Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Interview. Merkel: 'Ik heb geen Plan B'

moraaalpaaaaalcortes.jpg Een links-christelijke vrouw die langzaam haar sanity verliest. Dat ziet er zo uit. Gisteravond tijdens de 1:1 talkshow van Anne Will, zat Kanselier Merkel - op beheerste toon, dat wel - de meest uitzinnige onzin te briesen. Komen die oneliners: "Nee, ik heb geen plan-B." "Het is mijn overtuiging dat ik Duitsland dien." "Het is mijn verdomde taak Europa op een gezamenlijk pad te krijgen" [Duits trekje]. "Ik ben tegen een rigide bovengrens" [op het vluchtelingenaantal] en: "Als een land [Oostenrijk - red.] zijn grenzen sluit, lijdt een ander land hieronder - dat is niet mijn Europa." Vooral die laatste is natuurlijk een gotspe van hebben we jou daar, want de werkelijkheid is het tegenovergestelde: Duitsland gooide z'n grenzen open en andere landen lijden hieronder. Griekenland en Macedonië bijvoorbeeld, maar eigenlijk elk land dat de pech heeft op de route te liggen tussen hunnie van de islam en het nieuwe Mekka. Laat het onderstaande plaatje even bezinken. Bovenstaande plaatje (© @boosvogel) opklikken voor raamposter. zoveeldooien.jpg Even ter vergelijking. In 2015 duurde het tot juni voordat Griekenland 100.000 Ontheemdiërs verwelkomde. In 2016 werd deze moraalpaal mijlpaal in februari al bereikt. We horen het u denken, dat gaat binnenkort helemaal mis. En inderdaad, want straks sterven er nog acteurs. Jude Law's veiligheids-escorte werd aangevallen in Calais, dat as we speak ontruimd wordt (video met ME+vuur). Enfin, schuld van Merkel. Gehele interview met de Frau na de breek.

Reaguursels

Inloggen

Ik heb dit al eens geschreven bij een topic, maar Merkels beweegredenen hebben niets te maken met Christelijke empathie of dochter van een dominee zijn, maar alles met haar achtergrond van DDR apparatsjik. Net als Gregor Gysi een trouw aanhanger geweest van de Oost-Duitse communistische partij - dit had niets met Christendom te maken. Wat wilde de DDR? De Bundesrepublik Deutschland kapotmaken natuurlijk! Schande, al dat gevreet, die Mercedessen en cola die op een voetstuk staan. Toen Gorbatsjov zijn handen van die Stalinisten trok, duurde het nog een hele tijd voordat dat regime doorhad dat het spel uit was. Toen de muur viel, stonden de Vopo's (Volkspolizei) in twijfel of ze wel of niet met scherp zouden schieten.
Dit is de achtergrond van Merkel, en dit is wat haar drijft. 25 jaar na de val van de muur kan ze dan toch voor mekaar krijgen wat Honecker en de rest niet lukte, de BRD inlijven in een communistische heilstaat: de EU. Eerst intern de boel destabiliseren, als dan de vlam in de pan slaat, met EU regeltjes zwaaiend de noodtoestand afkondigen en het gelijkheidsideaal kan dan perfect vanuit Berlijn worden afgedwongen. Lekker met het Turkse leger erbij de knoet eroverheen, 'in het gelid, plebs!' Of dacht u dat Brussel nog getolereerd ging worden?

Rest In Privacy | 01-03-16 | 19:38

-weggejorist-

beetjemis | 01-03-16 | 18:10

Merkel is het meest zwarte en grootste kwaad sinds tijden. Wat zij en de EU in een paar jaar hebben kapotgemaakt is in geen 30 jaar te repareren.

Rest In Privacy | 01-03-16 | 17:29

snake1 interviewt snake2

rmstock | 01-03-16 | 17:16

@ Julia | 01-03-16 | 13:45

De chaos van de massamigratie zal niet te overzien zijn als voorspellingen uitkomen, welke een mini ijstijd (enkele decennia lang vanaf 2019) voorspellen, in het noordelijk halfrond van de wereld. (o.a. door veranderde zeestromen en de zonnekrachtcyclus).

Waar de "vluchtelingen" vandaan vluchten (midden/noord Afrika) wordt het dan paradijs op aarde, klimaattechnisch gezien.

Voedselproductie in de noordelijke helft van Europa, waaronder Europa zal dan harde klappen krijgen. Met wereldwijd voedseltekorten als gevolg.

Kinderen worden door Disney via tekenfilms al geestelijk voorbereid op record kou.

www.youtube.com/watch?v=sgMEnLgSiek

mysteryposter | 01-03-16 | 14:11

@wallenberg | 01-03-16 | 11:06
Alle politici hebben een plan: wat komt voor mij het beste uit, waar kan ik het meest profiteren,waar kan ik mij het meest profileren om zo gutmensch achtig mogelijk over te kunnen komen, kortom men is er enkel voor zichzelf. Wat de eigen bevolking vindt of wilt zal hun een zorg wezen... en een lange termijnvisie voor het land? what tha fuck is dat?
Sleutelplanktovenaar | 01-03-16 | 11:55
O, er is wel degelijk een plan A. Plan A pakt helaas niet zo goed uit voor de autochtone bevolking,dat is juist de bedoeling en mondje dicht!
Jij kan mij echt niet wijsmaken dat met bv. verschillende militaire missies in bv. Mali en Afghanistan waarin diverse verschillende Europese landen aan hebben meegedaan... dat men zogenaamd niet eens zijn eigen europese wetten niet eens kan uitvoeren!(schengenbeleid,buitengrenzen bewaken)
Kortom, wat er nu gaande is, is gewoon politieke onwil om de eigen wetten te handhaven. MEN.WILT.HET.NIET.
De EU zit gewoon te wachten op onaangepaste,achterlijke,geldverslindende moslims die heetgebakerd zijn. De EU gaat samen hand in hand met de islam om het huidige Europa te vernietigen.De sociale verzoringsstaat zal ontploffen, de lonen zullen naar beneden getrokken worden,onaangepaste moslims zullen zich steeds vaker gewelddadig laten horen, in antwoord daarop zal de EU u proberen te beschermen door alle privacy overboord te gooien en u zogenaamd te 'redden en te beschermen'.
Totdat onze vrijheid dus naar de knoppen is gegaan.
Bedankt he!

Julia | 01-03-16 | 13:45

@mysteryposter | 29-02-16 | 23:41
Mwah, we zijn Dhr de Wit kwijt. Free Dhr. de Wit!
Vageling | 01-03-16 | 03:59
-----------

Damn! Dhr. de Wit is cultureel erfgoed. Ik heb hem niet gezien in de kerkers, maar misschien zat hij in de isoleercel. Hopelijk laten ze hem snel vrij, desnoods met een enkelband.

Je had het over 9/11 een paar post terug. Trump gaat de 24 door Bush gecensureerde pagina's bekend maken, als hij president wordt.

www.youtube.com/watch?v=DpbQ7SZTBnY

De president van VS heeft een eigen openbaar aanklager. Trump gaat deze de opdracht geven om Clintons e-mail schandaal juridisch te onderzoeken, en indien nodig stappen tegen haar te ondernemen.

youtu.be/BR4fk1m52XA?t=98

mysteryposter | 01-03-16 | 13:24

Het is wellicht wat koud om te zeggen,
maar het gaat zo de goede kant op:
- Een land sluit zijn grenzen,
- zodat aangrenzende land in de problemen komt,
- dat daarom ook zijn grenzen sluit,
- enzoverder, tot we aan de grens van Europa zijn.
.
En daar dan hulp gaan geven. Mag een paar miljard kosten.
De situatie blijft natuurlijk wel naar ter plekke.
Die vluchtelingen hebben ook twitter en de aanstroom zal luwen. Zeker bij de gelukszoekers, die niet echt voor IS terreur vluchten.

hotmint | 01-03-16 | 12:50

En dat allemaal bedacht door VS denktanks,.......
Uit angst voor waarheid door digitale openbaring.
Olie Gas Geld en Staats obligaties door centrale banken.
Goudvoorraden ???
Geld moet uit de markt ,om niet te kunnen controleren (alleen echt geld kun je tellen).
Het volk is puppet en gevaarlijk,geef ze iets anders en ondertussen ...........
American puppet ,niet wetend dat ze misbruikt wordt,... alsof ze gechanteerd wordt door iets of iemand,,,.... zo regeert ze.

medelmo | 01-03-16 | 12:18

Ze heeft geen plan B omdat plan A het originele plan is. De EU weet dondersgoed wat ze aan het doen zijn, onwetendheid is er gewoon niet op dat niveau, dat is onmogelijk. Dus rest de vraag.... wat is plan A eigenlijk echt?

Sleutelplanktovenaar | 01-03-16 | 11:55

Ah. Merkel's plan Barbarossa. De ingetrapte deur is in dit geval de grens van Duitsland. Nou jongens, als haar linkerhand begint te trillen is het einde in zicht.

CMPT | 01-03-16 | 11:53

Maggie Thatcher had wel een Plan A toen Tierra Del Fuego werd bezet door een Argentijnse invasiemacht. De vloot erheen en schoonvegen die handel. Dus het probleem is niet dat Merkel een vrouw is. Ook niet dat ze geen kinderen heeft. Het probleem is dat ze "gewoon" knettergek is en dat op een geniale manier weet te verbergen.

Nivelleermarionet | 01-03-16 | 11:43

Deze vrouw is godsdienstwaanzinnig. Eerst met haar praatjes over haar naasten. Nu lijkt het wel of ze geroepen is om Europa te redden. Dat heeft ze dus verziekt met haar uitspraken. En dat ze geen plan heeft vind ik niet vreemd. Wijs me de politicus aan, die wel een plan heeft. Er wordt gesproken over vijf voor twaalf, het is allang na twaalf. Maar Merkel heeft haar plaats in de geschiedenis te pakken. Voor de Duitse geschiedenis is ze dan: Als Ossie naar Duitsland en toen Europa verpatst.

Rest In Privacy | 01-03-16 | 11:06

Zag onlangs dat Rutte nog het befschuim aan zijn brillenglazen had hangen na een onderonsje met frau Merkel. Rutte is totaal verliefd en verkikkerd op dat manwijffiguur en buigt hoewel hij geen ruggengraat heeft als een knipmes voor haar.

Goedverdoemme | 01-03-16 | 10:51

Vroeger in de kerk had je het systeem van aflaten. Met een aflaat kon je je schulden wegkopen en dan was je verzekerd van een plekje in de hemel. Merkel doet iets dergelijks met de vluchtelingenstroom. Zij wil daarmee als het ware de historische schuld van WOII afkopen. Maar dit betekent dan wel dat zij bij deze operatie ook bijvoorbeeld Nederland betrekt en bewerkstelligt dat de reeds aanwezige en praktisch onintegreerbare islamgemeenschap nog eens extra vergroot wordt met honderdduizenden en potentieel miljoenen praktisch onintegreerbare moslims. Wat er dan eigenlijk op neer komt dat massaal de normaliteit van het Midden-Oosten wordt geïmporteerd, dus seggregatie, polarisatie, terreur en burgeroorlog. Zoals dit dan weer leidt tot steeds meer politiestaat en enorme kosten vanwege continu islamgerelateerde problemen. Het komt er dus op neer dat onder het voorwendsel van moreel hoogstaand gedrag er een feitelijk handelen plaats vindt, dat de kwaliteit van leven van honderden miljoenen mensen drastisch omlaag haalt. Het is als met Jesse Klaver die ons het zielig kindje in het gezicht drukt en die ons daarmee vraagt niet te denken aan wat het eigenlijk betekent als je massaal overwegend moslims importeert in culturen die reeds geteisterd worden door massawerkloosheid, massaverarming en groeiende ghetto’s van niet integrerende moslims. Werkelijk moreel hoogstaand zou zijn het debat over de islam te ontdemoniseren, om dan te kijken hoe de islam aangepast kan worden aan de eisen van de moderne wereld, waarin van belang zijn vrijheid, rationaliteit, openheid voor wetenschap, en bovanal: de mogelijkheid van zelfstandig en kritisch denken.

notamused | 01-03-16 | 10:33

Wanneer een Duitse Christen-democraat opeens je held blijkt te zijn, weet je pas dat er echt iets mis is in de wereld. Go Merkel!

Woods | 01-03-16 | 10:09

@Slogra | 01-03-16 | 09:00
Geen raciale conflicten in de VS? En dat zeg je een dag na de Oscar uitrijking die uitsluitend over racisme ging? In een jaar waarin blanke cops in de VS achter elkaar negers doodschieten? Nee... Er zijn geen raciale conflicten...
Dream on, MLK. Dream on.

Stormageddon | 01-03-16 | 09:38

UN mensenrechten meets EU burgerrechten. Als we flink ons best doen gelden burgerrechten voorzieningen voortaan voor (islamitische) vluchtelingen in plaats van voorzieningen beschikbaar gesteld door de UN via mensenrechtenverdragen.
Zo wordt gaandeweg stilletjes aan de UN irrelevant gemaakt, alleen nog nuttig voor arme zwartjes in Centraal Amerika en een aantal regios in Afrika.
.
De EU lijkt in concurrentie te zijn getreden met de UN betreffende dominantie van mensenrechten aangegenheden van bijvoorkeur Islamitische vluchtelingen, met als doel wereldwijde dominantie van de Islam: uweetwel 1.5 miljard zombies die weinig aansporing nodig hebben om tot krachtdadig optreden over te gaan.
De keerzijde is dat de burgerrechten er steeds meer onder beginnen te lijden en dat een mooie volgende carrierstap voor onze geengageerde politici dreigt te verdwijnen zodra de UN effectief uit de weg is geruimd. Mocht de EU ook versplinteren dan rest alleen nog de Eigen Bevolking om de politieke loopbaan te kunnen voortzetten. Als ik politicus was zou ik eens goed gaan nadenken aan welke kant ik nu eigenlijk stond.

kindapaas | 01-03-16 | 09:29

Zij verdient een Mussulini einde

observer59 | 01-03-16 | 09:26

... Het is mijn verdomde taak Europa op een gezamenlijk pad te krijgen...

Wie heeft haar die taak opgedragen? Ik ben een Europeaan, geen Duitser en ik heb haar die mandaat niet gegeven en met mij alle niet Duitsers. Weg met de Bitch. Heb ik maanden geleden al geeist bij de CDU. ZIJ heeft niets over ons te zeggen. Demente Truut.

observer59 | 01-03-16 | 09:26

Ik meen me te herinneren dat Rutte het had over "filters" twee weken terug. www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond... Als je grenshekken als filters ziet, dan is "plan Rutte", voor zover hij visie heeft, aardig gelukt. Tja, wat moet je anders met zo'n hysterische wijf als buurvrouw?

Alexander des Burgus | 01-03-16 | 09:10

Ik kan die kopf niet meer aanzien.

alusion | 01-03-16 | 09:07

Over 50 jaar zijn we zo 'gemischt' dat de er geen raciale conflicten meer bestaan. Net als in de 'smeltpot' VS.. Wél een gigantische, parasiterende onderlaag. Daar staat dan echter tegenover dat we allemaal 'weltbürger' worden.
En alles werd donker.
Plan B bestaat dus niet omdat A gesmeerd loopt, dankzij een gebrek aan weerstand en ondanks een zwart schaap her en der tussen al die witte schapen, zoals een Orbán of een Seehofer.

Slogra | 01-03-16 | 09:00

Wat iemand hierboven schreef: Velen zien de ware aard van de Islam niet.
Veel Moslims laten zich niet kennen.

Carmelita | 01-03-16 | 08:51

@LibertasSimplex | 01-03-16 | 02:35
"het is natuurlijk niet Merkel die Europa in een afgrond stort. Zo wordt nu al als geschiedenis beschouwd dat de grote migrantenvloed op gang kwam met haar uitnodiging. Dat is gewoon niet waar. Die toestroom was allang bezig."
.
Neen. Dat is pertinent onwaar. Ja, de vluchtelingenstroom uit Syrië was al lang op gang. Maar het grote doortrekken vanuit veilige gebieden als Turkije, Libanon en Jordanië naar de EU, dat kwam pas echt massaal op gang nadat zij het stoplicht op groen zette in die fatale toespraak begin september. Dat was wel degelijk de grote katalysator. En het wordt ook vrijwel 1-op-1 weerspiegeld in de maandelijkse instroomcijfers. Kijk het maar eens na.

Gen. Maximus | 01-03-16 | 08:51

@Handsomeboy | 29-02-16 | 21:02
Plan A is destabiliseren van Europa. Plan B is als plan A niet werkt, gewoon stug doorgaan met importeren van soldaten van de islam.

Tostiman | 01-03-16 | 08:48

merkel heeft weldegelijk een plan B.. maar die is vooral voor de Bilderberg genoten, de hoge politici, de elite, koningshuis etc etc.. In Amerika is voor hen allang bedwongen dat er asiel kan worden verleend aan deze kaste als de shit de ventilator raakt.. let op mensen. Zodra deze groep de koffers pakt weet U dat het volk de puin mag gaan ruimen.

fikkieblijf! | 01-03-16 | 08:46

ik heb het interview bekeken, en op een gegeven moment 20 25 a 30 min wordt in de ARD studio door de regisseur gewoon signaal gegeven om voor Merkel te gaan klappen. Echt zum kotzen. Wat blijkt nu , op 13 Maart zijn er z.g. Landtagswahlen waar ook de CDU zwaar kan gaan verliezen. Dit interview is niets minder dan pure verkiezingspropaganda voor Merkel. Merkel is een psychopate van het ergste soort, eentje die tot het laatste moment glashard blijft liegen en verhullen. Het plan B van Merkel wat er niet is valt te zien in de 49e minuut www.youtube.com/watch?v=WfM0LohK5LQ Compleet Duitsland en EU gaan naar de slachtbank, en dat is waarschijnlijk de enige reden dat er naar dit interview is gekeken. Het is van de zotte dat het lot van je familie is handen van een vrouw wordt gelaten die er met een paar grapjes, schalks wegkijken en sluw inspelen op de laatste restjes overgebleven socio gevoelens van het zeer zorgvuldig geselecteerde studio publikum vanaf denk te zijn.

rmstock | 01-03-16 | 08:29

Historisch te zien hoe het kaartenhuis in elkaar dondert. Net als dat winkelpand van Pearl in Den Bosch gisteren. Zo staat het er nog, zo is het plat. Waarschijnlijk zijn de geplande referenda helemaal niet meer nodig. De EU gaat omvallen, daar is geen houden meer aan.

Een vrije paling | 01-03-16 | 08:28

En de WC-Eend brigade wilde haar een Nobel-prijs geven.
Net als voor de EU. Hoezo politieke elite ? Hoever kun je afstaan van de realiteit ?

Kamervraag | 01-03-16 | 08:12

@Vageling | 01-03-16 | 05:19
Mogge!

Nota beide bene een Oost-Duitse. Maar dat zijn misschien juist wel de ergste...

Driewerf Hoezee | 01-03-16 | 08:10

@EnNouJijWeer | 01-03-16 | 03:06
Klinkt leuk. Maar hun regeringen doen ik ken hem niet. Not my problem. Want die weten van de zwakte van de EU met hun hypocriete moraliteit. Dat de gevangenissen nog niet volledig opengezet zijn verbaast me. Want EU wil het tuig. Denkt met tederheid er betere mensen van te maken. Ja hoor. Bovendien het graties geld vloeit naar hun landen. Beetje een dief van je eigen portemonnee zijn om het terug te nemen. Eritrea muppets worden heengezonden met doel wat centjes af te staan.

Vageling | 01-03-16 | 08:04

Insane in the brain...

Hufter | 01-03-16 | 08:04

De linkse ego wint weer van het verstand

Ikhebeenvraag | 01-03-16 | 07:44

Wat is dat toch met Duitse leiders die eerst hun eigen volk en dan de rest van Europa in de afgrond storten ?
Ze wil die schuld afkopen maar eigenlijk creëert ze een nieuwe zonder het te willen zien .

Castor12 | 01-03-16 | 07:44

@__dictatuur | 01-03-16 | 07:28
Misschien wil ze 'de job' van WWII wel afmaken.

Rest In Privacy | 01-03-16 | 07:33

Als WO2 inderdaad de motivator voor Merkel is om zoveel vluchtelingen toe te staan dan heeft ze er weinig van begrepen. Als Duitsland iets heeft goed te maken dan is de import van jodenhaat precies wat er niet moet gebeuren.

__dictatuur | 01-03-16 | 07:28

@The_Observer | 01-03-16 | 03:00
Verruim de endgame. U bent wakker. 9/11 is als MH17. Zwarte pagina's dat de overheid vrijgeeft. Een heel kudtrapport maar het belangrijkste is gecensureerd in de naam van 'staatsveiligheid'. De wolven zijn bang voor leeuwen. Daarom democratie stuk en censuur.

Vageling | 01-03-16 | 07:12

@mysteryposter | 01-03-16 | 00:45
"Hij is voor vrije media maar oneerlijke media die zaken omdraaien en framen om iemand zwart te maken krijgen miljoenen boetes na rechtzaak i.p.v. slechts rectificatie van een paar woordjes veel later."

Zowel dat als gokverslaafde banken (waar de overheid kennelijk geen reet om geeft.. en rara hoe kan dat) zijn al tijden een sta-in-de-weg.

Slogra | 01-03-16 | 07:03

@All_Anonymous | 01-03-16 | 02:54
Mooi hè? Sokpoppen. Een beetje dealert gebruikt ook anderen en houd zich afzijdig. Plausible deniability.

Vageling | 01-03-16 | 07:02

@All_Anonymous | 01-03-16 | 02:54
Mooi hè? Sokpoppen. Een beetje dealert gebruikt ook anderen en houd zich afzijdig. Plausible deniability.

Vageling | 01-03-16 | 07:02

@A3an | 01-03-16 | 01:55
Dat alles voor een pijpleiding? Gast word wakker. Deze ratten lopen rond met $ in hun ogen. Willen alles domineren. Die pijpleiding is jouw leven waard. Nou ja, jouw leven boeit hun toch niks. En dat is het topje van de ijsberg.

Vageling | 01-03-16 | 06:56

@mysteryposter | 01-03-16 | 01:54
Nogmaals blij dat u er weer bent. Inderdaad. Alleen beloftes maken schuld. Erdosnor word aan het lijntje gehouden. Loopt al te dromen over genocide. Jah, foei over de bombardementen maar een invasie laten wij (UNSC: US, FR) in het midden. Want Assad moet wijken. Waar is overigens dat zogenaamde bewijs waar Assad van beschuldigt word? Net zoals Saddam... WMD... Tering met hun leugen vonden ze achteraf wat chemicale wapens. Kwan dat goed uit, of... Erdosnor en Koning Zalm hebben een probleem. Erdosnor dat hij geen openlijke steun krijgt en Koning Zalm is straks gevange Zalm. Staat er niet goed voor in zijn land. In Yemen kunnen geen flikker presteren. Dan voor Assad gaan? Hah! Huurlingen sturen ja op verzoek van Erdosnor, betaald door Koning Zalm naar Azaz.

Vageling | 01-03-16 | 06:41

@Graaf van Egmont | 01-03-16 | 01:19
Volgt wel geheel plopsaland de regenboog. Hoppa een pot met goud. In de volksmond ook wel de schatkist. Waar de muntjes vandaan begrijpt hij niet. Economie 101 was te ingewikkeld. Een budget??? Balans... ja iets met links en rechts en weegschaal of zoiets? Ethiek? Vraagstukken op school je bereid bent honderd man op te offeren om duizenden te redden? Neuh, ingewikkeld man. Ethiek past niet in zijn safe-space. Cultuur? HEY!!! Dat woordje herkent hij. Cultureel marxisme toch! Roept die lul heel trots. Loopt te oreren over econoïsme... Of zoiets... Nee rukker het is radicale kapitalisme en radicale socialisme. Maar het radicaal gaat zijn pet te boven.

Vageling | 01-03-16 | 06:27

@Jan Dribbel | 01-03-16 | 01:14
Klaver? Die snotneus die net Assepoester keek en niet doorhad dat het een golddigger was? Die Klaver die Sneeuwwitje haar fetisj voor haar zeven gangbang dwergen niet inziet? Die zich niet afvroeg of het Hans en Grietje niet te doen was om een levensverzekering opstrijken toen dat oude wijf in de oven pleurde! Sprookjeswereld Klaver? Lul begrijpt de wereld niet. Denkt echt dat Golem rond rent in Nederland op zoek naar zijn geliefde ring om te verpatsen. Nee golem heeft door dat hij zich als zielige vluchteling moet melden en graties geld krijgt. Snotneus Klaver heeft weer eens een verversing van zijn luier nodig. Is nog steeds op zoek naar Doornroosje. Ziet elfjes vliegen omdat hij weer teveel blowt en staart uit zijn raam naar het batman logo. Realiteit? Ja iets met centjes en werkende mensen dat in een potje komt waarmee ik kan strooien. Volg de regenboog.

Vageling | 01-03-16 | 06:10

@Dollemans | 01-03-16 | 00:52
Er is inderdaad alleen een plan A. Plan B is niet nodig want plan A is zodanig. Het alles of niets. Russisch roulette. Terecht scherp opgemerkt. Ze houden zich een beetje voor de domme, lult voor de bühne. Sheeple trapt erin. Ik bedoel gvd onderwijs op analfabeten niveau, indoctrinatie vanaf de basisschool. Ja hun zombies beginnen inmiddels stemrecht te krijgen. Lullen over een fucking safe-space en kolder. Wat nou safe-space! Stomme mongool. Leven en laten leven te ingewikkeld? Leven zit vol obstakels. Maar goed de EU dictators lossen het wel op. Vooral je telefoon vingeren, je fucking likes checken, honderd selfies per dag en die bagger op TV kijken. Verantwoordelijkheid? hèh? Zelluf doen? Wattes? Neuh geef me een EU speen. Selfie ervan en lekker in mijn safe-space zitten. Kritische vragen? Racisme! Nadenken? Uh even facebook vragen. Vooropgezet plan ja. Nu oogsten. Voor mensen zoals ons is de Stasi.

Vageling | 01-03-16 | 05:56

Dat oostblokmens is met chocolade overgoten.

swassannuf | 01-03-16 | 05:45

@mysteryposter | 01-03-16 | 00:45
Zou niet te vroeg juichen. Presidentschappen worden gekocht daar. Misschien als hij Bush straks als runningmate neemt. Gesjoemel zijn ze daar niet vreemd mee. En dat Hillary überhaupt nog niet achter tralies zit zegt mij ook een hoop. We zullen zien, de gevestigde orde moet hem niet en het blijft de VS.

Vageling | 01-03-16 | 05:26

Natuurlijk komt een burgeroorlog de graaiers goed uit, een Europese oorlog is het ideale instrument om onder het uitkeren van honderdduizenden pensioenen en AOW uit te komen ( dat geld is namelijk allang foetsie, op , nakkes nada en doden krijgen geen geld )

Berthe | 01-03-16 | 05:22

@Driewerf Hoezee | 29-02-16 | 23:57
Neuh, ubermensch filosofie versie 3. Namelijk ik ben de shit en iedereen knielt. Alles met tegenspraak is de untermensch. Man u weet met wie je u te maken heeft. Iemand die zo ver van de realiteit staat en uit is op wereld dominantie. Vijand en hater van het volk. Lukte al twee keer niet met gewapend geweld. En zodoende kwamen de sprookjesboek aanhangers die het ook al niet lukte met hun sektarisch gelul.

Vageling | 01-03-16 | 05:19

@jitro | 29-02-16 | 23:29
Ik snap je betoog niet. Toch ook weer wel. Hitler die zelf WW1 had meegemaakt heeft opportunistisch gebruik gemaakt van de gevolgen ervan. Zodoende WW2 ontkentend. Alleen leuk allemaal. U was ontgaan dat het Amerika geen fuck scheelde want die hadden het druk met Japan? Totdat Hitler praatjes tegen Amerika kreeg en die lullo's hun kans zagen. Amerika claimt een veel te grote rol. En inderdaad doet Merkel aan het omgekeerde retoriek. Immers Beide WW hebben ze verloren en ze volgt de moslim pad (die ook het continent afgetrapt is in kruistochten. Hadden we bijna verloren). Geen wonder dat ze die retoriek volgt. Het wapen is destabilisatie. Soort Hitler versie 2.0. Nu geen SS op je dak maar inheemden. Heil het EU reich anders gaat het licht uit. Gasten hebben een leercurve van een slak. Stomme kudt ook want wil maar niet beseffen dat zulke (dys)topia's het never nooit gered hebben. Zal het ook nooit doen. Haar leger zijn de asieleiserts. Want we zullen en moeten Heil Merkel doen. Het doel? Hah, vroegah ging het om Joden. Nu op eurosceptische en alles en iedereen die niet buigt. Bovendien zijn er sterke geruchten dat nazisnor helemaal geen zelfmoord gepleegd heeft maar lekker in een warm land de rest van zijn leven uitzat. Wat daar waar van is? Alleen als fopwetenschappers hun focus zetten op zijn vermeende micropenis weet ik hoe laat het is. Want hoe is dat relevant? Dus iedereen met een klein pikkie is een dictator is spe? Zou Erdosnor ook een kleintje hebben? Knap dat het nageslacht kan maken.

Vageling | 01-03-16 | 05:08

Wie denkt dat gestoorde mens wel dat ze is dat ze is om 'ons op het gezamelijk pad te krijgen'? Rot op met je Europese 'Leitkultur'. 'Jouw Europa' is een Europa waar Duitsland de baas is en de rest wel even laat zien hoe ze moeten leven. Pleurt op.

Een hoop landen in Europa zijn Duitsland zat en als dit zo doorgaat dan valt die EU uit elkaar.

Zzzzooooffff | 01-03-16 | 05:04

@Expergefio | 29-02-16 | 23:27
Poetin een sokpop? Hah. Handjes van Merkel waren mij ook niet ontgaan. Verder baseert het zich voornamelijk op de nazi's. Poetin is met een reden naar voren geschoven. Yeltsin heeft met een reden hem tot pupil gemaakt. En een westerse sokpop was daar niet de reden achter. Want dat was Yeltsin juist. Zag toe hoe het Rusland na de val genaaid werd door het westen en leeggeroofd. Poetin heeft het verraad meegemaakt met Gorbachev. Die zich heeft laten naaien door het westen. Of de USSR zuivere koek was? Nope. Afijn, nu bouwen mensen aan de EUSSR.

Wij zouden niet uitbreiden toch? Westerse verdorven politici met hun divide et imperia vertrouwen? Klop, klop Rusland. We staan op je grens nu. Niemand lult over Rusland zelf. Men denkt echt dat het zonder Poetin geannexeerd kan worden in de AAA. Helaas. Russen zijn taaie gasten en de economische ellende is niks nieuws. Maar buigen voor het westen doen Russen niet. Iets waar de AAA gasten zich rijkelijk op verkijken. Dat Merkel vuistdiep erin zit? Ja! Mens hoort opgehangen te worden. Maar te stellen dat Poetin in hun zak zit is er geen hol van begrijpen.

Vageling | 01-03-16 | 04:38

@mysteryposter | 29-02-16 | 23:41
Mwah, we zijn Dhr de Wit kwijt. Free Dhr. de Wit!

Vageling | 01-03-16 | 03:59

@Vageling | 01-03-16 | 03:46
GS heet binnenkort ISE

imgur.com/07OfwA9

Vageling | 01-03-16 | 03:57

@Vageling | 01-03-16 | 03:42
Niet echt stabiel jullie servers. Doe ook geen zaken met goedkope prutsers.

Vageling | 01-03-16 | 03:46

Plan B zou EU moeten zijn... #facepalm

Rico den Hollander | 01-03-16 | 03:44

@Ommezwaai | 29-02-16 | 23:36
@Ommezwaai | 29-02-16 | 23:36
Het veilige oord is al gekocht.

www.forbes.com/sites/jimdobson/2015/06...

www.mirror.co.uk/news/technology-scien...

www.zerohedge.com/news/2015-06-14/doom...

Kost een hoop maar mag je ondergronds doorgaan met het luxe leventje. Enige angst is voor hun mensen zoals ik. Als ik het overleef las ik die typhus deuren dicht en blaas de ingangen op. Van bunker tot graftombe.

Vierde poging dan maar... Zal vast weer in een server error belanden want demense mogen geen waarheid prediken.

Vageling | 01-03-16 | 03:42

Eerst alle Afghanen, Pakistanen, Eritreers, en andere niet-vluchtelingen per direct afvoeren en desnoods met militair geweld terug naar eigen land brengen (dus niet met petje in de hand bij de ambassadeur vragen of ze misschien zo lief willen zijn om hun eigen landgenoten terug te nemen). Mocht de identiteit niet goed genoeg kunnen worden vastgesteld en krijg je geen medewerking, dan een Zimbabwaans paspoort uitreiken en hop naar Zimbabwe met die hap. Orde op zaken stellen in Syrie en dan kunnen de Syriers ook terug. De enigen die aanspraak kunnen maken op asiel zijn degenen die door de Islam worden vervolgd, dus homo's, Christenen, en aanverwanten. Laat ze wel even weten dat het alleen een kwestie van tijd is tot de islam ook in Nederland de boel overneemt, dus dat ze lering trekken uit het lot van de Joden die uit Duitsland naar Nederland vluchten en niet op tijd doorreisden naar bijv. de USA.

EnNouJijWeer | 01-03-16 | 03:06

Ik verbaas mij over het feit dat hier zelden de oorzaak aan bod komt. Amerika heeft het Midden-Oosten bewust gedestabiliseert sinds 9/11. Allerlei obscure groeperingen hebben sindsdien een poot aan de grond gekregen nadat de Amerikanen in Irak (leugen) en Afghanistan (niets te zoeken) tekeer zijn gegaan. Of anders het Midden-Oosten niet in de fik zou zijn gevlogen? We zullen dit nooit weten maar de Amerikaanse inmenging is desastreus geweest. Nu staan de meeste Europese leiders er naar te kijken alsof de migrantencrisis een plotselinge natuurramp is en dat is natuurlijk niet zo. De meest ingrijpende events gebeuren "by design". Oorlog of een clash of civilizations is voor de elite zeer lucratief. Zij sneuvelen toch niet en nadien kunnen zij de kussens opschudden en alsnog de agenda die ze toch al voor ogen hadden er doorheen drukken. Het zijn deze simpele stappen: Problem, reaction, solution. Endgame: een verenigde staten van Europa zodat de super-regering vanuit Brussel alles, maar dan ook alles kan dicteren. (Cultureel Marxisme, Frankfurter Schüle) If you behave like sheep(le), you are going to get ruled by wolves.

The_Observer | 01-03-16 | 03:00

over ww2 zijn de meningen verdeelt.. er was toen ook achter de schermen genoeg gaande .. en ja niet alleen door EEN man zoals de geschiedenisverhalenboekjes ons doen lezen.. dejavu!

All_Anonymous | 01-03-16 | 02:54

Zo dus... Er zijn reaguurders die Donald J. Drumpf graag als president zouden zien.
Careful what you wish for. It just might come true.
www.youtube.com/watch?v=DnpO_RTSNmQ
Zelfs Ted Cruz, de Cubaanse Canadees en de allergrootste klootzak die de Republikeinen ooit hebben toegelaten als lid van hun van partij zou nog te prefereren zijn. Hell, ik zou zelfs die gristen mafkees en slowmotion neger Ben Carson verkiezen boven de Don.
Nou ja, het zullen een een hilarische 4 jaren worden met Drumpf in het witte huis, maar of de wereld er een betere plek van wordt valt nogal te bezien. Maar goed, de Amerikanen mogen hun eigen oppersukkels kiezen. Daar gaan wij gelukkig niet over.

Stormageddon | 01-03-16 | 02:46

Het zal vast al eens zijn opgemerkt; het is natuurlijk niet Merkel die Europa in een afgrond stort. Zo wordt nu al als geschiedenis beschouwd dat de grote migrantenvloed op gang kwam met haar uitnodiging. Dat is gewoon niet waar. Die toestroom was allang bezig.
De hele tweede en derde wereld weet, dat wie een voet zet op een Grieks, Spaans of Italiaans strand, zo, bij wijze van, door kan lopen naar Duits- Neder- of Stommebelgenland.

Wij hebben zelf een regering. Dat is de regering van Nederland. En het kenmerk van de Nederlandse regering, is dat die niet hoeft te doen wat een Duitse mevrouw haar onredelijk opdraagt. Dat heet soevereiniteit, ook wel "had je de oorlog maar moeten winnen".

Er is iets anders aan de hand dan naïef idealisme, schuldgevoel of de gekte van Merkel. Angela zegt het ook zelf in het interview, ze heeft geen plan B.
Wat er aan de hand is, is dat plan A uitstekend verloopt. Nog even doorbijten en de crisis is zo onbeheersbaar vernietigend, dat enkel een autoritaire, centrale, Europese oplossing nog denkbaar lijkt.
Voila plan A.

LibertasSimplex | 01-03-16 | 02:35

@ Bopje
Indien er corruptie in de hoge(re) echelons plaatsvindt zullen de onderliggenden er geen enkel probleem mee hebben om dat "voorbeeld" te volgen, en dat wordt dan ook in alle geledingen gedaan.

A3an | 01-03-16 | 02:12

Trump maakt net zo weinig kans om president te worden als dat Fortuyn had om samen met Trix op dat bordes te komen. Nunca !

A3an | 01-03-16 | 02:08

notamused | 01-03-16 | 00:01
De realistische kijk op onze maatschappij midden of rechts zo je wilt is slecht georganiseerd. En dat komt omdat ze zich 40 jaar lang hebben laten einschüchtern door de linkse gewelddadige knokploegen. Je hebt een heel andere kijk op de wereld, maar je wilt je niet in het openbaar voor Nazi worden uitgemaakt, vooral omdat je het niet bent. Zie Pegida. Een club "rechtse" bezorgde mensen, maar ze krijgen geen poot aan de grond. Dus, als rechts zich niet beter organiseert blijft het een zielloze zwijgende meerderheid, die, omdat ze onzichtbaar zijn, ook niet meer meetellen in het politieke spel. Je naar de slachtbank laten voeren is dan nog je enige optie.
Graaf van Egmont | 01-03-16 | 00:14
Kijk hier maak je dus een aantal elementaire denkfouten, rechts en middenrechts heeft zich de afgelopen decennia alleen maar bekommerd om hun eigen poen en macht, zie de bankencrisis, zie de megalomane corperatiedirecteuren met hun Maseratis, zie de privatiseringen, zie de goedkope oostblokkers, de belastingvlucht, enz.
De middenklasse die het land draaiend houdt, de gewone arbeider (ja, vies woord ik weet het) werden en worden net zo goed collectief genaaid door rechts, alleen niet met de gutmensch-, maar de eigen portemonnaie-moraal. Zie Mark Rutte, een man zonder visie, zonder eigenschappen, slaaf van de EU, lul met vingers, wezenloze grijns. Ergo, bestaat er nog een krachtige middenbeweging die moraal, normen en waarden en economische, sociale/culturele voorspoed in evenwicht kan brengen. Ik zie er 0.

Bopje | 01-03-16 | 02:04

Denken jullie écht dat de leidende machten achter de schermen Trump als president neer laten zetten ????
A3an | 01-03-16 | 01:47
-----
Ze zijn zeker in paniek. Kijk eens naar een opname van Bush Sr. tijdens het laatste Republikeins debat toen Trump sprak, de video begint op het juiste moment. Verkiezingstechnisch is de kans groot dat hij wint, of er op een andere manier een stokje voor wordt gestoken is niet ondenkbaar...

youtu.be/2GAUnnu2xEg?t=168

mysteryposter | 01-03-16 | 02:03

En dat alles voor een pijpleidinkje...
Een heel land in puin...

A3an | 01-03-16 | 01:55

@ Jetstream | 01-03-16 | 01:41

Volgens Julius Assange is er ook een militair motief, strategische deportatie. Doel daarvan is zoveel mogelijk van de middenklasse uit Syrië te krijgen om Assad economisch te verzwakken zodat de rebellen makkelijker kunnen winnen. Gezien de doorzetting ondanks dat Assad verslaan kansloos is neig ik meer naar jouw analyse, met knettergek (of blind door internationaal socialistische ideologie) op nr.1

mysteryposter | 01-03-16 | 01:54

Hey Tattoob, denk jij écht aan een nucleaire bedreiging tegen Merkel, bij wat je toen straks opmerkte ?
Ik denk aan heel wat anders...

A3an | 01-03-16 | 01:52

Denken jullie écht dat de leidende machten achter de schermen Trump als president neer laten zetten ????

A3an | 01-03-16 | 01:47

Deze staten leven op zieken,criminelen en armen. Wij werden te gezond, verstandig en financiëel rustig en dus vielen ziekenfonds, PTT en de politiebureau's overal weg. Help! Roepen de instituten en de ministeries, we hebben haast geen cliënten meer over voor alle afgestudeerde doktoren, kantoormiepen en handhavers! Pensioenen dalen en premies gaan omhoog. Thuiszorg gaat kapot en de PGB is oncontroleerbaar door achterstallige IT beslommeringen tussen de instituten. Winkel panden raken leeg,dit jaar tot 14% en dus ook 14% minder BTW voor de staat relatief gezien. 14% minder inkomsten binnen de MKB in de straten dus wat te doen? Binnenhalen die armen en zieken en zieligen, aan de tiet van mama staat!

tattooboer | 01-03-16 | 01:46

@Jetstream | 01-03-16 | 01:41
Ze gaan de bevolking van Europa vervangen.
Hou dat aan en je zal zien dat de acties van Merkel veel verklaarbaarder zijn.

MogeWijEveOvergeve | 01-03-16 | 01:45

Ik zelf denk dat er meer speelt of ze laten binnenkort een grote paddenstoel vallen op de woestijn en nu zoveel als mogelijk verschillende culturen maar redden voordat deze uitgestorven zijn , of wij in de EU worden achter de schermen bedreigt met een aanval van een paddenstoel uitvoering of bacteriële aanval om zo doende deze invasie te laten plaats vinden of Merkel is knettergek meer kan ik niet bedenken .

Jetstream | 01-03-16 | 01:41

Op veel punten ben ik het als Nederlander natuurlijk met de democraten eens, maar toch hoop ik vurig op Trump, om een of andere reden. Hij zal zoals jij al zegt, het huidige kliekje aanpakken.
pluk-87 | 01-03-16 | 00:50
----------
Juist, en voor ons is natuurlijk zijn buitenland beleid belangrijk

> Samen met Rusland o.a. IS verslaan

> Save zones in o.a Syrië en Irak, welke de rijke golfstaten gaan betalen, waar alle "vluchtelingen" naartoe gaan.

> Stoppen met proxy oorlogen in zowel het midden oosten als Oekraïne.

mysteryposter | 01-03-16 | 01:35

Hij leeft in Plopsaland, deze wensdromer.
VMBO niet afgemaakt. Van deze jongen kun je dus geen heldere economische, ethisch en culturele analyses verwachten

Graaf van Egmont | 01-03-16 | 01:19

In Duitsland begint men zich eindelijk af te vragen: wat gaat dit kosten?
Nu blijkt dat 90% van de asieleisers niet mee kan op de Duitse arbeidsmarkt.
En Merkel blijft maar bezig met het aanmoedigen van miljoenen arbeidsonbekwamen om naar Duitsland te komen.
.
En, oh, treurigheid, Jesse Klaver van Groenlinks is het met Merkel eens.
Iedere realiteitszin ontbreekt bij dit meer, meer, meer roepende mannetje.
Hij leeft in Plopsaland, deze wensdromer.

Jan Dribbel | 01-03-16 | 01:14

Duitsers moeten zich vooral bezig houden met wetenschap en engineering, daar zijn ze keigoed in. Maar kunnen ze in godsnaam aub ophouden met europese politiek? Honderd miljoen dode mensen zouden mijn tegeltje graag willen plussen

Mr. Squits | 01-03-16 | 01:02

Goede spreker die Trump. Eigenlijk belooft ie niet eens veel. Amerca weer great again en de verliezen t.o.v de chinezen en Japanners terugpakken en een goede economie opbouwen.Of dat meteen afstraalt op de arbeider geloof ik graag, maar of die arbeider dat in zijn portemonnee gaat voelen. Ik denk het niet.

Graaf van Egmont | 01-03-16 | 01:00

En maar blijven volhouden om de toestroom van gelukzoekers, benoemen als zijnde vluchtelingen.
Voor mij is het niets anders dan het bezetten met geweld van europese landen, ontregelen, en leegtrekken van sociale voorzieningen. We gaan nog heel wat beleven!

Radijsje | 01-03-16 | 00:58

pluk-87 | 01-03-16 | 00:28
Dat is dus de aangeboren reflex voor linkse politici.

Graaf van Egmont | 01-03-16 | 00:54

Voor de plan A ontkenners, plan A bestaat wel degelijk!
Wanneer enkele landen zoveel asielzoekers hebben gehad dat ze de verzorgingsstaat niet meer kunnen betalen dan gaan we meer Europa nodig hebben om in dat gat te springen. Zo worden er weer idealen van velen vervuld :)

Lang leve de EU!

Dollemans | 01-03-16 | 00:52

@mysteryposter | 01-03-16 | 00:45
Ook heel belangrijk dat veel Hispanics op hem hebben gestemd. Hopelijk stijgt zijn populariteit nog.
Op veel punten ben ik het als Nederlander natuurlijk met de democraten eens, maar toch hoop ik vurig op Trump, om een of andere reden. Hij zal zoals jij al zegt, het huidige kliekje aanpakken.

pluk-87 | 01-03-16 | 00:50

Het grote probleem is volgens mij dat men niet begrijpt wat islam is. En dat men niet eens wil begrijpen wat islam is. En als je het mensen wil uitleggen, van die linksige mensen, speciaal die van de Groen Linkse soort, dan word je al snel als 'rechts' geframed, of zelfs als 'extreem rechts'. En dan is de communicatie over. Het komt er op neer dat er van alles aan ideologie kritisch besproken kan worden, behalve dan als het de islam betreft. Want als je daarover begint, dan is er meteen de gretigheid om je in de hoek van de 'nazi' te plaatsen. En om die reden is er nauwelijks discussie over de islam. Behalve dan op internet, want daar is de islam allang gedeconstrueerd tot 7e-eeuwse woestijnfantasie die puur bedacht voor de onderwerping en exploitatie van veroverde volken. Maar in DWDD en PAUW zul je nooit iets hierover horen.

notamused | 01-03-16 | 00:47

pluk-87 | 01-03-16 | 00:22

Ik denk dat die kans groot is ondanks de normale demorafische achterstand van republicans. Zowel op de linker als rechter flank is men de driehoekmacht structuur zat, waar Hillary onderdeel van is. Trump pakt alles aan, zelfs de meeste van Anonymous usa zijn voor Trump. O.a door:

>Trump gaat de centrale bank juridisch auditen, decentraliseren en de gewone banken dereguleren zodat er weer geleend kan worden aan midden en klein bedrijf.

>Hedgefunds (derivatenhandel) gaan belasting betalen over hun winsten.

Belasting omlaag voor iedereen, maar aftrekposten voor de top verdwijnt zodat iedereen bijdraagt.

>Hij is voor vrije media maar oneerlijke media die zaken omdraaien en framen om iemand zwart te maken krijgen miljoenen boetes na rechtzaak i.p.v. slechts rectificatie van een paar woordjes veel later.

>Einde super pacts en lobby van bedrijven, landen, en geloofsstromingen.

>Alle inkoop van de regering heronderhandelen, wat nu door lobby niet gebeurt

>Beste wapens leger i.p.v. slechte lobby aankoop.

>fiscaal stimuleren dat wat lokaal geconsumeerd wordt lokaal geproduceerd wordt. (beste ook voor milieu)

>co2 klimaat leugen aanpakken

mysteryposter | 01-03-16 | 00:45

Weten we het nog?
Dat (onschuldige ) meisje dat op Facebook verkondigde dat iedereen welkom was op haar verjaardagsfeestje?
Nou, dat heeft ze geweten ! Het dorp werd overstroomd met feestvierders.

Ja Angela, zeg ""wir schaffen das''en jou Deutschland wordt overstroomd met feestvierders uit Africa.

www.youtube.com/watch?v=j_3t7V1nmE4

varkenshouder | 01-03-16 | 00:41

@Graaf van Egmont | 01-03-16 | 00:24
Ik vind het toch een ander verhaal dan bij Vietnamezen enz. Deze tijd schreeuwt om trots zijn op het eigen land en vasthouden aan tradities. Er zitten veel mensen die ook loyaal zijn aan de joodse cultuur op belangrijke posities, ze walgen van 'nationalisme', ze associeren het direct met WO2. Asscher zei ook dat hij vond dat die gast van de NVU niet bij Pauw zou moeten komen. Ik dacht echt wie ben jij om iemands mening te onderdrukken als minister zijnde. Heel kwalijk vind ik het allemaal. Ik heb echt een hekel aan Asscher.

pluk-87 | 01-03-16 | 00:28

pluk-87 | 01-03-16 | 00:16
Van Joden hebben we geen last. We weten dat ze hun steentje meer dan bijdragen aan de maatschappij, maar dat ze wat gebruiken betreft, een beetje bij elkaar in de buurt blijven. Hetzelfde geldt voor Chinezen en Vietnamezen. Ze doen hun ding en je hebt er geen last van. Een ander verhaal is de islam. Dat is de eisende partij zonder ook maar iets terug te willen geven. Daar hebben we als Nederlanders dus last van. En dat Asscher als Jood zich geen moer aantrekt van het Nederlandse Sinterklaasfeest, daar moet hij zich voor schamen. Hij zegt dit als minister en behoort dus voor alle Nederlanders en Nederlandse ingezetenen zijn beste beentje voort te zetten.

Graaf van Egmont | 01-03-16 | 00:24

Waarom was Merkel 'persoon van het jaar' in Time Magazine?
Ze hebben dezelfde eigenaar.

domheid regeert | 01-03-16 | 00:23

@mysteryposter | 01-03-16 | 00:19
Thanks, altijd smullen. Goed wat donkere mensen achter hem, wie weet kan hij de democraten verslaan?

pluk-87 | 01-03-16 | 00:22

Piet Karbiet | 01-03-16 | 00:01
----

Je speelt met vuur man haha. Nee, die link moet kunnen, zeker na 24:00

mysteryposter | 01-03-16 | 00:18

belo | 01-03-16 | 00:01
Het zijn allemaal egootjes daar bij de TMG. Kunnen niks en dan blijft het bannen gewoon over. Dat is mijn mening en zo zit het.

Graaf van Egmont | 01-03-16 | 00:17

Ben ik trouwens de enige die in sommige tweets tegen Asscher dacht: daar zit een kern van waarheid in?
Iemand zei dat hij geen sinterklaas viert omdat hij Joods is en dat Asscher er daarom geen hol om gaf dat de traditie kapot gaat. Daar kan natuurlijk wat in zitten, joden hebben vaak minder met de nationale cultuur van het land waarin ze wonen, dan andere mensen. Zo zijn veel orthodoxe joden in Antwerpen amper Vlaams, die maken het wel heel bont. Oke je kunt zeggen het zijn 'diknekken' net als de andere Antwerpenaren, maar dat waren ze sowieso (ook als ze elders zouden wonen) geweest dunkt mij.

pluk-87 | 01-03-16 | 00:16

@Piet Karbiet | 01-03-16 | 00:10
Naar aanleiding van wat Karl Marx zei, noemt onze snuiver ,Steve Brown, het ook altijd zo.

Rest In Privacy | 01-03-16 | 00:14

notamused | 01-03-16 | 00:01
De realistische kijk op onze maatschappij midden of rechts zo je wilt is slecht georganiseerd. En dat komt omdat ze zich 40 jaar lang hebben laten einschüchtern door de linkse gewelddadige knokploegen. Je hebt een heel andere kijk op de wereld, maar je wilt je niet in het openbaar voor Nazi worden uitgemaakt, vooral omdat je het niet bent. Zie Pegida. Een club "rechtse" bezorgde mensen, maar ze krijgen geen poot aan de grond. Dus, als rechts zich niet beter organiseert blijft het een zielloze zwijgende meerderheid, die, omdat ze onzichtbaar zijn, ook niet meer meetellen in het politieke spel. Je naar de slachtbank laten voeren is dan nog je enige optie.

Graaf van Egmont | 01-03-16 | 00:14

@Patje2011 | 01-03-16 | 00:00
Je kunt ook de TV niet aanzetten of er is weer een neger op die er zit omdat ze bruin is (prototype = Sylvana). Als je het zo gaat bekijken dan is de gutmensch echt intens paternalistisch en racistisch tov de allochtoonmens.

pluk-87 | 01-03-16 | 00:11

Het zal niet lang meer duren dan verschijnt Merkel nog een keer op t.v. in een dwangbuisje waarna ze voor heel lange tijd zal verdwijnen.

Er zit iets heel ongezonds in het water wat de Duitse Fuhrers en Fuhrerinnen voorgezet wordt.

enorme sukkelzak | 01-03-16 | 00:11

Als je denkt dat Merkel de vleesgeworden spreekwoordelijke weg naar de hel, geplaveid met goede bedoelingen is, berg je dan maar voor het cataclysme dat Hillary Clinton betekenen gaat.

Abject | 01-03-16 | 00:11

notamused | 01-03-16 | 00:01
,
Opium van het Volk?

Piet Karbiet | 01-03-16 | 00:10

@notamused | 01-03-16 | 00:01
Oops er ging iets fout. Dan zo'n kneus als Waldemor Torenstra in debat gaat met Zijlstra is al belachelijk. Dat Torenstra en de geile advocaat niet worden afgemaakt op hetgeen wat ze zeggen, is niet te begrijpen.

Rest In Privacy | 01-03-16 | 00:09

Kamer stemt toch voor aparte opvang voor homo's in asielzoekers staat in de telegraaf.

Niet te geloven. Toch weer aanpassen he? Tja het moet, omdat de daders niet te stoppen zijn. Waarom niet? Omdat ze alles kunnen maken hier . Daders worden niet gestraft en homo's worden dan maar apart gezet. Wat een raar land leef ik in.

Yvonne54 | 01-03-16 | 00:08

@notamused | 01-03-16 | 00:01
Dat zo

Rest In Privacy | 01-03-16 | 00:08

Lieve dames en heren -> Bilderberg!. (En kijk maar eens wie dáár zijn geweest)

krijgdetiefusmaar | 01-03-16 | 00:03

@Graaf van Egmont | 29-02-16 | 23:56 Je vergist je. Ik heb een ban wegens het citeren van 'n glamourama redacteur. Joris & co kijken er niet eens naar.

belo | 01-03-16 | 00:01

Waarom is dat eigenlijk dat die Linkse Kerk avond aan avond minstens twee uur (DWDD, PAUW) roeptoeter heeft voor de verkondiging van het Linkse Kerk weg met ons geloof? Als je ziet hoezeer Halbe Zijlstra zich moet inspannen om begrepen te krijgen dat de gelijkwaardigheid van man en vrouw toch best wel iets is dat de moeite waard is om te behouden, of dat het misschien wel verstandig is om ‘religie’ die de totale onderwerping predikt van de cultuur waarin ze nog maar net 30 jaar gearriveerd is, of dat het verstandig is om niet het halve Midden-Oosten te importeren om hier arrogant een heel eigen cultuur in te richten van geschieden zwemmen van mannen en vrouwen, enzovoort, dan geeft mij dat grote ergernis. Volgens mij zal een cultuur waarvoor geen inspanning wordt gepleegd die te behouden, een cultuur dus die zo linkse kerk weg met ons met zichzelf omgaat, een dergelijke cultuur zal verdwijnen en plaats maken voor de vers binnengekomen psychopaten die elders al alle cultuur verziekt hebben.

notamused | 01-03-16 | 00:01

@pluk-87 | 29-02-16 | 23:45
Ik denk dat u uw verhuisdozen kunt gaan inpakken, helaas.
Het is gewoon te ziekelijk. Nu is er een onderwerp: omdat er bij de oscars weinig zwarte mensen zijn, dan vragen ze zich af of er in Nederland ook racisme is in de filmwereld (dit heet zoeken naar "blanke fouten"). Het is raar dat een vrouw die Sandra heet gespeeld wordt door een blanke, werd er gezegd, hoezo?? Het is helemaal niet raar dat een Nederlandse vrouw die Sandra heet gespeeld wordt door een blanke. Waar gaat dit nog over? Daarbij zijn er maar een aantal gekleurde acteurs in Nederland en volgens mij hebben ze allemaal werk, net zoals dat Marokkanen geen kans zouden krijgen in Nederland, maar ze zijn wel tweedekamervoorzitter en Burgemeester van Rotterdam, lezen het nieuws voor of zijn woordvoerder van de NOS, etc. Ik denk juist dat er teveel positieve discriminatie is op alle gebieden in Nederland, en misschien moeten we daar eens mee naar de rechter. Elke Nederlander is gelijk toch? Je ziet overal die discriminatie: met scholing, verzorging, woningen, inrichting, begeleiding etc etc. En dan heb ik nog niets eens over mensen met een Nederlands paspoort of verblijfsvergunning. Bij allochtonen van de 2e, 3e of 4e generatie is deze positieve discriminatie nog groter, en dan wel in hun voordeel.

Rest In Privacy | 01-03-16 | 00:00

"Angela Merkel, you are the harbinger of death. You will lead them all to their end. End of line."

VerenigingVanDieven | 01-03-16 | 00:00

Bij de poster:
Merkel "ich schaffe das".
Na, dan setzen Sie sich...

de honden blaffen... | 29-02-16 | 23:59

Europakaputtmachen. Wil de kanselier dat jij doet.

Morgenavond eens lauwe pils met een bockworst op tafel dat interview kijken. Als realistische rechtsmens wil je gewoon weten met wie je te maken heb.
Kudoos voor boosvogel, wat een plaatje.

Driewerf Hoezee | 29-02-16 | 23:57

belo | 29-02-16 | 23:43
Het leven kan soms gruwelijk zijn. Maar eerlijk is eerlijk: je moet er wel wat voor doen om een ban te krijgen. Het is mij nog nooit overkomen. Ik ben er gewoon te netjes voor.

mysteryposter | 29-02-16 | 23:44
Slim aangepakt. De eer aan jezelf houden en toch terugkomen.

Graaf van Egmont | 29-02-16 | 23:56

*gaat mandje opzoeken*

necrosis | 29-02-16 | 23:56

@nemoj me jebat | 29-02-16 | 23:42
Een kleine medische ingreep garandeert een kindervrij bestaan.

necrosis | 29-02-16 | 23:49

Vreemd geen woord op de propagandazenders RTL4 en NPO over de oorlogsmisdadige asieleisers die hier rondwandelen.

meneer Q | 29-02-16 | 23:48

@Patje2011 | 29-02-16 | 23:25
Ik kijk niet maar ik weet hoe stuitend het is. Ze brainwashen veel mensen waardoor grote veranderingen vooralsnog geen doorgang kunnen vinden. Ik verzet me nog een paar jaar, als er dan geen grote veranderingen zijn dan geef ik het op en zorg ik alleen nog dat ik mijn eigen schaapjes op het droge krijg en die van mijn naasten.

pluk-87 | 29-02-16 | 23:45

@nemoj me jebat | 29-02-16 | 23:31
Ik snap het maar al te goed, maar sommige dingen kan ik hier gewoon niet plempen.

necrosis | 29-02-16 | 23:44

@ Graaf van Egmont

De kunst is met zo weinig mogelijk woorden het juiste te zeggen ;)

mysteryposter | 29-02-16 | 23:44

@Ommezwaai | 29-02-16 | 23:36
Ja het zou mij niks verbazen als die linkse socialisten dan op de eilanden zitten of in Zuid Afrika. Waldemar Torenstra staat nu ook op de lijst van linkse landverraders, die na de "revolutie" geen enkele cent subsidie meer zou moeten krijgen voor zijn VMBO-films, series en kleuterprogramma`s op de NPO. U heeft gelijk , ik ga overschakelen.

Rest In Privacy | 29-02-16 | 23:44

@Graaf van Egmont | 29-02-16 | 23:38 Dat moet wel, ik heb al een jaar een ban via glamorama en Joris sluit zich daar klakkeloos bij aan, ondanks 3 unban verzoeken met een pleidooi voor de rede. Hij slaapt gewoon verder.

belo | 29-02-16 | 23:43

@mysteryposter | 29-02-16 | 23:34
,
Gezond en wel terug uit de kerker.
There is a God!!

Piet Karbiet | 29-02-16 | 23:42

@necrosis | 29-02-16 | 23:36
Hoe weet jij dat nou? Heb je het geprobeerd?
Vruchtbaar. Vies woord eigenlijk.

nemoj me jebat | 29-02-16 | 23:42

@ Vageling

Goed te zien dat veel oude bekende er nog steeds zijn. Zoals vageling, necrosis, graaf van egmont, Piet Karbiet etc.

mysteryposter | 29-02-16 | 23:41

Er was al geen plan A

Joffri | 29-02-16 | 23:41

mysteryposter | 29-02-16 | 23:34
Moest je erg slijmen bij Joris?

Graaf van Egmont | 29-02-16 | 23:38

@meneer Q | 29-02-16 | 23:31 En hoe wil je Rutte, Dijsselbloem, Timmermans, Blok, vd Steur, Spekman, Samsom, Dijkhoff, en al hun trawanten verklaren?

belo | 29-02-16 | 23:38

Blijkbaar vinden de mensen het wel prima in Europa. Zoveel protest is er niet.

Ga eens met een miljoen mensen naar Brussel, dan ineens zal er veel meer mogelijk zijn. Tot die tijd lekker zeuren op social media. Alsof de "leiders" dit ook maar 1 seconde serieus nemen. Zolang het volk niet zeurt, blijft het doorgaan.

TKFRD | 29-02-16 | 23:37

@Piet Karbiet | 29-02-16 | 23:29
Al was het niet platonisch, Fonda kan waarschijnlijk geen kinderen meer krijgen.
En ik ben niet vruchtbaar.

necrosis | 29-02-16 | 23:36

Beetje OFF - Het laatste topic is tegenwoordig om 21u en het eerste was vanmorgen al voor 7 uur... Eer dat ik mezelf goed en wel opgelapt heb overdag zijn er al vier topics geweest. #firstworldproblems
ON - Ik denk dat Merkel nog eens terecht gesteld zal worden, al moet ik toegeven dat de vader van deze gedachte 'wens' heet. Misschien zou ze zelfs ontoerekeningsvatbaar verklaard worden, wat een eng mens.

pluk-87 | 29-02-16 | 23:36

Patje2011 | 29-02-16 | 23:25
Gewoon uw afstandsbediening ter hand nemen en overschakelen op een knappe zender...
.
Als het straks enorm fout loopt, hebben deze mensen er zogenaamd voor gewaarschuwd, let maar op.
Terwijl zij vervolgens met hun bolle reet in een veilig oord vertoeven.

Ommezwaai | 29-02-16 | 23:36

@ Vageling

haha, bedankt man. Ik was inderdaad veroordeeld tot 2 weken zelfreflectie in januari voor offtopic suggestief linkje , zonder hoor en wederhoor.

Daarna maar aangemeld bij Elsevier en een wetenschapsforum, tot de stormrammen in Macedonië gebruikt werden, toen toch maar unban gevraagd voor het goede doel.

mysteryposter | 29-02-16 | 23:34

Laat Greet de verkiezingen winnen, als is het maar om een signaal af te geven...

Graaf Kinterslaas | 29-02-16 | 23:34

@meneer Q | 29-02-16 | 23:31
He, nou niet alle vrouwen over een kam scheren!
Ik zag net Jesse Klaver en die is ook niet in staat om helder en logisch te denken.
.
Oké. Dat is net een wijf. Je hebt gelijk.

nemoj me jebat | 29-02-16 | 23:34

Heel Europa naar de gallemiezen door zo'n egomane vrouw met een hele batterij ijdele mannetjes in haar eu-jubelballet.

belo | 29-02-16 | 23:33

@necrosis | 29-02-16 | 23:20
Goed plan. Ik ben voor. En dat heb ik hier al meerdere malen geroepen.
Ik zag net even een wereldvreemde Jesse Klaver bij DWDD terug naar aanleiding van het interview met Merkel (nu weet ik ook weer waarom ik geen televisie kijk - maar, ik moet me van mezelf van alle kanten blijven laten informeren, dus vooruit):
Jesse is tegen.
Jesse is net vader geworden en dat kun je (want dat deed Jesse) als argument gebruiken om geen bovengrens te stellen aan het aantal vluchtelingen dat Europa opneemt.
Snap jij het nog?

nemoj me jebat | 29-02-16 | 23:31

Terechtstelling van deze gevaarlijke gek, en wel direct!

guurderdanguur | 29-02-16 | 23:31

Daarom zijn vrouwen niet geschikt om de politiek in te gaan; overgangen, en daarom niet in staat om helder en logisch te denken.

meneer Q | 29-02-16 | 23:31

necrosis | 29-02-16 | 23:20
En allemaal willen ze een auto, een flatscreen, een mooi huis en bij voorkeur gratis geld.
En waar -denkt men- ligt dit voor het opscheppen? Juist, in het o zo vervloekte westen.
.
Zolang deze mensen een (halal) worst wordt voorgehouden, blijven ze komen....

Ommezwaai | 29-02-16 | 23:30

Leuk om alles zo te verdraaien dat het de andere zijn schuld is. Merkel vind ook dat de tweede wereldoorlog ook de ander zijn schuld is want als er niet op de binnen trekkende duitse leger geschoten werd was er ook geen oorlog dan had hitler ook geen zelfmoord gepleegt en had hij nog geleefd. Dus zijn de engelse amerikanen en de russen de schuldige van al die doden en de hebben ze uiteindelijk hitler vermoord.
En als haar tante kloten had dan was het haar oom geweest.

jitro | 29-02-16 | 23:29

@necrosis | 29-02-16 | 23:20
.
Goed punt.
Gelukkig voor de wereldvrede is uw relatie met Jane Fonda puur platonisch.
Zouden meer mensen moeten doen.

Piet Karbiet | 29-02-16 | 23:29

Hoezee, we kunnen weer leven zoals we Wilders.

Cootgie1 | 29-02-16 | 23:28

@macmiep.nl | 29-02-16 | 23:16
Probleem is dat landen als Griekenland, Macedonië en zelfs Turkije veilige landen zijn waar de 'asieleisers' echter niet willen wonen.
Ze trekken naar de landen waar ze het meeste gratis geld kunnen krijgen.
In landen als Hongarije, Polen, etc, krijgen ze helemaal niets, dus willen ze daar niet naartoe.
Overigens vraag ik mij af of ik niet beter kan verhuizen naar Hongarije.

necrosis | 29-02-16 | 23:28

Zoals als gezegd, er is niet alleen geen plan B, er was niet eens een plan A. Het is bizar en beangstigend hoe weinig visie de Europese leiders tonen.

panadol | 29-02-16 | 23:27

Bizar dat dat gekke wijf nog niet in een inrichting zit.
Miljoenen moslims uitnodigen en dan van je buren en je onderdanen eisen dat ze er alles aan moeten doen om het leven van die moslims zo aangenaam mogelijk te maken.
De bezorgde burger moet betalen, zich aanpassen en verder z'n bek houden!
Alles inleveren en wel zo schnell mogelijk!
De Duitse droom was nog niet af kennelijk.
Ein volk, ein reich, ein führer!

Schietmijmaarlek | 29-02-16 | 23:26

Laat me raden, Rutte gaat er blind in mee want Merkel.

Mark van Leeuwen | 29-02-16 | 23:26

@Graaf van Egmont | 29-02-16 | 23:20
Puik plan!

nemoj me jebat | 29-02-16 | 23:25

De Linkse propaganda is weer begonnen bij Pauw. De Marokkaanse terroristen die vermoord zijn door IS, zijn zielig omdat ze toch een ander vrijheidsbeeld hadden dan dat daar geld, en daarom zijn ze dood. 100.000 vluchtelingen opvangen is weinig volgens een acteurkneus: "het is maar een kleine stad". Een nichterige advocaat zegt dat vluchtelingen opnemen goed is voor de werkeloosheid omdat dan werkelozen kunnen zorgen voor asielzoekers. En niemand zegt iets!! Stop de propaganda en zet mensen met wijsheiden en feiten op het door Nederland betaalde NPO.

Rest In Privacy | 29-02-16 | 23:25

@Joost5045 | 29-02-16 | 23:07
truthstreammedia.com/2015/09/25/agenda...

Zeg maar de dure woorden in jip en janneke taal. Want vanaf de buitenkant klinkt agenda 2030 (agenda 21 op steroïden) heel mooi. Maar dat is het niet.

Vageling | 29-02-16 | 23:24

Osdorpertje | 29-02-16 | 22:29
Volgens de goedmens mag je over dergelijke zaken helegaar niet nadenken.
Dan ben je extreem rechts.

de honden blaffen... | 29-02-16 | 23:24

Merkel is wel helder, of je nu voor of tegen bent.
Hier zou de regering van nederland van kunnen leren.
Nee zeggen en het wel doen en ja zeggen en het niet doen. Verder heeft duitsland het veel beter aangepakt dan nederland.

Ze zijn daar niet opgegaan in een dienstenmaatschappij.
Ik weet niet wie dit bedacht heeft, kan iemand mij helpen ? Het is allemaal hoog opgeleid en praten vooral poep. Anders kan je de shit niet verkopen.

Veel bla,bla vooral lucht en belasting ontduiking, maar de kennis zit niet hier in nederland.

Al is het voor het rondpompen van geld wel weer zo!

nononse | 29-02-16 | 23:22

@mysteryposter | 29-02-16 | 23:06
U mocht weer uit de kerkers? Welkom terug.

Vageling | 29-02-16 | 23:21

Het beste is toch om tegen de Turkse grens, op Syrisch gebied een stuk land van zeg 10x20 km vrij te maken en daar fatsoenlijke nederzettingen te bouwen voor de vluchtelingen. Die zone wordt vanuit Turkije bevooraad door UNHCR. Blauwhelmen bewaken de grenzen. Een no fly zone erboven en klaar is kees. En zet aub geen Nederlanders of Fransen in als blauwhelm. Die hebben het gewoon niet.

Graaf van Egmont | 29-02-16 | 23:20

@Piet Karbiet | 29-02-16 | 23:12
Misschien lullig om te zeggen, maar de beste oplossing is drastische verkleining van de wereldbevolking.
En dan bedoel ik niet door lukraak mensen 'af te schieten', maar door natuurlijk verloop en verminderde aanwas voor de komende 10- 20 jaar.
Inmiddels telt de aarde 7 miljard mensen waarvan een flink deel in oorlog en/ of armoede leeft.
Over een jaar of 10 tot 20 telt de aarde wellicht 10 miljard inwoners.
Het houdt een keer op, de rek is er ooit uit en op een gegeven moment is 'vol' ook echt 'vol'.

necrosis | 29-02-16 | 23:20

Merkel. Mevrouwtje die straks een ich habe es nicht gewusst doet. Dat mens gebruikt volgens mij van alles. Komt behoorlijk gedrogeerd over. Alles om haar zelfhaat te onderdrukken in de hoop ooit eens zalig verklaart te worden. Wederom zijn het weer de moffen. Nu verschuilen zich achter de EU. Want Merkeltje maakt daar de dienst uit. Europa is de pilot voor het grote experiment. Zover ging zelfs de USSR niet. Ja de eurocraten willen een EUSSR, TPTB die de Anglo-Amerikaanse Axis besturen hebben grotere plannen. De eurocratische sokpoppen mogen toucheren en ondertussen kopen die bobo's alles op. Democratie word ontnomen en hebben ze bedacht de mensen die nog wel nuchter kunnen denken te onderdrukken met de Stasi. Alles voor het grootste project op aarde. De superarbeider. Hoezo voor God spelen. Joodse holocaust is er niks bij als deze mensen hun zin krijgen.

Vageling | 29-02-16 | 23:18

@Osdorpertje | 29-02-16 | 22:58"echte vluchtelingen opnemen"
Een vluchteling is voor mij al niet 'echt' meer zodra hij allang en breed in veilig gebied zit en nog steeds verder trekt. Dan wordt het automatisch een migrant.

Rest In Privacy | 29-02-16 | 23:16

"Dat is niet mijn Europa vriend" LoL@Angela

Lefgozer | 29-02-16 | 23:16

Niet alleen Merkel. Ook Jesse Klaver zei letterlijk als ik stemmen moest zou ik stemmen op Merkel.

Tja ok in ons landje zitten mensen die de wet van de natuur niet snappen.

Yvonne54 | 29-02-16 | 23:14

@Osdorpertje | 29-02-16 | 22:58
.
Delen van Noord-Afrika bezetten en daar weer huizen bouwen en irrigatie brengen. Konden de Romeinen ook. Boomgaarden, fruit, bordelen. Dat werk. En veel militaire schepen voor de kust. Veel.

Piet Karbiet | 29-02-16 | 23:12

@Osdorpertje | 29-02-16 | 22:58
Heb je al nagedacht over WAAR je die 100.000 woningen wil bouwen in Nederland?
Nederland is nogal klein, er wonen nogal wat mensen op de oppervlakte van een postzegel en niet iedereen is gecharmeerd van een flat.
Bovendien geeft teveel mensen op een beperkt aantal vierkante meters sneller wrijving en (buren) ruzie dan in een dorp met vrijstaande huizen.
Tel daarbij op dat er ook niet genoeg vacatures zijn terwijl veel 'nieuwe' Nederlanders helemaal niet willen werken, laat staan integreren.

necrosis | 29-02-16 | 23:10

Goh, ik ben nog uit de tijd dat als je in Duitsland gepakt werd zonder paspoort je een douw kreeg wegens illegale grensoverschrijding. Waar is het tussen 1968 en nu mis gegaan?

Graaf van Egmont | 29-02-16 | 23:09

-weggejorist-

Joost5045 | 29-02-16 | 23:07

@Osdorpertje
Het verschil tussen een migrant en een zogenaamde echte vluchteling is nauwelijks waar te nemen wanneer ze geen paspoort hebben. Dan helpen we dus ook migranten met onze goede bedoelingen. En dan maken we nog onze handen vuil en weten dat we dat doen.
Jouw oplossing is een policor wensdroom, die niet uitvoerbaar is en alleen maar zorgt voor een goed gevoel dat heel erg fout is. Een epic fail dus.

Gerard Leeflang | 29-02-16 | 23:06

Donald Trump heeft wel een plan B voor Europa.

LIVE: Donald Trump Capmaign Rally In Valdosta, GA begint over ruim een half uur. Er zijn meerdere livestreams via youtube.

mysteryposter | 29-02-16 | 23:06

tattooboer | 29-02-16 | 22:42

Lastig, ik heb allemaal dingen in de planning, dit gebeuren komt echt super ongelegen.

Zuurmannetje | 29-02-16 | 23:05

Ik denk dat Merkel echt wel weet wat ze doet.
En het plan is bijv onrust veroorzaken of de cultuur/genenpoel flink te mixen.
.
Zo idioot zijn ze nou ook weer niet bij de EU, als ze ergens zelf onder te lijden hebben dan gebeurd het niet. Ze worden er op een of andere manier beter op.

kaas89 | 29-02-16 | 23:04

De 3e keer dat Duitsland de vrede in Europa om zeep helpt.

Vogelbeest | 29-02-16 | 23:03

@Van Duyvenbode | 29-02-16 | 22:46
De stukken en scherven komen al neer in mijn opinie. Het hele volkeren verschuiven is een uiterst laatste poging het zinkend schip te redden. Noord europeanen moeten gaan lopen en gewoon niet meer bang zijn om voor hun ras op te komen. Niet omdat dat ras wereldheersers moet worden maar omdat dat ras niet weggevaagd moet worden zoals nu gebeurt. De echte verschuiving zal het ophouden van handelen met schurkenstaten zijn. Als we echt op de juiste manier door willen gaan met wetenschappelijke cultuur zullen we religies tot aan de voordeur uit de maatschappij moeten bannen. Relieken van een oude tijd. De religies voelen de hete adem van onze wetenschappelijke bevrijding in hun nekken en zelfs de rijke elite voelt dat we als noord-europeanen op een menselijk en vredig pad zitten met ons internet en de zoektocht naar waarheden. Wat zullen religies en elites geenstijl en retecool en fok enz. haten zeg! Ze kunnen maar één ding tegen onze superieure beschaving doen en dat is vermengen om het weer crimineel onbeschoft achterlijk en ongeïnteresseerd te maken, Vooral wiet en drugs legaliseren en gedogen, daar gaat het landelijke IQ wel van naar beneden. Eigenlijk lopen we allang, op een virtuele manier, maar nu gooien ze niet alleen hun ideologie en hebzucht op ons af, neen, nu gooien ze zichzelf letterlijk tegen onze muren omhoog. static.skynetblogs.be/media/32278/worl... Dus nu gaat het om lichaam tegen lichaam. Het is allang tijd om te lopen.

tattooboer | 29-02-16 | 23:03

Was vorige week in Ludwigshafen en sprak iemand die actief in het CDU is, deze verklaarde Merkel volkomen voor gek. Heb vrienden in Hamburg en een paar jaar terug vonden ze, geïndoctrineerd door de MSM, Wilders nog een gevaar, nu zijn ze radicaal van mening veranderd. Gemiddelde Duitser is er helemaal klaar mee.

Barani517 | 29-02-16 | 23:03

@Piet Karbiet | 29-02-16 | 22:39
Dat is ook een beetje mijn probleem. Als wij niet eens genoeg woningen voor onze eigen bevolking kunnen bouwen, hoe gaan wij dan 100.000 woningen bouwen voor de vluchtelingen? Of bescherming zoekenden zoals Merkel ze noemt. Zoveel werkeloze bouwvakkers hebben wij geeneens. Afgezien van het kostenplaatje.
Het zou een hoop helpen als wij een beetje zouden filteren, Marokko heeft al verklaard dat zij de gelukszoekers die onder een vals Syrisch paspoort asiel hebben geëist terug willen nemen.
Alleen echte vluchtelingen opnemen en geen gelukszoekers zou al een hoop schelen. Dan hou je misschien eender over. Nog steeds veel, maar met echte vluchtelingen zou het draagvlak wel stijgen.
Nou hebben een tsunami van economische migranten die niet welkom zijn en die de echte vluchtelingen verdringen.

Osdorpertje | 29-02-16 | 22:58

Als ik Angela en Anne naar elkaar zie kijken heb ik wel een vermoeden wat de MIT naast het stasi dossier van haar weet.
Als toetje krijgt ze dat na haar einde als Bundeskanzlerin naar binnen geschoven en dat verdient ze want die lieve "hemelse bode" heeft geheimen. Als haar ouders voortekens hadden gezien hadden ze die feministische kudT "gevallen engel" genoemd.

Ongeblustekalk | 29-02-16 | 22:58

von stauffenberg
we hebben weer een klusje voor je

nemeton | 29-02-16 | 22:57

Hopelijk is het kwartje bij de Duitse kiezers nu wel gevallen..

moedeloos1000000 | 29-02-16 | 22:50

het wordt een hele gevaarlijke situatie, tot stand gekomen door een groepje Leiders die vanaf minuut 1 alles op zn beloop hebben gelaten. Geen beleid niks, vervolgens komt die troela vanuit altruistisch oogpunt iedereen toelaten. Het meest accuut is nu dat er in libie en syrie stabiliteit komt en lokale opvang. Zo niet dan is het over en uit want als noord afrika en west afrika en ook somalie etc leeglopen is het klaar. Voor een groot deel met dank aan de VS voor het initieren, de EU voor logistiek namens de VS en Turkije en met een glimlachende Putin die zag dat het goed was!

gelachewoar | 29-02-16 | 22:49

@ElMatadero | 29-02-16 | 21:11
'Wir schaffen das' is veranderd in 'Wir versuchen das'.
Het begint al af te zwakken.
Het zal uiteindelijk wel weer eindigen met 'Wir haben es nicht gewusst'.

reaguurbot | 29-02-16 | 22:49

@tattooboer | 29-02-16 | 22:42
.
Nu. Al mijn knettergekke wereldvreemde buurvrouwen (=lees rijksambtenaren) zitten in Lech. Scheelt weer treinen.

Piet Karbiet | 29-02-16 | 22:47

tattooboer | 29-02-16 | 22:42

Dat is onvoorspelbaar. Het systeem is nu in een staat van collaps. Waar de stukken en scherven neerkomen weten we nog niet.
We weten nog niet wie er gaan lopen, of dat ze geheel andere dingen gaan doen. Ik gok er wel op dat de hele politieke klasse wordt vervangen. Al vermoed ik dat dit slechts een detail zal zijn van de aardverschuiving.

Rest In Privacy | 29-02-16 | 22:46

De mening en ideeën van mevr Merkel beginnen gevaarlijke vormen aan te nemen voor de gewone burgers.

Therapietje | 29-02-16 | 22:45

Merkel en haar trekpopjes Rutte & co moeten aangeklaagd worden wegens misdaden tegen de menselijkheid bij het Internationaal Srafhof.

dogbitedog | 29-02-16 | 22:43

Nutter | 29-02-16 | 22:12
Dat Mark Rutte begrip toont voor de landen die nu hun grenzen sluiten komt, omdat ze dat in Brussel hebben afgesproken. Ze willen de kou uit de lucht hebben en tijd kopen, net als bij de bankencrisis.
Rutte is een buikspreekpop.

Graaf van Egmont | 29-02-16 | 22:42

We zeggen allemaal het zelfde. Dit moet stoppen. Wanneer gaan we lopen?

tattooboer | 29-02-16 | 22:42

@Osdorpertje | 29-02-16 | 22:29
.
De PvdA heeft in 020 na 70 jaar de woningnood niet eens op kunnen lossen.

Die gasten leveren nada niks niet.

Piet Karbiet | 29-02-16 | 22:39

Merkel is maar 1 een van de vele gevaarlijke politieke gekken die gestopt moeten worden.

Fijnstoffer | 29-02-16 | 22:39

Frau Merkel is niet goed wijs geworden, het spijt mij, ik kan het gewoon niet anders meer formuleren. Want elke politicus, waar liegen en bedriegen basis vakbekwaamheidseisen zijn, heeft altijd plan B t/m Z klaarliggen zodat zij -achteraf- kunnen claimen dat zij het wel voorzien hadden, bla,bla etc. En zij dus geen plan B. Totaal absoluut ongeschikt en dan hou ik het nog netjes (hoi Joris!).

LaatmaarLu? | 29-02-16 | 22:39

Vroeger gingen onze missiezusters die immigranten nog daar bekeren, heb een paar fotokes flic.kr/s/aHskvvaNVt

Ik reaguur al 5 jaar | 29-02-16 | 22:35

Het begint alweer goed met de nieuwelingen!
www.telegraaf.nl/binnenland/25292044/_...
Maar ja het was op de "KOK"shorn laan en hij spreekt engels dus hij dacht dat het mocht ("cock" zoek maar op)

telelezer | 29-02-16 | 22:33

Wie geen B-plan heeft is niet geschikt om te leiden.

BrutusBosch | 29-02-16 | 22:32

Merkel kan praten tot het nieuwe jaar toe, het is over en uit.
De stormloop op Europa is de grote game-changer. Dit is GROOT.
Echt, we gaan dingen meemaken die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Vergeet de financiële crisis van 2008. Dit is het echte werk.

Rest In Privacy | 29-02-16 | 22:31

@RoBD=Skullfucker | 29-02-16 | 21:56
Nee!
Zelfs niet met een zak of vlag over haar hoofd.

necrosis | 29-02-16 | 22:30

Wat kun je doen als Duitsland?
Een stad bouwen voor 1 miljoen economische migranten?
Die zou dan meteen een van de grotere steden in Duitsland zijn.
Ter vergelijke, Nederland rekent op 100.000 economische migranten (een stad ter grote van provincie hoofdstad Leeuwarden), maar na gezinshereniging (een vrouw en minimaal een kind) krijg je een stad die de op 3 na grootste stad van Nederland zou zijn (alleen. amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn dan groter). En dat in 1 jaar. Zo snel kunnen we geen steden bij bouwen.

Osdorpertje | 29-02-16 | 22:29

Deze vrouw is mede verantwoordelijk voor de vluchtelingenstroom maar hoofdverantwoordelijk blijven wij westerlingen die niet de ballen hebben om het tegen te gaan. Hoe je het ook wendt of keert, door de slappe houding van bevolking, die het waarschijnlijk niet eens door heeft, en regering blijft het zoals het is of worden de problemen alleen maar erger.

bw54354 | 29-02-16 | 22:28

Europa is binnen een eeuw tijd vijf maal verkwanseld door de boven ons gestelden. Aan het einde van la belle epoque in 1914 omdat ze wel zin hadden in een 'frische frolige krieg en voor kertmis thuis' .In Versailles 1918 . Met Munchen 1938. Yalta 1944 was ook een goeie en uiteindelijk door de puinhoop die EU heet vanaf eind 20e eeuw. Waarom zouden we eigenlijk verder vertrouwen hebben in al die sprekende pakken ( met hier en daar een broekpak)? Echt geleverd hebben die dikbetaalde Timmerfranzen nooit.....

drs kwenie | 29-02-16 | 22:28

""Het is in ons belang zei ze. Ik begrijp to-taal niet wat dat belang dan in godsnaam is. Het worden in driekwart van de gevallen bijstandtrekkers.""
@ Knut Knudsen | 29-02-16 | 21:16
Nee hoor het zijn allemaal artsen en verpleegsters die ons komen verzorgen als we oud worden; echt waar..!
En het is niet zo dat wij tot ons 80ste moeten doorwerken om HEN te onderhouden; echt waar!

telelezer | 29-02-16 | 22:25

Merkel riskeert een permanente opschorting van Schengen, maar lijkt het zelf nog niet echt door te hebben.

SapperDeFlap2166 | 29-02-16 | 22:24

DWDD even terug kijken. Klaver kreeg gelukkig nog wat tegenspraak op zijn zielig, kindjes etc maar wat heeft die voor filter in zijn hoofd zitten als je de beelden zo weet om te vormen naar fabeltjeskrant.

verbanden | 29-02-16 | 22:23

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat dat mens er nog steeds zit. Er moeten toch nog mensen met gezond verstand in Duitsland zijn die dat knettergekke wijf een halt kunnen toeroepen. Wat een schade heeft die troela aangericht.

politiekincorrect | 29-02-16 | 22:21

Van Duyvenbode | 29-02-16 | 22:14
Krek

metzonderzijwieltjes | 29-02-16 | 22:19

Vanavond weer bij DWDD: die GL griezel over nog meer immigranten. Vergeet niet dat hij ook een moslim is. Derde kolonne.

070 | 29-02-16 | 22:18

Bah

nee_toch? | 29-02-16 | 22:18

Ook dit gaat Rutte klaren. Proest!

Piet Karbiet | 29-02-16 | 22:18

Muttie moet onmiddellijk naar Macedonië met alle touringcars die in Duitsland beschikbaar zijn om alles op te halen.
Duitsland kan het hebben.

Toontje-lager | 29-02-16 | 22:16

Neushoorn ...

Watching the Wheels | 29-02-16 | 22:16

Duitse leiders die een continent in oorlog storten - elke generatie komt aan de beurt. Natuurwet.

de Voorzittert | 29-02-16 | 22:15

Plan-b? Dit komt wellicht vanuit de bevolking, niet vanuit de bestuurders. Hoorde iemand zeggen, dat de komende periode van belasting-aangifte wrang voelt, omdat je weet dat de opbrengst naar andere zaken gaat dan nl.

Pels | 29-02-16 | 22:15

metzonderzijwieltjes | 29-02-16 | 22:12

Het ravijn is geduldig.

Rest In Privacy | 29-02-16 | 22:14

We zitten in een bus met een gek aan het stuur. En intussen blijft het bij mopperende passagiers.

metzonderzijwieltjes | 29-02-16 | 22:12

op nu.nl is het volgende te lezen.

Premier Mark Rutte heeft begrip voor de extra maatregelen van landen tegen de ''te hoge'' vluchtelingenstroom.

Alleen moet pinokkio wat ruggengraat tonen en volgen. Ik denk dat Mutti Merkel niet zo blij is met zijn draai :)

Nutter | 29-02-16 | 22:12

Persoonlijk viel mij op dat ze stelde dat Duitsland meer verantwoordelijkheid had want dat lag in het 'Mitte' van Europa. Ja, en? Heeft Kansas of Columbia meer invloed omdat ze in het Midden van de VS liggen?
Geloel.
Luister eens naar de rest van Europa, domme Kut.

Piet Karbiet | 29-02-16 | 22:09

Natuurlijk heeft ze wel een plan B, maar welke politicus zou dat nou toegeven?

patrizio | 29-02-16 | 22:06

Van Duyvenbode | 29-02-16 | 21:59
Ik vrees ook dat u gelijk krijgt. Mensen, wees verstandig en bereidt u voor op een chaotische toekomst.

kleinkonijn | 29-02-16 | 22:05

Merkel is als de employee die praat en doet alsof ze nog meetelt. Ze hopt nog van vergadering naar vergadering, lachend, bezwerend, maar ondertussen de donkere blikken van haar gesprekspartners negerend. Aan het eind van de dag keert zij terug, waar zij op haar bureau een brief aantreft. Ze opent de brief, en leest dat zij niet meer hoeft terug te komen. Ze heeft tot 20.00 uur de tijd haar spullen te ruimen. Getekend, de directie.

Rest In Privacy | 29-02-16 | 22:04

@Maria.1 | 29-02-16 | 21:55


Dat hangt er maar vanaf hoe ver je terug wilt gaan. Is Ardipithecus "mens"? De laatste gemeenschappelijke voorvaders en -moeders van zowel Chimpanzees en ons waren i.i.g. blank, zoals alle apen.


en.wikipedia.org/wiki/Human_skin_colo...

omanders | 29-02-16 | 22:04

Het wordt tijd dat het Duitse leger ingrijpt, dat gekke wijf afzet en vervolgens even orde op zaken gaat stellen in Duitsland en de rest Europa. Een heel continent en 500 miljoen mensen naar de klote helpen omdat zij last heeft van wat misplaatste Tweede Werledoorlog trauma's. Fuck off, psycho bitch!

Banana008 | 29-02-16 | 22:02

-weggejorist-

Rest In Privacy | 29-02-16 | 22:02

Oostduitsche mol. DDR komt heus weer terug en neemt dan meteen Wessies erbij. Zegt GrossVati von Zeikhoven, althans...

F. von Zeikhoven | 29-02-16 | 22:00


De stormloop op Europa betekent een paradigma-shift.
Waar de propaganda er nog altijd in slaagde het publiek over te halen tot de multiculturele droom, maakt de realiteit hier nu een wreed einde aan. De grenzen gaan dicht, kan niet anders.
We gaan toestanden meemaken die geen van ons had gehoopt ooit te moeten ondergaan.
Wat we nu zien is van een apocalyptische schaal. Het is een complete collaps. Alle zgn. politiek, alle propaganda, al het gemarchandeerd van de politieke toplaag, wordt nu, terwijl we toekijken, volledig van tafel geveegd.

Rest In Privacy | 29-02-16 | 21:59

Deze domme Gutmensch actie is het begin van het einde voor Frau Merkel. 'Read my lips. Binnenkort 3 deelstaatverkiezingen in Duitsland die ze allemaal dik verliest en exit Angela.

Schweinchen Dick | 29-02-16 | 21:57

Benieuwd of necrosis haar ook lekker vindt #moedervanleonardo

RoBD=Skullfucker | 29-02-16 | 21:56

Heel het probleem van de massale vluchtelingenstroom naar Europa is vrij eenvoudig op te lossen door het stimuleren van de economie in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, door de inzet aldaar van bijvoorbeeld zonne-energie en technologie waarmee je van zeewater drinkwater maakt. Op die manier kan men overal bloemen telen en fruit, en kan heel dat kustgebied veranderen in één grote rivièra. Maar je hebt daarvoor wel een andere cultuur nodig dan die er nu is. Een cultuur met minder islam, en met meer vrijheid en rationaliteit en creativiteit en humaniteit. Maar wat er nu gebeurt, dat is het importeren van een grote islamitische subcultuur die fundamenteel vijandig is aan de moderne westerse cultuur en die enorm veel ellende gaat geven. Maar dat wil mevrouw Merkel niet begrijpen, ook al toeter je het haar dagenlang in de oren.

notamused | 29-02-16 | 21:56

Merkel is niet de enige die het zwarte garen niet uitgevonden heeft. Ik sprak iemand die zei dat de massale immigratie geen enkel probleem is, want bij het ontstaan van de mensheid had iedereen een kleurtje... Ik heb mijn onderkaak van de grond geraapt en me in stilzwijgen gehuld. Zoveel onbenul kan zelfs ik niet tegenop.

Maria.1 | 29-02-16 | 21:55

"Het is mijn overtuiging dat ik Duitsland dien."

Enige die zij dient zijn de bazen/werkgevers vanwege de komst van hordes gratis arbeiders.

Zij zal, net zoals Nederlandse politici, na haar politieke carrière, vorstelijk betaald krijgen door de bazen/werkgevers.

Corruptie 2.0.
Corruptie 2.0 is heel wat moeilijker aan te pakken dan Corruptie 1.0.

ProAsfalt | 29-02-16 | 21:54

Foto mailonline:
Heel treffend, de designer migrantenkleding die Jude Law draagt. Binnenkort Halina Reijn ook op de rode vluchtloper in Calais, in een schijnzwanger afkledende reisboerka?

dedeurs | 29-02-16 | 21:54

Gevaarlijke vrouw.
M.a.w. totaal gestoord.

bft | 29-02-16 | 21:52

Het merkwaardige is dat het masochistische christendom hier vroegtijdig tegen de islamitische sadistische muur oploopt.

De christelijke droom van Schengen spat uiteen nu blijkt dat er ook naasten zijn die ons niet onvoorwaardelijk lief hebben.

Het schokkende van Frau Merkel, Juncker en Mogherini is dat zij zo duidelijk een religieus waandenkbeeld najagen dat geen handen en voeten heeft in de werkelijkheid. Water stroomt nog steeds naar het laagste punt terwijl Merkel het als Jezus omhoog wil drijven.

Het potsierlijke geborneerde christendom dat de wereld wel even de rechten van de menselijkheid dicteerde, maakt zich hier schuldig aan de massale verzuiping van wanhopige moslims die vooral daar moeten blijven.

De gotspe dat wij voor deze mensen verantwoordelijk zijn terwijl wij alleen maar hun land plat bombarderen. Velen zullen nog promoveren op deze waanzinnige cocktail van Westers seksueel deformisme.

Basic Dimension | 29-02-16 | 21:52

Angeldolf.

compitaal | 29-02-16 | 21:51

Ze lijkt wel een soort anti Christ maar dan in de vorm van de anti Hitler, ze is alles wat Hitler niet was.

General McAuliffe | 29-02-16 | 21:48

Geniaal. Dat appel om Europees samen te werken om het probleem dat zij heeft veroorzaakt door haar alleengang. Nee, dat zou die interviewster voor haar voeten durven gooien.

roze_bril | 29-02-16 | 21:47

Kunnen de Duitsers niet een luchtbrug vanuit Griekenland, Turkije en Macedonie naar Duitsland opzetten? Iedere dag een paar duizend reizigers invliegen. Dan moet je in een jaar het Duitse quotum van 1.000.000 kunnen halen.

appelboor | 29-02-16 | 21:46

We zijn als kikkers in een kookpot en we laten het allemaal gebeuren. Ik vrees voor 6 april maar ook voor 23 juni. Er gaat helemaal niets veranderen.

Uifeltje Gnuiffeltje | 29-02-16 | 21:43

@A3an | 29-02-16 | 21:28
Precies mijn inzicht. Er word nucleair gedreigd. Kan niet anders!

tattooboer | 29-02-16 | 21:42

Merkel is volslagen gestoord. Ontheemdiërs. Verkrachtostanen. Parasitiërs. Aanrandonesiërs. Wat hebben ze gemeen? Dat ze hier NIETS te zoeken hebben en dat we ze HEEL RAP terug naar land van herkomst moeten sturen.

marcoplarco | 29-02-16 | 21:42

Merkel moet echt een hekel aan Europa hebben ze doet een hitlertje iets met verschroeide aarde of zoiets.

punica72 | 29-02-16 | 21:39

@King of the Oneliner | 29-02-16 | 21:27
Nee dat kan het niet zijn. Steeds meer mensen verliezen hun baan. In plaats dat zij kunnen bijdragen in de kosten van levensonderhoud van anderen hebben zij nu zelf bijdragen nodig. En kunnen dus niks meer kopen. Nog even zo doorgaan en de economie ligt op z'n gat.

Maria.1 | 29-02-16 | 21:39

@Muxje | 29-02-16 | 21:30


Dat is helemaal geen goed plan. Wij zijn godverdomme hier *ontstaan*, als Europeaan. Weliswaar veel recenter dan gedacht, maar desalniettemin.


Natalistische politiek is wat nodig is. Kijk naar Frankrijks geboortecijfers.

omanders | 29-02-16 | 21:37

Volgens Arnold Karskens zit ze onder de medicijnen, kan ze niet onbekwaam verklaard worden, ze is ontoerekeningsvatbaar geworde?. Er komt oorlog in Europa door dat maffe wijf, weg ermee. Een staatsgreep in Duitsland, kom op!

Ruud5 | 29-02-16 | 21:36

Die broedse kip zit er al 10 jaar , tijd om te vertrekken , en helemaal nadat ze politieke zelfmoord had gedaan met de oproep dat Duitsland de deur wagenwijd openzet voor alle kanslozen en getalenteerd wrakhout.

pontius | 29-02-16 | 21:35

Denk dat de Duitsers en omringende landen dit niet gaan accepteren van Mevr. Merkel.

SapperDeFlap2166 | 29-02-16 | 21:34

Grieken knuffelen... Turken knuffelen..... Islamisten knuffelen.... Ik ben er uit : zou ze soms feministe zijn!?!

drs kwenie | 29-02-16 | 21:34

Normaal gesproken kijk ik altijd naar Anne Will. Maar sinds enige tijd niet meer . Geen enkele Duitse Talkshow plus nog andere programmaas zijn niet meer om uit te houden.

Elke keer wijzen zij erop dat als je tegen EU en/of de Asieleisers bent je een verschrikkelijk slecht mens en rechts radicaal bent.

Lesbe Anne is ook niet neutraal.

edelweiss | 29-02-16 | 21:33

De E.U. kan blij zijn dat hier het Second Amendment niet bestaat !

A3an | 29-02-16 | 21:32

Jesse Klaver zat vanavond weer helemaal op de toer van het moreel chanteren: kijk zielige kindjes, islamiseer, islamiseer, kijk zielige kindjes, islamiseer, islamiseer… Ligt het aan Groen Links, dan wordt heel het Midden-Oosten uitgenodigd te verhuizen naar Noordwest-Europa, met vervolgens het plaatsen van uitkeringsloketten overal in Noord-Afrika. Mevrouw Merkel zit in een waan. Denkt bij vluchtelingen ‘zielig’, terwijl steeds meer van de rest van de wereld denkt ‘islam’. In heel het gesprek komt het woord ‘islam’ niet één keer voor. Het doet denken aan de tijd van ‘het gebroken geweertje’, met elke dag het gebrul van Hitler op de radio. Kortzichtige goedmens-domheid die enorm veel ellende gaat brengen.

notamused | 29-02-16 | 21:32

Dat wijf is volledig de wet kwijt. Helaas komen ze daar in Duitsland altijd net te laat achter...

Nogmaals, ze heeft aan geen enkele vrouw in Keulen d'r excuses aangeboden, en zij is daar toch indirect hoofdverantwoordelijk voor...

Tienduizenden moslims, niet opgeleide sexueel gefrustreerde mensen die geindoctrineerd zijn door een achterlijk geloof als de Islam je land binnen laten, wat zou er fout kunnen gaan?

mrXL | 29-02-16 | 21:32

Staatsgevaarlijk dat mens, bizar. Het volk gaat het recht in eigen hand nemen, dat doen ze al
in Duitsland. Gaat echt gierend uit de klauw lopen en zie dan die geest maar weer eens hinein die Flesche zu kriegen. Wat een puinhoop.

RobberenRukkie | 29-02-16 | 21:32

die frau ist knetter verrückt .. nou word er heel veel onvrede in DL onder de pet gehouden, maar zoals ik begrepen heb gaat het daar als eerste 'exploderen.
De Europese lente komt, waarbij de veroorzakers uit hun huizen worden gehaald en voor volkstribunalen komen.

(c)ZWITSUL | 29-02-16 | 21:31

En aan Frau Merkel zelf: het is verdomme ook helemaal niet jouw Europa. Blijf er met je tengels vanaf.

Muxje | 29-02-16 | 21:31

@Afgeschminkte Bassie 21:22: Replacement Migration. Op zich helemaal geen slecht plan. Maar het succes hangt wel een heel klein beetje af waarmee je de afnemende lokale bevolking vervangt. Want als het zo door gaat hebben we hier over 50 jaar de Verenigde Islamitische Staten van Europa. En daar zit niemand op te wachten. Islam is een ziekte*; die moet je isoleren en niet de kans geven om zich verder te ontwikkelen in onontgonnen gebied.

*) Die vergelijking kan ik wel maken. Een islamitisch bewind is ongezond gebleken voor alle vrijheidsminnende niet-moslims die er onder leven (en ook voor veel moslims). En het is een beweging die de neiging heeft zich te verspreiden naar en uit te breiden in gebieden waar ze nog niet de overhand hebben.

Muxje | 29-02-16 | 21:30

Hoe kan het bestaan dat al die lamlullen in Brussel achter dit wijf blijven staan .
Geeft het perfecte beeld van de grote onkunde aan ,parasieten , die er alleen zitten voor het geld ,en denken , na ons iedereen de zondvloed ,maar ondertussen de jeugd opzadelt met een stelletje ongeregeld, en een onzekere toekomst .

fleurtje | 29-02-16 | 21:30

Toch denk ik dat óók zij een trekpop is.
Met een giga-bedreiging op de achtergrond.
Dat is in de 60-er jaren ook eens met iemand gebeurd!

Dat dáár niemand eens bij stil staat....

A3an | 29-02-16 | 21:28

Doordat de feministische Westerse vrouw geen handenbindertjes van kinderen wil krijgen voordat ze is uitgefeest op haar 30e, en ook een "carrière"na wil streven in de communicatie of psychologie, en de Westerse man door de belachelijke belastingdruk en schaarste aan huizen en werk geen groot gezin kan onderhouden in zijn eentje, vergrijst en krimpt de autochtone bevolking.
En dus kunnen consumptiegoederen en diensten niet voldoende worden afgezet op de Europese markt.
En gaan winkels failliet.
Dus moet er nieuwe consumenten worden geïmporteerd.
Oude mensen zonder kinderen hebben alles al, en geven niks uit.
Jonge vluchtelingen moeten worden voorzien van alles; van matrassen tot auto's tot kleding tot voedsel, huizen, meubels, etc.
Vandaar.
Ies goed voor de economie.
Geld moet namelijk niet stil liggen, maar rollen.
Ook geld wat er niet is, moet rollen.
Zelfs virtueel schuldengeld , wat rolt, is goed voor een economie.

King of the Oneliner | 29-02-16 | 21:27

Ik blijf het ZEER relevant vinden dat ze geen kinderen heeft: Ze adopteert de hele wereld.

omanders | 29-02-16 | 21:27

Inzake de EU is er nooit een plan B. Vasthouden aan plan A totdat het continent brandt, dat lijkt het devies.
.
Onze "elite" is gevaarlijk geworden. Ze moeten weg.

Parel van het Zuiden | 29-02-16 | 21:27

Vrouwen met een 'Plan B' bestaan niet. Vrouwen met 'Plan A' ook niet.

Harry Turtle | 29-02-16 | 21:26

Het Europa van Merkel is niet mijn Europa. Weg met Merkel en haar vazal Rutte.

i-Wonder | 29-02-16 | 21:26

Klompmans | 29-02-16 | 21:21

Van de week op de ARD een citaat: "Dit jaar willen wij 2 miljoen mensen opvangen. En daarmee doen wij als Duitsland iets goeds. De wereld ziet daarmee dat wij ons nazi-verleden van ons af willen schudden, en dat wij iets goeds willen doen."
De periode 40-45 is dus de directe motivator...

P.redgleuf | 29-02-16 | 21:25

@Hoe kon 1 man een heel continent naar de bliksem helpen? 40-45.
Hoe kan 1 vrouw dit nu weer doen?

Klompmans | 29-02-16 | 21:21
Emancipatie !
En idd on- en onbegrijpelijk dat ze de ruimte krijgt om de EU naar de klote te helpen.
Ik ik ik , stelt ze, zum kotzen.

Uw Verzekeringsadvis | 29-02-16 | 21:24

Gisteren gekeken, geen enkel argument komt bij haar binnen.
Dat mens leeft in in een illusionaire waanwereld, waarin de werkelijkheid slechts een storende factor is.

de honden blaffen... | 29-02-16 | 21:23

Hoe zit het inmiddels met die aanklaacht @ Merkel wegens hoogverraad?

Tobi | 29-02-16 | 21:23

Merkel wil in 1 keer de schuld van WOII goed maken en brengt Europa dan pas echt aan de rand van de afgrond.

Rest In Privacy | 29-02-16 | 21:22

"... dat is niet haar Europa". Wat haar Europa is ,dat is mij zo langzamerhand volkomen onduidelijk maar als het zo doorgaat is Europa binnenkort morsdood. En het grootste deel van noordwest Europa zal daarbij staan juichen want daar weet men heel goed wie de rekening van dit geklungel gaan betalen. Ik wil best aannemen dat de leiders in dit deel van de wereld niet volkomen zwakbegaafd zijn maar ik kan maar niet ontdekken wat er dan momenteel aan de hand is .... Waarom moet alles kapot en in de uitverkoop?

drs kwenie | 29-02-16 | 21:22

Ich glaube, scheisse wird bald die Lüfter triffen!

Bert Konterman | 29-02-16 | 21:21

Hoe kon 1 man een heel continent naar de bliksem helpen? 40-45.
Hoe kan 1 vrouw dit nu weer doen?

Klompmans | 29-02-16 | 21:21

Het is in ons belang zei ze. Ik begrijp to-taal niet wat dat belang dan in godsnaam is. Het worden in driekwart van de gevallen bijstandtrekkers.

Knut Knudsen | 29-02-16 | 21:16

Het verbaast me dat onze MP nog steeds zo graag een vriendschappelijke relatie met haar wil onderhouden.
Het schip zinkt. Meestal verlaten de ratten een zinkend schip. Zou hij het nog niet begrepen hebben.

onnosel | 29-02-16 | 21:16

Kaalscheren, moffenhoer erop tatoeëren en op de strontkar met dat wijf.

Botte Hork | 29-02-16 | 21:15

Zei is zij :)

tobbie | 29-02-16 | 21:15

Zei weet echt wel dat ze niet herkozen word.
Nu gaat ze nog een jaar door met bewust Europa laten overspoelen met vluchtelingen .
Waarom???
Misschien zijn ze uit op een burgeroorlog.
Dit is toch gek ook zij weet dat dit niet klopt maar er is ergens een verdorven agenda.
Ik zou de Duitsers adviseren massaal in opstand.
Ze is ook maar gewoon een mens en heeft ook het recht niet om een land en heel Europa kapot te maken.
Soort Franse revolutie voor deze politici.
Anders komt het echt niet goed.
Deze mensen stoppen niet.

tobbie | 29-02-16 | 21:15

Wir schaffen das...... gar nicht!

ElMatadero | 29-02-16 | 21:11

Oostenrijk ving tot voor kort meer vluchtelingen per inwoner op dan Duitsland, meer dan anderhalf keer zoveel. Wellicht dat ze in Oostenrijk wel een bovengrens durven te stellen. En dat is niet meer dan eerlijk. Als een Nederlandse politicus geen grens durft te stellen, vraag dan maar hoeveel er er dan wel kunnen opvangen. 1 miljoen? 2? 5? 10?

Muxje | 29-02-16 | 21:11

Zij is echt vóór genocide op de blanken, het moet allemaal vermeng en wel nu!

-edit: als tattooboer moet je juist blij zijn met een variatie van canvas-

tattooboer | 29-02-16 | 21:09

-weggejorist-

VolleZak | 29-02-16 | 21:06

Plan B? Als in Zyklon B?

Bracula | 29-02-16 | 21:06

-weggejorist-

King of the Oneliner | 29-02-16 | 21:06

En 3 2 1 Actie.

LinkseWreker | 29-02-16 | 21:06

tja, dochter van een dominee, he.

sennholz | 29-02-16 | 21:04

Kan niet wachten tot zij uit de politiek gaat

Admiraal R | 29-02-16 | 21:03

Een plan B heeft alleen nut als er een plan A bestaat.

Handsomeboy | 29-02-16 | 21:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino