Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

DENKWatch: Kamerlid Kuzu in gesegregeerde zaal

Dracula440.gif Niet zelden (of zelfs best vaak) krijgen we tips binnen van islamitische evenementen, demonstraties en natuurlijk moskeeën waar de jongetjes en de meisjes van elkaar gescheiden gehouden worden. Die sekse-segregatie heeft zelfs de Schouwburg van Rotterdam niet onberoerd gelaten. Sja, muzelmannen en de meisjes, dat blijft een lastige combinatie. Maar niet eerder kregen we een tip binnen over genderdiscriminatie die zowel in een publiek theater, áls in het bijzijn van een lid van het Nederlandse parlement gaat plaatsvinden. Binnenkort begint de Ramadan (religieuze traditie waarbij aanhangers van de islam zichzelf moedwillig uithongeren bij daglicht opdat ze 's nachts de koelkast leeg kunnen overcompenseren en de dag erna niets waard zijn op hun werk - red.) en dat moet gevierd worden in de multiculturele samenleving. Theater Zuidplein in - wederom - 010 heeft daartoe het evenment 'Welkom Ramadan Show' in de agenda staan. Spreker, onder andere: Tunahan Kuzu (DENK, AKP). Organisator: The Voice of Anasheed (Facebook). En ondanks dat het een ondeelbare zaal is (met vaste stoelen - pica), heeft de organisatie er toch wat op gevonden: bepaalde rijen zijn alleen voor zusters. En zo zal het gebeuren dat een lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal, van een 'beweging' die 'verbinding' als doel zegt te hebben, op 25 mei voor een gesegregeerde zaal spreekt bij een evenement waar mannen en vrouwen een ongelijke behandeling krijgen. Benieuwd wat zijn nieuwe partijgenote Sylvana Simons (vrouw, geëmancipeerd) daar van vindt.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

Goedverdoemme | 20-05-16 | 14:18

Heeft de politie al vooringevulde aangifte formulieren klaar liggen voor aankrachten wegen racisme, discriminatie en zo?
Mannen en vrouwen apart is zo Apartheid en uit het Slaventijdperk.
Dat zouden negers toch moeten weten.

Raider Twix | 20-05-16 | 12:17

-weggejorist-

hautmont | 20-05-16 | 09:06

Daar gaat Sylvana.
Lid van een beweging waarvan de kerels hun zaakje niet in de broek kunnen houden als ze een vrouw zonder hoofddoek zien lopen.Ter zelfbescherming discrimineren ze vrouwen en zetten ze apart.
Syvana, waar blijf je met de verbinding??

mallekater | 20-05-16 | 07:43

Is er ook een rij voor travestiete transsexuelen? Dat zijn dus mannen die zich tot vrouw hebben later opereren maar zich als man kleden en presenteren.

Overigens was er een tijdje terug een rel in Israel over een vrouwelijke man die niet bij de vrouwen mocht klagen tegen dat muurtje.

Vrouwen en mannen apart bij de Ramadan lijkt me overigens wel logisch, want ze poepen ook apart en niet-eten is een soort tussenvorm tussen eten en poepen. Ofzo.

kakkerlakgod | 20-05-16 | 03:27

Binnenkort in Utrecht, de eerste niet-moslim carrièrebeurs: alleen voor niet-broeders en niet-zusters.

Kolbjorn Varmann | 19-05-16 | 23:11

hoewel het het politieke landschap wel weer kleurt natuurlijk. Dus ja, doe toch maar wel!

oudroze | 19-05-16 | 23:04

geen aandacht voor DENK please

oudroze | 19-05-16 | 23:02

Sylvia mag als vrouw en (waarschijnlijk) niet moslima geheel apart gaan zitten.

Marcello Christiani | 19-05-16 | 22:21

Citeert even van dikhout:

er is niet veel wat je probeert,
bekijkt het leven dat passeert.
maar slaat je slag als een ander staat te kijken.
ben je ook zo eentje die een baksteen door zijn eigen glazen smijt?
wanneer het liefste dat ie heeft als water door zijn eigen handen glijdt?

je hebt je leven lang gewacht,
niet over je toekomst nagedacht.
maar er is weinig wat je niet zou kunnen bereiken.
er wordt van jou nog veel verwacht,
zo heeft men dat voor jou bedacht.
maar denk je dat je ooit wat terug zou krijgen?
ben je ook zo eentje die een baksteen door zijn eigen glazen smijt?
wanneer het liefste dat ie heeft als water door zijn eigen handen glijdt?
nooit zie ik het onderscheid, nachtmerrie of werkelijkheid.
steeds ben ik degene die een baksteen door zijn eigen glazen smijt".

Heb het nu al te doen met sylvana simons en het ergste is, dat ze het zelf dus niet ziet.

Datkanjenietmenen | 19-05-16 | 22:06

Ja , nu noem je ook wat, Theater Zuidplein. Ik was daar een paar jaar geleden als vrijwilliger aan het werk toen Salahaddine daar een optreden had. M,n bek viel open toen ik vernam vrouwen apart van de mannen "konden " gaan zitten. Ook werd er op verzoek van de artiest geen alcohol geschonken. Ik vond dat gek , maakte er een opmerking over, en kreeg toen een verbod om met de pers te praten van mevrouw de directrice. Daarna maar niet meer naar toe gegaan.

hero_of_heaven | 19-05-16 | 22:00

-weggejorist-

Tegenaar | 19-05-16 | 21:11

Ramedan in een Arabisch land met maximaal 12 uur verschil tussen zonsopgang en zonsondergang is misschien nog te doen. Weer een overduidelijke reden dat dit geloof gewoonweg niet thuis hoort in Europa waar het zomers 18 uur aan één stuk licht is. Dat houdt geen normaal mens vol.

GezondVerstand2.0 | 19-05-16 | 20:34

Als vrouwen en mannen ieder eigen rijen krijgen is dat geen ongelijke behandeling. Dat is het pas als de vrouwtjes achteraan moeten zitten.

Binnenbaan | 19-05-16 | 20:30

Vanaf 1:10 coole afweer aktie.
hmeernarcose | 19-05-16 | 20:17

Sorry, foutje.

Rest In Privacy | 19-05-16 | 20:19

Vanaf 1:10 coole afweer aktie.

Rest In Privacy | 19-05-16 | 20:17

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/05/...

Het geval Simons
.
Sylvana Simons belichaamt letterlijk wat er mis is met de mentaliteit van een beperkt competente (zwarte) vrouw in een moderne westerse samenleving.
.
Om dat te onderbouwen dienen we te kijken wie Sylvana nou eigenlijk is en wat haar drijft tot het betaalde slachtofferschap. (De familie van) Sylvana Hildegard Simons (1971) besloot vroeg in haar jeugd om het niet bijzonder ontwikkelde Paramaribo te verruilen voor de verzorgingsstaat Nederland. Op zoek naar een makkelijker en welvarender leven in Nederland. Anno 2015 knaagt juist dat type migratie aan de verworvenheden zoals we ze nu kennen, maar of daar de feitelijke bron van Sylvana's naar binnen gerichte (doch naar buiten geuite) woede ligt, valt nog te bezien.
.
Sylvana groeide grotendeels op in Amsterdam, waar ze een poging tot opleiding deed aan de ballet-academie van Lucia Marthas, gevolgd door de kappersschool.
.
Haar liefde voor fröbelen met uiterlijkheden, muziek en expressie wist zich niet te schikken in een gerespecteerde anonieme 9 tot 5 baan, waarna Sylvana de spotlights van TMF zocht. TMF was een muziekzender voor jongeren in de tijd dat Tamagotchi en Furby populair waren, met een groot genoeg bereik om als plaatjes-aan-elkaar-prater met beperkte levenservaring het waanidee te krijgen dat de adoratie van bakvisjes en puisterige pubers iets met haar werkelijke competenties te maken zouden hebben. Hoe dan ook, aandacht werkt verslavend en een kritiekloos podium tot grootsheidswaan.
.
Het was die combinatie van factoren en een toefje narcisme in de persoonlijkheid die Sylvana er toe dreef te denken dat ze voorbestemd was om grote dingen te doen. Keep in mind, diezelfde Sylvana is feitelijk een meisje van de straat zonder enige opleiding, behoudens de machtiging tot het verantwoord vasthouden van een kappersschaar. Maar die realiteitszin bereikt de oppervlakte niet omdat ze ingelijfd werd bij RTL unilever. Meer schijnwerpers, meer aandacht. Als snel bleek dat het plafond van haar competenties niet al te hoog was en verzandde haar carriere in formats waarvoor Filemon Wesselink zn neus zou ophalen.
.
Dat was een prima moment geweest voor Sylvana om de aarde onder haar voeten te gaan voelen en zich als mens echt gaan ontwikkelen.
.
Sylvana koos er echter voor om haar liefde voor aandacht, uiterlijkheden en geld te omarmen in de figuur van Roland Kahn. Een multimiljonair, rijk geworden dankzij kledingmakende kinderhandjes in Bangladesh.
.
Tot zover een carrierepad waar dertien in een dozijn podiumbehoevende, aandachtsgeile meisjes zonder opleiding maar met afdoende grootheidswaan (hoi! Sylvie en Lieke) zich aan kunnen meten. Niet bijzonder hoogstaand, niet bijzonder chique, maar ach, het proberen te legitimeren van je bestaansrecht is menselijk.
.
Wat vind Sylvana eigenlijk zelf? Haaar twitter bio laat niets aan duidelijkheid te wensen over: TV Host/ DJ/ Performancecoach/Public Speaker én Columnist.
.
Nu zou ieder van die beroepen op zichzelf, wanneer afdoende competent, ook afdoende zijn voor een volle werkweek, volledige zelfstandigheid en genoegdoening voor de verantwoording van de eigen persoonlijkheid. Het feit dat Sylvana allen in één is, legt een aantal zaken pijnlijk bloot: Sylvana is een jack of all trades, maar een master of none. Ze kan van alles een kleine beetje, maar excelleert nergens. En juist die tekortkoming moet verantwoord worden. U raad het al, het is uw schuld, u bent racist.
.
Sylvana heeft nooit de moeite genomen heeft zich als mens te ontwikkelen, raakte verslaafd aan aandacht en waande zich queen of the castle. Nu tijdens de midlife evaluatie blijkt dat ze voornamelijk uitblinkt in middelmatigheid, kiest ze er voor om het slachtofferschap te omarmen en daarmee de rekeningen te betalen. Het getuigt op zn minst niet van heel veel karakter.
.
Als Sylvana zich oprecht zorgen zou maken over zaken als rascisme, discriminatie en slavenhandel, dan had ze in haar directe omgeving haar handen vol gehad aan het vechten tegen onrecht. Want zij weet immers dat discriminatie tussen Surinamers onderling vele malen intenser is dan welke zwarte piet twitter beef dan ook. Zij weet ook dat de miljonairshand die haar voedde uit een moderne vorm van slavernij voortkwam. De selectieve verontwaardiging die Sylvana er op na houdt, maakt haar het ultieme boegbeeld voor de zwarte lijst op radio 6.
.
Sylvana is een hypocriete, zelfingenomen, aandachtsverslaafde, beperkte begaafde zwarte vrouw die de defecten van haar persoonlijkheid buiten zichzelf zoekt en haar kleur gebruikt om dat te legitimeren. Dat ze daarvoor in plaats van een deugdelijke trap onder haar hol een podium krijgt, is bizar.
vaas klaak | 19-05-15 | 22:50

Flappie2006 | 19-05-16 | 20:17

Dit onderwerp gaat niet over die domme doos. Maar laat jullie niet afleiden; het gaat over segregatie voortkomend uit dat achterlijke geloof, en het feit dat een parlementariër zich daar gaat vertonen zonder een duidelijk statement te maken tegen de scheiding van mannen en vrouwen.

joost3001 | 19-05-16 | 20:09

sylvana simons ? Aandachtshoer ! Ze is zo dom dat ze het woord kat met een u schrijft.

klaas waak | 19-05-16 | 20:02

Scheiding tussen moskee en staat. Nu.

Piet van het Padje | 19-05-16 | 19:58

He Sylvana, weet je wie ook zwartje is, Ayaan Hirsi Ali.
Maar aan die dame ga jij nooit tippen.

Flappie2006 | 19-05-16 | 19:48

ILF2 | 19-05-16 | 18:26

Dat ze gaat falen staat buiten kijf maar dom is ze niet want ze harkt straks €8000 per maand aan wachtgeld binnen.
Net als de DENK heren een zeer berekenend typje dus.

ResSoniya | 19-05-16 | 19:47

Ik zag Sylvana glunderen toen ze vertelde dat ze 'een baan' had. Ik wens DENK dan ook tenminste 4 zetels toe. Zodat die twee turken, de Marokkaan en dat Surinaamse kwetsmeisje heel Nederland kunnen laten zien wat een haatmensen het wel niet zijn die helemaal geen verzoening willen maar alleen maar haat willen kweken tbv hun aan een minderwaardigheidscomplex leidende egootje.
Oh Sylvana, wat ga je tegen jezelf zeggen op je sterfbed? Ik zou me de laatste momenten van mijn leven de oren van mijn kop schamen met zo'n persoonlijk CV. Arme meid, zo verdwaald dat je echt denkt je in te zetten voor vrouwenrechten onder de paraplu van islamisten als Kuzu en Osturk. Ach ja, je moet het dan maar voelen. Wees alleen niet gekwets als je na dit inzicht en de onvermijdelijke breuk met DENK alleen komt te staan. Niemand zal zich bekommeren dat je dan ten gevolge van dat uit de vuilnisbak zal moeten eten. Ik wens je veel wijsheid Sylvana!

hallofreen | 19-05-16 | 19:45

We zeiden het gisteren al: Sylvana Simons + DENK = comedy gold! :-D

Boer in 020 | 19-05-16 | 19:42

Toe nou zeg, hou toch op met dat mens, die pleeborstel, in de schijnwerpers te zetten. Niets waard dat stuk nageboorte. Lekker naar de bush terugsturen , in een hangmat tiefen en nooit meer Nederland binnen laten. En blijf met je gore poten van SinterPiet af en al helemaal van onze Ebru .
Muts !!

Koffie ? | 19-05-16 | 19:42

Zelden komt er een vloek over mijn lippen, als atheïst rekening houdend met de mensen die geloven in een sprookjesboek. Maar nu, Godallemachtig, wonen we godverdomme nog in Nederland?

gescheurdrubber | 19-05-16 | 19:40

Muzzelmannen bij de meisjes weghouden lijkt me een heel goed idee. Niets voor niets werd Vereniging Martijn verboden.

Rest In Privacy | 19-05-16 | 19:40

Zelf denk ik dat Denk/Baklava net geen zetel halen bij de verkiezingen.

Dr. Frambozenjam | 19-05-16 | 19:37

Sylvana wil een stoeltje in Den Haag. Maakt niet uit welke rij

Maaiveld | 19-05-16 | 19:28

Ha, wat ik wil zeggen is al de laatste volzin van het artikel.
Potverdriedubbeltjes, dit is een politieke "partij" in de TK!!
.
Nou Sylvana, kom er maar in:
a - Voel je je gekwetst?
of b - Ben je een je een huichelaar?

hotmint | 19-05-16 | 19:28

LibertasSimplex | 19-05-16 | 18:21
ik ken Piet' s andere ventures:
"your equity is our commitment"
"onze schoorsteen moet roken"
en
"churn them and burn them"

Glasgow Argus | 19-05-16 | 19:22

Weet je wat het aparte aan gewoonlijk zo mondige geëmancipeerde noordwesteuropese mevrouwen is?
-
Als het om slavernij, deemoediging en segregatie zijdens islam gaat, dan zijn ze opmerkelijk stil.

bisbisbis | 19-05-16 | 19:22

Herstel

Let maar op. Niks (is dat een mening?)

BroodjeTrapleuning | 19-05-16 | 19:11

-weggejorist-

BroodjeTrapleuning | 19-05-16 | 19:10

Daar heeft Sylvana geen mening over. Net als over de Armeense genocide. En ongetwijfeld elk toekomstig gevoelig multi-cultureel onderwerp dat NIET over Zwarte Piet gaat, of de discriminatie door de Grote Boze Blanke Baas.

Ja, die Sylvana gaat het nog heel ver schoppen in de politiek, mark my works.

Carlitros | 19-05-16 | 19:05

Ik vrees voor het leven van S.S. op het moment dat zij het ware geloof weer gaat verlaten.

henk vintage | 19-05-16 | 19:01

Emancipatie de deur uit vanwege repressieve religieuze waanideeen. Wees er maar FUCKING trots op, Simons!!

Adversary | 19-05-16 | 18:47

De welkom ramadan show!
Wat een hoofddoekenlol.

Schietmijmaarlek | 19-05-16 | 18:44

"Benieuwd wat zijn nieuwe partijgenote Sylvana Simons (vrouw, geëmancipeerd) daar van vindt."

Eerlijk? Nee, dat interesseert me geen zak.

alexbl | 19-05-16 | 18:41

Het lijkt een beetje op de segregatieshow van Rutte en consorten, waarin hordes minderheden werden binnen gehaald en waarbij de autochtone bevolking werd gebleken dat deze groep veel belangrijker is.

netniet | 19-05-16 | 18:41

Gezellige partij straks, geen handen schudden en snel een hoofddoekje op je kop, SS!

razwanzel | 19-05-16 | 18:38

Sylvana, de kersverse buitenspel-Piet van Nederland.
En ze zet zichzelf niet slechts een metertje buitenspel hè?
Welnee, de afstand is groter dan de lengte van een voetbalveld.
Zelden zo'n domme muts meegemaakt.
Ze snapt er werkelijk helemaal geen pepernoot van.

Jackanders | 19-05-16 | 18:34

oja en dat ze er niet bij mag zijn of niet als zuster erbij hoort ligt volledig aan zichzelf. In zo'n molslim partij als ongelovige gaan zitten en je niet aanpassen aan de partij, dan vraag je er gewoon om er niet bij te horen.

fikkieblijf! | 19-05-16 | 18:33

achterlijk dat dit soort praktijken getolereerd wordt door de overheid , pure discriminatie op basis van geslacht.

destructief | 19-05-16 | 18:32

meneer Q | 19-05-16 | 17:40
nee, aangepaste versie voor de inmiddels anderhalf miljoen moslims in dit land en Sylvana zul je daar niet zien = geen moslima dus geen zuster..

fikkieblijf! | 19-05-16 | 18:32

@ILF2 | 19-05-16 | 18:26
Neh ik denk het niet, waar SS en DENK samenkomen is het complete gebrek aan zelfreflectie.

Rest In Privacy | 19-05-16 | 18:28

Hoelang zal het duren eer de Tweede Kamer een scheiding tussen mannen en vrouwen kent: 15 jaar? Alhoewel, straks überhaupt nog vrouwen in de 2e kamer?

lulleficatie | 19-05-16 | 18:27

Mevrouw Simons stimuleert discriminatie en segregatie. Waar veruit de meest autochtone Nederlanders helemaal niet discrimineren en er zo langzamerhand blijmoedig aan begonnen te wennen dat hier erg veel verschillende nationaliteiten wonen, wakkert ze met haar onophoudelijke aandacht trekkerij en haar volkomen dubieuze slachtofferrol de onderbuik gevoelens aan. Bij DENK zal ze erachter komen wat intolerantie en discriminatie betekent en hoe tolerant al die Nederlanders wel niet zijn. Ja zelfs de Nederlanders die het over "zwartjes" hebben, een "negerzoen" gewoon een "negerzoen" blijven noemen en een kut marokkaan een kut marokkaan als deze dit predicaat heeft verdiend. Mevrouw Simons gaat keihard falen, dat weet iedereen alleen zij zelf nog niet en dat maakt haar niet alleen een gevaarlijke polariserende vrouw maar ook een hele domme.

ILF2 | 19-05-16 | 18:26

Sano | 19-05-16 | 17:37
Nee, het is een grote incestbende

Mastermattie | 19-05-16 | 18:22

Glasgow Argus | 19-05-16 | 18:14
"Piet's Training and Coaching Center ltd.
Your chimney is our habitat."

LibertasSimplex | 19-05-16 | 18:21

Glasgow Argus | 19-05-16 | 18:14
Geen idee. Logische vervolgvragen inderdaad. Het artikel meldt jamer genoeg helemaal niet vanaf wanneer het bedrag eigenlijk zo hoog is.

LibertasSimplex | 19-05-16 | 18:18

Erg grappig denk doet aan apartheid.

franck7020 | 19-05-16 | 18:17

@telelezer | 19-05-16 | 18:05
Ik ken het probleem.
En ze nemen ook allemaal tegelijkertijd vakantie, doorgaans de laatste twee weken van rammedan.
Dat de niet-moslims elke dag anderhalf tot twee uur langer moesten werken zonder compensatie interesseerde de bedrijfsleiding geen reed.

necrosis | 19-05-16 | 18:16

Ramadan moet verboden worden of ze moeten maar een maand verplicht vakantie nemen. Ze zijn gewoon compleet een maand nog minder waard , zeker als het in de zomer valt. En geloof me, ik kan er over meepraten. Totaal en compleet van het padje af.

Zwizalletju | 19-05-16 | 18:15

Sylvana's reactie: "Ik vind daar niets van".

Rooyco | 19-05-16 | 18:14

LibertasSimplex | 19-05-16 | 18:10
maar wie is de geldvertrekker? een bank, pensioenfonds of verzekeraar? of haar eigen management bv? en op wat voor voorwaarden? rentetype, looptijd, aflossingsverplichtingen? of is het een cayman limited company en vinden we haar terug in de panama papers?

Glasgow Argus | 19-05-16 | 18:14

Zow. Zeveneneenhalve ton hypotheek op Sylvana's huis dat al dertien jaar geleden drie tonnetjes kostte. Dat zijn een hoop toegevoegde schoorstenen.

LibertasSimplex | 19-05-16 | 18:10

Laat Kuzu lekker zijn ding doen. Ik hoop dat zijn partij minimaal 10 zetels haalt. Dat zorgt tenminste eindelijk voor flink wat vuur in de tweede kamer. Dan MOETEN de andere partijen zich uiteindelijk echt duidelijker gaan uitspreken over wat ze wel en niet willen in ons land. En gelukkig willen de meesten nog altijd niet wat Denk wil.

Leptob | 19-05-16 | 18:10

Sylvana vindt er geen pepernoot van.

Guurt | 19-05-16 | 18:07

En dan kun je nagaan dat dit nog pas het begin zijn van nog meer dieptepunten.

Sayer | 19-05-16 | 18:07

""Binnenkort begint de Ramadan (religieuze traditie waarbij aanhangers van de islam zichzelf moedwillig uithongeren bij daglicht opdat ze 's nachts de koelkast leeg kunnen overcompenseren en de dag erna niets waard zijn op hun werk)""
.
*Varkenslapjes en plakken rauwe ham in de AH halal-schappen leggen doet*

telelezer | 19-05-16 | 18:05

-weggejorist-

telelezer | 19-05-16 | 18:03

Hebben niet ruim een kwart van de mannen grotere tieten dan een kwart van de vrouwen?!?
@Feynman | 19-05-16 | 17:46

Van die vrouw van twee topics geleden gaat geen enkele man het winnen.

necrosis | 19-05-16 | 18:03

Sylvana kwamm aandacht te kort want zij was veel te weinig het slachtoffer, van ongelijkheid, discriminatie, zwartenfobie, onderdrukking, achterstelling, oneerlijkheid, haat, geweld, minachting en besloot masochistisch als zij is lid te worden van de partij van vrouwenmeppers, geitenneukers, kopvoddragers, racisten en slavenhandelaren. Ik ben heel benieuwd wanneer haar neusring gezet wordt en haar haar afgedekt. Want zo is de Sharia wet.

Flappie2006 | 19-05-16 | 18:01

Sylvana moet braaf achterin gaan zitten, zoals het hoort.

Schoorsteenveger | 19-05-16 | 18:00

ik stel voor dit hetzelfde te behandelen als dat apart zwemmen; voortaan ook netjes moslims scheiden van niet moslims. Zoveel hoeft er niet aangepast te worden op foldertjes van ze. En het resultaat is altijd goed; vallen er mensen over is het prima en zo niet is het ook prima.

sufkut | 19-05-16 | 17:59

Sylvana is een beetje dom. Ze gaat namelijk ooit inzien (of niet) waar ze zich heeft ingestort; de Islam waar scheiding van mannen en vrouwen en eerwraak heel normale dingen zijn. Hoe anders was het in de tijd dat ze nog vj was en allemaal vrije kunst in de vorm van muziek zat aan te kondigen..

tejootje | 19-05-16 | 17:58

@miff | 19-05-16 | 17:42
Naar goed gebruik op de GeenStijl kan ze van mij ongezien de typhus krijgen met haar aandachttrekkerij.

necrosis | 19-05-16 | 17:57

Ze kunnen toch een rol stof spannen in het midden van de zaal?

Einde van de Domheid | 19-05-16 | 17:56

Sylvana Simons vindt dat prachtig want het is enorm progressief om een zo intolerant mogelijke islam te promoten en daarbij dan ook nog verongelijkt te roepen dat de echte seksisten witte mannen zijn.

Rest In Privacy | 19-05-16 | 17:56

Feynman | 19-05-16 | 17:46
Haat op je teksten is geenszins nodig.
Feit is wel dat het menselijk ras maar 2 sexen kent. Man of vrouw gedefinieerd. Dat er verder tussenvormen verschijnen is een compleet ander verhaal.

Maar dat doet er allemaal niet meer toe, immers de islam onderkent geen nieuwigheden zoals transsexuelen, homosexualiteit en mannen die in het weekend graag met make-up e.d. in de weer zijn.

Ik ben wel van mening dat iedereen lekker door elkaar kan en mag zitten, maar wel ongedwongen!
En ja, je blijft baas in eigen onderbroek en als het goed is over wel meer.

Cobalt bomb | 19-05-16 | 17:55

De mannen worden dus gediscrimineerd, want geen gereserveerde rijen?

jcvjcvjcvjcv | 19-05-16 | 17:55

@Feynman | 19-05-16 | 17:46 Mocht je dat overkomen, dan is dat geen enkel probleem want dan zorgt de gemeenschap van de vrede voor een passende plaats, six feet under.

marcoplarco | 19-05-16 | 17:54

Wat denkt DENK van de journaliste Arzu Yildiz die een wapentransport naar terroristen in Syria versloeg (het meiske is journaliste, what else can she do) en UIT HET MOEDERSCHAP is gezet????????
Loyaal of kritisch?

Einde van de Domheid | 19-05-16 | 17:53

Ik begin wel wat te zien in die treinen naar het (zuid)oosten.

marcoplarco | 19-05-16 | 17:52

Mannen uiteraard vooraan

boerk | 19-05-16 | 17:51

Maar als ze op de 4de en 5de rij zitten, dan kunnen de mannen die maisjes/hoeren nog steeds zien. Waarom die zusters niet achterin de zaal, zoals het hoort? Ik moet wel een beetje lachen om de manier waarop die mensen schrijven ''kies een plekje op het balkon, als God het wil'

MaisNon | 19-05-16 | 17:51

Stormageddon | 19-05-16 | 17:44

Die trut draagt een kopvod onder haar pruik.

Pemberton | 19-05-16 | 17:50

Dit zou lastig zijn voor Sylvana. Zit ze straks in een rij voor zusters, verandert ze bij klokslag in een kromme Chinees. Want zulke dingen gebeuren hoor.

LibertasSimplex | 19-05-16 | 17:49

Vrouwen willen nu eenmaal graag bij elkaar zitten. De "zusters" zitten op de 4e en 5e rij. Enerzijds kijken mannen op hun neer, anderzijds kunnen de "zusters" ook neerkijken op de mannen. Er is dus sprake van een gelijke positie. Benieuwd wat Kuzu over deze verbinding zegt.

Mannes | 19-05-16 | 17:48

SS onze Super Slavin gaat heel groot worden onder het bureau van Kuzu, met de stofzuiger en verder netjes apart in de zaal. Iedere Turk en Marokkaan blijft zo met zijn poten van SS.

Flappie2006 | 19-05-16 | 17:48

SS zal deze kritiek wel hypocriet vinden en vervolgens huilen omdat ze het op internet zwaar te verduren krijgt.

davidka | 19-05-16 | 17:48

DENKWatch.... T zal broodnodig blijken te zijn.

BlowingBubbles | 19-05-16 | 17:48

Sano | 19-05-16 | 17:37
het is zo jammer dat je geen bescheiden waardering meer kan laten blijken hier maar bij deze: +1
Ik kan m waarderen!

Cobalt bomb | 19-05-16 | 17:46

Gescheiden in de schouwburg: niet normaal; gescheiden zwemmen: niet normaal; gescheiden omkleden na het zwemmen: natuurlijk! Iemand de hand schudden bij wijze van groet: verplicht; iemand in het kruis grijpen bij wijze van groet: strafbaar! Wat vermaak ik me als vertegenwoordiger van de IID afd. Nederland toch weer kostelijk.

Snoodkapje | 19-05-16 | 17:46

Wat Sylvana S. hiervan vindt? Nou die vindt het prima. Feministen en islamisten hebben immers een verbond gesloten, tégen de blanke westerse man. Dié zijn de schuld van alles, en zij zelf zijn alleen maar slachtoffer, van ongelijkheid, discriminatie, fobie, onderdrukking, achterstelling, oneerlijkheid, haat, geweld, minachting en wat dies meer zij.

Zenzeo | 19-05-16 | 17:46

Even vraagje...

Stel je verkeert als mens in superpositie tussen dogmatische gedachten zoals man of vrouw. Misschien ben je geboren in het verkeerde lijf, misschien geboren in een lijf dat van beide geslachtskenmerken is voorzien, of misschien ben je chirurgisch onderweg of halverwege tussen wat simpelere zielen als man of vrouw beschouwen...

Waar moet je dan gaan zitten?

Is de inhoud van mijn onderbroek niet 1 van de laatste dingen die nog privé zijn?!? Hebben niet ruim een kwart van de mannen grotere tieten dan een kwart van de vrouwen?!?

Stop alsjeblieft met die waanzin dat alles in een academisch hokje te duwen is, dat overal een label op kan. We zijn mensen, allemaal verschillend. Gelukkig maar, anders was dit extreem saai.

Want zelfs als u mijn teksten haat, weet u andere teksten dankzij mij beter te waarderen.

Feynman | 19-05-16 | 17:46

"Nee Sylvana, niet op de 4e of 5e rij gaan zitten. Slavinnen moeten hurken in het gangpad." [/Kuzu]

Prof. D.A.H. Vintik | 19-05-16 | 17:45

Simons, hypocrite by proxy, zal deze segregatie volgaarne ontvangen, want ' zo is de wet hier' .

en définitive | 19-05-16 | 17:44

Niets waard zijn op hun werk. Je kunt ook héél goed niets waard zijn zonder te willen werken.

miachel2003 | 19-05-16 | 17:44

Sylvana: "Mijn pruik is ook een soort hoofddoekje!"

Stormageddon | 19-05-16 | 17:44

Simons verkiest aandacht boven principes, dus dat komt helemaal goed.

Klik_hier | 19-05-16 | 17:43

Sylvana vindt het best, zolang ze maar aandacht krijgt.

miff | 19-05-16 | 17:42

''Deze avond wil je niet missen!''

Nouuu.. >:-D

Pemberton | 19-05-16 | 17:41

Ben benieuwd of Rutte weer OPNIEUW deze wens twittert: 
“Graag wens ik de miljoen moslims in Nederland een fijne ramadan toe. Ramadan kareem."

meneer Q | 19-05-16 | 17:40

Sylvana zal voortaan selectief gekwetst zijn. Immers, politiek.

postmodernismisdead | 19-05-16 | 17:39

zichzelf moedwillig uithongeren bij daglicht opdat ze 's nachts de koelkast leeg kunnen overcompenseren en de dag erna niets waard zijn op hun werk.
Ja en pas op, ze werken ook in ziekenhuizen als verpleging maar ook als opererende artsen, ik zou mij driemaal bedenken voor ik mij liet behandelen tijdens ramadan.

Flatuleerder | 19-05-16 | 17:39

@Glasgow Argus | 19-05-16 | 17:34
*veegt bier van beeldscherm en trekt droge onderbroek aan*

necrosis | 19-05-16 | 17:39

Denk is geen Nederlandse partij. Denk is een partij die de segregatie tussen allochtonen en autochtonen probeert te vergroten, waardoor de autochtonen worden verzwakt. En ze hebben gelijk, autochtonen zijn egoïstische zwakkelingen die alleen aan zichzelf denken en ze spelen hier goed op in.

bhaal | 19-05-16 | 17:38

de neukpiet komt ook op het feestje.

mondkapje | 19-05-16 | 17:38

Sylvana vindt dat prima, want Sylvana is een hypocriete kut!

Asimov6 | 19-05-16 | 17:37

Wel altijd lekker veel ziekenhuispersoneel bij die bijeenkomsten, zo'n beetje iedereen is wel een broeder of zuster!

Rest In Privacy | 19-05-16 | 17:37

Sylvana vindt dat een goed idee, want wie wil immers naast een 'maisje, maisje' sissende kerel zitten, als vrouw zijnde.

Bobbbe | 19-05-16 | 17:35

Sylvana zal er ook wel bij zijn, met doek op het hoofd en haar klit in een potje.

Glasgow Argus | 19-05-16 | 17:34

Van Rossem heeft natuurlijk een punt.
Alleen al het feit dat hier natuurlijk geen ophef over komt is een gotspe.
En o, wat zijn we blij dat indertijd de SGP kei-hard hebben aangepakt.

Lewis | 19-05-16 | 17:34

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland