Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

En dan nu. Het LOL NaNaNa Trump Topic

huillary-fans.JPGHet Nederland van de NOS, DWDD, Nieuwsuur, vrouwelijke cabaretiers en reptielenkoning Dolf wordt op 9 november wakker met een kater. Schreef onze Spartacus op 5 november. En zo is het. GeenStijl had gelijk, net als dat Chinese aapje. Daarom gaan we nu verder met lollen om zuurbekjes, huillary's en de volledige NPO/Persgroep. Gewoon, omdat het kan. Dit topic wordt aangevuld. Tips & tweets gaarne ---> daaro. lolvkmelkweg.jpg pauwmees.png hufpooooo.jpg wahaaaaaaaaaaa.jpg grinnikproestlol.jpg shevotedtoday.jpgTot zover de verslaggeving inzake ElectionsNight. Wij zijn pussy grabben. Later meer.

Reaguursels

Inloggen

Kostelijk... die Jankende Linksche Smoelwerken!

meneer Q | 10-11-16 | 10:48

pussy grabben is natte vingerwerk.

IndoFortuyn | 10-11-16 | 00:01

Praise Lord KEK

Herr_Kalashnikov | 09-11-16 | 21:40

Trump wordt in Nederland vaak vergeleken met Wilders, maar de overeenkomsten met Fortuyn zijn veel groter. Behalve de moord dan, gelukkig. Maar Trump sprak in zijn overwinningsspeech wel zijn waardering uit voor de 'secret service people'.
Net als Fortuyn, denderde Trump van buitenaf de politiek in en zette alles op zijn kop. Fortuyn was voor de media moeilijk in een hokje te duwen en was door de media en politieke tegenstanders niet te stoppen. Trump is in dat opzicht Fortuyn all over again, alleen op grotere schaal. Self-made men, Trump met het luxe privé-vliegtuig met vaste piloot en Fortuyn met een luxe auto met vaste chauffeur. Fortuyn trok een fors hogere opkomst naar de verkiezingen, net als Trump nu. Fortuyns kiezers werden weggezet als hopeloze gevallen (zoals Clinton het noemde: deplorables en irredeemables). Fortuyn trok vollere zalen dan wie ook en kweekte in korte tijd een grote, loyale aanhang. Trump net zo.
En de media wisten zich met Fortun geen raad. 15 jaar later, in Trumps woorden: They don't have a clue.
Het is precies wat DearMud | 09-11-16 | 19:39 zegt. Deze Ameriaanse presidentsverkiezingen waren fun om te volgen - maar dan niet via de mainstream media en al helemaal niet via de Nederlandse media, met al dat even voorspelbare als ergerlijke en nutteloze commentaar. Het was veel leuker om het te volgen via bijvorbeeld Right Side Broadcasting Network ( rsbn.tv ), twee goedwillende jongens uit Alabama, die de hele Trump campaign trail afreisden en live opnamen maakten van bijna elke Trump rally. En die anders dan de grote media de grootte van de menigtes lieten zien die op Trump af kwamen. En die in 'pregame shows' simpelweg mensen in de lange rijen voor de ingang van een rally interviewden, zodat je te horen kreeg wat die mensen echt bewoog om op Trump te stemmen. Obamacare bleek een grote factor, en waarom. Daar hoorde je in de andere media niets over.
Een paar man met aanvankelijk niet meer dan een paar iPhones voor de opnames, leverden puik werk af, zonder de stompzinnige zelfoverschatting en zonder de al even stompzinnige 'deskundigen' die je op de Nederlandse tv en op CNN zo vaak ziet. De grote media en de staatszenders zijn zó afgestompt en nutteloos geworden, nog meer dan ze 15 jaar geleden al waren.

Zoetwaterpanharing | 09-11-16 | 21:18

Meestal is het nog wel grappig, dat verongelijkt gejammer en huilerig zelfbeklag dat we nu als een tsunami vanuit über-policor linkse hoek over ons heen krijgen - heel wat lieden blijken dus echt, écht niet in staat om het basisbegrip "meerderheid" te vatten, laat staan te begrijpen hoe een democratie werkt - maar soms is de "analyse" ook gewoon... triest. Zoals deze: www.joop.nl/opinies/alles-staat-weer-o...

Herbert_von_Caravan | 09-11-16 | 20:01

Ik kijk al jaren, zeker voor Amerikaans nieuws, geen Nederlandse media meer. Waarom dat filter ertussen als ik het zelf kan opzoeken.
De mening van Bekende Nederlanders interesseert me niks, hoe vaak ze hun pukkelige gelaangevreten ranzige wietponum op TV hebben, wat moet ik daarmee? Wat weten zij nou? Waarom zou ik trouwens naar Maarten van Rossem of zo luisteren?
Nee, ik ga lekker naar 'conservativereview.com, LevinTV en straks CRTV, is leuker, informatiever, sneller en niet zo bekrompen als die zeikmedia hier.
Geen behoefte aan dat gepreek, aan dat idee dat 'iedereen hetzelfde moet denken als wij, anders hoor je er niet bij'. Ik wil er niet bij horen, and I feel great.
Geweldige dag, Hillary for prison 2016!

Rest In Privacy | 09-11-16 | 19:39

De wereld draait door praat vanavond over een wereld die stopt. Stelletje jankerds die hun maakbare wereld in duigen zien vallen. Allemaal oude blanken die Trump tot president hebben gestemd. Ja vast... Geweldig om die linkse losers onthutst te zien.

Admiraal Balthasar | 09-11-16 | 19:24

Mathijs: 'de media zaten er helemaal naast, mea culpa mea culpa'. Echt. Dat is niet waar jullie 'sorry' voor zouden moeten zeggen jongens, neem het van me aan: DAT is het probleem niet dat jullie 'voorspellingen' er naast zaten. Ga je fucking GEDRAG maar eens aanpassen, met continue subjectieve beeldvorming, nee framing, van 1 partij. Probeer maar eens een beetje objectiever te worden, maar dat zal wel teveel gevraagd zijn.

liggend_streepje | 09-11-16 | 19:16

@ bruinhemden. Die betreurde gezichten staan voor zuur links. Dat bespotten is grappig. Als je daar de humor niet van inziet dan sta je gelukkig aan die kant van troosteloze sneue jankende gutmensch die vanuit hun eigen bekrompen frustratie andersdenkenden betitelen als troosteloos & gefaald :-) *zwaait vol voldoening*. Gefrustreerd ? Wen er maar aan want na referendumuitslag, Brexit en Trump komen er nog wat meer veranderingen aan die goed gaan maken wat mensen als jij gesloopt hebben. Tabee.

Rest In Privacy | 09-11-16 | 18:18

@ Pechtold: je voelt je beroerd ? Mooi. Eerst de uitslag van het Oekrainereferendum, daarna Brexit, nu Trump.... Ben je beroerd ? Waarom ? Als je de meerderheid niet wenst te dienen, dan behoor je geen politicus te zijn. De bevolking betaalt je om hun belangen te vertegenwoordigen en als je je beroerd voelt omdat de mening van de meerderheid niet de jouwe is............ dan is het tijd om op te zouten. Ik kijk uit naar de komende verkiezingen en reken maar dat je je dan pas echt beroerd gaat voelen. Maar elke NLer die denkt dat het leuker en fijner en beter kan worden dan het nu is, die gaat zich prettig voelen dan. Beroerd ? Wen er maar aan ! Wij worden beroerd van jou en (geen) succes met je pogingen van het verkwanselen van alles waar honderden jaren voor gevochten is aan de EU. Driewerf kots.

Rest In Privacy | 09-11-16 | 18:11

Tegen alle zuurbekken houd de moed erin misschien heel misschien word het over een hopelijk hele lange tijd een keer beter voor jullie.

Toontje-lager | 09-11-16 | 17:55

Treurig mensen die plezier halen uit betreurde gezichten dan heb je echt een troosteloos gefaald leven als je daar je voldoening uit moet halen.

bruinhemden | 09-11-16 | 17:39

Pechtold zaait haat.

Bram van Ojik | 09-11-16 | 17:32

De reden dat Trump heeft gewonnen is precies de zelfde als de reden waarom Wilders gaat winnen in maart: steeds meer mensen hebben meer dan genoeg van de al decennia durende, verstikkende politieke correctheid van niet alleen de regering en de overheden, maar eveneens van de main stream pers, de NPO voorop. Steeds meer mensen hebben hun buik vol van het als vanzelfsprekend geldende morele gelijk van links en vooral van de arrogantie en het meer dan irritante moralisme dat daarmee gepaard gaat. Om maar te zwijgen over de bakken met geld die dat moreel superieure gedrag de samenleving - dus de belastingbetaler - kost; de bullshit-subsidies, de ontwikkelingsgelden, de niet te stuiten gratis geldstroom naar de vele tienduizenden frauduleuze uitvreters uit obscure Derde Wereldlanden, de gigantische windmolenparken die elke horizon vervuilen, de veiligheidsmaatregelen die nodig zijn vanwege de honderdduizenden moslims die hier welkom zijn geheten en die schijten op onze cultuur, onze waarden en onze democratie, en die bijgevolg een ronduit vijandige houding tentoonspreiden tegenover alles dat westers en Nederlands is.

Links - en daarbij de totale main stream pers inclusief de omroepen - hebben zich gedragen als slechte huurders, die jarenlang een monumentale, kapitale villa vrijwel onherstelbaar hebben uitgewoond. Hen zal binnenkort de huur worden opgezegd. Ze komen, mét hun inboedel, gekocht bij kringloopwinkels en smotsige Derde Wereld-winkeltjes, op straat te staan in maart.

'Links' en al het ondersteunende klapvee bij de pers en de omroepen, zijn vanaf nu het 'Ancien Régime' te noemen.

Peter Emile | 09-11-16 | 17:22

Ben geen Trump fan, echter wel erg anti-Clinton.
Maar vraag me iets af, was er niet een wet aangenomen in de us of a dat als er voor de inhuldiging op 20 januari, een oorlog uitbreekt bijv. dan toch Obama president blijft?
*Denkt aan de 300.000 Nato troepen bij de Russische grens*

Joris Driepitter | 09-11-16 | 17:22

De NPO gaat vanavond op zwart?

miereneukert | 09-11-16 | 16:48

De hele feministische wereld is hiermee in een klap de mond gesnoerd. Heerlijk dit!

Steve0510 | 09-11-16 | 16:45

Die tweet van Pechthold is priceless! Ook wel grappig dat 'de establishment' praat over verdeeldheid en haat terwijl de uitkomst juist laat zien dat er een beweging op gang is gekomen waar mensen hand in hand voor verandering hebben gekozen. Het framen en verdraaien door de gevestigde orde gaat gewoon door tegen het 'andere geluid'.

De tweet van Wilders was dan wel weer jammer, die deed net alsof dit in ons kutlandje ook mogelijk is. Wij hebben een ander politiek stelsel waar er altijd een coalitie gevormd moet worden dus die 'landslide' zal in NL nooit zo maar via een landelijke verkiezing tot stand komen.

XaleX_2 | 09-11-16 | 16:36

Klaver op het nieuws, de verdeler verwijt verdeeldheid.
Blind en doof door politiek correct ongeloof,.ongeloof naar de burger.Kinderen die vinden iets te kunnen, met de mond maar werken ho maar.

medelmo | 09-11-16 | 16:28

Ach, de Trumpsoep wordt niet zo heet gegeten ...... Hoop van ganser harte op een zelfde revolutie hier straks in maart. Weg met de gevestigde orde !!!

Ron van Zon3948 | 09-11-16 | 16:27

@komtdatschot | 09-11-16 | 15:57
De Heks spreekt om half vijf in een klein zaaltje in een Hotel in NY, waar ze met applaus zal worden ontvangen door haar naaste medewerkers.
Daarna kan de NYPD haar afvoeren.

Zwizalletju | 09-11-16 | 16:04

TRUMP Taxplan (Income)
Snap niet dat niet iedereen op stemde
12 % tot 75 K
moet je hier in NL kijken !!!! 52 % als je boven de 66 K euro zit

Tax rates

The Trump Plan will collapse the current seven tax brackets to three brackets. The rates and breakpoints are as shown below. Low-income Americans will have an effective income tax rate of 0. The tax brackets are similar to those in the House GOP tax blueprint.

Brackets & Rates for Married-Joint filers:
Less than $75,000: 12%
More than $75,000 but less than $225,000: 25%
More than $225,000: 33%
*Brackets for single filers are ½ of these amounts

Zwizalletju | 09-11-16 | 15:59

Is die heks al opgepakt door de FBI?

komtdatschot | 09-11-16 | 15:57

Die pechthold ook
Zelfbeschikking =/= haat
Individualisme =/= verdeeldheid
Maarja politici verdraaien graag vooral die d66ers
niemand specifiek | 09-11-16 | 12:01

-----------------------------------------

Het is meer dat Klaver en Pechtold het als volgt zien:

Waarheid = haat
Trouw zijn aan eigen waarden en principes en jezelf uitspreken tegen mensen die deze waarden en principes geweld aandoen = verdeeldheid

Skorzeny2017 | 09-11-16 | 15:53

Met de bijbel in de hand regeren. Wat ongelofelijk kutvolk.

mygoodness | 09-11-16 | 15:46

Ze is ff spiritual cooking en een powernapje van 3 dagen en dan vliegt ze op haar bezemsteel naar S.A om haar miljarden veilig te stellen voor de burgeroorlog echt losbarst.
Noodtoestand en doordrukken alle plannen die er nog lagen voor rep.partij en trump er een streep door heen trekken.
ww3 moet en zal er komen, ook in europa deze zomer mensen live en ongecensureerd,.(wikileaks had en heeft gelijk.)

medelmo | 09-11-16 | 15:35

corbiere | 09-11-16 | 14:52

Is idd wel een dingetje. Welk tijdstip is ze eigenlijk uberhaupt voor het laatst in het openbaar gezien?
Vreemd ook dat die pederast Podesta als laatste een verklaring van drie regels gaf waarna de zaal binnen 5 minuten leeg was. Sindsdien is het stil, heel stil...

Voorjaarsmoe | 09-11-16 | 15:29

The game is on.
Shuffle the cards..

@MSM:
In maart kunnen jullie echt niet meer stellen dat de politieke aardverschuiving als verrassing kwam.

Dus begin nu eindelijk eens met onafhankelijk nieuws te brengen.
Want er zit echt niemand meer op jullie doctrines te wachten.

Ben-Bataaf | 09-11-16 | 15:16

Mannes | 09-11-16 | 15:00 Ja hij weet wat er onder het volk van amerika leeft, dat blijkt want hij heeft ze naar de stembus gekregen. Die muur staat er al voor een deel ,gebouwd door obama in de laatste paar jaar.En prima dat Poetin de vlag uitsteekt ,.tenslotte sloot de Navo hem van alle kanten in, en bleef de hitsserij doorgaan.
We moeten al heel lang bang zijn , maar alleen voor datgene waar amerika gister Nee tegen gezegd heeft, en dat is je laten bespelen door rotte media die je een ander plaatje voorspiegelen dan de werkelijkheid ( Wikileaks/ anonymous /internet en vrije media).Waardoor je denkt dat er een strijd staat aan te komen, de strijd die men daar wil om de oorlogsmachine en NWO plannen uit te voeren ,.en de EU maakt daar deel van uit.
In de hoop je voldoende antwoord te hebben gegeven,.groet

medelmo | 09-11-16 | 15:12

Doet me goed hier veel gezond "boerenverstand" te lezen. Ik ben er van overtuigd dat we niet in een oncontroleerbare slip zijn geraakt maar zojuist een keurig tegensturen hebben ervaren. Om in deze beeldspraak te blijven: nu van het gas af, de poten van de rem en keurig uitrollen totdat we weer grip hebben.

sickworld | 09-11-16 | 15:11

@Mannes | 09-11-16 | 15:00 "Nu zit er een man die de VS wil isoleren van de rest van de wereld."
.
Onder welke tegel bivakkeer jij? Zet die teevee uit, pleur je kattenbakvulling de deur uit en ga jezelf eens op de hoogte brengen.

ben kokhals | 09-11-16 | 15:09

Ichneumonidae | 09-11-16 | 14:36 Goed gesproken! Eén kanttekening: het alfamannetje mag niet de klassieke fout maken zonder enige empathie het eigenbelang vorote trekken. De westerse wereld is anno 2016 een dorp, laten we daar de zaken netjes regelen. Genoeg is genoeg. De pinda's die over zijn geven we aan Afrika. Zuid-Amerika en Azië redden zich wel. Pakistan en India neuken zichzelf kapot, blijft over het probleem moslims. En laten we daar nu ook vast goede oplossingen voor vinden.

sickworld | 09-11-16 | 15:06

Heerlijk, al die Hillary-NOS-juichaapjes, die van een koude kermis thuiskomen en de bittere commentaren op de ochtend erna. Je vraagt je af of je als commentator die er zo godsgruwelijk naast heeft gezeten, niet ergens de behoefte voelt opkomen er voorgoed een einde aan te maken. In Japan plegen ze verplicht collectief hara-kiri na zo'n debacle. Ik zou hier zeggen: collectief "voeten spoelen", met dhr. M Gelauff voorop.

oliebolletje123 | 09-11-16 | 15:06

Het volk heeft gekozen. De kandidaat met de meeste stemmen verliest dankzij een ingewikkeld kiesmannen-systeem. Maar goed, dat is daar de democratie. En Clinton zou ook geen zegen voor de VS en de wereld zijn. Nu zit er een man die de VS wil isoleren van de rest van de wereld. De "man van het volk". Zou een miljardair dan weten wat er onder het volk leeft? Een man die klimaatbeheersing onzin vindt, die een muur wil bouwen langs de zuidgrens enz. Gelukkig wordt TTIP waarschijnlijk om zeep geholpen, maar via CETA gaat de vrije handel wel door. Poetin steekt de vlag uit. De VS liggen echter ver genoeg van alle probleemgebieden om zich daar zorgen voor te maken. Gelukkig is de defensie van Nederland en Europa prima op orde. We hoeven dus niet bang te zijn.

Mannes | 09-11-16 | 15:00

kadoendra | 09-11-16 | 14:49
Ja mooi he. Schizofreen tot op het bot. De goedmens is de meest paternalistische klootzak die bestaat. Ondanks hun uiterlijke egalitaire vroomheid vinden ze stiekem nl. wel degelijk dat westerse democratie het summum van beschaving is en dat elk volk dit zou moeten omarmen. Desnoods m.b.v. militair geweld. Wat moet dat ingewikkeld zijn in zo'n hoofd :-)

Gen. Maximus | 09-11-16 | 14:53

Heeft iemand iets van Hillary gehoord, ben benieuwd of ze al vertrokken is, want ze zit nog wel met een paar probleempjes he?
Guilliani had zonder enig probleem iets van 18 aanklachten tegen haar dus ben erg nieuwsgierig of ze er al vandoor is, met Bill the Raper.

corbiere | 09-11-16 | 14:52

LOL, dus er is nog rechtvaardigheid in deze wereld. Het is niet dat al die lachende en niet serieus te nemen politici altijd aan de macht blijven. Hoewel ik Trump verachtelijk blijf vinden, is het wel een frisse wind, eigenlijk de frisse wind die Nederland ook hoognodig heeft. Waar wachten we op? Oh ja, de verkiezingen natuurlijk. Deze verkiezing stem ik eindelijk eens niet op VVD, dat is natuurlijk geen wonder, maar Wilders zal met mijn proteststem best blij zijn.

Use less | 09-11-16 | 14:52

Wat een heerlijke, memorabele dag vol huilerige statusupdates en angstige, apocalyptische tweets van Gutmenschen die tot hun grote ontzetting vaststellen dat hun policor meningkjes en voorkeuren *niet* bevestigd werden in een verkiezingsuitslag - ondanks alle "no brainer" propaganda. Je zou ze tegelijk willen uitdelen: tissues én klappen. En er gelijk bijvertellen dat als wij, kleine Europese landjes, in de toekomst de NAVO-broek zélf wat meer zullen moeten gaan optrekken zonder al te veel hulp van Ome Sam, we dan misschien beter dáár wat middelen voor vrijmaken in plaats van gul te blijven schenken aan een eindeloze stroom handophoudende steuneisers die hier komen binnengedobberd en uiteindelijk niks liever willen dan onze manier van leven - zeg maar koeltoer - binnen de paar decennia compleet weg te vagen. Want dat is wél zo'n beetje het globale plan. Het staat de Amerikanen vrij om bij de stembusgang te zeggen: geen weg - neuk die stront.

Wél veel mooie foto's vandaag - de druifjes zijn zo te zien errugh zuur.

Herbert_von_Caravan | 09-11-16 | 14:52

Ah, die jongeren in de VS moeten hartstikke blij zijn: straks kopen ze nóg gemakkelijker een mitrailleur om elkaar mee dood te kunnen schieten.

wapster | 09-11-16 | 14:50

Han Van der Horst op Joop opent met
"Deze dag markeert het begin van het einde voor de westerse hegemonie, voor de dominantie van de Verenigde Staten en de Europese Unie op het wereldtoneel."

Dus hij is blij met de uitslag want dat is precies wat een cultuur-Marxist wil.

kadoendra | 09-11-16 | 14:49

@okkums reezur | 09-11-16 | 14:38 "Volgens een van de deskundologen op Staatsomroep is ie binnen twee jaar weg..."
.
Dat Trump dan zover heeft kunnen komen is mede te danken aan het feit dat hij een betere beveiliging had dan Fortuyn. Overigens is de kans groter dat over twee jaar de corrupte heldin van de staatspropaganda-dienst in het gevang is beland www.rt.com/usa/366034-trump-clinton-s...

ben kokhals | 09-11-16 | 14:48

okkums reezur | 09-11-16 | 14:38
Dat is dan weer 's een waardeloze deskundoloog op de NPO. Impeachen kan alleen obv handelingen tijdens de regeerperiode als POTUS, niet obv oude feiten. Men was zeer snel om dat punt te maken toen het ging over mogelijk impeachment van Hillary agv de emailaffaire ;-)

Gen. Maximus | 09-11-16 | 14:48

ben kokhals | 09-11-16 | 14:42
In die zin weinig verschillend van de linkse kerk alhiero, waarin een neger geen racist kan zijn, een vrouw niet seksistisch en een moslim niet... uhh... gewoon een teringhekel heeft aan iedereen die niet in z'n Jemenitische maangodje gelooft.

De Amerikanen beseffen denk ik beter dan de Europeanen dat het niet zo gek is om op zeker moment te accepteren dat een naakte keizer voor alles naakt is.

Ichneumonidae | 09-11-16 | 14:47

Gespartel van Jole op Joop: "Trump verkoopt mooie praatjes – “ik haal de banen terug" - en die zijn uiteindelijk niet te realiseren." www.joop.nl/opinies/en-wat-nu

Diezelfde praatjes verkopen de PvdA en de SP al jaren. En dan is het ineens het eerlijke verhaal? Er wordt al jaren met twee maken gemeten.
Ik ga hiervan nog dáááágen nagenieten :)

Ben-Kotsbeu | 09-11-16 | 14:45

De linkschmensch huilt, en dat is op zich al een zeer positief resultaat. Vooral hoe ze zich van te voren zaten te verkneukelen dat hilarious clitoris zou winnen, en bam, dat "feestje" had een ietwat andere afloop. Verder merkwaardig hoe verkiezingen in de VS de linkschmensch bezighouden... Wellicht vreest men een trend die ook in ons land gaat plaatsvinden, dat het volk de heersende politiek gewoon uitkotst. Hoog tijd daarvoor. En er zijn alternatieven om op te stemmen. Overigens bestaat de Ku Klux Klan voornamelijk uit democrats... Grappig om dan te zien dat republicans doorgaans worden neergezet als racistische rednecks...

brekebeen | 09-11-16 | 14:45

@nickolaas | 09-11-16 | 14:30
Die daders worden nauwelijks vervolgd aangezien er die avond geen arrestaties zijn verricht omdat de links-Christelijke/Marxistische burgemeester en hoofdcommissaris geen extra manschappen wilden inschakelen. en.wikipedia.org/wiki/New_Year%27s_Ev...
Dan zouden zij mogelijk als racist worden bestempeld, en dat is volgens de rituelen der linksche pseudo-religie immers veel erger dan de dochters van iemand anders te offeren op het altaar der diversiteit.

Oeleflaffel | 09-11-16 | 14:44

-weggejorist-

beau van rtl | 09-11-16 | 14:44

Zit over Pechtold maar niet in de war. Hij verlaat de politiek en wordt directeur van een of andere zwaar gesubsidieerde onbenullige organisatie met een salaris van een tonnetje of 3 en nog een stuk of 6 commissariaatjes. Tuig is het. Maar het wordt een keer beter en dan zullen we ze niet vergeten zijn.

beau van rtl | 09-11-16 | 14:44

@Ichneumonidae | 09-11-16 | 14:23 "Ergens las ik dat de Amerikanen de kans hebben gemist om een vrouw als president te kiezen. Veel meer dan ordinair seksisme is dat niet…"
.
De "Liberals" zijn ook in brede zin precies wat ze "de anderen" verwijten: "Pew: White, Educated Liberals Most Intolerant Population in 2016" www.truthrevolt.org/news/pew-white-edu...

ben kokhals | 09-11-16 | 14:42

schaamteloos bevooroordeeld die nederlandse media/staat. het is net een kleuterklas, nu hebben ze allemaal nog een grote mond maar als straks de les begint zullen ze gewoon luisteren naar de grote baas hahaha en wederom zullen ze weer hun ongelijk moeten halen

eriksweet | 09-11-16 | 14:40

Volgens een van de deskundologen op Staatsomroep is ie binnen twee jaar weg via een impeachmentprocedure wegens gigantische belastingfraude.

okkums reezur | 09-11-16 | 14:38

En dat de derde keer niet ver af mag zijn

RRMerlin | 09-11-16 | 14:38

Wel een heel fijn idee dat arrogander peggold al twee keer dit jaar een enorme democratische pijn in zijn rectum voelt

RRMerlin | 09-11-16 | 14:37

@Gen. Maximus | 09-11-16 | 14:26 "Je afzetten tegen de meerderheid is klaarblijkelijk belangrijker dan de inhoudelijke agenda."
.
Inderdaad. Noem het groteske hypocrisie, twee maten, doel heiligt álle middelen: De debilisering en morele corruptie tiert welig in de bovenkamertjes van de hippies en teletubbies.

ben kokhals | 09-11-16 | 14:37

ben kokhals | 09-11-16 | 14:28
Helemaal eens. Nu Trump de financiering van die malle Oost-Europese uitbreiding en het getreiter van Rusland gaat staken moet de EU het alleen doen.
Waarmee? LOL.

Putin vindt het trouwens prima. Beter zaken doen met iemand die duidelijk een alfamale is dan met een halvegare slijmjurk (Yes we can) als een Obama of zijn beoogde opvolgster Hillary.

NL en Europa zijn in sterke mate verpamperd. Hoop dat hier ook een andere wind gaat waaien, zeker als het om gelukszoekers en de EU gaat.

Ichneumonidae | 09-11-16 | 14:36

Juncker die ineens vriendjes wil zijn met de VS? Allemansvriendjes. De pest voor iedere beschaving.
twitter.com/junckereu?lang=nl

Armin Langbaard | 09-11-16 | 14:32

Het regent, het is koud, maar potverdorie, wat is het een mooie dag. Ik draai de hele dag al Andree van Duyn, oh wat is het leven mooi als de zon schijnt. Vanavond nog even die nagemaakte Belgen wegzetten met een nulletje of 3. Ik heb de versnaperingen al in huis dus .

beau van rtl | 09-11-16 | 14:32

Onbetaalbaar al die smoelen verbaasd en onwetend , alle MSM volgers snappen er niets van.
Media doen nog steeds of hun neus bloedt.
Nu change hier.

medelmo | 09-11-16 | 14:31

@Oeleflaffel | 09-11-16 | 14:20
Die daders worden vervolgd (net als de 'demonstranten' in Geldermalsen trouwens). Verschil is wel dat als je bijvoorbeeld naar de Nederlandse wetgeving kijkt, dat iemand zelfs nadat zo iemand na vijf jaar de Nederlandse nationaliteit zou hebben gekregen en hij pleegt na x jaar zelfs zo'n daad dat ie alsnog wordt uitgezet naar land van herkomst. Laat staan dat zo iemand dat tijdens zijn asielprocedure komt (die worden uitgezet na het uitzitten van de straf). Ik meen dat er toch wel wat daders voor vastzitten, dat men waarschijnlijk wel boven water zal krijgen wat die lui precies gedacht hebben.. en hoe dat in zijn werk is gegaan (waren overwegend geen Syriërs trouwens) - die mensen hadden waarschijnlijk sowieso geen recht op asiel gehad en worden na de straf uitgezet.

nickolaas | 09-11-16 | 14:30

Zozo, dus al die jankende teletubbies en verontwaardigde hippies vonden de verwoesting van Libië en Syrië (met als uitvloeisel de ontwrichting van NW-Europa) wel top, net als de infantiele oorlogshitserij tegen de Russen, de financiering van hun heldin door misogyne, koppensnellende en homo-vijandige achterlijke landjes in het Midden-Oosten, evenals de satanische escapades theduran.com/clinton-cult-sick-twisted... van hun zelfverrijkende grote leidster?
Ach, gut :)

ben kokhals | 09-11-16 | 14:28

ben kokhals | 09-11-16 | 14:16
Nog geen decennium geleden was anti-globalisme het exclusieve domein van links angehauchte fanatici. Maar nu het een thema is voor de gewone man en leidt tot de verkiezing van "populisten" die het belang v/d eigen natie weer voorop stellen, nu is het ineens niet meer zo hip in die kringen. Grappig hoe dat gaat. Je afzetten tegen de meerderheid is klaarblijkelijk belangrijker dan de inhoudelijke agenda.

Gen. Maximus | 09-11-16 | 14:26

Negen november wordt voor mij International Trumpday, een vrije dag dus.

En idd. erg leuk om die linkse losers te zien janken. Manmanman. Amerika is al een prachtig land en straks, als extra toeristische attractie, ook nog eens die muur met Mexico.

Peso down.

Ichneumonidae | 09-11-16 | 14:26

klownf | 09-11-16 | 11:19
Luisteren is een kunst schijnbaar, Trump heeft over klimaat gezegd, iedereen wil schone lucht en schoon water, ik ook, heb alleen geen zin allerlei idioten te betalen die als beroep hebben daar naar te rekenen enz,dus de klimaat gekkies die geld willen om een onderzoek te doen waarbij de uitkomst reeds bij voorbaat vaststaat hebben pech.
Abortus wordt niet verboden, maar maar niet meer zoals bij Hillary tot een dag voordat je uitgerekend bent,dus net als hier dus.
En hij gaat een nwe zorgverzekering regelen die wel betaalbaar is, voor ALLE amerikanen, niet alleen voor de klootzakken met een subsidiebaan of de juiste connecties. Obamacare was inmiddels onbetaalbaar voor de meeste mensen, hier wordt er gezannikt als als het eigen risico een paar tientjes opslaat, daar zitten mensen met een eigen risico van soms wel 14.000 US, dan heb je dus geen zorgverzekering eigenlijk he, en de premies voor volgend jaar waren in sommige staten verdubbeld.

corbiere | 09-11-16 | 14:24

Ergens las ik dat de Amerikanen de kans hebben gemist om een vrouw als president te kiezen.

Veel meer dan ordinair seksisme is dat niet, evenzeer als die juichende commentaren destijds bij de verkiezing van Obama - de eerste Afro-American (neger dus, als je niet te policor wilt zijn) die president werd van de USA.

Wie rot het dat Trump blank is? Je hep iemand nodig met kloten en dan heb je aan Trump de beste. 'Kloten' in overdrachtelijke zin, maar dat is self obvious.

Ichneumonidae | 09-11-16 | 14:23

Ik zit hier heerlijk de complete media meltdown te volgen vandaag. Opvallend aan het zgn. "soulsearchen" is dat de talking heads dit blijven doen in termen van: "de middenklasse voelt zich achtergesteld; hebben het gevoel dat zij niet profiteren van globalisering; de polls kloppen niet wegens hogere opkomst"

Nee lullo's, dat is geen gevoel, het is gewoon zo! En daar hebben die mensen hun stemgedrag van laten afhangen. Raar he, dat je je eigenbelang voorop stelt? Ze begrijpen nog steeds niet hoe democratie werkt. Het gaat niet om de "correcte koers", het gaat om de koers die de meerderheid onderschrijft. Sore losers all around, ook in mijn eigen omgeving.....

Gen. Maximus | 09-11-16 | 14:22

Nickolaas. Nog steeds veel respekt voor de demonstranten die destijds in Geldermalsen ons mooie land verdedigden. Dat er toen een paar elite-verdedigers een beetje schade opliepen is bijzaak.

beau van rtl | 09-11-16 | 14:21

Al die wegkijkers en zelfverrijkers op hun platte plaat gevallen. Eens zien of het Nederlandse volk zo'n overwinning in maart 2017 zal evenaren

demaup | 09-11-16 | 14:21

Maar je gaat zeker niet uitzoeken of 'dat gevoel' met bijvoorbeeld een bron te staven valt ?
@nickolaas | 09-11-16 | 14:13
Heb jij nog iets te melden over die honderden/duizenden Duitse vrouwen die op nieuwjaarsnacht seksueel werden misbruikt door door jou en jouw soort geïmporteerde zielige vluchtelingen waar ik je in mijn plemp van 13:17 uur al op wees? Of wil je de slachtoffers van jouw pseudo-religie zoals vanouds laten verdwijnen in de Gulag?

Oeleflaffel | 09-11-16 | 14:20

@mezelf| 09-11-16 | 14:13
@Oeleflaffel | 09-11-16 | 14:05
En het is niet zo dat er hier in Nederland geen agenten gewond raakten bij het bestormen van een raadsvergadering (andersom raakten er trouwens ook 'demonstranten' gewond). Waar was het ook alweer -ik dacht Geldermalsen.

nickolaas | 09-11-16 | 14:18

Zinnige woorden van Wiegel en Kees Boonman

Rest In Privacy | 09-11-16 | 14:17

Dat hele Trump/Clinton gedoe, ik heb er verder niks mee. Maar het is wel heel mooi dat Pechtold zich beroerd voelt. Merkt ie ook eens wat ik al jaren voor hem voel.

jochum1980 | 09-11-16 | 14:17

"Voel me echt beroerd door zege Trump. — Alexander Pechtold (@APechtold)"
.
Aldus sprak de globalist Pechtold, wiens eurofiele beweging ruim is vertegenwoordigd in de destructieve en oppermachtige (neo-feodale) globalistenbende "Trilateral Commission" www.youtube.com/watch?v=rHWrceNajf4

ben kokhals | 09-11-16 | 14:16

Van mij mag Wilders voor 1x zijn hand over z'n hart strijken... en bij Pauw gaan zitten.
Het enige wat Geert moet gaan roepen is : Nanananana !

Keyboardspeler | 09-11-16 | 14:14

-weggejorist-

IslamPislam | 09-11-16 | 14:13

@Oeleflaffel | 09-11-16 | 14:05
Maar je gaat zeker niet uitzoeken of 'dat gevoel' met bijvoorbeeld een bron te staven valt ? Meestal niet zeker..

nickolaas | 09-11-16 | 14:13

Ik heb trouwens nog geen wetenschappelijke benadering gehoord van Peter RRR de Engerd en mislukte Thijsje Romer. Fijne dag nog mannen en ga lekker in Marokko wonen

beau van rtl | 09-11-16 | 14:11

Jeroen van de Boom noemde Trump een gek??? Als we het nu over een oversekste loser hebben met het verstand van een kauwgombal, komt jeroentje misschien nog net in aanmerking. Gewoon je bek houden lul!!

beau van rtl | 09-11-16 | 14:08

starbuck280 | 09-11-16 | 11:41
Inderdaad. Voorkomen van wo3 helpt het klimaat en de mensheid veel verder dan die neppe deugconferenties waar heel de deugende wereld naartoe vliegt, zich laat verwennen en daarna de reet afveegt met de afspraken. Dat zou perfect in het straatje van Clinton passen. Ze zou er zelfs applaus voor oogsten. Zo blij dat we dat soort hypocriete zooi de komende vier jaar niet hoeven mee te maken.

Doper | 09-11-16 | 14:07

@nickolaas | 09-11-16 | 13:54
Toen was die Oost-Duitse Stasi-snol dus al bezig met haar "omvolking van het avondland". En ik durf te wedden dat de gewonde agenten dat de danken hadden aan de "linkse tegendemonstranten".

Oeleflaffel | 09-11-16 | 14:05

In Nederland wat doet het Sinterklaasjournaal met Zwarte Piet?

Rest In Privacy | 09-11-16 | 14:05

Geert, wat een brenger. In 1 klap al dat hypocriete kutvolk uitgeschakeld. Zet em op Geert, dit is even wat anders dan zendtijd voor politieke partijen of een een tweetje bij zomergasten. Nu met volle kracht vooruit om Nederland weer mooi te maken.

beau van rtl | 09-11-16 | 14:05

piekartz | 09-11-16 | 12:58

Beste Piekartz, de tijd van dom-links is bijna voorbij nu velen zich orienteren op websites waar links zowel als recht hun mening min of meer ongemodereerd kunnen ventileren.

Op vallend is daar vooral de dom-linkse "ik poneer dus het is waar" stellingnames en het aandragen van door andere dom-linkse poneerders geuite poneringen als enig bewijs.

Je moet toch wel echt tot de dom-linkse kerk behoren wil je daar niet openlijk doorheen willen prikken, behalve als je net als ik het niet erg vind dat je binnen twee weken van een prominent linkse PvdA'er tot een rechtse paria bent gedegradeerd omdat ik had uitgesproken dat Pim Fortuyn ook goede zaken voorstelde.

Herkent u hier de parallel met de islam? Apostaten worden bij de PvdA en GL doodgezwegen en/of verkettert en bij de islam worden ze vermoord.

TriestGeval | 09-11-16 | 14:03

Wij zullen alle gutmenschen en domme hufters er over een jaartje aan herinneren dat ze Trump een gek noemden.

beau van rtl | 09-11-16 | 14:01

-weggejorist-

PookaE | 09-11-16 | 13:58

zie wat het betekent om niet te luisteren Peghol, Rukke, Klaver, Samsam etc.
De maat is vol!

nomo | 09-11-16 | 13:56

Heb je daar ook nog een bronvermelding bij? Het enige dat ik daarover kan googelen leidt tot een herhaling van de uitspraak "Wir Schaffen Das" door Merkel na meerdere aanslagen door "zielige vluchtelingen". www.ad.nl...
@Oeleflaffel | 09-11-16 | 13:41
" Merkel condemns rash of Neo-nazi attacks in Germany" (22 aug 2015 -
www.washingtonpost.com/world/merkel-c... ).
" „Wir schaffen das!“ ist ein Ausspruch, den die deutsche Bundeskanzlerin Angela Merkel in der Bundespressekonferenz am 31. August 2015 " de.wikipedia.org/wiki/Wir_schaffen_da...

nickolaas | 09-11-16 | 13:54

He came, he saw, she cried.
#trump

thorrie | 09-11-16 | 13:53

Ondanks een hardnekkig griepje kon ik vanmorgen niet gelukkiger wakker worden.
Wát een eclatant sukses voor de ultieme doener Trump.
Zelden smaakte leedvermaak richting de zich onaantastbaar wanende linkse weekdieren zoeter.
"Kom d'r maar in Geert Wilders!De geest is uit de fles."

R.B.Scott | 09-11-16 | 13:51

Hoewel ik een rechtse populistisch zak hooi met vingers ben, ben ik toch erg blij dat die psychiatrische mufkut van een Hillary heeft verloren en, belangrijker, dat Trump nu roeleert.

Make America great again.

Gelijk ook mooi wind in de rug voor de Europese rechts populistische partijen als de PVV en FN. Top! Tijd dat we een keer afkomen van types als een Rutte, Pechtold, Verhofstadt, Van Baalen en andere uitverkopers.

Ichneumonidae | 09-11-16 | 13:46

Al uren lang opvallende GRAFMUZIEK op NPO Radio 4, bij Van den Boom ?, die Trump een paar dagen geleden een Gek noemde.

Zwizalletju | 09-11-16 | 13:46

This is the biggest Fuck You ever!! Hahahahaha! ^^

saintinel | 09-11-16 | 13:45

@Graaf van Egmont | 09-11-16 | 13:36
Ja klopt hoor , ik zeg maar wat, maar ze is kennelijk vatbaar voor dehydration, en als je dan een paar shotjes achter overslaat in de bar van de auto opweg naar Chappaqua, dan gaat het er zo weer extra uit.
Ze had zich moeten vermannen, maar teleurstelling te groot. Dat krijg je met zelfbedrog en media groepsdenken.

Zwizalletju | 09-11-16 | 13:43

@@piekartz | 09-11-16 | 12:58
Overigens moet u maar geen aannames meer doen over andermans politieke positie. U heeft er duidelijk geen gevoel voor.

Rest In Privacy | 09-11-16 | 13:41

Het waren trouwens in de eerste plaats rechtsextremisten die met molotovcocktails gooiden, die Merkel mede tot de uitspraak 'Wir Schaffen Es' dreven
nickolaas | 09-11-16 | 13:33

Heb je daar ook nog een bronvermelding bij? Het enige dat ik daarover kan googelen leidt tot een herhaling van de uitspraak "Wir Schaffen Das" door Merkel na meerdere aanslagen door "zielige vluchtelingen". www.ad.nl/nieuws/na-reeks-aanvallen-he...

Oeleflaffel | 09-11-16 | 13:41

Wienerschnitzelmit|09-11-16|13:34. Geert Wilders en Donald Trump kennen elkaar wel hoor en Trump zal het contact met Geert echt wel aanhalen. Europa is voor Trump belangrijk en hij zal graag zaken doen met Geert als hij volgend jaar premier is.

beau van rtl | 09-11-16 | 13:39

@piekartz | 09-11-16 | 12:58
Ah, u mag dus een observatie doen, maar als ik hetzelfde doe begint u gelijk te roepen dat u uw mening niet mag verkondigen?

Inderdaad heel vreemd.

Rest In Privacy | 09-11-16 | 13:39

Power to the people! Wat een losers, en maar blijven denken dat alleen laagopgeleide blanke mannen stemmen. Of die er niet toe doen trouwens. Pechtold je bent een zieke hond, en zieke honden worden figuurlijk afgeschoten bij de volgende verkiezingen!

Rest In Privacy | 09-11-16 | 13:38

brughslurph | 09-11-16 | 12:29
Tenks.
Da's mijn neef Wesley, die noemen we hier de Witte Reus.
Sportsgool hé.

Cuyahoga | 09-11-16 | 13:37

Zo weer een faceboek vriendje minder die iedereen die op Trump gestemd heeft uitmaakt voor racist en seksist, leren ze het dan nooit die linkse gekken ?

GerMonster | 09-11-16 | 13:36

Zwizalletju | 09-11-16 | 13:31
Of het dronken is weet ik niet, maar een infuus met oppeppers zal het waarschijnlijk wel zijn.
Had ze vannacht die speech gehouden, was ze overal vanaf geweest. Nu ligt de hele MSM voor de deur van Chelsea om een woord van haar te horen.
Zoals Trump altijd zei: "She has bad judgement"
Ook in dit soort ogenschijnlijke kleine zaken.

Graaf van Egmont | 09-11-16 | 13:36

Joost 2- 13.07. De man Trump zal niet eens weten waar die speldenkonp "The Netherlands" die zichzelf zo belangrijk vinden ligt, niet vreemd overigens.

Wienerschnitzel mit | 09-11-16 | 13:34

@Oeleflaffel | 09-11-16 | 13:17
Het waren trouwens in de eerste plaats rechtsextremisten die met molotovcocktails gooiden, die Merkel mede tot de uitspraak 'Wir Schaffen Es' dreven (waarna het hek van de dam was).
En ik moet die mensen tegen de grens met Rusland nog zien als ze zelf niet voor die NAVO-kosten op gaan draaien.. moeten wij zeker gaan doen ? En als er dan van die moderne artillerie voor de poort staat die met de druk op de knop een heel postcodegebied wegvaagt.. willen ze dan hier naartoe komen, nadat ze ons (en metname Duitsland) voor al die oorlogsvluchtelingen hebben laten opdraaien.
Ja jammer dan dat ze zo'n kort geheugen hebben en alleen EU-subsidies wilde vangen - maar niet de lasten dragen ??

nickolaas | 09-11-16 | 13:33

WellusNietus | 09-11-16 | 13:10

Zit me net af te vragen, waar komt dat toch vandaan dat de links, Gutmensch, hipster etc. zo slecht met verlies kunnen omgaan? Ik kan me nog herinneren dat ik ook baalde toen Bush jr. won, ik baalde ook toen Obama won. Maar hey! Dag erna. Je politieke tegenstander (reaguurder or whatver tegenwoordig) de hand reiken, feliciteren en daarna verder gaan met het leven. Nee tegenwoordig zie ik allerlei huilende hipster millenial huppelkutjes en feminine, metrosexuele baasjes die doen alsof de wereld vergaat. Politici die allerlei nonsens uitbraken. Social media loopt over van misplaatste hartekreten alsof vanochtend om 9 uur de atoombom viel. Wederom hey! Dat is het leven. Soms win je en soms verlies je. "Deal with it."

Basil Fawlty | 09-11-16 | 13:33

@Graaf van Egmont | 09-11-16 | 13:26
Hitlary ligt nu stomdronken a/h infuus.

Zwizalletju | 09-11-16 | 13:31

-weggejorist-

beau van rtl | 09-11-16 | 13:30

Genieten al die huilende Gutmenschen die zo slecht tegen democratie kunnen.

Hopen dat Trump wat verandering kan brengen. En anders... Ach ja, ik weet nog dat B-acteur Reagan als president werd gekozen. Leek ook niet zo'n goed idee. Uiteindelijk heeft hij het nog niet zo slecht gedaan.

Rommelende Onderbuik | 09-11-16 | 13:28

-weggejorist-

ag-kansloos | 09-11-16 | 13:27

Grote klap voor de elite , wereldwijd.

beau van rtl | 09-11-16 | 13:26

8 jaar Obama heeft er voor gezorgd dat de schuld van de VS verdubbeld werd zonder dat er een grote oorlog werd gevoerd.
Zijn Arabische lente heeft een islamitische puinhoop gemaakt van Europa en van het midden-oosten.
De rationeel denkende en werkende Amerikaan heeft gekozen en beslist.
De "kwaliteits-media" zijn ontmaskerd en te licht bevonden.
En aan alle celebs die voor Hillary waren en zelfs het land wilden verlaten.
Up Your's

pejoar | 09-11-16 | 13:26

Hillary zal wel compleet ingestort zijn, gezien dat ze het niet op kon brengen om haar aanhang, die 2 jaar de benen onder hun reet uitgelopen hebben voor haar, geen toespraak heeft gegeven. Ik zou daar wel eens de ontluisterende beelden van willen zien. Want die zullen ongetwijfeld aantonen dat ze echt ongeschikt was voor de job.
Je kunt niet denken dat het bezit van een vagina voldoende is om in het Witte Huis te komen.

Graaf van Egmont | 09-11-16 | 13:26

Basil Fawlty | 09-11-16 | 12:23

Hoe gaat Trump dat betalen vraag je je af?

Dat is gemakkelijk, eerst spoelt hij de dom-linkse wetten en regelgeving die allen op HOAX'es zijn gebaseerd door het riool.

Dom-links onzinnig milieu geleuter dat de USA economie bijna tot stilstand gebracht hebben en de maak industrie naar de lage lonen landen heeft gejaagd.

Hij zal ook de door en door corrupte FDA aanpakken, die volledig aan de hand van de medicijn maffia loopt (er is een parallel met de RIVM in NL)

Ruim baan voor de al decennia als onovertroffen geneeskrachtig bewezen maar niet patenteerbare medicijnen zoals MMS (ChloorDioxide) en MSM (werelds beste pijnbestrijder) die volkomen onterecht door betaalde medicijnmaffia trollen (in NL met alleen al in 2015 met ca. €50 miljoen smeergeld) in de kwakzalvershoek geduwd zijn.

Medicijnen die slechts enkele Euro's per ton kosten maar de financiële en maatschappelijke kosten van de USA gezondheidszorg met 80% zullen laten dalen.

TriestGeval | 09-11-16 | 13:25

2016, jaar van de aap, van de revolte, de onvoorspelbaarheid. Wat kan ik nu genieten van die zure gezichten die maar niet kunnen geloven dat het 'plebs' de macht heeft genomen. Champagne !

oranjebloesem | 09-11-16 | 13:24

He he.... grappig. Straks alle grachtengordel stumpers aan tafel bij de NOS staatsomroep huilie huilie doen. En in Den Haag word het hielen liken bij Trump, eerst maanden afkraken, en nou op de knietjes Mogen. HEERLIJK!

Wienerschnitzel mit | 09-11-16 | 13:23

Gefeliciteerd Trump!
@MrBrilliant | 09-11-16 | 12:57
Of je vraagt aan Putin of ie het door wil geven ;)

nickolaas | 09-11-16 | 13:23

@nickolaas | 09-11-16 | 13:01
Diezelfde "people of Germany" die de andere kant opkeken toen op nieuwjaarsnacht honderden/duizenden Duitse vrouwen seksueel werden misbruikt door de zielige vluchtelingen die zij zelf hebben geïmporteerd, om het "incident" vervolgens onder het tapijt te vegen, iedere kritiek als racisme te bestempelen, om daarna te roepen dat "blanke mannen" dat ook doen?

Oeleflaffel | 09-11-16 | 13:17

nickolaas | 09-11-16 | 12:58

Geen slechte auto trouwens ;) Maar serieus, om die vergelijking meteen te trekken? Denk dat je veel bijval van links zult krijgen maar voor mij appels met peren.

Basil Fawlty | 09-11-16 | 13:15

Misschien gaan de dames/heren Nederlandse politici zich nu gedragen als : Volksvertegenwoordigers in plaats van op het pluche slapende en in ivoren torens wonende "elite" die graag in de belangstelling staan omdat ze daar heel erg geil van worden.

alshetware | 09-11-16 | 13:11

Op Joop hopen ze in de fora op drie scenario's , of hij word afgezet door een coup van de legerleiding, of ze spitten in zijn verleden en hij moet aftreden, of hij word kapot geschoten .
Zo kennen we onze linkse vrienden weer !
Castor12 | 09-11-16 | 13:08
Beetje zoals Hitler dit deed bij zijn tegenstanders..

WellusNietus | 09-11-16 | 13:10

MRF2739 | 09-11-16 | 11:47

Gelukkig is je hele gelul beargumenteerd met niets en blijkt uit je formuleren en linguïstiek wel dat je andere die niet in jouw visie 'dom' vind, verwaande linkse betutteling idioot.

MikeLekkerBelangrijk | 09-11-16 | 13:08

Op Joop hopen ze in de fora op drie scenario's , of hij word afgezet door een coup van de legerleiding, of ze spitten in zijn verleden en hij moet aftreden, of hij word kapot geschoten .
Zo kennen we onze linkse vrienden weer !

Castor12 | 09-11-16 | 13:08

Wil de NPO die partijdige Twan Huys direct maar ontslaan?

Deze man zag het fout en heeft ons dag in dag uit alleen maar van zijn foute denkbeelden verteld en misselijk makend gescholden op Trump.

Schandalige man, maffiamaatje Huys, rot op svp.

Hoop dat Trump weet hoeveel vijanden hij heeft in Nederland.

joost2 | 09-11-16 | 13:07

Wil de NPO die partijdige Twan Huys direct maar ontslaan?

Deze man zag het fout en heeft ons dag in dag uit alleen maar van zijn foute denkbeelden verteld en misselijk makend gescholden op Trump.

Schandalige man, maffiamaatje Huys, rot op svp.

Hoop dat Trump weet hoeveel vijanden hij heeft in Nederland.

joost2 | 09-11-16 | 13:07

-weggejorist-

joost2 | 09-11-16 | 13:07

Wil de NPO die partijdige Twan Huys direct maar ontslaan?

Deze man zag het fout en heeft ons dag in dag uit alleen maar van zijn foute denkbeelden verteld en misselijk makend gescholden op Trump.

Schandalige man, maffiamaatje Huys, rot op svp.

Hoop dat Trump weet hoeveel vijanden hij heeft in Nederland.

joost2 | 09-11-16 | 13:07

piekartz | 09-11-16 | 12:58
Ook al zou het waar zijn wat je zegt, wat doet dat af aan de overweldigende overwinning van Trump? Slechte verliezer ben je, meer niet. WWIII is afgewend, besef je dat goed.

Vout | 09-11-16 | 13:06

“Ik heb een dochter. Hoe moet ik die nou uitleggen dat je in Amerika geen president kan worden?” Want dat is waar het is misgegaan voor Clinton, denkt de rasechte New Yorkse. “Dit land wil geen vrouw aan het roer. Daar word ik zo verdrietig van, misselijk zelfs.”
.
Zomaar een uitspraak van een random Democraat. Hoe in vredesnaam kom je op zo'n conclusie uit? Het punt is helemaal niet dat een vrouw geen president mag worden. Wat mij betreft maken ze een vrouw president. En is de politiek mega progressief en is de volgende president van Amerika een Democratische lesbienne. Zowel Democratische als Republikeinse fanatici denken in hokjes. Alsof de kiezer door Republikeins te stemmen direct ook anti-progressief is. Alsof alle Republikeinen volslagen idioten zijn. Alsof je Democraat MOET zijn om een normaal mens te zijn. Alsof we nu terug gaan in de tijd? Ik kan bijzonder slecht tegen mensen die geloven dat zij, en zij alleen, de waarheid in pacht hebben. Praat verdomme eens met andere mensen die wat anders denken! En niet alleen zielige buitenlandse immigranten en homo's, maar ook met de middenklasser, de boer, de bouwvakker. Alsof hun mening er niet toe doet!

Armin Langbaard | 09-11-16 | 13:02

He Jesse, hoe heet die maaklapper ook alweer?

hadsiekiedee | 09-11-16 | 13:01

@mezelf 12:58
En het is niet dat 'The People of Germany' Trumpkiezers niet hebben proberen te waarschuwen.
"The ‘People Of Germany’ Send Powerful Warning Message To The US About Trump" elitedaily.com/news/politics/people-ge...

nickolaas | 09-11-16 | 13:01

@ProAsfalt | 09-11-16 | 12:56

Anthropogenic Climate change is een wetenschappelijk gegeven.
Je kan het wel ontkennen, sure.. maar dan ben je een achterlijk broodrooster...

piekartz | 09-11-16 | 13:01

Jaja, dat Vosvrouwtje en haar vriendinnetjes in hun "pantsuitjes voor Hillary"... Praat normaal, tuthola, in je broekpakje!

Rhenium | 09-11-16 | 12:59

@TeeJee | 09-11-16 | 12:35

Ik doe een observatie gebaseerd op statistieken. Een zonde anno 2016.
Blijkbaar mag ik van de Trump fans niet zeggen waar het op staat... Vreemd.

piekartz | 09-11-16 | 12:58

@Basil Fawlty | 09-11-16 | 12:47
Hebben ze uiteindelijk nu allemaal die Volkswagen gekregen die ene populist met een bloksnor ze beloofd had..?

nickolaas | 09-11-16 | 12:58

-weggejorist-

MrBrilliant | 09-11-16 | 12:57

Is dit nou zo leuk? Trump zal de VS terugtrekken uit klimaatakkoorden, waarmee het klimaat fucked is. (...)
klownf | 09-11-16 | 11:19

Whoehahahahahahahahahahahahaha
Dat u gelooft in de klimaathysterie zegt meer over u dan over Trump.

Trump is één va de weinige politici die a) natuurkunde beheerst en b) geen banden heeft met de milieubeweging.

Iedereen zou blij moeten zijn dat het klimafaat heel wat tandjes minder hard zal gaan draaien.

ProAsfalt | 09-11-16 | 12:56

piekartz | 09-11-16 | 12:09
Niemand in Nederland is onopgeleid gezien de leerplicht in Nederland dus wat ijl je allemaal? Heb je koorts?

Vout | 09-11-16 | 12:51

The Donald en Vlad gaan IS van de planeet kogelen. Vlad heeft zijn boten al liggen.
Ook wat waard.

En de grote Nederlandsche bouwers kunnen vanaf morgen hun gepeperde offertes indienen voor het
Mexican Wall-werk. Props voor jobs. Katsjjing.

Kaltsnautzige | 09-11-16 | 12:50

Startsein opheffing EU, Brussel in rauw, Europarlementariërs roepen de ondergang van de Aarde over zichzelf uit. Koenders over het verval van de wereld orde, NWO naar de kloten, globalisatie staat onder druk, Europa kan militair niet meer parasiteren op Amerika, en mag straks zelf zijn boontjes doppen met Rusland. Rutte bezig met een nieuwe draaikontcursus, Pechtold gaat nog meer de strijd aan met PVV jegens polarisatie, kan een rumoerig jaartje worden in 2017.

Gevestigde media en politici, YOUR TIME IS UP !!

Brexit was de voorloper, Trump volgt, volgend jaar Nexit.

De mondiale eenheidsworst valt uiteen..

Sweetlakecity | 09-11-16 | 12:48

nickolaas | 09-11-16 | 12:35

Dat zijn idd dus de vragen die men zich stelt. Ene kant Keynes andere kant dereguleren. Hoorde net dat men denkt dat bijvoorbeeld Dodd-Frank (bankenwet) en Obamacare als eerste op de brandstapel gaan. Ook denkt men dat hij juist in een aantal van de Trump voorstellen (belastingverlagin en infra) een compaan zal vinden in Bernie sanders en zijn medestanders. Hoorde overigens net ook een goede oneliner. "Americans don't hate the rich. They all want to be rich!"
Clinton heeft dus campagne gevoerd om de rijken hard aan te pakken maar dat viel niet in goede aarde bij menig kiezer want stel je voor: "Straks ben ik rijk en word ik genaaid door de overheid." The American dream pur sang; rijk worden. Die gedachtegang zal er bij de MSM in Nederland nooit ingaan. Vond het wel een rake opmerking.

Basil Fawlty | 09-11-16 | 12:47

Heerlijk ,heerlijk, Kobus en ik hebben er vanmorgen al een pikketanussie op genomen.
Geheel tegen het zin van de linkse kerk en vooral de D66 - GRL haters van de democratie.
Een door de wol geverfde zakenman als Trump zouden wij in Nederland ook als premier moeten hebben.
Men moet het hier al jaren doen met beroeps konkelaars, die vrijwel altijd en hun hele leven vanuit de belastingpot worden betaald met altijd riante exta regelingen.( o.a. de korpschef)

mevr.Kribo | 09-11-16 | 12:46

@Klownf die Obamacare is zowiezo geflopt.
Amerikanen met een beetje inkomen zijn verplicht om 600 dollar per maand te betalen.
En dan zijn er ontzettend veel uitsluitingen.Waardoor ze alsnog een fikse rekening krijgen.
Veel Amerikanen dit jaar door in financiele problemen gekomen.
Klimaatakkoord is toch onzin.
Laat ze ontbossing en palmolie plantages maar eens aanpakken.En de overbevolking.

Lilia2 | 09-11-16 | 12:46

@Princess_F.W.Bolkiah
Beurzen in de VS zijn nog niet open en Azië ligt stil meen ik.

nickolaas | 09-11-16 | 12:44

Hillary staat trouwens wel voor met de 'popular vote' nu.. 35.000 stemmen of zo (steden..).

nickolaas | 09-11-16 | 12:43

Leuk die beelden en reacties. Bij de PvdA met de A van ......(vies woord bij die club) staan ze met hun armen over elkaar. De Pechtold schakelt slecht, blijft in z'n achteruit hangen en mist de realiteit van het heden. Je zal ermee moeten leven knul. Laten wij eerst maar eens afwachten hoe de regering Trump zich ontwikkelt. Of je hem mag of niet (Wie kent hem eigenlijk?) is hij wel tegen de stroom binnen zijn eigen partij in en met frisse tegenwerking van de Clinton Clan, president van de VS geworden. Dat dwingt toch een zeker respect af, al is dat voor sommigen, waaronder zijn opponent, moeilijk om toe te geven.
President Trump, het klinkt nog niet eens zo gek.

Een vrije paling | 09-11-16 | 12:43

De kortzichtigheid van de nationale en internationale politici word overduidelijk, het propageren van hun A-democratische visie, de mening van de gewone man al decennia hebben genegeerd en zijn opvattingen in een racistisch hoekje hebben gedrukt, om vervolgens flabbergasted te zijn over de onoverbrugbare kloof en draagvlak tussen volk en politiek (voor zover men nog kan spreken van politici in een dictatuur). Het moet toch een ferme wake up call zijn dat de wereld verandert maar dat "Het Bestuur"( ondanks een BRexit en Trump's zege), nog steeds vast houd aan hun kille EU-opvattingen, die vaak de vrucht van een eenzijdige visie blijken te zijn.

hovawart | 09-11-16 | 12:42

Bedankt voor dit mooie topic.

Fijnstoffer | 09-11-16 | 12:40

@beschuitfluiter | 09-11-16 | 11:14
Eentje die onbereikbaar is voor droons.

Guido | 09-11-16 | 12:40

Hoe zuurder de reacties, des de zoeter de overwinning.
De beurskrach is uitgebleven.

Princess_F.W.Bolkiah | 09-11-16 | 12:39

@allenamen | 09-11-16 | 12:36
Nou ja, het is niet dat je er verder iets aan kan doen.. (en als je iets wel een beetje aan ziet komen, wil ook nog niet zeggen dat het dat allemaal anders maakt.. ).

nickolaas | 09-11-16 | 12:39

Dit krijg je nou, als je als politiek de angsten en emoties van het volk negeert. Als je ze voorliegt met "u hoeft niet bang te zijn, voor massa-immigratie, voor IS, voor terrorisme; er is niets aan de hand". Dit krijg je als je hele bevolkingsgroepen niet serieus neemt en hun emoties, twijfel en angsten wegduwt en miljoenen mensen bestempelt als 'rascist', enkel omdat ze onzeker zijn en angstig over de toekomst van zichzelf en hun kinderen.
Het 'Nee' tegen het Oekraine-verdrag, de Brexit en nu Trump, zijn allemaal gevolgen van hetzelfde gevoel dat speelt onder de bevolking. We begrijpen heus wel dat de oplossing complex is, en dat we de problemen in de wereld niet zomaar uit de weg kunnen gaan, en dat we open moeten staan voor veranderingen in onze samenleving, maar in godsnaam: neem onze emoties en angsten serieus...!

Jimmydepimmy | 09-11-16 | 12:38

Al beeld van dat zure smoelwerk van rottenberg ? Dacht dat ie gisteren een hartaanval kreeg toen kelder wat pisitiefs over trump wou zeggen....

kat-de-kat | 09-11-16 | 12:37

Nou jah, verval zit ook een zekere schoonheid in voor de fijnproevers..
nickolaas | 09-11-16 | 11:44
Ha ha. Je slaat de spijker op de kop. Voor mezelf sprekend maar vast velen met mij: ik moest vanochtend denken hoe ironisch het is dat de VS in mijn perceptie opeens zoveel kleiner is geworden vandaag.

allenamen | 09-11-16 | 12:36

@Basil Fawlty | 09-11-16 | 12:23
Zijn belastingverlagingen zijn doorgerekend en die pakken vooral voor de (hogere) bovenklasse goed uit. Verder belastingverlagen en infrastructurele projecten ?? Moet dat dan geleend worden (Reagan haalde het ook niet uit economische groei - maar liet de staatsschuld flink oplopen.. ). En ik geloof dat Trump vooral de luchthavens aan een opknapbeurt toe vond (je moet ergens landen met je vliegtuig.. daarna ? Jachthavens ? ).
Verder medische zorg betaalbaar maken ? Denk je dat ie als 'business friendly'-regering aan de farmaceutische industrie gaat zitten (alleen zij zijn in peilingen meer gehaat dan de politiek, maar goed.. ). Of ziekenhuizen, doctors vragen op de kleintjes te gaan letten (ook met hun facturen). Ligt niet echt in die ideologie tot nog toe in ieder geval.
Verder wil ie de federale bijdrage aan het onderwijs beeindigen (12%) en moeten staten of zelfs wijken/steden zelf voor de kosten opdraaien.. arme buurt ? (you do the math.. en omgekeerd kan een rijke buurt goede docenten meer betalen, etc - onderwijs nog meer elitair en nog minder concurrentie van armere maar slimme mensen = nog zwakkere elite op termijn, maar jah dat is over een aantal jaar en daar moet je eerst nog komen met een ideologie die jaren geleden al bewezen weinig duurzaam was - je kan je afvragen wat er nog kapot kan aan economische huishouding om maar iets te noemen naar Reagan en Bush). En er zijn meer dingen die gewoon logischerwijs volgens mij helemaal niet gaan kunnen, maar kiezers zijn er toch ingestonken (net als de 'boze groepen' onder Bush - die hebben dat het Republikeinse establishment verweten.. en ze tuinen er nu toch weer in - maar ik moet toegegeven dat het electorale alternatief nou niet echt overtuigend was ook dus - en dat kunnen ze zich aan die kant dus ook aanrekenen).

nickolaas | 09-11-16 | 12:35

@piekartz | 09-11-16 | 12:09
Constant je ideologische tegenstander afserveren met "onopgeleid", en alle overige termen die ondertussen al rondgeslingerd worden, is precies 1 van de redenen waarom mensen de zelfverklaarde elite meer dan beu zijn.


Niet luisteren wordt nu dus gevoeld.

Rest In Privacy | 09-11-16 | 12:35

Of Ashfin Elian. Hoop de laatste.

Carmelita | 09-11-16 | 12:35

sickworld | 09-11-16 | 12:28

Die bovenste 1% betaald alleen te weinig belasting om Trumps beloftes te betalen. Zelfs al gooit hij dat 10 of 20% omhoog. Die mensen zitten dan al hoog en droog off-shore. Wat je denk ik bijvoorbeeld ook gaan zien is veel meer deregulatie, wat weer niet Keynes is. Ik denk iig dat we zeer interressante tijden tegenmoet gaan.

Basil Fawlty | 09-11-16 | 12:34

Ten eerste zijn er 3000 medewerkers als staf. Die gaan niet allemaal precies doen wat Trump zegt. Daarnaast is er een senaat die dat zeker ook niet doen. Obama had ook veel meer willen doen. De soep wordt lang niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend. TTIP is nu waarschijnlijk wel van de baan en de defensie-uitgaven gaan omhoog. Dat is helemaal niet zo erg. De muur van Mexico (moreel wellicht niet leuk) zal ons niet schaden en een betere samenwerking met Rusland al helemaal niet. De klimaatverdragen kunnen best anders ingericht worden. Zo steken wij 18 miljard in windenergie waarvan de opbrengsten maar minimaal bij ons terecht komen, terwijl je voor hetzelfde geld iedereen 6 zonnepanelen kan geven.Het kan ook goed uitpakken. De blinde paniek hier is vooral emotie. De linkse rakkers zijn slecht in luisteren en zijn zo bang om echt samen te werken. Ze begrijpen ook niet dat samenwerken ook betekent dat je dingen moet doen die je zelf eigenlijk niet wilt doen.

reddeloos verloren | 09-11-16 | 12:34

J.Slavink | 09-11-16 | 12:30
Jan Roos zal wellicht gevraagd worden.

Carmelita | 09-11-16 | 12:34

@allenamen | 09-11-16 | 12:27
Zou die wel willen, zoveel knaken.

Rest In Privacy | 09-11-16 | 12:31

Bij Pauw zoeken ze zich nu wezenloos naar iemand die blij is met Trump. Staat niet in hun boekje. Deze zal ongetwijfeld beveiliging vragen. Een betaalde tafelheer is er snel te vinden die kan dan de verschillige vara- mimiek doen (zorgelijk of meer komisch ?)Linkse cabaretiers genoeg. Als we maar goed weten hoe de vara dit probleempje tackelt. Voorkomen moet worden dat de parallel met Nederland getrokken wordt met de hier wonende Geertfascisten en deplorables.

J.Slavink | 09-11-16 | 12:30

Links heeft de Westerse beschaving om zeep geholpen door de middeleeuwse, fascistische, achterlijke en gewelddadige islam te importeren. Het is actie-reactie, dan krijg je dit dus, want als ik tussen Trump en de islam moet kiezen, dan kies ik natuurlijk voor Trump, Wilders, Le Pen en voor iedereen die de islamitische fascisme ver weg buiten de grenzen van het Westen wilt schoppen.

Wonderful-Life | 09-11-16 | 12:29

Ik zie dat het ontbreken van opleidingsniveau er weer bij gehaald wordt. Wat een nonargument.
Heb een paar jaar sociologie gedaan (niet afgemaakt) en je wilt niet weten met wat voor dedain daar over 'arbeiders' en 'het volk' werd gepraat.
Door lui die 4 jaar over hun propedeuse deden.

Carmelita | 09-11-16 | 12:29

@Cuyahoga [09-11-16] 12:20
Witte reus natuurlijk.

brughslurph | 09-11-16 | 12:29

@ Basil Fawlty | 09-11-16 | 12:23 Er zit méér dan genoeg geld vast bij de bovenste 1%.

Alle goede doelen alwaar zij hun "goodwill" mee creëren betekent minder taxpoet in de staatskas en werk voor de vriendjes van de vriendjes, de bovenklasse dus. Nee, ik maak me er minder zorgen om als Trump de consequenties van zijn speeches werkelijk gaat dragen.

sickworld | 09-11-16 | 12:28

Probleem van links is,dat iedereen die rechts is het probleem is,maar in feitelijk links zelf het probleem is,en maar altijd wijst.. Calimerogedrag.

WW3 Lachwekkend
Alexje pechvogel huilie
Trump heeft een grote meerderheid van immigranten/minderheden gewonnen.

Szuz | 09-11-16 | 12:27

Alles beter dan de in en in corrupte Clinton kliek die aantoonbaar omgekocht kon worden door het grootkapitaal.
sinar2 | 09-11-16 | 11:47
Trump vertegenwoordigt inderdaad niet het grootkapitaal. Hij IS het grootkapitaal.

allenamen | 09-11-16 | 12:27

@ prof. pim pam piet om 11.22 uur:

Helemaal raak en midden in de roos.Prima blog.

joost2 | 09-11-16 | 12:26

Vraag: Gaan de lichten uit voor of na die vacuümbommen?
Kan ik me een beetje voorbereiden.

Piet Karbiet | 09-11-16 | 12:24

Alweer is het te bizar voor woorden op wat voor achterlijke manier de gutmenschen de democratische keuze van de meerderheid afdoen als walgelijk, hatelijk en wat voor idiote termen dan ook.
Ik zie Trump absoluut niet zitten net zoals Clinton ook niet maar dit is puur genieten. Heleen Mees vanmorgen op de radio was echt zalig.

Blootkapje | 09-11-16 | 12:24

Een ding moeten we toch niet over het hoofd zien en dat is dat Trump mega Keynsians gaat uitgeven (voor wie niet weet wie Keynes is. Geen probleem: en.wikipedia.org/wiki/John_Maynard_Ke... . Iets waar links (jaja) dol op zal zijn. Miminum inkomen omhoog, infrastructuur projekten, belasting omlaag voor de midden- onderklasse. De economie zal, denk ik, eerst groeien maar ik ben zeer benieuwd hoe hij dat zal betalen. "There no such thing as a free lunch."

Basil Fawlty | 09-11-16 | 12:23

piekartz | 09-11-16 | 12:09,

Bij "onopgeleide mensen die stemmen met hun gevoel" denk ik eerlijk gezegd direct aan linkse kerkgangers;
- nooit ingaan op inhoudelijkeargumenten;
- nooit verwijzen naar controleerbare feiten;
- in plaats daarvan andersdenkenden als "domme fascisten" wegzetten;
- dreigen met de apocalyps mocht Trump of Wilders gekozen worden;
- idem bij referenda over een EU-grondwet, Brexit, associatieverdrag, etc.

En dan heb ik het nog niet eens over het "nieuwe stemvee" van de linkse partijen; isis-aanhangers die blind achter buitenlandse dictators zoals Erdogan aanlopen en zwarte supremacisten die uitsluitend op gelijk gepigmenteerden willen stemmen.

Dandruff | 09-11-16 | 12:22

MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
De VS en Rusland die toenadering zoeken, heel slecht voor de wereldvrede inderdaad als de grootste militaire machten niet tegen elkaar opgehitst worden. De VS die niet automatisch meer achter het Vierde Rijk van de eurofascisten / de NATO staan. Ben jij misschien obersturmbannführer Guy Verhofstadt zelf?

Kapitein Stijlvol | 09-11-16 | 12:22

@ theovanthea | 09-11-16 | 12:06 ... Denk dat Jesse Klaver de zgn Nederlandse Kennedy voorlopig de states niet meer in mag.

Die Klaver die gaat nog eens verzuipen in zijn eigen grootsheid. De verwende achterbank-kleuter.

sickworld | 09-11-16 | 12:22

Tranen met tuiten omdat je gedroomde kandidaat het niet is geworden. Een immigratiewebsite plat. Wat voor een leeg, naief en gestuurd leven heb je dan...

Graaisnaaiert | 09-11-16 | 12:21

MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
Jij lijkt me nochal slim, dus vandaar dat ik jou advies even vraag:
Vanagt met het feeste hep mijn nigtje van 14 iets teveel Schültenbrau met Flügels gedronken toen we met de hele blanke onopgelijde familie de verkiesingen zaten te kijken.
Omdat we daarvoor sjoarma bij Tel Afief hadden bestelt, zag dat er niet zo best uit, overal knoflooksous en so.
Allemaal niet zo errug zou je denken, maar nu blijkt dat ze me varkesmuts helemaal onder hep gekotst.
Weet jij messchien hoe ik die weer sgoon krijg?
Omo, Dreft, Ariël?
Ben benieuwt.
Doei.

Cuyahoga | 09-11-16 | 12:20

Die Pauw tweets haha
Klakkeloos ongeloofwaardige wensdenk polls knippen en plakken
om maar niet de waarheid te hoeven zien.
Wegkijk links zoals we het kennen .

phman68 | 09-11-16 | 12:20

Clinton heeft zich dus teruggetrokken in een klein kamertje en likt haar wonden. Missch is ze wel volledig ingestort. Ze had toch rekening moeten houden met een nederlaag. Ik denk dat Trump wél een verliezersspeech had gehouden.

Carmelita | 09-11-16 | 12:20

Ik verheug mij nu al op de zure koppen bij DWDD en Pauw. Smullen!!!!
Niet dat Trump in de strijd zich heeft laten zien als presidentskandidaat kandidaat, maar het is geen Hillary, rejoice, rejoice.

Ik kan mij bij Trump voorstellen dat hij zich nu van een gematigde kant laat zien, ik hoop het van harte. Er is in ieder geval de kans op verandering. Met Hillary Clinton was de oude politiek aan de macht gebleven. Die zijn echt nog niet uitgeschakeld. Sociale structuren zijn sterker dan een individu, maar het wordt anders.

De angst bij de gevestigd orde aan deze kant van de plas zal enorm zijn. Bijltjesdag komt!!

Nou ja, het was een vieze strijd tussen twee tot wanhoop stellende kandidaten en de minst slechte heeft gelukkig gewonnen.

Nuuk | 09-11-16 | 12:19

Al die nepdeskundige bij Pauw en DWDD wisten het allemaal wel. Behalve hadden ze niet door dat Amerika niet zat tewachten op vrouwtje Clinton die het goed vond dat een stagiaire aan de sigaar van haar echtgenoot kon lurken. Laat staan dat zij de Russischebeer in bedwang kan houden. Donald daarintegen is een echte cowboy en zal veel daadkrachtige optreden als de creolen Obama neef van Rutte, beide hebben samen nog niet de ruggengraat van Trump.

Goedverdoemme | 09-11-16 | 12:18

en nu donald <<<lock her upp !!!!die kraaiende feeks !

geeratz8217 | 09-11-16 | 12:17

@piekartz | 09-11-16 | 12:09

Tja dat "onopgeleid" is subjectief , jij vind mensen die rechts stemmen onopgeleid, ik vind datzelfde van links.
.
Op zich jammer dat er twee kampen tegenover elkaar staan ook zeker in Europa, maar links heeft het te ver uit de hand laten lopen om nog serieus genomen te worden, dankzij hun cultuur nihilisme MSM propaganda, onderdrukking van andere meningen en love affair met een fascistische sekte genaamd islam, staan we nu tot de lippen in het water

GerMonster | 09-11-16 | 12:16

@J.Slavink | 09-11-16 | 12:13
Als je je eigen vraag goed leest, dan kun je er het antwoord al bijna zelf in lezen. Een goede vraag beantwoord vaak zichzelf al. (Als je goed kunt vragen én goed lezen (je eigen vraag)) Maar goed.

AntiSoof | 09-11-16 | 12:16

Het is verdacht stil op straat in de 'Linkse gemeente' waar ik woon. Zou iedereen al in de atoomkelder zitten?

Kapitein Stijlvol | 09-11-16 | 12:16

Putin hedenmorgen tegen de nieuwe diplomaat van NL aldaar. Ze zag er niet blij uit toen Putin de nieuwe president van us bekend maakte. youtu.be/U0thXKGRYeA?t=23m44s

am*dam | 09-11-16 | 12:14

Nanananana!

Gen. Maximus | 09-11-16 | 12:13

Waaraan hebben we het verdiend dat we voorgelicht moeten worden door de deugende Twan Huys die het rolmodel Holleeder het podium gaf voor collegetour - en daar natuurlijk nooit zijn excuses voor heeft aangeboden?

J.Slavink | 09-11-16 | 12:13

Genieten ja, al die jankende wijven, die het "slechte nieuws" niet als een man kunnen nemen, geweldig! Naar verluid zit Hillary ook alleen in een kamertje. Waarschijnlijk ook te huilen. Vandaar dat ze niet met een speech komt. Heeeeel ongebruikelijk. En zoiets zou dan de vrije wereld moeten leiden?

Tux1337 | 09-11-16 | 12:13

Met de glorieuze overwinning van Trump in het achterhoofd DWDD en Pauw van gister terugkijken: HAHAHA!
Maurits Hendriks regelt de NPO-losersvlucht...

Mark de Grootte | 09-11-16 | 12:13

Dikke neus naar al die arrogante, betweterige, nep-progressieve, policor 'Lefties', maar dat wil niet zeggen dat ik nou zo heel erg blij ben met deze uitkomst! Da's best wel een raar gevoel.

BadLieutenant | 09-11-16 | 12:12

Geen leuker vermaak dan leedvermaak. Maar ze hebben het er dan ook naar gemaakt. Wat een smerige vuile campagne, en wie geschoren wordt moet stilzitten. Overigens is de hamvraag, welke bedrijven mogen de muur aan de grens met Mexico bouwen, Magal heeft al om een offerte gevraagd, maar het zullen wel subsidiaries van Trump Inc worden die het werk krijgen.

van Oeffelen | 09-11-16 | 12:12

De broekpakken parade van de PvdA restanten .. wat een treurigheid.
In clintoniaans textiel verpakte pluche-klevers.

daytripper | 09-11-16 | 12:12

Ik ben heel benieuwd hoe Trumps kapsel er uit gaat zien.

AntiSoof | 09-11-16 | 12:11

Het is allemaal de "schuld" van Wassila Hachchi.

Hufter | 09-11-16 | 12:11

De calimero, zuurpieterige slechte verliezers worden toch nu wel heel hard geconfronteerd met het feit dat ze hun volwassenheid te lang hebben uitgesteld.
.
Wat Trump ons gaat brengen? De tijd zal het ons leren; appelen of peren.
Maar het keiharde niet versmaden feit dat het establishment op zijn bek is gegaan, is me zo veel waard.
.
Aan Mei li Vos, Rottendedwerg, Pechstein, Verhoevenstadt, Petur de Vries, J.F.K. en consorten wil ik tot slot zeggen, this is the biggest FUCK YOU ever!

Memek | 09-11-16 | 12:10

Net als Conan de R. ga ik vanavond met een grote grijns op mijn gezicht naar dat linkse zooitje kijken als de DWDD, PAUW EN NieuwZuur.
..
Heerlijk, ben net wakker met een goed gevoel, ze zaten er allemaal naast, net als de peilingen hier met de PVV, let op mijn woorden!

Keyboardspeler | 09-11-16 | 12:10

@GerMonster

Ik zit inderdaad enigszins in het midden. Een unieke positie lijkt het wel anno 2016. Waar ik op stem weet ik echter nog niet, Nederland heeft momenteel geen fatsoenlijk politiek leider waar ik achter wil staan.

Ik heb meer problemen met onopgeleide mensen die stemmen met hun gevoel, dat ze toevallig blank zijn doet mij niet veel.

piekartz | 09-11-16 | 12:09

de westerse beschaving zoals we die nu kennen is geen drol meer waard, go trump

eriksweet | 09-11-16 | 12:08

Hoe lang zal het duren voor types als Klaver (GL) en Pechtold (D666) hun tweets gaan "zuiveren" of zelfs blokkeren.

Onderbuik2 | 09-11-16 | 12:08

piekartz | 09-11-16 | 11:59
"-Racistisch? Wou je ontkennen dat met name oudere onopgeleide blanken op Trump stemmen?"

Mijnheer, u bent een racist!

Kaas de Vies | 09-11-16 | 12:08

Bigi Bana Boy | 09-11-16 | 11:55
Echt waar? Dan gaat het licht uit zeker?
BOE! Je schrok hè?

Vout | 09-11-16 | 12:07

@piekartz | 09-11-16 | 12:05

jazeker als je alleen die groep eruit "cherry picked" dan wel

GerMonster | 09-11-16 | 12:07

Ik ben benieuwd of het Openbaar Ministerie van Justitie nu ook al die linkse figuren op de Nederlandse TV gaat vervolgen voor de wijze waarop zij de laatste maanden hun vuil gespuid hebben tegenover de toekomstige president van Amerika.

Er zijn op de Nederlandse TV door die partijdige figuren veel ergere dingen gezegd over Trum, dan Wilders ooit gezegd heeft inzake die Marokkanen.

Ook wij moeten in maart 2017 die linkse elitaire kliek heenzenden.

joost2 | 09-11-16 | 12:07

-weggejorist-

theovanthea | 09-11-16 | 12:06

Volgens mij was dit het moment waarop The Donald besloot om voor het presidentschap te gaan.
youtu.be/k8TwRmX6zs4?t=177

Barbarous_Relic | 09-11-16 | 12:05

Hoor zo weinig linkserds zeggen: hier moeten wij van leren. De gevolgen zullen ook NL radicaal zijn.

metagod | 09-11-16 | 12:05

@@ MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
Toe maar, twee keer in een post een politieke tegenstander uitmaken voor fascist. Weet u wie ook, ach laat maar.
Ik heb geen plannen gehoord om de democratie af te schaffen teneinde de treinen weer op tijd te laten rijden, noch zie ik hem daartoe in staat. Het is dezelfde bangmakerij die ik al sinds mijn jeugd hoor uit de welbekende hoek.

atheïstisch stemvee | 09-11-16 | 12:05

@piekartz | 09-11-16 | 11:59

Als je niet links bent wat ben je dan wel ? Serieus bedoelt, misschien zit je in het midden en ben je een CDA stemmer, niet mis mee.
.
Ja de indoctrinatie zit diep bij velen, dankzij de MSM en de druk uit de maatschappij om maar te conformeren aan het linkse gedachtengoed, en aangezien we hier alleen maar wat lettertjes van je kunnen zien is een label al snel geplakt : "anti trump, zal wel links zijn"
.
Ja racisme / sexisme richting de blanke man is groot in de linkse wereld, kijk alleen al naar het credo van Clinton "ik ben vrouw DUS stem op mij". De kiezers van Trump neerzetten als een cliché beeld van de ontevreden blanke man is op z'n minst een beetje die kant op.
.
Bij deze verkiezingen hebben bergen vrouwen, zwarten, latino's en wie weet een aantal lgbrrsnnlkprkt'ers ook op Trump gestemd.

GerMonster | 09-11-16 | 12:05

Prachtig dit. Waarschijnlijk staan alle bezoekers van Joop op die fotos. Helaas voor links gaat de door hun gewenste WWIII niet door. Donald heeft geen zin in conflicten met Rusland. Donald denkt laat die zandlanden het maar zelf uitzoeken. Helemaal gelijk heeft ie. Benieuwd wat hij van Amerika kan maken.

Repetitive Beats | 09-11-16 | 12:04

sorry hoor maar in zijn speech die hij gaf , hoor ik toch een heel andere ronald dan hij gisteren nog was !!!
een beetje ronald had die heks allang op laten pakken en naar de bajes gestuurd zoals hij zij.
en die muur ? die zal hij nooit bouwen het was verkiezings- motoriek maar afgezien ben ik dol en dol blij dat hij die zogenaamde democraten wereldwijd een klap in hun bek heeft gegeven en niet zo zachte ook.
Ik voorzie dag onze Greet hier voordeeel zal nemen en weet dat dit wel eens in maart in dit land wel eens een politieke aardverschuiving zal geven .
20 maart pechold de stanist bij de sociale dienst om als daar papier te prikken

witchmaster | 09-11-16 | 12:04

Echt genieten om de reacties onder Pechtolds tweet te lezen!

Wobbe_Kachel | 09-11-16 | 12:04

Obama zou Quantanamo sluiten, hoor je niets meer van. Die beloftes van Trump zullen ook zo'n vaart niet lopen. Het zou de Nederlandse politici sieren als ze de uitkomst van dit democratische proces onvoorwaardelijk en zonder reserves steunen.

Frits de Vriez | 09-11-16 | 12:04

@MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
*Gaapt*

Fart Fader | 09-11-16 | 12:03

Domme zak die Pechtold. Man, man, man. Heeft echt geen benul en heeft waarschijnlijk nog nooit een toespraak van de man gezien en gezien wie er op hem stemden. En ja ik wist dat ie ging winnen en heerlijk om al de Nederlandse tv droplullen en de politiek ex PVV af te zien gaan.

Zwizalletju | 09-11-16 | 12:02

Ps prachtige lichaamstaal van de diverse diplomaten aanwezig .

am*dam | 09-11-16 | 12:02

Die pechthold ook
Zelfbeschikking =/= haat
Individualisme =/= verdeeldheid

Maarja politici verdraaien graag vooral die d66ers

niemand specifiek | 09-11-16 | 12:01

Oooh, en heeft Margriet van der Linden al een reactie hierover uitgebraakt?

Skorzeny2017 | 09-11-16 | 12:01

MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
Je heb zeker gisteren de 2e Kamerdebatten gezien over het Oekraïne-referendum. Je klets net zo uit je nek als die Rutte. Maar, je heb in ieder geval goed opgelet hoe je briljante leider alles en iedereen erbij haalt om maar niet te kunnen accepteren dat NEE is NEE.

Boy Cot | 09-11-16 | 12:01

Always look on the bright side. Hillary is de eerste vrouw in de geschiedenis die een Amerikaanse presidentsverkiezing heeft verloren. Is ook wat waard.

koter | 09-11-16 | 12:00

Steeds als ik die Pantsuits van de Arbeid zie, krijg ik dat nummer in m'n hoofd (na na na na, na na na na, hey-eey-eey, GOODBYE!)

Skorzeny2017 | 09-11-16 | 12:00

TheseDays00 | 09-11-16 | 11:49

Geloof me, ben er niet zuur over. Zie trump ook absoluut niet zitten, maar er zit een bepaalde mate van verfrissing in, dus ik wacht geïnteresseerd af wat er nu gaat gebeuren.

Mijn opmerking ging over het kleuterniveau topic dat de heer P. hier de wijde wereld in gooit. Er zijn mensen die hier echt hard van balen, waarom wil daar genoegen uit halen? Je trapt iemand niet na die al op de grond ligt.

jawor36 | 09-11-16 | 12:00

MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
Ga eensch deaud trol.
*reikt een stuk touw aan*

Vout | 09-11-16 | 12:00

Vanavond naar de zure en angstige Vara kijken. Natuurlijk komen er een hele serie PvdA politici om ons uit te leggen dat het kwaad overwonnen heeft. En dat we PvdA moeten stemmen want anders vergaat de wereld.

i-Wonder | 09-11-16 | 11:59

Verwacht nu niet teveel van DWDD, NPO e.d. die hebben toch een plaat voor kop.

Dutch_Holland | 09-11-16 | 11:59

@GerMonster
-Iedereen neemt aan dat ik links ben
-Mijn mening komt niet overeen met die van jullie dus ik ben geïndoctrineerd.
-Racistisch? Wou je ontkennen dat met name oudere onopgeleide blanken op Trump stemmen?

Zoals ik zei, politiek incorrect zijn is alleen leuk als pappa Trump het doet.

piekartz | 09-11-16 | 11:59

@MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
Leg mij eens uit waarom Hillary een betere kandidaat zou zijn.
En leg mij ook even uit waarom Trump een fascist is en wat het oostfront (?) daar mee te maken heeft.

necrosis | 09-11-16 | 11:59

MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
Als uw piemol net zo groot is als de duim waar u uit zuigt, zou ik als ik u was meteen de porno-industrie in gaan.
Wat een lulkoek zeg.
Het is het clubje van Hillary dat de boel wereldwijd al jaren op de spits drijft, niemand anders.

Jackanders | 09-11-16 | 11:59

Alles beter dan de in en in corrupte Clinton kliek die aantoonbaar omgekocht kon worden door het grootkapitaal.
sinar2 | 09-11-16 | 11:47
Die hebben in ieder geval teveel invloed in de democratische partij gehad, dat is duidelijk.. feitelijk had ze al een keer van Obama verloren 8 jaar geleden. Er zijn twee voorzitters van de Democratische partij geweest die betrapt zijn op het saboteren van tegenkandidaat Bernie Sanders (een onafhankelijke senator zonder echte wapenfeiten, kreeg 47% van de primary stemmen geloof ik.. ). Wie weet wie ze nog meer gesaboteerd of ontmoedigd hebben. In die periode zelf bleef zo totaal uit de pers, dus kon ze ook niet op standpunten uitgedaagd worden.
En verder is er volgens mij echt beroerd gepolld - de staten die ze in de analyse moest hebben als extra uitbouw Nevada en Colorado haalde ze makkelijk, Virginia ging ook goed - de rest hebben ze totaal gemist zo lijkt (en het viel me in het weekeinde al op dat Trump staten pakte die in de algemene polls helemaal niet als haalbaar stonden ging bezoeken.. en ik had al de indruk dat ze betere data hadden dan de polls - ook gepost hier).
Leuk al die professoren van universiteiten die even een poll gaan organiseren en zo.. maar daar lijkt ook de gemakzucht ingeslopen of zo.. en dat ze beroerde analyses hadden gemaakt over millennials is ook duidelijk (Hillary keus voor steun van de 'Teachers Unions' - zo onderhand de natuurlijke vijand van mensen die zich met onderwijs willen verbeteren ;) ).
En dat 'deplorables' richting donors(klasse) - echt dezelfde fout als Romney.. dat was echt een hele dure ongeforceerde fout of dat zit gewoon in dat soort mensen inderdaad....

nickolaas | 09-11-16 | 11:58

Geen beter vermaak dan leedvermaak.

Prof. Pim Pam Pet | 09-11-16 | 11:58

Dankzij zo'n type als Pechtold heeft Trump nu gewonnen.

Sayer | 09-11-16 | 11:58

Zoals bij alle verkiezingen het geval is, hebben de koeien hun eigen slager gekozen...

Gix | 09-11-16 | 11:57

Beleggers trekken vooral hun investeringen terug uit de broekpakkenindustrie. Shockeffect zal alleszins meevallen. Heerlijk, als de policor elite, de MSM en weg-met-ons beweging de underdogs structureel blijven onderschatten.

Skorzeny2017 | 09-11-16 | 11:56

@ Geyl Verhofstadt: twitter.com...

Een transsexuele midget met een slecht gebit zou ook een keer POTUM moeten zijn, om alles in balans te houden zeg maar. Gemiste kans weer. Mensen aanstellen om wat ze kunnen, niet om wie ze zijn is zoo 2015.

sickworld | 09-11-16 | 11:56

piekartz | 09-11-16 | 11:42
Geef eens een trap tegen die grammofoon, de plaat blijft weer hangen.

Vout | 09-11-16 | 11:56

We gaan het zien. Ik denk dat er over een paar maanden een gigantisch NaNaNa moment zal komen voor de Trump haters want dit kan nooit lang goed gaan. Maar goed, het is hun land en zij mogen kiezen wie ze willen. Uiteindelijk zijn het de Amerikanen zelf die de gevolgen zullen ondervinden, of dat nu goede of slechte zijn.

Bigi Bana Boy | 09-11-16 | 11:55

@ MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
Obama heft een record gebroken voor de duur van de oorlogen waarin de vs betrokken is. Ik reken wat dat betreft op trump: kappen met oorlogen, regional maken ipv geopolitiek. Ook minder vluchtelingen op een menselijke manier, regionaal en korter.

TheseDays00 | 09-11-16 | 11:55

Verder moeten we snel stoppen met die onzinnige en hypocriete economische sancties naar Rusland vanwege de annexatie van de Krim. Beter voor onze kaasboeren. Hell, die USA is ontstaan door de ene annexatie van grond na de andere. En toen werden de indianen en eskimo's niet per referendum om hun meningen gevraagd. Er woonden al Russen op de Krim toen de kolonisten nog in bevervellen rondliepen in Iowa.

Piet Karbiet | 09-11-16 | 11:55

Het was een prachtig iets om Amerika te ontdekken, maar het zou nog prachtiger zijn geweest wanneer men er langs gevaren was.

Confused | 09-11-16 | 11:55

@joost2 | 09-11-16 | 11:50
Helemaal mee eens.

Onderbuik2 | 09-11-16 | 11:54

Je wordt spontaan pro-Trump van al die hatelijke reacties. Het enige nadeel van deze uitslag is dat de meest rechtse deel van het electoraat zich gesterkt zal voelen en openlijker racistisch zal worden. Afgezien daarvan is Trump op vrijwel alle punten de betere kandidaat (ervan uitgaande dat hij zijn woorden waar maakt). Vooral de terughoudendere buitenlandpolitiek is verheugend.

koter | 09-11-16 | 11:54

Al die leuke linkse huilmeisjes vinden bij mij een warme schouder om tegenaan te snotteren. Want zo ben ik ook.

Armin Langbaard | 09-11-16 | 11:54

Gutmenschen: "hoe kan dit nou, we waren toch een democratie?" Ja, democratie is voor een gutmensch alleen leuk als ze winnen, anders niet.
Die koppen ook van Hillary fans: huilende feministische huismoeders, transseksuele zwakkelingen (sorry voor het pleonasme), huilende lgbtzqsrt's op straat. Wat een drama toch. Er valt nog zat te lachen deze week.

Admiraal Balthasar | 09-11-16 | 11:54

Komen de NPO-medewerkers nu met een zwarte rouwband terug uit de VS ?

Stratum | 09-11-16 | 11:54

Ik geloof ook niet dat Trump veel moet hebben van die engerd met dat snorretje in Turkije. De EU zal nu niet meer gepushed worden door USA om alles te slikken van Erdohitler, grote vraag is gaat die teringEU tóch verder met hun waanzin?

Rest In Privacy | 09-11-16 | 11:53

Al die boven ons gestelden die de democratische keuze van het Amerikaanse volk belachelijk vinden hebben 1 ding gemeen: geen contact met de samenleving, geen oor en oog voor de werkelijke problemen. Ach, als het hen maar goed gaat...

Zupschufter | 09-11-16 | 11:53

De verkiezing was een verkiezing tussen "conservatief liberaal" (Trump) of "Neo liberaal" (Clinton). Conservatief liberaal heeft gewonnen in de USA. Dat is het tweede zware verlies van de Neo Liberale stroming, Brexit was de eerste klap. Ik ben absoluut geen Trump fan, ook geen Clinton, maar vond het wel boeiend deze verkiezingen. We zijn ongeveer een jaar of 25 overheerst geweest door het Neo Liberale gedachten goed en het lijkt er op dat er een einde aan is gekomen. Uitwassen van het Neo Liberalisme zijn bijvoorbeeld: De EU, een almachtige superstaat waarin alles centraal geregeld wordt zonder duidelijke inspraak van de democratie, maar ook ons zorg systeem, een systeem wat opgetuigd is door Neo Liberalen met een door de overheid gegeven garantie aan het bedrijfsleven (verzekeraars) van winst zonder duidelijke opdracht maar wat wel veel cash oplevert voor bepaalde groepen en waar andere groepen de dupe van zijn. De Amerikanen zijn het Neo Liberalisme duidelijk beu en hebben gekozen voor het conservatie liberalisme. Er waren 2 slechte kandidaten en USA heeft gekozen om het juk van het Neo Liberalisme van zich af te gooien. Benieuwd hoe dit de komende 4 jaren zal gaan!

Toetsiemonster | 09-11-16 | 11:53

What a bunch of losers deze bners en hun leiders van de linkse kerk. Pechtold, hopelijk wordt hij nog veel zieker van deze briljante man.
Alles wat er nu uit Den Haag komt is vals. Radio1 gaat helemaal op het orgel, een "deskundige" stelt voor om een grens te stellen aan leeftijd om te stemmen, niet meer boven de zeventig want die zijn allemaal boos, LOL, faalhazen.

lanexx | 09-11-16 | 11:53

I love the taste of SJW tears in the morning.

M. Halberstram | 09-11-16 | 11:52

@MRF2739 11:47
Trump gaat snelwegen bouwen. Daar houdt de vergelijking met fascisten ook meteen op.

tipo | 09-11-16 | 11:52

@joost2 | 09-11-16 | 11:50

Hulde !

GerMonster | 09-11-16 | 11:52

Wat een prachtige borsten en welk een geschiedenis wordt hier geschreven. Impact Obama first black muslim POTUM nog niet de helft.

sickworld | 09-11-16 | 11:52

MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
Amerika heeft de afgelopen 8 jaar onder Obama het complete Midden-Oosten en delen van van Noord-Afrika gedestabiliseerd.

de honden blaffen... | 09-11-16 | 11:52

Trevor Moore weet het uitstekend te verwoorden in zijn song;
"Time for the Guillotines"...
Nog meer blijdschap en ff door lachen deze ochtend;
www.youtube.com/watch?v=exnaY0l4XsM

A3an | 09-11-16 | 11:51

Grappig, die reacties op de overwinning van Trump. Grappig omdat dit democratie is: het volgt spreekt!
Grappig omdat deze hang naar populisme voortkomt uit het gedrag van de huidige politici.
Grappig dat de huidige politici niet inzien dat zij de taal van het volk niet spreken.

Immers, we laten iedereen in onze snoepten toe, krijgen er criminaliteit, onveiligheid, verpaupering ed voor terug, naast dat het ons een hoop geld kost aan uitkeringen ed. Wie pikt dat nu?
Daarom de ruk naar rechts en de hang naar populisme.

Albert5000 | 09-11-16 | 11:51

MRF2739 | 09-11-16 | 11:47
Doet het zeer?

snakeplisskin | 09-11-16 | 11:51

-weggejorist-

RickTheDick | 09-11-16 | 11:51

Wat een schijnheilige reactie van lafaard Pechtold.

Ik hoop dat ook in ons land afgerekend gaat worden met die elitaire vastgeroeste linkse kliek in de politiek en ook de staatsomroepen, met wie zij een "ons kent ons"relatie hebben.

Ook hier luisteren bijna al de politieke bestuurders niet naar de mening van de meerderheid van de Nederlanders.

Kijk eens naar de falende integratie, immigratie, het niet willen toepassen van de uitspraak van het referendum inzake Oekraïne.
Etc.etc.

Voor hen telt niet dat we onze cultuur ivm zwarte piet en sinterklaasfeest willen behouden.
Avond na avond komen de herstelbetalings activisten en ingehuurde linkse radicalen op TV om ons maar te indoctrineren en ons maar hun mening op te dringen.

Hoe fout is eerlijke berichtgeving hier niet van: het journaal, Dwdd, Pauw, nieuwsuur.
De linkse kranten die we hier allemaal hebben met hun eenzijdige kijk op de maatschappij en pons leven hier.
Allemaal links gekleurd.

En de salon socialisten leven wel zelf in weelde en laten ons barsten met gezondheids- ouderenzorg, alleen maar hoge belastingen, grote bezuinigingen.

SVP Nederlanders stuur op 15 maart 2017 ook dit kabinet en veel van de laffe egotrippers aan politiek hobbyisten ook weg.

Weg met paars: vvd en pvda.
Weg met Rutte, zijn aangerichte leugens- schade is ongelofelijke.
Weg met die valse Twan Huys, die overal naast zat.
Afijn noem al die linkse spindocters maar op.

NB. Vanaf 8.15 uur om de zgn. "rechtse omroep"Wakker Nederland, met die schreeuwende vrouwen, wel commentaar van de elite club, maar het nu bijna 12.00 uur, men heeft Wilders ( de enige die in Trump ) volgde, al die tijd niet aan het woord gelaten.

Dat is er nou precies mis in dit land.
De stem van de tegenpartij wordt genegeerd.
Het wachten is op de afrekening in maart 2017.

joost2 | 09-11-16 | 11:50

@MRF2739 | 09-11-16 | 11:47

boehahaha wat een humor, en maar blijven smijten met ismes he, iedereen die het niet met je eens is racist, fascist, seksist noemen. Diversity ! als het maar niet een andere mening is.
.
Links.. Kots.

GerMonster | 09-11-16 | 11:50

@piekartz | 09-11-16 | 11:42
Aanvulling: oudere onopgeleide boze witte mensen OP het platteland.
Wel opletten.
Piet Karbiet | 09-11-16 | 11:47
mooi he?

hurenisvoorpaupers | 09-11-16 | 11:49

@ jawor36 | 09-11-16 | 11:20
Ah, het ja maar hij vroeg erom argument hadden we niet meer gehoord sinds Charlie Hebdo. Democratie is lastig, ik zie Trump ook niet zitten, maar zuur doen daarover maakt je een slecht verliezer.

TheseDays00 | 09-11-16 | 11:49

Ik oordeel nog even niet, ben benieuwd wat er gaat gebeuren en hoop natuurlijk dat de eventuele hervonden grootsheid van de vs niet ten koste gaat van onszelf.

Zoiets | 09-11-16 | 11:49

Ik ben toch wel intens aan het genieten van al die links zuurpruimen met die Pechtold voorop.... onbetaalbaar haha!!!
Hoop dat hier dezelfde overwining komt voor Wilders, en dat de EU zoals die nu bestaat snel in elkaar donderstraalt!

Rest In Privacy | 09-11-16 | 11:49

Trump zal de VS terugtrekken uit klimaatakkoorden
@ klownf | 09-11-16 | 11:19
Dat is fantastisch.

CO2 is het beste gas aarde, samen met water begint daarmee het leven: fotosynthese.

Alleen randdebielen willen dat gas niet.

La Bailaora | 09-11-16 | 11:49

Voor kijkers die naar DWDD en Pauw, cs. gaan kijken, wel even een waarschuwing:
Je zou verwachten dat de eliteraire gutmenschen bij de NPO een beetje gas gaan terugnemen of zelfs even naar de eigen onderbuik gaat staren voor een stukje zelfreflectie.
Maar ik moet het eerst nog zien, waarschijnlijker is dat de NPO-ers (zoals de reactie van Pechtold) het nog steeds niet snappen en de kloof met de burger in stand gaat houden.
Dit alles om maar niet naar zichzelf te hoeven kijken.

Onderbuik2 | 09-11-16 | 11:48

-weggejorist-

MRF2739 | 09-11-16 | 11:47

Conan de Rabarber | 09-11-16 | 11:12
.
Heerlijk! Vanavond voor het eerst in jaren weer eens De Wereld Draait Door kijken. Ik verheug me er zo ontzettend op.
.
Ik kijk daar nooit naar MAAR NU GA IK KIJKEN en straks ook naar PAUW.
.
Ik kan mijn lol niet op - ha ha ha ha ha

Graaf Monte Cristo | 09-11-16 | 11:47

@piekartz | 09-11-16 | 11:42
Aanvulling: oudere onopgeleide boze witte mensen OP het platteland.
Wel opletten.

Piet Karbiet | 09-11-16 | 11:47

@nickolaas | 09-11-16 | 11:44
Alles beter dan de in en in corrupte Clinton kliek die aantoonbaar omgekocht kon worden door het grootkapitaal.

sinar2 | 09-11-16 | 11:47

Een JFK'tje is nooit uit te sluiten...
@Magnum Force | 09-11-16 | 11:34

Fan van Hillary?
Ik ben fan van [!]

necrosis | 09-11-16 | 11:46

Sargentini spreekt a. niet namens alle europarlementariers (maar is gedachtenpolitie), b. zit er wel vaker naast, c. de reden dat het slecht gaat met twitter (en daarvoor dank ik haar).

TheseDays00 | 09-11-16 | 11:46

@piekartz | 09-11-16 | 11:42

Och gut denk je nou echt dat die groep die jij zo lekker stigmatiserend neerzet, groot genoeg was voor die dikke overwinning van Trump ? Daarbij ook nog even racistisch uit de hoek komen richting blanken, zoals we van links gewend zijn. Gelukkig zijn dat soort uitingen dankzij deze uitslag alleen nog maar lachwekkend in plaat van verontrustend

GerMonster | 09-11-16 | 11:46

Prof. Pim Pam Pet | 09-11-16 | 11:22
*champagneglas tegen die van Prof. Pim Pam Pet tikt*
Proost!

Vout | 09-11-16 | 11:46

piekartz 11:42
Al je dogma's die je geindoctrineerd hebt gekregen op onze Staatsuniversiteiten zijn nog niet stuk zie ik. Misschien is een private opfriscursus iets voor jou?

tipo | 09-11-16 | 11:46

Zoals de grote filosoof Eric Cartman het eens zei:

Let me drink your tears unfathomable sadness.

RenHoek | 09-11-16 | 11:44

Staat die EU mooi in zn hemd. Grote vraag is: gaan ze blijven flink doen tegen Putin? Want trump komt ons (en gelijk heeft ie) niet meer helpen!

Rest In Privacy | 09-11-16 | 11:44

Hier past slechts een duidelijke GNA, en het is nog niet klaar linkse wegkijkers!

krijgdetiefusmaar | 09-11-16 | 11:44

Trump zal de VS terugtrekken uit klimaatakkoorden
@ klownf | 09-11-16 | 11:19
Maak je borst maar nat.. ik had een paar maanden geleden neocon John Bolton al gespot in een buitenlandbeleid-denktank. Dit is de persoon in de Bushjr-regering die ambassadeur van de VN werd en daar alleen maar zand in de machine heeft gestrooid (geen bijdragen meer overmaken) en iedereen door beledigingen etc tegen zich in het harnas gejaagd. Maakte ook onderdeel uit van het clubje dat de invasiewet tegen Nederland heeft bedacht (als een Amerikaan voor het strafhof in Den Haag wordt gedaagd, dan zal het Amerikaanse leger een invasie plegen om deze persoon of personen te ontzetten). Het spreekt vanzelf dat ze het strafhof niet erkend hebben en allerlei landen die dat wel overwogen en die ze konden chanteren, zodaning onder druk hebben gezet dat ze het vaak ook niet erkend hebben.
John Bolton had ie handig buiten de pers gehouden, maar vanavond zat ie er hoor bij Fox namens de Trumpmensen ;).
Nou jah, verval zit ook een zekere schoonheid in voor de fijnproevers..
John Bolton: nl.wikipedia.org/wiki/John_Bolton
Verder gaat ie een Goldman Sachs bankier op Financieen benoemen.
"Trump eyes Goldman alum Mnuchin for Treasury secretary - Donald Trump is signaling that he wants to appoint his campaign finance chairman, Steven Mnuchin, as Treasury secretary, according to a person close to the campaign." www.politico.com/story/2016/11/steven-...

nickolaas | 09-11-16 | 11:44

-weggejorist-

Boy Cot | 09-11-16 | 11:43

Meningen van de politieke 'leiders' in NL en EU zijn allemaal persoonlijke meningen, gevoed door eigen persoonlijke verrijkingsbelangen. Trump heeft gewonnen! Meerderheid van de Amerikanen heeft gesproken! Dat is democratie!

Roken Toegestaan | 09-11-16 | 11:43

Ik verheug me nu al op die zure koppen op onze nationale kijkbuis van al die beterweters.
Wàt een afgang voor die lui.
Ik denk dat er nog heel wat psychologen zo niet psychiaters aan te pas moeten komen om dit grote verlies te verwerken.
Vooral kereltje is hoognodig aan professionele hulp toe.
Ondertussen lach ik me een leedvermaakbult.

Dostranamus | 09-11-16 | 11:43

Het is vast een leuke dag voor oudere onopgeleide witte mensen.
Nu allemaal weer aan de kolen, want neuk het klimaat. We poetsen de nukes weer op.

Wel verwelkom ik graag alle hoogopgeleide Amerikaanse vluchtelingen.

piekartz | 09-11-16 | 11:42

Pritt.... is de laatste foto er 1 van de nieuwe First Lady????

Hoe blij ik ook ben dat Trump de nieuwe POTUS is en niet HRC....... dat valt werkelijk in het niet bij het enthousiasme dat ik voel bij Melania als nieuwe FLOTUS ipv Bill.....

Carlitros | 09-11-16 | 11:42

vinzDH | 09-11-16 | 11:37
Voeg daarbij nog eens aan toe dat de kansen op een klimaat verkloting door wo3 met de verkiezing van The Donald ook een flink stukje kleiner zijn geworden.

starbuck280 | 09-11-16 | 11:41

klownf | 09-11-16 | 11:19

Je denkt dat de premie die hier omhoog gaat veel is?
Mensen daar hebben leuk een brief gekregen dat de maandlijkse premie met 200,-+ omhoog gaat, zelfsd e boete voor niet betalen is dan goedkoper. Obamacare klonk leuk maar administratief, onderhoudend en IT wijs is het één groot debacel.

BlueWaffles | 09-11-16 | 11:41

Die Pechtold met zijn linkse zuurheid beledigd nu ook nog eens een bevriend staatshoofd, in Duitsland kan je daar de bak voor in, in Nederland ook hoop ik ?
.
Het begin van het einde van links, vandaag is een dag die de geschiedenis boeken ingaat als het begin van een nieuwe periode in onze geschiedenis een keerpunt in het denken naar nieuw realisme.
.
Hoezee !

GerMonster | 09-11-16 | 11:41

@Lupuslupus | 09-11-16 | 11:37
U begrijpt mij verkeerd, ik ben juist blij met Trump. Maar ook wat beducht voor de machten die hij tegen zich in het harnas heeft gejaagd.

Magnum Force | 09-11-16 | 11:40

De belangrijkste take away. de wurggreep van MSM / policorrecten op opinievorming en verkiezingsuitslagen is nu zowel in Europa en de VS gebroken.
.
Een klein sprankje hoop voor de toekomst. Jammer dat het op beide continenten moest via lompe breekijzers als Trump.
.
Maar ja, het moest zo. politiekcorrecten weigeren immers al jaren een dialoog met het volk en konden het niet laten slechts te demoniseren.

Parel van het Zuiden | 09-11-16 | 11:40

"Hey Rutte ... Dat Oekraine dinges is nu zeker ook niet meer zo belangrijk?"

Het Licht | 09-11-16 | 11:39

@redactie: hebben we al iets vanSoros vernomen? Hij heeft zijn uiterste best gedaan om de boel te manipuleren. Geeft hij ook zijn verlies toe?
Of gaat hij andere rattenstreken bedenken om het blanke ras en de Westerse cultuur verder uit te roeien?

Vogelbeest | 09-11-16 | 11:39

En nu zo snel mogelijk onderzoek naar Hillary haar corrupte praktijken en in de bak er mee.

sinar2 | 09-11-16 | 11:39

Dit is nu al by far de beste dag van dit jaar. Opdat 15 maart 2017 de beste dag van volgend jaar moge worden!

Vout | 09-11-16 | 11:38

@hurenisvoorpaupers

Politiek niet correct zijn is dus alleen leuk als het je uit komt of niet?

piekartz | 09-11-16 | 11:38

Is dit nou zo leuk? Trump zal de VS terugtrekken uit klimaatakkoorden, waarmee het klimaat fucked is. Hij zal
klownf | 09-11-16 | 11:19

Heb liever dat de wereld vergaat dan dat de gutmenschen de wereld aan de islam geeft...

vinzDH | 09-11-16 | 11:37

Trump IS nog geen president. Ooit gehoord van spreekwoorden over huiden verkopen en beren schieten, dagen prijzen voor het avond is, en noem maar op?
Een JFK'tje is nooit uit te sluiten...
Magnum Force | 09-11-16 | 11:34
.
Doe eens niet zo idioot. Zei u dat ook toen Obama gekozen was?
Zelfs een mogelijke moord erbij slepen om uw afschuw van de winnaar te etaleren.
U bent gewoon AF.

Lupuslupus | 09-11-16 | 11:37

Pechtold is out of control : journaliste : "kijkt u er ook zo naar uit om met Trump te gaan samenwerken?" PA : "Nee niet echt" - en dat wil dan minister van BuZa of in zijn eigen benepen wereldje nog liever MP worden..... hoe zeer kun je je zelf diskwalificeren?
Oh ja, de enige die haat en verdeeldheid zaait ben jij zelf Arrogander.

Prof. Pim Pam Pet | 09-11-16 | 11:37

Intens genieten dit!

Nibdib Niddib | 09-11-16 | 11:37

Heuglijke dag dit is gerechtigheid en geeft hoop dat we alsnog onze NEE=NEE stem gaan verzilverd zien volgend jaar 15 april, met wat geluk een Nexit erachteraan.
Mark je kunt liegen en blijven liegen, maar you pay the price next elections.

Flatuleerder | 09-11-16 | 11:37

Pechtold, geef maar op. Je bubbel loopt leeg, de ratten gaan het schip verlaten.

Panos88 | 09-11-16 | 11:36

De reactie van Rutte: "Trump heeft wel een meerderheid, maar we willen toch Clinton met een paragraaf die aan de bezwaren van de Trumpstemmers tegemoet komt".

Steinway | 09-11-16 | 11:36

Applaudisseert voor de Trumpmeister. En nu doorpakken Donald.

Balletje Mayo | 09-11-16 | 11:35

@Kaas de Vies | 09-11-16 | 11:20
Heet die vriend soms Hek de Goot?

necrosis | 09-11-16 | 11:35

@necrosis | 09-11-16 | 11:33
It's got my vote!

darmflora | 09-11-16 | 11:35

In de Linkse Kerk, daar is geween, en geknars der tanden.

de honden blaffen... | 09-11-16 | 11:35

Zou onze eigen Obama zich nu als rasdraaikont ook omdopen tot Trump Klaver?

DerFoehrer | 09-11-16 | 11:34

@JTKDM | 09-11-16 | 11:24
Trump IS nog geen president. Ooit gehoord van spreekwoorden over huiden verkopen en beren schieten, dagen prijzen voor het avond is, en noem maar op?
Een JFK'tje is nooit uit te sluiten...

Magnum Force | 09-11-16 | 11:34

@pim pam pet
" Dolf jansenachtige hazelip figren (kom ff niet op zijn naam),"

Jan-Jaap Vanderlip- van de Haas?

Jos Tiebent | 09-11-16 | 11:33

Ff over dat pussy grabben: Als een stel geldhongerige sletten rond een miljardair gaan hangen en hij grijpt ze bij de kut dan is dat schandalig.
Als er een stel apothekers en raketgeleerden uit moslimlanden dat doen worden ze vrijgesproken en importeren we nog meer pussy-grabbers uit moslimlanden.

Is er een linksch-gutmensch in de zaal die dit kan verantwoorden?

Vogelbeest | 09-11-16 | 11:33

Op Joop komt alweer de gedachte naar boven dat Trump nog wel door iemand wordt afgeknald. De linksfascistische aap komt weer uit de mouw.

freelux | 09-11-16 | 11:33

Is dit nou zo leuk? Trump zal de VS terugtrekken uit klimaatakkoorden, waarmee het klimaat fucked is. Hij zal miljoenen mensen hun zorgverzekering afnemen. Hij zal abortus onmogelijk maken. Schadenfreude hierover?
klownf | 09-11-16 | 11:19
Oh, maak je borst maar nat. Ik had een paar maanden geleden al John Bolton gespot in een Trump-denktank over buitenlandbeleid.. een neocon onder de Bush-regering. Hij werd door Bush VN-ambassadeur gemaakt en heeft niets anders gedaan dan daar zand in de machine strooien en mensen tegen zich in het harnas jagen.
Dat is zeg maar de kliek die de invasiewet heeft opgetuigd (als er een Amerikaan voor het Internationaal Strafhof zou worden gebracht, dan zal het Amerikaanse leger een invasie mogen plegen op Nederlands grondgebied om die persoon te ontzetten). Overbodig ook om te zeggen dat ze dat hele strafhof niet erkend hebben.
nl.wikipedia.org/wiki/John_Bolton
Op financiën

nickolaas | 09-11-16 | 11:33

-weggejorist-

Klokkenspelluider | 09-11-16 | 11:33

-weggejorist-

Klokkenspelluider | 09-11-16 | 11:33

En nu allemaal gelul over wat Hillary allemaal fout heeft gedaan in de campagne.
24 uur geleden hoorde je daar NIETS over.
Maar achteraf kunnen ze het precies vertellen.

Carmelita | 09-11-16 | 11:33

Als ik mocht stemmen, stemde ik op de laatste pica!
*Yummie*

necrosis | 09-11-16 | 11:33

Omfg. Als er iemand toch wel standaard een permaban op Twitter, sterker nog op iedere vorm van social medie moet krijgen is het Sargentini.

Basil Fawlty | 09-11-16 | 11:32

Brexit, Trump, na 60 jaar vrede en vooruitgang snakken we zeker weer naar een stukje instabiliteit.

flame_me | 09-11-16 | 11:32

@CoffeePatch | 09-11-16 | 11:24 Hij is toch ook een beetje een mafklapper en die campagne was de meest waanzinnige die ik ooit gezien heb. Maar hij heeft wel mooi gewonnen en die heks verloren. Goed genoeg.

knutsel | 09-11-16 | 11:32

Heeft Rutte al publiek gemaakt dat het hem allemaal een worst zal wezen, omdat hij, als het om zijn carriere gaat, likt zonder aanzien des aars?

Geïrriteerde Ed | 09-11-16 | 11:32

klownf | 09-11-16 | 11:19
... en het bestaan van UFO's onthullen. We zijn gescrewd.

Pedronegro | 09-11-16 | 11:32

-weggejorist-

Charles de Batz | 09-11-16 | 11:31

@gaffelbaard | 09-11-16 | 11:29
Farage hengelde bij Trump al naar de baan van ambassadeur voor de EU. Dit kan nog heel leuk worden. Het gezicht van Guy. Whoeha.

van heinde en verre | 09-11-16 | 11:31

Vanavond na al die jaren _toch_ maar weer eens DWDD gaan kijken; Heerlijk, al die zure gezichten!
En zou Wassila Hachchi alweer op het vliegtuig zitten? Misschien schuift ze vanavond wel aan als tafeldame, om nog eens aan het domme volk uit te leggen hoe slecht dit is.

Chuck the plant | 09-11-16 | 11:31

Is dit nou zo leuk? Trump zal de VS terugtrekken uit klimaatakkoorden, waarmee het klimaat fucked is. Hij zal miljoenen mensen hun zorgverzekering afnemen. Hij zal abortus onmogelijk maken. Schadenfreude hierover?
klownf | 09-11-16 | 11:19

Denk niet dat het zo'n vaart zal lopen. Een hardere opstelling wat betreft klimaat akkoorden mag best. Goedkoop staal uit China als doodsteek voor de eigen industrie ten koste / behoeve van milieu lijkt nergens op... niet dat het hem lukt maar stel je brengt de productie daar terug en verplaatst het naar schonere ovens in eigen land kun je best wat op winnen....

brammetaalman | 09-11-16 | 11:30

-weggejorist-

NeetNormaal | 09-11-16 | 11:30

-weggejorist-

NeetNormaal | 09-11-16 | 11:30

Is dit nou zo leuk? Trump zal de VS terugtrekken uit klimaatakkoorden, waarmee het klimaat fucked is. Hij zal miljoenen mensen hun zorgverzekering afnemen. Hij zal abortus onmogelijk maken. Schadenfreude hierover?
klownf | 09-11-16 | 11:19

Denk niet dat het zo'n vaart zal lopen. Een hardere opstelling wat betreft klimaat akoorden mag best. Goedkoop staal uit China als doodsteek voor de eigen industrie ten koste / behoeve van milieu lijkt nergens op... niet dat het hem lukt maar stel je brengt de productie daar terug en verplaatst het naar schonere ovens in eigen land kun je best wat op winnen....

brammetaalman | 09-11-16 | 11:30

Die sukkels hadden Brexit onderschat, ze hebben Trump onderschat, denk dat Greet heel veel stemmen gaat krijgen in maart 2017..

Bolesmales | 09-11-16 | 11:30

De journalistiek is dood, leve de journalistiek!
Als er een sector is die op de schop mag is het het journaille. Objectiviteit en argumenten bestaan nog maar amper, het is voornamelijk nog vorm en mening. Dat er duizenden koppen rollen mogen. Tijd voor vers bloed.

Abject | 09-11-16 | 11:30

Hoe noemde Jesse Klaver ook al weer de nieuwe Amerikaanse president? Mafklapper.

Succes met je politieke carriere Jesse! Jij maakt de juiste vrienden!

van heinde en verre | 09-11-16 | 11:29

Is allemaal hysterie!

Charles de Batz | 09-11-16 | 11:29

@iedereen

En nu? Wat gaat er gebeuren? Wat denken demense hier? Ik denk oa dit (Trump sprak er eerder al over)..

- mexicaanse muur,
- moslims niet meer de VS binnen tot ze 'figured out what is going on',
- vrije handel china op laag pitje,
- nieuwe onderhandelingen over div. klimaatverdragen,
- vriendjes maken met Putin.

En, nog belangrijker misschien, wat gaat de invloed zijn op de EU?

gaffelbaard | 09-11-16 | 11:29

@hurenisvoorpaupers 11:21
Die Pechtold-uitspraak is zo vreselijk onverantwooord. Als een Nederlandse exporteur hier schade van ondervindt, dan moet die Pechtold op persoonlijke titel aanklagen.

Wat is Pechtold denkende? Wil hij oorlog met Amerika EN Rusland?

tipo | 09-11-16 | 11:28

Wat slecht is voor Peggold is goed voor ons

van heinde en verre | 09-11-16 | 11:27

Wat was het overduidelijk dat vrijwel alle nieuwsmedia op hand van Clinton waren, door constant te focussen/hopen op een mogelijke overwinning voor haar, terwijl de feiten iets anders lieten zien.

Sunabalk | 09-11-16 | 11:27

-weggejorist-

blendedperfection | 09-11-16 | 11:26

Véél blijer dat Killary het NIET is geworden dan dat Trump het wel is geworden. Zeker is wel dat er nu een échte leider aan de macht komt.
Nu hopen dat ie het waar kan maken zonder dat ie afgeschoten wordt. Letterlijk én figuurlijk.
Een ding mag duidelijk zijn. De Nederlandse MSM is een zeer kwalijke pijn in the ass. Evenals die Hond met zijn geselecteerde uitnodigingen voor de peilingen.
Maar als we die MSM niet onpartijdiger krijgen zie ik het toch nog donker in.
Zelfs op de Duitse TV zijn er veel evenwichtiger discussies dan hier bij die rode honden.
GS en andere objectieve blogs moeten veel meer gepromoot worden.

A3an | 09-11-16 | 11:26

-weggejorist-

Jamal | 09-11-16 | 11:26

Zo gaaf dit nu wij nog.

1989 | 09-11-16 | 11:26

Is het al maart? Ik heb zin in nog een feestje!

GoWilders | 09-11-16 | 11:26

Heerlijk, die gore racist die witte mensen wil zien huilen. De Westerse wereld is en zal altijd blank blijven.

blendedperfection | 09-11-16 | 11:26

Nee is Nee

Bertus Brulbroek | 09-11-16 | 11:26

Kaas de Vies | 09-11-16 | 11:20

Heb jij die dan?

eerstneukendanpraten | 09-11-16 | 11:26

Ik heb nog nooit naar De wereld graait door of Pauw gekeken maar ik denk dat ik vanavond maar eens met die traditie ga breken. Geen beter vermaak dan leedvermaak.

Elessir | 09-11-16 | 11:26

@hurenisvoorpaupers 11:21
Ik vind die Pechtold-uitspraak onverantwooord. Als een exporteur schade ondervindt, dan moet die hem op persoonlijke titel aanklagen.

Wat is Pechtold denkende? Wil hij oorlog met Amerika EN Rusland?

tipo | 09-11-16 | 11:25

-weggejorist-

Jamal | 09-11-16 | 11:25

Krijgt Trump nu ook de Nobelprijs voor de vrede?

spanarchist | 09-11-16 | 11:25

Op Radio 1 eerder vanochtend de volgende analyse: "De oudere witten hebben blijkbaar toch anders gestemd dan de MEERDERHEID wilde..." Ze zeiden het echt, in een topic over hoe het toch kan dat de MSM er wéér zo gi-gan-tisch naast zat. Het komt gewoon niet binnen in de hersentjes daar. Geen woord over Clinton News Network of het bijna ontbreken van berichtgeving over wat er via WikiLeaks allemaal naar buiten kwam (en komt). Nee: de burger is boos en stemt met zijn onderbuik en snapt er niets van. En houdt niet van hun 'feiten'. Tsja.

FustViking | 09-11-16 | 11:25

-weggejorist-

Methylfenidaat | 09-11-16 | 11:25

"Voel me echt beroerd door zege Trump. Tegelijk voel ik zoveel extra motivatie om haat en verdeeldheid niet ook ons land te laten vergiftigen".
Laat dat woordje "niet" maar weg Pechtold.

de honden blaffen... | 09-11-16 | 11:24

Ook de alu-hoedjes die zeker wisten dat Trump vermoord zou worden of dat het Systeem hem op een andere manier de voet dwars zou zetten, mogen hartelijk uitgelachen worden.

JTKDM | 09-11-16 | 11:24

Premier Rutte feliciteert de nieuwe Amerikaanse president Trump van harte. "Ik ben zeer gemotiveerd om onze samenwerking tot een succes te maken"
...
Dacht het niet Mark, wij gaan ook kiezen :D

WC Experience | 09-11-16 | 11:23

Waarom is de Westerse wereld nu verloren en nooit meer zoals we het kennen? Dat is toch al gebeurd door die aanhoudende influx van nationaal cultuur ondermijnende immigranten?

Kaas de Vies | 09-11-16 | 11:22

Dit is puur genieten. En er zit nog zo veel moois in het vat de komende dagen : de Prems, de Jan Mulders, die klojo van een tante tante Es, Mathijs van N., die walgelijke Asscher, Charles Groenhuizen de natte dweil die voor een journalist moet doorgaan, de Klavers, Pechtold de landverrader, Dolf jansenachtige hazelip figren (kom ff niet op zijn naam), en alle feministische vrouwtjes (ik zag er gister al 1 om 22:00 NL tijd zitten juichen voor Hillary op de NPO met haar verzuurde mannenkapsel, de veroordeelde stalkster en hysterica Heleen Mees die Trump stemmers nog net geen untermenschen noemde live op NPO, de wachtgeldroofster van een Wassila H. enz, enz.... mag ik u even spreken???
De NPO die Trump kiezers de afgelopen maanden hebben weggezet als racisten en halve zolen moet diep en diep door het stof voor de manier waarop ze schaamteloos hun journalistieke taken hebben verzaakt.
Nu op naar 15 maart 2017 voor een 4 op een rij overwinning voor het gezond verstand.
En nu weer terug aan de champagne!! Ik wens u allen nog een prettige dag en geniet van deze overwinning.
Peace out.

Prof. Pim Pam Pet | 09-11-16 | 11:22

"En dan nu. Het LOL NaNaNa Trump Topic"

Inderdaad! en dat mag ook wel een keer. Overwinning op de propaganda(social)media.

Mark van Leeuwen | 09-11-16 | 11:22

Voel me echt beroerd door zege Trump. Tegelijk voel ik zoveel extra motivatie om haat en verdeeldheid niet ook ons land te laten vergiftigen
-
Nu maar hopen dat deze lamlul geen minister president wordt. Een bevriend staatshoofd schofferen. Wat een ongelofelijke lul.

hurenisvoorpaupers | 09-11-16 | 11:21

En hoe gaat het nu met Wassila Hachchi?

Slimkees | 09-11-16 | 11:21

Puur ter vermaak voor andere GS-ers.. In dit topic www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/... heb ik in mijn reactie van 11:10 nog een paar leuke huil-tweets geplaatst. Abdelkader Benali die de schuld geeft aan peroxidevloeistof vond ik zelf de leukste. :)

gaffelbaard | 09-11-16 | 11:20

"First we take Manhattan, then we take Berlin".

de honden blaffen... | 09-11-16 | 11:20

Provocatie van de verliezer zegt genoeg over de winnaar.

jawor36 | 09-11-16 | 11:20

Hoe laat komt dat artikel over pussy grabben? Ik vraag dit voor een vriend.

Kaas de Vies | 09-11-16 | 11:20

"Looking forward to having the results of the election explained to me by the people who wrongly predicted the outcome of the election." twitter.com/olivianuzzi/status/796285...

EllaRouvoet | 09-11-16 | 11:19

Is dit nou zo leuk? Trump zal de VS terugtrekken uit klimaatakkoorden, waarmee het klimaat fucked is. Hij zal miljoenen mensen hun zorgverzekering afnemen. Hij zal abortus onmogelijk maken. Schadenfreude hierover?

klownf | 09-11-16 | 11:19

Kamerlid Milf Li Vos is van de verkeerde partij, verder is ze volgens mij wel een beetje OK, soms...

eerstneukendanpraten | 09-11-16 | 11:17

Naar welke ambassade is Hillary Clinton gevlucht trouwens?

beschuitfluiter | 09-11-16 | 11:14

Ik heb nu al zin in de beteuterde gezichten bij DWDD en Pauw vanavond waarin verteld wordt hoe slecht dit wel niet is voor de wereld.

EllaRouvoet | 09-11-16 | 11:14

Heerlijk! Vanavond voor het eerst in jaren weer eens De Wereld Draait Door kijken. Ik verheug me er zo ontzettend op.

Conan de Rabarber | 09-11-16 | 11:12

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl