Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Oeps. VVD Kamerlid bespreekt gastactiek in de trein

We zeggen d'r onmiddellijk bij: de bron "Fossielvrij" is uitermate verdacht. Want wel heel toevallig dat uitgerekend iemand die propageert tégen de Groningse gaswinning VVD Kamerlid René Leegte hoort praten over hoe er tijd gerekt kan worden, hoe media ontlopen worden en hoe de VVD kan omgaan met de campagnestrategie van de PvdA, dat ineens zegt de gaskraan dicht te willen draaien. Populistisch gelul van de PvdA, want die gasbel moet leeg tot de laatste druppel en desnoods tot heel Groningen met de grond gelijk gebeefd is. De NAM geeft geen fuck om veiligheid, leerden we vorige week uit een gelekt rapport, en samen met Henk Kamp houdt de NAM een geheime lijst achter waarop 300 instortingsgevaarlijke gebouwen staan, waaronder verzorgingshuizen en scholen met kindjes d'r in. Dus het zou zomaar kunnen dat René Leegte inderdaad al die dingen gezegd heeft die @Fossielvrij heeft opgetekend in een serie van 1, 2, 3, 4, 5, 6 tweets. Tot die tijd is het aan Leegte zelf om te ontkennen, en die hebben we nog niet gehoord. Maar reken maar dat die in zijn eentje zit te beven ergens nu.
UPDATE: René Leegte biedt excuses aan (en lult er overheen met wat PR-leugens). Voor duiding van deze kwestie richten we ons tot Sikkom.nl, waar de VVD én de slappe Noord-Nederlandse media even door de mangel getrokken worden.
Tweet Transscript: Positief dat Rene Leegte terug uit Groningen m trein reist. Niet zo slim hoe hij openlijk telefoneert, uitlegt hoe je Groningers kunt pappen. "Ik heb vandaag [tijdens werkbezoek Tweede Kamer aan Groningen] zo veel mogelijk de media ontlopen. We blijven op de lijn dat we verband gaswinning en aardbevingen moeten onderzoeken." [zodat we proces vertragen, winning hoog blijft] Verder openlijk hoe je altijd (media) kunt zeggen 'dat Kamp de winning bij Loppersum met 80% heeft verlaagd' [een truc, netto winning!]. En nog openlijke discussie door de telefoon hoe je 'implicaties voor de coalitie' [PvdA wil winning omlaag!] nu moet framen. Dom, dom.. Verder maakt R Leegte excuus voor slecht o/d hoogte houden (tijdens werkbezoek) v zijn superieur ad andere kant lijn. VVD heeft stress. P.S. Hoi @NAMbv, we wachten nog op antwoord.

Reaguursels

Inloggen

VVD algemeen bekend schijt aan de burger denken alleen maar aan zelfverrijking.bloedhonden!!

NATNEK! | 18-01-15 | 02:49

Haha wie dus twijfelde of het echt was en geen kinnesinne. Nee dus. Het was echt.Zie nu het excuus van de vvd-er in kwestie.En zo gaat de vvd dus met zijn burgers om.Nou als dit geen zelfde weg als pvda in luid weet ik het ook niet meer. Pvvda 0 zetels.Ze lachen u namelijk in u bek uit en spelen gewoon russisch roulette over alle veiligheid. De VVD in dienst van de NAM en nog wat meer grote bedrijven.

tweetybird | 17-01-15 | 21:08

Is het niet mogelijk een afzettingsprocedure tegen VVDer Kamp in te zetten wegens opzettelijke nalatigheid die honderden burgers in gevaar brengt? Iets starten is in iedergeval een grond, om (god verhoede) later bij wel gebeurde ramp verantwoordelijken aan te pakken.

gebrokenvleugel | 17-01-15 | 20:58

Wie nog denkt dat dit een allu hoedje is of om een vvd in een kwaad daglicht te stellen. Nee. VVD heeft ondertussen zoveel schijt aan de burger dat ze dit soort dingen zich gewoon permiteren. Het zal ze worst zijn. Ze lachen ons al twee jaar uit.Naderhand ontkennen ze het toch of doen massaal een collectieve opstelten dementie.

tweetybird | 17-01-15 | 17:32

@FossielVrij kan natuurlijk ook iemand zijn die iets tegen Ivo Opstelten heeft.

McPhart | 17-01-15 | 15:00

De PvdA kliek gaat helemaal los op het hulpgeld dat aan het noorden is toegezegd. Het was wisselgeld van Kamp aan de PvdA om de coalitie overeind te houden. Het bedrag heeft ook geen enkele relatie met de verwachte schade tgv. de aardebevingen, je kunt op de rand van een postzegel narekenen dat het veel lager moet zijn. Ik weet uit de eerste hand van een hoge ambtenaar uit de stad Groningen hoe er nu door de PvdA om de pot met geld gedanst wordt en dat de belangrijkste vraag nu is hoe dat allemaal opgemaakt moet worden door het creëren van allerlei baantjes bij o.a. de dialoogtafel en het centrum voor veilig wonen.

bdn01 | 17-01-15 | 14:04

Jammer dat Fossielvrij het wel heeft getwitterd maar niet heeft opgenomen.
Ik zou de beste man overigens ook bij meld misdaad anoniem hebben aangegeven want het voorbereiden van het in gevaar brengen van mensenlevens, hoe is dat anders dan een haatbaard die van plan is agenten dood te schieten.
Beide handelen uit het geloof in het eigen gelijk en proberen op die manier martelaarstatus / baantjes zeker te stellen.
.
Ik kan dan ook niet begrijpen dat milieuorganisaties de weg nog niet hebben gekozen om de NAM, Kamp en iedereen die pro gaswinning is als terrorist aan te merken.
Want levens in gevaar brengen is fout aan welke kant je ook staat.

Johanvb | 17-01-15 | 14:00

Wederom nieuw bewijs voor de lage intelligentie van Nederlandse politici.

Mark_D_NL | 17-01-15 | 13:03

@De echte Stolwijker | 17-01-15 | 12:42

Er is niks warrigs aan. bdn01, die om 1104 ook heel goed de vinger op de zere plek legde viel je ook al zo aan met verhalen over z´n jeugd en weet ik wat niet al.

Feit is dat er nu schadevergoeding naar Groningen gaat maar dat gaat wel eerst even langs de grijpgrage PvdA vingers die zich er nu over ontfermen via dialoogtafels en allerlei andere bureaucratische flauwekul.

Geef dat geld dan gewoon direct aan de mensen die schade hebben geleden, zo verdwijnt het meeste geld weer in het optuigen van een bureaucratie en in jobs for the PvdA boys, net als in het onderwijs, de zorg, volgens beproefd PvdA recept. Hier schieten de Groningse gedupeerden ook niet veel mee op.

Outsider-Inside | 17-01-15 | 12:54

Weer een voorbeeld van een politicus die er niet is voor de mensen in het land. Maar een rat die meer bezig is met het goed spelen van het politieke spel. De afgelopen jaren lijkt Den Haag te zijn overgenomen door mensen die vooral denken in politieke belangen om de partij macht te geven, in belangen van conglomeraten zoals hier de energiereuzen en last but not least hun persoonlijke belangen. Rampzalig voor het land dat het inhoudelijk en kwalitatief elk jaar weer meer moet inleveren voor Den Haag en de economische machtblokken. Zoals die er zijn in de gezondheidszorg, de energiesector en de reuzen in de dienstverlening. Kijk maar waar de partijgetrouwen naar toe gaan na Den Haag en je weet waar de macht in Nederland ligt.

Graaier | 17-01-15 | 12:51

Terecht. Groningen hebben we niet echt nodig, het gas wel.

Pretzel Logic | 17-01-15 | 12:46

Cuyahoga | 17-01-15 | 10:35
-
Ook begin jaren 80 naar de sciencefiction-televisieserie, 'V' (Visitors) gekeken...?

Laagopg,dramnegertd | 17-01-15 | 12:42

Outsider-Inside | 17-01-15 | 12:30
Wat een ontzettend warrig verhaal.

De echte Stolwijker | 17-01-15 | 12:42

oeps dat worden,dat worden kamer vragen,het monster van frankenstein kamp geeft antwoord.
we stoppen er moslims in,lala is groot,ze gaan met plezier dood.
een groot deel van de groninger bodem bestaat uit zwelklei,vraag aan de nam,wat dit voor effect heeft op de bevings,er bestaat een wetenschappelijk rapport van.
de nam beantwoord alleen vragen die ze zelf hebben bedacht

soledad | 17-01-15 | 12:36

Het is te hopen dat degene die dit aankaart via tweets, ook de opnamefunctie van z'n telefoon heeft gebruikt. Zo niet, dan blijft dit gewoon de VVDer die een scheet liet in de trein.

Stinkvinger3829 | 17-01-15 | 12:34

Dit is echt klassieke PvdA communistische agitprop. Die Leegte is wel een leeghoofd, maar dit verhaal komt uit de koker van een of andere spin doctor van de PvdA met de hilarische bijnaam Fossielvrij.

De PvdA is momenteel in totale paniek en trekt nu de trukendoos helemaal open om de cruciale traditionele Noordelijke achterban te behouden op 18 maart. Met zo´n anoniem twitterverhaaltje wordt nu even op traditionele klassenreflexen en emoties ingespeeld waar ze blijkbaar in het Noorden nog steeds gevoelig voor zijn (zie je wel, weer zo´n arrogante VVDer uit het Westen die ons toch alleen maar bedondert, tja.. de PvdA is ook ruk, maar die kennen we tenminste etc.. etc. dus we stemmen toch maar weer al is het met tegenzin PvdA).

Fossielvrij kan beter z´n pijlen richten op het PvdA Fossiel Max van den Berg, "de Raspoetin van het Noorden". Als er iemand een cruciale rol gespeeld heeft in de verkwanseling van de aardgas miljarden om daarmee allerlei PvdA waanideeën zoals de multiculturele samenleving op te tuigen dan is het wel deze ueber boomer (22 maart 1946) die al op z´n 24ste in 1970 Wethouder werd voor de PvdA in Groningen en sindsdien al 44 jaar onafgebroken een van de opper ayatollah´s van de Linkse Kerk is. De hoogste tijd om dit soort Fossielen nu met pensioen te sturen en echt Fossielvrij te worden.

nl.wikipedia.org/wiki/Max_van_den_Berg...

www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2007/7...

Hier nog met jaren 70 baard

www.anp-archief.nl/page/2257287/nl

Outsider-Inside | 17-01-15 | 12:30

Fossielvrij = Rolf Schuttenhelm = Volkert van der Graaf all over again. Rolf heeft enige tijd gewerkt bij het "Klimaatbureau", tegenwoordig stichting "Hier", zogenaamd onafhankelijk, maar stiekem hevig gefinancieerd door oa GL en PvdA. Voorzitter van de Stichting is Lodewijk de Waal, één van de bestuursleden Henk Hagoort. Bij die laatste zal je die functie trouwens niet op zijn linkedin profiel terugvinden. Directeur van Hier is Bart de Voogd, oudgediende bij de publieke omroep. Over linksch bolwerk gesproken. Deze mannetjes kennen elkaar allemaal. Inmiddels begint het spinnen en drammen zo schaamteloos te worden dat men niet eens meer moeite doet de sporen te verbergen. Een andere optie is nog enger: Rolf heeft de betreffende ambtenaar gevolgd en afgeluisterd. In dat geval is de kans groot dat deze radicale klimaatgekkie een Volkertje doet om zijn zin te krijgen.

Mr Dixit | 17-01-15 | 12:16

@GS antwoord NAM is op andere post gegeven: @BartNijman We werken hard en gestructureerd aan het verhogen van het veiligheidsniveau, maar zo'n lijst is er niet namplatform.nl/categorie/bouw…

Den Meester | 17-01-15 | 12:16

We zien hier weer eens hoe Holland de provincie behandeld. Net zo als in Limburg halen de Hollanders de grondstoffen weg. De lusten zijn voor hun de lasten voor de provincie. Ook op andere gebieden worden de provincie als melkkoe behandeld. Alle belangrijke Nederlandse kunstwerken hangen in de grote Steden in het westen. De Hollanders strijken het geld op dat binnenkomt via musembezoek en tourisme. De schilderijen van de Brabander Vincent van Gogh horen in Brabant te hangen en niet in Amsterdam.

de zeeuwse ridder | 17-01-15 | 12:07

Alles wat tussen blokhaakjes staat is suggestief en geframed door die linkse broeder. Het zou me niets verbazen als jonny quid achter dat twittiraccount zit, die heeft van suggestief framen ook veel kaas gegeten.

analcharist | 17-01-15 | 12:06

De echte Stolwijker | 17-01-15 | 10:52

Iedere echte ondernemer in de marktsector heeft een hekel aan politici die zich op een ideologie beroepen.

Jaweh, allah, boeddah , enz, bestaan slechts in de verbeelding van figuren die als kind door geestelijk gehandicapten zijn opgevoed. Feitelijk kan je hier bijna spreken van een aangeboren handicap.

Marx, duurzaam, klimaat, dieren en OV zijn andere koek, dat zijn echte opportunisten, dwazen en figuren die zichzelf op basis van een corrupt links schoolsysteem hebben laten hersenspoelen tot hersenlozen zombie.

Hier past opsluiting gevoegd bij dwangsafkicken o.l.v. succesvolle gepensioneerde ondernemers uit de marktsector.

TriestGeval | 17-01-15 | 11:59

@arretje | 17-01-15 | 11:57

Jammer dat bij u niet begint te dagen dat dit ook voor PvdA, CDA, D66, GL, CU geldt. Deze eenzijdige les die u trekt gaat geen zoden aan de dijk zetten.

Parel van het Zuiden | 17-01-15 | 11:59

VVD'er in de trein... hmmm

gorilazz | 17-01-15 | 11:58

Langzamerhand begint het bij iedereen te dagen...
alle VVD ers zijn volks verlakkers. Dat konden nog eens leuke verkiezingen gaan worden onder het motto , Genoeg is genoeg.

arretje | 17-01-15 | 11:57

Bewijs ontbreekt in deze maar je voelt aan je water dat het zomaar helemaal waar kan zijn...
tejootje | 17-01-15 | 11:39

Je ziet het toch voor je ogen afspelen, verkiezingen en ineens lopen alle partijen ach en wee te roepen in het aardbevingsgebied.
Ik denk dat Rutte straks €100.000 herbouwkosten aan elke Groninger in het gebied gaat beloven, zo kennen we zijn goedheid wel.

gebrokenvleugel | 17-01-15 | 11:55

@Cuyahoga | 17-01-15 | 10:35

Is natuurlijk niet waar. D66-er's vallen onder weekdieren, een stam van de ongewervelde dieren.

Parel van het Zuiden | 17-01-15 | 11:54

Je kunt zoiets ook filmen toch? Desnoods verticaal. Die tweets hebben verder weinig waarde.

Zonietoch | 17-01-15 | 11:47

Cuyahoga | 17-01-15 | 10:35
Tpo. Zolang dit soort parabelen de panelen sieren blijft de rest pruimbaar.

bodemloos | 17-01-15 | 11:44

Elke telefoon heeft een voicerecorder.

Ars Vivendi | 17-01-15 | 11:41

Bewijs ontbreekt in deze maar je voelt aan je water dat het zomaar helemaal waar kan zijn...

tejootje | 17-01-15 | 11:39

.. maar goed. Misschien dat de laatste arbeiders nog uitgeperst kunnen worden om dit bomvolle land MEER immigranten te geven en MINDER beton en MEER natuur en MEER groen en MEER inkomen voor de allerarmsten en MEER MEER MEER PvdA stemvee.

Gas verkopen is slecht voor het milieu - lucht verkopen is beter. Zolang er nog kopers tot verplichte nering gedreven kunnen worden, dat is.

Jan Passant mk2 | 17-01-15 | 11:36

.. hypocriete PvdA! Dankzij de gasbel die onder Groningen vandaan getrokken werd konden zij de enorme multiKul promoten & financieren. Een enorme toevloed van nieuwe kanslozen aan de onderste kant van de samenleving, waardoor zij de ongewenste Arbeiders bij de stort konden zetten en een fikse doorstart maken met een ongeremd groeiende machtsbasis van Armoede en Achterstand.

Jan Passant mk2 | 17-01-15 | 11:31

MarcS | 17-01-15 | 11:21
Ik heb daar ook kritisch naar gekeken. Maar ook zonder de (inderdaad overbodige) duiding, vind ik het klinkklaar. Het is een beetje vergelijkbaar met het soort dat zegt dat het verband tussen roken en COPD niet vast staat. Of dat vaccinaties schadelijk zijn. En wat dacht u van de hardnekkige mythe dat klassieke homeopathie nog steeds niet wetenschappelijk zou zijn ontkracht?
Allemaal uitingen van mensen met verborgen agenda's bij wie de argumenten aan het opraken zijn.

De echte Stolwijker | 17-01-15 | 11:29

Neem het dan gewoon op met je telefoon... Gewoon flauwekul dit.

Nilfisk | 17-01-15 | 11:28

Rolf Schuttenhelm die tot zijn oksels diep in de arse van de Groene Taliban zit, toeval? I call bullshit. Er zit wel een kern van waarheid als je naar het standpunt van de VVD kijkt, maar ik vertrouw die Warmista's nog minder, de leugen regeert, vooral op links.

Ranja Drinker | 17-01-15 | 11:24

@marlin5215 | 17-01-15 | 11:14
Leeghwater? Om maar eens een naam te noemen die wel degelijk dingen wist.

MarcS | 17-01-15 | 11:23

Ik vind het raar dat de tweeter, meent duiding te moeten geven aan relatief onschuldige zinnetjes. Die duiding is dan vaak niet meer dan de mening van de tweeter.

We blijven op de lijn dat we verband gaswinning en aardbevingen moeten onderzoeken." *[zodat we proces vertragen, winning hoog blijft]* Hoezo? is DIT de betekenis van die zin? Misschien is er wel discussie of ze niet snel met iets naar buiten moeten komen en weet deze meneer de rust ietwat terug te brengen door te stellen dat er eerst onderzoek moet komen?

MarcS | 17-01-15 | 11:21

Voortaan maar weer met de dienstauto :)

stipjes | 17-01-15 | 11:21

Een vvd-er die met de trein reist moet je zo wie zo niet vertrouwen.
Één die met de auto reist overigens ook niet.

De Treinende Rechter | 17-01-15 | 11:19

Mark Rutte, je partij heeft een hoog taqiyya-gehalte!

Einde van de Domheid | 17-01-15 | 11:16

Beste mensen... Ze gaan ons allemaal weer gouden bergen beloven omdat de verkiezingen eraan komen.... TRAP ER AUB NIET IN.... Hebben we ooit die 1000 euro van Rutte gekregen?...
Ik stem straks op de PVV... daar komen we verder mee.

ANGEL70 | 17-01-15 | 11:14

De man heet Leegte... i rest my case

marlin5215 | 17-01-15 | 11:14

bdn01 | 17-01-15 | 11:04
Dag meneertje bdn, beschadigd door zijn jeugd in Pekela of Onstwedde, niet bij machte zijn oude frustraties te boven te komen.
De meeste burgers zitten hier niet op een pot met geld te wachten. De meeste burgers trekken 's ochtends gewoon naar hun werk, de werkeloosheid is hier net zo hoog als in Zuid-Holland. Mensen willen niet dat hun huizen kapotgetrild worden, da's alles. Zou u vermoedelijk ook niet willen. Maar daar gaat het u natuurlijk niet om. U moet een spook van vroeger verjagen, dag in dag uit, uur na uur. Net als die tragische jongen in DK.

De echte Stolwijker | 17-01-15 | 11:13

De VVD is de katholieke kerk van het liberalisme. Ze dwepen met waar ze in geloven, maar ondertussen naaien ze je stiekem.

Polyppiel | 17-01-15 | 11:08

-weggejorist-

dr.Melfi | 17-01-15 | 11:06

We weten allemaal dat men continu aan het plannen is hoe ze de burger om de tuin kunnen leiden en hoe andere partijen in diskrediet gebracht kunnen worden. Maar omdat ie dat nu in een trein bespreekt is het ineens erger?

noerg | 17-01-15 | 11:05

Stom van Rene Leegte, maar wel typerend voor de houding van alle politici, van welke nominatie ook.
Zo is het net zo of eigenlijk nog veel schunniger wat de pvda hier uithaalt.
Al generaties lang stemmen de groningers op de pvda. nooit hebben de gekozen pvda-bestuurders enige aandacht besteed aan de klachten van hun trouwe kiezers over de gaswinning.
Nooit heeft Max van den Berg of zijn voorganger zich hard gemaakt voor de veiligheid van de groningers.
Ik meen me te herinneren dat het zelfs in de grondwet staat dat de overheid opkomt voor de veiligheid van de burgers. Quod non.
En nu opeens, uit angst hun laatste bolwerk kwijt te raken, gauw voor de verkiezingen in maart, mee gaan huilen over de aardbevingen en opscheppen over de grotew geldsopm die het rijk gaat steken in hulp aan het noorden (max van den berg). Huichelaars!!

B. Randnetel | 17-01-15 | 11:04

300 gebouwen! Nou nou, 't is toch verschrikkelijk. Herbouwwaarde in die regio misschien 150 miljoen. Daar ligt de NAM van wakker. En wat gaat er moet die andere 1,15 miljard van het hulpgeld gebeuren. The usual suspects dansen al weer om de pot met geld. Wallage en Alders hebben hun plaatsje al weer gevoden bij de " dialoogtafel" en het "Centrum voor veilig Wonen". De gemeente Groningen (nauwelijks " getroffen") heeft alvast een afdeling opgericht om de pot met hulpgeld leeg te trekken met een overtollige PvdA-er aan het hoofd. Het potverteren in het noorden is weer voor vele,jaren gegarandeerd.

bdn01 | 17-01-15 | 11:04

Heb in het verleden voor NAM gewerkt, en enkele andere oliemaatschappijen Total, GDF..
Deze bedrijven gaan zogenaamd prat op veiligheid. Alleen waneer de produktie in het geding komt worden vaak alle veiligheidsregels aan de kant geschoven.Bij deze bedrijven kun je dan ook beter spreken van SCHIJNVEILIGHEID.

Ook Staatstoezicht op de mijnen (SODM) doet hier doodleuk aan mee, ik heb na een inspectie aanboord eens aan een inspecteur horen vragen of zij nog eens terug zouden komen om te controleren of de gebreken die zij hadden gevonden ook opgelost worden?
Deze antwoorde hierop nee dit is een kwestie van vertouwen.
Dat een overheid zo naief is om een oliemaatschappij te geloven zegt al genoeg denk ik.

DEBERBER | 17-01-15 | 10:58

Op het moment dat Nederland aan het vallen is aan de EUsurper is het een uitstekend plan om te vervallen in regionalisme. Alleen staan we sterk, hoor. Nee echt.
.
Overigens was uit verkiezingsuitslagen wel duidelijk dat visie geen onderdeel uitmaakt van de Groningse volksaard trouwens. Ook het feit dat er weinig proactief is ondernomen om huizen te versterken voor deze kleine aardbevingen is daar een een stille getuige van.
.
Maar goed, visie is sowieso geen onderdeel van de Nederlandse cultuur dus ze passen er prima bij. Laten we eerst maar eens samen zorgen dat de EU, geholpen door VVD, D66, PvdA, CDA, GL, CU niet ook de gasreserves plundert.

Parel van het Zuiden | 17-01-15 | 10:57

Iedereen die denkt dat dit propaganda is van de groene lobby, zou het volgende eens moeten overwegen. De VVD is altijd een partij geweest van scheve schaatsrijders die gevoelig zijn voor lobby van ondernemers die het zonder hun bank te belazeren niet redden. Je hebt de kleine boeven als Hooijmakers en Van Rey, maar ook de echt schadelijke corruptie zoals Schippers, van wie vast stond dat zij uiterst gevoelig was voor de tabakslobby. Haar partner is een van die vele advizeurs in de gezondheidszorg.
Het verbaast mij niet dat Leegte daar nu bij komt. Hij komt uit de public affairswereld. Het is aannemelijk dat hij nog steeds warme banden onderhoudt met zijn voormalige partners en opdrachtgevers. Zo wacht na het kamerlidmaatschap weer het bedrijfsleven.
En denkt u soms dat de NAM gisteren uit een ei gekropen is? De communicatieadviseurs uit dit conglomeraat van Shell en Exxon spelen mee in de allerhoogste internationale divisie van hun vak.

De echte Stolwijker | 17-01-15 | 10:52

hoax, een vvd-er reist toch niet met het onrendabelen-vervoer?

New Quacka | 17-01-15 | 10:50

Man, man, man, toen er door de aanleg van de noord zuid lijn in Amsterdam een aantal huizen op de Vijzelstraat verzakte was de burgeroorlog bijna nabij. Half Groningen valt uit elkaar en de politici veinzen belangstelling en aandacht.

ristretto | 17-01-15 | 10:49

René is geboren in Den Haag. Dus eigenlijk is René gewoon een geboren volksverlakker.
Veel anders mogen we van hem dus ook niet verwachten.

VanBukkem | 17-01-15 | 10:48

Ik hoop toch zo dat ze dit glashard gaan lopen ontkennen en dat er daarna iemand met een video van het gesprek op de proppen komt!

Harkstede! | 17-01-15 | 10:44

Hierdoor ga je je wel afvragen waar die Groningers nog meer over liegen. Het zou niet verbazen als ze de boel flink bedonderen, met hun trillinkjes van 2,5 die huizen in zou doen storten.

Morgenhout | 17-01-15 | 10:42

Goed verhaal.
Zo was ik vorig jaar op de Zwarte Cross waar ik iemand van D66 tegenkwam.
Ik ben hem gevolgd tot in de pishokken en daar gebeurde iets raars.
Hij ritste van achter zijn rug zijn vel open, en nadat hij alles afgestroopt had stond daar een levensgrote hagedis.
Snel stopte hij drie muizen in zijn waffel en toen begon hij te bellen.
Ik hoorde hem zeggen: "Alexandrez, Alexandrez, ik heb net alle Xydriagonas-pillen in het bier gegooid, dus al dit domme gepeupel gaat straks op je stemmen. Wat? Ja, ik heb een stuk of twaalf motorsletten kunnnen bevruchten, dus dat worden weer mooie lizards.
Heil Alexandrez, over en uit"

Ja, ik vond het zelf ook een raar verhaal. maar om alles nou meteen op Twitter te gooien vind ik ook overdreven.

Cuyahoga | 17-01-15 | 10:35

Over fossielvrij gesproken. Waar is Pinto?

mr. coffee | 17-01-15 | 10:35

Nomen est omen nietwaar: Leegte...

eerstneukendanpraten | 17-01-15 | 10:34

Wel erg voor de hand liggend. Ik schat dat dit iets is van de groene Taliban.

Rest In Privacy | 17-01-15 | 10:33

Gaskraan dicht(er) = gat in begroting = extra betalen voor werkende blanke man = niet de PvdA doelgroep = ook niet meer VVD doelgroep = bedankt weer

de Voorzittert | 17-01-15 | 10:30

Godsammekraken | 17-01-15 | 10:05 | | Reageer+ |
Mogelijk idd.
Het wachten is dus op aangifte van smaad/laster van dhr R.Leegte tegen Fossielvrij.Als je baan op de tocht staat bij de volgende verkiezingen,lijkt me dat meer dan voldoende reden.

Roberto9785 | 17-01-15 | 10:29

Textbook propaganda. En de GS trapt er in.

vaas klaak | 17-01-15 | 10:29

Een politicus die liegt? Onmogelijk.

Statler en Waldorf | 17-01-15 | 10:29

Oh,dus dat zijn de boven ons gestelden.
Komt goed in maart,maak je borst maar nat.

swassannuf | 17-01-15 | 10:29

Waaronder niet alleen verzorgingshuizen... denk maar eens aan het UMCG, waar vele honderden mensen aan uiterst schokgevoelige apparatuur liggen die hun leven moet redden....... en wat denk je dat er gebeurt wanneer iemand net geopereerd wordt en de tent begint heen en weer te zwaaien.

mallekater | 17-01-15 | 10:28

We wisten het hier in het noorden allang, de bron van dat telefoongesprek maakt niet uit. Leegte is een leeghoofdige trekpop van de gaslobby. Wat is het toch een onvoorstelbare criminele en corrupte proletenclub geworden die VVD. Altijd op gestemd, tot een jaar of vier geleden. Never again.

De echte Stolwijker | 17-01-15 | 10:25

Wordt die man geschaduwd?

ozzam | 17-01-15 | 10:24

Draai die gaskraan maar open. Boeren die niet klagen ben ik nog niet tegengekomen.

boccaccio | 17-01-15 | 10:23

Ik denk dat diverse bestuurders in groningen die zich voor de buhne verzetten tegen de gaswinning er een dubbele agenda op na houden.

watazooi | 17-01-15 | 10:21

Een treinende VVD-er. Verdacht.

aardappelninja | 17-01-15 | 10:20

Kaas de Vies | 17-01-15 | 10:10

Je denkt toch niet serieus dat er bewust informatie wordt gedeeld? Als dat het geval zou zijn dan kunnen de mensen zelf de regering controleren en nadenken waarop ze stemmen en zijn de dure volkvoorliegers in de Tweede Kamer overbodig.

NiceGuysFinishLast | 17-01-15 | 10:18

Ik geloof er geen reet van, dit soort milieu clubjes zoals Fossielvrij staan er ook om bekend dat ze de ene propaganda-leugen aan de andere plakken.

sinar2 | 17-01-15 | 10:16

Burgertoezicht op de metertjes bij die buizen wat uit de grond komen, getallen (feiten) liegen niet.. ? Zal wel weer niet mogen he.. ? Is tenslotte 'van het volk' die natuurlijke bron, dus dan mag het volk er zeer zeker niet bij, stel je voor zeg.

Kampfkartoffel | 17-01-15 | 10:12

Draai die gaskraan maar dicht. Kijken hoe BV NL er dan voor staat qua uitkeringen, subsidies en andere vormen van gratis geld.

psychonaut | 17-01-15 | 10:12

Het leest als telefoongesprek uit kinderserie. Waarbij het script vooral zijn best doet de hele conversatie duidelijk te maken aan de toeschouwer.

Godsammekraken | 17-01-15 | 10:10

Precies dezelfde tactiek hanteren ze elk dossier waar de burger vraagtekens bij zet.
Bij ieder WOB verzoek is er een ontzettende run op zwarte printer cartridges in de omgeving van Den Haag.

Vertragen, ontkennen, fragmenteren en spinnen, de media waakt niet voor ons dus hoe kunnen wij als burger dit nu allemaal tot ons nemen?

Zouden ze dezelfde tactiek gebruiken bij de aanhoudende maatschappij ontwrichtende Islam?

Kaas de Vies | 17-01-15 | 10:10

Nou dat ontkennen zal er wel snel aan komen. Of zijn er behalve dat Fossielvrij dit heeft gehoord, nog andere getuigen of bijvoorbeeld geluidsopnamen?

herrieschepper | 17-01-15 | 10:09

Winning! (Charlie Sheen)

popstar | 17-01-15 | 10:08

Poppenkast. Niet meer en niet minder. List en bedrog. Wat zou het voor deze mensen handig zijn als ze niet eens in de 4 (tegenwoordig eerder 2) jaar verantwoording aan het volk moeten afleggen.

NiceGuysFinishLast | 17-01-15 | 10:05

Dat weten we toch.

Ik wil geen politici die ons als kinderen behandelt, ik wil politici die ons respecteren en naar ons luisteren en indien wij als volk het niet begrijpen rustig uitleggen met feiten, visies en leiderschap.

Dit zijn lobbykonijnen, planten zich voort en tasten het duinlandschap aan, je hebt niets aan je poldermodel als deze onder water staat.

Kaas de Vies | 17-01-15 | 10:05

Als je in Nederland écht iets kunt begin je een bedrijf. Als je goed bent in konkelen, slijmen, en rattig doen ga je in de politiek.

Vogelbeest | 17-01-15 | 10:05

Iedere boerenlul kan deze voor de hand liggende beweringen uit zijn duim zuigen.

Godsammekraken | 17-01-15 | 10:05

Transparantie +1. Dit scheelt weer zo'n peperduur WOB-verzoek.

Bakito | 17-01-15 | 10:04

Ik zeg niks.

Piet Karbiet | 17-01-15 | 10:03

Zwaai zwaai, wachtgeld is uw toekomst.

Handsomeboy | 17-01-15 | 10:02

En dat op de dag dat de PvdA aan haar congres begint, je zou bijna denken dat Rene een mol is.

rara | 17-01-15 | 10:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl