren? Zullen wij in de toekomst zelf niet meer kunnen kiezen wat we lezen, wat we doen, wat we kijken?
De honderd vrouwen plus de vrouwelijke ministers houden van censuur. Begin in de musea, in de bibliotheken. Laten we Victoriaans doen.

onnosel | 09-05-17 | 18:46

Heel sneu om je als vrouw hier druk om te maken als je het mij vraagt. Hebben deze vrouwen zichzelf ooit wel eens afgevraagd hoe het komt dat ze zich door dit soort dingen gekwetst voelen? Oorzaak van je gekwetst voelen vind je toch in/bij jezelf en niet op het stijloze roze stukje www.

saidnowomanever | 09-05-17 | 18:43

Zou je haar doen? Zou je hem doen? Ken zo wel 10 lekkere mannen die ik ZO zou doen. Smerig doen! Ik snap het hele probleem niet. Wat mij tegen de borst stuit zijn vrouwen die niks mogen, verstopt achter een hoofddoek, boerka etc. Vrouwen/meisjes die uitgehuwelijkt worden tegen hun zin, genitale verminking, eerwraak, verkrachtingen enz. Maar dat zien die linkse burgertrutten die over alles lopen te zeiken niet! Ik schaam me als vrouw zijnde ooit met die opgedroogde vrouwtjes vergeleken te worden.

Accident_Prone | 09-05-17 | 18:26

D666 vrouwtje snapt niet wat ze aan het doen is. Ze heeft het over "waar wij als overheid adverteren". Maar mevrouw zit daar als volksvertegenwoordiger, niet als overheid. Een volksvertegenwoordiger die het over "wij" heeft als het gaat over de overheid is verworden tot overheidsvertegenwoordiger.

Kiwi45 | 09-05-17 | 18:25

Ik ben een gemiddelde Nederlander, maar ik snap het wel schatje..

DeviousDick³ | 09-05-17 | 18:24

Als de overheid niet meer op GeenStijl?Dumpert wil adverteren kan GS bij de overheid opheldering vragen over met welke bedrijven de (nationale, provinciale en lokale) overheid zaken doet. En controleren of die bedrijven en hun dochters etc. op geen enkele wijze 'onbetamelijk' gedrag vertonen. Bijvoorbeeld horeca-bedrijven die ook alcohol verkopen want we weten allemaal dat alcohol van Satan is want dronkenschap, stap-overlast, coma-zuipen, verkeersschade, -doden en -gewonden, etc. En bijvoorbeeld bij welke oliemaatschappij(en) de overheid tankt. En of die wel genoeg doen om milieuvervuiling tegen te gaan. Enzovoort, enzovoort, enzovoort.

Aristotalloss | 09-05-17 | 18:22

Als Kuzu je vriend is weet je dat je een verkeerd standpunt hebt ingenomen lijkt mij.

DebraCadabra | 09-05-17 | 18:12

Ik zou haar doen!

Ikkelille | 09-05-17 | 18:07

Draaien met die kont van links naar rechts.

Zuurbes | 09-05-17 | 18:07

Mag de slogan " meer voor mannen" eigenlijk wel van RTL?

Kleine Tubbs | 09-05-17 | 18:07

Politici horen zich hier buiten te houden maar burgers zijn vrij actie te voeren en een boycot te organiseren. Geenstijl heeft zelf in het verleden ook wel eens opgeroepen tot boycot, toch?

Ravissant | 09-05-17 | 18:06

We schrijven het jaar 2020 .... Wat ik nu doe is highly illegal. Ik uit me en hier zou iemand aanstoot aan kunnen nemen want elke mening wordt gemeten als zijnde erg belangrijk voor de maatschappij . Alles wordt inmiddels gewikt en gewogen volgens individuele normen . Rechtbanken lopen gemiddeld 5 jaren achter met zaken die er niet toe doen ,maar volgens policor partijen toch allemaal serieus genomen moeten worden. Razernij en moorden zijn inmiddels gewoongoed; veel mensen hebben wapens aangeschaft om have en goed te beschermen . We zijn verloren............... dank Rutte en policor companen .

Koning BongoBongo | 09-05-17 | 18:03

Vrouwen zijn om van te houden...
Niet om te begrijpen....

exwout | 09-05-17 | 18:03

Bij monde van de MinDef:
"in de krijgsmacht heeft 1 op de 8 vrouwen last van ongewenste seksuele aandacht."
Ik dacht 'huh?', en ja hoor...
Meanwhile, in de rest van de Nederlandse samenleving:
"Op de vraag ‘Heb je wel eens seksueel geweld meegemaakt?’ zegt 33,3% van de vrouwen [...] ja"
(www.rutgers.nl/feiten-en-cijfers/seks...)

'Aandacht' versus 'geweld', soldaten versus burgers.
*hoofdschuddend doing the math: lastig lastig*

Heinzelmann | 09-05-17 | 18:02

@070 | 09-05-17 | 17:49
Gewoon elke dag de krant tot 2018 in de brievenbus terugsturen aan hun antwoordnummer.

Watching the Wheels | 09-05-17 | 17:57

ugh... kennelijk gedragen vrouwen zich op een bepaalde manier en moeten daar bepaalde grenzen aan stellen volgens vrouwen. Soort van zelfcensuur op de sexe. typishc ook dat religeuzen zoals graaf turkula dr op springen. Een juiste vrouw is adhv een lijstje gedefinieerde vrouw. Diegenen die daarbuiten stappen (vrouwen) worden gelijk weggewuifd als "coolgirls" om ze maar te diskwalificeren zodat het gewenste beeld en daarmee gewenste gedrag overeind blijft. *bah

roflastc | 09-05-17 | 17:53

Vanmiddag mijn zaterdagkrantje NRC opgezegd. Wat een maffia daar: " nee dat kan niet, u heeft tot 2018 een abonnement... heel verhaal van hen over de vrijheid van een columniste..10 minuten lang. Ik: nee, ik bedoel dat achterbakse hoofdredactionele commentaar daarna van jullie Belgische baas. ... Prut,grmm, laat mij nu eens uitpraten... zegt die hoofd abonnementen. Daarna: verbinding verbroken en een mail van dat blaadje dat ze het tot april 2018 door laten lopen, de gluiperds!
Ik ga ze boycotten. Net als zij doen. Ze horen nog van me.

070 | 09-05-17 | 17:49

En dan te bedenken dat de hele heisa is begonnen om zogenaamde seksistisch opmerkingen over een vrouwelijke journalist van de Volksquerulant. Ze lijkt niet eens op een vrouw. In de jaren voor en tijdens WOII kozen de overheid en de grote media de zijde van de vijand. Ook toen was er censuur en werden hele bevolkingsgroep uitgesloten. Nu worden bijvoorbeeld democratische PVV stemmers uitgesloten en verketterd en kritische media als GeenStijl gencuseerd.

Een simpele optelsom leert dus dat de overheid en de grote media tot de NSB gerekend kunnen worden.

Zorgelijk | 09-05-17 | 17:47

@NaJoris | 09-05-17 | 16:00

Wel goed lezen he ;) Ik kijk GEEN NPO en heb ook geen anwb.
Zullen we een clubje oprichten van moderne oude lullen ?

GerMonster | 09-05-17 | 17:44

Salima Belhaj wat vreselijke vrouw. Deze vrouw deugt zelf niet. Is onbetrouwbaar een leugenaar. Waar was je toen Pechtold moest lachen om de "Pang Pang" tweet. U had uw partijleider op het matje moeten moeten roepen voor het schofferen en belachelijk maken van militairen. Toen zat u stil in uw bankje. Uw Portefeuilles is defensie materiaal, personeel, missies en veteranenbeleid . Ik heb u zich nooit hard zien maken voor deze punten binnen de voor Nederlandse krijgsmacht en politiek. Als overheid heb je taak om je burgers te beschermen en daar faalt u faliekant. U zit zich alleen maar hard te maken voor een Europese defensie die komt er niet. D66 is al jaren medeverantwoordelijk voor het niet voldoen aan de NAVO verplichting. Dat is afspraak die al jaren niet wordt nagekomen. Over dat gezeik met Dumpert durft u wel hun billen te lichten en naar de microfoon te lopen. Maar een vlammende betoog over waar defensie voor staat heb ik u nog nooit zien doen. Ga eens uw werk doen. Wat een selectieve verontwaardiging.

franck7020 | 09-05-17 | 17:39

Het doel van adverteren is mijns inziens een zo groot mogelijk publiek aan te kunnen spreken. Dat is het enige wat de adverteerder zou moeten interesseren. Geenstijl wordt echt wel goed gelezen. Win-win, nietwaar? Neem nou defensie. Waar denken ze nou jongeren zo gek te krijgen om zich in te zetten voor hun eigen land? Op een snowflake site zoals Joop.nl? Of op een kritische site met mogelijk de mensen met de laatste nationalistische gevoelens.

Accident_Prone | 09-05-17 | 17:37

Klopt helemaal. Heb in het verleden wel eens vacatures in de Volkskrant bekeken. Bijna louter in de non-profit sector. Die krant heeft helemaal niets het geld verdienende deel van Nederland.

Kaft | 09-05-17 | 17:36

Ach bekijk het zo. Gratis reclame voor geenstijl en dumpert :)

Blobber_NL | 09-05-17 | 17:32

Kudos voor Bosma. Dit alleen was mijn stem op de PVV waard. Al zeg ik dit volgens Herzenberger alleen omdat ik als Cool girl met de bierdrinkende mannen mee wil praten vanaf mijn zolderkamer. Of zoiets.

Vega Mindy | 09-05-17 | 17:29

Alle lingeriewinkels dicht, Barbie boycotten, porno lgbthq vriendelijk, tofubarbeques, dildo's mogen geen gelijkenis met penissen vertonen, geen bruine en gele M&Ms meer, missverkiezing in niqaab, dronestrikes moeten een gelijk aantal m/v/? slachtoffers maken, 16-delige consensus formulieren invullen voordat je seks mag hebben, Isle of Mann wordt Isla of Womann, Womanhattan, Womanchester, enz.

Één voordeel, we mogen voortaan Alexandra Cockold zeggen.
En Jesse is al een meisjesnaam.

LuckyGirl | 09-05-17 | 17:25

Deze mevrouw zegt.. ik vind het niet normaal dat men mensen probeert te werven op een site waar sprake is van seksisme.. of iets van die strekking.
Nu komt natuurlijk de grap ; dit verhaal komt van een mevrouw.
U weet wel ;een mevrouw die een geloof aanhangt.
Dat geloof dat wereldwijd de grootste bron /veroorzaker is van ongewenste intimiteiten jegens vrouwen.
Daar heeft ze het dan echter nooit over ,in de kamer.

alphapapatango | 09-05-17 | 17:22

@telelezer | 09-05-17 | 17:09
Kuzukt vrouw (KRO) is trouwens ook een vrouwonvriendelijk programma.

Watching the Wheels | 09-05-17 | 17:20

Turkije hier. Ze trachten groepen monddood te maken.

wieowie123 | 09-05-17 | 17:20

Onzin die lof voor Asscher. Hij gaat mee in het 'grens overschreden' gelul. Dit werkt als een oproep voor Belastingdienst et al om zich terug te trekken. En zie daar.

Bram van Ojik | 09-05-17 | 17:19

@MistaRazista | 09-05-17 | 16:59
Heel goed, inderdaad. "U moet belastingaangifte doen", dat lezen we nu nooit meer op GS :(. Al die jaren hebben ze gezegd dat ze het niet leuker konden maken en dan nu dit :).

Watching the Wheels | 09-05-17 | 17:18

De familie Asscher maakt weer eens een verkeerde keuze in oorlogstijd.

Ad Hominem | 09-05-17 | 17:16

Het is mooi dat Asscher zogenaamd de VVMU verdedigt, maar ik hoor hem dus wel in zijn antwoord zeggen dat GS met die vraag Zou u haar doen? ver over de schreef is gegaan. Dus blijkt Asscher ook een fatsoensrakker te zijn, die wel degelijk vindt dat de dames gelijk hadden. Hij schaart zich bij de 2 andere minsters.

Graaf van Egmont | 09-05-17 | 17:11

een gotspe een paar billen en 'ik zou haar doen' tot een discussie in de kamer. Had je je dit kunnen voorstellen 10-15 jaar geleden?
@ Harry Turtle | 09-05-17 | 16:16
-
Welkom in het Nederland met de "Nieuwe Normen"
Nieuwe normen, die stelselmatig en systematisch met salamitactiek, vermomd als feminisme, maar in werkelijkheid laffe aanpassing zijnde aan de normen van "dat andere geloof" waar zelfs korte rokken niet mogen, steeds verder door onze strot worden geduwd door onze eigen naieve deugfascisten.
Kuzu stond te trappelen van blijheid tijdens het debatje.

telelezer | 09-05-17 | 17:09

@Mannes | 09-05-17 | 16:31
Alweer? Alweer dezelfde stompzinnigheid? Allereerst is een consumentenboycot wat anders dan een adverteerdersboycot. (Zie hierboven ergens.)
Ten tweede ging GS niet over de schreef, zoals ik je afgelopen zaterdag al heb uitgelegd.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/...

Stormageddon | 09-05-17 | 17:08

@Den Heerscher | 09-05-17 | 16:56
U vergeet nog een naam: prof. dr. David Cohen. Of dat directe familie is van Job dat weet ik dan weer niet.

Beroep = Boerenlul | 09-05-17 | 17:07

Ik geloof dat hier iets helemaal verkeerd gaat.
Het is geen "gunst" van bedrijf en overheid me als klant en burger een advertentie te showen. Als ze willen dat ik iets zie, zullen ze moeten verschijnen op medialocaties van mijn keuze, anders is er sprake van uitsluiting en discriminatie.
Vooral van de overheid.

En verder worden de Adverteerders van GS behoorlijk gestalkt door Sleeping Giants, dat wil zeggen Niet- Nederlanders.
Geen kamervragen wie SG eigenlijk is en wat die hier komen doen?

MistaRazista | 09-05-17 | 16:59

Al die politieke partijen adverteren ZELF voortdurend rond verkiezingen op RTL 4,5,6,7 waar elke avond en nacht vrouwonvriendelijke programma's worden uitgezonden. Als ze echt bij advertentie rekening gaan houden met de inhoud, dan kunnen ze ook niet meer adverteren op RTL en ook niet meer rond het NOS Journaal, Nieuwsuur of programma's zoals Spuiten en Slikken.
.
GS op inhoud blokkeren, maar wel adverteren op dezelfde billboards langs snelwegen als waar opgeroepen wordt tot vreemdgaan en webcams*x, zelfs de SGP bezondigd zich aan reclame op diezelfde media langs snelwegen. Dat vrouwtje van die Webcams*x is nog niet van haar plaats of Kees van der Staaij schuift met zijn billen op het nog warme plekje met zijn boodschap. Je zou ook die zondige ondernemer met zijn smerige klanten kunnen straffen door nooit meer langs snelwegen te adverteren. Maar nee hoor, ze belonen ze zelfs door via crowdfunding geld op te halen voor die ondernemer www.trouw.nl/home/zijn-billboards-voo...
.
Als iedereen nou eens stopt om andere mensen te overtuigen tot wat dan ook ... gewoon geen reclame meer, iedereen een basisloon, weg met advertenties. Dan moet defensie ineens een aantrekkelijke werkgever worden om mensen te trekken, dat wordt nog een hele uitdaging, maar het leidt tot een betere wereld. Alleen nog mond op mond reclame bij de overheid. "Heb je het gehoord? De belastingdienst is zo goed bereikbaar en ze zijn zo goed op de hoogte van hun eigen regels, ze helpen je zo goed!" Dat is nog eens reclame.

Watching the Wheels | 09-05-17 | 16:58

Aristotalloss | 09-05-17 | 16:48
Prima. Ik begrijp uw punt.
Ik kijk er iets genuanceerder tegen aan en denk dat je best beleidsmatig mag differentiëren met welke media je als overheid geassocieerd wil worden.
Ik vind het netjes dat Asscher dat met GS niet doet. Terwijl de verleiding van de facto censuur middels een boycot wegens het door zijn apparatsjiks gehekelde tegengeluid, toch wel erg makkelijk was.

Ik vind trouwens -aan de andere kant van het commerciële spectrum- dat de overheid ook best wel eens wat scherper mag differentiëren aan welke media subsidie wordt verleend!

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 16:58

Pornografie is in al haar uitingen ooit een dode boom
geweest lang vóór het internet, besmuikt verhandeld onder de toonbank.Nu de dode boom, springlevend en in alle vrijheid, zijn kop opsteekt is het volgens de dames weer niet goed.
Trek het je niet aan, zou ik zeggen en laten we overgaan tot de order van de dag.

Ernst Oosters8389 | 09-05-17 | 16:58

ik hoor niks geen ferme taal van de uitgedroogde stroman.

eriksweet | 09-05-17 | 16:56

@oh nee niet weer | 09-05-17 | 16:52
@Mark_D_NL | 09-05-17 | 15:30
Het was zijn overgrootvader, niet zijn opa, maar goed - kniesoor die daar op let. Overigens is meneer zelf ook gedeporteerd, maar zijn initiële collaboratie werd hem toch (terecht) zwaar aangerekend.
.
nl.wikipedia.org/wiki/Abraham_Asscher...)

Den Heerscher | 09-05-17 | 16:56

Links(fascistisch)correct adverteren. Dat is wat de overheid straks gaat doen als zij een schifting in haar advertentiebeleid gaat aanbrengen. Weg met Geenstijl, weg met DDS, weg straks met TPO.
.
Alleen de linkscorrecte dooie bomen (VK/NRC/Parool/Trouw) krijgen straks nog advertentiegeld van de overheid. Om ze op de been te houden. Dit is PRECIES hetgeen de PvdA en GroenLinks wilden: een subsidiepot voor degelijke journalistiek. Degelijk in hun ogen: VK/NRC/Trouw/Parool/Joop.nl.
.
Dit is de werkelijke reden van de boycot. Dat straks al het overheidsadvertentiegeld naar de NRC/VK/Parool/Trouw/Joop.nl gaat.
.
Tijd voor een WOB-verzoek: waar gaat al het advertentiegeld van de overheid naar toe??

Jan3863 | 09-05-17 | 16:54

Let's go underground. Dan hebben we de deugdrammers helemaal schaakmat. Geenstijl sla die advertentie inkomsten eens om over alle reaguurders. We zijn met meer ! Nooit buigen voor die engnekken. Wat kan dat nou per reaguurder kosten ? Dan ben je pas echt onafhankelijk. Gewoon echt laten sponsoren.

pleemobiel | 09-05-17 | 16:53

Nog een leuk weetje... Wist je dat de Opa van Asscher kampioen joden aangeven was in WO2? Nee, dan weet je nu waar deze Asscher zijn achterbakse handelen vandaan heeft.
Mark_D_NL | 09-05-17 | 15:30

Klopt ik heb dat ooit ook op nujij.nl gezegd.
De rol van de familie Asscher (en van der Laan) in de Joodse Raad is zeer dubieus te noemen...

Ik weet dit als kleinkind van een verzetsstrijder die in Loenen begraven ligt....

oh nee niet weer | 09-05-17 | 16:52

Kan mij niet aan de indruk onttrekken dat in de achterkamertjes Binnenhof nogal pissed off gereageerd werd en wordt op de aanhoudende acties GS ,, de onderste steen moet boven,, en last but not least het Geen Stijl Oekraïne referendum dit allemaal nu tot u gebracht middels nu een stel verongelijkte vrouwen welke naar mijn smaak slechts waarschijnlijk de inleiding zijn van wat nog komen gaat. Daar kon hoewel een zekere Willem Oltmans u in geuren en kleuren dag in dag uit verhaal over doen!

william7055 | 09-05-17 | 16:51

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 16:12 |
Ik reageerde op jouw stelling dat Asscher een goeie performance gaf. Daar ben ik het namelijk absoluut niet mee eens.
Hij had het over dat de overheid een beleid heeft van niet adverteren op pornosites en media waar 'vrouwonvriendelijkheid' gepropageerd wordt.
Maar zoals gezegd: wat is er mis met porno als dat wettelijk geaccepteerd is!? En wat is vrouwonvriendelijkheid als vrouwen daar zelf aan mee werken!? Is 'reeten' wat Dumpert doet vrouwonvriendelijk?
Vorige week was Myrthe van der Meer bij Pauw om over haar boek 'Het houden van mannen' te praten waarin ze die titel uitlegde als 'net zoals je dieren kunt houden'. Dat lijkt me toch minachting naar mannen toe. Net als er feministen zijn die mannen minderwaardig vinden. Gaat Asscher alle media die die beide standpunten mediaruimte geven ook boycotten door daar niet te adverteren?
Het is niet aan de overheid een moreel oordeel te vellen over uitlatingen zolang de wet niet overtreden wordt. Punt!!!

Aristotalloss | 09-05-17 | 16:48

Trux | 09-05-17 | 16:40
Daar heeft u op uw beurt weer gelijk in. De boodschap van Asscher was helder en kon ook op een A4tje verstrekt worden: "Boycot is geen beleid. De buitenhof-dames-minsters maakten een individuele, incidentele afweging. En de D66-fasciste moet maar gewoon in eigen tijd hetze voeren tegen vrijheid van meningsuiting."

En dan had men kunnen praten over "hoe gaat het nu eigenlijk met de vorming van een nieuw kabinet? En zijn de geruchten echt waar dat Rutte Nederland straks met een onwaarachtige GroenRechts-klimaat-kamikaze-akkoord finaal ten gronde gaat richten?"


Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 16:48

marcoplarco | 09-05-17 | 16:38

zo even uit mijn hoofd, heeft dat met het stuk hier over de moskee schoolreisjes en de afhandeling van het schoolbestuur met de weigeraars te maken. gaat je bloed weer van koken.
wil graag betalen (jahaa) maar ik ben ook nederlander dus als ik betaal wil ik wel weten waar mijn geld terechtkomt

eriksweet | 09-05-17 | 16:48

Wimcock, daar zeg je wat ! Joop wordt echt gesponsord door de overheid. Wat is er godverdomme met dit land aan de hand ? Ik ben zestig jaar en denk wel eens terug aan de tijd dat seks nog gewoon was. De nieuwe preutsheid (douchen in je onderbroek) heeft een oorsprong. (Iemand kopt 'm in ?). De nieuwe vrouwonvriendelijk heeft een oorzaak. (iemand ?). Macho gedrag in het leger ! Wat dachten ze dan ? gender neutrale lieve jongens/meisjes (whatever) die bereid zijn te vechten voor hun land ? Maar ik verwacht defensie snel weer terug op Geenstijl, want daar zit gewoon het grootste deel van hun doelgroep. Dus dat werven loopt straks mis met die advertenties op Joop en Wonen.nl. Daar bereik je gewoon je macho's die je nodig hebt niet. En dan is er een ander gevaar: wie wil straks nog zijn leven wagen voor een overheid die indirect je favoriete site sloopt. Het ironische is dat je echt lekkere wijven hier niet over hoort. Hans Teeuwen zag het goed !

pleemobiel | 09-05-17 | 16:47

@eriksweet | 09-05-17 | 16:36
Die kreeg ik ook vandaag binnen!
Vroeg me al af waar die vandaan kwam.

nonloso | 09-05-17 | 16:46

De overheid mag niet discrimineren en censuur vooraf is volgens de wet niet toegestaan. Als defensie op basis van oproepen tot discriminatie tegen GS of Dumpert geen advertenties meer plaatst, is ze dan niet strafbaar?
|
En ja, seksisme is gewoon een mening, net als racisme of homofobie. Het wordt pas discriminatie als je op basis van die mening iemand ongelijke rechten wilt geven. Of in de doorgeslagen Nederlandse politiek correcte praktijk: iemand niet aan wilt nemen bijvoorbeeld. Maar puur zeggen "ik zou haar doen" is volgens mij geen discriminatie, oproep tot geweld of aanzetten tot haat an sich.
|
Tenzij men de aloude smaad, laster of belediging qua wetsartikelen weer uit het vet wil halen. Maar politici en vrouwen die zich daar met enige regelmaat zelf schuldig aan maken, moeten uitkijken. Niet met stenen gaan gooien als je in een glazen hoerenhuis woont. Ken weinig mensen die niet wel eens ongenuanceerde opmerkingen of scheldpartijen op of over een ander hebben losgelaten. En één keer een succesvolle zaak tegen GS en iedere GS- of vrijheid van meningsuiting-fan ruikt bloed, dus dan mag je echt ieder woordje dat uit je pennetje of strotje komt op een goudschaaltje gaan wegen... Als we elkaar te pas en te onpas gaan aanklagen of oproepen tot een beroepsverbod of afknijpen van elkaars inkomsten, wordt het een moesson aan rechtszaken of niemand durft nog iets te zeggen zonder consultatie vooraf met een advocaat.
|
En mijn eerdere aanbod blijft: als GS toch onverhoopt haar bron van inkomsten kwijt dreigt te raken of aangeklaagd wordt, ik bied graag een donatie om dat te weerstaan.

Wol | 09-05-17 | 16:43

Parafernalio | 09-05-17 | 16:27
Tsja, Le Pen veroordelen om haar vader mag wel maar andersom, bijv. met Asscher, mag het dan weer niet. Zie hier wat 40 jaar NPO propaganda heeft gedaan met de mensuh.
--
Meten met 2 maten is helemaal de bom! ik heb mijn punt gemaakt.

Mark_D_NL | 09-05-17 | 16:42

Ik zou defensie sowieso niet doen. Ben 14 maanden door defensie verkracht (lichting 88-6), terwijl ik toch duidelijk had aangegeven dat ik dat niet wilde. Pure hypocrisie van defensie.

Foolonthehill | 09-05-17 | 16:42

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 16:32
Ah, op die fiets, duidelijk. Ja, daar zou ik het wel mee eens kunnen zijn, maar voor mij blijft het onbegrijpelijk dat 15 minuten van het vragenuurtje aan deze nonsens verspild wordt. Per slot van rekening ga ik er vanuit dat we beide vinden dat er belangrijkere zaken te bespreken zijn en, mochten deze zaken er niet zijn, dat men beter naar huis kan gaan.

Trux | 09-05-17 | 16:40

en al die grootsprekers, die ook Volkert zouden slopen, laten het gewoon gebeuren.
Voor de ZOVEELSTE keer.

Leefbaar | 09-05-17 | 16:39

Nooit gedacht dat ik het ooit zou zeggen over een PvdA'er, maar dit heeft hij keurig beantwoord.

HetPhantom | 09-05-17 | 16:38

Goh wat is die marokkaanse dom. Ook door positieve discriminatie in de kamer gekomen waarschijnlijk. Ze zet zichzelf echt voor gek tegenover die intelligente Asscher. Dan zie je wat er van komt als je niet op kwaliteit scout.
Oppassen bij de politie, daar gaan ze hetzelfde doen.
Als je incompetente mensen macht geeft worden ze echt heel eng.

Rest In Privacy | 09-05-17 | 16:38

eriksweet | 09-05-17 | 16:36
Hé! Die kreeg ik ook! Iemand heeft zijn huiswerk gedaan.

marcoplarco | 09-05-17 | 16:38

brief in de bus van civitas christiana of ik wil doneren..
heeft geenstijl al berekend wat wij per reaguurder zouden moeten betalen om de boel draaiende te houden? ik begrijp dat dat het aantal betalers dan geschat zou moeten worden.
ik zit namelijkk helemaal niet te wachten op adverteerders

eriksweet | 09-05-17 | 16:36

@Stormageddon | 09-05-17 | 16:22 Ik snap ook niet dat dat tutje in het debat (die met dat gele truitje op 16:20 min.) het heeft over verantwoord ondernemen. Horen daar ook meningen bij? Dat je je eigen medewerkers tot de orde roept, bijvoorbeeld bij seksuele intimidatie is tot daar aan toe, maar inderdaad wat je zegt, onder druk media mijden omdat zij er volgens sommigen (...) een foute mening op nahouden is knettergek en levensgevaarlijk voor enige onafhankelijk journalistiek. Een handjevol mensen dat bepaalt wat deugt en wat niet, daar kunnen ze in elke willekeurige dictatuur alleen maar van dromen.

knutsel | 09-05-17 | 16:35

Trux | 09-05-17 | 16:21
U bent niet vervelend. Maar we begrijpen elkaar wat verkeerd, en dat is wel vermakelijk.

Het gaat mij zeker ook niet zozeer om het vermeende hippe taalgebruik. Dat een deel van de volksvertegenwoordigers -zelfs een Asscher- kennelijk weet wat GS is en hier wel eens wat leest (en dus niet de hele dag bezig is zogenaamde succesvolle integratieprogramma's met nieuwe Nederlanders uit te venten), dat kan hoegenaamd geen kwaad.

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 16:32

-weggejorist-

Mannes | 09-05-17 | 16:31

Ook mooi dat je bij de franse verkiezingen ziet dat rechts gewoon zijn verlies pakt en weer over gaat tot de orde van de dag. Mocht links verloren hebben dan hadden ze de complete stad afgebroken.
Als links zijn zin niet krijgt worden het huilende kleuters.

shimanski | 09-05-17 | 16:28

maar als het over de zwarte pieten discussie gaat, dan geeft de politiek aan dan dit niet aan de politiek is, maar aan de maatschappij. En als links gaat mekkeren staan ze allemaal vooraan in de 2de kamer om maar te deugen.
Ik begin me de laatste maanden toch zo kwaad te worden op dit links drammend volk.

shimanski | 09-05-17 | 16:27

Nog een leuk weetje... Wist je dat de Opa van Asscher kampioen joden aangeven was in WO2? Nee, dan weet je nu waar deze Asscher zijn achterbakse handelen vandaan heeft.

Mark_D_NL | 09-05-17 | 15:30
Wat is jouw excuus?
Doe even normaal, man.

Parafernalio | 09-05-17 | 16:27

-weggejorist-

AndreM | 09-05-17 | 16:27

Waar staan al die advertenties?

AndreM | 09-05-17 | 16:27

Oorzaak en gevolg. Dader en slachtoffer. Haat en deugen. Door allerlei mensen met de titel volksvertegenwoordiger wordt opnieuw frivool en uit de losse pols met deze begrippen gespeeld. Het is een zwartepietenspel dat zijns gelijke nog moet tegenkomen. Bij van Oef komt spontaan het middenrif opzetten bij het zien van zulke types als Kuzu en die GL figuren.

van Oeffelen | 09-05-17 | 16:24

@knutsel | 09-05-17 | 16:11
Dat komt er bij en is een gevolg van... het wordt pas echt problematisch als mediakanalen dergelijke safe-space nonsens actief gaan sturen (luister die TPOdcast, Bert B. legt dat uit), dan komt ook de commerciële nieuwsvoorziening in gevaar.
Op youtube en instagram gebeurt dat dus al, onder druk van de social justice warriors.

Stormageddon | 09-05-17 | 16:22

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 16:16
Ik wil niet heel vervelend zijn, maar als je een vicepremier met hip taalgebruik nodig hebt om het gevoel te krijgen dat ook jij bij de samenleving hoort, vrees ik het ergste..

Trux | 09-05-17 | 16:21

De overheid creëert steeds meer afhankelijken, volgens mij zijn we hopeloos verloren in Nederland.

Dutch_Holland | 09-05-17 | 16:19

Als tegenprestatie zou ik met mijn bedrijf graag op 'Geenstijl' adverteren...
Helaas ben ik ten eerste slechts een 'kleine' ondernemer en staan mijn budgetten dit eigenlijk niet toe en ten tweede heb ik nog steeds een ban op Dumpert omdat ik 'King kong' een 'kutaap' heb genoemd...
En dat is eigenlijk ook het -door gutmesch Joris- uitsluiten van iemand die een mening heeft... :-)
Misschien is het hele gevalletje gewoon negeren (negéren en geen Négeren want: oei!) een beter optie...
Krijg ik hier nu ook een ban?

Vozz023 | 09-05-17 | 16:17

Trux | 09-05-17 | 16:03
Ik doel er meer op dat met soort debatten bij mij het gevoel post vat dat ook ik bij de Nederlandse samenleving hoor en niet alles om subsidietrekkers, onrendabelen, dubbelpaspoortiërs, Brussel en "Nieuwe Nederlanders" draait.

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 16:16

Waarom stelt die D66 fopliberaal 3 keer dezelfde vraag.
Sowieso een gotspe een paar billen en 'ik zou haar doen' tot een discussie in de kamer. Had je je dit kunnen voorstellen 10-15 jaar geleden? Wat een lange-tenen-zeik-samenleving is het aan het worden.
+1 voor 'zedenmeester Asscher'.

Harry Turtle | 09-05-17 | 16:16

Zonet vroeg iemand hier aan de baliemedewerker of ze nog rommel had om het postpakket met op te vullen. Ze kreeg de NRC.

Sqbar | 09-05-17 | 16:14

Aristotalloss | 09-05-17 | 16:04
Reageert u op mij of per ongeluk op iemand anders?
Ik ervaar me inhoudelijk niet aangesproken.
Overheid boycot toch ook niet? En vrijheid van meningsuiting is heilig.
Zo zegt ook Asscher.
Ik vind zijn acteren in deze -bij uitzondering- helemaal prima.

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 16:12

Moet dan elke man zo seksloos als Rutte worden. Haha mijn vrouw zou mij binnen een week op straat schoppen. Vrouwen willen gerespecteerd worden maar willen ook een echte man.

Dutch_Holland | 09-05-17 | 16:12

@Stormageddon | 09-05-17 | 16:05 Het gaat m.i. nog veel verder, namelijk om het onder druk afwijzen van je eigen klanten door bedrijven, omdat deze klanten een bepaalde mening hebben. Alsof een bedrijf zegt: ik wil geen klanten die seksistische grappen maken. Volgens mij is dat economische zelfmoord.

knutsel | 09-05-17 | 16:11

Dus als Geenstijl in de sloot springt dan springt de overheid ook in de sloot..? De overheid moet naar zich zelf kijken en niet huilie gaan doen van: "Maar hunnie doen het ook!"

Wasbakplasser | 09-05-17 | 16:08

Bosma is weer helder.
En:
Hennis zou uitgerekend bij dit debat het woord moeten voeren,
Defensie staat het vrij om te adverteren in de Viva, VPRÖ gids, Vrij Nederland, Huis & Tuin, Maroc.nl, Tina, Donald Duck en bij omroep Max.
Veel plezier.
En nu wordt er weer gesuggereerd dat seksuele onwelgevalligheden in het leger komt door GS.
Met hun macho cultuur.
Ja, want je hebt totaal geen machismo nodig om MACH 2 te vliegen of om je thuis te voelen in een baan die je je leven kan kosten en die bereidheid vraagt andermans leven te nemen.

LuckyGirl | 09-05-17 | 16:06

Erdofluffer op zijn beDENKelijke stokpaardje. Goed geinstrueerd vanuit Ankara en naar zijn grote voorbeeld geluisterd. Alles wat je niet aanstaat en niet past in het Turkse en mohammedaanse DENKbeeld en wensdenken, verbieden.
Een besneden lul met vingers.

JanvandeBiertent | 09-05-17 | 16:06

@i-Wonder | 09-05-17 | 15:46
Dat was inderdaad het zwakke in het betoog van Asscher... maar ja, die stond daar ook maar in te vallen voor MilfDef Hennis, en die bedenkt dat zelf ook niet maar dat was uiteraard een argumentje verzonnen door een hipsterkutje bij de afdeling werving en selectie, verantwoordelijk voor adverteren, en goedgekeurd door de SG van het ministerie. Een consumentenboycot is natuurlijk heel wat anders dan een adverteerdersboycot. Al was het maar omdat je van consumenten, individuen kunt vragen om een morele afweging te maken en je individuele keuze voor produkt x of Y te baseren op een eigen mening. Voor adverteren en marketing gelden hele andere regels en overwegingen.

Je kunt een bedrijf nog vragen om ethisch te produceren, en bij inkoop, personeel en een morele code te hanteren, maar je een bedrijf een mening op te dringen en moreel chanteren om dat te doen voor wat betreft advertentiekanalen is natuurlijk heel wat anders.
Maar goed... dat minpuntje vergeven we Lodewijk maar eventjes. Bovendien is hij demissionair en dus binnenkort vertrokken. Helaas krijgen we er Dominee Pechtold en de Jessias ervoor in de plaats. Daar wordt het niet beter van, denk ik.

Stormageddon | 09-05-17 | 16:05

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 15:31 |
Volstrekte nonsens. Het is niet aan de overheid om organisaties te boycotten vanwege hun ideeën zolang ze de wet niet overtreden.
Goeie zeden me hoela. Wat is er mis met een beetje porno? Wat is er mis met twee homo's die zich anaal laten nemen, dit fotograferen en dit publiceren!?!
Straks gaat de overheid de Boeddhisten nog boycotten omdat de Gereformeerden dit willen.
Zolang mensen en organisaties niet de wet overtreden is het niet aan de overheid hen te boycotten op 'morele' gronden.
De mores van dit land wordt vastgelegd in wetten! Andere mores doen er niet toe!

Aristotalloss | 09-05-17 | 16:04

Ontzettend tof dat wij de tweede kamer halen en ons jargon zo langzamerhand ingeburgerd raakt in de tweede kamer. De "inclusieve" samenleving gaat er op vooruit.

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 15:48

Ontzettend tof? Dit is toch om te huilen? Het is een maatschappelijke discussie, die dus ook in de maatschappij gevoerd dient te worden. Je mag van de regering (demissionair of niet) vinden wat je wilt, en hetzelfde geldt voor het beleid. De dames en heren politici hebben het al zo moeilijk met het nemen van goede beslissingen. Mijn voorstel zou zijn men het heeft over zaken die er toe doen, en zich niet bezig houden met dit soort koffieleut.

Trux | 09-05-17 | 16:03

@Dinand | 09-05-17 | 15:50
Neuh, wij (de meeste reaguurders hebben dat afgelopen keer ook niet gedaan) Maar zij zijn met meer blijkbaar.

NaJoris | 09-05-17 | 16:03

Schweinchen Dick | 09-05-17 | 15:53
Aangaande de belastingdienst, heb ik genoeg tips, maar omdat het valt onder aanzetten tot... zullen die tips ogenblikkelijk weg gejorist worden, helaas.

watmagjenogwel | 09-05-17 | 16:01

@GerMonster | 09-05-17 | 15:41
Mijn TV draait Kodi, geen box nodig ook geen NPO
ANWB is overbodig, bij pech komt de garage in actie.

NaJoris | 09-05-17 | 16:00

@NaJoris | 09-05-17 | 15:55
Ik ben tussen 41 en 50 en schaam me er niet voor.

necrosis | 09-05-17 | 16:00

BeertjeKolleKol | 09-05-17 | 15:32

Nee, je bent niet de enige. Het beste is om dit over te laten waaien, om de discussie niet verder te voeden.

Daarnaast: Geenstijl binnen Mediahuis gaat toch niet werken, dus alvast op zoek gaan naar een manier voor een (stijlloze?) exit.

grancolombiano | 09-05-17 | 15:58

Ik voel me enorm beledigd door die mevrouw van D66 en roep de overheid op die club niet meer met geld te ondersteunen... tsja blijft een vreemd iets welke kant je het ook opgooit. Als je in een democratie wilt wonen maar niet beledigt wilt worden heb je het niet helemaal begrepen.

PS "machocultuur in het leger" WAT? Waar komt dat ineens vandaan na 5000 jaar menselijke samenleveningen? tsk tsk tsk, het is ook allemaal zo grof geworden de laatste jaren.

LeQuin | 09-05-17 | 15:58

Den Heerscher | 09-05-17 | 15:30
.
Wat een parel van een reactie. Voorpagina waardig. +1 / 5 reeten!

Nosky | 09-05-17 | 15:58

Heb niet zulke goede oren,
maar hoorde de minister meerdere malen zeggen,
"konttekst"
Mag dat wel in deze discussie?

nr123456789 | 09-05-17 | 15:57

marcoplarco | 09-05-17 | 15:32
Goed voorstel.

oranjerood | 09-05-17 | 15:57

Stop de vertrutting!!! Topless op het strand weg... vrouwen in hotpants weg... mannen hand in hand lopen weg... omdat het erg aanstootgevend is voor sommige mensen? Wat komt er nog meer voor vertrutting? Kan mijn dochtertje nog zelfstandig veilig over straat straks?

1977 | 09-05-17 | 15:55

-weggejorist-

NaJoris | 09-05-17 | 15:55

Wat een seksistisch artikel weer op Trouw ('een zangeres met Bambi-ogen'). En dan die niets tot de verbeelding overlatende foto! Het is een schande.

www.trouw.nl/home/van-kattengejank-to...

henkvaningrid | 09-05-17 | 15:55

Denk staat haaks op alles wat ONZE normen en waarden vertegenwoordigt. Mag ik uit de ranzige poging tot censuur van zufkut opmaken dat hij graag wenst dat denk in zijn geheel door de overheid geboycot wordt? In dat geval ben ik het voor deze ene keer met hem eens.

marcoplarco | 09-05-17 | 15:55

Asscher heeft het gewoon over "reaguurders". Blijft toch een mooie prestatie.

knutsel | 09-05-17 | 15:55

Al die vrouwen die juist de door hen gewenste seksuele intimiteiten moeten ontberen, daar hoor je nou nooit eens iemand over...

snokkertje | 09-05-17 | 15:54

ik zou haar niet doen.
Naar mijn bescheiden mening hebben we hier te maken met een zure d66 goot.
en een zure gootis nooit goed voor de eikel dus ik zeg niet doen

harries | 09-05-17 | 15:54

Inmiddels heeft de leider/lijder Lodewijk Asscher van de 2e partij in het kabinet (9 Kamerzetels mjoeaaaaaaaaaah) aangekondigd dat de Belastingdienst voorlopig stopt met het adverteren op GeenStijl. Man, man nu moet ik de Belastingdienst gaan boycotten als represaille, iemand wellicht tips?

Schweinchen Dick | 09-05-17 | 15:53

@LangeTijdGeleden | 09-05-17 | 15:43
Dat was het ultiem grappige... de afgevaardigde van de AK-partij uit Ankara viel in het artikel 7 mes. Met volle overgave stortte hij zich bovenop het zwaard van de grondwet.
En dat liet meteen aan iedereen zien waarom de oospronkelijke propositie, en de vraag van mevrouw Huppelkudt van Demagogen66 volslagen nonsens en abject is. Iedereen met een beetje sympathie voor die vraag, omwille van "Boehoe, seksisme, virtuele verkrachting, en zo ga je niet met vrouwen om", begreep onmiddellijk door de volle overgave van Graaf Denkula waarom dat een uitermate stompzinnig idee is.
Wat dat betreft moet je het Döner Lammetje van de AK partij feliciteren. Goed gedaan, man! De hele stelling in één vervolgvraagje belachelijk gemaakt en Bosma's punt onderstreept. Met een dikke vette uitroepteken en 10 reeten.

Stormageddon | 09-05-17 | 15:53

Waar ze overigens ook totaal aan voorbij gaan is dat iedereen met een beetje verstand wel door heeft dat dit hele seksisme verhaal niet de reden is maar het excuus is. Een excuus in een poging een site met hun niet welgevallige meningen (de echte reden) te censeren.

-

Dat is dan ook waarom het hier weldegelijk om een omroep tot censuur gaat, en het niet te vergelijken is met bijvoorbeeld de oproep tot de boycot van de Hema die was vanwege het weren van Zwarte Piet. Daarmee wordt het uiten van een mening niet geboycot.

-

Ik weet niet meer hoe het zat met de oproep van het boycotten van de Volkskrant. Al is die sowieso wat moeilijk, want daarbij roept GeenStijl op de Volkskrant zelf niet te kopen, alsof hier veel lezers van de Volkskrant zitten. Mensen die de Volkskrant willen lezen blijven hem toch kopen en zo blijft die mening bestaan / gehoord. Deze mensen proberen echter een medium via andere wegen te stoppen zodat de mensen die het willen lezen, het niet meer kunnen lezen. Censuur.

DerUnterMensch | 09-05-17 | 15:52

Nou reaguurders, gaan we over 4 jaar weer PVDA, D'66 en VVD stemmen?

Dinand | 09-05-17 | 15:50

Overigens, het Terugneuk Pamflet kan verbazingwekkend kort blijven. Ik stel het volgende voor:


"Of het nou Punk was of Provo, ooit werd je links als je tegen de gevestigde orde wilde schoppen. Die dagen zijn voorbij.


De vaak linkse vrouwen die zich opwinden over Dumpert en Geenstijl zijn precies de geschokte gevestigde orde geworden die zo verbolgen en getergd reageerden op Provo en Punk. Het is dan ook totaal niet verbazend dat ze niet proberen Geenstijl te boycotten, wat immers tot geen enkel resultaat zou leiden, of zelfs Geenstijl ook maar oproepen de aangehaalde reacties te verwijderen, maar het grootkapitaal proberen in te zetten voor hun censuurproject.


God weet wat ze van plan zijn als iemand krenten gaat uitdelen"

omanders | 09-05-17 | 15:50

Hoe vaak is het woord draaikonten al niet gebruikt in de kamer? Zelfs, of moet zeggen vooral, Rutte neemt dat woord geregeld in de mond. En nu doen alsof het een vies woord is.
BBmetR | 09-05-17 | 15:38

Ik was ook perplex. Heb even gekeken maar staat nog in de Van Dale. Arib hing dus even de bitch uit. Pleur toch op. (dit mag dus) Bosma +1. Leek bijna een autocorrectie.

Kaasvangegeten | 09-05-17 | 15:49

Ik zie trouwens niet in hoe wanneer GS een oproep doet aan haar volgers om een bepaalde krant of merk te boycotten hetzelfde is als wanneer een krant adverteerders chanteert om niet meer op bepaalde sites te adverteren. Bij de eerste is het duidelijk een persoonlijke overweging wanneer iemand dit opvolgt terwijl bij de tweede zoals gezegd duidelijk sprake kan zijn van chantage, verkettering/shaming waardoor de wil gebrekkig gevormd kan zijn.

IslamPislam | 09-05-17 | 15:49

Reaguurder: "Koopt Holllandsche Waar" ehhhh "Koopt Van Adverteerders op Geenstijl". Bedrijven die de vrijheid van mening als belangrijke waarde hebben. Ik heb een online advertentebedrijf en zal Geenstijl vaker meenemen in mijn plannen. We laten ons niet muilkorven door een stel linkse hypocrieten.

1977 | 09-05-17 | 15:49

Ontzettend tof dat wij de tweede kamer halen en ons jargon zo langzamerhand ingeburgerd raakt in de tweede kamer. De "inclusieve" samenleving gaat er op vooruit.

Teleurstellend. Ik wist trouwens niet dat GS structureel vrouwonvriendelijk is. Bah, foei voor ons.
Moesten we eens wat aan doen.
Glamorama terug?
Een wekelijks "zou u 'm doen" topic?
Een wekelijkse opvoedcolumn voor een van die dEUgmevrouwtjes?

Wat ik wel erg eng vind is dat zaken als de "inclusieve" samenleving worden gekaapt door zogenaamde "democratische sociaal liberalen" om vrijheid van meningsuiting te beperken.

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 15:48

Overigens maakt Asscher een denkfout. Een oproep tot consumentenboycot vanuit GS is niet vergelijkbaar met de oproep van media om niet meer te adverteren bij GS. Een consumentenboycot zou zijn als de dames zouden vragen om niet meer op GS te klikken.

Overigens lijkt het debat op een GS-topic dat wordt opgelezen.

hendrikjandetuinman | 09-05-17 | 15:48

Ik voel me gekwetst en ik eis dat de overheid daar iets aan doet. Nederland 2017.

nietvaneergister | 09-05-17 | 15:46

Overigens waren de toenmalige oproepen tot boycotten van de HEMA, AH en anderen slechts het niet bezoeken van de winkels. Da's iets anders dan actief adverteerders wegjagen.

mennixxx | 09-05-17 | 15:46

De vergelijking van Asscher met de oproep van Geenstijl om de Hema te boycotten gaat mank. Dan hadden de klaagmiepen reaguurders moeten oproepen niet meer naar Geenstijl te gaan.

i-Wonder | 09-05-17 | 15:46

goh. met mijn bijna 50 ineens een lastig bereikbare jongere....

Bread_Pitt | 09-05-17 | 15:45

Enge mannetjes van Denk. Geenstijl volledig willen verbieden omdat ze zogenaamd "Moslim haat" hebben/schrijven/doen. Wat een klinklare onzin. Als er al "haat" wordt geschreven over Moslims, dan is dat omdat er heel wat Moslims deze "haat" over zichzelf en hun groepering uitroepen, daarnaast onderbouwen GS en andere sites met niet-politiek-correcte meningen hun argumenten met feiten en cijfers en is er dus geen haat, discriminatie of 'racisme' bij.

LangeTijdGeleden | 09-05-17 | 15:43

Komt allemaal uit de koker van het nieuwe censuur beleid van het EU reich te Brussel.
komtdatschot | 09-05-17 | 15:41
.
Dat hebt u heel scherp gezien. 10 reeten. O wacht....

Lupuslupus | 09-05-17 | 15:43

De fout die Asscher maakt met zijn vergelijking met de oproepen tot boycott van AH en Hema is dat de wijven geen oproep doen om GS te boycotten - dat zouden ze namelijk niet lukken. Ze doen iets anders, ze proberen de inkomstenstroom op te drogen juist omdat ze een boycott niet voor elkaar krijgen.


Het is achterbaks, terwijl een boycott strijden met open vizier is.

omanders | 09-05-17 | 15:43

Martin Bosma zit er wel dik bovenop. En konten!

BeertjeKolleKol | 09-05-17 | 15:42

Kuzu zag toch weer een kans om de religie van de "vrede en vrijheid" (<======sarcasme) te promoten door Nederlands belastinggeld. Nederland hou aub u rug recht, het tij is te keren.

Datkanjenietmenen | 09-05-17 | 15:42

Komt allemaal uit de koker van het nieuwe censuur beleid van het EU reich te Brussel.

komtdatschot | 09-05-17 | 15:41

o ja ik ben 52 jaar niet echt een "Moeilijk bereikbare jongere". Nee ik kijk ook geen NPO mijn tv is aangesloten op een Xiaomi Mi Box met Kodi erop, ik heb geen krant en geen lidmaatschap van de ANWB.

GerMonster | 09-05-17 | 15:41

Haha en net of Defensie het zou moeten hebben van Groenlinks stemmers. Het enige wat die voortbrengen is af en toe een Volkertje.
Ik denk dat Defensie wbt het bereiken van de doelgroep juist prima zit op Geenstijl of Dumpert.

First Contact | 09-05-17 | 15:41

Sneu voor die D66-dragonder maar ik zou haar níet doen.

R.B.Scott | 09-05-17 | 15:41

De D66 mevrouw heeft niet goed begrepen wat het betekent om een liberale partij te zijn.
D66 die vrijheid blijheid over het algemeen propaganderen en vooral het volk willen laten bepalen via oa referenda. NOT.

Als het puntje bij het paaltje komt passen zee beter in de tijd van voor het ijzeren gordijn in de DDR met Pechtold als ober capo.

En dan die Küzu, de mannen die voor de boerka en niqaab zijn, voor vrouwenonderdrukking omdat men de islam in al haat rabiate vormen steunt. Die vraagt de overheid om een medium plat te leggen. Hij denkt zeker dat Erdogan hier al de baas is.

Moneytron | 09-05-17 | 15:40

Ohhhhhhh wuhhhh voeleh onnsss geh-kweeeeeetst!

Misschien moet GS maar eens een Advertentie-Radar beginnen... ben benieuwd hoeveel haatzaaiende krantjes liggen in de moskee, of ultra-linxe AntiFa blaadjes, etc. met daarin een Albert Heijn of Blokker advertentie... of van de overheid! Naast een transcriptie van de preek van Mullah Al-Jihadi waarin hij roept om de joden de zee in te drijven staat dan een advertentie van de gemeente dat je soepsidie gewoon in het arabisch kan aanvragen.

EnNouJijWeer | 09-05-17 | 15:40

Hoe vaak is het woord draaikonten al niet gebruikt in de kamer?
Zelfs, of moet zeggen vooral, Rutte neemt dat woord geregeld in de mond.
En nu doen alsof het een vies woord is.

BBmetR | 09-05-17 | 15:38

En de vertrutting is compleet....

Not_again | 09-05-17 | 15:38

Ik hoop dat ze snel klaar zijn met de kabinetsformatie. Met de waanbeelden van Groenlinks kan het dan nooit lang duren...

First Contact | 09-05-17 | 15:38

Ik zou gewoon een snoeiharde smaad-zaak bij La Hertzberger neerknallen overigens.

très cool | 09-05-17 | 15:38

Bosma had beter kunnen vragen of de overheid nu ook stopt met adverteren bij het NRC, en de Linda. Immers, ik heb GS nog nooit hoeren uit zien delen in een prijsvraag zoals bij de Linda?

Stortkoker | 09-05-17 | 15:38

Ze vinden het goed omdat detentie daar werft en het belangrijk is voor het imago van defensie. Maar het imago van defensie is dan niet meer om te strijden voor de vrijheid van meningsuiting? Weten we dat ook weer.

-

Overigens halen ze WEER oorzaak gevolg door elkaar. Ze hebben het telkens over de "Zou u haar doen?" artikel als aanleiding voor de boycot, maar dat was een reactie op de boycot. Tja feiten. Blijft moeilijk.

DerUnterMensch | 09-05-17 | 15:37

Gewoon Trumpiaans je tegenstanders afmatten, die feministen zullen voortijdig sterven aan een maagzweer, beroerte of eenzaamheid.

Solar666 | 09-05-17 | 15:37

Erg fijn om te weten dat ik lastig te bereiken ben (because it's true) en erg grappig dat ik tot de jongeren gerekend word. Gaaf was een modewoord toen ik al oudere jongere werd.

Rest In Privacy | 09-05-17 | 15:36

Nog niet zo lang geleden stond links voor neuken met dieren en kinderen, nu mag je van diezelfde totaal krankzinnige lui geen vrouwen bips op je website hebben ?

Allemaal het gesticht in, er is vast nog wel ruimte in Noord Korea.

GerMonster | 09-05-17 | 15:35

Mooi zo, maar wanneer komt het gesponsorde Joop aan bod met haar zeer bedenkelijke meningen? Aangezien sponsoring zwaarder weegt dan adverteren volgens Asscher, zou een vehikel van de regering (zoals Joop dat is) zich ten allen tijde strak aan de wet moeten houden en nooit of te nimmer oproepen mogen doen die ingaan tegen bijvoorbeeld de VVMU, democratisch recht, verbod op oproepen tot geweld etc. Wanneer kunnen wij dit debat verwachten?

IslamPislam | 09-05-17 | 15:35

necrosis | 09-05-17 | 15:20
Het zijn allemaal opportunisten met een geldprobleem. dus natuurlijk zeggen ze ja tegen elke stukje pluche wat ze te pakken kunnen krijgen.. Ook Yasser, juist Yasser zal zijn moeder nog verkopen om een beetje pluche te voelen.
--
Maar gelukkig zijn het de laatste stuiptrekkingen van deze oude partijen. Oude ideeën en incapable mensen daar ga je het niet mee redden.

Mark_D_NL | 09-05-17 | 15:34

Volgens die dolle turk moet de Overheid moslimhaat en anti-semitisme 'aanpakken'. Hahaha. Laten het nou 'juist' de moslims zijn die de Joden tot.op.het.bot haten.

Verder +veel voor Martin Bosma.

En wat Defensie betreft, het is een blunder van epische proporties geweest om vrouwen in het leger toe te laten. Net zoals bij de politie. Zijn allemaal trutten die thuis niets te vertellen hebben en zich in een uniformpje hijsen om nog 'iets' voor te stellen.

Het leger was altijd een mannenbolwerk en dat had zo moeten blijven. Hadden we dit sneeuwvlokgezeik ook niet gehad.

Lupuslupus | 09-05-17 | 15:34

@WimCock | 09-05-17 | 15:19
Volgens Joop worden ze betaald uit VARA ledengeld.
Terwijl het gewoon een PvdA propagandawebsite is.
Als ik in de regering zat, ging dat kutblog direct op zwart!

necrosis | 09-05-17 | 15:33

Zijn er al meer mensen moe van deze discussie? Of ben ik de enige...

BeertjeKolleKol | 09-05-17 | 15:32

Kan me niet herinneren Asscher, met je lijstje, dat oproepen van GS om bedrijven te boycotten werden ondersteund door ministers. Kan me ook niet herinneren/voorstellen dat GS klanten (lees adverteerders) van de te boycotten bedrijven daadwerkelijk ging benaderen om zulks te doen.

LJBrinkhorst | 09-05-17 | 15:32

Ik voel me als 54-jarige best gevleid om tot de "lastig bereikbare jongeren" gerekend te worden, maar ik denk dat de Winther daar de plank flink mis slaat.

Kan GS eens een poll organiseren om de leeftijdsopbouw van de reaguurders in kaart te brengen.

marcoplarco | 09-05-17 | 15:32

Hoe lang gaan we hier nog over door???

Korsakov syndroom | 09-05-17 | 15:32

Maar één antwoord op dat kutwijf van D666: Sterph bitch, sterph!!
 
En 1000x hulde voor Martin Bosma!!

saintinel | 09-05-17 | 15:31

Maar Asscher zei ook terecht dat wie uitdeelt moet kunnen ontvangen. En dat ook een oproep om geen reclame meer te maken op een bepaalde site moet kunnen. Maar dat een boycot natuurlijk geen regeringsbeleid is.
En dus, kortom, geen reden om huilie huile te doen!

Ik zal het wel verkeerd zien. Voor het eerst sinds tijden dat ik mij enigszins kan vinden in de woorden van een PvdA'er.

Rommelende Onderbuik | 09-05-17 | 15:31

Lodewijk staat achter vvmu ja. Maar zegt erbij dat GS ook moet incasseren.

HipsterBrood | 09-05-17 | 15:31

"Offense is taken, not given." Daarmee is voor mij de kous af.
Op het moment dat andermans gevoelens de norm moeten zijn voor wat ik wel en niet mag zeggen, schrijven of denken, dan is dat problematisch - Het begint bij censuur onder het summum van "fatsoen" en het eindigt bij een totalitaire staat waarin onwelgevallige meningen niet geuit mogen worden en mensen die dat wel doen vervolgd en opgesloten worden.
.
Als we in vrijheid willen leven, zonder gedachtenpolitie of angst om je mening te uiten, dan begint het bij dat je ALLES, maar dan ook echt ALLES moet mogen zeggen.
Zo simpel is het. Er is niet zoiets als "een beetje vrijheid van meningsuiting" of "begrensde vrijheid van meningsuiting". Teeuwen zei het goed bij de meiden van Halal toen hij de grens bij geweld legde. We zijn een decennium verder en alleen maar verder afgegleden.
.
Dat je het laat om in bepaalde situaties bepaalde uitspraken te doen getuigt van tact, van fatsoen, van gevoel voor politiek allicht. Dat is echter iets wat niet opgelegd mag worden en dus ook niet nastrevenswaardig.
.
Laat mensen hun achterlijke ideeen maar verkondigen, laat mensen hun sprookjes maar als waarheid naar buiten brengen, laat mensen maar beweren dat alle vrouwen kuthoeren zijn, dat alle joden dood moeten, dat alle negers lui zijn, dat alle religieuzen dom zijn, dat de evolutietheorie slechts een theorie is.
In een vrije wereld, waarin je mag zeggen wat je denkt of vindt, worden dat soort ideeen vanzelf onderuit gehaald - vinden ze geen doorgang, omdat ze aan gezonde kritiek blootgesteld worden en derhalve verworpen zullen worden.
.
De hang naar censuur leidt tot totalitaire regimes en tot massamoord, zo wijst de geschiedenis meermaals uit. Als we collectief die route nog een keer willen bewandelen, komen we uiteindelijk uit bij "Nie Wieder", bij vrije meningsuiting, bij kunnen zeggen en schrijven wat je wilt, bij een volledige vrije markt voor ideeen. Als we die route bewandelen gaat dat echter wel gepaard met duizenden of miljoenen doden.
.
We kunnen beter de hang naar censuur dus direct in de kiem smoren.

Den Heerscher | 09-05-17 | 15:30

-weggejorist-

Mark_D_NL | 09-05-17 | 15:30

Het is kennelijk een feit. GeenStijl is "een website die fundamenteel vrouwonvriendelijk is" met "grensoverschrijdende denigrerende uitlatingen".

Schoorsteenveger | 09-05-17 | 15:30

Ik ben helemaal geen lastig bereikbare jongere. -1

yade | 09-05-17 | 15:30

De overheid mag GS niet sponsoren vindt Kuzu. Duidelijke taal. Dat de man zelf totaal hypocriet is en geld van tenminste 1 buitenlandse mogendheid die de doodstraf wil invoeren in de zak steekt is natuurlijk een klein detail.

van Oeffelen | 09-05-17 | 15:28

Als defensie GeenStijl bewust uitsluit van advertenties plaatsen op hun site heeft GeenStijl grond om naar de rechter te stappen. Tenminste zolang ze niets wederrechtelijks doen.
De overheid houdt toch ook wel zijn hand op bij GeenStijl om belasting te betalen.
Het is niet aan defensie om een moreel oordeel te vellen over GeenStijl temeer daar GeenStijl een zeer grote overlap heeft met de doelgroep van defensie.
Laten ze de islam boycotten... Die moorden er toch lustig op los.

Aristotalloss | 09-05-17 | 15:27

Die D666 engel zegt "volgens mij snapt de gemiddelde Nederlander het ook niet"........ Doet hoofd bonken op bureau

Deug-niet | 09-05-17 | 15:26

@Vogelbeest | 09-05-17 | 15:18
Ik denk 40+
Jongeren hebben meer interesse in spelletjes op hun mobiel of het verzenden van vleesboek berichten.

necrosis | 09-05-17 | 15:26

Tjerry ? Waar was je ? Genoeg inkoppertjes

Kamervraag | 09-05-17 | 15:26

Blijkbaar vond de kamervoorzitsterin het wel belangrijk, anders had deze 'prangende' vraag natuurlijk nooit het vragenuurtje gehaald.

Klik_hier | 09-05-17 | 15:23

SCP ? een flutonderzoek nemen en daarover in de kamer dan gaan staan foei reopen ? Man man man.

van Oeffelen | 09-05-17 | 15:23

De broodwinning trachten te slopen is niets meer en niets minder dan een stuiptrekking als het allerlaatste en allerlaagste wanneer je niet meer weet wat je moet doen en je het niet kan winnen op inhoud, feiten of debat.

Ze zijn niet bij machte om GS op een normale manier aan te pakken dus dan maar via de financiering.
GS zou dit moeten vieren, ware het niet dat de consequenties groot kunnen zijn met de aanstaande overname van de Belgen.
.
Maar fuck ze allemaal, desnoods gaan we crowdfunden en opnieuw beginnen.

Maya de Blij | 09-05-17 | 15:22

Probleem:
Een paar overheidsinstanties aangestuurd door bekende "progressieve" partijen adverteren niet meer en een paar kranten van de persgroep. Dat is het dan.
.
Ophouden met reageren. Waait vanzelf over.

metdedag | 09-05-17 | 15:22

@witchmaster | 09-05-17 | 15:12
Ik zie het inderdaad niet gebeuren dat GL mee gaat regeren.
Yasser klaver is veel te opportunistisch en wil zijn plannen betalen met geld dat er niet is
En PvdA wil niet regeren met VVD en CDA.
Dit kon nog wel eens lang gaan duren.....

necrosis | 09-05-17 | 15:20

wauw. denk die op de 'seksisme!'-bandwagon springt. heeft kuzu danwel die andere turk niet gesproken op evenementen met een seksegescheiden publiek? wat een klucht zeg.

aight.. | 09-05-17 | 15:20

Ondertussen wordt haatblog joop al jaren rechtstreeks gefinancierd door de NPO en niemand die dat ook maar ter sprake brengt.

WimCock | 09-05-17 | 15:19

Wat is de gemiddelde leeftijd van de reaguurder eigelijk?

Vogelbeest | 09-05-17 | 15:18

En daarom meer vlees

clitlikker | 09-05-17 | 15:18

Politieke Partijen zijn Opportunisten ten top.
De Media hebben ze allemaal in de Subsidietang.
En het Klootjesvolk doet precies wat de Media ze voorspiegelt. Kranten, Radio, TV, Internet. etc.
Door de Overheid wordt je voorgelogen en bedrogen.
Hoe meer belasting geld ze kunnen roven hoe beter het is voor de Ambtenaren en Politici.

Prettige wedstrijd verder, domme kiezers van Nederland.

waarzeggertje | 09-05-17 | 15:17

witchmaster | 09-05-17 | 15:10
Dat is haar snor.

Mark_D_NL | 09-05-17 | 15:14
*PROEST*
+1

MikeLekkerBelangrijk | 09-05-17 | 15:15

@nietvaneergister | 09-05-17 | 15:10
GeenStijl is een commerciële onderneming.
Als je commerciële ondernemingen wil slopen, ben je gewoon een communist!

necrosis | 09-05-17 | 15:15

witchmaster | 09-05-17 | 15:10
Dat is haar snor.

Mark_D_NL | 09-05-17 | 15:14

D66, op naar de 0 Zetels!

Mark_D_NL | 09-05-17 | 15:13

Ik erger me helemaal kapot aan dat dikke zeikwijf. Godverdomme wat een triest feministisch gejank van een zogenaamd liberaal. Om te kotsen.

OpperGek | 09-05-17 | 15:12

Op naar de 75+5 zetels PVV ,want het kabinet komt toch niet

witchmaster | 09-05-17 | 15:12

Die Driessen is een echte VVD netwerker maar hier zegt hij tenminste een keer de waarheid.

En al de ophef in de 2e kamer door linkse partijen is een gospe. D66 etc die de mond vol hebben over progressief zijn, VMU, etc. maar zodra anderen die niet hun mening delen dit onverbloemd zeggen dan deugd het niet.
Weg met die linkse en vooral dubbele moraal.

Moneytron | 09-05-17 | 15:10

Heeft ze nu haar op haar borst ? of vergis ik me!

witchmaster | 09-05-17 | 15:10

Maar 3 aanstaand regeringspartijen (D66/GL en een VVD minister) plus een CDA die ook graag over fatsoen praat willen GS slopen. Dit gaat niet weg. Deugdrammen via NPO totdat ze hun zin krijgen. Er valt weinig te juichen.

nietvaneergister | 09-05-17 | 15:10

kan iemand mij precies uitleggen waarom d66 nog liberaal genoemd wordt? alleen omdat ze zichzelf zo noemen?

aight.. | 09-05-17 | 15:10

Geef die man een bier!

zjuul | 09-05-17 | 15:10

En nou al die hystirische krijswijven schandpalen en hun subsidie intrekken, voor zover ze die krijgen.
Met inclusief onderzoeks al hun geld via universiteiten verkregen.
Onderzoek naar diversiteit, vrouwenstudies, en dat soort non wetenscahppelijk geneuzel betaal je maar lekker zelf, of vraag je maar aan je vent of hij het wil financieren.
Terug de keuken in, zeikwijven.

Dick Luyenlomp | 09-05-17 | 15:09

Gewoon waanzin dat dit zo de politiek ingetrokken word door D'66. Die partij wil gewoon dat de politiek gaat bepalen welke uitingen nog geoorloofd zijn en welke niet. Die partij staat gewoon censuur voor.
En daarom zijn ze zo voor de EU want die heeft hetzelfde doel.

sinar2 | 09-05-17 | 15:08

Geweldig.

MikeLekkerBelangrijk | 09-05-17 | 15:03

Haha, de alfa male die even de ontspoorde miepjes terugfluit. Zo zien we dat graag bij de Geenstijl.

très cool | 09-05-17 | 15:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl