Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GSTV. Keigezellige gebedsoproep in Shariadriehoek

Bij de Baard van de Profeet, dat was ons een vriendelijke bijeenkomst in het hart van de Nederlands shariadriehoek vanmiddag. VanLeeuwen toog op hoge poten naar de Haagse Schilderswijk om aldaar opnamen te maken van Het Geluid van een Politieke Rel: de azaan - gebedsoproep - van de Mimar Sinan Camii-moskee (maps). Die gaan per vandaag door van die goedkope blikken luidsprekers hun lokroep voor religieus bronstige bidmatbukkers door de straten van Van Aartsistan laten jengelen en daar was de PVV natuurlijk BOOS over / de Partij van de Eenheid natuurlijk DOLBLIJ mee. Ondanks herhaaldelijke verzoeken en gemaakte afspraken kwam Léon de Jong (de vader van het kind van Fleur) echter niet opdagen om zijn kritiek ter plekke toe te lichten, dus het bleef gewoon gezellig tussen onze videoginger en de gebedsgezinden. Ali Modali doet op vrijdagmiddag immers ook maar gewoon wat Meneer Imam van 'm vraagt. Bukken, kreng vrome gelovige. Salam alaikum en een prettig weekend.

Reaguursels

Inloggen

Jan Boule | 31-05-15 | 12:35 Dat van die valse joden, dat is al in de jaren zestig ingetrokken. Volgens mij is Van Agt bekommerd om het lot van gewone Palestijnen, en heeft hij aldus mogelijk een blinde vlek voor Hamas, zoals heel de politieke correctheid dat heeft. Maar iedereen die zich erin verdiept, en die bronnen raadplaagt die niet sterk politiek correct gekleurd zijn, die zal het uiteindelijk dagen dat Hamas puur islamitisch fascisme is en dat Hamas totaal lak heeft aan het lot van gewone Gazanen. Antisemitisme is trouwens volop te vinden bij ook ene Maarten Luther. En Richard Wagner kon er ook wat van. En Mein Kampf en de Protocollen van Zion zijn al lange tijd zeer populair in de islamitische wereld. Maar de belangrijkste bron van huidig antisemitisme is het islamitisch radicalisme, dat Israël ziet als een uiterst irritante constructie van de voormalige kruisvaarder-kolonist in notabene de Dar-el-islam, en dat bovendien Israël ziet als manifestie van joodse cultuur die reeds in de aanvang van de islam de ‘blijde boodschap’ van Mohammed verworpen heeft. Israël is aldus als één grote middelvinger opgestoken naar het geheel van de islamitische wereld. En de irritatie daarover verdwijnt pas als algemeen in de islamitische wereld begrepen wordt dat openheid voor rationaliteit en moderne wetenschap en moderniteit heel de cultuur zeer veel verder brengt dan de agressieve bewustzijnsvernauwing van de radicale islam. Daarvoor is evenwel noodzakelijk dat op z’n minst de poltiek correcte zelf-islamisering van de moderne open samenleving gestopt wordt. En dat er dus maatregelen verschijnen zoals je hier - Jan Boule | 30-05-15 | 10:26 – suggereert.

Benedict Broere | 31-05-15 | 19:51

We gaan terug naar de middeleeuwen. Triest triest triest. En we blijven maar kansenparels opvissen uit de zee en hier toelaten. Beter is die mensen opvangen in eigen regio. Stopt ook die gruwelijke mensensmokkel en islam import. We gaan ten onder aan onze eigen tolerantie. Helaas.... en aan de burgemeester van den haag...... u bent te dom voor de mensheid. Maar goed genoeg voor de VVD.

nukkie | 31-05-15 | 12:54

@Jan Boule | 30-05-15 | 15:26
Met mijn dank voor de reactie en leestips.
Wat betreft schellen van de ogen in Frankrijk: ik vrees dat het 'nieuwe oude' rechts van Sarkozy weliswaar bepaalde FN-programmapunten kaapt, maar dat daar onder eventuele regeringsdeelname van Les Républicains (sic) in 2017 weinig van zal overblijven. Al zegt de UMP-/LR-burgemeester van Nice nog zulke verfrissende dingen over islam en immigratie.

De Vrijlansier | 31-05-15 | 12:36

Benedict Broere ;18:36
Hartelijk en oprechte dank voor uw inhoudelijke antwoord.In onderschrijf volledig uw stelling aangaande het constructivistische aspect van het christendom zowel het katholieke - vanaf de vroege Middel-Eeuwen als het protestantse deel -vanaf de 16e eeuw-.Ons hele materiële en immateriële erfgoed is er onmiskenbaar aan te danken .Ook uw exposé aangaande de islam en haar verkramptheid deel ik.Hetgeen ik beoogde was in de context plaatsen de positie van "het"jodendom door de eeuwen heen in Europa, zie ook 10:26 30/5.Het is immers nog maar in 2007 dat het Vaticaan besloot het gebed "judaei perfides"( de doortrapte joden - het lievelingsgebed van dhr.van Agt-) uit de liturgie te schrappen.

Jan Boule | 31-05-15 | 12:35

We moeten gewoon respecteren dat het er bij hoort. Net als verkrachtingen en moord, is gewoon onderdeel van de islam, en dus beschermt door de vrijheid van godsdienst.

Duidelijk!

Anoniem5k | 31-05-15 | 10:03

www.nadorcity.com/%D8%AA%D9%83%D8%B1%D... Nazawilandza: Follow-up systemen op donderdag 21 mei, Bcabell, Zilund provincie, zuidwesten Nederland, Ceremonie van Marokkaanse soldaten die stierf in de verdediging van de vrijheid van het Koninkrijk van Nederland, samen met hun metgezellen in de Franse armen en Alholndean.oaraf herdenking van de 75ste verjaardag van de Slag van Kapil ceremonie bericht ambassadeur van Marokko in Nederland, Abdul Wahab BELLOUKI, samen met vertegenwoordigers van de verschillende Europese landen. In een woord, door de manier, BELLOUKI benadrukte de noodzaak om lessen te trekken uit deze strijd lessen zwanger, op het pad van de versterking van de sociale cohesie en de principes van co-existentie vooruit. Marokkaanse diplomaat voegde eraan toe dat "de minachting getoond hem expliciet sommige kringen in de richting van een belangrijk deel van dit land (Nederland) ondermijnt de humanitaire stichtingen en negeert de waardevolle lessen die we hebben geleerd door de geschiedenis", veroordelen, in dezelfde context, vooroordelen verkeerd over Marokkanen in Nederland als gevolg van het gedrag van de " onaanvaardbare en ongerechtvaardigde tot een minderheid. " Dit werd gekenmerkt door de ceremonie, die jaarlijks wordt gehouden met deelname van diplomaten uit verschillende andere landen, de aanwezigheid van tientallen leden van de Marokkaanse gemeenschap, van verschillende generaties. Na te hebben vastgesteld de Marokkaanse soldaten en kameraden-in-de armen van de Europeanen die in het slagveld stierf, BELLOUKI benadrukte de noodzaak om dit gemeenschappelijk erfgoed te dragen voor de toekomstige generaties, gezien het feit dat de viering van dit jubileum is een erkenning van de moed en heldhaftigheid en opoffering getoond door de Marokkaanse soldaten, waarvan de meeste jongeren die had gedroomd van vrede en vrijheid en streeft naar het leven Henneih. op zijn beurt prees Sprekers tijdens de ceremonie, vooral burgemeester Capel stad en Senior Adviseur van de Ambassade van Frankrijk, de rol van de heldhaftige Marokkaans-strijders samen met de rest van hun metgezellen in de Franse en Nederlandse armen, in om Nederland te bevrijden, met de nadruk op het belang van de jaarlijkse viering van deze rijke geur Datum Gebeurtenis Zwanger en inspirerende lessen voor de huidige en toekomstige generaties. Dit was de ceremonie te begroeten van de vlag en het volkslied van Marokko, Nederland, Frankrijk, en leggen een krans in vervulling van nagedachtenis van soldaten gedood in de oorlog.

samsam6280 | 31-05-15 | 01:03

Kerkklokken horen bij onze cultuur. Daarbij zijn het alleen maar klanken. Wat wordt er vanaf een minaret geroepen?ik heb geen idee. Het kunnen wel de meest vreselijke dingen zijn!

Everdina49 | 30-05-15 | 23:56

Jan Boule | 30-05-15 | 15:04 Wat u schrijft over de jodenvervolging is bekend en beschreven in honderden boeken en volgens mij heeft de kerk daar ook meerdere malen excuus voor aangeboden. En wat betreft van Agt & Co… Ik denk dat zij dermate politiek correct geconditioneerd zijn, dat zij niet zozeer roomser dan de paus zijn maar roomser dan het politiek correcte dogma, die o.a. Hamas ziet als een soort ‘verzetsbeweging’ tegen ‘het agressieve Israël’. Maar ik begrijp eigenlijk niet zo, in wat u schrijft, het verband tussen die jodenvervolging en de starheid van de islamitische doctrine. Jezus predikte naastenliefde, maar wat denkt u, was het naastenliefde waarom al die joden vermoord werden? Religie is irrationeel en vaak ook instrument in handen van psychopaten (zie Machiavelli). Toch steekt er ook wel constructiviteit in dat christendom. Zie bijvoorbeeld de alfabetisering van Europa, het in cultuur brengen van woeste landschappen, het opstarten van landbouw en mechanisatie, enzovoort (zie David Landes, Arm en rijk). En als je dat christendom vergelijkt met de islam, dan zie je bijvoorbeeld dat er in ongeveer de 12e eeuw twee grote schakelaars omgaan die heel de verdere ontwikkeling bepalen. De eerste is die reeds genoemde van Al Gazali, die als het ware de islamitische doctrine op slot zet - kritisch denken is voortaan verboden. En de tweede heeft te maken met Thomas van Aquino die een synthese bedenkt van Aristoteles en Bijbel, redelijkheid en geloof, onderzoek en spiritualiteit. En leidt de eerste tot eeuwen van intellectuele stagnatie, de tweede zet een beweging in gang die leidt tot uiteindelijk moderne wetenschap en moderne cultuur. En de grote vraag is daarom, zou je zo denken: hoe krijgen we die islam zover dat daarin eenzelfde ontwikkeling plaats vindt. Dus dat het voor moslims mogelijk wordt te denken en kritische vragen te stellen zonder dat zij vermoord worden. Een eerste belangrijke stap daarvoor lijkt mij dan dat het poltiek correcte cultuurrelativisme helemaal verlaten wordt en dat moslims gestimuleerd worden kritisch te denken wat betreft hun islamitische doctrine. Maar gezien de huidige dominantie van die politieke correctheid, lijk ik daarmee haast te vragen om een culturele revolutie, een ‘paradigmshift’, een echt andere manier van kijken naar die islam.

Benedict Broere | 30-05-15 | 18:36

De Vrijlansier 14:39
L'argent, toujours l'argent, inderdaad ook in de kleine communes wordt grond verkocht voor moskeeën net als in Nederland. Men kijke naar Leiden, een middelgrote stad waar langs een doorgaande straatweg een behoorlijk moskee is neergezet twee jaar geleden en een grote tweede moskee deze zomer wordt opgeleverd aan de ingang van een volkswijk ( dus niet in de chique wijk waar de heer Samson vertoeft).Maar er is een kentering in Frankrijk.U zou de artikelen van Christine Tasin eens kunnen lezen onder het mom van "Défense de la République et lutte contre l'islamisation de la France" en evenzo Raymond Ibrahim
(kopt ) over de Réforme islamiste.
Voor de islamitische wereldgemeenschap betekent hervorming echter de eliminatie van "infidèles" en "apostats". Wat ik reeds gememoreerd heb, in Frankrijk gaan zo langzamerhand de schellen van de ogen vallen en laat men dit item zich niet toe-eigenen door het FN zoals men alhier doet met een partij als de PVV.

Jan Boule | 30-05-15 | 15:26

Benedict Broere 14;13
Het is inderdaad vrijwel onmogelijk de mohammedaanse doctrine open te breken. Dat vergt moed en visie.Nooit zijn er op enig moment meer dan de huidige 14 miljoen joden geweest en nimmer zijn zij een bedreiging geweest voor andere landen en volkenmet hun tradities waar zij woonden. Toch zijn ze vervolgd want daar waar ze waren ,waren "ze" succesvol. De Rooms Katholieke kerk zag ze als de moordenaars van jezus en ze werden gebannen uit ambachtelijke beroepen in Italié, Spanje en Frankrijk. De pogroms in Rusland eind 19e eeuw zorgden voor duizenden doden om over de nazi's maar te zwijgen midden jaren veertig van de vorige eeuw. Na de oorlog werden tienduizenden joden die geankerd waren in de Maghreb verdreven.Maar ook in ons land is het bon ton om succesvol joods Israël te verwijten schuldig te zijn aan het lot van de Palestijnen. Natuurlijk maken sluwe columnisten, journalisten en politici een onderscheid tussen jood en "zionistisch" Israël maar dat maakt het niet minder vuig.Een exponent van dit denken vindt men terug bij The Rights Forum van het drietal paapse prevelmondjes Van Agt, Andriessen en van den Broek die gemene zaak maken met Hamas in welks statuten de vernietiging van Israël staat.

Jan Boule | 30-05-15 | 15:04

@Jan Boule | 30-05-15 | 10:26
Interessante kijk op de zaak, deze vergelijking.
Van dat moratorium op moskeebouw zijn de Fransen momenteel echter helaas heel ver verwijderd. Nog onlangs gaf de Parijse hoofdmoslim aan dat er minstens 2000 triomftempels bij moeten komen, want dat is in verhouding met groei van de club. En lokale burgervaders/-moeders van de oikofobenvereniging verkopen graag voor een symbolisch laag bedrag gemeentegrond aan islamitische stichtingen (waar deze meestal hun fondsen vandaan hebben, wordt nauwelijks onderzocht). Ook in kleine gemeenten rukt het stille leger derhalve gestaag op.
Fransen met lokale bestuursfuncties zouden voor hun aantreden allemaal verplicht Finkielkraut en Zemmour moeten lezen.

De Vrijlansier | 30-05-15 | 14:39

De gedogers die voor de camera - dat dikke wijf bijvoorbeeld in haar scootmobiel die zich kennelijk zeven jaar in Turkije door een Turk heeft laten berijden - hebben niet door dat alles wat nu gebeurt slecht de opmaat is. Hier stopt het niet, het gaat door. De macht van het getal. Hoe meer islamieten er zijn, hoe groter hun invloed wordt. Dat is logisch en helemaal niet moeilijk om te begrijpen. In Nederland/Europa ontbreekt de wil deze ontwikkeling te stoppen. Er zijn allerlei regeltjes bedacht die tientallen jaren terug hun nut hadden. Nu wordt door middel van deze zelfde regels een realiteit geschapen waarbinnen ze zullen worden afgeschaft. Wij gaan dat niet doen; zíj zullen dat doen. En dan is er geen weg terug.

Willibald von Klúúúk | 30-05-15 | 14:18

Komt een toerist de stad binnen en zegt tegen een passerende allochtoon: "Wat zijn jullie Nederlanders toch vroom, jullie gaan elke dag allemaal naar het gebedshuis". Nee zegt de allochtoon, dit zin geen Nederlanders, die werken immers op doordeweekse dagen

telelezer | 30-05-15 | 14:15

Jan Boule | 30-05-15 | 12:45 Ik vraag mij af of het wel mogelijk is om als het ware in te breken in de islam, om die doctrine zodanig op te schudden, dat er bij de volgelingen kritisch denken mogelijk wordt in plaats van dat men gehersenspoeld wordt tot moordlustige zombie. Veel ellende schijnt veroorzaakt te zijn door Al Gazali, die in de 12e eeuw de islam indikt tot een intolerant-destructief absolutisme. Bertrand Russell schrijft hierover: “Een van deze, Al Gazal genaamd, schreef een boek, getiteld: ‘Vernietiging van de Filosofen’, waarin hij er op wees, dat aangezien alle nodige waarheid in de Koran kon worden gevonden, elke speculatie onafhankelijk van de openbaring overbodig was.” (‘Geschiedenis der Westerse filosofie’, p. 388.) Dit absolutisme gaat onmogelijk samen met de wereldbeschouwelijk pluralistische, moderne open samenleving. Volgens mij is het een misdaad als volkvertegenwoordigers het volk dat zij zeggen te vertegenwoordigen, en wiens belangen zij geacht worden te behartigen, bloot stellen aan een dergelijk gevaar. Dat weliswaar op dit moment niet werkelijk concreet bij iedereen op de stoep staat, maar dat door iedereen met enig tot patroonherkenning wel is af te leiden uit gebeurtenissen in de geschedenis en elders en uit inhouden van boeken en uitspraken van voorlieden/leiders/imams, enzovoort. Volgens mij worden er op dit moment reeds vele honderden miljoenen euro’s uitgegeven en ook gereserveerd, om de negatieve gevolgen van de klimaatverandering aan te gaan. Maar dat we mogelijk over 30 jaar in een burgeroorlog zitten, daar schijnt elke poltiek correcte politicus totaal bewusteloos voor te zijn.

Benedict Broere | 30-05-15 | 14:13

Den Haag, Oldenzaal: ook de slag om de openbare audioruimte in Nederland is begonnen.
In de ene stad een VVD-burgervader, in de andere een PvdA'er met de fopketting om. Wat opnieuw aantoont dat, als het op omgang met de Koran-doctrine aankomt, de traditionele indeling in 'rechts' en 'links' heeft afgedaan. Wie tegen islamisering is, vindt een nieuw type tegenstander tegenover zich, eentje die ongeacht politieke kleur ageert. Nuttige idioten met niet onbelangrijke lokale beslissingsbevoegdheid.
Lastig te bestrijden, deze nieuwe homo oikofobus.
Het is tijd om juristen te laten kijken naar deze nieuwe vervuiling van de openbare ruimte. Niet bagatelliseren ('Je hoort het nauwelijks', 'Ik heb er geen last van', 'Maar de kerkklokken...'). Dit is territorium veroveren.

De Vrijlansier | 30-05-15 | 14:03

Als het te erg wordt hier met de islam, vertrek ik. Dan kunnen die slappelingen met hun bakfietsen, oftewel mannen zonder ballen, lekker onder de multiculti lijden met de islam. Ik wens deze wegkijkers het allerslechtste toe. Bedankt voor het slopen van mijn land, mijn volk en mijn cultuur.

Old_Spice | 30-05-15 | 13:45

benedict broere 11:36
u vindt mij ( wederom) geheel en al aan uw zijde behoudens uw eerste zinsnede. In 1807 was er immers geen sprake van 'islam"in Frankrijk. De Joodse gemeenschap vigeerde niet zo zeer in getto's maar wel "à part". De 18e eeuwse "Lumières"zorgden er voor dat het mensbeeld anders was geworden en Napoléon was vervolgens een kind van de Révolution. Hij beoogde slechts de volledige deelname van de joodse gemeenschap en vroeg ( lees: eiste ) een verklaring middels getoonde vragenlijst en bond aldus een loyale joodse gemeenschap aan de Staat , de Code Civil & Pénal als leidraad volgend en niet, zoals u terecht impliciet zegt dat wij anno nu toelaten maar nog net niet toestaan, dat een zojuist hier massaal geïmplementeerde godsdienst met haar sharia en haar lifestyleboek, de koran, haar gemeenschap bedient.

Jan Boule | 30-05-15 | 12:45

@h65485665 | 30-05-15 | 12:15
Degene die het niet realiseert is achterlijk en stom.

Wim Venijn | 30-05-15 | 12:32

@Maria.1 | 30-05-15 | 08:10
- Stapje voor stapje moet onze cultuur plaats maken voor de islamitische cultuur. -
Doe niet zo achterlijk en stom, Maria.1 Fantast!

h65485665 | 30-05-15 | 12:15

Jan Boule | 30-05-15 | 10:26 Ik betwijfel of de vergelijking met jodendom wel zo opgaat. In allerlei naslagwerken wordt de vergelijking gemaakt met o.a. nazisme, en met in ieder geval extreme ideologie, gepaard gaand met constante indoctrinatie, repressie van kritisch denken, bevorderen van bezetenheid, haat, fanatisme, enzovoort. Psychologen spreken van ‘neurose’, ‘pathologie’ en ‘bewustzijnsvernauwing’. Aanhangers van deze ideologie zijn ook niet vatbaar voor redelijke discussie, argumentatie en wijzen op wetenschappelijk onderzoek. Zodat we met die islamisering blind tolerant een forse bedreiging opkweken van onze moderne open samenleving. Een bedreiging die zich steeds meer zal tonen in de vorm van eisen en intimidatie en criminaliteit en ronduit terreur. Zodat daarmee de kwaliteit van leven in onze moderne open samenleving drastisch zal afnemen. Uit een boek over ideologieën: “Enkele schrijven arrogant agressie in hun vaandel en beroemen zich erop, zoals de Nazi-ideologie met haar agressieve ‘heersersras’. Ook de Islam werd op een agressieve doctrine gegrondvest. De ‘Jihad’, de religieuze plicht om een heilige oorlog tegen de ongelovigen te voeren, behoort tot de Koran.” Bron: J.G. Thieme, ‘De ideologische aap’, Thieme, Zutphen, 1980, p. 177. Het is trouwens bekend dat grote verschillen in macht, zie onderzoek van Stanley Milgram en Phillip Zimbardo, heel snel kunnen leiden tot toestanden als in de concentratiekampen. Als we, zoals Martin Bosma veronderstelt, toegaan naar een dominantie van de islam in Nederland, dan is het vrijwel zeker dat de horror van Syrië ons voorland is.

Benedict Broere | 30-05-15 | 11:56

Ik vind het allemaal niet zo bijzonder, een oproep om naar een gebedshuis te komen. Net zo goed als die mensen in het filmpje het allemaal niet zo bijzonder der vinden geloof ik. .. kvin ze een stuk relaxer dan iedereen en ze overspannen moeder hier.

Fatbirdsdontfly | 30-05-15 | 11:32

Kzal es kijken of bmovl die terreurtoren wat
dusdanig elektronies kan aandoen dat hij opeens
arabieries zuchtende en kreunende vrijwillig onderworpen behaarde, bebaarde en vooral uitbundig
stinkende geloofsdames laat horen.
Niet heilig wel geylig.

pennestront | 30-05-15 | 11:18

Zo'n jammertoren hier kan rekenen op wat
feestelijk hausgemacht vuurwerk.

pennestront | 30-05-15 | 11:13

Één voordeel. Jack Dawn weet nu precies wanneer hij op zijn knietjes moet.

Mokum Kosher | 30-05-15 | 11:03

Misschien een domme vraag. maar iedere normale Nederlander is op dit tijdstip aan het werk, toch?? Ik zie veel mannen daar doelloos rondlopen..

jan v.d. pot gerukt | 30-05-15 | 10:35

In 1807 riep Napoléon de Gran Sanhédrin ( joodse vergadering en tribunaal in Frankrijk destijds) op ( convoqua : dan heb je maar te komen) om, wilden de Joden volwaardig burger in Frankrijk gaan worden en zijn, op 12 door hem opgestelde vragen antwoord te geven. De Joden accepteerden dat de Torah wetten ondergeschikt werden aan die van de Staat. Ze hoefden niet te assimileren maar werden volwaardig participerend burger tot op de dag van vandaag.
Napoléon :
1.is het toegestaan meerdere vrouwen te hebben?
2.mag je scheiden en zo ja, mag dat buiten de ( Franse) wet om?
3.mag een Joodse met een christen trouwen?
4.zijn de Fransen in uw ogen broeders of vreemdelingen?
5.prevaleren de joodse wetten ( en dus niet de Franse) ?
6.Beschouwen Joden geboren en getogen in Frankrijk dit land als hun vaderland?
7.Wie benoemt de rabbijnen?
8.wat is de jurisdictie van de rabbijn?
9.en hoeverre geldt jurisdictie onderling?
10.Is dit gebaseerd op joodse wetgeving ( torah) of gebruiksrecht?
11.mag je woekerrente ( faire l'usure) berekenen aan broeders (Joden) ?
12 mag je woekerrente berekenen aan niet-joden?
Er gaan stemmen op in Frankrijk om zulks in te voeren aangaande de islam gelet op de steeds verdergaande impact
( geboortes, immigratie , propaganda ) er van op de republikeinse samenleving die Frankrijk is. Een moratorium op de bouw van moskeëen is onderwerp van bespreking in Frankrijk , de burka is al verboden. De islamisering wordt efficiënt ten uitvoer gebracht in Frankrijk. Echter in veel bredere kringen van de samenleving dan hier en zulks zowel intellectueel links ( minus de sociaal democraten , zeg maar PVDA)als rechts, zowel republikein als communist ( de PC) is men in het geweer tegen de islamisering en elk op hun eigen manier. Het is dus zeker niet voorbehouden zoals men dat graag "in de krant" en op tv meldt aan het FN. Bijna integendeel.

Jan Boule | 30-05-15 | 10:26

Vreselijk en ontoelaatbaar! Echt, heb er gewoon geen woorden voor. Dat men dit allemaal maar laat gebeuren vind ik ook onbegrijpelijk.

pjisonline | 30-05-15 | 10:22

@Bad Karma | 30-05-15 | 08:45
Goed filmpje. Ik vergelijk het maar met de gutmensch die de islam verdedigen.
En zoals in het filmpje gezegd wordt: 'facts tell them nothing'.
We kunnen ze bestoken met feiten, cijfers en andere informatie. Ze realiseren zich niet hoe ze de maatschappij destabiliseren en ondermijnen.
'Until the boots crush their balls'.

Wim Venijn | 30-05-15 | 10:07

@Hunter S. Thompson

er is wel een verschil. als de kerkklok gaat, denk je Gverdomme is al weer zo laat.

nu moet je naar Arabisch fascistisch gejank luisteren in Nederland.

gebed: allah is de grootste ,en jij bent een infidel .

ben het eens met necrosis, gewoon app'je downloaden heeft verder niemand er last van.

free101 | 30-05-15 | 10:04

@George van den Bergh | 30-05-15 | 02:30
Scroll RSI waarvoor dank. Next time een linkje plempen en we zijn klaar

Handsomeboy | 30-05-15 | 09:30

Jungs even wat anders, nog wel aandacht voor de spaanse beker heute abend. Live stream aub?!

potverdrie | 30-05-15 | 09:09

@Hunter S. Thompson | 30-05-15 | 08:49
Kerkklokken en de minaretten eruit.
Tegenwoordig heeft men mobiele telefoons waarop men allerlei app'jes kan downloaden, dus ook wanneer/ hoe laat je naar de kerk/ moskeet moet.

necrosis | 30-05-15 | 09:03

Alles uit: Kerkklokken, gebedsoproepen

HoutekopHarryHendrik | 30-05-15 | 09:00

keurige mensen allemaal. En ze hebben natuurlijk gelijk, dus of die kerkklokken ook uit of de moskee mag ook.

Hunter S. Thompson | 30-05-15 | 08:49

Wim Venijn | 30-05-15 | 08:33

Je kan getallen laten zien, nummers noemen en wat al niet meer, mensen kijken de andere kant op en zullen dat blijven doen totdat het te laat is...
Interview uit 1984(!) met overgelopen KGB-agent Yuri Bezmenov. "Active Measures"

youtu.be/vLqHv0xgOlc

Bad Karma | 30-05-15 | 08:45

Mooi overzichtje hoe het in Nederland en in de omringende landen voorstaat.
www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/...
Goed stuk van Afshin Ellian overigens.

Terug naar de wortels van de islam:
Duitsland 49,9 procent, Frankrijk 61,4, Nederland 54,5, België 66,1, Oostenrijk 65,0 en Zweden 43,4.

Slechts één interpretatie van de islam:
Duitsland 57,1 procent, Frankrijk 81,7, Nederland 74,3, België 82,2, Oostenrijk 79,1 en Zweden 67,4.

Religieuze wetten zijn belangrijker dan de seculiere wetten:
Duitsland 45,1 procent, Frankrijk 73,2, Nederland 70,0, België 69,6, Oostenrijk 73,1 en Zweden 52,1.

Eens zijn met alledrie de bovenstaande fundamentalistische thema's:
Duitsland 29,9 procent, Frankrijk 52,3, Nederland 44,6, België 52,5, Oostenrijk 55,2 en Zweden 30,8.

Geen homo-vrienden:
Duitsland 61,0 procent, Frankrijk 57,6, Nederland 47,4, België 60,9, Oostenrijk 70,8 en Zweden 42,9.

Joden zijn niet te vertrouwen:
Duitsland 28,0 procent, Frankrijk 43,4 , Nederland 40,4, België 56,7, Oostenrijk 64,1 en Zweden 36,8.

Het Westen wil de islam vernietigen:
Duitsland 33,4 procent, Frankrijk 52,5, Nederland 54,4, België 63,0, Oostenrijk 67,1 en Zweden 51,9.

Eens zijn met alledrie de bovenstaande opvattingen:
Duitsland 14,4 procent, Frankrijk 25,0, Nederland 21,7, België 35,0, Oostenrijk 43,2 en Zweden 19,0.

70% heeft schijt aan de Nederlandse wet. Dat zijn flinke aantallen. En die zijn groeiende.
Maarja, blijf het maar bagatelliseren met 'het valt best mee'. En 'niets mis met dit filmpje'.
Jullie geloven Rutte ook als hij zegt dat er niets mis is?
Jullie geloven Blatter ook, als hij zegt dat er geen corruptie is?
Het is een gesloten groep. Natuurlijk treden ze niet naar buiten. Denken jullie dat die man in het filmpje nog een leven heeft, als hij zegt dat hij het vreselijk vindt?
Ze zijn erg in het terroriseren, en er erg goed in bedreven.
Kijk naar de cijfers. En kijk niet naar een enkele voorbeeld, en daarop je hele beeld dat je hebt van de islam erop projecteren. Dat klopt namelijk niet.

Wim Venijn | 30-05-15 | 08:33

Eens werd je geboren ,heb je gewerkt misschien ,heb belasting betaald,is er een hoop onzin in je hersens gestampt en nog veel meer door je strot geduwd en als klap op de vuurpijl heb je kennis gemaakt met een achteruit schrijdend middeleeuwse cultuur ,gaat u rustig slapen want daarna ga je dood.

gelukzoeker | 30-05-15 | 08:29


Bad Karma | 30-05-15 | 08:13

Geweldig gesproken van deze dame over "the peacefull majority"...

eerstneukendanpraten | 30-05-15 | 08:22

Hoe een belachelijk onderontwikkeld volk middels een vilein systeem op intelligente wijze haar gastheer verwoest..

Zoltan | 30-05-15 | 08:17

JackHair | 30-05-15 | 07:33

Ja, het klopt dat je van 'prima mensen' geen last hebt, daar gaat het dan ook niet om...

youtu.be/Ry3NzkAOo3s?t=6s

Bad Karma | 30-05-15 | 08:13

@JackHair | 30-05-15 | 07:33
Of het prima mensen zijn is niet de issue hier. Het probleem is dat bij moslims allah boven alles staat; als het erop aan komt ook boven de Nederlandse wet. Stapje voor stapje moet onze cultuur plaats maken voor de islamitische cultuur.

Maria.1 | 30-05-15 | 08:10

@PrinsesStoepje | 30-05-15 | 01:59
Er ligt nog steeds een wetsvoorstel om boerka's te verbieden in openbare gebouwen en overheidsinstellingen.
Maar schijnbaar niet op straat en ook lees ik niets over de commerciële werkvloer.
Dus als echt bedrijf (geen gesubsidieerde ambtenarenkliek) geen boerka op de loonlijst wil, dan is de werkgever een ..... je raadt het al....

necrosis | 30-05-15 | 07:44

JackHair | 30-05-15 | 07:33

Kankeren én de loftrompet laten klinken m.b.t de islam kan hier in alle vrijheid op Geenstijl, wilt u alleen het laatste dan bent u bij de Joop op het goede adres. Maar houdt dan wel rekening met een minstens drie kwartier durende ballotage van al uw plempsels want dat houdt de discussie net zo levendig als een partijtje schaken per post. En noem ondanks het feit dat er best wel moslims OK zijn (ik ken ze ook) eens vijf voordelen van de opkomst van de islam in dit land op.

eerstneukendanpraten | 30-05-15 | 07:41

Het gemiddeld IQ van de schilderswijk is zodanig dat de niet-moslims de islamisering nog niet zien al zitten ze geknield op het strand in een oranje overall en er staat er iemand achter ze galamagalama te roepen.
Cuyahoga | 29-05-15 | 20:57

Er gaat natuurlijk geen lampje bij je branden dat mensen die in die wijk wonen weten dat de etters in de minderheid zijn. Zo ken ik persoonlijk genoeg moslims die gewoon prima mensen zijn. Die zelfs gastvrijer zijn dan mening NLer. Maar dat zul je wel niet zien door je oogkleppen.

JackHair | 30-05-15 | 07:33

Waar blijft het topic: "Rutte: mensen zonder armen moeten gewoon wat harder roeien."

* | 30-05-15 | 07:31

Mooi hoor, een moslima die plat haags spreekt......

Nomen | 30-05-15 | 07:22

Elke dag meer Islamisering in Nederland, het koningshuis heeft alvast de banden met hun vorige veilige vluchtnest Canada weer aangehaald mocht het kalifaat der Nederlanden een feit zijn geworden.

blauwe zander | 30-05-15 | 06:59

En de etnocide gaat maar door!

eerstneukendanpraten | 30-05-15 | 06:29

Natuurlijk, die mensen die een camera in hun gezicht krijgen die gaan zeker zeggen dat ze het er niet mee eens zijn. Dat soort dingen kan je beter niet zeggen als blanke in een Sharia wijk.
Wat de mevrouw met het lelijke gezicht en de hoofddoek betreft, natuurlijk zal je hier in het gastland wat jullie leeg parasiteren de kerkklokken horen. Logisch dat je zegt dat je daar geen last van heb, dat komt later wel als de Islamisering van Nederland weer een stukje verder is.
Wanneer is het genoeg? Nationale feestdagen worden afgenomen van de mensen, Traditionele gebruiken worden verruild voor suikerfeesten, paasontbijt moet lente ontbijt genoemd worden. Nederland raakt zijn eigen cultuur en gebruiken kwijt, maar ach de PVV die roept maar wat.

pinkelotje | 30-05-15 | 06:25

@Benedict Broere | 29-05-15 | 21:11 "Nog een jaartje of 10-20 en je kan het geloei van de moskeeën horen tot in de Tweede Kamer, ook tijdens de Troonrede."
.
Dat kan ook nu alvast. Hebben activisten in Geneve indertijd ook gedaan. De gebedsoproep naar de "not in my backyard" bestuurders brengen. Die lui schrokken zich rot en waren ineens eigenlijk best wel een klein beetje tegen minaretten:) www.youtube.com/watch?v=McwTLeaDajU

ben kokhals | 30-05-15 | 06:19

We zijn te tolerant. Helaas.

dubbelq | 30-05-15 | 05:09

Weer het zoveelste bewijs dat Nederlanders naïeve domme laffe sukkels zijn die altijd (Srebrenica, PvdA stemmen want = hoge uitkeringen, hele land vol met flitspalen) de weg van de minste weerstand kiezen. LAFBEKKEN!

Xirdalan | 30-05-15 | 04:59

@nor-regulated | 30-05-15 | 03:44
Ja ik had niet je hele reactie overgenomen, maar inderdaad dat is wat er, zo als je zelf ook nader toelicht, ook uit te concluderen viel. Ik vind het jammer dat de admins af en toe zo slecht begrijpend lezen, en daarom regelmatig censureren waar dat niet nodig. Wat me er toe bracht om 'stating the obvious etc.' te schrijven. Net zo min als dat het nodig is om meningen die afwijken van wat op GS als courant beschouwd kan worden te verwijderen alleen omdat ze daar tegen in gaan. In het verleden toen er op GS een grotere pluriformiteit qua meningen op de panelen was waren de daarmee gepaarde discussies ook interessanter. De ware argumentatieve toetsenbord strijders konden zich hierdoor juist van hun beste kant laten zien, en vrijwel elke dag waren er topics met wel bijna 1000 reacties. Dus meer debat en discussie en juist minder wegjorissen. Lang leve het vrije woord!
Ik vond de virtuele euthanasie van BotteHond ook een stijlloos dieptepunt, hij had met inhoudelijk vaak genoeg wat te melden, maar botte was ook regelmatig een monomane herhalio. Ik kon hem daarom soms ontzettend waarderen maar met het zelfde gemak ook weer helemaal zat zijn. En wanneer ik het bijv. wel weer met zijn Iran gedweep gehad had was dat niet omdat ik het oneens was (wat ik overigens ook vaak genoeg was) maar omdat hij dan slechts als gebroken langspeelplaat onophoudelijk aanwezig was. Vooral jammer omdat hij ook interessante stukken/essays heeft geschreven in het verleden op Het Vrije Volk, en misschien ook op Artikel7. En ik weet niet of hij ook nog op de Amsterdampost heeft rond gehangen, maar al die sites zijn inmiddels dood.
Ik heb het ook wel eens langere perioden gehad met 'reaguren' en een jaar of nog langer hier nooit meer een reactie waar dan ook achtergelaten.
Hoe dan ook:
Veni, Vidi, Foetsi.
*plop*

GeinPonempie | 30-05-15 | 04:24

Ik heb helemaal geen probleem met de oproep tot gebed. Heb hem een paar jaar lang 5 keer per dag gehoord van de bovenburen.
Maakte me druk (en zou me meer druk maken) over echte problemen: in dit geval was het het in elkaar tikken van zijn vrouw na het gebed.

buurvanurk | 30-05-15 | 04:14

houden me we hier.

nor-regulated | 30-05-15 | 03:44
-
Ik bedoel maar, mijn toetsenbord is er zelfs klaar mee.

nor-regulated | 30-05-15 | 03:56

@GeinPonempie | 30-05-15 | 03:15
Ik denk dat ik niet goed begrepen word.
Het is niet mijn kwalificatie maar die van de politiek correcte kant.
Mijn verhaal is eigenlijk dat ik de politiek correcte wil uitdagen wie er in dit land echt onmisbaar zijn.
Dat zijn niet de bestuurders, managers, of de medewerkers van een of andere bedelstichting of andere beroeps subsidieslurpers die helemaal vol van zichzelf zijn.
Het zijn de mensen op de werkvloer die onmisbaar zijn en niet de managers of andere betweters.
Als je manager een maand niet komt opdagen gaat alles gewoon door, probeer dat maar eens met iemand van de werkvloer. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan een samenleving met alleen mensen van de werkvloer die ook degene zijn die de negatieve effecten van de multikut ondervinden.
Maar dat gaan ze niet toestaan want dan moeten ze zelf nadenken en werken.
Zelfs Joris prikt er niet meer doorheen.
Vandaar, ik word te oud.
Mijn vorige ban was niet zolang na dat Botte Hond zichzelf op eigen verzoek liet wegjorissen.
Ik was er toen wel klaar mee, maar reaguurders zoals net na mijn laatst bedoelde post @George van den Bergh | 30-05-15 | 02:30
houden me we hier.

nor-regulated | 30-05-15 | 03:44

@George van den Bergh | 30-05-15 | 02:30
Wat mij betreft plaatst GS jouw lange reactie/ essay morgen even als een als een eigen topic/artikeltje hier op dit weblog.

Je verwijzing naar Karl Popper uit 'The Open Society and its Enemies' is helemaal raak!

GeinPonempie | 30-05-15 | 03:26

Varkens

Tipped Relic | 30-05-15 | 03:22

@George van den Bergh | 30-05-15 | 02:30
Als je de toekomst wil zien, hoef je alleen maar naar de geschiedenis van de balkan te kijken.
Er komt een dag en dan worden er gebieden opgeeist.
Daar is geen twijfel aan, ik hoop maar dat we tegen die tijd nog weerstand kunnen bieden.
Men schijnt zich in dit land nog niet te beseffen wat het einde van een hele generatie kapitaalkrachtige babyboomers gaat doen voor je binnenlandse economie, demografie en huizenmarkt. Als je de mogelijkheid hebt, ga weg uit Europa.

nor-regulated | 30-05-15 | 03:18

@nor-regulated | 30-05-15 | 01:58
Goed filmpje, was alweer lang geleden dat ik dat had gezien. Het staat alweer vijf jaar online, maar er is niets te goede veranderd.
www.youtube.com/watch?v=OEZPfj514Kk
(Islam: How It Works)
Het zou niet misstaan op de dumpert!

Ten aanzien van de weggerotte BigusDickus | 29-05-15 | 21:31 (jij dus: nor-regulated)
Dit zal je wel genekt hebben. Hoewel ik dacht dat het voor de goedverstaander toch wel duidelijk was dat deze sarcastische zin ironisch was d.w.z. dat je er het tegenovergestelde mee bedoelde.
"ik ben wel bereid om belasting af te dragen voor al die laagopgeleide extreem rechtse pvv paupers op dit weblog die dit niet trekken."
Stating the obvious: Laag of hoog opgeleid valt niet samen met de keuze voor één bepaalde partij, net zo min als dat de keuze van iemand om op de pvv te stemmen die persoon tot een pauper maakt en de keuze op een andere partij het tegenovergestelde. Al behoort deze tactiek om pvv kiezers zo weg te zetten wel exclusief toe aan mensen die zichzelf graag profileren als: verschillig; politiek-correct; sociaal; solidair; en vooruitstrevend oftewel progressief.

Verder: Opsodemieteren met die achterlijke fascistische islam en die luchtvervuiling. Oproepen tot gebed via luidsprekers bevestigd aan minaretten en buitenmuren van moskeeën is: ETHER-TERRORISME!

GeinPonempie | 30-05-15 | 03:15

Weet je wat 't grote probleem is met deze gasten ?
Als je ze ook maar 1 vinger ruimte geeft, trekken ze morgen allebei je klauwen er af.
Zodra die moslims denken dat deze ene roeptoetert door de 'samenleving' geaccepteerd is, gaan ze zo snel mogelijk het aantal roeptoeterts uitbreiden naar andere moskeeën in de wijde omgeving.
En als daar dan niet-moslims gaan klagen dan zeggen ze: "Het moet gewoon mogen want daar en daar zijn er ook geen problemen".
Heel Nederland moet goed beseffen dat er van deze ene roeptoetert een precedentwerking uitgaat en dat we voor we 't goed en wel beseffen straks overal in de steden om 6 uur 's morgens gaan worden wakker getoeterd door die reli-gekken. Verbieden dus !!!!

ArthurAlkmaar | 30-05-15 | 02:49

-weggejorist-

George van den Bergh | 30-05-15 | 02:30

@Bad Karma | 29-05-15 | 20:56
Woon zelf op 200 meter van de nieuw te openen Westermoskee die alvast een minaret van 42 meter hoog heeft gebouwd. Nog even en we worden hier gewekt door de azaan. Die vergunning hebben ze nog niet maar dat zal met de GL/SP/D66 fracties geen probleem vormen. Die wethouders wonen natuurlijk elders. Waar D66 in 13 jaar maar 1 burka heeft gezien zie ik er dagelijks meer dan 5 maar dat zal mijn fascistische onderbuik wel zijn.

PrinsesStoepje | 30-05-15 | 01:59

-weggejorist en opgerot-
BigusDickus | 29-05-15 | 21:31
-
Valt me mee dat jullie het zo lang met me hebben uitgehouden. Ik zit hier vanaf het begin, andere nickname dezelfde streken en dezelfde reactie van Joris. Ik word te oud voor deze ongein.
Ik wil geenstijl en alle reaguurders van het eerste uur bedanken voor hun inzet al die jaren, ondanks de meningsverschillen.
Ik heb genoten en geleerd van een hoop mensen hier, daarnaast had ik ook de mogelijkheid om af en toe door de panelen heen te raggen.
Dat is vrijheid, je weet pas wat het is als het je wordt afgenomen.
Om toch OT af te sluiten, dit is een filmpje wat hier al jaren eerder gepost is maar altijd bij me is blijven hangen.
www.youtube.com/watch?v=OEZPfj514Kk
Strijd de goede strijd.

nor-regulated | 30-05-15 | 01:58

Graaf van Egmont | 30-05-15 | 01:48
Helemaal mee eens. *duim omhoog doet*

Dr. Frambozenjam | 30-05-15 | 01:51

Dr. Frambozenjam | 30-05-15 | 01:37
Waarmee dus is aangetoond dat met de bedoeling van Jezus maar wat aangekloot is. De oprichting van de kerk en het gevolg daarop, kun je een beetje zien als de FIFA. Zoals het bij de FIFA al lang niet meer gaat om voetbal, zo gaat het bij de kerk al lang niet meer om Jezus, maar om de macht. Pausen blijven soms langer zitten dan een FIFA voorzitter.

Graaf van Egmont | 30-05-15 | 01:48

altijd dat gelul "achter de eigen deur". Er is geen probleem als ieman d z'n geloof belijdt, behalve bij de bekende club

huub2077 | 30-05-15 | 01:37

Graaf van Egmont | 30-05-15 | 01:16
Het woord christen bestond ten tijde van Jezus niet. Dat is de Griekse benaming voor gezalfde. Christendom is een valse aanname van het woord christen door de griekse vertaling. Daar stond de Messias niet niet voor, om een religie te creeeren? Jezus zij: de Vader kiest de gelovigen, en gaat weg van mij, ik ken u niet. De Romeinse tja dat is een zelf verklaarde menselijke macht.

Dr. Frambozenjam | 30-05-15 | 01:37

@AntiSoof | 29-05-15 | 22:53
Kan me moeilijk voorstellen dat u dat van de week pas leerde.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-05-15 | 01:36

75 jaar geleden hoorde je luchtalarm. Iedereen naar de schuilkelder want bommen. Nu duiken alleen de homo's onder als de sirene gaat. Multiculti noemt dat vooruitgang. Voor niet al te kritische multiculti-socialisten klopt dat zelfs wel een klein beetje.

Rien7847 | 30-05-15 | 01:24

Ik *haat* dit.

Ars Vivendi | 30-05-15 | 01:20

Dibe | 30-05-15 | 01:18

Wat lul jij nou ??

iopeth | 30-05-15 | 01:20

Desmoulins | 30-05-15 | 00:47 Ja, met dat ‘Martin Bosma gefileerd’ bedoelde ik eigenlijk te zeggen dat men dat probeerde, dat fileren. Maar hij bleef goed overeind. Er kwam het ene zinnige argument na het andere. Met om zich heen toch een hyperwantrouwige inquisitie. De islam is op ramkoers met de moderne open samenleving. Sommigen hebben dat in de gaten, anderen niet, en weer anderen willen het niet weten.

Benedict Broere | 30-05-15 | 01:19

geloof hoort prive te zijn en geen 'dwingende teksten'door de straten te schallen die anderen als kwetsend kunnen ervaren, vrouwe en homo's bijvoorbeeld.

Dibe | 30-05-15 | 01:18

Desmoulins 22.41

Hoorde alleen in oud Dubai , bij de Greek de gebeds oproep.
In het nieuwe Dubai hoorde ik helemaal niets . Ook op vrijdag niet. En ik was er toch drie weken!

edelweiss | 30-05-15 | 01:17

Dr. Frambozenjam | 30-05-15 | 01:15
Dat is waar. Maar wat hadden die Christenhonden in Rome daar mee te maken? Het ging om hullie, niet om Jezus.

Graaf van Egmont | 30-05-15 | 01:16

Graaf van Egmont | 30-05-15 | 01:07
Ik neem aan dat Jezus aramees sprak en niet latijns.

Dr. Frambozenjam | 30-05-15 | 01:15

Religie moet je niet verbieden. Dat benadert al bijna de gedachtenpolitie. Maar we kunnen wel met zijn allen afspreken dat religie terug gaat achter de voordeur. Er is vast wel plaats voor een bidmatje, Koran, Bijbel en rozenkrans.
En wie bijzonder onderwijs wil, die betaalt dat maar lekker zelf. Daar is onze regering niet verantwoordelijk voor. Want scheiding van kerk en staat toch?

Graaf van Egmont | 30-05-15 | 01:14

Nou ben ik naast zonneaanbidder ook een satanist ,maar wanneer ik iedere avond vanaf 22:00 tot zonsopgang Venom over de daken laat knallen ben ik gewoon de sjaak .
Men respecteert mijn religie dus niet .

iopeth | 30-05-15 | 01:13

Liroy | 30-05-15 | 01:00

Stalin zijn tactiek?
Wiki citaat:
"Op schilderijen werd Stalin afgebeeld als een Christus. Op één van die schilderijen bevindt de Leider (of 'Grote Baas') zich tussen twaalf aanhangers rond een tafel, een duidelijke verwijzing naar het Laatste Avondmaal van Jezus."

Dr. Frambozenjam | 30-05-15 | 01:12

en die vergelijking met kerkklokken, laten we dáár nu niet meer op reageren: te stompzinnig voor woorden. Dan begrijp je iets fundamenteels gewoon niet.

huub2077 | 30-05-15 | 01:12

@Sergeant_Peper | 30-05-15 | 00:46
Ho, ho, niet alle vrouwen geven alles zonder slag of stoot weg.
Mag ik a.u.b. verschoond blijven van de uiting van welke religie dan ook; het werkt op mijn lachspieren.

Maria.1 | 30-05-15 | 01:08

Dr. Frambozenjam | 30-05-15 | 00:57
Ik ben katholiek opgevoed en de missen gingen altijd in het Latijn. Ook niet direct een wereldtaal waar je ergens mee terecht kon.

Graaf van Egmont | 30-05-15 | 01:07

@necrosis | 29-05-15 | 23:49
mag dit dan tegelijkertijd wezen alsde
"Keigezellige gebedsoproep in Shariadriehoek"
dat deze elkaar dan toevallig overlappen is louter toeval... dat dan weer wel, maar dan hebben ze het in 1 keer gehad moet men maar denken...

kapitein_iglo | 30-05-15 | 01:05

Dat word lachen tot je erbij neervalt. Kom je om 5 uur ochtend de kroeg uit, hoor je de gebedsoproep in het Nederlands: "Allah is de grootste, Allah is de grootste en zijn boodschapper is Mohammed." *lol*

Dr. Frambozenjam | 30-05-15 | 01:04

er is al geen weg meer terug, en integratie kun je vergeten. Enfin, alle rijken zijn ten onder gegaan, maar de vijand binnenhalen en faciliteren is uniek in de wereldgeschiedenis, als ik er niet middenin zat zou ik het niet geloven
huub2077 | 30-05-15 | 00:21
-
Ik geloof het soms nog steeds niet wat er gebeurt, ook gisteren weer, bij de HEMA, hele colones Indiers, de echte, met dito taaltje en rare pakjes, niet in de Randstad, gewoon een dorp. Het ergste is altijd dat vroeger je foreign speaking people zag als zakenlui of toeristen, maar nu vraag je je continu af of het linksche gutvolk hen alweer de paspoorten hebben gegeven.
-
En men spreekt nog steeds over minderheden, dat is nog het ergste geval van brainwashing, WIJ zijn de minderheid in de wereld, en wij zijn als enige verplicht in onze landen het laatste wat ons rest ook af te geven, hetzelfde wordt niet gevraagd in Rusland, Azie of Afrika.

Sergeant_Peper | 30-05-15 | 01:03

Kolbjorn Varmann | 30-05-15 | 00:35 Het was bewonderenswaardig hoe Bosma zo kalm bleef bij de reeks van vileine opmerkingen van Pauw. Men zit daar gretig te wachten op ergens iets van een mogelijkheid om je te kunnen bespringen met het demoniserende ‘racist’, ‘racist’, ‘racist’. Maar dat wilde maar niet lukken tijdens dat interview. www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/...

Benedict Broere | 30-05-15 | 01:00

@medisch timmerman | 29-05-15 | 22:07
Hoezo? Dat is toch ook zo. Die tering kerkklokken wordt je ook knettergek van.
Als de kerk die grafherrie mag laten horen, tig keer per dag; en dan nog bij gelegenheden: waarom mag zo'n moskee dan niet 1x per week ff een minuutje zo'n bandje afspelen? Met die kut speakertjes valt 't ook nog best mee zo te horen, zo hard is het niet... Dat is in die mohammed landjes zelf wel anders, dat is net alsof 't uit een fucking scheepshoorn komt daar... Dit is zeer bescheiden, en gezien de ginger z'n microfoon zelfs nog beter moet richten om t beter hoorbaar te maken valt het volume heel erg mee. Lekker laten gaan, zolang de kerk 't mag.

En wat mij betreft wordt t verboden voor alle religies... Sterker nog, uitingen van religies liever helemaal niet meer, en verbieden voor kinderen onder de 18 jaar.
En al he-le-maaaaal verbieden dat ze kleine kindjes mogen mutileren uit naam der geloof. Dat ze gehersenspoeld worden met de meest belachelijke sprookjesverhalen is al erg genoeg, en hopelijk wordt ook dat verboden; tot ze 18 zijn en zelf kunnen kiezen. Als ze dan alsnog willen geloven, en eventueel hun lul laten beschadigen, dan doen ze dat dan maar lekker.
Religie verbieden... Damn, wat zou dat fijn zijn. Wat mij betreft mogen ze wel een beginnetje maken bij de moslims, maar moslims zijn echt niet het enige probleem. Dat zijn de meest fanatieke en komen vaak uit culturen met overtuigingen en gewoonten die hier niet door de beugel kunnen. Maar dat maakt die christenen echt niet opeens heilig. Nee nee, de tyfus. Dat die moslims erger zijn, wil nog niet beteken dat die overige religies opeens beter zijn of wel overal mee mogen wegkomen; fuck no.
Stuk voor stuk verbieden, op z'n minst voor kids onder de 18; daarna mag je uiteraard zelf bepalen in welke bullshit je gelooft.


@Kolbjorn Varmann | 30-05-15
Langs de A4? Zeker op de terug weg naar huis toen je moeder je is komen ophalen? Dat verklaart ook waarom je tijd had om te rochelen. Triest mannetje.

Liroy | 30-05-15 | 01:00

Waarom geen gebedsoproep in het Nederlands of Engels of Spaans? Die Allah staat boven integratie? oja in de ahadiths lees je dat het Arabisch de taal van Allah is en universeel is.. Dus deze Allah is Arabisch en blijft Arabisch. zo ook hier in Nederland, Nieuw Zeeland, Australie, Canada, Amerika, Zuid Amerika enzv, de veroveringstocht van de islam van de wereld ook op taalkundig gebied?

Dr. Frambozenjam | 30-05-15 | 00:57

@Benedict Broere | 29-05-15 | 23:54
ik, als boerenjongen, heb een tijdje in Den Haag gewoond, in Laakkwartier. Kan je wel vertellen dat je hier op de veluwe een stuk fijner en veiliger 's avonds voelt als je over straat loopt

kapitein_iglo | 30-05-15 | 00:48

Benedict Broere | 30-05-15 | 00:08

Ik zag een uiterst erudiete, sterke Bosma.
Progressief links kan het niet bevatten omdat men het nu niet ziet of simpelweg niet wil zien; staat haaks op het wereldbeeld. Het lijkt dan al snel dat links het wint op 'argumenten' maar dat is veradelijke schijn. Politiek is vooruitzien waarbij demografische cijfers een sterke leidraad zouden moeten vormen, voor progressief links vormen deze cijfers juist een bevestiging van de onfeilbare multiculturele samenleving. Zelfs bij een verregaande islamisering zullen zij uit politiekcorrecte overwegingen spreken over een multiculturele samenleving.

Desmoulins | 30-05-15 | 00:47

Ook die vrouw in dat karretje, ik begin soms te begrijpen waarom sommige landen vrouwen geen kiesrecht geven, want ze geven alles zonder slag of stoot weg. Je kan geen slag meer winnen, alles moet kunnen, totdat het fout gaat, dan moeten de mannen naar het front.

Sergeant_Peper | 30-05-15 | 00:46

Heb zin om mijn auto voor die moskee te zetten en keiharde housemuziek te laten dreunen tijdens de gebedsoproep

GertJohan | 30-05-15 | 00:39

Kolbjorn Varmann | 30-05-15 | 00:35
kandidaten

Kolbjorn Varmann | 30-05-15 | 00:36

Om eerlijk te zijn voel ik mij niet geroepen om maar door 1 religie geroepen te worden.Zowel die kerk klokken alsmede die islam blaffer mogen ze van mij afschaffen.Goh wat zal dat een verademing zijn.Als ze naar de kerk of moskee willen zetten ze maar een wekker.Waarvoor valt religie uberhaupt mensen altijd lastig door ze dingen op te dringen.Geloven moeten ze zelf weten maar val een ander er niet mee lastig.Helaas dat is zowel bij kerk als bij moskee gezegd tegen dovemans oren. Ik denk dat ze daar een beetje doof van de kerkklokken of de moskee ghettoblaster zijn geworden.Religie het is een pest.Beter af zijn we zonder.Dat blijkt ook wel weer na de recente uitspattingen van boedisten.Die dachten ook de religie na te moeten gaan doen.Nee het is een pest.

tweetybird | 30-05-15 | 00:35

@Benedict Broere | 30-05-15 | 00:08
Ik vond Martin Bosma eerlijk gezegd ijzersterk. Net als die ene keer dat hij zijn vorige (meesterlijk gedocumenteerde) boek presenteerde/verdedigde in Nieuwsuur (De schijnelite van de valsmunters).
Martin Bosma laat op een kalme wijze zien dat op basis van argumenten de 'linkse kerk' gepareerd kan worden. Martin Bosma (en Fleur Agema) zijn voor mij de logische kandidaat voor opvolging van Geert Wilders.

Kolbjorn Varmann | 30-05-15 | 00:35

Wat een mislukte reportage.

wapster | 30-05-15 | 00:33

Vanmiddag langs de A4, een stel van dit soort figuren inclusief hun beide vrouwen compleet ingepakt. Iets in mij deed een grote rochel produceren en naast hun laten belanden op de grond. Ik ben het zo ontzettend spuug(!)zat die verover-barbaren met hun moorden en terreur.

Kolbjorn Varmann | 30-05-15 | 00:31

Wat een armoede.

Oktoberfest | 30-05-15 | 00:28

er is al geen weg meer terug, en integratie kun je vergeten. Enfin, alle rijken zijn ten onder gegaan, maar de vijand binnenhalen en faciliteren is uniek in de wereldgeschiedenis, als ik er niet middenin zat zou ik het niet geloven

huub2077 | 30-05-15 | 00:21

Langzaam sluipt het erin. Het begint eerst met gebedsoproepen door de straten, maar op een dag is Nederland opeens een islamitische staat en mogen de homo's niet meer vrijen.

Ik reaguur al 5 jaar | 30-05-15 | 00:20

@Handsomeboy | 29-05-15 | 23:49
Varkens schijnen heel intelligente dieren te zijn maar het aansteken van de BBQ krijg ik ze maar niet aangeleerd :)

necrosis | 30-05-15 | 00:09

labaria | 29-05-15 | 23:48 Ik ben het daar mee eens. Althans, de Deense psycholoog Nicolai Sennels zegt dat de moslimpsyche erg breekbaar is. Men kan niet goed tegen mensen die zich niet laten intimideren. En geweld werkt, het is de taal die men begrijpt. Maar de politieke correctheid demoniseert elk ‘nee’ zeggen tegen die islam. Zie maar hoe zo’n Martin Bosma gefileerd wordt in het linkse inquisitie programma Pauw. Maar dat ‘nee’ zeggen, dat moet komen, want anders dan worden we door de islam gewoon weggeschoffeld. Voor die Deense psycholoog, zie: www.youtube.com/watch?v=XasKz9axKrc

Benedict Broere | 30-05-15 | 00:08

Tis daar wel echt gewoon keigezellig inderdaad. Helaas geen representatie van de moslimman in Nederland.

pluk-87 | 30-05-15 | 00:07

@Andiamo | 29-05-15 | 23:51
Ik had zo'n buurman die 's avonds om 20:30 nog even ging hamerboren terwijl mijn wekker om 0:00 ging.
En nee, mijn wekker ging NIET af vanwege gebed!!!!

necrosis | 30-05-15 | 00:03

@centenkrabbe eens, maar erg dictatoriaal.

krijgenwedatweer | 29-05-15 | 23:56

kapitein_iglo | 29-05-15 | 23:36 Uiteraard concentreert het zich in bepaalde gebieden en hebben mensen elders er nauwelijks mee te maken. Maar deels is dat ook het probleem. Dat mensen die politiek gezien die islam zouden kunnen tegenhouden, in wijken wonen waar niets aan islam te ontdekken is. Het gaat langs ze op, het speelt niet, het schrijnt niet, het irriteert niet. En daarom ook is het hen vrij gemakkelijk om de politiek correcte moreel superieure kosmopolitische tolerantie uit te hangen (zie Pechtold). Stel je voor dat in Bloemendaal of Wassenaar plots de moskee gaat galmen en het er plots sterft van de boerka’s. Dat zal toch hoop ik wel iets van een reactie teweeg brengen? Of zit men dan nog politiek correct helemaal verstard als een konijn in het licht?

Benedict Broere | 29-05-15 | 23:54

Mijn nieuwe buren zijn al weken aan het boren, terwijl ik op mijn werk zit. Vooral op vrijdagmiddag.

Rara wie erom zeiken?..

Andiamo | 29-05-15 | 23:51

@necrosis | 29-05-15 | 23:39
Al met varkens geprobeerd om iets te forceren?

Handsomeboy | 29-05-15 | 23:49

@Carlitros | 29-05-15 | 23:36
Ik heb theoretisch hetzelfde recht om op te roepen tot gebed voor een verzonnen opperwezen.
Wedden dat de hele wijk klaar staat met pek en veren als ik het ten uitvoer breng?
Ik voel mij ineens gediscrimineerd.
Zoek 'Kohta ei naura enää Jeesuskaan' op op Jijbuis en je weet wat ik bedoel....

necrosis | 29-05-15 | 23:49

Benedict Broere | 29-05-15 | 22:16

Je vraagt hoe je er vanaf komt. Niet toegeven en niet tonen dat je aan hen toegeeft. Toon in je mentaliteit dat je een tegenstander bent. Ik kan je een ding verklappen ,ze schrikken wel degelijk van tegenstand en doen het in hun broek voor tegenstanders maar omdat dit al zolang uitblijft gaan ze brutaal door. Vergelijk het met de vreselijke ijstijd die zolang uitbleef dat mensen geloofden dat hij nooit meer kwam en hem daarom ook niet meer vreesde. Dat volk gelooft gewoon dat er niets zal gebeuren. En juist gaan ze door , het is een psychologisch spel.

labaria | 29-05-15 | 23:48

@necrosis | 29-05-15 | 23:39
Natuurlijk kan jouw werkgever terug. Als hij maar wil. Het is allemaal een kwestie van willen.

Lewis Lewinsky | 29-05-15 | 23:41

Keigezellig? Spellingschecker: bedoelde u keizielig of keigriezelig?

The Unjorisable | 29-05-15 | 23:41

@Dibe | 29-05-15 | 23:27
Mijn werkgever kan nu niet meer terug.
Als hij er een kleine opslagruimte van wil maken, dan is hij ......[vul zelf maar in].
Iemand merkte vandaag al op: 'je geeft ze een vinger, vervolgens nemen ze je hele land'.
Triest, maar waar.....

necrosis | 29-05-15 | 23:39

@Dirk III | 29-05-15 | 23:29
Zoals ik al zei: het is rustig hier, we kennen dat fenomeen hier niet.

kapitein_iglo | 29-05-15 | 23:36

Als je dit aan buitenaardse wezens laat zien, zeggen ze 'je bent niet goed'. Achter deze facade van middelmatige acteurs, actrices en figuranten die het modale, gematigde woord verkondigen gaat een broeinest van extremisme schuil. Don't thread on me.

Handsomeboy | 29-05-15 | 23:36

Tsja, de eerste vinger hebben ze te pakken, binnenkort volgt de rest van de hand. Nog een jaar of zo, en dan zullen die ge-zel-lig-ge oproepen al om een uurtje of 4 's nachts door de speakers loeien...... net als in het Kalifaat.

Carlitros | 29-05-15 | 23:36

Als je begint over de 'baard' van de profeet en een 'driehoek', dan zullen heel wat kleuters, geiten en kamelen in een reflex hun bilspieren gaan samenknijpen.

Angel_eyes | 29-05-15 | 23:35

Mensen, geluidsoverlast kan een hel op aarde zijn. Ik praat jammer genoeg uit ervaring. Je wilt niet weten wat geluid met een mens kan doen. Of het nu kerkklokken of versterkt geluid van een Moslim-gelovige is, het kan door merg en been gaan. Zo ook met geluid veroorzaakt door pompen, ventilatoren, basreflexboxen van buren die een 'feestje' hebben, het kan afschuwelijk zijn. Eerlijk waar, het kan afschuwelijk vreselijk zijn. Geloof zou juist liefde moeten prediken. En geluid kan de hel op aarde zijn. Dus dimmen lijkt mij te getuigen van een goed geloof. Stilte wekt m.i. meer Godsvrucht dan overdreven roepen via geluidsinstallaties.

AntiSoof | 29-05-15 | 23:34

@Aristotalloss | 29-05-15 | 23:14
lol ja, toch doen :))

Dibe | 29-05-15 | 23:32

@Kapitein Iglo
Foto's? Zoiets haalt de kranten wel gok ik. Of is het grootspraak?

Dirk III | 29-05-15 | 23:29

@VanBukkem | 29-05-15 | 20:53

Het heeft ook nog de functie van een klok.
Oikofoob!
;)

Desmoulins | 29-05-15 | 23:28

@necrosis | 29-05-15 | 23:05
tja dat komt dus omdat die ruimte er is, denk ik?

Dibe | 29-05-15 | 23:27

jongens, hier op de Veluwe bij het IJsselmeer, kennen we dit soort gezeik niet. Dus ik wens jullie in de ( rand ) stad veel plezier met jullie culturele verrijking.
En als een moslim ( jongere ) zich durft te misdragen, zoals het in de grote stad dat gebeurd ( wijken terroriseren of meer van dat soort ongein ) dan wordt er een giertank geleegd in zijn voortuin.

kapitein_iglo | 29-05-15 | 23:25

Ik blijf herhalen. De islam moet verboden worden, anders gaat het op lange termijn helemaal naar de klote.

Wonderful-Life | 29-05-15 | 23:25

@Eurotokkie | 29-05-15 | 23:13,
Nou, dat moeten omwonenden dan maar doen; als men er last van heeft het recht bij de rechtbank halen. We leven in een rechtsstaat immers. (Beter is de rechtbank te voorkomen, denk ik en daarom ben ik het een met Kaas de Vies | 29-05-15 | 23:06. Laat ze het maar via het internet regelen.)

AntiSoof | 29-05-15 | 23:25

@Eurotokkie | 29-05-15 | 23:21
Zie mijn 23:22 comment.
En voor Joling geldt hetzelfde als voor Kim....

necrosis | 29-05-15 | 23:24

@Aristotalloss | 29-05-15 | 23:14
Ik zet mijn volledige arsenaal aan speakers op het dak van mijn flat en speel 'all that you fear' van Impaled Nazerene op vol volume.
Linkje mag je zelf opzoeken, enne... ik zou oordoppen kopen.
*gnehehe*

necrosis | 29-05-15 | 23:22

necrosis | 29-05-15 | 23:18
Gerard Joling dan ?

Eurotokkie | 29-05-15 | 23:21

De islamisering stopt pas als de Nederlanders dat willen.

Lewis Lewinsky | 29-05-15 | 23:19

@Eurotokkie | 29-05-15 | 22:56
Kim Holland?
Nee, gewoon nee!

necrosis | 29-05-15 | 23:18

Ik geloof dat ik ook maar eens zo'n roeptoeter op m'n dak ga zetten en de mensen in de buurt oproepen om tot gezond verstand te komen.
Zul je zien dat binnenkort iedereen zo'n ding heeft om zijn levensbeschouwing van de daken te roepen. De Fokking Hells Angels, de korfbalclub, de Jehova's, de .... In Griekenland heeft zelfs de groenteboer zo'n kreng op zijn bestelauto.
Tjezussss....

Aristotalloss | 29-05-15 | 23:14

AntiSoof | 29-05-15 | 23:01
Kerkklokken hebben een monotoon geluid en zitten in de lage frequenties , zijn dus gehoormatig beter te verwerken dan dat geschreeuw door een luidspreker , dat ook nog eens vervormd.
Je kunt het geluidsvervuiling noemen en via volksgezondheid aankaarten .

Eurotokkie | 29-05-15 | 23:13

Dirk III | 29-05-15 | 22:50 De islamitische ideologie programmeert mensengeesten tot etnocide. En dat gaat zo door totdat het gestopt wordt. En we weten allemaal dat de nazi niet wegging met een goed gesprek, met theedrinken en zo meer. Over het algemeen kwam het neer op jongens van rond de twintig die begonnen met raak schieten. En heel veel van die jongens eindigden in velden met heel veel witte kruizen. En jaarlijks herdenken wij wat wij aan die jongens te danken hebben. En nu komt er iets gelijksoortigs dat misschien nog wel een tandje erger is. Maar politiek correct mag je dit niet zeggen. En over een tijdje is het misschien wel bij wet verboden om dit soort dingen te zeggen.

Benedict Broere | 29-05-15 | 23:11

@Eurotokkie | 29-05-15 | 23:02
Hoe noemen we mensen die een hekel hebben aan joden, homo's en ongelovigen omdat het in een boekje staat?
Vrijheid van meningsuiting?

necrosis | 29-05-15 | 23:09

Gewoon verbieden, al die islamitische fratsen.

Lewis Lewinsky | 29-05-15 | 23:07

Eurotokkie | 29-05-15 | 23:02

Klopt. En daarom kun je maar beter in het openbaar niet zeggen dat je ertegen bent. Niet doen. Wat je doet is dit: je verhuist.
Al kost het je je baan, je vermogen, wat dan ook, maar je zorgt met alle middelen dat je er vandaan komt. Dat zou ik doen. Niks geen gepraat met imbecielen. Niet doen. Gewoon mond houden en handelen.

Rest In Privacy | 29-05-15 | 23:06

Wat kan je eraan doen? Ook allemaal 8 kinderen krijgen om het een beetje in balans te houden... Dan nog redden we het niet met die onstuitbare immigratie.
Het zou kunnen dat we oorlog krijgen met Rusland door het idiote gedoe van de EU.
Gevolg zal zijn dat de handophouders er als de kippen vandoor gaan want 0 binding met NL of de EU.
Als we daarna Russisch zijn (of niet) en we hebben de boel weer opgebouwd zal de immigratie (gratis geld halen) weer opnieuw beginnen en zaak is het dan om te leren van het verleden en er veel strenger in te zijn.

Dirk III | 29-05-15 | 23:06

Wat een totale onzin dit weer. Tuurlijk mogen ze oproepen tot gebed maar dat kan ook via een app, waarom moet dit cultureel opgedrongen worden? Gewoon 4 megafoons in het stopcontact, even opladen en maar bulderen dat kunnen we allemaal.
Godsamme zelfs in Den Helder staan ze in de rui voor chirurgie, oor-chirurgie natuurlijk.
Gewoon deze lui een reprimande geven, de politie staat natuurlijk weer een pistolet te eten terwijl ze onschuldige bivakmutsdragers tuchtigen. Wat de F!

Kaas de Vies | 29-05-15 | 23:06

Het gebed is beter dan de slaap
@Dibe | 29-05-15 | 22:55

Mijn werkgever heeft een kleine ruimte ter beschikking gesteld als 'gebedsruimte'.
Sommige moslims maken daar aardig ge/ misbruik van, zeker ten tijde van de ramadan.
Dan wordt er meer gebeden dan gewerkt....

necrosis | 29-05-15 | 23:05

Van Duyvenbode | 29-05-15 | 22:56

Heb je problemen met een gebedsoproep dan ben je een racist , zover zijn we al in Nederland .

Eurotokkie | 29-05-15 | 23:02

Het luiden van kerkklokken wordt vaak aangehaald als een vergelijk en het vergoelijken voor het met luidsprekers oproepen tot gebed.
Ik vind een stem veel indringender dan het geluid van een klok. Een stem maakt veel meer indruk. En als de stem dan ook nog eens een buitenlandse is, dan voel je je in je eigen land unheimisch, tenminste, dat vind ik.
Maar ja. Ze doen maar. Nu maar hopen dat de Keizersgracht in Adam ook zulke overlast krijgt. Dan is het zo afgelopen.

AntiSoof | 29-05-15 | 23:01

@Desmoulins | 29-05-15 | 23:01

zijn

Desmoulins | 29-05-15 | 23:01

@Eurotokkie | 29-05-15 | 22:49

Vandaag de dag ijn het er minimaal x85 meer, en groeiende...

Desmoulins | 29-05-15 | 23:01

Het ergst vind ik nog de stoothordes van policore idioten die in staat zijn een moord te begaan om zoiets als de islam de hand boven het hoofd te houden. Getver, wat zit dit land toch gehersenspoelde goedmensen. Bah! Dat is eigenlijk nog het grootste probleem, de politiek correcte Gedankenpolizei. Te walgelijk voor woorden. De vrijheid ligt allang niet meer in de officiële maatschappij. De vrijheid ligt ondergronds, in het verborgene, in de afzondering. Daar ligt de ruimte. Het wordt weer tijd dat de mens inziet dat hij niet samenvalt met de overheid, met de staat, met de officiële rimbam. De mens is een gespleten wezen, onpeilbaar, ongrijpbaar en is daardoor vrij.

Rest In Privacy | 29-05-15 | 22:56

blauwegieter | 29-05-15 | 22:51
Ik laat Kim Holland een uurtje in een microfoon hijgen voor de Moskee , kijken wat ze hiervan vinden .

Eurotokkie | 29-05-15 | 22:56

Ahhh ja woorden die in het arabisch die oproepen tot het gebed voor Allah staan gelijk aan de geluiden van een klok.
Want immers allemaal decibel.
Nou ik zou t nog verder willen doorvoeren, want alles heeft wel een trilling.. of golf.. beeld geluid, echt, je kunt t zo gek niet bedenken hoor...
ohja deze onzin moet schallen voer de straten van Nederland;

4 x

Allahoe Akbar

Allah is de grootste

2 x

Ashadoe ella ilaha illallah

Ik getuig dat er geen god is dan Allah

2 x

Ashadoe enna Moehammeden rasoel Allah

Ik getuig dat Mohammed Allah's gezant is

2 x

Hayya al assalaah

Haast U naar het gebed

2 x

Hayya al al Falaah
Haast U naar het welslagen

2 x

Allahoe Akbar

Allah is de grootste

1 x

La ilaha illallah

Er is geen God dan Allah

Aan de oproep voor het eerste gebed 's morgens wordt nadat men 2 x Hayya al al Falaah heeft geroepen toegevoegd:

2 x

As-salatoe ghayroe miman-naum

Het gebed is beter dan de slaap

Dibe | 29-05-15 | 22:55

Dirk III | 29-05-15 | 22:50

Den Haagistan is ondertussen Sharia-City geworden , dit is de volgende stap naar totale overheersing.

Eurotokkie | 29-05-15 | 22:54

@Prof. D.A.H. Vintik | 29-05-15 | 21:04
Ik leerde van de week toevallig dat een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) belastingvoordelen hebben. :
www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect...
Dat lijkt mij voordelig.

AntiSoof | 29-05-15 | 22:53

@Benedict Broere | 29-05-15 | 22:42

Thanks voor de link.
Die zocht ik.
Het is wel een angstaanjagend toekomstperspectief.
Het maakt het plannen van een eventueel vetrek uit mijn eigen land haast noodzakelijk.

Desmoulins | 29-05-15 | 22:53

kerkklokken klinken wel leuk en dit gezang ook alleen jammer van al die kut mensen die deze religies aanhangen

blauwegieter | 29-05-15 | 22:51

@Benedict Broere
Kijk net even op de link van je..

Pijnlijk accuraat zoals we al weten is precies hetzelfde gaande in Den Haagistan dat De Moslims zelf wel even de orde gaan handhaven ipv politie die ze niet erkennen en vond van Aartsen dat een prachtig idee.
Quote: www.examiner.com/article/as-muslim-pop...

From 5% on, they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of the population. For example, they will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing food preparation jobs for

Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature halal on their shelves -- along with threats for failure to comply. This is occurring in:
France -- Muslim 8%
Philippines -- 5%
Sweden -- Muslim 5%
Switzerland -- Muslim 4.3%
The Netherlands -- Muslim 5.5%
Trinidad & Tobago -- Muslim 5.8%

At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule themselves (within their ghettos) under Sharia, the Islamic Law. The ultimate goal of Islamists is to establish Sharia law over the entire world.

Dirk III | 29-05-15 | 22:50

Desmoulins | 29-05-15 | 22:44

De Islam is intolerant tegen alles wat niet moslim is ,
Als Nederland een koekje van eigen deeg zou geven dan
zouden er hoogstens 5 moskeeën in Nederland staan.

Eurotokkie | 29-05-15 | 22:49

@Eurotokkie | 29-05-15 | 22:39

Er is pas vrede wanneer de islam de staatsreligie is en vrijwel iedereen Allah volgt. Dan pas is er rust, dan pas zijn de beroepsmoslims tevreden.

Desmoulins | 29-05-15 | 22:47

Tsjernodebiel | 29-05-15 | 22:43
Als de wind even verkeerd staat kun je over de hele stad horen.

Eurotokkie | 29-05-15 | 22:45

@Gualtiero | 29-05-15 | 22:36

Slechts enkele overblijfselen.
Het is een feit dat christenen opgejaagd wild zijn in het Midden-Oosten. Hij had het overigens over ''niet snel een kerk zien of horen'' en dat is dus ook realiteit in de door hem genoemde steden. Ze zijn er wel maar dat is ook logisch aangezien dat altijd christelijk gebied is geweest alvorens de welbekende doodscultus Zijn intrede deed.

Desmoulins | 29-05-15 | 22:44

@maaiveld

Ze doen maar lekker, wonen toch bijna alleen maar nieuwe nederlanders in die buurt dus die mogen in de herrie zitten. Het is ook een onnodig iets, geen oproep om gebed maar een schreeuw om aandacht in de hoop een reactie te krijgen dat ze op moeten rotten met hun tyfusherrie, om vervolgens daarover te gaan lopen mekkeren dat ze gediscrimineerd worden. Na 3 weken geen reactie kappen ze vanzelf wel, als er nu een hoop ophef over gemaakt wordt hangt binnen een maand aan elke moskee zo'n geluidsinstallatie

Tsjernodebiel | 29-05-15 | 22:43

Desmoulins | 29-05-15 | 22:34 Daar heeft iemand reeds over geschreven: Dr. Peter Hammond. Vormen moslims tussen 2 tot 5% van de bevolking, dan zijn er opdringerige bekerings-activiteiten, ook in gevangenis en straatbendes. 5% en meer: continu eisen wat betreft halal-eten, gescheiden onderwijs meisjes en jongens, eisen wat betreft was- en gebedsruimten, geen alcohol, geen (blindengeleide-)honden, enzovoort. 10% van de bevolking: rellen, auto’s verbranden, bedreigingen, agressie, wetteloosheid, enzovoort. Meer dan 20%: ernstige rellen, bendevorming, aanvallen van mensen, kerken, synagoges, beelden, enzovoort. Vanaf 40%: slachtingen, terreuraanslagen, rondtrekkende moordenaarsbendes. Vanaf 60%: ongeremde vervolging van ongelovigen, genociden, toepassing sharia en belastingheffing ongelovigen onder grote dwang. www.examiner.com/article/as-muslim-pop...

Benedict Broere | 29-05-15 | 22:42

@Lilia2 | 29-05-15 | 22:25

''Zelfs in de Verenigde Emiraten op vrijdag niks gehoord.''

Ik betwijfel ten zeerste dat u daar geweest bent.
Het galmt werkelijk over Dubai en Deira, en niet alleen op vrijdag. De rest van de Emiraten zijn zelfs orthodoxer want minder toeristisch. Ik ben dus ook in verschillende islamitische landen geweest en ik kan u verzekeren dat de azaan een zeer gangbaar fenomeen is. Het idee dat men hier radicaler, of ortodoxer wat u wilt, is dan in de islamitische wereld is pertinente onzin.
Het is van hetzelfde niveau.

Desmoulins | 29-05-15 | 22:41

Walgelijk. Het begint klein- met het opeten van je pink: op een laag volume. En voordat je het weet vreten de muzelmannen je beide armen eraf en wordt je gestenigd als je niet hurkt voor deze idioterie. Fase twee van de bezetting is begonnen en Nederland(ers) doet(n) natuurlijk niets. Walgelijk.

Spielmacher | 29-05-15 | 22:41

De islam in Nederland is een gast religie maar ze werpen zich op alsof er buiten de Islam geen andere religie bestaat , dit is zeer intolerant .

Eurotokkie | 29-05-15 | 22:39

Laatst een interview gezien met de oude Jean Raspail, auteur van de Le camp des Saints (1971). Er is geen verzet tegen de allochtone invasie, zegt hij. We doen vooral alle moeite om aardig te zijn en begrip te hebben. De demografische verschuiving (Le Grand Remplacement) in Frankrijk is trouwens schokkend. Raspail stelt zijn hoop op het ontluikende communautarisme in Europa.

Rest In Privacy | 29-05-15 | 22:39

Ik vind dat ze moeten ophouden moskeeën in woonwijken te plempen. Zet het naast de Gamma en niemand heeft er last van als ze dat gejank door de megafoon gooien.
Daarnaast vind ik het argument van die hele lelijke hoofddoek kul dat ze ook de kerkklokken hoort en dus ook dat gejank moeten aanhoren.
Ik geloof nergens in en wil ook niet dat anderen mij lastig vallen met de idioterie van hun geloof.
Kerkklokken staan er echter in mijn bescheiden mening buiten want ze horen een beetje bij de geschiedenis van het land net als koeien in de wei en kaas op je brood. Niemand stoort zich er aan maar mbt tot dat gejank.. als we hier aan toegeven is het het begin van het einde en zullen alle moskeeën hun kans schoon zien en hetzelfde voorrecht eisen en steeds luider.

Dirk III | 29-05-15 | 22:38

@Cuyahoga | 29-05-15 | 20:57

Ik gebruik altijd de variant dat ze het nog niet doorhebben al bungelen ze aan een hijskraan. Zelfs dan zullen ze de hoop koesteren dat de 'religie van de vrede'-aanhangers clementie zullen tonen...

Desmoulins | 29-05-15 | 22:37

@Amazing_Mark
Je hebt kerken in Bagdad hoor en in Rabat staat een kathedraal. Ik denk ik zeg het even.

Gualtiero | 29-05-15 | 22:36

Je zou er maar wonen.

G,I. Jane | 29-05-15 | 22:35

Verbazingwekkend redelijk allemaal.

Maaiveld | 29-05-15 | 22:34

@Benedict Broere | 29-05-15 | 22:16

Ik vraag me altijd af: nu vormen zij slechts een minderheid, in vele landen een marginale minderheid, maar wat staat ons nog allemaal te wachten bij percentages van 10, 25 of 50%?
Wat wij zien op microniveau staat ons te wachten op landelijk, Europees en mondiaal niveau.

Desmoulins | 29-05-15 | 22:34

@macmiep.nl | 29-05-15 | 21:40

Leve de oikofobische weg-met-ons'ers!
''Ja, maar christenen dan...''
Marcouch en consorten kunnen tevreden zijn...

Desmoulins | 29-05-15 | 22:31

Tja blijkbaar 'enablen' genoeg Nederlanders dit. Ik hoop voor die mensen dat ze geen kinderen hebben.

QBert | 29-05-15 | 22:30

Lilia2 | 29-05-15 | 22:25

Natuurlijk is het onzin , je kunt het ook via de telefoon doen niemand heeft er dan last van .
Maar nee , iedereen moet het horen .

Eurotokkie | 29-05-15 | 22:29

Pas ergens gelezen dat die oproepen met geluid onzin zijn.
Tegenwoordig hangt er aan elke muur thuis een digitaal schema met gebedstijden.
Waardoor de oproep tot gebed onnodig wordt.
Ben het alleen kwijt waar ik het gelezen heb ,een moslim kwam hier zelf mee.
Heb overigens veel in moslimlanden gereisd en behalve Istanboel nooit de oproepen gehoord.
Zelfs in de Verenigde Emiraten op vrijdag niks gehoord.
Terwijl ons hotel echt niet zo ver van een supergrote moskee stondt.
Egypte heeft overal in Marsa Alam en dorpjes langs de woestijnweg kleine moskeen.
Past volgens hun ook meer bij het gebed.
Dat hoeft niet uit te stralen van groot en luxe.
Niet het straatbeeld te domineren.
Dat had volgens de moslims die ik daar sprak niks met het geloof te maken.
Ook het verplicht volgen van alle vijf gebeden was volgens hun een verzinsel.
Gewoon werken en heb je de mogelijkheid dan volg je het gebed.
Desnoods na gebedstijden want de moskee was gewoon 24 uur beschikbaar.
In Egypte en Tunesië werkten de vrouwen in het hotel(waren er maar enkele achter de balie)Zonder hoofddoek.
Zelf heb ik vlak bij een moskee in Rotterdam west gewoond.
Op een gegeven moment werdt het geluid van de oproep zo hard dat je het straten verder hoorde.
Dit duurde echt lang en was meerdere malen per dag.
Ben er om verhuisd .
Echt irritant het ging door merg en been en behalve Istanboel heb ik dat nooit in een Islamitisch land gehoord.
Nu in een klein buiten wijkje van Rotterdam twee straten van een kerk af.
Deze hoor je niet op zondag.Het klokgelui is zo zachtjes dat je ervoor moet gaan staan om het te horen.

Lilia2 | 29-05-15 | 22:25

Ik zoek nog steeds een land dat sterk genoeg is om dit tegen te houden. Dit land heeft geen toekomst.

Suerte Piet | 29-05-15 | 22:24

-weggejorist en opgerot-

Haadriaan | 29-05-15 | 22:23

Dr. Frambozenjam | 29-05-15 | 22:15
Dit is de keerzijde van tolerantie , mensen gaan misbruik hiervan maken.
Steeds maar weer de grens opzoeken van hoever we kunnen gaan , ja in Nederland kun je heel ver gaan `dit is wel duidelijk.

Eurotokkie | 29-05-15 | 22:23

krijgenwedatweer | 29-05-15 | 22:06

Kul aanhef. Alle geloof is kut. En waar we de een oo de achtergrond dringen moeten we niet een nog achterlijke versie importeren. Religie bij wet verbieden. Op zijn minst in het openbaar.

centenkrabber | 29-05-15 | 22:22

-weggejorist-

Haadriaan | 29-05-15 | 22:22

labaria | 29-05-15 | 22:03 Dat klopt helemaal. De moskee is als een hoofdkwartier in vijandig gebied (Dar el Harb, het gebied van de oorlog tegen de ongelovige, Nederland dus). De moskee is er voor indoctrinatie, opzwepen in haat, hersenspoeling. De moskee is er voor het verbergen van wapens. De ruimte romdom een moskee is islamitisch territorium. De ruimte tussen moskeeen is ook islamitisch territorium. In islamitisch territorium wil men dat de sharia heerst. In Londen heb je zoiets als ‘shariapatrol’ (ik weet niet of dat nu nog zo is). Buckingham Palace moet een moskee worden. De Queen heeft de keuze om moslim te worden. In Nederland zal men willen dat het koningshuis islamitisch wordt. Men wil meer en meer en meer. En men stapt daarbij steeds hoger in het geweldsspectrum – zoals dat heet. www.youtube.com/watch?v=x4fGa6GBx5g
Hoe kom je er van af? Tja.

Benedict Broere | 29-05-15 | 22:16

baard van troje | 29-05-15 | 22:09
Ja en dan die vergelijking met kerkklokken , hahahahaha.

Eurotokkie | 29-05-15 | 22:16

Gebedsoproep? of een kreet van islam overheersing..

een citaat uit oorspronklijk islamitische ahadiths:

"Bilal verricht de oproep tot het gebed, de "athaan", boven op de "Ka'bah"
Toen het tijdstip van het middaggebed "Dhohr" aanbrak, droeg de profeet Sallalahu 'alaihi wasalam Bilal op om de oproep tot het gebed te verrichten, waarna hij dit boven op de "Ka'bah" deed. Dit was ook een teken van de overheersing van de Islam, hetgeen alle blijdschap heeft bezorgd bij de moslims en alle woede bij de afgodendienaars."

De ware intentie van de gebedsoproep.

Ten tijde van de verovering van Mekka was de islamistische gebedsoproep heel anders dan nu gebruikelijk is. Deze gebedsoproep was: " 'O God, ik loof U en vraag Uw hulp voor de Qoeraisj (andersdenkenden), opdat zij Uw godsdienst mogen aanvaarden".

Dr. Frambozenjam | 29-05-15 | 22:15

Ja mevrouwtje we wonen niet in Turkije.

Eurotokkie | 29-05-15 | 22:14

Optieften met die klotemegafoons met moslim gehuil... en ja... die kerklokken dan ook meteen weg.. prima.
Djeez wie verzint die sjit? Ik moet van mn geloof de hele dag rotjes afsteken, maar dat doe ik niet uit respect voor mensen die het misschien niet leuk vinden.

baard van troje | 29-05-15 | 22:09

toen die vrouwtje met doek zei; "elke zondag luidt ook de klok en bij trouwerij ook" . Krulde mijn teennagels naar binnen. Wat zijn we afgegleden man x3 .

medisch timmerman | 29-05-15 | 22:07

Geloof is prima, ik gun een ieder z'n hobby, maar laat me er geen last van hebben. En ja, ik baal ook van dat geklingel van die kerk hierzo. Verschil is wel dat die kerk fundament is 'geweest' van dit land.

krijgenwedatweer | 29-05-15 | 22:06

Waarschijnlijk mag het, prima, maar het hoeft niet. Lijkt me qua integratie dan aardig als ze die oproep in het Nederlands doen ipv in het arabisch

Tsjernodebiel | 29-05-15 | 22:05

Het is verstoring van de openbare orde. En dat geluid is een oproep en validatie voor allerlei kwalijke zaken in de wereld.

Mark_D_NL | 29-05-15 | 22:04

Wat men er niet bij zegt is dat deze dingen door dat domme volk gezien worden als territorium. Dus dit luidspreker geroep en openlijk bidden op pleintjes en straten geeft aan dat de Islam daar heerst. Dit moeten ze verbieden want dat achterlijke volk gaat steeds een stapje verder. Om je te laten zien en te waarschuwen dat zij de baas zijn gaan ze gewoon voor je flat zitten bidden met zn vijven en wat kinderen en daarmee moet de boodschap bij jou overkomen. Jij mag niet meer blowen daar.

labaria | 29-05-15 | 22:03

Het wordt interresant wanneer het overwaait naar een provencie dorpje. En dat doet het t.z.t. want de gemiddelde nederlander is te dom om te poepen en denkt zeker niet vooruit. Arabisch over de akkers en tulpen. Overigens geen probleem wanneer je er van houd. In principe is het niet anders dan de EO de reclameblokken laten vullen. Ik zelf ben niet zo een voorstander van religuese infiltratie, en dan zeg ik ontzettend voorzichtig. Kerk klokken, is natuurlijk net zoiets, echter dat je die om de haverklap hoort is ook wel een beetje over volgens mij. Afgezien daarvan zit er een bijzonder groot verschil tussen een mechanisch gecreeerd relatief harmonieus geluid, en deze ellende.

the_hammer | 29-05-15 | 22:01

@carramba | 29-05-15 | 21:43
Mee eens, woon al jarenlang naast een kerk.
Op een gegeven moment voelt het als vertrouwd.
Het neemt niet weg dat het een privilege is die de kerk als rechtmatig ziet . En dat is waarom de islam dit recht ook heeft. Slaat nergens op, want als ongelovige heb je dit recht ook niet. Volgens ons wetboek is er scheiding tussen religie en staat.
Dus geen speciale rechten voor gelovigen.
Het zou de kerk sieren om zich terug te trekken uit de politiek en samenleving zodat we de wet kunnen handhaven. De bevolking van Europa heeft al genoeg gedaan en geleden voor een religie die eveneens uit het midden oosten komt.

BigusDickus | 29-05-15 | 21:57

Het is van belang de islamitische hersenspoeling te doorbreken, de indoctrinatie, de bewustzijnsvernauwing, de bezetenheid, het fanatisme, de neurose. Als evenwel de islam vrijspel krijgt een eigen zuil te ontwikkelen van juist hersenspoeling en indoctrinatie, dan kan je er op wachten totdat de eerste zich opblaast op zo’n gezellig terrasje in Amsterdam of midden in een druk bezochte houseparty. Wil je politiek correct blind tolerant per se een subcultuur opkweken dat alleen maar kost en kost en waar nooit iets constructiefs van uitgaat, dan is de islam zeer geschikt daarvoor.

Benedict Broere | 29-05-15 | 21:57

Verschrikkelijk. Maar ik ben nog meer verbijsterd dat we dit in Nederland gewoon toestaan. (O ja, ik ben links btw).

Spinazi | 29-05-15 | 21:54

Een wijf dat gehandicapt is, bijstand trekt en zelf 7+ jaar in Turkije heeft gewoond. En een smiddags bier zuipende tokkie room katholieker. De meeste nederlanders zijn massaal die wijk al ontvlucht - en dan raar omkijken dat er geen klachten zijn. 93% is moslim in de schilderswijk, per jaar neemt het toe. Degene die de camera niet te woord willen staan en zelfs ontwijken zijn er resoluut tegen maarjah als je tussen de vijand woont en een extreme minderheid bent kan je zulke dingen niet zeggen want dan sneuvelen de raampjes.

sickstyle | 29-05-15 | 21:49

NEIN, NEIN, NEIN! Je geeft ze een vinger en ze nemen je hele arm.
Hebben we ook al gezien met het betreurenswaardig toestaan van halal slachten en de alom tegenwoordige hoofddoekjes en burka's.
Gelijk in de kiem smoren, nu het nog kan.
Ondanks de vriendelijke, redelijke, aardige moslim reacties in dit filmpje.
(Tot mijn verbazing en tegen de verwachting in, eigenlijk).
En ook geen gelul direct van: ja, maar kerkklokken dan? Want die zijn typisch Nederlands en hiermee is Nederland groot geworden en opgebouwd (de christelijke cultuur).

King of the Oneliner | 29-05-15 | 21:47

Stapje voor stapje, beetje bij beetje, tot er geen weg terug is...

wiener mit pommes | 29-05-15 | 21:47

@macmiep.nl | 29-05-15 | 21:40
Essentieel verschil is alleen dat kerkklokken of je zou nou leuk vindt of niet wel thuishoren binnen de oorspronkelijke joods christelijke traditie van Nederland en een Moskee niet. Bovendien lopen kerken massaal leeg, liever een kerk dan moskee.

carramba | 29-05-15 | 21:43

Is dit Nederland?

sickstyle | 29-05-15 | 21:42

Tsja... mevrouw met zwarte hoofddoek heeft volkomen gelijk wat betreft die kerkklokken; gelijke monniken, gelijke kappen.

Rest In Privacy | 29-05-15 | 21:40

Hoogtijd dat onze staats godsdienst zich ook gaat laten horen in de openbare ruimte. Op alle werkdagen een keihard gong als de beurs weer geopend wordt.

Bertus Brulbroek | 29-05-15 | 21:39

Mag die oproep tot gebed ook om vijf uur 's ochtends, zoals in islamitische landen? Of is dat de volgende fase in de islamisering van Nederland?

MAD1950 | 29-05-15 | 21:33

Weleens van taqyya gehoord? Niet opgelet bij de artikelen van prof. Hans Jansen?
Lupuslupus | 29-05-15 | 21:30
Ik weet wat taqiyya is, niet zo bijdehand doen.

tittn | 29-05-15 | 21:32

Als ik de PVV was zou ik een eigen godsdienst stichten. Een sub van het vliegende spaghetti monster. Het enige wat nodig is om hun god te eren, is zoveel mogelijk lawaai maken op bepaalde tijdstippen. Het vliegende macaroni monster is gezien op bepaalde plekken in den haag, en die plekken moeten door de volgers als heilig worden gezien, dus juist daar moet lawaai worden gemaakt. Toevallig is dat overal naast een Moskee, maar daar zal het macaroni monster wel een bedoeling mee hebben. Dat is niet aan de mens om over te oordelen.
Geheel toevallig zal dit er toe leiden dat er electronisch versterkte death metal gruntende PVV'ers naast iedere moskee tijdens ieder gebed staan. Maar opnieuw, het is niet aan de mens om daar over te oordelen. Vrijheid van godsdienst nietwaar.

Salutis Humanae | 29-05-15 | 21:32

Aangezien van Aartsen toch een verkapte moslim is, zal hij waarschijnlijk nu wel uit de kast komen als zij de vrijdag oproep tot gebed voor zijn deur doen. Iedereen blij.

Baronwater | 29-05-15 | 21:32

-weggejorist en opgerot-

BigusDickus | 29-05-15 | 21:31

@tittn | 29-05-15 | 21:28
Weleens van taqyya gehoord? Niet opgelet bij de artikelen van prof. Hans Jansen?

Lupuslupus | 29-05-15 | 21:30

Een filmpje met allemaal redelijke mensen! Wat een verademing.

tittn | 29-05-15 | 21:28

Ik wil niet geconfronteerd worden met het geloof of een ideologie.
Niet in een supermarkt met hoofddoekjes. Geen kerkklokken die luiden op zondag of welke onchristelijke tijden dan ook. Al accepteer ik wel dat dit een deel van onze geschiedenis is.
Maar een ideologie dat galmt door de straten. Een ideologie dat zo vol met haat is. Een ideologie dat ongelovige dood willen. Zo'n ideologie moeten we niet eens de kans geven om het te mogen uiten. Zo'n ideologie moet verboden worden. En uitingen erop strafbaar stellen.

Wim Venijn | 29-05-15 | 21:27

in Turkije begint die herrie om 4 uur nachts al :-S

umeli | 29-05-15 | 21:25

Wat een azaanpissers hierboven.

islammoe | 29-05-15 | 21:22

Jamaar de kruistochten!

Driewerf Hoezee | 29-05-15 | 21:20

is de shariadriehoek nog niet een vierkant geworden ? of word het dan gelijk een rchthoek. steeds een stukje meer..... met alles eigenlijk.

umeli | 29-05-15 | 21:20

Gaat toch nergens over, net als kerkklokken is het een gebruik uit oudere tijden toen horloges er nog niet waren. Waarom stimuleert de overheid dit.

tiku99 | 29-05-15 | 21:19

Zouden moslims 'coïtus interruptus' trouwens omschrijven als: 'voor het galamagalama'en de moskee uitgaan'?
Dat zouden trouwens meer mensen in de schilderswijk moeten doen zo te zien.

Cuyahoga | 29-05-15 | 21:18

@Amazing_Mark | 29-05-15 | 21:04

Hear hear!

Desmoulins | 29-05-15 | 21:17

@Benedict Broere | 29-05-15 | 21:11
Tel er nog eens 30 jaar bij op, en de troonrede wordt voorgelezen door de kalief.

VanBukkem | 29-05-15 | 21:15

Hek er omheen ?
Idee ?
(Ze hoeven er toch niet uit, werken doen ze niet, en ze gaan toch alleen naar hun eigen winkeltjes..)

Wijze uit het Oosten | 29-05-15 | 21:15

Voor mij zou ik dit gejammer niet willen horen.

Maar ja, als ze daar al een klein kalifaat hebben gesticht........... zal het zeker geen probleem zijn.

het zal niet ophouden .... niet vanzelf!

nononse | 29-05-15 | 21:15

Je hoort die oproep nauwelijks uit dat luidsprekertje. In Delhi en Calcutta klingt het veel harder.

Rest In Privacy | 29-05-15 | 21:14

De degeneratie van de menselijke soort schrijnend in beeld gebracht. Leve de achteruitgangsleer!

RobberenRukkie | 29-05-15 | 21:12

Nog een jaartje of 10-20 en je kan het geloei van de moskeeën horen tot in de Tweede Kamer, ook tijdens de Troonrede.

Benedict Broere | 29-05-15 | 21:11

Voor de zekerheid toch maar geen roze plofkap haha.

CosmicPsycho | 29-05-15 | 21:10

Zeg van Leeuwen, neuq jij nog wel genoeg?

eerstneukendanpraten | 29-05-15 | 21:10


Massaal de politie plat bellen wegens geluidsoverlast. Hoe moeilijk kan het zijn?

mindless | 29-05-15 | 21:06

Wij hebben hoofdpijn.
VanBukkem | 29-05-15 | 21:02

Haha. Wat sneu voor je.

atheïstisch stemvee | 29-05-15 | 21:05

Takbir!

HoogToontje | 29-05-15 | 21:04

Tja, als je om meningen gaat vragen aan de buurtbewoners aldaar krijg je natuurlijk alleen maar positieve reacties. Dat komt natuurlijk omdat 98% daar uit lichtgetintië/Toerkije komt. En de enige 2 blanken zijn de lokale buurtidioot en doorgewinterde PvdA stemmer met schuldgevoel.
Wat een gelul zeg, kap maar gewoon met die gebedsoproepen en dat gejank dat wij (autochtonen) dat maar moeten respecteren. Want in Bagdad, Rabat of elke andere willekeurige islamitische stad zal je niet snel een kerk zien/horen. En Mekka kom je als niet-moslim niet eens in, maar hier moet alles (desnoods onder dwang) maar kunnen

Amazing_Mark | 29-05-15 | 21:04

Laten ze lekker teruggaan naar Brabant met hun ALAAAAAAAAAAF...

Vuurwezel | 29-05-15 | 21:03

@doskabouter | 29-05-15 | 21:00
-
Troost u, in diezelfde Schilderswijk hebben ze ook nog wel een paar minder relaxte...

bisbisbis | 29-05-15 | 21:02

-weggejorist-

VanBukkem | 29-05-15 | 21:02

Kunnen ze niet beter een oproep doen dat iedereen is aan het werk gaat. 2 uur s'middags ben ik alweer aan het buffelen. Maar wel relaxte moslims daar. Beter als die heethoofden in Amsterdam.

doskabouter | 29-05-15 | 21:00

Lang leve de achteruitgang, de intolerantie heeft weer een beetje meer tolerantie nodig.

Antitheïst | 29-05-15 | 20:58

Het gemiddeld IQ van de schilderswijk is zodanig dat de niet-moslims de islamisering nog niet zien al zitten ze geknield op het strand in een oranje overall en er staat er iemand achter ze galamagalama te roepen.

Cuyahoga | 29-05-15 | 20:57

@VanBukkem | 29-05-15 | 20:53
Er staat een kerk bij mij in de straat. Ik vind het wel wat hebben dat gebeier op zondag.

atheïstisch stemvee | 29-05-15 | 20:56

Ik heb in Turkije gewoond zegt ze met een staal gezicht,ja maar dit is geen Turkije!!

ron78 | 29-05-15 | 20:56

Over 20 jaar spreekt iedereen hier Algemeen Beschaafd Gammele Gammele...

eerstneukendanpraten | 29-05-15 | 20:56

In het kader van verzoening en vereniging laten we vanaf volgende maand geluidswagens rondrijden in woonwijken waarvan de waarde van de woningen boven de 450.000 euro ligt. De geluidswagens zullen de dezelfde gebedsoproep voortbrengen als de moskee, op hetzelfde geluidsniveau doch duidelijk hoorbaar voor iedereen, ook als die zich binnenshuis bevindt. U zou zich tolerant tonen als u buiten, voor uw woning, op de toppen van uw longen probeert mee te bléren. Speciaal aangestelde ambtenaren zullen hier op toe gaan zien en u desnoods aansporen. Doe allen mee, laten we discriminatie stoppen en laat onze tolerantie tot uiting komen in de oproep tot gebed. Schreeuw uw longen uit uw lijf en stamp verdomme met je voeten!

Bad Karma | 29-05-15 | 20:56

@VanBukkem | 29-05-15 | 20:53
Onzin, kerkklokken hoor je bijna niet meer. Maar daar krijgen dit moois voor terug. Top!

carramba | 29-05-15 | 20:56

-weggejorist-

Haadriaan | 29-05-15 | 20:54

Die mevrouw met dat hoofddoekje heeft natuurlijk wel een punt: Dat geloei met die kerkklokken op zondag (terwijl er niemand dood is en er ook geen overstroming is) moet ook maar eens afgelopen zijn.

VanBukkem | 29-05-15 | 20:53

Het is overigens de shahada die ze reciteren.

VerenigingVanDieven | 29-05-15 | 20:52

Dat Mili Gorus is een zeer enge stichting en bovendien verboden in Duitsland, waarom kan dat niet hier?

Agent Milton | 29-05-15 | 20:52

Binnenkort ook bij u in de buurt.
In islamitische landen is heel normaal, hoor ik die man in het filmpje zeggen.
Het is officieel hoor. We zijn een islamitisch land.

Wim Venijn | 29-05-15 | 20:51

+1 voor baas-opa.

Kapt. Kip | 29-05-15 | 20:51

@shibalnom | 29-05-15 | 20:44
Nee. Ik reaguur hier met een vest aan, een kogelvrij vest, weliswaar.

VerenigingVanDieven | 29-05-15 | 20:47

Ik weet wel een geschikte lek voor zo'n minaret: Bij die vent met dat petje in de tuin.
"Dit is toch een multiculturele wijk hier..."
Mafkees.

VanBukkem | 29-05-15 | 20:47

Ook ik zie in dit filmpje geen problemen. Geen agressieve bontkragen met vuurspuwende ogen met retorische vermogens van een driejarige. Maar open en vriendelijke mensen die GS rustig en vriendelijk te woord staan. Het zal wel weer taqqiya zijn en dingen, maar ik vind helemaal mooi.

atheïstisch stemvee | 29-05-15 | 20:47

Ies Sckhilderwijk dusch maakt niet uit. Ze moette respecteren.
Net zoals door hun de homostellen in een andere prachtwijken gerespecteerd worden.

Mathijs van Oudkerk | 29-05-15 | 20:47

Aardig repootje, maar die roeptoeter aan het eind was niet nodig.

de vicevoorzitter | 29-05-15 | 20:46

Territorial pissings.

VerenigingVanDieven | 29-05-15 | 20:44

Nou zit ik gelukkig een paar duizend kilometer weg van Den Haag/Nederland, maar heeft Van Leeuwen nou echt een winterjas aan? Is het bij jullie nog geen zomer ofzo?

shibalnom | 29-05-15 | 20:44

"hun lokroep voor religieus bronstige bidmatbukkers"
Ge-ni-aal!!!!

Abject | 29-05-15 | 20:44

Katholieken zijn hier wel verdraagzaam. Ik hoor de gristen kerkklokken al luiden in Bagdad, nee dus.

drammerd | 29-05-15 | 20:43

geen probleem lekker laten gaan ,die pleuris kerkklokken hoor ik ook elke dag, heb meer last van die tokkie Nederlanders met hun klote drugs en radio hollandio of hoe het ook heet tegenwoordig. liever een goede moslim dan een debiele kaaskop

ShoveASockinit | 29-05-15 | 20:42

Achterlijk geloof.

Blue Light | 29-05-15 | 20:42

Stukje bij stukje beetje bij beetje.......

StijlvolRechts | 29-05-15 | 20:40

Volgens mij zie ik weinig problemen...

kw_nl2 | 29-05-15 | 20:40

De Shariadriehoek is een stukje verder in zuidelijke richting...

De hersenloze | 29-05-15 | 20:40

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen