Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

FC Boerka gaat demonstreren

Maar deze is van C&AWelja. We hebben weer een protestdemonstratie. Ditmaal zijn het de hardcore boerka-fans die gaan boe roepen in Den Haag. Komende donderdag is het zo ver. Dan wordt er een petitie aangeboden. De initiatiefneemster van de demo - mevrouw A Bayrak de Jager uit Almere - roept op om naar het Binnenhof te komen met zwaargeestige leuzen als "Jij een lapje om je kont, ik om mijn mond!" zo lezen we in het Volkskrant-artikel. Wat we niet in dat artikel lezen is dat mevrouw A Bayrak de Jager op internetfora oproept om ook de leus: Verdonk, doe ons een lol en koop een boerka! (dan hoeven wij niet naar je verachtelijke smoel te kijken) te scanderen. Dat u dus weer even weet waarom vrouwen boerka's dragen. Zodat we hun 'verachtelijke smoelen' niet hoeven zien. Ja, die mevrouw Bayrak de Jager gaat nog eens wereldberoemd worden met haar uitspraken. Ze had zelfs CNN op bezoek voor een repo over Nederland en intolerantie. We zijn reuze benieuwd hoe 'verachtelijke smoelen' in het Engels klinkt. Roept u maarrr. En oh ja, cross-dresser ies fout...

Reaguursels

Inloggen

Het meest verachtelijke zijn de Nederlandse sletten die zich bekeren. In WOII hadden we daar andere methoden voor. De kop kaal scheren en in groepsverband hoer hoer roepen. Nu ze zich toch allemaal gaan verzamelen tijdens een demonstrasie laten we deze oerhollandse nogmaals uitvoeren als tegenprestatie. Walgelijke poepdozen die te lelijk zijn om een normale vent te scoren of te dom en/of naief. Een zandstraal machine erop zetten. Islam in Nl dient ingedamt te worden en halt toegeroepen te worden. Stop een verdere verzuiling van NL

TheDevilMadeMeDoIt | 28-11-06 | 10:18

ik Vind die dingen niet kunnen en ik vind ook dat als die achterlijke burka draagers hier wat gaan protesteeren dat ze meteen kunnen opflikkeren terug naar hun zanbakland waar ze kapotgeschoten worden als ze die dingen niet dragen hie word je niet kapot geschoten als je zonder een kloonepak rondloopt burka dus daar wel en als ze hem per se willen dragen dan gaan ze dat maar daar doen waar het hoort hier in nederland hoort het niet

Boozes | 28-11-06 | 00:39

-weggejorist-

Ronnie D. | 27-11-06 | 22:48

Suckers, geen land ter wereld waar moslims zo makkelijk hun geloof kunnen beleven als in Nederland.
Moet je in een 100% moslimland als Tunesie eens kijken hoe ze je aankijken wanneer je met een simpel hoofddoekje over straat loopt, als je daar met een burka over straat gaat loop je zonder meer de kans in de cel te belanden.
Moet je in Marokko eens proberen een vrouwelijke minister geen hand te willen geven, verdwijn je meteen de martelkerkers in.

Pannie | 27-11-06 | 22:35

Ik ben van mening dat gezichtsbedekkende kleding niet thuis hoort in Nederland, en ik zou er niet rouwig om zijn als boerka's en dergelijke uit het straatbeeld verdwijnen.

Maar ik vraag me wel af waarom een verbod nodig is. Een argument is dat van het anti-terrorisme. Gezichtsbedekkende kleding zou terroristen in staat stellen om hun plannen ten uitvoer te brengen. Nu is het een feit dat in landen als Israel mannelijke terroristen vrouwenkleren plus gezichtbedekking gebruikten om ongemerkt hun dodelijke lading mee te dragen. Maar wijde vrouwenkleding is geen onderdeel van het verbod, en vrouwen, die net goed terroristische bedoelingen kunnen hebbben, blijven in staat explosieven bij zich te dragen. Verder, ik kan me voorstellen dat in Nederland juist iemand met een boerka de aandacht op zich verstigt, iets wat me niet in het voordeel lijkt van een potentiële terrorist.

Een ander argument is dat gezichtsbedekkende kleding het functioneren van vrouwen in de samenleving verhindert. Dit is ongetwijfeld juist, maar een algemeen verbod lijkt me niet nodig. Waar behoefte aan is, zijn regels op scholen en bedrijven die gezichtsbedekkende kleding weren. Zulke regels dienen duidelijke, specifieke doelen. Een instelling kan van haar werknemers eisen dat in het contact met collega's en klanten het belangrijk is dat men elkaar kan aankijken, idem dito voor leraressen en leerlingen.

Een specifiek verbod zou ook kunnen gelden in winkels en banken waar gezichtsbedekking in verband met de veiligheid niet gewenst is. In zulke situaties is naar mijn oordeel een verbod niet in strijd met de godsdienstvrijheid. Dit ligt anders bij een algeheel verbod. Veiligheidsaspecten lijken mij op straat minder van toepassing. Iemand met een integraalhelm (of pet/sjaal/zonnebril) kan net zo goed een tasjesdief zijn als de mevrouw met een boerka.

Hoewel gezichtsbedekking niet is voorgeschreven in de Koran en het stoelt op een zeer discutable uitleg van de Hadits (overlevering), voorziet het voor de dragers in een religieuze behoefte. Het past de nederlandse overheid niet om hierover een oordeel te hebben. De scheiding tussen kerk en staat werkt twee kanten op. Religieuze dogma's en gebruiken dienen buiten de werkingsfeer van de overheid blijven, maar andersom behoort de overheid zich ook verre te houden van de religieuze invulling van het leven van een gelovige.

Hoeveel vrouwen dragen in Nederland een boerka? Hoogstens een paar honderd, en dat is een ruime schatting. Waarom zou je voor een beperkt probleem wetgeving willen maken die knelt met het elementaire Nederlandse grondrecht van de godsdienstvrijheid? Ik kan hier wel iets op verzinnen, maar ik weiger vooralsnog te geloven dat de Nederlandse wetgever zich laat leiden door politiek opportunisme. Ik wacht daarom gedudig op meer argumenten ter ondersteuning van een verbod.

Ik maak me ook zorgen over de gevolgen van een verbod. In grote delen van de wereld zal het niet worden begrepen of worden misverstaan als aanval op de Islam. Het zal de reputatie van Nederland geen goed doen. Zelfs het Britse, conservatief-liberale blad The Economist heeft het verbod afkeurend besproken. Is dat een boeka verbod ons waard?

Belangrijker is de vraag of de naleving van de wet kan worden gegarandeerd en wat de sancties op overtreding zijn. Wat zal de politie doen als ze wordt geconfronteerd met een mevrouw met boerka? Ik neem niet aan dat de hermandad de verboden kleding zelf zal verwijderen. Een boete of in het uiterste geval hechtenis dan maar?

Dit laatste zal een groot deel van de Islamieten in Nederland op de kast zal jagen. Je hoeft geen voorstander van het dragen van een boerka te zijn, om kwaad te worden om de vervolging van geloofsgenoten om wat zij zien als hun religieuze plicht. Kortom, de wet kan makkelijk bijdragen tot polarisatie. Tot slot, alles wat verboden is, is spannend. Het zou zelfs een aanmoediging kunnen zijn voor jonge moslima's om die lap textiel om te doen.

Mas Rob | 27-11-06 | 20:57

-weggejorist-

hotchick1983 | 27-11-06 | 20:10

-weggejorist-

Ronnie D. | 27-11-06 | 19:40

Jaman,
Inderdaad autochtone oversexede jongens en zo is het ook met de vrouwen die willen opvallen in de maatschappij. Ze zijn zo onzeker van binnen in hun hart, hun hart is zo leeg van binnen dat zij een completering zoeken. Die denken ze te kunnen vinden door de jaloerse blikken van andere vrouwen en door het gekwijl van vieze, gefrustreerde mannen(want een moslimman werpt zijn blik naar beneden als er een vrouw aan komt lopen in zijn richting). Maar ik zal je zeggen, de completering in je hart zal je nooit maar dan ook nooit vinden in wereldse zaken of in andere mensen. Dat garandeer ik je!!!!

Treger | 27-11-06 | 17:55

starende oversexede autochtoontjes die denken dat elke vrouw vrij wild is.

Treger 27-11-06 @ 17:19

srry...?je bedoeld ipv autochtoontjes toch zeker wel allogtoontjes?

ja man | 27-11-06 | 17:22

JaMan,
Nee ze is heel knap en heeft geen zin meer in starende oversexede autochtoontjes die denken dat elke vrouw vrij wild is.

Treger | 27-11-06 | 17:19

Ze begint er ook steeds meer voordelen van in te zien.
Treger 27-11-06 @ 16:58

zodat niemand meer steeds naar haar snor zit te staren zeker?

ja man | 27-11-06 | 17:02

@JaMan,
Ik heb het er ook vaak over met haar (dagelijks) en moedig het aan maar de keuze is aan haar. Ze begint er ook steeds meer voordelen van in te zien.

Treger | 27-11-06 | 16:58

kniebelknuistje 27-11-06 @ 16:12 hihi ja tuurlijk dat geldt ook voor jou en de meeste westerse vrouwen.

Ik kan ook heerlijk buitenlandse gerechten maken. Mijn pannetjes zijn zeer in de smaak bij allerlei culturen, hoewel mijn voorkeur surinaams, hindoestaans, thais is.

eet smakelijk

Wolverine | 27-11-06 | 16:32

Mijn vrouw hoeft geen Burka of Niqaab te dragen
Treger 27-11-06 @ 15:57

SLap lullen is eauk een vak, in je eerdere posts vandaag zei je dat je je vrouw bijna zover had om de burka te gaan dragen!

dus officeel mongeaul ben je, en mijn tijd niet meer waardig!

ja man | 27-11-06 | 16:23

Sorry kniebel,
Had ik niet mogen zeggen. Eet smakelijk en jij ook wolverine!

Treger | 27-11-06 | 16:18

Treger

Wel fijn dat je nu, na deze discussie, je vrouw toch de keuze laat. Want aan het begin ervan (om 27-11-06 @ 11:54) zei je nog dat je haar al 'bijna had overgehaald.' - dat klinkt toch even anders.

Het was me 'n genoegen, ik ga lekker koken!

kniebelknuistje | 27-11-06 | 16:16

@Treger:
oh, ik begrijp je helemaal. Mijn (overigens allochtone) man en ik hebben onlangs een hond gekocht; een Golden Retriever. Dat ras is ook heel trouw, lief, makkelijk opvoedbaar en zo zacht om te aaien... Nee, pitbulls komen er bij ons ook niet in.

@wolverine

en ik, en ik, en ikke dan joh! Ik kan bovendien ontzettend goed koken. Mijn man heeft nog nooit zo lekker gegeten. Elke dag bak ik pasteien en taarten voor hem, en lekkere stoofschotels en gebraden lamsbouten. Echt! Maar hij mag daarna mooi afwassen. :-)))

kniebelknuistje | 27-11-06 | 16:12

Treger@ Nog wel even iets positief; ik vind het een pluspunt dat je in discussie gaat ;)

Als jij eens wist hoe trouw, lief, zachtaardig, meegaand etc ik ben poehhhh en dat voor een westerse vrouw. Uiteraard moet het wel wederzijds zijn.... mijn huidige vriendje is zo blij met mij!

Wolverine | 27-11-06 | 16:08

@Kniebel,
Ik ben een gematigd moslim en van origine NL. Zoals gezegd heb ik grote voorliefde voor de Arabische en ook de Perzische cultuur en ben erg gesteld op de zachtaardige nog echte vrouwelijke midden oosten vrouwen.(het liefst perzisch, koerd of libanees/syrisch, dat zijn de mooisten en meest dienstbare) Zij hebben iets wat bij de westerse vrouwen allang verloren gegaan is en dat is voornamelijk zachtheid en trouw. Mijn vrouw hoeft geen Burka of Niqaab te dragen maar als zij dat wil dan mag ze en wat mij betreft mag er niemand zijn die vrouwen het dragen gezichtsluier verbieden!

Treger | 27-11-06 | 15:57

Treger 27-11-06 @ 15:44

Ok, verspilde moeite, ik ben erin getrapt. Ik zie nu dat je een neppert bent. Ik had natuurlijk al meteen nattigheid moeten voelen toen je over die Burka begon, want moslims weten dat een Burka een specifiek Afghaans kledingstuk is, en dat wat we hier zien, een niquaab is. Dus wie ben je eigenlijk?

kniebelknuistje | 27-11-06 | 15:50

@Treger

Ik ga helemaal niet weg met m'n sharia, zolang het nog overal over de wereld gebruikt wordt om vrouwen te misbruiken - lees je de rapporten er maar over na hrw.org/english/docs/2002/08/22/global... - voorbeelden genoeg. Je zegt wel dat oosterse vrouwen dit 'accepteren', maar dat is hetzelfde als beweren dat zwarte slaven destijds het accepteerden dat ze werden gebrandmerkt. Ze hebben weinig keuze! De baas in huis is weer zo'n lege platitude die je moslimmannen altijd hoort bezigen, het betekent alleen maar dat ze mogen beslissen wat ze die dag gaan koken, want baas over hun eigen lichaam zijn ze zeker niet - dat moeten ze daarna lijdzaam als een lap vlees aan hun man serveren, of ze zelf willen of niet. Hou toch alsjeblieft op met je drogredenen, het valt namelijk niet goed te praten. Dit alles is bedacht voor en door mannen, lekker handig en zoooo oppervlakkig.
De meest primitieve culturen op aarde behandelen hun vrouwen nog edeler dan jij.

kniebelknuistje | 27-11-06 | 15:47

@Kniebel,
Ok ik geef het toe. Het is niet allemaal ideaal voor de vrouwen daar maar als man ben ik er erg gelukkig mee. Als ik daar ben worden de dochters massaal aangeboden en je hebt dus ruime keus om te selecteren op bepaalde kwaliteiten. Doe je een miskoop ben je er ook makkelijk weer vanaf zonder al te veel rompslomp. Vind ik prettig.

Treger | 27-11-06 | 15:44

.. en nog wat betreft dat scheiden:

de praktijk loopt meestal niet synchroon met wat er in de koran staat. Dat komt omdat dommige en gefrustreerde baardjes zoals jij graag een paar interpretaties hier en daar aan het heilige boek plakken om de vrouwen naar hun hand te zetten alsof je het over gratis personeel hebt. Zo kunnen vrouwen in Marokko dankzij de Moedawwana, absoluut niet autonoom huwelijksverbanden sluiten. Dit houdt in dat vrouwen absoluut niet zelf kunnen beslissen om te trouwen noch te scheiden.

kniebelknuistje | 27-11-06 | 15:40

@Kniebel,
Ga toch weg met je sharia. Die bestaat in de meeste moslimlanden niet. Er is normaal burgerlijk recht en een vrouw mag zich beklagen. De positie van een vrouw is goed gewaarborgd en (ik praat niets goed) strikt gesproken bestaat verkrachting binnen het huwelijk niet omdat volgens de Islam de huwelijkse plicht van een vrouw is dat ze toegeeft aan de lusten van haar man. Je mag erover denken wat je wilt maar de oosterse vrouw accepteert dit en daarom is zij ook de baas in huis en hoeft financieel niet bij te dragen aan het huishouden.

Treger | 27-11-06 | 15:37

Oh ja, @Treger, als je echt moslim zou zijn (maar dat betwijfel ik, volgens mij ben je toch een hoax, want wat je uitkraamt is te belachelijk) weet je dat volgens de sharia een vrouw vier mannelijke getuigen moet hebben van een verkrachting voordat de beschuldiging serieus wordt genomen. Dus geen uitstrijkjes/monsters/DNA-onderzoek, fok-it, vier kerels plus een verkrachter tegenover een vrouw, die ook nog eens het risico loopt op z'n minst verstoten of gestenigd te worden door buitenechtelijke verbanden. Schiet lekker op.

kniebelknuistje | 27-11-06 | 15:33

Oke treger@ wat jij wilt....

Wolverine | 27-11-06 | 15:30

@Treger:

Ha, nu maak je jezelf werkelijk belachelijk. Je gelooft toch niet dat de officiele verkrachtingscijfers in die landen overeenkomen met de werkelijkheid? Ze hebben daar nog nooit van onafhankelijke media of wetenschap gehoord dus laat staan dat er objectieve statistieken bijgehouden worden, hoor! Alleen al verkrachting binnen het huwelijk is daar de dagelijkse praktijk. Wat denk jij waar een vrouw die verkracht is in SA bij aan kan kloppen? Bij de politie soms? Ze wordt dan zelfs door haar eigen familie verstoten, sukkel! Werp eens een blik in de Human Right Watch reporten. Dat er over gezwegen wordt, betekent nog niet dat het simpelweg niet bestaat! En kap eens met je beweringen dat ik me persoonlijk aangevallen zou voelen. Niets daarvan, ik word gewoon witheet van zoveel oliedomheid. Jij bevestigt alle negatieve cliche's over moslimmannen - dat het infantiele, onderontwikkelde, tirannieke en psychische gestoorde inteeltholbewoners zijn. Da's jammer.

kniebelknuistje | 27-11-06 | 15:27

@Wolverine,
In de islam is scheiden normaal. De vrouw mag zelfs eigen iniatief hiertoe nemen als zij niet tevreden is met haar man. Ze zijn wat dat betreft pragmatischer dan westerse vrouwen. Er hoeft niet zoveel "gepraat"te worden.

Treger | 27-11-06 | 15:15

Minderheid en uitzondering? Niet in landen met een westerse cultuur. Mmmm ik weet wel beter, en jij vast ook wel.

Als westerse -vrouwen- ontevreden zijn dan praten we erover. Als mannen slaan dan slaan de meesten vrouwen ook terug, en als dat allemaal niet meer werkt, dan is scheiden de beste oplossing en worden we niet achterna gezeten om vervolgens de weg naar de hemel te vervolgen.

En nu respecteer ik wel die wetten (hoe stom en verachtelijk ik ze ook vind) maar niet in een westerse wereld.

Wolverine | 27-11-06 | 15:04

@Wolverine,
Ja dat kan maar is kleine minderheid en uitzondering.
Opstandigheid en ontevredenheid bij vrouwen komt bij alle volkeren van de wereld voor!

Treger | 27-11-06 | 14:35

Op naar Den Haag donderdag. Kledingvoorschrift: casual, in pak, naakt, whatever. Verplichte kleding: bivakmuts of integraalhelm of beide, een gezichtsbedekkende carnaval masker is eveneens toegestaan. Bij een beperkt budget kan een nylonkous, wel een donkerkleurige natuurlijk, ook volstaan. Om eventuele discriminatoire tendensen op te sporen is het aanbevelingswaardig deze kleding reeds vanaf huis te dragen en met het openbaar vervoer naar Den Haag af te reizen. Even een bank in lopen om te pinnen is ook een aanrader.

namensmijnhond | 27-11-06 | 14:33

Treger 27-11-06 @ 13:28.14.16 Treger je bent een grote leugenaar! Onrealistische denkwijze in alle opzichten. Ik heb moslimvrouwen gesproken, ze zijn bang, worden geslagen, mogen niet uit huis en moeten de pantoffels bij wijze van spreken klaarstaan. Ze willen dit niet hier in een westers land! Ze willen leven zoals de vrouwen behoren te leven maar mogen dit niet... anders.

Kom op zeg.

Wolverine | 27-11-06 | 14:30

@Kniebelknuistje,
Het zijn juist de westerse samenlevingen die niet gemoedelijk en gewelddadig zijn. De verkrachtingcijfers liggen hier veel hoger dan in een gemiddeld islamtisch land. Het zijn juist de islamtische landen waar de sfeer gemoedelijk en vredig is. Criminaliteit komt er weinig voor en vrouwen kunnen zonder vrees (itt hier) op elk uur van de dag de straat op. Dat weet je zelf toch ook wel? je moet je niet zo persoonlijk aangevallen te voelen. Ik heb het niet over jou maar over "eigen" vrouwen. Wat zou jou het kunnen schelen wat ik over amorele geldhongerige types die denken dat hun lichaam een geldmachine is denk?

Treger | 27-11-06 | 14:16

@treger

Nee, goed lezen. Je hoeft van mij niet weg, maar ik vraag me af (herhaal maar weer even mijn woorden) wat jij doet in een in jouw ogen Soddom en Gomorra-land, waarvan de bevolking uit sletten en slappelingen bestaat. Toen ik Nederland zat was, emigreerde ik naar het buitenland. Was ik het daar zat, kwam ik weer terug. Kijk, dat is tenminste consequent. Wat jij doet is halstarrig in een land blijven zitten waarvan je de waarden en normen verafschuwt. Waarom zou je in zo'n hel blijven zitten, alleen maar omdat je er geboren bent? Dat is een beetje slap.
En bezitterigheid blijkt uit alles wat je schrijft, beste jongen. 'Het is mijn vrouw ... het is een kostbaar bezit.' Letterlijk jouw woorden. Verder plak je er nog een paar, volkomen ongefundeerde (nooit door wetenschap aangetoonde) platitudes op over vermeende karaktereigenschappen van vrouwen waardoor ze behoefte zouden hebben aan jouw leiding. Anders zouden ze dus niet normaal en goed kunnen functioneren. Raar he, maar er zijn duizenden voorbeelden van vrouwengemeenschappen die prachtig functioneerden, beter zelfs, omdat de mannen elkaar de koppen aan het inslaan waren tijdens deze of gene oorlog. Het is leuker met mannen, absoluut, maar dan wel graag met mannen die vrouwen zien als mensen, amen. Nooit opgevallen dat de sfeer in westerse landen op z'n minst gemoedelijker en minder gewelddadig is dan in het MO? Precies. I rest my case. En hoppakee, nu je koffers pakken! Op naar een moslimparadijs naar keuze!

kniebelknuistje | 27-11-06 | 13:55

@kniebelknuistje,
Hoe kom je bij bezitterigheid? Ik heb alleen gezegd dat elke vrouw een beetje leiding moet hebben om goed en normaal te kunnen functioneren en ze te behoeden voor valkuilen. Meer niet. En waarom moet ik weg hier volgens jou? Ik ben ook maar normaal geboren hier hoor.

Treger | 27-11-06 | 13:35

@ja man - sorry, was even verwarrend :-)

@Treger
Nee, ik zat niet in een compound. Maar volgens mij zit jij al je hele leven in een compound van verwrongen, seksueel gefrustreerde denkbeelden opgesloten. Logisch dat je zo denkt over het geluk van Arabische vrouwen, je weet niet beter, want je bent volkomen gehersenspoeld - je spreekt in de clichematige mantra's die alle moslimgeestelijken bezigen. Nergens blijkt uit dat je zelfstandig redeneert, en ik vraag me af wat je nog in dit Sodom en Gomorra doet, als je SA zo bewondert en zo'n haat koestert tegenover de NL bevolking.

Werkelijk waar, dat maakt jou in mijn ogen een slap schepsel, dat alleen maar uit financieel winstbejag hier woont.

Ik ben geen christen, maar wat me meer aanspreekt in deze religie (waar jij naar verwijst ivm mijn citaat van de Tawheed) is dat er meer ruimte wordt geschapen voor het zelfstandig redeneervermogen van de mens (geen opsomming van droge levensregeltjes) en dat de kern van dit geloof liefde is. Hoe jij spreekt over je vrouw, daar spreekt totaal geen liefde uit, maar bezitterigheid. Dat is een hele rudimentaire, simplistische vorm van een relatie waar volgens mij zelfs de holbewoners in de prehistorie nog geen brood van lustten.

kniebelknuistje | 27-11-06 | 13:31

@kapoerewiet,
Je hoeft jezelf niet te verdedigen hoor. Ben blij voor je dat je een sterke man hebt die jou aankan. Volgens mij ben jij gefixeerd op extremen. Heel veel moslimvrouwen zijn wel gelukkig, worden ook gerespecteerd door hun man en zijn de baas in het huishouden. Dat is een traditionele rolverdeling. Waarschijnlijk is het eerder anders om wat jij beweert: Veel NL vrouwen zijn ongelukkig, depressief en vreten zich kogelrond omdat ze niet voldoende steun krijgen van hun man, dit omdat deze maatschappij voorschrijft dat een vrouw een zelfstandig wezen is maar velen willen dit liever onbewust niet.

Treger | 27-11-06 | 13:28

@Treger:

Ik ben al tien jaar getrouwd en mijn man is een echte, zelfverzekerde man, die weet dat hij mij niet in mijn vrijheid hoeft te beknotten, omdat je met sterke liefde geen zwarte zak nodig hebt. Deze man blijf ik trouw omdat ik van hem hou, niet omdat ik bang voor hem ben. Wat jij doet is een relatie in stand houden op basis van angst, en dat is de reden waarom zoveel moslimvrouwen op latere leeftijd allemaal met depressieklachten rondlopen. Ga eens praten met huisartsen in Osdorp: ze vreten zich rond uit onvrede, omdat ze zien dat Nederlandse vrouwen wel gelukkig zijn met hun mannen, die hen respecteren.

Ik denk dat een van de redenen waarom er zulke misere heerst in moslimlanden, is dat het door rigide, gefrustreerde mannetjes wordt geregeerd die meer hersenen tussen hun benen hebben hangen dan in hun hoofd, die de helft van de bevolking uitsluit uit angst, onwetendheid en frustratie. Maar ik begrijp jou wel. Het is wel lekker, zo'n machtspositie, als je verder niets klaarspeelt in je leven. Ik durf te wedden dat jij op eigen kracht, zonder gearrangeerd huwelijk, nooit aan een vrouw was gekomen.

kapoerewiet | 27-11-06 | 13:22

Waarom geen lederen burka? Kunnen ze allemaal aan het het werk als Lasser!

kwakkwak | 27-11-06 | 13:12

Met mijn visie op de werkelijkheid is niks mis!

Treger 27-11-06 @ 13:05

o nee tuurlijk niet, jij bent onfeilbaar!

ja man | 27-11-06 | 13:07

@Kniebel,
De el tawheed verkondigt een strikte leer. Dat mag en beetje bekrompen daar aanstoot aan te nemen want gristenen die strikte leer berkondigen worden wel getolereerd.
De positie van vrouwen in SA is zonder meer goed te noemen. Ze mogen alles, stemmen en studeren massaal maar het enige wat ze niet mogen is autorijden. Dit is ter zelfbescherming want grote afstanden en wat nu als auto kapot gaat midden in de woestijn?Dat kun je een vrouw niet aandoen.
Ook ik heb jaren gewoond en gewerkt in het MO en bewonder de arabische (islam) cultuur mateloos. Ik zat echter tussen het gewonen volk, jij opgesloten in een compound? Met mijn visie op de werkelijkheid is niks mis!

Treger | 27-11-06 | 13:05

@kapoerewiet,
Heb jij een vriend? Ben je er tevreden mee of is het een slappeling?
Diep in elk vrouwenhart willen ze allemaal een sterke man om bij te staan als nodig is. Vrouwen willen graag dat iemand de leiding heeft in een relatie. Zo is de natuur en die is bij veel vrouwen in dit land verloren gegaan. Kunstmatige schepsels volgestouwd met hormonenpreparaten, ik benijd ze niet.

Treger | 27-11-06 | 12:58

kniebelknuistje 27-11-06 @ 12:56

eehhhh, u bedoeld treger mischien?

ja man | 27-11-06 | 12:58

@jaman

Ok, zeg maar welke beelden waar ik naar verwees niet kloppen. Daar kan ik wat mee. Voorlopig verwees ik naar 1) een publicatie van de El Tawheed moskee 2) de rechteloosheid van vrouwen in Saoudi Arabie 3) de moord op Theo van Gogh. Allemaal feiten. Vervolgens wees ik erop dat deze feiten niet te rijmen zijn met het halstarrige claimen van burgerrechten door hier wonende fundi's. Duidelijk nu?
Verder is het nogal hilarisch om iemand, die enkele jaren in het buitenland - waaronder het MO - gewoond en gewerkt heeft, te verwijten dat ze haar denkbeelden van internet haalt. Ik denk dat jij zelf eens je geest moet gaan slijpen om de werkelijkheid onder ogen te zien.

kniebelknuistje | 27-11-06 | 12:56

@treger

Wat fijn voor jou, dat jouw huisdier zo 'beinvloedbaar en goedgelovig' is, dat je haar naar je hand kan zetten met je fantasierijke denkbeelden, die mannetjes zoals jij al eeuwen in stand houden om de helft van de bevolking onder de duim te houden. Ik heb medelijden met je, omdat je nooit zal begrijpen wat echte liefde is, en wat een prachtige relatie je kan hebben met een persoon die je als je gelijke ziet, in plaats van als een ding dat je aan de ketting moet leggen. Fijn ook dat de Blijf van m'n lijfhuizen vol zitten met van zulke goed beschermde moslimvrouwen, bont en blauw geslagen. Ik denk dat je vooral erg onzeker bent, Treger. Een onzeker pikkie dat zijn vrouw niet op een andere manier bij zich kan houden dan haar aan de ketting te leggen. Als je haar nou niet kan overtuigen van die Burka, ga je dan over op het zoutzuur?

kapoerewiet | 27-11-06 | 12:50

@kniebelknuistje,
Je hebt teveel TV gekeken en waarschijnlijk teveel haat op het internet gelezen. Het beeld wat jij schetst klopt niet.

Treger 27-11-06 @ 12:45

het beeld wat jij schetst klopt zeker wel mongeaul die je bent!

ja man | 27-11-06 | 12:48

@kniebelknuistje,
Je hebt teveel TV gekeken en waarschijnlijk teveel haat op het internet gelezen. Het beeld wat jij schetst klopt niet.

Treger | 27-11-06 | 12:45

Treger 27-11-06 @ 11:48: Nederland is een vrij land, godsdienstvrijheid...

Het frappeert mij elke keer weer hoe handig fundi's zich bedienen van onze verworvenheden, zodra het ze uitkomt. Homo's moeten van gebouwen worden gegooid, opiniemakers met messen de keel doorgesneden om het zwijgen op te leggen, christen moeten branden, maar hee, als het eigen verwarde denken in het gedring komt, ringelt daar opeens het belletje van de Nederlandse burger: grondrechten. Onderwijl verwijzen ze met hun leefwijzen naar vage interpretaties van de Koran, verzonnen door de meest rigide samenlevingen waar zulke grondrechten niet bestaan. Vrouwen aan banden leggen? In de Koran niet terug te lezen, maar in Saoudi Arabie een handige manier om de helft van de bevolking eronder te houden. Andere geloven en geloofsuitingen? Zelfs in Istanbul moeten Christenen vrezen voor hun leven. Dit praten met twee tongen doet mij moslims wantrouwen. Diep wantrouwen.

kniebelknuistje | 27-11-06 | 12:38

@Kapoerewiet,
Omdat het mijn vrouw is en alleen ik mag genieten van haar lichaam. Dat is prive. Een vrouw is een kostbaar bezit die je moet koesteren en beschermen tegen invloeden van buitenaf want ze zijn over het algeem goedgelovig en makkelijk beinvloedbaar. Dus alles voor haar eigen bestwil zeg maar.

Treger | 27-11-06 | 12:37

kapoerewiet 27-11-06 @ 12:30

nu ik weet dat je vrouw, en westers bent, wou ik je wat vragen: neuqen?
hahah, geintje srry , ik schaam me diep!

ja man | 27-11-06 | 12:35

@Treger 27-11-06 @ 11:54

Wat een gefrustreerd vrouwbeeld hou jij er op na. Wil je er over praten? Waarom kan jouw vrouw zich niet vrij bewegen zonder een burka? Ik heb me mijn hele leven, zonder burka of hoofddoek, vrij kunnen bewegen op straat. Als ik lastig werd gevallen, dan was het door sexueel gefrustreerde mannetjes uit moslimgemeenschappen in Nieuw West. Westerse mannen daarentegen zijn zo gezond van geest dat ze gewoon met mij om kunnen gaan, respectvol met mij kunnen praten, zonder mij als een homp vlees te zien met een gat erin dat een luchtdichte, zwarte verpakking nodig heeft.

In onze samenleving is het normaal dat je elkaar MET OPEN VIZIER tegemoet treedt. De handdruk, de glimlach: allemaal communicatiemiddelen om te tonen dat je geen kwaad in de zin hebt. De niquaab is een harnas met gesloten vizier, dat uitdrukt dat de vrouw zich constant bedreigd moet voelen, alsof ze in oorlog is. Dit denken is volslagen ziek en ook niet in de Koran zelf terug te vinden - het is een keuze om verder te zoeken dan het heilige boek zelf om een rechtvaardiging te vinden voor dit soort ritueeltjes. Met geloven heeft dat niets te maken, met een politiek statement des te meer.

Overigens is een burka een typisch Afghaans kledingstuk, je bedoelt waarschijnlijk een niquaab - triest dat je nog niet eens weet wat je over je vrouw heen wil gooien.

kapoerewiet | 27-11-06 | 12:30

Treger 27-11-06 @ 12:14

hahaha, besef je zelf wel wat je allemaal voor onzin neerplempt?

vraagje,"Het gaat om vrije beleving godsdienst." bedoel je niet " het gaat om vrije onderdrukking van vrouwen"?

ja man | 27-11-06 | 12:27

@Jaman,
Soms is een hooddoekje niet voldoende. Dan is een burka op zijn plaats. Het gaat om vrije beleving godsdienst. Op zich mag een burkaverbod maar dan consequent zijn: geen enkele religieuze uiting in het openbaar dus geen visstickers meer op auto's, geen zichtbare kruizen, geen keppeltjes meer. (symbool van reli agressie) en geen hoofddoekjes meer.

Treger | 27-11-06 | 12:14

Er is in NL geen enkele burkadraagster met snode plannen, dus echt geen gevaar voor openbare orde.

Treger 27-11-06 @ 12:02

intereseert niet, iedereen moet herkenbaar zijn in de openbare ruimtes!

Dan moet er ook iets gedaan worden aan al die sletjes in het straatbeeld met borstvullers, haarstukjes en onbedekt vlees. Die zijn in principe ook niet herkenbaar want hebben teveel aan uiterlijk gerotzooid.

moet ik hier nou een genuanceerd antwoord op geven?

voor de rest, petjes hoofddoekjes keppeltjes etc. maakt niet uit, want het gezicht is herkenbaar!

ja man | 27-11-06 | 12:05

@Jaman,
Dan moet er ook iets gedaan worden aan al die sletjes in het straatbeeld met borstvullers, haarstukjes en onbedekt vlees. Die zijn in principe ook niet herkenbaar want hebben teveel aan uiterlijk gerotzooid. Ik zou ook geen jongens met petjes meer willen zien want ook onherkenbaar uiterlijk. Er is in NL geen enkele burkadraagster met snode plannen, dus echt geen gevaar voor openbare orde.

Treger | 27-11-06 | 12:02

Dit verbod gaat het echt niet halen want we gaan door tot de hoge raad Europa. Burka verbod = kansloos.

Treger 27-11-06 @ 11:54

HMMMM, denk je dat nou echt?
hoe zit het dan met dat hoofddoek verbot in france?

ja man | 27-11-06 | 11:59

Treger 27-11-06 @ 11:54

NOG EEN KEER: iedereen moet herkenbaar zijn in de openbare ruimtes!

dusssss, IEDEREEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja man | 27-11-06 | 11:58

@Jaman,
Mijn vrouw draagt nog geen burka. Ik heb het er vaak met haar over en al bijna overgehaald. Ze mag en moet vrijuit over straat kunnen bewegen en de burka helpt haar daarbij. Dit verbod gaat het echt niet halen want we gaan door tot de hoge raad Europa. Burka verbod = kansloos.

Treger | 27-11-06 | 11:54

Treger 27-11-06 @ 11:48

neeeeeee.................
zucht,.....................................
iedereen moet herkenbaar zijn in de openbare ruimtes

ja man | 27-11-06 | 11:49

JaMan,
NL is nog steeds een vrij land en dat houdt automatisch in dat elke vrouw het recht heeft een burka te dragen. Heeft iets te maken met godsdienstvrijheid weet je.

Treger | 27-11-06 | 11:48

k hoop dat er duizenden komen. Solidair met het grondrecht op kledij naar eigen keuze!

Treger 27-11-06 @ 11:20

IK EAUK, MAAR DAN MET INTERGRAAL HELMEN EN BIVAK MUTSEN

ja man | 27-11-06 | 11:44

Goed iniatief. De demonisering moet stoppen. Ik hoop dat er duizenden komen. Solidair met het grondrecht op kledij naar eigen keuze!

Treger | 27-11-06 | 11:20

kniebelknuistje 27-11-06 @ 10:30

BLA BLA BLA

ja man | 27-11-06 | 10:39

@Vanes 26-11-06 @ 21:24

Negeren is inderdaad de beste optie. Burka's en djellaba's bij in Nederland opgegroeide moslims zijn een ridicule manier van om aandacht vragen en zich afzetten tegen de rest van de samenleving. Lekker belangrijk, weet je wel. Nergens in de koran wordt dit kledingstuk voorgeschreven. Hoe meer aandacht we aan dit kinderachtige gedoe (vaak van tot islam bekeerde, verwarde Nederlandse vrouwspersoontjes) besteden, des te imponerender ze zichzelf voelen. Ik kijk altijd gapend de andere kant op. Een keer in de tram ging ik er bijna op eentje zitten, omdat het nogal druk was en ik die grote vormeloze zwarte zak op die stoel aanzag voor een schaduw. Het leuke was dat ik daarna er om stond te schateren met een paar Marokkaanse jongens die mijn verbijsterde reactie hadden opgemerkt.

kniebelknuistje | 27-11-06 | 10:30

In al die moslimlanden zelf hoeven ze die kutdoekjes niet te dragen, dat zie je alleen hiero...

Extremejoy | 27-11-06 | 10:22

Met al die dames in tenten kan de pliesie makkelijk iedereen bekeuren voor illegaal kamperen...

Patrick Bateman | 27-11-06 | 09:57

stelletje kuthoeren. mevrouw de jager vindt besneden piemeltjes zo lekker dat ze zelfs bereid is om als ninja door t leven te gaan. wil gaan kijken donderdag maar kan geen vrij krijgen.dat probleem hebben die muffe stinkkutten zeer waarschijnlijk niet.

schijtbak | 27-11-06 | 09:29

verdonk is niet lelijk.
vrouwen met snor wel

rylands | 27-11-06 | 09:11

@Koekje-dr-bij

Westerveld ligt ver van Amsterdam maar ik kom wekelijks op luchthavens en in de grote steden van Europa hoor!
Ik verdom het gewoon om in angst te leven, dan is het pas echt gedaan met de vrijheid.

Vanes | 27-11-06 | 09:03

Dispisable faces?

Eagle_Eye | 27-11-06 | 08:58

IK roep iedereen op om ook te gaan, maar dan met intergraalhelm en bivakmutsen op!
kijken wat de hoeren van de profeet dan zeggen!

ja man | 27-11-06 | 08:41

Het argument om een burka te dragen om mannen niet in verleiding te brengen is ronduit belachelijk. Het probleem van de mannen wordt op deze manier afgewimpeld op de vrouw. Die moet zich maar zodanig kleden dat zij mannen niet in verleiding brengt.
Overigens zei de profeet Isa iets anders: Als je oog je tot zonde zou verleiden, ruk het dan uit. Volgens mij is dit wel symbolisch bedoeld, maar hier wordt de verantwoording voor zonde geheel bij degene met "het oog" gelegd. In het geval van de "verleiding" de man dus.

Mi Hoen | 27-11-06 | 00:25

allemaal oppakken vanwege de indetificatie plicht,,,,,,, en dan uitzetten

blauwe vogel (pino) | 27-11-06 | 00:25

Ik snap het ff niet meer.
Jaren lang hebben we het gezeur van de dolle mina's, bom moeders, en alle andere geemancipeerde vrouwen en plattelandsdozen en het feminisme aangehoord. En nu gaan groen links, pvda en sp opkomen voor de moslima's gehuld in burka. Waar gaat dit over ?Hoezo komen deze partijen op voor de rechten van de vrouw ? Kan ik nu ook weer ff mijn wijf achter de strijkplank zetten, thee laten zetten, en haar het recht van het aanrecht geven. Terug naar de jaren 50..... leve de tomaten in de regering. Maak er maar tomatenpurree van.....

difi | 26-11-06 | 23:34

Vanes 26-11-06 @ 21:24
Zeg André, burka-verbod stamt gewoon van het feit dat een ieder zich herkenbaar in de openbare ruimte moet begeven, dus niet vanwege bin laden. En mocht je eraan twijfelen, millitauren in bagdad staan as we speak een hakbar nat te spuiten omdat ie in een kamer vol automatische geweren, raketwerpers en granaten in een burka met een kind in zn armen stond. Erg moeilijk is het niet om diezelfde "techniek" op Amsterdam CS toe te passen en een boemmetje in een prullenbak te mikken. Goeie beveiligingscamera die een zwart kleed gaat identificeren. Nou weet ik wel dat westerveld ver van amsterdam ligt maar het gaat natuurlijk om het grote plaatje he?

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 23:32

Er werd altijd gezegd dat een verbod niet nodig was, omdat een boerka zelden of nooit gedragen wordt in Nederland.
Ik ben benieuwd naar de opkomst...

Wellicht zitten er bij die demonstatie allemaal GL leden onder de boerka verstopt. :-)

ik lul ook maar wat | 26-11-06 | 22:27

LET OP !! Onze grote roerganger Jan Maorijnissen gaat deze moslima''s gelijk geven en is voorstander van de burka. (Al is het alleen maar om Verdonk te pesten). Ik wed dat hij ze gaat toespreken, en Kaboutertje Boslim zal naast hem staan en wijselijk zijn mond houden uit concurrentievrees, Het benne me gekke tijden

bijtertje | 26-11-06 | 22:25

Keutelaer 26-11-06 @ 21:50

Je slaat de plank as usual mis. 0031 heeft de meest eigenzinnige koers gevaren inzake zowel Iraq als Afghanestan. Je bent vooringenomen en/of niet op de hoogte en die mentale gemakzucht siert je slecht. Jij kunt beter, begenadigd denker én verrukkelijk ironist cq. arrogant cynicus. . Dan passen gemeenplaatsen niet, hoe amusant het voor jezelf ook is. Je misbruikt je talenten, mister. Invasieve kun je wat mij betreft vervangen door "evasieve". De rest kun je ,denk ik, zelf invullen en zeau niet: ongezien de tyfus domeaur (lijkt me niet aan de orde, dit laatste).

bottehond | 26-11-06 | 22:13

Hoe zit het met de vrijheid van meningsuiting ???

maar dan mag de politie ook gewoon een identiteitscontrole doen..

Tzakje | 26-11-06 | 22:11

@Vanes 26-11-06 @ 21:24

De ironie is dat juist de overheid zich als terrorist ontpopt, met al die invasieve ingrepen in de persoonlijke levenssfeer. Een bijkomstigheid van het slaafs papegaaien van de neocons aan de andere kant van de oceaan.

Keutelaer | 26-11-06 | 21:50

Laat ze dat ding maar in hun eigen land dragen.

JumPmOnkeY | 26-11-06 | 21:42

In plaats druk te maken over de petitie tegen het burkaverbod, gingen de Meiden van Halal eens een bezoekje brengen aan de sympathiek ogende imam Fawaz, om deze geplaagde man van zijn negatieve imago te bevrijden. De Slavinnen van Halal lieten zien dat deze man eigenlijk een bijzonder vriendelijke warmhartige man was, die in is voor een grapje en zijn doodsverklaringen aan Ayaan en Theo klinken nog plausibel ook.

Ed Cetera | 26-11-06 | 21:33

Ik ben tegen een burka verbod omdat het ingegeven wordt door een belachelijke angst voor het terrorisme. Wanneer je tegenwoordig vliegt moet je tandpasta en aftershave in een plastic zakje en in Engeland moeten je schoenen op de lopende band. Osama lacht zich een bult wanneer hij de bewakingsvideo's ziet. Een burkaverbod is gebaseerd op hetzelfde sentiment en dus belacheliijk.
Ik vind wel burka's en hoofddoekjes vrouwonterend en als ik een vrouw was (en dat ben ik dus niet) zou ik het NOOIT dragen. Het is middeleeuws en achterlijk om maar bekende moslima te parafraseren.
En natuurlijk nooit burka's en hoofddoekjes in functies die de overheid vertegenwoordigen want SCHEIDING van kerk en staat is heilig ;)
Verder moeten ze maar weten ik zal ze volkomen negeren.

Vanes | 26-11-06 | 21:24

-weggejorist-

casanova | 26-11-06 | 21:02

Is toch geen enkel probleem als deze "damens" hun boerka willen dragen.
Gewoon retour Allochtonie dan maar, gordijntjes dicht en je eige weer lekker late onderdrukken door manlief.

Kale Rakker | 26-11-06 | 20:49

Hint: op de online petitie kun je ook tegenstemmen.
Ze hebben slechts 290 handtekeningen.

Pepp1 | 26-11-06 | 20:41

Maar waar dient een boerka eigenlijk voor? Om mannen niet in de verleiding te brengen? Dat heb ik tenminste begrepen, corrigeer me maar als het niet zo is.
Maar hoe zit het dan met die studente die een tijdje geleden alleen in haar laarsjes en voor de rest niks een minuutje of twintig in rotterdam liep te filmen?
Tuurlijk, er werd naar gekeken, maar ze is met geen vinger aangeraakt.
Van de foto's in de krant heb ik begrepen dat er voornamelijk AUTOCHTONE
mannen liepen, dat dan weer wel....
Mijn conclusie: de vrouwen hebben geen probleem, maar de mannen die niet genoeg fatsoen en zelfdiscipline hebben, en dus maar zo'n tent gaan opdringen.

ratje | 26-11-06 | 20:40

-weggejorist-

casanova | 26-11-06 | 20:27

-edit ban -

casanova | 26-11-06 | 20:25

@schoorsteenveger 19:35, LOL ;)

Rest In Privacy | 26-11-06 | 19:56

Wel fijn want de legitimatieplicht is een stuk makkelijker ineens, we heten allemaal H. Ema afdeling douchegordijn en bij problemen zeg je gewoon dat de gaten er al in zaten.

ilstimulo | 26-11-06 | 19:53

|Hoe halen ze het in hun hoofd demonstreren tegen een heel gepast wetsartikel. Geert Wilders doet goed werk !!!
Aanpassen intergreren heet dit Moslima's

Rest In Privacy | 26-11-06 | 19:53

Het mag zo zijn dat in een bepaalde sociale context anonimiteit als normaal wordt ervaren, het mag zelfs zo zijn dat bepaalde samenlevingen anonimiteit van personen van het vrouwelijke geslacht als normaal ervaren, ja het mag zelfs zo zijn dat bepaalde samenlevingen anonimiteit van personen van het vrouwelijke geslacht dwingend voorschrijven, maar dat is toch iets anders dan wat hier nu lijkt te gebeuren.

Het zich in anonimiteit hullen in de openbare ruimte wordt hier als recht opgeëist. Hiermee wordt mijns inziens een grens overschreden die de weg vrij maakt voor willekeurig welke groepering om hetzelfde te eisen en te doen.

De geschiedenis leert ons dat het dragen van kleding die ons onherkenbaar maakt maar al te vaak gebruikt is door groeperingen die er belang bij hadden dat hun leden anoniem bleven, ook en vooral als ze zich in het openbaar vertoonden en in het openbaar misdroegen. Die mogen kennelijk bij GeenStijl naar gerefereerd worden. Het zij zo.

Leuke tip voor de organisatie:
www.youtube.com/watch?v=eF00nbyFZ3I

Geheel 'off topic' uiteraard een stukje eigen christelijke traditie:
www.youtube.com/watch?v=safKT2BAYwg

Schoorsteenveger | 26-11-06 | 19:35

@MiRRoRMaN 26-11-06 @ 16:49
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons...

@koerbagh 26-11-06 @ 16:31
"Maar goed, demonstreren op het Malieveld is natuurlijk wel een teken dat ze goed geintegreerd raken."
Waarschijnlijk was dit citaat cynisch bedoeld, maar deze hele demonstratie is en blijft de omgekeerde wereld.
jameswagner.com/images/6-30-02.jpg
Ik ga toch ook niet zo in Rabat of Riyad staan ? Je zou dan waarschijnlijk een lange pijnlijke dood sterven.

Dwaaaas | 26-11-06 | 19:32

Steeds noemt men de vrijheid als argument. Vrouwen moeten de vrijheid van kleding hebben en een burka is onderdrukkend. Erg bemoedigend vind ik die aandacht voor het welzijn van onze marokkaanse medelanders. Echte integratie dat wij van de onderbuik van de hollandse samenleving de pleitbezorger zijn van vrouwenrechten voor moslims.

spooky | 26-11-06 | 19:31

PVV doe er snel iets aan! Want dit land gaat naar de klote door dit niet aanpassende volkje.

Rommie | 26-11-06 | 18:54

Laat ze maar komen,Donderdag:voor de rest van het jaar mogen ze nergens heen!Ben ook wel blij met die boerka:zie je die SNOR oók niet!

h@rr | 26-11-06 | 18:43

Dus wie weet hoeveel lelijke smoelen we nu te zien gaan krijgen, allemaal een boerka dus.

Ernest Claes | 26-11-06 | 18:08

Ik kan die islamitische mannen wel gelijk geven wanneer ze van hun vrouwen eisen dat ze op geen enkel manier sexuele lusten bij andere mannen mogen oproepen.
Alleen is een burqa nog niet goed genoeg wat mij betreft want ik wordt zo vreselijk opgewonden van die twee spiernaakte neusvleugeltjes.
Wel twee centimeter ongegeneerd bloot is er te zien ..... vuile verleidsters ...
slettebakken ....

Bigi Bana Boy | 26-11-06 | 18:08

Ik vind preventief ruimen hier wel een geschikte oplossing.
Want dit soort gehersenspoelde mafketels kosten de staat anders toch alleen maar tonnen aan uitkeringen e.d.
Dat geld kan beter op mijn zwitserse bankrekening belanden, dan word er tenminste iets nuttigs mee gedaan... :-)

Irish_Bastard | 26-11-06 | 17:28

Alaaf!!!
Haring erbij om die tenten vast te zetten!

Nooit meer slapen | 26-11-06 | 17:15

@Wolverine 26-11-06 @ 16:19
Dar-Al-Islam? Ik denk dat er dan iedere week hier een moskeet de lucht in gaat.

bruinspruit | 26-11-06 | 17:03

Redelijka actie, ze hadden alleen meer moeten werken aan de leuzen en iets meer aan een gemeenschappelijke bindende factor moeten werken.
Nu voel ik me als niet moslim namelijk niet geroepen om mee te demonstreren...

MAXIMO | 26-11-06 | 16:54

@Kardinaal Meier 26-11-06 @ 16:32.. de *pieppp* .. leipe zooi zeg

Donna Karan | 26-11-06 | 16:53

@Wolverine: En ondertussen slaapt Nederland lekker verder. In de tweede wereld oorlog was nederland ook ubervriendelijk, waren we zogenaamd neutraal zelfs net als Zwitserland. Nou we hebben het geweten.... weinig geleerd van 40-45.

MiRRoRMaN | 26-11-06 | 16:49

FAPFAPFAP .. ik geyl op boerkaas!! picaz!!

]V[ | 26-11-06 | 16:36

-weggejorist-

Schoorsteenveger | 26-11-06 | 16:34

... In de Heilige Koran staat weer wel dat je andermans vrouwen mag verkrachten, mits je haar eerst fatsoenlijk geroofd hebt (Sura 4:24). Eigen vrouw aanranden mag ook (2:223) En nergens in de Koran staat dat je je niet aan kinderen mag vergrijpen, dus dat is dan ook weer toegestaan. Ies wil van Allah! Allahu Akhbar! Allahu Akhbar! etc.

Kardinaal Meier | 26-11-06 | 16:32

Tsja... het lijkt me dat een verbod er niet hoeft te komen. Er schijnen in Nederland overal APV's te zijn waarin staat dat je in het openbaar herkenbaar moet zijn. En bovendien is er nog wet die de openbare zeden beschermt. Je mag dus ook niet naaqt op straat. Als we nu gewoon afspreken dat de boerka daar ook onder valt ben je klaar. Heb je geen verbod nodig. Een speciaal verbod voor die paar die er nu zijn is een overdreven.... Dat is ongeveer hetzelfde als een speciaal verbod in Nederland op het kweken van coca in de volle grond. Het spul wil hier toch niet groeien. Maar goed, demonstreren op het Malieveld is natuurlijk wel een teken dat ze goed geintegreerd raken. Tenzij ze Nederlandse vlaggen en gebouwen in de fik zetten, en met geweertjes in de lucht gaan schieten.

koerbagh | 26-11-06 | 16:31

O help,dat zijn van die Nederlandse vieze lelijke panlappen met eczeem en veel vies zweterig vette plooien,die door geen zichzelf respecterende Nederlander aangeraakt worden,maar vanwege de verblijfsvergunning wel gedekt worden door Ali en Achmed,Burqa erover,dichtnaaien en nooit meer openbaar op straat die vieze afvalbakken.

dukeone | 26-11-06 | 16:28

MiRRoRMaN 26-11-06 @ 16:12 Laat ze maar denken en zullen het zelf wel ondervinden. Er staan hier al 566 moskeeen, de meesten kerken zijn verdwenen of worden gebruikt als moskee (rotterdam). Het is al te laat:

In de islam telt men drie stadia: de Dar-Al-Suhl, de nog niet veroverde gebieden. De Dar-Al-Harb, dat is het stadium van de verovering. En de Dar-Al-Islam, het moment waarop de niet-gelovigen onderworpen zijn. In Egypte verschijnt elk jaar een islamitisch woordenboek. In de editie van dit jaar zijn Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk aangeduid als gebieden die in het stadium van de Dar-Al-Harb zijn. Dat is de situatie waarin we ons bevinden.”

Wolverine | 26-11-06 | 16:19

@veest van pim: Niet huilie doen hoor, als je goed om je heen kijkt zie je dat ze het heel vaak hebben over het westen over nemen.
Dus droog je tranen pierrot, droog je tranen.... *zingt* speciaal voor jou ga maar lekker verder slapen, met betraande oogjes op je hoofdkussentje....

MiRRoRMaN | 26-11-06 | 16:12

ter illustratie;

de Burka en de hoofddoek zij verboden in openbare gelegenheden in Turkije:
mijn god (ja en niet allah) waar praten we over? Af dat ding!

Foutter Bosch | 26-11-06 | 16:09

Als aanpassen zo moeilijk is, ga dan terug!!!

Barry de Breker | 26-11-06 | 16:08

pffffff vermoeiend allemaal hoor!! in de Koran staat trouwens helemaal geen fuck over burka's e.d..................... wat zijn mensen toch dom!!

**PUUR** | 26-11-06 | 16:08

jecus 26-11-06 @ 15:47 Juist! Maar je weet psychologisch gezien, dat wanneer iemand iets zegt over een ander, dit vaak een spiegel is.

Wolverine | 26-11-06 | 15:59

Wat zou ik graag een tegen demonstratie willen houden, alleen ik moet gewoon werken. Deze uitkering trekkende pinquins hebben alle tijd om naar het binnehof af te reizen. Een groot net erom heen en enkeltje rif gebergte.

Johannes Gerbrand | 26-11-06 | 15:57

Doe eens een burqa voor die snor!

Kasper Loopstra | 26-11-06 | 15:57

-weggejorist-

Rest In Privacy | 26-11-06 | 15:55

rosalie 26-11-06 @ 15:51
Wauw, dan zijn er nog altijd ruim 20% intelligente mensen in 0031

jecus | 26-11-06 | 15:55

stretch 26-11-06 @ 12:17
Zwarte piet was eigelijk een nikker, nee niet het scheldwoord, maar een mannelijke nimpf. Hij was de rechterhand van Wodan en stond symbool voor de dood. In die tijd kenden we in deze omgeving geen zwarten. Bij de kerstening is Wodan getransformeerd in een RK Heilige en sinds de Spaanse overheersing in de lage landen is de Moor model voor Zwarte Piet geworden.

Mag hopen dat de schrijver van deze scriptie geweaun een onvoldoende heeft gekregen.

jecus | 26-11-06 | 15:53

Gewoon een boerka kopen, en je onder de demonstranten begeven en dan bakstenen naar de politie gaan flikkeren :) Kijken of ze de goede oppakken :)

Lange Neus | 26-11-06 | 15:53

jecus 26-11-06 @ 15:47

Jezus, intelligente mensen stemmen niet...oei...

rosalie | 26-11-06 | 15:51

Boeddhi 26-11-06 @ 11:59
Daar wordt ik zo moe van. Intelligente mensen zijn links, domme eikels rechts. Je voelt je wel een übermensch hè. Zal je tegenvallen hoeveel echt intelligente mensen rechts stemmen en hoe dom zelfbenoemde intelligente mensen zijn. Kom zelden een linkse intelligente stemmerT tegen, meestal lullen ze semi-intelligent en trappen alleen open deuren in, maar zelf nadenken? Nooit.

Maar aan je postings te zien snap je maar bar weinig van de gemiddelde intelligente rechtse reaguurder alhier op GS

jecus | 26-11-06 | 15:47

Als wij vrouwtjes over een paar jaar ook verplicht zijn om een boerka te dragen. om de mannen dus niet te provoceren..... hoe moet ik dat dan doen met mijn cup F?

Overigens als dat zou gebeuren ben ik hier al pleitos.

Wolverine | 26-11-06 | 15:47

RooKuuU 26-11-06 @ 15:26

Je brengt het leuk, maar Geert W. woont in Nederland en heeft dus een partij van de vrijheid in Nederland. Dat betekent dat, als je het ergens niet mee eens bent, je dat op democratische manier kunt uiten en proberen te bewerkstelligen. Het betekent niet dat de buiten de wettelijke toegestane "vrijheden" altijd toepasbaar zijn. Dus het betekent: vrijheid binnen ons bestel in Nederland. En als dan de boerka's verboden worden dan is dat d.m.v. het democratische bestel verboden. Dat is onze vrijheid, snap je?

rosalie | 26-11-06 | 15:44

Hoppa -om eens een jaren 80-uitroep te gebruiken- het gaat weer over de boerka! Heb ik al genoeg over gezegd. In het kort, verbieden dat ding:
a) om aan te geven waar de grens ligt;
b) om vrouwenonderdrukking geen stem te geven;
c) als opmaat naar de afschaffing van koplakens uit scholen en overheidsgebouwen.

Murdockyoufool | 26-11-06 | 15:42

@ Rosalie. Okido, merci, dan zet ik hem even op mijn shitlist.
@RooKuuU
Ik begrijp je heel goed. Maar onvoorwaardelijke vrijheid bestaat niet. Er moet aan alles grenzen zijn zodat je elkaar niet naar het leven gaat staan. ( quote: pastors ). Maar zodra er groepen mensen stelselmatig tegen die grenzen aan gaan pissen en jammeren, en zeggen dat die grenzen alleen voor hun gelden: noem het hoe je wilt maar in koekjes-boekje staat dat gelijk aan jezelf in een slachtofferrol plaatsen. De vrijheid waar wilders en onze grondwet op doelen is: vrijheid voor iedereen, en voor iedereen evenveel. Volgens wilders moet je echter wel die vrijheid verdienen door er verantwoordelijk mee om te gaan. Dus enerzijds gewoon je hoofddoek dragen als jij je daar prettig bij voelt, maar anderzijds je verantwoordelijkheid nemen en accepteren dat niet iedereen zich daarbij comfortabel voelt en gewoon voor sommige beroepen niet solliciteren. Slechts een klein voorbeeldje van hoe het zou moeten; deze petitie is weer een klein voorbeeldje van hoe het niet moet.

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 15:33

Pft. Non-item. Is te merken aan de reacties ook. Mooie novemberzondag buiten, veel boeiender. @MiRRoRMaN: ik weet zeker dat jij en je geestesgenoten er heel veel kleurrijke naampjes voor kunnen verzinnen. Doe dat maar, dan hoef je er niet bij stil te staan hoe buitengewoon stompzinnig het is om hier over "bezetting door moslims" te liggen lullen als inwoner van een land dat Irak en Afghanistan bezet houdt en in de Balkan, waar ze ook niets te zoeken hadden, met de handen in de zakken stond toe te kijken hoe duizenden moslims werden afgeslacht.

veest van pim | 26-11-06 | 15:28

leve de religieuze klamboe ! ies goed idee insekten binnen houden in plaas van buituh

ilstimulo | 26-11-06 | 15:28

@Koekje

*Zucht*

Je begreep me verkeerd, ik zit mezelf niet in een slachtofferrol te werken(ik ben ANTOON niet he), ik wil duidelijk maken dat er geen vrijheid is, tenminste als ik de letterlijke betekenis van het woordje Vrijheid mag overnemen, je kan Veel in Nederland ;), maar vrijheid? Als ik vandale mag geloven is er ook in Nederland geen vrijheid, nergens is er vrijheid, endus is PVV uitgeschakeld, want in vrijheid zitten geen berperkingen, right?

RooKuuU | 26-11-06 | 15:26

@cast 26-11-06 @ 15:18

taaltoetsje doen!

"hun hun" isse niet goed, moet zijn "zij zich" vmbo lutser.
doe nog maar keertje proberen doen!

Herman Flipsen | 26-11-06 | 15:24

Vroeger noemden ze vrouwen die met de bezetters trouwden moffenhoeren, hoe noemen ze dit soort wijven eigenlijk?

MiRRoRMaN | 26-11-06 | 15:22

Laat ze eerst een een taalcursus volgen:

"In een land waar de vrouw baas is eigen buik zijn we zeker baas eigen hoofd!"

en "Het enige probleem die ik heb met mijn hoofddoek ben jij !"

Tjongejonge wat een triestigheid.... maar eerlijk is eerlijk: ies nog heilig vergeleken met Gonnie ;)

powerpoes | 26-11-06 | 15:22

@cast 26-11-06 @ 15:18
Het liefst zouden ze "solidaire" Nederlandse vrouwen zien die net als hen burka's gingen dragen, maar helaas voor hen zijn Nederlandse vrouwen geemancipeerd en weigeren ze zich te laten onderdrukken door mannen of hun geloof.

Framoes | 26-11-06 | 15:21

Koekje-dr-bij? 26-11-06 @ 15:09

Iets van rand en debiel en koekjes erbij, kee? Joris kreeg eigenlijk meer de volle laag van Bull op een tja, "vreemde" manier eigenlijk...zo verbloemd genoeg?

rosalie | 26-11-06 | 15:19

wat is de bedoeling van hun moeten wij ons aanpassen
of moeten hun hun aanpassen

cast | 26-11-06 | 15:18

Dus deze vrouw wil het recht om geen rechten te hebben. "Mij man zeg dat boerka ies goed".
Hoe oud is de dame in kwestie? 16? Die forumpost is namelijk echt een drama.

Framoes | 26-11-06 | 15:14

mevrouw Bayrak de Jager ???
Is dat zo domme snol die voor haar vriendje moslim is geworde ofzo?
-----------------------------
Nederland en intolerantie
????
Weet je wat pas intolerantie is...
Niet aanpassen aan een land waar je in gaat wonen.
Een land wat lelijke moskees voor je neerzet
Een land wat dat kattegejank tolereert wat uit die gebouwen komt.
En dan nog zeuren.
Kwam vandaag toevallig iemand tegen die in zo'n jutte zak liep
Dus ik kijk eraan, steekt ze de middelvinger op. hahaha
tolerant he.
Maar goed het is zondag, het is haar vergeven.

RedScorpion | 26-11-06 | 15:11

rosalie 26-11-06 @ 14:56
Wat heeftie gezegd dan? ( verbloemde versie graag.. )

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 15:09

RooKuuU 26-11-06 @ 14:44
Je bent echt heel dom. Ik hecht ook waarde aan de vrijheid om jou in je bek te mogen schijten. Maar dat beperkt weer jouw vrijheid om niet in de bek gescheten te hoeven worden. Er moeten dus keuzes gemaakt worden. En die keuzes hebben consequenties voor iedereen, dus ook voor geestelijk gehandicapten die vinden dat iemand die zich al vijftienhonderd jaar niet meer heeft laten zien ( waarvan ik dus zou denken datie dood is ) wil dat hij heel de dag met een kleed over zn kop over straat moet. Dus stop met jezelf en je volk in een hoekje te drukken, je bent niet zielig, je wordt niet gediscrimineerd. Dat je buiten de samenleving valt heb je geheel aan jezelf te danken. Een jaartje self-exploring zou je geen kwaad doen denk ik.

@Joris.
Gaan we spoekus 26-11-06 @ 14:30 nog editten? Ik vind hem wel een beetje dom en ver gaan?

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 15:08

Ongezien heel erg de tiefus

wattiserdan | 26-11-06 | 15:08

Godver, oeverloze gezeik over dat stelletje bekrompen en besneden mensen.
Zet ze voor de keuze:

Boerka? Ja -> leef met discriminatie
nee-> welkom in Nederland, zegt u 't maar. Uitkering?

roebfromtheblock | 26-11-06 | 15:06

Ik heb gehoord dat burka dragen onveilig in het verkeer is. Koos Spee kom er is in.

bruinspruit | 26-11-06 | 15:02

Dr.bull! 26-11-06 @ 14:46

Nou, nou, dr. Bull....(.) van koekje-dr-bij blijf je af!

rosalie | 26-11-06 | 14:56

Moslims gedragen zich als duivelaanbidders

arthur2006 | 26-11-06 | 14:55

"One of the terrorists was hiding in a house dressed as a woman, pretending to nurse a baby," said the statement.

Mannen die in de islam vrouwen kleding dragen mogen worden gedood, dus wat zeikt het nou. Allah akbar, volgende

Dr.bull! | 26-11-06 | 14:52

Koekje-dr-bij? 26-11-06 @ 14:33

Wat ik citeer alleen maar een populaire doodsverwenzing die moslims
vaak naar ons toe gebruiken. En heb hem een heel klein beetje verdraait

Maarja volgens de koran droegen alleen de vrouwen van de profeet
een sluier er staat nergens dat andere (moslim)vrouwen dit ook moeten.
Maarja die arme vrouwen doen tog klakkeloos wat hun hakbar man zegt.
waar ze dan overigens weer aan uigehuwelijkt zijn.
maarja ies allahs wiel, en je wilt natuurlijk niet in elkaar getimmerd worden
door je bloed eigen familie onder mom van eerwraak

spoekus | 26-11-06 | 14:48

Vechten voor de verloren zaak, zeker met dat soort onbenullige teksten.

1 voordeel; het is vrij eenvoudig op te lossen; 1 belletje naar hun echtgenoten en de dames gaan helemaal nergens heen :)

GroningerKrukSurfer | 26-11-06 | 14:46

-edit doe eensch rustig fokkertje -

Dr.bull! | 26-11-06 | 14:46

Die moslim hoerrrrrrrr stinkt waarschijnlijk uit haar mond vandaar.
Je bent nooit te oud om te leren.

multi-gelul | 26-11-06 | 14:45

@Koekje

Maar dat gaat tegen de Vrijheid in:

vrij·heid (de ~ (v.), -heden)
1 het vrij zijn
2 privilege

vrij2 (bn.)
1 over zichzelf naar goeddunken kunnende beschikken, niet gevangen, onderworpen of bezet => independent; <=> gevangen
2 door NIETS BEPERKT, gebonden of belemmerd => onverlet, perkeloos, ruim; <=> onvrij

We kunnen dus concluderen dat er geen vrijheid is ;)

RooKuuU | 26-11-06 | 14:44

Koekje-dr-bij? 26-11-06 @ 14:35

zal wel een één of ander kunstprojectje zijn, neem niet aan dat dit werkelijk moslima's zijn. Die moeten de geslachtsdelen ook tijdens de daad bedekt houden.

@RooKuuU 26-11-06 @ 14:35

Hou nou toch op met dat gezeur, het gaat om een verbod van volledige gezichtsbedekking in de (semi-) openbare ruimte, dus eauk bivakmutsen, helmen etc. het is niet alleen een kwestie van Islambashing

Herman Flipsen | 26-11-06 | 14:41

RooKuuU 26-11-06 @ 14:35
Nee, oh onwetende. Vrijheid voor íedereen. Dus óf allemaal dragen wat we willen, óf allemaal herkenbaar over straat. Dit is nou de zoveelste keer dat een religieus-gehandicapte vrijheid of gelijkheid verwart met positieve discriminatie. Die tijden zijn voor bij jongen...

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 14:38

@ Herman Flipsen 26-11-06 @ 14:14
Verrek, toch wel handig eigenlijk.
Je hebt als vrouw geen openbaar toilet meer nodig......

Gravin v Kippenbouth | 26-11-06 | 14:37

Herman Flipsen 26-11-06 @ 14:29
Wel een hoge hoax-factor?

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 14:35

Waar is de partij van de vrijheid nou dan? ik dacht dat ze vrijheid belangrijk vonden, en dan hoor je ook vrij te zijn een burka te dragen, of wat dan ook.

RooKuuU | 26-11-06 | 14:35

Joehoe, Joris! Werk aan de winkel.
spoekus 26-11-06 @ 14:30

Gravin v Kippenbouth | 26-11-06 | 14:34

spoekus 26-11-06 @ 14:30
Veel plezier met je edit en hopelijk een ban.

-

Herman Flipsen 26-11-06 @ 14:29
Haha, ja dat is em. Dat noem ik nog eens integratie!

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 14:33

-weggejorist-

spoekus | 26-11-06 | 14:30

Herman Flipsen 26-11-06 @ 14:23
-
Is dit wat ik moet zien?

403 - Forbidden

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 14:27

LibertasSimplex 26-11-06 @ 14:23
Het is dat deze domme vmbo-er niet weet hoe je 'simplificeren' schrijft anders was daar ook nog wel een commentje mee gevuld.
Wat een lul zeg.

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 14:25

Koekje-dr-bij? 26-11-06 @ 13:18

lol

LibertasSimplex | 26-11-06 | 14:23

Koekje-dr-bij? 26-11-06 @ 14:16

bij mij werkt ie anders prima

Herman Flipsen | 26-11-06 | 14:23

Al die hoeren met een boehoehoerka een enkele reis Iran geven,dat is toch wat ze willen?!

reconquista | 26-11-06 | 14:17

Kunnen persoonlijke bedreigingen naar de oprichtster van de petitie ophouden?
Dankjewel

aniki1987 | 26-11-06 | 14:16

Herman Flipsen 26-11-06 @ 14:14
link is dead. mirrortje?

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 14:16

@Mrs. Smith 26-11-06 @ 14:05

ach zeau lelijk zijn die dingen nu eauk weer niet, gevaarlijk in het verkeer zeer zeker wel. (link is niet halal)

img-x.fotocommunity.com/83/444283.jpg

Herman Flipsen | 26-11-06 | 14:14

Gewoon afschaffen die burka's/hoofddoeken. 't ziet er echt niet uit. Ik zit af en toe in een bus waar het een wonder is als je geen hoofddoek op hebt. en iedereen zit je dan aan te kijken, lijkt wel alsof je ineens in het buitenland bent.

Mrs. Smith | 26-11-06 | 14:05

En dan vinden die moslims het nog raar dat er zoveel op Wilders stemmen. Gaat alleen maar meer worden ben ik bang.

Kingeef1975 | 26-11-06 | 14:02

derStef 26-11-06 @ 12:27:
"ik mocht vroeger in de winter ook niet met mijn bivakmuts de krant bezorgen"

Van wie niet? Zeker van je moeder ;-)

Geen Stijl | 26-11-06 | 14:01

Trouwens denk je dat die kudde tenten nat worden van binnen indien ik als Zorro
voorbij kom?

dhimmi | 26-11-06 | 14:00

Ik sluit me aan bij deze mevrouw, ik vindt dat boerka's niet verboden moeten zijn. Dan bel ik een paar vriendjes die met hun ski-masker eens bij de moskee gaan rondhangen. Kijken hoe er dan gereageerd gaat worden

Sir Cumalot | 26-11-06 | 14:00

Ach, 25 jaar geleden had ze zichzelf in een tuinpak gehezen en in een pottenbar rondgehangen.
Gun dat kind toch een dagje vrij kamperen.

dhimmi | 26-11-06 | 13:57

Heb net aangevraagd of mijn jachtvergunning op 30 november voor een dag geldig is in Den Haag, het schijnt dat er dan een stampede is van een uitheemse ongewenste aggresieve diersoort, Wilder Burka's (te herkennen aan hun waanzinnige blik in hun ogen)... Deze zullen dan door middel van druk/drijf jacht naar mij en 250 collega's gedreven worden waarna wij er voor moeten zorgen dat er geen een, ik herhaal géén één, levend Den Haag uitkomt. Dit om verdere besmetting met deze Wilder Burka's te voorkomen... (sorry, maar een idiote actie vraagt om een idiote reactie, RARE JONGENS/MEIDEN die hakbars!!!

Lachende Scheerkwast | 26-11-06 | 13:57

wel dapper dat ze toegeven het te dragen omdat ze het aanzien niet waard zijn. hoe dan ook, vebieden die middeleeuwse shit en de rest van hun barbaarse gewoontes

amaster | 26-11-06 | 13:48

rosalie 26-11-06 @ 13:17
Typische moslim-instelling. Ze kijken niet naar wat ze wél krijgen, maar wat ze niét krijgen. En wat wil je, als mensen als marijnisse en bos dit heel de dag met een strak gezicht de camera in lopen te propaganderen.

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 13:45

@rectummus 26-11-06 @ 13:12: hou eens een collecte met jerrycans in de buurt, ik denk dat je dan ook nog je auto een maand lang gratis op benzine kan rijden.

RobDrop | 26-11-06 | 13:36

@ Fin de la Poutre 26-11-06 @ 12:49
Volgens mij is je caps-lock kapot. Zou er eens naar laten kijken.

Steen Gijl | 26-11-06 | 13:35

Donderdag, Snorrodag

Klukkluk | 26-11-06 | 13:35

rectummus 26-11-06 @ 13:12

Deze vraag hangt van het gebruikte stof af. Maar persoonlijk kijk ik niet neer op een litertje meer of minder

( dit is slechts een bevestiging op een vraag. Op dit antwoord kan geen rechten op worden geclaimt, nog zet dit antwoord aan tot het doe het zelve)

u vriendelijke buur dr.Bull

Dr.bull! | 26-11-06 | 13:30

Vrouwen in boerka krijgen nooit een gelijkwaardige plaats in de Nederlandse samenleving en zo simpel is het, vind ik dan. Maar ze doen maar hoor, voor mij hoeft bepaalde kleding niet verboden te worden, ik zal ze alleen geen blik waardig gunnen, geen baan geven en ze als achterlijk beschouwen.

knutsel | 26-11-06 | 13:30

Iets voor een fotofuck?

Een boerka in allerleri beroepen.
Politie agent met boerka.
Boerka op de bouw.
Boerka als vuilnis(zak)vrouw enz.

solidstate | 26-11-06 | 13:26

Boeddhi 26-11-06 @ 12:34

Doe geen moeite boedie de wijze. Geestelijke vermogen bezit u niet, U bent immers links stemmer. En ook al zegt de wereld domme dingen , zijn deze dichter bij de realiteit dan uw gedachten goed, linkse rakker

Dr.bull! | 26-11-06 | 13:24

Zit me er een beetje verder in te verdiepen nu en lees het hele gedoe over de Indonesische provincie, Atjeh bekend van de botisingen tussen islam en andere religies.
Indonesie wil daar de Sharia invoeren en dit stuit een beetje op verzet in de wereld. Een beetje maar dus geen zorgen...
Tot dus ver is de Sharia daar slechts GEDEELTELIJK ingevoerd... Een klein stukje maar...
Een paar van de stukjes die ingevoed zijn, zijn:
- Islamitische dress-code (!)
- Verplichting 5 x daags bidden en vasten
Als ik het goed lees is het daar dus juist verplicht je volgens de Sharia te kleden en geldt er daarmee automatisch een verbod op andere kleding, al dan niet door andere religies voorschreven.
In mijn ogen zou het de dames die nu zo tekeer over het gezichtsbedekkingsverbod hier in 0031 SIEREN als ze zouden aantonen dat ze hun zorgen over "onredelijke kledingeisen" OOK buiten hun eigen straatje zien en daar net zo hard tegen in het verweer komen.
Indien zij falen dit te doen kan een redelijk denkend mens niet anders doen dan te concluderen dat de dames gewoon ordinair aan het rotzooi trappen zijn en dat elke Islamist die hen bijvalt laat zien dat het maar om 1 ding te doen is en dat is hun eigen "verhevenheid" boven "de rest van de wereld" aan te tonen.
Dit soort dingen zet ZO veel kwaad bloed en als je dat optelt bij al het moorden uit naam van de Islam zal er NIEMAND zijn die ENIGE sympathie KAN opbrengen voor mensen die die leer aanhangen.
Voor jullie eigen bestwil, gedraag je in alle REDELIJKHEID!

Fin de la Poutre | 26-11-06 | 13:23

Nieuw! De trekboerka. Met handige lussen, en een afneembaar haringen-zakje.

LibertasSimplex | 26-11-06 | 13:22

[Pechtold-modus/aan]
Een boerka trek je niet af, die emancipeer je af. Je moet ze kansen geven en stages. Jullie willen ze assimileren, maar je moet ze kansen geven en stages. Geen discriminatie op de arbeidsmarkt. Je moet ze juist stages geven, en kansen. Heb ik al gezed dat je ze stages en kansen moet geven?
[Pechtold-modus\uit]

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 13:18

clandestino 26-11-06 @ 12:55

Toch typisch dat de "tegenstemmers" van het boerkaverbod ongeveer dezelfde punten hebben als de "voorstemmers": "als je niet opppast wordt ons alles stukje voor stukje afgepakt..."enz.

rosalie | 26-11-06 | 13:17

mmmm... hoeveel benzine heb je nodig om één burka te laten branden.......

rectummus | 26-11-06 | 13:12

clandestino 26-11-06 @ 12:55
Done.

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 13:12

Het wordt goffedomme hoog tijd dat de Nederlandsers zich gaan emanciperen.

bottehond | 26-11-06 | 13:07

@TMS_ 26-11-06 @ 12:49
Kan er iemand dan een aanslag plegen op de demonstranten?
-
Zo maar een aanslag mag niet he? Volgens de Koran mag je ze WEL slaan. Staat allemaal in de Koran (zie Soera 4:34 die ik reeds eerder citeerde).
Met genoeg vrijheid van denken kun je "hun lichamen raken met een raket" ook best wel uitleggen als "slaan".
Dan is het ook geen aanslag maar gewoon religieus correct handelen.
Zo zie je maar dat met een beetje goede wil en creativiteit voor elk probleem een oplossing te vinden is in de Koran.

Fin de la Poutre | 26-11-06 | 13:05

Mw A Bayrak - DE JAGER ... aha zo'n bekeerde burqa ... dat zijn de ergsten. Nou als de politie op stage in Marokko mag, dan mag deze toch op stage in Afganistan, kijken hoe snel deze ras querulante dan weer genezen is.

Cloodtvieaul | 26-11-06 | 13:04

andre wouterlood 26-11-06 @ 12:53
Weet je boedhisje,in de grond zal je wel gelijk hebben.
Maar mensen storen zich aan de hautaine houding die jij nu ook net bezigt.
Mensen die wilders stemmen zijn dom vmbo volk en deeltijd certificaat mavo mensen,dat is nu net de kern van het probleem.
-
Koekjedrbij, VVD-stemmende ambtenaar-ouders, Universitair denk-en werkniveau, voormalig gristen, allochtone vriendin. Aangenaam.

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 12:58

En maar zeycken dat we hun 'geloof' beledigen, maar zij mogen dat natuurlijk wel bij ons; hun ware aard toont zich meer ende meer met dit soort uitspraken:>ga eerst maar es je Kerststalletje integreren.<
Die gasten blijven maar polariseren middels provoceren; wel slim van ze om hiermee te wachten tot na de vekiezingen. Stelletje smerige uitgekookte parasitair provocatoire bloedzuigers.
Ik begin onderbuikgevelens in negatieve zin te ontwikkelen voor die ranzige uitvreters; hoe zou dat toch komen.

Deense Postbode | 26-11-06 | 12:54

Weet je boedhisje,in de grond zal je wel gelijk hebben.
Maar mensen storen zich aan de hautaine houding die jij nu ook net bezigt.
Mensen die wilders stemmen zijn dom vmbo volk en deeltijd certificaat mavo mensen,dat is nu net de kern van het probleem.
Descennia lang hebben linkse zichzelf pochende intellectuelen in grachtenpanden en villa wonenden van dammetjes en van thijntjes een zooi van de integratie gemaakt door wel even te beslissen wat goed voor ons was en hoe wij ons moesten gedragen naar de nieuwkomers die het vuile werk voor ons zouden doen wat wij niet wilden,wat totaal niet waar was.
Toen in de jaren 80 en 90 kregen we ook nog eens een soort doctrine dat we vooral niks mochten zeggen over de terreur en bedreigingen van mensen in oude buurten door marrokaanse straatterroristjes die vrouwen bespuugden,zwembaden onveilig maakten,homos in elkaar slaan,joodse medeburgers sarren en bedreigen.
Mensen worden dat zat,en ergeren zich aan de pedante toon van zogenaamd intellectuele linkse sukkels die hun ogen sluiten en het ook niet kunnen weten,want zijn zelf vaak opgegroeid in keurige blanke buitenwijken en kennen socialisme alleen uit studieboeken.
Lijkt me verstandig de 9 zetels van wilders maar eens serieus te nemen dan in eigen dunk en waan jezelf intellectuele hoogmoed te rollen,want pim fortuyn was al een teken dat nederlnders het een beetje zat zijn.

andre wouterlood | 26-11-06 | 12:53

Ze dachten laten we ons gezicht eens laten zien in Den Haag.

K030 | 26-11-06 | 12:51

voor een verkeerde nederlandse moslima extegreert ze goed die miep: taalfouten te over bij de gesuggereerde leuzen.
Bij de weg, die van Rita, welkom in de 21e eeuw heb ik niet zo begrepen; hoe kun je iemand nu welkom heten op een plaats waar jij nog lang niet aangekomen bent?

berluscottero | 26-11-06 | 12:51

Gisteren ging ik tanken bij een tankstation langs de snelweg.
Bij het binnenlopen stond er een bordje met het verzoek om mijn helm af te doen (indien ik die zou dragen).
Nu ben ik zelf motorrijder en als ik gestopt zou zijn om even snel een versnapering te scoren is het lastig om je helm af te moeten doen (draag ook nog een bril) en weer op te moeten doen en dit om wille van de veiligheid van het personeel en mijn herkenbaarheid.
Maar... we leven nu eenmaal in een land dat gelijkheid tot een verheven goed verklaard heeft (al zou je het op de vele wepplogs incl. GS niet altijd zeggen) en heb ik er geen moeite mee om mijzelf herkenbaar te maken en mijn helm af te doen in zulke situaties.
Ik moet aannemen dat Islamisten op zich weldenkende mensen zijn en zelf dus ook ook kunnen bedenken dat er op zich geen boerkaverbod geldt maar een verbod op gezichtsbedekking.
Hoe komt het nou toch dat keer op keer op keer er door Islamisten GEZOCHT wordt naar aanleidingen om ALLES maar dan ook werkelijk ALLES op de Islam te betrekken?
Nee, ik ben niet bang dat er een raketwerper onder een boerka zit maar ik verwacht WEL dat als er een wet uitgevaardigd wordt (en een wet wordt niet zo maar een wet) dat een ieder zich daar aan houdt, motorrijder of Islamist gelijk.
Indien de Islam verwacht in 0031 een wijd geaccepteerde religie te worden zal er in alle redelijkheid en in het tijdsbeeld-passend mee omgegaan moeten worden en herrieschoppers als deze dames die roomscher dan de paus willen zijn (!) doen jullie "zaak" GEEN goed!
Zo lang jullie zelf de uitwassen van jullie religie NIET onder controle kunnen houden (en dat geldt op vele gebieden, niet alleen deze stennis, OOK het moorden uit naar van god) zullen jullie NOOIT maar dan ook NOOIT serieus genomen worden en zullen jullie vijandigheid blijven opwekken en zullen er grote bevolkingsgroepen bang voor jullie zijn en een hekel aan jullie hebben.
Het balletje ligt nu aan jullie kant, laat 0031 ZIEn en VOELEN dat er ook REDELIJKE Islamisten zijn!

Fin de la Poutre | 26-11-06 | 12:49

Kan er iemand dan een aanslag plegen op de demonstranten?

TMS_ | 26-11-06 | 12:49

@korreltje zout, dat is volgens mij gewoon de modehit van 2007 en een business idea van hier tot mekka, de stijlloze roze burkha, draag het, zolang het nog mag. zou het overgens een idee zijn om zo'n burka van stretch stof te maken, danwel van latex en vacuum te zuigen bij geselecteerde modellen

frozenhenk | 26-11-06 | 12:47

bottehond 26-11-06 @ 12:41
-
diep botte, heel diep...

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 12:44

Wie is Pim Pandoer:
De echte naam van Pim Pandoer is Fer Donkers. Zijn familie is omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hijzelf ontsnapte aan de dood, waardoor hij waarschijnlijk twee kanten bij zichzelf ontwikkelde: de vriendelijke Fer en zijn onverzettelijke alter ego Pim.

sebaviaan | 26-11-06 | 12:43

Makoce 26-11-06 @ 11:50

Zo zie je: werk de islam tegen en de toorn van de islamo- fascisten zal je treffen. Inderdaad: we zullen het meemaken als het even tegenzit. Nederland gidsland. Het Eurabisch laboratorium waar de strijd tussen Vrijheid en islam dit keer uitgevochten zal worden. En de relevante vraag aan de apeasers is: aan wie ligt het? Aan onze strijd om zelfbehoud of aan de aard van de islam. Als het zover komt: laten we hopen dat Jan Tomaat Minister van Binnelandse Zaken zal zijn, want hij is één van de weinigen die zal doen wat noodzakelijk is. Alle apeasers en een ieder die 30 jaar lang islam- watchers genegeerd heeft: dít is wat je krijgt als je de wervingskracht van je eigen way of life in je arrogantie overschat.

bottehond | 26-11-06 | 12:41

heb je dan ooit een neger gezien die Piet heet? Als ik een neger was, zou ik dat ook discriminerend vinden ;)

derStef | 26-11-06 | 12:41

heerluk dat verkiezingen afgelopen zijn: geen Verdonk meer op tv

Hyppo Kriet | 26-11-06 | 12:39

Gravin v Kippenbouth 26-11-06 @ 12:31
Mee eens. De enige reden dat die mutsen, zeker de nederlansdse, een doek om de kop trekken is een misplaatst gevoel van trots. Tegen de stroom ingaan, staan voor hun "principes" en vooral vrome moslima`s zijn ondanks alle weerstand. Hoe harder je op ze schijt, hoe sterker ze zich voelen. Ik zeg reverse psychology. Elke theedoek vragen of ze ook geslagen wordt. Hoe vervelend je het voor haar vind, dat je respect hebt dat ze zo`n ding omheeft ongeacht dat hij staat voor onderdrukking en minderwaardigheid. Samira en Mohammedbee moeten we ook TBS geven. Elke dag aandacht van 20 verzorgers die ze vertroetelen en proberen te begrijpen welke vreselijke gebeurtenis in hun jeugd die waanbeelden heeft veroorzaakt. Behandel ze als criminelen en ze voelen zich martelaren. Behandel ze als zieken, en ze zullen in de war raken.

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 12:38

@CoJoNes 26-11-06 @ 12:10
Ik heb gekeken tot dat de sint begon over de boot die door de regen was gevaren. Ik word daar netzoals jij enigzins misselijk van.
Wat ik met mijn opmerking bedoelde was dat sinterklaas heeft zwarte pieten en porgy en bess is een zwarte opera. In beide gevallen moet je met je vingers van het cultuur erfgoed afblijven. Ik begrijp niet waarom "negers" uberhaupt zwarte pieten als discriminerend ervaren? Het zijn helpers die een oude man helpen om kleine kinderen cadeautjes te brengen. Misschien heb ik ergens iets gemist maar het klinkt in mijn oren vrij nobel.

Hellsmurfje | 26-11-06 | 12:34

Dr.bull! 26-11-06 @ 12:29

Ik hoef niks te lijken, ik heb dat niet nodig. Maar ik reageerde op jou domme opmerking over mijn geestelijke vermogens.

Boeddhi | 26-11-06 | 12:34

@CoJoNes 26-11-06 @ 12:27

och, het is wel irritant, maar past bij de signatuur van nps (aantal jaar geleden hadden ze een programma voor allochtone dreumesjes: soort sesamstraat maar dan een beetje anders. was een non-stop-uitzending 'circus kiekeboe' in vier talen, waarvan de eerste taal NL, daarna de turks, berbers, en nog wat anders.). Het is vast goed bedoeld.

@Fin de la Poutre 26-11-06 @ 12:28
alsjeblieft niet zeg, vier is wel genoeg.:-)!

francoise smokeglass | 26-11-06 | 12:33

Wat een onzin allemaal zeg...
Weet je wat nog het beste is? Er helemaal geen aandacht aan schenken.
Geen TV, geen interviews, een aandacht aan schenken in de kranten.
Moet je eens zien hoe snel de lol er dan voor koepeltroela vanaf is.....

Gravin v Kippenbouth | 26-11-06 | 12:31

zouden we straks allemaal met carnaval in de boerka mogen of zou ook dit weer verboden worden?

manna | 26-11-06 | 12:31

Ik voor een boerkaverbod. al is het alleen al omdat een ieder zich herkenbaar op straat dient te begeven. Ik wil echter een uitzondering maken voor Clairy Polak, het landschap zou er een stuk van opknappen als zij zich in zo'n zak zou hijsen. Om haar tegemoet te komen mag het zelfs een rode zijn, overeenkomstig haar politieke kleur.

Geertjun | 26-11-06 | 12:29

Boeddhi 26-11-06 @ 11:59

Intellectueel Nederland stemt over het algemeen links. wil dat zeggen dat je links stemt om zo wat te lijken?Geen eigen mening maar de schijn bij boedhi dus

waarlijk mijn beste, de reden waarom nederland ten onder gaat. links met oogkleppen en doof bij geboorte

Dr.bull! | 26-11-06 | 12:29

Leuke dreumes francoise! ;-) Nog eentje maken? ;-)

Fin de la Poutre | 26-11-06 | 12:28

Zo'n partytent nodigt natuurlijk wel uit...
Ik stel voor om zo veel mogelijk uitbundig te feesten als zo'n tent in buurt is.
spare-ribs nog.. iemand?

ruitjes-14159 | 26-11-06 | 12:28

@francoise smokeglass 26-11-06 @ 12:26
Maakt dat de intentie van de NPS minder verwerpelijk?

CoJoNes | 26-11-06 | 12:27

ik mocht vroeger in de winter ook niet met mijn bivakmuts de krant bezorgen. Die wijven moeten dus die zooi uitdoen, of gewoon optieven.
daaag

derStef | 26-11-06 | 12:27

@CoJoNes 26-11-06 @ 11:39
Even nuanceren: die gekleurede pieten-toestand: daar trappen kleintjes niet in. Mijn kinderen (ook dochter van bijna 2) zien alleen maar pieten (dat verhaal van die kleurlingen slaat gewoon niet aan). Ik vermoed dat het kleurlingen-item voor de ouders bedoeld is.
Overigens: wat ziet een kind van bijna 2 wel? (Je kunt nl. niet jong genoeg met GS beginnen) Foto bij dit topic: 'aap' (zegt de dreumes).

francoise smokeglass | 26-11-06 | 12:26

Soera 4:34
"Maar zij van wie gij opstandigheid vreest vermaant haar en vermijdt haar op rustplaatsen en slaat haar."
Islamomannen van 0031, wij vrezen niet alleen opstandigheid, wij ZIEN opstandigheid van een aantal van jullie vrouwtjes... Jullie FALEN in het naleven van de Koran want deze vrouwtjes ageren tegen de wetten geldend in het land waar jullie leven en schoppen stennis. Ies nieh goeh nieh. Doe ze eens flink slaan?

Fin de la Poutre | 26-11-06 | 12:25

Stijlloze voorspelling van Korreltje Zout:
Volgend jaar verkoopt GS: ... roze burkas!

Korreltje Zout | 26-11-06 | 12:24

@stretch 26-11-06 @ 12:17
Voorspelbare reactie. Vind jij ook niet dat er voor alles een tijd en een plaats is? Waarom is het zo belangrijk om een politieke boodschap te verstoppen in een kinderprogramma. Waarom wordt een kinderfeest gekaapt om politieke correctheid in de tabulae rasae te pompen? Ik word hier echt fysiek onpasselijk van. Sinterklaas is GEEN politiek feest.

CoJoNes | 26-11-06 | 12:23

NSB teef.
Toch vraag ik mij af ... waarom zo'n drukte over een symptoom van Islamisering?
Mensen zijn erbij gebaat om de Islam in al haar intolerante achterlijkheid te ervaren en te zien.
Er bestaat nog altijd een flink deel van Nederland dat weigert deze totalitaire en discriminerende ideologie te erkennen en te bestrijden.
Meer boerka's dus dat is alleen maar goed voor de bewustwording van ongelovigen.

petjesman | 26-11-06 | 12:20

CoJoNes 26-11-06 @ 11:39; wellicht ietwat paranoïa? De boodschap dat alle 'pieten' gelijk zijn ongeacht hun kleur, lijkt me nou niet bepaald een politieke boodschap die doorspekt is van corperaat gewin. Het 'terugsturen van de gekleurde pieten' lijkt idd ietwat aan Verdonck te refereren (iets met 26.000 of zo)...
Meer stof tot nadenken is hier te vinden: www.pietopdezwartelijst.nl/geschiedeni...

stretch | 26-11-06 | 12:17

ja dit willen we toch met z'n allen : emancipatie van de islamvrouw, wat zeuren we nou? Ze komen voor zichzelf op!

mrrrtijn | 26-11-06 | 12:16

Keutelaer 26-11-06 @ 11:41
Inhoudelijk/Kritisch debatteren = discriminasie?
Gefeliciflapstaart: mensen als jij zijn er verantwoordelijk voor dat mensen als ik Wilders stemmen. Ik had me ook liever bezig gehouden met wel of geen hypotheekrenteaftrek, maar iemand moet helaas eerst de linkse zooi opruimen. Ik neem moslims helemaal niets kwalijk. Als ik naar turkijk zou gaan en men gaf me alles wat ik wilde zonder het te vragen zou ik er ook mee in mijn nopjes zijn. Ik zou ook een NL-tv zender willen, 50 heineken-stamcafe`s, een coffee-shop en nederlands onderwijs enz.
Dat maakt het echter nog niet goed, dan is de Turkse overheid gewoon niet goed wijs.
Ontopic:
De boerka is bij de wet al verboden, eenieder moet zich herkenbaar over straat begeven en dat geldt niet alleen voor niet-moslims. Feit dat een uitdraging van een extreem-intolerant geloof hiermee van het straatbeeld verdwijnt.

Koekje-dr-bij? | 26-11-06 | 12:16

@hoer met doekje voor de kop, Jezus had een baard dus ga eerst maar je kerststalletje integreren.,????

ff update voor je, een kerststalletje is een reconstructie van de KRAAMKAMER van jezus, dus erg onwaarschijnlijk dat jezus een baard had hoor.

frozenhenk | 26-11-06 | 12:15

zalm kapt

superjan | 26-11-06 | 12:14

@Hellsmurfje
Je moet voor de grap eens op die link van @Auke klikken en aflevering 11 starten. Echt niet te geloven.

CoJoNes | 26-11-06 | 12:10

Kudt is Kudt zegt Mo en hij neuqte Miss Piggy in Boerka

fris4ever | 26-11-06 | 12:09

@CoJoNes 26-11-06 @ 11:39
Misschien moeten we die stakkers van de nps maar vragen of ze voortaan : "Porgy & Bess" door blanken laten uitvoeren omdat het anders wel heel rascistisch wordt.

Hellsmurfje | 26-11-06 | 12:08

op forums.marokko.nl/archive/index.php/t-... staat "HOE MEER HANDTEKENINGEN DES TE BETER WANT: WIE ZWIJGT STEMT TOE!" Dat betekent toch dat ze eigenlijk geen handtekeningen nodig heeft?

Edwin | 26-11-06 | 12:07

Nou clairy Polka heeft vandaag geen niqaab, maar een zachtblauw fluwele veston aan.

superjan | 26-11-06 | 12:06

@Lucas, strak plan!

..zapper | 26-11-06 | 12:05

Hoe wil je straks controleren dat die demonstranten ook echt vrouwen zijn? Wie weet zijn het wel allemaal vermomde kerels die op deze manier proberen te voorkomen dat hun vrouwen zelfstandiger worden..

noorderling | 26-11-06 | 12:04

Donderdag van 12:00 to 14:00 ?
Moeten ze niet werken of solliciteren ?

Mi Hoen | 26-11-06 | 12:04

fart face ?

Lemster | 26-11-06 | 12:04

De turkenhoeren, laagste van het laagste, komen ook?

sarcasm | 26-11-06 | 12:01

@Lucas
ik hou je niet tegen!

CoJoNes | 26-11-06 | 12:01

Ik wil ook een boerka!

Lucasdelinkselul | 26-11-06 | 12:00

Geert Wilders for President !!!!

Brazilian Wax | 26-11-06 | 12:00

Nderlandse vrouwen, die tot de islam bekeerd zijn, zijn gewoon hyper gefrustreerde lelijke vrouwen, die er niet in slaagden om een autochtone man aan de haak te slaan.
Alleen zo'n illegale Marokkees zag het wel zitten met zo'n snolletje om z'n verblijfstatus veilig te stellen.
En dan mag vrouwtje haar eigenwaarde herwinnen door buitensgaats met een tent te gaan lopen. Zelfsrespect herwonnen.

Auke | 26-11-06 | 11:59

In theorie is het mogelijk dat er een BLOEDgeil wijf onder die vaatdoek zit.
Maar in theorie kan je ook de staatsloterij winnen.

Ik weet het beter | 26-11-06 | 11:59

Dr.bull! 26-11-06 @ 11:49

Die mongolen stemmen Wilders, Intellectueel Nederland stemt over het algemeen links.. Dat zie je wel aan die talentarme lutsers die in de LPF zaten. Ook zie je dat mensen die langzaam van de MAVO naar de HAVO en een paar deelcertificaten recht heeft (waarschijnlijk is Wilders gematst) toch nooit het echte denkwerk kunnen leveren en dus in domme retoriek vervallen met de PvdV.

Boeddhi | 26-11-06 | 11:59

idiotas

JackTheR | 26-11-06 | 11:55

"Het enige probleem die ik heb met mijn hoofddoek ben jij !"
het probleem DIE??? Met de Nederlandse les zat die lap ook voor d'r oren waarschijnlijk

MikaD00s | 26-11-06 | 11:54

kunnen die adeau den haag supporterts daar niet even gaan muiten donderdag ..?

dr. tikshit | 26-11-06 | 11:53

@Boeddhi dat vind men met grote regelmaat dus ook van Geenstijl, het regent aangiftes, maar die worden allemaal ongegrond bevonden, daarom is marokko.nl ook nog in de lucht, net als hier, omdat het mag. Vrijheid van meningsuiting heet dat. Helaas zijn er dan wel weer van die extreme moslims die denken voor eigen rechter te moeten spelen en mensen letterlijk in de hens zetten en doodmaken om hun mening en hoe ze die uiten. Dat is nou net het nuance verschil. Maar wie weet staat er een extremistisch geemancipeerde Nederlandse vrouw op die zich bij de demonstratie opblaast met een bomgordel. Zodra dat gebeurt, hebben jouw woorden pas kracht, maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren.

..zapper | 26-11-06 | 11:52

@geytennöker 26-11-06 @ 11:47: Je mag best met een bivakmuts over straat. Of met een integraalhelm, om maar iets te noemen.

sammy de moraalridde | 26-11-06 | 11:51


"Den Haag"?
"Volkskrant"?
Wat is er mis met 070 en Azijnbode?

Mevrouw de Jager is met een Fin getrouwd of andersom? In het eerste geval is ze dan al lekker gebrainwashed!

broomstick | 26-11-06 | 11:50

*Neuriet Sunday, Bloody Sunday*, bedenkt zich nu dat de tekst binnenkort aangepast gaat worden. Ook zal de gehele moslimwereld boos worden op ons kleine landje, het worden zware tijden..

Makoce | 26-11-06 | 11:50

Met die burka's op straat is het iedere dag Halloween.

Nevermind | 26-11-06 | 11:50

Boeddhi 26-11-06 @ 11:47
.. en wat ze op de gemiddelde voorbeeldige moslimsite roepen ga ik mooi niet bekijken.
Ik zou daarvan nog lelijk kunnen radicaliseren, valt te vermoeden.

Jan Passant | 26-11-06 | 11:49

@dr Bull: nee dank je, ik wilde alleen even mijn mening onderbouwen.

RobDrop | 26-11-06 | 11:49

@Boeddhi

wees een links drager en geen links stemmer. Zo ver is het al in dit land. Ook mongolen mogen stemmen. Sorry wist weinig van u geestelijke vermogen. Mijn excuus

Dr.bull! | 26-11-06 | 11:49

@Boeddhi 26-11-06 @ 11:47
Doe eens de huisregels lezen... ipv stompzinnig klagen.

Hellsmurfje | 26-11-06 | 11:49

Oprotten met die haters van Nederland

Winter | 26-11-06 | 11:49

Immers, we mogen alleen keutelen op de manier die de moreel verheven Keutelaer 26-11-06 @ 11:41 behaagt.

de Conciërge | 26-11-06 | 11:48

@CoJoNes 26-11-06 @ 11:39
Uuuhm, dit is waarschijnlijk nog achterlijker dan de demonstratie van die wandelen tenten... Damn sinterklaas is leuk en zwarte pieten zijn zwart, anders hadden het wel pieten geheten. De nps moeten ze idd maare direct opdoeken stelletje idioten daar.

Hellsmurfje | 26-11-06 | 11:47

Jan Passant 26-11-06 @ 11:42

dat zegt toch genoeg.. Ik heb het nu niet over de redaktie maar over sommige bezoekers... Wegjorisdichtheid is soms veel te groot op deze site!

Boeddhi | 26-11-06 | 11:47

De boerkakoeien moeten zelf hun lelijke bek houden. In geen land ter wereld is die tent toegestaan. Mag ik ook met antitankraketten over de schouder en een bivakmuts op over straat? Nee? Nou, dan ook geen mohammeds die onder een boerka hun geschut verbergen.

geytennöker | 26-11-06 | 11:47

Kan iemand mij het verschil uitleggen tussen de burka en de jodenster? Ik zie alleen maar overeenkosten?

FastForward | 26-11-06 | 11:46

Keutelaer 26-11-06 @ 11:41
Jij klinkt overigens ook als de genuanceerde koekenbakker. Mocht binnenkort iemand lelijke dingen tegen je verongelijkte persoontje roepen, weet dan dat je erom vroeg.

Jan Passant | 26-11-06 | 11:44

.. zapper 26-11-06 @ 11:41

Ik vind het geen van alle kunnen. Maar je geeft geen antwoord op mijn stelling, dat wanneer dezelfde taal gebezigd wordt op een moslimsite, men zou vinden dat deze extreem is en gesloten zou moeten worden...

Boeddhi | 26-11-06 | 11:44

@Cojones: Bijzonder schokkend! Godverdomme van de pot gerukt, die NPS.

de Conciërge | 26-11-06 | 11:43

Boeddhi 26-11-06 @ 11:38
Nou, dan heb je zeker niet gezien dat er alweer gejorist wordt, waardig slachtoffer.

Jan Passant | 26-11-06 | 11:42

RobDrop for president

Dr.bull! | 26-11-06 | 11:42

@Boeddhi er wordt hier dan ook met zeer grote regelmatig sterf gristenhond sterf!!!! geroepen, zou wel erg discriminerend zijn als dat wel mag en sterf boerkahond sterf!!! niet zou mogen haha.

..zapper | 26-11-06 | 11:41

@Boeddhi 26-11-06 @ 11:38

Er wordt hier met twee maten gemeten. De ene liniaal is even lang als de gemiddelde kale pik van de reaguurdert. De andere is even groot als het ego van Wilders (tot in de stratosfeer)...

In de huisregels wordt racisme overigens ten strengste verboden. Uiteraard wordt daar strak de hand aan gehouden!

Keutelaer | 26-11-06 | 11:41

Ik vermoed *nuanceert* dat dat handjevol moslima's dat zich achter een burka verschuilt minder problemen veroorzaakt dan al die dappere reaguurders (incluis ondergetekende) die zich achter hun tft verschuilen en elkaar met hun halve waarheden en waanideeën (met dank aan GW) liggen op te fucken...

stretch | 26-11-06 | 11:40

Dr.bull! 26-11-06 @ 11:36

Niet vloeken he!!! Ik stem geen CDA, ik stem links!!!

Boeddhi | 26-11-06 | 11:40

/Beetje OT
Het is zo ver, zwarte Piet wordt definitief in de ban gedaan. De NPS, makers van het Sinterklaasjournaal, heeft een briljante manier gevonden om het laatste stukje onschuldig vertier voor kinderen ook in te gaan zetten ten dienste van de policor maffia.
Wat wil het geval? De boot van Sinterklaas is door de regenboog gevaren en daarom krijgen de Zwarte Pieten alle kleuren van de regenboog. Van rood tot pstachegroen.

Heel subtiel wordt kinderen gevraagd om toch vooral foto's te maken als ze een gekleurde Piet zien, hiermee dus expliciet mensen aansporend zich niet zwart maar met een kleurtje te schminken.

Houdt het hiermee op? Nee, natuurlijk niet. De kleintjes krijgen ok nog even een lesje tolerantie en worden geconfronteerd met de Huispiet, die zich bij Sinterklaas beklaagt over de gekleurde Pieten. "Ik vind ze zelfs een beetje eng, we moeten ze terug sturen!" (echt waar, ik verzin het godverdomme niet)
Sinterklaas: "Waarom, zij kunnen er ook niets aan doen? Hebben ze je wat gedaan? Doen ze hun werk niet goed?"

De NPS overschrijdt hier een grens. Ze misbruikt haar monopolie om peuters en kleuters een politieke boodschap door hun kleine strotjes te drukken. Een kinderfeest wordt gemanipuleerd voor corporaat gewin. Propaganda, je kunt er volgens de NPS niet vroeg genoeg mee beginnen.

Sorry voor de off-topicness, dit moest mij even van het hart.

CoJoNes | 26-11-06 | 11:39

RobDrop 26-11-06 @ 11:30

Als je goed leest, ben ik ook voor een burkaverbod. Maar als ik de taal lees die hier gebezigd wordt, en dat vertaal naar een weblog waar moslims op deze wijze uitspraken doen. zou men gelijk pleiten voor het sluiten. Als op een moslim weblog “sterf kanker christenen/joden" geschreven zou worden moet zo'n site volgen die zelfde Wilders fans worden gesloten... Maar hier moet dat allemaal maar kunnen.... Er lopen hier gewoon veel hypocriete klootzakken rond op deze site.

Boeddhi | 26-11-06 | 11:38

Gezien het niveau van de leuzen die deze dame heeft verzonnen, neem ik het maar niet al te serieus. Deze mevrouw verveelt zich overduidelijk de tiefus, en is waarschijnlijk mateloos gefrustreerd over een aantal zaken.., en daarom gaat ze maar de radicale moslima uithangen, hunkerend naar wat aandacht, want ies niet leuk, genegeerd worden door je Nederlandse familie..
Maar goed, het probleem wordt groter gemaakt dan het werkelijk is, want in de praktijk zijn er minder boerkadraagsters dan men ons wil doen geloven.., en de maatregel van Verdonk is een juiste, en in een aantal andere Europese landen al heel normaal...

brutus68 | 26-11-06 | 11:38

In soera An-Noer (Het Licht) staat de beruchte strofe: "31. En zeg tot de gelovige vrouwen dat zij ook haar ogen neergeslagen houden en hun passies beheersen, en dat zij haar schoonheid niet tonen dan hetgeen ervan zichtbaar moet zijn, en dat zij haar hoofddoeken over haar boezem laten hangen, en dat zij haar schoonheid niet tonen behalve aan ...". Wat doet dit echter ter zake? Feit blijft dat we in 0031 niet gediend zijn van volledige lichaamsbedekking, ongeacht hoe het koranvers wordt uitgelegd.

de Conciërge | 26-11-06 | 11:37

Een boerka kan soms ook wel errug handig zijn als je wijf oerlelijk is..... ROTFL!!!

Bruno Wanton | 26-11-06 | 11:36

.. zapper 26-11-06 @ 11:16

Ook is is voor een burka verbod, Ik ben voor domme uitlatingen en niet voor wijze uirspraken als boedhi de wijze ( waarschijnlijk cda stemmer ). Met intollorantie en bekrompen mensen als deze burka gekken is domme taal het beste. Doen we met bassie ook. Inhoudelijkle hebben ze niks, dat bij draagt aan de maatschappij. Deze zwakbegaafden geloofs freaks begrijpen discusieren niet ( anders is het plofkip tijd ) anders hadden we een levendige debat kunnen houden over deze materie.

met vriendelijke groeten

Dr.bull! | 26-11-06 | 11:36

Pim Pandoer is een laaggeschoolde Islamxenofoob.

Lucasdelinkselul | 26-11-06 | 11:32

@boeddhi: zoals je zou moeten weten is de gemiddelde reaguurder hier (net als ik) zo politiek incorrect als wat.
Om nou zo serieus op mijn opmerking "sterf boerkahonden sterf" in te gaan zet je jezelf voor lul en krijg je automatisch een stortvloed van kritiek over je heen.
Om mijn opmerking te onderbouwen en niet te gaan naar jouw voorgestelde link "www.mongooltjeshebbenookrechtvanspreken.nl ": mij stoort het dat die moslims een slachtofferrol hebben en ltijd zielig zijn, als ik 24uur per dag een bicakmuts op mijn hoofd wil dragen, stuit dat ook op protest al dan niet van autoritaire dan wel maatschappelijke aard.
Wie hier in Nederland WIL wonen moet zich aan de Nederlandse normen houden ander rest mij niets anders dan voor diegenen die dat niet willen een enkeltje land van herkomst te boeken!

RobDrop | 26-11-06 | 11:30

Boeddhi 26-11-06@11.13

je hebt ook gewoon gelijk, laat ze toch deaudvallen, die domme mutsen in die koepeltenten. .

miss piggy | 26-11-06 | 11:29

@Kingeef: Maar loopt ze nog wel op blote voeten?

sammy de moraalridde | 26-11-06 | 11:28

Zoals gewoonlijk zijn we weer eens probleem aan het maken met zijn alle, hoeveel Burka dragers zijn er nou helemaal in 0031, 10, 20 mischien 100.
Volgens mij hebben we andere problemen hier die opgelost moeten worden.

wereldVreeeeed | 26-11-06 | 11:28

@boeddhi 11:25, is je vrouw zo lelijk dat ze een boerka nodig heeft?
of draag je er zelf één?

Antinl | 26-11-06 | 11:28

@Boeddhi inhoudelijk wil ik eigenlijk ook niet meer aandacht besteden dan de fik er in te zetten, het is al erg genoeg dat deze vorm van pre-historie uberhaupt zoveel aandacht krijgt. En tja, domme uitlatingen creeeren domme reacties, ik vind het wel humor en aangezien ik het verder de moeite niet waard vind,weet ik die humor dan toch wel weer te waarderen.

..zapper | 26-11-06 | 11:27

Gewoon alle uitkeringen intrekken van Burka-draagsters..... Je bent in 99% van de gevallen echt niet geschikt voor de arbeidsmarkt, dus heb je ook geen recht op uitkering volgens de wet.......

Tomahawk33 | 26-11-06 | 11:27

Trouwens we hadden ook een meisje op het werk, leuk ding. Kwam uit een of ander blote-voeten land. Trouwde afgelopen september en sindsdien draagt ze zo'n vaatdoek om heur kop. Jammer en volgens mij is ze er zelf ook niet helemaal blij mee.

Kingeef1975 | 26-11-06 | 11:27

Antinl 26-11-06 @ 11:23

Hé Fascist, kaalkopje, lutser, heb je nog iets nuttigs te melden?

Boeddhi | 26-11-06 | 11:25

geeuw.. ik word is zonder t. sorry. ik denk laat ik het maar snel corrigeren want anders wordt het vooroordeel van laaggeschoolde Islamxenofoob weer bevestigd..

Pim Pandoer | 26-11-06 | 11:25

ik wordt werkelijk waar zo moe van dat Moslim geneuzel de hele week.. 't gaat nergens anders meer over. En nu ook al op zondag...

Pim Pandoer | 26-11-06 | 11:24

-weggejorist-

Antinl | 26-11-06 | 11:23

.. zapper 26-11-06 @ 11:16

Ik ben ook voor een burkaverbod. ik ben niet voor domme uitlatingen zoals sommige (waarschijnlijk Wilders stemmers) GS-ers hier doen. Daar verwijs ik naar.... En als ze niet inhoudelijk in kunnen gaan op deze materie, moeten ze naar een site voor zwakbegaafden gaan om daar te discussiëren

Boeddhi | 26-11-06 | 11:23

@cast 26-11-06 @ 11:16
Ja, niks. Staat alleen in dat de vrouw van mohammed haar gezicht bedekte omdat de schoonheid van mohammed zo groots was. Er staat niks over een burqa oid in. Maar ik kan het mis hebben. Burqa geneuzel is een idee van het geytenvolk om je buurman te laten zien dat je nog heftiger aan het geloven bent dan hij.

Verder is het ook handig voor de vrouwtjes om hun snor te bedekken.

Kingeef1975 | 26-11-06 | 11:22

@cast 26-11-06 @ 11:16: Niks. Er staat in de koran dat vrouwen hun schatten moeten bedekken (of zoiets).

sammy de moraalridde | 26-11-06 | 11:20

Ach ja moslims.... noemen westerlingen christenhonden. Blaast dat geytenvolk zichzelf al niet op in bagdad? Sip volk die moslims.

Kingeef1975 | 26-11-06 | 11:19

"Sharifa Velland (38), sinds 13 jaar moslima, draagt de gezichtssluier sinds de zomer. Ook op haar werk. ‘De geloofsovertuiging die van binnen zit, wil ik uitdragen.’ Ze weet dat haar kleding mensen angst aanjaagt. ‘Ik ben de moeder van Osama bin Laden genoemd.’ Maar als je als nikab-draagster je ‘open stelt en vriendelijk’ blijft, kan je mensen voor je winnen, zegt ze. Sharifa verkoopt telefonisch kranten en scoort daarbij hoog. "---------Dus die andere dertien jaren was de niqaab niet nodig....? Hoezo provocatief gedrag.....

African Postman | 26-11-06 | 11:17

@Boeddhi in "sterf boerkahonden, sterf!!!!" kan ik me wel vinden na alle ophef van Rogier. Maarja, als je GS niet volgt, dan snap je dat niet nee.
Bovendien vind ik naar vergelijking met de verdrukking van de vrouwen door symbolen als de burka eigenlijk alle vergelijkingen en opmerkingen enzo best wel geoorloofd. Niets zo erg als je bukvoer een vuilniszak over de kop te trekken.

..zapper | 26-11-06 | 11:16

Wat mij betreft kunnen deze engelen des doods gewoon opflikkeren.

de Conciërge | 26-11-06 | 11:16

wat staat er in de koran over een burga .weet iemand dat

cast | 26-11-06 | 11:16

Zelf de meeste Groenlinks-, PvdA- en SP aanhanger zullen tegen de Boerka zijn omdat het tegen het zogenaamde linkse gedachtengoed van alles moet open en bespreekbaar zijn ingaat. Maar of ze dit tegen hun allochtone stemgenoten durven te zeggen is 2. Nee geef Verdonk maar de schuld en Bos schuilt erachter. De PvdA had het hele allochtonen vraagstuk het liefst nog 20 jaar in de doofpot gehouden dus daarvan hoef je niet te verwachten dat zij nu een standpunt innemen. En daar begint dus het gelazer.

GrijpgrageGraaierd | 26-11-06 | 11:15

Ik ben benieuwd met welke wijze woorden premier Marijnissen de petitie in ontvangst zal nemen.

Ed Cetera | 26-11-06 | 11:15

typisch geval van zo'n bekeerde hollandse troel aangekleed in een komozak en bij wijze van spreken nog roomser is dan de paus. UItzetten die lui.

mir | 26-11-06 | 11:14

Er komt hier best veel extreem en dom volk zo te lezen...
sterf boerkahonden, sterf!!!!
Vrouwen met un burka wat moet je der mee,
stop ze gezellig met ze allen in Guantanamo Bay
Landverraders deporteren naar de sahara!

Dit is het niveau van sommige GS-ers. Willen de mensen die zich identificeren met deze uitspraken naar www.mongooltjeshebbenookrechtvanspreken.nl gaan!

Boeddhi | 26-11-06 | 11:13

Gek zijn ze, mot je eens daar komen in zo'n moslim land als nederlandse vrouw dan moet je ook gelijk zo,n koepeltent aan of je hoofd bedekken.(als is het in die landen ook weer streng verboden is een hoofddoek te dragen tegenwoordig) wordt je zelf bedreigt als vrouw als je het niet doet, en dan willen ze beweren dat het geen onderdrukking is. meschien inderdaad een paar varkens daar loslaten. En dan die achtelijk leus over josef en maria, lapjes voor je mond en weet wat nog meer. En dan beweren ze ook nog dat ze geen domme blondjes zijn, nee ze hebben zeker hun hersen met de kleurspoeling eruit gespoeld. Maar als ze zo graag in die koepeltenten willen blijven lopen moeten zij dat weten, maar klaag dan niet als je ergens niet welkom ben.

miss piggy | 26-11-06 | 11:11

Vrouwen met un burka wat moet je der mee,
stop ze gezellig met ze allen in Guantanamo Bay.

Gekke_Gert | 26-11-06 | 11:07

vrij onverveerd 26-11-06 @ 11:00,

nou ga je te ver he.
Om deze zielige verwaarloosde varkens deze onmenselijke behandeling te laten onder gaan. ga je schamen

Dr.bull! | 26-11-06 | 11:06

Plofkippen die na een maandje vakantie in de Rif plots terugkomen met een Burqa kunnen volgens Dr. Zotte beter Prozac dan een theedoek gebruiken.

Zeddegeizot | 26-11-06 | 11:06

ledwatcher 26-11-06 @ 10:58

Ik vind dat hakenkruisen ed. ook verboden moeten worden (als ze dat al niet zijn). Er is nog een andere reden waarom een burka verbod redelijk is, nl. dat elke nederlander het recht heeft te zien wie hij voor zich heeft. Het burkaverbod geld niet voor priveterrein zoals je huis. Ik vind het onderwerp te opgeblazen maar een verbod vind ik wel redelijk. In Turkye is het nota bene verboden om een hoofddoek te dragen in overheidsruimtes, dan zijn we hier toch aardig tolerant

Boeddhi | 26-11-06 | 11:06

sterf boerkahonden, sterf!!!!

RobDrop | 26-11-06 | 11:04

weggejorist-

Dr.bull! 26-11-06 @ 10:48

He geen steil, stelletjes eikels, je wijf draagt zeker een boerka en de groeten aan joris

Dr.bull! | 26-11-06 | 11:01

Kunnen we niet wat varkens vrij laten grazen op het Malieveld? Dan zijn ze zo weer weg.

vrij onverveerd | 26-11-06 | 11:00

I personally would like to see the despicable mug of Mrs. A. Bayrak de Jager
removed from Dutch soil. Zeau, VER weg met heur verachtelijk smoelwerk. Dumpen vanuit een vrachtvliegtuig boven de Sahara met die zeug! Haar boerka mag zij dan als parachute gebruiken ;-)
www.jihadwatch.org/

Mayakovnik | 26-11-06 | 10:59

Wanneer je boooeeehrka's ziet als symbool van de politieke, onverdraagzame en in zichzelf ondemocratische islam, zou je het dan niet net als andere symbolen van (politieke) stromingen die in strijd zijn met onze democtratie kunnen verbieden?

Ik denk hierbij aan het verbod op het dragen van symbolen als het hakenkruis. Ik zie in principe niet zoveel verschil. Als ik een skinhead met nazi-symbolen zie heb ik daar evenveel moeite mee als wanneer ik zo'n levend uithangbord van moslimfundamentalisme voorbij zie schuiven.

ledwatcher | 26-11-06 | 10:58

-weggejorist-

Dr.bull! | 26-11-06 | 10:58

Hahahahahaha, een voorgestelde leus is: "Verdonk,hartelijk welkom in de 21e eeuw!"

Volgens mij bedoelen ze "Hey Verdonk, wij doen alsof het de 2e eeuw is!"

Neon | 26-11-06 | 10:55

40. Abu Hanif te Rijswijk tekent op 25.11.06 - 09:06 voor deze petitie

La Ilaha ila Allah.. Tawhied.
Muhammadan Rasoullullah.. 3laihi salatu wa Salam

Moge Allah ons sterker maken
Moge Allah ons de hun (koefar) laten overwinnen
Moge Allah ons standvasterig maken
Moge Allah ons onder mutaqeen bevinden

Ameen ya Raab

Allah heeft nogal wat werk zo te zien.

ouwegek | 26-11-06 | 10:54

als het nu niet doorgaat dat burkaverbod, gaan we allemaal met bivakmutsen de straat op. Naar je werk, naar de bank, boodschappen doen, aangifte doen op heb polisiebureau etc... Allemaal met een bivakmuts op. Wedden dat het zo afgelopen is met de burka. Hoofddoekjes vind ik wel kunnen, het gezicht moet vrij zijn.

Boeddhi | 26-11-06 | 10:54

Landverraders deporteren naar de sahara!

Big Pete | 26-11-06 | 10:48

-weggejorist-

Dr.bull! | 26-11-06 | 10:48

-weggejorist-

Wouter Boslim | 26-11-06 | 10:47

"Jij een lapje om je kont, ik om mijn mond!"
M.a.w. een moslima mond is gelijk aan een nederlanders kont. Dat weten wij al.

St. Varken | 26-11-06 | 10:47

Bevrijde slavinnen eisen recht op zweepslagen.

Ed Cetera | 26-11-06 | 10:47

Er is maar één reden waarom die hoeren gaan demonstreren: zonder burka mogen ze van "manlief" de straat niet meer op.

DeKeet | 26-11-06 | 10:46

nou makkelijker kan het niet...
wie blaast zich zelf donderdag op tussen alle boerka's...
zeker dat je dan eeuwig leven heb...

Satir | 26-11-06 | 10:45

doe ik vandaag weer eens mijn bivakmuts op!

dhrritalin | 26-11-06 | 10:44

Verdonk had aan de macht moeten komen dan waren die Boerka's nu wel met een bootje onderweg naar open zee.

ipje | 26-11-06 | 10:44

.. zapper 26-11-06 @ 10:39 Het verbranden van burka's doet sowieso iedereen eer aan, iedere vorm van onderdrukking verbranden is een eer. Ik begrijp dan ook niet dat het niet vaker gebeurt.

3bier1melk | 26-11-06 | 10:44

hottentottententententoonstelling.

Z.K.H.Prins Carnaval | 26-11-06 | 10:42

@3bier1melk 26-11-06 @ 10:33 lol, dat zou m'n nick wel eer aan doen haha.

..zapper | 26-11-06 | 10:39

dat marokko forum moet ook is gesloten worden. jezus.
een opruiing daar altijd dat wil je niet weten.

Ruk | 26-11-06 | 10:38

Is een tegendemonstratie misschien iets? Natuurlijk wel in stijl met geweld zoals het een echte boze Moslim betaamd. Het zou mooi zijn als we in NL ook eens het achterste van onze tong laten zien. Ik begin zo langzamerhand ook een beetje erg boos te worden als ik zie hoe wij onze cultuur laten uitverkopen en alles maar door de strot krijgen geduwd. Claimen, claimen, claimen...

HG-NEEZ | 26-11-06 | 10:38

"Sharifa verkoopt telefonisch kranten en scoort daarbij hoog." Aldus haar woorden in de volkskrant.<br> <br> Telefonisch verkoper, das dan ook èèn van de weinige beroepen waarbij het geen probleem is, al zou ik als ze mijn colega was haar er ieder uur aan herineren dat ze iest fouts uitdraagt, namelijk onderdrukking.

3bier1melk | 26-11-06 | 10:36

Kortom: er zit geen greintje onschuld in een burka. De achterliggende boodschap is provocatie en vlagvertoon voor de ergste vorm van Islam.

Jammer dat de burkadiscussie daar niet over gaat, maar over "vrouwenonvrijheid". Want die discussie gaat scheef zodra een xtreme moslimmuts zelf voor dat ding kiest.

Er is heel wat aan de hand. Moslims zijn - net als andere (bij)gelovigen - altijd in de weer met symbolen. Vraag het Sinterklaas en Pieterman maar eens.

Genoeg.

Jan Passant | 26-11-06 | 10:36

@zapper ervaring deskundige?

3bier1melk | 26-11-06 | 10:33

met die 50 boerka dragende dames die ons land rijk is wordt dat een flinke demonstratie "lees ; flink tentenkamp".

sebaviaan | 26-11-06 | 10:31

LOL @ de Chileen: dit topic en dan vooral de oproep van de bekeerde Hollandse moslima in burka die oproept tot de demonstratie maken mijn dag goed. Mij valt op dat die paar verdwaalde Komo zakken altijd bekeerde Hollandse, meest oerlelijke mokkels zijn die het recht op een burka verdedigen. Laat ze. Ik kijk, als kritische vrouw, ook liever naar zo'n hobbezak dan naar de Eucalypta's die zich eronder verstoppen.
Echt onderdrukte gezichtsbedekkers mogen toch niet demonstreren van hun man. Overigens, waar gaat ze meer dan 10 van die troela's opduikelen? Hier in Zoetermeer heb ik welgeteld 1 zo'n alle dagen carnaval verkleedcircus zien rondschuiven en waar ik woon zijn de pinguins toch veruit in de meerderheid.

FReeForever | 26-11-06 | 10:30

De ergste zijn altijd de overlopers...

Frotklob | 26-11-06 | 10:30

@Jan Passant 26-11-06 @ 10:20 hou er een aansteker langs en moet je eens zien hoe functioneel zo'n burka is!
Disclaimer: deze mail is een vorm van humor en niet bedoeld om anderen aan te zetten om op enige wijze de inhoud van deze mail in de praktijk tot uiting te brengen.

..zapper | 26-11-06 | 10:25

Nederland is toch al verloren, die geitenhoeders planten zich te snel voort en met de SP aan de macht zal het niet beter worden. We kunnen maar het beste emigreren en wachten tot Nederland overstroomt door het smelten van de poolkappen.

IgorTheHorrible | 26-11-06 | 10:25

Farmongolschmouth!

..zapper | 26-11-06 | 10:24

spooky 26-11-06 @ 10:16
vals gebabbel. Een burka is een niet-functioneel kledingstuk.

Jan Passant | 26-11-06 | 10:20

Burka, Burka , BurkA, ga eens allemaal Deaud ja!!

Atelier_la_au | 26-11-06 | 10:19

Wie zegt mij dat dat inderdaad VROUWEN zijn die in boerka's aan het demonstreren zijn? Iedereen kan daar wel onder zitten. Voor het zelfde geld is het een kudde afgekeurde Chimps uit het proefdiercentrum Rijswijk.

ledwatcher | 26-11-06 | 10:19

spooky 26-11-06 @ 10:16
Jij loopt altijd in de kleren die je ook op je werk draagt?

Coner | 26-11-06 | 10:18

CoJoNes 26-11-06 @ 10:12
Ik neem aan dat de dames bij jouw "aanpak" de deur reeds plat lopen. Al dan niet in Boerka...:)

Aktivist | 26-11-06 | 10:18

goed plan, hoop dat ze eauk allemaal in burka komen, kunnen ze meteen gearresteerd worden, en een lekkere boete er overheen!

ja man | 26-11-06 | 10:17

LOL @ Keutelaer 26-11-06 @ 10:11

Aussie | 26-11-06 | 10:17

Een burka is een provocatie. De vlag van de taliban.
Symboolgedoe daar weet een moslim alles van. Vandaar dat zelfs sinterklaas wordt aangevallen en zij woedend worden van NL vlaggetjes op bomberjacks.

Jan Passant | 26-11-06 | 10:16

@keutelaar: inderdaad, we hebben de allergische reactie van de hoeren van halal gezien op een paar getoonde tepels bij Sonja. Nadeel is dat de volgende dag de RIAGG's vol zullen lopen met pinguins. Nu weet ik beroepshalve dat het volksdeel dat de pedoprofeet aanhangt toch al een meer dan gemiddeld zware belasting legt op RIAGG, wetswinkels, pro-deo advocaten en hulpverlening in het algemeen.

ledwatcher | 26-11-06 | 10:16

@Jan Passant
Als een bankwerknemer naar zijn werk gaat en voor de kledingkast staat; twijfelend of hij een mooi blauw pak of een mooi blauw pak aantrekt, hoe echt is zijn vrijheid dan? Er zullen best bankmedewerkers zijn die zeggen dat ze een blauw pak gewoon mooi vinden.

spooky | 26-11-06 | 10:16

Hebben ze thuis ook zoveel praatjes?

Jan Aaldrik | 26-11-06 | 10:16

Ik stel voor dat wij in maleisië, irak en al die andere apenlanden gaan roepen om vrijheid om blootshoofds te lopen, korte mouwen te dragen, in bikini over straat te gaan en de playboy te lezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vogelbeest | 26-11-06 | 10:16

dispicable traps.
Succes mevrouw de Jager, Alle vrouwen weer terug in de BH! Geschoren benen en oksels! Lang haar! Weg met het feminisme. Emancipatie war einmal. U doet ons mannelijke mannen een groot plezier. En nu wil ik een kop koffie, hoer!

CoJoNes | 26-11-06 | 10:12

spooky 26-11-06 @ 10:09
Omdat het geen echte individuele vrijheden zijn. Om die reden draagt de jeugd hier al in geen eeuwen een schooluniform. Ondanks dat er best individuen zouden zijn die dat een vrijheid noemen.

Jan Passant | 26-11-06 | 10:12

Ik roep alle NUDISTEN van Nederland op om een vreedzame tegendemonstratie te gaan houden! Dat schrikt de boerkadragers af =)

Keutelaer | 26-11-06 | 10:11

Eh, hadden we inmiddels al een bestemming voor die overtollige daisycutters?

ledwatcher | 26-11-06 | 10:10

@Jan Passant
Waarom spreek jij over individuele vrijheden als je dat andere niet gunt?

spooky | 26-11-06 | 10:09

Zijn er deze keer meer mensen dan de 10 AEL aanhangers aanwezig?

dr.wolffenstein | 26-11-06 | 10:09

Moslims beschouwen het als een mensenrecht om hun kudde strak te houden en streng op te treden tegen individuele vrijheden.
Dat zou niet erg zijn als zij gewoon in de woestijn woonden en hun potje blerp kookten op een vuurtje van kamelenmest.
Maar het zijn kolonisten die nederig glijend en buigend binnenkomen. Tot de subsidie binnen is en de straten vol lopen met hun kroost. Dan komt de aap uit de mouw.

Jan Passant | 26-11-06 | 10:07

@stoeipoessnoezelaar 26-11-06 @ 10:02
dus het verbod moet eigenlijk via de brandweer komen....
hmm, dit zou kunnen werken!

Z.K.H.Prins Carnaval | 26-11-06 | 10:05

"Jezus heeft een baard,en Maria heeft een hoofddoek,duzzz ga eerst maar es je kerststalletje integreren!"
Sodemieter eens lekker op, als de cultuur je niet aan staat of je kan geen toelratie opbrengen voor de gebruiken hier, heb je hier helemaal niets te zoeken.
"Het enige probleem die ik heb met mijn hoofddoek ben jij !"
Hoe dom kun zijn? Je eist tolerantie, maar je hebt problemen met de eigenlijk bewoners die geen trek hebben om naar jouw strant tent te kijken en jou uitkering te betalen.....

Hellsmurfje | 26-11-06 | 10:05

Halal Halal, alle doekdragers naar het bal!

karmahead | 26-11-06 | 10:05

Ik zou willen voorstellen om eerst de nazi paus en zijn medeplichtigen te ontjurken.

stevie wonder | 26-11-06 | 10:04

tip.... het schijnt dat die burkaas licht ontvlambaar zijn...

stoeipoessnoezelaar | 26-11-06 | 10:02

Verdonk, dat is toch dat onbetekende kamerlid van een viederrangs politieke partij? Gnè Gnè Gnè Woehahaha

spooky | 26-11-06 | 10:02

Stel: Je bent een moslima en tevens tiefuslelijk, je hebt een minderwaardigheidscomplex, niemand neemt je serieus en je lijkt ook nog eens excact op alle andere honderdduizenden moslima's, etc. etc. Hoe weet je dan zeker dat je op zal vallen in het huidige straatbeeld?: Je koopt een zwarte tent bij de aldi, tieft de stokken en het buitenzeil weg en je flaneert het geheel om je vadsige torso. Succes gegarandeerd!

likmereet | 26-11-06 | 10:01

contemptuous traps.
Zoiets ongeveer?

Z.K.H.Prins Carnaval | 26-11-06 | 10:00

"Jij een lapje om je kont, ik om mijn mond!" ???? Ik begrijp dat aan de achterkant twee billen uit d'r burka priemen? Gadverdegadver, dat kan echt niet.
Als ze denken dat ze ergens komen met dit soort leuzen zijn ze heel extreem onbenullig.

Dickvanbil | 26-11-06 | 09:58

Een andere quote: "Doe niet zo bekrompen, de wereld is groter dan je klompen"
Helemaal mee eens, als je dat toch vind ga dan lekker terug naar een zandbakland waar je helemaal geen rechten hebt. Hoef je hier ook geen uitkering op te slurpen.

Hellsmurfje | 26-11-06 | 09:58

@ likmereet 26-11-06 @ 09:52
-edit: niet doen, op de vroege morgen-

Korreltje Zout | 26-11-06 | 09:56

Gnap Gnap. De zwarte smurfen komen er aan.

Korreltje Zout | 26-11-06 | 09:52

-weggejorist-

likmereet | 26-11-06 | 09:52

gadverdamme kunnen die niet sshnelll het land uitgeknikkerd worden? schop hun maar het land uit en hou die 2 burka lozen moslims die op het vmbo/havo zitten maar hier. Hebben we tenminste nog wat aan.

jusjee | 26-11-06 | 09:51

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl