Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

INGEZONDEN: Homohaat-pamfletten in 020-West

IMG_2951.JPG IMG_2952.JPG Geachte redactie, Na het ontvangen van een pamflet dat aanzet tot homohaat(zie bijlage 1 & 2) voelde ik mij geroepen tot het schrijven van een open brief. Deze vindt u in bijlage 3. Deze brief heb ik ook naar de traditionele media gestuurd maar vanwege de strekking van de brief ga ik ervan uit dat deze niet geplaatst wordt. Naar mijn mening sluit de brief dan ook beter aan bij aan bij het gedachtegoed dat uw weblog uitdraagt. Met vriendelijke groet, === Amsterdam, 15 oktober 2016 Geachte lezer, Als geboren en getogen Amsterdammer is tolerantie er vanaf het begin met de paplepel ingegoten. Ooit, maar dat zal voor mijn tijd zijn geweest, was Amsterdam daar het toonbeeld van. Na ruim 2 decennia school, werken en wonen in Amsterdam West is er van het van huis uit meegekregen PvdA-gedachtegoed weinig meer over. Niet zelden ben ik op straat, school of in het uitgaansleven onheus dan wel racistisch bejegend. Hoewel ik altijd vol trots over mijn stad praat, kom ik steeds vaker tot de conclusie dat dat waar ik zo trots op ben, meer het verleden van de stad is, dan het heden. Tolerantie heeft plaatsgemaakt voor intolerantie. In dit land, waar eens gestreden werd voor gelijke rechten van homo’s en vrouwen, moeten we ons steeds meer beperken tot ons inzetten voor het behoud van de verworven ‘privileges’. Stilstand is echter achteruitgang en ik weiger me hier dan ook bij neer te leggen. In de alsmaar voortdurende kruistocht tegen de in onze maatschappij geldende normen en waarden hebben deze achtergebleven ideologieën dan ook weer terug gegrepen naar het oude vertrouwde pamflet. Het pamflet dat wij vandaag tot onze schrik in de brievenbus vonden met de titel: “Volgens het Jodendom, Christendom en de Islam is homoseksualiteit verboden”, bevat een aantal citaten afkomstig uit de bijbehorende geschriften. Homoseksualiteit is verkeerd en walgelijk, zo is de boodschap. Daarnaast worden er statische verbanden gelegd tussen homoseksualiteit en pedofilie, depressie en zelfmoord. Als blanke, ongelovige, heteroseksuele man, maak ik er natuurlijk geenszins aanspraak op om mij gediscrimineerd te voelen. Hoewel ik mij dit al regelmatig voel sinds de middelbare school, is dit voor mij absoluut de druppel en besluit ik in de pen te klimmen. Ook ík kan mij gediscrimineerd voelen. Een smadelijk pamflet over homoseksuelen zorgt er niet zozeer voor dat ik mij persoonlijk beledigd voel, maar ik zie dit als een aanval op alles waar wij in Nederland zo voor hebben gevochten. Als de minder, minder, minder uitspraak leidt tot aangifte in groten getale, heb ik de wellicht ijdele hoop op eenzelfde reactie bij een dergelijk pamflet. Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen en ben vanmiddag naar politiebureau Meer en Vaart gegaan. Hoogachtend, [NAW bij redactie bekend:] Update: Inmiddels al meer dan 20 meldingen van deze homohaatflyers. Politie 020 stelt een onderzoek in.

Reaguursels

Inloggen

wel echt errug fijn dat Isla"mieten" de Bijbel bestuderen... Vooral even doorlezen. Gij zult niet doden, gij zult niet stelen, gij zult niet echtbreken, gij zult niet liegen, etc... oh ja, en in het nieuwe testament een nog mooiere.. Ik geef u 1 nieuw gebod dat u een ander liefheeft als uzelf!... nou als we allemaal dat eens deden..."Utopia"... en niet dat programma op SBS of een "geslacht van boktorren" of toch niet... blaas een ander op als uzelf .. tsja? hmm lastig

Geenjoris | 17-10-16 | 22:46

Thee?
eerstneukendanpraten | 16-10-16 | 19:46

Thee door het riool gespoeld. Tijd voor sterke bak koffie! :P

En verder afwachten, gelukkig genoeg aangiftes op de mat van de politie. Met hopelijk meer spoed van oppakken? Maar het zal wel weer lang duren voordat de verantwoordelijken worden voorgeleid bij de rechtbank? Als dat al vanwege godsdienstvrijheid gebeurd.... Maar de aannames in het pamflet zijn op geen enkel wetenschappelijk bewijs gebaseerd en valle die onder discriminatie?

Jan, Leiden | 17-10-16 | 22:23

Je wordt niet als homo geboren. Elke argumentatie over de hersenhelften faalt op het moment dat je de neuro-linguïstische programmering niet onder de loep neemt. We zijn eerder allemaal bi, en je conditionering bepaalt of je het eruit haalte of niet. Ik weet niet of je wel eens een documentaire hebt gezien over mensen die zonder ouders, samenleving, zijn opgegroeid? In het bos? Dat zijn kwijlende op 4 poten lopende grommerts en krijserts die overal tegenaan schuren en nauwelijks weten wat de drift is die ze voelen die moet leiden tot voorplanting

Ik ben tegen zo'n folder. Maar ik ben ook tegen het verantwoording ontkennende theorie van de hedendaagse homo, die denkt dat zijn of haar gedrag niet is beïnvloedt en ook andere niet beinvloedt. Dat is simpelweg onwaar. Ik weet hoe boos sommige ouders en homos hiervan kunnen worden. En die mensen mogen fijn is discussie met de religekkies. Ik, als normaal volk zal ik maar even zeggen, stond vaak tussen beide partijen, maar als beide partijen de waarheid niet willen zien dan slaan jullie elkaar maar de hersens in. Voor de aangeboren homo is inderdaad geen tolerantie. Voor de aangeboren sharia liefhebber ook niet. Zoek het maar uit dan, sukkels

ModusOperandi | 17-10-16 | 16:46

@Flatulent: zie net je post, was ook benieuwd, zie boven

Pcharky | 17-10-16 | 16:35

In vervolg op mijn eerdere post, even een fact checkje gedaan op één van de uitspraken op het pamflet, het misbruik.

Hangt er vanaf wat je verstaat onder misbruik, maar als je daar onder verstaat: Een kind dat ooit sexueel aangeraakt is door ouders of een verzorger... dan zegt volgende artikel 23 % van de kinderen voor lesbische moeders, gay vaders zou 6 % van de kinder zijn, maar je begrijpt dan hoe een getal een eigen leven kan gaan leiden (23 + 6 = 29, roflol voor de gierend goede statisticus van de club achter dit pamflet)....

Verder lezen:

www.frc.org/issuebrief/new-study-on-ho...

Kan de research niet bevestigen qua kwaliteit, er zitten wat rare zaken al in dit artikel, maar het bron-artikel lijkt in een peer-reviewed journal te staan. Family Research Council is wel pro-familie, dat dan wel weer....

Pcharky | 17-10-16 | 16:33

-weggejorist-

Heinrich | 17-10-16 | 15:42

en door homoseksuele ouders is"Het aantal kinderen die seksueel misbruikt worden is 29%"

Gezien de hoek waar het pamflet vandaan komt, lijkt dit eerder een klacht dat dit percentage zo laag is. Men had liever 80% of hoger gezien zoals men het in die kringen gewend is...

Flatulent | 17-10-16 | 14:51

Heaumeaus, lesbo's, transgenders etc etc, als dat nou echt het enige is wat de officials in de NL normen-waarden-discussie kunnen brengen dan is dat gewoon keiharde armoede. Dit is een randgroep die het verder maar uitzoekt maar niet ook nog de hele tijd moet gaan zitten schreeuwen om allerlei aandacht. Dat is toch allemaal veel te plat. Fatsoen, omgangsvormen, beleefdheid en mensen helpen die hulp nodig hebben is van veel groter belang dan een paar van die aberrate schreeuwheaumeaus te moeten faciliteren.

van Oeffelen | 17-10-16 | 13:59

GhostwriterAvitas | 17-10-16 | 04:15 Homosexuelen kunnen niet echt nageslacht krijgen zonder technische hulpjes. Dat is een straf die de natuur oplegt. Daar hoeft een mens niks meer aan toe te voegen, behalve begrip en genade.
--------
Dus homoseksueel zijn is een straf.. van de natuur??
Dat impliceert dat de natuur een rechter is die een straf oplegt??
.
Wegens welke misdaad?
.
Niet god, maar de natuur is hier de autoriteit die rechtspreekt en veroordeelt?
Een alternatief voor: "de mens is zondig geboren en daarom wordt willekeurig een zondebok gestraft"?
.
Even uit de droom stappen. De natuur heeft geen bedoelingen. Er is geen doel of hogere orde die de zaakjes regelt van uit een mystiek bewustzijn.
Homo zijn is geen straf door wie dan ook opgelegd, ook geen ziekte die bestreden moet worden omdat het tegen de "regels" van de natuur ingaat.
.
Het pamflet is een middeleeuws dingetje van mensen die teveel waarde hechten aan hun hobby: Religie.
Met helaas nog erg veel negatieve invloed op de wereld als geheel en op het persoonlijke vlak.

dijkbewaker | 17-10-16 | 13:15

Ik heb beide websites bij Facebook aangegeven als hate speech tegen een bepaalde orientate, en ze hebben beide reports afgewezen!!

"We reviewed the Page you reported for displaying hate speech and found it doesn't violate our Community Standards."

mennie | 17-10-16 | 13:13

Als je streng gelooft is dat ook maar een mening. Helaas zijn juist die strenggelovigen zó strenggelovig dat ze niets meer kunnen relativeren.

Joris Draaksteker | 17-10-16 | 13:07

Het was Jet Bussemaker!

boerk | 17-10-16 | 12:58

Admiraal Balthasar | 17-10-16 | 12:10
uh, ik mis in uw stelling en mening het percentage scheidingen 1/3 van man/vrouw relaties.. alsmede de 2e/3e en soms zelfs 4e partnerwisseling.. met weer half/stief/volle brusjes.. nee da's een goed opvoedingsklimaat..

fikkieblijf! | 17-10-16 | 12:37

Bij het oprakelen van paasages uit de heilige boeken valt mij op dat het mensen zijn die het ooit veroordeeld hebben en opgeschreven. Niet dat denkbeeldige vriendje in de wolken.

Hiesjes | 17-10-16 | 12:35

-weggejorist-

Dick123 | 17-10-16 | 12:33

Toch opvallend hoe geloofsgestoorden altijd weer niet blijken te kunnen *rekenen*. Zou dat iets te maken kunnen hebben met het volledig ontbreken van logisch denkvermogen?

Ben benieuwd wat er uit dat 'onderzoek' gaat komen. Mijn gok: christengekkies: worden opgepakt + PV; moslimidioten: dat 'houden we onder de pet' want PVV en zo...

EefjeWentelteefje | 17-10-16 | 12:14

-weggejorist-

Dick123 | 17-10-16 | 12:14

Twee homoseksuele ouders die samen een kind willen adopteren. Daar ben ik zeer op tegen. Dan noem je het maar discriminatie. Dan is de inmiddels geaccepteerde opinie maar anders dan mijn "middeleeuwse kijk op het gezin". Het is onderzocht dat kinderen beter opgevoed worden met moeder én vader. De yin en yang.

Admiraal Balthasar | 17-10-16 | 12:10

@droger | 16-10-16 | 20:09
Heeft het al voor mij gezegd.

watergeus | 17-10-16 | 12:04

Interessant punt is het volgende: Geenstijl maakt melding dat politie in 020 onderzoek gaat doen. Ik vraag maar eens: waarnaar dan ?

Het opdissen van de heilige teksten is mijns inziens niet strafbaar, want godsdienstvrijheid. Dan vervolgens worden een aantal stellingen neergeschreven. Het waarheidsgehalte is dubieus, maar stel dat er originele bronnen zijn waarnaar verwezen wordt, en dat acht ik niet eens zo onwaarschijnlijk, dan is dat ook slechts een herhaling van eerder gepubliceerd (en vermoedelijk intens slecht) onderzoek. En vervolgens roept het pamflet op tot vereniging ?

Tuurlijk is het zo dat je kunt beargumenteren dat dat gezien moet worden in het licht van homohaat, maar we zijn ook wel snel op onze teentjes getrapt in dat geval, want er staat niet: de geloven moeten zich verenigen tegen homo's en ze allemaal nare dingen aandoen.

Dus ik vrees met grote vrezen, dat dit nauwelijks enig strafbaar feit oplevert, en dat vooral de OPHEF, er voor zorgt dat iedereen in standje ballistic en Verfolgung schiet.

Dus, als je lekker tijd wil branden op het politie-bureel, ga lekker je gang, maar ik zou het niet doen.

Pcharky | 17-10-16 | 11:59

-weggejorist-

Dick123 | 17-10-16 | 11:42

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 10:41
Een (zuivere) atheïst heeft niets tegen wat mensen geloven. Een atheïst keert zich tegen de these; de religie; het boek vol leugens en gecultiveerde waanzin.
.
Gelooft men in de heiligheid van kippenstront of pindakaas danwel in het instralen van een trein danwel een of ander bovennatuurlijk verschijnsel als god, mij best, een pot nat. Geloof wat je wil, maar hou het voor je, ontleen er geen status, gedwongen respect of privileges aan, want het stelt niks voor. En laat dreigementen en geweld al helemaal achterwege. Ik geloof ook, maar dat heeft niets met enige religie te maken. Ik geloof dat het vandaag maandag is, ik geloof in wat ik kan zien, voelen proeven, eten en drinken, maar niet in sprookjesverhalen uit bijv. een bijbel. En wat ik geloof projecteer ik niet op de mensheid. En dat er iets moet zijn wat dat allemaal heeft gemaakt, dat is geen religieus maar wetenschappelijk onderwerp.
Zou ik in sprookjes geloven dan kocht ik wel een Harry Potter boek, want dat boek spreekt mij niet aan met hel en verdoemenis en dreigt niet met geweld en de voorwaardelijkheid van religies. Dat boek laat mij vrij en strooit niet met schuldgevoelens en dood en de kolder van wat er na die dood gaat gebeuren.
.
Die Jezus van jou is vast een hele interessante man. Ik wil hem wel eens spreken, maar hij neemt niet op. Stel hij bestaat, en keert terug naar de aarde (waar religieuzen in geloven) en hij ziet wat religies van het leven op aarde hebben gemaakt (alsof er een hemel bestaat) en hij heeft inderdaad bovennatuurlijke krachten, dan moeten die religieuzen pas echt gaan vrezen.
Dan zal dat vele bloed wat religies hebben doen stromen met hun eigen bloed betaald worden.
.
Ik heb destijds op de school met den bijbel gezeten.
Er was in het dorp geen keus.
Ik vond vele verhalen uit dat sprookjesboek best leuk, maar ik geloofde er diep van binnen helemaal noppes van; echter er was 56 jaar geleden geen mogelijkheid om te zeggen dat niet over water is gelopen en dat muren van Jericho niet met dansen zijn omgevallen en dat er geen stenen tafels op een berg worden gemaakt.
.
Nu heeft religie de tijd niet veranderd, religies behalve Islam, hebben door de tijd moeten aanvaarden dat er iets veranderd is, en hebben zich daar aan moeten aanpassen. Behalve dat legertje doven uit de bijbelbelt.
.
Ik heb de ervaring met hoegenaamde religieuzen dat er lastig te praten valt als er kritiek op religie is.
En wanneer dat uitmondt in zaken en/of dreigmenten als god zal je straffen, je zult eeuwig (jawel eeuwig) branden in de hel, en claims voor respect dat nergens op gebaseerd is, dan wordt mijn vocale en non vocale beheersing dermate op de proef gesteld dat ik tegenpartij liefst even hardhandig de neus poets.
.
Nogmaals geloof wat je wil, dat is zelfs wettelijk verankerd, maar hou je kop er eens over, genoeg is meer dan genoeg. We weten het nu wel.

Memek | 17-10-16 | 11:32

Is er nou echt niks belangrijkers dan over heameaus praten ? Man man man wat krijgen die figuren weer veel aandacht. Het is onnatuurlijk en het blijft onnatuurlijk. Kunnen we nu weer over tot de orde van de dag ?
van Oeffelen | 17-10-16 | 10:55

Uwe woorden vliegen door den draad en bereiken mij via een lichtgevende rechthoek op voorwaarde dat ik ongeveer elke 30 aarde omwentelingen de juiste informatie van de ene vereniging naar de andere vereniging (beiden vertegenwoordigd door nummers) laat transfereren over diene draad.
Tegennatuurlijke hekserij, deze internet. Zolang je me deze woorden niet persoonlijk op natuurlijke wijze mondeling overbrengt, vermoed ik tovenarij

Bier en worst | 17-10-16 | 11:18

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:05
Jij mag geloven wat je wilt, en dat voor eeuwig doen, je mag dat geloof wat mij betreft verkondigen, maar ik beschouw dat als slechts een mening naast andere meningen, en behoud me het recht voor om, enkel als ik daar zin in heb overigens, op argument met jou de discussie aan te gaan.
Jezus is jouw heer kennelijk, maar dat betekent geenszins dat-ie ook mijn heer is, en al helemaal niet op jouw voorwaarden.

Schoorsteenveger | 17-10-16 | 11:15

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 10:41
Mag ik er u op wijzen dat u degene bent die in deze discussie meteen begint om homo's als zijnde minderwaardig weg te zetten?
Daarbij waag ik het te betwijfelen dat u op de hoogte bent van het al dan niet atheïstisch zijn van reaguurders.
U bent, naar mijn mening, 50 jaar te laat geboren. Toen heeft Nederland deze discussie al gevoerd. Nu is het volkomen achterhaald geneuzel. En dat irriteert mensen.

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 11:10

Het zou me niet verbazen indien blijkt dat dit pamflet uit de orthodox christelijke hoek komt.

De gelaarsde kat | 17-10-16 | 09:28
.
U weet helemaal NIETS van de Orthodoxe christenen. Juist zij zijn de *enigen* die nog opstaan tegen de islam (een vervloekte afgoderij), waar de rest van de christenheid mee onder 1 deken ligt. Inclusief de paus.

Lupuslupus | 17-10-16 | 11:06

@van Oeffelen | 17-10-16 | 10:55
Ja hoor, dat kunnen we. Maar wel pas nadat ik u van bekrompen domheid heb beticht.
Zo, orde van de dag.

Rest In Privacy | 17-10-16 | 11:04

-weggejorist-

WatZalIkErvanZeggen | 17-10-16 | 10:55

Is er nou echt niks belangrijkers dan over heameaus praten ? Man man man wat krijgen die figuren weer veel aandacht. Het is onnatuurlijk en het blijft onnatuurlijk. Kunnen we nu weer over tot de orde van de dag ?

van Oeffelen | 17-10-16 | 10:55

Wat mij opvalt, stel (wat niet het geval is) ik zou niet gelovig zijn, dan zou ik zeker geen atheist worden. Wat ik vind is dat verschillende atheisten zich verbaal erg agressief opstellen o.a. door mensen die niet in hun straatje past als minderwaardig proberen neer te zetten en uit te schelden. Het valt op dat ze geen normaal gesprek kunnen voeren met gelovige mensen maar dat ze zich verlagen tot het uitschelden van de ander. Ze zouden dan precies het tegenovergestelde bereiken en ik zou juist zeer geinteresseerd willen zijn in de bijbel en het geloof.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 10:41

Gezien het taalgebruik is de schrijver/schrijfster geen vluchteling of ondeontwikkelde berber

Met de laatste zin ben ik het helemaal eens, met het onderwerp niet

TheNox | 17-10-16 | 10:27

noorderling | 17-10-16 | 08:46
Selectieve verontwaardiging of gewoon tegen (het oproepen van) geweld jegens homo's.
.
Normaliter laat me de hele homo kliek Syberisch koud, ik heb er niks mee maar ook niets tegen.
Van gay parades en opzichtig vulgair gedrag moet ik helemaal niets hebben en ook walg ik van de uitzonderings excuus positie die homo's als een soort status met zich mee voeren.
.
Maar hier is iets heel anders aan de hand, hier wordt een stroming losgelaten die ik veracht en die tegen alles waar gezond verstand voor staat indruist.
Je blijft met je poten van poten. Klaar!
.
Als een pamflet als deze niet tot verontwaardiging leidt, dan zijn wij het onder de kondt schoppen niet meer waard.
Religies dreigen alijd met hel en verdoemenis dat is hun keurmerk, dat is hun verdienmodel.
Daarmee halen ze hun aanhang mee binnen; de angst om na je dood niet meer te leven.
De werkelijkheid is voor die mensen niet echt genoeg.

Memek | 17-10-16 | 10:20

Vraag me af of hier wel een strafzaak van te maken valt. Beetje citeren uit heilige boeken, wat cijfertjes op een hoop gooien (bron?) en een oproep om 'samen op te trekken'?

Toontje50 | 17-10-16 | 10:17

50% van de homosexuele zijn depressief aldus deze geloofswaanzinnigenposter... Niet zo raar met zoveel nieuwe geloofs ellende om hen heen.Dapper van de overige 50 % dat zij het leven nog positief zien.Het wordt tijd dat wij eens voor onze medemens gaan opkomen.

Hettiet | 17-10-16 | 10:12

De NL gay community staat al sinds jaar en dag zij aan zij met de politiekcorrecte haatbrigades eenieder met kritiek op de multicultiramp te verketteren. En nu moet men dus oogsten wat men (mede)zaaide. Nu moet men dus ondergaan wat men anderen aandeed zonder een traan te laten. Symmetrie.
.
Laat de community het even zelf uitzoeken.
Parel van het Zuiden | 17-10-16 | 06:52

Eigenlijk ben ik het hier wel mee eens, ik word ook een beetje moe van als het over immigratie en islam gaat, het eerste en enigste dat men tegenwoordig als argument kan aanhalen is " Ja maar homo`s en vrouwen zijn niet vrij meer door de Islam".... Waar is onze vrijheid om veilig onze eigen taal, cultuur en etniciteit te beleven, ons volksgevoel en volksgeschiedenis beleven (zonder direct nazistisch te worden)? Waarom mag dat wel onder druk staan?

Copycrauw | 17-10-16 | 10:06

Minder minder minder

Gags Beasley | 17-10-16 | 10:05

@Piet Karbiet als een lesbische dame met een heer naar bed gaat heeft ze heterosexuele sex. Pas als ze met een andere vrouw naar bed gaat heeft ze homosexuele sex, snap je? Of om het maar in denkluitaal te zeggen:"plat op plat vult geen gat". En dat gat dat homosexuelen opvullen wordt ook geen vent zwanger van. Dus ik blijf bij mn statement.

Misschien moet je het woord god eens voor natuur vervangen. wordt alles ineens logisch. God zit namelijk gewoon in de kleine deeltjes. Daarom zoeken ze in CERN ook naar de "God-particle" ;)

s14.postimg.org/vnjrgg2k1/666_copy.jp...
s10.postimg.org/uyorlc1yh/666_copy3.j...

ontkracht mijn bewijs maar met feiten ipv meningen. Want de hele wereld heeft een afwijkende mening, maar aan natuurlijke feiten zijn we allemaal ondergeschikt. Vraag maar aan de zwaartekracht :)

GhostwriterAvitas | 17-10-16 | 09:58

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:05
Als kind ben ik vaak vreselijk bang gemaakt door christelijke zwartjurken die met de verschrikkelijkste dingen dreigden. Ik ben extreem anti-seksueel opgevoed, waarbij heteroseks precies zo verdorven was als homoseks. "Alle vrouwen zijn slecht. Dat is niks voor jou, ga nooit met vrouwen om". Dat is de hel op aarde, zeker omdat ik als jochie meisjes al op jonge leeftijd onweerstaanbaar leuk vond. Waarom moet jij je bijgelovige angsten op anderen projecteren? Ik kan dat alleen verklaren doordat je zelf doodsbang bent. Niet omdat jij zelf iets fouts gedaan zou hebben, maar puur als gevolg van de onmenselijke indoctrinatie die je zelf hebt ondergaan. Van mij mogen homo's en lesbiennes doen wat ze zelf willen, zolang ze zich er gelukkig bij voelen. Ik heb het religieuze monster deels afgeschud door me op de wetenschap te concentreren. Bij gebrek aan een betere optie uiteraard. Mijn advies aan jou is om je religieuze tirades enigszins te matigen. Je zult je er veel beter door voelen.

Nivelleermarionet | 17-10-16 | 09:57

Walgelijk!
Kennelijk zien ze de tijd rijp om de fluwelen handschoen uit te doen.
Daarom iedereen in dit land met nog 'n beetje fatsoen in z'n donder: Stem maart 2017, PVV.

meneer Q | 17-10-16 | 09:52

Hier in de buurt is een parkeerplaats waar homo's elkaar ontmoeten. Je zou er eens moeten gaan kijken en je zou versteld staan van het aantal auto's dat voorzien is van kinderzitjes: "brave huisvaders" inderdaad, die na hun daar weer op moeder de vrouw kruipen.

Hypocrisie anyone? Ik dacht 't wel!
Reinaert | 16-10-16 | 19:54

Dit is zo`n ontzettend flauw cliché welke je nu aanhaalt. De kerels die zogenaamd met kinderzitjes naar die homo-plekken komen, dat zijn heteroseksuele mannen die gewoon eens behoefte hebben aan wat klabanus-trek-werk, net zoals hij een andere dag behoefte heeft aan een dikke ondergetatoeerde negerin met gouden tanden, maar thuis een keurig blank meisje heeft zitten. Heeft helemaal niets met homoseksualiteit te maken, doorgaans gaat het hen alleen maar om even een snelle ontlading en de spanning van in de bosjes naar elkaars klabanus kijken... Ja ik moet er ook niet aan denken maar ik wil gewoon dit cliché eens doorzagen. Het geeft ook nog eens een vals beeld van de homo, een echte homoseksueel leeft in een liefdevolle relatie met een man, en zij houden het huwelijk vaak nog langer vol dan de heteroseksuelen.

Copycrauw | 17-10-16 | 09:48

Wat zou Jet hiervan vinden? Ik denk dat ze vindt dat we dit moeten begrijpen, dat er groepen zijn, onder christenen, joden en moslims die weliswaar onze centrale waarden eerbiedigen, maar slechts voor zover die niet in strijd zijn met hun eigen religieuze overtuigingen. En dat we hen de tijd moeten gunnen om te wennen aan onze centrale waarden, die ook maar een beetje in de lucht zweven, en dat we niet mé´ér kunnen doen dan er maar het beste van hopen.
Er is, aldus Jet, geen cultuur die béter is dan andere culturen, alle culturen zijn gelijkwaardig, en tussen al die gelijkwaardige culturen zweeft zoiets als een veranderlijk pakketje centrale waarden die we vooral niet moeten willen opdringen. Dat zaait alleen maar haat.

Schoorsteenveger | 17-10-16 | 09:42

Alle gezever en gezanik over "bewijzen" in geloof en over voor geboorte en na de dood ten spijt blijkt overduidelijk dat homosexualiteit in je genen zit. Dat alle geloven gebaseerd zijn op menselijke verzinsels en opvoeding is eenvoudig aan te tonen met het volgende hypothetische experiment.
Vier vrouwen, een van elk geloof en één zonder, baren op een dag allen een zoon, waarvan er eentje met aanleg tot homosexualiteit. Direkt ná de geboorte worden alle kinderen verwisseld zodat elke vrouw een ander kind krijgt. Ze zullen het misschien raar vinden maar voeden hem toch op. Na 18 jaar worden de mannen na een dna test met hun natuurlijke ouders verenigd. Welke familie met de meeste problemen te maken krijgt laat zich raden.

pa_niek | 17-10-16 | 09:35

@De gelaarsde kat | 17-10-16 | 09:28
Onwaarschijnlijk gezien met feit dat de imam met z'n *ucking moskee op de achtergrond boven aan staat als in de top van een pyramide.

Rest In Privacy | 17-10-16 | 09:35

"het zelfmoord percentage is meer dan 200%"... Dus ze vermoorden zichzelf niet één maar zelfs 2 keer? Hoe doe je dat? je snijd je polsen door om jezelf daarna te verhangen ofzo?

Barkruk2 | 17-10-16 | 09:31

Het zou me niet verbazen indien blijkt dat dit pamflet uit de orthodox christelijke hoek komt.
Enfin, het moet niet zo moeilijk zijn de drukker te achterhalen.

De gelaarsde kat | 17-10-16 | 09:28

Krijgen we nu ook voorgedrukte aangifte formulieren die we alleen hoeven ondertekenen?

Qippie | 17-10-16 | 09:24

Het COC heeft mensen al opgeroepen aangifte te doen. Reeds 20 aangiften zouden al binnen zijn.
www.at5.nl...
McMarx | 17-10-16 | 09:11
.
Dank! Nou 20 al. Dat schiet lekker op.

Lupuslupus | 17-10-16 | 09:20

Er liggen nog geen voorgedrukte aangiftes klaar tegen homohaat.
Ze hebben alleen de voorgedrukte aangiftes tegen Wilders liggen.
necrosis | 17-10-16 | 09:03
.
Ach tegenwoordig wordt alles waar iemand het niet mee eens is, 'haten' genoemd. Al net zo'n belachelijk kapstok-woord als 'discriminatie'. Wordt ook te hooi en te gras overal opgeplakt. De grens zou moeten liggen bij oproepen tot geweld en dat heeft Wilders dus nooit gedaan.
Dit pamflet komt uit islamitische hoek en als christen distantieer ik mij daarvan.
Maar ik zie me al aangifte gaan doen zeg; "goedemorgen, ik kom aangifte doen tegen een pamflet".
Het hele politiebureau zou krom liggen van het lachen en men zou zeggen: 'mevrouwtje, gaat u nou maar rustig naar huis en neem een kop sterke koffie"....

Lupuslupus | 17-10-16 | 09:19

Lupuslupus | 17-10-16 | 08:59

nou Lupuslupus.. als je aangifte doet komt je naam, adres en andere gegevens on line.. en ook bij de pliesie is de ICT niet iedereen ontoegankelijk! Vergeet ook niet dat een dader via zijn advocaat ook nog eens bij je gegevens kan komen. In feite komt het erop neer dat je bij aangifte ahw een roze ster op je digitale kleding plakt...

fikkieblijf! | 17-10-16 | 09:16

God bestaat niet.

Rest In Privacy | 17-10-16 | 09:08

@Lupuslupus | 17-10-16 | 08:59
Er liggen nog geen voorgedrukte aangiftes klaar tegen homohaat.
Ze hebben alleen de voorgedrukte aangiftes tegen Wilders liggen.

necrosis | 17-10-16 | 09:03

En waar blijven de lesbische dames die het anders zo opnemen voor de islam ?
.
Linkse gekkies, kom op wordt eens wakker en doe aangifte bij de D66 politie.

GerMonster | 17-10-16 | 09:01

Huupke was sprakeloos.
Piet Karbiet | 17-10-16 | 09:00
.
tja.

Lupuslupus | 17-10-16 | 09:01

@Lupuslupus | 17-10-16 | 08:59
Huupke was sprakeloos.

Piet Karbiet | 17-10-16 | 09:00

Waar is de commotie vanuit de homo-gemeenschap zèlf? Ik ben het nog niet tegengekomen of heb ik iets gemist?
Je zou toch denken dat zij als 1e richting politiebureau gegaan zouden zijn om aangifte te doen. Maar ach waarom zou je wanneer anderen de kastanjes uit het vuur halen. Zoals gewoonlijk.

Lupuslupus | 17-10-16 | 08:59

fikkieblijf! | 17-10-16 | 08:45
Daarover is de Partij redelijk verdeeld, hier een aantal leden met hun visie www.youtube.com/watch?v=Os4O0ZEkQxw
Moet ik zeggen een aantal van deze leden hebben een punt.
Geloven je moet het maar kunnen!

ChronischeKlager | 17-10-16 | 08:51

Wat een selectieve verontwaardiging weer. Al die 'leve-de-diversiteit' roepers zijn ineens op hun pik getrapt want de homo, onze nationale moreel-excuus-species, wordt aangevallen. En dan houdt de tolerantie wel op natuurlijk.
Had er 'vrouw' gestaan ipv homo dan hadden ze weer massaal over vrijheid van godsdienst en multiculturele zegeningen gerept.

noorderling | 17-10-16 | 08:46

J. Jarig | 17-10-16 | 08:35

het lijkt mij dat de (Rooms)-katholiek- protestantse-Christelijke kerk aangifte kan doen alsmede de Joodse gemeenschap en niet vergeten de Islamitische stromingen.. Uiteindelijk wordt hier misbruik gemaakt en aangezet tot discriminatie en haat vanuit het geloof en dit naar een groep mensen vanwege hun geaardheid.

Misschien dat Sylvana ook aangifte kan gaan doen.. namens DENk.. verbinden was immers het motto en tegengaan van Discriminatie waar zij zich hard voor wil maken.. of alleen maar voor de Zwarte Piet..

fikkieblijf! | 17-10-16 | 08:45

@GhostwriterAvitas | 17-10-16 | 04:15
Als een lesbische dame met een meneer naar bed gaat kan ze zwanger worden, daar is niks technisch aan of een straf. Gewoon de natuur. Snapt u?

Piet Karbiet | 17-10-16 | 08:44

Gelukkig konde de schrijvers van dit pamflet ook nog wat anti-homo regels vinden bij Joden en Gristenen.
De tolerantie in Amsterdam West is verdwenen tegelijk met de oorspronkelijke bewoners.

Tegenspreker | 17-10-16 | 08:44

Er is ook een nieuwe stroming homo's. Je had al bears en bodyqueens en handtasjes. Maar nu heb je ook de glimmende nektasjes stroming, met van die gelkapsels (zitten elke week bij de kapper) en gestroomlijnde baarden omdat ze allemaal op die gast willen lijken van de film 300.

Moonwarrior | 17-10-16 | 08:43

Wat Carl Linnaeus zegt...

Cootgie1 | 17-10-16 | 08:41

@TheLuggs | 17-10-16 | 08:32
Homosuele mannen die seks hebben, doen het anaal wegens geen vagijn.
En dat vinden de reli's viesbah.
Maar ik hoor dan weer niets over traditionele man-vrouw relaties die aan anale seks doen, is dat ineens minder viesbah omdat het een man en vrouw betreft?
Ik zal het eens vragen aan die ex-keeper van ADO....

necrosis | 17-10-16 | 08:38

Hoor ik daar iemand tyfusgeloof zeggen?

knier | 17-10-16 | 08:38

Ik heb deze flyer niet ontvangen, kan ik dan toch aangifte doen?

J. Jarig | 17-10-16 | 08:35

@mallekater | 17-10-16 | 08:24
Welnee, het is gewoon een verzameling verwarde mannen ;)

necrosis | 17-10-16 | 08:32

@necrosis, als we naar logica kijken... wat is waarschijnlijker, dat Maria een slippertje beging en zwanger raakte en dat vervolgens ontkende of dat ze spontaan zwanger raakte.

Maar wel grappig dat mensen nogal selectief met geloof omgaan met name op basis van persoonlijke voorkeuren. Homoseksualiteit is verboden zeggen de hetero's. Maar seks als de vrouw ongesteld is hoor je ze niet over. Evenmin over verboden als het dragen van verschillende stoffen en het eten van schaaldieren. Er is enorm veel verboden in de religies maar om een of andere reden is de seksualiteit van anderen het speerpunt.

TheLuggs | 17-10-16 | 08:32

Bram van Ojik | 16-10-16 | 20:28

daar staat het pamflet ook op.. iets scrollend naar beneden zie je dat het een Islamitisch FB pagina is.. komt uit die hoek dus.. of in ieder geval wordt vanuit die hoek nu door heel EUropa verspreidt..

@Facebook.. waar is nu de morele verplichting..

fikkieblijf! | 17-10-16 | 08:31

Volgens MIJN geloof is de Islam een criminele organisatie.

mallekater | 17-10-16 | 08:24

dan kunnen ze darwin er ook wel bij halen ,want evolutie zou er zorg voor dragen nietwaar.

pedro300 | 17-10-16 | 08:23

Ach. Vrijheid van meningsuiting.. zolang je het maar niet waagt om 3 keer "minder" te zeggen

Claude Jacque | 17-10-16 | 08:23

vandaag toch zeker wel kamervragen.. toch!
en DENK, PVDA en de C.U,SGP die zich nadrukkelijk, nadrukkelijk open naar deze samenleving zich hiervan distantieert.. toch..
Hoe is het met Jet overigens..

fikkieblijf! | 17-10-16 | 08:18

Homohaat geraakt geen centimeter voorbij mij. Het stopt waar ik sta, en ik doe geen stap achteruit voor homohaters.

Ik ga ook bewust niet op vakantie naar homohaat landen en ik kots op homohaat (sub)culturen en godsdiensten.

1 van mijn favoriete lakmoesproeven, is hoe een gemeenschap omgaat met haar holebi's.

Gewoon oprotten naar een ander land is geen oplossing voor mij, want dan geef ik aan dat ik ermee kan leven dat in dat ander land het wel zou moeten kunnen.

Bier en worst | 17-10-16 | 08:12

Dit vraagt om afschaffing van de 3 geloven..

Sjoerd5000 | 17-10-16 | 08:09

Makers moeten zich aanpassen aan Nederl. wet, cultuur en maatschappij of anders oppleuren.

detiefus | 17-10-16 | 08:08

"... van een natuurlijke seksueel leven..." Dat ene lettertje "e" achter "natuurlijk" verraadt dat de schrijver niet van Nederlandse origine is. Mensen die van origine Nederlands zijn weten dat het "... van een natuurlijk seksueel leven..." moet zijn.

langzullenweleven | 17-10-16 | 07:44

@nerugaer | 16-10-16 | 23:53
Om even ontopic te blijven, ik heb niets tegen homo's.
Het lijkt er mee op dat JIJ iets tegen homo's hebt.
En da gelul over losbandige relaties komt natuurlijk alleen voor bij homo's?
Laat je nakijken, weet je hoeveel vrouwen er zwanger zijn geraakt van een slippertje met een andere vent dan degene met wie ze getrouwd zijn?
En dat geldt ook voor geslachtsziekten.
Mijn toenmalige 'dinnetje had ineens Chlamydia, terwijl we altijd een condoom gebruikten.
Bleek dat ze een paar keer onbeschermde seks met een andere vent had.
Toen ik erachter kwam, was het gelijk einde relatie.
Vreemdgaan/ swingen/ etc is niet exclusief voor mensen die homo hebben.
Snap je dat?

necrosis | 17-10-16 | 07:36

@Maria.1 | 17-10-16 | 07:04
Ik laat me na mijn dood cremeren, Heb ik verder geen gezeik aan mijn kop.
Behalve als een reu besluit om zijn poot op te tillen boven mijn urn.
*gaat met begrafenisondernemer onderhandelen over prikkeldraad*

necrosis | 17-10-16 | 07:18

@A.S. Perien | 16-10-16 | 23:06
Hè verdorie; dacht ik na mijn dood eindelijk rust in mijn koppie te hebben...

Maria.1 | 17-10-16 | 07:04

@vanBarchum | 17-10-16 | 05:35
Ach gossie zwitsalletje, heb je een tissue nodig knul? En een doekje voor het bloeden?

Jank lekker verder.
i2.kym-cdn.com/photos/images/original/...

Rest In Privacy | 17-10-16 | 07:03

@the Jackdawn | 17-10-16 | 05:41
Ik heb mijn zeepje laten vallen, raap hem even op voor me, wil je?
*gnehehehe*

necrosis | 17-10-16 | 06:58

Dat wordt een flinke strafzaak, "minder minder minder" maar dan opgeschaald. Het propaganda circus van Wilders de bal toe spelen.

Slabak | 17-10-16 | 06:53

De NL gay community staat al sinds jaar en dag zij aan zij met de politiekcorrecte haatbrigades eenieder met kritiek op de multicultiramp te verketteren. En nu moet men dus oogsten wat men (mede)zaaide. Nu moet men dus ondergaan wat men anderen aandeed zonder een traan te laten. Symmetrie.
.
Laat de community het even zelf uitzoeken.

Parel van het Zuiden | 17-10-16 | 06:52

Pamflet komt van de geimporteerde intoleranten.

Hei-kneuter | 17-10-16 | 06:50

@the Jackdawn | 17-10-16 | 05:41
En jou nemen ze hier wél serieus?
*moehahaha*

necrosis | 17-10-16 | 06:49

@vanBarchum | 17-10-16 | 05:03
Onder welke nick heb ik je ooit uitgezwaaid, zwitsal?

necrosis | 17-10-16 | 06:46

@Spaanse Peetvader | 17-10-16 | 02:14
Twee punten:
1- mijn nick schrijf je niet met een hoofdletter.
2- 20 jaar geleden liep ik al met een mobiel van de zaak, zo'n koelkast met een uitklap-antenne.
Overigens was dat nog geen GSM maar een ATF.
En verder heb ik mij ontzettend ingehouden.
Wist je trouwens dat de menselijke embryo's en die van varkens in een vroeg stadium vrijwel hetzelfde zijn?
Ik geloof in wetenschap, niet in dat geblaat van mensen die hopen dat hun godje ze wel te hulp komen als ze in de shit zitten.
Overigens opvallend dat je expliciet mijn nick noemt, maar dat is jouw probleem, niet de mijne.

necrosis | 17-10-16 | 06:42

Ook bij atheïsten blijken de gays lang niet altijd zo populair als het zich laat op het eerste gezicht laat aanzien...

Toontje50 | 17-10-16 | 06:07

@Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 00:10
*brullend van het lachen thee van beeldscherm vegen doet*

necrosis | 17-10-16 | 06:03

Zelfmoordpercentage 200% , dus van de 100 homo's plegen er 200 zelfmoord. Duidelijk een pamflet gemaakt door geestelijk gestoorden.

alshetware | 17-10-16 | 06:03

Het Oude Testament aangeven als leidraad voor het Christendom is zo verschrikkelijk middeleeuws en zo in strijd met de leer van Christus (even onafhankelijk of je er in gelooft of niet).

Bovendien kan ik mij niet meer herinneren dat er de afgelopen tig jaren homoseksuelen door christenen van een flat gegooid zijn.

bergsbeklimmer | 17-10-16 | 05:53

vanBarchum | 17-10-16 | 05:35
"En ik ben niet plaatsvervangend gekwetst, ik vind dat hij kwetst."

Hoe kan necrosis iemand kwetsen, daarvoor moet je serieus genomen worden en ik kan me niet voorstellen dat iemand necrosis serieus neemt.

the Jackdawn | 17-10-16 | 05:41

Niet vanwege de toon. Vanwege het feit dat N. veelal op de man moet spelen ipv op de bal. En ik ben niet plaatsvervangend gekwetst, ik vind dat hij kwetst. Snap je het verschil? Het SGP forum ken ik verder niet. Jij wel, Stormageddon? Met je maandagochtendvingertje wapperen kan je iig kennelijk wel. Ik hou het verder voor gezien, wat ik wilde zeggen heb ik gezegd en wat jij daar verder van wil maken is aan jou.

vanBarchum | 17-10-16 | 05:35

Ah, een zwitsalachtige deugmeneer is plaatsvervangend gekwetst. Vanwege de toon! En de neerbuigendheid! Alsof dit het SGP forum is.
Jezus Garistus wat goed! En dat op de vroege maandgochtend. Waar hebben we het aan verdiend? Oh wat mooi.

Stormageddon | 17-10-16 | 05:26

Whatever man, hopelijk snap je zelf wat je bedoelt, ik iig niet.

Ik heb helemaal niets met de theorieen van Jezusismijnheer, maar hij komt op voor zijn visie en doet er tenminste niemand kwaad mee. Necrosis wel, met z'n gekwets.

vanBarchum | 17-10-16 | 05:14

vanBarchum | 17-10-16 | 05:03
"Ik heb jouw reaguursels zelf al nooit op prijs gesteld, maar hiermee laat je pas echt blijken wat een dwaas, neerbuigend figuur je bent."

Zijn naam staat eronder dus als je het toch leest is dat zelfkastijding en hem niet aan te rekenen.

the Jackdawn | 17-10-16 | 05:11

Waar is die jezusfiguur trouwens gebleven, ik begon net een beetje op stoom te komen.
necrosis | 16-10-16 | 22:42

Mijn tip voor jimh: ga slapen en morgenochtend kan je weer meeblaten met de andere religieuze schapen.
*méh*
necrosis | 16-10-16 | 23:26

Ik heb jouw reaguursels zelf al nooit op prijs gesteld, maar hiermee laat je pas echt blijken wat een dwaas, neerbuigend figuur je bent. Wat mij betreft ga je eens een tijd, een lange tijd, afkicken van de panelen. Met je gestuur. En maar denken dat je leuk bent. En maar denken dat je de stem des GS vertolkt. En dat anderen op jouw commentaar zitten te wachten. Nou totaal niet dus. Ik kan je missen als de griep. "Mèh."

vanBarchum | 17-10-16 | 05:03

miko | 17-10-16 | 04:41
"Hij schreef wel iets anders. Niet rommelen met wat hij schreef. Valsspeler."

Ik meende toch echt dat hij mensen die een voorkeur geven aan liefde met een partner van hetzelfde geslacht als flikker wat in het Nederlands gezien wordt als een scheldwoord, neerzet.

the Jackdawn | 17-10-16 | 05:02

@the Jackdawn | 17-10-16 | 03:51
Hij schreef wel iets anders. Niet rommelen met wat hij schreef. Valsspeler.

miko | 17-10-16 | 04:41

Homosexuelen kunnen niet echt nageslacht krijgen zonder technische hulpjes. Dat is een straf die de natuur oplegt. Daar hoeft een mens niks meer aan toe te voegen, behalve begrip en genade.

GhostwriterAvitas | 17-10-16 | 04:15

Graaisnaaiert | 17-10-16 | 03:14
"Ik heb bloody niks met flikkers......, we lusten jullie niet, we blieven jullie niet, we motten jullie niet, ga deaud. Snoeihard en knalhard, ga dheaud, sterph, flikker op en verzuip, we lusten jullie niet, nu niet en nooit. Sterf! Kudtvolk!"

Mensen die andere mensen met een afwijkende seksuele voorkeur uitschelden halen hun beschaving uit de woestijn.

the Jackdawn | 17-10-16 | 03:51

@Graaisnaaiert | 17-10-16 | 03:14
Dat lucht wel op.

Ik verbaas me steeds meer dat er nog steeds met een zekere trots over onze tolerantie wordt gesproken. Want die tolerantie is nu juist de houding die ons de das om doet en niets anders heeft opgeleverd dan intolerantie als tegenprestatie. Tolerantie moet blijkbaar halal zijn en dat is en was het niet en moet het al helemaal niet worden..
De tijd van tolerantie is voorbij, de tolerantie schappen zijn leeg. Tijd voor de grote schoonmaak.
.
Dit pamflet maakt tevens duidelijk dat het adagium: vrijheid van godsdienst, evenals de eerder beschreven tolerantie niet meer door de APK komt.
Vrijheid van godsdienst wordt doorgaans fout geïnterpreteerd en lijkt er meer op dat religies zich allerlei (on)vrijheden menen te kunnen veroorloven en daarvoor respect mogen afdwingen.
Religies, ongeacht de soort, maar Islam nog het meest, verdienen geen status. En respect dwing je nimmer af.

Memek | 17-10-16 | 03:44

@Graaisnaaiert | 17-10-16 | 03:14
So,en nu wachten dat Joris wakker word.
Grasnaaiert toch, rustig,....

miko | 17-10-16 | 03:18

-weggejorist-

Graaisnaaiert | 17-10-16 | 03:14

Drie Millennia van Monotheïstische religies kunnen het denk ik niet zo maar bij het foute eind gehad hebben. Met LGBT (Lesbisch, Gay, Bisexueel en Transgender) heb ik eigenlijk geen probleem mee. Echter wanneer een hetero seksueel huwelijk door allerlei kattekwaad, duivelarij en dolle streken hun kinderen moeten afstaan aan een LGBT Huwelijk is precies daar waar men in Den Haag moet stoppen.

rmstock | 17-10-16 | 02:56

Ik houd van homos, Joden, en alles wat niet-islamitisch is. Ik sprak eens met een slimme Jood in Antwerpen. Hij zei wat raar dat jullie al deze mensen binnenlaten. Ik zei dat wij dat ook niet willen maar dat kinderloze Merkel dat graag wil. Merkel zal diegene blijken te zijn die Europa omtoverde in een continent met alleen burgeroorlogen....

Grrraaien | 17-10-16 | 02:27

Zullen we dan maar alle godsdiensten verbieden ? Kom op maar er is maar 1 van al deze godsdiensten die dit echt serieus neemt. Op naar een islamvrije samenleving.

Grrraaien | 17-10-16 | 02:20

Amusant deze discussie te volgen. Het is een godsdiensttopic dus uiteraard verscheen Jezusismijnheer weer in de panelen. Maar wat opvallender is is dat het overgrote deel van de reaguurders die allemaal de mening hebben dat JIMH totaal buiten het "normale" valt, zelf vrijwel allemaal niet "normaal" en zonder verwijtingen te maken en soms zelfs schelden, kunnen reaguren. Wie is er dan "normaal" in deze. Ik schrijf het woord normaal met aanhanlingstekens omdat mijn mening is dat niets normaal is. Het is relatief en daarom onzinnig elkaar te veroordelen/verwijten te maken.
Als ik die arrogante en neerbuigende toon van een Necrosis lees dan denk ik, man wie denk jij wel niet die je bent dat jij dus blijkbaar wel exact weet hoe het allemaal zit. De aarde bestaat miljarden jaren en pas de laatste 300 jaar begint de mens zich te ontwikkelen. En 20(!!) jaar geleden konden we nog niet eens mobiel bellen laat staan reaguren. Is het dan niet ongelofelijk bizar onwetend zo neerbuigend te doen over een ander zijn geloofsovertuiging? Morgen kan er buitenaards leven contact leggen, die ons verteld hoe het allemaal zit, of over 100 jaar, of helemaal nooit. We weten zo ongelofelijk weinig, en vooral op het vlak van het paranormale zijn we nog helemaal niet ontwikkeld. Vergeet niet dat er tot Newton ca 300 jaar geleden nog geeneens een verklaring voor zoiets simpels als zwaartekracht bestond en de wetenschap zich pas sinds die periode echt noemenswaardig is gaan ontwikkelen. Er zijn al talloze onderzoeken geweest betreft het paranormale en niets hebben ze daarvan nog kunnen verklaren. Daarom noemde ik net al het paranormale (of religeuze voor sommigen) die ontwikkeling staat nog op 0. Er bestaat bijvoorbeeld een afwijking voor voorspellende antwoorden bij kansspellen die 50/50 horen te zijn. Sommigen onderzochte personen wijken daarvan onderling ook nog af en zijn er dus gevoeliger voor. Zo zijn er nog talloze onderzoeken. Het is ontzettend simpel om iemand te veroordelen en belachelijk te maken, terwijl er van die miljarden jaren dat de aarde bestaat we slechts een paar honderd jaar zijn gaan nadenken. Redeneer eens door hoe het dan wel niet over een paar honderd kan zijn. Laat iedereen in zijn waarde, en veroordeel niet iemand om zijn mening.

Spaanse Peetvader | 17-10-16 | 02:14

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 01:50

Ik begrijp de hint, maar het lijkt mij niet verstandig hier strijdlustige taal te bezigen, voorlopig houd ik het dus bij 'denken'.

Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 02:01

@miko | 17-10-16 | 01:46
Ah, Markus... ik heb hem ooit live gezien in Edinburgh. Hij is goed, inderdaad.

Stormageddon | 17-10-16 | 01:58

"Volgens het jodendom, christendom en de islam is homoseksualiteit verboden"
Ik kan toch zeker niet de enige zijn die dit meer als argument tegen voorgenoemde religies ziet dan tegen homoseksualiteit? Ik heb namelijk geen probleem met homo's, maar wel met mensen die zich zonder enige reden laten vertellen dat ze een hekel moeten hebben aan andere mensen vanwege een eigenschap die ze niet zelf hebben gekozen en waarmee ze niemand kwaad doen.

Nietvoordekat | 17-10-16 | 01:58

Nou, ik ga mijn Van Bommel schoenen maar eens poetsen, morgen weer naar de advocatenpraktijk.
out

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 01:57

@nemoj me jebat | 17-10-16 | 01:49
Noodzakelijke achtergrondkennis: dit gaat dus niet over theologische kwesties of goddelijke shit, dit is een ordinaire persoonlijke ruzie, tussen mevrouw Maasbach en mevrouw Zijlstra, die door hun echtgenoten op het altaar wordt uitgevochten. Beide dames willen de koningin van de bijenkorf zijn en hun mannetjes vechten het als werk-darren uit.
Dat is er aan de hand, in dat filmpje. Halverwege wordt dat duidelijk door de lichaamstaal van mevrouw Maasbach en het souffleren van haar man. Werkelijk prachtig.

Stormageddon | 17-10-16 | 01:55

Ziek foldertje en in hun arrogantie snappen ze cijfers niet. Als 70% van de kindermisbruikers hetero is dan verbieden we dat toch als kinderen zo belangrijk zijn. En meer dan 200% zelfmoord? Hoe zou men dat doen? een Homostel dat van de brug springt is nog steeds maar 100% suiciide hea.

roflastc | 17-10-16 | 01:54

Maar goed, al dat gebabbel is allemaal erg leuk.
Waar het om gaat is de middeleeuwse pamfletten gezamenlijk en met 100% af te keuren. Wie dat niet doet staat toch met 1 been in de middeleeuwen. Dan heb je toch een excistentiele crisis aan je broek hangen. Je lichaam is geëvolueerd, maar je denkvermogen is ergens in de middeleeuwen blijven hangen.

dijkbewaker | 17-10-16 | 01:53

Wat citaten en een oproep tegen kindermisbruik.

En dan nog met uitermate slecht lopende zinnen.

Hier aangifte om doen is in zekere zin nog een grotere verspilling van belastinggeld dan die aangiftes om dat "minder minder minder".

jcvjcvjcvjcv | 17-10-16 | 01:51

Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 01:42
Jij zou zelfs met de duivel en zijn ouwe moer een verbond aangaan, als die plaag maar weg is. En dat doe je door te denken, dat is de strekking van jouw betoog.
Trek jij maar een laken over je hoofd en wacht tot de storm voorbij is, want geen zinnig mens wil jou in de linie.
Kut!

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 01:50

Stormageddon | 17-10-16 | 01:38
Nu al een dank je wel voor de kijktip.
(En ik zit pas op 2 minuut achtendertig!)
Als ik God bestond, had hij het vast schuddebuikend en met de tranen rollend over zijn wangen aanschouwd.

nemoj me jebat | 17-10-16 | 01:49

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 01:04 01:01 De evolutietheorie zijn geen feiten en dat zal het ook nooit worden.
---------
Mag je vinden, alleen zijn er meer bewijzen voor dan er woorden in de bijbel, of zandkorrels,...! te vinden zijn en er is niemand in de echte grote mensen wereld die het ooit weerlegd heeft. Dat kan ook niet als iets is zoals het is.
Elk gen in ieder levend wezen zegt keihard: Ik ben een bewijs. Zoek de overeenkomsten en de verschillen en je weet of de gezamenlijke voorouder kort dan wel langer geleden is te vinden. De stamboom van het leven. Trouwens aan de buitenkant kan je al zien dat een kwal minder overeenkomsten met ons heeft dan de chimpansee. (alhoewel, er zijn uitzonderingen) Waarvan de gezamenlijke voorouder 6 miljoen jaar geleden heel erg opgewekt op deze aarde rond huppelde.
Opgewekt? jazeker want de leeftijd was bereikt om zich te vermenigvuldigen. Ook opgewekt omdat de Dino uitgestorven was door een komeetinslag en er anders geen opgewekte voorouder zou zijn geweest 6 miljoenjaar geleden. Waaruit volgt dat er ook geen opgewekte "Jezus is er niet meneer" geweest zou zijn.
Mooi toch zoals alles logisch in elkaar past.
Zou god ook mooi gevonden hebben als hij had bestaan.
Maar gelukkig voor ons. Waar ik nou weer heel opgewekt van word:
.

Voor een god of goden is er geen enkel molecuul of atoom... bewijs. Niet op deze planeet. En we zijn ook al op de maan geweest, en op mars en nog wat uithoeken.

dijkbewaker | 17-10-16 | 01:45

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:35
Bij gemis aan een koe. Bij mensen en bonobo's is het een ander, meer sociaal iets. De vraag is of het nageslacht er van profiteert, bij dieren boeit dat niet zo, want die doen maar wat, maar bij mensen wel, die kunnen dat beredeneren. Ik heb daar wel een mening over en de meeste mensen ook als je eens rondvraagt.
Gewoon common sense.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 01:42

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 01:32

Mogelijk ligt het antwoord al in m’n plempsels: geboortegrond en niet laten uitroken. Dit geeft al een keuze en richting aan, mocht het er toe doen. In deze kwestie maakt het mij niet uit of de mededenkers Christenen, Odinisten of Atheïst zijn.

Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 01:42

knutsel | 17-10-16 | 01:30
Joseph Smit voert in zijn boekwerk getuigen op die kunnen bevestigen dat de woorden aan Smit waren ingegeven.
Voor zover je natuurlijk getuigen, al dan niet gemanipuleerd, kunt vertrouwen.

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:39

@miko | 01:29
Nou nee... dan nog eerder die Haagse gek, Maasbach. Laatst nog een prachtig filmpje van gezien, over een ruzie met Jan Zijlstra. Schitterende ruzie, in de kerk. Als je een haf uurtje over hebt: must see.
www.youtube.com/watch?v=eHuST5v2anI

Stormageddon | 17-10-16 | 01:38

@Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 01:26 Ik heb die keuze al gemaakt. Met onze religekkies valt nog te onderhandelen, met die andere religigekkies volstrekt niet. Lijkt mij wel een voor de hand liggend iets :)

knutsel | 17-10-16 | 01:37

nemoj me jebat | 17-10-16 | 01:29
Ook de natuur is bij tijd en wijlen tegennatuurlijk. Homo's zijn ook natuur. Niets meer en niets minder. En dat 2 stieren op elkaar kruipen heeft mijn zegen, dus 2 homo's ook. Natuur is natuur.

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:35

Wie is de bron?
islamisten zijn nogal druk met het doden van Joden en Christenen.
Wie dan?

Einde van de Domheid | 17-10-16 | 01:35

Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 01:26
Het maakt juist wel uit waar je voor kiest, daar gaat het nu juist om, keuzes maken.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 01:32

@miko | 17-10-16 | 01:17 Ai ai daar noem je ook iemand. Weet je wat chiasmus is? Ik zag laatst een filmpje over iemand die zijn leven had gewijd aan de vraag of Joseph Smith het zelf had geschreven of dat het door goddelijk ingrijpen niet toch een oeroud testament was. (even geen link voorhanden) En in Salt Lake City ben je dan geen religekkie maar een gerespecteerd onderzoeker...

knutsel | 17-10-16 | 01:30

@Stormageddon | 17-10-16 | 01:22
Ok,dichterbij huis. Lou de Palingboer??

miko | 17-10-16 | 01:29

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:22
Homo's doen niets tegennatuurlijks. Kijk maar in de natuur.

nemoj me jebat | 17-10-16 | 01:29

@Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:22
Tja,beschaving kost soms moeite. Het erkennen van fouten ook. Vandaar de vaak felle reacties als ik stel dat er ook onder autochtonen en andere religieuze groepen nog volop homohaat is.

@A.S. Perien | 17-10-16 | 01:18
Anarchisme?? Dat lijkt me sterk.

miko | 17-10-16 | 01:27

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 01:02

Widukind? Gij heeft ‘n knap verbandje gelegd… onthoud de nick.

knutsel | 17-10-16 | 01:13

Het probleem is dat wij wel ergens in moeten geloven, anders een stuurloos schip zonder kompas. Om denkbeelden te versterken zoekt men anschluss met gelijkgestemden. Ik ben niet voor het een of het ander, maar wens niet uitgerookt te worden door een of andere vreemde mogendheid op m’n eigen geboortegrond. Dus u kunt zeggen ‘laat mij met rust’, maar soms heeft u niets te willen en wordt u gedwongen keuzes te maken en te handelen.
Het maakt mij niet uit waar u voor kiest, als de neuzen maar dezelfde kant op wijzen.

Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 01:26

Het christendom bestaat voor 'n groot deel uit neefjes die spelfouten maken. Maar dat zijn niet de ergste vijanden van Jezus. De ergsten zijn de mannen die geven en nemen, van "hier wat af en daar wat bij" al naar 't in hun kraam te pas komt.

Confused | 17-10-16 | 01:25

miko | 17-10-16 | 01:15
Er zijn nog steeds mensen met een eeuwigdurend stigma. Ik reken daartoe de zigeuners,negers, joden en homoseksuelen. Van zigeuners en homoseksuelen kan ik dat begrijpen. Zigeuners daar heb je altijd last van en homo's doen iets tegennatuurlijks. Dat wij willen dat iedereen gelijkwaardig wordt behandeld is een feit. Maar kennelijk is ons dat opgedrongen, anders zou het niet elke keer weer een terugkerend thema zijn.

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:22

@miko | 17-10-16 | 01:17
Die heeft geen god op bezoek gehad, die heeft zogenaamd een nieuwer testament op gouden platen opgegraven. Ik weet niet of dat telt, qua goddelijk contact. Misschien wel.

Stormageddon | 17-10-16 | 01:22

En oja, wat zei de edelman ook al weer tegen de priester? "Houdt jij ze dom, dan hou ik ze arm"

maxi1000 | 17-10-16 | 01:21

A.S. Perien | 17-10-16 | 01:18
Niet in Nederland. Moeilijk hé, in de spiegel durven kijken.

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 01:21

Het geloof heeft, ook in Nederland, voor veel ellende gezorgd. Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 00:55 Dat klopt; communisme, marxisme, anarchisme deden het vele malen beter. Jammer voor Nederland.

A.S. Perien | 17-10-16 | 01:18

Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen.

Confused | 17-10-16 | 01:18

@Stormageddon | 17-10-16 | 01:03
Nou aan nieuwe profeten geen gebrek zou ik zeggen.
Joseph Smith?

miko | 17-10-16 | 01:17

Sommigen zijn zo vol van God, dat zij geen plaats meer hebben voor een ander.

Confused | 17-10-16 | 01:17

@Sargon | 17-10-16 | 01:00
Ik stel alleen dat we er nog lang niet zijn.Uiteraard is het geweld tegen homo's onder nieuwe Nederlanders groter maar doe niet of het ergens anders ook niet gebeurt in Nederland buiten de grote steden. Antillianen zijn over het algemeen ook niet heel aardig tegen marikus en die zijn over het algemeen erg katholiek.

miko | 17-10-16 | 01:15

Ach ja, religieuzen. Of zoals ik ze vaak ook wel noem: De Humorlozen. Dat dekt de lading wat beter.

maxi1000 | 17-10-16 | 01:14

Ik denk ook niet dat jezusismijnheer een bureaustoel heeft. Hij bedient het toetsenbord geknield op een bed viooltjes.

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:13

@Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 00:59 Weet je wat het probleem is? Dat het nooit ophoudt bij "Ik geloof in God" of "God heeft de wereld geschapen". Nee, altijd moeten anderen persé meegenieten met wat die godsdiensten voorschrijven. En op zich heb ik geen enkel probleem met Jezus, zijn vredelievende boodschap en het gegeven dat Nederland hierdoor gevormd is. Hell, ik zou die cultuur graag willen verdedigen. Maar telkens komt er weer zo'n breekpunt. En homoseksualiteit is zo'n breekpunt. Wat mensen hierboven ook al zeggen, alsof Jezus zelf jou had veroordeeld als je van een andere man houdt. De praktische inconsequenties van geloof zijn gewoon onacceptabel.

knutsel | 17-10-16 | 01:13

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:08
Je zou best wel eens gelijk kunnen hebben...

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 01:11

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 01:01
Het bewijst de ouderdom van de aarde. Maar goed, als je jezelf niet wilt onderwijzen dan houdt het op. Ik lees jouw kul en je sprookjesboek wel, je kunt op z'n minst dezelfde moeite doen. Maar als je dat weigert dan houdt het op. Ik wens je een prettige eeuwigheid met je godje, die van jou eist dat je hem prijst en aanbidt zonder er iets voor terug te doen.
Wat een fijn vooruitzicht. Tot in de eeuwigheid dankbaar zijn op je knietjes. Klinkt mij als marteling in de oren. Maar goed, wat jij wilt.

Stormageddon | 17-10-16 | 01:11

Confused | 17-10-16 | 01:01
Jep, obvious troll is obvious. Neemt niet weg dat zich een interessante en vermakelijke discussies heeft ontvouwen door jezusismijntrol. Maar vergeet niet, meer dan een miljard mensen denken exact als jezusismijntrol. En dan heb ik het alleen nog maar over de christenen...

maxi1000 | 17-10-16 | 01:11

Truste,gekkies ;-)

Confused | 17-10-16 | 01:10

@necrosis | 16-10-16 | 23:31
Daar heb ik hem ook uit! ;)

miko | 17-10-16 | 01:09

@knutsel | 17-10-16 | 00:54 Nee, dat zijn 2 verschillende zaken. De christenen hebben het niet in zich om zich te verdedigen, laat staan de islam adequaat aan te vallen. De (rechtse) antireligieuzen gooien op dit moment echter in blinde woede als D66ers het "eigen" christelijke kind met het badwater weg en de islam wordt (ondanks gebrek aan humor)de lachende derde. Die hoeven het vuile werk niet eens op te knappen. Met Nederlandse jodendom is al afgerekend. Daar durven we het niet meer over te hebben.

A.S. Perien | 17-10-16 | 01:09

-weggejorist-

OranjeBlanjeBleu | 17-10-16 | 01:09

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 01:04
Dat is de bijbel wel??

@botbot | 16-10-16 | 23:49
Een woord:motherfuckers.

miko | 17-10-16 | 01:09

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:08
Ik ben bang dat je gelijk hebt.

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 01:08

Plan van God, plan van God, soms voel ik me super en soms voel ik me rot.

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 01:08

Confused | 17-10-16 | 01:01
Nee, Jezusismijnheer is geen trol. Die denkt en gelooft echt zo. Vóór hij de eerste toets voor een reactie aanslaat, bidt hij eerst de Heer om kracht om dit topic door te mogen komen. Maar dan stort hij zich er ook vol overgave in.

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:08

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 01:03
Haha, kreeg net een visioen mijnheer de mensenredder van een jezusismijnheer in zo'n rood baywatch zwempakje. Je kon alleen niet zwemmen...

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 01:06

Jezusismijnheer: dus iedereen die wijs is wordt verdelgd. Dan weet ik wel ongeveer wat er overblijft....

Sargon | 17-10-16 | 01:06

@Stormageddon | 17-10-16 | 00:47
Ja,inderdaad Storm, hij had die boot toch al. Hij heeft gewoon een rondje gedaan. Stelde niks voor.Alleen die Pinguïns viel niet mee voor die zandbakkers die toch betere temperaturen gewend waren.

miko | 17-10-16 | 01:06

-weggejorist-

OranjeBlanjeBleu | 17-10-16 | 01:05

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:01 De evolutietheorie zijn geen feiten en dat zal het ook nooit worden.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 01:04

@Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 01:00
Nou, volgens de Mohammedanen heeft die god 1400 jaar geleden nog een engeltje naar een analfabete arabierische kamelendrijver gestuurd. En je kan noet zeggen dat het sindsdien stil is geweest.
En die vent in die witte jurk in Rome schijnt een hotline met god te hebben. Zeggen ze.

Stormageddon | 17-10-16 | 01:03

Want de boodschap van het kruis is dwaasheid voor hen die verloren gaan, maar voor hen die gered worden, voor ons, is het een kracht Gods. [19] Er staat immers geschreven: Verdelgen zal Ik de wijsheid van de wijzen, en het verstand van de verstandigen zal Ik tenietdoen. [20] De wijze, de schriftgeleerde, de redetwister van deze wereld,* waar zijn zij? Heeft God de wijsheid van de wereld niet tot dwaasheid gemaakt.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 01:03

@botbot | 16-10-16 | 23:47
Behoorlijke genetische flessenhals zou je zeggen.

miko | 17-10-16 | 01:03

Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 00:59
Widukind? Ownee wacht, die niet.;)

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 01:02

Jezusismijnheer is een troller en jullie gaan er plat voor,whaaaaaa

Confused | 17-10-16 | 01:01

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:53
Ja zo lus ik er nog wel een paar. Alles wat jou even niet uitkomt is verzonnen. Dat is nou het hele eiereten. Zij die geloven in een verzonnen boek, gaan beweren dat anderen de ware feiten verzinnen. Voel je zelf nu niet aan dat er iets begint te schuren?

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 01:01

-weggejorist-

OranjeBlanjeBleu | 17-10-16 | 01:01

Je suis homo.
Mensen die anderen hen gevoelens niet kunnen accepteren,zullen hun eigen gevoelens nooit leren kennen.één reet.

kzegje | 17-10-16 | 01:01

Stormageddon | 17-10-16 | 00:57 Ja daar heb ik van gehoord en het bewijst geen tientallen miljoenen jaren.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 01:01

@miko. Ja, liever dat dan wat onze homosexuele medelanders in onze grote steden ondergaan. anders vraag je het even persoonlijk aan ze, zeikerd die je er bent. Want als ze ergens belaagd worden is het daar en dat weet je maar al te goed. Maar wie dat doen... daar hebben we het liever niet over toch? Stel je voor.... de realiteit.... dat moeten we niet hebben hier met z'n allen

Sargon | 17-10-16 | 01:00

Een mooie god ook, als ie eerst zijn zoon stuurt en dan bijna 2000 jaar niets meer van zich laat horen.

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 01:00

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:56
Je levert geen bewijs, alleen een sprookjesboek. Je zegt: lees het sprookje. Maar mijn vraag wordt daarin niet beantwoord. Dus, waar is dat bewijs dan? Het staat niet in dat sprookjesboek van je. En heus, ik heb het gelezen. Van Genesis tot Openbaringen, van kaft tot kaft. Het staat er niet in. Maar jij hebt dat bewijs dus niet, anders had je het wel geleverd.
Maar in het sprookje staat het niet.

Stormageddon | 17-10-16 | 01:00

miko | 17-10-16 | 00:50

Totaal gelul van in de ruimte… hier op de oeroude gronden van Irmin is niets aan de hand.

knutsel | 17-10-16 | 00:54

Klopt, na de verlichting zijn ze het vechten verleerd en kwam het meer femine karakter van het Christendom naar de voorgrond. De islm heeft hier totaal geen boodschap aan. Het Christendom zou er goed aan doen zijn uiterst vakkundige strijders weer tot leven te roepen, ben de naam eventjes kwijt…

Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 00:59

@Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 00:43
Daarom fokken die reli's als konijnen.

miko | 17-10-16 | 00:59

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:53
Luister knakker. Jij weet ook wel dat als je hier als reliegek binnenkomt, je bij de poten wordt afgezaagd en daar is het je ook om te doen.
Ben jij een communist? Socialist? Anders verstrooid?
Kom eens uit de kast, knaapje! Hier trap ik natuurlijk niet in.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:59

-weggejorist-

OranjeBlanjeBleu | 17-10-16 | 00:59

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:56
Jij zou God nog niet herkennen als hij voor je neus stond.

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 00:58

@Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 00:48
A plan so cunning you could stick a tail on it and call it a weasel.

miko | 17-10-16 | 00:58

*maxi1000 | 17-10-16 | 00:42 God bestaat en hij voert zijn plan uit hoe dan ook of mensen er nou wel of niet in geloven.*
Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:46

Je begint zelf over dat plan van God. Dus vertel nu maar gauw wat dat is, meneertje Lees de Bijbel.

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 00:57

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:53
Ooit gehoord van radiocatief verval? Halfwaardetijd? Geobserveerde feiten.
Echt, voordat je onzin vertelt: doe een beetje onderzoek naar je iegen misvattingen.
www.talkorigins.org/origins/faqs-young...

Stormageddon | 17-10-16 | 00:57

Stormageddon | 17-10-16 | 00:47 Waarom zou ik erop ingaan als je het toch verwerpt. Ik denk zelfs als het bewijs voor je neus zou liggen je het nog zou ontkennen.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:56

A.S. Perien | 17-10-16 | 00:48
Het christendom is decennia geleden al terug in zijn hok geschopt. En terecht. Niet dat het idee in de basis niet goed zou zijn, de ijdeltuitige machtsposities hadden ook niks meer met de uitgangspunten te maken. Het geloof heeft, ook in Nederland, voor veel ellende gezorgd.
Dat men islam niet op een soortgelijke manier ontvangt blijft mij verbazen. Zij verdienen het nog veel meer om kritisch uitgezwaaid te worden.

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 00:55

@A.S. Perien | 17-10-16 | 00:48 wtf. Geef je nou de anti-religieuzen de schuld dat de christenen te vredelievend zijn om de islam aan te vallen?

knutsel | 17-10-16 | 00:54

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 00:51 Ik denk dat ze die tientallen miljoenen jaren uit de duim hebben gezogen en geen enkel bewijs daarvoor hebben.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:53

En Dodo's? Zaten die op de ark? En hoe kwamen die weer terug op Mauritius?
Stormageddon | 17-10-16 | 00:47
Ja DUH! Met diezelfde ark uiteraard! Dat uitgeleefde ding had Noach direct voor een paar grijpstuivers op Marktplaats gezet.

maxi1000 | 17-10-16 | 00:53

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:52
Je weet niet wat Gods plan is?

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 00:52

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:46
What's the point? Eerst een perfect mens scheppen, hem laten corrumperen door een vrouw, daarna hele bevolkingen uitmoorden omdat ze door jouw doen gecorrumpeerd zijn, en dan ook dreigen om mensen na hun dood te martelen voor de eeuwigheid (in hemel of hel, beide concepten klinken als eeuwige marteling). Wat is het punt? Waar gaat dat om?
Welke kleinzielige geest wil dat? Wat is dat voor krankzinnigheid?

Stormageddon | 17-10-16 | 00:52

@nerugaer | 17-10-16 | 00:10
En dat is het aanwezig zijn van een grote ontwerper niet?? Dat kun jij wel wetenschappelijk bewijzen??
*afwacht op nerugar's overweldigend bewijs*

miko | 17-10-16 | 00:52

De slag om Mosul is begonnen zegt de premier van Irak.
Volgens CNN.
Dat gaat weer 10-duizenden het leven kosten.

Jan Dribbel | 17-10-16 | 00:52

@Orakel1958 | 17-10-16 | 00:00
Ik laat me niet vaak van mijn onbeschaafde kant zien, maar ga aub dood.

Zoon van Boer | 17-10-16 | 00:52

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 00:48 Lees de bijbel maar.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:52

-weggejorist-

Confused | 17-10-16 | 00:51

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:38
Welnee, de vloed was een lokaal dingetje, regionaal misschien. Er zijn in de overleveringen van volkeren veel verhalen over een vloed. Alleen liggen die vloeden in tijdspanne mijlenver uiteen. Ik was van het weekeinde in het Woud van Argonne en daar toonden ze mij een fossiel in de rotsen, waaruit bleek dat daar vroeger ooit zee of oceaan is geweest. Maar dat is tientallen miljoenen jaren geleden.

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 00:51

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:32
Die eerste vraag....
Iemand die een reliegekkie is zou die nooit stellen.
Jij bent een trol.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:50

@Sargon | 17-10-16 | 00:02
Wil je de klappen en het treiteren ondergaan van menig homo op het platteland??

miko | 17-10-16 | 00:50

@Lewis | 17-10-16 | 00:02
Welkom Lewis,als goed gelovige! ;-)

miko | 17-10-16 | 00:49

@BokoHalal | 16-10-16 | 23:58
Nee, Lucy was wel ok. Je bedoelt de Piltdownman

miko | 17-10-16 | 00:48

In je stervensuur leer je wel bidden, zei m’n Opa altijd…

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:43

Die Glocke..?

Veluwse-Eikel | 17-10-16 | 00:48

Zonder de opkomst van de islam zou op dit moment het christendom niet worden aangevallen op een manier waar de honden geen brood van lusten. Anti religieuzen laten zich door de (terechte) haat tegen de islam blind meeslepen in een spel waarin zij onbewust collaborerend met deze islam het christendom, een van de sterke pijlers van het oude Nederland, een mes in de rug steken (verbieden wij de azaan; dan nu ook onze eeuwenoude kerkklok). Het in principe vredelievende christendom en het oude Nederland kan en mag doodbloeden, de islam als sterke mondiale soldatenreligie kan en zal door geweld en de fertiliteits rate overeind blijven en als laatste zich ook ontdoen van de onnozele behulpzame kuffar. De vloek die niet religieuzen graag ondoordacht bezigen waarin zij (paradoxaal!) wensen dat de christelijke god hen zal verdoen kan net zo makkelijk worden ingeruild voor de vloek waarin allah gevraagd wordt hen te verdelgen. Daar zullen zijn volgelingen dan graag gehoor aan geven. Voor elke gruwelijke gristen die door de anti religieuzen over de kling wordt gejaagd staan zeven volgelingen van de religie van de vrede klaar om hun positie in te nemen. Over joden zullen wij verder maar zwijgen.

A.S. Perien | 17-10-16 | 00:48

Lucy was geen mens. ;-)
miko | 17-10-16 | 00:41
Ha, ja. Zo iets stond me ook wel bij (Homo Erectus..?), maar had geen zin om het op te zoeken. Maar goed, aan het scherpe oog van den reaguurder ontsnapt geen enkele halve waarheid. ;-)
Desalniettemin is/was deze kleine dame goede reclame voor het evolutieconcept.

maxi1000 | 17-10-16 | 00:48

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:46
Wat is zijn plan dan?

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 00:48

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:38
Er is niet genoeg water op de wereld. Niet in ijs, waterdamp en zee voor een wereldwijde vloed. Het is een sprookje.
Maar aangezien je het toch claimt heb ik een vraag voor je. Waren een kangoeroes op de ark van Noach? Waarom zijn die niet beschreven, het moeten toch wonderlijke wezens zijn geweest voor de inwoner van Mesopotamië. En hoe kreeg Noach alle buideldieren weer terug in Australië? En hoe kwamen ze in Mesopotamië vóór de vloed? Met een vliegtuig?
En Dodo's? Zaten die op de ark? En hoe kwamen die weer terug op Mauritius?

Stormageddon | 17-10-16 | 00:47

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:46
Die God van jou heeft dan een wreed plan.

nemoj me jebat | 17-10-16 | 00:47

maxi1000 | 17-10-16 | 00:42 God bestaat en hij voert zijn plan uit hoe dan ook of mensen er nou wel of niet in geloven.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:46

@nerugaer | 16-10-16 | 23:53
'Homoseksualiteit gaat meestal gepaard met een losse seksuele moraal die in mijn ogen niet bevordelijk is voor de maatschappij'

Nee, want religieus fanatisme is veel beter voor de maatschappij.

miko | 17-10-16 | 00:45

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:32
Die fout is al opgemerkt, de duitsers hebben al een veldje met sensoren opgesteld om dat te kunnen meten. laat dat maar aan die moffen over. Hopen dat er geen rare religie uit voortkomt met een symbool als ze het wetenschappelijk kunnen bewijzen.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:43

Stormageddon | 17-10-16 | 00:40
En daarbij moorden die vredelieverts elkaar om het minste of geringste uit.
Je vraagt je af waarom er nog zoveel bij blijven komen.

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 00:43

Je hoeft geen geleerde te zijn om te weten dat God de wereld heeft gemaakt. Ieder mens zelfs als je in de jungle woont kan weten dat God de wereld heeft gemaakt.
Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:21
-
De blauwdruk van de natuur is in de hele kosmos geldig, niet alleen hier op aarde dus.

Vitiligo | 17-10-16 | 00:43

maxi1000 | 17-10-16 | 00:24 Ik geloof ook niet.[...]
Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:34

There, I fixed it.
News flash: god bestaat niet ;)

maxi1000 | 17-10-16 | 00:42

@Sargon | 17-10-16 | 00:37 Volgens mij kun je er vrij weinig aan doen. Tenzij je wat meer activistisch van aard bent maar dat is meestal hetgeen wat hier belachelijk gemaakt c.q. veroordeeld wordt.

knutsel | 17-10-16 | 00:42

Sargon | 17-10-16 | 00:37
Ik mag toch hopen dat men niet alleen hier lult.
Als ik van de computer weg kan, lul ik buiten. Met andere mensen. Of het zoden aan de dijk zet, weet ik niet. Maar mijn mond houden doe ik zeker niet.
Hier roep ik af en toe wel eens wat, maar ik kom hier vooral om iets op te steken.

nemoj me jebat | 17-10-16 | 00:41

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:37
Maar laten die mensen in de jungle nu net iets anders geloven dan jij. In ieder geval niet in de zandbak god.

@maxi1000 | 16-10-16 | 23:51
Lucy was geen mens. ;-)

miko | 17-10-16 | 00:41

Stompzinnigheid en achterlijke, religieuze en anti-wetenschappelijke nonsens vieren nog steeds hoogtij. De magisch-realistische kleuterlogica van devote christenen is dezelfde waanzin als die van de moslims en zij bestrijden elkaar welke versie van de achterlijkheid de beste is. De grap is: het is dezelfde kul. Dezelfde bullshit, zij het uit de aars van een ander ras rund.

Stormageddon | 17-10-16 | 00:40

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 00:35 De vloed van Noach was wereldwijd.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:38

Mark_D_NL | 17-10-16 | 00:23
Alles om je heen wijst maar op één ding, of je bruikbaar bent (dit geldt niet voor ambtenaren:) . En als dat het geval is kom je in de werkelijkheid.
Wat jezusismijnheer zegt klopt zo ongeveer wel.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:38

@Mark_D_NL | 17-10-16 | 00:26
Mongowli wel. Daar reageer je net op.

miko | 17-10-16 | 00:38

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:03
JIJ begrijpt de schepping niet.

miko | 17-10-16 | 00:37

De vraag is wat kunnen we hier met z'n allen, voor zover daar sprake is, daar aan kunnen doen? Daar gaat het toch om? Of blijven we hier lullen op een forum. Ik reageer nooit, maar lees al jaren de reacties en ken alle reaguurders wel redelijk. Maar wat is het plan? Hopen dat hier meer mensen komen kijken? Ik bedoel dit niet zonder respect want ik heb veel van de reaguurders zeer hoog zitten, en jullie hebben me meer inzicht gegeven dan de mainstream media me ooit hebben gegeven maar, los van GeenStijl zelf, the bomb, maar waar leidt dit toe? Dat vraag ik me soms af....

Sargon | 17-10-16 | 00:37

dijkbewaker | 17-10-16 | 00:33 Heel simpel stel je zit in de jungle je staart naar de natuur, je kijkt naar de sterren en je ziet gewoon dat God de schepper is. Wat dat betreft heeft God het heel makkelijk gemaakt om te weten dat hij de schepper is.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:37

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:32
Je vereert de zoon van de baas. Opportunist!

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 00:36

-weggejorist-

Confused | 17-10-16 | 00:35

Mark_D_NL | 17-10-16 | 00:23
De rooie of de blauwe?

nemoj me jebat | 17-10-16 | 00:35

Religieuze indoctrinatie veroorzaakt een ernstige hersenbeschadiging dat blijkt wel weer.

Vitiligo | 17-10-16 | 00:35

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:59
Nee, dat kun je niet gemakkelijk. Vanuit de huidige wereldbevolking terugrekenen, rekening houdend met de ontwikkelingen in bevolkingsaanwas. Je gaat dan voorbij aan invloeden als oorlogen, hongersnood, epidemieën, overstromingen en andere kwaadaardige uitingen van de natuur. En dat wereldwijd. Ondoenlijk om zoiets als Noach statistisch aan te tonen.

Graaf van Egmont | 17-10-16 | 00:35

maxi1000 | 17-10-16 | 00:24 Ik geloof ook niet dat Jezus in het jaar 0 is geboren en ook niet rond kerst er zijn genoeg aanwijzingen daarvoor zelfs vanuit de bijbel.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:34

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:21 Ieder mens zelfs als je in de jungle woont kan weten dat God de wereld heeft gemaakt.
------
Zelfs die kan een simpele vraag stellen waar geen antwoord op komt: Enig bewijs graag?

Ja, zelfs iemand in de jungle kan gezond verstand hebben.

dijkbewaker | 17-10-16 | 00:33

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:21 Om op die gedachte terug te komen, wie zegt dat we nu niet in een nep werkelijkheid leven? Stel het zou een simulatie zijn, dan zijn er altijd fouten een computer maakt altijd fouten. Zelf dan al zou je dat geloven dan blijft er altijd een schepper die eeuwig is en alles heeft gemaakt, hoe dan ook.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:32

Mooi om te zien hoe een anti-homo-pamflet een complete evolutie-discussie uitlokt, compleet met bijbelteksten, gescheld en getier. Het is 2016 mensen, en al bijna 2017.
Naar mijn bescheiden mening zijn boeken als de bijbel en de thora en de koran geschreven met als enig doel wat orde te scheppen in het dagelijks leven en heel veel macht te bezorgen aan de 'wijzen' die met deze boeken in de hand de meute konden sturen. Wat homo's hiermee te maken hebben? Gezien de ontdekking dat homoseksualiteit ook in de natuur voorkomt zou ik me er niet te druk om maken. More pussie for us zeiden wij vroeger (toen dan nog interessant was) Tegenwoordig breekt mij het angstzweet uit bij de gedachte aan 72 maagden.

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 00:31

@kloopindeslootjijook
Fijn dat jij toegeeft het niet te weten. Ben ik niet gewend van de meeste fundamentalistische atheistische extremisten hier op GeenStijl :D

nerugaer | 17-10-16 | 00:30

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:21
Jouw besef van aanwezigheid van de programmeur, of zo als ik hem noem de rekenmeester, is treffend. je kan het ook wat moderner benaderen ipv de perceptie van woestijnvolken te herhalen. Die mensen wisten dit ook al, zoals elk zinnig mens, maar konden het niet plaatsen.
Het is wel zo dat wanneer je de trilling niet opmerkt, er ook geen trilling is en je dus verwijderd wordt uit de software.
Dus gewoon logisch nadenken en verbanden zien ;)

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:30

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:21 Stel dat. Dan is er nog steeds een enorm gapend gat tussen god heeft de wereld geschapen en hier hebbie een boekje met Jezus als een soort van Harry Potter en homo is viesbah.

knutsel | 17-10-16 | 00:26

@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:21
Gelooft Mowgli in God?

Mark_D_NL | 17-10-16 | 00:26

@knutsel | 17-10-16 | 00:23
Het mag niet van godt. Zij wil het niet hebben.

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 00:25

Fun fact: jezus is naar alle waarschijnlijkheid geboren in het jaar -4.
Het toont de idiote flexibiliteit van het geloof aan. Het hele concept is door de eeuwen heen al zo vaak gereviseerd. Over honderd jaar, wanneer wetenschappers de eerste sporen van leven op een andere planeet hebben aangetoond, blijkt ook dat opeens in Mattheus13: Psalm drie-hoog-achter te staan.

maxi1000 | 17-10-16 | 00:24

@kaasfondue | 16-10-16 | 22:41
The wheel was anders weer lekker ruig.

miko | 17-10-16 | 00:23

@Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:21
Klopt. Iedereen is onderdeel van een experiment. De Matrix waarin we ons bevinden is tijdelijk, maar wat tijdelijk is, is niet bekend.

Mark_D_NL | 17-10-16 | 00:23

@Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 00:20 Tot die conclusie was ik ook al gekomen maar toch bedankt voor de info :)

knutsel | 17-10-16 | 00:23

Apart om te zien dat de drie meest nare uitlopers van het onkruid religie weer doen alsof ze vanzelfsprekend een punt hebben.. Met je hoedje en de onzichtbare luchtmeneer di je doodmaakt als je doet wat 'ie toch al wist dat je ging doen

roflastc | 17-10-16 | 00:21

kloopindeslootjijook | 17-10-16 | 00:09 Je hoeft geen geleerde te zijn om te weten dat God de wereld heeft gemaakt. Ieder mens zelfs als je in de jungle woont kan weten dat God de wereld heeft gemaakt.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:21

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:03
Evolueer maar eens technologie naar pak heb beet 1000 jaar na nu. Als we dat overleven komen we erachter dat we in een nepwerkelijkheid leven, de matrix zoals je wil. Dan doen we nu al. Dat denk ik dan he, ik ben geen wetenschapper of onderzoeker.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:21

@knutsel | 16-10-16 | 23:58
Het kleiner-dan-teken kan niet gebruikt worden in reaguursels. Alleen via een omweg.

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 00:20

In Trouw zet men 'homohaatfolder' netjes tussen aanhalingstekens. Ja want we zouden eens mogen denken dat er in Amsterdam-west werkelijk serieus sprake is van homohaat onder de overwegend allochtone moslim-bevolking, voor je het weet ben je aan het 'stigmatiseren' (mijn aanhalingstekens). Eerst maar eens afwachten uit welke hoek de wind waait (boedhisten? hindoeïsten? atheïsten? hare krishna's ? tokkies? hoax? bananasplit? Geer en Goor?)

Zenzeo | 17-10-16 | 00:20

Apocratief : Izak hoord op zijn zevenendertigste van de geoorte van Rebekka. hij trouwde met haar haar op zijn veertigste genesis 25.20

miko | 17-10-16 | 00:19

nerugaer | 17-10-16 | 00:10
"ook als het om ontstaan van het heelal gaat met iets dat er opeens was en toen ontplofte. Wetenschappelijk gezien Onmogelijk! "

Noop, zo zit het niet. Het is niet dat er iets opeens was uit het niets. We weten alleen niet hoe het zit. Dat is alles. Daar ligt de grens van wat we nu weten. Maar omdat we niet weten hoe verder zit, wil dat niet zeggen dat de rest onzin is en dat je dan een andere verklaring die je helemaal niet kan onderbouwen moet gaan aannemen. Dat is pas raar.

kloopindeslootjijook | 17-10-16 | 00:19

@nerugaer waar ga jij dan van uit? *oprecht geïnteresseerd is*

Sargon | 17-10-16 | 00:16

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:03
"Ik hoef maar naar de schepping te kijken om te weten dat evolutie niet klopt."
Omdat jij vindt dat (jouw opvatting van) de evolutie niet klopt, is er derhalve een schepping geweest.

Omdat de evolutuetheorie niet 100% kan verklaren wat je ziet, dat er vragen blijven, moet er een schepping zijn geweest, waarvan je 0% kan verklaren.

Je weet wel waar je wil uitkomen he :-) Niet echt objectief...

kloopindeslootjijook | 17-10-16 | 00:15

Nerugaer. Stropop-alert. Gediskwalificeerd. Lees eens iets anders dan den bijbel, bijv wat de evolutie theorie echt inhoudt. Kom dan nog eens terug

BokoHalal | 17-10-16 | 00:14

@Zenzeo | 17-10-16 | 00:11 Ik zou liever zien dat ze naar Syrië afreizen en daar de schepper gaan ontmoeten...

knutsel | 17-10-16 | 00:14

Orakel1958 | 17-10-16 | 00:00
Bron?

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:13

-weggejorist-

Sargon | 17-10-16 | 00:13

@max1000. Blijkbaar staan we minder van de apen af als mensen dan we veronderstellen. Sterker nog, sommige apen hebben een betere samenleving gecreëerd dan wat wij hier als doorontwikkelde primaten bewerkstelligd hebben.

Sargon | 17-10-16 | 00:13

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:01
Dat is er later bij geschreven we hebben het over de eerste mens en de hof van Eden(paradijs)
Over de ark loopt uw bewering ook al mank enig idee hoe groot de ark moest zijn als men alle insecten paartjes van de wereld daarin moesten huizen?

botbot | 17-10-16 | 00:13

Kamelen,geiten en varkens neuken mag wel van allah....
Oh en kleine meisjes niet te vergeten natuurlijk, want uithuwelijken en meerdere vrouwen huwen, geen probleem voor Mo en zijn vriendjes.
Kotsmisselijk wor je elke dag van dat gajes!

Ciprinus | 17-10-16 | 00:11

Amsterdam-west is al verloren. Wordt alleen nog overeind gehouden door bakken belastinggeld. Werkloosheidspercentage schrikbarend hoog. Tja en wat doe je dan als je de hele dag thuiszit, dan ga je maar eens een pamfletje in elkaar knutselen. Of je reist eens af naar Syrië...

Zenzeo | 17-10-16 | 00:11

nemoj me jebat | 17-10-16 | 00:06
Van die rare snuiters die liegen en bedriegen en de samenleving naar de kloten helpen moet je oppassen. Hun religie van de vrede, ik geloof er geen barst van.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:11

Stelletje knuppels die "evolutietheorie" verdedigen. Als je het hebt over de verandering van een soort in een ander soort. Er is Geen bewijs voor. Dus geef toe dat je gelooft in de theorie. Ook als het om ontstaan van het heelal gaat met iets dat er opeens was en toen ontplofte. Wetenschappelijk gezien Onmogelijk!

nerugaer | 17-10-16 | 00:10

Jezusismijnheer

Ik zit hier even op mijn lijstje te kijken en zie dat het tijd voor je wordt om je voor te gaan bereiden.

Petrus Poortwachter | 17-10-16 | 00:10

zeau dan, 433 reacties, op zondagavond... heb ze niet alle gelezen, maar zou het juist geen aanklacht tegen de geloven kunnen zijn?

(Behind)Doors | 17-10-16 | 00:09

Als je even de Facebook pagina bekijkt kom je er al snel achter dat dit bij Turkse PKK mossels vandaan komt. Meneer, als u altijd als hersenloos schaap PvdA heeft gestemd, is dit precies wat u kon verwachten. En nu gaan klagen? Misschien eens een idee aan wat zelfreflectie te doen.

U bent hier de PvdA stemmer, u bent hier de oorzaak van dit logische gevolg. Een gevolg wat velen al van mijlenver aan zagen komen, maar hé, dat zijn allemaal onfatsoenlijke figuren volgens de PvdA...

U en uw partij hebben dit land verraden, en nu gaat u op de blaren zitten ook.

macaroni&kaas | 17-10-16 | 00:09

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:03
"Ik hoef maar naar de schepping te kijken om te weten dat evolutie niet klopt."
Die moet je even uitleggen. Maar dan zonder het woord schepping, anders praat je in een rondje.

kloopindeslootjijook | 17-10-16 | 00:09

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:07
Er is ook geen bewijs voor het bestaan van God laat staan dat God de wereld heeft geschapen.

Rest In Privacy | 17-10-16 | 00:08

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:59
Waarom kun je niet accepteren dat het verhalen en verklaringen uit een oude tijd zijn toen mensen niets begrepen, er was geen wetenschap. Men kon geen informatie combineren. Die mensen zaten met wat schapen en een tent in een weiland.

Heb je enig idee hoeveel er kan gebeuren door de natuur in een glas water per seconde? Laat staan in een wereldwijde oersoep gedurende 4 miljard jaar. En dan alleen op deze planeet al.

kloopindeslootjijook | 17-10-16 | 00:08

miko | 16-10-16 | 23:37
De enige Lilith die ik ken was de vrouw van Frasier. Ook een kutwijf trouwens.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:07

DaJonkel | 17-10-16 | 00:01 Er is geen bewijs voor evolutie.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:07

Orakel1958 | 17-10-16 | 00:00 Ik neem aan dat je dit uit je dikke duim zuigt?
@Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:03 Ik neem aan dat je alles uit je dikke duim zuigt?

knutsel | 17-10-16 | 00:07

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:03
Ik zou er ook het liefst om willen lachen. Hahaha- wat een stelletje rare snuiters!
Maar het feit wil dat je heel veel rare snuiters hebt. En die rare snuiters zijn helaas niet allemaal even vredelievend.

nemoj me jebat | 17-10-16 | 00:06

Alhoewel de evolutietheorie ook nog steeds hiaten bevat. Zo kunnen wetenschappers nog steeds niet verklaren waarom sommige Homo Sapiens na duizenden jaren aan evolutie, en een veelvoud hiervan aan hersencellen, nog steeds in een tweeduizend jaar oude fabel geloven over een of ander charlatan uit het jaar nul.

maxi1000 | 17-10-16 | 00:06

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:03
Ben jij de missing link?

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:04

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:59
Maar hoe konden alle dieren op die schuit van Noach, het was niet het schip van prins De Lignac.

Rest In Privacy | 17-10-16 | 00:03

Helemaal over de rooie gaan omdat een stel mafketels een pamflet maken is geen volwassen gedrag.

Ongeblustekalk | 17-10-16 | 00:03

kloopindeslootjijook | 16-10-16 | 23:39 Ik hoef maar naar de schepping te kijken om te weten dat evolutie niet klopt.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:03

@DeRobber | 16-10-16 | 22:35
Want christenen doen dat niet??
Nee, die zeggen dat homo's niet met het vliegtuig mee mogen. SUPER!
www.youtube.com/watch?v=cnaPUjGw6IU

miko | 17-10-16 | 00:02

Hoeveel christenen vallen op de biblebelt homo's aan? Dat eeuwige gezeik om alle monotheïstische godsdiensten op een lijn te trekken om zo de boel te marganiliseren komt me de strot uit. Dat zulke pamfletten verspreid worden is gewoonweg walgelijk. Ik heb wel een idee zoals meerdere reaguurders hier, uit welke hoek dit weer komt. Maar minder minder roepen is natuurlijk verschrikkelijk, maar dit, ach hier komt geen rechter aan te pas, dit is maar een uitwas, dit moeten we met de mantel der liefde bedekken want dit is afkomstig van mensen die waarschijnlijk gediscrimineerd, achtergesteld, zwak, zielig, arm en gekleurd en ook afkomstig uit een moeilijke tribale cultuur dus wie zijn wij om hen de maat te nemen?

Sargon | 17-10-16 | 00:02

Ah, het is weer zo'n avond op GS, zie ik.

Lewis | 17-10-16 | 00:02

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:40

Haha, je maakt een statement over ogen die door Dawkin uitlegt word als belachelijk zijnde, omdat de ontwikkeling van het oog in allerhande stadia terug te vinden is in de natuur, en dan is jouw reactie "ja maar hij noemt mijn statement belachelijk, dus daar hoef ik niet naar te luisteren".
Makkelijk hoor. "Ik heb gelijk, want iedereen die mijn gedachten zou kunnen veranderen is het niet waard om naar te luisteren omdat ze mijn ongelijk proberen te bewijzen en hierdoor dus gemene mensen zijn".

DaJonkel | 17-10-16 | 00:01

botbot | 16-10-16 | 23:49 Je leest vast en zeker niet de bijbel. Genesis5vers4 Adam leefde na de geboorte van Set nog achthonderd jaar, en hij kreeg zonen en dochters.

Jezusismijnheer | 17-10-16 | 00:01

-weggejorist-

Orakel1958 | 17-10-16 | 00:00

De kans is 5% dat je een kind krijgt dat homo is.
Wat ga je dan doen?

kloopindeslootjijook | 17-10-16 | 00:00

Graaf van Egmont | 16-10-16 | 23:48 Dat het verhaal van Noach waar is, kun je heel makkelijk uitrekenen aan de huidige wereldbevolking.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:59

Naja.. Lucy was geloof ik een beetje nep. Maar wel degelijk geknutseld uit onderdelen van miljoenen jaren oud.
.
Waar zou T-Rex Trix (Natuurhistorisch Museum, Leiden) eigenlijk vandaan komen. Zat die ook met zijn/haar vriendin/vriend op die ark? Jezusismijnvriendje, vertel eens?

BokoHalal | 16-10-16 | 23:58

Tis vast goddelijke interventie. Poging 3. @Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:40. Bij een n < 50 heeft god een behoorlijke gok genomen qua inteelt en genetische variatie.

knutsel | 16-10-16 | 23:58

"homo's hebben meer kans op depressies en de zelfmoord ligt hoger"
Rara hoe zou dat komen? Omdat er mensen zijn die dit soort pamfletten maken en haat zaaien zodat homo's als untermenschen worden weggezet? Dat mag helemaal niet van de wet en er is een reden waarom haatzaaien niet in het belang is van ons land. Maar waarschijnlijk valt het onder religieuze uitingen, dan mag het wel.

kloopindeslootjijook | 16-10-16 | 23:58

Enfin nog een keer @Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:40 . Bij n<50 heeft god een behoorlijke gok genomen qua inteelt en genetische variatie.

knutsel | 16-10-16 | 23:55

maxi1000 | 16-10-16 | 23:51
Die heeft de Heer persoonlijk daar neergelegd opdat wij zouden gaan dwalen met onze evolutie theorie. Alleen de ware gelovigen kunnen dit doorzien.

Graaf van Egmont | 16-10-16 | 23:54

@knutsel | 16-10-16 | 23:03
Hij zou zelf eens hulp moeten vragen. Waarschijnlijk beleeft hij het zelf zo.

miko | 16-10-16 | 23:54

Figuren als necrosis roepen hard om tolerantie, maar zijn zelf intolerent tegen anders denkenden. Het is geen discriminatie als je homoseksueel gedrag afkeurd. Jullie begrijpen maar niet dat je seksuele geaardheid niets te maken heeft met wie je waarde als persoon. Ik hou van de mens maar vindt homoseksueel gedrag onnatuurlijk. Dat mag ik vinden. En als jij mij daarom uitscheld voor gristenhond of whatever dan ben jij intolerant. Ik zal namelijk nooit iemand expres kwaad doen, maar ben het niet eens met de levenstijl van homoseksuelen (die overigens daadwerkelijk hoge aandelen hebben in vreemdgaan door losbandige relaties, geslachtziekten en sociale en psychische problemen). Homoseksualiteit gaat meestal gepaard met een losse seksuele moraal die in mijn ogen niet bevordelijk is voor de maatschappij. Iedereen moet het maar slikken dat homoseksualiteit 'normaal' is. Met alle geweld moeten heteroseksuelen bukken voor de homoseksuele agenda. Nee, ik blijf het gewoon onnatuurlijk gedrag vinden. Dat neemt niet weg dat ik homoseksuelen lief heb. Doei

nerugaer | 16-10-16 | 23:53

@Orakel1958 | 16-10-16 | 22:54
Nee kinderen worden zo veel beter opgevoed door enkel en alleen vrouwen?
Ga dit preken in het Midden-Oosten waar men gelooft dat kinderen aan de man 'behoren'

Opvoeding moet gedaan worden door capabele personen en je opmerking is een belediging van mensen die in hun eentje kinderen opvoeden en er in slagen.

miko | 16-10-16 | 23:53

Islamsterdam..

Slipsnifter | 16-10-16 | 23:52

Crap viel gewoon een stuk tekst weg uit de tegel.

knutsel | 16-10-16 | 23:52

@jezusismijntroll
Uhm, ja. Dus voor 4000 jaar geleden leefden er nog geen mensen? Hoe verklaar je dan Lucy, Ötzi, rotstekeningen, stonehenge enz enz

maxi1000 | 16-10-16 | 23:51

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:40 Bij een n<50 heeft god een behoorlijke gok genomen dan, qua genetische variatie.

knutsel | 16-10-16 | 23:51

@knutsel | 16-10-16 | 23:32 Volgens van Lommel is het volledige en oneindige bewustzijn overal aanwezig in een niet aan tijd en plaats gebonden ruimte, waar verleden, heden en toekomst tegelijk aanwezig en toegankelijk zijn. In zijn conclusie vallen pasen en pinksteren reeds op een moment samen...

A.S. Perien | 16-10-16 | 23:49

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:40
Even terug naar het scheppingsverhaal vriendelijke vriend.
Met twee zonen de wereld bevolken.

botbot | 16-10-16 | 23:49

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:40
Gebruik jij hiervoor een Godgegeven telraam? Ik hoor die jehovagetuigen ook altijd van die rekensommen maken. Maar eigenlijk zou jij die 2000 jaar overbrugging tussen Noach en het jaar 0 moeten bewijzen. En ons hier niet van het jaar 0 moeten laten terugrekenen naar Noach. Want jij weet ook niet wanneer Noach ontsnapte. Noem maar een jaartal. Als het allemaal gebeurd is hè?

Graaf van Egmont | 16-10-16 | 23:48

miko | 16-10-16 | 23:37
Ik hou het even bij het scheppingsverhaal en dat er twee rekels geboren werden.
Voor pakweg 6000 jaar geleden met zijn tweeën beginnen en tot nu toe miljarden nakomelingen hebben die de hele wereld bevolken, knap heel knap.

botbot | 16-10-16 | 23:47

Die flyer is een giller.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 23:45

Tja, het wordt tijd voor pamfletten met religieuzenhaat... Maar ja, mag niet want oproepen tot haat. Maar jezusgrristus, wat heb ik een hekel aan achterlijkheid en domheid, en aan zwakzinnigen die niet snappen dat een zelfmoordpercentage NOOIT 200% kan zijn...

Brou Is Back | 16-10-16 | 23:45

Flikker op, homohaters.

maxi1000 | 16-10-16 | 23:43

botbot | 16-10-16 | 23:31 Op 31 oktober 2011 waren er naar schatting 7 miljard mensen bron : nl.wikipedia.org/wiki/Wereldbevolking... Rond 1800 waren er volgens schattingen 1 miljard mensen en rond het jaar 0 rond de 250,300 miljoen als je vandaar ongeveer 2000 jaar terug gaat dan kom je bij Noach uit die met 8 mensen (inclusief hemzelf) de vloed heeft overleeft.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:40

@lingo star | 16-10-16 | 23:34
Als ik het tijdige voor het eeuwige verwissel, dan word ik gecremeerd.
Dus laat die 72 granny's maar zitten.
Ik ga lekker dromen van Jane Fonda en mijn pc gaat uit.
*latuuuuur*

necrosis | 16-10-16 | 23:40

Jezusismijnheer
"kijk maar eens bv naar een oog hoe ingewikkeld dat is. "
Omdat het ingewikkeld is, is er dus een schepper geweest? Dan moet je eerst aantonen dat ingewikkelde dingen alleen kunnen ontstaan door een ontwerper.

Omdat je je iets niet kunt voorstellen moet er dus iets gebeurd zijn dat je je wel of eigenlijk helemaal niet kunt voorstellen? En dan kies voor iets dat helemaal niet te onderbouwen is? Dat is nog vreemder.

En please, ga eerst eens iets lezen over evolutie voordat je met die rare voorbeelden komt. Zo denken evolutiebiologen niet over het ontstaan van het oog, dus je argumentatie klopt niet. Je laat merken dat je er niet veel van begrijpt en het derhalve afwijst.

kloopindeslootjijook | 16-10-16 | 23:39

I.v.m. de verandering van functie van de heer Kuzu zoekt Den Homofobe Padvindersvereeniging voor Buitengewoon Slechtschrijvende Kanschlozen een verstandelijk beperkte anderskokende voor bezorging van door heterosexuele billen uitgepoepte Midden-Oosten meuk op pamflet! Speciaal voor de bewonders van de diverse stad die Amsterdam is vanuit multi-religiheus maatsjjhhgappijkritische positie uitgeperst.

Gegroet,

Onno Poes

---
Weesch u ervan bewust dat homoseksualiteit serieuze gevaren voor de maatschappij oplevert voordat de 200% van de ziekelingen zelfmoord pleegt.
---

HaarAltijdGoed | 16-10-16 | 23:39

Orakel1958 | 16-10-16 | 23:26
Omdat er geen gegevens bijgehouden zijn acht u uw boute beweringen als waar, gekker moet het toch met u niet worden.

botbot | 16-10-16 | 23:38

@botbot | 16-10-16 | 23:31
Vergeet niet dat er meerdere verhalen zijn. We hebben ook nog Lilith, de opstandige vrouw de emon van de wind ,de zielenverslindster.
Zoals Adam geschapen uit het stof der aarde en dus gelijkwaardig. oeps kon niet bij de zandbakkers dus een tweede verhaaltje en zie, daar komt Eva opdagen.
nl.wikipedia.org/wiki/Lilith_(mytholo...)

miko | 16-10-16 | 23:37

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:24
Ik wil dat jonge mensen hun eigen weg vinden, niet de weg onder de knoet van de ggrefo's.
Als een volwassen mens er voor kiest om het religieuze pad te bewandelen, het zij zo.
Maar kinderen injecteren met religieus gif is mij een brug te ver.

necrosis | 16-10-16 | 23:34

necrosis | 16-10-16 | 23:26
God is verdrietig. In de hemel geen 72 granny's die necrosis op te staan wachten.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 23:34

Men beroept zich op een heilig boek. Dat is geen onderbouwing, dat is verschuilen achter.

Het valt zelfs onder drogrdenen:
Een Ad verecundiam (autoriteitsargument, onjuiste premisse: alles wat de paus zegt is waar).
Een Ad populum (met het oog op het volk): aanvoeren dat er een meerderheid voor te vinden is dus dan moet het waar zijn.
Ad chartam (beroep op documenten/papier) beroept zich op een geschreven autoriteit.

Dan moet je eerst uitleggen waarom dat boek het bij alles per definitie bij het goede eind heeft. Aangezien de bijbel door mensen in de 4e eeuw is samengesteld op basis van toemalige opvattingen is het bijbeldeel al discutabel.

Zou de inhoud van goddelijke oorsprong zijn, dan moet men eerst motiveren hoe men weet dat het van goddelijke oorsprong is. Dat is echter een aanname. Wel een die streng wordt gehandhaafd.

Verder staat er niet bij waarom homo zijn niet in orde is. Waarschijnlijk omdat wanneer dat duidelijk wordt waarom de regels wat ze zijn, duidelijk wordt dat iets waar omdat dat zo is, daarbij is het niet relevant of het van goddelijke oorsprong is of niet.

Is er sprake van opvattingen uit een andere tijd, dan is dat zeker discutabel, zeker met de hedendaagse inzichten, die wel uitlegbaar zijn.

Kortom, de schrijvers van dit pamflet hebben nogal wat uit te leggen.

kloopindeslootjijook | 16-10-16 | 23:34

botbot | 16-10-16 | 23:31
Oei.
Dat kan maar een ding betekenen. Kain deed het met Ev-oooooooh!

nemoj me jebat | 16-10-16 | 23:34

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:24
Dat is meer een religieus dingetje, om mensen die niet hetzelfde te geloven uit te sluiten, dood te slaan of te verbannen.

Necrosis stelt voor om mensen na hun 18e lekker zelf te laten kiezen. Heel wat eerlijker dan kindjes angst-trauma's over de hel in te prenten.


Ga nou maar die linkjes kijken. Leert u nog eens wat.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 23:34

DaJonkel | 16-10-16 | 23:23 Was het niet Dawkins die dit o.a. over christenen zei Mock Them. Ridicule Them. In Public. With Contempt. Wat over menswaardigheid naar andere mensen toe.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:33

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:18
s-media-cache-ak0.pinimg.com/original...
Als je er niets van snapt, begin er niet over.
Zelfs evolutie in alle simpelheid door jou beschreven is logischer dan een of andere verveelde baas in het niets bedacht een wereld te scheppen die niet perfect is al zou hij dat wel kunnen.

miko | 16-10-16 | 23:33


TeeJee | 16-10-16 | 23:22. Dat is precies de manier waarop relies de evolutietheorie proberen te bestrijden. Ze maakten er een eigen invulling van, een gaan dat dan afslachten. Stropoptechniek. Ondertussen hebben ze van hoe de evolutietheorie zoals die echt in elkaar steekt geen flauw benul.

BokoHalal | 16-10-16 | 23:33

@A.S. Perien | 16-10-16 | 23:06 Ik heb eens even op de site van die meneer gekeken. "Volgens Van Lommel is de heersende, materialistische visie van artsen, filosofen en psychologen op de relatie tussen hersenen en bewustzijn te beperkt om het verschijnsel te kunnen duiden. Er zijn goede redenen om aan te nemen dat ons bewustzijn niet altijd samenvalt met het functioneren van onze hersenen: het kan ook los van ons lichaam ervaren worden."

Ik zeg u dat pasen en pinksteren op één dag vallen als hij dat kan bewijzen.

knutsel | 16-10-16 | 23:32

@miko | 16-10-16 | 23:24
De term 'bidlip' heb ik voor het eerst gelezen in de stripserie 'Doorzon'.
In ieder geval kwam jij er niet mee, dus niet miepen.

necrosis | 16-10-16 | 23:31

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:18
God schiep een mens naar zijn evenbeeld Adam genaamd uit en rib van Adams lijf schiep hij een vrouw Eva.
Zij kregen twee kinderen Kain en Abel.
Kain sloeg Abel dood
Toch is de wereld bevolkt geraakt volgens het scheppingsverhaal dus valt er aan uw kant heel wat uit te leggen.

botbot | 16-10-16 | 23:31

Orakel1958 | 16-10-16 | 23:26
Nog nooit zoveel domheid in één post gelezen.
Tjongejongejonge.

nemoj me jebat | 16-10-16 | 23:31

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:18
Ooit gehoord van celdeling?

necrosis | 16-10-16 | 23:27

-weggejorist-

Orakel1958 | 16-10-16 | 23:26

@Ars Vivendi | 16-10-16 | 23:17
Respectvol?
Ik hang geen enkel geloof aan en wens daar niet op afgerekend te worden door iemand die vandaag zijn ei niet kwijt kan op SGP.nl
Mijn tip voor jimh: ga slapen en morgenochtend kan je weer meeblaten met de andere religieuze schapen.
*méh*

necrosis | 16-10-16 | 23:26

prima toch?
laten religies zich maar eens uitspreken.
islam is een ideologie.
het is lastig om jood te worden.
christenen doen maar wat.
islam is de gevaarlijkste van de 3 ,maar die 2 anderen zijn vaag als het hun belieft.

pejoar | 16-10-16 | 23:25

franck7020 | 16-10-16 | 23:20
De reacties moeten daar éérst door de censuur. Dat is één. Als je iets ziet wat je indruist tegen je ideeën over de wereld, dan kijk je liever even weg. Dat is twee.
Maar ik vroeg met net wel af in wat voor spagaat de gutmensch nu zit. Je verdedigt een homo-haatcultuur, maar zelf vind je het oké (en ooit gaf je de katholieke kerk ervan langs).
Poeh, lastig hoor.

nemoj me jebat | 16-10-16 | 23:25

Wat vindt de SGP hiervan?

Rest In Privacy | 16-10-16 | 23:24

@necrosis | 16-10-16 | 21:34
Bidlip is al zo oud als de weg naar Rome, ga nu niet doen alsof je het zelf uit gevonden hebt. Kleine oplichter dat je der bent!

miko | 16-10-16 | 23:24

necrosis | 16-10-16 | 23:18 Je wilt mensen dus dwingen net zoals jou te denken, ik denk wat je wilt is een seculiere dictatuur.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:24

@lelijkeschapenneuker | 16-10-16 | 21:22
Werkelijk,..... wat zeg je nu eigenlijk?? Er uit geneukt te worden? Als we de grenzen dicht gooien weten ze snel genoeg wat dat surplus aan neukopbrengst waard is.
Pakistan en India gaan elkaar vroeg of laat te lijf hierdoor.

miko | 16-10-16 | 23:23

necrosis | 16-10-16 | 23:03 Om terug te komen op de schepping ,kijk maar eens bv naar een oog hoe ingewikkeld dat is. Als iemand bv in evolutie geloofd hoe moet zoiets dan geevolueerd zijn? Had je dan eerst 1/10 oog en toen 3/10, je snapt toch wel dat zoiets niet kan. Het menselijk lichaam en de ingewikkeldheid alleen al bewijst dat er een schepper is.
Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:18

Hier, uitleg hoe het oog steeds geavanceerder is geworden. www.youtube.com/watch?v=Nwew5gHoh3E
Maarja, of dat je het uberhaupt bekijkt..

DaJonkel | 16-10-16 | 23:23

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:18
Wellicht moet u eens de theorie achter de evolutie eens wat beter bestuderen voordat u zichzelf volledig diskwalificeert als discussiepartner.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 23:22

-weggejorist-

sitostick123 | 16-10-16 | 23:21

Mooi om te zien op Joop staat er ook een artikel over dit pamflet. Maar een paar reacties. Zegt toch wel iets over de achterban van Joop.nl. Minder lezers dan GeenStijl in ieder geval.

franck7020 | 16-10-16 | 23:20

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:06
Geloof me. Dat werkt averechts.

nemoj me jebat | 16-10-16 | 23:19

necrosis | 16-10-16 | 23:03 Om terug te komen op de schepping ,kijk maar eens bv naar een oog hoe ingewikkeld dat is. Als iemand bv in evolutie geloofd hoe moet zoiets dan geevolueerd zijn? Had je dan eerst 1/10 oog en toen 3/10, je snapt toch wel dat zoiets niet kan. Het menselijk lichaam en de ingewikkeldheid alleen al bewijst dat er een schepper is.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:18

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:03
Zo te lezen heb jij vooroordelen over mensen die NIET geloven, aangezien het niet klopt in het plaatje wat jij hebt meegekregen.
Ga je frustraties niet afreageren op mensen met gezond verstand, kijk liever nar de jongeren die op veel te jonge leeftijd geïndoctrineerd worden met religieus gif.
Ik heb het al eerder gezegd en doe het gewoon nog een keer:
Religie moet net als alcohol en tabak verboden worden onder de 18.
Daarna mogen ze zelf kiezen.

necrosis | 16-10-16 | 23:18

@Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:35
Ik ken @Jezusismijnheer als een integere reaguurder.
En ja, hij is religieus.
Maar altijd heel respectvol naar anderen.

Ars Vivendi | 16-10-16 | 23:17

Haha. nu.nl: "moslims, christenen en joden", dan "bijbel, de Thora en de Koran", en om iedere groep een keer vooraan in het lijstje te hebben staan nog een keertje; "jodendom, christendom en de islam".
Om te kotsen.

DaJonkel | 16-10-16 | 23:16

Orakel1958 | 16-10-16 | 22:54
Zoek een psychiater.
Een goede.

nemoj me jebat | 16-10-16 | 23:16

@jezusismijnheer dat wat je zegt over de media klopt maar alle religieuze boeken en geschriften klopt ook geen malle moeren van is mensen werk en over dat zogenaamde redden de mens zoekt het zelf maar uit, de meeste onzin uit de bijbel dat geloof je toch zelf niet zo als de onbevlekte maria

sproetje550 | 16-10-16 | 23:15

Anno 2016!!!

franck7020 | 16-10-16 | 23:14

BokoHalal | 16-10-16 | 23:00
De hel bestaat niet! Lees de Thora...

Dr. Frambozenjam | 16-10-16 | 23:09

@Arie_R | 16-10-16 | 23:07
Aan Facebook rapporteren als "hatespeech".

Hopelijk helpt het.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 23:08

Religie is vergif voor de samenleving.

Solar666 | 16-10-16 | 23:06

@knutsel | 16-10-16 | 22:39 De inhoud van een BDE wijst op de non-lokaliteit van het bewustzijn. Op het moment dat de hersenfuncties zijn uitgevallen wordt tijdens een BDE zowel een verruimd bewustzijn los van het lichaam als later een bewuste terugkeer in het lichaam ervaren. Prof. Van Lommel(et al)heeft wellicht andere waarnemingen dan u onderzocht.

A.S. Perien | 16-10-16 | 23:06

Wat vindt DENK hiervan?

Rest In Privacy | 16-10-16 | 23:06

sproetje550 | 16-10-16 | 22:56 Het zaad komt niet naar de akker. Het is juist aan de volgeling van Jezus om te getuigen van de waarheid.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:06

@dijkbewaker | 16-10-16 | 22:55
Ik zoek geen toestemming. Ik vraag aan mezelf of ik het nog wel wil, als ik de wereld zo in ogenschouw neem.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 23:04

Lees hierboven!
Veluwse-Eikel | 16-10-16 | 23:01
---
Waar?

dijkbewaker | 16-10-16 | 23:04

sproetje550 | 16-10-16 | 22:56 Ik geloof dat veel mensen via thuis, school, media over een heleboel dingen verkeerd worden geinformeerd, mensen die niet geloven hebben vaak vooroordelen over geloof en een beeld dat vaak niet klopt.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 23:03

@Orakel1958 | 16-10-16 | 22:54 Wow, ik hoop dat je nu een geintje maakt. Een en ander zou betekenen dat ik deze aankomende herfstvakantie maar beter geen activiteiten met mijn zesjarig zoontje en zijn vriendjes kan gaan ondernemen omdat ik anders wel eens zieke gevoelens zou kunnen gaan krijgen? Het lijkt mij inderdaad beter als u eens aan een willekeurige psychiater gaat vragen hoe dit precies zit...

knutsel | 16-10-16 | 23:03

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 22:51
Dat is een enorme denkfout, degene die leven aan een kind schenkt, is de moeder.
Als je wat beter had opgelet tijdens biologie, had je dat kunnen weten.
En sommige mensen hebben geen ziel, zoals de hierboven aangehaalde Robert Mickelsons.

necrosis | 16-10-16 | 23:03

Orakel1958 | 16-10-16 | 22:54 Koekwaus, ga je schamen!

appelvink | 16-10-16 | 23:03

necrosis | 16-10-16 | 22:11
Er kan nog een case het onderzoeken waard zijn, nl. een mix. van schepping en evolutie, overigens betreft de lijkwade van Turijn een vervalsing, maar dat wisten we al.

Graaf van Egmont | 16-10-16 | 22:26
Nu het op de discussietafel ligt: waarom ook niet? Of sluiten we onderwerpen uit omdat sommigen onder ons het niet aankunnen?

dijkbewaker | 16-10-16 | 22:47
Ik ben erg benieuwd naar alle hersenschimmen van het gezonde verstand, lees ik ze hier?

Orakel1958 | 16-10-16 | 22:54
Zeker, vandaar ook dat in Nederland volgens de Politiek ‘iedereen gelijk is’ en er daardoor snode lieden op kinderdagverblijven (Amsterdam, Hofnarretje) hun duistere ding konden doen. Aldus zegt u dat volgens de Psychiatrie ons Overheidsbeleid knotsgek en tegen natuurlijk. Hoe nu verder?

dijkbewaker | 16-10-16 | 22:59
Lees hierboven!

Veluwse-Eikel | 16-10-16 | 23:01

Dr. Frambozenjam | 16-10-16 | 22:57. Als ik zo eens bekijk wie er allemaal naar de hel gaan dan lijkt het me daar stukken gezelliger als het alternatief.

BokoHalal | 16-10-16 | 23:00

Nou, uitgelezen kans om MASSAAL aangifte tegen deze pamflet-idioten te gaan doen lijkt mij.

SoepKip | 16-10-16 | 23:00

Orakel1958 | 16-10-16 | 22:54 Het opvoeden van de (kleine) kinderen is niet aan mannen.
Op dit gebied zijn ALLE mannen, ongeacht homo of hetero of wat dan ook niet te vertrouwen. Dit is min of meer een ontwerpfoutje van moeder natuur. Waardoor ALLE mannen, ook die normaal gesproken geen enkel seksueel gevoel hebben naar kinderen, vatbaar zijn voor "zieke" gevoelens.
Iedere psychiater kan je dit bevestigen.
------
Noem er 1 en het bewijs?

dijkbewaker | 16-10-16 | 22:59

De alverzoeningsleer mensen!! Iedereen gaat naar de hemel. Feest!!!

Dr. Frambozenjam | 16-10-16 | 22:57

Orakel, 22:54, lul voor je zelf maar laat anderen er buiten, ja? Zoek hulp!

BokoHalal | 16-10-16 | 22:57

@Jezusismijnheer juist in dit tijdperk wordt elk mens in de gelegenheid gesteld om zich te informeren en in te lezen. een mens heeft aan zich zelf al genoeg

sproetje550 | 16-10-16 | 22:56

Op de website van de televaag hadden ze het toevallig over dezelfde folders en het opmerkelijke getal dat het percentage homo's dat zelfmoord pleegt 200% zou zijn.
Kunnen die lieden echt twee keer zelfmoord plegen?
Ik waag het te betwijfelen.

necrosis | 16-10-16 | 22:55

TeeJee | 16-10-16 | 22:38 Zowel de pamflet als menig reactie hier heeft weer een hoog "toet toet boing boing" gehalte.

Begin me steeds meer af te vragen of ik nog wel kinderen op deze wereld wil zetten.
-----
Gewoon doen, daar heb je gods toestemming of wat voor fantasiefiguur niet voor nodig, maar een vrouw en een man.

dijkbewaker | 16-10-16 | 22:55

@knutsel | 16-10-16 | 22:10
Het opvoeden van de (kleine) kinderen is niet aan mannen.
Op dit gebied zijn ALLE mannen, ongeacht homo of hetero of wat dan ook niet te vertrouwen. Dit is min of meer een ontwerpfoutje van moeder natuur. Waardoor ALLE mannen, ook die normaal gesproken geen enkel seksueel gevoel hebben naar kinderen, vatbaar zijn voor "zieke" gevoelens.
Iedere psychiater kan je dit bevestigen.

Orakel1958 | 16-10-16 | 22:54

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 22:47
Geheel uit mijn naastenliefde raad ik u ten zeerste aan om een deur verder te gaan met die behoefte tot "redden".

Rest In Privacy | 16-10-16 | 22:53

Maria.1 | 16-10-16 | 21:36 Ik heb het opgezocht.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 22:52

necrosis | 16-10-16 | 22:25 God geeft de ziel en het leven aan een kind.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 22:51

@jemagookniksmeer | 16-10-16 | 22:40 Tis dat de universele religekkies homosexualiteit als gedrag zien (lees: zonde), niet als aangeboren eigenschap. Het is natuurlijk niet zo zichtbaar als pak-em-beet blanke of neger zijn, dan zou dit pamflet de godwin niet eens halen. Hoe dan ook propageert het vodje een verbod op wat je bent. Nou daar mag je wat mij betreft wel over vallen.

knutsel | 16-10-16 | 22:51

sproetje550 | 16-10-16 | 22:42 Uit naastenliefde. Zou het niet egoistisch zijn als je zelf gered bent van de hel en vergeven van zonden omdat voor je te houden?

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 22:47

Ach joh, ze zitten gewoon een beetje te pesten. Beetje op ons pik te trappen, geen aandacht aan geven en lachend doorlopen...
Boontje komt om zn loontje, ooit...

Rest In Privacy | 16-10-16 | 22:47

@jemagookniksmeer | 16-10-16 | 22:40
Homo's hebben (doorgaans) seks met wederzijdse goedvinden.
Dat is heel wat anders dan volwassen mensen (meestal mannen) die seks afdwingen/ forceren met minderjarigen.
Van de ggristelijke kerk kennen we die uitspattingen al een tijdje, maar de moslims weten ook wel raad met kindbruidjes
Religie zuigt!

necrosis | 16-10-16 | 22:47

Graaf van Egmont | 16-10-16 | 22:26 Hoi, een religieus topic en alle useful idiots zijn weer aanwezig om ons met bijbelteksten om de oren te slaan en te duiden.
Doe eens niet a.u.b.
-----
Gun ieder zijn afwijking, als het bij een beetje babbelen blijft is het de minst kwalijke vorm van religie waan.
Dan kan je er tenminste nog wat gezond verstand tegenin brengen.

dijkbewaker | 16-10-16 | 22:47

Liggen de aangiftes al voorgedrukt klaar op het politiebureau?

Briljante idioot | 16-10-16 | 22:43

Waar is die jezusfiguur trouwens gebleven, ik begon net een beetje op stoom te komen.

necrosis | 16-10-16 | 22:42

@jezusismijnheer wat mijn nou altijd verwonderd is, waarom maakt gelovige zich nou altijd druk om andermans ziel

sproetje550 | 16-10-16 | 22:42

Zo nu even gezellig wat tekstexegese. (Kom net van kindvrouwtje pj harvey met teleurstellende bakvisrimpjes op wereldmuziek) *plop*

kaasfondue | 16-10-16 | 22:41

Ik heb de pamfletten even doorgenomen en ben tot de conclusie gekomen dat de opstellers geen uitgesproken voorstander van homoseksualiteit zijn. Verder betwijfel ik ten zeerste of de als feiten voorgestelde beweringen juist zijn.
Echter van aanzetten tot homohaat zie ik helemaal niets. Mensen die hieraan aanstoot nemen hebben net zulke lange tenen als de hier veelbesproken figuren die 5x per dag hun reet naar het westen toe ophalen.

jemagookniksmeer | 16-10-16 | 22:40

Ik hou niet van kleine kinderen, ik ben gek op oudere vrouwen.
Ga ik nu ook naar de hel?
[/care]

necrosis | 16-10-16 | 22:40

@A.S. Perien | 16-10-16 | 22:36 Bewustzijn is de resultante van je hersenactiviteit, waar jij het over wil hebben is ziel of geest. Da's iets anders.

knutsel | 16-10-16 | 22:39

Zowel de pamflet als menig reactie hier heeft weer een hoog "toet toet boing boing" gehalte.


Begin me steeds meer af te vragen of ik nog wel kinderen op deze wereld wil zetten.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 22:38

snif.. ik vind het wel ontroerend.. eindelijk de drie grote religies verenigd.. :')

Worst_kaas_scenario | 16-10-16 | 22:38

Logischerwijs sterft alles langzaam maar zeker als je dood gaat; ook de bewustwording. Hoe zou je dan nog iets kunnen beleven na de dood?
Maria.1 | 16-10-16 | 21:28 Het boek van wetenschapper prof. Van Lommel, Eindeloos bewustzijn, zou je een eerste aanzet tot verdere verdieping in de materie kunnen geven. Een van de vragen is waar ons bewustzijn "is". Of dit in onze hersenen huist of dat de hersenen een ontvanger van ons los van het lichaam opererende bewustzijn zijn. De beschreven nagenoeg uniforme bijna doodervaringen en vooruitblikken geven ook te denken, met name de ervaringen van blinden en kinderen. Voor BDE'ers zijn hun ervaringen in de regel meer realiteit geweest dan die van het dagelijkse leven.

A.S. Perien | 16-10-16 | 22:36

Hup briefschrijver.
Die pamflettenbakker verdient eigenlijk hetzelfde geintje als onze oude Urker vrind Kees van Helden.
.
"Terugnaarjemaker" met die gekkigheid!

pietvanvliet | 16-10-16 | 22:35

@Graaf van Egmont Je laat je wel snel van stuk brengen dan. Ik denk idd dat je de christelijke cultuur moet koesteren. Deze poster komt absoluut niet van christenen. Daarvan ben ik overtuigd.

DeRobber | 16-10-16 | 22:35

@Graaf van Egmont | 16-10-16 | 22:26
Die relifreak moet toch ergens zijn uitlaatklep vinden nu de website van SGP gesloten is?
En misschien is hij wel een jehova getuige, die moeten verplicht zieltjes winnen.
Maar dan is hij bij mij aan het verkeerde adres.

necrosis | 16-10-16 | 22:34

Over pedofiele mannen en vrouwen lees ik niets in het pamflet, dus dat is dan wel ok ? Ik denk het wel he ? Alle drie geloofsrichtingen hebben daar immers een rijke, doch verborgen ervaring mee !

Doe mij maar twee ! | 16-10-16 | 22:34

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:30
Kijk wel uit, voor je het weet kruipt hij op me.
Die Christelijke predikers hebben niet zo een goed trackrecord.


@Maria.1 | 16-10-16 | 21:19
Beetje schoppen tegen alles om me heen. Nu ik er over na denk doe ik nu al jaren hetzelfde als die paar maanden voor mijn geboorte.

miko | 16-10-16 | 22:33

Maria.1 | 16-10-16 | 21:28

Er zijn zeer goed onderbouwde documenten voor BDE (bijna dood ervaringen), ook door medici opgetekend. Jheronimus Bosch (jr.1505) schilderde de mogelijke situatie in ‘visioenen van het hiernamaals’. www.avondlog.nl/sites/live/files/style...

von Trier | 16-10-16 | 21:34

Klopt, in de volksmond het oude gezegde: trek het je niet aan.

Veluwse-Eikel | 16-10-16 | 22:32

Miko. Ze ontmoete de knecht van Jakob bij de put waar ze haar kamelen water liet drinken. Klinkt niet als een 3-jarige dacht ik zo

DeRobber | 16-10-16 | 22:32

@Graaf van Egmont | 16-10-16 | 22:26 Ach is toch amusant? Tot voor kort was ik er van overtuigd geraakt dat we onze christelijke roots en cultuur maar beter konden koesteren tegen de oprukkende islam. Eén topic op GS en je bent alweer genezen van deze gedachtengang :)

knutsel | 16-10-16 | 22:31

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 22:17 Je hebt een hele schepping om je heen, wat genoeg bewijs is om te weten dat God deze wereld heeft gemaakt. Mensen die dat ontkennen, ontkennen willens en weten de waarheid
------
Helaas, je zintuigen pikken wat op, en je hersens maken er een verhaal van wat jezelf bevalt. Als je een virtual reality bril opzet zie je een hele schepping om je heen van de maker: Sony of een andere elektronica reus.

dijkbewaker | 16-10-16 | 22:28

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 22:17
God, Jezus, Allah, Koekiemonster of almachtige Joris: verlos ons van die reli-mafklapperT!!

Berbaar | 16-10-16 | 22:28

Hoi, een religieus topic en alle useful idiots zijn weer aanwezig om ons met bijbelteksten om de oren te slaan en te duiden.
Doe eens niet a.u.b.

Graaf van Egmont | 16-10-16 | 22:26

Ik snap die man, maar Nederland is toch echt een samenleving in verval. Dat betekent dat de nadruk in de komende decennia tot eeuwen geleidelijk steeds meer zal komen te liggen op overleven. "Vooruitgang" of dingen verbeteren daar hoef je je echt niet meer mee bezig te houden.

Gibbon | 16-10-16 | 22:25

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 22:17
Weet je wat schepping is?
Een hoogzwangere vrouw die het leven schenkt aan een kind.
Soms komen er verloskundigen of artsen bij kijken, maar dat godje van jou hebben ze nooit nodig gehad.
*the truth hurts*

necrosis | 16-10-16 | 22:25

als ervaringsdeskundige uit Katwijk (zwaarste kerken ter wereld) die het licht gezien heeft en ontsnapt is, kan ik zeggen dat in elk geval de islam en het Katwijkse christendom één pot nat is. Iemand die zich in Katwijk homo durft te noemen kan ook een klinker door de ramen verwachten. En de politie.... Tsja..

In Lisse is vorige week ook de homovlag verboden op verzoek van de SGP. En ga zo maar door

jan-lul-de-behanger | 16-10-16 | 22:23

Isaac trouwde Rebecca toen ze drie jaar was.
miko | 16-10-16 | 20:37

Die kende ik nog niet. Waar heb je dat vandaan?

Russells Teapot | 16-10-16 | 22:22

Hartverwarmende tolerantie. Iedere dag zie ik er de voorbeelden van. Bijvoorbeeld afgelopen vrijdag de Amsterdamse tolerantie, toen op de Herengracht een man van zo'n 65 met krantentassen op zijn fietsje grof verbaal werd aangepakt door een Marokkaanse medelander. "Moet ik je kop verbouwen dan?" was de vraag die door de Gouden Bocht schalde, de gebalde vuist daarbij al bijna tegen het gezicht van de man die van begin tot eind geen woord wist uit te brengen. En iedereen kijkt er naar en niemand doet wat. De mate van agressie is zo groot en buiten alle proporties, dat je als gewoon mens even lamgeslagen bent. Als de man aan hartfalen overlijdt, begrijp ik waarom.

Op weg naar huis die dag werd ik in een dorpje buiten Amsterdam in een 30km woonwijk nog even slalommend gepasseerd door een Mercedes met haast. Veel haast. Zeg maar zo'n 80km/u haast om de verkeershindernissen en verhogingen heen waar spelende kinderen lopen. En ja hoor: twee naffers.

Iedere dag! Iedere dag! Iedere dag! Godverdomme. Iedere dag zie ik het. Iedere dag zien zoveel mensen het. En het zijn 99% mensen van diezelfde herkomst. Maar dat zie je vast niet als je iedere dag alleen Benoordenhout - Binnenhof op je fietsje doet.

metzonderzijwieltjes | 16-10-16 | 22:21

@Berbaar | 16-10-16 | 22:13
Pas je wel op voor elektrocutie, vocht en elektriciteit gaan niet zo goed samen.
Straks gaat Thor nog met zijn hamer slaan....

necrosis | 16-10-16 | 22:20

necrosis: God heeft ook mij gemaakt, wat een bewijs is dat of God niet goed snik is, of God niet bestaat.

Bensel | 16-10-16 | 22:19

@deluiegriek | 16-10-16 | 22:12 Het is denk ik nog veel erger, waarschijnlijk wordt het initiatief om moslims joden en christenen te verenigen als positief beoordeeld.

knutsel | 16-10-16 | 22:19

Dit zal weer een heerlijk spagaat worden voor moslim en homo liefhebbend links nederland.. worden ze weer geconfronteerd dat moslims niet zo alleslievend zijn zoals zichzelf

Bensel | 16-10-16 | 22:18

Het pamflet is in het Nederlands dat begrijpt de doelgroep in 020 gaza toch helemaal niet.

EmilioEsteves | 16-10-16 | 22:18

necrosis | 16-10-16 | 22:11 Je hebt een hele schepping om je heen, wat genoeg bewijs is om te weten dat God deze wereld heeft gemaakt. Mensen die dat ontkennen, ontkennen willens en weten de waarheid.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 22:17

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:27

"Ja dat staat er. Nou en? Mag de Schepper dat niet vinden of zo?"

De schepper mag vinden wat hij wil, maar dit maakt hem wel een totale lul.

"Het is een gegeven en er staat nergens een opdracht om homo's te vermoorden of op wat voor manier dan ook te vervolgen."

Dat zeg ik ook helemaal nergens, ik vraag gewoon aan iemand hoe die verzen "uit de context" gehaald zijn. Ik suggereerde niet eens dat het een opdracht tot moord of vervolging zou zijn, dat haal jij er uit.

Wat ik natuurlijk goed snap, want het is bepaald geen fraaie tekst.

"Dezelfde apostel schrijft "voor zover mogelijk, hou vrede met alle mensen". "Uw vriendelijkheid zij alle mensen bekend"."

Oh, dan telt het niet. De naargeestige verzen uit een boek tellen immers niet als in dat boek ook vreedzame teksten staan, nietwaar?

"De apostel der liefde: Johannes, schrijft: "indien iemand deze leer niet brengt (de leer van de gekruisigde en opgestane Here Jezus) ontvang hem niet in uw huis en heet hem niet welkom". Ook weer geen enkele agressie tegenover 'anders denkenden'."

Nee, waar zeg ik dat Johannes dat zou prediken? Nieuw-testamentisch christendom predikt uitsluiting, niet vervolging van andersdenkenden.

Russells Teapot | 16-10-16 | 22:16

@poisonivy | 16-10-16 | 22:06
Ik vermaak me anders prima, helaas is jimh niet zo spraakzaam meer....

necrosis | 16-10-16 | 22:14

En begin niet over de lijkwade van Turijn, zo ziet mijn onderbroek er na drie dagen ook uit.
@necrosis | 16-10-16 | 22:11
Haha LOL dat wordt tissues om het scherm biervrij te krijgen.

Berbaar | 16-10-16 | 22:13

Met de groeten van de PvdA en de andere gutmensen. Niks aan de hand toch?

ristretto | 16-10-16 | 22:13

Zzzzooooffff 22:03
Het pamflet komt van Turken die ge-inspireerd zijn door Harun Yahya: m.harunyahya.com/tr/Articles/221046/Ho...

Hij heeft dat artikel ook enkele maanden geleden in de Pravda van Poetin laten zetten. Het is een pleidooi om homoseksualiteit te bestraffen, aanspraak makend op de koran en bijbel. In Amsterdam heeft hij het blijkbaar opportuun gevonden om ook de thora er bij te halen.

Huran Yahya is een sekteleider en pooier en heet ook Adnan Oktar. Als de politie wil weten wie zulke folders verspreidt, dan wil ze vast ook weten wie dit bedenkt en betaalt. Huran Yahya, dus. En zijn volgelingen. Die zijn blijkbaar in Amsterdam aangekomen.

Vooral de oproep om homoseksualiteit te bestraffen is enorm gevaarlijk.

tipo | 16-10-16 | 22:12

Haatzaaien dus... in tegenstelling tot de speechmevrouw bij Pegida die 800 euro boete kreeg, krijgen deze haatzaaiers een "foei" te horen.

deluiegriek | 16-10-16 | 22:12

-weggejorist-

Dr. Frambozenjam | 16-10-16 | 22:11

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:52
Om het je even duidelijk te maken:
Er is geen god die de aarde en de mensheid heeft geschapen.
De aarde was er al en de mensen die pas miljarden jaren later ten tonele zijn verschenen hebben een god geschapen als antwoord op dingen wat zij destijds niet konden begrijpen, zoals onweer, bliksem, etc.
Of geloof jij nog steeds dat Chinezen plastic dinosaurusbotten in de grond hebben verstopt om ons in 'verleiding' te brengen?
En begin niet over de lijkwade van Turijn, zo ziet mijn onderbroek er na drie dagen ook uit.
Dat was een tip van kampioenreaguurder Teun van het Tuinpad: pas na drie dagen gaat een onderbroek goed naar je lichaam staan.

necrosis | 16-10-16 | 22:11

Zogenaamd orakel, 22:05, doet eens even het verschil WiKiPedoën tussen homo en pedo!

BokoHalal | 16-10-16 | 22:10

@Orakel1958 | 16-10-16 | 22:05 Wellicht kunt u nog even verduidelijken waarin ze dan precies gelijk hebben.

knutsel | 16-10-16 | 22:10

Het is maar goed dat de meeste gelovigen dit niet al te serieus nemen, toch wel eng dat mensen zo kunnen en willen denken. Homo haat, Joden haat je ziet het steeds meer. Daarom moeten er ook andere wetten komen, geen ruimte meer voor geweld. Of het nou tegen anders geaarden is of tegen ouderen in flatjes die beroofd worden, ambulance personeel etc. etc. Voor elke trap of stoot of wat dan ook een jaar onvoorwaardelijke hechtenis, wordt het in een groep gedaan? Krijgt iedereen een jaar, per keer. Zo klaar met al dat geweld!

ChronischeKlager | 16-10-16 | 22:09

Kan die hele christen troep niet verboden worden, er komt alleen maar ellende uit voort.

poisonivy | 16-10-16 | 22:06

@Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:29
Nou inderdaad, daar slaat die tekst van de tweede poster ook op.

Watching the Wheels | 16-10-16 | 22:05

-weggejorist-

Orakel1958 | 16-10-16 | 22:05

Zelfmoordpercentage 200%... denkt zeker in termen van zelfmoordterroristen. Gemiddeld 1 ander in de zelfmoord meenemen.

Zoetwaterpanharing | 16-10-16 | 22:04

Interessant, want in al die religies komen homoseksuele handelingen vaak voor en ook het misbruik van kinderen.
De zin "het aantal kinderen die misbruikt worden" (moet zijn: het aantal kinderen dat misbruikt wordt) toont al aan dat dat pamflet is geschreven door of een gelovige autochtone sukkel of door een allochtoon.

Homohaat als bindend verband tussen de verschillende religies. Ach ja.

Zzzzooooffff | 16-10-16 | 22:03

Weer een geval van religie wetten of ideeën staan boven de rechtsstaat.
Geen flauw idee waarom mensen in wat voor goden of godinnen geloven of wat ze voor waanzin prediken.
Natuurlijk is de islam verreweg de meest te verafschuwen religie ideologie, maar van alle religie kolder worden toch wel erg veel mensen knettergek. In een tijd waar men geen idee had wat onweer voor fenomeen was kan ik me nog iets voorstellen van zoeken naar verklaringen. dan krijg je vrij snel figuren die menen te weten wat goden willen en daar macht aan ontlenen. Veel op de trommel slaan en rara dansjes maken om de goden gunstig te stemmen. Of koekjes uitdelen en liedjes zingen over engelen.... dat is een nog vrij ongevaarlijke psychose waar veel mensen aan lijden. Het houdt op ongevaarlijk te zijn wanneer ze mensen met hun waan kapot maken. Of het nou eigen kinderen zijn of iemand anders. De invloed van religie kan een enorme negatieve impact hebben buiten de bekende mensonterende gevallen die we van de islam kennen. Vrijheid van godsdienst lijkt een mooi liberaal beginsel. Maar waar zit dat mooie precies als ik de treurigheid aanschouw waartoe religie mensen toe dwingt?

dijkbewaker | 16-10-16 | 22:01

@necrosis | 16-10-16 | 21:52
Ik zou wel willen maar moet morgen vroeg op èn moet om mijn bloeddruk denken ;)
Truste necrosis!

Maria.1 | 16-10-16 | 21:55

Het wordt nog véééél erger. Over 10 jaar heeft elke homo een stalen hek met punten rond zijn huis. En.we.laten.het.gewoon.gebeuren.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 21:54

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:51 Mwoehaha, dat ligt er aan wat je met ze wilt doen. Maar misschien kan ik dat beter tegen anderen zeggen.

knutsel | 16-10-16 | 21:53

Een fout gemaakt het moet niet Jonathan cahn zijn (die ik als vals beschouw verschillende voorspellingen gedaan die niet klopte) maar het moet zijn Jonathan Bernis www.jewishvoice.org/who-we-are/about-j...

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:52

Nou ja, een stevige kop thee met de makers, een jaar of 40 geduld en dit is ook weer opgelost.

Botte Hork | 16-10-16 | 21:52

@Maria.1 | 16-10-16 | 21:45
Blijf nog even, ik zie vast wel een kans om hem te knippen en scheren.
*gnehehe*

necrosis | 16-10-16 | 21:52

De wereld is al overbevolkt, wees blij met homo's

Gags Beasley | 16-10-16 | 21:52

Maria.1 | 16-10-16 | 21:45
Truste.

Jackanders | 16-10-16 | 21:51

De islam is centraal bovenin gezet in de poster, het is dus wel duidelijk uit welke hoek het komt.

DeRobber | 16-10-16 | 21:51

16-10-16 | 21:44 Schapen kunnen soms ook bijten hoewel dat niet de juiste reactie is.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:51

@Udo Hess | 16-10-16 | 21:47
Ja ik weet het. Waanzin! Hetzelfde als een moslima bier over zich heen krijgt in een bushokje, terwijl er dagelijks mensen overvallen en beroofd worden door (ik zeg het woord niet)tuig. Maar WIJ zijn de racisten. Ik heb het echt kots- en kotsbeu. Helemaal klaar mee.

Maria.1 | 16-10-16 | 21:50

@Maria.1 | 16-10-16 | 21:33
Het is de hel... ;)

Botte Hork | 16-10-16 | 21:50

De maker van dit pamflet moet zich schamen.

DeRobber | 16-10-16 | 21:49

Er viel me nu iets op links op de foto van het pamflet is Jonathan cahn een messiasbelijdende jood van Jewishvoice.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:49

Morgenochtend om 9.00 uur liggen de voorgedrukte aangifte biljetten klaar op het politiebureau toch?

mierus | 16-10-16 | 21:48

@Mark_D_NL | 16-10-16 | 21:40 en Maria.1 | 16-10-16 | 21:44. LOL.

knutsel | 16-10-16 | 21:48

Maria.1, genoeg? Genoeg? Als het moslims zouden zijn die in elkaar waren geslagen, dan zou elk nieuwsbulletin ermee openen, dan zou er op de DWDD over gesproken worden, dan zou Humberto Tan een imam uitnodigen om eens bij te praten, dan zouden er op Joop.nl tientallen artikelen te vinden zijn.
Maar het zijn geen moslims, het zijn homo's. Gezien, gelezen op pagina 4 in een artikeltje van 45 woorden, en we hebben het er niet meer over. Volgende week worden er vast weer een paar homo's kapot geslagen in het westen van Nederland. Kan er weer een artikeltje over geschreven worden.

Udo Hess | 16-10-16 | 21:47

Die vrijbrief van Jet Bussemaker word snel te hand genomen, stempt daarom allahmaal PVDA !

Castor12 | 16-10-16 | 21:45

O nee, daar is the Jackdawn; ik ga naar bed. Trusten allen!

Maria.1 | 16-10-16 | 21:45

@Mark_D_NL | 16-10-16 | 21:44
Hey, ik was het niet!

Maria.1 | 16-10-16 | 21:44

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:39
"Ik hoor je dat niet zeggen over mensen die bv naar mij schelden."

De andere wang aanbieden zoals het een onderdanige christen betaamd.

the Jackdawn | 16-10-16 | 21:44

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:34
In Chaleosus 6:9 staat "U die geschiede dat ik dat niet. Mag in den tuin, op een hoge berg, gij zult dat niet doen. Kom tezamen, in het dodenrijk. Maar ik zeg u: Allah is groot en machtig en heeft een lul van 1 meter 80. Maria liet een scheet. En zo geschiede."

Mark_D_NL | 16-10-16 | 21:44

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:39
Nou bij deze dan: allemaal lief zijn voor elkaar en niet schelden!
Sorry, ik moest wel lachen om "bidlip". Is dat ook schelden?

Maria.1 | 16-10-16 | 21:43

Iedereen die blindelings gelooft in hogere machten van twijfelachtig allooi, dient bij voorbaat gewantrouwd te worden. Het is overigens 'het aantal kinderen dát' naar mij dunkt.

Herr Kaloin | 16-10-16 | 21:42

beau van rtl | 16-10-16 | 21:01
"Had wel verwacht dat Kees van der Staaij onder zijn eigen naam reageerde."

Niet op zondag, echte christenen reageren niet op zondag.

the Jackdawn | 16-10-16 | 21:42

Kom achter uw toetsenbord vandaan en ga op het Malieveld staan met een spandoek.
-
Eén gigantisch nadeel van de digitalisering van Nederland is dat er -behalve wat scootertuig- niemand meer de straat op gaat. En dat was vanmiddag nu nét het proleem.

bisbisbis | 16-10-16 | 21:42

@knutsel | 16-10-16 | 21:27
Een groepje nonnen komt in de hemel en alvorens zij engelen worden neemt Petrus hun de laatste biecht af. Zo vraagt Petrus de eerste non: Heb jij ooit eens contact gehad met een penis?
--
De non: “Ja maar alleen met mijn vingertoppen” Petrus: Dan doop je vingertoppen in deze bak met wijwater en ga naar de hemel. Petrus stelt de volgende non dezelfde vraag en zij antwoordt: “Hmm tja, ik moet bekennen dat ik er wel eens eentje gemasseerd heb…” Petrus: Dan doop je vingertoppen in deze bak met wijwater en ga naar de hemel.
--
Plots is er een hoop rumoer in de rij omdat een non zich voordringt, op de vraag van Petrus waarom zij voordringt antwoordt zij: “Omdat ik met dat water moet gorgelen, wil ik dat wel even doen VOORDAt zuster Marioa er met haar achterwerk in heeft gezeten!!!”

Mark_D_NL | 16-10-16 | 21:40

@bisbisbis | 16-10-16 | 21:37
Dit pamflet en het nieuws van vandaag dat er twee homosexuele mannen in elkaar geslagen zijn vanwege hun geaardheid is naar mijn mening een breekpunt. Nu is het genoeg!

Maria.1 | 16-10-16 | 21:39

Maria.1 | 16-10-16 | 21:31 Ik hoor je dat niet zeggen over mensen die bv naar mij schelden.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:39

200% ..........................
Right.
Flikker op.

MyCatIsDoingThis | 16-10-16 | 21:39

@necrosis | 16-10-16 | 21:36
Oh oooooh....

Maria.1 | 16-10-16 | 21:37

Kijk: verrijking van de samenleving aan het werk. Dat krijg je er nu van, als je progressieve waarden propageert, maar tegelijkertijd niet 'gebackt' wordt door een hele grote groep van je bevolking - en als je -behalve wat halfzacht 'onacceptabel'gewauwel in de media- geen enkel machtsmiddel wilt inzetten om je zelfbenoemde waarden te handhaven. Had je als samenleving maar een eigen identiteit moeten uitstralen, die het achterlijke hillbillies onmogelijk maakt om hun kwalijke gedachtengoed uit te dragen.
-
Als ik homo zou zijn in dit land, dan zou ik nu toch wel zo'n beetje serieus gaan nadenken over verhuizen naar Kopenhagen of Berlijn - want in dit land, in weerwil van haar 'progressieve' boodschap van coffeeshops, orgaandonaties en vrijwillige euthanasie, is er NIEMAND die het daadwerkelijk voor mij opneemt als de poep de ventilator raakt.
-
Binnenkort in dit theater: boekverbrandingen.
-
Nederland, wat ben je afgegleden.

bisbisbis | 16-10-16 | 21:37

Ik zou er nu mee stoppen Kees.

beau van rtl | 16-10-16 | 21:37

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:30
Reaguren is een soort van werken en dat mag jij niet op zondag.

necrosis | 16-10-16 | 21:36

-weggejorist-

Dick123 | 16-10-16 | 21:36

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:34
En dat uit het hoofd? Of heb je het moeten opzoeken?

Maria.1 | 16-10-16 | 21:36

Ook meteen maar even uitzoeken waar deze pamfletten gedrukt zijn? Als ik eigenaar was van een kopieerwinkel had ik geweigerd dit soort rotzooi af te drukken.

maxi1000 | 16-10-16 | 21:36

Volgens het jodendom, christendom en de islam. Nou en. Religie is waanzin.

Een paard | 16-10-16 | 21:35

-weggejorist-

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:34

Alleen iemand die zelf onder zeer sterke sexuele en religieuze spanningen staat knipt en plakt zo'n pamflet.

von Trier | 16-10-16 | 21:34

@Maria.1 | 16-10-16 | 21:24
Entameren, ik kan het dus nog steeds op mijn oude dag ;)

necrosis | 16-10-16 | 21:34

@Botte Hork | 16-10-16 | 21:31
En voor straf zit je nu hier in Nederland tussen alle reliegekkies ;)

Maria.1 | 16-10-16 | 21:33

@Botte Hork | 16-10-16 | 21:25
Ik ben de antichrist!

necrosis | 16-10-16 | 21:32

@A.S. Perien | 16-10-16 | 21:25
Ik herinner me voor ik geboren was nog wel drank coke en hoeren.
Mooie tijd was dat.

Botte Hork | 16-10-16 | 21:31

@A.S. Perien | 16-10-16 | 21:25
We leven allemaal in de Matrix. Na je zogenaamde dood ga je naar een ander deel van de Matrix toe. En begin je daar weer van voren af aan.
--
Kies jij de deur naar jouw volgende Matrix maar......
--
www.therealityfiles.com/wp-content/upl...

Mark_D_NL | 16-10-16 | 21:31

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:29
Nou wees dan ook eens lief voor je medemens en veroordeel ze niet!

Maria.1 | 16-10-16 | 21:31

@A.S. Perien | 16-10-16 | 21:25
geen levende sterveling die dat weet. ook de vraag wat ons universum teweeg heeft gebracht en wat er buiten is kunnen we niet beantwoorden.

geenspam | 16-10-16 | 21:30

Botte Hork | 16-10-16 | 21:25 keer je naar Jezus christus.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:30

Terra | 16-10-16 | 21:23 Jezus zelf waarschuwde vaak voor de hel en het oordeel.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:29

@Knutsel, ik denk dat Petrus je een schop onder je hol verkoopt en je uitlegt dat je normaal had moeten doen tegen alle mensen.

Udo Hess | 16-10-16 | 21:29

Beste inzender van dit betoog, heeft u niet naar Slet Bussemaker geluisterd vanochtend? Wij blanke heteroseksuele mannen dienen onze normen en waarden aan te passen aan de islamitische theocraten, en niet andersom. Tjonge, dat zou me anders een mooie boel worden zeg.

T0matenplukker | 16-10-16 | 21:29

@A.S. Perien | 16-10-16 | 21:25
Dat is een beetje flauw; aangezien ik nog nooit dood ben geweest, heb ik geen onweerlegbare bewijzen net zo min als jij die wel hebt (daarom heet het ook geloof en geen kennis). Logischerwijs sterft alles langzaam maar zeker als je dood gaat; ook de bewustwording. Hoe zou je dan nog iets kunnen beleven na de dood?

Maria.1 | 16-10-16 | 21:28

@Terra, juist. Dat staat wel in de bijbel, oordelen is niet aan de mens. Bovendien, wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Met andere woorden, ze zijn zich er als het goed is, juist bewust van dat zij net zo zondig zijn als degene die ze zouden willen veroordelen.

Udo Hess | 16-10-16 | 21:28

Stel nou dat je doodgaat en bij Petrus aan de poort staat (ja ex-katholiek he). Denk je dat je er dan eerder in mag omdat je anders geaarden het leven zuur hebt gemaakt? Kweenie hoor.

knutsel | 16-10-16 | 21:27

'Ook naar de traditionele media gestuurd, maar vanwege de strekking ga ik ervan uit dat dit niet geplaatst zal worden.' En zo is het inderdaad, deprimerend genoeg. Die media zijn alleen maar geïnteresseerd in raksiesme, Ismail Ilgun en Slet Bussemaker.

T0matenplukker | 16-10-16 | 21:26

De gulden regel (leefregel), wordt door vrijwel alle geloven onderschreven. Verschillende religieuze en filosofische teksten wijzen hierop. Er is een belangrijke uitzondering... (begint met een "I" en eindigt op "slam").
De gulden regel, waar elk christen op aangesproken kan worden: "Behandel anderen zoals je door hen behandeld wilt worden."
In het Nieuwe Testament zelfs bij herhaling door Jezus aangehaald.
Het christendom mag dan in Nederland vrijwel verdwenen lijken, juist die leefregel lijkt mij onlosmakelijk verbonden met onze cultuur. Voor ons vaak vertaald als: "doe maar waar je zin in hebt, maar val mij er niet mee lastig".
Ik woon in een dorp met nogal wat SGP invloed, de paar homo's die ik hier ken, hebben werkelijk nog nooit last gehad van wat voor vorm van discriminatie dan ook. Maar als ze naar Amsterdam gaan, dan worden ze altijd wel ergens geconfronteerd met wat zij ervaren als homohaat.

Udo Hess | 16-10-16 | 21:25

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:05
Ik ben tovenaar. En nu?

Botte Hork | 16-10-16 | 21:25

Maria.1 | 16-10-16 | 21:19 Ik heb geen idee, maar roepen dat er "niks" is lijkt mij ongefundeerd. Komt u eens met, laten we zeggen, 3 onweerlegbare bewijzen dat er "niks" is.

A.S. Perien | 16-10-16 | 21:25

grijnzen

Maria.1 | 16-10-16 | 21:24

@necrosis | 16-10-16 | 21:23
Bidlip? *van oor tot oor grijzen doet*

Maria.1 | 16-10-16 | 21:24

Altijd weer die Joden en Christenen met hun regressieve homohaat.

His Lordship | 16-10-16 | 21:24

@Jezusismijnheer
Vind het altijd zo grappig dat de mensen die zeggen gelovig te zijn denken dat het aan hun is om te oordelen over wat anderen wel of niet zouden moeten doen, is dat privilege niet enkel weg gelegd voor god zelf?
Staat het niet geschreven in Mattheus 7 dat je over anderen niet moet oordelen?

Terra | 16-10-16 | 21:23

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:24
Kan jij niet elders gaan preken, bidlip?

necrosis | 16-10-16 | 21:23

Hoewel ik niets tegen homo's heb voelt het ergens niet goed. Mannen en vrouwen zijn geboren met een geslacht en organen met een rol in de voortplanting. Het is in mijn ogen sowieso slecht gesteld met de voortplanting & "back to basics" in de westerse wereld.
.
Vrouwen blijven liever bij elkaar wonen of alleen, zelfde geld voor mannen. Mannen en vrouwen kiezen voor gezelschap onder hetzelfde geslacht. Door social media is zogeheten profiling van elkaar schering en inslag. Ontmoetingen vinden veel minder plaats omdat jij iets gevonden hebt binnen het profiel wat niet deugd.
.
Ergens verdienen wij westerlingen om er gewoon uitgeneuqed te worden door andere volkeren.

lelijkeschapenneuker | 16-10-16 | 21:22

Het verbaast me ook altijd weer hoe mensen het lef hebben om op Gods's stoel te gaan zitten. Als hij al bestaat verwacht ik dat zij een stevige reprimande van hem zullen krijgen in het hiernamaals.

Maria.1 | 16-10-16 | 21:22

Vast een campagne-folder van PvdA-leden.

Fijnstoffer | 16-10-16 | 21:21

A.S. Perien | 16-10-16 | 21:15
Voor iedereen die nog niet verwekt is of al dood is bedoel ik precies dat, ja.

Jackanders | 16-10-16 | 21:19

Huilen over homo's, maar kleine jongetjes neuqen is dan weer geen probleem.
Pleur lekker op met je haatposter!

Schietmijmaarlek | 16-10-16 | 21:19

sprx | 16-10-16 | 21:13

U bazelt maar wat, Amsterdams kinderdagverblijf Het Hofnarretje versus Robert M. samen met zijn partner, toentertijd keurig door de PvdA Gemeenteraad onder het vloerkleed geveegd.

Veluwse-Eikel | 16-10-16 | 21:19

Obsi | 16-10-16 | 20:57 Ten tijde van het jonge Christendom werd er duidelijk nog geloofd in reïncarnatie. Bekijken we maar alleen al een gesprek tussen Jezus en zijn leerlingen, door Johannes beschreven in hoofdstuk...
-------------
Uw citaat kom uit een sprookjesboek. Ook wel lulkoek.
Dit heet met een mooi woord fictie!
Dus wat er geloofd werd in een verzonnen verhaal heeft geen, maar dan ook geen enkele betekenis anders dan dat je het een mooi of interessant verhaal vindt of niet uit een zandbak cultuur. Wat hebben wij daar eigenlijk mee te maken?

dijkbewaker | 16-10-16 | 21:19

@A.S. Perien | 16-10-16 | 21:15
Wat deed jij allemaal voordat je geboren werd dan?

Maria.1 | 16-10-16 | 21:19

Ik weet niet wat de oplage van dit pamflet is, maar een voorgedrukte aangifte lijkt mij wel handig.

W_F | 16-10-16 | 21:18

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:05
Mensen die iets nodig hebben om zich aan vast te klampen zijn in mijn ogen bang; bang voor het leven (waaronder eigen verantwoordelijkheid) en bang voor de dood. Dat doorgedram maakt me alleen maar chagerijnig. Verder wat Jackanders 21:11 zegt.

Maria.1 | 16-10-16 | 21:18

Aan het christendom hebben we tenminste nog een leuke musical aan overgehouden. Vanwege een enkele man. Nou die mafkees Mohammed nog.

www.youtube.com/watch?v=rBzuNIQ6-sM&am...

Rest In Privacy | 16-10-16 | 21:15

Als je eenmaal dood bent, is het net als voordat je geboren was.
Het grote niks.Jackanders | 16-10-16 | 21:11 U bedoelt wellicht te zeggen dat u veronderstelt dat er niks is.

A.S. Perien | 16-10-16 | 21:15

Die stupide hangup van (alle) geloven met seks: het is genoeg, flikker allemaal op met je geloof, ik heb geen greintje respect meer voor de lulverhalen van al die bange mensen die niet met de werkelijkheid durven te leven.

Poes Fiep | 16-10-16 | 21:15

@miko | 16-10-16 | 21:10 Ah op die fiets, net als Cameron uit "modern family".

knutsel | 16-10-16 | 21:13

Homo's verkrachten geen kinderen, islamieten wel!

sprx | 16-10-16 | 21:13

Obsi | 16-10-16 | 20:57

Correct, zie Nag Hammadi geschriften waarin (nog) niet geknoeid is, een oorspronkelijk tijdsdocument.

Veluwse-Eikel | 16-10-16 | 21:13

Schandalig en belachelijk.Erg heftig.Ik hoop dat ze die dader(s) te pakken krijgen.En het land uit zetten,dit mag niet gepikt worden.

altijdfeest | 16-10-16 | 21:11

Waarom zijn ook hier in de draad mensen zo bang voor de dood?
Zo bang dat ze tegen beter weten in denken te weten dat er na het aardse leven hier nog iets moois te gebeuren staat?
Ik kan daar werkelijk met de pet niet bij.
Dat iemand bang is om het proces van leven naar dood door te moeten maken, snap ik nog wel. Maar om daar nu een of ander geloof aan op te hangen gaat me wel wat ver.
Als je eenmaal dood bent, is het net als voordat je geboren was.
Het grote niks.

Jackanders | 16-10-16 | 21:11

Maar pedofilie mag wel van de profeet? en meerdere vrouwen? en besnijdenis? en annihilering en rechteloosheid van de vrouw? en een verbod op andere geloven (Jemen, SA, Qatar, Iran,...), dat mag wel? en onthoofding? en handen afhakken?

langzullenweleven | 16-10-16 | 21:10

@knutsel | 16-10-16 | 21:03
Die zei dat hij gay for pay was.

miko | 16-10-16 | 21:10

@Mark_D_NL | 16-10-16 | 21:01
Nee ik zit vol, net bij een stel kerels geweest en me te schompes gevreten aan vis en brood, dus nee ,ik sla even over. is er nog wijn??

miko | 16-10-16 | 21:09

De feiten: 1)dit "pamflet" is niet ondertekend door vertegenwoordigers van religieuze groepen. 2)Er worden passages uit religieuze bronnen aangehaald; deze zijn in de regel bekend en straffeloos te bestuderen. 3)Er wordt door iets of iemand opgeroepen tot vereniging maar waarvoor of waartegen is niet duidelijk. 4)Er worden onlogische percentages zonder bronvermelding genoemd zonder duidelijke context.5)Er wordt niet concreet tot haat of geweld jegens homo's opgeroepen. Wanneer er een pamflet opduikt met: "volgens Joop.nl geven GS reaguurders snel blijk van onderbuikgevoelens" dan is ook dat slechts een droge weergave van een citaat en geen oproep tot haat. Als we aan dit soort puberale stemmingmakerij en geknutsel aandacht gaan geven is het hek van de dam.

A.S. Perien | 16-10-16 | 21:07

Ik mag er nu toch ook wel van uit gaan dat er deze week arrestatieteams binnenvallen bij de verantwoordelijken voor dit haatzaaiende pamflet?
Toch, Ard van der Steur? Ernst Hirsch Ballin weet wel hoe dat geregeld kan worden.

Mr. Happy | 16-10-16 | 21:06

@Ronnie uit Helmond | 16-10-16 | 20:59

De islam is op zichzelf geen probleem, net zoals elke andere religie/ideologie. Religie is niets meer dan een door de mens gemaakt machtsmiddel.

litebyte | 16-10-16 | 21:06

Maria.1 | 16-10-16 | 20:54 Wie zegt dat ik bang ben? Waar ik bang voor ben is het einde van de mensen die me uitschelden en spotten met het geloof. Hun einde zal erger zijn dan ze zich kunnen voorstellen (tenzij ze zich bekeren) en ik geloof het volgende voor eeuwig.
i.ytimg.com/vi/hvKBlIyeTOE/hqdefault.... (openbaring21vers8 Maar de lafhartigen, de trouwelozen, de verdorvenen*, de moordenaars, de hoerenlopers*, de tovenaars, de afgodendienaren en alle leugenaars*, hun deel is in de poel die brandt van vuur en zwavel. Dit is de tweede* dood.’) Zeg er wel bij dat sommige voordat ze tot geloof in Jezus kwamen dit waren.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 21:05

Volgens Jet Bussemaker moeten we deze mensen de ruimte geven om ook dit ooit te gaan accepteren ..... nuttige idioot !!!

EdwinM. | 16-10-16 | 21:05

Jim Jefferies , religie.

beau van rtl | 16-10-16 | 21:04

Ik wist overigens niet dat er zoveel zelfmoorden onder moslims zijn. Wel dat ze elkaar afschieten, maar dit?

Ronnie uit Helmond | 16-10-16 | 21:03

@miko | 16-10-16 | 20:56 Sorry ik snap 'em niet.

knutsel | 16-10-16 | 21:03

minder minder minder religie .

sorry , mijn woordenschat word steeds kleiner

ijstijd | 16-10-16 | 21:03

@Simon_GS | 16-10-16 | 20:50
En die gekken die naar het kalifaat afreizen zijn wel goed bij hun kokosnoot?
Die pamflet strooiers weten het zelf ook niet zo.

miko | 16-10-16 | 21:02

Niet het pamflet gelezen, maar wat willen ze eigenlijk? Een moslim mag geen homo zijn, en een homo kan geen moslim zijn. Een homo kan ook geen moslim worden want de islam is meer van duidelijk voorbeelden stellen dan dan bekering en vergeving. Iedereen die geen moslim is moet volgens de islam toch al dood, dus wat dat betreft is er ook weinig verschil tussen wel/niet homo wat "ongelovigen" betreft. Als homo's in Nederland besluiten dat moslims geen schaap meer mogen eten, dan trekt ook geen moslim in de zandbak zich daar iets van aan.

Maar nu iets belangrijkers, wat in de hele discussie een beetje ondergesneeuwd raakt: wat zegt de islam eigenlijk over zwartepiet?

W_F | 16-10-16 | 21:01

@miko | 16-10-16 | 20:57
Wil je nog een stukje brood?

Mark_D_NL | 16-10-16 | 21:01

kadoendra | 16-10-16 | 19:50: Bull's eye.

Ronnie uit Helmond | 16-10-16 | 21:01

Had wel verwacht dat Kees van der Staaij onder zijn eigen naam reageerde.

beau van rtl | 16-10-16 | 21:01

Tsja, zolang Christendom en joden praktiserend er anders over denken qua heb u naasten life zijn ze het niet eens met Islam/moslims en zit er een paar honderd jaar evolutie verschilk tussen. Daar verandert een dode letter niks aan. Het gaat er om wat er van de kansel gepredikt wordt en hoe tolerant aanhangers zijn en hoeveel macht die hebben. Bible belt en joden zitten al onder het tapijt/achter de boekenkast.

TheseDays00 | 16-10-16 | 21:00

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:27
Jezus was toch ook een homo? ... Ja gevonden!
--
Jesus was a Hebrew rabbi. Unusually, he was unmarried. The idea that he had a romantic relationship with Mary Magdalene is the stuff of fiction, based on no biblical evidence. The evidence, on the other hand, that he may have been what we today call gay is very strong.
--
www.theguardian.com/commentisfree/bel...

Mark_D_NL | 16-10-16 | 20:59

Ik haat de islam. Eigenlijk alle geloven.

Ronnie uit Helmond | 16-10-16 | 20:59

ze zitten nu aan onze manier van leven, en aan onze normen en waarden....
Rene046 | 16-10-16 | 20:45
.
Over welke 'normen en waarden' hebt u het? Ja ik weet dat daar altijd mee geschermd wordt maar ons land is in de loop van 40 jaar in één grote typhusbende veranderd. Dus ik kan echt die woorden NIET MEER horen/lezen.
.
Prettige avond nog #allen#

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:58

Nog steeds erg trots Samson op die multiculturele tering bende waar je PvdA voor gezorgd heeft.

blauwe zander | 16-10-16 | 20:58

Uit de eeuwigheid komt niemand terug.
Lupuslupus | 16-10-16 | 20:53

Ten tijde van het jonge Christendom werd er duidelijk nog geloofd in reïncarnatie. Bekijken we maar alleen al een gesprek tussen Jezus en zijn leerlingen, door Johannes beschreven in hoofdstuk 9:1-3 'In het voorbijgaan zag hij een man die vanaf zijn geboorte blind was.

'Rabbi’, vroegen zijn leerlingen hem, 'waarom is hij blind geboren? Om zijn eigen zonden of om die van zijn ouders?'

'Zijn blindheid heeft niets te maken met zijn eigen zonden of die van zijn ouders', antwoordde Jezus. Hij is blind omdat men in hem de macht van God aan het werk moet kunnen zien.'

Uit de vraag van de apostelen blijkt, dat zij slechts twee mogelijkheden zagen voor de blindheid van de betreffende man. Of hij had gezondigd voor hij geboren werd, wat betekent dat hij al eerder had geleefd, of zijn ouders waren schuldig geweest aan een of andere overtreding.

Dat de discipelen hier zo gemakkelijk over spraken lijkt erop te duiden, dat de leer over karma en reïncarnatie algemeen geaccepteerd was onder de joden in die tijd. En ook door Jezus.

Jezus wijst deze gedachte van Zijn leerlingen niet onmiddellijk als absurd van de hand, terwijl Hij hier toch de kans kreeg om reïncarnatie te veroordelen, wanneer Hij van mening was dat deze leer onwaar was.

Ook spreekt Hij verschillende keren over Johannes de Doper als de ‘teruggekomen’ Elia. Zie

Matth. 11:13-14, Matth. 16:13-14, 17:10-13

Hoe komt het dan dat wij, Christenen, in onze kerken al sinds eeuwen niets meer vernemen over reïncarnatie?

Over het schrappen van de reïncarnatieleer werd beslist op het Tweede Concilie van Constantinopel in 553 na Chr. De leer van reïncarnatie, en daarmee ook die van karma, werd ketters verklaard en uit de christelijke theologie verwijderd.

Obsi | 16-10-16 | 20:57

@Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:40
Net gedaan of hij dood was en toen na drie dagen vertrokken uit het mortuarium.

miko | 16-10-16 | 20:57

De apostel der liefde: Johannes, schrijft: "indien iemand deze leer niet brengt (de leer van de gekruisigde en opgestane Here Jezus) ontvang hem niet in uw huis en heet hem niet welkom". Ook weer geen enkele agressie tegenover 'anders denkenden'.
Lupuslupus | 16-10-16 | 20:27
.
Leg mij in hemelsnaam uit wat het bovenstaande met "liefde" te maken heeft. Salafisten of Christenen, allemaal 1 pot nat. Vraagjr hangt er bij u ook een bordje voor de deur "verboden voor niet-Christenen"? En dan zeggen heb uw naaste lief.

Indoneesje | 16-10-16 | 20:57

@knutsel | 16-10-16 | 20:38
Behalve die gast van Boney M. toch??

miko | 16-10-16 | 20:56

Aan alle christen en joodse vrienden hier. God heeft alle mensen geschapen toch? Dus ook alle moslims en hun islam. Beetje rare god dan. Misschien bestaat hij wel niet? Anders heeft ie toch een zieke geest (die heilige ofzo) en niet het beste met ons voor.

Ofzo2 | 16-10-16 | 20:56

We hebben het maar mooi voor elkaar met die cultuurverrijking. En dat terwijl we eigenlijk nauwelijks een cultuurland zijn.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 20:56

@Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:50

god kan gewoon met een kleine letter hoor, net zoals kabouter, vliegend spaghetti monster of steen.

litebyte | 16-10-16 | 20:55

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:27
Als het aan jullie ligt pakken we de zaken weer op na Cayetano Ripoll. Gaan we niet doen hé? Vort,terug je hok in, gekkie.

miko | 16-10-16 | 20:55

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:44
Je snapt het nog steeds niet hè? Niet gelovigen komen niet in een poel van vuur terecht want ook daar geloven zij niet in. Waarom ben je zo bang?

Maria.1 | 16-10-16 | 20:54

-weggejorist-

Menno76 | 16-10-16 | 20:53

ongeveer twee minuten het "hoekje" om was heb ik geen enkel vuurtje gezien.
mad love is coming | 16-10-16 | 20:47
.
U was het hoekje nog niet om. Zo simpel is het. Uit de eeuwigheid komt niemand terug.

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:53

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:38

Ik kan personen zoals u wel beledigen of er grapjes over maken.

Maar in feite is relifrenie (door religie gevoedde schizofrenie) een ernstige en regelmatig uitermate gevaarlijke aandoening. Een aandoening die bovendien ook heel lastig te genezen is.

Zoek hulp en sterkte ermee. Als schrale troost, u bent niet de enige die lijdt aan relifrenie.

litebyte | 16-10-16 | 20:53

Het leest als een oorlogsverklaring.

Jerolimo | 16-10-16 | 20:52

@Michelsz, dat riedeltje hoor ik steeds. Zolang deze mensen maar niet.... nou en dan komt het. Nou wat denk je zelf dompie. Daar gaat het allemaal om! *Headdesken doet". Nu moet ik stoppen. Want ik heb inmiddels een maagzweer van domme lui die dit land hebben weggegeven. En nee, dit is geen grap. Doktersadvies

roze_bril | 16-10-16 | 20:51

Wel verwarrend dat God ieder uur weer honderden nieuwe homootjes op deze wereld zet. En fijn dat dit pamflet de andere 111 lettertjes en kleurtjes in het LBGHTWXYZ-spectrum verder met rust laat

Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:50

@jezusismijnheer

Zoals een wijs persoon zei,iam not worried cause iam one off his boys.

J.Jeffries

Szuz | 16-10-16 | 20:50

Ze maken zich zogenaamd druk om die depressies en zelfmoorden maar dat pamflet zal zeker niet helpen. Enfin komt uit islamitische hoek. Laat ze zich druk maken om het neuken van kinderen en kinderhandel in het kalifaat.

Simon_GS | 16-10-16 | 20:50

Eerst homohaat en daarna joden en christenen erbij betrekken. ECht zo schijnheilig en doorzichtig.En iedereen trapt er in.

dooiekadaver | 16-10-16 | 20:50

Een 100% false flag actie…

Veluwse-Eikel | 16-10-16 | 20:49

Altijd nog betere statisieken dan die van verwarde moslims.

Nu iets anders | 16-10-16 | 20:48

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:44

Onzin, ik heb ook niet altijd volgens de Bijbel geleefd maar toen ik een hartstilstand kreeg en ongeveer twee minuten het "hoekje" om was heb ik geen enkel vuurtje gezien.

mad love is coming | 16-10-16 | 20:47

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:43 Ik geloof dat het stuk waarin God zegt dat wie zulke dingen doen de dood verdienen niet specifiek over bv homosekualiteit gaat maar over het hele mensengeslacht. Ik geloof romeinen 1 is een aanklacht tegen de hele mensheid zie romeinen 2

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:46

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:24
Zegt iemand die zijn heer samenleefde met twaalf andere heren en voortdurende elkaar op de bek pakte en elkaar de voeten waste Jaja,...

miko | 16-10-16 | 20:46

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:44
Rot. Eens. Op.

Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:45

Voor de jongere generatie.....
De mensen die nu nog welkom roepen.
.
Aanschouw jullie toekomst als jullie ouder zijn, en een makkelijk slachtoffer geworden zijn.
Kijk wat in Rotterdam gebeurt, en nog vele honderden andere plaatsen in Nederland.
.
De eerste makkelijke slachtoffers in Nederland zijn nu het eerst aan de beurt. Ouderen, Kinderen, en vrouwen.
De groepjes worden steeds groter, ze beginnen zich nu langzaam bij elkaar te scharen, ze zijn nog steeds een minderheid, maar dank zij het vriendelijke ontvangst zal het niet meer lang duren, en we zitten in dezelfde boot als molenbeek, of wat voor getto dan ook.
.
Als er niet behoorlijk streng wordt opgetreden tegen zulke pamflet acties dan breekt straks echt de hel los...
Dit heeft niks meer te maken met vrijheid van menings- uiting, ze zitten nu aan onze manier van leven, en aan onze normen en waarden....

Rene046 | 16-10-16 | 20:45

@knutsel | 16-10-16 | 20:44
Je hebt gelijk. En LOL.

Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:45

Botte Hork | 16-10-16 | 20:39 Jullie probleem is zonden er kunnen twee dingen gebeuren of jullie bekeren je en worden gered door Jezus of jullie bekeren je niet en komen voor eeuwig in een poel van vuur terecht.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:44

@Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:33 Nou, meer een kwestie van statistisch gokken. Het was namelijk niet Elspeet of Uddel maar A'dam. Wat wel beweert wordt dat je in de "grote stad" beter af bent als homo klopt volgens mij geen flikker van.

knutsel | 16-10-16 | 20:44

16-10-16 | 20:33 De realiteit is dat er wat mis is met deze wereld, de wereld moet zich bekeren van hun zonden.
Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:38
.
Dat gaat niet gebeuren. Dus u bent een roepende in de woestijn. Niets mis mee hoor, maar het heeft geen enkele zin.

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:43

Heaumeax in Amsterdam in elkaar gebeukt door lichtgetinte mannen die op een scooter zijn gevlucht. Eentje droeg een jas met bontkraag..

http://www.at5.nl/artikelen/161382/homoseksuele-mannen-ernstig-mishandeld-op-pont-slachtoffer-in-gezicht-getrapt

Tietmier | 16-10-16 | 20:43

Het komt in elk geval van iemand die niet de moeite heeft genomen fatsoenlijk Nederlands te leren.

Lichtpuntje020 | 16-10-16 | 20:43

@Maria.1 | 16-10-16 | 20:41
Dit is cultuur, sorry. Kopje Thee?

Mark_D_NL | 16-10-16 | 20:43

@Lupuslupus | 16-10-16 | 20:27
"Mag de Schepper dat niet vinden of zo?"
Hij heeft ze toch zelf gemaakt?

miko | 16-10-16 | 20:42

@Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:40
Lol!

Botte Hork | 16-10-16 | 20:42

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:27 Romeinen 1 gaat over de mens die schuldig staat tegenover God het gaat hier over het gehele mensengeslacht. romeinen1v32 En geheel en al bekend met Gods vonnis, dat wie zulke dingen doet de dood verdient, bedrijven zij deze misdaden niet alleen, maar juichen die ze die ook toe bij hen die ze begaan.) Let op en dan romeinen2v1 Maar dan ben jij, mens die oordeelt, wie je ook mag zijn, evenmin te verontschuldigen. Want met je oordeel over anderen veroordeel jij jezelf. Jij die je tot rechter opwerpt, doet immers precies hetzelfde. [2] Wij zijn het erover eens dat God terecht hen veroordeelt die zulke dingen doen.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:41

Als Wilders al voor zijn vraag voor de rechter moet verschijnen wegens haatzaaien, dan kan het toch niet anders dan dat deze idioten die dit pamflet gemaakt hebben onmiddellijk opgepakt en vastgezet worden; als dit geen haatzaaien is!

Maria.1 | 16-10-16 | 20:41

@Botte Hork | 16-10-16 | 20:39
Over het water gewandeld. Simpel.

Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:40

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:38
Nee de realiteit is dat er wat mis is in je hoofd. Maar ff off-topic, hoe ben je deze keer ontsnapt uit de psychiatrische inrichting?

Botte Hork | 16-10-16 | 20:39

De straffen voor het overtreden van dit verbod verschillen nogal per geloof.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 20:39

Rot toch een eind op met jullie kudtreligies. Als je niet zonder een imaginair vriendje ergens daarboven door het leven kunt, laat haar/het/hem dan vooral in je fantasie je handje vasthouden. Maar val wèl nadenkende mensen daar niet mee lastig!
.
Het gaat jullie geen reet aan waar ik mijn lul in steek zo lang dat met wederzijdse instemming gebeurt (door volwassenen). Waar denken jullie toch steeds alleen al het idee, laat staan het recht, vandaan te kunnen halen om je daar mee te mogen/moeten bemoeien? Hup, achter je voordeur!

BokoHalal | 16-10-16 | 20:39

@Hai D. | 16-10-16 | 20:36
Euh, daar ging het vorige topic over.

Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:39

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:24

Beste,

Joshua (Jezus is een Griekse verbastering vanuit het Aramees, niet zijn echte naam) was een Homo.
Hij stond te zoenen met Judas.

Obsi | 16-10-16 | 20:38

@Michelsz | 16-10-16 | 20:28 Zucht, homo hebben is geen keuze. Je bent zo of niet. Dat wil maar niet doordringen tot die religieuzen.

knutsel | 16-10-16 | 20:38

Relifrenie, een gevaarlijke ziekte die nauwelijks te genezen valt.

litebyte | 16-10-16 | 20:38

16-10-16 | 20:33 De realiteit is dat er wat mis is met deze wereld, de wereld moet zich bekeren van hun zonden.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:38

@Russells Teapot | 16-10-16 | 20:26
Isaac trouwde Rebecca toen ze drie jaar was.

miko | 16-10-16 | 20:37

@DvdK | 16-10-16 | 20:27
ok.

Mark_D_NL | 16-10-16 | 20:37

@Lupuslupus | 16-10-16 | 20:33
Volgens mij ben je niet bekent met het relifascisme van Je zus is mijn heer.

Botte Hork | 16-10-16 | 20:36

Inmiddels twee homoseksuelen in elkaar geslagen door lichtgetinten op de pont bij het IJ in A'dam.

Hai D. | 16-10-16 | 20:36

-weggejorist-

Heinrich | 16-10-16 | 20:35

Deze lieden waren onlangs nog te bewonderen op de NPO. Eng clubje...

www.godhatesfags.com/

eerstneukendanpraten | 16-10-16 | 20:35

Maar maar.... als het zelfmoord percentage op 200% zit dan zijn er toch helemaal geen homo's en lesbo's? Die zijn dan allemaal hartstikke dood! 2x zelfs!

StijlvolRechts | 16-10-16 | 20:35

@Botte Hork | 16-10-16 | 20:17
Zijn zus is een heer. Nou lekker dan. Heel Holland Plakt.

Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:35

De waarheid, dat leven in homoseksualiteit, leven in zonden is wordt door geensteel, weggejorist.
@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:24

Het is geenbezemsteel. *zwaaien doet*

atheïstisch stemvee | 16-10-16 | 20:33

Tief op en neem je pillen in.
Botte Hork | 16-10-16 | 20:27
.
Vrijheid van meningsuiting alleen wanneer het met uw mening overeen komt en anders moet iemand optiefen? Ja zo kennen we de 'verdraagzame' medemens weer. Niets anders dan een vernisje.

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:33

@knutsel | 16-10-16 | 20:29
Helderziend. Hulde!

Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:33

@Van Zessen Klaar. | 16-10-16 | 19:54
"Ik kan mij niet voorstellen dat er ook maar één christelijke of joodse organisatie haar handtekening voor het gebruik van hun naam onder dit walgelijke discriminatoire en homofobe haatschrift heeft gezet."

Christenen schrijven volgens mij iha niet volgens "de bijbel", maar "volgens het nieuwe testament" etc. als ik zou moeten gokken zou ik m'n geld zetten op dat het door een islamiet is geschreven en niet door een christelijke organisatie ondertekend.

Het meest interessante deel van het pamflet vind ik de genoemde statistieken, want hoewel ze denk ik niet kloppen, mag je natuurlijk geen vragen stellen als:
"zijn homo's vaker depressief"
"zijn kinderen met homo ouders even gelukkig als kids met hetero ouders"
"hebben sommige rassen hogere (of lagere) iqs dan andere"
"zijn arabische mannen sneller geneigd tot verkrachting"
"zit er een plan achter de islamisatie van europa"
etc. etc.

allemaal vragen waar we politiek wenselijke antwoorden (afhankelijk van je politieke overtuiging) op hebben, maar moeten/mogen we het daarom niet onderzoeken? wat als de antwoorden ons niet bevallen? gaan we dan de wetenschappers aanvallen?

geenspam | 16-10-16 | 20:33

DvdK | 16-10-16 | 20:27
Heb je dat binnen 50 minuten uit je mouw geschud of had je nog een opstel klaar liggen?

crankshaft | 16-10-16 | 20:32

@Michelsz | 16-10-16 | 20:28
Geef eens drie voorbeelden van mensen die jouw gelul niet begrijpen. Drie. Gaat dat je lukken, zwetser?

Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:32

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:24

Ja, dat recht hebben ze nu eenmaal.

mad love is coming | 16-10-16 | 20:32

-weggejorist-

Heinrich | 16-10-16 | 20:31

@Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:27 Oh maar dat nam ik sowieso al aan.

knutsel | 16-10-16 | 20:29

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:27
50 jaar geleden noemden we de Gay parade het Seminarie.
En homohuwelijken het Celibaat.
Doei.

Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:29

@DvdK | 16-10-16 | 20:27
Ik lees de samenvatting wel een keer.

Lewis Lewinsky | 16-10-16 | 20:29

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:27
Tyft eensch op gristengekkie!!

Berbaar | 16-10-16 | 20:29

Zolang deze mensen homosexualiteit niet door middel van de staat willen verbieden is er geen enkel probleem. Iedereen mag vinden dat het moreel gezien verboden is. En mag daar ook pamfletten voor verspreiden. Dat is het hele idee van een vrije samenleving.

Maar dat lijken bar weinig mensen hier te begrijpen....

Michelsz | 16-10-16 | 20:28

@Russells Teapot | 16-10-16 | 20:03
En garnalen!

miko | 16-10-16 | 20:28

Als de statistiekcijfers kloppen dan is het toch terecht om kritiek te hebben op de ideologie genaamd homoseksualiteit?

PrachtigeHorizon | 16-10-16 | 20:28

knutsel | 16-10-16 | 20:21

Volgens teletekst waren ze lichtgetint, erg verrassend...

eerstneukendanpraten | 16-10-16 | 20:28

In Romeinen 1:32, vier verzen verder, zegt Paulus zelfs dat volgens God mensen die deze "zonden" begaan de dood verdienen.

Russells Teapot | 16-10-16 | 20:16
.
Ja dat staat er. Nou en? Mag de Schepper dat niet vinden of zo? Het is een gegeven en er staat nergens een opdracht om homo's te vermoorden of op wat voor manier dan ook te vervolgen.
Dezelfde apostel schrijft "voor zover mogelijk, hou vrede met alle mensen". "Uw vriendelijkheid zij alle mensen bekend".
.
De apostel der liefde: Johannes, schrijft: "indien iemand deze leer niet brengt (de leer van de gekruisigde en opgestane Here Jezus) ontvang hem niet in uw huis en heet hem niet welkom". Ook weer geen enkele agressie tegenover 'anders denkenden'.

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:27

@Russells Teapot | 16-10-16 | 20:10
Net zo min als de Katholieke nog steeds vol zitten met antisemitisme. Kijk een Van Agt maar.

miko | 16-10-16 | 20:27

Ik denk bv dat 50 jaar geleden Gay parades ondenkbaar waren en het homohuwelijk is er ook nog niet zo lang. Daaraan kun je zien hoe Nederland hoe immoreel/goddeloos Nederland is aan het worden.

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:27

-weggejorist-

DvdK | 16-10-16 | 20:27

De waarheid, dat leven in homoseksualiteit, leven in zonden is wordt door geensteel, weggejorist.
@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:24 | | Reageer+ | 0

Tief op en neem je pillen in.

Botte Hork | 16-10-16 | 20:27

Nou ga dan de bijbel nog maar eens (of voor het eerst) lezen. Christus Zelf heeft gezegd dat iemand die kinderen iets aandoet: 'het ware beter dat hij een molensteen om zijn nek kreeg en in de diepten der zee geworpen zou worden'. Waarom moet daar een verbod aan worden toegevoegd? U zoekt gewoon spijkers op laag water.
Lupuslupus | 16-10-16 | 20:13

In tegenstelling tot jou ben ik dat boek tientallen keren van voor tot achter doorgeweest in mijn leven. Feit: pedofilie is nergens verboden, de joodse wet geeft nergens een minimumleeftijd voor het huwelijk, terwijl er toch de nodige inkt besteedt wordt aan huwelijksvoorschriften.

En dat vers van die molensteen heb je, grappig genoeg, uit de context gehaald. Het gaat niet om kinderen, maar om "kleinen die in mij geloven," en niet om "kwaad doen," maar "tot zonde verleiden."

Hier het hele gedeelte, Matteus 18:1-6:

"1Op dat ogenblik kwamen de discipelen bij Jezus en vroegen: Wie is wel de grootste in het Koninkrijk der hemelen? 2En Hij riep een kind tot Zich, plaatste dat in hun midden, 3en zeide: Voorwaar, Ik zeg u, wanneer gij u niet bekeert en wordt als de kinderen, zult gij het Koninkrijk der hemelen voorzeker niet binnengaan. 4Wie nu zichzelf gering zal achten als dit kind, die is de grootste in het Koninkrijk der hemelen. 5En een ieder, die zulk een kind ontvangt in mijn naam, ontvangt Mij. 6Maar een ieder, die één dezer kleinen, die in Mij geloven, tot zonde verleidt, het zou beter voor hem zijn, dat een molensteen om zijn hals was gehangen en hij verzwolgen was in de diepte der zee."

Dit is dus duidelijk een veroordeling van mensen die anderen in hun geloof aan het wankelen brengen en tot zonde verleiden, op geen enkele wijze een veroordeling van pedofilie. Je wilt slechts jouw moderne ethiek erin lezen omdat je, om onduidelijke redenen, sympathie voelt voor deze religie. Maar het is niet wat er staat.

Het beste wat er gezegd kan worden van de Bijbel is dat het pedofilie ook niet expliciet goedkeurt, itt de Hadith. Maar daar houdt het dan ook bij op.

Russells Teapot | 16-10-16 | 20:26

@Van Zessen Klaar. | 16-10-16 | 19:54
Probeer dan als heaumeau met je 'partner' maar eens in Elspeet of Uddel te wonen als openlijk gay,gezellig daar dan.
Die zandbakkers zijn het met elkaar eens.

miko | 16-10-16 | 20:26

Door al die geloofsgekkies kan de hele emancipatie van homo's en vrouwen nog eens een keer dunnetjes worden overgedaan. Verschrikkelijk ik word er niet goed van.

catomar | 16-10-16 | 20:25

Wonen buiten grote en middelgrote steden in Nederland is nog de enige mogelijkheid om zó te kunnen leven zoals je dat zelf wilt. Die run gaat de toekomst worden. Een andere oplossing bestaat niet meer.

duitse herder | 16-10-16 | 20:24

-weggejorist-

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 20:24

Huh... Draagt dit weblog een gedachtegoed uit??

iB€€R | 16-10-16 | 20:23

Al die zogenaamde tolerantie uit het verleden waar 020 zo prat op gaat bestond voor 99% uit onverschilligheid en dat is toch echt wat anders. Die onverschilligheid en pamper mentaliteit ten opzichte van de woestijnvolkeren die hun intrek hebben genomen in de getto's van het eens zo liefdevolle grachtendorpje krijg je nu keihard in je gezicht terug. Die met de paplepel ingegoten tolerantie is waar het fout gegaan is Tolerantie is een woord dat in de woestijn niemand kent, onverschilligheid daarentegen wel en hier word gretig misbruik van gemaakt.

Texacoballletje | 16-10-16 | 20:23

Het aantal kinderen DIE seksueel misbruikt worden. DIE. Kan maar uit 1 hoek komen! Yep. De PVV schijnt volgens "vooraanstaande" lieden de oplossing te zijn. Vooruit dan maar... Hup Greet, hup Greet!

jdeboer01 | 16-10-16 | 20:23

@Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:16
Precies. Wij intolerant blank kutvolk. Wegmetons!
Minder minder minder beschaving! Repsect voor de middeleeuwers!1!!

Botte Hork | 16-10-16 | 20:22

Oude testament misschien - letterlijk wel ja. Toen kwam Jezus en zei "Ja, uhhh, doe ff relaxed mensen!".

harry21 | 16-10-16 | 20:22

-weggejorist-

Dick123 | 16-10-16 | 20:21

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 19:48
Dus jij valt ook op mannen met je jezus is mijn heer?

Tostiman | 16-10-16 | 20:20

Ik heb er maar een woord voor: Amen.

Shoarmamasutra | 16-10-16 | 20:18

@Reinaert | 16-10-16 | 19:54
Je zus is mijn heer kun je beter negeren. Die is opgegeven. 100% geschift.

Botte Hork | 16-10-16 | 20:17

Dat van die depressies en hogere zelfmoorden klopt op zich wel. Overigens geen reden om aan te zetten tot haat en discriminatie. Over de fundamentalistische christenen kun je ook wel zulk soort cijfers vinden.

watnouwatnouwatnou | 16-10-16 | 20:16

"Het aantal kinderen die seksueel misbruikt worden"... hmmm.

Het is het aantal kinderen DAT seksueel misbruik wordT. Veelvoorkomende taalfout onder ongewenste landgenoten met een achtergrond in de zandbak. Dit'oecumenische' pamflet is een uiterst krampachtige poging van wanhopige islamieten om aan te willen tonen dat ze hier thuis zouden horen.

Skorzeny2017 | 16-10-16 | 20:16

droger | 16-10-16 | 20:09

"2: De bijbeltekst is uit z'n verband, context en situatie gerukt"

Hoezo? Wat is dan het verband, de context en de situatie waarin we deze verzen moeten lezen, waardoor de betekenis van deze verzen verandert? In Romeinen 1:32, vier verzen verder, zegt Paulus zelfs dat volgens God mensen die deze "zonden" begaan de dood verdienen.

Dus hoezo is dit uit de context gehaald?

Russells Teapot | 16-10-16 | 20:16

@Botte Hork | 16-10-16 | 20:09
Exact mijn gedachte. En 9 jarige kindbruidjes zijn over 100 dood, dus waar hebben we het over?

Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:16

"Gij zult geen kinderen neuken" is één van de voorschriften die God, in Zijn oneindige wijsheid, is vergeten toe te voegen aan duizenden bladzijden Bijbel. Het dragen van kleding gemaakt uit meerdere soorten textiel was blijkbaar belangrijker voor Hem.
Russells Teapot | 16-10-16 | 20:03
.
Nou ga dan de bijbel nog maar eens (of voor het eerst) lezen. Christus Zelf heeft gezegd dat iemand die kinderen iets aandoet: 'het ware beter dat hij een molensteen om zijn nek kreeg en in de diepten der zee geworpen zou worden'. Waarom moet daar een verbod aan worden toegevoegd? U zoekt gewoon spijkers op laag water.

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:13

Binnenkort ook in dit theater, Gekke Jet en Gekke Ella en de capitualtie (cul)toer.

RenHoek | 16-10-16 | 20:13

Old_Spice | 16-10-16 | 20:00
'lebensraum' noemden hun nationaal-socialistische vriendjes dat vroeger.

Wutbürger_ | 16-10-16 | 20:12

De regering was er wel snel bij dit keer om die facebook pagina te blokkeren.... wouw...
.
Dat wil dus ook zeggen dat ze weten op dit moment wie het was.
ben benieuwt of we hier iets meer van te horen krijgen via de tv en media.....
.
zal wel niet relevant zijn......

Rene046 | 16-10-16 | 20:11

@Wekkertje | 16-10-16 | 20:04
Een christendom zonder het Oude Testament is een gecastreerde religie. Een hippiecommune met christelijk tintje. Linkse weg-met-ons malloten die hun eeuwenoude wortels verloochenen.

atheïstisch stemvee | 16-10-16 | 20:11

Staat er geen afzender op? Wat een lafbekken.

Simon_GS | 16-10-16 | 20:10

Mijn stelling is dat christelijke en of joodse organisaties of personen - volk dat zich in onze verlichte samenleving heeft ingepast - zich niet met agressief-mohammedaanse zeloten inlaten en hun haatschriften ondertekenen/onderkennen.
Van Zessen Klaar. | 16-10-16 | 20:08

Dat snap ik, en ik denk dat je veel te positief denkt over Nederlandse fundamentalistische joden en christenen. Die aarzelen echt niet om gemene zaak te maken met moslims als dat hen een mogelijkheid geeft om hun homohaat te spuien.

Russells Teapot | 16-10-16 | 20:10

Even een reactie voor mij als hetero Christen.

1: Sta zekerrrr niet achter het pamflet
2: De bijbeltekst is uit z'n verband, context en situatie gerukt
3: Heb uw naasten lief als uzelf
4: Christelijke homo vrienden zat

Slecht verhaal die pamfletten. Beschamend, zegt meer over de makers dan over homo's. Laten de makers zich schamen

droger | 16-10-16 | 20:09

@tanz_der_mussolini | 16-10-16 | 20:06
Ik ken nauwelijks homo's die geen PVV stemmen. Allemaal gaan ze vol voor Geert. Met maar 1 reden... den Islam en dus de teruggang in tolerantie die juist Homo's het meest voelen.

Mark_D_NL | 16-10-16 | 20:09

We moeten deze groep haters gewoon meer tijd geven, over een jaar of vijfhonderd zijn ze wel gewend.

Botte Hork | 16-10-16 | 20:09

Zelfmoordpercentage van 200%. Okeej... Hoe werkt dat precies? Voor elke zelfmoord nemen ze ook een niet-homo mee? Of wat?
Gezien de exclusief bijbelse teksten lijkt het mij waarschijnlijk dat het ook uit die extremistische hoek komt. De opwekkingsgekken of iets dergelijks. Van die SGP types die gisteren nog zo uitbundig werden geprezen alhier.

Stormageddon | 16-10-16 | 20:08

Zolang je met je tengels van anderen afblijft mag je van mij denken, zeggen en flyeren wat je wil... tot je een ons weegt. Meningen bestrijdt je met betere meningen. Vrijheid van meningsuiting heeft zoiets.
koter | 16-10-16 | 20:02
.
Helemaal mee eens. De grens hoort te liggen bij fysiek geweld w.o. schelden, spugen en erger.

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:08

Voorts zie ik drie religieuze teksten die homoseksualiteit minder gewenst vinden. Dat is nog iets anders als daadwerkelijk verbieden. Zoals bijvoorbeeld de tien geboden. Dat gebeurt in GEEN van de drie aangehaalde teksten.
Feynman | 16-10-16 | 19:55

Klopt, maar dat is niet omdat die teksten er niet zijn, eerder omdat het letterlijk strafbaar zou zijn die teksten op die pamfletten te plaatsen. Vervelend detail is namelijk dat zowel de joodse als de islamitische wet de doodstraf opleggen voor homoseksualiteit.

Russells Teapot | 16-10-16 | 20:08

Russells Teapot | 16-10-16 | 19:59
Natuurlijk spelen deze sentimenten op de biblebelt en kan het oude testament wedijveren met de koran als het om een barbaarse god gaat. Dat ontken ik niet.
Mijn stelling is dat christelijke en of joodse organisaties of personen - volk dat zich in onze verlichte samenleving heeft ingepast - zich niet met agressief-mohammedaanse zeloten inlaten en hun haatschriften ondertekenen/onderkennen.

Van Zessen Klaar. | 16-10-16 | 20:08

Roze_bril,
Ik hoop nog ergens dat half maart 2017 pas twaalf uur is. Daarna is echt pas alles vergeven bij onveranderd gedrag. Hoewel aan de andere kant ik 99% van de tijd gewoon realistisch ben en weet dat alles allang vergeven is.

Ofzo2 | 16-10-16 | 20:06

-weggejorist-

tanz_der_mussolini | 16-10-16 | 20:06

Vreselijk.

vanBarchum | 16-10-16 | 20:06

Ik wil helemaal geen PVV stemmen maar doe het toch.

Barre_de_k | 16-10-16 | 20:05

Weten het verschil niet tussen het oude en het nieuwe testament .....

Wekkertje | 16-10-16 | 20:04

Niets aan de hand, islamisering is slechts een illusie zou men op Joop.nl zeggen...

hoevenpe | 16-10-16 | 20:03

Oh, en volgens de geldende wetgeving in dit land is homosexualitieit niet verboden.
Opbokken dus.

Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:03

De vele schrijffouten op het vod vertellen mij trouwens dat dit weer zonder enige twijfel afkomstig is van een slecht geïntegreerde getintiër. Sinds wanneer halen die het joodse geloof erbij om hun argumenten kracht bij te zetten?

Kameroudste | 16-10-16 | 20:03

@Huupke | 16-10-16 | 19:58
Pim, Pam, Flat?

Mark_D_NL | 16-10-16 | 20:03

Volgens Jet Bussemaker valt het allemaal wel mee. 'We moeten in gesprek'(hallo ex burgemeester Cohen). Ik miste de opmerking om op theebezoek te gaan (rooibos). We moeten hen niet tegenspreken, maar vooral begrip opbrengen en langzaam proberen begrip voor onze zienswijze bijbrengen. Slaap rustig en morgen in een sharia omgeving ziek weer op. Wegkijkers en useful idiots. Gewoon in het kabinet. Gewoon als minister. Ik vrees het ergste voor de toekomst. Maar blijf opgewekt. Ik zal me toch niet door idioten (wegkijkers en useful idiots en iedereen die zegt 'valt wel mee', 'ze passen zich wel aan') klein laten maken.

klanker | 16-10-16 | 20:03

salonsocialist | 16-10-16 | 19:55

Geen van die teksten verbiedt pedofilie.

"Knapenschenders" slaat expliciet op homoseksualiteit, en zelfs als dat niet zo zou zijn, dan zou het nog steeds niets zeggen over seks met minderjarige meisjes.

"Gij zult geen kinderen neuken" is één van de voorschriften die God, in Zijn oneindige wijsheid, is vergeten toe te voegen aan duizenden bladzijden Bijbel. Het dragen van kleding gemaakt uit meerdere soorten textiel was blijkbaar belangrijker voor Hem.

Russells Teapot | 16-10-16 | 20:03

Zolang je met je tengels van anderen afblijft mag je van mij denken, zeggen en flyeren wat je wil... tot je een ons weegt. Meningen bestrijdt je met betere meningen. Vrijheid van meningsuiting heeft zoiets.

koter | 16-10-16 | 20:02

Links en rechts zijn inmiddels compleet achterhaalde begrippen geworden in de Nederlandse samenleving. Nu zijn de Linksche menschen zo verschrikkelijk bezig dat zelfs een SGP'er van jaren geleden er moeite mee zou hebben.
Het begint nu veel meer de tegenstelling te worden tussen "tolerant modern" en "achterhaald cultureel regressief met verderfelijke middeleeuwse invloeden". OK, bekt niet zo lekker als links of rechts maar het is wel de kern van het probleem.

LaatmaarLu? | 16-10-16 | 20:02

Over 15 jaar is iedereen homosexueel, zei de professor tegen zijn studenten. Maar hoe moet het dan met de voortplanting, vroeg een student. Na even denken zei de professor: " Een paar viezerikken houd je altijd wel."

beau van rtl | 16-10-16 | 20:01

Die pagina op de poster:
www.facebook.com/The-pain-of-the-fami...
Even massaal rapporteren, die meuk. Want Facebook kan zelf niet zo goed bedenken dat dit haatzaaiende zwakbegaafden zijn. Te druk met het zoeken naar foto's van borstvoedende vrouwen, zeker.

Kameroudste | 16-10-16 | 20:01

Die imam staat met jurk in het midden bovenaan het pamflet. Dus dan weet ik genoeg.
Piet Karbiet | 16-10-16 | 19:59
.
Scherp opgemerkt Piet! Ik had het natuurlijk wel gezien maar geen conclusie aan verbonden.

Lupuslupus | 16-10-16 | 20:01

Zelfmoordpercentage 200%... Te dom om te poepen. Maar mogelijk het meest correcte cijfer in de hele reeks.

Continuum | 16-10-16 | 20:01

@Huupke | 16-10-16 | 19:58
Wij zijn met meer. Come on!

Piet Karbiet | 16-10-16 | 20:00

Ah, een klassiek "Bussemakertje". Ruimte laten in de samenleving noemen ze dat bij de PvdA. Je moet niet de vrijheid van homo's gaan gebruiken als mal voor iedereen die hier komt wonen. Snap dat dan!

Old_Spice | 16-10-16 | 20:00

@Godsammekraken | 16-10-16 | 19:47
Er zijn ongeveer 1700 zelfdodingen per jaar in Nederland. Bij mannen komt zelfmoord ruim 2 keer meer voor dan bij vrouwen: In 2015 1.280 mannen en 591 vrouwen. Als wat hij zegt waar is, dan zijn er 853,3 homo's die in 2015 zelfmoord pleegden. Dat is toch om te janken? Ik wordt boos en verdrietig van dit soort shit :(

Zoon van Boer | 16-10-16 | 20:00

Opdonderen met ALLE sprookjesboeken!

Scheiding van kerk en staat. Klaar. Geloven doe je maar achter de voordeur.

Honorificabilitas | 16-10-16 | 19:59

Vrees dat de rechtspraak en DENK enkel oog hebben voor andere vormen van 'discriminatie' niet voor echte dingen.
Onder het excuus van geloof en met name islam durft men nergens meer wat van te vinden, verdoofd als mens is door een soort van Stockholm syndroom.
Het enge is dat dergelijke wegkijkers en naïevelingen ook tot kort voor de tweed wereldoorlog bleven geloven in hun eigen wensdenkbeeld en verdomden om de realiteit onder ogen te zien.
-
Maak u geen illusies dit wordt alleen maar erger. Het ergste wat er kan gebeuren is een PvdA/GroenLinks coalitie. Het voorland ligt dan in steden als Zweden en de banlieus in Parijs en de ontkenningswijken in Brussel zoals Schaarbeek en Molenbeek.
Stem daarom straks op twee voor twaalf met verstand (acht uur is destijds laf vermoord!).
En nee, is niet zielig. Het bewust creëren van een bevolkingsoverschot door de imams wel. Ze weten dat het land maar een zeer beperkte hoeveelheid mensen aan kan om normaal te leven. Maar roepen bewust op tot meer kinderen in de veronderstelling dat de islam zich verspreid.
Dat is pas inhumaan, tijd om zaken te gaan benoemen en bij de bron aanpakken.
De hele bevolking hier vervangen gaat gepaard met dit soort zaken en acteren als je in Molenbeek woont, dan ben je simpelweg te laat.

bananabanana | 16-10-16 | 19:59

@Lupuslupus | 16-10-16 | 19:53
Die imam staat met jurk in het midden bovenaan het pamflet. Dus dan weet ik genoeg.

Piet Karbiet | 16-10-16 | 19:59

Van Zessen Klaar. | 16-10-16 | 19:54

Waar baseer je dat nou weer op? Dit soort sentimenten zijn volstrekt normaal in de bible belt.

De Abrahamitische religies mogen elkaar dan voortdurend in de haren zitten, er is nog altijd een hoop gemeenschappelijke grond te vinden, met name op gebieden als middeleeuwse achterlijkheid, vrouwenonderdrukking en homohaat.

Russells Teapot | 16-10-16 | 19:59

Ik probeer een passende reactie te bedenken en wis telkens mijn tekst weer. Hier zijn geen woorden voor. Ik ben terug bij af.

Huupke | 16-10-16 | 19:58

@Lupuslupus | 16-10-16 | 19:56
Ik ook niet. Er staat dat de pagina 'buiten werking' of verwijderd is. Ik vind het laf dat de flyer alleen een niet-werkende facebooklink geeft.

SamKoeman | 16-10-16 | 19:58

www.facebook.com... Hier is de facebook pagina.
SamKoeman | 16-10-16 | 19:49
.
Geen toegang. Ik behoor niet tot de doelgroep :-)

Lupuslupus | 16-10-16 | 19:56

"het zelfmoordpercentage [onder homo`s] is 200%"
Kan iemand even uitleggen hoe je de tweede keer zelfmoord pleegt?!?
Echt... HOE DAN?!?

"Het aantal ... is 29%."
Een aantal is altijd getal plus eenheid, nooit een verhouding of ratio. Gaat er echt helemaal niemand naar de wiskundeles?

"Homoseksuelen hebben 50% meer kans op depressies dan heteroseksuelen."
Weet u waarom? Dit soort folders. En vooral de mensen die ze schrijven.

Voorts zie ik drie religieuze teksten die homoseksualiteit minder gewenst vinden. Dat is nog iets anders als daadwerkelijk verbieden. Zoals bijvoorbeeld de tien geboden. Dat gebeurt in GEEN van de drie aangehaalde teksten.

Niet alleen onderschrijven de makers onze cultuur niet, ook ons onderwijs, onze wetgeving, wiskunde én alle abrahamitische geloven zijn een brug te ver.

En de afsluiter is dat de drie religies "moet ... zich verenigen" Zich is mannelijk, en verenigen in deze tekst dus vrij homoseksueel.

Feynman | 16-10-16 | 19:55

Dan liever anti geitenneuk pamfletten. Veel relevanter.

vlo | 16-10-16 | 19:55

Het Christendom verbiedt sex met kinderen, 1 Corinthiers 6:9 en 1 Timotheus 1:10 . De Islam niet, gezien het gedrag van mohamet. Zullen we daar ook een pamflet van maken? En wat mbt de door de islam geprezen sex met doden en dieren,Sahih Al-Buchari Bd. 2, Nr. 357

salonsocialist | 16-10-16 | 19:55

Wel verstandig van die joden trouwens om Leviticus 18:22 te citeren en niet Leviticus 20:13:

"Een man die gemeenschap heeft met iemand van het mannelijk geslacht, zoals men gemeenschap heeft met een vrouw, – beiden hebben een gruwel gedaan, zij zullen zeker ter dood gebracht worden, hun bloedschuld is op hen."

Dat zou een oproep tot geweld zijn geweest en dus strafbaar.
Dat zegt natuurlijk ook behoorlijk wat, als je heilige boek zo barbaars is dat je bepaalde delen ervan niet op een pamflet kunt zetten.

Russells Teapot | 16-10-16 | 19:54

@Jezusismijnheer | 16-10-16 | 19:48:

Hou eens op met je gebrabbel. Geaardheid is geaardheid.

Hier in de buurt is een parkeerplaats waar homo's elkaar ontmoeten. Je zou er eens moeten gaan kijken en je zou versteld staan van het aantal auto's dat voorzien is van kinderzitjes: "brave huisvaders" inderdaad, die na hun daar weer op moeder de vrouw kruipen.

Hypocrisie anyone? Ik dacht 't wel!

Reinaert | 16-10-16 | 19:54

Ik kan mij niet voorstellen dat er ook maar één christelijke of joodse organisatie haar handtekening voor het gebruik van hun naam onder dit walgelijke discriminatoire en homofobe haatschrift heeft gezet. Die mohammedaanse bloedzuigers hebben hen er ter provocatie en misleiding met de haren bijgesleept. Aangifte doen is volkomen terecht.

Van Zessen Klaar. | 16-10-16 | 19:54

Interessant lijkt mij om te weten wie (!) deze pamfletten verspreidt. Daarover geeft de brief noch het artikel uitsluitsel.

Lupuslupus | 16-10-16 | 19:53

Voor humanisme en tegen religie!
Dit soort pamfletten toont aan dat niet liefde voor hetzelfde geslacht, maar religie (islam met grote stip op 1) het kwaad is.

Rest In Privacy | 16-10-16 | 19:52

Misschien zijn er nog wel 12 of 13 mensen het niet helemaal zat met dat Islamimportvolk gezeik.Maar de rest dus wel.Dus niet minder maar gewoon importstop.

van stampij | 16-10-16 | 19:51

Een hele grote schande voor de PvdA Bussemaker.Walging puur.

altijdfeest | 16-10-16 | 19:51

wie zit er achter die pamfletten?

Mesmer | 16-10-16 | 19:50

Wel lief van deze briefschrijver. Hij denkt werkelijk nog op tijd te zijn. Het is vijf na twaalf.

roze_bril | 16-10-16 | 19:50

Homofilie is een geaardheid die je met je geboorte meekrijgt. Tenzij je moslim bent, dan wordt homofilie aangeleerd.

kadoendra | 16-10-16 | 19:50

1 was wel genoeg.

Tjemig | 16-10-16 | 19:49

Daar sta je dan, als PvdA met je "interreligieuze dialoog."

"Je had gelijk, PvdA, we zijn eigenlijk niet zo verschillend, ook al hangen we verschilende geloven aan! Uiteindelijk geloven we allemaal in dezelfde fundamentele waarden, zoals dat homo's vies zijn en terug de kast in moeten!"

Russells Teapot | 16-10-16 | 19:48

Bedankt PvdA!

reade romke | 16-10-16 | 19:48

Het mag toch duidelijk zijn dat die islamisering vooral via dit soort maatschappelijke druk vanuit de omgeving gaat plaatsvinden. Gewoon geen islam. Optyfe.

Claude_Vieaul | 16-10-16 | 19:48

De kogel is door de moskee?

Tjemig | 16-10-16 | 19:48

-weggejorist-

Jezusismijnheer | 16-10-16 | 19:48

De kogel is door de moskee?

Tjemig | 16-10-16 | 19:48

"Het zelfmoord percentage is meer dan 200%"

Dan heeft het probleem zichzelf dus al ruimschoots opgelost. Rekenen op zijn islamietjes...

Godsammekraken | 16-10-16 | 19:47

Thee?

eerstneukendanpraten | 16-10-16 | 19:46

Gefeli Jetje! Je kiezers hebben de boodschap van vanmorgen goed opgepikt!

Godsammekraken | 16-10-16 | 19:42

Leve de multiculturele samenleving! Driewerf hoezee!

Schmutz Geilmacher | 16-10-16 | 19:42

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen