Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. Iedereen en zijn moeder is opeens Charlie

100xpolonaise.jpgWitte Ballonnen Waxinelichtjes Kumbaya Elventuin Stille Tocht Hashtag Topic. In heel Nederland, van Sneuburgerveen tot Moraalpaalwijk, gaan mensen zo de straat op uit repsect voor die arme moslims die nu opeens worden aangekeken op de laffe islamitische terreurmoord op een zootje vrijgevochten VPRO-tekenaars waar voorheen niemand van gehoord had. In Den Hagistan, waar Jozias van Aartsen vorig jaar nog een lolcartoon van GeenStijl wilde vervolgen, staat uitgerangeerde liberaal en koranwapperaar Jozias van Aartsen op het podium. In Rotterdam spreken Aboe Al-Taleb en Christiaan Ruesink van het Allah Dagblad op Plein 1940. Op het Centrale Onthoofdingsplein de Dam in Islamsterdam (stad waar cartoonist Nekschot van zijn bed werd gelicht) gaat Mark Rutte een onderste steentje wegpinken. Zelf hebben we Oom Eberhard vriendelijk bedankt voor deze Mars der Frontale Fatsoenserectie voor de Multiculturele Samenleving, bovendien staan we al op de Place de la République in Parijs. (Dat verslag volgt later vanavond.) LIVE meekijken naar 16 miljoen Charlies op dat hele kleine stukje aarde kan HIERRR. Dikke lul. Trois bierrr. LOL! 3wayclusterfuck.jpgDriedubbele clusterfuck. Babyboomers maken selfie met potloden. Het gele handvlaggetje van de rabiate moslimbroeders.

Reaguursels

Inloggen

Kan die clusterfuck foto aub weg. Wordt gek van die rode Pinkpop gangers.

ET007 | 09-01-15 | 09:52

Kan iemand tellen hoeveel "Je suis Chérif" we in NL eigenlijk hebben? Er zijn er maar 2 of 3 nodig voor een bloedbad. Wat kunnen we nog verwachten..?

metzonderzijwieltjes | 09-01-15 | 09:07

Pritt Stift | 16-08-08 | 13:59 | Link | 324 reacties
|
Pritt heeft het voorzien!

Ella | 09-01-15 | 08:24

Van der Laan zegt 'Fuck Off Charlie' want liet man arresteren die het waagde het lied Vrije Woord (Hans Teeuwen) hardop te zingen op de Dam:

www.ravage-webzine.nl/2015/01/08/van-d...

ferry68718998 | 09-01-15 | 01:03

Peter Emile en Benedict Broere
Goed geschreven, goede analyse.

Jan Dribbel | 09-01-15 | 00:57

Outsider-Inside | 08-01-15 | 23:52

Met de verkiezingen gaan ze D66 kapen .

B. Ollie Bommel | 09-01-15 | 00:11

Bij Jinek op dit moment een oefening in relativeren, bagatelliseren, er omheen praten. Alsof je een uur lang praat over de Tweede Wereldoorlog zonder het ook maar een seconde over nazisme te hebben. Of dat je ellenlang uitwijdt over de Sovjetunie zonder iets te zeggen over de werken van Marx en Lenin. Ah Jinek, 23.45, zegt iets over meningen van moslims. Dat zovele moslims de sharia als ver verheven zien boven de wetten van de moderne rechtsstaat. Maar de psycholoog gaat weer relativeren, bagatelliseren. “Die cartoonist wou het zelf.” De psycholoog zou een psycholoog moeten bezoeken. Halal, Dibi, Groenlinks. Waren het ‘gekken’? Bla, bla… relativeren, bagatelliseren… Dibi: “Eigenlijk is het gericht tegen moslims.” Jaja, dus die raid van andersdenkenden doormidden schieten met kalashnikovs, dat was eigenlijk gericht tegen moslims. ‘Democratie, ISIS…” Wat erg eigenlijk dat we voor zo’n belangrijke late night talkshow zo’n debiel als Marcouch uitnodigen als Grote Duider van heel deze Kwestie. Het lijkt wel sociaal werk. Je kan een beetje praten. Dan kan je leuk onze politiek correctheid invullen. En dus ben je dan Het Grote Orakel.

Benedict Broere | 09-01-15 | 00:10

En ik word naar van de hypocrisie van deze mensen…… donjon | 08-01-15 | 23:31
.
Al die speeches vandaag, over de vrijheid van meningsuiting. En hoe belangrijk en waardevol dat is. In al die speeches werd het onderwerp islam omzichtig vermeden. Hoezo 'vrijheid van meningsuiting' als zelfs feiten al niet meer genoemd mogen worden. Rutte en de zijnen? Een grote farce!

Hans Hillen | 08-01-15 | 23:54

Ik was vanavond op de Dam. Er heerste een vreemde sfeer. Publiek bestond hoofdzakelijk uit blanke 60-plussers. Het voelde alsof je op een PvdA partijbijeenkomst terecht was gekomen, maar dan een bijeenkomst waar niemand iets zegt. Raar sfeertje. Had absoluut niet het idee dat hier nou een dwarsdoorsnede van de Amsterdamse/Nederlandse samenleving bij elkaar stond, integendeel kreeg steeds meer het gevoel dat de bijeenkomst was gekaapt door de PvdA. Rutte kreeg een lauwe ontvangst en maakte een nogal nerveuze indruk. D66 mag nu dan wel de grootste partij zijn in Amsterdam, maar het werd vanavond wel pijnlijk duidelijk dat de PvdA- apparatsjiks nog gewoon de dienst uitmaken in Amsterdam.

Outsider-Inside | 08-01-15 | 23:52

Even overwoog ik gisteren, om vanavond naar de Dam te gaan.
Maar ergens, intuïtief, zat iets me niet lekker.
En het feit dat de burgemeester zelf opriep om te komen, was niet eens de belangrijkste reden van mijn twijfel.

Ik ben niet gegaan.
En nu ik de verslagen, de interviews en de foto's heb gezien, weet ik waarom: al die van overheidswege georganiseerde demo's, in 020, 030, 070 en wherever, blijken inderdaad te zijn ontaard in door politiek correcte mutsen gekaapte, verkapte steunmanifestaties voor de multiculturele samenleving.

Eén tekstbord, meegedragen door een oudere dame van babyboomse komaf, luidde:

"islam oké,
terrorisme nee"

"Islam oké".

Domme gans.

Terwijl de islam de ENIGE oorzaak is van de bloedige ellende die zich in Parijs heeft afgespeeld. En die zich spoedig in méér Europese steden zal afspelen.

Er is geen tegen het westen gericht christelijk terroristisch geweld in onze dagen.
Ook geen hindoeïstisch terroristisch geweld.
Er is in onze dagen ook geen tegen het westen gericht terroristisch Boeddhistisch geweld.
Of terroristisch Shinto-geweld.
Of tegen het westen gericht terroristisch Baha'i-geweld.
Er is in onze dagen ook geen Anglikaans terroristisch geweld.
Of Grieks-Orthodox terroristisch geweld.
En van terroristisch Koptisch geweld heb ik ook nog nooit vernomen.

Er is wél, en steeds maar weer, en steeds maar meer islamitisch terroristisch geweld. Wereldwijd.
En zelfs niet eens uitsluitend tegen het westen gericht (dat is kennelijk nog niet genoeg) maar ook tegen de eigen moslim-'broeders'.

De bron van al die barbarij: De koran. De islam.

De islam is niet oké.
De islam is een troebele bron van achterstand en achterlijkheid, van ellende, haat en bloedig, primitief geweld.

'Lone wolfs' zijn niet de oorzaak.
'Verwarde geesten' zijn niet de oorzaak.
'Geestelijk gestoorden' zijn ook niet de oorzaak.
Zij zijn allemaal het gevolg.
Het gevolg van het drinken uit die borrelende, troebele bron: de islam.

De oorzaak is de islam, de islam, de islam en niets anders.

De keren dat ik politici, prominenten, opinieleiders, bekende en minder bekende moslims en zélfs de hoofdredacteur van de Telegraaf vandaag heb horen roepen dat deze terreur niets met de islam te maken heeft, en dat de islam een 'religie van vrede' is, zijn niet te tellen. En bij elk van die domme bezweringen werd niet alleen mijn misselijkheid, maar ook mijn plaatsvervangende schaamte en vooral mijn woede groter.
Alsof die niet al groot genoeg was.

Zo lang de islam de vrijheid krijgt die ze nu krijgt in Europa, is Europa in doodsgevaar.
Vrijheidsberovers verdienen geen vrijheid. Die verdienen slechts botte repressie.
Want dat is waar de islam zich als geen andere ideologie mee bezig houdt: de vrijheid inperken. Of zelfs helemaal afnemen. Van vrouwen. Van homo's. Van critici. Van andersdenkenden. Van andersgelovigen en óngelovigen.

Vrijheidsberovers verdienen geen plaats in een vrije, open en democratische samenleving. En een religie die vrijheidsberovers voortbrengt, al helemáál niet.

Ik zag vanavond op tv een Franse moslim - of beter: een in Frankrijk levende moslim, en niet eens zo'n rabiate - die zei:

"Ik weiger om minder moslim te worden teneinde meer Fransman te worden."

Kijk.
Een betere illustratie is er niet, om te laten zien waar de schoen wringt.
En die schoen gaat alleen maar meer en meer wringen. Totdat we niet meer kunnen lopen.

Peter Emile | 08-01-15 | 23:48

Ik ben de hele dag al kotsmisselijk van de hele ” gekaapte” aanslag…
Twee types slachtoffers hebben zich de hele dag leeg kunnen laten lopen op de nationale nieuwssites, van krant, tv, radio en andere media…
.
Als eerste natuurlijk de moslims die uiteraard angstig en zielig moeten zitten wezen……maar daar verder geen letter over, want dat is hun aangeboren reactie..
.
Wat ik veel stuitender vind zijn de gevoelens van alle mensen die zich ergens in de actualiteiten begeven.
Journalisten, opiniemakers ( hoezo, ik maak mijn eigen opinie wel als ik eerlijke informatie krijg) , krantenuitgevers, cabaretiers, schrijvers, en iedereen die zich in de media iets beduidends vind…
Ze zijn allemaal geschokt door deze aanval op de “vrijheid van pers” en “vrijheid van meningsuiting”….. en ze voelen zich geraakt, aangevallen en weet ik wat nog meer.
.
In de eerste plaats is deze terreur een aanval op de héle vrije ( is het al een poosje niet meer maar sommigen dachten dat nog ) wereld.
.
Men huilt, treurt, is moedig, wil gewoon doorgaan en we geven niet op…tralala – etc.
.
En ik word naar van de hypocrisie van deze mensen……
.
Jaren lang hebben ze de mond gesnoerd van mensen die een mening en/of op zijn minst een ervaring hadden met een groeiend gevoel van onveiligheid, een inleveren van vrijheid, een gevoel van angst en onderdrukking en verlies van eigen identiteit…….
.
Nee, niet in de grachtengordel, of in Wassenaar of welke luxe witte wijk dan ook, maar wel onder de gewone mensen in de grote steden, de achterstandswijken de overlopen gehuchten met een overload aan nieuwkomers, met niet al te veel succes
.
Waar homo’s worden weggepest vanwege….
Waar vrouwen worden nagesist vanwege…….
Waar kerstbomen verdwijnen op scholen vanwege…..
Waar halal voedsel wordt ingevoerd vanwege……
Met aparte zwemuurtjes vanwege……
.
En al die meningen zijn door de voorvechters van vandaag weggezet als niet correct, onverdraagzaam, achterlijk, dom, racistisch, islamofobisch, en noem alles maar op.
Wilders is een gek, Pegida Duitsland ( inmiddels Denemarken , Noorwegen e.a.een megakwaad…
.
Mijn boodschap is vandaag, als jullie deze aanslag zo op jezelf betrekken.. voornamelijk op jullie zelf projecteren , dán denk ik, dit is de boemerang van wat jullie óns – de verontrusten – voortdurend hebben aangedaan.
.
De mond gesnoerd, weggezet als idioten én uiteindelijk afgeschoten….
.
Wat nu is gebeurd hebben de “onnozelen” al lang aan zien komen maar jullie waren deaf, dumb ánd blind…….
.
Nu een beetje wakker geworden dames en heren van de media en van het vrije woord……….????????????
.
Ik moet nog even spugen…….
.

Uit:
www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/mos...

Rest In Privacy | 08-01-15 | 23:31

Bernard Couperus | 08-01-15 | 22:21 Hamed Abdel Samad maakt een onderscheid tussen een sociale islam, een mystieke islam en een politieke islam, en het is die politieke islam die fascistisch is en die uit is op macht en onderwerping en uitbuiting. En als we die islam maar laten groeien en zich consolideren, dan komen we stap voor stap in de omklemming van dit fascisme. Er zijn er nog niet zo bar veel die dit snappen, die dit zien gebeuren. En het is ook moeilijk om dit te begrijpen, omdat informatie hierover in de gangbare media nauwelijks gegeven wordt (eigenlijk nooit), en omdat het maar een heel geleidelijk proces is, en omdat het eigenlijk ook taboe is om deze samenhang überhaupt te denken. Het is een soort van hard core porno in de zeer preutse kerk van het politiek correctisme. Er is zo’n interview met Paul Weston, waarin hij als het ware op het spijkerbed van de politieke correctheid wordt gelegd. Maar hij overleeft het. www.youtube.com/watch?v=-PUifacHUM8

Benedict Broere | 08-01-15 | 23:10

Benedict Broere | 08-01-15 | 22:50
Eens!

Bernard Couperus | 08-01-15 | 23:06

Nou, aan de foto's (lijkt wel koningsnach of SR te triest dit) en reacties hier te zien heb ik niks gemist.

Zit eigenlijk met smart te wachten op live verbinding op de Franse televisie van de klopjacht.....

Snautzie | 08-01-15 | 23:05

Strappin Young Lad | 08-01-15 | 22:52

Ik zou er niet zo zwaar aan tillen .

Ik denk zelf , dat heel veel mensen er totaal niet in geloven ,dat wat toespraakjes ,waxinelichtjes en een stille tocht , ook maar iets zal veranderen . Goed bedoeld , maar praktisch zonder enige waarde .

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 22:58

Ik stel voor dat we de "vrijmibo" van elke week voortaan vervangen door een cartoon van Gregorius Nekschot. (desnoods warmen we Gregorius op)
Al was het alleen maar om die moslims duidelijk te maken waar we voor staan.

Dostranamus | 08-01-15 | 22:54

Je hoeft niet naar zo'n demo te gaan. Je mag. Die keuze ben ik blij mee. Jammer dat er verbale kalasjnikovs worden gericht op mensen die op hun manier (hoeft niet de jouwe te zijn) hun steun willen betuigen, hun onmacht willen uiten of wat dan ook. De intolerantie woekert werkelijk overal. Niet allen bij idioten die een stel tekenaars afslacht.

Strappin Young Lad | 08-01-15 | 22:52

Bernard Couperus | 08-01-15 | 22:32 Er zal een soort totaalaanpak moeten komen tegen die islam. Naar mijn indruk heeft Sennels daar goeie ideeën over: “Islam kent geen grenzen en geen genade, en als onze generatie hem niet tegenhoudt, zal de volgende generatie niet eens meer de kans hebben om een poging daartoe te doen. Onze grootvaders versloegen het nazisme, de generatie van onze ouders overwon het communisme. De ultieme uitdaging van onze tijd is de islam – een vijand van de vrijheid die prominenter aanwezig, fanatieker en in aantallen groter is dan welk totalitair systeem uit de geschiedenis dan ook. Deze vijand verschilt van alles wat we ooit tegenkwamen: een vijand die de dood meer liefheeft dan het leven valt niet te intimideren.” NICOLAI SENNELS
ejbron.wordpress.com/2015/01/07/waaro...
Zo’n Jules Paradijs, grote baas bij de Telegraaf, die zou je toch een lollie geven. Wat een onbenul.

Benedict Broere | 08-01-15 | 22:50

Gisteren is (alweer) de Sharia toegepast in Europa .

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 22:44

Over twee weken zijn we het allemaal vergeten en zal de vrijheid van meningsuiting verder worden ingeperkt.
Mark Steyn somt het netjes op.
video.foxnews.com/v/3976684425001/mark...

Overal in het vrije westen wordt de vrijheid van meningsuiting beperkt om de Islamisten maar niet te beledigen.

Canada
www.ezralevant.com/free-speech-under-a...

UK
www.dailymail.co.uk/news/article-26148...

Zweden
www.spiked-online.com/freespeechnow/fs...

Duitsland
Pegida wordt weggezet als allemaal NAZI's

mike_s | 08-01-15 | 22:36

Benedict Broere | 08-01-15 | 22:28
Eens, maar mijn stelling is dat, ook al worden er niet continue honderden mensen afgeslacht, je nog steeds een proces kan hebben van sluipende islamisering van een samenleving. Een samenleving op basis van verdergaande islamisering staat haaks op de westerse wereld en dit dient bestreden te worden.
-
Het ware gevaar zit hem niet in de extremisten, maar in de zwijgzamen.

Bernard Couperus | 08-01-15 | 22:32

kicktherabbit | 08-01-15 | 22:05 Zojuist was Ayaan Hirsi-Ali in Nieuwsuur en zij zei de eerste zinnige woorden sinds de aanslag: het probleem zit in de geweldoproepen in de koran en in het rolmodel van roverhoofdman Mohammed. Als moslims daar geen afstand van nemen, dan komt er nog veel meer moord en vernietiging. Het christendom is door eeuwen van kritiek gegaan en het is daar in belangrijke mate van opgeknapt. Dat kan ook met de islam. Behalve dan als islamkritiek voordurend gedemoniseerd wordt en er voortdurend politiek correct wordt weggekeken van de relatie islam en islamterreur. Zojuist nieuws over Boko Haram. Hebben honderden afgeslacht. En waar halen zij hun motivatie vandaan? De Donald Duck?

Benedict Broere | 08-01-15 | 22:28

Salonfähig... het stroomt een socialist door den aderen maar mist het 'Wat,Hoe en Waarom' gevolgd door het 'Wat, Dat en Nu' om vervolgens puntgewijs de zaak meer in de vernieling te brengen. Als men hierop op aanspreekt ben je een racist.

Salonfähig.

De flapdrollen en hun selfies.

Oktoberfest | 08-01-15 | 22:24

-weggejorist en opgerot-

bart de Vlaming | 08-01-15 | 22:24

Benedict Broere | 08-01-15 | 21:55
Jouw tegels lees ik altijd met veel plezier. Thanks!
OT:
Even een wat meer serieuzere tegel van mij over de 'linkse' (of hier ook wel aangeduid met: 'gutmenschen', 'wegkijkers', 'polcor's', ' dhimmy's'). Waarom zien dit soort types nog steeds niet in dat zij diegene zijn die het fout zien? Waarom komen er van dat soort verwrongen reacties als, we zijn één en extreem-rechts zal wel groeien hierdoor?
Mijn theorie is dat dit soort types het universele uitgangspunt hanteren van de 'goede mens'. Deze types zien alle moslims in Europa als goede mensen, behoudens de 'extremisten'. Goede mensen kiezen altijd voor het goede, ook voor hun omgeving, ongeacht of ze gelovig zijn of niet. Christen of Moslim.
Welnu, daar gaat het dus niet om. Veel moslims zijn gewoon ok. Waar het wel om gaat is de bundeling van ideeën van de islam die verder gaan dan de religie. De bundeling van ideeën waarmee de islam samenlevingen inkleedt en beheerst. De bundeling van ideeën, die zich vertaalt in een ideologie. Een ideologie dit verklaart dat de islam, sh'ria boven welke wetgeving dan ook staan: een politieke ideologie.
Deze ideologie leunt op moslims: voor een klein deel op extremisten, maar voor het grote deel op 'gematigde' moslims. Deze moslims kiezen uiteindelijk voor de Oemma (nl.wikipedia.org/wiki/Oemma), met als gevolg verdere islamisering. Dit betekent effectief een sluipmoordenaar met betrekking tot de waarden van de Moderne Westerse samenleving. DAAR gaat hem om. Niet om de mensen, maar de ideologie die floreert over de hoofden van de moslims heen (zo u wilt). De islam kan nooit alleen als religie worden gezien, gebeurt dat wel dan weet je dat als Europese samenleving dat je een keer aan de beurt bent. Geloven is prima, maar geen beïnvloeding van de samenleving door een geloof.
-
Wij Europeanen willen geen verdere islamisering van onze samenleving ! Daarom: PEGIDA !!

Bernard Couperus | 08-01-15 | 22:21

Ik heb vandaag heel veel hypocriete Nederlandse politici zien langskomen.

"IK BEN GREGORIUS NEKSCHOT"

bruin1 | 08-01-15 | 22:16

Benedict Broere | 08-01-15 | 21:55
Ja dat is toch precies wat ik zeg? Zie ook:
.
Wie met een man het bed deelt als met een vrouw, begaat een gruweldaad. Beiden moeten ter dood gebracht worden en hebben hun dood aan zichzelf te wijten.
— Leviticus 20:13
.
Maar uiteindelijk veroordelen we mensen op basis van hun daden en niet vanwege hun geloof in de Islam of het Christendom. Voor zover ze het uberhaupt met dit soort passages eens zijn. Voor alsnog worden er door de 1 miljoen Moslims en de 8,5 miljoen Christenen in Nederland maar verdomd weinig homo's of ongelovigen vermoord dus is er ook geen enkele reden om 9,5 miljoen Nederlanders te haten vanwege passages in hun heilige boekjes. Iedereen gaat op zijn eigen manier met zijn geloof om en onze grondwet biedt daar tot op zekere hoogte gelukkig ook de ruimte voor.

kicktherabbit | 08-01-15 | 22:05

kicktherabbit | 08-01-15 | 20:32 Je schrijft: “Ondanks dat de Jihadisten zich laten inspireren door de Islam zoals de KKK zich laat inspireren door het Christendom slaat het nergens op om alle moorden uit hun naam aan miljarden mensen en hun geloof toe te schrijven.”
De KKK is uiteindelijk verboden.
De moordlust van de jihadies, waar komt dat vandaan? Slechte jeugd? Gebrek aan kansen?
De islam wordt geschat op 270 miljoen vermoordde andersdenkenden.
Speciaal in India was de slachting enorm. Het geschatte aantal vermoordde andersdenkenden bereikt daar nog grotere horror. Swami Vivekenanda: “ … the Mohammedan (Islam) religion allows Mohammedans to kill all who are not of their religion. It is clearly stated in the Koran, “Kill the infidels if they do not become Mohammedans.” They must be put to fire and sword. Now if we tell a Mohammedan that this is wrong, he will naturally ask, “How do you know that? How do you know it is not good? My book says it is.” “ themuslimissue.wordpress.com/2014/12/2...
Over de herkomst van al die moordlust:
"And kill them wherever you find them…
"Then fight in the cause of Allah…
"Fighting is prescribed for you,
"As to those who reject faith, I will punish them with terrible agony
"Soon shall We cast terror into the hearts of the Unbelievers
"Let those fight in the way of Allah
"Those who believe fight in the cause of Allah
…if they turn renegades, seize them and slay them wherever ye find them
"And be not weak hearted in pursuit of the enemy;
…that they should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides…
"I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them"
"And fight with them until there is no more fitna (disorder, unbelief)
"O Prophet, exhort the believers to fight..."
slay the idolaters wherever you find them, and take them captive and besiege them
"Fight against them so that Allah will punish them by your hands
"Fight those who believe not in Allah
may Allah destroy them;
"O Prophet! strive hard against the unbelievers and the hypocrites and be unyielding to them; and their abode is hell, and evil is the destination."
fight those of the unbelievers who are near to you
so We destroy it with utter destruction."
"Therefore listen not to the Unbelievers, but strive against them with the utmost strenuousness..."
smite at their necks till when you have killed and wounded many of them,
"Muhammad is the messenger of Allah. And those with him are hard (ruthless) against the disbelievers
"Surely Allah loves those who fight in His way"
"O Prophet! Strive against the disbelievers and the hypocrites, and be stern with them. Hell will be their home,
Allah's Apostle said... 'I have been made victorious with terror'
"The Messenger of Allah said: I have been commanded to fight against people so long as they do not declare that there is no god but Allah."
Fight in the name of Allah and in the way of Allah. Fight against those who disbelieve in Allah. Make a holy war...
"Kill any Jew who falls under your power."
"Killing Unbelievers is a small matter to us"
“Allah said, ‘A prophet must slaughter before collecting captives. A slaughtered enemy is driven from the land. Muhammad, you craved the desires of this world, its goods and the ransom captives would bring. But Allah desires killing them to manifest the religion.’”
"Fight everyone in the way of Allah and kill those who disbelieve in Allah."
if your refuse my Call, you’ve got to remember that all of your possessions are perishable. My horsemen will appropriate your land, and my Prophethood will assume preponderance over your kingship."
www.thereligionofpeace.com/quran/023-v...
Over de snelle verovering en vernietiging van de klassieke wereld:
www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

Benedict Broere | 08-01-15 | 21:58

kicktherabbit | 08-01-15 | 20:32 Je schrijft: >>> Ondanks dat de Jihadisten zich laten inspireren door de Islam zoals de KKK zich laat inspireren door het Christendom slaat het nergens op om alle moorden uit hun naam aan miljarden mensen en hun geloof toe te schrijven. <<<
De KKK is uiteindelijk verboden.
De moordlust van de jihadies, waar komt dat vandaan? Slechte jeugd? Gebrek aan kansen?
De islam wordt geschat op 270 miljoen vermoordde andersdenkenden.
Speciaal in India was de slachting enorm. Het geschatte aantal vermoordde andersdenkenden bereikt daar nog grotere horror. Swami Vivekenanda: >>> … the Mohammedan (Islam) religion allows Mohammedans to kill all who are not of their religion. It is clearly stated in the Koran, “Kill the infidels if they do not become Mohammedans.” They must be put to fire and sword. Now if we tell a Mohammedan that this is wrong, he will naturally ask, “How do you know that? How do you know it is not good? My book says it is.” <<< SWAMI VIVEKANANDA themuslimissue.wordpress.com/2014/12/2...
Over de herkomst van al die moordlust:
"And kill them wherever you find them…
"Then fight in the cause of Allah…
"Fighting is prescribed for you,
"As to those who reject faith, I will punish them with terrible agony
"Soon shall We cast terror into the hearts of the Unbelievers
"Let those fight in the way of Allah
"Those who believe fight in the cause of Allah
…if they turn renegades, seize them and slay them wherever ye find them
"And be not weak hearted in pursuit of the enemy;
…that they should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides…
"I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them"
"And fight with them until there is no more fitna (disorder, unbelief)
"O Prophet, exhort the believers to fight..."
slay the idolaters wherever you find them, and take them captive and besiege them
"Fight against them so that Allah will punish them by your hands
"Fight those who believe not in Allah
may Allah destroy them;
"O Prophet! strive hard against the unbelievers and the hypocrites and be unyielding to them; and their abode is hell, and evil is the destination."
fight those of the unbelievers who are near to you
so We destroy it with utter destruction."
"Therefore listen not to the Unbelievers, but strive against them with the utmost strenuousness..."
smite at their necks till when you have killed and wounded many of them,
"Muhammad is the messenger of Allah. And those with him are hard (ruthless) against the disbelievers
"Surely Allah loves those who fight in His way"
"O Prophet! Strive against the disbelievers and the hypocrites, and be stern with them. Hell will be their home,
Allah's Apostle said... 'I have been made victorious with terror'
"The Messenger of Allah said: I have been commanded to fight against people so long as they do not declare that there is no god but Allah."
Fight in the name of Allah and in the way of Allah. Fight against those who disbelieve in Allah. Make a holy war...
"Kill any Jew who falls under your power."
"Killing Unbelievers is a small matter to us"
“Allah said, ‘A prophet must slaughter before collecting captives. A slaughtered enemy is driven from the land. Muhammad, you craved the desires of this world, its goods and the ransom captives would bring. But Allah desires killing them to manifest the religion.’”
"Fight everyone in the way of Allah and kill those who disbelieve in Allah."
if your refuse my Call, you’ve got to remember that all of your possessions are perishable. My horsemen will appropriate your land, and my Prophethood will assume preponderance over your kingship."
www.thereligionofpeace.com/quran/023-v...
Over de snelle verovering en vernietiging van de klassieke wereld:
www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

Benedict Broere | 08-01-15 | 21:55

Het-houdt-maar-niet-op! PEGIDA !!!

Bernard Couperus | 08-01-15 | 21:34

Grauwe Veen Spuuter | 08-01-15 | 20:54
Want je mag iemand geen minderwaardig mens vinden of wat bedoel je? Ik vind Albert Verlinde een minderwaardig mens, zo, ik heb het gezegd.

kicktherabbit | 08-01-15 | 21:26

Troef | 08-01-15 | 20:47
Nee, fout, je bent af. Het is geen theekransje met je schoonvader, het is een politicus! Iemand die zegt op te komen voor de vrijheid van meningsuiting en persvrijheid en zijn partij de Partij van de Vrijheid noemt eist NOOIT geen censuur (!) van spotprenten van vrije journalisten in een vrij land onder de dreiging van een boycot van een landelijk politiek debat waar hij zich dient te verantwoorden voor zijn politieke ideeën. Het is gewoon chantage van journalisten en ook nog eens het minachten van zijn kiezers. Dan ben je dus geen knip voor de neus waard met je vrijheid van meningsuiting en je zogenaamde vrijheidspartij. En het zou de man van het vrije woord ook sieren als hij zijn tweets wat vaker in het publieke debat zou verantwoorden en met tegenstanders in gesprek zou durven te gaan. Maar ook dat doet de voorvechter van het vrije woord niet. 3 a 4 keer in de vier jaar mogen zijn collega's met hem in 1 a 2 minuten per onderwerp in debat, nou nou...

kicktherabbit | 08-01-15 | 21:24

@knerf | 08-01-15 | 20:28
Ik ben Charlie............ Chaplin.

Mark_D_NL | 08-01-15 | 21:21

Is er nog een specifieke kleur of soort potlood je beter wel of niet kan gebruiken? Mischen is een HB het meest safe. Een H lijkt me wat te hard. Een een B is te goed. Rood, blaauw of wit?

Mark_D_NL | 08-01-15 | 21:20

@Bebaarde Aap | 08-01-15 | 20:24
babyboomer: Had niets anders te doen.
--
Een geiten-wollen-sokken figuur: Had zeker niets anders te doen
--
Een blauwkraag: Was aan het werk
--
Een moslim: Was aan het verkennen hoe je zoveel mogelijk mensen met 1 bom kunt raken in een menigte
--
Maar ook 20-ers en 30-ers strak in pak: Kwamen toevallig voorbij, werken allemaal daar in die hoge gebouwen in Rotterdam.

Mark_D_NL | 08-01-15 | 21:16

carramba | 08-01-15 | 19:55
Juist, het vervelende is dat de onbenullen overal intrappen en denken dat ze echt vrijheid van meningsuiting hebben, en dat onze bestuurders het menen, ze zien geen hypocrisie als het voor ze staat.
De enige die helder was daar in Amsterdam was Nausica Marbe.

lanexx | 08-01-15 | 21:09

Die foto laat wel alle sneuheid zien. Een gezellige selfie met een potloodje. Mensen die dit een aanslag op de vrijheid van meningsuiting noemen hebben geen idee wat er werkelijk aan de hand is. Het is zoveel groter dan dat. En nog altijd weinig openlijke afkeer vanuit de moslimwereld. Waarom niet? Omdat de afkeer er niet is.

A la snackbar | 08-01-15 | 21:02

Vraagt niemand hier zich af waarom Rutte nog steeds de fakkel niet heeft overgedragen aan Wilders? Hoeveel gelijk moet Wilders nog krijgen? man man man
Nederland is "herdenkingsland" geworden ondertussen!

mooi geluld man | 08-01-15 | 20:57

Tot dusver in alle duiding nog steeds niets vernomen van iets dat lijkt op islamkritische beschouwing van die Allah Akbar kalashnikov cartoonisten vermoorders. En vanavond mogen moslims bij Jinek uitleggen dat het allemaal niets maar dan ook niets te maken heeft met de religie van de vrede. Maar dat het in de grond allemaal de schuld is van het Westen en van speciaal de joden. Waarom niet Hans Jansen uitgenodigd? Die kan in 10 minuten uitleggen dat de koran een licence to kill is die in 14 eeuwen reeds honderden miljoenen mensen het leven heeft gekost en die tegenwoordig zo’n 1,5 miljard mensen in een geestelijke gevangenis houdt. Er zullen nog wel meer aanslagen komen. Zodat heel de moderne open samenleving haast bezwijkt onder de inspanning alle terreur nog enigszins in bedwang te houden. Totdat er een hele andere kaste van politici de macht grijpt, die eindelijk het probleem benoemt en aanpakt. Het zal er wel op neer komen dat speciaal de totaal fanaat moordlustigen de onweerspreekbare opdracht krijgen om terug te keren naar die fantastisch superieure landen waar ze zich qua wereldbeschouwing helemaal senang voelen. Bye bye, tot nooit weer ziens en fuck you too.

Benedict Broere | 08-01-15 | 20:56

@De Reaguurder | 08-01-15 | 20:51
Doe het niet graag, maar hou 't maar even op het 'DamschreeuwerT'-effect...

Driewerf Hoezee | 08-01-15 | 20:56

@RickH | 08-01-15 | 20:23
Oeps. Mijn reaguursel van 20:52 was voor u.

Driewerf Hoezee | 08-01-15 | 20:54

Hoeveel Gutmenschen zullen er tussen staan die Pim toen een minderwaardig mens vonden?

Grauwe Veen Spuuter | 08-01-15 | 20:54

Ben bang dat je gelijk hebt. Het zou volgens het vrije woord misschien mogen, maar 't haalt juist dat er direct mee onderuit.

Driewerf Hoezee | 08-01-15 | 20:52

Gutohgut, 't Rammelde van de moslims bij deze optocht in Amsterdam. Ik heb er wel twee gezien die 't misschien waren.............

gamlakuk | 08-01-15 | 20:49

@bart de Vlaming | 08-01-15 | 18:58

Hoeveel er achter ISIS staan is niet eens zo relevant. Hoeveel moslims staan achter Mohammed en de islam? Dat zal richting 100% gaan vermoed ik. En laat Mohammed nou precies hetzelfde hebben gedaan als wat er gister gebeurd is. Hoe verbaast kunnen we dan eigenlijk nog zijn dat er nauwelijks een moslim te vinden was? Maar daar hebben de chronische wegkijkers vast een goede reden voor die ongetwijfeld de strekking heeft dat de rest racisten zijn.

The Kwisatz | 08-01-15 | 20:48

kicktherabbit | 08-01-15 | 19:29
Het ligt wel iets genuanceerder, kicktherabbit
Wilders stond in zijn recht zich te distantiëren van die walgelijke cartoon en van de omroep die de publicatie ervan mogelijk maakte. Hij had te kennen gegeven dat wanneer de cartoon niet verwijderd zou worden hij daar consequenties aan zou verbinden. Het was dus aan de Vara of de heer Wilders wel of niet zou verschijnen. Wanneer de gastheer mij uitmaakt voor alles wat lelijk is, ga ik echt niet bij hem op visite, dat getuigt van zelfrespect. En ook Wilders heeft het recht zijn eigen gesprekspartner te kiezen

Troef | 08-01-15 | 20:47

Hartverwarmend al die hoofddoekjes en djabellahs tijdens de demonstraties..... voor wat mij betreft: quity by association.... schuldig door associatie.
Het was het moment bij uitstek geweest om afstand te nemen van het geweld zijdens de Islam is het niet in woord dan was aanwezigheid een goed begin geweest.

juntatiger | 08-01-15 | 20:47

kicktherabbit | 08-01-15 | 20:38
Goed voorbeeld doet goed volgen.

WitteGrunneger | 08-01-15 | 20:42

@tweetybird | 08-01-15 | 20:33

Moet ik mij iets aantrekken van de labels islamofoob, nazi, racist, goedmens? Het zijn maar woorden. Als u voor dat soort labels bang bent om uw mond open te trekken of op te staan dan is het spel uit. Zelfcensuur is zo waar nog dodelijker dan opgelegde censuur. Ik ben een mens, een burger, een Nederlander. Ik sta voor mijn eigen mening en wellicht delen mensen die met mij - tot grote vreugde van mijzelf. Ik zei het al eerder. Geef mij dat bruine shirt met grote letters 'IK BEN RACIST' - ik trek het aan. Het zijn immers maar woorden. Ik laat mij daardoor niet bangmaken, in tegenstelling tot sommige bevolkingsgroepen.

Bebaarde Aap | 08-01-15 | 20:39

WitteGrunneger | 08-01-15 | 20:36
Hoi Geert, ben jij die ene politicus van die ene tekening die van jou gecensureerd moest worden?

kicktherabbit | 08-01-15 | 20:38

Ik was aan het kijken naar de tv uitzending, maar het leek meer op een feestje. Zullen we vanavond naar de film gaan, of naar het theater? Nee joh, laten we vanavond naar de Dam gaan, kunnen we selfies maken en bewijzen dat we echt nog een potlood bezitten...

New Quacka | 08-01-15 | 20:38

Als ik met mijn potlood sta te zwaaien heb ik meestal ook een regenjas aan.Zo'n lange witte.
tweetybird | 08-01-15 | 20:25

@tweetybird. Toch nog gelachen!! :))
Dat is ook het beste wat je kunt doen, denk ik, al die treurige onzin gezien hebbende.

daytripper | 08-01-15 | 20:38

Kon Greet vanavond ook in vrijheid zonder beveiliging meelopen?

psychonaut | 08-01-15 | 20:37

@eerstneukendanpraten | 08-01-15 | 20:06
Schieten op een dooie, neeh, niet mijn ding ;)

toetanchamon | 08-01-15 | 20:37

Ik ben Geert Wilders

WitteGrunneger | 08-01-15 | 20:36

@carramba | 08-01-15 | 20:31
Een hoop poep komt er op een gegeven moment wel uit; zij het uit de mond of de kont. Opgekropte gevoelens, meningen en frustraties leiden alleen maar tot een tumor. Mag u raden hoe die tumor heet.

Bebaarde Aap | 08-01-15 | 20:34

Bebaarde Aap | 08-01-15 | 20:24

Ik hoop dat het geholpen heeft dat u daar stond.Laat me volgende week maar even weten of er grote veranderingen zijn.Als u toch goed bezig bent ga dan ook even de demonstraties in duitsland van pegida.Zelfde demonstratie met alleen het verschil dat u hier een goedmens was en daar een islamfobie heeft en een nazi genoemd wordt door de groep waar u dan vandaag weer bij stond. hahaha.Ik zou zeggen toi toi toi

tweetybird | 08-01-15 | 20:33

TuuT | 08-01-15 | 20:04
Als de Islam criticasters er niet waren geweest dan hadden ze ergens anders hun Kalashnikovs wel leeggeschoten hoor, ben maar niet bang. Jihadisten willen maar één ding en dat is iedereen hun extreme gedachtengoed opleggen aan de hele wereld. Daar is een oorlog voor nodig en terreur is daarbij een bruut instrument om angst, paniek en haat te zaaien. Iedereen die het niet met hun eens is, Moslim, Christen, Jood of Atheïst, kan een kogel of een kapmes in zijn bakkes verwachten. Dus het is raar om te stellen dat 'de Islam' 'het Westen' heeft aangevallen als tegelijkertijd dagelijks duizenden Moslims door deze zelfde barbaren worden afgeslacht. Ondanks dat de Jihadisten zich laten inspireren door de Islam zoals de KKK zich laat inspireren door het Christendom slaat het nergens op om alle moorden uit hun naam aan miljarden mensen en hun geloof toe te schrijven. Zo helder kunnen we hopelijk nog wel nadenken ondanks alle angst en terreur. Wat dat betreft is 2014 niet anders dan 1950.

kicktherabbit | 08-01-15 | 20:32

@Bebaarde Aap | 08-01-15 | 20:24
Kom net van het toilet af dat lucht ook op.

carramba | 08-01-15 | 20:31

Ik ben Charlie...... Watts!

knerf | 08-01-15 | 20:28

VanBukkem | 08-01-15 | 20:11

Als ik met mijn potlood sta te zwaaien heb ik meestal ook een regenjas aan.Zo'n lange witte.

tweetybird | 08-01-15 | 20:25

Ik ben wel gegaan - in Rotterdam. Interesseert me geen fuck wat u daar van denkt of welke politieke draai u daar aan wilt geven. Ik wilde daar staan voor de slachtoffers die zijn gestorven voor het vrije woord. Niet alleen de slachtoffers van gister, maar de vele duizenden slachtoffers die al sinds jaren vallen in naam van het vrije woord, maar wiens verhaal nooit naar buiten komt. Een gesnoerde mond kan immers niet spreken.

Ik wilde daar staan voor mijn persoonlijke mening. Dat het zo niet langer kan; al jaren niet. Dat men de problemen nu eens echt onder ogen moet zien. Het vrije Westen is niet verenigbaar met de Islam. Die beiden identiteiten gaan gewoon niet samen en zij zullen beiden daaruit hun conclusies moeten trekken. De Islam heeft dat al reeds gedaan, nu wij nog.

Als u zo verbolgen bent dat u niet voor uw eigen mening durft op te staan, zonodig eventjes schouder aan schouder met een babyboomer, een geiten-wollen-sokken figuur, een blauwkraag, een moslim, maar ook 20-ers en 30-ers strak in pak net uit het werk - oftewel - een afspiegeling van onze samenlevening; dan moet u maar eens heel hard bij uzelf te raden gaan...

Bebaarde Aap | 08-01-15 | 20:24

de laatste stuiptrekking van oud-links.
Ze zullen gedacht hebben: "de lijken zijn nog warm, we moeten snel handelen, want anders gaat Wilders er mee aan de haal". Ze zullen morgen claimen dat het een succes was. En overmorgen iedereen die zegt dat 'het misschien toch wel iets met islam te maken heeft' weer gewoon voor islamofoob uitschelden.

--sql error-- | 08-01-15 | 20:24

@Driewerf Hoezee | 08-01-15 | 20:17
Die figuren worden niet weggejorist.. Meeste menschen aldaar denken dat het een cartoon is (zucht).. En 'onze' politici... Arabische Lente enzo, dus vergeet het maar..

RickH | 08-01-15 | 20:23

oeps doe ik het toch weer. ik spot met ze.Geintje mot kenne. ken nyet

tweetybird | 08-01-15 | 20:22

Als tweetybird is wezen stappen zeggen ze daarna tegen me tweetybird is lam.Ik zeg dan altijd steevast als je tussen is en lam maar wel een spatie laat.Van is lam heb ik maar een dag hoofdpijn ,maar van islam heb ik zowat mijn hele leven hoofdpijn. hahaha

tweetybird | 08-01-15 | 20:20

@TuuT | 08-01-15 | 20:04
Zij, het Verheven Volk-Zij die 24/7 de islamcriticasters wegzetten als zijnde racist, fascist, etc, Zij waken over uw welzijn. Het welzijn wat u niet welgevallig schijnt doch bukken, blijven bukken totdat uw welzijn zich tenlangenleste schaart binnen het Gutmenschgevoel. Het *gevoel* idd waarmee ' vrede&liefde' wordt bewerkstelligd.

bij gelegenheid | 08-01-15 | 20:20

@RickH | 08-01-15 | 20:03
@De Reaguurder | 08-01-15 | 20:03
Lees er nergens wat over, maar hoop dat die sneuneuzen weggejorist worden. Wat ben je dan minderwaardig, als je daar gaat staan met je kudtvlag.

Driewerf Hoezee | 08-01-15 | 20:17

Iemand iets opgevangen van één of meerdere van die buhneklevers in de trant van, "als het je niet bevalt flikker dan lekker op" of nog duidelijker, "wij zullen iedereen die deze terroristische daden verheerlijkt en zich niet wenst te confirmeren aan een westerse tolerante samenleving zonder geweld uitroken en ons land uit flikkeren" .... iemand?

|

Nee? Dan zijn ze geen knip voor de neus waard!

|

(Behalve Aboutaleb gisteren)

ox | 08-01-15 | 20:16

Mark in 020 de crux: wegkijken en begrip tonen gaat voort.
(Haast) beledigend voor de mensen die de moeite hebben genomen het hondenweer te trotseren.
Haatreader zal ook nog wel in de poppenkast op tafel blijven staan.
(Hoofdletter wegens begin van de zin)

*Ab uit Taleb (hem gisteren correct hoorde) een satiricum aandoen gaat"
Hahaha hij zei "merde rottèrdam". - ik ben de poepie 010

Uitweg voor gematigden is de profeet Isa. De mohammedanen zijn intolerabel.

hallevvezool | 08-01-15 | 20:16

Sorry, ben een beetje uit de buurt maar hoe was de toespraak van Jeroen Krabbé? Het waren tenslotte zijn vrienden.

neemjemoederindemali | 08-01-15 | 20:14

En dan vervolgens met een rood potloodje het vakje van de PvdA/GL weer inkleuren. Zie hier de gecreëerde kenniseconomie.

First Contact | 08-01-15 | 20:13

Al die mensen die nu ergens op een plein met een potlood staan te zwaaien, zouden datzelfde potlood eens een keer moeten gebruiken om het juiste vakje aan te kruisen als er weer eens verkiezingen zijn.
Ja potloodzwaaiers, jullie weten wie ik bedoel.

VanBukkem | 08-01-15 | 20:11

massahysterie.. prachtig in beeld gebracht door de NOS, gebruik ze, die RODE poltloodjes .. we zijn in oorlog vergeet dat niet.. nooit !

(c)ZWITSUL | 08-01-15 | 20:11

Als je het eigenlijk goed bekijkt is het te walgelijk voor woorden.Het lijkt wel een feestje met gastsprekers door de goedvolk georganiseerde demonstraties.Je ziet ze eigenlijk denken wanneer is het volgende feestje.Waarbij de gastsprekers denken(rutte en consorten)als het kan nog voor Maart.Het komt ons wel mooi uit.Tranen en drama scoren en levert ons weer zetels op.Er zijn er toch altijd weer die in onze geveinsde medeleven trappen.Hmm vrijheid,Democratie VVD,en dan dank ik gelijk aan een zorgwet die op dictoriale wijze ons ons strot ingedouwd wordt via een amvb.Weg vrijheid weg democratie.

tweetybird | 08-01-15 | 20:08

roosvrij | 08-01-15 | 19:59

Zo had het moeten zijn , ja .

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 20:08

Dit komt niet van mij, dit komt van gekkie Michael Rivero. Maar mischien wil iemand zoiets ook wel eens horen:
www.youtube.com/watch?v=_pfMHdYKcr4

SyntaxError | 08-01-15 | 20:08

Het schijnt dat notabene het brave koorknaapje Sywert types als Van Aartsen zojuist de les heeft gegeven in DWDD. Straks maar even terugkijken.

kicktherabbit | 08-01-15 | 20:07

of Charlie

upgent | 08-01-15 | 20:07

En gaat u allen veilig naar huis, en past u alstublieft op voor de slachtoffertjes op hun scootertjes.

Ik bennie Neyman
Ik ben Carlie

upgent | 08-01-15 | 20:07

toetanchamon | 08-01-15 | 19:47

Je bent te snel, waarde Toet. Het betreft een spelletje om Osama in zijn drankwinkel een kogel door zijn kop te jagen. Gewoon even doorklikken...

eerstneukendanpraten | 08-01-15 | 20:06

@TuuT | 08-01-15 | 20:04
Precies.

carramba | 08-01-15 | 20:06

Ik zei het al direct na de aanslag en zie het ook overal in de media daadwerkelijk en grootschalig gebeuren.. Links, de gevestigde politiek en andere landverraders eisen gewoonweg de aanslag voor zich op (ze kapen 'm weg) alsof het een aanslag was tegen hun én hun vrije woord! Echter, de aanslag is wederom gepleegd tegen de Islam criticasters en niet tegen hen die de criticasters bekritiseren en/of demoniseren, de dhimmies!

TuuT | 08-01-15 | 20:04

RickH | 08-01-15 | 20:03
Lol, wat een giller.

Eduardo- | 08-01-15 | 20:04

Jihadi's in dop worden door deze malle en slappe vetoning aardig gemotiveerd lijkt mij.

Mark_D_NL | 08-01-15 | 20:04

Wat nu een regering die het vrije woord verdedigt als je een politicus vervolgt om zijn minder, minder uitspraak. Wat een hypocriet zootje. Ze spreken zichzelf tegen in het openbaar.

Therapietje | 08-01-15 | 20:04

Te walgelijk voor woorden dat pathetische gezwaai met een paar potloden, symboliseert alles wat er mis is met het westen. Denken dat je moordende terroristen, exponenten van een wijdverbreide religie in je midden, met een ludiek statement kunt bestrijden .... zou het werken?

supah | 08-01-15 | 20:04

U mag binnekort stemmen.. veranderen begint in het stemhokje.
Trap ze eruit.. al die dhimmies en iedereen die vanavond met een potloodje selfies loopt te maken.. FY !

(c)ZWITSUL | 08-01-15 | 20:04

@bij gelegenheid | 08-01-15 | 19:54
En waarvan ik als niet gelovige weet dat het eigenlijk wel het ultieme sprookjesboek is dat een kind nou juist niet handen hoort te krijgen. idd triest.

deraderendraaien | 08-01-15 | 20:03

Driewerf Hoezee | 08-01-15 | 19:58
Ahhh gezellig man, de moslimbroeders zijn ook van de partij.

De Reaguurder | 08-01-15 | 20:03

Nu de gehele politieke elite hand in hand staan voor het vrije woord. Dan gaat die aanklacht tegen greet zeker ook van tafel?

vatoz | 08-01-15 | 20:01

"Gaat u allemaal rustig en veilig naar huis"
Na het scanderen van de slogan.
Dit heb ik déja-vú in Mission Earth.
Het is Public Relations and crowd control i see you see.
54 Charlee Nine reporting from Blito-P3

hallevvezool | 08-01-15 | 20:00

Vermogende reaguurders mogen van mij best een paar moskeeen overkopen en afbreken

Abu Koop Dan | 08-01-15 | 20:00

@deraderendraaien | 08-01-15 | 19:57
Waarschijnlijk wel evenwicht in het politieke landschap.

carramba | 08-01-15 | 19:59

Je suis Pegida!

roosvrij | 08-01-15 | 19:59

Dit hebben we gehad, voorzitteur. Terug naar de orde van de dag!

upgent | 08-01-15 | 19:59

Als Anton Mussert nog geleefd had, haha. De ironie. Landverraders stuk voor stuk. Nederland is vervallen tot een papieren tijger. Het vodje van Chamberlain waarbij Hitler beloofd had niks te doen is hier toch echt van pas.
De Islam staat niet voor vrijheid, in de grondvest staat onderwerping. Dat mensen als Rutte, Aboutaleb, Cohen en Samson die onzin verkondigen is crimineel op z'n minst.
Veel van het volk is te naïef en te ver verwijderd van de realiteit.
En onze vrijheid wordt verspeeld door deze onnozele dwazen en landverraders. Echte maatregels worden niet getroffen. Een papieren oplossing is geen oplossing.

ca12nag3 | 08-01-15 | 19:59

Blij dat ik niet ben gegaan; in dezelfde demonstratie lopen als Rutte, Opstelten en Teeven; de personen die nog steeds geen wet hebben gemaakt om jihadisten zonder tussenkomst van de rechter hun NL nationaliteit af te nemen. De mensen die dus alle faciliteiten bieden om deze wandaad in Nederland te herhalen.

Barani517 | 08-01-15 | 19:58

De grootste en meest bedreigde slachtoffers van de islamo fascistische aanslag in Parijs, de islamitische gemeenschap, konden vanavond niet aanwezig zijn op de demo's.....

Is er al door één van de journalisten ter plekke aan de sprekende gutmensch gevraagd wat de reden van deze absentie is?

Misschien allen massaal naar de psycholoog? Je weet het niet.......

Fatwabuster | 08-01-15 | 19:58

ZZP-er | 08-01-15 | 19:45
ehm.. doe je research. Mandela was ook een leider van terroristische organisatie
"Nelson Mandela was the head of UmKhonto we Sizwe, (MK), the terrorist wing of the ANC and South African Communist Party. At his trial, he had pleaded guilty to 156 acts of public violence including mobilising terrorist bombing campaigns, which planted bombs in public places, including the Johannesburg railway station. Many innocent people, including women and children, were killed by Nelson Mandela’s MK terrorists."
Hij was direct verantwoordelijk voor ongeveer 50 moorden op willekeurige burgers.

--sql error-- | 08-01-15 | 19:58

Zo , dat zal ze leren , die nare terroristen .

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 19:57

@carramba | 08-01-15 | 19:48
Nee dat weet jij,en dat weet ik.. maar vanavond kreeg Geert het waarschijnlijk gewoon als zoethoudertje.

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:57

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:52

Stank voor dank is ons deel.

Real Dutch Meat | 08-01-15 | 19:57

@Foppezão | 08-01-15 | 19:54
Het probleem zit bij wegkijkers.

carramba | 08-01-15 | 19:56

Matthijs van Nieuwkerk vindt de huidige situatie wiebellig. Okey....

De Reaguurder | 08-01-15 | 19:55

Wat is die Rutte toch een slecht acteur. Met dat knullige vuistje.

Harry Turtle | 08-01-15 | 19:55

@lanexx | 08-01-15 | 19:53
Als we hier een Hebdo hadden gehad, was de FIOD, AIVD er al 10 keer langs geweest om te kijken of er iets aan scheelde waardoor de tent kon worden opgedoekt.

carramba | 08-01-15 | 19:55

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:49
Kinderen die deze levenswijsheid meekrijgen-van hun ouder(s) bv, hebben, godbetert, aan een(1) boek genoeg. Triest.

bij gelegenheid | 08-01-15 | 19:54

De discussie gaat alleen over vrijheid van meningsuiting, ik vind het beetje secundair.De jihadisten(primaire probleem) verachten al onze waarden.volgende keer blazen ze een homobar op.Gaan we dan ook vooral met hen solidair zijn en lopen met shirts"ik ben een nicht"?.Probleem zit duidelijk bij de aanstichters, die aanpakken gaarne.

Foppezão | 08-01-15 | 19:54

Die laatste foto (van die selfie) vat de domheid en naïviteit van de Nederlander perfect samen. Selfies voor de bühne en de likes om hun eigen ego mee te strelen, gepost op Facebook zodat de NSA ook mee kan lezen.

En dan kan morgen iedereen en op de eerste plaats de mainstream media, de gefaalde multiculturele samenleving en het feit dat Edward Snowden naar Rusland moest vluchten weer doodzwijgen.

Xirdalan | 08-01-15 | 19:53

Rutte: Handen af van onze vrijheid, wat betekent dit eigenlijk meneer Rutte, dat Gregorius Neqschot door 10 man politie van het bed gelicht werd en veroordeeld, en nu die idiote speech, alsof we hier ook een Hebdo hebben?
We hebben helemaal geen vrijheid hier, zo een Hebdo is hier niet eens mogelijk zo stijf politiek correct zijn ze, met dank aan Rutte en Co!

lanexx | 08-01-15 | 19:53

Geen neger of mocro te zien alleen maar kaaskoppen is dat nou niet grappig ?
Real Dutch Meat | 08-01-15 | 19:49
.
Om met Quinsy Gario te spreken: blanke levens tellen niet!

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:52

@Real Dutch Meat | 08-01-15 | 19:49
Nee, dat is de stand van zaken en daar kan geen verbindend woord tegenop die avond. Basta.

carramba | 08-01-15 | 19:51

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:49
Ik denk dat er via de schotel gewoon naar hun broeders in het kalende faat is gekeken, ipv onze NOS. En riepen "Iek ben Trotsch!!!

upgent | 08-01-15 | 19:51

Zwagerman is vrij pissig. Weer een Gutmensch die van z'n geloof valt.

Coyote | 08-01-15 | 19:51

Hé, net een stukje toespraak uit Utrecht. En kijk aan: wel iemand die de Islam noemt. Een moslim ook nog. Kijk, het kan wel.

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:51

De gemaakte daadkracht van Rutte... zo doorzichtig en zo nep.

roosvrij | 08-01-15 | 19:50

Zo nu weer was, glas, plas.

Maar wat een allochtonen daar op de Dam.......

knerf | 08-01-15 | 19:50

Theo van Deursen / 19:34
Luister knul, we weten nu wel dat je achteraan stond bij het uitdelen van de hersenen
het begint nu wel erg pijnlijk te worden, maar het zou me niets verbazen als je dat nog steeds niet door hebt
Tobi | 08-01-15 | 19:38

Hmmm sorry tobi maar dan moet je hem wel effe uitleggen wat hersenen zijn want hij staat nu naar zijn reet te kijken met bolle ogen alsof hij water ziet branden.Zeg maar gewoon tegen hem dat die aambeien op zijn hersenen lijken,en het mischien wel zijn omdat die aambeien in zijn hoofd ontbreken.Dan begrijpt hij het mischien een beetje.

tweetybird | 08-01-15 | 19:49

Geen neger of mocro te zien alleen maar kaaskoppen is dat nou niet grappig ?

Real Dutch Meat | 08-01-15 | 19:49

Echte politici. Nooit oprecht of direct zijn. Veel woorden, weinig zeggen. Policor gezwets. Wat een vertoning.

Eduardo- | 08-01-15 | 19:49

In menig huiskamer vraagd een kind nu aan z'n moeder "mam ben ik ook Charlie?"
Het antwoord dat hij krijgt is..."NEE jij bent Mohammed!"

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:49

Wat een nepvertoning. Als die goede linksche mensen daar zo staan, waar is de passie waar is de strijd voor de kant die jullie opwillen goede mensen? Het lijkt meer op zien en gezien worden, want de eerste rij was vol bekende gezichten...

Mark_D_NL | 08-01-15 | 19:48

Pvv dan maar! En nu ga ik een film kijken. Ben er klaar mee. Ik schaam me om europeaan te zijn.

Zuidpoolvogel | 08-01-15 | 19:48

@Shalalieshalala | 08-01-15 | 19:45
Dan zul je eerst de politiek moeten aanpakken, want die heeft in de laatste jaren meer vrijheid ontnomen dan de terroristen. Het zijn niet de terroristen die de vrijheid ontnemen, maar de politici die hier aan toe geven.
Je bedoelt het vast goed, maar je richt je wapen naar de verkeerde kant.

ET007 | 08-01-15 | 19:48

Uiteindelijk zijn natuurlijk de zielige mohammeddaantjes het slachtoffer. Het is werkelijk walgelijk hoe ze zichzelf een dag na de aanslag alweer in de slachtofferrol hebben weten te manoeuvreren.

readbetweenthelines | 08-01-15 | 19:48

Jammer dat er geen spreekkoren zijn, die onophoudelijk WEG MET ISLAM scanderen!!!
Wobbelplatte | 08-01-15 | 19:46
.
Zo te zien waren er vooral veel hipsters en paarse broeken. Veel D'66 en PvdA stemmers. Die scanderen dat niet. Die houden de boel bij elkaar.

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:48

@deraderendraaien | 08-01-15 | 19:44
De PVV heeft geen politieke zendtijd nodig, ze hoeven geen reclame te maken zoals andere partijen die ons onzin proberen te verkopen.

carramba | 08-01-15 | 19:48

Zoals altijd wordt het weer lachwekkend bij de NOS:
Nu weer beelden uit Parijs met een correspondent achter wiens rug een lachende Chinees steeds maar probeert in beeld te komen: "Je suis Challie"!

Lachen!

knerf | 08-01-15 | 19:48

Ah, ik hoor nu dat Rutte een felle speech schijnt te hebben gegeven. Ik ben benieuwd wanneer dat was en of ze die nog uitzenden.

Rommelende Onderbuik | 08-01-15 | 19:47

Vanavond een goede film kijken. Beetje janken over wat je zelf geoogst hebt. Man, het is te droevig voor woorden.

roze_bril | 08-01-15 | 19:47

@eerstneukendanpraten | 08-01-15 | 19:31
Een reclame boodschap van een niet nader te noemen sportschool. Over boosmakers gesproken!

toetanchamon | 08-01-15 | 19:47

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:44
En dat zijn zogenaamd onze volksvertegenwoordigers.
Spuug!

ZZP-er | 08-01-15 | 19:47

@Wobbelplatte | 08-01-15 | 19:46
Juist! Goed gezegd.

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:47

@Hans Hillen | 08-01-15 | 19:32
Heb Rutte alweer een tijd niet gehoord over "De auto moet geen melkkoe zijn"

i-Wonder | 08-01-15 | 19:46

Jammer dat er geen spreekkoren zijn, die onophoudelijk WEG MET ISLAM scanderen!!!

Wobbelplatte | 08-01-15 | 19:46

@ Shalalieshalala / 19:45
Oh, waar werd die gehouden?

Tobi | 08-01-15 | 19:46

@Hans Hillen | 08-01-15 | 19:44
Behalve die mohammedaanse cabaterière zonder hoofddoek. Die was er dan weer wel.

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:45

Ik was op de demonstratie tegen de aanval op onze vrijheid, en niet uit respect voor moslims.

Shalalieshalala | 08-01-15 | 19:45

Eerst Wilders aanklagen voor Minder Minder Minder (terwijl het 3 actiepunten zijn) en nu de straat op voor het vrije woord? Zoeken ze het antwoord op hun angsten? Zet het kruisje maar bij ja. Potlood hebben ze al erbij.
Politieke partijen verkiezen eigen gewin voor veiligheid.
Ze hebben meer angst voor de PVV als de terroristen.
Nu zeker de Islam goedpraten, terwijl de hele shit net opgehitst wordt middels Islam.
Nederland wordt openlijk gecensureerd: hoe vrij is dat?

ET007 | 08-01-15 | 19:45

BenBinnen | 08-01-15 | 19:40
Soms kan het wel, kijk maar naar Gandhi en Nelson Mandela.
Maar tegen dit extreme, gore, misselijkmakende uitschot past maar een antwoord. Als ik dat opschrijf wordt ik weggejorist maar we snappen elkaar wel. De vraag is wie gaat hier wat aan doen.

ZZP-er | 08-01-15 | 19:45

tweetybird | 08-01-15 | 19:41

Gisteren waren ze "Marokkaan" , nu zijn ze Charlie.
En waait dat klapvee op de Dam met alle winden mee...

Oud-theedrinker Cohen weet nu te vertellen dat er een paar honderd demonstranten in Heerhugowaard zijn (of all places) terwijl een nieuwsbalkje nog liet zien dat het om zegge en schrijve 100 mensen ging.....

knerf | 08-01-15 | 19:45

@carramba | 08-01-15 | 19:39
Nog zo'n toeval als dat de zendtijd voor politieke partijen vanavond wel voor de PVV was.

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:44

,, Wij zijn lullie ,,

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 19:44

@Fatwabuster | 08-01-15 | 19:42
Ja. Het was het spelletje Don't Mention The Islam.
*kotz*

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:44

@equal to condell | 08-01-15 | 19:40

Ik was er aan het begin van de avond. Tot ik hoorde dat Rutte kwam spreken. Meteen vertrokken. En niet voor niets. Wat een trieste vertoning. Allemaal de mond vol van vrijheid, democratie, binden, moed, bij elkaar blijven. En geen woord over de Islam. Alleen Nausicaa ... een beetje .... Het volk moest weer even gesust worden. En geen allochtoon te bekennen hm. Althans geen Arabierische types.

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:44

@tweetybird | 08-01-15 | 19:41
Heel linksrollend Nederland is schizofreen en blind.

carramba | 08-01-15 | 19:43

Klasse Siewert!!!

Coyote | 08-01-15 | 19:43

@Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:34
Liefst religie vrij! Religie is niet meer dan vrijwillige dwangverpleging met een handboek dat letterlijk genomen wordt. Beperk andere niet met jou beperkingen, zeg maar.

toetanchamon | 08-01-15 | 19:43

Ah, Cohen, de stichter van de Amsterdamse versie van de Islam die gematigd zou moeten zijn... Alsof je een NSB'er bij de nationale herdenking op 4 mei commentaar laat geven.

Rommelende Onderbuik | 08-01-15 | 19:43

@ Rommelende Onderbuik / 19:41
Ja, lol
arme vent

Tobi | 08-01-15 | 19:42

@Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:38

Denk je ook niet dat er van te voren afspraken zijn gemaakt en dat de 'Islam Bingo' niet in de toespraken mochten voor komen?

Op die wijze wordt het al heel snel bedekt en omfloerst natuurlijk.....

*spurt trekt naar toilet*

Fatwabuster | 08-01-15 | 19:42

ProAsfalt | 08-01-15 | 19:34
En last but not least: er staat een groeiend leger heldhaftige islam&EU is goed voor ons allen klaar. In de startblokken is het devies van deze wegkijkluyden.

bij gelegenheid | 08-01-15 | 19:42

Rutte en Eberhard: Kom niet aan onze vrijheid.
Piet: Nou, blijf er dan eens een keer van af.

Piet Karbiet | 08-01-15 | 19:42

China help ons!

Zuidpoolvogel | 08-01-15 | 19:42

@Hans Hillen | 08-01-15 | 19:39
Alleen de rechten, niet de plichten.

carramba | 08-01-15 | 19:41

Slecht weer op NL2 zonet, geen woooord over islam

Mijnbescheidenmening | 08-01-15 | 19:41

Ze zegt nog net niet gaat u maar rustig slapen.

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:41

En wie denkt dat die moslims er niet staan.Foutje natuurlijk.Heel gutmensch links staat daar op de pleinen met onder hun jas het T-shirt .Wij zijn alle marokaan.Je herkende vele ook aan het gebreide hoedje of te wel de geitenwollen sokken voor het hoofd.Maar vandaag zijn ze charlie.Ja ze draaien nog al eens met de wind mee.Waar kenhen we dat ook al weer van.Draaien,wegkijken en drama en zielig zijn.O ja joh tweetybird.Van de pvda.Ze leven er van en leven er op.Het komt ze weer goed uit.Het geeft ze eenheid en ze hopen op hernieuwd kiesvee.En zo is het kringetje weer helemaal Rond.

tweetybird | 08-01-15 | 19:41

Eberhart: Sje Sjwie Sjarullie.

Rommelende Onderbuik | 08-01-15 | 19:41

Inderdaad , Rutte vermijdt ook het woord "islam".

Van der Laan nu weer over "samen"..... Zum Kotzen en ook hij vermijdt het woord "islam".

Zo nu maar weer gauw naar huis met je potloden, potloodventers!

knerf | 08-01-15 | 19:41

Volgens de stalmeesteres:

"Kwetsbaarheid is kracht"

Die kunnen we toevoegen aan het rijtje oorlog is vrede, vrijheid is slavernij en onwetendheid is kracht.

Zoals een reaguurder eerder al schreef: het lijkt de jaren '30 wel weer. Totale zwakte door feminisering, pacifisme en socialisme. We zijn volstrekt kansloos als we denken met kwetsbaarheid iets uit te kunnen richten tegen religieus aangedreven waanzin.

BenBinnen | 08-01-15 | 19:40

-weggejorist-

equal to condell | 08-01-15 | 19:40

Misselijk makend die vertoning de hele kudde wegkijkers van de linkse kerk, ze hebben de moorden naar zich toe getrokken. Daar staan ze allemaal de wegkijkers van links, en een zooi "verlichte Moslims" mag het bij elkaar lullen. Misselijk makende vertoning ik kan er gewoon niet naar kijken. Bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,bah,

equal to condell | 08-01-15 | 19:40

@Gaute | 08-01-15 | 19:38
Omdat de Westerse samenleving ze geen kut interesseert. Daarom

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:39

@Hans Hillen | 08-01-15 | 19:32
De toespraken waarvan we wisten dat ze zouden komen idd zum kotzen!

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:39

En wie moet er weer onderduiken juist nu, Wilders. De ironie.

carramba | 08-01-15 | 19:39

Boretti | 08-01-15 | 19:17
Je werd een beetje onpasselijk neem ik aan?
Eduardo- | 08-01-15 | 19:18

Zacht uitgedrukt.

Boretti | 08-01-15 | 19:39

@Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:36

Ik heb nu een aantal toespraken voorbij zien komen..... het woord 'islam' is niet 1 keer gevallen..... Na Rutte haak ik af omdat ik ernstig moet schijten!

Fatwabuster | 08-01-15 | 19:39

Mark halfzacht, zover de brakke stream hele zinnen doorgeeft.
Wil blijven koesteren.
Geen verbod op hen die ons het zwijgen willen opleggen.
bespottelijk.

hallevvezool | 08-01-15 | 19:38

@ Theo van Deursen / 19:34
Luister knul, we weten nu wel dat je achteraan stond bij het uitdelen van de hersenen
het begint nu wel erg pijnlijk te worden, maar het zou me niets verbazen als je dat nog steeds niet door hebt

Tobi | 08-01-15 | 19:38

@Fatwabuster | 08-01-15 | 19:35
Te weinig. Te bedekt. Sukkelig, die toespraak van Nausicaa.

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:38

De Dam ziet er vrij roomblank uit. Voor de zwartepiet discussie waren er meer medelanders op de been. Waar zijn ze nu opeens? Waarom zie ik geen zelfbewuste hoofddoekjes op een avond als deze?

Gaute | 08-01-15 | 19:38

En Pritt Stift wil nu geen Charlie zijn? Voel je je een tikje boven de massa verheven jongen, of hecht je sterk aan je frustraties?

VictorF | 08-01-15 | 19:38

De Dam ziet er vrij roomblank uit. Voor de zwartepiet discussie waren er meer medelanders op de been. Waar zijn ze nu opeens? Waarom zie ik geen zelfbewuste hoofddoekjes op een avond als deze?

Gaute | 08-01-15 | 19:38

@Joris: Sorry, dubbel.

Boretti | 08-01-15 | 19:38

Rutte heeft het over barbaren en fanatici.

Het waren islamitische moslimmohammedanen, Rutte.
*islam = terreur*

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:36

Theo van Deursen | 08-01-15 | 19:34

Mag ik deze reactie , als bewust suggestieve onzin beschouwen ?

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 19:36

@Methylfenidaat | 08-01-15 | 19:32
Yep, niet voor iedereen geldt de vrijheid van meningsuiting.

Zou Wilders ook in Frankrijk voor de rechter zijn gesleept?

ProAsfalt | 08-01-15 | 19:36

Kwetsbaar zijn is kracht? Onze politici hebben ons kwetsbaar gemaakt!!!

Zuidpoolvogel | 08-01-15 | 19:36

Ik word een beetje onwel van die worstelaar met lippenstift die alles aankondigt.

Boutschefter | 08-01-15 | 19:36

Oprechte deelneming aan de gestorven strijders voor vrijheid en orde en veiligheid. Tijd om grenzen te bewaken en militair personeel in paraatheid te brengen voor mogelijk inzet bij beveiliging en / of aanslag.

ET007 | 08-01-15 | 19:36

Goede duidelijke speech van Rutte over vrijheid. Ik was al bijna vergeten dat het een liberaal was. Nu nog omzetten in daden.
"Vrijheid is er niet alleen voor brave commentaren, maar ook voor onwelgevallige en bijtende spot."

kicktherabbit | 08-01-15 | 19:36

Toch knap van Rutte, zo lang in het luchtledige zwetsen, zonder maar één keer het woord ´islam´ te noemen.

will.ik.ben | 08-01-15 | 19:35

Waar zijn de Moslims? op de Dam

rechtbank | 08-01-15 | 19:35

Aan wie kunnen we dat als beste antwoord geven Mark?

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:35

Spittertje | 08-01-15 | 19:34
Je heb niks gemist. Geen woord. Professioneel omheen gedraaid.

Eduardo- | 08-01-15 | 19:35

"Voor fundamentalisch geweld is in onze samenleving geen plaats", zegt Rutte. Lul niet zo man, we zijn allang gegijzeld, ouwe wegkijker. Hij noemt de daders 'fanatici' en 'barbaren'. Geen woord over de Islam. Geen woord!!! Hoezo vrij?

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:35

@Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:28

Wat @Rommelende Onderbuik 19.31 zegt..... ze zegt het misschien met wat bedekte woorden maar de politieke goedpraters en wegkijkers worden hard op hun plek gezet.

Fatwabuster | 08-01-15 | 19:35

Ik kom net binnen. Heeft-ie het woord Islam of Moslim al genoemd, of draait-ie er weer omheen?

Spittertje | 08-01-15 | 19:34

Je kunt zeggen wat je wil maar die twee terroristen doen het goed (voor de duidelijkheid: de ontsnapping) gelet op het feit dat er duizenden agenten en duizenden soldaten zijn ingezet om die twee te pakken en nog steeds niet is gelukt.

ProAsfalt | 08-01-15 | 19:34

@Rommelende Onderbuik | 08-01-15 | 19:31
Ze heeft niet eens het woord islam gebruikt. Een keer in een bijzin de afkorting IS. Zwaar onvoldoende. Te weinig.
*NL islamvrij*

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:34

"Wat is het eerste wat dictators vebieden?.. dat is kritiek op hun macht!"

Staat Rutte nu Martin Schulz uit te dagen?.. hahahah!!

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:34


MarcS | 08-01-15 | 19:02
Een moslim die door een moslim wordt omgelegd ligt minder gevoelig dan dat een ongelovige dit doet. Een door ISIS uitgevoerde massa executie van weerloze burgers is in de optiek van zo'n 70% van de hier woonachtige moslims dan ook veel minder erg dan het van uit een F16 uitschakelen van deze ISIS terroristen.

peilschaal | 08-01-15 | 19:34

Rutte legt op jeugdjournaalniveau nog even in een NPO-versie uit wat er gisteren gebeurd is. Ik denk dat zijn inschatting dat een deel van zijn publiek dat nog niet weet, terecht is.

Rommelende Onderbuik | 08-01-15 | 19:34

@knerf | 08-01-15 | 19:16

De daders zijn hoe dan ook geen 'gewone mensen'. Uit wat ik heb gezien maak ik op dat het professionele commando's of op z'n minst uitstekend getrainde strijders zijn, jongens die wisten wat ze deden en zich tot in de puntjes hadden voorbereid, inclusief vluchtplan.

Maar dat is allemaal juist weinig typisch voor moslimterreur.

Theo van Deursen | 08-01-15 | 19:34

Ik was erbij hier in Sodom. Gewapend met een 'bomgordel' van potloden (ik heb zo'n oprolbaar etui waar je 50 potloden in kunt steken). De Imam zou komen spreken, maar was te laat.
Tekenend. Op zo'n moment kun je gewoon niet te laat komen zonder enorm goed excuus. Ja, meneer was schor van het praten de hele dag en had het druk gehad met dingen uitleggen...
Hij sprak over mekaar helpen, iedereen respect voor elkaar hebben, welk geloof je ook hebt, of ongelovig bent.
Tsja. Ik lees in mijn Koran toch echt hele andere dingen over ongelovigen. Ik zal dan wel een foute druk hebben.

Rest In Privacy | 08-01-15 | 19:34

Zum kotzen - lekker de angst afkopen met een fatsoenlijk geheven pennetje en straks weer lekker naar huis. Vooraan staat het geteisem van de Volkskrant en de Vandermeersche Beobachter te kleumen, onze hoeders van de linkse waarden. Zij halen al dagelijks bakzeil en ze zullen nu, na 'Charlie, nog héél veel meer bakzeil gaan halen.
-
Lekker de eenheid in het land bewaren door de kop in het zand te steken. Gewoon de andere kant opkijken, hoor, jongens - dan waait het vanzelf over.

bisbisbis | 08-01-15 | 19:33

De multicul samenleving is bij deze nogmaals failliet verklaard.

Piet Karbiet | 08-01-15 | 19:33

Ik waan me toch weer een beetje in de vroege jaren '80 want sindsdien niet meer zoveel autochtonen bijelkaar gezien!

daytripper | 08-01-15 | 19:33

Nou Rutte zal ook het woord islam niet te berde brengen vermoed ik zo.
deraderendraaien | 08-01-15 | 19:29
.
Tuurlijk niet. Alleen maar 'vrijheid' en 'democratie'. Maar over degenen die deze vrijheid en democratie in gevaar brengen???? Geen woord. Walgelijke, walgelijke vertoning. En daar hebben we ook het 'ons binden' weer. Rot op met je pokdalige kop, Rutte. Dat zo'n man over de lijken van Charlie Hebdo een mediamomentje scoort: zum Kotzen.

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:32

Klapvee gonna klap

Tobi | 08-01-15 | 19:32

Beste Rutten, mooie worden, maar ondertussen Wilders voor de rechter slepen?

Methylfenidaat | 08-01-15 | 19:32

Minder minder minder minder !!!!

DanBilzerian | 08-01-15 | 19:32

Rutte: We laten onze vrijheid niet afnemen.
Heeft ie niet in de gaten dat we al aardig gegijzeld worden door de Islam en zijn kabinet?

upgent | 08-01-15 | 19:32

ShoveASockinit | 08-01-15 | 19:27

Het meest nuttige , wat een stasie kan doen , is niets doen .

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 19:32

Religies = ficties!

Eduardo- | 08-01-15 | 19:32

Het ziet er zwart van de autochtonen.

XaleX_2 | 08-01-15 | 19:31

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:28
U moet hem morgen maar eens nalezen. Haar presentatie was misschien niet al te best. Maar wat ze zegt is; kijk, dit is er aan de hand, hier staan mensen die wat willen, politici; laat ze niet in de steek.

Wat ze eigenlijk zegt is dat Rutte een waardeloze drol is en dat we hier in Nederland linkse softe gekkies zijn die ons land te grabbel gooien. Kijk hier bijvoorbeeld:

www.telegraaf.nl/premium/avond/2350542...

Rommelende Onderbuik | 08-01-15 | 19:31

In amsterdam klappen ze gewoon voor Rutte... zijn ze helemaal van de pot gerukt

Zuidpoolvogel | 08-01-15 | 19:31

Skunk57 | 08-01-15 | 19:02

Kom kom, een beetje guurder ligt met zijn ballen in een hangmat in de zon in dit jaargetij.

neemjemoederindemali | 08-01-15 | 19:31

gaat van aartsen nu ook. sorry tegen GS zeggen??

wth was dat | 08-01-15 | 19:30

Mike Oxlong | 08-01-15 | 19:04

Ik zie weer heel wat hoofddoekjes op de Dam....

knerf | 08-01-15 | 19:30

Nou Rutte zal ook het woord islam niet te berde brengen vermoed ik zo.

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:29

Hans Teeuwen mocht zeker niet spreken vanavond ...

jip_86 | 08-01-15 | 19:29

Brace yourselves, Prutte spreekt

Tobi | 08-01-15 | 19:29

Europa moet wel een extreme zelfhaat hebben om nog steeds stelselmatig moslims te importeren, waarvan vervolgens de tweede generatie onze vrije denkers vermoorden omdat volgens de islam moord op niet-moslims een heldendaad is in plaats van een misdaad.

panadol | 08-01-15 | 19:29

daytripper | 08-01-15 | 19:15
Wilders, de 'hoeder van de vrijheid van meningsuiting' die een redactie chanteerde omdat hij wilde dat het werk van een cartoonist over hem verwijderd moest worden omdat hij het smakeloos vond. Een cartoon die zo afkomstig had kunnen zijn van de redactie van Charlie Hebdo. Een redactie die trouwens niet had gezwicht voor de bedreigingen van zijn aanhangers waar hij zich overigens amper tegen uitspreekt. Want toen de persvrijheid van Joop in het geding was wegens bedreigingen aan de redactie was de hoeder van de vrijheid even nergens te bekennen. Dezelfde hoeder van de vrijheid die journalisten van het NRC belemmerd in hun werk tijdens de verkiezingsnacht omdat ze te kritisch zouden zijn.
En ja als antwoord op de afslachting van de vrijheid komt hij wederom met zijn zo geliefde totalitaire staat inclusief militairen door onze straten. Want Geert gaat wel even bepalen wat we in dit land wel en niet mogen denken of geloven. Schijt aan vrijheid, allemaal in de pas van Geert en het komt allemaal weer goed. Dan snap je het toch niet helemaal, dan heb je van vrijheid maar weinig begrepen. En ik weet dat kritiek op Wilders hier gevoelig ligt maar een tikkeltje potsierlijk is het allemaal wel. En ja ik overdrijf graag met mijn totalitaire staat maar Wilders en zijn PVV staan bij mij absoluut niet voor de vrijheid, hij staat wel symbool voor onze vrijheid van meningsuiting want daar maakt hij dankbaar gebruik van. En ja dat mag. Maar Wilders zelf is als het er echt op aankomt net zo hypocriet als Van Aartsen.

kicktherabbit | 08-01-15 | 19:29

walgelijke vertoning, daar staan ze weer de wegkijkers, pappen en nathouden. Geen smeriger volk dan politici.

sjipsknippert | 08-01-15 | 19:29

Komt ervan wanneer je religie en politiek
probeert te vermengen, het resultaat
is altijd een sprookje dat slecht afloopt.

Berthe | 08-01-15 | 19:29

Als moslimterrorist zou ik het trouwens wel weten: Na zo'n daad komen er de volgende dag duizenden mensen samen op 1 plek om te herdenken......

Boutschefter | 08-01-15 | 19:29

Ik was laatst ook met mijn potlood aan het zwaaien, lag meteen in de boeien. Bleek dat mijn jas openstond.
.
Ik bennie Neyman

upgent | 08-01-15 | 19:29

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:13

Bijna goed,Achmed,niet te verwarren met de buikspreekpop achmed de zelfmoord terrorist.Deze achmed was politie agent.Die de andere achmed tegen het lijf liep.Zeg maar achmed de buikspreekpop.Hoe cru kun je het hebben.

tweetybird | 08-01-15 | 19:28

In "de wereld draait door" buitelen ze weer overelkaar heen van *kuch*.. tolerantie en "correctheids"-gelul.

daytripper | 08-01-15 | 19:28

neemjemoederindemali | 08-01-15 | 19:26

Zeg niet dat overVecht i.r.l. Rob Oudkerk is!

eerstneukendanpraten | 08-01-15 | 19:28

De Koreaanse Slet | 08-01-15 | 18:53
Hoe kan dat nou? Griepje?

ZZP-er | 08-01-15 | 19:28

@Fatwabuster | 08-01-15 | 19:24
Ik vond het een waardeloze toespraak, die van N. Marbe.

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:28

Allemaal rechts pleb

Ik ga maar weer eens wat nuttigs doen

ShoveASockinit | 08-01-15 | 19:27

Taalwonder die ik ben. Lang leve de Arabische lente.

kenny harder | 08-01-15 | 19:27

Wat proberen de mensen te bereiken met hun kuddegedrag. Zorg dat Pegida ook in Nederland voeten aan de bodem krijgt, PVV gestemd zal worden, maar ten eerste ISIS strijders niet meer een voet op de NL grond kan zetten.
Dezelfde kut politici die nu met een potloot zwaaien, zijn degene die de PVV probeert te verbannen, zeker hun eigen pluche willen behouden en waarschijnlijk al de eerste ISIS gangers een skatebaan beloofd hebben als ze beloven niemand op te blazen.

ET007 | 08-01-15 | 19:27

bart de Vlaming | 08-01-15 | 19:25

Dat was niet de vraag maar laat maar...

eerstneukendanpraten | 08-01-15 | 19:26

Gewoon boos (mogen) worden en je tanden laten zien is er niet meer bij .

Nou , wat zullen die potentiele terroristen diep onder de indruk zijn van deze show .

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 19:26

overVecht | 08-01-15 | 17:50

Hou je je kop dicht of ik ga los over die uitgerangeerde obese temeier waar je op wilde kruipen met je gedrogeerde en dronken harses.

neemjemoederindemali | 08-01-15 | 19:26

overVecht | 08-01-15 | 17:50

Hou je je kop dicht of ik ga los over die uitgerangeerde obese temeier waar je op wilde kruipen met je gedrogeerde en dronken harses.

neemjemoederindemali | 08-01-15 | 19:26

@eerstneukenblabla

We doen het op Mo's manier: eerst hakken, dan praten

bart de Vlaming | 08-01-15 | 19:25

Wat een vervelend wijf, die spreekstalmeester.

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:25

Langleven de Arabische lente!

kenny harder | 08-01-15 | 19:25

Hoeveel wegkijkende en zwijgende politici zijn er extra beveiligd omdat er gisteren cartoonisten zijn vermoord, iemand?

toetanchamon | 08-01-15 | 19:25

18.000 geiten op de dam shalalali shalalala

Zuidpoolvogel | 08-01-15 | 19:25

Fred Teefje incognito. Duikt diep weg bij Nausicaa's oproep aan politici "laat ons niet ik de koud". Hij wil liever niet dat men hem erbij ziet staan staan. Zou ie bang zijn?

Rommelende Onderbuik | 08-01-15 | 19:25

Oh,
En.
Ik bennie Neyman!

upgent | 08-01-15 | 19:24

Nausicaa Marbe...... geweldige toespraak! In your face Rutte..... tijd voor benoemen in plaats van goedpraten!

Fatwabuster | 08-01-15 | 19:24

Mike Oxlong | 08-01-15 | 19:04
Kan het woord niet meer horen, "duiding". Mensen die voor je bedenken wat je moet denken. Dat betekent "duiding" tegenwoordig.

aardappelninja | 08-01-15 | 19:23

De Islam moet veranderen in Europa. Enige aanpassing van de moslims is wel op zijn plaats. Ze hebben weinig meer te eisen in het westen (het westen wat ervoor zorgt dat zij ongestoord hun moments of fame hebben in programma's als opsporing verzocht). Laat die moslims maar eens voorop lopen op zo een demonstratie. Dan pas praten we verder! Maar nee............... geen enkele mosselman te zien. En niemand die de mosselman kent! Zelfs niet in Scheveningen!!!

upgent | 08-01-15 | 19:23

@Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:56

Toet toet, boink boink!
Vanwaar uw twijfel?
Charlie Hebdo is al jaren een doelwit en de daders zijn ook al bekend maar nog houdt u een false flag voor mogelijk... Als het loopt als een eend, kwaakt als een eend is het enfin u begrijpt mijn punt.

Desmoulins | 08-01-15 | 19:23

@ Hans Hillen / 19:20
Nausicaa heeft tenminste ballen
en niet alleen boven

Tobi | 08-01-15 | 19:22

Ik heb laatst nog een Selfie genomen met een splitting Beaver en een haarscherp Potlood. Ik was mijn tijd ver vooruit.

Mark_D_NL | 08-01-15 | 19:21

Skunk57 | 08-01-15 | 19:02

Waar voor staat u dan niet op een plein sukkel.Want u klaagt weer over ons klagers op een zolderkamer.Ja dat was mij al vaker opgevallen bij u.De breins zijn ver te zoeken en versvhompelt door de skunk.Peace man.Rook er nog een stuk of dertig vandaag.Yeah

tweetybird | 08-01-15 | 19:21

@Hans Hillen. Nausica gaat het zo doen, maar laat haar een aanloopje nemen. Ik hoop dat de linksche hypocriete grachtengordel Gutmensch straks "tuttut" sist.

Rommelende Onderbuik | 08-01-15 | 19:21

Balsaq | 08-01-15 | 19:19
Hoe is het met mijn grote liefde? Zorg je een beetje goed voor ZRH?

Eduardo- | 08-01-15 | 19:21

@upgent | 08-01-15 | 19:15
Wat is dat toch, daden zeggen meer dan woorden.

carramba | 08-01-15 | 19:20

Hè, hè. Marbe noemt de Islam en IS. Eindelijk.

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:20

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:08

Er zullen nog heel wat cliche's te horen zijn, kies maar uit:
- aanslag op de democratie
- aanslag op de vrijheid van meningsuiting
- niet alle moslims veroordelen
- wij laten ons niet scheiden
- diep geschokt

En vooral de kool en de geit sparen, dat is het motto van vanavond.

knerf | 08-01-15 | 19:20

hoe rechtser hoe sneu-er

istawa | 08-01-15 | 19:19

Wie is dat ?

Onze man in Mockba | 08-01-15 | 19:19

Ah, Nausicaa spreekt
ik kom even tot rust

Tobi | 08-01-15 | 19:19

Zou Nausicaa Marbe de Islam durven noemen?? Als gevaar voor de vrijheid.

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:19

Allemaal links pleb

Ik ga maar weer eens wat nuttigs doen

stegestijp | 08-01-15 | 19:19

Ben zojuist in Zürich bij een demo geweest, waar bepaald niet weggekeken werd; een Westerse alsook een moslim journalist die zich op niet misteverstane uitlieten over de veranderingen die de Islam, ook in Europa, door *moet* gaan maken.

Ik ben positief verrast.

Balsaq | 08-01-15 | 19:19

Boretti | 08-01-15 | 19:17
Je werd een beetje onpasselijk neem ik aan?

Eduardo- | 08-01-15 | 19:18

0 moslims tel ik. Wel 100 procent linkse rakkers.

Zuidpoolvogel | 08-01-15 | 19:17

bart de Vlaming | 08-01-15 | 19:12

Kun je dit even duiden, waarde Bart, ik kijk zelden naar den zuiderbuur?

eerstneukendanpraten | 08-01-15 | 19:17

Hee, een ongrappige cabaratiere bijt het 020 spits af
dat kan nog leuk worden, not

Tobi | 08-01-15 | 19:17

skreeuwen tijdens de 1 minuut stilte zo te horen

Boutschefter | 08-01-15 | 19:17

Ondergetekende is bij de bijeenkomst in Zaandam geweest. Initiatief van een burger via Facebook. De burgemeester was zo netjes om een praatje te houden (voorspelbare holle retoriek) en ... jullie raden het nooit. De gastspreker was de voorzitter van de plaatselijke moskee die beweerde dat dit allemaal niets met de islam te maken heeft. De **** kreeg nog applaus ook.

Tot zover uw verslaggever uit de gemeente die in WO2 als eerste begon met de jodenvervolging.

Boretti | 08-01-15 | 19:17

In slecht pratende Marokkaan zei net bij de NOS dat de moslims niet het voortouw hoefden te nemen voor een demonstratie. Inderdaad, laat ze het hangtouw maar nemen. Rotzakken worden vrij baan gegeven om overal onderuit en voor weg te komen door die kneuzige nieuwsoplezers. Bah bah en nog een keer bah!

Normpje | 08-01-15 | 19:17

Ondergetekende is bij de bijeenkomst in Zaandam geweest. Initiatief van een burger via Facebook. De burgemeester was zo netjes om een praatje te houden (voorspelbare holle retoriek) en ... jullie raden het nooit. De gastspreker was de voorzitter van de plaatselijke moskee die beweerde dat dit allemaal niets met de islam te maken heeft. De **** kreeg nog applaus ook.

Tot zover uw verslaggever uit de gemeente die in WO2 als eerste begon met de jodenvervolging.

Boretti | 08-01-15 | 19:17

Opstelten kwam net in beeld bij AT5. Benieuwd of die straks ook nog een lans gaat breken voor het vrije woord.

harbi | 08-01-15 | 19:17

Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:52

Jij houdt de mogelijkheid open voor de Franse variant van Henk en Ingrid (Jean et Sylvie) als zijnde de moordenaars?

knerf | 08-01-15 | 19:16

Igor Putkin | 08-01-15 | 17:55

Zag het al een tijdje aankomen. Hou je nog wel even de kerstboom voor me in voorraad, denk dat ik hem zo half december wel even kom ophalen, kunnen we lekker anfreunden...

eerstneukendanpraten | 08-01-15 | 19:16

Ik zit nu al een uur tandenknarstend te kijken en ik heb maar één vraag: waar zijn de moslims?
_Fly66_ | 08-01-15 | 19:14
.
Thuis. Ook het woord 'Islam' wordt angstvallig vermeden. Op ALLE bijeenkomsten.

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:16

Hé van Aarsten!... er druipt boter van je haar!

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:16

@Skunk57 | 08-01-15 | 19:02
En waar sta/zit jij op dit moment?

toetanchamon | 08-01-15 | 19:16

@kicktherabbit | 08-01-15 | 19:09

Wilders wordt van veel beschuldigd , maar ik hoor van jou een nieuwe loot aan de boom: de totalitaire staat". :)
Als jij andere maatregelen dan met een kaarsje wandelen en pennetje in de lucht een totalitaire staat wil noemen: ga je gang!
Idioten die naar Syrie willen een paspoort afnemen,de Moslim immigratie afbouwen etc etc .. daar zie ik toch echt iets anders in.

daytripper | 08-01-15 | 19:15

carramba | 08-01-15 | 19:06
Dit bewijst maar weer dat de Moslims geen interesse hebben in onze samenleving. Ze hebben alleen interesse in de uitkeringen (graties geld) en onze bejaarden (ook gratie geld.

upgent | 08-01-15 | 19:15

Wat ik gisteren zo bijzonder vond van v. Aarten. Hij heeft alle Fransen instantie extra laten beveiligen in Den Haag.
Ondanks dat er cartoonisten zijn vermoord, cartoonisten (GS) die hij zelf vervolgt om zijn eigen haggie te redden. www.telegraaf.nl/binnenland/23531753/_...

Dat was voor mij al het signaal, dat ook nu deze man er niets van begrijpt.

toetanchamon | 08-01-15 | 19:14

Een aantal woorden die we vanavond NIET gaan horen: Moslimextremisten. Islamisten. Jihadisme.

Eduardo- | 08-01-15 | 19:14

Ik zit nu al een uur tandenknarstend te kijken en ik heb maar één vraag: waar zijn de moslims?

_Fly66_ | 08-01-15 | 19:14

Nou plotseling een ip-ban, opmerkelijk.

Poppenkast.
Volgens van Aartsen hebben we pas sinds gisteren ware barbarij kunnen aanschouwen. Niet één keer werd er gesproken over islam, moslim of zelfs jihadisten.
Stelletje hypocriete, zelfpijpers.
Aflaathandel 2.0 = een selfie met een quasi-betrokken smoelwerk en morgen gaan we weer vrolijk verder met het verguizen van de boodschappers.
Wat zijn we toch een hypocriet kudtland.

Desmoulins | 08-01-15 | 19:13

@Boutschefter | 08-01-15 | 19:11
Die was er wel. Ahmed, de doodvermoorde agent.

Lewis Lewinsky | 08-01-15 | 19:13

overVecht | 08-01-15 | 17:50

Denk niet dat je de mijne weet maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit...

eerstneukendanpraten | 08-01-15 | 19:13

-weggejorist-

bart de Vlaming | 08-01-15 | 19:12

@ Zuidpoolvogel | 08-01-15 | 19:11
Die zijn te druk met 'Lente' voeren..

Coyote | 08-01-15 | 19:12

Uit de beelden van die demonstraties blijkt wel duidelijk dat er geen moslims onder de slachtoffers waren, gisteren

Boutschefter | 08-01-15 | 19:11

Staan ze trouwens in de Arabische wereld nu ook op pleinen met pennen? Vlagverbrandingen?

Zuidpoolvogel | 08-01-15 | 19:11

Ik hoop dat alle linkse demonstranten ook nog even hebben gekeken naar deze video, met zandbarbaren die ons plein van de vrijheid hebben ontheiligd (en natuurlijk weer geen politie die ingreep):
.

www.youtube.com/watch?v=FhFhJzPBPQs

ad melkert | 08-01-15 | 19:10

Ik schaam me op al die geitenwollensokken te zien staan. Wanneer nou eens harse woorden ipv mehhh

Zuidpoolvogel | 08-01-15 | 19:10

Ik zag net beelden van de demonstratie in Amsterdam. Volgens mij zag ik daar een gele vlag met een zwart handje.
.
Als ik het goed heb, is dat de vlag van de moslimbroeders!
.
Kan iemand dat bevestigen?
.
Want als dat klopt hebben die lui wel verdomd veel lef!

quantumcollider | 08-01-15 | 19:10

De A'dom Hipsters Parade. Figuren die denken dat met waxine-mantra's de radicalen de wapens laten liggen, die zijn wellicht nog erger dan de radicalen zelf qua sprookjesaanhangers. Wat koop ik daar voor als je morgen weer D66, PvdA of VVD stemt, en je bek niet opendoet tegen alle islamgekkies die zich hier al bevinden met IS sympathien. Wat koop ik daarvoor als je de enige poltiieke criticus die concreet beleid wil maken tot bescherming tegen radicalen morgen weer monddood gemaakt wordt door deze domme hipsters. Stille tochten, het heeft nog nooit iets opgelost en opgeleverd, behalve dat al deze achterlijken zichzelf op straat mentaal even up to daten met een nieuwe realiteit. Ook goedemorgen, u is geschokt 2015 in gerold? Dat komt omdat ie al jaren uw ogen en verstand in uw reet heeft. Maar nog een wakeupcall, Said en Ali op IS-trainingskamp hebben helaas schijt aan al deze eensgezinde gebakken waxine lucht, en zijn totaal niet onder de indruk. En deze hipsters kopen hun schuldgevoel echt niet af van decennia het hoofd afkeren met 1 stil tochtje. The proof is in the daily pudding. En morgen en overmogen gaan ze weer allemaal over tot de orde vd dag en downplayen ze dit land weer in slaap.

Koettoerk | 08-01-15 | 19:10

daytripper | 08-01-15 | 19:03
Ik vraag me af of in een week waar een aanslag wordt gepleegd op onze vrijheid het Nederlandse electoraat zit te wachten op de totalitaire staat van Wilders. Inclusief de bijbehorende militaire spierballen in onze straten. Ik hoor juist bijna alleen maar mensen die opkomen voor onze vrijheid en niet willen zwichten voor terreur en angstzaaierij.

kicktherabbit | 08-01-15 | 19:09

Bingo! En hij is gevallen hoor, de zin 'de boel bij elkaar houden'. Credits gaan naar die NPO verslaggever in Parijs.
De Reaguurder | 08-01-15 | 19:06
.
Helaas ... bepaald niet de eerste keer. Ik heb die zin - in een paar varianten - al een paar keer gehoord.

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:08

@Mike Oxlong | 08-01-15 | 19:04
* Bammetjes smeren doet *...

Wijze uit het Oosten | 08-01-15 | 19:07

Ik ga effe lekker naar een andere Charlie kijken. Die van Sheen. Daar word ik soms wel vrolijk van...

Petrus Poortwachter | 08-01-15 | 19:07

@Skunk57 | 08-01-15 | 19:02
Ook voor jou geldt; ziet op u zelf. Je bent geen haar beter. Met je morele gezever vanachter je toetsenbord.

atheïstisch stemvee | 08-01-15 | 19:07

@upgent | 08-01-15 | 19:01
Tekenent, dat is het aandeel van de islam in deze paralelle samenleving.

carramba | 08-01-15 | 19:06

Bingo! En hij is gevallen hoor, de zin 'de boel bij elkaar houden'. Credits gaan naar die NPO verslaggever in Parijs.

De Reaguurder | 08-01-15 | 19:06

Plusieurs élus de gauche refusent la présence du FN, qui n'a pas encore été officiellement convié. Marine Le Pen annonce qu'elle ne se déplacera pas. Etc. etc.
.
Kortom: de ruimdenkende linksen willen Le Pen niet bij de bijeenkomst hebben. Over vrijheden gesproken. Elke mening mag hm, als het maar een linkse is. Hypocriete guntmenschen.
www.lefigaro.fr/politique/le-scan/2015...

Hans Hillen | 08-01-15 | 19:05

daytripper | 08-01-15 | 18:55
Ik zag het, "demonsteren zit niet in onze cultuur".
Maar deze zomer liepen er in Rotterdam minstens 15.000 moslims te demonstreren tegen Israel

de honden blaffen... | 08-01-15 | 19:05

@Skunk57 | 08-01-15 | 19:02

Maar voor de rest wel alles goed met jou..... oeffff, wat moet jij een enorm kut leven hebben!

Fatwabuster | 08-01-15 | 19:05

MOSLIDIOTEN en alle andere godsdienstidioten die in dat belachelijke verhaaltje geloven van Allah, God en weet ik wie nog meer: ZE BESTAAN NIET

BoerinFrance | 08-01-15 | 19:05


Sarcasme is hooguit effectief daar waar het gaat om gebrek aan humor te maskeren.
Laf is het om nu elke moslim tot potentiële IS aanhanger te bestempelen.
Dapper ben je wanneer je snapt dat verre weg de meesten moslims hier gewoon blijven en bij ons horen.
Maar zo zie je maar dat zodra er echt iets aan de hand is GeenStijl niet over de intellectuele bagage noch de journalistieke capaciteiten beschikt voor een duiding die verder gaat dan het denkniveau van een puisterige puber.

Mike Oxlong | 08-01-15 | 19:04

wie is die dikke mevrouw die als eerste in beeld is, het lijkt een turkse moslim.

Onderbuik2 | 08-01-15 | 19:04

Gaat Teeuwen nog een speech geven zo?

Latrinalia | 08-01-15 | 19:04

stegestijp | 08-01-15 | 19:02
Maar we weten het niet zeker?
.
Ik bennie neyman

upgent | 08-01-15 | 19:04

Ik miste in de stoet hoofddoekjes maar dat is goedgemaakt de ceremoniemeester is een morokkaans meisje. Zonder hoofddoek dat wel weer.

jaap932057795966 | 08-01-15 | 19:03

@ Skunk57 / 19:02
Unlike you

Tobi | 08-01-15 | 19:03

Net Peter R de Vies stoom zien afblazen bij RTL bollevaar over alles wat ie gister NIET zei, en woest op de Televaag dat ie was en Side kick John vd Keuvel zei niks nul nada. Als de Televaag balle heeft trappen ze die er direct uit.

mierus | 08-01-15 | 19:03

Wilders wil graag even 5/6 zetels extra cashen!
Denk dat de Staats-omroep voorlopig de wekelijkse peilingen even vergeet.

daytripper | 08-01-15 | 19:03

Ik lees de commentaren en lach. Hoe triest ben je als je afgeeft op een ander vanuit je vochtige zolderkamertje en zelf helemaal niets doet. Behalve klagen dan.

Skunk57 | 08-01-15 | 19:02

@peilschaal | 08-01-15 | 18:44
Maar die genadeschot agent was toch ook moslim? Of kiezen ze liever voor de levenden?

MarcS | 08-01-15 | 19:02

Ik lees de commentaren en lach. Hoe triest ben je als je afgeeft op een ander vanuit je vochtige zolderkamertje en zelf helemaal niets doet. Behalve klagen dan.

Skunk57 | 08-01-15 | 19:02

Stem liever op de PVV ipv versieren van eigen FB pagina. Nu ben ik zeker een ISIS-aanhanger, want ik ben een blanke man.
Stop het zielige schijnvertoon met pennen en potloden, en steun de plannen van Wilders ipv hem aan te klagen voor haatzaaierij. Hypocriet dom kudde volk.
Van Aartsen is godverdomme een van de grootste gevaren voor onze democratie.

ET007 | 08-01-15 | 19:02

upgent | 08-01-15 | 19:01
Die op het podium leek erop ;)

stegestijp | 08-01-15 | 19:02

MarcS | 08-01-15 | 18:46
Over de traditie Charlie Hebdo: "De traditie van het tijdschrift is libertarisch: de humor is altijd bijtend, hard en cynisch, en de politieke oriëntatie neigt uitgesproken naar links. Onder het hoofdredacteurschap van Philippe Val (gewezen lid van ATTAC) is de politieke lijn nog scherper geworden, gekenmerkt door bittere aanvallen op het kapitalisme, en in recente jaren op het islamisme. (Wikipedia)"
.
Maar dat doet er niet eens toe want werkelijk iedereen werd bespot in dat blad. Le Pen en de Islam kregen er uiteraard flink van langs maar ook Hollande. En zoals ik eerder al zei had de Wilders cartoon van Joop ook in Charlie Hebdo kunnen staan en dan was het hier opeens een politiek correct links haatzaaiend en demoniserend kutblad geweest. Voor de rest is het eigenlijk totaal niet interessant wat voor blad het is want daar gaat het helemaal niet om.

kicktherabbit | 08-01-15 | 19:02


Was net op het Domplein. Het hardst werd er natuurlijk geklapt voor de moslim meneren en mevrouwen die aangaven dat ze toch echt zo enorm met iedereen in vrede willen samenleven. Had helaas niet het lef om te roepen dat ik ze niet geloofde.

Noscum | 08-01-15 | 19:01

Geen Moslim te bespeuren. Typisch!
.
Ik bennie Neyman

upgent | 08-01-15 | 19:01

@Tobi | 08-01-15 | 18:59

Ik bedank..... dat trek ik niet en zeker niet na uw eerste tegel over dit tenenkrommende fenomeen

Fatwabuster | 08-01-15 | 19:01

Rutte op campagne las ik een aantal dagen geleden.
Iedereen die daar uit goede wil en hoop op beter aanwezig zijn bij de samenkomsten werkt wat mij betreft mee aan de campagne van de man die onze vrijheid verkwanselt aan de EU die de instroom van dit terreurtuig oplegt aan vrije soevereine staten.
Dit hele gebeuren geeft mensen in angst het gevoel van schijnbescherming en saamhorigheid.Zij aan strijden.. zonder strijd is bijna gelijk aan overgave en berusting.
Maar vanavond gaat elke demonstrant met een goed gevoel z'n bed in,en als Rutte in de spiegel kijkt bij het tanden poetsen denkt hij.. welterusten lieve kiezer!

deraderendraaien | 08-01-15 | 19:00

Toch opvallend dat hier in multiculti stad Amsterdam 99% van de demonstranten van autochtone denominatie is. De allo's geven blijkbaar geen fuck.

Zware Guy | 08-01-15 | 19:00

Is het i-woord al gevallen?
Zoals in.. "We moeten islamofobie bestrijden!"
En al die gematigden die meelopen.. geeft een lekker warm veilig gevoel..

RickH | 08-01-15 | 19:00

oh.. oh.. nu staat er ook een medeburger
die gezien de tv beelden verdacht goed weet
hoe de loop van een Kalasjnikov te tekenen,
oppakken die man !!

Berthe | 08-01-15 | 18:59

Staat er nou echt een vrouw in een 45km blik tussen de mensen op de dam ?

Kinner | 08-01-15 | 18:59

Ik kan hier niet naar kijken zonder mij kapot te generen. Wat een hypocriete vertoning.
_Fly66_ | 08-01-15 | 18:26

Het is om onpasselijk van te worden. Nederland en Europa verdienen eigenlijk ook niet beter om onder de voet te worden gewalst door islamofascistisch tuig. Het aftellen is al lang begonnen.

will.ik.ben | 08-01-15 | 18:58

Misschien toch maar Wilders volgende keer. De tijd van nuance is wel een beetje voor bij wat mij betreft. Kutmoslims.

panadol | 08-01-15 | 18:58

Waar is het vervolg in de fotoserie "tram meets babyboomers"? *hoopvol naar rails tuurt*

Kapitein Stijlvol | 08-01-15 | 18:58

Waar zijn al die goedwillende moslims "zucht laten doet"

hetisik5124 | 08-01-15 | 18:58

@The Kwisatz

Als het klopt dat 70% van de moslimbevolking in Europa achter ISIS staat, dan staat na de aanslag van gisteren ook 70% stilletjes in hun schotelhokken te juichen.
Zels al was het maar 50%: ENIG IDEE HOEVEEL MILJOENEN MOSLIMS DAT ZIJN???

We zien alleen hun (door ons) gesubsidieerde kopmannen op TV verschijnen.

bart de Vlaming | 08-01-15 | 18:58

Alle Charlies zijn blank...

Ars Vivendi | 08-01-15 | 18:57

Geert Wilders: www.youtube.com/watch?v=jTJ5sWwcX0c
VanBukkem zei het ook al.
Allemaal hebben ze nu het hoogste woord, maar er is er natuurlijk maar één die op dit moment recht van spreken heeft. Dames en heren, mag ik uw aandacht voor...
www.youtube.com...
VanBukkem | 08-01-15 | 18:21

WitteGrunneger | 08-01-15 | 18:57

Voor het kabinet is het zieltjes winnen voor maart al vroeg begonnen.En dat met zulk slecht weer.Ze doen massaal een timmerfransje.Wat een drama.Het vrije woord is gevallen.Dat werkt want het levert je of ern hoeie baan op of zetels.Kijk wij stonden voor op waar ze de rest van het jaar wegkijken.Zo zie je maar.Wij hebben spreekwoorden die raak zijn.De 1 zijn dood is de ander zijn brood.Iets wat hier keihard geldt voor dit tanende kut kabinet.Hoe schijnend is het niet dat de man die ons waarschuwt niet op een plein kan staan om diezelfde islam die hem bedreigt met de dood.Waar zijn onze leiders om te zeggen dat ze dan ook niet op de pleinen gaan staan omdat ook deze man bedreigt wordt omdat zelfde recht van vrije meningsuiting door de islam.Stelletje kut hypocrieten.

tweetybird | 08-01-15 | 18:57

WOW, die beelden zeg, al die eensgezinde mensen die opkomen voor onze vrijheid, al die pennen en bordjes die omhoog worden gehouden, al die brandende kaarsjes, ik krijg een enorme brok in me keel hiervan.

Een brok in me keel vanwege het kotsen echter...

De Reaguurder | 08-01-15 | 18:56

@Russells Teapot | 08-01-15 | 18:47

Dat zie je verkeerd. Als en zodra onomstotelijk komt vast te staan dat het moslimextremisten betrof, zal ik mij - beloofd! - ook even goed opwinden over dat tuig. Maar niet eerder.

Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:56

Dit gaat nooit werken en zal nooit werken? om met hun iets op te bouwen en iets te bereiken. willen zich niet aanpassen werken te lui voor ga zo maar door! is een kwestie van tijd dat het lontje bij het kruit zal zijn. en zal die demonstraties niet veel zin meer hebben.

Hebik | 08-01-15 | 18:56

Ik zit lekker thuis. Mij niet gezien. Ben het helemaal eens met deze tegol dat juist 'die' types helemaal Chatlie zijn voor de vrijheid waar zij normiter tegen haten.

Driewerf Hoezee | 08-01-15 | 18:55

Zit nu sinds 18.00 op AT5 interviews met deelnemers te bekijken
tot dusver nog geen spijt van het thuisblijven;
Djiezus wat een verzameling klapmongolen voor de plopkap

Tobi | 08-01-15 | 18:55

@Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:52

Hoe is dat nou.... de combinatie van een te strak gevouwen alu hoedje en een portie Hadol?

Fatwabuster | 08-01-15 | 18:55

Praat Aboutaleb nu poep of is er in de Arabische wereld ook ruimte voor satire aangaande het geloof en machthebbers?? Heb een vermoeden maar wil Ahmed niet op voorhand in een hoek drukken. Google dan maar.

Coyote | 08-01-15 | 18:55

Op StaatsTV Eén Vandaag wordt vol trots een Marokkaan ten tonele gevoerd die ook naar de bijeenkomst gaat. Hij zegt "demonstreren zit niet in onze cultuur" .. "is zelfs verboden"..... lol ..
Aboetaleb vindt de gevonden Marokkaan "zeer bemoedigend"... maar heeft helaas niet gezien dat er geen moslims waren ... hahaha

daytripper | 08-01-15 | 18:55

@Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:52
Ik heb de eendentest toegepast. En mijn aluhoedje thuis gelaten.

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:55

@Aart Z. | 08-01-15 | 18:45
Sorry,
Mijn vingertje schoot per ongeluk (not) op het [!] knopje..

Wijze uit het Oosten | 08-01-15 | 18:54

@Aart Z. | 08-01-15 | 18:45

Stakker.

brutus68 | 08-01-15 | 18:53

Zolang er geen liberaal en dus seculier standpunt door welke politicus of bestuurder ook, wordt uitgedragen zal het hele gedoe op pleinen waar ook,me een worst wezen .Zal ik nog eens een geheim vertellen : "Alle mensen die achter een god of allah aanlopen,wantrouwen het andere geslacht,al zolang we op deze planeet rond darren".De wetenschap weet dat allang maar "houdt het stil" omdat ze ook mensen zijn.En... vallen dus terug op "heilige" geschriften en afgeleide wetboeken.

Dolphi | 08-01-15 | 18:53

@Aart Z. | 08-01-15 | 18:45
Wat een zielige opmerking.

Ars Vivendi | 08-01-15 | 18:53

Lachebekje is ook gearriveerd
maak u klaar voor de omelet mix
gratis en voor niks

Berthe | 08-01-15 | 18:53

ZZP-er | 08-01-15 | 18:49

Zal best ik ben doodmoe.

De Koreaanse Slet | 08-01-15 | 18:53

Niet dat het me verbaast, maar zit overal die livebeelden te bekijken en heb nog geen moslim gezien, laat staan eentje met een bordje 'je suis Charlie'.
Maar we moeten wel geloven dat de overgrote meerderheid dit afkeurt? (Lang geleden dat de straten zo hoofddoekvrij waren)
Nee, wil je de moslims op straat zien dan is het om een tekening want dat is blijkbaar wel echt een belediging voor hun geloof. Maar als er kunstenaars afgeslacht worden dan zie je ze niet (behalve juichen). Voor mensen met een klein beetje verstand ook niet vreemd aangezien Mohammed zelf precies hetzelfde deed.
Dus een paar excuusmoslims voor de camera halen om het af te keuren en net doen of dat uit naam van alle moslims is. Hoe de moslims er zelf over denken laat de grote afwezigheid bij het protest tegen terrorisme uit naam van de islam duidelijk zien.

The Kwisatz | 08-01-15 | 18:52

@Hans Hillen | 08-01-15 | 18:44

Ah, dus Knerf en jij weten uit de kranten en het nieuws dat de daders extremistische moslims zijn. Zulk aandoenlijk vertrouwen. Maar waar baseren die dat op?

Dat jullie weigeren gebruik te maken van jullie kritische faculteiten is toch geen reden om mensen die dat wel doen direct een zionistisch complot aan te wrijven?

Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:52

In Duitsland probeert de gevestigde orde dus weer uit alle macht Pegida en AFD te negeren. En kijk: de lichten bij de Brandenburger Tor branden vandaag dus wel.

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:52

Aboutaleb for president!
Zag je Plaserk denken.

oafc | 08-01-15 | 18:52

Ik zie op de NPO behoorlijk veel potlood zwaaiende linkse trutkutten voorbij stiefelen.
Leuk hoor al die kleffe Charlie A4tjes maar gaat iemand het nog hebben over de daders / motieven van deze aanslag?
Gaat de dreiging van radicale moslims nu eindelijk eens besproken worden? Of gaan we weer lekker verder slapen tot de volgende aanslag?

Eduardo- | 08-01-15 | 18:51

G,I. Jane | 08-01-15 | 18:48
Die vertegenwoordigt vooral zn beurs met subsidiegeld. Zogenaamde bruggenbouwer.

Russ Meyer | 08-01-15 | 18:51

@dommehollander | 08-01-15 | 17:54
Mijn idee!
Als ze echt tegen zouden zijn, dan zouden ze meteen na de aanslag een cordon om bijvoorbeeld het GS hoofdkwartier hebben gelegd om te voorkomen dat het hier ook zou gebeuren. Dan zouden ze de redactie van GS beveiliging hebben aangeboden tegen de idiote moslims. Zeg maar net als men in Australie deed voor Moslims die bang waren voor wraak een tijdje gelden. Dat doen ze niet.

Als Aboutje zo zuiver op de graat is als hij gisteren zei, waarom schopt hij dan vandaag niet de haat predikende Imams zijn stad of ons land uit? Omdat het een gespeelde boosheid is, gespeeld verontwaardigd.

BAH BAH BAH!

MarcS | 08-01-15 | 18:51

Aart Z. | 08-01-15 | 18:45

Ben jij soms Folkersma van de PVDA?
Die beweerde precies hetzelfde...
Zo en nu vort terug naar Joop.nl

knerf | 08-01-15 | 18:51

De Medelander is nu hard aan het werk, om bij alle mensen die nu meelopen. Hun kiet leeg te halen! en rouwe wat ze doen?

Hebik | 08-01-15 | 18:50

@MarcS | 08-01-15 | 18:39
Helaas..
Het wordt net als de sex van gisterenavond : *weer niks*
Helaas...

Wijze uit het Oosten | 08-01-15 | 18:50

bizar dat er niemand een spandoek lijkt te hebben die over islam gaat, maar alleen een totaal niet-zeggend kreet als 'je suis charlie'.
De gutmenschen parade probeert vooral heel erg de roze olifant in de kamer te negeren.

--sql error-- | 08-01-15 | 18:50

De pen in de lucht bij de "manifestaties" als doekje voor het bloeden en alibi om je eigen geweten te sussen en kijk-es-wat-een-fijn-mensch-ik-ben te laten zien. Maar vooral gezamenlijk te laten zien wat een weekdieren we zijn.

daytripper | 08-01-15 | 18:49

Ik zie weinig islamitische Charlies meelopen in de demo's ook...

CupDCake | 08-01-15 | 18:49

De Koreaanse Slet | 08-01-15 | 18:25
Je haalt "hebben" en "heeft" door elkaar.

ZZP-er | 08-01-15 | 18:49

@Petrus Poortwachter | 08-01-15 | 18:46

Inmiddels jagen ze op de 3.... het is een beetje ondergesneeuwd maar vanmiddag heeft een islamo fascist 2 mensen neergeschoten (agent overleden) is vervolgens gevlucht in de metro en nog steeds niet gepakt

Fatwabuster | 08-01-15 | 18:49

Kinderachtig, Pritt Stift, om een foto met babyboomers erbij te slepen....
Wanneer kom je het generatieconflict te boven of zal ik je een goede psychiater aanraden?

knerf | 08-01-15 | 18:49

@Long Horn | 08-01-15 | 18:47
die al een beetje in the picture liggen dan..

Long Horn | 08-01-15 | 18:49

@Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:33
Precies! Hoeveel moslims zijn er wel niet vermoord in de 2e Duits-Franse oorlog? Daar hoor je nu opeens niemand meer over. Over volksverlakkerij gesproken.

Piet Karbiet | 08-01-15 | 18:48

Om te kotsen die schijnheiligheid, maar nog meer hoe die voorzitter van de moslims bij het NOS journaal even zei dat zij zich niet geroepen voelen als eerste afstand te nemen van dit geweld en bijvoorbeeld een optocht te organiseren.

G,I. Jane | 08-01-15 | 18:48

De vidiootjes , dat IS oproept tot aanslagen , ook in NL , zullen wel niet uitgezonden worden .

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 18:48

@Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:33
"Hoe weet iedereen trouwens toch zo onwrikbaar zeker dat de daders extremistische moslims zijn?"

Waarom zeg je dat nou? Je weet donders goed dat het moslims waren. Met deze tegel kun je jezelf op dit moment misschien nog profileren als een Genuanceerd Goed Mens, maar als straks de identiteiten van de daders definitief vast staan, sta je alleen nog maar erger voor lul.

Russells Teapot | 08-01-15 | 18:47

Volgens mij bestaat de helft van Amsterdam uit allochtonen, dat zie ik niet terug in de stoet. De stoet bestaat uit paars broeken.
genoegisgenoeg | 08-01-15 | 18:43
.
Charlie Hebdo is een ironisch semi-intellectueel blad. Dat doet het goed bij de paarse broeken.

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:47

De EU zal alle door de geheime diensten gehouden figuren moeten oppakken en snel ofzo...

Long Horn | 08-01-15 | 18:47

@Aart Z. | 08-01-15 | 18:45

Sterf Aart Sterf!

Fatwabuster | 08-01-15 | 18:47

Ondertussen zijn in Frankrijk 88.000!! man op zoek naar twee mafkezen. Achtentachtigduizend!! En nog vinden ze niets...

Petrus Poortwachter | 08-01-15 | 18:46

Samen blablabla. Nogmaals; waar zijn de Moslims?!

Russ Meyer | 08-01-15 | 18:46

Wat zou het een geweldige vreedzame oplossing zijn de meer door overdosis testosteron dan door religie gedreven idioten een enkeltje slachthuis Islam in Verwegistaan te geven onder de conditie : paspoort inleveren.
Hoeveel van deze helden zou deze deal aandurven weg uit het land dat gratis geld uitdeelt???

daytripper | 08-01-15 | 18:46

@De Koreaanse Slet | 08-01-15 | 18:25
Linkse cartoonisten? Sletje toch, u weet toch dat links de kant is waar uw duim rechts zit?

MarcS | 08-01-15 | 18:46

Fatwabuster | 08-01-15 | 17:46

Mijn idee ook en overmorgen weer was plas pies we gaan weer verder en er verandert geen reet.Het is zo weer vergeten en komt met oudjaar nog 1 keer langs.Als het mee zit en er niet weer teveel andere dingen zijn gebeurt.Want anders moet je wel heel snel kijken wil je het nog zien.

tweetybird | 08-01-15 | 18:46

Welke Mufti had ook alweer die Fatwa uitgesproken?

oafc | 08-01-15 | 18:45

-weggejorist en opgerot-

Aart Z. | 08-01-15 | 18:45

Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:39

Leef je onder een steen?
Politie zoekt in de banlieus en niet naar autochtone Fransen...

En wie zijn "jullie"?
Denk je wel vaker in termen van "wij" en "zij"?

knerf | 08-01-15 | 18:45

Emo porno, brood spelen. Morgen is iedereen weer alles vergeten.

carramba | 08-01-15 | 18:44

Ik heb geen idee wie of wat de daders waren. Ik vraag me alleen af waarom jullie niet eens zomaar een idee hebben, maar meteen een volle overtuiging.
Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:39
.
Misschien omdat Knerf kan denken en kranten leest, nieuws kijkt enzo. Maar hé, het is vast een zionistisch complot joh. Deze aanslag kan immers nooit door lieve vredelievende moslims gepleegd zijn. Wel weer op D'66 stemmen hm, de volgende keer.

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:44

@Fatwabuster | 08-01-15 | 17:46
"Daarom voor mij geen demo.... gekaapt door de wegkijkers.... tranen voor de bühne en morgen weer lekker verder gaan met het wijzen naar de 'boodschappers' in plaats van naar de islamo fascisten!"

- - -

Heel juist gezegd. Zit juist naar de journaalbeelden te kijken en het het door jou geschetste profiel [der [linkse wegkijkers] klopt helemaal. Ik kan er niet te lang naar kijken, word er een beetje onpasselijk van, zoveel gutmenschen en wegkijkers bijeen, allemaal verraders, bah!

Cosmic Traveller | 08-01-15 | 18:44

Arnold9638 | 08-01-15 | 18:26
Die komen alleen de straat op als er een agressieve marokkaanse crimineel door een juweliersvrouw wordt afgeknald. Moslimbroeder weet je wel.

peilschaal | 08-01-15 | 18:44

De Koreaanse Slet | 08-01-15 | 18:38
Verwensingen?
Die Wilders aanhangers zouden de complete redactie opblazen, gegarandeerd.

de honden blaffen... | 08-01-15 | 18:44

Volgens mij bestaat de helft van Amsterdam uit allochtonen, dat zie ik niet terug in de stoet. De stoet bestaat uit paars broeken.

genoegisgenoeg | 08-01-15 | 18:43

De Mars der Beschaving is op maandag bij de Oosterburen.
Piet Karbiet | 08-01-15 | 17:47

Hear, hear!

Is Bea trouwens al in de moskee gesignaleerd of gaat W-A daar dit keer heen?

will.ik.ben | 08-01-15 | 18:42

Ik vind dat we net als in Duitsland op al die pleinen het licht uit moeten doen. Want een islam-bashery is dit weer zeg.
/joopmodus off

Ofzo2 | 08-01-15 | 18:42

Zo, mijn eerste demonstratie / 1 minuut stilte zit erop.
De burgemeester heeft mij toegesproken. "Verdraagzaamheid... samen... diep geschokt... yadiyadiya"
---
Morgen weer met z'n allen in de file naar kantoor, business as usual.

Eduardo- | 08-01-15 | 18:42

De hele grachtengordel en blank Amsterdam hebben hun huizen onbeheerd achtergelaten.... of dat nou zo'n goed plan was merken ze achteraf wel....

Fatwabuster | 08-01-15 | 18:40

@knerf | 08-01-15 | 18:38

Ik heb geen idee wie of wat de daders waren. Ik vraag me alleen af waarom jullie niet eens zomaar een idee hebben, maar meteen een volle overtuiging.

Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:39

@Wijze uit het Oosten | 08-01-15 | 17:47
Het is vandaag de 8e voorspel ook even dat MarcS te HHW de jackpot in de staatsloterij van 10 januari 2015 wint. Als jij gelijk krijgt zal ik contact met jou opnemen voor een presentje! Orakeltje dat jij er bent.

MarcS | 08-01-15 | 18:39

Kijk die muts toch eens fier haar pen hooghouden. En in maart weer trouw PvdA stemmen he ;)

De Reaguurder | 08-01-15 | 18:39

@ Hans Hillen | 08-01-15 | 18:24
Heb toch het gevoel dat het ditmaal een zelfverkozen zwijgen is van de PVV. En ja wat '@ de honden blaffen... | 08-01-15 | 18:31' zegt, is inderdaad correct. Wat een misselijkmakende streek was dat toentertijd. Geloof dat de goegemeente nu nog meer dan toen met Rita de PVV wel meer kwijt dan rijk is nu.

Coyote | 08-01-15 | 18:39

Waar zijn de allochtonen in de optocht?
Mannenbrein | 08-01-15 | 18:33
.
Die zijn natuurlijk hard aan het werk om onze uitkeringen te verdienen ...... of ze vieren een feestje in hun bedreigde mosknee.

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:39

Best indrukwekkend, veel mensen. Hopelijk verloopt alles ordelijk.

Glas Koning | 08-01-15 | 18:39

RoBD=Skullfucker | 08-01-15 | 18:32

Dat niet alleen ik begrijp ook nuance. Verder is het hypocriet als de pest om linkse 'wegkijkers' als hypocrieten te verslijten terwijl hier dagelijks de meest rabiate haat, verwensingen en nijd word gespuwd over linkse figuren en nu krokodillentranen huilen. Nu is het plots onze vrijheid terwijl de linkse hippies van Charlie Hebdo na een satirische tekeningen over Wilders de meest vreselijke verwensingen zou krijgen.

De Koreaanse Slet | 08-01-15 | 18:38

kijk dit nu een half uurtje aan.... ergerlijk, bijna stuitend...(en dan bedoel ik niet de mensen , die op de demonstratie zijn afgekomen vanwege de vrije meningsuiting).
Zoals al gezegd... Charlie is gekaapt.

vanvandaag | 08-01-15 | 18:38

Allemaal leuk en aardig maar de daders moeten gevonden worden.Daarop moet voor 100 procent op gefocust worden. Stap voor stap.
Hoe is de chronologie?
Daar hebben we Duitsers voor nodig.
Die Spur der Mörder:
www.faz.net/aktuell/politik/ausland/ei...

ecologiste | 08-01-15 | 18:38

Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:33

Volgens jou waren de daders mogelijk Henk en Ingrid?
Ik zou zeggen, neem even contact op met je geestverwant Carien Hereijgers van Groen Links...

knerf | 08-01-15 | 18:38

Deze aanslag veroordelen met een omhoog gestoken potlood... Vuur moet je met vuur bestrijden, het spijt me.

Bea_Bilderberg | 08-01-15 | 18:37

ShoveASockinit | 08-01-15 | 18:28
Onzin dat men er om juicht. Waar zeg ik dat wat hij zegt onzin is? Ik geef je op een briefje dat de helft van de mensen daar er niks van begrepen heeft en dan staat te juichen als een imbeciel. Connerie.

ca12nag3 | 08-01-15 | 18:37

Toch weet ik nu via het Journaal dat er een golf van aanslagen op moslims is geweest in Frankrijk (66 miljoen inwoners):
1. twee oefengranaten naar een moskee, geen gewonden
2. 1 bom in shoarmabar, PAL naast een mos'quee. nul.
3. ...
Je kunt ook stellen dat 99.9999 % zich zeer beschaafd heeft ingehouden op dag 1 na de slachting op 12 Fransen door moslims. Willem Holtrop: Theo van Gogh x 12. Qua duiding.

Piet Karbiet | 08-01-15 | 18:36

@ProAsfalt | 08-01-15 | 18:32

De enige 2 die kwamen opdagen (vrije dag denk ik) zijn direct gearresteerd.....

Fatwabuster | 08-01-15 | 18:36

Mooie actie vandaag van Arte: Je suis Charlie in de linker bovenhoek van het beeld.

eastender | 08-01-15 | 18:35

-weggejorist-

Berthe | 08-01-15 | 18:35

Ha.. morgen een gesprek met de hoofdredacties
en de politie, daar hoeft de NU.nl redactie i.i.g. niet bij te zitten, als hoeder van het D66 Dhimmi cultuurtje hebben die als redactie niks te vrezen
Hooguit dat de gratis baklava en couscous gaat opspelen.

Berthe | 08-01-15 | 18:35

VanBukkem | 08-01-15 | 18:33

Je steunt ze financieel door een nummer te kopen of een abonnement te nemen.
Dat is al heel wat.

knerf | 08-01-15 | 18:35

Gelukkig komt Nausicaa Marbe ook spreken. Dat is één iets minder irritant persoon op de Dam. Schande dat Rutte zijn pokdalige kop durft te vertonen.

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:35

Ben benieuwd wat de dhimmi burgemeester van Nijmegen heeft te melden en met wie Elatik vandaag op de foto gaat. Dhimmitude to the max, vandaag.

eastender | 08-01-15 | 18:34

Wat heeft het nou voor een zin om met zijn allen in de regen en kou op een plein te gaan staan? Leuk en aardig allemaal, maar het helpt natuurlijk geen ene moer. Het blijkt maar weer eens dat de politiek overal in Europa veel te soft is en incapabel is ons te beschermen tegen een stel religieuze idioten.

BakRodeKool | 08-01-15 | 18:34

Prachtig en hartverwarmend om te zien, die tienduizenden moslims die hun afkeer uitspreken door massaal de straten op te gaan voor vrijheid van meningsuiting en democratie.

Rest In Privacy | 08-01-15 | 18:34

Hoe weet iedereen trouwens toch zo onwrikbaar zeker dat de daders extremistische moslims zijn? Alleen omdat ze dat tijdens hun daad lieten doorschemeren, en dat tijdschrift jaren geleden die cartoon heeft geplaatst?

Fuck, als ik een echte haat voelde jegens iemand als Hans Teeuwen, en niet slechts een lichte walging vanwege diens intellectuele teloorgang, kon ik moeiteloos de perfecte moord plegen.
Gewoon even roepen dat Allah gewroken is.

Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:33

kicktherabbit | 08-01-15 | 18:13

Je bent gewoon naief. Het is niet het gewone volk dat op het spreekgestoelte staat.
Het volk mag toehoren.
Het is wel het volk, althans een groot deel ervan, dat voortdurend wijst op het gevaar van de islam.
En wat op het spreekgestoelte staat, heeft dat altijd weggewuifd.

"Politiek brengt schade toe aan u en de uwen*

knerf | 08-01-15 | 18:33

@SemperLibertas | 08-01-15 | 18:22
Oh, dus, omdat ik geen abonnement neem op CH ben ik een toetsenbordheld? Alsof een abonnement nemen op CH ook maar iets verandert aan de zaak. Nog afgezien van het feit dat ik geen Frans versta is nu een abonnement nemen op CH al even zinloos als nu een beetje gaan boeroepen ergens op een plein.
Nee, dan blijf ik liever lekker thuis, een beetje reaguren.

VanBukkem | 08-01-15 | 18:33

Waar zijn de allochtonen in de optocht?

Mannenbrein | 08-01-15 | 18:33

Wil aboutaleb het wereldnieuws halen ofzo? en vervolgens de VN gaan dienen? Tuurlijk wel goed enzo van hem.. maar wat overtrokken

Mirakutinho | 08-01-15 | 18:33

Al die lui die een paar maanden geleden 'ik ben marokkaan' schreeuwden, staan nu Charlie te zijn.
'Al die burgemeesters en politici die er een dagtaak van maakten om ons die islam door de strot te duwen en GW aangiftes aan zijn broek te hangen tegen de vrijheid van zijn mening, die mijn mening diskwalificeerden, zijn nu allemaal de brave borsten. En wat de islam na de isis vlaggen niet kon, kunnen ze nu: Zeggen dat we 'samen'... Well, sod off. Nog steeds ontkennen ze in koor de chore business van de islam want zeggen de schijnheiligen, dit is geen islam. Zoals ik al zei, sod off.

eastender | 08-01-15 | 18:33

Wat je hier dus ziet,op het gevaar af als oorlogshitser te worden weggezet, is dat dit volk zo verweekt is door 50 jaar welvaart en pamperen dat het alleen nog maar de klaagzang kan hanteren en met zn "allen" klef kaarsjes branden.
Wat ZOU moeten gebeuren is dat iedere Syrieganger DU MOMENT, zijn paspoort kwijtraakt en desnoods wordt uitgezwaaid. Om maar es iets te noemen.

daytripper | 08-01-15 | 18:33

@De Koreaanse slet 18.25
Dat is het verschil zien tussen schelden en geweld, dat is empathie en menselijkheid. Begrippen die u niet zo goed begrijpt?

RoBD=Skullfucker | 08-01-15 | 18:32

@Russ Meyer | 08-01-15 | 18:31
Druk aan het werk.

ProAsfalt | 08-01-15 | 18:32

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:24
Says it all.
Vrijheid van meningsuiting is alleen voor hen die een mening hebben die de linkse kerk welgevallig is.
Zo probeerde de PvdA destijds na de moord op van Gogh Rita Verdonk van de Dam te weren.

de honden blaffen... | 08-01-15 | 18:31

@overVecht | 08-01-15 | 17:48
En dan die niet weten dat de pen voor Le Pen staat.

toetanchamon | 08-01-15 | 18:31

Ik luisterde 20 sec naar die NOS muts, en moest al direct kotsen. ".. staat helemaal vol met mensen, die houden allemaal bordjes omhoog..."

Optieven naar noord korea, met heel die NOS.

Methylfenidaat | 08-01-15 | 18:31

Die Charlie krijgt alle aandacht maar hoe heten die andere 11

Veel Vaak | 08-01-15 | 18:31

Waar zijn de geïntegreerde moslims?!
En dan bedoel ik niet de van belastinggeld betaalde "bruggenbouwers".

Russ Meyer | 08-01-15 | 18:31

Prachtig en hartverwarmend om te zien, die tienduizenden moslims die hun afkeer uitspreken door massaal de straten op te gaan voor vrijheid van meningsuiting en democratie.

Willianus Wortelus | 08-01-15 | 18:30
-weggejorist-
frank4444 | 08-01-15 | 18:30

1) De eerbiedwaardige leden van het Kabinet hebben zich met hun rotkoppen over het hele land verspreid om hun "betrokkenheid" te tonen. Waarmee? Met hun ideologisch failliet? Nee hoor, ze zijn voor de vrijheid van meningsuiting van dezelfde burger die ze wantrouwen, bespioneren, moraalvingeren en voorliegen.
2) De NPO (radio, TV, Blog, ....) is ingeschakeld om complete studios te bevolken met hordes verongelijkte moslims, die plots "zij aan zij" met de Nederlanders voor vrijheid van meningsuiting zullen opkomen. Moskeeen worden aangevallen!!!!! Moslims worden gewantrouwd!!!!! ach ach ach wat zijn het toch een zielenpoten.

Ik eet vanavond niet want ik kots er toch alles uit

bart de Vlaming | 08-01-15 | 18:29

@Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:23

Vraag der vragen blijft natuurlijk, heeft Rutte vanavond in Amsterdam de onderste steen bij zich?

Rest In Privacy | 08-01-15 | 18:29

Die speech van Abou (nu ook even Charlie) roept vervelende herinneringen op aan een almaardoorzeverende kapelaan die een preek staat te geven... Bah. En Samson, Bah.

Petrus Poortwachter | 08-01-15 | 18:29

Igor Putkin | 08-01-15 | 17:47

Liever de morele verontwaardiging van GS dan het huichelachtige wegkijken van de politieke en culturele policor-elite in dit land.
Of, heel populair bij mensen zoals jij, het wegwijzen (hulllie doen het ook) naar andere incidenten (Breivik)

knerf | 08-01-15 | 18:29

Als politici verschijnen bij manifestaties van verdriet en verontwaardiging hebben zij politieke en dus huichelachtige beweegredenen. Nu nog een vertegenwoordiger van die Oranjekliek en de hypocriete zooi is compleet.

7,62x39 | 08-01-15 | 18:29

ca12nag3 omdat je het niet begrijpt ,nog verstaat.
iets als onzin wegzetten ,typisch...

ShoveASockinit | 08-01-15 | 18:28

Maar in heel Europa wordt nu dus de woede gekaapt door de politiek correcte elite? Schrijft kicktherabbit (18.30) Dat is inderdaad het stuitende: slim de aandacht afleiden en het misselijke "schouder-aan-schouder"gebler produceren ... Als dat werkelijkheid zou kunnen zijn, was het prima maar het is een verziekte afleidende vorm van wegkijken.En op het staatsjournaal vooral als verslaggever de indruk geven dat Wilders ook jou treurig stemt.
Zum Kotzen!

daytripper | 08-01-15 | 18:28

@SemperLibertas | 08-01-15 | 18:22
En wat doe je zelf nu? Een beetje moralistisch omlaag plassen naar reaguurders die niet eens een abonnement hebben. Vanachter je toetsenbord.
Ik heb overigens niets tegen die demonstranten, meer tegen de meeste sprekers en hun boodschap.

atheïstisch stemvee | 08-01-15 | 18:28

Lach me een ongeluk. Ik spreek niet zo veel Frans, maar die Rotterdammers massaal juichen voor Abu die Frans lult. Omdat hij Frans spreekt. Wat een totale onzin.

ca12nag3 | 08-01-15 | 18:27

Ik kan hier niet naar kijken zonder mij kapot te generen. Wat een hypocriete vertoning.

_Fly66_ | 08-01-15 | 18:26

Hartverwarmend al die duizenden hoofddoekjes die nu hun medeleven betuigen.

Arnold9638 | 08-01-15 | 18:26

@ kicktherabbit / 18:20
Dat is waarschijnlijk de verwachting
als het kalf verdronken preken en dat soor zaken
laten we hopen dat het meevalt

Tobi | 08-01-15 | 18:26

Kapitein Stijlvol | 08-01-15 | 18:14
Haha!

quackel | 08-01-15 | 18:26

"Manifestatie in Amsterdam nog niet begonnen of er worden al twee arrestaties verricht. Onduidelijk waarom"

Ik denk wegens openbare dronkenschap.

ProAsfalt | 08-01-15 | 18:25

@Igor Putkin | 08-01-15 | 17:55
By By! *stof gooit om over na te denken*

toetanchamon | 08-01-15 | 18:25

Parsons | 08-01-15 | 17:52

Dag in dag uit op links spugen alsof het een duivelse beweging is die de schuld hebben aan alles wat er mis is in de wereld maar dan als er linkse cartoonisten overhoop worden geschoten krokodillentranen huilen. Nee. Dat is fris.

De Koreaanse Slet | 08-01-15 | 18:25

Wacht ook nog gespannen af op de eerste PVV-er die straks het woord zal krijgen...
Coyote | 08-01-15 | 18:22
.
Ik neem aan dat vrijheid van meningsuiting niet geldt voor de PVV. Net als voor Marine Le Pen die in Frankrijk NIET bij de bijeenkomst MOCHT zijn.

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:24

Nee tegen geweld, nee tegen elke vorm van extremisme en nee tegen iedere (poging tot) inperking van onze rechten. Helaas zullen zulke beesten zich niet laten tegenhouden door stille tochten, protestmarsen, manifestaties en (politieke) veroordelingen. Als je simpatiseert met zulke lieden hoor je niet in een land als Nederland thuis en heeft Aboutaleb gelijk, rot op.

Super Grover | 08-01-15 | 18:24

gearresteerd wegens illegale bontkraag. Mooi!

denoorman | 08-01-15 | 18:24

Wat een witte massa.

frickY | 08-01-15 | 18:24

@Rätselhaft | 08-01-15 | 18:12

Inderdaad. De zittende macht verspilt geen minuut om de opgewekte islamangst en moslimhaat schaamteloos voor haar karretje te spannen. Deze ochtend riepen in het kielzog van politici talloze Europese kranten op tot meer bevoegdheden voor veiligheidsdiensten op de grond, in de rechtszaal en op internet.

Maar zet vooral geen vraagtekens, en stel al helemaal niet de vraag cui bono?, want dan krijg je een aluhoedje op. Het roze equivalent van de socialistische gekkenhuizen.

Uiteindelijk heeft zo'n aanslag praktische gevolgen die de vrijheidslievende moslimhater ook achter de oren zullen doen krabben, maar dat is dan weer een ironie die deze cynicus wel deugd zal doen.

Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:23

Wacht ook nog gespannen af op de eerste PVV-er die straks het woord zal krijgen...

Coyote | 08-01-15 | 18:22

Op de staats TV NPO net een Morco die vind dat de islam vrede is en daarna meneer vleespet die ook meedoet met een rondje om de kerk.
Benieuwd of arogander landverrader Pech ook meedoet
Nog steeds geen stemmen gehoord die zeggen paspoort inleveren oprotten en nooit meer terug.

Toontje-lager | 08-01-15 | 18:22

Iedereen die hier weer heel typisch rept over de hypocrisie van de demonstranten zou eens kritisch naar zichzelf moeten kijken.

Ik bedoel, wie van de reaguurders komt verder dan zijn toetsenbord?

Wie van jullie heeft op zijn minst uit solidariteit een abonnement genomen op Charlie Hebdo? Iemand?

Ga toch heen met jullie online 'activisime'. Jullie passiviteit is al even schokkend als die van Van Aartsen destijds.

SemperLibertas | 08-01-15 | 18:22

@Igor Putkin | 08-01-15 | 18:12
Ook ik ben toe aan een nieuw geluid. Ik ben klaar met de politiek en het gezwets wat het voortbrengt. Ik voel mij niet door hun vertegenwoordigd en hoop dat deze situatie daar snel verandering in gaat brengen in dit land.

toetanchamon | 08-01-15 | 18:22

atheïstisch stemvee | 08-01-15 | 18:19
Ik denk dat het een combinatie van beiden wordt. En terecht.

kicktherabbit | 08-01-15 | 18:21

Hoe vaak moeten we vanavond nog horen: "het is de bedoeling dat we mensen bij elkaar houden." Flikker toch op.

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:21

Geen moslims in die 'demonstraties'. ?

Beste moslims als u zich wilt integreren en dit wil tonen, Scheert uw baard af en begin opnieuw. Of vaart ter Kaapre

Rest In Privacy | 08-01-15 | 18:21

Na Aboutaleb's woorden histeren kan het alleen nog maar slechter worden
behalve Nausicaa Marbe dan, daar verwacht ik nog wel iets van
maar die is niet policor, dus luistert niemand naar haar

Tobi | 08-01-15 | 18:21

Allemaal hebben ze nu het hoogste woord, maar er is er natuurlijk maar één die op dit moment recht van spreken heeft. Dames en heren, mag ik uw aandacht voor...
www.youtube.com/watch?v=jTJ5sWwcX0c

VanBukkem | 08-01-15 | 18:21

Vanavond staan dezelfde mensen op de pleinen die de film Fitna wilden verbieden. Huichelaars en landverraders.

070 | 08-01-15 | 18:20

Tobi | 08-01-15 | 18:16
Ja zoals ik al zei, daar zijn het volksvertegenwoordigers voor. Ik hoop daarnaast dat er ook genoeg journalisten, cabaretiers, cartoonisten etc aan het woord komen. Maar ik vind het raar om mensen die gebruik maken van hun vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van demonstratie na uitgerekend zo'n terreurdaad tegen die vrijheid zo te typeren. Ik had van Geenstijl wel wat meer sympathie verwacht:
.
"In heel Nederland, van Sneuburgerveen tot Moraalpaalwijk, gaan mensen zo de straat op uit repsect voor die arme moslims die nu opeens worden aangekeken op de laffe islamitische terreurmoord op een zootje vrijgevochten VPRO-tekenaars waar voorheen niemand van gehoord had."

kicktherabbit | 08-01-15 | 18:20

-weggejorist-

ShoveASockinit | 08-01-15 | 18:20

-weggejorist-

dr.Melfi | 08-01-15 | 18:20

Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders op het staatsjournaal met ontwijkende antwoorden op de heeeeel voorzichtige vraag of er ook oproep is gedaan aan onze Marokkaanse vrienden om deel te nemen aan de manifestaties.
Het is allemaal zo voorspelbaar.

daytripper | 08-01-15 | 18:20

Afgelopen maandag struikelde heel de wereld nog over de maandagavond demo's in Duitsland.
Qed Wilders?!!!

Abu Shabu Shabu | 08-01-15 | 18:19

Gelukkig krijgen de haters geen voorrang maar wordt het een fijne solidaire hartverwarmende demonstratie.

Rest In Privacy | 08-01-15 | 18:19

@kicktherabbit | 08-01-15 | 18:13
Laat ik dan wat duidelijker zijn:
Het zullen geen toespraken worden tegen moslimterreur. Het zullen toespraken worden dat we vooral niet .......
En dat dit absoluut *niets* met de islam te maken heeft.
Bij Van Gogh en Fortuyn werden er zelfs theehuizen en een moskee bezocht door 'onze' vertegenwoordiging. Welnu, ik voel me al heel lang niet meer vertegenwoordigd. Ook niet door die schreeuwlelijk van een Wilders.

atheïstisch stemvee | 08-01-15 | 18:19

Ja mensen kijken naar de npo is voor eigen risico.Niet eten want u braakt het uit.De npo knuffel islam kliek is weer massaal opgeroepen met de bekende braak misselijk makende achterlijken.Het wegkijk kabinet staat weer voorop. De hypocriten.Het zijn toch werkelijk een paar walgelijke sujetten.Wat duidelijk mag zijn dat ook hier weer de linksche gutmensch de show steelt.Zeg maar het t -shirt wij zijn alle charlie.Pleur op joh vuile typhus hypocriten.Eergisteren over een andere optocht die wasrschuwde voor dit soort gebeurtenissen nog uitmaken voor nazis .Extreem rechts en islamfobie.Je ziet het op de NPO.Hoe ziet een links klote kutmensch eruit.Nou zo.

tweetybird | 08-01-15 | 18:19

Net beelden van het publiek voor het Franse consulaat in de hoofdstad op Een Vandaag. Vleespet, grachtengordeldieren, groenlinksers, daar wil je toch niet dood tussen gevonden worden.

will.ik.ben | 08-01-15 | 18:18

De “scherpe” veroordeling van Aboutaleb gisteren was inderdaad gemeend. Echter om heel andere redenen dan ik tot nu toe voorbij heb zien komen. Hoe vaak lees je niet over de “gematigde islam”, vertegenwoordigd door figuren als Aboutaleb en andere redelijk welbespraakte woordvoerders van de islam, die bij de helaas overwegend policor media alle ruimte krijgen hun verhaaltje te doen.
Vergeet echter niet dat i e d e r e moslim het ideaal, nee zelfs de plicht heeft om de islam in het land waar hij/zij verblijft zo wijd mogelijk te verspreiden, met uiteindelijke overname als gevolg. Diep in zijn hart verafschuwt iedere moslim ons ongelovigen, met onze walgelijke westerse waarden en normen. Ja, óók die “gematigden”.
Maar verreweg de meesten van hen kunnen het geduld opbrengen om de overname via de baarmoeders van hun werpvrouwtjes te verwezenlijken, al duurt dat nog enige decennia. Terreuraanslagen als in Parijs brengen deze agenda in gevaar, vandaar de veroordeling van dergelijke daden door deze Aboutalebs.
Maar het is in het verleden nu eenmaal door de hogere machten besloten: Europa móet en zál het afvoerputje van de wereld worden, ook al zouden politici in Den Haag, Londen, Bonn en Parijs anders willen … Wees ook niet zo naief te denken dat politici er voor u zitten, het zijn allemaal ruim vooraf geplande carrieres die zolang zij in de pas lopen rijkelijk worden beloond met banen ná hun politieke loopbaan … ons kent ons.
dommehollander | 08-01-15 | 17:54
Zeer waar!
Zo denk ik dat er een moment komt dat wij ongelovige honden collectief de keel worden doorgesneden zodra de tijd rijp is.

droeveling | 08-01-15 | 18:17

Samsom met zijn dooddoeners bij NPO1. Dat is al een reden om dit soort evenementen te mijden.

brutus68 | 08-01-15 | 18:17

Lafayette | 08-01-15 | 18:15
Wilders en Ernst Hirsch Ballin zijn er niet bij hoor. Van Aartsen helaas wel, die heeft daar idd niks te zoeken. Misselijkmakend dat uitgerekend hij gaat speechen.

kicktherabbit | 08-01-15 | 18:17

@Fatwabuster | 08-01-15 | 18:12
U vergeet het bijbehorende opgeschoren Himmler kapsel...

Wijze uit het Oosten | 08-01-15 | 18:17

M'n onderburen gingen naar die van Theo. Beetje op de Dam onder het genot van kaas en een flesje Pomerol met een ouwe pollepel op die kinderhoofdjes klepperen want Job had om lawaai gevraagd. Ueberbeschaafd allemaal, tout le monde bien etonné de se trouver ensemble en iedereen tipsy. Gelachen dat ze hadden.
Tis godverdomme al weer tien jaar gelee en er is geen ene flikker veranderd.
Maar we blijven beschaafd.
Champagne, anyone?

Magdatkandat | 08-01-15 | 18:16

@ kicktherabbit / 18:13
Knerf doelt denk op Nederland, zie de lange lijst van de elite die even de warme zitkamer verlaat voor het obligate mediamomentje

Tobi | 08-01-15 | 18:16

Hypocriete kudt policor politici. Vrijheid van pers? Alleen als het hen uitkomt.

Lafayette | 08-01-15 | 18:15

@Igor Putkin | 08-01-15 | 18:12

Ik zit er niet op te wachten..... krijg er buikkrampen van en vlekken in mijn nek.... voor de rest zie mijn vorige comment 18.06

Fatwabuster | 08-01-15 | 18:15

de gearesteerde is vast een provocerende volger van de profeet, of anders gezegt een "profeticateur"

mindblender | 08-01-15 | 18:14

Twee ik-neuq-je-de-manifestatie-roeperTs. Je verwacht het niet.

Kapitein Stijlvol | 08-01-15 | 18:14

knerf | 08-01-15 | 18:05
Ik heb anders al heel veel goede reacties gehoord en ik geloof dat bijna heel Nederland, van links tot rechts, het er over eens is dat dit een aanval is op onze vrijheid en dat we daarom juist voor onze vrijheid moeten staan. Maar in heel Europa wordt nu dus de woede gekaapt door de politiek correcte elite? Dan doe je al die duizenden mensen die zich verzamelen toch zwaar tekort. Er werden gisteren al talloze demonstraties en herdenkingen aangekondigd door individuen waardoor de burgemeesters er voor hebben gekozen om deze te bundelen tot één georganiseerde demonstratie. En het is vanzelfsprekend dat onze volksvertegenwoordiging daar ook bij aanwezig is want daar zijn het volksvertegenwoordigers voor. Die kunnen onmogelijk wegblijven. Dit hebben we al eerder gedaan, we gaan het nog heel veel doen en het is zoals ik al zei een hele normale manier van actie voeren in een democratie waar je je echt geen zorgen over hoeft te maken.

kicktherabbit | 08-01-15 | 18:13

Fatwabuster | 08-01-15 | 18:06
Dan zet jij vanavond de speakers van je computer toch op 0 jongen. Of je doet je vingers in je oren en roept hard lala. Heb jij ook je duit in het zakje gedaan.
Nee, alle gekheid op een stokje. Jij snapt toch ook wel dat een speech van Henk of Ingrid minder impact heeft dan die van een burgemeester? Hoe slecht die in jouw ogen ook is.

Igor Putkin | 08-01-15 | 18:12

Voortvloeiend uit de wet van Policor zal uiteindelijk Geenstijl de schuld krijgen.

Hans van Baalen (VVD) nam hier gisteravond bij Jinek al een voorschot op. De volgegeten enigszins afgedaan ogende liberaal oreerde zonder remmingen over terrorismeverspreiding via het internet. En verder dat mensen toch echt veel vaker de politie moeten bellen als ze een hun onbekende automobiel waarnemen.

Rest In Privacy | 08-01-15 | 18:12

Had liever een toespraak van ijzeren Rita in haar kogelwerende panty aangehoord, dan de weglachende cowboy uit Toystory.

roosvrij | 08-01-15 | 18:12

1e arrestaties in Amsterdam.... zie update en ja hoor.... het onvermijdelijke bontkraagje... what else is new.... zucht!

Fatwabuster | 08-01-15 | 18:12

Pappen en nat houden, den Haag is kennelijk
bang met bruine strepen, half verteerde doperwtjes en anderszins lekkages in het door mamsie gekochte ondergoed
dat de PEGIDA achtige groepjes het duidelijkste spreekkoor vormen i.p.v. de Haagse wegkijkers

Berthe | 08-01-15 | 18:12

"Laten we de eenheid bewaren" zal de boodschap zijn van de politiek. Wordt vadt de zin van 2015. *kots*
"Hand in eigen boezem" is wat mij betreft de reactie. Want we moeten ons niet willen laten lijmen aan relioten die géén afstand doen van deze terreur.
En daar hebben we er heel veel van in NL.

Ook grootdoeners als Aboutaleb zijn niet te vertrouwen. Zolang je de Koran als waarheid beleidt, ben je niet lekker in je hoofd. Nu roept hij "rot dan op", maar als het IS-gezwel aan de poorten van Europa staat (via Turkije, mark my words) dan staat Aboutaleb vooraan om NL weg te geven onder het mom van integratie en vooruitgang.

Het is tijd voor verandering, maar daar heeft dit kabinet de ballen en de kennis niet voor in huis. Zij zijn zelfs al vergeten dat ze VOLKsvertegenwoordiger zijn. Triest...

Pastor Sippenhaft | 08-01-15 | 18:11

Toch maar even een paar minuutjes NOS Journaal er aan gewaagd.
En ja hoor. In een continue live uitzending werd meteen al een paar keer benadrukt dat "dit soort geweld niets met de islam te maken heeft".
En dat flagrante gelieg maar weer uitgeschakeld. Kan het niet meer aanhoren.

Zoetwaterpanharing | 08-01-15 | 18:11

Ik ben een Marokkaan, ik ben Charlie. Charlie is dus een Marokkaan.

The_Black_Knight | 08-01-15 | 18:11

Het is wel gezellig zwelgen zeg, in gezamenlijke afkeer van deze 'aanval op het vrije woord'. Zelfs de rioolratten mogen even hoog van de toren blazen.

In Frankijk hoorde je verder niemand toen een komiek niet mocht optreden vanwege vage beschuldigingen van antisemitisme, en hier al helemaal niet. En nu zijn we allemaal fucking charlies.

Nog een geluk dat die allahakbar-roepende commando's (weer!) hun paspoort in de vluchtauto hebben laten liggen, anders was iedere moslim verdacht. Oh wacht.

Theo van Deursen | 08-01-15 | 18:11

Ik kan jullie allen inclusief al die hypocriete NPO media hoofden allemaal niet zien of luchten.
Koettoerk | 08-01-15 | 17:59
.
Ik ook NIET!!!! Dat wegkijkers als Rutte nu goddomme het volk durven toe te spreken. Alleen voor z'n mediamomentje. WALGELIJK. Hetzelfde geldt voor al die 'leden van het kabinet' die in zijn kielzog meekomen.

Hans Hillen | 08-01-15 | 18:10

@Bakito | 08-01-15 | 18:06

Hehehehe

overVecht | 08-01-15 | 18:09

#respectformuslims is trending. Walgelijk.

SamKoeman | 08-01-15 | 18:09

Er is 1 lichtpuntje: De NPO nodigt al een tijd "gematigd" moslim Tariq Ramadan niet meer uit voor duiding. Die is weggejaagd uit Rotterdam, dat er maar veel zullen volgen.

Piet Karbiet | 08-01-15 | 18:08

Mij zien ze ook niet. Ik protesteer al 20 jaar door mijn stem uit te brengen!

genoegisgenoeg | 08-01-15 | 18:08

@ knerf / 18:05
Eensch, de kliek staat er vanavond vooral voor zichzelf
ik geloof dat ik maar eens pas

Tobi | 08-01-15 | 18:07

Op een droevig meevoelend moment te draaien:
www.youtube.com/watch?v=m7Lv0wAvCHM (Carter USM - Good Grief Charlie Brown)

Op een ongefundeerd, nodeloos kwetsend en vanzelfsprekend alleen maar verbaal te verwezenlijken boosmoment kan van het zelfde album gedraaid worden:

www.youtube.com/watch?v=onjtaqrXtTI (Carter USM - A Perfect Day to drop the Bomb)

henkvaningrid | 08-01-15 | 18:06

@Igor Putkin | 08-01-15 | 18:02

Wegkijkers als Van Aartsen, Rutte, Opstelten etc.. zijn niet mijn spreekbuis en ik ben er al helemaal niet van gediend dat ze mijn gevoel van medeleven gaan ventileren......

Puur mijn mening!

Fatwabuster | 08-01-15 | 18:06

overVecht | 08-01-15 | 18:00
Die reaguurt tegenwoordig onder de nick @eerstneukendanbraken

Bakito | 08-01-15 | 18:06

kicktherabbit | 08-01-15 | 18:00

Type of niet.
Het gaat er om wat iemand hier al beweerde: de demonstratie, de woede wordt gewoon gekaapt door de policor elite om zichzelf met nietszeggende toespraken te profileren.
Net zoals bij de meeting op de Dam na de moord op Theo van Gogh.

Ga niet!

knerf | 08-01-15 | 18:05

Joris van Poppel geeft net gewoon toe dat de NOS aan indoctrinatie doet. Hij zegt dat steeds minder mensen de NOS geloven (dat IS niets met de iSlam te maken heeft).

P.r.u.t.s.e.r. nuff said.

Boris die Sauertopf | 08-01-15 | 18:05

Ik denk dat Mark de woorden van Abutaleb overneemt.

roosvrij | 08-01-15 | 18:02

Wat zal men zich schamen dat men niet eerst even heeft gevraagd hoe zich te voelen om daarna toestemming te vragen om te mogen spreken vanavond. Wie denken ze wel dat ze zijn, zomaar als spreekbuis van gemeenschap medeleven tonen namens diezelfde gemeenschap. Bah!

Igor Putkin | 08-01-15 | 18:02

Koettoerk | 08-01-15 | 17:59
Dat is wel erg kort door de bocht. Alsof alleen links begaan is met onze vrijheid. Volgens mij loopt er momenteel van alles rond in Europa.

kicktherabbit | 08-01-15 | 18:02

Ben in Den Haag. Leuk om te zien hoe de nos zijn best moet doen om een moslim te vinden. Die zijn er nagenoeg niet

Goedemiddag | 08-01-15 | 18:01

Ik zal er niet zijn. Ik laat deze doodskus aan mij voorbij gaan. Veel plezier met het tonen van jullie verbondenheid in de wegkijkcultus van regenbogen, windmolens en multiculti. De enige uit onze bestuurlijke elite die tot nu toe iets wezenlijks zei was godbetert Aboutaleb (lintje voor die man).
Ik ga nu verder met mijzelf straffen voor mijn witte privileges.

atheïstisch stemvee | 08-01-15 | 18:01

Een mars, een plas en alles bleef zoals het was.

Morris Stockwood | 08-01-15 | 18:00

Als politici hypocriet zijn, is dat tot daar aan toe. Maar de schaamteloosheid van Van Aartsen is gewoon om van te kotsen.

Lucille Werner | 08-01-15 | 18:00

@Bakito | 08-01-15 | 17:58

zum kotsen... die zie ik hier al een tijd niet meer reaguren.

overVecht | 08-01-15 | 18:00

Reken er maar niet op dat ik ga meelopen met al die wegkijkers, landverraders en moslimknuffelaars. De eerste de beste PEGIDA demonstratie in Nederland daarentegen, lijkt mij de beste optie om mijn visie op het moslimdom te verduidelijken.

WitteGrunneger | 08-01-15 | 18:00

@dommehollander | 08-01-15 | 17:54 Goed gezien! Het lange termijn doel van de islamisering van Europa komt in gevaar door deze idioten met hun geschiet. Daar maakt Abou zich zorgen over, en schiet nu uit zijn slof.

lijn5 | 08-01-15 | 18:00

knerf | 08-01-15 | 17:58
Woon er zelf ook een paar minuten vanaf en ik ga ook niet omdat zo'n massa demonstratie niets voor mij is. Ben ik het type niet voor. Maar iedereen die daar anders over denkt moet vooral gaan.

kicktherabbit | 08-01-15 | 18:00

Toen Fortuyn op het mediapark lag te stuiptrekken waren deze verraders ook ineens zo begaan.
Lik mijn reet, ik voer mijn eigen oorlog wel.

Jackanders | 08-01-15 | 18:00

Ik kan al deze linkse huichelaars niet aanzien. Eerst de rotzooi faciliteren, importeren en kritiek censureren, en nou huilie doen met je schijnheilige hoofd. En allemaal doen alsof hun neus bloedt en de totaal verraste wereldvreemdeling uithangen. Ik vind het best dat ze voortschreidend inzicht proberen te tonen, al hoor ik die domme linkse trol net over haar zorgen over extreemrechts ijlen, maar doe dat allemaal maar lekker buiten beeld. Ik kan jullie allen inclusief al die hypocriete NPO media hoofden allemaal niet zien of luchten.

Koettoerk | 08-01-15 | 17:59

@Igor Putkin | 08-01-15 | 17:55

Ik begrijp niet wat jij er op tegen hebt dat menigeen hier anoniem of niet anoniem zijn mening niet zou mogen of kunnen geven. Wat zit je daarin dwars?

En waarom je mijn echte naam noemt ipv mijn nick ontgaat mij even.... althans... de meerwaarde ervan... vooral om het feit dat je zelf niet ingaat om je echte naam te noemen.

overVecht | 08-01-15 | 17:59

-weggejorist-

Bakito | 08-01-15 | 17:58

Inderdaad zum kotzen die gasten die nu ineens vooraan staan om te demonstreren. Terwijl wij hier al jaren waarschuwen tegen het wahabisme en salafisme. Man man man.

Bakito | 08-01-15 | 17:58

kicktherabbit | 08-01-15 | 17:51

Nooit naar demonstraties gaan die door de boven-ons-gestelden worden georganiseerd.

Ik woon op een steenworp afstand van de Dam maar ga niet.
Want we kunnen weer de belegen en de geit en de kool sparende woorden als "aanslag op de democratie", "aanslag op de vrijheid van meninguiting", etc. etc.

Boycot deze demonstratie!

knerf | 08-01-15 | 17:58

Een diarree aan politici in 020; Rutte, Opstelten, Teeven, Bertjah Koenders
voor andere sprekers nauwelijks meer tijd ingeruimd
ik wilde eerst nog wel acte de presence geven, maar met die lui vergaat me ineens iedere lust
misschien even bij het startpunt hier om de hoek, en vervolgens weer huiswaarts

Tobi | 08-01-15 | 17:58

de mensen vanavond op de pleinen zijn de schapen van de samenleving, die totaal niet in de gaten hebben wat er om hun heen gebeurt. Noem het massa hysterie.

toetanchamon | 08-01-15 | 17:58

@Igor Putkin | 08-01-15 | 17:54

Lees eens goed moralist, ik heb het in mijn eerste tegel niet over de deelnemers maar over de onvermijdelijke sprekers....

Fatwabuster | 08-01-15 | 17:58

@Igor Putkin | 08-01-15 | 17:54
Ja, en?

rara | 08-01-15 | 17:57

Achja het helpt toch geen ene kut. Het helpt alleen de politiekcorrecte goedmens zichzelf weer wat beter te voelen. Een lichte erectie in de broek of klamme okseltjes tijdens het afsteken van een kaarsje en je mag jezelf naderhand een welverdiende schouderklop geven. Wat moet dat een intens gelukzalig gevoel zijn, wetende dat jouw eigen nietige persoontje zojuist de wereld een stukje hebt verbeterd.

De Reaguurder | 08-01-15 | 17:57

-weggejorist en opgerot-

Igor Putkin | 08-01-15 | 17:55

Ik ben diep geschokt en mijn oprechte medeleven met de nabestaanden .

Zo , dat was het dan weer .

B. Ollie Bommel | 08-01-15 | 17:55

@rara | 08-01-15 | 17:54

Nee. Je moet hem juist stellen. Het was meer dat ik het niet kon laten antwoord te geven op je retorische vraag.

overVecht | 08-01-15 | 17:55

@rara | 08-01-15 | 17:48
Mark Smith

Godsammekraken | 08-01-15 | 17:55

Igor Putkin | 08-01-15 | 17:47

Liever de morele verontwaardiging van GS dan het huichelachtige wegkijken van de politieke en culturele policor-elite in dit land.
Of, heel populair bij mensen zoals jij, het wegwijzen (hulllie doen het ook) naar andere incidenten (Breivik)

knerf | 08-01-15 | 17:55

VanBukkem | 08-01-15 | 17:50
Dat mag je vinden. Ik vind Wilders ook maar een lul. Beetje redacties chanteren die een cartoon niet offline willen halen omdat het Geert zijn smaak niet is. Dan ben je best een lul. Dat offline halen had Charlie Habdo dus nooit gedaan

kicktherabbit | 08-01-15 | 17:55

Ik wilde er graag bij zijn, maar als Hagenaar met een wegkijkende Burgemeester moet ik thuis blijven om potentiëel geweld te incasseren van criminelen die in Den Haag hun gang mogen gaan.

Geen grapje trouwens helaas.

Haagse Tokkie | 08-01-15 | 17:54

De “scherpe” veroordeling van Aboutaleb gisteren was inderdaad gemeend. Echter om heel andere redenen dan ik tot nu toe voorbij heb zien komen. Hoe vaak lees je niet over de “gematigde islam”, vertegenwoordigd door figuren als Aboutaleb en andere redelijk welbespraakte woordvoerders van de islam, die bij de helaas overwegend policor media alle ruimte krijgen hun verhaaltje te doen.
Vergeet echter niet dat i e d e r e moslim het ideaal, nee zelfs de plicht heeft om de islam in het land waar hij/zij verblijft zo wijd mogelijk te verspreiden, met uiteindelijke overname als gevolg. Diep in zijn hart verafschuwt iedere moslim ons ongelovigen, met onze walgelijke westerse waarden en normen. Ja, óók die “gematigden”.
Maar verreweg de meesten van hen kunnen het geduld opbrengen om de overname via de baarmoeders van hun werpvrouwtjes te verwezenlijken, al duurt dat nog enige decennia. Terreuraanslagen als in Parijs brengen deze agenda in gevaar, vandaar de veroordeling van dergelijke daden door deze Aboutalebs.

Maar het is in het verleden nu eenmaal door de hogere machten besloten: Europa móet en zál het afvoerputje van de wereld worden, ook al zouden politici in Den Haag, Londen, Bonn en Parijs anders willen … Wees ook niet zo naief te denken dat politici er voor u zitten, het zijn allemaal ruim vooraf geplande carrieres die zolang zij in de pas lopen rijkelijk worden beloond met banen ná hun politieke loopbaan … ons kent ons.

dommehollander | 08-01-15 | 17:54

rara | 08-01-15 | 17:48
Ik demonstreer niet. Noch heb ik een verheven toetsenbordmening over degenen die zich daartoe geroepen voelen.

Igor Putkin | 08-01-15 | 17:54

Tja, als je jezelf niet uitspreekt tegen dit soort wandaden en een groot deel het zelfs goed probeert te praten (verdiend, conspiracy theory, false flag, "zijn geen moslims", whatever); dan is het logisch dat je er op aangekeken wordt...

Liroy | 08-01-15 | 17:54

kijk ze lekker meedoen voor de vorm.. morgen staan ze weer achter het beleid van jihadisten knuffelen die terugkomen.
-
Echte maatregelen nemen durven ze niet.. Kwaadwillende moslims moeten met fluwelen handschoentjes aangepakt worden anders gaan ze mss iets naars doen...

LeBlanc | 08-01-15 | 17:54

Heerlijk, dat wordt een publieke boetedoening in naam van het Vrije Woord van Jozias (Cartoon GS), Mark (Gregorius) en ook Christiaan *stoppegidamaarindedoofpot* Ruesink..!
Oh wacht...

Coyote | 08-01-15 | 17:54

@overVecht | 08-01-15 | 17:51
Waarom niet, omdat het stellen van die vraag dan overbodig is?

rara | 08-01-15 | 17:54

Gisteren waren er spontane demonstraties.
Wat Fatwabuster al schreef is Je suis Charlie
gekaapt door de volksverlakkers.

houtvlot | 08-01-15 | 17:53

Spijker, kop, raak.

Dag in, dag uit islamlikken en nu opeens o wee o wee wat errug roeptoeteren.

Fuck off en de tiefus.

Parsons | 08-01-15 | 17:52

-weggejorist-

Bouwvakkersdécolleté | 08-01-15 | 17:52

i-Wonder | 08-01-15 | 17:46

Juist! Koop Charlie Hebdo en voor de meer gefortuneerden neem een abonnement.

knerf | 08-01-15 | 17:52

@rara | 08-01-15 | 17:50

Stel nooit vragen als je zelf het antwoord in dezelfde vraag al geeft.

overVecht | 08-01-15 | 17:51

Hahaha. NPO brengt weer een behoorlijke dosis gematigde knuffelmoslims in beeld.

Ik ben ook Charlie, maar vereenzelvig mij niet met al die hypocriete gutmenschen. Wat nu? Zijn er speciale logo's en protesten voor mensen die oprecht bezorgd zijn?

Rommelende Onderbuik | 08-01-15 | 17:51

Het is vrij normaal in een vrije samenleving om aan de hand van demonstraties een statement te maken, respect te tonen en/of je emoties te uiten. Houden zo. Ik zou me pas echt druk maken als ik in Nederland niemand op straat zou zien.

kicktherabbit | 08-01-15 | 17:51

@VanBukkem | 08-01-15 | 17:50

Ja dat is ook een beetje waar de schoen wringt. Nu ben ik zoals geen Wilders stemmer, maar ik had wel dezelfde gedachte.

overVecht | 08-01-15 | 17:51

@Igor Putkin | 08-01-15 | 17:49
En uw naam is?

rara | 08-01-15 | 17:51

Maar wat gaan die politici na vanavond concreet doen? Hopelijk gaan ze dat ook vertellen, anders is het een hypocriete bende.

rara | 08-01-15 | 17:50

@Igor Putkin | 08-01-15 | 17:47

Ik weet van heel wat vaste reaguurders zowel de voor als de achternaam hoor. Weet niet onder welke steen jij leeft.

overVecht | 08-01-15 | 17:50

'Ik ben Charlie Hebdo, maar Geert Wilders blijft natuurlijk wel een lul!'

VanBukkem | 08-01-15 | 17:50

Fatwabuster | 08-01-15 | 17:46
Hahaha. Toetsenbordheld

Igor Putkin | 08-01-15 | 17:49

@Igor Putkin | 08-01-15 | 17:47

En wat doe jij? Anoniem ach en wee roepen...... pleur toch op moralist!

Fatwabuster | 08-01-15 | 17:49

Ben benieuwd hoeveel zielen er op de pleinen zullen staan wapperen met een balpen of zelf in elkaar geknutselde mega potlood.

Regen, kou... ik verwacht er niet veel van de Nederlander kennende.

overVecht | 08-01-15 | 17:48

@Igor Putkin | 08-01-15 | 17:47
En uw naam is?

rara | 08-01-15 | 17:48

-weggejorist-

Igor Putkin | 08-01-15 | 17:47

Ik zei ergens afgelopen dagen, na die demonstraties in Duitsland, dat het mij verbaasde dat in Frankrijk nog niet de pleuris was uitgebroken. Met complete banlieu's die gemoslimificeerd zijn...
-
En kijk wat een paar dagen later volgde...

Wijze uit het Oosten | 08-01-15 | 17:47

De Mars der Beschaving is op maandag bij de Oosterburen.

Piet Karbiet | 08-01-15 | 17:47

Heeft oom Eberhard ook voorgedrukte aangifteformulieren bij zich?

deraderendraaien | 08-01-15 | 17:47

Daarom voor mij geen demo.... gekaapt door de wegkijkers.... tranen voor de bühne en morgen weer lekker verder gaan met het wijzen naar de 'boodschappers' in plaats van naar de islamo fascisten!

Fatwabuster | 08-01-15 | 17:46

Neem een abonnement op Charlie Hebdo.

i-Wonder | 08-01-15 | 17:46

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl