Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bassiehof: Enkelband werkt niet tegen islamterreur

Het moet minderEén van de twee terroristen die deze week een aanslag pleegden op de kerk in het Franse Saint Etienne du Rouvray droeg een enkelband. Adel Kermische stond onder elektronische observatie omdat hij onvrijwillig was teruggekeerd van een reis naar het Kalifaat, de Turk (doen ze toch nog iets goed) wist de tiener aan de grens tegen te houden. Die enkelband weerhield hem echter niet de 86-jarige rooms-katholieke geestelijke Jacques Hamel de keel door te snijden. In bepaalde kringen maakt die daad hem een held dan wel martelaar. Vooral blijken Adel Kermische en zijn broeder Abdelkrime Petitjean hele miese mannetjes te zijn. Met je Ik-heb-de-islamitische-waarheid-in-pacht-vingertje, je vlassige baard op de wangen, de obligate video en het malle moslim-hoofddeksel. Een bejaarde die zich niet kan verweren, kelen. Stelletje laffe sufferds. Het valt te hopen dat hun broeders verborgen in de kelders van Raqqa, Parijs, Molenbeek en misschien wel Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag hetzelfde lot ondervinden: een kogel recht tussen de ogen. En dus niet ‘oprotten’ om elders nog meer dood en verderf te zaaien, zoals de Rotterdamse PvdA-burgemeester Ahmed Aboutaleb zo graag wil. Er is echter een alternatief voor die kogel tussen de ogen en dat is administratieve detentie. Een deel van de Kamer voelt daar wel voor maar volgens minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur (VVD) is dat niet mogelijk. Bovendien ligt de PvdA dwars want Jeroen Recourt wil ‘geen Guantanamo Bay in Nederland’. D66-leider Alexander Pechtold stelde afgelopen week Kamervragen over de slachtpartij in Saint Etienne du Rouvray. Vooral vraag 6 is belangrijk: “Aan hoeveel teruggekeerde Syriëgangers in Nederland, met of zonder het stempel staatsgevaarlijk, is een enkelband opgelegd? Onder welke voorwaarden kunnen zij zich in publieke ruimtes bewegen?” Het antwoord laat zich raden. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof schreef begin dit jaar: “Het totaal aantal sinds 2012 uitgereisde personen staat op circa 260. Ongeveer 40 van hen zijn inmiddels in Nederland teruggekeerd en 42 personen zijn omgekomen.” Veertig terroristen zijn dus terug in Nederland. Een deel van hen loopt vrij rond al dan niet met enkelband. Frankrijk leert dat een enkelband niet voldoende is. Een Saint Etienne du Rouvray kan ook in Nederland plaatsvinden. Absurd dat het kabinet nog geen passende maatregelen heeft genomen, bizar dat een D66’er de VVD-minister van Law & Order daar op moet wijzen. PVV’er Machiel de Graaf zag het scherp begin dit jaar tijdens een debat met Van der Steur: “Zodra er in Nederland ook maar één dode valt, de eerst na Theo van Gogh, dankzij islamitisch geweld, dan is dit kabinet medeverantwoordelijk.”

Reaguursels

Inloggen

Wat een volslagen onzinartikel over enkelbanden. Enkelband is enkel ( leuke woordspeling) effectief als de delinquent meewerkt. Het is een licht preventief middel. Net als mediation alleen maar werkt als beide partijen tot een oplossing willen komen.

Er is geen enkele sprake van medewerking noch bereidheid om tot een oplossing te komen.
Dit lijkt op het gebruik van beleefde en beschaafde omgangsvormen in een oorlogssituatie.

ristretto | 31-07-16 | 22:40

Het grootste gevaar zit hem in de demografie waardoor het aantal moslims groter wordt dan de oorspronkelijke bevolking van voor 1950. En zo komen ze dan ook democratisch aan de macht omdat ze allemaal op linksche partijen stemmen. Oplossing: NL uit de EU , alle betalingen aan Brussel stoppen en als oprotpremie aan moslims geven. Naar een moslimvrij land/Europa.

met klem | 31-07-16 | 18:07

Men wil graag Europa herbevolkt zien met lieden die geen nationalistische gevoelens bij de natie-staten hebben. Dít is gewoon work-in-progress dus. Autochtonen dood of er uit en allochtonen er in.

Rest In Privacy | 31-07-16 | 17:15

waarmotdatheen | 31-07-16 | 14:50 Maar het zou fijn zijn als er een sterke leider opstaat die voor het "eigen volk" opkomt.
-------
Ik ben niet zo van de sterke leider.
Ik ben van het sterke collectief.
Vanuit verschillende disciplines.Eerder had ik een wat langer betoog gehouden hoe we op korte en ook op lange termijn de islam in de juiste proporties en de moslims in de juiste eeuw kunnen doen belanden. Want leven met en onder een archaïsch gedachten goed of ideologie lijkt me geen pretje. De verlichting en het vrijdenken zijn compleet aan deze bevolkingsgroepen voorbij gegaan. Met verward een mening(religie,ideologie,islam) met iets wat in de genen zit alsof het aangeboren is. Maar niets is minder waar. Het is een geïndoctrineerde ideologie die men als een tweede huid aangemeten heeft. Wie er uitstapt is zo goed als verloren. Het beroerde is. Er zijn genoeg familieleden of anderen die het werk van Allah willen voltrekken om te straffen. (wat Allah is groot toch wel meevalt, maar voor logica of realisme moet je niet aankomen helaas) Als allereerste moeten er direct maatregels genomen worden die het leven hier veiliger maken omdat dweilen met de kraan open zoals nu gebeurd niet erg effectief is. Dan moet het besef komen bij moslims dat het oneens zijn met alles wat in de islam staat een goed recht is. Een paar eeuwen terug werden hier ook wetenschappers of onderzoekers die zeiden dat de aarde om de zon draait als ketters op de brandstapel gegooid. Het was spotten met de goddelijke wetten. Maar de godsdienstige fundamentalisten hadden het mis zoals we allemaal weten. En verdraaid we zitten weer in dezelfde discussie als in de middeleeuwen.
Het liberale standpunt van Rutte: iedereen mag geloven wat hij wil klinkt lekker vrij, maar is een totale onverschilligheid over wat er nu aan de hand is. Het is ook niet waar. Dan heb je de mooie uitvinding van de rechtsstaat waar het recht zogenaamd geborgd is.
Het spanningsveld is vrijheid van godsdienst en vrijheid van mening. Er zal toch vroeger of later een speciale behandeling voor de islam moeten komen omdat dat de licentie is om te moorden en allerlei andere nare dingen te doen die wij in het westen sinds de middeleeuwen en de verlichting al achter ons gelaten hebben. Dus op korte termijn de islam tegenhouden en verminderen. Laat het maar in de Arabische landen geconcentreerd zijn. Op lange termijn zal de islam afstand moeten nemen van alle op oorlog en haat gebaseerde regels in de koran als niet meer van deze tijd. De angel moet er uit. Punt. Er is geen andere oplossing.

dijkbewaker | 31-07-16 | 17:15

@Flatulent | 31-07-16 | 15:22 "Waarschijnlijk geen maagden voor de gast die die priester gedood heeft, dat is dan wel weer leuk :)"
.
Sowieso geen maagden, maar druiven, gedroogde druiven zelfs: "The word for virgin has been mistranslated (...) Martyrs would get raisins in heaven, not virgins." www.newsmax.com/Newsfront/irshad-manji... Er gaat ook het verhaal dat het geen 72 maagden zijn, maar een maagd van 72 jaar, over gedroogde druiven gesproken. Maar dit terzijde:)

ben kokhals | 31-07-16 | 16:13

Ben je een oma-berover met bidmat-geloof dan mag je een kopje thee drinken met Job Cohen.

Ben je een Aldi-bier zuipende trainingsbroekdrager uit Oostbloklandië, dan krijg je 150 uur bierblikjes rapen na het GTA naspelen in real life.

Ga je in Zandbaklandië een all inclusive Rape-en -onthoofdingstour boeken, dan krijg je een enkelbandje.

Vergeet je 2,50 extra reiskosten aan te geven bij de belastingdienst, dan moet je voor 6 maanden achter de tralies.

Welkom in Nederland.

Uw Psychiater | 31-07-16 | 16:11

Enkelband is bullshit. Alleen preventief afschieten voorkomt dat wij worden vermoord door hun aanvallen.

Albert5000 | 31-07-16 | 16:04

Enkelbandje vervangen door exemplaar van 35 kg,of het enkelbandje om de nek dragen net als een antiblafbandje voor k(a)effers, met schrikeffect, of twee enkelbandjes aan elkaar verbinden met een stukje ketting, of aan meerdere lotgenoten geschakeld, of gewoon opsluiten en zwaardere straffen, waarna men word uitgezet, er zijn zoveel mogelijkheden dat de politici daar maanden over kunnen "overleggen" debatteren............
In Allahmagne laten ze de Türkeln het gewoon uitvechten, Erdo-fightclub op Oiropeise tournee, binnenkort een tournee in de Pays-Bahlah, (als die käse niet willen vechten, prügeln de türkeln zich zelbst).

hovawart | 31-07-16 | 16:02

Bassie, de enkelband stond uitgeschakeld!

Einde van de Domheid | 31-07-16 | 15:42

Naar Rottummerplaat, zonder telefoon en internet. Daar kunnen ze op zand in een tent leven, net als in hun eigen droomstaat.

Guido | 31-07-16 | 15:32

@Lupuslupus | 31-07-16 | 13:07
Dat was niet Benedictus maar JP2. Ongelofelijk inderdaad.

VerenigingVanDieven | 31-07-16 | 15:04

Laten we het hele trieste gebeuren eens denkbeeldig omdraaien: "Katholieke priester snijdt in moskee keel door van imam....".
De golf van gewelddadigheden tegen christenen gepleegd door "het satanisme van de vrede" zou dan niet lang op zich hebben laten wachten.
---
Tellerstand islam deze maand:
During this time period, there were 149 Islamic attacks in 23 countries, in which 1492 people were killed and 2082 injured.
Tellerstand katholieke kerk:
aantal aanslagen: 0
www.thereligionofpeace.com

matrixbluepill | 31-07-16 | 15:00

dijkbewaker | 31-07-16 | 14:10
Ws gebeurt er inderdaad helemaal niks maar worden wij als autochtonen nog verder uitgemolken en gediscrimineerd, zaken waar onze huidige politici wel graag aan meewerken. De misstanden die er nu zijn worden totaal niet aangepakt: fraude bij uitkeringen, niet straffen van criminelen, veiligheid voor de burgers garanderen etc.In het verleden hadden we Pim Fortuin en Rita Verdonck die wel goed wisten te verwoorden dat er zaken spelen die aangepakt moeten worden. Wat gebeurde er met hen, en eigenlijk ook met Geert? Ze werden beschimpt en onmondig gemaakt en desnoods omgelegd om voorgoed het zwijgen op te leggen. Het zou fijn zijn als iemand het van Geert over wilt/durft te nemen maar denk je dat deze persoon voet aan de grond gaat krijgen? Momenteel blijkt hier dat al heel veel mensen hun aanvankelijke mening over de "immigranten" en alles daar omheen, herzien hebben omdat het eigen land van ons naar de kloten is. Maar als het straks op stemmen aankomt durven maar weinigen hun werkelijke opinie te volgen. Maar het zou fijn zijn als er een sterke leider opstaat die voor het "eigen volk" opkomt.

waarmotdatheen | 31-07-16 | 14:50

Als je bereid ment om een bomgordel te dragen, dan speelt een enkelbandje meer of minder geen enkele rol.

Schoorsteenveger | 31-07-16 | 14:42

We hebben helemaal geen europese bay nodig. Breng ze gewoon naar het huis van islam. Soennieten naar de sjiten of koerden of andersom. Laat islam maar recht spreken

Alquest | 31-07-16 | 14:36

Regeringen/EU hebben allen bloed aan hun handen als ze mannen/vrouwen/kinderen bewust aan een gevaar blootstellen. Wat voor gevaar dit ook is.
Zij zijn het as van het kwaad als ze er niks tegen doen. Weg kijken en bewust alles binnen laten om iedere burger potentieel slachtoffer te maken betekend "Ledigheid is des duivels oorkussen", of te wel:
.
Ledigheid is des duivels oorkussen betekent iets als 'met luie mensen loopt het niet goed af'. Ledigheid is een oud woord voor 'luiheid' en oorkussen is een verouderd woord voor 'hoofdkussen'. De uitdrukking is aan het verouderen; meestal wordt ze als vermaning gebruikt tegenover iemand die niets uitvoert".

LuckyGirl | 31-07-16 | 14:33

donjon | 31-07-16 | 13:13 Wat die politiek correcte psychose niet begrijpt en niet wil begrijpen, dat is dat de islam een sterk absolutistische en totalitaire ideologie is, die critici en andersdenkenden vermoord zodra die islam daartoe de macht heeft (zie bijvoorbeeld Turkije op dit moment). Die politieke correctheid maakt zich daarmee schuldig aan een zware misdaad, namelijk het faciliteren van de komst van steeds meer islam in de westerse cultuur, en het aldus meewerken aan omstandigheden die zeer waarschijnlijk leiden tot een islamaangedreven etnocide op de oorspronkelijke bevolking en cultuur van de westerse wereld. Zelf denk ik trouwens dat dit niet gaat gebeuren, want er is verzet in opkomst, die zich richt op het wèg krijgen van de islam en die politiek correcte waanzinnigen. Ook denk ik dat mensen ondanks de politiek correcte propaganda en newspeak steeds meer te weten komen wat voor een wrede en diep gestoorde beweging die islam eigenlijk is. Dat zal ex-moslims genereren en vele mensen die zich keren tégen die islam. De islam is echt een heel slecht idee. Zou de islam recentelijk zijn uitgevonden, dan zouden we het onmiddelijk verbieden. We zouden zeggen dat het een destructieve sekte is, die een gevaar is voor de geestelijke volksgezondheid en voor de vrede en welvaart van de moderne open samenleving. We zouden het volledig onderkennen als de vijand die het is, van de mens en van het leven. En we zouden het bestrijden zoals je een gevaarlijke ziekte bestrijdt, zoiets als ebola of zika of de gekke koeien ziekte. Maar voorlopig is het nog zo dat er een heel bouwwerk van leugen & bedrog staat rondom die islam (islam is vrede, islam is liefde). En de politiek correcte sekte doet ijverig mee dat bouwwerk in stand te houden en verder te ontwikkelen.

notamused | 31-07-16 | 14:12

Tirade | 31-07-16 | 13:46 .
Het wordt tijd dat iemand het van Wilders gaat overnemen. Dat we hem bedanken voor al het vuile werk. Geen schreeuwlelijk meer, die Wilders toch is.
Het is tijd voor een rustiger iemand die blijft hameren op de feiten zonder tegenstanders de hele tijd te beledigen of kans te lopen om voor t gerecht te verschijnen.
-----
Even de feiten op een rijtje.
Hadden we 40 jaar PVV beleid gehad Was dit land oneindig veel leed bespaart en leed wat ons nog te wachten staat.
Ten tweede als je de maatregels neemt die moeten genomen worden om het tij te keren is het iets anders dan zeggen wat er iets moet gebeuren. Dan zijn sommige mensen in dit land niet alleen beledigd om dat er iets gezegd wordt, maar omdat er beleid is waardoor ze uitgespeeld zijn. Dus iedere politicus of hij nou Geert Wilders heet of anders zal met dezelfde of nog meer oppositie te maken krijgen. Mooi of minder mooi de waarheid zeggen maakt niets uit. Als er maar iets gebeurd! De enige met lef die er rondloopt is Geert Wilders. De anderen steken al 40 jaar hun kop in het zand, en er is geen enkele aanwijzing dat het ooit verandert. Integendeel. 100% veiligheid bestaat niet dus als de bom naast je ontploft is het een kwestie van pech hebben. Wen er maar aan. Getekend Mark Rutte, de baas van Nederland.

dijkbewaker | 31-07-16 | 14:10

Desmoulins | 31-07-16 | 14:01
Zeker waar, maar IS spint garen bij de politieke instabiliteit in Syrië en Irak. Het hele ontstaan van IS berust op macht over een gebied, en waar de hoge bazen van IS religie gebruiken om dom klootjesvolk aan zich te binden, is het voor henzelf niet meer dan een hulpmiddel.
IS verslaan betekent minder propaganda. Er zijn dan nog steeds moslimistische islamfascisten onder de bevolking die hun haatvisie verspreiden, maar minder grootschalig.

Draak uit Brabant | 31-07-16 | 14:09

Het is een illusie dat je ethisch aan de juiste kant van de lijn staat door jihadisten hetzelfde te behandelen als criminelen, dmv observatie van genoemde personen en gelijkwaardige straffen. Daarmee ben je namelijk je eigen bevolking, goede mensen, bewust aan het blootstellen aan gevaren waar we al duizenden jaren geleden afscheid van begonnen te nemen; barbaarse invloeden en onnadenkend dom volk, dierlijke gedragsstoornissen en ander geka****.
Het gegeven dat je je alleen al profileert als iemand die jihadisme ondersteunt, toejuigt en of stilzwijgend toestaat is een onderdeel van terrorisme en moet dus ook meedogenloos aangepakt worden.
Ik zie altijd voor me, Homeland Seizoen 4. Poppetje op de foto, een agent jaagt 'm een kogel tussen z'n ogen, zonder proces, opgeruimd staat netjes.
En anders, blijf je eigen vooral wijsmaken dat 4 jaar cel voor iemand die naar Syrië wil reizen een verschrikkelijke straf is.

Draak uit Brabant | 31-07-16 | 14:05

@Bas Paternotte | 31-07-16 | 11:11 "Er is echter een alternatief voor die kogel tussen de ogen en dat is administratieve detentie.
.
Waarom zo moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Er is namelijk een veel eenvoudiger en beter alternatief, misschien zelfs het allerbeste alternatief: Uitzetten.
Begin met alle criminele reservelanders uit te zetten, meteen met de eerste veroordeling, al is het een dagje werkstraf: wegwezen. Indien meer dan één reserveland-crimineel in één gezin, dan dat hele gezin mee uitzetten. En wat Syriëgangers betreft: Reservelanders die zich buiten Nederland aan de jihad bezondigen, gewoon nooit meer binnenlaten.

ben kokhals | 31-07-16 | 14:02

Wat mij trouwens opvalt en behoorlijk wat ergernis opwekt, is de bizarre notie dat wij voor IS niet met islamitische terreur te maken hadden of dat er vrijwel geen sprake was van een levensgevaarlijke aanwezigheid van allerlei beroepsmoslims in het Westen. Ook het idee dat bij een einde van het IS-avontuur in het MO, de islamitische dreiging zo goed als achter ons ligt is natuurlijk te bezopen voor woorden.
De vijand is onder ons.

Desmoulins | 31-07-16 | 14:01

Tsja... "herhaling van zetten" dit stukje, maar helaas noodzakelijk.

Ik mag toch wel hopen dat er vanavond NIEMAND kijkt naar die verschrikkelijke Joden-hater op de televee?
En dat eenieder die nog steeds lid is van de VPRO dan wel de NRC koopt, opzegt dan wel daarmee ophoudt?

EefjeWentelteefje | 31-07-16 | 13:50

Het is zo simpel allemaal. Premier Rutte en ook de Franse president Hollande hebben het zelf al gezegd: we zijn in oorlog met IS. Welnu, wat doe je normaal gesproken met vijandige strijders? Die neem je krijgsgevangen en houd je in gevangenschap zolang de strijd voortduurt. Die geef je dus geen enkelband, uitkering of stageplaats.
.
Rutte en Hollande spreken m.a.w. wel ferme taal, maar handelen er niet naar.

Terence Hill | 31-07-16 | 13:50

Tirade | 31-07-16 | 13:46

De vorm is al even niet meer van belang, de toon evenmin.
Vuur dien je met vuur te bestrijden en we kunnen onderhand toch wel concluderen dat we met een uitslaande brand te maken hebben.

Desmoulins | 31-07-16 | 13:49

Ci Ty33
dank voor de verwijzing naar Olivier Roy.

Jan Boule | 31-07-16 | 13:48

Ze hadden hem beter een enkel af kunnen hakken. Of beide.

Tijl U | 31-07-16 | 13:47

Piet Karbiet | 31-07-16 | 13:25

Ik denk dat vrijwel niemand van onder 35 nog weet wie Jan Cremer is, maar dat ze hem zelfs in Enschede niet meer kennen, is toch wel een beetje sneu. Ik ken hem ook alleen maar omdat zijn boek bij mijn vader in de kast stond.
Vond er geen flikker aan.

Desmoulins | 31-07-16 | 13:47

Ja, met een enkelbandje een psychopaat tegen denken te houden. Had zomaar Nederland kunnen zijn. Hier denken ze ook dat ze met een camera een overval tegen kunnen houden. Want, zo is de redenering, de camera schiet spontaan terug als een overvaller een wapen trekt. Logisch toch? Buschauffeurs zijn er bvb. maar wat blij mee, met zo'n camera in de bus. Geeft zoooo'n enorm veilig gevoel!

Tijl U | 31-07-16 | 13:47

Het wordt tijd dat iemand het van Wilders gaat overnemen. Dat we hem bedanken voor al het vuile werk. Geen schreeuwlelijk meer, die Wilders toch is. Daarmee ga je geen massa's stemmen trekken. Het is tijd voor een rustiger iemand die blijft hameren op de feiten zonder tegenstanders de hele tijd te beledigen of kans te lopen om voor t gerecht te verschijnen. We hebben behoefte aan een charismatische iemand die rustig blijft als ie de feiten opsomt. Hoeveel moslims wonen er in nederland, hoeveel over 20 jaar, wat zijn de kosten van moslimmigratie, hoeveel uitkeringen komen er bij, wat zijn de criminaliteitscijfers, hoeveel vrouwen met hoofddoek zitten opgesloten binnen, hoeveel moslimjongeren maken hun school af, etc etc. Alleen op deze rustige feitelijke manier ga je de broodnodige middengroep meekrijgen. Net zoals in Denemarken. Het is nog niet te laat

Tirade | 31-07-16 | 13:46

necrosis | 31-07-16 | 13:23

Blauwe maandagen en de Asielzoeker vond ik prima boeken, de rest niet. Al moet ik wel bekennen dat ik door Grunberg in contact ben gekomen met het werk van Karel van het Reve.

Desmoulins | 31-07-16 | 13:45

Adel Kermiche had een enkelband en huisarrest, maar tussen 8.30 uur en 12.30 uur mocht hij naar buiten voor het geval hij een priester wilde onthoofden. Hem de hele dag binnenhouden zou natuurlijk onmenselijk zijn, aldus de Franse logica.

Lewis Lewinsky | 31-07-16 | 13:42

Lupuslupus | 31-07-16 | 13:20
En? Al wat contacten?

Roadblock | 31-07-16 | 13:41

Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:55
Klopt niet helemaal, er zijn verschillende koranversies en bepaalde soera's ontbreken in de ene en verschijnen dan weer in de andere. Blijkt dat veel van de koranteksten in het hoofd zaten van de volgelingen van Mohammed, en toen die doodging, trok de islam ten strijde tegen zichzelf (wie gewöhnlich) en verdwenen koranteksten met het sterven op het slagveld. Men heeft daarna een en ander geprobeerd te reconstrueren en uiteraard was men het niet helemaal eens, precies zoals hoe de Bijbel is ontstaan.
Het is interessant om te weten, maar verder niet relevant want we gaan met deze kennis niet meer jihadisten tegenhouden.

Rest In Privacy | 31-07-16 | 13:39

Het kan zo simpel opgelost worden: sta uitreizen naar Syrië alleen toe op een door de Nederlandse overheid te verstrekken uitreisvisum. Dit wordt alleen verstrekt aan journalisten en medewerkers van humanitaire organisaties zoals Artsen Zonder Grenzen of het Rode Kruis. Zonder visum toch (pogen) uit te reizen is een strafbaar feit waarvoor minimaal x-jaar gevangenis staat. Maar zal wel weer niet kunnen en mogen wegen internationale verdragen en en EU en blah blah blah. En liefst zou ik nog hebben dat na uitzitten straf intrekken van de Nederlandse nationaliteit volgt, gevolgd door uitzetten als ongewenst vreemdeling. Ook dat zal wel weer een droom blijven, tenzij de PVV een absolute meerderheid haalt.

Tapu | 31-07-16 | 13:36

De moordenaars zijn beiden van Algerijnse afkomst, schrijft de Franse pers.

Lewis Lewinsky | 31-07-16 | 13:32

Electronische enkelbanden werken prima als ze maar stroomstoten geven bij omzeiling. Een koe blijft ook n meter van t schrikdraad.

Islam = chaos = ellende

Hoe gestudeerd moet je zijn om dit nou eens door te hebben. Moslims leggen alleen verantwoording af aan allah of aan de sharia, maar nooit aan een anders- of nietgelovige samenleving. Ze zullen nooit opgaan in de andere groep. De ellende blijf je houden. Ook na vele generaties kan de duivel los gaan. Dit is allemaal inherent aan dit chaotische geloof van onverdraagzaamheid. Alleen de islam telt. Alle andere geloven of mensen kijken ze op neer. Haal ze niet meer binnen. Wordt aub wakker

Tirade | 31-07-16 | 13:31

Inderdaad. Werkte een tijd geleden voor een opdrachtgever in Enschede. Ze hadden daar geen idee wie Jan Cremer was.
Piet Karbiet | 31-07-16 | 13:25
.
En dat willen we in Twente graag zo houden :-)

Lupuslupus | 31-07-16 | 13:30

Islam terreur????? het heft allemaal weinig met de islam te maken het zijn allemaal huursoldaten die de NWO agenda er door moeten gaan drukken. Hoe meer angst ze zaaien hoe eerder we de NWO zullen gaan omarmen.

Neem alleen even Nice het was een Tunesiër, en wat gaat Hollande doen meer bommen op Syrië.

Nee dit is een geannexeerde poppenkast opgezet door de elite.
Willen we ons van deze waanzin ontdoen dan zullen we ons moeten gaan ontdoen van de elite

AndreM | 31-07-16 | 13:28

Piet Karbiet | 31-07-16 | 13:25
En kom vandaag de dag nog maar eens iemand tegen die de succesvolle schrijfster Xaviera Hollander kent.

Conan de Rabarber | 31-07-16 | 13:27

@Piet Karbiet | 31-07-16 | 13:15
Mja maar hoe christelijk zijn die? Ik ben officieel ook katholiek maar ben zo atheïstisch als de pest. Alsmede een tikkeltje etnonationalistisch tegenwoordig.

pluk-87 | 31-07-16 | 13:26

@Desmoulins | 31-07-16 | 13:20
Inderdaad. Werkte een tijd geleden voor een opdrachtgever in Enschede. Ze hadden daar geen idee wie Jan Cremer was.

Piet Karbiet | 31-07-16 | 13:25

Vergeet de niet-katholieke islamknuffelaars van de CU niet. En op Urk stemmen ze vooral SGP toch?
pluk-87 | 31-07-16 | 13:12
.
maart 2015: De Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft woensdag in 23 gemeenten de meeste stemmen gekregen. Dat blijkt uit gegevens van de ANP Verkiezingsdienst.

De partij van Geert Wilders kreeg onder meer veel stemmen in Rotterdam en omgeving. De PVV was niet alleen het populairst in de Maasstad zelf, maar ook in Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Zwijndrecht, Nissewaard, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen en Hellevoetsluis. De partij werd verder de grootste in de Limburgse gemeenten Maastricht, Kerkrade, Onderbanken, Landgraaf, Brunssum en Stein. In Almere en Lelystad liet Wilders de anderen ook achter zich.

Lupuslupus | 31-07-16 | 13:25

Het tijdperk Rutte, Merkel, loopt op zijn einde. Wanneer en wie doet aangifte en dagvaardt de mensen die moedwillig groepen terroristen binnen laten? Als er iets een misdaad is dan is het dat wel. Het is geen kwestie van lichtvaardig of naïef handelen. Dit is moord met voorbedachte raden alsof ze opdracht geven omdat het allemaal doodsimpel te voorkomen is. Je red het niet met een argument als 100% veiligheid bestaat niet wanneer het bloed door de straten loopt.
De verantwoordelijken zijn Rutte, Merkel en alle politieke kopstukken die aan het moorddadig islamitische plan meehelpen. Terreur faciliteren heet dat. Hoeveel jaar gevangenisstraf staat daar op?
Berechten in het strafhof In Den Haag door internationale rechters. Nederlandse rechters doen niet aan rechtspreken maar aan kromspreken dus die zijn uitgesloten.

dijkbewaker | 31-07-16 | 13:24

@Desmoulins | 31-07-16 | 13:20
Grunberg?
Dat is toch de schrijver van het het telefoonboek, wat al jaren niet meer uitgegeven wordt?

necrosis | 31-07-16 | 13:23

Grenzen dicht .En alles wat er zo binnen komt preventief opsluiten.Heel goed screenen,en alles wat bedenkelijk is of niet safe,Terug nach der Heimat.

altijdfeest | 31-07-16 | 13:22

Zet alle moslidioten die al in 't gevang zitten voor straf op water en enkel varkensvlees.....

BoerinFrance | 31-07-16 | 13:20

Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:46

Grunberg zal sowieso in de vergetelheid raken. Een beetje zoals nu niemand meer Jan Cremer kent. Het is een schrijvende fabriek geworden. Grunberg gaf voorheen nogal af op schrijvers die louter vanwege hun productiviteit bekend zijn geworden; de ironie van het leven...

Zijn boeken worden echter nu nog steeds verslonden door al die onverschillige, conformistische geestjes en ook zijn de vertalingen van zijn boeken absoluut niet gering.

Desmoulins | 31-07-16 | 13:20

Vergeet de niet-katholieke islamknuffelaars van de CU niet. En op Urk stemmen ze vooral SGP toch?
pluk-87 | 31-07-16 | 13:12
.
De CU is links en daarmee is eigenlijk alles al gezegd. U hebt gelijk, op Urk stemt meer dan de helft op de SGP. Heb ik ook jaren lang gedaan - van huis uit - maar ben al 10 jaar geleden geswitcht naar de PVV omdat de SGP mij veel te soft is en nóóit een motie van wantrouwen steunt.
Ik was in de war met Volendam: "6 jun. 2009 - In vissersdorp Volendam kreeg de PVV bijna de helft van alle stemmen". En zo zijn er wel meer maar ik ga ze nu even niet opzoeken. :-)

Lupuslupus | 31-07-16 | 13:20

In plaats van moslimterroristen te voorzien van een elektronische enkelband denk ik dat een elektrische eikelband ze een stuk meer handelbaar maakt. En na hun straf kunnen ze door dat gaatje een stoere piercing dragen.

Conan de Rabarber | 31-07-16 | 13:19

De namen van de moordenaars zijn Adel Kermiche (dus zonder s) en Abdel Karim Nabil Petitjean (dus niet Abdelkrime). Dit voor de verslaglegging.

De moeder van de laatste heet Yamina Boukezzoula. Zijn vader had dus een Franse naam.

Adel Kermiche was Algerijns van afkomst, maar misschien ook van paspoort. Karim Petitjean had kennelijk een Noord-Afrikaanse moeder, mogelijk Algerijns, en mogelijk een Franse vader.

Lewis Lewinsky | 31-07-16 | 13:17

Katholiek Volendam stemt overwegend PVV.

Piet Karbiet | 31-07-16 | 13:15

'Administratieve Detentie' werkt zeer waarschijnlijk uitstekend. De Jihadi komt terug en meldt zich bij de balie van het gemeentehuis om het stempel staatsgevaarlijk in zijn paspoort te laten zetten en gaat vervolgens in een cel zitten.

Daarbij is Nederland een uiterst modern land en heeft het de beschikking over supergeavanceerde opsporingsmethoden om die paar onverlaten die door de mazen van het net glippen te neutraliseren. Bovendien is er een uiterst slagvaardig Min. van V&S dat wordt geleid door een zeer competente bestuurder. En de uitwisseling van informatie tussen diensten is zeer snel en accuraat. Dus het valt allemaal wel mee.

De ware rebellie schuilt toch vooral bij uiterst dubieuze personen die een waxinelichthouder tegen een koets gooien. De symboliek van zo'n wanhoopsdaad is pas echt gezagsondermijnend en kan zo leiden tot een niet te stuiten volksopstand.

catharsis | 31-07-16 | 13:14

@notamused | 31-07-16 | 12:40
Op zich zou je de politieke correcte gutmensch club, die enorm veel dwang weet op te leggen, ook kunnen vergelijken met een sekte.
Een sekte waarvan de 'leden' die gebrainwasht zijn met links gedachtengoed en cultuurmarxisme.(ook zogenaamde politiek rechts)
Leden die zichzelf en iedereen dwangmatig bij de les houden, en die iedereen die hun ideeën niet onderschrijft bedreigen en afbranden,.... het liefst met godwins.

Rest In Privacy | 31-07-16 | 13:13

@Lupuslupus | 31-07-16 | 13:07
Vergeet de niet-katholieke islamknuffelaars van de CU niet. En op Urk stemmen ze vooral SGP toch?

pluk-87 | 31-07-16 | 13:12

In het voormalige Nederlands Indie had de islam al de overwegend boeddhistische cultuur weggevaagd. Maar onze voorouders eisten wel raad met islam en haar gewoonten: we verboden ze gewoonweg! Stenigen? Mag niet! Islamitische feestdagen: goed hoor, maar wel werken, zondag ben je vrij, enz. Gewoon verbieden en bij overtreding streng straffen

Eenhoorn7 | 31-07-16 | 13:11

Moslimterroristen, de lafste soort.

Asimov6 | 31-07-16 | 13:09

De waanzin ten top: de eerste gebouwen die tegen de grond gaan als hier het Kalifaat gevestigd wordt zijn onze kerken - en de eerste bevolkingsgroep die systematisch vervolgd zal worden zullen de christenen zijn.
Leipniz | 31-07-16 | 12:53
.
Echt niet alle christenen zijn blind hoor. En velen van hen stemmen PVV, vooral de (verguisde) orthodoxen op b.v. Urk. Maar het zijn er nog steeds te weinig. De PKN en RK zijn de verraders. Zij heulen met de islam. De PKN die toen Fitna uitkwam als een haas naar Egypte reisde om te betuigen dat zij(!) er niets mee te maken hadden. De vorige paus kuste (!!!)dat duivelsboek de koran en de huidige paus de voeten van de zogenaamde "vluchtelingen". Hij zal zich wel veilig wanen met de Zwitserse garde om zich heen maar hij vergeet dat Rome bovenaan de vernietigingslijst van de islam staat.
.
Over de tienduizenden christelijke slachtoffers in het M.O. heeft hij geen woord over!

Lupuslupus | 31-07-16 | 13:07

Veel mensen doen nu net alsof terrorisme het enige grote probleem aan de islam is, terwijl dit gewoon weer een nieuw probleem is. Islam = chaos = ellende. Of het nou uitkeringen zijn, onaangepast gedrag, afkeer van onze waarden, nationalisme, onderdrukken van vrouwen, vergeten op te voeden van kinderen, zware criminaliteit, kleine criminaliteit etc etc op 1 of andere manier is het altijd gekoppeld aan die religie die niet wil integreren. Kritiek van binnenuit verstomd. Afvallen van geloofsgenoten is not done. Zelfkritiek slaan ze over. Dat geldt niet voor t slachtofferdenken. Hand ophouden, maximaal gebruik maken van voorzieningen. En geef ze eens ongelijk. Ons systeem is niet gemaakt op grote groep misbruikers. Onze cultuur is niet gemaakt om op te staan tegen grote groepen die niet willen integreren. Wij kunnen alleen pappen en nathouden. We zitten gevangen in ons eigen te milde systeem. Als we nu niet opstaan, paal en perk durven stellen, zijn we voorgoed te laat

Tirade | 31-07-16 | 13:04

@Leipniz | 31-07-16 | 12:53

pluk-87 | 31-07-16 | 13:03

Klopt, ik zie ze inmiddels als collaborateurs. Ik wil de gutmensch (waar veel christenen onder vallen) niet meer overtuigen, ze zijn gewoon mijn politieke vijand.

pluk-87 | 31-07-16 | 13:02

Pas als er genoeg aanslagen met genoeg doden zijn gevallen zal de politiek overgaan tot maatregelen:
-verbod op videospelletjes
-baangarantie voor islamieten
-verbod op kritiek op de islam, incl. PVV
etc.

jemagookniksmeer | 31-07-16 | 13:02

-weggejorist-

Eenhoorn7 | 31-07-16 | 13:00

Pim Fortuyn waarschuwde in zijn visionaire boek Tegen de islamisering van Nederland voor wat er stond te gebeuren. Ook gaf hij de oplossing: grenzen dicht (niet dwijlen met de kraan open) en degene die er zijn Nederlander maken! Met andere woorden ze dusdanig integreren dat zij ons model van de moderniteit (vrijheid van meningsuiting, scheiding van kerk en staat, scheiding der machten, ondernemings gewijze vrije productie, eerbied voor vrouwen, homo's, anders gekleurden, andere gelovigen en deel uitmaken van de maatschappij om gezamenlijk de Nederlandse doelstellingen te bereiken!
Zo niet, uitzetten!
Marcel van Dam noemde hem een minderwaardig mens en vond dat er in zijn "boekje" nog voor geen gulden waarde in stond. Ik hoop dat die viespeuk nu zijn excuses in het openbaar wil aanbieden en zijn partijtje aanspoort dat beleid uit te gaan voeren

Eenhoorn7 | 31-07-16 | 13:00

@Ci Ty33 | 31-07-16 | 12:57
Ja, die discussies ken ik. Moslims waren het eerst op de maan, dat werk.

Piet Karbiet | 31-07-16 | 13:00

Een enkelband is juist zeer effectief tegen zelfmoordterroristen die op het punt staan zichzelf op te blazen. De straf die hen boven het hoofd hangt als ze hun woning of omgeving verlaten is niet mals: 20 uur schoffelen. Dat zal hun wel weerhouden martelaar te worden en 72 eeuwige maagden te bevruchten....

lulleficatie | 31-07-16 | 12:59

Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:14

Diep en diep triest. Follow the money geeft meestal antwoord op zulk soort tenenkrommende, naïeve maar vooral levensgevaarlijke onzin. Uiteraard via de UvA.
Daar lopen ze maar 10 á 15 jaar achter op de realiteit.

Desmoulins | 31-07-16 | 12:57

Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:48
Hoorde iemand in een forumdiscussie over dat verschil in leescultuur. Waarop een Hollandse islam-supporter gevat opmerkte dat moslims zoals ook blijk uit hun (gedroomde) Andaluz - veel slimmer zijn dan Spanjaarden en dus geen vertalingen nodig hebben. Dat werd dus lachen (als een boer met kiespijn).

Ci Ty33 | 31-07-16 | 12:57

A3an | 31-07-16 | 12:48 Het doet mij denken aan verhalen van Gavin Boby over wat er gebeurt als er een moskee bij je in de buurt komt. Op een gegeven moment krijg je een comité aan de deur die jou dringend adviseert te verhuizen en zo plaats te maken voor moslims. Trouwens, voor die tijd heb je al moeten constateren dat de waarde van je eventuele eigen woning drastisch gedaald is. De islam is een criminele beweging. Er zijn 14 eeuwen islamitische geschiedenis die dit bewijzen. Roof, moord, verkrachting, slavernij, weerzinwekkende wreedheid, gruwelijke barbarij... Allemaal islam.

notamused | 31-07-16 | 12:57

Sommigen weten echt niet wat 'niet compatibel' wil zeggen.
Bij apparaten en software wil dit zeggen 'onbruikbaar wegens systeemverschil'.
Bij mensen dus ook.
Het werkt gewoon niet...

Notenkraker | 31-07-16 | 12:56

Islam en de neo-liberale economie: een fatale combinatie.
Uiteindelijk ook dodelijk voor de hoogmoedige, maar oerdwaze neo-liberalen, die het 1400-jarige parasitaire karakter van de islam volledig hebben genegeerd.
.
gatesofvienna.net/2016/07/sharia-and-t...

Thomas333 | 31-07-16 | 12:55

@DearMud | 31-07-16 | 12:53
Ze hebben al een boek, natuurlijk. En Mein Kampf.

Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:55

-weggejorist-

Ruud5 | 31-07-16 | 12:55

Von Zeikhoven, dit is natuurlijke abjecte en infame onzin. Dat weet je toch zelf ook wel. Dit is echt een zekverhaaltje van je.

Ruud5 | 31-07-16 | 12:55

He onnozel moet je zijn om te geloven dat een enkelband iemand er van zal weerhouden om nog een strafbaar feit te begaan? Dat werkt alleen als die iemand er nog een beetje normen en waarden op na houdt. Voor de overigen kan alleen een kogel of tralies ze stoppen. Het liberaal-humanistisch denken in Europa, waar velen zo trots op zijn, staat dat niet toe. Ergo; hun idealen verdedigen kunnen ze daarom niet. De linkerwang en de rechterwang zien blauw van de klappen...

Goedzo | 31-07-16 | 12:54

@pluk-87 | 31-07-16 | 11:28

Die ontstellende naïviteit kenmerkt de meeste christenen. Door en door fatsoenlijke mensen die denken dat religie per definitie gelijk staat aan goedheid en naastenliefde, en die zich geen voorstelling kunnen maken van het primitieve Kwaad dat de islam vertegenwoordigt.

Het is geen domheid, het is zuiver blindheid voor het slechte in de ander. Ik ken een collega, een academicus en docent aan een universiteit, die je bepaald niet van gebrek aan intelligentie kunt betichten. En toch geeft de goede man lezingen over de raakvlakken tussen islam en christendom, en hoe we samen als "broeders in het geloof" de secularisatie kunnen bestrijden.
De waanzin ten top: de eerste gebouwen die tegen de grond gaan als hier het Kalifaat gevestigd wordt zijn onze kerken - en de eerste bevolkingsgroep die systematisch vervolgd zal worden zullen de christenen zijn.

Leipniz | 31-07-16 | 12:53

@Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:48
Klopt, dat was mijn punt ook. Er zijn vorig jaar meer boeken in het Spaans verschenen dan in de afgelopen 1500 jaar in het Arabisch.

Rest In Privacy | 31-07-16 | 12:53

Daarom zwijgt men nu en steekt men de kop in het zand.... want het alternatief kunnen ze niet aan.
Julia | 31-07-16 | 12:41
.
Nee dat is het niet. Ze zijn zo krankzinnig dat ze de waarheid gewoon niet *kunnen zien*. Al ontploffen de bommen rondom hen. Het zijn psychopaten.
Toen aan Merkel gevraagd werd waarom ze pas 24 uur later reageerde op de islamitische moorden in haar land (laat staan dat ze de plekken bezocht) zei ze dat ze vandaag aanwezig zou zijn bij de herdenking van de slachtoffers in de kerk.
.
Als iemand van mijn familie slachtoffer zou zijn geweest had ik haar de kerk uitgetrapt, al had ze 20 bewakers (en die heeft ze!) om zich heen. Je BENT toch een psychopaat om je daar te durven vertonen terwijl JOUW beleid de oorzaak van de moorden is?!
Ze moet opgesloten worden en wel z.s.m.!

Lupuslupus | 31-07-16 | 12:51

@ mezelf 12.48
Het komt er in feite op neer dat overgenomen winkels betaald worden met afpersingsgeld dat in een paar jaar door de winkeliers zelf betaald is. Maffiamethodes.
En hier zetten ze dan ook honderden mannelijke islamieten in dorpen neer.
Schandalig. Straks een seintje vanuit het M.O. en ook hier slaat zeker de vlam in de pan (en de pon-).

A3an | 31-07-16 | 12:51

Er worden dagelijks tientallen bejaarden slachtoffer van islamitisch terreur.
Maar Opsporing Verzocht is natuurlijk niet echt populair binnen linkse kringen.

Uw Psychiater | 31-07-16 | 12:49

Moeten op het theekransje van, Aboutaleb, Asscher, Cohen deze Pvd8 lieden hebben de moskeeën en tig islamclubs gesubsidieerd. Nu weer goedkeuring verleend, voor een school in de extreme islamitischideologie op 500 meter afstand van het winkelcentrum Zuidplein Rotterdam. Goed bezig de politiek in Nederland. En maar wegkijken en blijven goedpraten.

Goedverdoemme | 31-07-16 | 12:49

@DearMud | 31-07-16 | 12:27
Hulde. Alleen zijn er meer boeken in het Spaans vertaald, meen ik.

Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:48

Hoe de moslims momenteel complete dorpen en steden in handen krijgen....;
"Economische stadsjihad vernietigt Franse winkels en Franse cultuur
Een Nederlander die in Frankrijk woont schrijft op zijn Facebook dat ‘wat we nu radicale islam noemen, hier in Frankrijk onder een andere naam al jaren bezig is: economische stadsjihad. Een goed georganiseerde islamitische maffia die op criminele wijze Franse winkeliers en kleine en grote ondernemingen afperst en onder druk zet, om het zo voor elkaar te krijgen dat ze hun winkel, een bakker, slager of supermarkt, sluiten. Missie eenmaal geslaagd, dan neemt een islamitische slager of bakker de zaak over, en hopla, men gaat naar de volgende ondernemer.’

‘Hoe meer winkels worden overgenomen, hoe meer moslims in die wijk komen wonen, en... als ze het uiteindelijk voor elkaar hebben gekregen dat 45% van het aantal inwoners moslim is, kunnen ze volgens de Franse wet eisen dat een islamitische burgemeesterskandidaat meedoet met de verkiezingen. De plaatselijke socialistische partij, waar bijna alle moslims lid van zijn, zal daar gehoor aan geven.’
Doel van moslims is volledig islamitische dorpen en steden zo in handen te krijgen"...
Zou dit ook al links en rechts bij ons gaande zijn, vraag ik me dan af.
Lees het hele artikel eens!
Premier Valls (Frankrijk) pleit voor totale reset met islam.
Bron;http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/Franse-premier-Valls-pleit-voor-reset-relatie-met-islam-maar-is-te-soft-en-te-laat

A3an | 31-07-16 | 12:48

@Julia | 31-07-16 | 12:41
Groenberg is een faal schrijvert. Kan niets, en zal in de vergetelheid raken. Die gaat lekker ten onder samen met zijn volkskrant wegkijk maatjes. En zonder groenberg wordt de wereld een stuk leuker, en frisser. En er zit toch niemand op die gast zijn langdradig, saaie en voorspelbare boeken te wachten.

Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:46

Jan Boule | 31-07-16 | 11:53
Voor wat betreft het eerste punt is het wel juist lijkt me. Zie Ci Ty33 | 31-07-16 | 12:34 en bv dit artikel van de Franse terroristen-expert Olivier Roy, die 3 maanden geleden 'Nice' als risico stad noemde. polderland.wordpress.com/2016/04/25/e...

Ci Ty33 | 31-07-16 | 12:43

Beetje OT, hoe laat begint eigenlijk de fascistenoptocht in Keulen?
.
_ zet bier en wienerschnitzel klaar_
Nuchternederland | 31-07-16 | 12:32
.
Doodse stilte daarover, heb RT al op mijn scherm - die gisteren beelden toonde van de anti-Merkel demonstratie in Berlijn - maar ook daar nog niets.

Lupuslupus | 31-07-16 | 12:43

Ik kan me nog herinneren een aflevering van Buitenhof waarin Arnon Grunberg te gast was, zij het zo 1,5? jaar geleden.
Hij verklaarde dat we heus niet bang hoefde te zijn voor Syriegangers die terugkeerden die zouden niks doen en dat was allemaal hysterie en bangmakerij.
Ik ben benieuwd.... komt de alwetende Arnon nu terug op zijn stelling en geeft hij toe dat hij verkeerd zat?
De judiths, femkes,claudias, arnons,merkels zijn toch nu wel oorverdovend stil.. maargoed het is moeilijk om mee te maken dat de realiteit jouw eigen ideologie inhaalt en ondermijnt en het is natuurlijk ook wel lastig om toe te geven dat je fout zat en dat die guurrechtse xenofobe racisten nazi's toch wel een tikkeltje gelijk hadden.
Daarom zwijgt men nu en steekt men de kop in het zand.... want het alternatief kunnen ze niet aan.

Julia | 31-07-16 | 12:41

Kortgeleden was er een documentaire over de scientology op tv en duidelijk werd wat voor een fantasievolle psychopaat de oprichter ervan is en wat voor een criminele en fascistoide waan die scientology is. Maar het mooie is dat deze documentaire mogelijk is, dat je niet wordt weggezet als scientologyfoob als je kritiek hebt op scientology, of dat er niet direct (hoewel?) allerlei scientologydoodseskaders op je gezet worden om jou als scientologycriticus af te maken, plus dat je niet door een bepaalde politieke correctheid wordt weggezet als ‘nazi’ als je kritiek hebt op de scientology. Maar de islam is niet minder gestoord en destructief als de scientology. En we doen er enorm moeilijk over, althans die politiek correcte maffia doet dat, dat elk beetje islamkritiek woorden ontmoet als: populisme, nazisme, islamofoob, enzovoort. En de eventuele discussie daarover wat nou dit verschil uitmaakt, is in de politiek correcte media nauwelijks of eigenlijk helemaal niet mogelijk. Wij leven in een orwelliaanse hypocrisie. Een soort gekte. En het wordt tijd dat we ons daar van bevrijden.

notamused | 31-07-16 | 12:40

Laat je geen depressie aanpraten. Wie paal en perk wil stellen aan de islam, is geen racist, maar een pragmatist. Je hebt geen ellenlange studies meer nodig om aan te tonen dat de islam uw land schade berokkent. Minder is meer. Minder moslims betekent meer rust en veiligheid. Leg dit verband. Kies volgende verkiezingen een anti-moslim partij. Praat hierover. Zaai geen haat over moslims die hier al zijn. Dat is immers onze eigen schuld. Teveel en te makkelijke uitkeringen, gezinsherenigingen etc. Leer van uw fouten. Wees vooral niet bang voor vergrijzing en dat soort met de haren bijgesleepte drogredenen. We hebben genoeg christelijke oosteuropeaniërs om dat op te vangen. Durf te stemmen op n partij die wel moskeeën durft te verbieden. Help tevens de medegutmensch te verlossen uit hun leiden. Die mensen houden zich vast aan hun principes. Al wordt hun moeder met rollator op straat beroofd, of heeft hun kind geen huurwoning, die blijven volharden in het principe dat iedereen gelijk is.

Tirade | 31-07-16 | 12:38

Wil je het probleem echt oplossen dan zullen ze (de moslims) allemaal terug moeten naar waar ze oorspronkelijk vandaan komen, ook de twee drie of meer generaties.
(Ze zijn per slot van rekening ook hier naartoe gekomen na tig en meer generaties, en dat ging blijkbaar ook zonder noemenswaardige problemen (voor hen wel te verstaan)).
Want ze dekken elkaar (bijna) allemaal,ook de 'gematigden', als het er op aankomt.
Sekteleden zijn gewoon niet te vertrouwen, ze kunnen niet anders dan zich committeren aan dat waarmee ze vanaf de wieg geïndoctrineerd zijn.
Of ze moeten het 100% hebben afgezworen.

Rest In Privacy | 31-07-16 | 12:37

@Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:15
Ah, hier is de samenvatting... imgur.com/a/Kz3gV

Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:36

Die 2 criminelen hadden elkaar pas ..... 4 dagen eerder ontmoet op Telegram. www.sudinfo.be/1634393/article/2016-07... Daar kan, lijkt me, een inlichtingendienst niet tegenop werken

Ci Ty33 | 31-07-16 | 12:34

F. von Zeikhoven | 31-07-16 | 12:07
U zou graag zien dat de hele PVV uit protest zou aftreden eh?

Roadblock | 31-07-16 | 12:33

Beetje OT, hoe laat begint eigenlijk de fascistenoptocht in Keulen?
Zit nog een beetje te twijfelen of ik Formula1 Duitsland ga kijken of die te verwachten veldslag.
_ zet bier en wienerschnitzel klaar_

Nuchternederland | 31-07-16 | 12:32

-weggejorist-

pluk-87 | 31-07-16 | 12:31

@batvoca2 | 31-07-16 | 12:12
Ik heb geen idee waar je het allemaal over hebt, kun je wat duidelijker zijn?

pluk-87 | 31-07-16 | 12:31

Zag gister op het nieuws wel een Duitse minister met forse kritiek op Merkel. Wir schaffen es nicht, ofzoiets.

Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:30

Wie is Jeroen Recourt? Heb ik of iemand anders hem als absoluut heerser gekozen? Nooit van die vent gehoord maar blijkbaar is het aan hem of Nederland preventief Jihadisten gaat oppakken of niet. En aangezien het de PvdA is, dus niet.
Laten we wel wezen, al dit geneuzel over administratieve detentie en enkelbandjes leidt behoorlijk af van waar het hier om gaat: de aard van de bedreiging.
Net als in Frankrijk, België, Duitsland en andere Europese landen wordt deze oorlogsdreiging afgehandeld als een verkeersdelict. Men houdt het halstarrig vast in politionele maatregelen, een paar keer meer rondrijden in je witte busje zal vast afschrikwekkend werken.
Men wil niet accepteren dat deze vijand ons de oorlog heeft verklaard. Dit doet men herhaaldelijk in filmpjes, men voert de dreigementen uit, men doet werkelijk waar wat men in de filmpjes belooft, namelijk de ongelovigen doden uit naam van de islam. Dit laatste mag niet gezegd worden, bij iedere aanslag volgt een batterij aan experts die klaarblijkelijk alles van de koran afweten en ons keer op keer manen onze smoel te houden want 'ISIS is not islamic'. Het lijkt mij dat het de Jihadist geen donder kan schelen of de infidel vindt dat hij handelt naar de wil van Allah of niet, de Jihadist vindt zichzelf een goed moslim en de rest is kuffar. Juist omdat menig Jihadist een hedonistisch leven erop na heeft gehouden, drijft dat hen tot zelfmoordaanslagen, ik heb hier onlangs een perfecte analyse van David Wood hierover gezien. Veel van die Jihadisten leefden er voorheen op los, dronken alcohol, aten varkensvlees, hadden sex met jan en allahman, kortom, deden wat alle jongeren plegen te doen. Dan worden ze wat ouder, komen in aanraking met 'groomers' die ze de weg van Allah tonen. Voor een moslim is het onmogelijk in te schatten wat Allah na hun dood met hen zal doen. Zelfs al doet een moslim perfect wat de koran voorschrijft, zelfs dan zal een moslim nooit de zekerheid hebben van het paradijs. Dit omdat Mohammed zelf een keer de uitspraak deed dat hij niet wist wat Allah met hem van plan was. Hoe moet het dan met die hedonistische moslims? Als een goed en vroom moslim het al niet zeker weet, hoe zit het dan met hen? Welnu, de koran heeft een ontsnappingsclausule: doodt in de naam van Allah en je bent verzekerd van het paradijs, en he presto, motief genoeg om jezelf tot in eeuwigheid te zuiveren.
Dit, en het feit dat de Westerse samenleving een gefeminiseerde rubbertegel pratocratie is geworden die zodanig ontmand is dat het meent alle onheil met knuffels, theelichtjes en ballonnen af te kunnen wenden, geeft de Jihadist het gevoel te maken te hebben met een verdorven en weke samenleving zonder een greintje zelfrespect. En als je geen zelfrespect hebt, hoe kun je dan respect van een ander krijgen. Wat voor signaal geef je als samenleving af dat je het oogluikend toestaat dat je dochters verkracht worden? Dit sterkt hen in hun macho superioriteitsgevoel, het idee dat de Westerse man een slappe theezak is.
De van oudsher zich stiekem minderwaardig voelende islamitische cultuur (want let wel, er zijn vorig jaar meer boeken in het Spaans verschenen dan in 1500 jaar in het Arabisch) heeft een cultuur gevonden die zichzelf nog minderwaardiger vindt. En zoals het op het schoolplein al gaat: bullies will be bullies.
Nee, we gaan dit niet counteren met de wijkagent. Dit is een oorlogssituatie en dient ook militair aangepakt te worden. Defensie zal serieus versterkt moeten worden en grensbewaking streng heringevoerd moeten worden. Het heeft namelijk weinig zin om nonkel Achmed en neef Ismaël die een toko runnen de hele dag in de gaten te houden als de grens wordt overspoeld door figuren waarvan je echt niet weet wie ze zijn of wat ze van plan zijn.
Deze regering is niet serieus, ik neem ze dan ook niet serieus.

Rest In Privacy | 31-07-16 | 12:27

Er werkt maar 1 ding: bindende referend,a zodat de absolute macht bij de Haagse kliek die zich "politici en volksvertegenwoordigers"(kuch) noemen voor eens en altijd wordt weggenomen.

Glorix | 31-07-16 | 12:25

F. von Zeikhoven | 31-07-16 | 12:07
Ja, en als hij zou zijn afgetreden dan zou je hem een laffe wegloper hebben genoemd, lutsert !

EA 827 | 31-07-16 | 12:25

Als een niet-moslim zelfmoord pleegt, springt'ie voor de trein, neemt een overdosis o.i.d.

Als een moslim het een beetje moeilijk heeft, kan hij dat niet, want dan gaat 'ie naar de hel, zeker als hij andere zonde's op zijn 'geweten' heeft.

Tenzij hij een heleboel khaffirs meeneemt in zijn laatste aardse actie, dan sterft'ie als martelaar en krijgt z'n 72 rechterhandjes.

Pas op voor moslims met lage concentraties serotonine, dopamine etc. in het bloed. Ramadan zal er ook geen positieve invloed op hebben.
/zorgmafialinksmodusoff

jeetjeKees, | 31-07-16 | 12:23

Enkelbandjes zijn zoiets als een krijtstreepje op de vloer. Werkt gewoon niet voor valsspelers. Dat Europese Guantanamo Bay moet er gewoon komen en zo niet dan neem de veiligheid van de vredelievende burgers gewoon niet serieus. Zeg maar de methode Merkel, het volk gewoon recht in bek schijten zonder ook maar met ogen te knipperen. Ook Rutte snaterlacht er vrolijk op los en ratelt het ene cliché na het andere de media in maar ook deze besluiteloze slappeling heeft straks onschuldig bloed aan zijn handen. Het bewust uitblijven van daadkracht staat vanaf nu gelijk aan collaboreren met terroristen. Iets wat Merkel feitelijk al doet sinds haar idiote uitnodiging. Eigenlijk staat de hele EU in het hemd en tot overmaat van ramp worden Brussel en de VS zowat iedere dag gekleineerd door president Recep Testosteron in Ankara. Hoogste tijd om als het "vrije" Westen eens wat piketpaaltjes in de grond te slaan en onze vuisten te laten zien. Anders gaan we tegen de vlakte.

Conan de Rabarber | 31-07-16 | 12:22

@Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:12
Ik vreesch het ook.

Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:19

@Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:07
Zeg, moet ik nu hier een heel boek gaan lezen?
Heb je geen bondige samenvatting in de trant van islam=kut?

Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:15

@Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:07
"Deze publicatie kwam mede tot stand dankzij een opdracht van het Euromediterraan Centrum voor Migratie & Ontwikkeling (emcemo) en financiële ondersteuning van de Conseil de la Communauté Marocaine a l’Étranger (ccme)."

*huilen doet*

atheïstisch stemvee | 31-07-16 | 12:15

@Desmoulins | 31-07-16 | 12:10
Ja, prutswerk, maar 80% van NL praat dit broddelwerk na..

Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:14

F. von Zeikhoven | 31-07-16 | 12:07

U meent dit echt?
Dat is de taak van de oppositie ja, maar dat gaat nogal lastig met Vak K in de oppositie, of niet Einstein?
U heeft er werkelijk niets van begrepen.
O'ja en ongezien de tyfus met je "eauk", zeikstraal.

Desmoulins | 31-07-16 | 12:13

@Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:04
Nederland heeft maar 600Km landsgrens. Israel 700km en die hebben een mooie muur staan. Grenzen niet sluiten is onwil, megalomaan gedrag en men speeltwillens en wetens met mensen levens. Het is een beetje een dooddoener, maar NL politici hebben bij een aanslag dus daadwerkelijk, en bewezen, bloed aan de handen. Ik zou niet graag in de schoenen staan van 2e Kamerleden van o.a. de PVDA, D66 of VVD. Want er komt natuurlijk een tegen reactie. En die is volgens mij niet fraai.

Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:12

pluk-87 | 31-07-16 | 11:28
U bedoelt Quisling. Een Noorse Mussert. Westerling, de Turk, was niet zo zachtzinng

batvoca2 | 31-07-16 | 12:12

Martelen. Teennagels eruit, slof peuken uitdrukken, 220 v op de boulletekes, dat werk. Geen 72 maagden en geen 4 sterrenhotel op kosten van de belastingbetaler maar helemaal kapotgaan en roepen om je de moedür.

NACademicus | 31-07-16 | 12:11

Er moet iemand of iets zijn wat belang heeft bij het eerst verwijderen van binnengrenzen, het ontmantelen van de krijgsmacht, en daarna het openzetten van de buitengrenzen.

Roadblock | 31-07-16 | 12:11

Mark_D_NL | 31-07-16 | 12:07

Ja 2012. Toen we nog op blote voeten liepen en de stuivers nog van hout waren. Krankzinnig prutswerk.

Desmoulins | 31-07-16 | 12:10

Alleen nog meer moslims toelaten helpt.
De beroepsmoslims willen namelijk dat wij onze grenzen sluiten maar dat doen we mooi niet. Wij zijn immers met meer en wij dansen niet naar de pijpen van de beroepsmoslims.

Desmoulins | 31-07-16 | 12:08

Beetje raar ook dat men Turkije laat opdraaien voor een paar centen om grenzen op te trekken. Alles om maar te kunnen zeggen: "Welkom!", maar het stiekem niet willen. Als Turkije dan gaat lopen sollen met die afspraak kun je maar één ding doen en dat is zelf grenzen optrekken danwel stellen. Wat is er mis met paal en perk te stellen?

Mark van Leeuwen | 31-07-16 | 12:08

Wat helpt dat is de discussie openbreken wat betreft de islam. Dat de islam een genocidale psychose is dat wordt te weinig beseft in de westerse wereld en in ook de islamitistische wereld zelf. Velen verkeren in de waan dat islam vrede is en barmhartigheid en lief zijn voor elkaar. Maar het gaat om roof en moord en seksuele gestoordheid. De islam heeft zich van begin af aan kunnen verbreiden met terreur en hersenspoeling. En op die manier zitten er tegenwoordig zo’n 1,5 miljard mensen gevangen in een mensvijandig waansysteem. En je zit er echt gevangen in, want als je er uit wil dan word je vermoord, heb je er kritiek op dan word je vermoord, ben je er ongehoorzaam aan dan word je vermoord. Maar goed, het werkelijk kritisch bediscussieren van de islam is politiek correct totaal taboe. En vanwege dit taboe gaat het proces gewoon maar door, van importeren van dit genocidale waansysteem in de westerse landen, steden en dorpen.

notamused | 31-07-16 | 12:07

Alleen de gevangenis helpt (een beetje), en niet verminderen van hun straf maar volledig uitzitten. Dus begin maar met de werkloosheid op te lossen door gevangenissen te bouwen. Want dat in de smiezen houden kennen we al ze kunnen nog niet eens op zichzelf letten laat staan een ander!

Pempy Boludo | 31-07-16 | 12:07

PVV’er Machiel de Graaf zag het scherp begin dit jaar tijdens een debat met Van der Steur:
“Zodra er in Nederland ook maar één dode valt, de eerst na Theo van Gogh, dankzij islamitisch geweld, dan is dit kabinet medeverantwoordelijk.”
@Machiel de Graaf: Ja, en jij dus eauk lutsert, want het is jouw baan om dat kabinet in het gareel te houden. In plaats van te gaan lopen janken, kun je beter uit protest af te treden om te laten zien dat dit kabinet jou medeverantwoordelijk maakt tegen jouw wil...

F. von Zeikhoven | 31-07-16 | 12:07

Voor de eugenetische massa-immigratie moet alles wijken. Heil !

Angel_eyes | 31-07-16 | 12:05

De Draad. 100 jaar geleden stond er ook een hek om Nederland. nl.wikipedia.org/wiki/De_Draad
Dat hek stond onder stroom.

Piet Karbiet | 31-07-16 | 12:04

explosief in die enkelband, buiten bereik, boem been weg! dat werkt!

voedselbankier | 31-07-16 | 12:03

Gelukkig neem ik zonodig mijn eigen veiligheidsmaatregelen wanneer de wegkijkers van de overheid alweer falen.
En die maatregelen zijn niet policor.
Die maatregelen zijn 100 procent effectief.

pennestront | 31-07-16 | 12:02

"want Jeroen Recourt wil ‘geen Guantanamo Bay in Nederland’."

En tegelijkertijd zeggen dat Nederlanders zullen moeten leren leven met aanslagen en het ongemak van verhoogde veiligheidsmaatregelen. De PvdA vindt de rechten van IS-fanboys duidelijk belangrijker dan hun plicht om de openbare orde te handhaven en de bevolking te beschermen. Dat Jeroen Recourt en de zijnen hier maar keihard op mogen worden afgerekend.

Professor Superhirn | 31-07-16 | 12:00

@netniet | 31-07-16 | 11:43
En Rutte zal weer meeleven met de familie.

Mark_D_NL | 31-07-16 | 11:58

@daytripper 11:50: Daar was niets mis mee, en het ging ook maar om een kleine groep. Waar wel wat mis mee was is de massa-immigratie die daarop volgde. Die massa-immigratie is echter niet ontstaan door het idee van gastarbeiders, maar door beleid dat daarna is gemaakt.
Muxje | 31-07-16 | 11:53

Ja, dat weet ik heel goed, maar als er één schaap over de dam is.. Men had toen al moeten beseffen dat dit een onverenigbare godsdienst met politieke hoofdlading was.

daytripper | 31-07-16 | 11:57

@kwark001 | 31-07-16 | 11:43
Heb hem net gebeld. Ik mag vanavond niet -ik herhaal niet- naar Zomergasten kijken. Hij raadt mij aan het verzameld werk van Petra Stienen te lezen.

Piet Karbiet | 31-07-16 | 11:57

.4. terreur .. en dient men
excuus.

Jan Boule | 31-07-16 | 11:55

De Franse journalist Michel Geoffroy heeft naar aanleiding van de recente misdaden begaan uit naam van allah een vijftal regels neergezet die de MSM hanteren onder de titel:
"les media et les 5 règles d'or du politiquement correct"
1. de dader ( auteur) komt altijd uit een rustige familie zonder gedoe, uit een rustig stadje of een geslaagde multiculturele wijk.
2.het is een aardige ( gentil) jongen want zijn naasten zeggen dat , heeft een engelachtig gezicht , wel delinkwent geweest vroeger maar voor mineure zaken.
3. acte incompréhensible et isolé. De aanslag is altijd een onbegrijpelijke daad en geïsoleerd. Het was een opwelling , op het moment was hij ( tot nu toe altijd een "hij") uit zijn evenwicht , depressief. De media spelen hierop in om de lezers en kijkers te "attendrir" ,te ontroeren. Ook zijn seksleven komt aan de orde. Gebrek aan affectie dreef immers de Arabieren er toe de Keulse vrouwen aan te randen op nieuwjaarsnacht.
4. Op geen enkele wijze dient de journalist, redacteur of nieuwslezer(-es) een verband te leggen met islamisme maar wel gewag te maken van een eventuele extreem-rechtse terreurdient men niet te focussen op de dader maar op het 'procédé",de procedure.
Le Figaro had aangaande Nice over een"camion fou" , een op hol geslagen vrachtwagen en niet over een geperverteerde chauffeur.
Of het hebben over "tirs"schoten en niet over de "tireur(s)", de schutter(-s)
5. De laatste gouden regel is het verbergen van de slachtoffers en hun naasten maar daarentegen wel de families van de daders in beeld brengen ook wederom om "attendrir" de kijkers en lezers.
De column van M.Geoffroy lezend zie je inderdaad een patroon aangaande de berichtgeving over islamitische geweld en terreur. Zand in de ogen strooien noemt Geoffroy dat.
De man heeft gelijk.

Jan Boule | 31-07-16 | 11:53

@daytripper 11:50: Daar was niets mis mee, en het ging ook maar om een kleine groep. Waar wel wat mis mee was is de massa-immigratie die daarop volgde. Die massa-immigratie is echter niet ontstaan door het idee van gastarbeiders, maar door beleid dat daarna is gemaakt.

Muxje | 31-07-16 | 11:53

De duitsers hebben ons twee keer genaaid. Eerst in 40-45 en nu met hun wiedergutmachen in hun wirschaffendasspolitik. Wie zijn de slachtoffers? Weer wij. Kijk naar ARD of ZDF, die gasten zijn nog politiek correcter dan Kereltje. Moslims staan 10-0 voor.

jules degrelle | 31-07-16 | 11:52

daytripper | 31-07-16 | 11:50

Bedank den Uyl maar met z'n gezinshereniging.

kwark001 | 31-07-16 | 11:51

Het binnenhalen van de islamitische "gastarbeider" eind jaren 60 vorige eeuw was zo grappig en koddig in die jaren, maar was het begin van de grootste vergissing sinds de middeleeuwen.
Een vergissing waarvoor dit land (en ons omringende landen) nog een hoge prijs gaan betalen.

daytripper | 31-07-16 | 11:50

De machthebbers zijn autoritaire, conservatieve, protestantse elite. Het volk politiek correct grootbengen door kleinhouden.

RdeFriesch | 31-07-16 | 11:49

Wat haalt een enkelband uit als je voor je god wilt sterven? Echt dit is een absurde straf voor iemand die het westen in en in haat een uitstapje heeft gemaakt naar het kalifaat om te moorden en te verkrachten. Wat denk je? O o ik de jihadstrijder heb een enkelbandje en nu kan ik niks meer voor mijn god doen. Wat een flauwekul straf. Dit zijn terroristen die moorden en verkrachten die een samenleving terroriseert. Meneer de doofpot wegkijk president deze mensen waren niet naar het kalifaat gegaan voor zon zee strand zuipen en voor groepsreizen naar hier waren huizen en daar waren huizen.

jitro | 31-07-16 | 11:48

Tsja enkelbandje zonder meer is inderdaad niet afdoende.
Administratieve detentie is lastig want magnie van EVRM plus ben ik geen fan van het preventief opsluiten van mensen zonder redelijke verdenking en zonder tussenkomst van een rechter.
Daarnaast opent invoering van administratieve detentie de weg voor de overheid om willie-nillie andersdenkenden als staatsgevaarlijk te bestempelen en op te sluiten.
Moeten we niet willen met z'n allen.
Verzin maar een list errr.. wet Tom Poes waaronder teruggekeerde Syrië gangers vallen en laat de rechter oordelen over opsluiting.

Berbaar | 31-07-16 | 11:47

*dweilen

Tirade | 31-07-16 | 11:46

How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property – either as a child, a wife, or a concubine – must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men. Individual Moslems may show splendid qualities. Thousands become the brave and loyal soldiers of the Queen: all know how to die: but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome.[5]:248–250

Vlgs Churchill dus, ruim 100 jaar geleden. Wat is er veranderd ? Niet veel vrees ik waarmee dit stukje blijkbaar waar is (?)

Nichtsneues | 31-07-16 | 11:45

Belangrijkste wat moet gebeuren is erkennen dat de islam synoniem is aan ellende. Dus voor je gaat dwijlen eerst de kraan dicht draaien. Om nou racisme-roepers tegemoet te komen ben ik bereid in de toekomst nog steeds hoogopgeleide moslims toe te laten, die moeten dan wel een contract tekenen. Alleen allah aanbidden binnenshuis.

Daarnasst geen nieuwe moskeeën. Deze gebedshuizen blijken broeinesten van onverdraagzaamheid en afkeren tegen de westerse maatschappij.

Zolang men hiermee niet begint, is al het andere zinloos.

Tirade | 31-07-16 | 11:45

Integreren betekent voor moslims bekeren.
Daar staat de doodstraf op. Vandaar dat onze regering islamisering tot doel van beleid heeft gemaakt.
Dat heet ¨realpolitik¨.

squadra | 31-07-16 | 11:44

kwark001 | 31-07-16 | 11:37
Van mij mag de islam/koran verboden worden. En wie het niet bevalt als moslim kan dan vertrekken. Maar goed dat wensdenken van u is ook maar wensdenken.

Dr. Frambozenjam | 31-07-16 | 11:43

Dat er een aanslag komt in Nederland is een kwestie van tijd. De volgende dag gaat vervolgens gewoon de zon op. Is de NPO druk bezig om alles te downplayen en te wijzen op het Nederlandse paspoort van de daders. Roept Pechtold op tot meer verbondenheid en wordt er met de vinger naar Wilders gewezen dat hij het lef heeft om dit voorval te misbruiken voor zijn eigen agenda en verder gebeurt er helemaal niets.

netniet | 31-07-16 | 11:43

Ruud5 | 31-07-16 | 11:41

De schuldigen van deze islamitische invasie zorgen ervoor dat zij meestal goed worden beveiligd.

eerstneukendanpraten | 31-07-16 | 11:43

Piet Karbiet | 31-07-16 | 11:41

Ja, dat klopt. Ik ga morgen ook even naar de psychiater. Zullen we samen gaan?

kwark001 | 31-07-16 | 11:43

dus de 'oplossing' tegen islamterroristen is het invoeren van gulags in nederland?!

sennholz | 31-07-16 | 11:42

Ik ben verward. Het is toch een pacifistische religie?

Piet Karbiet | 31-07-16 | 11:41

Het is duidelijk in ons weekdierenland dat er eerst een paar grote aanslagen moeten komen, voordat bv. jihadisten er niet meer in komen, vastgezet worden of tot lange gevangenisstraffen veroordeeld worden. Dus, als ISsers wat gaan doen, graag de verantwoordelijke politici aanvallen, de tweede kamer opblazen of andere wegkijkers aanvallen. Ik pleit er niet voor, maar graag schuldige slachtoffers en geen onschuldige. Het enkelbandverhaal geeft ook weer aan dat de oplossingen schijnoplossingen zijn, en dat sancties bij het niet naleven ervan veelal uitblijven. Hoe vaak moet je dit nog in de oren toeteren van de NSB'ers van het Handelsblad, de Bert Wagendorps, de totaalgekkie van Jole en die geheel en al geflipte dokter-anders op zijn website.

Ruud5 | 31-07-16 | 11:41

@de Voorzittert | 31-07-16 | 11:29
Precies dat gaat er gebeuren inderdaad. Maar er komen ook nationalistische clubs op, dat is onvermijdelijk.

pluk-87 | 31-07-16 | 11:40

Een doorgedraaide islamist, een schizofrene psychoot met waanideeën over massamoord en voorkeur voor zelfmoord een enkelbandje geven is echt een geweldig idee.

SapperDeFlap2166 | 31-07-16 | 11:40

Het is wachten op de "kiloknaller", met veel slachtoffers. Alleen dan zal de bezetter mogelijk kleur bekennen (waarschijnlijk ook dan nog niet). Ik wacht dus gewoon af.

ad melkert | 31-07-16 | 11:38

Dr. Frambozenjam | 31-07-16 | 11:35

Ik weet niet hoe u de jam maakt, maar als het aan mij lag alle moslims het land uit.

kwark001 | 31-07-16 | 11:37

Pechtold stelde vragen, haha! Islam is toch een verboden onderwerp bij Demonen66? Overigens waren de antwoorden allang bekend, maar dat wist Arrogander wel.

Die De Graaf, ik vind het vaak een gifkikker, maar hij bijt wel altijd lekker anti-islamitisch fel in de kuiten van ministers en dat is altijd plus 1.

Ben R al | 31-07-16 | 11:36

@de Voorzittert | 31-07-16 | 11:33
Zo zou je het kunnen zeggen inderdaad! Ik zou er iets heel hards over willen zeggen maar dat mag niet van GS, maar je kunt al begrijpen in welke richting het is.

pluk-87 | 31-07-16 | 11:36

Preventief opsluiten die lui. Elke Syriëganger is een psychopaat die op zijn minst Tbs moet krijgen. Dit soort tijdbommen moet je niet met een enkelbandje de maatschappij in sturen. De politiek is in deze kwestie, zeker gezien het huidige tijdsbestek waarin constant de dreiging van een aanslag boven het hoofd hangt een slap aftreksel van halfbakken maatregelen.

Dr. Frambozenjam | 31-07-16 | 11:35

@Vogelbeest | 31-07-16 | 11:30
'Eerst neuken' doelde niet op twix. Begrijpend lezen....

pluk-87 | 31-07-16 | 11:35

@Vogelbeest | 31-07-16 | 11:30
'Eerst neuken' doelde niet op twix. Begrijpend lezen....

pluk-87 | 31-07-16 | 11:35

@pluk-87 | 31-07-16 | 11:28
Dus die priester heeft zijn eigen dood gefaciliteerd? Neem aan dat de kerk nu met grondig anders beleid komt! Of nou ja, zodra de nekkramp weggetrokken is...

de Voorzittert | 31-07-16 | 11:33

Sluit om te beginnen nou eens een keer de buitengrenzen.

Daarna zijn er nog honderden dingen te doen, maar hou om te beginnen eens op met duiventil spelen waar iedereen maar in en uit kan fladderen naar eigen inzicht en voorkeur.

Vogelbeest | 31-07-16 | 11:33

ojjo | 31-07-16 | 11:19

Ja! Cartoonisten van Charlie Hebdo vermoorden.

vanvandaag | 31-07-16 | 11:33

daytripper | 31-07-16 | 11:28

Het waren Marokkaanse geyteneuqers, allemaal. En dan vinden sommige mensen het nog vreemd dat werkgevers wel twee keer nadenken voordat ze een Marokkaan een baan gunnen terwijl ze uitblinken in alle misdaadstatistieken.

eerstneukendanpraten | 31-07-16 | 11:32

@ojjo | 31-07-16 | 11:19
Kijk naar Duitsland en Frankrijk; die vlieger zal hier ook niet opgaan.

pruimzuur | 31-07-16 | 11:31

En de VS zag dat het goed was.

roze_bril | 31-07-16 | 11:31

@atheistisch stemvee
+1

contramien | 31-07-16 | 11:30

Raider Twix | 31-07-16 | 11:23
Ik heb behoorlijk kotsbeu van al die wegkijkers.
eerstneukendanpraten | 31-07-16 | 11:28

Zegt het woord "ironie" je iets?

Vogelbeest | 31-07-16 | 11:30

Corrie-Corky | 31-07-16 | 11:27

Precies!

kwark001 | 31-07-16 | 11:29

Sylvana is het hier vast niet mee eens, DENK daar maar eens aan voordat je overhaast beslissingen neemt en deze religieuzen gaat stigmatiseren met een enkelband

jules degrelle | 31-07-16 | 11:29

Het is voor de hardwerkende burger gewoon rustig afwachten tot de eerste bomgordel afgaat, op weg naar het werk. Of voor de kerkganger: tot de deur openvliegt tijdens de dienst en er enkele goedgemutste zwaardvechters de boel komen verrijken.
.
Wat dan volgt laat zich raden toch? Moeilijk kijkende politici: "blijkbaar ontkomen ook wij niet aan terreur", "dit is niet de Islam, dit is terreur", "wij zijn met meer".
Wim-Lex is er als de kippen bij om hoofdschuddend een puike krans te leggen, Rutte houdt vlot theekransje met PvdA en moslimorganisaties, Kereltje leeft vooral erg mee, Greet twittert onophoudelijk: "zie je wel!"
.
We twitteren sowieso iedereen de moeder: #notinourname #jesuisstaphorst #jesuisopgeblazenmetroreiziger #jesuisboos
.
De NPO gaat na een uur of 3 meteen live en snapt niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Hoop analisten in de studio en die wijzen vooral naar de tendens in dit land, met name de rol van de media, specifiek bijvoorbeeld vooral de GeenStijl.
.
Dan gaan we drie dagen vlaggen wapperen. En voorzichtig aan lekker weer aan het werk na een verpletterend geluidsdemonstratie op de Dam!

de Voorzittert | 31-07-16 | 11:29

Hihi... De Nederlandse overheid en verantwoordelijkheid... Sinds wanneer schrijven we die woorden in één zin zonder er op z'n minst een smiley achter te zetten?

Als de onderste steen van Rutte (MH17) het volk toch iets geleerd zou moeten hebben is dat een burgerleven niets waard is zolang dat de politiek in de weg zit...

stoethaspel | 31-07-16 | 11:29

Die priester heeft bijgedragen aan de komst van een haathut op kerkgrond. Dit was dus weer een Westerling die op harde wijze ondervond dat altruïsme niet bij elk vreemd volk vanzelfsprekend is en beantwoord wordt.

www.breitbart.com/london/2016/07/27/no...

pluk-87 | 31-07-16 | 11:28

Raider Twix | 31-07-16 | 11:23

Ik heb behoorlijk kotsbeu van al die wegkijkers.

eerstneukendanpraten | 31-07-16 | 11:28

Net zoals bij het laatste beleg van Wenen in 1683 en eerder de slag bij Poitiers in 732 is er wederom maar één oplossing in Europa wat echt zal werken. Heel de islam uit Europa trappen. Moslims willen niet integreren maar hun wil opleggen, werkt dit niet naar hun behoeven dan is de stap die daar op volgt agressie en geweld. Eruit met heel die meuk hier. Dat zal uiteindelijk ook wel gaan gebeuren maar voordat we zover zijn ben ik benieuwd hoeveel onschuldige mensenlevens dit heeft gekost. Doden die mede mogelijk zijn gemaakt door de linkse wegkijk/knuffel politiek...

Corrie-Corky | 31-07-16 | 11:27

Ik blijf er bij; zolang niet wordt onderkend dat we hier met een oorlogssituatie vandoen hebben, gaat niets werken. Je kunt religieus geïndoctrineerde oorlogsmisdadigers niet omturnen met een enkelbandje, paar manden detentie en/of een leger aan hulpverleners. Daarmee bevestig je in hun ogen alleen maar je onmacht en zwakte.

atheïstisch stemvee | 31-07-16 | 11:26

en.m.wikipedia.org/wiki/Kerguelen_Isl...
Leuk plekje huren bij de Fransen voor onze Isis club members , geef ze een hengel en een pup tentje mee ! en laat ze het lekker zelf uitzoeken met hun denkbeeldige vriendje !
Maar ja ! deze oplossing zal waarschijnlijk te goedkoop zijn !

pietka | 31-07-16 | 11:26

Zolang Angela Merkel, Juncker, Frans Timmermans, Tusk, Diederik Samsom, Jesse Klaver, Alexander Pechtold, Mark Rutte, en nog wel meer, die zandbak gelukszoekers deze kant op halen, met hulp van Frontex, zolang zal er door de diverse staten en de EU terrorisme, opzettelijk, geïmporteerd worden.
-
Leer er mee leven of rot op, zeggen die landverraders dan.
Het is het wachten op de volgende moorden.

Raider Twix | 31-07-16 | 11:23

Uitzetten en grensbewaking invoeren, werkt wel. Zeker met al die IS strijders die we mogen verwachten als IS wordt verslagen is het hoogverraad als de EU de grenzen niet sluit en burgers moedwillig nog meer in gevaar brengt.

Rheia | 31-07-16 | 11:22

Er zal eerst iets ergs moeten gebeuren vooraleer de politiek (misschien) wakker wordt.

ojjo | 31-07-16 | 11:19

Een week schoffelen werkt beter, echt.

Raider Twix | 31-07-16 | 11:19

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland