achtergrond

Geenstijl

Sheikwatch: Duitse OnthoofdSheik komt naar 030

hoienweeswelkom.jpgDuits. Dik. Islam-nazi. U zult ons niet horen roepen dat we hier met de Mohammedaanse Hermann Göring te maken hebben, maar we hebben te maken met de Mohammedaanse Hermann Göring. Sheik Mohamed Çiftç komt Utrecht op 8 november (mirror) eens grondig cultureel verrijken. Om eens origineel te zijn geeft de beste man niet klokje rond af op homosensuelen Ajacieden, maar voornamelijk op moslims die weldenkend en gezond genoeg zijn om dat regressieve kudtgeloof van ze, te laten voor wat het is. Çiftç haat afvalligen. Misschien omdat afvallen hem zelf niet zo wil lukken. Anyhow. Afvalligen moeten per direct onthoofd worden. Allemaal. Want godverdomme moet dat nou? Hij zegt het echt, live op video, onderstaand, incl onheilspellend pianodeuntje dat je doet afvragen of de wereld misschien ten einde loopt. Gelukkig houdt Çiftç ditmaal louter een pedagogische praatje over "Het gezin in de islam". Dat in zijn ogen gezinnen in feite jihad- barakken zijn, zal ongetwijfeld niet doorsijpelen als hij uitlegt hoe je nou het beste met een huilbaby om kan gaan. Gewoon binnenlaten dus, niks aan de hand.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Het is 2001 bij Nieuwsuur: 'As Soennah is onfris'

In de MSM hebben ze het de hele tijd over de nare kantjes van de islam dus dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Dit weekend is het alwéér haathut dit, haathut dat in NRC en Nieuwsuur over die arme As Soennah moskee in de Shariadriehoek.

@Van Rossem | 29-04-18 | 10:39 | 0 reacties

Zielig! Taalschoolsjoemelaar Farid O. plukte arme vluchtelingen kaal

Weet u wie er WEL Farid heet? De ambtenaar die zielige Eritrese Elektriciens en Apothekers uit Aleppo zijn eigen nepcursussen bij Maximaal Taal in de maag splitste.

@Ronaldo | 04-10-17 | 14:04 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.