Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hup democratie! 7 DENK-stemmers in Volkskrant

Één ding moet je de Azaanbode nageven: dankzij Janny Al-Hollandi hebben ze wel een hoop contacten met totale mafklappers die je vroeger verrijkers van onze cultuur moest noemen. Zo zijn wij hier in de comments nog steeds op zoek naar de eerste DENK-trol (Corendon-reisje naar Tunesië voor wie 'm vindt) maar de Volkskrant heeft gewoon acht zeven echte mensen gevonden die op 15 maart het kruisje gaan aanvinken voor minder minder Nederland en meer meer Turkije. Wij zetten ze alle acht voor u op een rijtje. Mohammed Akkari (24 jaar) zou eigenlijk liever in een kalifaat wonen. "'Ik geloof namelijk', zegt hij, 'dat de islam oplossingen heeft voor alle problemen die in Nederland en het westen spelen. De zwakte die wij hebben in de strijd met Wilders is dat we geen islamitisch alternatief durven aan te bieden.'" Ook een kennisje van meneer Brendel. Jolijn van Meel (32 jaar) zit de hele dag op Facebook de pagina van Sylvana Simons te liken, maar niemand had haar verteld dat die nu niet meer bij DENK hoort. Heeft uiteraard een burn-out. Khalid el Bouayadi (40 jaar) is de token-moslims-zijn-de-nieuwe-joden-zegger. Bij Khalid is het niet 1933, maar al 1939. Koop een fucking geschiedenisboek, Khalid. Murat Eren (35 jaar) is, heel gek dit, enorm pro-Turkije. "Waarom is Europa vóór democratie, maar mag het ja-kamp van Erdogan hier geen campagne komen voeren voor het naderende referendum in Turkije?" Nou, Murat, dat kun je in de Volkskrant lezen. Mohammed Ghay (30 jaar) kent u al. Heeft geen werk, is dus de hele dag bezig Marokkaanse relschoppers uit de Schilderswijk tegen de politie op te zetten. Leuke knul. Nu we het toch over gewelddadige wetsovertreders hebben: kraker Joop Wassenaar (58) vluchtte naar Finland toen in Nederland het "activisme stevig werd belemmerd" (staat er echt, bedoeld wordt: je niet meer agenten in elkaar mocht slaan terwijl Hanneke Groenteman juichend een steen in d'r gleuf propte) en noemt zichzelf een witte neger. Last but not least hebben we Yener Coskun (31 jaar), die net als Murat Eren zich dood ergert aan de 'dubbele standaard' in het Nederlandse publieke debat en daarom gaat stemmen op een partij die de dubbele standaard zo'n beetje lijkt te hebben uitgevonden. Ja. Dit is een goed stel hoor.

Reaguursels

Inloggen

Ik DENK dat ik trek krijg in baklava.

xtree | 09-03-17 | 00:19

Roadblock | 08-03-17 | 20:22

Hulde, hulde ,hulde. Goed verwoord en een waarheid als een koe. www.startpagina.nl/v/taal/vraag/21981/...

jezusisonzin | 08-03-17 | 20:08

Ik ken DENK aanhangers, er valt geen redelijk gesprek mee te voeren. Zo komen ze met een westers complot dat Israël en de CIA IS hebben opgericht en steunen en meer van dergelijke onzin allemaal met het doel de problemen in de Islamitische wereld onder het zwevend tapijt te vegen.

Moneytron | 09-03-17 | 00:13

@roadblock check filmpie
'Alleen Denk komt op voor Nederlanders met migrantenafkomst' - nos.nl/l/2162039

staples | 08-03-17 | 23:30

-weggejorist-

John Lamaer | 08-03-17 | 23:08

De islam lost alle problemen op zegt een van die knakkers.
Het grote voorbeeld is natuurlijk Syrië.
Of Irak, of Libië.
Wat een achterlijke knakker.

Jan Dribbel | 08-03-17 | 22:18

'Alleen Denk komt op voor Nederlanders met migrantenafkomst' - nos.nl/l/2162039

staples | 08-03-17 | 21:50

guillaume | 08-03-17 | 17:47
Het is zinloos om met een moslim in discussie te gaan over het wederkerigheidsprincipe. Totaal onbekend.
Je praat vanuit twee totaal verschillende gedachtenkaders.
Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze daden.
Bij hen is het: Allah heeft dit zo geschreven- Kan ik er wat aan doen?
Wij zijn opgevoed met de gouden regel: Als gij niet wilt wat u geschiedt etc.
Die is bij hen totaal onbekend.
-Als jij sterker bent als de ander mag je alles flikken. Het is dom van je als je dat niet doet.
Wij vinden liegen iets negatiefs. Bij hen geldt als je je door liegen uit kunt redden is het
a.Niet gebeurd.
b.Je hebt je familie / clan / godsdienst dan niet te kakken gezet.
De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (afgekort; UVRM)?
Jammer dan, moslims hebben een eigen verklaring:
De Cairo- verklaring van de mensenrechten IN DE ISLAM.
nl.wikipedia.org/wiki/Ca%C3%AFro-verk...
Deze mensenrechten gelden natuurlijk alleen voor moslims.
Het hypocriete van moslims is, dat zij gretig schermen en gebruik maken van onze rechten, terwijl ze zelf donders goed weten dat qua rechten hun wereld verdeeld is in moslims, en niet-moslims.
Toen ik bovenstaande eenmaal doorhad, ben ik er heel anders tegenaan gaan kijken, en het verklaarde erg veel.

Roadblock | 08-03-17 | 20:22

Moneytron,

Dat Denk een bedenkelijke club is, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar ook voor de achterban is een politieke partij noodzakelijk.

Misschien zou het beter zijn om niet te veel te reageren op de stellingen van Denk, aangezien de meesten hiervan bewijsbaar nepnieuws is.

Spreek een aanhanger van Denk aan op het zelfmedelijden die ze hebben en je weet precies op wat voor een niveau deze mensen zich bevinden. Die paar keren dat dat gebeurde ging Kuzu helemaal uit zijn plaat.

Geef me 5 minuten met deze man en hij staat te schuimbekken van woede. Het is zo makkelijk. Te makkelijk. Het is alleen jammer dat de politici van tegenwoordig niet meer de kunde hebben om door zo iemand heen te prikken.

Kuzu is een Wilders light voor de allochtonen, maar heeft niet het politieke gevoel van Wilders wat de stemmers ech willen. En dan schat ik Wilders qua politicus ook niet erg hoog in.

Denk is een partij is een partij in de marge Kuzu is iemand die zich geleerder voor doet, dan dat hij in werkelijkheid is. Daarnaast lopen ze schaamteloos achter Erdogan aan en dat gaat ze nekken de komende jaren.

jezusisonzin | 08-03-17 | 20:08

Grappig dat het probleem van het Westen denkt de oplossing te zijn voor het probleem van het Westen.
Nou, zandtaartjes, we landed on the moon! Nou jullie weer.
Daag, ga maar lekker ergens anders jehova-getuige met bomgordel spelen.

Rest In Privacy | 08-03-17 | 18:57

Lieve Ronaldo,

Ik kom niet zo heel vaak meer op GS ivm hard werken enzo, dus ik weet ook niet hoe lang je al blogger bent op GS, maar gezien het onderwerp had dit een artikel kunnen worden waarbij je hun flink af had kunnen zeiken. Maar helaas, ik mis de snerende attitude die ik gewend ben van GS. Hopelijk wil je de volgende keer, als je weer zo'n onderwerp aankaart, je werkelijke gedachte bloot leggen zodat we met zijn allen weer ouderwets kunnen lachen om die stelletje flapdrollen die op denken iets te bereiken door op die flapdrollen partij te stemmen.

Kusjes Yzord

Yzord | 08-03-17 | 18:49

jezusisonzin | 08-03-17 | 17:41

De manier waarop DENK propaganda maakt is niet datgeen wat in ons landstaat voor eerlijk en open. Eerder voor dwaling, smaad, aanzetten tot haat en geweld.

Immers hoe men 2e kamer leden filmt en liegt over hun doen en laten en hun stemgedrag als verraad verkoopt bij de achterban. Gesteld kan worden dat deze achterban de DENK leiders ziet als hun vertegenwoordigers waardoor deze een meer dan algemene invloed hebben op de volgelingen en de haat doe ontstaat vanuit hun berichten kan leiden tot haat en geweld hetgeen verboden is. ER is hier een causaal verband.

De manier waarop men stelt dat artsen de stekker er eerder uittrekken bij migranten vanwege de taal maar vooral omdat men doet voorkomen dat dit is ingegeven dat de migrant minder telt dan de autochtoon en zo zijn er veel voorbeelden. Dit toont grote gelijkenis met de wijze waarop de Nazi's destijds in de jaren 30 propaganda voerden tegen de joden en de wijze waarop fascistische Turken (oa een Özturk) berichten over Koerden en deze het liefst zouden doen verdwijnen.
DENK doet dat ook alleen wat subtieler, reden waarom u dat mogelijk niet ziet.

Ach destijds herkenden vele Troje ook niet de truc met het paard en haalden zo hun eigen ondergang binnen.

Moneytron | 08-03-17 | 18:25

@ Roadblock | 08-03-17 | 16:05

Persoonlijk denk ik dat ze de verkeerde appeltabak hebben gerookt ;-) nee zonder gekheid heeft het denk ik te maken dat de personen in kwestie hun leven reeds hebben vergooid, geen dikke huid hebben noch een ruggengraat, onzekerheid, sterk beïnvloedbaar, een flinke dosis naïviteit en daar een goede cocktailmix van. Anders kan ik er ook niet bij waarom je moedwillig de toekomst én geschiedenis van dit, cq je eigen mooie land, om zeep wil helpen. Zelfs dan snap ik het nog niet

zachbi | 08-03-17 | 18:22

guillaume | 08-03-17 | 17:47

U geeft het goed aan echter velen in ons land en zelfs hier op GS menen dat het xenofobe reacties zijn en het meten met 2 maten is.
Men meent dat Marokkanen of Turken of beter echte gelovigen (islam) gelijke rechten hebben maar begrijpt niet het verschil tussen misbruik maken van en de dubbele agenda.

In feite ontstaat er in Europa in vee landen een parallelle samenleving wat voor allerlei problemen zorgt. Echter wanneer je dat niet weet if ziet lijkt het allemaal onschuldig. Echter Erdogan wil hier die parallelle samenleving opdat hij zijn hordes kan blijven aansturen voor het groter doel.

Deze Yener Coskun zwijgt beter over niet eerlijk en 2 maten. Vraag hem eens of hij de Koerden in Turkije hun eigen taal gunt ook op de scholen, zelfbeschikking etc.
Als je weet hoe veel Turken over Koerden praten dan schrik je echt. De bruinhemden, de SS destijds waren over Joden nog milder zou je denken wanneer je dat allemaal hoort.

www.youtube.com/watch?v=rrDhb50Y24Uht...

waarom meer islam in Nederland niet werkt. Dit is Libanon een behoorlijk liberaal islamitisch land. Nou als dit liberale islam is dan weet je genoeg www.youtube.com/watch?v=gvv_CQ3QHp8

Moneytron | 08-03-17 | 18:15

Yener Coskun: "Er is sprake van een 'dubbele maat', zegt hij. Iedereen wijst wel de vinger naar Turkije als de noodtoestand wordt uitgeroepen en niet naar Frankrijk als dat land na een aanslag hetzelfde doet. 'Misschien begin ik wel een website', zegt hij, 'waar ik, onderbouwd met feiten, die dubbele maat kan blootleggen.'"
Ik ben benieuwd naar hoe hij de vergelijking wat betreft de noodtoestand trekt.
Als Frankrijk dat doet nadat moslimterroristen vanuit andere landen er proberen een samenleving te onwrichten.
In Turkije waar dat gebeurt na een couppoging door het leger, waar dat eerder gebruik is dan uitzondering.
Waar men in Frankrijk zeer gericht arrestaties verricht onder (extremistische) moslims en in Turkije zoveel mogelijk mensen probeert op te pakken die het niet eens zijn met Erdogan.
Echt met elkaar te vergelijken Coskun...
Enige parallel die je kunt trekken is dat het allemaal moslims zijn denk ik dan.
3 duimpjes voor Yener

guillaume | 08-03-17 | 17:47

Het mooie van democratie is, dat ook zulke mensen een stem hebben en de mogelijkheid hebben om te kunnen stemmen op Denk..

Je kunt het raar vinden, vreemd vinden, maar zolang Denk zich houdt aan de geldende regels, dan is het geen probleem.

Dat geldt ook voor vele personen die hier reageren en een ietwat vreemd wereldbeeld hebben. Ook voor die mensen is er de PVV, speciaal opgericht voor de blanke ontevreden stemmer.

Zo krijgt iedereen stem binnen onze democratie en kunnen de normale partijen het land regeren.

jezusisonzin | 08-03-17 | 17:41

"Dit lijkt mij een gospe."
Fisccon | 08-03-17 | 16:09

Fout!
Juist geschreven is: gotspe.
Naast rare zinnetjes in uw eigen comment, schrijft u dus ook woorden verkeerd.

Blijkbaar heeft u niet alleen niets met de PVV, maar ook niets met de Nederlandse taal!

Ondertussen heeft u hier wel kritiek op het taalgebruik van reaguurder Moneytron.

Prins Pils | 08-03-17 | 17:22

Roadblock | 08-03-17 | 16:29

U verwoord het prima. De essentie is deze Fisccon totaal onbekend. Dergelijke lieden zijn de nagel aan de doodskist van onze democratie.

Moneytron | 08-03-17 | 17:19

Fisccon | 08-03-17 | 16:09

Mijn Nederland kan er best mee door. Tikfouten en andere zijn er, ook omdat ik in de bank zit en op afstand op de TV moeilijk de letters kan zien. Maar goed.

U daar en tegen bent één van de blinden in het land blijkbaar. Ja wij hebben een democratie maar vele autotochttonen zouden wensen dat stemrecht pas geldt voor de 3e generatie en dat men niet eerder dan na 1 jaar een Nederlands paspoort krijgt en pas 5 jaar later stemrecht. Hier is al meer over te doen geweest en het gevolg daarvan is dat lui zoals DENK hier wortel kunnen schieten.
Verder merk ik op dat het u totaal ontgaat wat de essentie is, dat de autochtonen op termijn het afleggen tegen de allochtonen, ook al is dat met de huidige democratische regels die men overigens kan wijzigen ook la vergt dat tijd.

De essentiële vraag is niet of we iedereen als gelijke (stemrecht) beschouwen maar dat een land ruimte eraan moet geven dat men haar cultuur, tradities, normen en waarden welke vertaald zijn in o.a. de wetten vrij moet geven zodat migranten, ook al zijn ze 3e generatie, deze gebruiken om ons langzaam te laten terugkeren naar de middeleeuwen hetgeen gechargeerd lijkt maar op termijn zeker niet is. Immers kijkt u maar landen waar de streng islamitische wetten worden nageleefd en dat worden er langzaam meer en meer.
Dat us zich als een echte Jesse Klaver of Roemer politiek correct op wil stellen dat mag maar neemt niet weg dat u een wegkijker bent.
Ook begrijpt u niet het verschil tussen de PVV of DENK achtergrond en de reden waarom ons zwakke democratische stelsel wat zeer lang goed heeft gefunctioneerd onder voornamelijk autochtonen niet bestendig is tegen meer en meer allochtonen die langzaam maar zeker terrein winnen omdat wij ons aanpassen richting hun waarde en normen.

Het gezegde wat ik hanteerde en gebaseerd is op eeuwenlange bevestiging van dat gezegde is kennelijke helemaal u onbekend. Niet vreemd want de wegkijkers willen nu eenmaal niet weten wat er werkelijk aan de hand is. Snijd u zich diep in de lies en doet u dan alsof er niets aan de hand is omdat u bang bent van bloed, niet willen weten maar na 10 minuten is het echt voorbij. Sorry maar geen goed woord over voor dergelijke blindgangers.

Moneytron | 08-03-17 | 17:17

Sporen niet. In de 3e wereld-oorlog worden dit ongetwijfeld NSBers.

Jan Gordelroos | 08-03-17 | 16:58

Die Joop (!) Wassenaar een witte neger? Laat me niet lachen, er is maar 1 witte neger en dat is Oboema, te Amsterdam Oost alwaar hij al tijden woont met zijn vrouw José.
EnNouJijWeer | 08-03-17 | 13:00
Hohoho, ik ben er ook nog ééntje. Ik ben zo'n beetje de uitvinder ervan, zeg maar.

WitteGrunneger | 08-03-17 | 16:33

Fisccon | 08-03-17 | 16:09
Uw nederlands is nou ook niet bepaald vlekkeloos:
"Ook mogen zo proberen"? Er is nog een reis naar Tunesie te verdienen maar dat terzijde.
U lijkt me iemand die achter de uitspraken van Donner staat.
www.volkskrant.nl/politiek/donner-blij...
U heeft evenals hij het vreemde idee dat als je maar democratisch gekozen bent, je daarna aan de waarden en normen van een land mag gaan prutsen.
Een soort methode Erdogan.

Roadblock | 08-03-17 | 16:29

Wel verdomme. De primaire reden dat we hier geen Turkse campagne willen is niet dat inhoudelijke VK verhaal. We zijn eenvoudigweg niet gediend van die buitenlandse inmenging via oneindig overerfelijk staatsburgerschap. Rot s op. Dat belemmert de integratie van moslims nog meer. Derde en vierde generatie migranten moeten gewoon tot op zekere hoogte geassimileerd zijn. En zeker niet meer het staatsburgerschap van hun betovergrootouders aanhangen. We zijn ook zo'n stelletje watjes hier. Stel eens een daad. Vang die minister op Schiphol maar op en belet hem de entree. Verzin maar een bureaucratische kutreden. Dan maar s een goeie diplomatieke rel, maar dan is het standpunt wel ten enen male duidelijk

Gen. Maximus | 08-03-17 | 16:27

Moneytron
"Men zegt dat Wilders, de PVV polariseert en daarmee één van hetzelfde is als DENK.
Dit lijkt mij een gospe. De PVV, komt op voor de waarden en manier van leven zoals die in dit land bestaat. Omdat dit niet past in het denkbeeld de wereld is van iedereen en iedereen heeft recht op de Nederlandse verzorgingsstaat wordt de PVV als xenofoob weggezet"

Voor een "echte" Nederlander beheerst u uw moedertaal erg slecht. (Menig DENK stemmert doet dit beter), maar dit terzijde. De PVV komt slechts op voor de waarde en manier van leven van een klein groepje autochtone Nederlanders, ik schat maximaal zo'n 18%. Heel veel Nederlanders, zoals ikzelf, hebben niets met DENK maar ook helemaal niets met de PVV. Wat mij betreft zijn die DENK mannen net zo lijp als Wilders. Denk wegzetten als tribaal is veel te simpel. De DENK mannen hebben net zoveel recht om verkiesbaar te zijn dan de PVV kandidaten, ook mogen zo proberen om ons land om te vormen naar "hun waarden en normen :))" dat heet democratie. Wij stemmerts hebben het recht om het hier niet mee eens te zijn. Capito?

Fisccon | 08-03-17 | 16:09

zachbi | 08-03-17 | 15:13
Mja, slechts na een beetje graven kom je er al achter dat meneer Joop Wassenaar a.k.a JoopFinland niet alleen DENK stemmer is, maar ook vrijwilliger bij DENK.
In het bezit van hetzelfde radicale gedachtengoed als Joke Kaviaar en haar onfrisse AFA clubje.
www.konfrontatie.nl/blog/node/1111
Het verbond tussen links-radicalen en moslims heeft me altijd verbaasd- zouden ze niets geleerd hebben van wat er met de linkse groeperingen in Iran is gebeurt nadat deze Khomeini aan de macht geholpen hadden?

Roadblock | 08-03-17 | 16:05

Overigens wanneer ik zo'n artikel in de Volkskrant lees wordt ik toch even flink misselijk wanneer je beseft dat het al zover heeft kunnen komen dat we een partij als DENK hebben met volgelingen die heel andere belangen hebben dan de autochtonen of een enkele doorgedraaide autochtoon daargelaten. Als je dat alles leest is er maar 1 conclusie, dit land is ziek en gaat naar de kloten.

Moneytron | 08-03-17 | 15:54

Men zegt dat Wilders, de PVV polariseert en daarmee één van hetzelfde is als DENK.
Dit lijkt mij een gospe. De PVV, komt op voor de waarden en manier van leven zoals die in dit land bestaat. Omdat dit niet past in het denkbeeld de wereld is van iedereen en iedereen heeft recht op de Nederlandse verzorgingsstaat wordt de PVV als xenofoob weggezet.

Wat is xenofoob wanneer de autochtonen meer en meer te horen krijgen dat ze racisten zijn en discrimineren omdat ze willen vasthouden aan hun eigen manier van leven met bijbehorende normen en waarde?

DENK komt op voor een tribale cultuur versterkt door een geloof wat niet overeenkomt met onze manier van leven. Men vind dat wij de oorspronkelijke bewoners de autochtonen ons niet openstellen, ofwel dat we geen Koran leefwijze en Sharia wetten willen toestaan, dat wij hun levensgeluk en welzijn schaden omdat we niet haram leven en handelen en dat tegen hun geloof is waarmee wij hun voor het hoofd stoten. Men wil minder Nederland en meer tribale cultuur waar paternalisme zorgt voor onderdrukking van de vrouw maar ook homo's etc.
De manier waarop beide partijen propaganda voeren is zeker af en toe radicaal en met name DENK gebruikt manieren die Erdogan jaloers maken door oa parlementariërs te framen omdat men tegen tribale en islamitische voorstellen stemt.

Dit alles zorgt ervoor dat velen onder ons minder minder en nog minder om de ander groep geven, zich erbij betrokken voelen. Polarisatie is het gevolg.

Nu vraag ik u, is de de PVV polariserend omdat men opkomt voor al hetgeen we verloren laten gaan in dit land omdat we moeten openstaan voor meer en meer mensen die hier willen profiteren van de welvaart die we nog hebben en die, het grootste deel, willen dat wij onze normen en waarden aanpassen aan die van hun?

Of is het polariserend wanneer migranten zoals een Kozu en Ozturk misbruik maken van onze open samenleving en zelfs daardoor een plek veroveren in ons parlement welke ze gebruiken om langzaam het land om te vormen naar hun waarden en normen?
Immers een gezegde uit het midden oosten en vooral Turkije is dat democratie is als een rijdende trein waar je op sprint en meerijd totdat men het doel heeft bereikt. LEES: men in de meerderheid is en middels die meerderheid de natiestaat verandert naar een tribale op eerwraak gestoelde cultuur met dito leefregels gebaseerd op de Islam. De islam mag dan wel vredelievend zijn zoals een deel van de moslims geloofd en beleid. Het radicale en minstens zo groot deel van de gelovigen volgt de orthodoxe islam met bijbehorende Sharia en het is nu eenmaal helder dat de radicalen het in de moslim wereld altijd winnen van de gematigden waarbij gematigden nog voor groot deel altijd behoorlijk streng religieus is omdat met letterlijk de Koran wil volgen.

En nee reaguurder Berber, ik stem geen PVV, hoewel kan mij nog bedenken, en ja Geert komt met beloften die hij wettelijk gezien niet kan waarmaken. Dwz niet nu maar wel zodra er rare dingen in dit land gebeuren en net zoveel als in Zweden, dan zijn meer partijen in 1e en 2e kamer bereid wetten aan te passen waarna de wensen van de PVV wel kunnen en met de EU wetgever hebben we weinig van doen net zoals een Hongarije en Polen. Of een Duitsland en Frankrijk met hun begrotingstekorten.

Moneytron | 08-03-17 | 15:51

Jolijn van Meel; had een eigen zaakje en is door de boze samenleving niets geworden, altijd klakkeloos meest links gestemd, sinds 2015 een burnout (hoe erg een burnout ook is, in dit geval: hahahaha) en om nog maar niets te zeggen over de ondersteuning van brompiet SS en dus ook Denk. Kortom een loser die haar eigen fouten nooit onder ogen wil zien en iedereen heeft het gedaan behalve alle minderheden. Dat is de logica van een nuttcase dus die zou ik in de gaten houden. Die zou zulke taferelen uit kunnen halen als die overrated c*nt van een Tanja Nijmeijer (Farc)

zachbi | 08-03-17 | 15:13

Sjefke7807 | 08-03-17 | 14:35
Volgens mij weet onze overheid al deze dingen wel, en onze politici ook.
Er wordt echter met een "blind eye" naar gekeken om:
1. "Wilders niet in de kaart te spelen".
2. De verdere radicalisering van islam-jongeren niet te bevorderen.
3. De moslim stemmers te paaien.
Men realiseert zich niet dat de rechten binnen onze democratie alleen maar gebruikt wordt om deze op te heffen.
Voor een echte moslim zijn stemmen en democratie shirk
(Afgoderij).
Een beweging als de moslimbroederschap, gesteund met arabisch geld, is dag in dag uit bezig om haar doelstellingen te verwezelijken.
Hun motto is:
"Allah is ons doel, de Koran is onze grondwet, de Profeet onze leider, strijd onze weg, en dood voor Allah onze hoogste aspiratie."
Het doel van deze Broederschap is om seculiere democratische regeringen te vervangen door een islamitisch kalifaat onder de sharia.
Zij maken daar beslist geen geheim van.
Aan onze kant staan de wegkijkers, de ontkenners, de appeasers, de useful idiots, de meelopers en de linkse verraders van onze westelijke waarden en normen.
De bevolking wil helemaal niet weten wat er in Zweden gebeurd.
Want dan moet je in actie komen.
En we wonen toch in het beste welvarendste land van de wereld?
Wat zeur je dan...

Roadblock | 08-03-17 | 15:00

Iedere Turk die op DENK stemt en daarna op Erdogan krijgt een enkeltje Ankara, dan kan hij aan den lijve de dictatuur voelen.
En nooi meer terugkomen.

mallekater | 08-03-17 | 14:54

@ Sjefke7807 | 08-03-17 | 14:33
Hobbies kosten geld heb ik geleerd.

TheseDays00 | 08-03-17 | 14:43

@Roadblock | 08-03-17 | 13:56
Canada is hard op weg een 2e Zweden te worden. En dat land staat dan nog ook één ook als zijnde het beste land om vrouw te zijn *proest* De laatste statistieken omtrent de massa aanrandingen/verkrachtingen door "zielige vluchtelingen" zijn er voor het gemak maar even buiten gehouden denk ik...

Sjefke7807 | 08-03-17 | 14:35

@Nuchternederland | 08-03-17 | 14:05
Wat schuift dat nou nog, zo'n beetje hobbymatig trollen?

Sjefke7807 | 08-03-17 | 14:33

"'Ik geloof namelijk', zegt hij, 'dat de islam oplossingen heeft voor alle problemen die in Nederland en het westen spelen.

zelfde filosofie heeft Juncker, Timmermans en Verhofstadt en al die duizenden zetelhangers met een dikke besmeerde boterham incl de gouden nutella ernaast in kadoverpakking voor later..

problemen van de EU, door de EU los je op met nog meer EU

fikkieblijf! | 08-03-17 | 14:32

Vreemd, waarom niemand zich afvraagt om wat voor dringende redenen meneer Joop Wassenaar a.k. JoopFinland eigenlijk uitweek naar Finland omdat "het activisme stevig werd belemmerd".

Roadblock | 08-03-17 | 14:28

Leuk dit. Mensen die knettergek zijn maar niemand iets tegen ze kan doen omdat gek zijn geen misdaad is. Kuzu trekt op 16 maart natuurlijk de stekker uit zijn politieke ambities en dan zijn we een paar maanden later dit alles weer vergeten. Loopt u dus maar door.

Cas Plant | 08-03-17 | 14:20

Mohammed Akkari (24 jaar) en al zijn plofgenoten heeft ongelijk. Het alternatief bestaat wel, namelijk gewoon in Islamitië . Islamitië, het land waar iedereen uit vlucht om vervolgens nieuw huis en haard op Islamitië te laten lijken.

Doe eens niet !

Fratello | 08-03-17 | 14:15

-weggejorist-

Roadblock | 08-03-17 | 14:09

Juist:
Dit zijn dus anti-democraten
(en 1 dombo, de Sylvana stemmer).
[ ] Geschikt
[ X ] Ongeschikt volgens NL wettelijke standaarden.

hotmint | 08-03-17 | 14:07

@Grote stamper | 08-03-17 | 10:53
U had het niet beter kunnen verwoorden. Mensen als @nuchternederland zijn; óf professioneel trol, óf compleet de weg kwijt. Verder wat @TriestGeval | 08-03-17 | 11:20 zegt...

Sjefke7807 | 08-03-17 | 13:14
professioneel, professioneel, ik zie het meer als een uit de hand gelopen hobby.

Nuchternederland | 08-03-17 | 14:05

Sjefke7807 | 08-03-17 | 13:14
Och, als je van de "het valt allemaal wel mee" en "ik ken hele aardige moslimsburen" club bent, dan zit je kop zover in je hol dat je alles goed praat.
In Canada zijn de goedpraters en wegkijkers nu in fase2 beland: Proberen islamofobie strafbaar te stellen.
tpo.nl/column/islamofobie-helemaal-gee...

Roadblock | 08-03-17 | 13:56

Denk is hartstikke blij met deze randdebielen.
Het iq van de denk stemmer is dan ook max 70.....

chrisjuh | 08-03-17 | 13:54

Het maakt voor de van oorsprong roomse Volkskrant niks uit God is ingeruild voor Allah ,als je maar gelooft

blauwe zander | 08-03-17 | 13:54

Denk is huilie huilie en liefde voor Erdogan. Ga terug naar Turkije dan!

Zosima | 08-03-17 | 13:50

@Stgeorge88 | 08-03-17 | 13:13

Han ten Broeke van Kloodtzakkenpartij VVD geeft regelmatig aan dat we Turkije nog nodig hebben... dus het komt helemaal goed.

litebyte | 08-03-17 | 13:33

Ah... dus Denk is een soort van SGP ,,,maar dan meer SiP... Staatkundig islamitische Partij.

Fijn...

litebyte | 08-03-17 | 13:31

Simpele mensen met een aanzienlijk blinde vlek in het oog voor het fascistisch karakter van DENK. In het andere oog zit een balk.

Rest In Privacy | 08-03-17 | 13:22

@Grote stamper | 08-03-17 | 10:53
U had het niet beter kunnen verwoorden. Mensen als @nuchternederland zijn; óf professioneel trol, óf compleet de weg kwijt. Verder wat @TriestGeval | 08-03-17 | 11:20 zegt...

@Roadblock | 08-03-17 | 11:28
Ik ben zo iemand die de Koran, Hadith en Soera gelezen heeft. En inderdaad, de haren rijzen je te berge als je het allemaal goed tot je laat doordringen. Derhalve snap ik dan ook echt h.e.l.e.m.a.a.l. niks van het gedweep met de Islam. Er zijn minimaal 50 landen waar men zijn/haar Islam van keuze kan aanhangen. Ik wil dit hier niet! Onze voorouders hebben niet eeuwenlang gevochten en zijn niet gestorven voor alle verworven vrijheden die we hebben om dit allemaal op een achternamiddag weg te pissen!

Sjefke7807 | 08-03-17 | 13:14

Het Turkse faschisme heeft voet aan de grond gekregen in Nederland. Hoe gaat dit aflopen?

Stgeorge4444 | 08-03-17 | 13:13

Die Joop (!) Wassenaar een witte neger? Laat me niet lachen, er is maar 1 witte neger en dat is Oboema, te Amsterdam Oost alwaar hij al tijden woont met zijn vrouw José.

EnNouJijWeer | 08-03-17 | 13:00

@chicago river | 08-03-17 | 10:16
Mijn waarde Chicago; dat de Islam álle problemen kan oplossen *proest* kunnen we dagelijks zien en lezen in het nieuws toch? Vraag ik me net als u tóch af waarom ze dan in rotten van tien aan onze voordeur staan te dringen als het allemaal zo hosanna is in die Islamitische heilstaten van ze.

En laten we vooral om de tóón denken, mensen! Want de toon van het debat is toch véél belangrijker als de inhoud??? *face palm*

Net als u breek ik er nu ondertussen bijna dagelijks mijn hoofd over hoe we op dit beDENKelijke niveau zijn aanbelandt. Verder wat @TheEgg | 08-03-17 | 10:23 zegt. Waarom blijven ze hier dan nog? Waarom?!? Als je zo graag in het kalifaat wenst te wonen, dan verblijf je toch geen seconde langer tussen de "honden, hoeren en varkens" als dat strikt noodzakelijk is? Schiet mij maar lek hoor.

Sjefke7807 | 08-03-17 | 12:57

Een aantal van die figuren in dat artikel lezen alleen eenzijdige artikelen en iedereen is altijd maar tegen de islam en blabla dat soort onzin.
Er zitten er wel een aantal bij die zich tenminste nog verdiepen in politiek, ook die in Turkije, en ik kan het respect nog opbrengen dat ze zich in ieder geval geinformeerd hebben. Ook al stemmen ze op een partij als DENK, die alleen maar op ethnische verschillen wijst ipv ze te willen oplossen en zich alleen maar bekommert om islamitische Turken die voor Erdogan zijn, de rest kan stikken, en Marokkanen mogen ook nog wel meedoen maar dan houdt het wel op.
Kritische vragen over misstanden, negeren ze.
.
Die Nederlanders echter die op DENK stemmen, die zijn het spoor echt bijster. Wat een flauwekul zeg. Door dit soort artikelen twijfel ik aan parlementaire democratie.

Draak uit Brabant | 08-03-17 | 12:55

Jemig wat een losers. Het is de schuld van iederen behalve hun eigen schuld.
Ik ben blij dat ik weg ben. Hier in Portugal heb je ook van die pannenkoeken maar die zitten gewoon in het café en praten de hele dag over voetbal. Stemmen doen ze niet maar deze eikels wel.

EmilioEsteves | 08-03-17 | 12:43

Maar wie luistert er anno 2017 nog naar een doorsnee hardwerkend Nederlandse-Marokkaan?
staples | 08-03-17 | 11:56

Sharia-aanhangers?

Prins Pils | 08-03-17 | 12:34

Het is zo te lezen inderdaad weer 1933, of 1939, wat je maar wil. NSDAP of denk: er is weinig verschil: anti Joden, anti vrouw, anti homo's, haten de democratie, hunkeren naar een sterke leider, cq ideologie.

Er is werk aan de winkel voor de nieuwe Churchill en Bomber Harris.

Nuuk | 08-03-17 | 12:34

Erdogan ziet democratie als vehikel naar tirannie!

De huidige kritiek van Turks politiek tuig dat het niet democratisch is dat zij niet mogen flyeren en politieke bijeenkomsten mogen houden in andere landen is natuurlijk een gotspe!
Want het huidige referendum in Turkije om van Erdogan een dictator te kunnen maken is geen democratisch referendum! Een verkiezing of referendum dat plaatsvindt in een land waar de oppositie en/of de vrije media massaal in het gevang zit, heeft NIETS met democratie van doen. Dat de weg naar het dictatorschap van Erdogan een door hem uitgestippelde weg is moge duidelijk zijn door een uitspraak van deze dictator toen hij vroeger als burgemeester al riep: “Democratie is net een trein. Je reist ermee naar de plaats van je bestemming en daar eenmaal aangekomen, stap je gewoon weer uit!” Democratie is dus voor Erdogan en het Turkse tuig dat hem aanhangt niets meer dan een bruikbaar vehikel naar tirannie en dient in ons vrije westen met alle mogelijke middelen gestopt te worden!

Prins Pils | 08-03-17 | 12:31

Is DENK niet de partij die de voor hoede is voor het bezetten van Nederland door Turkije

gerrit5042 | 08-03-17 | 12:30

We kunnen lachen om die lui, maar ze gaan Denk wel aan zetels helpen.
.
En dan komen we nooit meer van broeder Erdogan en zijn infiltranten af.

quantumcollider | 08-03-17 | 12:22

Voor de paywal op VK staat: 'Wij zijn de nieuwe autochtonen, we pikken het niet meer'
Nou, gedraag je er dan naar!

Rico Tampeloerus | 08-03-17 | 12:19

De DENK-trol heet John Lamaer. De reis naar Tunesië mogen jullie houden.

VerenigingVanDieven | 08-03-17 | 12:17

staples | 08-03-17 | 11:56

Achgossie... wil niemand luisteren? Moet je net als alle andere reaguurders maar hopen dat er iemand naar je luisterd? Wat rot voor je zeg. Deze hele website zou eens wat meer rekening moeten houden met een hardwerkende marokaan. Sjongejonge gast... je bent vrij om je uit te spreken, de rest is vrij om wel of niet te luisteren... zo werkt dat in een vrije samenleving. Ik word ook niet door geenstijl of de reaguurders gehoord. Maak ik me daar druk om? Nee!! Maak ik me druk om het rare ultra conservatieve gedachtegoed van DENK... ja!!!!! Wordt wakker en zie in welk land je bent. Vind je het maar niks... ga dan naar een ander land waar je wel gelukkig bent. Keuze genoeg!

Ton8695 | 08-03-17 | 12:02

Ton8695 | 08-03-17 | 11:38
+1

WitteGrunneger | 08-03-17 | 11:59

staples | 08-03-17 | 11:56
heb je doorgeklikt naar de volkskrant? het is echt walgelijk en achterlijk wat die lui aan onzin spuien.

aight.. | 08-03-17 | 11:59

@DKS: Dan kan er eindelijk eens op een realistische manier op die gigantische mammoetolifant in de Tweede slaapKamer en in alle krochten en uithoeken van Nederland gereageerd worden.

WitteGrunneger | 08-03-17 | 11:56

Zucht... Wat een awesome reacties weer. Moedeloos, triest bekrompen en paardenkleppen. Ik kan er helaas niks anders van maken..
Lekker selectief een aantal onnozele reacties selecteren en daar 't geenstijl volk mee amuseren.. How low can you go.

Zou graag een goed gesprek willen met bovenstaande .. Maar wie luistert er anno 2017 nog naar een doorsnee hardwerkend Nederlandse-Marokkaan?

staples | 08-03-17 | 11:56

denk is erg, maar hoe is het met de geenpeil stemmers?
IPNP | 08-03-17 | 11:43

Ik zie niet hoe je deze groepen met elkaar kan vergelijken. Geenpeil stemmers willen meer directe democratie. DENK stemmers willen een kalifaat. Snapt u wel waar u over praat of komt u hier slachtofferen en naar anderen wijzen?

Ton8695 | 08-03-17 | 11:53

Beetje een opiniestuk over Erdogan als bewijs voeren, waarom het terecht zou zijn dat de vrijheid van meningsuiting en vergadering terzijde wordt geschoven. "Het staat in de krant dus is het waar!!"

Jullie zijn een lachtertje. Ik stem al jaren niet meer. Maar deze verkiezingen stem ook ik DENK!

terrormannetje | 08-03-17 | 11:53

Heb ik het nou verkeerd begrepen?
Krijgt de DENK trol zelf niet het reisje, maar alleen degene die hem vindt? Ies Diskrimminasi!
In dat geval stop ik er mee. Was wel eens leuk, de slachtofferrol, of als u wilt, slachtoffertrol.

Nuchternederland | 08-03-17 | 11:51

-weggejorist-

WitteGrunneger | 08-03-17 | 11:51

Maar het is toch prachtig dat we een DENK hebben? Ik bedoel: jarenlang werd links onevenredig groot gehouden doorat ze met alle macht de 'nieuwe Nederlander' wilden vertegenwoordigen en de Iman zei dat je PvdA moest stemmen. Wat massaal gebeurde. Nou, dat is nu over: de PvdA is gedecimeerd en met DENK is voor iedereen klip-en-klaar te zien wat Islamofascisme in de praktijk inhoudt. Dat linkse media het opnemen voor een bruinrechtse partij is natuurlijk een giller die de onmogelijke spreidstand van oud-links fijntjes weergeeft.

FustViking | 08-03-17 | 11:50

denk is erg, maar hoe is het met de geenpeil stemmers?

IPNP | 08-03-17 | 11:43

Mohammed Akkari (24 jaar) zou eigenlijk liever in een kalifaat wonen. "'Ik geloof namelijk', zegt hij, 'dat de islam oplossingen heeft voor alle problemen die in Nederland en het westen spelen."

En dit publiceren ze gewoon??? Wilders en Trump zijn enge mensen, PVV'ers zijn dom en racistisch, brexit mensen zijn nog dommer en stommer.... maar dit soort gasten krijgt een platform om hun boodschap te verspreiden. Bananenmonarchie Nederland doet alles om Wilders uit het zadel te krijgen. Ze verkopen ons land liever aan verstikkende monoculturele gestoorde achterhaalde onderontwikkelde islamgekken... Het AD en de Volkskrant hebben zichzelf overtuigd dat ze als een zelfbedachte god kunnen bepalen wie er premier wordt. Ik hoop dat er genoeg mensen wakker zijn om dit een halt toe te roepen... want anders wordt bananenmonarchie NL strakd het lievelingskalifaat van Mohammed. Dan kan iedereen zijn rechten inleveren en buigen voor de koraan. Op naar een fascistische toekomst en volledige onderwerping en onderdrukking!

Ton8695 | 08-03-17 | 11:38

Nuchternederland | 08-03-17 | 10:29

Werkgevers mogen niet selecteren aan de hand van een geestelijk en lichamelijk geschiktheidsonderzoek en dus selecteert de werkgever op basis van eigen en andersmans ervaringen.

Dus hij kiest voor:
Geen stinkvoer in de kantine
Geen halal geleuter in de kantine
Geen kliekvorming in de kantine
Geen ramadanslapers op de werkplek
Geen stank van allah op de werkplek
Informele sociale netwerken op de werkplek
Uitstekend NLs op de werkplek dus geen straattaal
Iedere dag 15 minuten voor werktijd aanwezig
Iedere dag 15 minuten nablijven om te socialiseren
Deelnemen aan de VrijMiBo
en nog wat andere dingetjes.
Iedere werkgever in de marktsector die op kantoor of in het klantencontact islamieten aanneemt is onderweg naar zijn faillissement, want zijn capabele staf verdwijnt, de informele werksfeer verdwijnt en de humor op de werkplek verdwijnt.
TriestGeval | 08-03-17 | 11:20
+1! Heb ook op groot bedrijf gewerkt waar dit alles wél ingevoerd was. Ik heb er nog een trauma van. Man, man, man. We zijn al jaren vrijwillig gecapituleerd voor de vijfde colonne.
Stem GPVV (geen peil voor de vrijheid)

WitteGrunneger | 08-03-17 | 11:37

-weggejorist-

pipokoeie | 08-03-17 | 11:34

De wij-zij samenleving is niet ontstaan door de verruwing, Wilders of Fortuyn. De wij-zij samenleving bestond al veel langer en deze mensen bewijzen dat gelijk. Dit bewijst tevens dat een echt multicultureel land niet werkt. Populisme en Nationalisme is namelijk vrij hoog onder bepaalde immigratie achtergronden. Dat heeft namelijk te maken met de theorie van Hofstede.

Indoneesje | 08-03-17 | 11:34

Voor 'ristretto'.

Dit is geen voorspelling. Koffiemachine? Maar het is wel de meest plausibele situatie.

De Koreaanse Slet | 08-03-17 | 11:33

De eerste meneer is van een halaladviesbureau. Ga eens lekker in de zandbak wonen met je dierenmishandeling. Dat hoeven we hier echt niet. De rest zijn wegkijkers of aanbidders van hun grote fascistische leider Erdogeit.

dalskog | 08-03-17 | 11:29

klön | 08-03-17 | 11:07
Ben het met u eens.
Wij hebben met zijn allen geaccepteerd dat er hier bevolkingsgroepen rondlopen, die niets met Nederland hebben, schijt hebben aan onze normen en waarden, en eigenlijk hier alleen zijn voor de centen en/of omdat het in hun geweldige vaderland een tyfusbende is.
Ze gaan nu luidkeels vanuit hun slachtofferrol roepen dat ze hier niet dezelfde kansen krijgen.
En diegenen, die het meest duidelijk zijn, zeggen open en bloot, dat de islam oplossingen heeft voor alle problemen die in Nederland en het westen spelen.
Een ieder, die de qur'an en de hadith bestudeerd heeft, weet dat niet-moslims niet blij worden van deze "oplossingen".
Maar sommigen gaan opnieuw stemmen op partijen die een aantal maanden voor de verkiezingen nog glashard beweerden dat terrorisme niets met de Islam te maken had.

Roadblock | 08-03-17 | 11:28

DENK=Duivelse Erdogan Nederlandhatende Kkkolonisten

WitteGrunneger | 08-03-17 | 11:26

-weggejorist-

De Koreaanse Slet | 08-03-17 | 11:24

@Nuchternederland je hoeft helemaal je eigen cultuur niet te verlochenen.
Maar dat is geen cultuur koesteren.
Maar je zelf in een paralelle samenleving verstoppen.
Juist veel allochtonen krijgen een postieve discriminatie met solliciteren.
Het is dus net andersom.
Van sommige wijken klein Turkije of Marokko maken helpt ook niet echt.
Hoe verder de generatie gaat hoe minder de moslims lijken te integreren.
Dan gaat het nog vaak om hier geboren moslims ook.
Erg zorgelijk.
En het trieste is dat als ze wel besluiten om zich in Marokko of Turkije te gaan vestigen ze zich daar ook niet gaan thuisvoelen.
Dan is het ineens heel anders als een paar weekjes zomervakantie.
Een verloren generatie.

Lilia2 | 08-03-17 | 11:21

Ik snap trouwens uberhaupt niet wat die lui hier nog doen. Ga lekker een paar jaar in het land van herkomst wonen en dan spreken we elkaar wel weer over hoe slecht het hier allemaal is.

Ad Hominem | 08-03-17 | 11:21

Nuchternederland | 08-03-17 | 10:29

Werkgevers mogen niet selecteren aan de hand van een geestelijk en lichamelijk geschiktheidsonderzoek en dus selecteert de werkgever op basis van eigen en andersmans ervaringen.

Dus hij kiest voor:

Geen stinkvoer in de kantine
Geen halal geleuter in de kantine
Geen kliekvorming in de kantine
Geen ramadanslapers op de werkplek
Geen stank van allah op de werkplek
Informele sociale netwerken op de werkplek
Uitstekend NLs op de werkplek dus geen straattaal
Iedere dag 15 minuten voor werktijd aanwezig
Iedere dag 15 minuten nablijven om te socialiseren
Deelnemen aan de VrijMiBo

en nog wat andere dingetjes.

Iedere werkgever in de marktsector die op kantoor of in het klantencontact islamieten aanneemt is onderweg naar zijn faillissement, want zijn capabele staf verdwijnt, de informele werksfeer verdwijnt en de humor op de werkplek verdwijnt.

TriestGeval | 08-03-17 | 11:20

De oplossing voor Islamieten voor de strijd tegen de PVV. Nu stem ik geen PVV maar om nu gelijk te spreken van strijd zeg eigenlijk al genoeg. Mohammed Akkari uw bent af en bij deze verdacht.

ikdenkwat | 08-03-17 | 11:19

Die rode kraakbroek van 58, zeg. Nog geen jaar terug in Nederland en nu al weer met de vinger wapperen. Had lekker in Finland gebleven. Zeker teruggekomen voor de voorzieningen hier.

Ad Hominem | 08-03-17 | 11:19

Hoe kun je nou in vredesnaam Denk stemmen als je zelf een autochtone Nederlander bent? Het is toch overduidelijk dat deze lieden de belangen behartigd van de Turkse overheid en de politieke islam?, en misschien ook enigszins de belangen van islamitische Nederlanders, mits ze hun mond houden en niet kritisch zijn.
De autochtone Nederlanders die denk stemmen lijken me allemaal wat minder goed functionerende, enigszins gemankeerde mensen te zijn. Ik vermoed dat we te maken hebben met een groep die bovengemiddeld vaak te maken heeft met psychologische en psychiatrische problemen.
Deze denk-stemmer roepen bij mij de meeste ergernissen op. ik zou bijna denken 'verraders'.

zeeman73 | 08-03-17 | 11:18

Het is een gotspe dat in democratie wonende Nederlandse Turken de doorslag kunnen geven dat Turken in Turkije in een dictatuur terecht komen.

Deze keer komen ze niet weg met "Biz bilmiyoruz." Wij hebben het niet geweten.

Mokum Kosher | 08-03-17 | 11:17

Dat gelul over wat die mensen hier doen en waarom ze niet weg gaan. Moeten jullie dat serieus nog blijven vragen? Ze weten dondersgoed wat ze hier komen doen. Buiten de radicale islam puber (die we toch niet serieus nemen) word er niet over gesproken. De rest die het niet weet doet het onbewust. Een briljante Trojaanse verovering. We stonden erbij en keken ernaar. Je gaat er bijna respect voor hebben.

Paradoxje | 08-03-17 | 11:17

WTF ,
ik lees nog iets in die tweets,
is het echt waar dat de nederlandse regering gevraagd heeft aan de turken om na 15 maart te komen omdat anders Wilders te groot gaat worden?????

pipokoeie | 08-03-17 | 11:15

WitteGrunneger | 08-03-17 | 11:06

76 zetels is genoeg om te regeren. Maar dan blijft de Senaat. Ofwel eerste Kamerlid.

Als je echt denkt dat de PVV zelfs in dat geval iets zal oplossen... Tja...

De Koreaanse Slet | 08-03-17 | 11:14

Van mij mag DENK lekker veel stemmen krijgen, alleen maar voordelen. Ten eerste neemt het een enorm onregeerbare hap uit het "wegkijkend links"-blok; ten tweede legt het het ziekelijk infantiele waanzinnig domme moraal van een groot deel van de moslims bloot (het beleid van Erdogan democratisch noemen, gniffel); en te derde zal dit ervoor zorgen dat links er eens een keer voor zal moeten zorgen dat ze dat gelul over "verbinden", "multicultureel" en "samen" moeten kwantificeren en onderbouwen hoe ze dat dan willen doen i.p.v. die kreten alleen te gebruiken als virtue signal.

IslamPislam | 08-03-17 | 11:13

En Ronaldo mag terug naar de lagere school. Ik tel toch echt maar zeven (7) namen.

Mubbenschonster | 08-03-17 | 11:11

Je kunt niet menen dat dit in de volkskrant staat. De krant die ik hoog had begin 80er jaren, strijdend tegen onrecht. Volkomen van het padje, wat heeft dit in godsnaam met Nederland te maken? Vort, ga naar huis allemaal!

Zware | 08-03-17 | 11:08

@Paradijs | 08-03-17 | 11:04
Het eigen belang ligt voornamelijk in Nederland, want Nederland zorgt voor hen. Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De Turkse arm reikt verder en harder dan Nederlanders denken.

Mokum Kosher | 08-03-17 | 11:08

Volkomen te verwachten en ook terecht dat Erdohan in Nederland en Duitsland zijn staatsburgers wenst toe te spreken. Kunnen we niet leuk vinden, maar daar hebben we tenslotte helemaal zelf voor gezorgd dat ze Turks staatsburger bleven en ook voor alle generaties daarna die hier geboren gaan worden. Het dubbelepaspoortenkoekoeksjong krijgt vleugels, klauwen en een snavel. En nog bedankt hè naïeve multicultiknuffelaars.

klön | 08-03-17 | 11:07

Kunnen wij niet eens een jaartje zonder islam, moslim, bomaanslag, steniging, eerwraak, Jodenhaat, potenrammen, Westen-haat, kindbruidjes, bejaardenberovingen, ramkraken, autobranden, overvallennieuws?? allahverdomme, wat was het leven mooi zonder al die stinkmossels.
Er is nog maar één oplossing: 15 maart= PVV 78 zetels!

WitteGrunneger | 08-03-17 | 11:06

Mokum Kosher | 08-03-17 | 10:58

Dat is vrij logisch. De meeste Turken hier zijn nazaten van arbeiders. Arbeiders stemmen niet rechts. Aan de andere kant stemmen veel Turken toch rechts. Het is een ondernemend volkje. Wat mij stoort is de Denk/Erdogan link. Ik wil onder geen beding invloeden van Turken, Russen, Iraniërs of Chinezen in onze rechtsstaat.

De Koreaanse Slet | 08-03-17 | 11:06

Peniskokertje | 08-03-17 | 10:30
Maak jij je daar nou maar niet druk om, n.m.m. stemt 80%, nou okay 60% van de reaguurders hier op de PVV.

watmagjenogwel | 08-03-17 | 11:05

@Mokum Kosher | 08-03-17 | 10:58

Dat heet eigenbelang.

Paradijs | 08-03-17 | 11:04

Vk maar opgezegd vandaag, iets met een druppel/emmer. Joe!

DrWezesmoel | 08-03-17 | 11:03

Zo, dat zijn een hoop psychische problemen en waanideeën geëtaleerd door zelfverklaarde randfiguren in 1 krantenartikel.
Oftewel, net als bovenstaande regel, een hoop woorden om duidelijk te maken dat er poep gepraat wordt.

En wie strooit altijd vol overtuiging met hun eigen poep? Juist.

vive epicure | 08-03-17 | 11:02

Nuchternederland | 08-03-17 | 10:29
Ik ben blij dat je mijn vermoeden, dat ik al had naar aanleiding van je stukjes heb bevestigd.
Hoe bevalt dat nu die slachtofferrol?

Roadblock | 08-03-17 | 11:02

@Paradijs | 08-03-17 | 10:51
Zeker nooit gelezen over Ozturk (nr 3 op de lijst van DENK) die een paar panden voor een habbekrats heeft gekocht.
Wat dat betreft verschilt hij niet veel van VVD vastgoedcriminelen.

necrosis | 08-03-17 | 11:01

Nuchternederland | 08-03-17 | 10:29
Joh, neem eens een borrel, daar hebben ze toch zelf voor gezorgd? Of niet dan.
In de jaren 60 vorige eeuw konden ze genoeg werk krijgen, maar toen manifesteerden ze zich niet zo als nu, toen kwamen ze om te werken en niet om te zeiken, nu is het 180 graden gedraaid.
Neem nog maar een borrel, dan zie je het iets beter.

watmagjenogwel | 08-03-17 | 11:01

Uitschot, werkloos tuig, uitzichtloos volk dat jarenlang met een 'burnout' thuis zit, religieuze zeloten die hun denkbeeldige vriendje en opgedrongen leefstijl door iedereen hun strot willen rammen, rasechte Nederland/blanken/westenhaters, en ga zo maar door. Het zijn er zo veel, DENK zal naar alle waarschijnlijk toch een paar zeteltjes weten te scoren. Ook met die blamage die Art1kel heeft wordt je doodgegooid. Wanneer houdt deze gekte op? Wanneer wordt Nederland weer een land met hardwerkende, nuchter denkende mensen? Het lijkt wel alsof 'we' collectief gek aan het worden zijn met zijn allen. Niet alleen in Nederland overigens.

Le Roi | 08-03-17 | 11:00

DENK verwoord een groep mensen die de laatste jaren in dit verrechtste NL geen eerlijke kansen hebben gekregen. Respecteer dat
Nuchternederland | 08-03-17 | 10:29
Echt? Hahaha (als het niet zo eng was), krijg realiteitszin en perpectief. Denk is ultrarechts, regressief en racistisch. Open your eyes. Maak deze fout niet!

TheseDays00 | 08-03-17 | 11:00

Er is een aantal dingen wat mij verbaast bij Turkse Nederlanders.

Altijd hebben Turkse Nederlanders op links gestemd. PvdA, D66, Groen Links. Maar in Turkije stemden zij altijd ultra conservatief rechts. Ik vind dat schizofreen.

Ze hebben het altijd over hoe zij hier tweederangsburgers zijn, maar in Turkije hebben ze er totaal geen moeite mee als steden als Cizre compleet platgelegd worden, want Koerden, ook die geen PKK-aanhangers zijn, zijn geen tweederangsburgers, maar derderangsburgers. Maar dat is prima.

Turken in Nederland worden vertroeteld. Mijn Turkse schoonouders worden goed verzorgd. Zij krijgen geld, hulp en medische zorg. ze komen er zelfs voor terug naar Nederland, want Turkse ziekenhuizen zijn toch niet altijd #1. De kinderen kregen mooie en goede opleidingen. Daar kwam geen Turkse Lira aan te pas. En toch zijn zij tweederangsburgers.Ik snap het niet.

Ik zou bijna gaan geloven dat het inderdaad aan Nederland ligt. Bijna.

Mokum Kosher | 08-03-17 | 10:58

@mygoodness | 08-03-17 | 10:14

Ik heb zo het vermoeden dat vaderlandsliefde je geen ene moer interesseert. Als ik na de Nederlanders kijk in de VS (rond de grote meren wonen er veel) zie ik nooit groepen die agressie uitstralen en met Nederlandse vlaggen zwaaien. Wel pindakaas, drop en gezelligheid en trotste Amerikanen.

Dutch_Holland | 08-03-17 | 10:57

Is de AIVD al bij deze mensen langs geweest.
Klinkt de telefoonlijn een beetje hol!
Komt de postbezorger een dag later met hun post.
Nee!.
Zorg snel dat het dan gedaan wordt.

tipszondertrucs | 08-03-17 | 10:57

De moslims zijn de nieuwe bruinhemden mijn beste gehersenspoelde bidmatter.

ER is veel mis met het wereldbeeld dat men heeft als men denkt dat een buitenlandse politicus in een ander land de aldaar wonende onderdanen voor zichzelf kan claimen. Niemand doet dat, alleen dictator Erdo. Maar dat past dan weer wel bij de Turk want alles aan Turks zijn is awesome ook de islamitische mensen haat en de rest moet maar accepteren. Het systematische onderdrukken en het systematische racisme komt van DENK.

roflastc | 08-03-17 | 10:56

@ necrosis | 08-03-17 | 10:38
Ahh, je bent niet gemeen, Gargamel, die is gemeen. Denk heeft hier idd niks te zoeken met dergelijke meningen en uitgangspunten en ik hoop echt dat we ze 16 maart kunnen uitzwaaien naar de wachtgeldbank (en bedankt pvda hiervoor), het zaakje implodeert en de resten rollend en ruziend over straat gaan.

TheseDays00 | 08-03-17 | 10:56

@Bijtendehond | 08-03-17 | 10:39
Dat was een inkoppertje, meneer kaan liep de laatste tijd meerdere keren te oreren over 'superioriteit'.
Ons kabinet is een verzameling flapdrollen, maar Erdosnor is een zuivere dictator.

necrosis | 08-03-17 | 10:55

mygoodness | 08-03-17 | 10:14
Noem mij eens 1 moslimland waar je kan flikken wat onze islamitische mede-nederlanders hier flikken?
Je gebruikt het wederkerigheidsprincipe op mensen die er nog nooit van gehoord hebben.

Roadblock | 08-03-17 | 10:55

Nuchternederland | 08-03-17 | 10:29
.
Turken die zich buitengesloten voelen in Nederland zouden zich hun ogen uit de kop moeten schamen. Turken die sinds de jaren 60 hier massaal welkom zijn geheten, klauwen met geld terug naar Turkije hebben geluisd en hier een lui lekker land hebben gekregen. Van wie de voorouders nog geen cent aan belastinggeld hadden betaald maar wel gelijk mee mochten delen in de sociale welvaart. Turken van wie de kinderen oververtegenwoordigd zijn in criminaliteitscijfers, relatief vaak uitkeringen trekken en ons hun religie opdringen. En dan janken dat je het hier zo slecht hebt? Flikker op! Moeten wij Nederlanders eens massaal naar Turkije gaan emigreren en hetzelfde gaan proberen kijken hoe Erdogan gaat reageren. Het is de dubbele moraal van het Turkse rechts conservatisme van DENK waar ik zo'n schurfthekel aan heb. Bah!

Rest In Privacy | 08-03-17 | 10:53

Wat ben ik blij met Denk. Het wordt nu tenminste duidelijk hoe groot het topje van de massa is en hoe ze ' denken' . Een prachtig tegenwicht tegen alle multikulti en policor praatjes van partijen als PvdA, D66, GL, SP.
Denk logenstraft de waas en geur van zieligheid. Het zijn redelijk goed opgeleide mensen die hun eigen ideeen hebben over de inrichting van mijn land.
En duidelijk: dat zijn niet de mijne.
De PvdA wordt al afgestraft voor haar houding t.o.v. deze groep, D66 de volgende?

Paradijs | 08-03-17 | 10:51

Geen Stijl

ik tel er 7 waarvan dus 5 staatsburgers uit Marokko en Turkije
en 1 Nederlandse dame die met GGZ problemen kampt.

fikkieblijf! | 08-03-17 | 10:51

Moderne Turken, ja hoor ze bestaan, zitten niet op die trekpoppen van Erdogan te wachten.

Bokito ergo sum | 08-03-17 | 10:51

van 'multiculturele partij' naar Moslimpartij Nederland in een paar maanden tijd. Islamitische groepsdruk zal ook in werking treden totdat er geen Markouch of Arib meer zonder problemen met een gevestigde partij kan meedoen. 'Verbinden' we gezellig mee?

Bert Konterman | 08-03-17 | 10:50

5 gefrustreerde Turken, een ex. tattoo designer met een burn-out en een naaktmodel in een rode broek.
Als deze selectie toonaangevend is voor de denkstemmers, mag ik hopen dat we er 16 maart vanaf zijn.

tsjajaja | 08-03-17 | 10:49

5 van de 7 zijn staatsburgers van Marokko en Turkije.. graag een Nederlander aan het woord zou fijn zijn.

En niet 1 die de weg volledig kwijt is door een run-out, richting de W.I.A. loopt door reeds op 32 jarige leeftijd..

komt gvd net kijken op de arbeidsmarkt.

fikkieblijf! | 08-03-17 | 10:49

Oud-Hollandse wijsheid: til je een steen op, dan komen er altijd wel een paar DENK-stemmers onderuit gekropen!

Zenzeo | 08-03-17 | 10:47

Die Mohammed Akkari heeft een punt. Ik geloof ook heilig dat als we alle moslims in een kalifaat zetten ergens in het midden oosten, dat er dan een boel problemen opgelost zijn. Geef ze ook nog een paar vaten zoutzuur, en dan zijn ze waarschijnlijk ook nog zo vriendelijk om elkaar op te lossen.

davinci007 | 08-03-17 | 10:47

-weggejorist-

MikeLekkerBelangrijk | 08-03-17 | 10:47

aight.. | 08-03-17 | 10:38
Wil je daarmee zeggen dat ik naar Tunesië mag?

Nuchternederland | 08-03-17 | 10:46

Te verwachten valt dat de meeste "denk" stemmers in hun levensonderhoud voorzien middels de bijstand ! (en een berg toeslagen ) Waarschijnlijk weten ze (nog) niét dat de bij die bijstand behorende vacantietoeslag gaat worden afgeschaft. Daar zullen ze niét blij mee zijn! (oeps).
De VVD heeft via Rutte laten weten nooit begrepen te hebben waarom werklozen enig recht hebben op een vacantietoeslag. Die toeslag gaat dus verdwijnen.
Zodra dát kwartje valt vallen ook de hersenloze denkstemmers! Dat kan nog wat gaan worden!!

demaup | 08-03-17 | 10:46

Ekspieriment:
-
Vervang het woord: denk voor nsb.
En het woord turks voor Duits.
-
Dan krijg je grappige/pijnlijke commentaren.

Kanarie_Geil | 08-03-17 | 10:43

@eerstneukendanpraten | 08-03-17 | 10:15
Een reis naar Tunesië.
Lees jij de topics wel?
*eerstlezendanreaguren*

necrosis | 08-03-17 | 10:41

Wat een engnekjes allemaal! En dan weer die enorme Godwin! De vergelijking van Joden met moslems! De Joden zijn de nieuwe Joden. En de Joden waren zeer succesvol met hun integratie in de Europesche landen in de vorige eeuw! (Zo succesvol dat er afgunst kwam) Als je in Tel Aviv loopt hoor je heel veel Frans. Waarom? Omdat ze juist weer zijn gevlucht. Voor de engnekjes.

Over de integratie van de mensen die het mohammedaanse geloof aanhangen kan dat niet gezegd worden!
Onderzoek na onderzoek wijst dat uit!

Dus hou alsjeblieft op met de absurde vergelijking

Bassieboezoek | 08-03-17 | 10:40

Nou redactie, necrosis heeft de DENK-trol al gespot in de panelen en TheseDays00 | 08-03-17 | 10:14 noemt hem zelfs bij naam.
En als TheseDays00 | 08-03-17 | 10:14 dat niet gedaan had, had ik het gezegd :-)
Jawel, de DENK-trollen zijn onder ons (reaguurders).

Bijtendehond | 08-03-17 | 10:39

Lijkt DENK toch ook nog de blanke Nederlandse man en vrouw aan te trekken. Zouden Kuzu en Ozturk dan echt het beste met ons land (Nederland) voor hebben?

Mannes | 08-03-17 | 10:39

We lachen hier wel om maar dit is bloedserieuze shit. Denk komt met 2 of 3 zetels in de 2e Kamer en daarmee gaan zij het debat in Nederland beïnvloeden. Dan wordt er nog omzichtiger omgesprongen met de Islam en wordt iedereen nog voorzichtiger terwijl dat nou net niet goed is. De olifant in de kamer moet gewoon benoemd kunnen worden, niet doodgezwegen. Het is een hele belangrijke olifant namelijk.
Kijk, dat mensen geloven in een denkbeeldig opperwezen dat is hun goed recht. Ik mag van de rechter niet geloven in het Vliegende Spaghettimonster - vrede zij met hem - dus er wordt nog steeds onderscheid gemaakt tussen goede en slechte goden. Dat terwijl het geloof in een denkbeeldig vriendje prima is, zo lang je doen en laten de vrijheid van anderen niet inperkt. Dat is heel simpel: als ik 's zondags wil uitslapen dan wordt dit ruw verstoord door kerkklokken die beginnen te luiden. Of als ik iemand wil begroeten en het is een moslima dan mag ik haar geen hand geven. En van Van der Staay mag ik op zondag niet naar de Appie terwijl ik de hele week heb gewerkt en dat een moment van rust voor mij vormt. Het geloof in een denkbeeldig opperwezen beperkt mij dus in mijn vrijheid in doen en laten.
Alle gelovigen zijn voor mij af, althans gelovigen waarvan ik weet dat ze gelovig zijn, te oordelen naar hun handelen. Die mensen kan ik niet serieus nemen maar beperken mijn vrijheden.
Zo'n politieke partij als Denk, SGP, CU, CDA, ontnemen alle mensen in Nederland vrijheden op basis van een denkbeeldig opperwezen en dat kan niet de bedoeling zijn. Ze kapen het debat en draaien heel snel via een U-bocht of een jij-bak naar hun geloof en leggen alle wetten en ideeën langs die meetlat. Kun je dus niet rationeel mee debatteren, je komt altijd in een hoekje uit van het geloof en dan sta je machteloos.
Het verschil tussen Denk en de andere religieuze partijen is echter groot. Denk redeneert vanuit middeleeuws gedachtegoed terwijl zelfs de SGP al behoorlijk verlicht is en zelfs vrouwen toestaat in de partij. Denk bespreekt alles vanuit een voortdurende slachtofferrol en komt met middeleeuwse voorstellen waar SGP, CU en CDA nog met rationele oplossingen komen, weliswaar regelmatig langs hun meetlat der zondagsrust gelegd maar toch. Er valt op momenten goed mee te praten, met Denk nooit.
De fucknuts in voormeld artikel reageren ook allemaal vanuit die middeleeuwse onderbuik en dat past niet in een land als Nederland dat op de ladder van sociale en intellectuele ontwikkeling een behoorlijk aantal sporten hoger staat dan Turkije of Marokko, landen die worden geleid vanuit een islamitisch gedachtegoed.
Een oud spreekwoord - en daar wil ik mijn betoog mee afsluiten - luidt:
Don't argue with stupid (= gelovige) people; they will drag you down to their level and beat you with experience.

Bakkeleures | 08-03-17 | 10:38

Zelfs als je het grotendeels eens zou zijn met de standpunten van DENK heeft het weinig zin op hen te stemmen. Als je kijkt naar de moties en wetsvoorstellen doe door Kuzu en Özturk tot nu toe zijn ingediend, stemmen vrijwel alle andere partijen tegen hen. Kost dus alleen maar een hoop geld en maakt geen verschil.

dakarswordfish | 08-03-17 | 10:38

@TheseDays00 | 08-03-17 | 10:14
Ik ben nou eenmaal gemeen, vraag maar aan al die zwitsals die ik uitgezwaaid heb.
Nog los van het feit dat een partij als DENK hier helemaal niets te zoeken heeft.
Dit is Nederland, geen Turkse provincie.

necrosis | 08-03-17 | 10:38

Nuchternederland | 08-03-17 | 10:29
Zeg trollemans, heb jij op school bij geschiedenis geen staatsvorming gehad? Of anders bij maatschappijleer de grondwet besproken? Er is vrijheid van godsdienst, binnen de perken van de wet. Het is geen absoluut gesteld grondrecht. Dat betekent dat iedereen binnen de landsgrenzen even vrij is en dat je niet weg mag komen met shit alleen omdat je een bepaalde religie aanhangt.

Maya's mogen geen mensen offeren aan de zonnegod. Christenen mogen hun kinderen niet slaan. Enzovoorts. De grondwet wordt op dit moment al verloochend omdat er niet op wordt getreden tegen moslims die in de genitaliën van hun kinderen staan te hakken, hun kinderen slaan, haat en geweld mogen prediken, onverdoofd mogen slachten etc. Als je luistert naar wat asscher zegt en je voelt je daar al door buitengesloten, dan ben je staatsgevaarlijk

aight.. | 08-03-17 | 10:38

De mening van een gremigreerde Finse blanke neger op een dode boom printen. zucht

Tjemig | 08-03-17 | 10:37

Iedere PvdA-, D666-, GL-, VVD- en CDA stemmer die naar DENK overstapt is uiteindelijk pure winst voor de Nederlandse burger.
Is die DENK trol ondertussen al een keer gevonden?

jemagookniksmeer | 08-03-17 | 10:37

Die buitenlandse inmenging in onze verkiezingen zitten me toch dwars. Van DENK weten we al dat het Turkse agenten zijn maar dit zit me ook dwars.

mobile.nytimes.com/2017/03/07/world/e...

De Koreaanse Slet | 08-03-17 | 10:36

"Ik geloof namelijk dat de islam oplossingen heeft voor alle problemen die in Nederland en het westen spelen."
En wij geloven dat in onze pluriforme samenleving te allen tijde moet worden voorkomen dat de 'oplossingen' die die Islam heeft ons door de strot worden geduwd. Wij geloven dat er niet één ideologie mag of moet bepalen hoe wij dienen te leven.
En wij zijn ervan overtuigd dat DENK dat wél denkt. En daarom vinden wij dat DENK niet deugt en met dubbele tong spreekt.

Schoorsteenveger | 08-03-17 | 10:34

Wij laten mollen toe in ons parlement, hoe dom is dat. Wij zijn het mafste land ter wereld waarbij tolerantie onze speerpunt is en tegelijkertijd onze grootste zwakte. Stop nu is met die dubbele paspoorten. Als je niet je oude nationaliteit kunt afstaan dan kun je hier niet wonen. Simpel zat.

doskabouter | 08-03-17 | 10:33

@Botte Hork | 08-03-17 | 10:13
Lijkt me een strak plan.
Mail jij de redactie, of moet ik het doen?

necrosis | 08-03-17 | 10:32

NaJoris | 08-03-17 | 10:22
sallandstrots | 08-03-17 | 10:20
Iedereen kan voor zijn eigen kinderen zorgen. Daar hoeven wij ons niet mee te bemoeien.

mygoodness | 08-03-17 | 10:32

mygoodness | 08-03-17 | 10:14
Zou je ook vanuit een ander land een totalitaire partij steunen die democratie omverwerpt, politieke pluraliteit met geweld beeindigt, alle grondrechten afschaft, alle vrouwen terug achter het aanrecht probeert te zetten en alle homo's terug de kast in jaagt? En zodra die partij nederland dan zo'n beetje in zijn greep heeft, in dat andere land een dependence van die partij oprichten en proberen dat land te modelleren naar nederlands totalitair voorbeeld, en zielig doen wanneer iemand je tegenspreekt? Kom op zeg.

aight.. | 08-03-17 | 10:31

Nu is het nog lachen maar stem echt allemaal PVV voordat dit groter wordt en je het lachen echt serieus zal vergaan.

Rest In Privacy | 08-03-17 | 10:30

Dutchbeaurouge | 08-03-17 | 10:17 Dutchbeaurouge | 08-03-17 | 10:17
Waarschijnlijk een burnout omdat de wepshop met hobbyartikelen voor de theezakjesorigami niet het beoogde success gaf wat ze dacht te krijgen. Of anders dat Marielle van de receptie echt heel gemeen was, ze zei nooit iets van haar nieuwe kapsel.
Dit soort mensen heeft gewoon geen zin om te werken en ook geen stok achter de deur. Waarschijnlijk een suffe partner die net genoeg verdient waardoor ze ook niet terug hoeft. Heel irritant dat soort mensen.

Sadomassochristus | 08-03-17 | 10:30

Nu kunnen jullie allemaal wel lachen om DENK, maar er is maar 1 partij die opkomt voor mensen die zich buitengesloten voelen door Wilders, maar ook door Rutte en Buma. En zelfs door de PvdA!
Jarenlang hebben we mogen horen dat we ons moeten aanpassen, en onze eigen cultuur moeten verloochenen, om christelijke waarden aan te nemen.
In NL is vrijheid van godsdienst, dus waarom? Laat Islamieten in hun waarde en verplicht ze niet om half christen te worden.
Bij DENK weet ik zeker dat er geluisterd wordt, en onze zorgen over onze toekomst gedeeld worden.
En die onzin over dubbele standaard, natuurlijk heeft DENK Turkse wortels, is dat soms verboden? Men is klaar met dat vingerwijzen naar migranten, alsof die de schild zijn van alles, terwijl ze geen eerlijke kansen krijgen. Want bij sollicitatie, als ze zien dat je Turks bent, gaat je brief direct de prullenbak in. Hoezo eerlijk???
DENK verwoord een groep mensen die de laatste jaren in dit verrechtste NL geen eerlijke kansen hebben gekregen. Respecteer dat!

Tunesië en lekker weer, here I come!

Nuchternederland | 08-03-17 | 10:29

Komt er ook een objectief stuk in de VK waarom mensen PVV stemmen? Oh, niet? Nee dat dacht ik eigenlijk al wel.

je_schoonvader | 08-03-17 | 10:28

Godverdomme, die volkskrant weet mij wel weer te triggeren zeg. Het is echt niet goed voor me om deze shit te lezen. En ik weet niet of ze bij de vk begrip willen kweken voor denkies, maar ik ga juist turken wantrouwen als ik dit lees. Een aaneenschakeling van non-sequitur en appels met peren, gatverdamme zeg. En dan ook nog dat gewauwel over die zandreligie van ze, bah bah bah

"waarom klagen jullie wel over de turkse noodtoestand en niet over de franse???"
misschien omdat maar in 1 van die twee landen verdachten massaal zijn gemarteld en de publieke en semi-publieke sector politiek gezuiverd zijn, dipshit? Manman, deze mensen verdienen geen stemrecht

aight.. | 08-03-17 | 10:25

@DKS
"die kutkraker"
-
Lol, is dat een ander woord voor "verkrachter"?;-)

Kanarie_Geil | 08-03-17 | 10:25

Het aantal "denk" stemmers staat gelijk aan het aantal hersenloze immigranten die wij onderdak en een leven verschaffen. Dat zal na 15 maart duidelijk zijn.
Elk nadeel heeft z'n voordeel.
Erg inhoudelijk zijn al die Mo's en El *. niet.
Ook de Nederlandse landverraders laten zich zien.
Even in de publiciteit. Fantastisch hoor! Krijg lekker het lazerus.

demaup | 08-03-17 | 10:23

Mohammed Akkari (24 jaar) zou eigenlijk liever in een kalifaat wonen. "'Ik geloof namelijk', zegt hij, 'dat de islam oplossingen heeft voor alle problemen die in Nederland en het westen spelen."

Ga dan! Serieus, wat doe je hier? Keuze genoeg. Heilstaten als Saudi Arabië, Iran, Pakistan, (binnenkort) Turkije. Je kunt zelfs het smaakje islamitische achterlijkheid kiezen.
Jij gelukkig. En om één of andere reden, ik kan er de vinger niet op leggen hoor, wij gelukkig.

TheEgg | 08-03-17 | 10:23

En we hebben gezien de peiling dus 100.000 van dit soort extremistische mafklappers rondlopen?

Nederland... arm Nederland. Is er een toekomst voor mijn kinderen?

Statler en Waldorf | 08-03-17 | 10:23

@mygoodness | 08-03-17 | 10:14
Ja, maar als ik niet kan leven zoals men in Canada gewoon is. En ik de Nederlandse gebruiken ga opdringen. Heb ik gewoon niets te zoeken in Canada en moet ik maar naar een land gaan die dezelfde gebruiken heeft.
Ik denk dat het in Saoedi Arabië het ook niet getolereerd dat een vrouw er lekker zomers bij loopt eist dat ze alcohol geschonken krijgt op het terras. Dan zou ik ook deze dame aanraden om lekker naar een westers land gaan waar dit nog wel kan
Ik zit niet te wachten om in een moslim land te wonen, en dat is het doel van deze veroveraars aangespoord door oa SA

NaJoris | 08-03-17 | 10:22

Komt dit door de bezuinigingen op de GGZ of wat?

henriette | 08-03-17 | 10:22

mygoodness | 08-03-17 | 10:14
Als je bij de 3e generatie Australische -, Canadese, Amerikaanse Nederlanders nog iemand kan vinden die zich keert tegen het gastland en zich laat beïnvloeden door het "Vaderland" dan bent u hierbij uitgeroepen tot de slimste,beste,knapste reaguurder!
Mijn stem heeft u dan!

sallandstrots | 08-03-17 | 10:20

Acht mensen die we in Nederland niet zouden missen als ik het zo lees

RakantnogWal | 08-03-17 | 10:18

Acht mensen die we in Nederland niet zouden missen als ik het zo lees

RakantnogWal | 08-03-17 | 10:18

nou we gaan het nog moeilijk krijgen deze verkiezingen rolflol..

arunt_da_beftekkol | 08-03-17 | 10:18

Gvd om de haren uit je kop te trekken "Jolijn heeft sinds 2015(!!!!) een burnout" ahaaaa dus 2 jaar lang thuis met een burnout? Wie betaald die shit schat? Jijzelf? Ik denk het niet. Burnout ja het kán hoor, ben er ook geweest in 2010 wegens teveel te snel en te hard, op een dag vind je jezelf terug om 4 's ochtends jankend als een kind en volledig naar de tyfus. Het gekke is, omdat ik wíl, omdat ik niet niks wil doen, omdat ik beter wil worden dan dat ik ben dus ook mentaal sterker, omdat ik gvd geld moet verdienen voor de hypotheek, was ik in 3 weken weer up and running. Heeft nog wel een tijdje aangemodderd maar ben er sterker uitgekomen en niet langer dan 3 weken uit de roulatie geweest. En die lapzwans zit als sinds 2015 in een burnout? Flikker toch op muts. Ga werken. Doe iets aan jezelf ipv klagen en zeiken en je hand ophouden.

Dutchbeaurouge | 08-03-17 | 10:17

De trekpoppen van de islamofascistische dictator Erdogan.

Wie dáár z'n stem aan geeft heeft een ernstig probleem in z'n bovenkamer.

Reinaert | 08-03-17 | 10:16

Zit dus geen jood bij, die DENK stemmen. Maar wie weet komen de Sunny Bergmansen en Harry Winters & co. van een Ander Joods Geluid nog op de proppen om hun Ander Joods Geluid te laten horen aan de wereld en het Ottomaanse en het islamitische radicale socialistische gedachtegoed van een Abu Jahjah te bejubelen. Want dat, mensen, gaat de wereld verbeteren. Dus wat Mohammed Akkari (24 jaar) zegt. Islam kan alle (echt ALLE) problemen oplossen.

Dat blijkt ook wel, als je kijkt naar de zandlanden waar die religie toonaangevend is. (denk om de toon!)

chicago river | 08-03-17 | 10:16

Afgezien van zwakzinnige Joop en Merel, kun je hieruit natuurlijk concluderen dat de integratie écht wel gelukt is. O wacht.

Sgnietzel | 08-03-17 | 10:16

necrosis | 08-03-17 | 10:11

Ik weet het: Berbaar en Kaan345268476424168383754. Wat heb ik gewonnen?

eerstneukendanpraten | 08-03-17 | 10:15

Yener Coskun wou zijn werkgever buiten de publiciteit houden.
Hilarisch dat dit De Mandemakers Groep blijkt te zijn.
Staat gewoon op je LinkedIn Yener, graag gedaan.

Sofac | 08-03-17 | 10:15

Wanneer ik als Nederlander naar Canada zou emigreren kun je mijn Nederlandse vaderlandsliefde niet bij mij wegnemen. Ontwikkelingen bij mijn roots zal ik dan zeker op de voet volgen. Daar kan niets of niemand wat aan doen. Wat dat betreft kan ik de sprekers in het volksblad wel volgen. Ook zij mogen gebruik maken van ons volkenrecht. Net zo als ik hoop dat als buitenlander elders te mogen gebruiken.

mygoodness | 08-03-17 | 10:14

Pleur op zegt 'onze' premier

Ron van Zon3948 | 08-03-17 | 10:14

De ultieme pisnicht Francisco van Jole stemt ook DENK omdat hij heimelijk verliefd is op Kuzu.

eerstneukendanpraten | 08-03-17 | 10:14

@ necrosis | 08-03-17 | 10:11
Das gemeen: Kaan78 loopt op dit moment machtigingen te verzamelen en kan niet, ja maar jullie en Turkije is de beste roepen.

TheseDays00 | 08-03-17 | 10:14

Okay die halaladviseur, autoverhuurder en vestigingsmanager zijn an sich te pruimen.

Daar heb je tenminste wat aan. Soit.

Maar het zwakzinnige meisje, die kutkraker, die 'lobbyist' e.d.

De Koreaanse Slet | 08-03-17 | 10:13

Staat er nou echt dat die geflipte kraker 'naaktmodel voor kunstklassen' is geweest?

Mr. Taittinger | 08-03-17 | 10:13

Hahaha, mooi stukje Ronaldo, vooral dat "staat er echt, bedoeld wordt: je niet meer agenten in elkaar mocht slaan terwijl Hanneke Groenteman juichend een steen in d'r gleuf propte".
LOL.

L. Vis | 08-03-17 | 10:13

@necrosis | 08-03-17 | 10:11
Ik weet het ook. Zouden we die reis niet kunnen ruilen voor een krat bier?

Botte Hork | 08-03-17 | 10:13

Hopelijk zijn het ze alle acht en hebben andere migranten wel zelfdenkend vermogen.

TheseDays00 | 08-03-17 | 10:13

Gefeliciteerd, u heeft gewonnen. U mag meteen naar het dichtstbijzijnde kalifaat. Indien u langs start komt mag u zichzelf inschrijven voor een uitkering in het buitenland. Vergeet niet te vermelden dat u zielig bent vanwege uw achtergrond en dat de witte mensen niet eerlijk spelen.

rattenvanger XL | 08-03-17 | 10:12

De Volkskrant stemt zelf ook op DENK.

maar toch | 08-03-17 | 10:12

Ik weet welke reaguurder op DENK gaat stemmen, maar die reis naar Tunesië hoef ik niet.

necrosis | 08-03-17 | 10:11

Tja, wat moet je hiervan zeggen? We wisten eigenlijk al dat het een turks politiek vehikel is bedoeld om allochtonen aan zich te binden en vooral die Nederlanders dwars te zitten.
.
Ik betwijfel of het bovenstaande lijstje, met uitzondering van de slinkse gutmensch "wereldburger" verraders, deze mensen zich Nederlands voelen; de indruk wordt namelijk streng gewekt dat het islamo-fascisten zijn. En islamofascisten hebben geen plek in Nederland, hoe slinks ze zich ook in ons politiek systeem proberen te wurmen.

HaatAth3ist | 08-03-17 | 10:09

"Een goed stel" .... die benaming past maar bij één groep uit 1988. Die droegen allemaal een oranje shirt. Voordeel dat je niet van een Turks en Marokkaans paspoort af kunt is dat je ze met het wegnemen van een Nederlands paspoort niet statenloos maakt. Dus ga weg als het je hier niet bevalt!

sallandstrots | 08-03-17 | 10:09

@Yamapama | 08-03-17 | 10:08
Ies koeltoer!

Botte Hork | 08-03-17 | 10:09

@ Botte Hork | 08-03-17 | 10:06

Ik snap die lui gewoon niet. Ze krijgen hier ALLE kansen, maar ze gooien er zelf met de pet naar. Krihgen krijgen krijgen, maar ervoor werken: ho maar.

Yamapama | 08-03-17 | 10:08

Een zekere F. Dakmar wil weten waarom haar niets gevraagd is.

Hatröss | 08-03-17 | 10:07

Ik ga ook denk stemmen, het is een goede partij als j;;;;;;;;;;'''denkbot.exe has stopped working at 0xA0Fb28

WimCock | 08-03-17 | 10:06

@Yamapama | 08-03-17 | 10:05
Zijn ze allemaal tijdens hun pubertijd, nog afgezien van de geiten dan hé

Botte Hork | 08-03-17 | 10:06

Knap dat de Volkskrant alle 8 DENK stemmers heeft weten te vinden!

keestelpro | 08-03-17 | 10:05

Nooit vergeten, dankzij de Pvda.

Coyote | 08-03-17 | 10:05

Mohammed Akkari (24) is consultant bij een halaladviesbureau.

Hoppa, alt-f4.

Hans Gruber | 08-03-17 | 10:05

Mohammed Ghay

*gniffel*

Yamapama | 08-03-17 | 10:05

Mijn kat heeft het artikel net compleet afgezeken

Botte Hork | 08-03-17 | 10:05

Als DENK vertolkt wat ze voelen mogen ze van mij asap opdonderen.

Yamapama | 08-03-17 | 10:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland